Anmeldelser

01.11.2010 - 22:46 28 kommentarer

Heihei!

Nå er jeg en flink blogger, og holder det jeg lover selvom jeg egentlig vil legge meg.... Lovte å annmelde noen sminkeprodukter, så- here it goes:

Mascara i merket "Andrea Milano". Denne mascaraen fikk jeg sponset fra www.cosmopharmas.com, og var veldig spent på å teste den ut. Det gjorde jeg faktisk ikke før i dag tidlig, og jeg ble overasket over hvor bra denne er! Faktisk da jeg sa hei til Elena i spansk-klassen min i dag, sa hun med en gang: "Åi, har du på løsøyevipper i dag ellernoe?". Haha, det hadde jeg altså ikke.. Kun denne mascaraen! Den ga veldig fine, lange og seperate vipper. Gleder meg til å bruke den fremover. Prisen lå på litt over 200, og kan kjøpes her.


Dette er da det andre produktet jeg fikk fra Cosmopharmas, nemmelig en øyenskygge. Den er i farven gull, noe jeg faktisk ikke har fra før av. Den har en veldig fin farge, sitter lenge og ser veldig bra ut på! Fin til fest osv, ser veldig bra ut hvis du duser ut med sort ytterst. Kan kjøpes her.

I Praha kjøpte jeg Id starter kit, og har nå brukt dette i noen uker. Helt sykt bra! Fikk det også til bare litt over 600 kr, snakk om kupp. Ikke minst er kostene også helt fantastiske, så jeg angrer ikke et sekund. Veldig naturlige farger, dekker akkurat passe og glir rett inn i huden! Sitter også lenge. I Norge kan du nok bestille starterkit på nett og også kjøpe dette i hudpleie salonger.


Øyevippe-primer fra Estee Lauder. Det er rett og slett en primer å ta på før du påfører mascara! Den er hvit, slik at du kan ta mascara over etterpå. Den gjør vippene superlange, og du kan lett fikse dem slik du ønsker før du påfører den sorte fargen. Absoloutt et godt kjøp! Jeg kjøpte denne på Gardermoen, men du kan også kjøpe den på blant annet Estethique.


Fundation fra Dior! Denne fundationen kjøpte jeg også på Gardermoen, og er superfornøyd. Den ser veldig naturlig ut, er "tynn" i konsistensen og holder lenge. Bruker denne nesten hver dag, og anbefaler alle dere å teste den ut! Den kan også kjøpes på Estethique, men der er det dyrere enn flyplassen.. Denne fundationen koster kanskje rundt 350 kr der.




Solpudder fra Too faced. Dette merket lanserer de ikke i vanlige norske butikker, så derfor var jeg utrolig frelst da jeg fant det på "Sephora" i Praha. Solpudderet har en god sjokoladelukt, har en veldig fin solbrun farge og sitter lenge. Jeg bruker dette hver dag, og er veldig fornøyd! Tror du også kan kjøpe det på diverse nettbutikker hvis du søker på google, prisen ligger vel på rundt 300 kr.



Yndllings leppestift #1!!!! Den er fra Loreal, og dere kan vel i grunn se på bildene hvordan den ser ut. Den er i fargen 268, til dere som lurer. Denne leppestiften elsker jeg! Den har en utrolig fin farge, sitter lenge og inneholder en del fuktighet. Altså er den veldig behaglig å smøre på, og ikke TØRR. Så til dere som har spurt hva jeg bruker på leppene, fikk dere svaret nå. Kan kjøpes på Cubus!

 

Bruker vi noe av det samme?

 

- ANDREA BADENDYCK

28 kommentarer

01.11.2010 kl.22:47

PERFEKT INNLEGG <3

MMARIKA.COM

01.11.2010 kl.22:54

ja:) id og mascaren

monika=D

01.11.2010 kl.22:54

har ingen av de tingene :-) bruker ikke pudder heller, hehe.

Benedicte

01.11.2010 kl.22:56

ja bruker i.d produktene, utrolig fornøyde med de!

liker bloggen din så utrolig godt, altså! : )

Tina Charlotte

01.11.2010 kl.23:05

Utrolig fint innlegg! Bruker ingen av tingene :-)

Kine

01.11.2010 kl.23:38

nei bruker ikke noe :))

iseliniselin

02.11.2010 kl.00:19

I.d og leppestiften, knallbra!! :) :)

elise finnanger

02.11.2010 kl.00:22

http://tenkerpadeg.no/?video_id=2_1SvzTBPE4

trykk på linken og stem, så vinner jeg og gruppen min konkurranse. den handler om å være forrsiktig i trafikken. en venninne gikk akkurat igjennom en hard bilulykke. alle stemmer hjelper og tar dere 30 sekunder :) takk

charlotte ludvigsen <3

02.11.2010 kl.07:13

bra anbefaling!

Charlotte H. <3

02.11.2010 kl.07:22

Veldig bra anmeldelse, Andrea!

Jeg bruker de samme mineral starterkit produktene og det samme too faced sjokoladepudderet. De kjøpte jeg faktisk når jeg var i New York for litt under en uke sida, mye billigere der! Too faced pudderet kostet bare 168 kroner der :)

Er veldig fornøyd jeg og!

Ingrid<3

02.11.2010 kl.07:44

Du er flink til å blogge ! :-)

Oda Marie

02.11.2010 kl.09:01

Jepp, jeg bruker også ID :-) Beste sminken jeg har hatt. Dekker på en mer naturlig måte :-)

Ernæringsstudent

02.11.2010 kl.09:12

Jeg må nok prøve den mascaraen for klare aldri å finne en jeg forelsker meg i :)

02.11.2010 kl.10:10

hvor mye koster leppestiften ?

Victoria

02.11.2010 kl.10:12

Ser ut som mye bra sminke! Har ikke noen av de selv, bortsett fra i.d.pudder :)

Ingrid

02.11.2010 kl.11:06

Kjempebra anmeldelse, og superfint innlegg! Fikk skikkelig lyst til å kjøpe alle produktene ; )

Har ingen av de da, hehe.

edda

02.11.2010 kl.11:14

id kostene og solpudderet :-)

FANNY :)

02.11.2010 kl.14:39

HEI, JEG BRUKER ID :) MEN KAN DU LAGE EN VIDEO HVOR DU VISER HVORDAN DU BRUKER ALLE PRODUKTENE? ALTSÅ OM DU HAR ID EN DAG, OG VÅTFOUNDATION EN ANNEN DAG. ELLER OM DU HAR ID UNDER, FONDATION OVER...OSV..

Sorry, liker caps lock (a)

Hehe, men det hadde vært supert. fordi jeg bruker id, men er ikke alltid jeg synes det funger uten et annet pudder over.. :p

Daniella

02.11.2010 kl.15:33

Utrolig bra innlegg Andrea:)

Jeg har et bloggtips til deg, eller hva jeg nå skal kalle det.. Nå er det jo snart juletider og det er jo "festhøytiden" kanskje du skal komme med et innlegg om pentøy? Og ikke minst : ballkjoler! det er jo juleball for de fleste tiendeklasser! :) Et inspirasjonsinnlegg eller hva du vil ha på deg?

Klem <3

Nikoline :] <3

02.11.2010 kl.15:50

Ja, eller jeg bruker id pudder. Du er sinnsykt pen ! Og jeg digger bloggen din! Leser den hver dag! <3

Caroline

02.11.2010 kl.16:14

såbra :-)

Ingrid Elise

02.11.2010 kl.17:01

TAKK!! Du er super!

VittiPusen

02.11.2010 kl.17:04

Jeg vil haa en sååånnnnn! OMB! Noen, hjelp!!!

Kaja; )

02.11.2010 kl.17:15

Kan du legge ut et bilde hvor du har på den "andrea"-mascaraen? :)

Digger bloggen din ; )

Mathilde Høyem

02.11.2010 kl.17:43

Jeg bruker ID BareMinerals sminken. Har hatt to eller tre Get started kit, men det siste året har jeg kun kjøpt store bokser, når jeg har gått tom. Heldigvis jobber jeg på en frisørsalong som selger ID sminke, så jeg får det litt billigere. Hvis ikke hadde det blitt dyrt, for jeg bruker kun sminke fra BareMinerals. Men, alle produktene er absolutt verdt hver eneste krone! :-)

Du er syykt pen!

Ive Emilie

02.11.2010 kl.17:52

Bruker nok ingen av tingene ;)

Sandracb

02.11.2010 kl.20:25

Ja, bruker i.d sminken :)

anonym

03.11.2010 kl.18:48

kan du svare på hvor mye leppestiften koster ?

Skriv en ny kommentar

hits