84

Besøk av bloggern

  • Skrevet 31.10.2011 klokka 22:00
  • Kategori: Blogg

Haha, kommer ikke over at Axel har blogg og han er sååå gira da! Søten :) Vi har nesten bare drevet med blogggreier i hele dag, sånn er det med to bloggere i huset, haha. Han er forresten på 4.plass på topplisten, wohooo!! Likere. Han var også søt å hjalp meg å male litt nå, kommer jo ingen vei når jeg, lat-jente-nr1, skal male hele rommet på egenhånd........Haha, Axel måtte låne noen gamle klær av meg til å male med! 
Wohoooo!!! I morgen er det forresten revyfest igjen, med halloween-tema! Blir sikkert dødsgøy, skal kle meg ut som pirat, haha, orker ikke dra den så langt. Regner med at jeg får blogget før vi drar slik at dere får sett anntrekk osv :D Likte dere forresten den nye headeren? Var litt lei av den gamle så bare lagde en fort på skolen, haha! 

 

- ANDREA BADENDYCK

Skriv en ny kommentar

Andrea Badendyck
Besøk profil

Hei! Jeg heter Andrea Badendyck og er en jente på 21 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men også endel om mote. Jeg har blogget siden 2008, og elsker det fortsatt! Følg gjerne med :) Kameraet jeg bruker er Canon 6d + 50mm objektiv. Kontakt: andreabadendyck.blogg@hotmail.com


Kontakt

andreabadendyck.blogg@hotmail.com

Siste innlegg

AnnonserBloggdesign

hits