Gårdagens klessalg

Heihei!

I går var jeg så død at jeg ikke orket å blogge. Har sovet 7 timer tilsammen fredag og lørdag og jobbet i et sett med klessalget. På lørdag var vi på salongen fra 16.00 til 5 på natten for å gjøre klar til salget, prise plaggene og sette opp alt:

Jeg og Benny kom til salongen 11.00 på søndag og til vår store overraskelse var det allerede MANGE utenfor salongen i kø, kanskje 100 stk allerede da. Det kom virkelig utrolig mange fler enn forventet, køen var dødslang, bare se:

Vi kunne selvfølgelig ikke slippe inn alle på en gang, det hadde blitt fullstendig kaos og helt uoversiktelig. Derfor bestemte vi oss for å ta inn folk i puljer på 10 og 10! Det var virkelig helt kaos når vi prøvde å ta inn disse ti om gangen, jentene dyttet hverandre, ble most, hylte +++, vi var 3 stk i døren og var så vidt vi klarte å unngå at alle løp inn på en gang, haha. Hadde 115 plagg som jeg solgte, men det var jo alt for lite i forhold til antallet blogglesere som kom. Fikk utrolig dårlig samvittighet da de som hadde stått i kø kanskje 2 timer og fryst endelig kom inn og så var det ca ingenting igjen… Har jo aldri hatt et slikt salg før så var vanskelig å fortuse hvordan det kom til å bli, men da vet jeg det til en annen gang. FIkk ihvertfall solgt alle klærne veldig fort, møtt utrolig mange søte blogglesere og alt i alt gikk det utrolig bra. Var en hyggelig dag og er utrolig koselig at så mange har fortalt meg at de hadde det veldig gøy og likte opplegget  Noen bilder med søte blogglesere:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Tusen takk til alle som kom, var veldig koselig å hilse på dere  

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

56 kommentarer

Siste innlegg