hits

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

26.08.2013 - 20:06 78 kommentarer

Har du droppet ut at VGS? Nei, har ikke akkurat droppet ut. Var så sinnsykt lei skole i 2 klasse og slet ekstremt mye med å komme meg opp om morgenen. Innså at jeg mest sansynlig ikke ville klare 3 klasse på normal måte, så etter mye snakk med rådgiver og familie, fant jeg ut at jeg skal ta 3 året som privatist. Da går jeg opp til eksamen i de fagene jeg skulle hatt i 3 klasse nå til jul og til sommeren, og så vil jeg få vitnemål som alle andre som fullfører vgs på den "normale" måten. Blir selvfølgelig til at jeg må lese og lære alt på egenhånd for å klare eksamnene mine, men det tror jeg kommer til å gå bra. Tar muligens nettundervisning i noen av de vanskeligste fagene :)

Hvordan er forholdet til deg og Axel nå? Vel, det å klare å være venner etter å ha vært kjærester var lettere sagt enn gjort. Vi har så og si ingen kontakt nå, desverre. Har vært mange kjipe dager, jeg har vært mye skuffet og mye dritt som har skjedd. Det har gjort det vanskelig å klare å være venner. 

Lever Oliver? Ja, han har det fint og lever i beste velgående selvom jeg ikke blogger om han :)

Favoritt klesbutikk? Zara, deffinitivt. Finner alltid så mye fint der!

Drikker du hvetegress? Nei, har hvetegress men jeg tar heller spirulina kapsler hver dag 

Skal du være russ? Ja, selvfølgelig. Det er ikke noe problem å være russ selvom jeg tar 3 klasse som privatist :)

Hvor redigerer du bildene dine? iPhoto, pixlr og picmonkey

Hvor lenge har du og Fanny A kjent hverandre? Jeg og bassa har kjent hverandre siden vi startet i samme klasse i 8, altså 5 år♥

Hva betaler du selv? Alt, bor jo hjemmefra :)

Er du fornøyd med kroppen din slik den er nå?  Var veldig fornøyd i vår da jeg bare spiste sunt og trente masse, men i sommer har jeg rett og slett kost meg mye med god/usunn mat og ikke trent. Ser jeg har gått opp i vekt og liker ikke det, men så fort jeg er hjemme skal jeg komme i gang med de gode rutinene :)

Hvordan greide du å gjøre det slutt med gutten du hadde vært sammen med i 4 år? Må være et utrolig vanskelig valg, tror aldri jeg hadde greid det. Og hvordan kom du deg videre? Det var EKSTREMT vanskelig. Jeg hadde følt at ting ikke var som det skulle være i kanskje 1 år før jeg gjorde det slutt.. Forholdet var ikke noe bra lenger, vi kysset aldri, følelsene var ikke de samme, gjorde ikke noe hyggelige ting sammen, sa aldri søte ting til hverandre ++. Men alikevell så tenker man jo at det kan forandre seg, ting kan bli bedre, følelsene kan komme tilbake og prøver å finne på unnskyldninger for å ikke innse at forholdet ikke er bra lenger. Selvom jeg ikke lenger følte det samme for Axel, så elsket jeg han jo utrolig høyt og ville ikke miste han. Etter så mange år så blir man jo ekstremt glade i hverandre, har så sinnsykt mange minner og er verdens beste venner selvom man er kjærester. Er virkelig verdens største dilemma og jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Var utrolig redd for å slå opp og så angre, og da ikke kunne få han tilbake igjen. Men jeg innså at uansett hvor glad jeg var i han, så var ikke foholdet verdt å fortsette på, det var ikke et forhold som gjorde meg lykkelig og vi hadde vokst mye fra hverandre. Prøvde først med pause i noen måneder for å se om vi savnet hverandre og den pausen fikk meg til å innse at jeg måtte slå opp. Var veldig vanskelig og kjipt, er jo helt jævlig å knuse hjertet til en person du er så glad i og ikke minst miste en person som har vært der for deg hver dag i 4 år. Men sånn er det, du kan ikke være sammen med en person bare fordi du ikke vil såre personen når følelsene er borte. De første dagene var vanskelige, men ettersom jeg hadde følt det jeg følte så lenge, var det deilig å endelig ha vært sterk nok til å ta et så stort steg. For å komme meg videre var jeg mye med venner, gjorde mye gøy og satt aldri alene. Jeg tillot ikke meg selv å se på gamle bilder av oss, høre på triste sanger og gråte. Jeg vet at det bare hadde gjort vondt værre og jeg ville heller prøve å tenke så lite på det som mulig. Nå har jeg det veldig fint og er utrolig glad for at jeg tok det valget jeg tok. Er ikke lei meg lenger selvom jeg en sjelden gang tenker på Axel og synes det er trist at vi ikke har kontakt.

Hvordan er forholdet ditt til foreldrene dine? Det er bra, mange av dere som tror jeg ikke har kontakt med dem eller aldri er med dem. Men det er jeg! Snakker med dem på tlf flere ganger i uken og er ofte på middager der. Alltid koselig å komme hjem igjen og jeg er veldig glad i begge to ♥

Hvor høy er du? Tror jeg er 165 eller 166 cm

Hvor ofte vasker du håret? Annenhver dag, haaaater å ha fett hår

Er du lykkelig? Akkuratt nå er jeg det, men som sikkert mange andre merker jeg at det går veldig i perioder. Kan være suuuperglad og lykkelig en dag, og plutselig dagen etter føle meg helt på bunn uten at det egentlig er noe grunn til at jeg skal føle meg sånn.


Har du planer om å få jobb? I og med at jeg ikke fysisk skal gå på skole, men studere hjemme så kan det være. Om dagene blir altfor kjedelige vurderer jeg å få meg en jobb, hvertfall et par ganger i uken. Vet ikke helt hva det kunne vært enda... Vurderer å jobbe som et eller annet frivillig siden jeg ikke trenger de ekstra pengene, noen som har noe tips til hvor det kunne vært?

Hvilket parti skal du stemme på? Høyre

Når tok du piercing i navelen? På 15 års dagen min

Kan du begynne å blogge om sunn mat og trening igjen? Ja, selvfølgelig. Skal gjøre det så fort jeg er i gang igjen og skal komme med flere tips når det gjelder sunne oppskrifter

Hvor kjøpte du Mk jakken? Høyer og jeg vet ikke hvor man evt kan kjøpe den på nett til de som har spurt om det :)

Hva heter hundene dine? Shandie (familiehunden) og Molly (min).

Er du så brun som på bildene eller redigerer du alle? Redigerer meg ikke brunere, er veldig brun etter snart en mnd tilsammen i syden i sommer, haha :)

Hvilken av veskene dine liker du best? Vanskelig for jeg liker alle kjempegodt og elsker å bytte på, men må vel bli den svarte Celine vesken min ♥

Hvem er du med på Gran Canaria nå? My baby ;) Hihi. For de som lurer så kommer jeg ikke til å blogge om han eller nevne navnet hans. Det er fordi at det at jeg offtentliggjorde Axel i så stor grad som jeg gjorde, førte til at alt ble så sinnsykt mye vanskeligere. Er så mange jenter der ute som prøver å ødelegge og så fort han ble singel kastet mange av bloggleserne mine seg over han. Ikke så veldig gøy, forhold og brudd er vanskelig nok som det er. Håper alle skjønner det :) For dere som lurer er vi ikke kjærester enda, men han er helt fantastisk og jeg er veldig forelsket ♥

78 kommentarer

26.08.2013 kl.20:12

Bra svar!:)

Bettina

26.08.2013 kl.20:16

bra svar :)

Edel Kristina

26.08.2013 kl.20:16

Fine svar, så søte dere er :D

Stina

26.08.2013 kl.20:19

Bra svar, men dumt at Julia sa navnet hans på hennes blogg,da.. Hvis du ikke vil nevne navnet hans :P

Ida Kristine

26.08.2013 kl.20:24

hva kostet jakken fra MK? :)

BenedikteK.

26.08.2013 kl.20:27

Hvis du ønsker å jobbe frivillig, kan du ta en titt på Kirkens SOS. Jeg jobber der selv, og er veldig givende.

Ida

26.08.2013 kl.20:28

I denne spørsmålsrunden følte jeg du var vedlig åpen! bra at du oppklarte mange spørsmål, stå på videre Andrea

Betina

26.08.2013 kl.20:28

Hva kostet MK jakken Andrea? :-)

Har utrolig lyst på den, men bor i Arna som ikke har Høyer og vurderer å kjøre til en annen by som har den, men vil gjerne vite prisen på den før jeg gjør det ..

Julie:)

26.08.2013 kl.20:29

Ååh, så bra du har funnet noen! Forstår veldig godt at du ikke vil "offentliggjøre" han her, leste en del skumle kommentarer om blogglesere som skulle sabotere forholdet når du var sammen med Axel.. Ha en fin uke videre da! :-)

26.08.2013 kl.20:41

Hvis du er tøff nok, søk opp Dyrebeskyttelsen, kanskje de trenger folk. F.eks til å fôre dyr, stelle dyr og sånt på de pensjonatene de driver:) evt søk opp frivillighetssentralen. aner ikke hva de gjør eller driver med, men frivillig+sentral må da bety noe, haha!:)

Marthe

26.08.2013 kl.20:45

Er ikke det glenn fra Paradise Hotel?? :D

JADDA

26.08.2013 kl.21:01

Visste du at Julia er dømt for underslag fra Bikbok? Hele 52 000kr!!! Bare å google det, det er offentlig informasjon...

celina

26.08.2013 kl.21:02

er han norsk?

skjønner godt du ikke vil nevne han!<3

N

26.08.2013 kl.21:11

Jobb i NOAH - for dyrs rettigheter!!! Les mer her: https://www.facebook.com/dyrsrettigheter?fref=ts

Frida Vik

26.08.2013 kl.21:12

Ååå, så bra du har funnet deg en :D

Julie <3

26.08.2013 kl.21:15

Bra svar dere hvar så søte sammen <3

26.08.2013 kl.21:21

DU ER HELT SERRIØST FANTASTISK!

Har endret synet mitt på deg etter å ha lest dette innlegget, er ikke tull en gang. Bare det med at du ønsker å jobbe frivillig er helt herlig. STÅ PÅ!

Du er forresten nydelig <3

Monica

26.08.2013 kl.21:24

Jobb som frivillig på FOD-gården. Der trenger de alltid mange folk til det hjemløse dyrene.

Ida johanne

26.08.2013 kl.21:38

Bra svart! :)

Rebekka

26.08.2013 kl.21:41

Go girl! Fant du forresten ut av den "mystiske" sykdommen du gikk til legen for en stund siden? Kan du skrive et innlegg om dette, om d evt er depresjon? Elsker bloggen<3

Emma

26.08.2013 kl.21:44

Fod-gården er veldig koselig! Der går man tur med hjemløse hunder, du kan sikkert jogge med hundene også, så får du en trening i samme slengen.. Men det er litt vanskelig å komme seg dit uten bil og du bor jo ganske langt unna! Men det er jo noe du kan gjøre en gang i blant :)
Så godt svart :-)

Navn

26.08.2013 kl.21:48

haha må le av at du ikke trenger ekstra penger... i en alder av 18 år har du så mye penger så du ikke har lyst på mer haha omg du er heldig!! er helt latterlig urettferdig da må le liksom men uansett jeg unner deg det seff!!! du er dødsheldig!!! og til den lille jobben du gjør og det er helt sykt liksom... ett lite innlegg om dagen og du er rik!

Anne-Marie

26.08.2013 kl.21:53

Åå så søte. Bra svaaar ❤

Karianne

26.08.2013 kl.21:58

Gratulerer! Fint å høre at du har det så bra, og det ser virkelig ikke ut som dere er kjærester altså! Ikke i det hele tatt!!😘

Inga

26.08.2013 kl.22:13

Åh, så herlig svart! :D

Bra du stemmer Høyre, hihi ;)

Thea

26.08.2013 kl.22:15

Beste spørsmålsrunden din!

Hedda

26.08.2013 kl.22:40

Du er helt fantastiks Andrea, håper du vet det <3

Og synes det er utrolig søtt at du har funner kjærligheten igjen <3

Ella

26.08.2013 kl.22:49

Kjente meg igjen i det du svarte, spesielt i det om skolen og bruddet. Er selv 18 og sleit med at kjæreresten gjorde det slutt etter 2 år. Sliter med skolen og skal ta noen fag som privatist nå og håpe at jeg fullfører. Ønsker deg lykke til, Andrea! :))

Therese V. Eikeland

26.08.2013 kl.23:05

ååh, ser hvem det er, men skal ikke si navnet siden du ikke ønsker å fortelle det, men er 110% sikker på hvem det er! :-)))

marlene

26.08.2013 kl.23:29

hva skjedde med deg å julia i GC???

Sara

26.08.2013 kl.23:39

Du er flink!! Liker deg best når du er så ærlig og åpen som dette:-) STÅ PÅ!

Elias

26.08.2013 kl.23:53

Jobb for NOAH, dyrebeskyttelsen og WWF. Hjelp de som ikke har en stemme å bruke selv!

Se nederst på denne siden: http://www.wwf.no/stott_wwf/medlemsinformasjon.cfm

og her: http://www.dyrebeskyttelsen.no/arkiv/emne/frivillig-arbeid

http://www.dyrsrettigheter.no/aktiv/

Håper virkelig du vil jobbe for dyrs velferd :)

Liker forresten at du var ærlig sånn som her.

Elias

26.08.2013 kl.23:58

Vet ikke om du vet dette, men de Spirulina tablettene dine tester på dyr. Bare informerer deg i et håp om at du kanskje kan vurdere en annen type kosttilskudd?

Michelle

27.08.2013 kl.00:17

Du virker lykkeligere nå enn du har vært på lenge, og jeg er så glad på dine vegne, Andrea! Kos deg så mye du bare kan, mens du fortsatt kan - For livet har flere utfordringer å by på :):) klem

Anette

27.08.2013 kl.01:51

Veldig bra svart! :)

27.08.2013 kl.08:14

År som privatist er virkelig vanskelig, i tillegg til du må ta ALLE eksamene, og de blir lagt opp ganske tragisk og. Jeg hadde 5 eksamener på en uke forrige høst som gjorde at jeg ikke klarte den siste. På vanlig vgs tar du bare de eksamene du kommer oppi. Og det er vanskelig å lese alt selv hjemme.. Men du kan jo fortsatt ta 3.året på vanlig vgs hvis du vil. Jeg gikk på yrkesfaglig og tok Interiør 3.året. Fikk yrkeskompetanse men fikk ikke ta studieforberedende på vanlig vgs og var nødt til å ta det som privatist.

Anonym

27.08.2013 kl.09:58

Det er trist å lese hvordan du og Axel har hatt det den siste tiden. Men kan ikke slutte å tenke på hvor trist det er. Jeg har lest bloggen din helt siden første stund. Men det er fint at du har gått videre, men har Axel det? ..

Jozella

27.08.2013 kl.11:49

So cute photos! You're very pretty girl :)

xx

Jozella

http://jozellablog.blogspot.fi/

Trine

27.08.2013 kl.12:46

Mye lettere hvis du tar fagene på bjørknes!:)

27.08.2013 kl.12:52

Han heter Fredrik hegge lol

Lisa

27.08.2013 kl.13:21

Hei! Jeg har et tips til frivillig arbeid! På Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akerhus :) De trenger alltids flere som er villig til å hjelpe, enten det er fòring, vask og stell, eller å faktisk redde hjemløse, forlatte eller mishandlede dyr, eller å sosialisere dem etter traumatiske opplevelser, og trene og sosialisere hunder etc.

Dyrebeskyttelsen Norge, Konows gate 5, 0192 Oslo. Org. nr. 971 277 475. Kontonr.: 1503.07.94394. Tlf. 23 13 92 50 / faks 23 13 92 51. Kontakt oss

Alle rettigheter er reservert med mindre annet er oppgitt.

27.08.2013 kl.15:34

Du har så utrolig fin hårfarge! Hva kaller du hårfargen din?

Navn andrine

27.08.2013 kl.15:48

Svarte Ikke på mitt spørsmål. Men skjønner at det er mange da ;) veldig godt å svart på di du har svart på :))

7B bore skole fan!<3

27.08.2013 kl.16:07

wow.. du er virkelig en god blogger og noe å se opp til! alle bloggere er såå ufattelige sterke som klarer å overse alt dritten de får slengt via nettet. jeg synes at det er helt greit at du ikke vil nevne navn på kjæresten din, men holde han anonym. det var vel litt "trist" å se/vite at mange av dine lesere "kastet" seg over ham, med en gang du gjorde det slutt. stakkars deg, det er veldig tungt selv om det er du som slår opp.. ser virkelig opp til deg!<3 og gleder meg til å få sunne mat oppskrifter igjen!:* klemmer fra en bloggfan! PS håper du leser kommentaren min(og på en måte skriver sånn at jeg vet at du har lest den)<3 masse klemmer fra meg!<3<3<3<3:*:***'

Maren

27.08.2013 kl.17:05

Jeg elsker når du blogger Andrea!! Håper du blogger oftere når du kommer hjem fra ferie :) kos deg masse!

Tvje - kommenterer tilbake

27.08.2013 kl.17:14

Bra svart :)

Vilde

27.08.2013 kl.18:17

Synest synd på deg som stemmer høyre. Siden du allerede har penger å råd til der du vil kunne du i de minste brukt den stemmen på noe ikke så egoistisk! Miljøpartiet de grønne foreksempel!! Velkommen til resten av verden

Rikke

27.08.2013 kl.19:23

bra sagt, jo et frivillig sted er en sånn cafe for ungdommer som heter cafe condio og der jobber du for røde kors og det er før collouseum kino, så ikke langt fra deg i det hele tatt :)

L

27.08.2013 kl.20:42

Hei Andrea.

Jeg tor du burde sette deg litt inn i bipolaritet. Du sier at lykken din varierer sånn

Lisa

27.08.2013 kl.21:42

Du er ikke aleine om å gå fra å være suuperlykkelig til å havne på bunnen. Noen ganger er det bare slik uten at det er en spesiell grunn til det. Håper du har det bra nå da :)

Rebekka

27.08.2013 kl.23:49

Veldig bra svart! :D

Cecilie Lykke

28.08.2013 kl.08:38

Jeg må bare si at det virker som du har vokst veldig mye det siste året. Valgene du har tatt er veldig selvstendige og du har tatt valg som ingen ønsker å ta, slik som med Axel. Jeg håper F (som jeg regner med det er) gjør deg lykkelig, det fortjener du :-)

Lol

28.08.2013 kl.09:31

HVOR FIKK DU CELINE VESKER DINE???????????? ER DE FAKE?

Juliesway

28.08.2013 kl.12:53

Your rabbit is so cute :)

Emma

28.08.2013 kl.13:38

Er det bare æ som ser at d e han Glenn fra Ph?? men e ikke han homo da?

Silje

28.08.2013 kl.13:42

L: Om man lider av bipolar er det ganske alvorlig, og er 110% sikker på at Andrea ikke lider av det. Å være bipolar varierer fra time til time, ikke dag for dag. Humørsvigningene er så store at når man er glad så er man helt oppi skyene, man har ingen problemer, og man tenker til og med veldig urealistisk på ting. Når man er lei seg er man utrolig deprimert, ser svart på absolutt alt og finner ikke ett eneste positivt punkt med livet. Andrea er langt ifra så ille. Alle har gode og vonde dager uten at det er en ordentlig diagnose bak det. Er så utrolig lei av at folk skal kalle seg deprimerte, bipolare etc bare pga. de er menneskelige og har en dårlig periode.

Bra at du stemmer Høyre forresten, Andrea! Selv er jeg Frp'er, men å stemme Høyre er langt bedre enn å stemme noen andre partier utenom det :) Og lykke til med privatisteksamenene forresten, det er helt jævlig. Jeg hadde 2 stk i fjor, rettslære og sosiologi, og jeg bestod bare den ene med en knapp 2'er. Har alltid hatt strålende karakterer, så sier litt om hvor vanskelig det er. Å ta så mange eksamener som du skal blir helt grusomt og nesten umulig, men du skal ha for å prøve...

Ingrid

28.08.2013 kl.15:48

KAN DU LEGGE UT INNLEGG OM VESKE KOLLEKSJONEN DIN? :)

Navn

28.08.2013 kl.17:51

fake profil av degf https://www.facebook.com/profile.php?id=100006349389257

caroline

28.08.2013 kl.17:55

Han gutten heter fredrik og kommer fra bergen:)

28.08.2013 kl.18:02

Hva synes du om Tonje Kvamme ( www.tonjekvamme.blogg.no ) sitt innlegg om Canada Goose og dyremisshandling? Synes du hun fortjener førsteplassen på blogg.no og hva er dine meninger rundt alt dette med Canada Goose?

Kine

28.08.2013 kl.18:36

Litt søtt at du ikke vil legge ut at det er Fredrik Hegge, da-hehe! Julia Nyland har sagt det for deg på sin blogg! Kommunikasjonssvikt??

Eira

29.08.2013 kl.07:33

Utrolig bra innlegg. Forstår at det er vanskelig for deg å være veldig personlig på bloggen, men jeg setter veldig pris på at du er så åpen om bruddet med Axel som du er. Kjenner meg mye igjen i det du skriver og håper du fortsetter slik. Det hjelper veldig å lese det du har å si om personlige forhold og erfaringer:)

Klem fra en storfornøyd bloggleser.

Sofie

29.08.2013 kl.11:31

Hei! skal til Gran canaria i høstferien og lurer på om du kan anbefale noen utesteder som vi kan dra på? :)

L

30.08.2013 kl.11:00

Yo Silje: Jeg er har diagnosen Bipolar selv, så jeg synes du skal få slippe å belære meg med noe som helst. Ut i fra det du sier så hører jeg jo at du IKKE HAR PEILING. Du sier at det varierer fra time til time (noe som kan være sant, men det er for de med kjappere svingninger) Kan godt gå ukesvis oppe og så enda lengre nede. Så hva i helvete er det du snakker om liksom? Siden du begynner å leke ekspert og utbrodere er det jo bra noen med peiling, korrigerer deg.

Ida Kristine

30.08.2013 kl.16:47

kan du legge ut bilde med jakken på ?

amalie

30.08.2013 kl.19:04

wow! Kjempe bra innlegg. Har tenkt lenge på hvordan du har hatt det, og har helt ærlig syntes at bloggen din har vært kjedelig og upersonlig de siste ukene, men har aldri stoppet å lese den. Nå forstår jeg mer ting som har skjedd, og hvordan du har det nå! Du e bare helt sykt herlig, og du fortjener det beste videre i fremtiden! Stå på vakre deg :)

elisabeth

01.09.2013 kl.11:21

Hvor mye kostet MK-jakken? :)

kristine

01.09.2013 kl.19:20

Viss u vil gjøre frivllig arbeid kan du bli besøksvenn på eldrehjem, det er vell snakk om et møte i uken der du snakker, går tur med eldre som ikke har familie eller noen som vanligvis kommer på besøk. Du kan jo også tenke på å trene et barnelag i håndball,dans,fotball løping osv. Når de bare er 6-7 år så trenger de ikke noen proffesjonele, bare noen som lager opplegg osv. Er selv trener for et håndball lag på 11år og det er utrolig givende, samtidig som du hjelper lokalsamfunnet. Viss du kjeder deg så er det jo bare og gå og snakke med noen som sliter på gata, som tiggere eller rusavhengie. De setter så stor pris på at noen tar seg tid, itilleeg til at en får et annet perspektiv. Syns det er utrolig flott av deg og vil gjøre noe frivillgt isteden for å tjene enda mer, for du ville sikkert fått jobb i en klesbutikk med en gang. Du kan jo også bli medlem av unge høyre, er ikke spesielt mye og gjør akkurat, men du lærer mye og har et sosialt sted og være, med flere på din egen alder. Uansett lykke til og masse klemmer <3

Eline

02.09.2013 kl.19:33

Må desverre si som enkelte andre her at jeg faktisk synes synd på deg som skal stemme Høyre. Siden du selv sier du ikke trenger mere penger, hvorfor i all verden gidder du å stemme Høyre da? De vil stramme inn asylpolitikken, enda strengere enn i dag og sende folk til KRIGSSONER - der de flyktet fra. De vil bore etter olje, noe som kanskje vil vare i 20 år - mens fisken som allerede er en ganske så stabil inntektskilde for Norge blir borte FOR GODT. Lett tjente penger og lite bærekraftig spør du meg...

Synes forøvrig ikke det er spesielt lurt å poste hvilket parti du skal stemme på på bloggen, uavhengig om det er på høyre- eller venstresiden...

ida

03.09.2013 kl.14:13

SANDER FRA PARADISE!!

Martine_0207

04.09.2013 kl.15:05

Glenn

Ina

04.09.2013 kl.17:20

Til dere som lurer på MK jakken så koster den 5799 på høyer eger i oslo, har forstått det sånn at det er kun der de selger den også :-)

Natalie

05.09.2013 kl.19:00

Eline: 1.) Asylpolitikken er RÆVA!! Ap sender inn så sinnsykt mange innvandrere at det ikke går ann...... for alt vi vet er nasjonaldrakten en burka i 2020...

2.) Fisk kommer mest sannsynlig ALDRI bli utdryttet... slapp av

06.09.2013 kl.16:20

Hvor mye kostet MK jakken din?

Stine

06.09.2013 kl.16:44

Det er Glenn ikke sant??

Nikoline

07.09.2013 kl.08:25

Kan du blogge mer om Oliver ?

Ida

01.01.2014 kl.13:52

Har du noen kjoler som gir skikkelig kløft?

Skriv en ny kommentar