Nelly sale: Alt under 200-lappen

Innlegget inneholder annonselenker


Heihei!

Som kanskje noen av dere har fått med dere, så har nelly fyllt opp salget sitt med masse nye klær. Jeg fant utrolig mye fint og billig! Alle plaggene i dette innlegget koster under 200-lappen, det er ikke dårlig!! ♥ Jeg skal tilbake til Norge om ca 2 uker, så derfor tenkte jeg å klikke hjem et par plagg nå som kan vente på meg. Elsker salg, men i vanlige butikker føler jeg at jeg aldri klarer å finne noe fint. På Nelly derimot er det helt annerledes! Er deilig å få frisket opp sommergarderoben til en veldig billig penge :) Her har dere mine fine, billige salgsfavoritter: 

Svart kjole HER // Svart kjole HER // Blå kjole HER

Rosa peplum HER // Rosa sequin HER // Rosa/beige kjole HER

Blå kjole HER // Mintgrønn kjole HER // Hvit kjole HER

Svart topp HER // Svart topp HER // Svart topp HER

Svart genser HER // Svart topp HER // Rosa genser HER

Hvit peplum HER // Hvit bluse HER // T-shirt HER

Hvit genser HER // Grå genser HER // Brun genser HER

 

Grått skjørt HER // Svart skjørt HER // Svart skjørt HER

Rosa skjørt HER // Rødt skjørt HER // Hvit shorts HER

Husk at man ikke trenger å ha bankkort til å handle med på nettet hos Nelly! Du kan velge postoppkrav som betalingsmåte og da kan du betale kontant (eller med kort) på postkontoret når du henter pakken. Kjempesmart! Det er også smart å bruke postoppkrav om du vil bestille men ikke har penger akkurat nå, det har jeg gjort selv et par ganger. Tar et par dager før pakken kommer og så blir den på postkontoret i 14 dager, så da har du ganske god tid til å få penger! Nelly har forresten også gratis frakt og fri retur ♥ Håper dere likte plaggene, nå er det nattinatt. Vi snakkes i morgen :)

15 kommentarer
    1. Når jeg tenker på det så bestiller jeg litt annerledes klår på nelly enn det jeg brukte før jeg bestilte på nelly. Har prøvd litt nye ting der enn de andre butikkene!

    2. Fin torsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤
      Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂
      Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig krampe i fingrene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Jeg har skrevet – time for time – om hele ettermiddagen i går, men bilder fra hver time! Og det tok jammen tid, og sortere alt det der. men hva gjør det vel om det tar tid, så lenge innlegget blir bra til slutt? Du må gjerne sjekke det ut, fine du!
      ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

    3. heii 🙂 jeg skal til oslo for første gang i sommer og lurer på om du har noen tips hvor de beste butikkene ligger og noen tips til de beste spisestedene? 🙂 hadde blitt veldig takknemmelig hvis du hadde tatt deg tid til å svart. 🙂

    4. Jeg kjøpte noe der, og skulle returnere. De trekker 45 kr når du skal returnere noe. Det gjorde de på meg, for to dager siden..

    5. Jeg annbefaler ikke å kjøpe den mørkerosa peplumkjolen. Splittene på siden er utrolig store irl ( og høyt oppe ), og kjolen er forferdelig vanskelig å få av, iogmed at den her så stram i midjen :))) Kan ikke ha bh på med den kjolen f.eks, alt vises 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg