La Aguarela

Heihei!

Etter et tips fra en bloggleser, bestemte vi oss for å teste ut en ny resturant i går. Vi har faktisk snakket om å dra dit en god stund, og i går ble dagen. Resturanten heter La Aguarela og er en sykt eksklusiv resturant. Tror faktisk den har fått michelin stjerne? Ble litt sjokkert over at Gran Canaria hadde en resturant som dette! Det var fantastisk service, nydelig belligenhet med flott utsikt over Anfi Del Mar og helt sinnsykt god og deilkat mat. Vi satt der i 3-4 timer og nøt 2 forreter og en hovedrett. Ble også endel vin, øl og snakk. Skikkelig fin og romantisk kjærestekveld ♥ Hvis dere er ute etter noe virkelig eksklusivt, så anbefaler jeg dere å dra hit. Er naturligvis ganske så dyrt, men det er verdt alle pengene. En ordentlig matopplevelse!

Dette var en slags fugl, men husker ikke hvilken. Nydelig smakte det i hvertfall!

Jeg er en scampi-elsker, så denne forretten passet meg helt perfekt. Yummi!

Fantastisk mør og god indrefillet med trøffelsaus, selleripurré og potet. Dette er noe av det beste jeg har spist, helt himmelsk! ♥

Slik så jeg ut i går:

Kjole fra Nelly HER (annonslenke) // Armbånd fra Nelly (utsolgt) // Ring fra Rikke Harsheim

Herlig kveld! Tror forresten dette må være første gangen dere ser meg i blått (?). Jeg bruker aldri blått, fordi jeg ikke synes jeg kler det. Har en eller annen rar forestilling om at blå klær bare er fint når man har blå øyne, haha… Menmen, elsker kjolen uansett! Veldig deilig med slike lange, tynne kjoler i varmen. Nå skal vi på butikken, snakkes senere :)

44 kommentarer

Siste innlegg