hits

34 spørsmål

02.11.2015 - 18:28 26 kommentarer

1. Tre ord om meg: Reiseglad, spontan og alltid i godt humør.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Ta en snus og sjekke mobilen. 

3. Når jeg hører på radio blir jeg: I godt humør og synger gjerne med!

4. Jeg gleder meg til: Jeg skal kjøpe leilighet, det er vel det som står mest i hodet mitt fortiden :-)

5. Klesskapet mitt er fullt av: Altfor mye klær jeg aldri bruker, hehe.

6. Når jeg skal pynte meg: Bruker jeg så og si aldri høye heler, rett og slett fordi jeg får så vondt i føttene av det utover kvelden. Føler ingen egentlig bryr seg om hva slags sko man har på seg, så da er det liksom ikke verdt det. Nike´s på byen er tingen vet dere- haha ;-)

7. Jeg har medlemskap: Kun på Elixia, som jeg kan huske i alle fall?

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg er heeelt avhengig av å ha noe på leppene, du ser meg ikke uten, noensinne. Om jeg har glemt å ta med meg noe for leppene en dag, er det så ille at jeg faktisk må gå å kjøpe det. Ikke for skjønnhetens skyld, det kan gjerne være carmex liksom, men jeg bare takler ikke å ha tørre lepper uten noe på. 

9: Jeg føler meg mest bra: På ferie, uten tvil! Da våkner jeg opp hver dag med en deilig lykkefølelse og klar for nye eventyr. Det er så altfor deilig, skulle ønske det kunne vært sånn året rundt. 

10. Ved sengekanten har jeg: Noe å drikke, snus, lipbalm og mobilen min.

11. I kaffebaren bestiller jeg: Alltid enkel kaffelatte med lettmelk, det er så godt! 

12. I baren bestiller jeg: Som oftest en øl, av og til drinker. 

13. I vennegjengen er jeg: Her måtte jeg få hjelp av Henriette, haha. Hun sier at jeg er den som alltid er med på ting, mest spontan og gledessprederen (søta♥)

14. I familien er jeg: Jeg er familiens klovn, haha. Neida, men jeg er nok uten tvil den som lager mest liv i familien og er mest sosial av meg. Plager alle sikkert minst 10 ganger om dagen..

15. Jeg kan ikke leve uten: Internett, mobilen min, snus, penger (haha), familie, mollymolls og venner. 

16. Barn er: Sinnsykt søte, gleder meg til å få mine mini-me's :-D

17. Du visste kanskje ikke at jeg: Alltid sover med klær. Sover med genser/t-skjorte og evt også med kosebukse om jeg er litt ekstra kald. Fryser veldig lett om natten, så da liker jeg å ha på meg endel så jeg slipper å våkne fordi jeg er kald :-)

18. Om natta: Er jeg alltid våken. Haha, som sagt tidligere er jeg jo tidenes nattedyr. Jeg kan være trøtt hele dagen, men så fort klokken er etter 12 våkner jeg skikkelig og blir superproduktiv. Sykt merkelig, men er liksom så deilig å være våken når alle andre sover. 

19. I veska har jeg: Jeg har alltid med meg mobil, lommebok, sminke, ørepropper og hårbørste. Ellers har jeg også som oftest med meg kamera og mac :-)

20. Trening er: Sykt deilig og gjør meg veldig lykkelig! Men kan være veldig vanskelig å få dratt rumpa på trening, spesielt på vinteren.

21. På kjøkkenet er jeg: Faktisk ikke så aller værst, og liker å lære meg å lage nye retter og lage mat til andre :-)

22. Kjærlighet er: Noe vi alle trenger. Det er deilig å være glad i noen, og at andre er glad i deg :-)

23. I høst skal jeg unne meg: Litt ferie etter eksamensperioden!

24. Uvane eller ikke uvane: Jeg er sykt mye på mobilen, og er ekstremt avhengig av blant annet å game på den, haha. Sjekker vel mobilen minst hvert 5 minutt dagen lang..

25. Jeg tror på: Meg selv. Jeg tror det er utrolig viktig å ha troen på seg selv for å komme noen vei her i livet! Jeg tenker at jeg kan få til absolutt alt jeg vil, og ville aldri satt noen sperrer for meg selv. 

26. Jeg er dårligst til: Haha, jeg er dårlig på mange ting. Jeg er elendig på å høre hva andre sier i mens jeg er på mobilen, for da er jeg helt seriøst i min egen lille verden. Ellers er jeg sykt dårlig på å holde rommet mitt/evt leilighet ryddig.. Hvorfor er det så vanskelig :(

27. Jeg er flinkest til: Det var faktisk overraskende vanskelig å komme på ting jeg er flink til! Vel.. Jeg er veldig flink til å vise kjærlighet, og det er noe hvertfall familien min setter veldig pris på. Også er jeg vel kanskje flink på blogging, businessen rundt det, ta bilder og bileredigering? Ellers er jeg veldig flink på å bruke penger, som dere har fått med dere ;-)

28. Jeg elsker: Jeg elsker mye.. Reising er noe av det beste jeg vet, og absolutt noe jeg elsker. Ellers elsker jeg å spise god mat, levende lys, rent sengetøy, være nydusjet, sole meg, bloggen min, shoppe, ta bilder, venner og familie, og ikke minst Molly. 

29. Hva jeg vil med livet mitt: Det aller viktigste for meg er å være lykkelig, at både jeg og de rundt meg er friske og har det bra. Ellers vil jeg egentlig ikke leve det typiske a4 livet vi nordmenn vanligvis gjør, selvom det er enkelt å havne i den fella siden det er det samfunnet forventer av deg. Jeg vil ha sett hele verden, både på godt og vondt. Jeg vil gjøre sinnsyke ting som virker skummelt der og da, men som jeg er glad jeg har gjort når jeg er ferdig. Jeg vil ha hjulpet både dyr og mennesker på en eller annen måte, og jeg vil gjerne ha bodd noen år utenlands. Ellers vil jeg selvfølgelig ha en god jobb og bra økonomi som de fleste andre vil, og helst jobbe ganske selvstendig slik jeg gjør nå. Å finne den store kjærligheten er også uten tvil et av mine life goals, og selvfølgelig stifte familie. 

30. Jeg beundrer: Mennesker som setter andre foran seg selv, og de som "kommer fra ingenting" og klarer å utrette noe stort.

31. Det beste jeg vet: Det må kanskje være følelsen av å være nyforelsket ♥

32. Politikk er: Noe jeg desverre er veldig lite interessert i og kan lite om. 

33. Når jeg har fri: Som blogger har man faktisk aldri fri. Vi må blogge i helger, på julaften, på bursdagen vår og på ferier. Jeg blogger selvfølgelig ikke konstant dagen lang, men hodet mitt er alltid på jobb og tenker nesten bare "blogg blogg blogg" dagen lang. 

34. Det er lov å lyve hvis: Det er det beste. Det kan være foreksempel for å unngå å såre personen.. Altså selvfølgelig om du er utro mot kjæresten fortjener han/hun å vite det. Tenker mer om feks venninnen din klager over at hun har lagt på seg, også spør hun deg om du ser det. Uansett om du kanskje ser det eller ei, vil det falle naturlig inn for de fleste av oss å fortelle henne at "nei, herregud, du ser kjempebra ut". Å fortelle sannheten er som oftest det beste, men ikke nødvendigvis i alle situasjoner :-)

Dette tok sin tid, haha! Håper dere synes det var gøy ♥

26 kommentarer

Ingrid

02.11.2015 kl.19:11

Kan du skrive et lite innlegg om eksamene dine? Hva du tar, når, hvordan du føler det kommer til å gå, hvordan du har forberedt deg og hva du mangler etter disse eksamene? :-)

Lykke til i hvertfall! Har min første om

1 uke.

Marthine

02.11.2015 kl.19:15

På kjøkkenet bildet.. Hva er miksen på toppen av maten? Så veldig deilig og spennede ut :D

Lina

02.11.2015 kl.19:20

Herregud, hadde du hatt litt mer opplevelser i livet hadde du skjønt "A4" - livet er noe av det deiligste som finnes og det å ha litt stabilitet er mye bedre enn alternativet. Kanskje alle andres liv virker kjedelig for deg men det å være glad og ha det bra er absolutt det viktigste kommer du til å lære når du får reist litt mer osv :)

Jennny

02.11.2015 kl.19:34

Du er så utrolig nydelig! Du er en av personene jeg vet om som inspirerer meg mest 💗

DaDdyErik

02.11.2015 kl.19:34

Awesome Blogg ! du er Pro.. En dag !! en dag sier jeg bare :D #ProlikeUs

Pia

02.11.2015 kl.19:38

Koselig innlegg på en mandags kveld. Hva er oppskriften på den matretten du har bildet av i innlegget?

http://hevhodet.blogg.no/

02.11.2015 kl.19:44

Du er kjempe pen! Rett og slett smellvakker. Det skal du bare ta til deg <3

Også virker du jo så god som person :) Hvordan blir du så brun og fin ?

Tar du sol eller selvbruning ? Noe du kanskje kan anbefale. Ha en fin kveld !

02.11.2015 kl.20:08

Åhh dette innlegget var rå bra! du må ha flere sånne, likte sørlig det at du tror på deg selv :)

marte

02.11.2015 kl.20:27

"haha" overalt i teksten er veldig irriterende å lese...

Maria

02.11.2015 kl.20:57

Elsker sånne innlegg! gøy å bli "bedre kjent" med deg. Du virker som en superherlig person <3

Line Melbye

02.11.2015 kl.21:19

Fine svar! Du har vært så flink til å blogge denne perioden! Utrolig gøy å lese :)

Ida

02.11.2015 kl.22:19

Veldig morsomst innlegg ❤️

Tonje :)

02.11.2015 kl.22:21

Slike innlegg er veldig inspirerende! Synes det er morsomt at du skriver ting så spesifikt, og at du tar deg ordentlig tid. Flink blogger!

Andrea Badendyck

03.11.2015 kl.00:10

Pia: Her er link til oppskriften: http://andreabadendyck.blogg.no/1430860294_middagstips_salmalaks.html
Helt fantastisk godt, du burde teste <3

Andrea Badendyck

03.11.2015 kl.00:10

Jennny: Så søt du er, tusen takk for det!! <3

Andrea Badendyck

03.11.2015 kl.00:11

Marthine: Det er en mix av koriander, ingefær, chilli og rødløk! Dødsdigg :D

Andrea Badendyck

03.11.2015 kl.00:12

Tonje: Tusen takk søte deg :D

Andrea Badendyck

03.11.2015 kl.00:12

Maria: Så hyggelig at du likte det, og tusen takk for det:) klem til deg <3

CasLys

03.11.2015 kl.01:29

Herlige svar! :)

Ted

03.11.2015 kl.06:55

Xxx

Ted

03.11.2015 kl.08:25

Flott innlegg, men tror du tar feil angående høye heler. De fleste gutter med litt class bryr seg om hva du går med på byen. Høye heler gjør at du får en mye bedre holdning, ser slankere ut og fremhever muskulaturen i leggene dine. Prøv det neste gang, så får du, om mulig, enda mer oppmerksomhet.

Marthine

03.11.2015 kl.20:23

Tusen takk for at du tar deg tid til å svare! Du er mega flink, til alt :-)

Elise

04.11.2015 kl.18:16

Lina:

Hadde ikke du vært så hårsår og skjønt hva hun mente. Hun er en person som vil reise og oppleve ting, mer enn det man gjør i ett A4-liv. Hun er eventyrlysten, og slik liker hun det. okei? Selv om du trives best i A4 liv, er det ikke alle som gjør det. Noen blir født inn i verden og vil oppleve den, på godt og vondt :)

Hanne

11.11.2015 kl.13:41

Hvilket camera har du? Du tar så fine bilder:)

Andrea Badendyck

11.11.2015 kl.23:21

Hanne: Canon 6d, takk for det :))

Katrinegaren

17.11.2015 kl.11:47

Det var egentlig et helt super gøy innlegg! Låner gjerne det til min blogg om lov :))

Skriv en ny kommentar