hits

Ukens sprsml

Du ser smashing ut! Kan du lage sminkevideo snart? Tusen takk :-D Ja, jeg må nesten få laget en sminkevideo snart. Har den siste tiden eksprimentert endel med sminken, og synes selv jeg aldri har vært så flink som  nå, haha. Øyenskygge, konturering og winged eyeliner er blant annet noe jeg begynner å bli god på. Så må få vist dere, hihi :-)

Hva har du brukt på leppene dine den siste tiden? Jeg bruker litt forskjellig på leppene. Går mest i en lipliner som heter half red fra mac og tegner på hele leppen, eller en leppestift fra mac som heter "Spirit" eller en liquid lipstick fra Jefree Star i fargen celebrity skin. Alle i brunaktige, ganske mørke toner :-)

Går du fortsatt som privatist elev? Nei, dette halvåret tar jeg en pause. Vil reise en del, og da blir det dumt å betale store summer for undervisning. Å få vitnemålet mitt er ikke noe jeg stresser med i og med at jeg ikke vet når jeg vil studere, eller om det i det hele tatt kommer til å skje. Så ja- men tenker å ta et par fag til høsten igjen da. 

Hvilken modell er shortsen?

Image and video hosting by TinyPic

Det er en Levis 501 shorts. Om noen lurer på hvor man får tak i de på nett, så er det et gigantisk utvalg på ebay og veldig billig der :-)

Hvilken farge bruker du i bobbi brown foundationen? Honey 5 heter fargen. Men anbefaler å be de som jobber der finne din perfekte farge, for min er ganske mørk :-)

Kan du ha et innlegg om kosthold og trening? Haha, ja, må virkelig ta meg sammen og få laget det snart. Ellers har jeg et gammelt et som ble veldig populært, som dere kan lese HER i mellomtiden.

Kan du lage en guide om Gran Canaria før vinterferien starter? Har laget et innlegg med litt GC-tips, blant annet en haug av gode resturanter. Det kan du lese HER.

Fjerner du håret i ansiktet? Nei, det tør jeg ikke.. Men har uansett ikke noe unormalt mye hår der, så det tenker jeg ikke over egentlig :-)

Hvilken strl har du i bikinien?

Image and video hosting by TinyPic

75D i overdel, og small i underdel. Link HER ♥

Vet du ca hva din vekt og høyde er? Har ikke veid meg på sikkert et halvt år, for vekt er IKKE noe man burde tenke på. Vi kommer i forskjellige høyder og kroppsbygninger, så vekt er ikke noe som skal sammenlignes eller noe som nødvendigvis tilsier hvor slank/overvektig du er. Jeg fokuserer på det jeg ser i speilet, og det er det man skal gjøre. Husk at muskler veier mer enn fett, så om du trener og spiser sunt er det stor sansynlighet for at du faktisk går OPP i vekt, men selvom har en strammere kropp enn da du veide mindre. Ellers har jeg sett andre bloggere skriver at de veier sånn 45 kilo når leserne spør, og da blir jeg faktisk utrolig irritert. Greit nok om de faktisk veier det, men det er ikke en normal vekt for en ferdig utvokst jente og når bloggeren skriver det kan hun påvirke leserne i en veldig usunn grad. Selv veier jeg minst 10 kilo mer, og er jeg overvektig? Nei, vekt er veldig individuelt og ikke noe man skal henge seg opp i. Ellers er jeg 166 cm høy, hehe :-)

Hvilken størrelse velger du når du bestiller klær fra Missguided? 36 :-)

Hvilken størrelse kjøpte du Givenchy vesken i? Jeg har den største størrelsen, heter vel medium om jeg ikke tar feil?

Kommer innlegget om reguleringen? Ja, det kommer veldig snart. Så skal dere få se før og etter bildene :))

Hvor er kjolen din fra?

Image and video hosting by TinyPic

Kjolen er fra Nelly, dere finner den HER

Noen av spørsmålene dere har stilt den siste tiden! Lurer dere på noe mer kan dere spørre her i kommentarfeltet :-)

38 kommentarer

Hvordan finner du riktig str i levis shortsen? Har hrt de er litt varierende..

Cecilie: Selv synes jeg det er ddsvanskelig med nettopp det :(( Har ikke kjpt mine p Ebay, men p Urban Outfitters i London og da har jeg ftt prvd de p..

HERREGUD s deilig at du skrev det med vekten! Har lest det p andre blogger selv om kjente virkelig at du lettet meg n! Du ser jo fantastisk ut! TUSEN TAKK

Anonym: S hyggelig <3 <3 Er jo bare sannheten, s viktig at det kommer frem :):) Tusen takk, klem til deg!

Kristin Finstad Svendsen

Kristin Finstad Svendsen

S enig med kommentaren over!!! Endelig sa noen det:-D Du ser fantastisk ut 😍❤️

Kristin Finstad Svendsen: Haha, takk kjre deg <3

nr reiser du til sterrike? Og hvor i sterrike skal du?:-)

Anonym: Reiser p lrdag! Skal til aplene, et sted som heter Dorfgastein <3

Hvilken strrelse har du i Levis shortsen? Du kledde den utrolig godt, og for en fin brunfarge!

Hva syntes du er finest av string og hipster? :)

Hvorfor du bruke alt for mye brune krem? d fr d te ligne p en barbie :/ ikke frekt mente alts, men du e sikkert pen naturlig

Eksprimentert??:p

Hvordan er navlepiercingarret ditt s usynlig? Mitt synes s godt, og jeg vil gjerne f det "vekk"...

Ser ikke helt hva som er galt i si at man veier 45 kg? :) Jeg forstr at det er lite, men for noen er dette faktisk normalt - for de som har liten kroppsbygning. Jeg er ganske hy og veier mindre enn 45 kg. Ikke fordi jeg er syk, men fordi det bare er snn jeg er bygd. Du sier jo selv at man ikke skal tenke p vekt s lenge man har en sunn kropp.. Det har jeg - likevel psyker jeg meg selv ut med prve febrilsk og g opp i vekt. Er ingenting som er rett og galt. Men slik samfunnet er i dag, er det ikke bare feil veie mye, men ogs feil veie lite.. Er visst fyfy si at man veier under 50 kg. Da prver man "fucke" til leserne sine...

Har du noen formening om hva du kunne tenke deg studere i fremtiden? Evt. Hvor? 😊 ha en fin helg! ❤️

Hvilke fag har du igjen fra videregende som du m ta opp igjen som privatist? :-)

du har en nydelig blogg, st p videre!

Hvor mye toll/frakt osv m du betale nr du bestiller varer fra missguided? :))

AMEN GUUURL p sprsmlet om vekt!

Hvor kilen er du under fttene p en skala fra 1-10?

h takk for at du er et sunt forbilde<3 For meg som selv sliter med spiseforstyrrelser er det godt lese at noen ikke blir tatt av kroppshysteriet. Helt sant at vekt IKKE er noe man burde tenke p. Blir ogs utrolig irritert av lese blogger hvor de i det heletatt oppgir vekten sin, jeg skjnner ikke vitsen? Nr man vet man har lesere som blir pvirket av det en skriver, er det forferdelig skal drive skryte over veie lite. Sophie Elise *hosthost* hehe

Hvor mye koster givenchy vesken du kjpte?

Vet du om man kan finne det rde tied up settet du har fra missguided? Det er s fint!

Hei fine Andrea! Skal til London n p mandag og lurte p om du har noe anbefale? Enten shopping, spiseplasser, musikaler osv. Har lest alle innleggene dine derifra, men lurte p om det var noe man m f gjort?:D Klem<3

Likte svaret p vekt sprsmlet! Hper du fr en fin helg <3

Omg, hvor kjpte du Jeffree Star lipsticken? Har s lyst p flere av fargene!

Kan du vise sminken (og evt andre innkjp) fra Sydney? :D

Hei! Har vurdert Invisalign selv, men hvordan gjr du det med mat og drikke? er jo mye ute i denne alderen og det virker bare stressende og tenke over skylling og pussing av tenner midt oppi dette.. har du tips? :-)

Hei Andrea:) Jeg er en jente p 21 r. Jeg har alltid vrt veldig liten av meg bde i hyde og vekt, dette har jeg arvet av foreldrene mine som ogs var ganske tynne nr de var yngre. Det at du skriver at en utvokst og voksen jente ikke kan/skal veie 45 kilo blir feil. Jeg veier og har veid 45-46 kg n i snart 2-3 r og sliter absolutt ikke med noen spiseforstyrrelser. Jeg spiser regelmessig 4 mltider om dagen pluss mellom mltider, gr turer hver dag og jobber:) Genene mine er bare rett og slett slik at jeg faktisk ikke legger p meg s lett. Som du sier s kommer alle i forskjellig hyde og kroppsbyggning s vekt skal ikke vre noe tenke p s lenge man vet at man er sunn. Og om det er Sophie du referer til s er jo hun rundt 1.57 hy og ikke srlig stor og det at hun selv sier at hun veier 45-50 kg stemmer nok det. Synes ikke det er et tema du skal ta opp eller bruke som et eksempel her p din blogg.

S fr du peker med fingeren og setter et stempel s vr litt mer obs p hva du snakker om.

Mvh Mina

Hei! Du er s inspirerende :-) Kommer du til lage et nytt innlegg om trening og ditt kosthold akkurat n?

Veldig fin bikini! Bruker vangligvis 80D i bh str.. Br jeg g opp 1 str om jeg kjper den type bikini ? Hper p svar :)

kan du lange et innlegg om molly og hvordan utstyr du har til henne?

samt litt om utvikligen og trening som valp?

hvor mye koster det deg ca ha molly hvis du ser bort fra utstyr (bare vetrinr og mat)?

er det mye stress ha hund? (hvis du ser bort fra hjelpen du fr av foreldrene dine og sstra di)

hvor mange turer til dagen har molly?

Hvordan har du s flat og fin mage?

Jeg reiser til Spania i pskeferien sammen med fotballaget mitt. Hadde vrt fint sett litt bra ut til da om du skjnner... ;-) Hva er dine tips til hva jeg kan gjre for f en stram mage?

Kan du f ny header/forsidebilde snart? Haha

flott svart p det med vekt Andrea! syntes det er veldig bra at du tar ett standpunkt og ikke er med p forvirre unge jenter enda mer. St p!

Synes du har et skikkelig sunt syn p vekt! Det er s bra at noen bloggere faktisk pvirker i den retningen ogs! U go girl

Tror ogs vekt er veldig forskjellig, og som du sier - ikke noe man skal fokusere s mye p.

Jeg er 175, og veier mellom 75-80kg, jeg har six-pac og har p ingen mte mer fett p kroppen enn Andrea :)

Vi er alle forskjellig <3

six-pack*

N er det mange r siden men har du og Axel et godt forhold til hverandre i dag? Om dere snakker sammen fremdeles? Ogs spiller han Romeo p det norske teateret har du sett den forestillingen eller kommer du til se den? <3

Skriv en ny kommentar