hits

ALL BLACK

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra CPH Feather // Bukse HER (adlink) // Veske fra Givenchy

Dette er samme jakken som den grønne, bare i svart! Skulle nesten ønske jeg kjøpte enda fler farger da jeg var i København, de kostet ikke mer enn 900 kr og er jo bare fantastisk fine. Nå skal jeg til byen og er klar for en veldig hyggelig kveld! Jeg, Fanny, Bjørn-Erik og kjæresten hans skal nemlig på latter og se på Tussvik & Tønne show. Blir nok superduper gøy, og ikke minst koselig med litt kvalitetstid med venner. Ellers lagde jeg en nydelig middag før jeg dro, som dere skal få oppskrift på i morgen :-) Håper dere får en fin kveld dere og, klem fra meg ♥♥ 

14 kommentarer

Hvordan er det mulig vre s pen, alts hahahha har snn "hatelsk" forhold til deg, kun fordi jeg blir s irritert fordi du er s fin haha! Du ser smashing ut :* Ha en fin kveld!

Heihei! Et lite sprsml ang vesken din. Tror du den vil funke som skoleveske? Hvor mye rommer den?:) Om ikke jeg husker heelt feil s har du en Louis Vuitton Neverfull ogs, hvordan er Givenchyen i forhold til den? haha n ble det mye sprsml:p

hva bruker du p leppene her?

Ddsfin jakke!!

Hvilke redobber er det du alltid gr med, og hvor er de fra? de er s fine

S utrolig fint! Du er s pen du :)

Utrolig fin jakke! Ha en super fin helg, gleder meg til middagstips <3

Hei Andrea :-) Har prvd ske litt p nettet, men kan ikke finne jakken du har p her.. Vet du om en nettside som selger den, og som sender til Norge (om siden ikke er norsk)?

Hei! Hvor har du kjpt jakken? veldig fin! kommer ikke noe opp nr jeg googler

Nydelig <3

Fin jakke, kledde deg! Jeg kjpte min p miinto.no :)

Kamilla: Frost scandinavia selger like jakker, jeg kjpte min p pinkyswear.no :) Har tenkt til kjpe en i gr ogs. Elsker den!!

h, tusen takk Kathrine! M nok kjpe en selv, de er heelt nydelige:)

Du ser alltid like smashing ut! Helt utrolig .. Jeg skal til Kbenhavn denne uken, og lurer p hvor du kjpte den jakken? Har lett en stund etter de litt billigere variantene, og den var jo bde billig og fin. :)

Skriv en ny kommentar