hits

I morgen drar vi til....

26.03.2016 - 22:08 20 kommentarer

PARIS ♥ Yeeey! Jeg og Fanny gleder oss så altfor mye til en etterlengtet jentetur, og det skal bli fantastisk å besøke denne vakre storbyen igjen. Jeg har kun vært i paris en gang før, for drøye 3 år siden og da kun fredag til søndag. Og 17 år gamle Andrea brydde seg dessverre kun om shopping da hun var på reiser, så derfor har jeg desverre ikke sett så altfor mye annet enn de store handlegatene- haha. Denne gangen vil vi oppleve så mye som over hodet mulig! Derfor lurer jeg på om dere har noen gode paris tips til meg :-) Alt fra bra utesteder/barer og gode resturanter, til ting å se/gjøre. Vi drar i morgen tidlig, og flyet hjem går sent onsdag kveld. Med andre ord har vi ikke så altfor dårlig tid på oss! Dette blir braaaa og jeg gleder meg til å ta dere med :-)
 

20 kommentarer

Kristin

26.03.2016 kl.22:13

Ønsker dere en fantastisk tur! Selv aldri vært i Paris, men vil veldig gjerne ta meg en tur dit å oppleve den franske atmosfæren!

Oda ♥

26.03.2016 kl.22:13

Åå, Paris høres fantastisk ut! Har virkelig lyst til å reise dit en gang. Kos deg masse! <3

Silje

26.03.2016 kl.22:19

Var der i sommer, en fantastisk by! Vil anbefale dere å gå opp i Sacre Coeur (kirken), da får dere en superfin utsikt over helee byen, også eiffeltårnet! Er ganske mange trappetrinn, men helt klart hvert alle trinnene når du kommer opp :D Også en båttur på Seinen må dere ha når det begynner å bli mørkt, da får dere med dere byen både i lyset og mørket, veldig fint! Ellers er det jo Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og andre typsike turistattraksjoner, god tur :D

Helena riise

26.03.2016 kl.22:29

Har bodd i Paris i en stund før, og jeg vil anbefale dere å spise på Paris' mest kjente og historiske cafe/restaurant Cafe de Flore. Ta et glass hvitvin og en deilig lunch, og hvis det er fint vær- sitt ute i solen og nyt det. Her gikk alle de kjente kunstnerene og sjangerene i gamle Paris, så cafeen er full av historie og er helt utrolig nydelig. Ellers kan jeg anbefale å ta en crepe fra en av de mange sjappene langs gatene og ta en tur opp til Sacre Ceur på Montmatre og se på utsikten og gå på markedet som er der oppe. Montmatre ligger på en måte på toppen av Paris og er helt idyllisk. Kos dere!

Randi

26.03.2016 kl.23:10

DRA TIL DISNEYLAND OM DERE HAR TID!!!!!!!

Emilie

26.03.2016 kl.23:20

Spis frokost eller lunsj på Café George V som ligger øverst på Champs-Élysées. Veldig god mat(milkshaken må testes!) til en grei pris og hvis dere sitter ute har dere nydelig utsikt til Triumfbuen. Var sist i Paris med kjæresten for litt under 1 år siden og den kaféen ble besøkt daglig :)

Jesus 4 a Reason

26.03.2016 kl.23:29

Åååh så koselig:-) kos deg masse <3

// Benedicte

Line

26.03.2016 kl.23:30

Åå så heldig! Kos deg masse<3

Anne

26.03.2016 kl.23:50

Vil anbefale Ralphs(restauranten til Ralph Lauren), sacre ceur, se Eiffeltårnet når det glitrer(hver time fra f.eks 20:00-20:05), triumfbuen, louvre, de fine parkene rundt louvre :)

Maya

27.03.2016 kl.00:41

Er i Paris minst 6 ganger i året så her kommer mine favoritter:

To Shop: Collette (her finner du alt mulig, fra vesker til duftlys til iPhone-tilbehør og Polaroid-kameraer. vær obs på at det kam være sjukt mange turister der fra tid til tid som kun tar opp masse plass for å se, men ikke handle. er ofte behageligere å stikke innom før de stenger på kvelden enn f.eks midt på dagen), Hermés (altså, når man først er i Paris anbefales H på Rue du Faubourg Saint-Honoré. har enormt utvalg og 100x hyggeligere ansatte en f.eks H i Oslo.. har også ofte Birkin + Kelly in stock, i motsetning til i Oslo hvor det tar hundre år før de får tak i noe) og til slutt GOYARD (helt fantastisk fransk designer, nokså ukjent i Norge, men veldig kjent i Frankrike. St. Louis modellen er lignende Neverfull, men veldig få har den sammenlignet med LV's som absolutt alle har nå for tiden...

To Stay: Peninsula, Bristol, Costes og Plaza Athenée!!

To Eat: L'Avenue (tunfisk-tartaren deres = ❤️), Le Grand Colbert, Cafe de Flore, Le Grand Véfour & til slutt Le Relais d'Entrecôte. Ralph's er også bra, men kan kryy av turister der, noe jeg virkelig hater ved det stedet til tider. Men veldig bra litt "off season"

To Drink: Veldig lite slår en drink eller to på Bar Dali hos Hotel Le Meurice (men FYI dette er ikke en drikke-seg-full-bar, men en fin bar på et veldig fint Hotel hvor man kan slappe av etter shopping etc med noen av Paris' beste drinker ;) )

Eller så anbefaler jeg å ta en tur gjennom Jardin des Tuileries, se Galerie du Palais Royal, Eiffeltårnet når det glitrer og å ta en tur til Monmartre og da også se Sacre-C?ur.

God Tur! Paris er en fantastisk by ;)

xx

Andrea Badendyck

27.03.2016 kl.00:48

Maya: Tusen takk snille <3 <3

Tiril

27.03.2016 kl.01:40

Heisann!

Jeg var i Paris forrige helg, og det er Virkelig den vakreste byen! Du må uten tvil se Eiffeltårnet og sacre coeur, også anbefaler jeg deg å dra til Louvre å gå gjennom parken der og ta pariserhjulet(spesielt om dere ikke skal opp i Eiffeltårnet, det er veldig lang kø!) fra pariserhjulet får dere utsikt overt stort sett hele byen. Ellers anbefaler jeg å dra på latinerkvartalet på kveldstid, der er det mye liv! Da vil dere se notre dame i samme slengen:) vi spiste på en restaurant som heter la crete, som serverer gresk mat, og den var heelt fantastisk!

madelen

27.03.2016 kl.04:44

Håper du lager en reiseguide når du kommer hjem! God tur :)

ida

27.03.2016 kl.11:42

Åå så kos, god tur til dere <3

Christina i London!

27.03.2016 kl.13:09

Spis middag på L'Avenue!! Muligens Paris' største it-sted akkurat nå, maten er sinnsykt god og det er bare en super opplevelse å spise der :) Hvis dere vil opp i Eiffeltårnet kan billetter bestilles på forhånd på nettet. Det anbefales, utsikten er superfint!! Dere burde også dra til Montmartre og gå opp til Sacre Coeur. Det er sååå fint der!

Vanja Karine

27.03.2016 kl.13:38

Heldig du e! Aldri vore der so ingen anbefalinga å komme med dessverre.

God påske!

Kristianne

27.03.2016 kl.14:45

Om dere har tid vil jeg anbefale å dra til versailles, det er bare en liten togtur unna Paris. Dette er jo Solkongen sitt slott, så her er det masse å se, både inne og ute. Gå gjennom sluttet og hagen, det er fantastisk!

Emilie

27.03.2016 kl.15:50

klatre opp de mange trappene til toppen av Triumfbuen i slutten av Champs Elysees handlegata. Der får dere en fantastisk utsikt over Paris. Mye bedre enn å dra til toppen av eiffeltårnet. For på toppen av triumfbuen får dere også med Eiffeltårent i utsikten, noen som er veldig vakkert, spessielt om kvelden! Håper dere får en fin tur, kos dere! Paris er en fantastisk fin by :-)

Ida

28.03.2016 kl.09:56

Le Marais, det gamle jødekvartalet, er perfekt med små gater, spesielle butikker og en del dyrere butikker med mye kjente franske merker. Der må du prøve Falaffel på L'As Du Falafel. Du ser det i "hovedgata" i Marais, det er alltid masse mennesker der, men køen går fort. Du betaler til en mann som går igjennom køen og tar bestillinger, og så får du en lapp du gir til mannen i luka.

29.03.2016 kl.14:59

såå gøy! håper du kan lage en guide når du kommer hjem igjen, skal nemlig dit i april så hadde vært gøy med litt tips! kos dere!

Skriv en ny kommentar