hits

24 timer med uflaks

06.08.2017 - 22:37 7 kommentarer

Hei fininger! ♥

Nå er vi fremme på Ibiza. Hotellet er helt amazing og vi har det nydelig, men shit så uflaks vi har hatt det siste døgnet... Allerede på 24 timer er vi to av tre maccer fattigere. HVOR sjukt?! Vi kom frem til hotellet i 1-tiden i natt, og satt i resepsjonen for å vente på å bli sjekket inn. Alle tre hadde veskene våre oppå hver vår koffert, og alle koffertene var rett ved siden av oss der vi satt. Plutselig når vi skal gå til rommet så ser Madicken at vesken hennes er borte! En eller annen frekking må ha klart å rive den med seg uten at vi merket det. Der hadde hun nøkler, bankkort, mac og åpenbart flere ting du absolutt ikke vil miste. Fy søøøøren så kjipt!!! Takk gud for at Madicken hadde tatt ut både pass og mobil av vesken, det var i allle fall en liten trøst. Men uansett, skikkelig ekkel opplevelse- har faktisk aldri opplevd tyveri før nå i natt. Leksen er i alle fall lært- pass alltid nøye på tingene dine og ikke vær naiv uansett hvor du er. 

Så ja.. Om ikke nattens hendelse, en haug av tlf til forsinkringsselskapet og oppmøte på politistasjonen skulle være nok- så klarte Glenn å søle et helt glass prosecco over maccen min for ca 10 min siden. Og selvfølgelig ble den ødelagt. Eller- skjermen lyser, men alt av knapper og innganger er helt fucked up. Glenn sølte jo selvfølgelig uten vilje og sånt kan skje- men fy søren. Tenk at vi dro hit med tre velfungerende maccer, og nå er det én igjen. HAHA! Må nesten bare le av det. Nå gjenstår det bare å se om hans klarer å overleve turen ;-)

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

Litt bilder fra tidligere i dag. Klager ikke på den neste ukens omgivelser nei! ♥ Nå skal vi ut å spise og få sett litt rundt omkring her vi bor- snakkes senere :-)

7 kommentarer

Vanessa

07.08.2017 kl.07:27

Skikkelig uflaks det, men sånn er det når man ikke passer på tingene sine. Jeg passer på tingene mine uansett om jeg er her i Norge og andre plasser. Håper dere får det fint uansett i Ibiza :-D

07.08.2017 kl.11:35

At det går ann!!!:( håper dere får en fin tur selvom andrea <3

Lina

07.08.2017 kl.16:55

Huff, så kjiipt.

Hvordan gikk det med Madicken og hennes studie? Leste på bloggen hennes at hun drev og tok opp fag for å komme inn på et nytt studie, så lurte bare på hvordan det gikk ettersom hun ikke har blogget på lang tid :)

trine

07.08.2017 kl.18:08

Hva heter solbrillen han har på seg?:)

Sigrid

09.08.2017 kl.14:40

Hvor er smykket du har på deg fra?

Andreas

11.08.2017 kl.12:16

Du er seriøst så utrolig flott!!

Cecilia

14.08.2017 kl.20:27

Hvor er bikinitoppen fra?

Skriv en ny kommentar