hits

DE BESTE PROTEINPANNEKAKENE

17.11.2017 - 19:55 3 kommentarer

Processed with VSCO with hb1 preset

Seeee dagens lunsj a! Hvem sa at sunn mat ikke kan smake sykt godt ;-) Her har jeg brukt en proteinpannekake mix, som man egentlig bare skal blande med vann og så er røra ferdig. MEN, det gjorde ikke jeg. For slike mixer smaker nemlig.. ingenting? Og derfor må visse ingredienser tilsettes for best smak. Banan er virkelig det aller viktigste, det gjør alle havrepannekaker eller proteinpannekaker tusen ganger bedre. Mos en banan og prøv- det er så digg! Ellers tilsatte jeg også cottage cheese for ekstra proteiner, litt havregryn for trege karbohydrater som holder meg mett lenger og et egg for enda litt mer protein og fylde. Ikke glem å ha i litt kanel eller kardemomme i røra også, det er supergodt. 

Har du ikke pannekake mix hjemme? Ikke noe problem! Her er en supergod oppskrift uten: 

♥ To egg // 4 dl havregryn // En dæsj melk/vann (prøv deg bare frem her- tykkere røre gir mer "american style") // En hel banan (most) // To-tre spiseskjeer cottage cheese // En klype kardemomme

Ta gjerne også i proteinpulver i røra om du vil. Stekes på middels varme i pannen til de er gyldne på begge sider :-) Oppskriften holder til to pers!

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg toppet pannekakene mine med blåbærsyltetøy uten tilsatt sukker, et par skiver banan og litt raspet mørk sjokolade. Sistnevnte mest for bildenes skyld- haha! Bare fantasien setter grenser her- topp med hva enn du liker.

ENJOY 😋😋

3 kommentarer

17.11.2017 kl.23:16

TAKK :D

Helene

18.11.2017 kl.13:35

Hvor er buksa di, som du hadde på deg da du reiste i dag fra? Såå fin!!

Andrea Badendyck

19.11.2017 kl.12:19

Helene: Den er fra new look/nelly <3

Skriv en ny kommentar