hits

BLACK FRIDAY, MINE FAVS & RABATTKODE

23.11.2017 - 10:00 3 kommentarer

// Annonse

Som dere kanskje vet så har Daniel Wellington mine absolutt favorittklokker! De er så klassiske, enkle og ser veldig eksklusive ut. Disse to på bildene over er to av de jeg bruker aller mest, men jeg har vel 4-5 forskjellige som jeg bytter på mellom. De passer til alt, og er rett og slett det perfekte tilbehøret ♥ Kanskje noe å ønske seg eller gi bort til jul? Anbefaler å kjøpe det fine armbåndet til også, det er en helt nydelig kombo.

CLASSIC PETITE MELROSE

Processed with VSCO with c9 preset

Rosegold med hvit urskive finner dere HER ♥

CLASSIC PETITE MELROSE

Processed with VSCO with c9 presetProcessed with VSCO with c9 preset

Rosegold med svart urskive finner dere HER ♥

Daniel Wellington feirer selvfølgelig Black Friday, og i den anledning har de gode tilbud til dere som varer t.o.m 27. nov! Man får et ekstra bånd ved kjøp av valgfri klokke, og det er 25% avslag på alle "Dapper" klokkene. Nice eller hva? Og ikke nok med det- dere skal selvfølgelig få deres egne rabattkode som gjelder i tillegg til eksisterende tilbud. Koden "ANDREAB" gir 15% avslag på alle DW sine produkter 🎈🎈🎈Woooop!!

Klikk HER for å ta en titt på utvalget.

3 kommentarer

23.11.2017 kl.12:33

Åh tror jeg skal kjøpe meg en slik! hvor er forresten genseren din fra? <3 utrolig fin

Mia

23.11.2017 kl.15:26

Vet du hvor mye du må betale i toll når du bestiller derifra? <3

24.11.2017 kl.08:46

Siden ingen bloggere som reklamerer for skinrepair har samvittighet nok til å hjelpe meg, kan noen her i kommentarfeltet gjøre det? Jeg får ikke avbestilt abonnomentet og får inkasso på inkasso. Må bare betale, og har ikkemotatt varen hver gang engang. Noen som vet hvordan får kontakt med selskapet? Har prøvd e-posten på siden dems, ingen svar å få.

Skriv en ny kommentar