VI SÅ DELFINER 🐬

// Sponset tur

Helluu!

Som jeg har fortalt dere tidligere arrangerer Lapoint ukentlige utflukter man kan melde seg på. Første uken valgte vi tur til Ubud for å hilse på apene i monkey forest, og siste uken kjørte vi på med snorkling på øya Nusa Lembongan. Det var en HERLIG dag! Og Nusa Lembongan var helt fantastisk fint. Der var det virkelig paradis med kritthvite strender og turkist hav. Synd vi bare var der på dagstur, kunne gjerne tenkt meg å bruke en hel helg der- men det får bli neste tur 💛

Det ble en hel dag ute på havet, hvor vi dro til diverse spots og snorklet rundt. Vi så helt utrolig mange kule fisker, blant annet en haug av “nemofisker” (åååh❤️) og guess what? Vi var til og med så heldige at vi fikk sett ville delfiner! Herregud så gøy det var. Her er et lite bildedryss fra dagen:

Delfiner!!!! 🐬😻🙌🏽

Skulle egentlig ta bilder før jeg hoppet ut i vannet men sånn ble det mildt sagt ikke.. Haha! Får heller by på en våt og litt mindre ufresh Andrea 😂

For en daaag! ❤️❤️ Og tusen takk til Lapoint for verdens beste Bali-tur 🌍🌞

13 kommentarer
    1. Hei, ville bare skryte av at bloggingen din har bydd på mye interessant og mye bra jevnlig posting 😀 Det gleder oss lesere!

    2. Skal du svare på spørsmålsrunden snart? Du skrev i innlegget angående det at du skulle svare i løpet av uken (den uken du skrev innlegget)

    3. Kan du si i spm runden din hvor den grå strikkagenseren din er fra når du er på det markede på farmen? 😁

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg