SNEAKPEAK PÅ MORGENDAGENS SALG

  • 22.11.2014 kl.22:24
  • Kategori: Blogg

Heihei!

Nå sitter jeg på Hendrix med Julia og Madicken, og forbereder til klessalget vårt i morgen. Er sååå masse flotte klær, og tror dette blir det billigste klessalget jeg har hatt før hvertfall. Det aller meste koster 100 kr, og det dyreste er vel kanskje maks 500. Her er det mye fint å få til en billig penge ♥ Selv selger jeg mest kjoler, jakker, topper og strikk- men det er absolutt noe av alt. Vi har flere hundre plagg til salgs i morgen, så alle vil nok finne noe som faller i smak! Her har dere et par tilfeldige sneakpeaks på hva jeg skal selge:

Håper dere vil komme! Klessalget starter kl 12.00 i morgen (søndag) og er på Hendrix Hair Pilestredet. For å komme dere dit tar dere 17 eller 18 rikshospitalet trikken fra jernbanetorget til Frydenlund ♥ Da ligger Hendrix rett over veien, kjempelett å finne! Husk at vi kun tar kontanter. Gleder meg til å se dere, dette blir gøy :):)

Kommentarer (10)

Negle og vippefin hos Lashes by Kasja

  • 22.11.2014 kl.00:07
  • Kategori: Blogg

// Sponset behandlingVerdens søteste Bianca, huden til Kasja ♥

Sjekk mine fine vipper, a! Denne gangen tok jeg 3D vipper, og det er ganske så stor forskjell fra de vanlige vippene. For å få til 3d effekten lager de "vifter" med 5-7 vipper, som de fester på en naturlig. På vanlig vippeextentions er det kun en fake vipp på en naturlig vipp, så man får veldig mange fler og blir masse volum! Looove it ♥Freshe nye, hvite negler med litt sølvglitter på tuppene. Ville ha noe litt annerledes denne gangen og synes disse ble sykt kule! Lashes by Kasja lager verdens fineste negler, bryn og vipper. Anbefaler de på det sterkeste om noen skulle få lyst til å føle seg litt ekstra fin i julesessongen ♥ De 3 jentene som jobber der er supersøte og alle er skikkelig flinke, så det er deilig at du ikke MÅ gå til en spesiell for å få et bra resultat. Her hadde Weronica fikset vippene mine og Kasja neglene! Om noen vil bestille time, så gjør dere det HER. Hva synes dere? :)

 

Kommentarer (12)

KLESSALG PÅ SØNDAG

  • 20.11.2014 kl.23:29
  • Kategori: Blogg

Ville bare si i fra om at jeg, Julia og Madicken kommer til å selge klær på Hendrix Hair Pilestredet (ligger ovenfor Bislett kebab) førstkommende søndag. Salget åpner klokken 12, men det kan være lurt å komme litt før. For å komme dit kan dere ta 17 eller 18 rikshospitalet trikken fra jernbanetorget til høyskolesenteret. Så ligger salongen rett over veien! Vi kommer til å selge masse klær, sko og vesker til en billig penge. Håper dere tar turen, da blir vi veldig glade!! Husk at vi kun tar kontanter, så penger burde dere ta ut på forhånd. Skal prøve å få vist dere noen sneakpeaks av hva jeg skal selge.. Sees :)

Kommentarer (14)

Les eldre innlegg

Andrea Badendyck

Hei! Jeg heter Andrea Badendyck og er en jente på 19 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men også endel om mote. Jeg har blogget siden 2008, og elsker det fortsatt! Følg gjerne med :) Kameraet jeg bruker er Canon eos 600d + 50mm objektiv.

Andreabadendyck.blogg@hotmail.comBloggdesign


hits