hits

Innkjøp

3 NEW FAVS IN MY CLOSET

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset

// H&M

Her om dagen tok jeg meg en liten tur i bogstadveien for å titte i butikker! Bor faktisk nesten bokstavlig talt i bogstadveien, men utrolig nok har jeg faktisk ikke vært i en eneste klesbutikk siden jeg flyttet inn for en drøy måned siden. Uansett- var innom både Bikbok og Zara først, men der fant jeg liksom ikke noe jeg syntes var "wow". Og det er en regel jeg prøver å leve etter- å kun kjøpe plagg jeg føler at jeg bare ha. Da slipper man forhåpentligvis mange unødvendige kjøp som bare blir liggende i skapet med lappen på! Og de har jeg gjort alt for mange av, haha. Hadde nesten mistet troen på shoppingrunden min, men da jeg gikk inn på H&M var det plutselig en helt annen sak. Fant de tre skattene på bildene over, og jeg er SÅ fornøyd. Alt skiller seg ut fra annet jeg har, og både buksen og genseren har noen helt nydelige detaljer som gjør de veldig spesielle. Og nettopp det elsker jeg- plagg som skiller seg ut :-) Kjenner jeg er lei av klær som ligner på alt annet jeg har, trenger liksom noe nytt. Hva synes dere om innkjøpene? ♥

FURRY PERFECTION

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

- From Zara -

Sjekk ut de nye skoene mine- HVOR kule?! Jeg ble forelsket ved første øyekast, og klikket de faktisk hjem i posten siden de ikke har Zara i Bergen. Jeg er klar over at de er sykt spesielle, men det er det jeg synes er gøy. Elsker ting som skiller seg ut! Har fått mange komplimenter for disse allerede, og jeg gleder meg til å bruke de mer i sommer. Et outfit med skoene kommer asap, så kan dere få sett hvordan de ser ut på 😄

Hva synes dere? Yay or nay?

WELCOME TO THE FAMILY

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

- Gucci Dionysus Blooms mini bag -

Denne lille skatten har jeg ikke fått vist dere enda! Her har dere den nye vesken i samlingen, som jeg kjøpte ganske spontant i London. Skulle egentlig bare ha et lite sjal, og endte i stedet opp med denne skjønnheten- haha. Var faktisk sykt usikker på den da jeg kjøpte den, men nå er jeg virkelig heeelt forelsket. Den er så sommerlig, søt og skiller seg ut. Passer faktisk så og si til alt! Gucci er et merke jeg aldri ville kjøpt før, men shit som det har tatt seg opp den siste tiden. Virkelig SÅ mye kult :-) Er fler vesker jeg ønsker meg derifra + et par sko. Hadde man bare hatt evig med penger 😜

I <3 DANIEL WELLINGTION

// annonse


Seeee på min nye, fine klokke! Rosegold og svart, for en fantastisk kombinasjon. Jeg er virkelig helt forelsket i den lille skjønnheten der 💛 Siden jeg fikk den har jeg brukt den hver eneste dag, og føler den passer dødsbra til egentlig hva enn jeg har på meg. Det perfekte tilbehøret som gir det lille ekstra! Den er fra Daniel Wellington, som uten tvil er mitt favorittmerke når det kommer til klokker. Så stilrene og flotte klokker, med tipp topp kvalitet :-) Har faktisk to andre skatter fra DW i samlingen min også, og her har dere alle tre:

Haha, snakk om armcandy! Og SÅ fine da 😍😍

Om dere også ønsker dere en klokke fra Daniel Wellington så har jeg vært så heldig at jeg får dele ut en rabattkode til dere. Bruk "ANDREAB" i kassen og få 15% på alt fra sortimentet deres. Det finner dere HER! Weeee ✨ 

PERFECTION

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ah jaaaa! Denne skinnjakken fikk jeg med meg hjem fra Zara i Amsterdam, og den er jo bare helt nydelig. Får mer og mer sansen for plagg som skiller seg ut, og det gjør uten tvil denne skjønnheten. Zara har forresten flere andre skinnjakker med nagler som også er superkule, så absolutt verdt å ta en liten titt. Gleder meg til å bruke denne masse nå som våren straks titter frem ♥ Kostet ikke mer enn 699 kr heller, et lite kupp :-) Må bli flinkere til å vise dere innkjøpene mine fremover, spesielt når jeg finner små skatter som denne. Yay!

NEW IN + RABATTKODE

// adinks

God kveld skjønninger :-)

Snille Nelly har nok en gang gitt dere fine lesere 20% rabatt på alle nelly brands! Bruk koden "ANDREA20" i kassen (beløpet må være minst 700 nok) ♥ Her har dere mine siste innkjøp til inspirasjon:

Kjole HER ♥

Kjole HER ♥​

Kjole HER ♥​

Kjole HER ♥​ (endelig er fargen min inne på lager igjen, weee)

Todelt sett HER ♥

Overdel HER // Bukse HER (kun igjen uten hull på knærne)

Jakke HER ♥​

Bomber HER ♥​​

Jakke HER ♥​​

Grå/grønne sko HER // Slangeskinn HER // Med spenner HER  ♥​​

Heels HER // Sandaler HER ♥

Håper dere likte innkjøpene mine! Happy shopping, og ikke glem å bruk koden :*

EDIT: Har vært noe tull med koden, men nå fungerer den. Koden er gyldig frem til onsdag kl 19.40!

TWO NEW FAVS

A perfect combo ♥

Disse to herlighetene kjøpte jeg på Zara her for litt siden, og jeg måtte nesten bare vise dere! Skinnjakken minner veldig om den gule "alle har" i passformen, men jeg har enda ikke sett noen andre med nettopp denne varianten. Fargen er superfin, og jeg synes jakken har en ganske eksklusiv look til tross for en rimelig prislapp på 549 kr. Kunne så og si like gjerne vært fra Acne spør dere meg ;-) Bra kjøp, har brukt den endel allerede! Ellers er kjolen helt nydelig, selvom den er veldig enkel. Sitter som et skudd på kroppen og er rett og slett bare superfin. Den koster kun 199 kr, så da kjøpte jeg den like gjerne i 3 forskjellige farger- haha! Grå er riktignok favoritten enn så lenge. 

Nå skal jeg og Madicken en tur på trening, så blir det kortkveld og litt rødvin her i leiligheten med en venninne senere. Fin lørdag! Vi snakkes snart, ønsker dere en gooood helg :-)

NEW FAV- Leather jacket from Zara -

Si hei til mitt nyeste innskudd i garderoben! Her snakker vi forelskelse ved første blikk ♥ Hvor fin er vel ikke denne? Til tross for en pris på 549 kr synes jeg den ser sinnsykt bra ut på, og den har perfekt passform. Dessverre er jeg mildt sagt ikke den eneste som har oppdaget denne skjønnheten, for den er å se over alt på jentene i Oslo om dagen- haha. Men måtte ha den uansett :-)

Gult er kult, og jeg er veldig fornøyd! 

Mine siste innkjøp

- BIKBOK -

 

- BRANDY MELVILLE -
 

- MISSONI -


 

- DIOR -
 

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine seneste innkjøp! Alt over er ganske så nytt, og noe av det har dere vel allerede sett på meg :-) Solbrillene var en stor invistering, men jeg er veeeldig fornøyd! De er rett og slett dødskule. Har klart å ikke miste Céline solbrillene mine som jeg har hatt i snart 3 år, så da satser jeg på at jeg klarer å ta like godt vare på disse. Ellers elsker jeg den grågrønne bikbok toppen- den kunne jeg tenkt meg i flere farger + beach kjolen er en stor favoritt.

Noe dere likte?

NEW IN

// annonselenker

"Skinntopp" HER ♥

Polo neck crop top HER ♥

Turtleneck HER ♥

Ribbestrikket genser med snøring HER ♥

V neck genser HER ♥

Deiligste cardiganen HER ♥

Mange har hatt lyst til å se mine siste innkjøp, og her er noen av de! Har faktisk ikke lagt ut et eneste nelly-innkjøp eller innlegg siden 2015, helt sykt! Jeg som gjorde det hele tiden før, haha. Skal vise dere mer innkjøp veldig snart og ikke minst bli flinkere på det fremover :-) Nå er jeg hjemme igjen fra hytta, og er klar for noen deilige dager i Oslo før turen går videre til Paris på søndag. Straks kommer Fanny og da blir det how to get away with murder maration. Wiii :-) Kos dere masse i kveld, snakkes mer snart!

Hello there, beauty

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

- Givenchy Antigona -

Nyeste tilskuddet i samlingen! Så fornøyd, hihi. Har siklet på denne en stund, og hadde egentlig planlagt å kjøpe den i vinrød- men svart er liksom så safe. Solgte Pradaen min rett før jeg dro ned hit, så da følte jeg at denne skatten kunne bli med hjem fra Sydney med god samvittighet. Gleder meg til å ta den i bruk ♥♥♥

Innkjøpene fra København!

Image and video hosting by TinyPic

To nye leppestifter fra Mac! Den til venstre er i en sånn brun/nude farge og passe mørk, og den til høyre er ganske lys nude :-)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Okei.. Skal dere på Zara i nærmeste fremtid- let etter disse! Tror aldri jeg har kjent et så mykt og deilig stoff før. Verdens deiligste gensere og veldig fine på :-) Koster ikke mer enn rundt 200 lappen per stk heller. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mine fine nye, fluffy fjærjakker som jeg var på leting etter! Kostet ikke mer enn 700 danske, som tilsvarte 900 norske kroner :-) Gleder meg veldig til å ta de i bruk, men nå er det rett og slett altfor kaldt for det. De er nemlig ganske tynne, så ser for meg at jeg må vente en stund. Men kommer nok til å vise dere en av de på snart uansett! ♥

Hva synes dere?

New in part 2

// annonselenker

Image and video hosting by TinyPic

To-delt sett! Elsker virkelig toppen som hører med her, og de er også veldig fine sammen :-) Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Superkul fake fur jakke HER og turtleneck HER

Image and video hosting by TinyPic

En sånn her type genser har jeg sett etter lenge, og denne er perfekt! Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Lace-up genser! Utsolgt i svart, men samme i hvit finner dere HER. Ellers er det en veldig lik i svart HER

Image and video hosting by TinyPic

Svart skinntopp, som nå er på 50% avslag :-) Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Denne har jeg som dere kanskje husker i svart også- superfin (men litt utfordrende hehe) :-) Link HER.

Haha, det er SÅ lenge siden jeg tok disse bildene, så virkelig på tide at dette innlegget kom ut. Mine siste nelly-innkjøp! Del 1 kan dere se HER om dere vil ♥ Ellers har Nelly et superstort romjulssalg nå, som er verdt å sjekke ut. Vi snakkes snart, nå skal jeg til byen straks for å kose meg på resturant med en venninne og rødvin. Wee! Håper dere også nyter disse romjuls dagene :-)

NEW IN PART 1: Kjoler

// annonselenker

HUSK Å BRUK KODEN "BLACK20", SÅ FÅR DERE 20% PÅ HELE KJØPET ♥

Image and video hosting by TinyPic

Superfin "lace up" kjole som er utrolig behagelig å ha på, og sitter perfekt på kroppen ♥ Jeg har x-small :-) Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Helt nydelig sett, som passer helt perfekt til fest! Mørkere i virkeligheten enn på mine bilder, bildene på Nelly er mer realistiske. Jeg har x-small :-) Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Var så fornøyd med denne kjolen i gull, så da måtte jeg bare kjøpe den i sølv også! Jeg har mine i x-small :-) Link HER

Image and video hosting by TinyPic

Helt nydelige, litt "enklere" kjole med en liten turtleneck! Jeg har den i x-small :-) Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Supersexy tubekjole, som passer litt bedre til sommer enn denne årstiden, hehe. Absolutt noe som skal bli med i kofferten til GC. Jeg har den i small :-) Link HER.

Som sagt tidligere er det nå Black Friday hos Nelly, og rabattkoden (BLACK20) varer ut helgen. Hentet en nelly-pakke tidligere i dag hvor blant annet skattene over befant seg, og på søndag skal jeg vise dere resten av innkjøpene mine.. Det er ikke kjoler, men topper, jakker osv :-) Nå drar jeg på hytta, snakkes der! ♥

5 nye favoritter

// Annonselenker

Heihei, mine fine!

Husker dere at jeg snakket om at jeg skulle gi dere en nelly-rabattkode i dag for et par dager siden? Den gjelder ut dagen i dag, og frem til kl 10.00 i morgen tidlig. Koden er "Andrea18", gir 18% rabatt og gjelder på alle NLY-merker. Jeg hentet en pakke med 5 fantastiske kjoler i går, som passet helt perfekt å vise i dag. Rabattkoden gjelder på alle kjolene under, og prisen jeg har skrevet på er før rabatten :-)

Nå er vi halvveis i november allerede, og kjolesesongen nærmer seg med stormskritt. Jeg anbefaler som jeg har sagt før å være tidlig ute med å handle nyttårs og julekjoler, rett og slett fordi de fineste blir superfort utsolgt. Nå får dere jo 18% i tillegg, så hvorfor ikke bli ferdig i dag? Her har dere mine fine, nye kjoler:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne kjolen er virkelig helt amazing! Kanskje noen av dere har sett den på snapchatten min allerede? Ble skikkelig positivt overasket da jeg prøvde den på, for den var jo så utrolig mye finere i virkeligheten. Ny favoritt i klesskapet ♥ Jeg har min i strl x-small, og vil si den er litt liten i strl, derfor kan jeg anbefale å gå opp en størrelse over hva du vanligvis har. Link til kjolen HER :-)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne paljettkjolen er helt fantastisk og perfekt til nyttårsaften! Den har en myk underkjole, så du kjenner ingenting til paljettene. Ellers synes jeg virkelig fargen er superfin, for den er liksom ikke så sterk gull om noen skjønner? Mye mulig denne blir min nyttårskjole, hihi. Jeg har min i strl x-small, og vil si den er normal i strl. Link til kjolen HER (finnes også i blå HER og sølv HER) ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Åh, denne wrap-kjolen er jo bare så fiiiin! Sitter dødsbra på kroppen, og rumpa ser ekstra bra ut pga rysjene. Fargen er også skikkelig "Andrea farge" :-) Jeg har min i x-small, og den er normal i strl. Link til kjolen HER (finnes også i mørkeblå HER, burgunder HER og grå HER) ♥

Image and video hosting by TinyPic

 Superduper fin svart paljettkjole! Denne er veldig enkel, men med en veldig fin rygg som dere kan se inne på Nelly. Minner meg veldig om paljettkjolene mine fra 2013, som alle inkludert meg elsket, haha :-D Sitter bra på kroppen, og har også en underkjole slik at man ikke kjenner noe til paljettene. Jeg har min i x-small og den er normal i strl. Link til kjolen HER (finnes også i sølv HER og blå HER) ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lys paljettkjole, med tidenes fineste rygg! Ja, det er mye hud, men alikevell synes jeg ryggen er til å dø av. Sitter som støpt på kroppen, og har også en underkjole slik at man ikke kjenner noe til paljettene. Jeg har min i strl x-small, og vil si den er normal i strl. Virker som at mange er enige med meg i at dette er en fin kjole, for den er faktisk utsolgt i alle strl allerede.. Haha. Men heldigvis finnes den fortsatt i alle strl i svart, og spør dere meg ser den minst like fin ut! Link til den HER

Hva synes dere? Om noen gjerne vil bestille nå men ikke har penger, så finnes det alternativer for dere også. Nelly har feks postoppkrav som gjør at du slipper å betale for pakken nå, og heller betaler når du henter den på postkontoret enten med kort eller kontanter. Det er supersmart hvis man vil sikre seg et par plagg!

My new bff

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

iPhone 6s ♥

Wihuu! Denne skjønnheten hentet jeg på postkontoret i dag. Nå tenker dere sikkert "shit, Andrea bruker sykt mye penger for tiden", så da kan jeg komme dere i forkjøpet- haha. Jeg kjøpte den for 1 kr, noe jeg alltid kjøper iPhonene mine for. Så ja, sved ikke så altfor mye i lommeboken ;-) Hihi. Da betaler man ned mobilen i 12 mnd, noe jeg synes er mye deiligere enn å bruke masse penger med en gang på å kjøpe den. Hvertfall jeg merker egentlig ikke at jeg nedbetaler mobilene mine, rett og slett fordi beløpet på tlf-regningene varierer endel fra mnd til mnd. Også er det vel sikkert fordi jeg har hatt nedbetaling på mobiler i flere år nå, altså vant til høye regninger fra før, haha. 

Har ikke fått tatt min fremtidige bestiss i bruk enda, rett og slett fordi jeg må rense litt opp i den gamle iPhonen. Jeg vil nemlig overføre alt jeg har på den gamle over til den nye, og der har jeg et lite problem.. Jeg har nemlig 22.000 bilder på kamerarullen!!! Hahaha, ja jeg vet det er sjukt mye. Det værste er at det er bilder samlet opp på bare 2 og et halvt år..... Så ja, orker ikke ha så mange bilder på den nye mobilen, så nå har jeg en stor slettejobb foran meg. Meeen så har jeg funnet ut at jeg er en skikkelig bilde "hoarder", og det å slette bilder er visst litt vanskeligere enn jeg hadde sett for meg. Nesten alle bildene på mobilen min gir meg et eller annet minne, altså bare av et par selfies kan jeg huske hva jeg gjorde/hvor jeg var/hva jeg tenkte på den dagen. Det er sykt rart! Jeg og Madicken lo av det tidligere i dag, da jeg via en selfie kunne fortelle at der var jeg på vei til Henriette, hadde nettopp vært på Elixia, var i dødsgodt humør og hadde akkurat smakt Skyr med sitronsmak for første gang som jeg spiste på veien rett før bildet. Omg.. Noen som kjenner seg igjen? 

Helloo there bae

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her kan dere se mine to nye skatter! Canon eos 6D kamerahus og Sigma  24-105 mm objektiv. At dette kameraet endelig er i mine hender klarer jeg nesten ikke å forstå, haha. Det er så bra at dere aaaner ikke!  Objektivet er et zoom objektiv, noe som betyr at du både kan ta nærbilder og bilder langt unna med samme objektivet. Feks 50mm objektivet har jo ikke zoom, det er kun 50mm, noe som ofte er litt dumt. 50 mm er perfekt på feks anntrekksbilder, men bildene blir så sykt nærme, så det funker dårlig om du feks sitter på en resturant. 

Har enda ikke fått testet ut hverken kameraet eller mitt nye objektiv, men det skal jeg få gjort etterpå. Jeg skal nemlig møte Julia i byen etter å ha vært en tur på skolen, og da skal vi blant annet få tatt litt outfitbilder av hverandre med mitt nye kamera. Åå, som jeg gleder meg til å få testet det ut ordentlig i dagslys! Ellers blir det så koselig å se Julia igjen, det er faktisk snart 1 år siden jeg har sett henne... Hvor sykt er vel ikke det, vi som var sammen nesten hver dag da vi bodde på Majorstuen. Vi skal også på Delicatessen i dag , som er en tapasresturant på Aker brygge, så det blir superhyggelig :-) Vi snakkes senere i dag, håper tirsdagen deres blir fin ♥

All that sparkle

// annonselenker

Heei babes!

I dag har jeg hatt en veldig produktiv dag, noe jeg elsker. Var på skolebenken kl 8.30, og etter skolen dro jeg på Sats Elixia for å slå i hjel en time på mølla. Deretter tok jeg turen innom Foto Video på vei hjem, hvor jeg kjøpte meg nytt speilrefleks og objektiv. Jeg er SÅ glad for at jeg endelig har fått kjøpt det, har ønsket meg det kameraet i over 2 mnd nå og det gjør meg supermotivert at det endelig er i mine hender. Nå står det på lading, så jeg gleder meg skikkelig til å få testet det ut! Å ha bra bilder gjør så utrolig mye på en blogg, og selvom mine absolutt er bra fra før, skader det ikke å få ENDA bedre bilder. Glede!! Ellers har jeg motatt 3 fantastiske kjoler fra Annette Haga sin kolleksjon for Nly One, som jeg har veldig lyst til å vise dere. Kolleksjonen kom faktisk ut i dag kl 10.00, så dette er veldig ferske pieces:Blå kjole HER

Nude kjole HER (finnes også i blå HER) ♥To-delt sett HER

Altså, seee så fine da! Jeg er virkelig helt forelsket i alle 3, de er helt perfekte for den kommende julebordsesongen og nyttår. Den nude kjolen i midten minner meg veldig om Alsaints kjolene mine, og den har et veldig behaglig stoff + en amazing rygg. Ellers er det todelte settet også helt fantastisk! Supersexy, behagelig å ha på og fine farger. Synes to-delte sett er helt genialt, i og med at man også kan bruke toppen og skjørtet hver for seg. Tusen takk til vakre Annette for disse tre flotte plaggene :-) Dere burde sjekke ut hele kolleksjonen hennes, de andre plaggene er virkelig dødsfine de også. 

Ellers har jeg bestemt meg for å åpne kommentarfeltet igjen for hvertfall en liten periode, savner å høre fra dere, hihi. Så ja, dette innlegget kan kommenteres!! ♥ 

Edit: Nelly kom ut med en rabattkode i dag! Bruk koden "deal15" og få 15% rabatt på valgfri høstnyhet :-D

Cedrico Monet Black/Brown

Wææ, sjekk hvor flott den nye vinterjakken min er! Jeg er faktisk helt forelsket, og gleder meg skikkelig til å snart kunne ta den i bruk. Den er fra et norsk merke ved navn Cedrico, som har blitt veldig populært de siste årene. Passformen er feminin,  jakken er veldig varm og pelsen er helt fantastisk deilig, og fin. Jeg kjøpte min på butikken Fashion and Brands, som ligger på Steen & Strøm. Ellers har jeg jakken i strl x-small og prisen ligger på rundt 6500 kr, om noen skulle lure :-) Jakken er tilgjengelig i flere fargekombinasjoner, blant annet svart som min men med svart pels også. Den er helt nydelig! For dere som ikke bor i Oslo finnes jakkene i en haug av nettbutikker også. Materialistisk glede- denne jakken skal bli min nye bestevenn i vinter ♥♥

New in: Zara

Deilig genser med høy hals, lange armer og kortere passform :-) Jeg har strl small.Disse buksene er ikke så oransje i virkeligheten som de ser ut her, de har en "rust" farge. Stretchy og veldig fine på! Jeg har strl 34.Disse to buksene er vel egentlig samme bukse, bortsett fra at den til venstre har endel biker-details + lommer på rumpa! Stoffet er helt sinnsykt behagelig, både på innsiden og utsiden, det er etterligning av semsket skinn. Buksene er også ganske korte noe som gjør at de passer meg på 165 cm helt perfekt, og de er veldig stretchy. Anbefaler virkelig å invistere i en av disse, for de er dødskule og veldig deilige på :-) Jeg har strl x-small.

Alt over finnes fortsatt i butikk, og har blitt kjøpt den siste uken. Pleier egentlig ikke å legge ut innkjøp når jeg handler i butikker, men tenkte det kanskje kunne være litt gøy å ikke bare se Nelly hele tiden :-) Her i huset er vi i full gang med mammas bursdag, tenkte bare å gi et lite hei. Goood fredag og god klem til dere ♥

NEW IN part 2

// annonselenker

Hvit body HER (jeg har den i small)

Svart body HER (jeg har den i small)

Svart body uten armer HER (jeg har den i small)Den perfekte kjolen i semsket skinn HER  (jeg har den i x-small)

Dette var da resten av Nelly-innkjøpene mine! Del 1 finner dere HER om noen ikke fikk sett det innlegget. Som dere sikkert skjønner har jeg i likhet med mange andre fått en liten ting for disse bodyene med snøring foran.. De er jo bare så kule! Semsket skinn er også noe jeg er veldig fan av fortiden, både når det gjelder kjoler, skjørt, vesker og jakker. Kjolen over elsker jeg, sitter perfekt på kroppen og har tidenes fineste rygg. Om noen lurer på ryggen på bodyene, så har alle helt vanlig "genser-rygg" uten noen detaljer.

Håper dere likte del 2 av innkjøpene mine, så snakkes vi mer i morgen. Da kommer svarene på spørsmålene, supergøy at jeg har fått så mange! :-)

NEW IN part 1

Heihei!

Nå er jeg vel fremme på hytta i Sverige med mamma og pappa + doggsa. Kjørte 1 time av turen på vei hit, som gikk veldig fint. Veldig gode veier, lite trafikk og mest rett frem- så det var superdeilig! Synes det er supergøy å være i gang med kjøringen :-D Ellers har jeg fått hentet en haug av nye Nelly klær, utnyttet jo selvfølgelig det tilbudet jeg skrev om forrige helg. Deilig å spare 200 kr for hver 1000 lapp man bruker! Dessuten ble jeg veldig fornøyd med innkjøpene mine og det er alltid gøy ♥ Var såpass mye klær jeg bestillte at jeg viser dere i to deler, så her har dere noen av mine siste innkjøp:

Genser HER (samme som den jeg har i nude, som er et av mine favorittplagg♥)

Superdeilig og kul kosebukse HER ♥Fiiineste ullundertøy-settet fra Kari Traa! Desverre utsolgt i min fargekombinasjon, men dere finner samme i rosa HER, "plomme" HER og blå HER

Veldig fin og veldig varm genser fra Samsøe, perfekt til kalde vinterdager! Dere finner den HER

En ny favoritt i klesskapet, denne frynsejakken i "semsket skinn" er bare så utrolig kul. Skikkelig fornøyd med den! Dere finner den HER (og i brun HER) ♥Superfine boots, falt for disse ved første øyekast! Dere finner de HER ♥ (annonselenker)

Håper dere likte innkjøpene mine, vi snakkes snart babes :-)

SHOE WEEK

// Annonselenker


Adidas sneakers HER ♥ Jeg i likhet med mange andre har lagt min elsk på hvite sko i en god stund nå.. Disse er så fine, dessuten er det flatforms så de har mye høyere såle enn orginale adidas superstars :-) PS: Disse har vært utsolgt i evigheter og kom tilbake på lager i dag.. Blir alltid utsolgt igjen på bare et par timer. Så om dere vil sikre dere et par anbefaler jeg å klikke hjem asap!Winterboots fra NLYshoes HER ♥ Minner meg veldig om moonboots, men synes de var kule, haha :-) 

Platform heels fra NLYshoes HER ♥ Kjempefine, klassiske høye heler :-)Over knee heels fra NLYshoes HER ♥ Wææ, slike sko har jeg ønsket meg lenge.. Endelig fant jeg de perfekte! Hvor sexy er vel ikke disse til bare lår? Tenker å få tatt noen outfitbilder med dem etterpå :-)

Nå har Nelly noe de kaller for shoeweek, hvor det er forskjellige tilbud hver dag hele uken. I dag kan du få 3 sko for prisen av 2 på en haug av sko, blant annet de tre siste mine fra NLYshoes. Hvis dere vil se hele utvalget som gjelder i dealen, så finner dere det HER. Hva synes dere om mine nye sko? Jeg er veldig fornøyd :-D

5 nye skatter

// AnnonselenkerRibbestrikket todelt sett HER ♥ Dette settet er perfekt nå fremover, dessuten elsker jeg at man også kan bruke delene hver for seg!

Suuuperfin kjole i nydelig nude farge og med amazing rygg! Dere finner den HER ♥Superkul, og ikke minst sexy body HERTopp HER og skjørt HER ♥ Elsker begge disse, også kjempefine sammen! 

Hva synes dere?

Ellers vil jeg si tusen takk for alle hyggelige kommentarer på gårdagens innlegg. Dere er de beste :-)

CHUNKY BOOTIE..

Mine nye, hvite heels fra Nly Shoes! Hvite heler er jo bare dødskult og disse er mine første så langt. De er superbehagelige å gå med, normale i strl og helt fantastisk fine :-) Dere finner de HER ♥ Hva synes dere?

LEO ESPADRILLES

Skoene finner dere HER, finnes også i svart og gull HER ♥ (adlink)

Mange spurte meg om hvor disse skoene er fra da jeg la ut et bilde med de på Snapchat. Merket heter Marenas og jeg elsker dem! De var også i Nelly-pakken jeg fikk kvelden før jeg dro hit. Minner litt om Toms, bare tusen ganger kulere om dere spør meg. De perfekte sommerskoene og superbehagelige :-)

Ellers anngående hva som var annerledes i forrige innlegg: Jeg har tatt av extentionsene! Skikkelig deilig å slippe masse fester i håret og jeg må si jeg kanskje for første gang noensinne føler meg like fin uten extentions. Håret ser virkelig mye bedre ut enn det har gjort før og jeg merker det er mye fyldigere. Har en følelse av at jeg kan takke Haircare for det, men det kan vi snakke om senere :-D Utrolig deilig å gå med mitt ekte hår igjen, hvert fall! 

Innkjøpene mine fra La Canada

Flash Tattoos fra Berskha (4 euro) // Kost fra Sephora (17 euro) // Dipliner fra Sephora (10 euro) // Leppestift fra YSL (37 euro) // Øyenskygge fra Dior (rundt 50-60 euro)

Bikini fra Women'Secret (27 euro)

Skjørt fra Berskha (13 euro)

Shorts fra Zara (30 euro)

Genser fra Zara (30 euro)

Topp fra Topshop (8 euro)

Topp fra Topshop (8 euro)

T-shirt fra Topshop (12 euro)

Kimmono fra Berskha (27 euro)Heels fra Zara (40 euro)

Her har dere innkjøpene mine fra La Canada! Jeg er veldig fornøyd, kanskje spesielt fornøyd med skoene. Altså, hvor kule er ikke de?? Også er de superbehagelige. Jeg handler mest på nett, så når jeg først shopper i butikker så koser jeg meg veldig. Shopping er jo så gøy! Det synes vel de fleste av oss jenter, hehe ;-) For dere som lurer så ligger La Canada i Marbella og tar ca 10 min med taxi fra Puerto Banus. Kjempefint kjøpesenter med masse butikker, de har både Topshop og Hollister blant annet! Nå skal jeg legge meg, i morgen skal vi tilbake på beachcluben og da skal jeg få tatt masse fine bilder. Håper dere likte innkjøpene mine ♥

20% rabatt på Nelly i dag!

Hei babes ♥

De tre helvettesdagene som jeg blogget om i forrige innlegg er overstått og det er SÅ deilig! Herregud så slitsomt det var, men jeg føler alle tre eksamnene gikk veldig bra så nå gleder jeg meg til å få vite karakter :-) Tror ikke karakterene kommer før i Juli da, så det blir en stund å vente.. Nå er 4 av 5 eksamner ferdig og den siste er geografi muntlig på torsdag. Gruer meg helt sykt for jeg synes geografi er skikkelig vanskelig! Kjedelig synes jeg også det er, så da hjelper det ikke så mye, haha.. ♥Metamorfe bergarter og u-daler♥  Ellers får dere 20% på hele bestillingen deres hos Nelly ut dagen i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere min seneste shopping derfra:

Bikini HER // Sarong HER 


Genser HER // Bukse HER (disse er dødskule med sleng og såå behagelige)


Den perfekte, svarte kjolen HER 


Superkul jumpsuit med mesh på brystet og ryggen HER


Selfiestang HER 


Svarte solbriller HER (minner om de fra Céline, bare myyye billigere)


Superkule solbriller fra Le Specs HER

Rabattkoden for å få 20% på kjøpet er JACKPOT20 :-) Likte dere innkjøpene mine?

- Litt nytt -

// Innlegget inneholder annonselenker

 

Den søøteste lace-bhen noensinne! Elsker slike bher, så komfertable og perfekte når man skal slappe av / reise osv. Dere finner min HERKuuuleste bhen! Har så lenge ønsket meg en slik med sånne stropper over puppene, haha ♥ Dere finner den HER.Min nye bestevenn ♥ Jeg er en person som alltid drar ut med clutch og ikke veske + at det er det eneste jeg bruker på ferier. Denne er så fantastisk fin! Dere finner den HER.

 

Superkul strandkjole i leoprint! Dere finner den HER.

 

Nydeligste lyserosa ponchoen, looove it! Link HER.

 

Superfin og litt spesiel frynsetopp ♥ Link HER.

 Fresh treningsjakke fra Svea! Gleder meg masse til å bruke denne :-) Link HER.

 Verdens fiiineste sett som jeg elsker litt for høyt ♥ Desverre finnes det kun igjen i large og x-large, men går ann å fikse sånn at man får en mail når størrelsen du ønsker kommer inn på lager :-) Dere finner det HER

 

Denne kjolen er bare amazing ♥ Akkurat samme som det todelte settet over, bare i kjole og med åpen rygg. Dere finner den HER.

 

Åh, jeg ELSKER denne kjolen! Så fresh og fin. Blir helt perfekt til sommeren ♥ Dere finner den HER.

Hva synes dere om klærne? Jeg har forresten alt i størrelse small, om noen skulle lure :-)

Tre nye skatter

// Annonselenker


Verdens fiiineste halskjede fra Michael Kors! Som dere vet elsker jeg kjeder og bruker det hver eneste dag. Spesielt gull er en stor favoritt hos meg, det er såå fint til sommerbrun hud. Har lenge lett etter et slikt type smykke med "mynt", så jeg ble skikkelig glad da jeg fant dette. Perfeksjon ♥ Om noen lurer, så har det vanlig lengde, slik som de andre smykkene jeg bruker. Dere finner det HER :-)
Haha, JA, jeg vet jeg har 2 fra før. Men herregud, disse Malene Birger dekslene er jo bare helt fantastisk fine! Dette må være min absolutte favoritt av alle 3 :-) Synes det er såå kult med leopardmønster. Var egentlig det jeg skulle kjøpe først, men så har deg vært utsolgt kjempelenge.. Heldigvis er det inne på lager igjen nå! Dere finner det HER ♥
Fiiineste vesken til en overraskende billig pris! Malene Birger er jo et ganske så dyrt merke, så at disse flotte veskene ikke koster mer enn 2395 kr kan man ikke klage på :-) Den er nøyaktig like stor som Louis Vuitton Neverfull vesken min, og den har jeg jo brukt utrolig mye. Perfekt størrelse til feks reise, skole eller annet hvor du skal ha med deg en del. Dessuten er jeg jo en sucker for beige, så denne ble jeg helt forelsket i ved første øyeblikk. Blir perfekt til sommer og lyse klær ♥ Dere finner den HER. Ellers finnes den også i svart HER, i gul HER og i burgunder HER (denne er litt mindre enn den jeg har).

Hva synes dere? Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Nelly har forresten to fine påsketilbud nå: Shop for 600 kr og få 100 kr i rabatt med koden "EASTER1" eller shop for 1000 kr og få 250 kr i rabatt med koden "EASTER2". Det er visse merker rabattene ikke funker på :-) Nå skal vi avgårde på hytta for å få noen deilige påskedager der. Vi sees igjen snart ♥

 

NEW IN

// Innlegget inneholder annonselenkerPoncho HER ♥

Genser HER ♥

Genser HER ♥

Bukse HER ♥

Skjørt HER ♥

Bukse HER ♥

Bukse HER ♥

Tights HER og topp HER ♥

Bh HER ♥


Sko HER ♥Sko HER ♥iPhone 6 deksel HER (finnes til iPhone 5 HER) ♥

Litt forskjellig fra mine siste Nelly-pakker som jeg har glemt å legge ut :-) Noe dere likte? 

NEW IN

// Annonselenker


Har ikke vært noe fan av bluser på laaang tid, men akkurat denne med leopardprint falt jeg skikkelig for. Dødsfin! Dere finner den HER ♥
Wohoo! Jeg er en sucker for skjørt og dette skjørtet er bare helt perfekt. Så kult!! Dere finner det HER ♥

 

Dette settet måtte jeg bare klikke hjem så fort jeg så det. Hvitt er så fint til brun hud, og antrekket i seg selv er veldig sexy og fint. Love it! Dere finner det HER ♥
Den perfekte lille sorte! Elsker at den har lange armer og ikke er noe utfordrende i brystpartiet. Denne kjolen er classy og utrolig fin :-) Skal ha den på meg på julaften i morgen, så da får dere nok se litt mer bilder av den. Dere finner kjolen HER ♥
Hvor fin er ikke denne kjolen? Det er noe med den som jeg bare elsker, og jeg fikk av en eller annen grunn en liten brudekjole feeling da jeg hadde den på- haha! Synes virkelig den er helt nydelig. Dere finner kjolen HER ♥


Si hei til min nye favorittkjole! Denne er fra Malene Birger og er ganske stiv i pris, men jeg klarte ikke å la vær å klikke den hjem da så den. Så fantastisk fin, men samtidig enkel og classy. Selv er jeg egentlig ikke så glad i lange kjoler, men denne er virkelig helt perfekt. Denne skal jeg bruke på 20 års dagen min, og jeg gleder meg virkelig til å ha den på! Kjolen finnes også i svart, og jeg vurderer sterkt å kjøpe den også.. Sjeldent jeg faller såpass mye for en kjole, så jeg har veeldig lyst på en svart skatt i samlingen :-) Dere finner min kjole HER og samme i svart HER ♥

Hva synes dere om mine nyeste innkjøp? Hvis noen av dere enda ikke har funnet nyttårskjole, og kunne feks tenkt dere en av disse over- så må dere bestille innen 26.12 kl 23.59. Da vil kjolen komme senest på nyttårsaften! Og husk at for dere i Oslo så har Nelly et alternativ som heter ekspresslevering, og da får du pakken din innen 1-2 dager maks. Goood jul dere, vi snakkes i morgen :-)

Noen fler beauties

// Annonselenker


Nydelig grå sparkly kjole, med en liten mesh på brystet. Link HER ♥Søteste paljettkjolen noensinne! Beltet følger med og kan taes av. Link HER ♥

Den perfekte nyttårskjolen med paljettdetaljer. Kuleste ryggen, sant? Link HER ♥Digger den kjolen her, fantastisk fin og ganske så sexy! Ryggen er også nydelig. Desverre utsolgt i blå, men finnes i rosa HER ♥

Noen dere likte?

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, jeg er glad det falt i smak! Er bare å komme med tips til andre innlegg jeg kunne laget. I dag har jeg hatt storrydding på rommet, noe som trengtes sårt.. Kofferten fra Afrika er endelig pakket ut (lol), så det sier vel sitt. Nå er det kjærestetid og Dexter på planen resten av kvelden, deilig! Vi snakkes i morgen, da tenkte jeg å få tatt noen outfitbilder for en gangs skyld. Fikk med meg at det var litt savnet :)

4 perfekte kjoler til jul og nyttår

// Annonselenker

Åååh, jeg elsker denne kjolen! Den blir ikke for mye, men samtidig nok pyntet til feks nyttår. Dessuten synes jeg den sitter helt perfekt etter kroppen♥ Kjolen ser faktisk helt annerledes ut på Nelly enn på mine bilder, men i virkligheten er den sånn som dere ser på meg. Link HERDenne kjolen er helt nydelig! Enkel og classy, med fantastisk fin rygg. Looove it ♥ Link HER

Den perfekte wrapkjolen, fin sant? Dette blir mest sansynlig min julaftenkjole ♥ Finnes også i flere farger! Link HERNyyydelig lyserosa kjole, som er enda finere i virkeligheten ♥ Link HER

 Nå er jeg på Hafjell med Henriette, Bassa og lille Mollsi! Masse snø her og skikkelig hyttekos. Skal få tatt masse bilder, ville bare vise dere mine nye, fine kjoler først. Håper dere har en fantastisk helg :)

NEW IN

// Innlegget inneholder annonselenker

Sportsbh med leopardprint HER ♥

Treningstopp med leopardprint HER ♥Todelt kjole HER ♥Svart kjole med cut-outs HER ♥Nattkjole fra Odd Molly HER (utsolgt i rosa, men tilgjenglig med svarte striper istedet) ♥


Topp HER // Skjørt HER ♥

T-skjorte med helt fantastisk behagelig stoff HER ♥

Superkul topp HER ♥

Fineste clutchen HER ♥

Her har dere mine siste innkjøp fra Nelly! Disse bildene ble tatt i går, og dette innlegget er forhåndsskrevet. I det dere leser dette sitter jeg forhåpentligvis på flyet på vei ned til Sør-Afrika, wohooo. Gleder meg utrolig til å komme tilbake, det skal bli helt fantastisk! Håper dere likte mine siste innkjøp, så snakkes vi når jeg er fremme :)

Nelly looooove

// Innlegget inneholder annonselenker

Heihei!

Haha, dere skulle visst hvor lang tid blogging faktisk tar.. Hvertfall visse type innlegg. Dette innlegget tok meg hele 5 timer fra start til slutt, selvom det kanskje ser ut som en halvtimes jobb. Menmen, klager ikke, for jeg har verdens beste jobb som jeg er utrolig heldig å kunne leve av ♥ I kveld skal jeg vise dere nelly-pakken min som kom på tirsdag. Har blitt så utrolig fornøyd med bestillingene mine i det siste, og denne var inget unntak. Så masse flott! Elsker høstantrekk, så litt ekstra til garderoben på denne årstiden passer meg helt ypperlig :) Her er det jeg kjøpte:Nydelig skjerf i leopardprint! Link HER ♥Superdeilig grå genser med perfekt passform HER // Verdens deiligste Dr. denim bukse HER // Favorittklokken HER ♥

Fantastisk fin kjole! Mye finere i virkeligheten enn på bildene, som ikke ble så bra. Link HER ♥

Ah, denne cardigannen er SÅ kul- ny favoritt! Link HER ♥

ELSKER denne bomberjakken! Alt ved den er pefeksjon. Ny yndllingsjakke, hæ? Link HER ♥Nydelig cardigan/jakke HER ♥

Denne genseren elsker jeg! Myk, varm og akkurat slik passform som jeg liker på genserne mine. Minner meg skikkelig om Acne cardigannen min som jeg bruker heletiden, akkurat samme farge. Så glad jeg kjøpte denne! Link HER ♥

Hva synes dere om innkjøpene mine? God grunn til å være fornøyd, eller hva?

NEW IN

// Innlegget inneholder annonselenker

Heihei alle!

Kom hjem fra Afrika på lørdag, etter et døgn med reise. Utrolig slitsomt, men gikk overraskende fint, heldigvis! I går hadde kjæresten bursdag, så da hadde vi verdens koseligste kveld sammen. Jeg hadde booket oss inn på The Thief (et hotell på Tjuvholmen) og vi spiste middag på Jewel of India. I skrivende stund ligger jeg faktisk på The Thief og blogger, før vi skal sjekke ut veldig snart. For et fantastisk fint hotell med utrolig service- anbefales på det sterkeste ♥ Ellers fikk jeg hentet en etterlengtet nellypakke på lørdag, og fikk tatt bildene ferdig før jeg dro i går. Var virkelig såå mye fint og nytt til høstgarderoben, er superfornøyd! Her kan dere se det som befant seg i pakken:

Jakke HER ♥

T-skjorte HER ♥

Høyhalset genser HER ♥

Todelt kjole HER ♥

Genser HER // Skjørt HER ♥Peplumjakke HER ♥

Fluffy cardigan HER ♥ 

Billig og flott skinnjakke HER ♥

Verdens fineste "saueskinn" jakke HER ♥Skinnbukser HER ♥

Noe dere likte?