hits

januar 2010

Øynee

Har du noengang tenkt over hvor fine og unike øyne kan være?
Øyne har igrunn ganske mye å si, kjæresten min for eksempel har DE fine blå! Og jeg elsker det.
Øyne kan være blandinger av mange farger og mønstre. Hvis man studerer et øye nøye finner man faktisk veldig mange fine detaljer! 
Jeg misunner alle som har sånne skikkelig klare lyseblå øyne, det er utrolig fint. 

Selv har jeg grønn-brune øyne:

Det jeg ikke liker med mine øyne er at de ser mørkebrune ut på avstand og i litt mørkere lys. Bare se på headeren min som et eksempel på hvor mørke de ser ut -  man ser jo tydelig i godt lys at de er nokså grønne?

Hvilken øyenfarge har du?

- ANDREA BADENDYCK

Did you hear about the Morgans?

Nå skal jeg dra på kino med noen venner. Vi skal se "Did you hear about the Morgans ?" - Noen som har sett den?
Jeg gleder meg kjempemasse, det blir koselig. Har laget en "Hvordan man lager iskaffe hjemme" video til dere, den driver å laster opp på youtube nå og jeg legger den ut når jeg kommer hjem.

Dette er dagens outfit:

Overdel fra Saint Tropez

- ANDREA BADENDYCK


Mac mac mac


Her er et bilde av den nye kjæresten min forresten, har jo ikke tatt bilde av selve maccen enda. Fin ikkesant? i <3 it.

HAHA, jeg har lite å gjøre i kveld så jeg bestemte meg for å teste ut noen efekter:

Oh yeeeeeah!!

Syntes mac har mange kule efekter, i grunn ganske morsomt. 

Har du mac eller har prøvd å ta bilder med en før?

- ANDREA BADENDYCK

Noen nye innkjøp

Lovte dere jo noen bilder av innkjøpene mine den siste uken, så her kommer de!

Bursdagsgave fra Axel - Veske fra Zara


Genser/Jakketing fra Zara


Armbånd fra Ascessorize


Overdel fra Cubus
Tights fra Message

Hva syntes du??

- ANDREA BADENDYCK

Home

Hallo allesammen!!

I dag har jeg vært i byen sammen med Eli og Johanne. Jeg fikk kjøpt meg en genser og noen armbånd. Det var veldig koselig med to søte jenter. Nå sitter jeg hjemme med sjokolade og min nye kjæreste - maccen <3 Den er så fin, liten, hvit og søt. Syntes iPhoto er bra til å redigere bilder også, syntes de blir fine! Jeg kan maccen ganske godt nå, og har lastet ned limewire for å få sanger og skype. Noen som vil anbefale meg noen gratise programmer å laste ned til maccen?

Haha, kult.. fortsatt litt nybegynner :D!!

Har kjøpt et parr ting i det siste, så skal ta noen fete bilder med speilrefleksen etterpå så dere kan se. De kommer om en drøy times tid, så hold deg oppdatert.

- ANDREA BADENDYCK

Skooole

God morgen!!

Nå drar jeg på skolen, har sykt dårlig tid.. bussen går om 5 minutter. Fikk forresten 6er på geografiprøven.. jippi!


Wihu.. For et morgenfjes!

- ANDREA BADENDYCK

ÆÆÆÆÆ

Gjett hvem som har fått macbook a!! Er såååå fornøyd. Macbook har jo også syklt bra videoredigerings program så det blir nok mange kule videoblogger. Er skikkelig glad nå, ble forelsket ved første øyeblikk. 

Wihu, første bildet som ble tatt med maccen <3

- ANDREA BADENDYCK

Macbook eller macbook pro???

Heihei alle lesere!

Tusentakk for gode råd om pc - det blir helt klart mac. Men jeg har et nytt dilemma...

Valg nr 1:
Macbook og 2000 kroner jeg fikk i bursdag som jeg kan bla. bruke i London som jeg skal til i vinterferien

http://img.hexus.net/v2/lifestyle/news/apple/macbook_white_3q_c.jpg
Valg nr.2
Macbook pro og måtte legge til de 2000 fra bursdag

http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2008/10/macbook_pro_late_2008.jpg
Hva ville du valgt?
Er det noen veldig store forskjeller?


-ANDREA BADENDYCK

Hvilken pc?

Jeg skal kjøpe en pc til bursdagen min, og valget står mellom to pc'er, og det er disse:

Toshiba Satellite U500http://blogsurf.org/wp-content/uploads/2009/06/toshiba_satellite_u500_02.jpg

5000 kroner

Apple MacBook

http://www.copystars.com/images_products/apple_macbook_s20001.jpg
9000 kroner


Hvilken ville du kjøpt?
Noen som vil si noe bra/dumt med mac?


- ANDREA BADENDYCK

Gooood morning!

Til i dag har Fanny overnattet hos meg. Det var kjempekoselig som alltid! Jeg og Fanny har alltid utrolig mye å snakke om og ikke minst å finne på - så det er umulig å kjede seg med henne. Hun kom til meg i 8-tiden i går og fikk lov til å overnatte siden jeg hadde bursdag.Elsker deg bassami ♥

Forresten, tusentakk for alle gratulasjoner! Jeg hadde en super dag.

- ANDREA BADENDYCK

Its my birthday today!

Hallo!!

I dag har jeg bursdag. Til bursdagen har jeg fått en ny veske, penger, sminke,  klær også skal jeg få velge meg en bærbar pc av mamma og pappa. Helgen med Axel har vært utrolig fin, det første vi gjorde var å dra innom tanten min på vei til hytten fordi de har fått seg en ny hund.
 Sjekk den søten her a! :


Den veier like lite som en smørpakke.. tenk på det a!
Jeg elsker den.


På lørdag var jeg og Axel i bakken og sto slalom. Det var utrolig gøy og vi fant på masse tull. I spisepausen spiste vi burger og pomfri på resturanten der.. namnam. Resten av lørdagen gikk igrunn ut på å feire bursdagen min med familien i Sverige, så kvelden gikk i et kjør med god mat, kaker og godteri.- ANDREA BADENDYCK

Hejdåå

- Nå fyker jeg til hytta!

Skal ha med Axel dit, og vi skal kose oss i helgen. Lørdagen skal vi i bakken og feire litt bursdag med familien i sverige på kvelden. Gleder meg utrolig mye, alltid koselig med gutten min!!
Kommer tidlig hjem på søndag, fordi Axel har kamp. Resten av søndagen skal jeg på kino med jentene for å ha en koselig bursdag. VI skal se Avatar i 3d - noen som har sett den?


IKKE GLEM AT JEG HAR BURSAG PÅ SØNDAG!!!!!!!

- ANDREA BADENDYCK

My birthday!!

Idag feiret jeg bursdagen min som er på søndag!
Det var sinnsykt koselig med 16 herlige jenter. Vi spiste taco, godteri, lekte pakkeleken og bare hygget oss resten av kvelden. Er utrolig fornøyd, tusentakk for en super kveld!!! ♥♥♥♥Søtamin ♥

HERLIGE JENTER! Love you!♥


Gaver og penger =) Tusentakk, jenter!

- ANDREA BADENDYCK


Birthday dress

Halloo!!

Til dere som tror jeg har bursdag, så er ikke den før søndag. Jeg skal bare feire den med jentene i morgen, det er derfor det blir så mye om den på bloggen. Uansett, i dag når jeg var i byen fikk jeg kjøpt en søt kjole på message. Er kjempe fornøyd med den!


Her ser dere litt av den. Viser ikke for mye! Den er sånn passe lang, til litt før knærne.

Hva syntes du om den?


- ANDREA BADENDYCK

School

Halloo!!

Nå sitter jeg på skolen. Jeg har engelsk og skal skrive om aborginerne ogn hvordan de levde før de hvite kom. Skal levere inn et hefte på rundt 3 sider og får karakter. Ganske interessant å lese om igrunn, var veldig lite jeg viste fra før av!
Sjekk ut dette bildet:
 
Uff, stakar. Det er aborignere som blir tatt til fange da de hvite kom til Australia!

Etter skolen drar jeg først hjem for å hente penger til film og et antrekk til bursdagen min. Jeg skal møte Axel først fordi han skal kjøpe en bursdaggave til meg, også kommer Maria ned til byen. Da skal vi titte litt i butikker og sikkert dra på cafè. Vi blogges senere i dag, kos dere!

- ANDREA BADENDYCK

Good night!

Nå legger jeg meg allesammen! Er trøtt og klokken er jo allerede halv 11. Morgendagen vil nok igrunn by på skole,håndball trening og en liten bytur for å kjøpe bursdags-anntrekk. Tar med kamera på skolen imorgen, sånn at jeg kan knipse noen bilder til dere! Dere får sove godt og ha en fin dag i morgen ♥- ANDREA BADENDYCK

Birthday shopping

Halloo!!

Nå har jeg vært en tur med mamma og handlet "litt" til bursdagen min. Husker når jeg var liten, da skulle ALT være rosa. Jeg skulle ha prinsesse talerkner, kopper, duk, kroner, ballonger og alt du måtte tenke deg! I år er jeg jo 15 år, så jeg bestemte meg for et tema i svart og grønt. Jeg liker at det er ganske store kontraster mellom fargene, så man ser dem mye bedre.

Dere kan få en liten titt:


Kan ikke vise for mye iogmed at vennene mine også leser bloggen!

- ANDREA BADENDYCK

Birthday girl

I dag har min superbestevenn Fanny Andersen bursdag! Derfor må jeg jo skrive et lite bursdaginnlegg dedikert til henne.

Gratulerer med dagen Fanny! Du er en herlig jente som lyser opp hverdagen min. Er kjempe glad for at jeg har deg som bestevenn, vi to er så utrolig like. Det finnes ikke noe bedre enn å være sammen med deg, det er virkelig aldri kjedelig. Du er kjempe snill, pen, kul, nydelig, smart og alt posetivt man kan være. Vil alltid være her for deg uansett hva som skjer, håper du får en super dag!

Noen bilder med deg:

Første gang du overnattet hos meg i 8ende

OD-dagen, overnatting hos meg


Da du var med meg på hytten


Skolen


For alltid

GRATULERER MED DAGEN BESTIE!!♥♥♥♥♥♥

- ANDREA BADENDYCK

Sliteen..

- Etter en hard trening! I dag var min andre trening og den varte i 1 og en halv time. Vi startet med noen slags aerobic lignende øvelser og litt styrketrening. Derretter gikk det over til DE harde magetreningene, det gjorde helt sykt vondt og magen bare vibrerte av jobbing. Vi måtte holde ut veldig lenge og gikk over til litt annen styrketrening igjen. Etter det så var det litt håndballspilling og litt håndballøvelser + utrolig fæl løping frem og tilbake i hallen. Jeg føler meg veldig sunn nå da, utrolig deilig å fått trent hardt igrunn.

Prøven i dag gikk kjempebra, er veldig fornøyd. Den var om europa (fjell,hovedsteder,områder,hav og streder osv). Etter skolen ble jeg med Fanny hjem før trening, og det eneste vi gjorde var vel å se på the simpsons, spise godteri og selvfølgelig stalke Justin Bieber på både youtube og twitter. Hehe, fanny er hans største fan! Skal ikke si at jeg ikke liker han heller altså, for jeg elsker sangene hans selv.

Jeg må også medele at jeg hater snø og begynner å bli veldig lei vinter. Jeg syntes vinteren og kulden varer litt FOR lenge i forhold til sommer og fint vær. Nå savner jeg å kunne gå i shorts, være på stranden, spise is og sole meg. Men tror da ikke jeg akuratt er den eneste som gjør det?
Savn.Savn.Savn.Savn.Savn!!

- ANDREA BADENDYCK

Dagen i går!

Hei!!

Har ikke rukket å blogge før nå, fordi jeg har ikke vært hjemme siden forrige innlegg. I går overnattet jeg hos Henriette, det var koselig. Vi møtte noen folk også bare slappet vi av hjemme med godis på kvelden. I dag har jeg bare væert med Axel etter å ha vært i kirken igjen pga konf. Det var ganske koselig i kirken i dag også, bortsett fra at det var oppmøte halv 11....

Nå må jeg pugge til geografiprøve om Europa, snakkes folkens!

- ANDREA BADENDYCK

Yesterday

Hallo!!

I går var jeg jo i kirken. Der var det et opplegg som het "Friday night"! Det var igrunn ganske koselig, med ca 200 mennesker som skal konifmere seg. Vi fikk is og saft + at det ble spilt musikk og folk bare snakket sammen og hygget seg. Også var det noen få "leker" og  jeg måtte opp en av gangene og snakke i mikrofonen forann alle.. flaut!! Det var også en liten stund hvor vi ba for menneskene i haiiti om at de skal klare seg, noe jeg syntes var fint at vi gjorde.


Meg og Elena ♥

Hva gjorde du i går kveld?
Skal du konfimere deg kristlig?


- ANDREA BADENDYCK


Hey hoo!


Nå koser jeg meg med iskaffe, og har lagd en liten video til dere mens dere venter. Den kommer om ca en time!
I dag hadde jeg spanskprøve og den gikk superbra, tror faktisk jeg får 6'er.
Noen fler som har merket at været har blitt mildere den siste uken?
Det har jeg!!

- ANDREA BADENDYCK

Videbloggen

.. Kommer etterpå!!

Jeg driver å laster den opp på youtube nå, og det tar vist sin tid skal jeg si dere. Men håper dere blir fornøyde. Har nemmelig vært hjemme fra skolen i dag fordi jeg har feber og er forkjølet. Og det var jo igrunn ganske perfekt å lage en ny videoblogg i dag, når jeg bare skal kjede meg hjemme.. Den forrige var for stor for å laste ned på youtube, så jeg bare ga opp alt tullet. Men denne er 1,2 gb mindre og funker fint. Endelig, spørr du meg! Er sykt lei av alt maset nå, og er veldig glad for at jeg endelig får produsert videobloggen på bloggen min.


Bjørn-Erik aand me

Nå blir det spansk-prøve øving for fullt til videobloggen er ferdig lastet opp på youtube!
Blogges ♥♥

- ANDREA BADENDYCK

Bizzy days

Hallo!!


Ja, dere skjønner vel hva overskriften betyr. Disse dagene er travle og går i et kjør! Så travle at jeg glemmer å ta med kameraet mitt til og med.. Uff. Skolen krever mye fortiden, til og med såpass tidlig i skoleåret. Vi har prøve både Fredag og Mandag, og jeg som har DE målene for karakterkortet til jul må nok pugge mye!

Den nye meg <333333 Neidaaaa!

Har forresten startet på håndball i dag. Sykt kult eller hva? Har gått på det før, bare for et annet lag. Nå er det BSK jenter 95 som gjelder! Så hvis noen av dere spiller håndball for 95, så møtes vi kanskje på banen etterhvert. Det blir 4 treninger i uken + kamper i helgen. Så man kan si jeg faktisk får en veldig travel hverdag fremover, men skal jo selvfølgelig ikke glemme bloggen.

http://www.skole.trondheim.kommune.no/singsak/Nettavis_08/Sport/h%C3%A5ndball%20E,H,N/036163.jpg
My New bestfriend!

Jeg har faktisk bursdag den 24 januar, altså om... 11 dager! Hvis noen lurer på hva jeg ønsker meg, så er det en lap top av mamma og pappa. Det blir så bra det! Bursdager er koselig, det beste som finnes.. gleder meg alltid like mye.

I morgen er det konf møte, jeg skal konfimere meg kristlig så dere vet det. Det er det første møtet og det skal faktisk være både torsdag,fredag og søndag denne uken. Det blir sikkert spennende!

Slenger med dette bildet av meg og Tuva fordi det igrunn var ganske morsomt!

Vil bare skrive dette for å vise omtanke, ikke spørr hvem det er.
Hvil i fred vakre deg.

Er her for deg uansett hva vennen min.


- ANDREA BADENDYCK

Et lite kveldsinnlegg

Halloo!

Dagen i dag har vært lang, skole helt til halv 4. Jeg ble med Fanny hjem sammen med Bjørn-Erik etter skolen, og var vel hos henne i 4 tiden. Fanny har en superkul cappuccino-maskin og den er skikkelig bra. Verdens beste drikke, deffinitivt. Fanny er så snill at hun lagde det to ganger og dagen gikk vel ut på å le oss ihjel av "Disaster Date" på MTV. Jeg vet ikke om noe morsommere, jeg ler sånn seriøst HELE tiden! Skal love dere at Fanny og Bjørn-Erik lo mist like mye!

Så flink som jeg er la jeg jo selvfølgelig igjen kameraet mitt hjemme, så det ble ingen bilder derfra. Men skal huske det i morgen - da er det pizzabaking på mat & helsen. Yum!!
- ANDREA BADENDYCK

10.jan.2010

Hallooo!!

I dag har jeg vært på sykebesøk hos kjæresten min, det var koselig. Han ble sparket hardt i foten på fotballkampen på fredag, så han har det ikke så altfor bra. Var hos han rundt 2-3 timer og vi bare slappet av med tv og slikt.

Dette er forresten gårdagens innkjøp:

Mascara fra L`OREAL
Concealer fra L`OREAL


Jakketing fra Vero Moda


Genser fra Carlings


Bukse fra Gina Tricot


- ANDREA BADENDYCK

09.jan.2010

Hallooo!!

Nå koser jeg meg hos kjæresten min. Tenkte å oppdatere for en gangs skyld når jeg er her! Ha en superduper kveld, vi blogges når jeg er hjemme.


- ANDREA BADENDYCK

Hooomee

Halloois!!

I dag har jeg vært i byen som planen var, bortsett fra at det ble med Tuva istedet for Maria. FIkk kjøpt to gensere, en bukse og litt sminke. Er VELDIG fornøyd med innkjøpene mine, de var utrolig billige og ikke minst fine. Legger ut bilder i kveld.

Hvis det er noen av dere som ikke har vært i Oslo sentrum den siste uken burde dere dra dit, UTROLIG mye salg der nå! Det er likelikelike 260699101256469645417


Håret mitt fikk litt fnatt av all prøvingen av klær, så det så slik ut:

I love elektrisk hår!! <3 <3 <3 Eller ikke...

- ANDREA BADENDYCK


My day

Halooois!

Mamma er søt, sjekk hva jeg fikk i går kveld da hun kom hjem fra jobben:

Burberry pique, jeg likte den! Sorry for et utrolig uskarpt bilde, jeg var trøtt....


Uansett!
Nå skal jeg blogge hver dag, lover. I dag har jeg vært med Tuva, hun kom opp til skolen min og var så søt der hun satt i gangen og ventet på meg. Jeg ble med henne hjem og vi bare nerdet litt på pcen og sånne ultrakule ting. Etter det dro jeg til Axel, og var hos han en liten stund. Vi så på Nothing Hill og spiste godteri.. Det med godis er en uting med kjærester, det blir til at man nesten ALLTID spiser godteri sammen for å ha litt ekstra kos.

Dette var den snuppa jeg var med i dag. Å pose med egg når man skal lage pannekaker er jo en klassiker 260699101256469645417

HAHA, vi måtte jo selvfølgelig lage fjes på eggene! Mitt egg er den som ser slem ut.. Tuva's idè å tegne.. LOVER!

Imorgen blir det en liten tur til byen sammen med Maria. Der skal vi se littegranne i butikker, og kose oss sammen på cafè som vi igrunn alltid gjør når vi er sammen. KOS!


- ANDREA BADENDYCK

My week

Hallooo!!

Jeg har ikke blogget på 4 dager, fordi jeg har hatt det så travelt. Har tatt bilder hver eneste dag men har aldri fått tid til å legge dem inn på pc'en. Videobloggen kommer så fort jeg får tid, håper til helgen. På tirsdag var jeg med Fanny hjem, i går var jeg hos Axel sammen med Sander og nå er jeg hos Linnea. Vi har vært i byen og jeg har kjøpt meg en liten ting:

Armbånd fra Pieces, Vero Moda! Kjempefine, liker fargen.

Jeg har jo gjort masse rart denne uken, så hvorfor ikke dele bildene med dere?

Kakao med fanny.. nammm

Jeg er mesterkokk!kkkrrreeemmmm....Fanny sin søte voffs
Julie er søøøøt!

Jeg var borte en liten stund, og plutselig når jeg kommer inn på rommet hvor guttene var så møtte jeg dette:

:( kjæresten min er utro.........

Da jeg skulle hjem fikk jeg låne en genser av Axel, for å ikke fryse ihjel.
 Slik så den ut:


Idag har jeg vært med verdens peneste og nydeligste jente:

Og vi bestilte litt salat for å være sunne..:

Eller ikke..... Jaja , we <3 Mac Donalds!

Gjort noe gøy denne uken?

- ANDREA BADENDYCK


3. Januar

Heeeey ho!

Jeg har vært på hytta i helgen, det er grunnen til at jeg ikke har blogget. Jeg rakk ikke en gang skrive til dere før jeg dro! Uff, jeg er håpløs.

Uansett så tenkte jeg jo på bloggen da jeg kjedet meg på hytta, så jeg har tatt noen bilder å dele med dere. OOOOG dere spørr om videoen, sorry for at jeg ikke har nevnt den i det siste. Jeg har lagd den for lenge siden, og det skjedde en feil. HAHA, den var for stor (2,5gb) Og det var maks 2 på youtube. Sååå jeg har prøvd å klippe den litt i allefall, og håper at det går å legge den inn i morgen.

Gleder meg igrunn litt til i morgen.. har savnet vennene mine og skolen i det heletatt. Det blir kos å se allesammen igjen!
Og i morgen skal jeg å Eli kjøpe kakao og gå sammen til skolen,  ganske herlig egentlig.
Ser det ut som at jeg hadde mye å gjøre? Haha, jeg kan love dere at jeg ikke hadde det. Katten er forresten besteforeldrene mine sin!

Hatt en fin helg?

- ANDREA BADENDYCK

2010

Hey hooo guys!!

Jeg er dårlig på å blogge, sånn utrooolig dårlig også. SORRY! Skal virkelig skjerpe meg.
Uansett. I dag har vært en fantastisk kveld som jeg har tilbrunget sammen med kjæresten min og hans familie. Jeg dro først til Axel ret fra Tuva, og da var vel klokken litt før 1. Også var jeg hos Axel til jeg ble hentet i 18.00 tiden for å spise biff sammen med familien. Deretter fikset jeg meg og ble kjørt til Axel igjen. Hos han spiste vi is, godteri, snakket, så på tv og bare hadde det super hyggelig!

 Det er herlig med et nytt år og nye muligheter. Tusen takk for et supert år alle blogglesere, dere har gledet hverdagen min noe inderlig!

Dette er mine nyttårs forsetter:

~ Ha minst 5 i snitt og jobbe MASSE med skolearbeid
~ Rekke bussen til skolen hver dag
~ Legge meg før 23.00 i hverdagene
~ Rekke å få sminket meg før jeg drar på skolen
~ Være flinkere til å holde kontakt med venner
~ Klare å spare penger og ikke bruke opp så fort jeg får dem
~ Være snillere, mer posetiv og mindre sur
~ Ha med kameraet mitt overalt
~ Bli flinkere til å blogge
~ Leve et sunnere liv
~ Tjene mer penger


Har du noen nyttårsforsetter?

- ANDREA BADENDYCK