hits

januar 2011

Ett gjesteinnlegg av " kjæresten til Andrea Badendyck"

Til verdens beste kjæreste!

Jeg la merke til at du hadde glemt og logge av, så da bruker jeg denne annledningen til å skrive ett  søtt "gjesteinnlegg". 
Som dere alle vet har jeg og Andrea vært sammen i 25 måneder og 18 dager . Ja, jeg teller dager fortsatt fordi jeg er så utrolig stolt. Andrea er en helt fantastisk person. Hun er snill, høflig, omtenksom, utrolig vakker, gavmild,  god venn og verdens beste kjæreste. Denne jenta er helt magisk og jeg er helt klart verdens heldigste gutt!
Dere tenker sikkert at vårt forhold har vart utrolig lenge, men dette er bare begynnelsen. Jeg vil gjøre alt for å beholde henne! For det har seg slikt at nå som jeg og Andrea har vært sammen i over to år, så klarer jeg ikke å tenke på å ha en hverdag uten denne fantastiske jenta. Altså, hva skulle jeg gjort? Når jeg er med henne da nyter jeg hvert eneste sekund og jeg savner henne med engang hun setter foten ut døra. Mine følelser for Andrea er så sterke at de ikke kan beskrives med ord! De kan nesten ikke beskrives med handling heller. For henne betyr alt for meg.

Jeg vet heller ikke hva jeg skulle gjort uten henne på skolen. Når jeg sitter i timen bare venter jeg og gleder meg til å se henne i friminuttet. Hun lyser virkelig opp hverdagen min! Med en gang jeg får øyekontakt med henne kiler det i magen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har henne. Og å ha henne som kjæreste- Nei, jeg kunne ikke vært heldigere!
Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har funnet at jeg har funnet kjærligheten i mitt liv. Mange vil si at det er litt tidlig, men kjærligheten har jo ingen grenser. Andrea er en fantastisk person og jeg tror at grunnen til at henne er den fantastiske jenta som hun er skyldes i stor grad av familien hennes. Familien Badendyck er en utrolig herlig famlile. Når jeg er hjemme hos henne og ser all den kjærlighet henne får fra foreldre og søsken da skjønner jeg godt hvorfor henne er så full av kjærlighet! 

Til slutt vil jeg bare si at jeg er verdens heldigste gutt som har en så fantastisk kjæreste og at dere lesere er utrolig heldige som får bli med inn i hennes hverdag. Jeg elsker deg, Andrea. Og jeg håper forholdet vårt varer for alltid. Kunne aldri tenkt meg noe annet.

Ja, nå som jeg har vært så flink til å skriv burde jeg vell klare å lage ett hjerte også ♥- sånn.

Her er noen bilder:


Andrea sitter godt i den berømte " Tuben"- njaa..

Andrea og lillebror - god stemning.

ja, så vare det litt photobooth bilder. Det må jo alltid med- en selvfølge!
Ja, dette var mitt lille gjesteinnlegg, som det heter på bloggspråket!

Da får dere alle ha en god natt,  og jeg får krysse av på lista mi: Være en god kjæreste idag-  √ *CHECK*

 

-"KJÆRESTEN TIL ANDREA BADENDYCK"

Just love it

Hey!

Ser litt rundt på Victoria Secret sin hjemmeside, og jeg døør etter bikiniene. Vurderer sterkt å klikke noen hjem, bare se så fine:

Ååh, helt fantastiske allesammen ♥♥♥ http://www.victoriassecret.com/swimwear

Det som er litt skummelt er at man bestiller jo fra USA, og da kan det komme EN DEL ekstra betalinger for å få den hit. Dere vet frakt, mva osv.. Noen som har bestillt bikinier derifra og vet sånn ca hvor mye tillegget vil bli?

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig i Sverige

God morgen!

I dag skal jeg trene (WOW), for første gang på sånn 3mnd. Ntaw, flinka. Haha...

Etter det skal jeg møte verdens beste kjæreste, som har vært på Lillehammercup i helgen. Så det var mange som hadde sett han, han fortalte også at flere hadde kommet bort og ville tatt bilde med han osv. Haha, sick? Søtt da. Savner han kjempemye, har ikke vært med han på en uke!!!!

Her er noen bilder fra Sverige forresten:

Åå, Shandie søta!

Mormor og morfar har bilder av meg/søsknene mine på veggen:

Hihi, barnehage bilde.


Hahahaha, jeg var den største bolla noen sinne. Kjenner dere meg igjen?! Trippelhake ♥♥♥♥


Søøte katten til mormor og morfar, Putte.


Morfar ♥


Sett en søtere basseklump??! Ntaaw.
♥♥♥
Putte, sykt søt. Kommer når jeg roper på han når han er ute og greier! :)

 

- ANDREA BADENDYCK

In sweeden

285455-1-1296315623452.jpg


Hei!

Nå har jeg filmet svarene på spørsmålsrunden. Håper på at den kommer på bloggen i løpet av morgendagen! Nå er jeg hos mormor og morfar, koselig å være her siden vi ikke sees så ofte. Det er fortsatt krise på hytta, men rørlegeren har kommet nå. Vi kan ikke være på hytten slik det er nå, derfor drar vi hjem i kveld. Litt bortkastet tur, men jeg har i alle fall fått hamstret med meg endel godteri og tyggis :) Snakkes!

 

- ANDREA BADENDYCK

Hei!! Nå ligger jeg i stua hos naboen i Sverige, fordi hytten vår har fått en liten krise. Når vi ko

285455-1-1296250122221.jpg
285455-1-1296250123837.jpg
Hei!! Nå ligger jeg i stua hos naboen i Sverige, fordi hytten vår har fått en liten krise. Når vi kom dit hadde ikke strømmen funket på en god stund, så det var fem minusgrader der inne. Doen, vannet osv har frosset, så vi har litt krise. Derfor er jeg her nå å ventet på at alt skal bli fikset igjen! Haha, er kvalm... Har spist en hel ben & jerrys cookie dough alene  godis!! Woops. Snakkes i morgen, ha en fin fredagskveld :) 

Endelig ferdig

Hey!

Nå er jeg og Fanny endelig ferdig med prøvemuntlig-eksamen. Det har vært to slitsomme dager, som vi helst ville brukt til andre ting. Ganske vanskelig å konsentrere seg om matte til tider, når det er så mye annet som frister mer å gjøre. Men vi ble ferdig, klokken halv 3 på natta i går. Haha! Og så fremførte vi i 45 minutter klokken 11.00, og vi er endelig hjemme. Vi fikk faktisk 5-, er dødsfornøyd! Læreren sa at matten lå på høyt nivå, men at det var noen hull i det mattematiske språket. At vi ikke sa addere, subtrahere, multiplisere osv- men pluss/minus/gange. Menmen, det er en herlig følelse å være ferdig. Har gruet meg til dette i lang tid!

Nå skal jeg på hytta, så vi snakkes kanskje ikke før søndag. Men som sagt, det kan hende jeg mobilblogger i morgen ellernoe slikt! Skal lage spørsmålsrunde video til dere, kanskje også en ny sminkevideo hvis jeg rekker :)Ha en SUPER helg dere! ♥

Forresten, dere mååå høre verdens fineste sang. Youtube link-greia funker ikke fortiden, men den heter:

 

Nicki Minaj - Fly ft. Rihanna

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Spørsmålsrunde

Hei!

Skal til Sverige/hytta i helgen å feire bursdag med den svenske familien. Der er det ikke alltid så mye å gjøre, derfor tenkte jeg at jeg kan lage en videoblogg til dere der. Er ikke så lenge siden forrige spørsmålsrunde, men dere stiller jo fortsatt veldig ofte spørsmål. Bare sleng det ned om det er noe dere lurer på, så skal jeg svare på videoblogg :)

Har forresten ikke nett der, så det blir neppe noe innlegg i helgen. Kanskje jeg mobilblogger en gang eller noe slikt, vi får se. Snakkes i morgen før jeg drar!Haha, fra i sommer... Gleder meg til kulden er over :):)

Noe du lurer på?

 

- ANDREA BADENDYCK

Anbefaling

Hey!

Tenkte å anbefale dere noe jeg har brukt en god stund nå, nemmelig Smashbox O´gloss. Det er en lipgloss som er helt nøytral i fargen, men når du påfører den vil den finne din egne naturlige rosafarve på leppene. Ganske magisk! Her er et bilde hvor jeg har den på:

Det jeg også liker ved denne bortsett fra at den gir farge på magisk vis, er at den er så behagelig å ha på. Klarer ikke å bruke klissete lipglosser, hater at håret osv fester seg på leppene. Kun irriterende og ubehagelig å ha på! Denne er bare veldig myk, + at den gjør leppene mine veldig fine. Slik ser den ut:Kommer helt klart til å bestille en ny når denne er tom, første gang jeg har fallt for en lipgloss siden jeg er så kresen! Absolutt å anbefale ♥ Kan kjøpes på www.coverbrands.no!

 

- ANDREA BADENDYCK

Ny bestevenn

Hei!

Jeg og Fanny har lekt med hamsteren i hele i går, og mange timer i dag. Vi har fått gjort matte også, men det er vanskelig å ikke savne koseklumpen. Fanny er også helt gal etter hamsteren min, hun ville heller leke med den enn å få mat........ Omg. Haha, den er både helt gal til tider og kan sove lenge i hendene våre. Søtt! Elsker den ♥♥Ntaaw, hamstergodis ♥ Fanny er helt på at vi må kalle den Fernando, men jeg vurderer også Marwin. Vanskelig! Søtnosen passer begge to.

 

- ANDREA BADENDYCK

Til minne om Benjamin Hermansen

Hei!

I dag er det 10 år siden norsk-afrikanske Benjamin Hermansen ble drept av nynazister på Holmlia i Oslo. Mange gikk i fakkeltog, og jeg skulle ønske at jeg var med. Den hendelsen er det sykeste noensinne, jeg blir både sint og lei meg når jeg leser om det. Han var en helt uskyldig norsk-afrikansk gutt som møtte en god kompis på kvelden den 26/01/2001 for å bytte mobildeksler, uten noen beskymringer. Plutselig løp to menn ut av en bil, og Benjamin var ikke rask nok til å løpe fra dem. Han ble knivstukket, og døde av blødninger. Morderne var nynazister. Tenk hvordan noen kan være så trangsynt og grusomme til å kunne begå en slik handling?!

Jeg skjønner ikke hvordan folk kan bli nynazister. Hvordan folk oppfører seg, har ingenting med hudfargen å gjøre. Vi er alle mennesker, med like mye verdi til tross for hudfarge. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan dra alle under en kam, ingen kan noe for hvordan de ser ut eller er fra. Blir så sinnsykt provosert! Benjamin ble bare 15 år, for en tragedie. Han var helt uskyldig, hadde ikke gjort noen ting- og blir myrdet pga hudfarven sin! Det er virkelig ikke til å tro. Nazisme er helt forferdelig, og jeg ønsker virkelig at det skal ta slutt.Det er også helt sykt hvordan den ene morderen, Joe Erling Jahr, snakker om mordet. Han klarer faktisk å sitte å le, og kommer ikke med saklige kommentarer. Han virker så fjern, kald og så lite angrende. Tenk hvordan man kan være så likegyldig til et drap, det er helt utrolig. Dere kan se interevjuet her:

http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/673765

Dette er en forferdelig hendelse som aldri må bli glemt. Det finnes ingenting rett i nazisme, det er kun helt jævlig. Det er trangsynte mennesker som virkelig trenger hjelp, de som faktisk kan dømme en person etter hudfarge. Ikke bare dømme, men også ville utrydde/drepe en spesiel "rase". Alle er like mye verdt, uansett hvordan de ser ut eller hvor de er i fra. Som sagt: Ingen kan noe for hvor de er fra og hvor de ble født. Virkelig, jeg kan ingenting for at jeg for eksempel er norsk? Det er kun tilfeldigheter, og alle skal bli vurdert etter det indre og akseptert for slik de ser ut. Nazisme er ingenting å forstå, det er bare helt brutalt og uakseptabelt. Ut med nynazisme, og aldri glem Benjamin Hermansen.

 

- ANDREA BADENDYCK

Sovende baby

Hei!

Herregud, har dere noengang hatt en hamster som sover i hendene? Det er helt sykt, har bare hatt hamsteren min i et døgn og den sovner i hendene mine. Det har aldri Tutsi gjort, ikke i nærheten en gang. Utrolig koselig, den sov på Fannys bryst også. Koseklump, elsker den allerede!! ♥

Ååå, smelt?!?!?! ♥♥♥

Er ikke helt sikker på navn enda, men vurderer:

Alberto

Albert

Fernando

Marwin

Hva synes dere den lille gullklumpen skal hete av de jeg nevnte?

 

- ANDREA BADENDYCK

Helgens bursdagsfeiring

Hey!

Her er bilder fra bursdagsselskapet til meg og bassa på lørdag, beklager at jeg har drøya så lenge med å legge de ut. Veldig koselig kveld:

Søøøte jenter!


Taaco!
Haha, tar av!
Nå er Fanny her, og i dag ble hva vi skulle få i muntlig prøve-eksamen trukket. Vi fikk MATTE muntlig!!!! Skikkelig kjipt, det var bare 3 fag klassen vår ble trukket ut i. Samf, RLE og matte- Vi fikk selvfølgelig matte av de 3. Uflaks.

Vi har 48 timer på å forbrede oss, og skal ha en framføring hvor vi forklarer avansert matte i 45 minutter. Uff, nå blir det mye jobbing.... Heldigvis er broren min et mattegeni, så han skal hjelpe oss masse. Haha, dette blir to morsomme dager.

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Dagen i går

Hadde så vondt i går og var så sliten, at jeg ikke orket å blogge om dagen. Derfor gjør jeg det i dag!

Hele dagen gikk jeg rundt å telte timer/minutter til jeg skulle ta piercingen, med en blandet magefølelse. Gruet meg til å ta den- men gledet meg til å ha gjort det. Etter skolen møtte jeg Tuva, og vi dro til byen sammen. Vi kjøpte mat og iskaffe på Oslo City, og bablet i vei. Tror piercingen var et ganske stort tale-emne i går, haha!Spent og nervøs....

Vi møtte pappa, og da fikk jeg den fantastiske bursdagsgaven min:iPhone 4, elsker den allerede!

Og så hadde klokken blitt nesten halv 5, og jeg gikk med hjertet i halsen bort til Safari body art.Veldig koselig dame som piercet meg!


Hun ville være med på bloggen, hyggelig!

Anbefaler alle å dra på Safari Body art, det var veldig proft der. Hun forklarte kjempenøye, gjorde det ordentlig og var flink på å roe meg ned. Jeg var så nervøs at jeg var klissvåt i hendene, og sa "Jeg vil ikke alikvell, jeg vil IKKEEEEE". Skikkelig pyse, følte meg rett og slett dårlig til og med før vi hadde tatt den. Men jeg bet tenna sammen, til tross for hvor mye jeg gruet meg. Det var vondt å ta hullet, kan beskrive følelsen som at det "rev" veldig hardt. Ikke svi-ing! Det var veldig vondt å ta hullet, og så gjorde det like vondt å stikke inn smykket. Hadde litt vondt hele kvelden, og klarte ikke å gå helt ordentlig. Le gjorde også vondt.. Men resultatet ble veldig fint, og ja- en må lide for skjønheten! Er virkelig verdt det, tenk så fint det er :) :)

Er ganske fornøyd, og er superflink på å ikke dulle med den. Er også helt inn i rensingen, ikke noe betennelse her i går´n altså..

Etter at jeg endelig var ferdig (og utrolig stolt), tok vi turen til Fridays på Aker brygge:


Det var litt vondt å sette seg:

Hahahaha.. Skulle beskrive smerten på et bilde:

Hahaha, bare tull. Fornøyd utrykk ♥♥♥♥

Heldigvis var verdens beste der å støttet meg!
Haha, crazy..


Veldig glad i dere ♥

Hihi, fikk gratis Oreokake siden jeg hadde bursdag. Wii!


Elsker deg :)

Dette var da bursdagen min i bilder, håper dere likte innlegget!

 

- ANDREA BADENDYCK

Min nye baby

Mange gjettet riktig, selvom de fleste trodde det var hund. Jeg har fått et nytt hamster, siden Tutsi(det gamle hamsteret mitt) trolig ikke kommer til å leve så mye lenger. Han lever fortsatt altså, men begynner å bli veldig gammel. Han sliter veldig med å gå osv, så det er nok lurt å ta han med til dyregen for avlivning om ikke så lenge. Dødstrist, elsker virkelig det hamsteret av hele mitt hjerte. Får helt vondt inne i meg, og tårer i øynene av tanken på å miste han..

Verdens nydeligste og beste hamster! Uerstattelig ♥

Det nye hamsteret er et vanlig gullhamster, med kort pels. Tutsi er et Angorahamster, som er langhåret. Veldig fint begge deler, men ville ikke ha en slags "erstatter" for Tutsi som er helt lik. Blir bare feil! Derfor ser den nye hamsteren veldig annerledes ut, men fortsatt dødssøt den også. Helt sykt hvor snill og tam den er allerede, tror nok jeg kommer til å bli veldig glad i den. Søti:Blå øyne! Sweet.

Ååå, babyen min! Det er en gutt, og han er rundt 6-7 uker gammel.

Men, jeg har fortsatt ikke funnet ut hva den skal hete. Noen forslag?

 

- ANDREA BADENDYCK

Bursdagshilsner

Hey!

Dere må være verdens søteste, så mange bursdagshilsner som jeg fikk i går. Det var alt fra koselige hilsner, til bilder til videoer. Tenkte å legge ut litt her, så tusen takk til ALLE sammen ♥ Videoer funker ikke å legge ut akkurat nå, vet ikke hvorfor. Så her er i allefal bildene:

Dere er fantastiske, tusen hjertelig takk! ♥

Har forresten fått et nytt familiemedlem i dag, viser dere senere. Noen som kan gjette hva? De av vennene mine som vet det kan ikke gjette, hahah..

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Piercing

Hey!

Har hatt en super bursdag i dag, og tusen takk for alle hilsner. Har både tatt piercing i navelen, kjøpt iPhone 4 og spist på Fridays. Er dødssliten, så jeg skriver heller om dagen min + legger ut hilsnene i morgen. Piercing var forresten utrolig vondt............. Har fortsatt veldig vondt, klarer ikke strekke meg helt oppreist og det gjør vondt å snakke/puste/le. Uff, men håper det blir bedre snart. Den ble i alle fal veldig fin da:Hehe, iPhone bilde... Den "diamanten" er lyselilla ♥

Snakkes i morgen, nå skal jeg hoppe i seng og spille spill på iPhonen... Hehehehe!

 

- ANDREA BADENDYCK

Buuuuursdag

Heihei!

I dag har jeg bursdag, utrolig koselig. Ble vekket med bursdagssang som alltid, like søtt hver gang. Håper alle får en fin dag, jeg skal i alle fal prøve å kose meg så mye som mulig. Oppdaterer dere underveis!Utrolig fint bilde, en leser med navn Helena sendte dette tl meg. Ser ut til å ha tatt litt tid, tuuusen takk! ♥

Legger ut fler hilsener/videoer etterpå, så det er bare å sende inn. Blir veldig glad!

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig date med beste

Hey!

Nå er jeg hjemme fra utrolig koselig kinodate med kjæresten. Det var en veldig bra og søt film, og mange gråt på slutten. Ikke jeg denne gangen faktisk, men ler litt når jeg hører snufsing i salen. Haha, jeg og Axel ler alltid av det.. Men anbefaler dere å se filmen, selvom endel av filmen er mye sex så var selve filmen dødsbra! Den var både søt, morsom og trist på en gang. Veldig fine skuespillere som har roller i filmen også, hehehe..Er forresten så sinnsykt glad for at jeg har Axel, vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten han. Vi gjør så mye gøy og koselig sammen, og jeg er fortsatt helt sykt forelsket i han. Er så deilig å ha en kjæreste som alltid er der uansett hva, som er der om venner svikter eller er slemme. Axel trøster meg alltid hvis det er noe, og han er alltid den første jeg ringer. Nå har vi holdt sammen i 25 mnd, og jeg virkelig elsker han! Han gjør alt så mye bedre, og lyser opp hverdagen min. Vi har det så utrolig bra sammen, håper jeg kan ha han ved min side for alltid ♥

Han var veldig fin i dag:Verdens beste! ♥♥♥

I morgen har jeg bursdag, forresten. Gleder meg egentlig ikke sånn supermye, men det skal bli koselig. Her er planene:

* Dra på skolen

* Dra til byen med Fanny

* Kjøpe iPhone med paps

* Ta piercing i navelen på Safari

* Spise på Fridays med noen av de nærmeste

* Feire på kvelden med familien og Axel

Dette blir nok en hyggelig bursdag, dere blir oppdatert. Blir veldig glad om noen vil sende bursdagshilsner/videer/bilder til meg. Det kan dere sende til: andreabadendyck.blogg@hotmail.com

 

Legger forresten ut bildene fra bursdagsselskapet i morgen, til dere som har spurt. OOOG, jeg skal lage en liten videoblogg når jeg skal ta piercing. Haha, men skal ikke filme sånn nærme, i og med at det muligens ser litt ekkelt ut.

- ANDREA BADENDYCK

Love and other drugs

Hey!

Nå skal jeg snart på Kino med verdens beste kjæreste, og se "Love and other drugs". Den skal visst være superbra, så jeg gleder meg.Har tatt noen odentlige outfitbilder til dere for en gangs skyld, skal bli flinkere på det. Paps som fotograf!Cardigan // Monki

Smykke // Bjørn Erik´s mor

Bukse // Bikbok

Sko // vet ikke? Mamma sine.

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Nusse på overnatting

Heyhey!

Axel har sovet over til i dag, utrolig koselig ♥ Vi spiste rundtstykker til frokost, og lagde oss selv på the sims 3! Haha, kanskje barnslig men jeg synes det er ganske gøy i blant:) Axel er verdens beste, og jeg er utrolig glad i han. Nussenusse!Ntaaw, så søt!

Etterpå skal jeg og Fanny feire bursdagen vår med jenter + Bjørn Erik. Blir utrolig koselig, gleder meg ♥ Dere får se dagens bursdagsanntrek senere.

 

- ANDREA BADENDYCK

Statholdergaarden

Hey!

Jeg og Stine var på Statholdergaarden i dag, og det var veldig interessant. Vi jobbet ikke alikvell sånn fysisk i dag, i og med at det er så høye standarer der. De har nemlig en michelin stjerne, noe kun 6 resturanter i hele Norge har! Det er utrolig bra, og resturanten er veldig dyr og har høy kvalitet på hva de serverer.

Først hilset vi på sjefen og fikk omvsining på resturanten. Det var utrolig fint der:
Deretter fikk vi gå inn på kjøkkenet, se hvordan kokkene og servitørene arbeider, snakke med de og ikke minst ta bilder. Veldig interessant:

Vakre Stine ♥


Haha, en kokk som ville komme på bloggen!


Og så var det tid for en 6 retters middag. Sykt hvor fint og deilkat alt så ut, og ikke minst hvor minimale porsjoner det ble gitt. Utrolig godt i allefal:

Hjortebiff, utrolig godt!
Fikk 5 forskjellige ting å drikke samtidig, siiick... Alle var mine, haha!
Naam ♥

Veldig fin dag alt i alt, utrolig gøy å se hvordan maten blir laget osv. Sykt bra resturant, om du har godt med penger anbefaler jeg deg å ta en tur dit!

 

- ANDREA BADENDYCK

Første jobbdag

Hey!

Tusen takk for mange bra tips om piercing, er så glad jeg har dere når det er noe jeg lurer på. Yey :) Jeg har bestilt time på Safari på mandag. Haha, gruer meg bittelitt, men tror det er aller værst når jeg kommer dit på mandag. Er så nervøs for alt sånt. Men men, skal overleve. Tuva, Axel, søsteren min og pappa skal være med, så ja.. Er i allefal ikke alene, haha.

Men gjett hva? Nå skal jeg på min første "jobbdag" som servitør. Jeg skal servere mat på Statholdergaarden, en veldig fin resturant i Oslo. Jobber fra 17.00 til 20.00, og får da gratis middag. Skal gjøre dette sammen med Stine Steen, som er kokk. Dette er jo et bloggopplegg, noe som betyr masse bilder og et innlegg i kveld. Gleder meg veldig, er utrolig spent!


 

- ANDREA BADENDYCK

PiercingHey!

Skal jo ta piercing på bursdagen min, mandag. Derfor lurte jeg på om noen av dere fra Oslo har noen proffe steder å anbefale? Må nemlig bestille time! Blir veldig glad for svar :) Gleder meg forresten utrolig mye, har ønsket meg det så lenge jeg kan huske. Søsteren min fikk det da hun var 16, så derfor måtte jeg også vente til jeg var 16. Sykt hvordan det da var en EVIGHET til, mens nå skjer det. Er faktisk ikke redd for smerten, bare tenker at det er verdt det i og med at jeg tror jeg blir dødsfornøyd!

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Winter pics

Hey hoo!

Hva synes egentlig dere om vinter? Selv hater jeg de sinnsykt kalde dagene, hvor nesten uansett hva man går med blir for kaldt. Men når tempraturen holder seg ganske så lav, på bare noen få minusgrader, liker jeg vinter. Det er så deilig å puste inn frisk, kald luft. Enig? Og snøen er også veldig fin å se på, så lenge den er luftig og myk. Fra lørdag og hele neste uke er det spådd veldig mildt vintervær i Oslo, kun 1 til 2 minusgrader. Det blir supert :) :) Liker også vinter fordi da er det både jul og bursdag, yey! Er bare dumt at den er så lang, kunne godt hatt litt lenger sommer istedet... Ofte er det faktisk snø i nesten 5 mnd eller mer!

Knipset noen fine bilder, er faktisk veldig fornøyd. Tåken gjorde at de ble kule:Likte du bildene?

Hva synes du om vinteren?

 

- ANDREA BADENDYCK

Anbefaling

Heihei!

Kommer til å anbefale/ skrive om en del sminke fremover, så håper dere alle synes det er interessant. I kveld skal jeg anbefale ID Bare Minerales- Matte foundation. Det er helt klart min favoritt i sminkepungen! Den er egentlig en fundation i seg selv, men jeg bruker et tynt lag med fundation før jeg tar på pudderet. Dere kan godt si at sånn skal det ikke være osv, men jeg bryr meg ikke, jeg sminker meg som jeg gjør og er fornøyd med det.

Den dekker veldig bra, gir en slags photofinish feeling og har en fin/naturlig farge. Bruker den på en måte som et solpudder, blir brun av denne. Hvis dere vil se bilder av meg med den på, er det bare å scrolle nedover bloggen. Bruker den hver dag :-)!Gir dette produktet en 6ér, fordi det oppfyller alle krav jeg har.  Finner ingenting negativt ved det! Pudderet er "Matte", som tydeligvis skal være enda litt bedre enn bare det vanlige pudderet. Det koster 300 kr på »www.facelook.no«, og det er garantert det billigste stedet. Vanlige id-puddere som er litt større, koster kun 250 kr. I vanlig butikk koster pudderne rundt 4-500 kr, så det er mye å spare. Mitt er fra»Facelook«, som er en veldig bra side. Har bestilt en del der i fra. Billig og superrask levering, tror det faktisk bare tok 1 dag! ♥

Jeg har forresten fargen medium tan, superfin.

 

- ANDREA BADENDYCK

Photoshoot!

Hei!

Nå er jeg hjemme fra en lang photoshoot for Julia-bladet. Det var meg og to andre, yngre jenter. Temaet var rocka, noe jeg ikke visste fra før av. Hadde blitt fortalt at det bare skulle være vanlig photoshoot med moteserie, så fikk litt sjokk. Det er jo helt motsatt av min stil! Eksempel:

Haha, kanskje jeg skal bruke noe i denne duren på bursdagsfeiringen min på lørdag?! Sooo coool.


Men veldig kul sminke, selvom sminkøren sminket meg så blek i ansiktet. Er så vant til å være brun, følte meg så fæl! Sjekk ut den kule sminken + forskjellen på armene og ansiktet:

Haha, big differense... Er så stygg bleik!!! Men sminkøren var dødsflink, skjønner jo at det var greia å være hvit i annsiktet når det var "Rockestjerne" som tema.

Det var sykt slitsomt å være modell, vurderer det ikke akkurat som fremtidig yrke. Var der helt fra 09.00 til nesten klokken fem. Spiste eller drakk ikke på hele dagen, siden det ikke var noe pauser i det hele tatt og vi fikk jo heller ikke mat eller drikke der. Ganske dårlig egentlig.. Menmen, overlevde! Var sluten når jeg var hjemme, haha. Bladet kommer ut i April eller Mai, sier i fra. Her er noen smakebilder:

Hahahahha, kul hatt :) :)

Var gøy å være på en ordentlig photoshoot med proffe fotografer og stylister. Hadde kanskje vært morsommere om jeg følte meg fin da, var jo ikke min klessmak i det heletatt. + at jeg IKKE kler krøllete gigahår.... Haha, kresen. Blir gøy å se hvordan resultatet ble til slutt!

 

- ANDREA BADENDYCK

Vgs besøk

Heihei!

I dag har jeg besøk både Nordstrand vgs og Elvebakken vgs med venner. De har hatt åpen dag, og det var veldig spennende. Vurderer egentlig ikke Nordstrand, men ville se i og med at det er så utrolig kort skolevei. Vi fikk brus, vafler og ble vist rundt! Virket faktisk som en bra skole med mange hyggelige mennesker :)

Elvebakken var en utrolig fin og moderne skole, og ikke minst SVÆR. Hvis jeg husker riktig var det hele 7 etasjer (!!!). Om jeg skal gå Elvebakken blir det isåfall media linjen, men er fortsatt usikker. Veldig mye bra utstyr og jeg fikk et utrolig bra inntrykk av skolen. Vi fikk teste ut litt forskjelige morsomme ting, blant annet et "Lydrom" eller hva man kan kalle det. Sykt gøy!Hihi, Benny ♥

Er så syyyyyyyykt usikker, alle skoler overbeviser meg.. Haha. Men skal også på åpen dag på Fagerborg og Handelsgym neste uke (25 januar?), så håper jeg endelig får bestemt meg. Er så viktig å ta et valg jeg kommer til å være fornøyd med!

 

- ANDREA BADENDYCK

Liten oppsummering av uken

Hey!

Mange som mener at jeg skriver alt for lite og har mye photobooth bilder. Det er fordi jeg gjør veldig mye hele tiden, har mye dårlig tid og da er det det eneste jeg rekker. Er vel bedre med webcam oppdatering enn ingen oppdatering? Er veldig mye å gjøre i 10ende, og kjæreste/skole/venner går selvfølgelig før bloggen :)

Men tenkte å fortelle dere hva jeg skal denne uken!

Tirsdag: Driftstyremøte med skolen klokken 6, kanskje være med Axel ellernoe.

Onsdag: På photoshoot hele dagen (forteller mer senere). Øve til nynorsk heldags hele dagen, som vi har på Torsdag.

Torsdag: Kjøpe iPhone (Som jeg får til bursdagen min med mamma). Kanskje noe mer? Har ikke planlagt enda.

Fredag: Ut med jentene, overnatte med Fanny.

Lørdag: Feire bursdagen sammen med Fanny! Gleder meg veldig.

Søndag: Jobbe litt med skole, ha filmkveld med kjæresten.

OG PÅ MANDAG HAR JEG BURSDAG!!!! ♥ Da skal jeg ta piercing i navelen(ENDELIG, har ønsket meg det siden jeg var liten) og ut på Fridays med mine aller beste. Gleder meg superduper mye.

Så, ja... Da vet dere litt mer om mine planer den nærmeste fremtiden. Her er noen bilder fra cafèturen med Fanny isted:Elsker julebrus, gruer meg til de er borte fra butikkhyllene...


Sushi!
Søte bassa mi ♥


Hva har dere gjort i dag?

 

- ANDREA BADENDYCK

17/01

Hey!

Nå er jeg hos Axel, tenkte egentlig bare å oppdatere. Har hatt en helt grei dag på skolen, selvom det var ganske hardt å stå opp tidlig etter en helg med mye søvn. Etter skolen dro jeg på café med Fanny, og så tok jeg trikken til Axel. Her er jeg nå, og skal bli hentet i kveld. Koselig ♥ Legger ut bilder som jeg tok med Fanny i kveld.

Nussenusse ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Filmkveld med beste

Hei!

Nå har jeg og verdens beste kjæreste gjort klart popcorn og godis, og er klar for å se Twilight Eclipse. Blir utrolig koselig ♥ Elsker Twilightfilmene, så gleder meg veldig. Mange som har sett Eclipse?


Yummy!Haha, OMG?!Elsker deg ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Hos søta

Hei!

Nå er jeg hos Julie, har overnattet! Dette var oss i går kveld:Ntaaw, pene!!!

Og her er vi nå:Ntaaw, snusken! ♥

Skal møte Axel snart, også drar vi til meg. Så ja.... Snakkes etterpå :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig bursdag

Hey!

Nå er jeg hos Julie, og er hjemme fra en herlig bursdagsfeiring hos Maria. Vi har spist Sushi til middag, is til dessert og kost oss veldig. Håper Maria også koste seg masse, og hadde en super feiring! Veldig glad i deg bestie ♥Ntaw, birthdaygirl! ♥


Suuushi!


Og så var det dagens outfit:
Bluse og Bukse fra Bikbok, Sko fra Tommy Hilfiger og ringer fra Spania.
Glad i deg Benny! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Gooodbye

Hey!

Nå drar jeg til Axel, og deretter skal jeg til Maria på bursdag. Snakkes senere, håper dere alle får en suuper lørdag :)

Bluse fra Zara og tights fra Bikbok!

 

- ANDREA BADENDYCK

Shoot

Hey!

Nå har akkurat Åse og Benedicte dratt etter en ganske lang, og koselig dag. Vi har vært i byen, farget håret til Henriette, spist godteri, spillt monsterworld OG tatt bilder. Haha, herlige jenter i allefal ♥ jeg og Åse fant ut at vi bor sykt nærme, 3 min med buss... Like!!
Benedicte, Åse, Henri og meg


Haha!


Sykt kult!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig dag

Hei!

I dag har jeg vært i byen med Henriette, Bjørn Erik, Benedicte og Åse. Vi har vært på cafè, og det var superkos. Nå er vi hos meg, og farger Henriettes går blondt. Henritte skal også sove hos meg i dag :) Snakkes senere!

Snuskelusken ♥
Åse og Benedicte ♥
Bjørniiis! Sjekk bloggen :)

Hva gjør dere i kveld?

 

- ANDREA BADENDYCK

Sliten

Hey!

Sorry for at jeg ikke har blogget før i dag, men kom ganske nettop hjem. Nå er jeg egentlig bare veldig sliten, vil ta en dusj og så komme tidlig i seng. Orker ikke lage noen spesielle blogginnlegg i dag, deverre. Man blogger jo egentlig for seg selv, og det blir jo bare dumt at jeg skal blogge når jeg selv ikke orker. Så ja, håper dere skjønner! Snakkes i morgen ♥

Legger med noen søte bilder jeg akkurat tok av lillesnuppa:

Trøtt...

Trøttere...


Ja.... Hun sovnet i mens jeg tok bilder! Haha, søt.

 

- ANDREA BADENDYCK

Haha, love it!

Hey!

Klikket meg inn på blogg.no, og da var jeg på forsiden! Thats coool. De reklamebannerne blir forskjellige hver gang man oppdaterer blogg.no, men hvis der oppdaterer siden noen ganger finner dere kanskje meg der dere også?

I dag har jeg forresten vært med Tuva, men klarte selvfølgelig å glemme minnekortet til kameraet i maccen. Flott eller hva? Har dratt med meg et speilrefleks i hele dag for å få tatt bilder, også ligger minnekortet hjemme. Irriterende! Men siden jeg akkurat kom hjem skal jeg lage meg litt mat nå, så vi snakkes senere i kveld.

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey!

Skal jo ha oftere dagens outfit, så her er i allefal fra i dag:Hehe, nada mascara i dag! Gadd ikke ta på bare pga bloggbilder når jeg har gått sånn hele dagen :)

Bluse fra Zara

Skjerf fra St Tropez

Bukse fra River Island

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Selvbruning

Hei!

Får ofte spørsmål om selvbruningen min, og har laget et innlegg om den før. Men på den tiden hadde jeg 7000 mindre lesere, så det sier vel seg selv at da mange ikke har fått lest om den. Men siden den er så sinnsykt bra, og at jeg ønsker at alle leserne mine skal få vite om den, skriver jeg om den en gang til.

Jeg bruker en selvbruning fra merket SAINT TROPEZ. Den har blit kåret til verdens beste selvbruning, og jeg kan garantere at den holder alle krav til en slik tittel. Jeg bruker den i "Mousse" versjon, og anbefaler det til dere. En veldig porøs mousse, som blir til krem når du smører den ut. Bra ting ved Saint Tropez self tanner:

* Den holder i flere uker, selvom du bare har smurt 1 gang.

* Den gir en SKIKKELIG bra brunfarge, ser 100% naturlig ut + at det er stor forskjell ved en påføring.

* Flasken er drøy, har hatt min siden september og det er fortsatt endel igjen!

* Selvom den er for kropp, funker den helt fint (i hvertfall for meg) å ta i annsiktet. Har egen for annsiktet, men synes ikke den er like effektiv.

* Kremen er brun, så man blir brun så fort en smører den utover kroppen, slik at man kan unngå flekker.

* Den har ikke en veldig sterk lukt, men det man lukter, lukter godt!

Det som er dumt er at hvis du kjøper den i Norge, er den D-Y-R! Det anbefales ikke... Tror den koster rundt 1000 lappen på hudpleiesallonger. Jeg kjøpte min på "www.feelunique.com", og der kostet den 400 tilsammen med alt osv. Er faktisk gratis frakt verden over der! Men måtte betale noe moms, tror jeg. Men ja, som sagt, 400 kr tilsammen. Det er det verdt, solaruim blir mye mer etter bare et par ganger...

Her er resultatet:Sykt resultat eller hva? Dette er etter EN påføring, 5 minutter etter at jeg har tatt den på. Forguder denne selvbruningen, når man først har begynt med denne er det ingen vei tilbake til de gulefarvede/flekkete andre vi alle kanskje har testet ut.

Jeg påfører kremen bare med hendene, men det går ann å kjøpe en egen sånn "Vott" til å bruke. Tror det er lurt! Men jeg bare vasker og skrubber hendene nøye etter, og hvis du bruker det vaskemiddelet JIFF går det bort fra hendene med en gang.

Til slutt vil jeg bare si at innlegget er IKKE sponset, og at jeg som dere har betalt kremen min! Bare skriver om denne fordi jeg er så fornøyd. Siden jeg skal til London i vinterferien får jeg heldigvis kjøpt der nede, så slipper jeg å bestille på nettet. Er nok billigere bare rett i butikk også! Yey, I ♥ Saint Tropez selftan mousse.

Fler som bruker disse?

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Hei!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så i seng for å lese litt til samf-prøven vi har i morgen. Love dagens outfit, så her er det:
Bukse fra Bikbok

Genser fra Vero Moda

Skjerf fra Secondhand female Copenhagen

Forresten, så er det to uker til bursdagen min i dag. Kuuuli, 24. januar, husk det!! Hadde vært koselig med bursdags hilsner/bilder/vidoer. Kommer til å legge de ut på bloggen ♥ Skal forresten til de som lurer ønske meg iPhone 4 av mamma og pappa, så det håper jeg at jeg får. Elsker iPhone!!!!! Ja, jeg inrømmer at en stor grunn til at jeg vil ha det er gamingen....

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

Året 2010, februar til Juni

Hei!

Nå er endelig den hvite maccen hjemme fra reprasjon, hvor jeg har alle bildene mine. Lovte jo et innlegg om året 2010, så her går jeg igjennom diverse minner. Tar og deler det opp fra Februar til Juni nå, og tar fra Juli til Desember senere.

Det morsomste som skjedde i Februar var vel Londontur i vinterferien!

Shopping!


Oppdaget favorittbrusen min ♥
I mars gjorde jeg ingenting spesielt, tiden gikk mest til Axel og venner:


+ noen konfmøter!


April var vel det samme som Mars, men dro også til Hønefoss for å besøke Emilie og Maria:
Miss you! ♥
Feiret Tuva´s bursdag!


I mai var det som vanlig, venner og Axel. + 17. Mai da!


Axel skinnet seg for første gang.... Big moment.


Gjorde MASSE koselig med Fanny bestie ♥
17. Mai:
I Juni var jeg og Axel i VG, jeg var med venner og jeg var med Axel til Koster:


Fanny var med meg til hytta!


Drakk masse iskaffe med Bjørn Erik..


Sol/Badet veldig mye!


Var med venner!


VG-shoot med Axel på Hvervenbukta.

Var med elsklingen til Koster, herlig tur:Love yoou, verdens beste tur!! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

At Kaspers

Hey!

Nå er jeg hos Kasper, også min nye "sittevedsidenavbestekamerat". Søt klassekompis dette altså! Har en vanskelig prøve i mogen, så skal snart hjem å øve. Snakkes senere, viser dagens outfit når jeg er hjemme ♥

Haha, fantastisk kvalitet!

 

- ANDREA BADENDYCK

Videoblogg

Hey!

Da er videobloggen ferdig, og den inneholder som sagt tre punkter:

♥ Noen få spørsmål

♥ Hår del

♥ Hvordan-jeg-møtte-Axel del

Og siden jeg er så sinnsykt skravlette brukte jeg nesten 10 min på bare dette.. Så ja, her er den:

Haha, sier visst veldig mye "Emmm..." som en pause når jeg tenker... La veldig merke til det, lol! Men ja, som sagt så kommer del 2 med svar på ca 25 spørsmål i løpet av uken.

Likte du videoen?

 

- ANDREA BADENDYCK

Videoblogg på vei!

Hola!

Nå er det ca et kvarter til videobloggen er klar. Har jobbet med den i 3 timer nå, og det er bare del 1.. Del en blir med 3 spørsmål på starten, deretter en liten hårdel og så meg som skravler om "Hvordan jeg og Axel ble sammen". Alt i alt varer den i 10 min, så kunne ikke ha lenger. Del 2 med resten av spørsmålene blir lagt ut i løpet av uken!

Ligger forresten på 9 plass på topplisten i dag med 10 259 unike lesere. Sick?!?! Dere er best, utrolig gøy ♥

30 minutes left!

 

- ANDREA BADENDYCK

To bilder

Hey!

Tok to litt kule bilder her for noen dager siden da jeg gikk tur med hunden min. Synes de ble veldig bra, og at de så litt skumle ut:

Helt uredigerte, er ikke så flink på sånt! Noen proffe kunne sikkert fått de til å se litt skumlere ut... Men jeg brukte canon eos 500d + nattmodus.

Hva synes dere om de?

Fler som synes stemningen i bildet på en måte var litt creepy?

 

- ANDREA BADENDYCK

Narnia- reisen til det ytterste hav

Hey!

Nå er jeg hjemme fra en koselig kinodate med Axel. Vi så Narnina- reisen til det ytterste hav! Det er en av fortsettelsene av "Legenden om Narnia", som jeg har sett flere ganger før. Det var en utrolig bra film og den var spennende fra start til slutt. Det at vi så den i 3D, gjorde selvfølgelig filmopplevelsen enda litt bedre. Rett og slett en super film, som jeg gjerne kunne sett igjen. Inrømmer at jeg gråt en tåre på slutten.. Anbefaler alle å se den!

3D briller! Oh yeah..

Fler som har sett filmen?

 

- ANDREA BADENDYCK

Pancakes!

Hey!

Nå står jeg på kjøkkenet med Henriette, som jeg har overnattet med til i dag! Veldig koselig, og nå lager vi pannekaker. Rett og slett en god frokost ♥ OG JA, at vi lager frokost kvart over fire sier kanskje litt om hvilke syvsovere vi er...Woho, morratryne!!

Etterpå skal jeg på kino med kjæresten og se Narnia i 3D, gleder meg masse. Koooos ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Utvalgt blogger - Servitør!

Hei!

Jeg har blitt plukket ut sammen med 3 andre toppbloggere, om å delta i en kampanje kalt "Verden er din". NHO reiseliv står bak denne kampanjen, og den vil vare helt til slutten av februar. De andre bloggerne som jeg skal gjøre dette med er Therese Nielsen, Julia Nyland og min søte Stine Steen! Vi har fått utdelt hvert vår yrke, og jeg fikk da servitør. Vi skal reise litt rundt i Norge, bli lært om yrket vi har fått, møte folk i bransjen og få testet det ut osv. Blir faktisk veldig morsomt! Stine skal lage mat på feks Fridays (kokk) og jeg skal servitere den (servitør), haha! Vi skal blogge både på vår egen blogg, og fellesbloggen "www.verdenerdin.blogg.no". Følg oss der!

Vi skal skrive minst 1-2 innlegg i uken om dette, holde konkuransser for dere og svare på spørsmål om dere har det. Håper dere også synes dette er spennende, så kan dere se om dere kunne tenkt dere å bli noe av det vi tester ut. Jeg skal blant annet:

* Videointervjue vinneren av Servitør NM 2010, Camilla Trondsen

* Blogge om hvordan det kan være å delta i konkurranser, reise og få oppmerksomhet, måtte prestere og spenningen ved å bli vurdert av de aller beste innen faget

* Være til stede på Norgescup ? konkurranse for kokk- og servitørlærlinger som arrangeres i Stavanger 18 og 19 februar

* Oppleve en dag som servitør på hotell, cruisebåt, kjent restaurant, eks Statholdergaarden, Ekeberg, Operaen, Fridays. Blogge om variasjonen av arbeidssteder, hvordan det var å jobbe der denne personen jobbet, muligheten til å få variasjon ved å bytte arbeidssted, etc)

* Jobbe et par timer sammen med en vinkelner (blogge om hvilke muligheter som finnes, hvor spennende dette virker, etc).

* En dag på en bondegård eller annen produksjonsbedrift for å lære om opprinnelsen til maten (blogge om mat, råvarer, lidenskap til mat, hvordan dyrene har det, viktigheten av å kjenne til matens opprinnelse, etc)Haha, paintskills! Men gleder meg utrolig mye til å teste dette ut, lære meg om servitøryrket og ikke minst bli kjent med Therese og Julia.

Snakkes ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig dag

Hei!

I dag har jeg først vært på cafè med Henriette i byen, og deretter møtte vi Stine. Hun ble med meg en liten tur hjem for å pakke, siden vi skulle til Henriette. Der var Henriette og Amalie, og til nå har vi kost oss med taco. Digg! Her er bilder:

Caffemocca med ekstra sjokolade ♥
Hahaha, mesterkokken!
 

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

God kveld!

Nå legger jeg meg, etter en hyggelig dag med meg selv som selskap. Tror jeg egentlig bare har vært på maccen, men tiden har gått fort... Skype/facebook/blogg og monsterworld er tingen vet dere!

Skal forresten være med på noe morsomt fremover, men det lager jeg et innlegg om i morgen. I morgen skal jeg først til byen med noen venner og deretter ha det litt kos hos Henri med et par søte jenter. Dere får sove godt, så snakkes vi!

Som dere forhåpentligvis har fått med dere, har jeg jo noe som heter "Svar på ukens spørsmål". Hvis det er noe dere lurer på, så bare sleng med en kommentar i kommentarfeltet. (Svarer ikke på veldig private ting, og grunnen til det er fordi dette er en BLOGG, og visse spørsmål har ingen noe med!) Jeg skal svare på videoblogg, og det blir gjort på søndag. Sov godt ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Tørrshampoo

Hey!

Tenkte å ha en liten anbefaling i dag, nemlig tørrshampoo. Vi har vel alle hatt den morgenen hvor vi ser oss i speilet og tenker "Ånei, 5 minutter til jeg må dra... Håret mitt ser skikkelig fett ut, MÅ egentlig vaske det". I hvertfall jeg må vaske det annenhver dag for å være fornøyd, så det skjer noen ganger. Da er muligheten enten å komme forsent- og få dusjet eller å droppe dusjen og være missfornøyd med håret.

Der har vi verdens enkleste løsning; TØRRSHAMPOO! Det er rett og slett en shampoo i sprayform, som du bare kan spraye håret ditt med. Det ser ut som om du skulle ha vasket det, og tar 1 min! Genialt... Anbefaler alle å ha en liggende til nødløsning! Kjøpte en i et nytt merke i dag, siden den jeg har hatt før var utsolgt. Siden jeg ikke har vasket håret på to dager, noe jeg skal i kveld, var det jo smart å kunne teste den ut med en gang. Veldig fornøyd med resultatet:Ser mye freshere ut!! Her er flasken:Dryshampoo fra Lee Stafford // Kr 99 på Vita.

Fler som digger denne nødløsningen?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Videoblogg

Hey!

Her er en videoblogg av meg, Bjørn Erik (og Kristine). Sykt morsom, ler som bare det når jeg ser den...

Haha, slutt-teksten lagde Bjørn Erik???? Jaja, håper dere synes den var morsom. Håper også at alle kritiske blogglesere skjønner at dette bare er tull og vår humor!!  Bjørn Erik er herlig med STORE bokstaver ♥

- ANDREA BADENDYCK

 

Hos Benny

Hey!

Nå er jeg hos» Bjørn Erik«, og vi skal lage video. Gled dere ♥ Den skal bli morsom... Nå ser vi på tv, har akkurat spist pizza og vært med den søte søsteren til Benny. Hun kaller meg bestevenn, sykt søtt..

Ntåå, bestevenn ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens innkjøp

Hei!

Her er dagens innkjøp, satt ned fra 1000 kr til 238 kr. ALT fra Bikbok rett ved Stortinget.Stroppløs BH, satt ned fra 99kr til 19 kr.
Kjole. Satt ned fra 249 kr til 62. 50 kr! Sick...
Genser, 49 kr.
Bluse, 80 kr og bukse 29 kr. Haha.....

Veldig fornøyd med dagens fangst, elsker tilbud!

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Hos Axel

Hei!

Da var den første skoeldagen etter ferien overstått, uff. Savner ferie! Etter skolen dro jeg og Axel til byen, og jeg fikk kjøpt noe nye klær. Det var sånn butikktømming på en Bikbok ved stortinget, og det var syke rabatter. Det jeg kjøpte hadde en orginalpris på 1000 kr, men ble bare 238 kr. Sykt :D Viser dere det når jeg kommer hjem.Her er dagens outfit på Axel:Genser // Zara

Bukse // Replay

Lue // French collection NY

Klokke // Diesel


Og dagens outfit på meg:


Vest // ???

Bluse // Zara

Bukse // Only

Ringer // Mallorca og Bikbok


Hva synes dere om dagens outfit?


 

- ANDREA BADENDYCK

God morgen

Hey!

I dag er det skole, for første gang på lenge. Det har vært en deilig og lat ferie, med mye søvn..... I dag begynner jeg kvart over 8, og stod opp kvart på sju. Ikke fordi jeg må ha 1000 år på å fikse meg, men siden jeg bor langt unna skolen. Drar 07.25 hjemmefra når jeg starter kvart over 8! Er glad jeg starter klokken 09.05 resten av uken...

Tok noen overtrøtte bilder av meg selv:


Hahahahhaha, det er det styggeste jeg noensinne har sett! Lol...

Oh yeaah!! Håper dere alle får en super dag, så snakkes vi senere.

Forresten, noen ønsker til blogginnlegg i fremtiden?

 

- ANDREA BADENDYCK

Fjortiss? Say whaat?!

 

Hei igjen!

Så noen spurte om jeg kunne legge ut litt fler bilder fra fjortiss-perioden min.. Vet det er sykt morsomt, det synes egentlig jeg også. Husker jeg ikke fikk lov til å bruke sminke i 6 klasse, og siden det var så SINNSYKT nødvendig som 12åring så fant jeg jo ut en morsom løsning. Hver dag dro jeg litt før til skolen, og hadde med meg sminke + sminkeservietter i vesken. Jeg sa hadet til foreldrene mine, sminkeløs og uskyldig. For å komme til skolen måtte jeg gå igjennom en liten skog hver dag, så der satte jeg meg ned så fort foreldrene mine var ute av syne. Jeg tok frem sminken, klæsja masse brunkrem i annsiktet, påførte 100 lag med mascara og tok brunkrem på leppene. Deretter tuperte jeg håret, og gikk til skolen. På vei hjem satte jeg meg ned på samme sted, fjernet sminken med sminkeservietten og kom hjem sminkefri. SYKT LOL!!! Alt for å være fjortiss, eller hva?!

Biip og PICZO sider var livet mitt på fritiden, var på biips toppliste og hadde 20 piczosider. Yey, noen som kjenner seg igjen? Her er noen bilder fra den tiden:
Hahahahahhaha.... høyt hår!!!  pEnAh?! xD ;P <3333

Fler som har hatt en superfjortiss periode i livet sitt?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Ting du kanskje ikke visste om meg..

* Jeg er mørkredd

* Jeg pirker bort synlig fett på alt kjøtt (ikke fordi jeg tror man blir feit av det, men fordi jeg synes det er så sykt ekkelt)

* Jeg har ikke tjent 1 krone på bloggen min

* Jeg lærte å lese da jeg var 3 og et halvt år, da leste jeg for de andre barnehagebarna.. Haha.

* Tuva Emilie har vært min bestevenn siden barnehagen

* Da jeg og Tuva gikk i barnehagen delte vi kjæreste, og med han skulle vi flytte til en bondegård og få 100 barn.

* Jeg har tvillingsøsken på 18 år

* Jeg har vært den største fjortissen noensinne, for 3-4 år sidenPuusn07, sInGeL & 12 åR ;P xD <33333

* Jeg hater RØMME og KREM, klarer ikke spise noe av det..

* Jeg har et hamster, Tutsi, som er det søteste i hele verden.. Kommer når jeg roper og greier!

* Axel er min første ordentlige kjæreste

* Jeg har stått slalom siden jeg var bitteliten, og snowboard siden jeg var 8 år!

* Jeg har aldri vært utenfor Europa

* Jeg føler meg virkelig IKKE som en toppblogger, føler meg heelt normal

* Jeg elsker jul mest av alle høytidene

* Sommeren er helt klart den beste årstiden, blir så brun!* Jeg ELSKER dyr

* Jeg er utrolig glemsk, det er utallige ting jeg har glemt igjen i løpet av de 15 årene jeg har levd

* Jeg har masse familie i Sverige og har hus der

* Jeg har ingen i nær familie som har dødd

* Jeg bet negler helt til jeg var 11 år ca, og uansett hva mamma og pappa prøvde for å få meg til å stoppe så funket det ikke..

* Da jeg var liten og var på hytta, kysset jeg alle froskene jeg fant på munnen

* Min største frykt er KLEGG, det værste insektet noensinne....

* I 5. klasse var jeg den beste i klassen i matte. Og jeg husker det var en gutt i klassen som mente at han var smartere enn meg, så da tok vi "Mattekamp" med hele klassen som publikum.. Vant da, og vi var fiender siden det pga matte! Haha

* Da jeg var liten var jeg storfiskeren i familien! Hver gang vi var på hytta.. Om ingen ville være med fisket jeg gjerne alene

Hihi, meg og morfar i Sverige 2008 :)

Noe du ikke visste?

 

- ANDREA BADENDYCK

My makeup

Hey!

Tenkte å lage et innlegg som tar litt tid, men som jeg vet vil bli godt likt. Hadde i allefal likt noe slikt selv på en annen blogg. Tenkte å lage en vurdering av de forskjellige sminkeproduktene jeg bruker, og fortelle litt om de.

Fundation:

Denne fundationen er helt klart en SEKSER med store bokstaver. Har brukt den i et år, og kommer til å fortsette. Andre fundationer er helt ubruklige, Dior sine osv også, i forhold til den her. Når du først har startet går du aldri tilbake! Jeg elsker konsistensen på denne, den er utrolig "tynn". Når du smører den på bare "smelter" den inn i huden, og det føles helt naturlig. Det er også halve nivåer i fargeskalaen, som 1,5-2,0-2,5 osv. Det gjør at det er veldig lett å finne sin egen farve! Den er dyr, men virkelig verdt pengene. Kan kjøpes på estethique på blant annet Steen & Strøm i Oslo for 370 kr. Der hjelper de deg også med å finne den perfekte farven til deg! :-)

 

Mascara:
Mascaraer pleier jeg å bytte litt på når det gjelder merker osv, har faktisk ingen fast. Nå fortiden bruker jeg denne, fra Loreàl! Den er faktisk veldig bra, gir fine og lange vipper. Tror den koster rundt 160 kr på h&m, cubus osv.

 

Rouge:
Dette er min favoritt rouge, og er fra Isadora. Kjøpte den for kanskje 1 år siden, det ser dere kanskje fordi skriften på boksen nesten er borte? Den holder faktisk dødslenge. Elsker farven, og at den holder. Vet desverre ikke hvilket nr fargen er, i og med at det er blitt borte.. Woops! Men kan kjøpes på h&m osv, anbefaler alle å kjøpe en litt aprikos/mørk rosa/rød akitg farve. IKKE lyserosa!

 

Concealer:
Concealer/ Dekk-krem fra "Viva la Diva". Denne er helt grei, bruker den hvis en eller annen kvise oppstår. Det som er smart med denne er at det er 3 forskjellige fargenyanser, og hvis ingen av de matcher din hudfarve- kan du blande! Genialt egentlig, er så dumt å ha kjøpt en litt for lys/mørk. En annen fin ting er at den er billig, 70 kr elns på Cubus. Det liker vi!

 

Solpudder:
Det kjente "Sjokoladepudderet" mange bloggere har skrevet om. Haha, fra Too faced! Kjøpte dette i Praha, og har vært veldig fornøyd. Det lukter helt fantastisk, (smaker også for den saks skyld), og det gir en fin brunfarve. Bruker dette hver dag, og gruer meg til det blir tomt. To ulemper er at hvis man tar for mye kan det se litt grå/lilla aktig ut og at alle vennene dine vil "Smake" hele tiden..... Kan kun kjøpes på nettbutikker i Norge, vet i allefal om "www.coverbrands.no" og "www.makestyleshop.no". Prisen er på 300 kr!

 

Id-pudder:
Id-pudder fra Bare minerales! Har blitt veldig glad i disse pudderne, de er sykt bra. Den lyseste (og største), bruker jeg først for å "jevne" ut huden litt. Den glir rett inn i hudfarven, så den blir på en måte som et ekstra lite lag for det mørke. Pudder nr 2 (det minste) har en mye mørkere farge, så den bruker jeg for å bli brun i annsiktet. De ser utrolig bra ut sammen, og jeg elsker begge! Den minste bruker jeg hver eneste dag, helt fantastisk. Ser ikke oversminket ut, dekker bra og gir en naturlig brunfarve som er veldig viktig. Prisen er vel rundt 250 kr for det største, og et minste vet jeg ikke i og med at jeg fikk det med i et "Starter Kit". Starter kit anbefaler jeg vel egentlig alle som vil prøve ID sminke, du får med 3 koster og 4 pudderet. Kostene er helt fantastiske, og du får sjekket om du er fornøyd før du velger å kjøpe større utgaver. Kan vel kjøpes på Coverbrands, makestyle, facelook og sikkert noen andre steder!

 

Leppestift:


Her er min fantastiske leppestift fra Loreàl! Den er i farven 258, og er perfekt. Denne bruker jeg hver dag, og har ingen planer om å bytte. Den har en del fuktighet i seg slik at du ikke trenger leppomade i tilleg, den har litt "glitter" i seg men ikke for mye og ikke minst en sykt fin farve. Føler meg stygg og kjedelig uten, rart hvordan man kan bli avhengig av en leppestift.. Kan kjøpes hos Cubus, h&m for rundt 150-160 kr.

 

Likte du vurderingen av sminken min?

Dette innlegget tok så lang tid at jeg ikke orker å redigere skrivefeil, så ikke gidd å kommenter det! Sov godt allesamen, dere er de beste leserne.

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens planer

Hey!

Dagens planer:

* Dra til byen

* Dra til Axel (Game need for speed)

* Overnatte hos FannySnakkes senere, håper alle får en superduper dag :-)

 

- ANDREA BADENDYCK

Yesterday was so last year

Hey!

Hehe, kom over en gruppe på home-siden på face som het" Yesterday was so last year".. Etter å ha tenkt noen sekunder over den, slo det meg at det er jo sant! Haha, litt merkelig.. I går var faktisk i fjor, 2010.

Tenkte å lage et lite innlegg om ting jeg husker at har skjedd/ jeg har gjort i løpet av 2010. Så here it goes:

I løpet av 2010 har jeg........

* Hatt streptokokker 5-6 ganger

* Vært i Norge, Sverige, England, Spania og Tsjekkia

* Fått egen pc for første gang

* Feiret 2års dag med kjæresten

* Fått 6-7000 fler lesere på bloggen!

* Konfirmert meg* Fått mange nye venner

* Startet på håndball, og sluttet etter 2-3 uker.. Whoops!

* Sett sinnsykt mange skrekkfilmer

* Vært i en begravelse

* Gått fra å eie 1-2 til 20-30 ringer* Ikke fisket en fisk (Før var jeg deeeen storfisker´n på hytta)

* Vært både kjempelykkelig og sykt såret

* Farget håret 1 gang

* Spist en haaaaug med godis

* Vært på klassetur i praha

* Vært i London for første gang* Lært meg at spinat faktisk er VELDIG godt

* Glemt igjen en 2 uker gammel mobil på bussen, + handleposer etter shopping flere ganger

* Fått en ny yndllingsrett; Nachos!

* Vært masse med verdens betste jenter

* Kommet på topplisten

* Blitt kjent med 2 toppbloggere som jeg ikke kjente før, Voe og haawt.* Blitt MYE bedre venn med Henriette enn jeg var før

* Gått fra 3 til 5 i Nynorsk

* Sluttet å rette håret hver dag

* Lært meg å spille gitar

* Vært på forsiden av VG

* Tatt 5(!!!!!) sprøyter

 

Hvis jeg kommer på mer, skriver jeg på mer senere. Hvis dere vet om noe jeg har glemt, kan dere godt si ifra om det også :-)

Noe spennende du har gjort i 2010?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Videoblogg

Hey!

Her er en videoblogg av meg og Axel. Vi har det så sykt gøy sammen, og er utrolig like.. Når dere ser videoen skjønner dere kanskje at vi har vært sammen såpass lenge :-)!

Denne videobloggen er vel forsåvidt bare tull, men det er jo det som er gøy!

Sååå, hvem stemmer dere på? (HAHA)

 

- ANDREA BADENDYCK

God morgen

Hey!

Nå ligger jeg og Axel i sengen, og skal se en film. Han har sovet her etter nyttårsaften (på hvert vårt rom OFC)..... Menmen, kos uansett. Vi skal se på film på nettet, et sted som heter Headweb. Dødssmart!

Haha, har fått en stor, stygg kvise :( :( :(
Den filmen skal vi se! Snakkes etterpå.

Noen som har sett den?

 

- ANDREA BADENDYCK

2011!!!!

Hey!

Godt nytt år, dere. Håper dere har hatt en super kveld allesammen, om det så har vært med familie, kjæreste eller venner. Jeg håper at alle har hatt et supert år, og at alle kommer til å oppleve fantastiske ting i 2011. Selvom ting har vært vanskelig i 2010, så har dere et helt år i vente nå til at alt skal bli bedre. Uvenner kan kanskje bli til venner? Ønsker i allefal dere alt godt.

Selv har jeg opplevd veldig mye koselig i 2010, og det skal jeg lage et innlegg om veldig snart. Må bare hente den gamle pcén min på reprasjon, der har jeg jo bilder fra hele året! Jeg håper 2011 for meg blir et år med masse nye venner, og at jeg trives godt på vgs, opplever mange gøye ting, at alle holder seg friske og at jeg krangler minst mulig med de jeg er glad i.

 

I dag dro jeg først til Maria for å fikse oss sammen, deretter dro vi på jentemiddag hos Julie og så dro vi til Tuva for å være der resten av kvelden. Veldig koselig! Her er bilder:
Nydelig!


Hos Tuva:
Slik så jeg ut i dag, forresten:


Bluse fra Vero Moda, Bukse fra Lee, Øredobber fra Gina Tricot og Wedges fra Din sko.
Love you! ♥


Hvem har du feiret nytt år med?

 

- ANDREA BADENDYCK