hits

januar 2013

Dagens outfit

I dag har jeg på meg min nye Acne rita shearling jakke! Guuuud som jeg elsker den♥♥ Det er 2011 modellen, i 2012 hadde de bare stygge farger så ble så sinnsyyyykt glad når jeg så drømmejakken min i verdens fineste farge på finn.no! Den var ubrukt og jeg har lett etter den uten hell i over ett år, wiiiii. Her er dagens med min nye favorittjakke:

Solbriller fra Ebay // Jakke fra Acne // Genser fra Nastygal // Bukse fra Primark // Veske fra LV // Sko fra Billi Bi kjøpt på footway.no (legger ut et innlegg om de snart, elsker dem!)

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Finfin dag

Heihei!

I dag har jeg vært med Bjørn Erik og vi har vært på et pr-event for Warehouse. Der fikk vi fikset håret, drakk prosecco, spiste fingermat, hørte på foredrag og fikk fantastiske goodiebags! Det var veldig gøy, vi har tatt masse bilder og de kommer ut i morgen ♥ Nå er Benny her fordi søsteren min er på byen og jeg ikke ville være alene :((( Hihi. Skal lage biff til han, han har mast i evigheter! Endelig skal han få smake min berømte biff med hvitløkssmør. Haha... Her er noen bilder fra før jeg dro istad:

 Verdens søteste lille Molly ♥ Har tatt outfitbilder så de kommer etterpå  

Hva har dere gjort i dag?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK 

Med elnapus

Lille bebi og store bebi

Hahahaha, se på Mols... Nå er jeg med Elena ♥ Tenkte egentlig bare å oppdatere! Vi skal spise sushi (seff) og så vet jeg ikke.. Tror søta skal hjelpe meg å rydde i leiligheten, akkurat nå er det ekstreeemt rotete. Lat= meg! Sneiks 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Hvorfor er du aldri sammen med Axel lenger? Dette får jeg spørsmål om hele tiden... Hva vet egentlig dere? Bare fordi jeg ikke blogger om han eller instagrammer han betyr det ikke at vi aldri er sammen. Var senest sammen på søndag :)

Er toppbloggerne annerledes i virkeligheten enn på bloggen? Liker du alle? Haha, vanskelig spørsmål. Noen ble jeg veldig positivt overasket over og andre ikke. Er hvertfall en som er heeelt annerledes i virkeligheten enn på bloggen. Vil selvfølgelig ikke nevne navn! Liker de alle fleste godt men er kanskje 2-3 som ikke er helt min type :)

Hvor bor du? Bor på Majorstuen (Oslo) i egen leilighet. Trives på Majorstuen, kunne ikke vært mer sentralt og synes beliggenheten er perfekt!:)

Hvordan får du bildene dine så lyse og ikke gule? Bruker auto fix i pixlr.com/express. Da forsvinner gulfargen, fantastisk! Her kan dere se før og etter den effekten:

Kommer du til å selge Allsaints kjolen din? Det tviler jeg sterkt på at jeg noen gang kommer til å gjøre, elsker den!

Hva er det værste med å bo hjemmefra? Haha... Å måtte lage sin egen middag (gidder aldri), å måtte vaske klær, gå ut med søpla, ta inn og ut av oppvaskmaskinen, rydde og vaske osv. Aaah, skulle satt mer pris på tiden da jeg bodde hjemme og fikk alt gjort for meg. Gikk fra å ikke gjøre en dritt til alt, stooor overgang! 

Hvordan fikk du og Axel dratt til syden alene når dere ikke var 18? Det går om man får fullmakt av foreldrene sine hos Startour, det gjorde vi :)

Hvilken type hund har du? Hva kostet hun? Om du snakker om Molly så er hun av rasen Pomeranian og kostet 25.000 ♥

Skal du snart til London? Hvilke butikker MÅ du innom der? Ja, blir nok en London-tur snart. Altfor lenge siden sist, 4 mnd :O Butikkene jeg må innom er: Topshop, Zara, Allsaints, Juicy Coture, River Island, Selfridges, Nike store, Urban Outfitters, Abercrombie, VS og SELFRIDGES som er et senter med kun luksusvarer. Der har de alle slags merker i klær, tilbehør og sminke. Elsker følelsen når jeg går inn på Selfridges, om jeg skulle valgt et sted i London å shoppe hadde jeg dratt dit!

Har du det bra for tiden? Ja, veldig ♥

Har du ikke annet å blogge om enn wants? Haha, er da 9 dager siden sist

Hvor er kaninen i det siste? Haha, uff, mange som klager bare fordi kaninen ikke er på bloggen. Han har det kjempefint selvom jeg ikke legger ut bilder av han :)Hvorfor er du så dum og glemmer å ta av alarmen på klærne? Haha, du tuller nå? Tok bildene i prøverommet før jeg betalte så jeg slapp å ta bilder når jeg kom hjem. Wow....

Hvor får man kjøpt Acne klær i Oslo? MANGE steder. Acne butikkene har jo størst utvalg, ligger en i en sidegate i Karl Johan og en nederst i Bogstadveien som er den største. Ellers har de Acne på blant annet Svean og Tatler.

Hvor er cardigannen fra?

Zara, den er helt fantastisk fin! Kjøpte den i Paris. Det er kashmir så den er veldig deilig ♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Genser fra Bikbok. Da er jeg hjemme etter koselig familiebursdag! Av mamma og pappa fikk jeg langren ski + utstyr (genial gave i og med at sånt er kjedelig å bruke penger på selv), også fikk jeg litt smågaver, penger og litt intereør til leiligheten ♥ Ellers fikk jeg penger av tanten min og superfine øredobber av besteforeldrene mine som desverre bor i Sverige.

Det var kjempehyggelig å møte familien igjen, vi koste oss skikkelig og lo som bare det!  Nå er Shandie her og da jeg møtte henne hos foreldrene mine fikk jeg heeelt sjokk. Hun er SÅ stor, hahahahaha! Er jo vant til tidenes minste valp, kaninen min er jo dobbelt så stor om ikke mer. Så Shandie så jo helt gigantisk ut og det var sykt rart å løfte henne! Hun var såå tung i forhold til lille bebi som jeg kan løfte med to fingre. Hahaha, blir vel vant til det. Molly ser ikke så liten ut på bilder men hun er dødsliten, alle får sjokk når de ser henne i virkeligheten ♥

Meg og lille på tbanen i stad. Se så liten hun er i forhold til hånden min, hihi! Sykt hvor mye oppmerksomhet man får når man går rundt med en så søt hund, alle snur seg, peker, stirrer, vil klappe henne osv. Haha 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Familiebursdag

Nå skal jeg hjem til foreldrene mine for å feire bursdagen min med dem. Tanten min og søskenbarna mine kommer også så det blir kjempekoselig ♥ Vi skal ta med Shandie hjem til oss i kveld, det gleder jeg meg helt utrolig til. Savner henne sååå mye! Nå er jo Molly også veldig trygg på oss og leiligheten så da satser vi på at de kommer godt overens 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens innkjøp

Etter skolen i dag gikk jeg litt i butikker. Fant 3 skatter som fikk bli med meg hjem! Kjolen er virkelig helt fantastisk, er sååå fornøyd. Den kommer til å bli dødsfin til sommeren og brun hud, elsker ferskenfargen ♥

Genser Bikbok // Tee Acne // Kjole Acne

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Lovelovelove

(reklamebasert innlegg)

 

 

Heihei!

Jeg har fått flere høvler og mange blader fra Dorco Shai. Som alle andre jenter og gutter er jeg avhengig av å ha en god barberhøvel, og det har jeg virkelig nå! Denne høvelen er den første i hele verden med 6 blader, noe som gjør at den fungerer enda bedre enn andre høvler. Ofte før har jeg måtte gått over leggene flere ganger for å få bort alt, men med dorco shai holder det å gå over bare en gang. Denne er virkelig mye mer effektiv! Ikke minst har den jo det søteste rooosa designet. Den har også et bøylig barberhode som gjør barberingen lettere. Beste høvelen jeg noensinne har prøvd♥

Se så fin den er!  Og dere er like heldige som meg og kan prøve den gratis ved å fylle ut et skjema HER

Det kommer et abbonoment når du bestiller men det kan avsluttes når du vil. Når du bestiller trenger du ikke betale frakt eller noen ting, altså får du den helt gratis. Og det beste! Om dere bestiller høvelen er dere automatisk med i trekningen av en fantastisk goodiebag som består av bla. 1 års forbruk av shai høvelen, en iPad mini, deborah lipman neglelakk i valfri farge og mer. Vinneren trekkes om 1 uke og prøvepakken består av en høvel + to blader. Lykke til!

 Dette liker vi eller hva?!

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Fannys bursdag next

Min kjære bassa ble 18 den nittende januar og skal feire i dag. Det er utkledningsbursdag og siden jeg ikke har kjøpt noe kostyme så måtte jeg bare finne på noe jeg hadde hjemme. Så da ble det military girl, haha! Enkelt og greit. Skal ta striper i ansiktet etterpå altså :) Gleder meg masse, skal bli gøy å feire verdens beste Fanny! ♥

Hva gjør dere i kveld?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Fantasisk dag

Heihei!

Yeeee da er jeg 18 år!!!!! Som jeg har sagt så har jeg gledet meg veldig til denne dagen. Sykt å tenke på at jeg er myndig, bringer vel bare fordeler for min del  Har hatt en super dag som jeg har tilbrunget med noen av mine beste venner. Sophie var også her fordi hun er i Oslo, like koselig å se henne igjen som alltid ♥ Jeg kjøpte sushi og vi hadde en superkoselig kveld. Nå er Tuva og Emilie her, og de andre har dratt. De skal sove over! Bilder fra kvelden:

Meg og Tuva i nuet:

Love you ♥ Tusen takk for alle gratulasjoner, dere er de beste!!

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Bestevenn er 18 år!

Hei dere!

 I dag er Andrea 18 år dere!! Wohoo. Synes det nesten er ekkelt å tenke på at vi vokser så fort og at Andrea allerede har blitt myndig. Jeg vil bare gratulere min søte lille stumpelump med 18årsdagen og håper at den blir helt super! Gleder meg til å feire masse med deg i dag beste. Gjennom årene jeg har kjent Andrea har hun vært en uskikkelig liten rampeunge som har vært utrolig barnslig og utrolig morsom på en og samme tid. Jeg håper virkelig ikke du vokser fra deg dette, og håper du fortsetter med å holde deg vill og gal, for det liker vi!

  I dag fyller du 18år og har blitt en stor og myndig jente, og fortjener rett og slett ALT godt, spesielt akkurat i dag. Jeg blir super glad av å tenke på at du er 18 i dag sånn at jeg kan snylte på deg helt til jeg selv blir myndig som er i mai, haha.  

Jeg vil ellers bare si at jeg er utrolig glad i deg og vil deg alt godt her i livet. For det er DEG jeg setter pris på! Jeg er virkelig stolt over å ha en så god bestevenn som deg! 

 

GRATULER HENNE MED DAGEN DERE♥

En liten collage over litt av årene ♥♥

 

 

LOVE BENNY♥←

Min siste dag som umyndig

Heihei!

Ææææ, i morgen er jeg 18 år. Helt sykt. 24.01.13 har jeg ventet på i evigheter, haha. Syyykt at det plutselig er i morgen! I morgen er jeg myndig og er ansvarlig ovenfor meg selv. Fra og med i morgen er det jeg som har kontroll på pengene mine (farlig, neiiida), jeg kan kjøpe alkohol, jeg kan ta bil-lappen ooog jeg kan skrive egne meldinger på skolen, hahaha  + masse annet selvfølgelig! Ser egentlig kun på det å bli 18 som positivt, for meg er det mange fordeler. Men er litt skummelt at i dag er siste dag jeg er barn, jeg kan aldri bli umyndig igjen. I dag er siste dag i løpet av resten av livet mitt som jeg bla. ikke kan kjøpe alkohol. Hahahah. Skal faktisk ikke gjøre noe spennende i dag, skal rydde hele leiligheten. I morgen på bursdagen min skal jeg få noen av mine beste venner på besøk, hvor vi skal spise sushi og drikke vin (må feire at jeg kan drikke lovlig for første gang, skal kjøpe den SELV). Bursdagsfest skal jeg ha om to uker, da blir det utkledning, gleder meg! 

Meg og Molly i nuet! Se så liten og søt hun er ♥ Tok også i bruk gull- ysl ringen min i dag, har ikke brukt den på evigheter. Den er jo fantastisk fin 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Begynt å trene!

Hahaha, okei nå tror dere sikkert jeg skriver som jeg har gjort tusen ganger at jeg "skal starte å trene igjen". Og så ble det ikke noe av... Meeeen, denne gangen er det annerledes! Har fått et helt fantastisk tilbud av et treningssenter som heter Stuidoday. Det er ganske nytt, ikke så stort men veeeldig fint og ligger sentralt til i Oslo! Det jeg får av dem er årskort på treningssenteret deres, 1 time med personlig trener i uken og to private boksetimer med proff bokser i uken. Dette er helt sykt! Får også en time med kostholdsveiledning av ernæringsfysolog i mnd, så jeg spiser riktig. Har allerede vært på 1 pt time, og det var syyyykt hardt. Dere kan tro jeg er støl, men det var kjempegøy og deilig. Gjorde masse effektive øvelser som jeg absolutt ikke kunne fra før. Gleder meg skikkelig til resultater, noe det selvølgelig blir når jeg ca aldri har trent før nå + at jeg ikke spiser noe spesielt sunt. Nå har jeg jo 3 superharde treningsøkter i uken + et sunt kosthold! Gleder meg til å skrive mer om dette, og ikke minst vise resultatbilder av kroppen min etter et par måneders tid. Om noen vil vite treningsprogrammet mitt for styrketimen så er det her:

Scalpular pushups 2 x 10 reps

Pushup mot benk 2 x 10 reps

Goblet squat 2 x 10 reps

Hipthrust 2 x 12 reps

Bulgarsk utfall 3 x 12 reps

Nedtrekk 3 x 10 reps

Roing i TRX 2 x maks

Benkpress 2 x 6-8 reps

Stående skulderpress 3 x 8 reps

Pushups 1 x maks

Biecepscurl 2 x 8 reps

Situps i skråbenk 2 x 12 reps

Beinhev liggende 2 x 20 reps

Kommandorulle 2 x 15 reps

Bilde av resepsjonen og meg etter første pt økt  Åh, jeg gleder meg skikkelig til å stramme opp og ikke minst få mer muskler! Dette blir så gøy! Om noen vil lese mer om treningssenteret jeg trener på kan dere besøke hjemmesiden HER.

Er dere flinke til å trene og ikke minst spise sunt?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Sykt å skrive noe sånt

Kom over to kommentarer fra samme jente, som jeg fikk helt sjokk av:

Hvordan kan noen i det heletatt SKRIVE noe sånt uten å vite en DRITT om situasjonen?? Jeg blir så sinnsykt provosert. Molly har det kjempebra hos meg, er med meg over alt og får oppmerksomhet døgnet rundt. Hun har ikke vært alene hjemme på dagtid enda, fordi jeg og søsteren min har byttet på å ta fri. Og nå er hun ca 3 mnd + 2 uker og kan begynne smått å være alene, det er de aller fleste hunder, alle jobber jo eller går på skole. Søsteren min går også på BI og har veldig annerledes tider enn meg, hun har bare skole ca to ganger i uken og de dagene begynner hun 2. Da er jeg hjemme halv 4, altså må hun bare være alene 1 og en halv time. De siste tre dagene er søsteren min hjemme med henne til jeg kommer hjem fra skolen. Noe du "Vilde" tydeligvis ikke har fått meg seg, er at jeg bor med søsteren min. Vi bytter på å passe på Molly og sørger for at hun ikke er alene! Det var også en som skrev at jeg er sykt dyreplager som drar i bursdag og forlater Molly. Man kan ikke skrive sånt uten å vite en dritt! For hva vet den personen om at Molly er alene bare fordi jeg drar i bursdag?? Søsteren min var selvfølgelig hjemme og passet på Molly, når jeg er ute er hun hjemme og omvendt. I værste fall passer enten mamma og pappa henne eller Axel! Dere som skriver sånt må virkelig gi dere. Å true med å melde meg til mattilsynet  uten å vite en dritt er bare helt sykt, "Vilde" burde virkelig skamme seg for å skrive noe sånt. Jeg er veldig ansvarlig ovenfor dyrene mine og setter dem foran alt! Guuud så irritert jeg blir!!

Molly med sin nye genser i går, da vi skulle gå tur. Hadde gledet meg til genseren skulle komme i posten, bestillte den på Ebay. Før når vi har gått tur har hun vært veldig kald og lei seg! Men denne gangen med genseren gikk det helt utrolig mye bedre- Nå koste hun seg skikkelig, var varm og løp rundt og lekte. Var så koselig å se!♥ Molly er så søt, verdens fineste og beste hund! Skal lage en videoblogg av henne snart så dere kan se hvor skjønn hun er  

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens I want fra Boozt.com

Heihei!

Kom nettop over en side som heter Boozt.com, de selger masse fine klær. Blogger jo så mye om klær fra Nelly og dere har ønsket variasjon, så her er dagens I want fra Boozt:
HER // 2 HER // 3 HER //  4 HER 

 

HER (dette skjørtet minner meg om skjørtene fra Allsaints, dødsfint!) // 6 HER

 

HER// 8 HER // 9 HER

 

10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Bursdag next!

Hei alle fine!

Nå skal jeg i Maria sin 18 års dag, hun har leid et stort lokale og det kommer maaange. Dette blir kjempegøy! Først skal jeg til Fanny og vorse med fler og så drar vi i bursdagen. Håper dere får en suuuper kveld 

 

Kveldens antrekk:

Med molly bebi! Kjole fra Topshop og pyntejakke fra Zara ♥ Nå er det også bare 5 dager til jeg blir 18 år, wohoooo 

U like? Og hva gjør dere i kveld? 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Konkurranse!!

(annonse)

 

Heihei!!

Akkurat nå har Maybelline en konkurranse hvor du kan vinne dine favoritt smokey eye produkter! For å delta kan du enten trykke på bildet under eller HER (du må like Maybelline på facebook for å delta) Når du har likt trykker du på "start" og så kan du velge den sminkelooken du liker best og så må du gi din kontaktinformasjon så de kan kontakte deg om du vinner! Tar kanskje 20 sek, veldig enkelt også er det jo utrolig gøy å vinne! 

 Lykke til!!♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

I dag er jeg i aftenposten!!!

På tirsdag var aftenposten hos meg for å interevjue meg anngående bloggen. Var veldig spent på hvordan det kom til å bli og likte artikkelen i avisen veldig godt. Har kommet to ut på nett, den som var i avisen som heter "Andrea's rosa verden" (haha) og en som heter "Rosabloggere tjener 100.000 i mnd". Denne visste jeg ikke skulle komme og den handler vel bare om at vi med de mest leste bloggene i Norge tjener veldig godt. Nå skal det sies at jeg ikke sa at jeg tjente 100.000 i mnd, som dere kan lese litt lenger ned i interevjuet. Jeg sa at jeg ikke ville si hvor mye jeg har tjent eller tjener men at bloggere på størrelse på min og større godt kan tjene 100.000 i mnd. Synes det var litt teit at overskriften når du trykker inn er at jeg tjener 100.000 i mnd, for det har jeg ikke sagt. Menmen, artikkelene er morsomme å lese! Spesielt den første da, den handler om meg og hvordan det er å drive en så stor blogg 

Dere kan lese de HER og HER ♥

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Hola verden

Nå tenker du sikkert, "endelig... der kommer det ENDELIG et innlegg fra Andrea",
eller "herregud første innlegg i dag? Håper hun har gjort noe sykt fornuftig når hun ikke har blogget hele dagen!?"

Og sannheten er, ja. Det har vi sannelig gjort.
Så, før dere begynner å lure på om dette er et bloggrape, nei da det er bare Tuva.
Dette innebærer blandt annet; smake vårruller for første gang, glemme mobillader på skolen (hvordan vi skal komme oss opp i morgen blir derfor et godt spørsmål) og nå... spise sen middag og se our beloved Jersey Shore. 

"dette var ikke en innholdsrik dag" tenker du kanskje?
Jo. Det er ikke ofte man klarer å stappe så mange bra samtaler inn i en dag. 
Jeg er egentlig typen som må gjøre MYE fornuftig i løpet av en dag, vi snakker; lekser, trene, rydde skapet og ringe farmor, og det før klokken blir 22.30 for da må jeg sove, 
men i dag er en slik dag man setter pris på i mellom hvor man er helt gal og kan sitte våken og snakke hele natten. 

Og det er de crazy små unntakene i hverdagen man må huske å sette pris på og som gjør dagene verdt alt det kjedelige strevet.


Så i stedet for å tenke over hvor slem bloggeren er som ikke har blogget mer i dag, skriv en liste på fem ting under her som har gjort deg glad i dag.

Kos og klem fra Tuva og Olivier (som er elsket selv om han ikke nevnes på bloggen - håper ikke han tar seg nær av det).  
Koze

Nå er Bjørn Erik og Elnapuz hos meg. Elena skal overnatte så vi skal ta sol, leie film osv! Mens Bjørn Erik var her pga et skoleprosjekt jeg har, skulle ta litt bilder, interevjue han osv. Nå lager vi enchiladas, aaah, det er himmelsk ♥Namnamnam, sykt sulten nååååå :(

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

JUNI 2012 - årskvalkade

JUNI

Kjøpte sommerens mest bruke sko:

Var på klasse-reunion med gamleklassen på ungdomsskolen:

Var  på Koster igjen med verdens beste i en uke:

Var i min kjære Nathalies bursdag, savner henne sååå mye! (Hun er på utveksling i USA):

Nathalie til høyre ♥

Hadde endelig overtalt foreldrene mine til å få kanin så da fikk jeg hjem verdens beste Oliver! Han var sååå liten:

Lagde videoblogg med Olli! Smelt
Skulle begynne å trene.... Heheh kremt:
Var masse med venner:

♥♥ Juni og spesielt Juli gjorde jeg så sykt mye at jeg må ta en måned om gangen, haha!

Husker dere noe fra Juni 2012 når dere tenker dere godt om?

Videoblogg fra lørdagen

Heihei!

Nå har Bjørn Erik redigert sammen en videoblogg etter at vi filmet litt på lørdagen. Glemte selvfølgelig kameraet når vi skulle videre men den ble bra uansett! Har aldri hatt en sånn type videoblogg før, synes egentlig det er kjempekult. Kanskje jeg skal begynne med det oftere?

Håper dere likte den! Takk for en fin helg Martine og Bjørnis ♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Kooselig helg

Heihei!

I helgen har jeg vært med Martine og Bjørn Erik. Martine var i Oslo pga Vixen blogawards, hun bor i Flekkefjord så hun hadde lang vei å dra. Martine sov hos Bjørn Erik fram til i natt hvor hun sov hos meg! Martine er virkelig dødssøt, vi ble veldig gode venner på bare to dager. Alle burde besøke bloggen hennes, den burde vært høyere oppe på topplisten 

Besøk bloggen hennes HER!! ♥ I går filmet vi litt så Bjørnis skal redigere en videoblogg i dag, så den kommer vel i kveld eller i morgen. Gled dere 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens

Skinnjakke, skjerf og bukse fra Acne // Vest og ringer fra Bikbok // Veske fra Cèline // Sko fra Ugg Australia

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Vinterjakken min

Mange har lurt på hvor vinterjakken min er fra, og den er fra Woolrich. Jeg er utrolig fornøyd! Denne modellen er litt mer "damete" enn Parajumperen om dere skjønner? Den sitter tettere inntill kroppen og svinger fint ut. Den er også mye varmere enn Parajumperen også er den selvsalgt døøøødsfin! Jeg elsker den ♥ Den finnes i både sort og mørkeblå, selv har jeg mørkeblå:

Den svarte finner dere HER

Den blå finner dere HER

Nelly har både postoppkrav, delbetaling og en kampanje som heter "bestill nå og betal i februar". Anbefaler denne jakken på det varmeste om noen er ute etter en ny vinterjakke, jeg er dødsfornøyd med min 

Hvilken vinterjakke har dere? Noen som har lik som meg?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Koooselig dag

I dag har jeg vært med søøøte Martine og beste Benniboo! Vi har gått rundt i byen, spist på Fridays og så kost oss hos meg. Skal møte dem i morgen også, da skal vi titte litt rundt i butikker og så dra ut på kvelden. Blir kjempegøy  Hva synes dere forresten om den nye headeren min? Jeg er kjempefornøyd, deilig med forandring! Tusen takk til flinke Cecce som lagde den til meg ♥ Vi snakkes i morgen, da skal jeg utnytte dagslyset og ta fine outfitbilder. Nattiii!

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Nattiii

Herregud, skjer virkelig dette? Haha, faktisk. Legger meg nå, halv ni. Er helt død og har matte 8.15 i morgen, HVOR deilig blir det ikke å være uthvilt? Om jeg legger meg nå får jeg sovet over 10 timer, det har jeg aldri gjort før en skoledag før. Har en dårlig uvane med å sitte oppe hele natten slik at jeg får kun et par timers søvn, det gjør jo at du ikke får fokusert på skolen i det heletatt. Burde virkelig bli flinkere til å legge meg tidlig. Dette blir deilig! Natta verdens beste lesere ♥♥

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Innkjøp fra Bikbok

I går tok jeg en liten tur innom Bikbok i bogstadveien, sånn går det når man bor 2 min å gå unna, haha. Var maaasse salg der om noen skulle være interesserte. Fikk med meg tre godbiter hjem:

Denne dip dye vesten digger jeg, veldig spesiel men kul! Er mer blå enn lilla i virkeligheten. Den var på 50%, før 699 nå 345 kr :)

Disse ringene er dødskule å ha flere av på pekefingeren! Kostet kun 9 kr, haha

Topp med hodeskalle på! Denne var ikke på salg men kostet ikke mer enn 199 kr :)

Likte dere innkjøpene mine?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Black & White

Heihei!

I dag er jeg på 1.plass på blogg.no sin toppliste. Har aldri vært det før så det var utrolig gøy, regner selvfølgelig med at førsteplassen ikke er min lenge siden topplisten er så ustabil og vi som ligger øverst har veeeldig tette lesertall. Er jo egentlig ikke så farlig hvor man ligger men da jeg var sånn 14 år var å være på 1 plass drømmen min, var sååå sjalu på Voe. Så det er gøy at jeg nå på en måte oppfylte drømmen min da jeg var yngre! Tusen takk til verdens beste lesere for at dere daglig klikker innom bloggen min og legger igjen søte kommentarer, det betyr så mye for meg!  

Tok noen bilder med bebi i stad! Hvor søt er ikke den lille pelsdotten min? Smeeelt ♥

Likte dere bildene?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Kan man kjøpe valper i dyrebutikker? Nei, du må enten finne oppdrettere (anbefales) eller privatpersoner på feks finn. Men der må du være veldig obs, du må få med stamtavle og kreve å møte moren til valpene og om prisen er mye rimligere enn vanlig så er det mest sansynlig ikke en renraset valp med godt gemytt.

Hvorfor pomeranian og ikke en annen rase? Har såå lenge hatt lyst på en pomme, synes de er verdens fineste og søte hunder. Små med nydelig pels! 

Hva kostet Molly? 25.000kr! Det var 20.000 for gutt. Pomeranians er dødsdyre og om du vil ha en renraset med stamtavle må du regne med å måtte betale så mye om ikke mer.

Er Juicy dressene ekte? Jupp

Kan du legge ut link til selgeren som du kjøpte juicy dressene av? Kjøpte av to forskjellige og de som solgte hadde bare en av hver. Er bare å søke "juicy couture velour tracksuit" og så feks xs, så kommer alle dressene i xs opp.

Liker du bedre juicy dressene med lommer siden de du kjøpte hadde lommer? Jaaaa! Synes ikke de uten er noe fine lenger...

Går du med juicy på skolen? Er jo ikke vits i å kjøpe en så dyr joggedress om du bare sitter alene med den i stuen liksom? Jeg bruker juicy både hjemme og på skolen men vanligvis bruker jeg kun buksen og feks en vanlig knit over. Tror ikke jeg hadde gått med både overdelen og underdelen på skolen, synes buksen er finere med en vanlig genser :)

Hvilken størrelse kjøpte du i Juicy dressene? Xs

Når kommer Ebay innlegget? Skal få lagt det ut så fort som mulig, er overraskende mange som er interesserte :)

Hvorfor er du og Fanny uvenner? Er vi det ja? Isåfall ikke noe jeg har fått med meg, haha.

Leser du alle kommentarene du får? Jaaa, leser kommentarer sikkert 10 ganger om dagen, haha. Blir utrolig glad og setter kjempepris på at dere gidder å kommentere, det gir såå mye motivasjon til å blogge oftere og bedre ♥

Hva slags bilett har du til JB konserten? Golden Circle 17/4 og om noen lurer skal jeg dra med Fanny! 

Hvordan får du tid til å bo for deg selv, drive en av norges mest leste blogger, skole, være med venner OG kjæreste samtidig? Haha, noen ganger lurer jeg på det selv. Har en veldig travel hverdag men prøver å få det til! :)

Hva er planene etter vgs? Skal IKKE begynne å studere med en gang hvertfall, er sinnsykt skolelei. Kommer til å være overlykkelig over å fullført vgs og vil ikke tilbake på skolebenken med en gang! Vurderer å starte en nettbutikk med klær, det hadde vært drømmen. Så da drive den, prioritere bloggen 100%, kanskje reise litt rundt.. Er ikke helt sikker enda, bortsett fra at jeg ikke skal begynne å studere :)

Hvem er dine nærmeste venner? Mine nærmeste venner har jeg vært bestevenn med gjennom hele ungdomsskolen, selvom jeg har fått mange gode venner på vgs føler jeg ikke det kan sammenlignes med de jeg har kjent i mange, mange år! Mine beste venner er Bjørn Erik, Fanny, Elena, Tuva og Henriette.

Bjørnis

Tuvis

Bassa

Henri

Elna

Hvorfor bruker du alltid klær som er beige, sorte, grå eller hvite? Altså kjedelige farger? Vet ikke, er ikke så glad i farger... Får se om jeg vil eksprimentere litt mer med fargerike plagg etterhvert!

Hvorfor har du nesten aldri outfit lenger? Ååh, jeg ELSKER å ta outfitbilder! Men sliter med å rekke lyset, trenger å ta outfitbilder i dagslys. + at nå på vinteren er det så kaldt at det er vanskelig å få til kule outfits uten å fryse i hjel. Går jo med parkas, uggs, bukse og knit eller cardigan hver eneste dag, ikke veldig inspirerende. Gleder meg syyyykt til våren, da skal dere få masse fine outfitbilder!

Fremtidige veskeinnkjøp? Haha, weey. Chanel 2.55 i svart med sølv, Balenciaga city i beige eller krem og en Prada classic tote (usikker på farge). 

Har du tatt Ombre? Nei, er ettervekst, haha. Skal aldri farge håret igjen, som oftest kler man sin naturlige farge best, hvertfall i mitt tilfelle :)

Favorittby? LONDON! Ingen byer kan sammenlignes, shoppingheaven til tusen. Den følelsen når jeg står i Oxford street er bedre enn julaften!

Innkjøpsvideo fra da jeg var i London i August

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK 

Juicy dressene har kommet!!

Den lilla:

Den vinrøde:

Elsker begge! Juciy dresser er det deiligste som finnes. Bestillte mine på Ebay og det tok vel ca 3 uker før de kom! På Ebay har de et myyye større utvalg enn her i Oslo hvor alt er utsolgt og dressene ikke er med print. Det er også mye billigere når du bestiller fra Usa! Betalte rund 8-900 kr per dress, noe tilsvarer ca 1/3 av prisen for en dress i Norge. Kom frakt på ca 150 kr i tilegg! 

Likte dere de?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Kooos med bestie

Heihei!

Nå er Bjørn Erik her, han ville så gjerne møte Molly igjen. Vi har spist sushi og hentet pakker på postkontoret, har fått bla juicydressene så de viser jeg dere etterpå. Dere må forresten stemme på Bjørn Erik på Vixen blogawards, han er nemlig nominert til å vinne tittelen "Årets herreblogger". Og HVEM er flinkere til å blogge av gutter enn Bjørnis? Ingen... Han fortjener å vinne så jeg håper dere kan stemme på han HER ♥♥♥

See så søt Molly var her! De øynene

Nussnuss, Bjørnis er helt forelsket! 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Året 2012- April og Mai

April

Jeg var masse med verdens beste bassa:

Jeg var veldig frustrert og lei meg en dag og skrev et innlegg om det:

Hele innlegget kan dere lese HER

 

I påskeferien var jeg, mamma, tante og Ulrik i Berlin. Elsket byen og fikk opplevd masse:

Var i Berlin zoo og var helt frelst! Tror jeg kunne vært der livet ut, haha

Brandenburger Tor

Kjøpte nytt og fresht treningstøy på Nikestore! ♥

MAI

Var på Koster med Axel:

Klippet Shandie så hun fikk sommersveisen:

Hadde dagens outfit med favorittshorsten fra Levis som jeg kjøpte i London:

Feiret 17.mai med venner:

La ut den sinnsykt kule videoen fra Werun shooten:

Var på Justin Bieber konserten på Operataket. Skulket skolen og ventet i 13 timer uten mat og drikke, men halooo! Det var verdt det. Jeg og Fanny gjorde ikke annet enn å gråte når han kom på scenen av lykke og når han dro satte vi oss ned og gråt av kjærlighetssorg fordi han hadde dratt. Haha, beliebers ♥

Herlige Sophie var med!!

♥♥ GLEDER MEG TIL KONSERTEN I APRIL!!

Tok masse bilder på konserten med forskjellige blogglesere! Helt sykt hvor mange som kom bort den dagen:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  Prøvde å ta med Juni også men det gikk ikke fordi innlegget ble for langt! Så da blir det juni, juli og august i neste omgang, altså sommerferien 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Den perfekte hudsminken

Heihei!

Tenkte å tipse dere om noen nye produkter jeg har brukt de siste ukene, for å få den perfekte hudsminken. Dette er mer hverdagssminke, til fest foretrekker jeg å sminke meg enda brunere. Men med produktene jeg skal vise dere nå blir resultatet supernaturlig og huden ser perfekt ut! Her er produktene jeg har brukt:

♥1: Det første jeg gjorde var å påføre min favoritt ansiktsprimer fra The Balm. Denne jevner og matter ut huden og gjør at sminken holder lenger! Ansiktsprimer er genialt, alle burde bruke det. Min finner dere HER

♥2: Det andre jeg gjorde var å påføre flytende fundation i hele fjeset, den jeg brukte er fra Too faced og den kan virkelig anbefales! Elsker fargen, mer på oliven enn rosa og er ganske brun. Fundationen er også veldig tynn, klarer ikke de som kjennes ut som en maske når de er påført. Denne minner faktisk veldig om den fra Bobbi Brown, ble veldig positivt overrasket! Deffinitivt en ny favoritt, elsker også designet! ♥ Dere finner den HER (fargen honey beige)

♥3: Det tredje jeg gjorde var å påføre concealer rundt øynene og rundt nesten. Jeg brukte den kjente Time Balm concealeren fra The balm, den har jeg brukt i flere år og den er fantastisk! Dekker veldig bra og fargen er perfekt. Dere finner concealeren HER (fargen medium)

♥4: Det siste jeg gjorde var å påføre en lysreflekterende bronzer fra Everyday Minerals i hele fjeset, som en finish. Denne er så og si "gjennomsiktig" men skaper en fantastisk glød! Dere finner den HER

Her er resultatet:

Siden det er hudsminke jeg snakker om så lot jeg være å redigere bildene, så slik dere ser huden på bildene er akkuratt slik den blir Coverbrands har vært så snille at de har gitt meg en rabattkode som jeg kan gi til dere! Så om dere bruker koden "kgau9" ved bestilling får dere 20% på alle produktene bortsett fra foundationen, rabattkoden varer til 11.01! 

Likte dere hudsminken?

 

 

  

- ANDREA BADENDYCK

 

 

                                                                                                                                                                                       (annonse)                                            

Finfin dag

Heihei!

Axel bor hos meg i helgen fordi søsteren min er på hyttetur og det er ensomt å være alene med valpen (og litt slitsomt, haha). Vi har sett på Gossip Girl i timesvis, verdens beste serie. Axel var sykt skeptisk og nektet helt å se, men så fort han ga det en sjangse ble han helt hektet, haha. Anbefaler alle å begynne å se GG, dødsbra!! I dag tok vi med Molls hjem til Axel så foreldrene hans fikk møtt henne og ikke minst slik at hun fikk møtt Elmer, Axels hund. I vinterferien skal de være sammen en hel uke på hytten til Axel så da er det greit at de blir venner først  Var kjempehyggelig hos Axel og Molly koste seg skikkelig, Axel har verdens søteste familie! Noen bilder av Molls og meg rett før vi dro:

Skjerf fra Missoni // Bukse og Cardigan fra Zara! Kosejenta miiii♥♥♥ 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Året 2012 - Januar, februar og mars

Januar

Ble 17 år :):):)

Fikk favorittringen til bursdag av mams og paps

 

Var i London med Fanny og kusinen hennes:

 

 

Var i Stockholm for å ha headershoot med Werun:

Kjøpte min heeerlige lv noè:

Februar

Kjøpte Alexander Wang vesken min:

Var i London med Axel:

Var i Drammen på bloggtreff (haha):

Var på Vixen blogawards:

Axel hadde bursdag:

Hadde akkuratt fått 50 mm objektiv og tok noen fiine vinterbilder:

Mars
Var i Stockholm pga Werun med Stine og Benny:

Ble hentet på flyplassen av limmooo

Lunch på Vappiano for første gang, naaam!

Fikk teipextentions for første gang:

Var med på en Axels hjørne episode:

Var på Avicii konsert:

 Meet and greet! Haha, gøy 

Vil dere ha oppsumering av resten av året?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Jeg er verdens heldigste

Åh.. Nå har jeg hatt Molly i to dager og jeg har aldri før møtt en så fantastisk hund. Hun har verdens søteste fjes, veier 1 kilo og har den mykeste pelsen. Utseendemessig er hun rett og slett en liten hjertesmelter! Men ikke nok med det, så er hun verdens nydeligste på innsiden også. Hun har en så sinnsykt fantastisk personlighet! Hun er veldig rolig og utrolig kosete. Så fort jeg har vært borte fra henne i 1 min er det DEN gjennsynsgleden hvor hun overfaller meg med kjærlighet. Ååå, mammahjertet smelter. Hun har heller ikke grått etter familien sin en eneste gang siden hun kom! Hun er også utrolig smart, har lært navnet sitt og så har hun lært å sitte og ligge på kommando.

Den første natten sov jeg med henne på madrass mens i natt så tenkte jeg å ligge i sengen min i mens hun lå i sengen sin som jeg hadde lagt ved siden av min. I og med at hun er så liten kan hun ikke sove med meg i sengen, i tilfelle hun detter ned. Hun kan først ligge der med meg når hun klarer å hoppe opp og ned selv! Men det ble for ensomt for lille bebi å bare ligge ved siden av sengen og ikke ved siden av meg. Så da begynte hun å pipe og prøve å komme opp til meg, det endte med at jeg la meg på gulvet med henne. Uff, jeg gir virkelig lett etter, haha. Ææ, jeg er så sinnsykt heldig som har verdens nydeligste og snilleste hundevalp. Gleder meg så utrolig til tiden fremover med henne, blir såå lykkelig av tanken! Hun gjør virkelig dagen tusen ganger bedre ♥ Skal legge ut videoblogg av henne snart så dere kan se hvor fantastisk hun er.

Verdens skjønneste ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta fra hjertesmelteren

Rett før Molly sovnet:

Og så...

Æææ, haha!! Se så søt hun er, ser ut som at hun ligger å smiler bredt. Smelt ♥ 

Forresten! Tusen takk for alle tips på forrige innlegg, hjalp masse! Dere er best, nattaaaa 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

MOLLY<3<3

Åååh, i går hentet jeg valpen min, Molly! Har gledet meg i over 1 måned nå, dagene har gått altfor tregt. Hun er verdens skjønneste! Hun var den minste i kullet og er så liten og uskyldig, lille bebien min. Jeg har vært med henne hvert eneste minutt siden vi fikk henne, har også sovet inne på valperommet med henne i natt. Ååå, golle.  Om noen vil komme med råd når det gjelder valp og feks hvordan fortest mulig få den stueren osv, blir jeg veldig glad. De kommende ukene skal jeg kun fokusere på Molly så jeg vet ikke helt hvordan det blir med bloggingen, muligens 1 innlegg hver dag. Kan også være det blir mye hunde-blogging men dere får leve med det!

@
Verdens fineste! Hun er av rasen Pomeranian om noen skulle lure 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK