hits

februar 2010

Urettferdig behandling

Noe jeg mange ganger tenker over, er hvor utrolig mye det å ha venner betyr. Det å kunne ringe en venn hvis det har skjedd noe, det å ha en venn du kan betro deg til, det å ha en venn å vise frem ting til, det å ha en venn som er glad på dine vegne når det skjer noe fint. Det er fort man kan ta det å ha venner litt for gitt, og det er dumt. Det er egentlig hvis du opplever at alle vennene dine går i mot deg, det er da du virkelig skjønner hvor hardt livet er uten noen venner rundt deg.

Jeg husker en gang i sjette klasse hvor plutselig hele vennegjengen min ble sure på meg, og "hatet" meg. Jeg hadde ingen å være med, de skrev dritt om meg på sine hjemmesider og jeg var alene i frimiuttene. Dette varte altså ikke mere enn en ukes tid, men dere kan tro den uken var forferdelig. Den følelsen av å lese at de du bryr deg om hater deg, er ubeskrivelig. Jeg gråt hele tiden, og ante virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg torde ikke komme på skolen, i frykt for å være alene.

Når jeg ser noen på skolen eller vet om noen rundt meg som ikke har venner, sitter alene i hvert frimiutt - så vet jeg faktisk hvordan de har det. Jeg føler virkelig med dem, og innser hvor fælt de egentlig må ha det inni seg. Derfor reagerer jeg veldig hvis noen foreksempel sparker en som sitter alene i trappen, hva er det den personen driver med? Hvorfor plage noen som allerede har det vondt?

Det er der det kommer til mobbing også. Selv har jeg aldri opplevd mobbing, men har jo hørt og lest en del. Det er de svake, de som kanskje ikke tørr å si hva de mener som må lide gjennom det. Jeg leste blant annet en artikkel i a-magasinet her for en ukes tid siden med mennesker som ble mobbet da de var unge. Den ene av dem ble kalt feit, stygg og ekkel hver eneste dag, og det endte med at hun fikk anoreksia og en gang holdt på å dø. Hvor grusomt er ikke det? Ingen fortjener å bli behandlet på den måten. Alle mennesker er like mye verdt uansett etnisk oprinnelse, familie, hudfarge eller utseende.


http://images.biip.no/user/profile/image/69207966806.bmp

http://images.biip.no/user/profile/image/099114.jpg

Hva mener du om denne saken?

- ANDREA BADENDYCK

A few more pics from London

Hallo!

Jeg legger ut noen få bilder som pappa tok i London, tenkte dere kanskje ville se: Haha, her satt vi andre etasje på en rød buss på vei mot Oxford Circus! Det var faktisk veldig gøy og ikke minst god utsikt.
Uff, ekkelt. Dette var i den egyptiske avdelingen på The British Museum!


Disse tre bildene var fra British Museum!


Jeg og Ulrik på resturant, koselig!

Flere som har vært i London før?

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hallo!

Nå har jeg akuratt stått opp, og har kledd på meg. Har ikke spist frokost enda, bare tatt litt kindersjokolade som jeg kjøpte på flyplassen.. Haha, så sunn jeg er gitt!

Her er dagens outfit:

Overdel fra Berskha
Bukse fra River Island
Smykker fra London
Kjede fra Tuva

Hva syntes du om dagens outfit?

- ANDREA BADENDYCK


Koselig dag med tre søte jenter

Hallo!

Nå har jeg akkurat kommet hjem og spist middag. I dag har jeg vært med Voe, Maria og Vilde Strand. Først møttes vi ved byporten i sentrum, også lette vi en stund etter en cafè og endte opp med en Deli Deluca. Vi kjøpte oss mat og brus, og satt ned og snakket. Det var utrolig koselig! Etter det fulgte jeg og Vilde dem til Oslo Spektrum, og ventet til de fikk komme inn til Ne-Yo konserten. Møtte faktisk også thegiant et par ganger! Det har vært en kjempekoselig dag, og jeg gleder meg til at jeg og Vilde skal dra til Hønefoss på en jentekveld snart.


Hahahahaa, digger dere!
Wiii, herlige jenter! ♥♥

- ANDREA BADENDYCK

Nu fyker jeg!

Nå skal jeg til byen for å møte Voe og Maria. Har aldri møtt dem før, så det blir koselig! Vi skal titte litt rundt i butikker og gå på cafè. Tar med kamera, så dere kan få se bilder senere.

Her er dagens outfit:

Jakke fra RIver Island
Bluse og cardigan fra River Island
Bukse fra River Island
Støvler fra Burberry
Skjerf har mamma laget til meg

Nå må jeg løpe, blogges!

- ANDREA BADENDYCK

I am hooooomeee...

Hallo!!

Nå er jeg faktisk hjemme i kalde, snøbelagte, triste Norge. Det var virkelig en nedtur å komme hjem. I London var jeg blitt vant til tørre gater, temperatur rundt ti grader og deilige vårjakker. Big difference.

Dagene har vært så herlige, tiden har gått så utrolig fort. Jeg har fått handlet meg en haug med nye klær, jakker, sko, smykker og undertøy. Jeg har også opplevd flotte ting som Madame Tussauds, musikalen Lion King og ikke minst British Museum. 

T-banen ble jeg veldig vant til, og følte jeg ble nokså kjent rundt omkring i London. Maten var i grunn nokså usunn, tror vi spiste på Mac Donalds og Burger King som lunsj kanskje rundt fire ganger i løpet av 5 dager. Det var også resturantbesøk hver kveld, og ikke minst en ganske fet frokost. Men det gjør ingenting, det å kose seg med familien på ferie er viktig. 

Hvis noen vet at de skal til London så tenkte jeg å anbefale et par butikker til dere:

River Island: Fantastiske klær, man får virkelig ikke nok. Prisen lå på alt fra 200 kroner til over 1000. Det er en butikk som får deg til å ville kjøpe alt, og jeg kan garantere at hvis dere stikker innom vil dere nok svi av masse penger der. Jeg ble helt forelsket.

Bershka: Denne butikken har jeg også handlet i før, blant annet i Spania. Utrolig masse fint og ungdommelige klær. Prisen er ganske lik River Island sin, veldig varierende. Jeg fant masse fint der!

Top Shop: Mye kult, mye rart. Top Shop er en butikk man egentlig ikke orker å være i etter en litt slitsom dag, det er utrolig masse mennesker der og ikke minst gigantisk. Kjøpte egentlig ikke noe mer der enn fint silkeundertøy (lette ikke så mye heller). Prisen syntes jeg faktisk var litt dyrere enn de vanlige standardbutikkene i London, klær for 5-600 kroner var det overalt. Men anbefaler alle å ta en titt, mye fint.

Primark: WOW!! Dette er den billigste butikken jeg noengang har vært i, med en haug med kupp. Sko for 2 pund? Oh yeah! De hadde virkelig alt der. Veldig stor butikk, masse mennesker og slitsom i lengden. Men virkelig helt sykt billig. Det som er så morsomt med sånne kjeder er at man nesten blir litt gjerrig av å være der, siden så mye koster 5 pund osv. Så hvis man finner en bukse til 13 pund så blir det litt sånn.... hmmm.. dyrt???! HAHA, selv om det er dødsbillig. Men Primark hadde masse fint, og anbefaler alle å kjøpe masse sko, smykker og nye klær der.

Nå er jeg bare dødssliten, og må legge meg. Har vært en stressende og energikrevende uke med ganske lite søvn. Jeg har måttet stått opp halv ni hver eneste dag fordi frokostsalen stengte halv ti. Jeg følte meg helt død hver morgen.. Dere alle vet vel den følelsen av å bli vekket fra en fantastisk drøm når du selv føler det er midt på natten? Terrible. 

Vi blogges i morgen, da skal jeg til byen for å møte to søte jenter. Legger ut outfitet sånn at dere også kan se litt mer av de nye klærne. Håper dere sover godt, selv om sikkert mange av dere ligger og sover allerede. Og tusen takk for alle nydelige kommentarer på de forrige innleggene, jeg blir så glad ♥


Et ord: Turist


Heheheh.. legg merke til chipsen og brusen i bakrunden - koste meg skikkelig altså.

BADEKAR!!!!!♥♥♥♥♥♥

 Den egyptiske avdelingen på British Museum. Utrolig interessant der!

Noen som har gjort noe gøy de vil fortelle om i ferien?

Nå skal jeg endelig sove lengre enn til halv ni. Yeeeeah!!

- ANDREA BADENDYCK

7 new pair of shoes

Eller... 6 parr sko og nye støvler! Er utrolig fornøyd, sko er virkelig noe jeg trenger. London er helt fantastisk, det eneste som er dumt er at jeg bare har under tusen kroner igjen.. Pengene bare forsvinner på 1-2-3! 

Nå har vi akuratt vært ute og spist på en indisk resturant, med utrolig god mat. Noen venner av familien er også i London, så vi har tilbrunget kvelden med dem. I morgen blir det museeum og litt shopping igjen.

Her er dagens sko-innkjøp:

Tre par med tøysko, fordi de var helt sykt billige.


Gladiatorsandaler trengte jeg virkelig. Elsker disse!Åh, disse elsker jeg. Høye, svarte sko med nagler.
Søte, enkle og grå. 

Nye Burberry gummistøvler. Tok disse istedetfor et til par med hunter - elsker dem ♥

Hva syntes du om dagens sko-innkjøp?

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit!

Hallo!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra Madame Tussaud. Det var kjempegøy der, og vi tok masse morsomme bilder med kjendisene. Skrekkkabinettet var helt sinnsykt skummelt, med levende skuspillere som skremte deg og var sminket som zombier osv. Det var masse ekle lyder og lys, man skvatt virkelig hele tiden. Men gøy var det jo å ha gjort det! 

Nå skal jeg ut i Oxfordstreet og Harods på shopping, så her er dagens outfit:

Jakke fra River Island
Øredobber fra London
Underdel fra Abercrombie and Fitch
Bukse fra River Island
Veske fra Zara
Støvler fra Hunter

Hva syntes du?

- ANDREA BADENDYCK

Good morning!

Nå skal jeg på Madam tusauds(?) og britishmuseeum og ikke nok med det, jeg skal også til London eye og gå tur langs Themsen. Dette er det dagen skal gå ut på, og lover å ta en masse fine bilder. Nå har jeg veldig dårlig tid, så legger bare ut noen bilder fra i går:


Pizza Hut har virkelig verdens beste pizza!


Hahaha, sier ikke mer enn turist jeg!


T-bane biletten måååå iiiikkkeeee miiisteeees!!!


SUBWAY ♥


Kozy!

Sånn, nå må jeg løpe! Goodbye♥

- ANDREA BADENDYCK

Shopping in London = LOVE

Hallo allesammen!

Som dere kanskje skjønte har jeg heldigvis internett på hotellet, noe som gjør det å blogge enklere. I London er det utrolig koselig, litt vått og nokså mye mildere enn i Norge. Null snø. I dag tidlig ble vi vekket kvart på ni, fordi frokosthallen stengte halv ti. Frokosten var i grunn ganske så bra, med mye utvalg. Det gikk mye i "egg, ham and bacon", men jeg er nesten aldri noe sulten om morgningen så jeg valgte å ta litt cornflakes, et rundstykke og noen ferskenskiver til frokost.

 I dag har dagen først og fremst bestått av shopping. Tror vi faktisk vandret rundt i London i 5-6 timer. Noe vi bruker hele tiden er "the underground", altså undergrunnen, t-bane. T-bane stasjonene er veldig trange, så man får helt klaus når man er i en tunnel. Det er virkelig mindre enn en halv meter mellom veggen og t-banen selv. Noe som også er undergrunnen er at det faktisk var ekstremt mye mer kontroll enn i Norge. Man måtte ha billett som man skulle slippe inn i en automat kanskje 2-3 ganger før man faktisk kom frem til t-banen, pluss at det var vakter ved hver automat - så jeg regner med at det å snike på t-banen i London er svært vanskelig! 
Kos ♥

Jeg fant med en gang ut av River Island er min favorittbutikk. Der hadde de utrolig mye kult, butikken var ikke så altfor stor og den var heller ikke fullstappet av mennesker noe det virkelig var på blant annet Top Shop. Der brukte jeg faktisk i underkanten av to tusen kroner, og fant blant annet verdens fineste jakke som jeg kjøpte meg:

Gir dere bare en liten smakebit, fordi jeg vil ikke avsløre alt jeg har handlet enda.

Jeg kjøpte også denne buksen og toppen:

Alt fra River Island. Elsker forresten den buksen, den ser kanskje ikke så spesiel ut på bildet men den er sykt kul i virkeligheten.

I London lever vi nokså usunt og spiser masse måltider hver dag. Ikke nok med det, så koser vi oss med mye annet også på hotellet:

 
Denne brusen er forresten helt fantastisk god, skal kjøpte med minst ti stykker hjem:

7UP med kirsebærsmak, herlig ♥

Nå bare slapper vi av etter en lang og slitsom dag, har faktisk ganske vondt i beina. Og forresten, jeg er sååå glad! Hunterstøvler her koster bare 600 kroner, altså halvparten av det de koster i Norge. Kjøper meg et par grå i morgen ♥
I morgen skal vi forresten på Britishmuseeum, og jeg gleder meg utrolig. Jeg skal blant annet til den egyptiske avdelingen og se mumier!! 

Vi blogges senere, kanskje i kveld? Nå snart skal vi uansett ut å spise.

- ANDREA BADENDYCK

I´m in London!!

Hallo allesammen!

Jeg ovverlevde turen, og etter en stressende lang dag med buss, fly, tog og t-bane har vi til slutt ankommet hotellet. 
Det var koselig her, og om ca ti minutter skal vi dra til Sentrum og å titte litt i butikker og spise på resutrant. På flyet kjøpte vi skikkelig ekkle smørbrod, som smakte utrolig vondt. Ingen i familien likte det, så det blir godt å komme seg på en indisk resturant nå for å fylle opp magen litt. På rommet var det faktisk en vannkoker og teposer + melk og sukker - så det betyr at  vi kan lage te sånn anytime! Fint for meg, er jo en te-lover ♥

Vi har jo selvfølgelig allerede startet:


På gardemoen kjøpte jeg selvfølgelig verdens beste sjokolade!!


Her sitter jeg å søsteren min og koser oss på rommet:


Nu ere resturant neste!

- ANDREA BADENDYCK

Gooood night!

Nu må jeg legge meg. Blir vekket allerede 8 imorgen tidlig! ♥ Skriver som sagt et innlegg før jeg drar i morgen tidlig!
Elsker tanken på at det er siste natten i Norge på 5 dager.. wiiÅee, jeg savner kjæresten min♥♥♥

Natta kommentar?

- ANDREA BADENDYCK

Little miss perfect

Dette er en sak som virkelig opptar meg, og noe jeg reagerer sterkt på.

Jeg syntes utrolig synd på barn som vokser opp med foreldre som presser dem til å bli modeller og berømte. Har sett flere programmer som "Lilttle miss perfect" hvor foreldrene virkelig presser barna uten grenser. 4 åringer med extentions, tonnevis med sminke, fake negler, falske øyevipper, blekede tenner, spraytan + mer var noe man kunne se der. Det er virkelig ubegripelig. De stakars barna begynte å gråte, de ville heller leke med lekene sine enn å øve i timesvis på hvordan man skal gå på catwalken. Jeg ble virkelig sjokkert over at det kunne være virkelighet!

Tenk hvor egoistisk det er av foreldrene at barna må ofre barndommen fordi foreldrene kanskje alltid har hatt en drøm om noe uten å lykkes selv. De får ikke leke som vanlige barn, løpe rundt, og rett & slett leve livet. De barna får virkelig ikke oppleve det å være barn, de blir lært opp til å se seg selv med tupert løshår, masse sminke og spraytan som 3-4 åringer. Det er galskap.

Da jeg så på little miss perfect, var de stakkars jentene utkledd i kostymer(ala østerisk buddeie, sykepleier etc) som menn vanligvis fantaserer om voksne kvinner i. De struttet, flørtet og lekte med publikum. Hvilke foreldre er det som ønsker at deres barn blir assosiert med voksnes sexuelle fantasier?

http://www.ectomo.com/wp-content/uploads/2008/01/swan_brooner_15.jpg
http://skyplayer.sky.com/SVOD/SKYENTERTAINMENT/IMAGES/Bio/L/Little%20Miss%20Perfect/L_LittleMissPerfect-AshleyBrandijean.jpg
Traci and Lexa Vs Ronda and Kendall Meeks
At barna ser sånn her ut på konkuranssene er utrolig. Er ikke alle barn naturlig vakre? Forferdelig..

Hva mener du om dette?

- ANDREA BADENDYCK


Soo ready for London

Hallo!!

Nå er det ikke lenge igjen altså. Vi drar hjemmefra halv 10 i morgen tidlig!
Skal selvfølgelig poste et hadebra-innlegg til dere da.
Kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, jeg elsker virkelig å reise. Vi skal oppleve utrolig mye, spise ute hver eneste dag og shoppe mye. Egentlig er det vanskelig å forestille seg at det er sant.


Kommer selvfølgelig til å savne lille Tutsi da:


Jeg virkelig elsker dette bildet av engelen min.


Nå er jeg akuratt ferdig med å pakke. Tar ikke med så altfor mye av klær, skal jo kjøpe veldig mye der nede også!

Finito!

Flere som skal reise bort i ferien?


- ANDREA BADENDYCK

Et lite tips til dere

Det er noe jeg har prøvd ut i det siste, og det er det å ta litt sort øyenskygge ytterst på øyelokket. Det blir utrolig fint, og det gjør bare at øynene dine ser litt mer "levende" ut, uten at du føler deg oversminket på noen måte.

Sånn her blir resultatet:


Synes øynene blir mye mer levende med en gang!


Det du må gjøre er å påføre den sorte øyenskyggen der hvor jeg har ringet av. Husk å bare ta til der øyevippene slutter! Det blir ikke like fint om du fortsetter helt opp til øyenbrynet.
Husk at poenget her er å få en slags skygge bak mascaraen.

Når du har gjort dette, vil resultatet se ca slik ut:


Fint eller hva?

Anbefaler alle leserne mine å teste det ut!

- ANDREA BADENDYCK

Doffen er på besøk joooo

Heheheheh..

Tanten min kom over med bursdagspenger og ikke mist lille doffen:Doffen må være en av verdens mest klengete hunder, han følger virkelig etter meg hvor enn jeg går. Og hvis jeg løper - så løper han etter!Det som er litt gøy er at min hund er ekstremt bitchy mot Doffen når han kommer. Hun blir både sjalu når vi er med han pluss at hun hater at han skal klenge etter henne og snuse. Hehe, sjekk surpompen til høyre!


Et bilde som beskriver Doffen fint..


Shandie fant sitt trygge gjemmested etterhvert...


Aw, babyface! Stakar lille Doffen......

Haha, åi.. det ble nesten som en liten tegnserie.. Jaja!
Vi blogges senere, nå skal jeg pakke ferdig!- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hallo!

Litt sen blogging, men pytt pytt. Nå er det ikke lenge før vi drar til London, og jeg gleder meg som en galing. Har nesten 4000 å shoppe for, så ja.. Dere får følge med på oppdateringer når jeg er der!!

Her er forresten dagens outfit:


Kjede: H&M
Armånd: Gave fra Axel
Tunika: Free Quent
Bukse: Bikbok

Hva syntes du?

- ANDREA BADENDYCK

Jeg blir så rørt

Det er noen tv-programmer som virkelig får meg til å gråte. Det kan være alt fra fæle opplevelser fortalt om på Dr. Phil til Oprahshow til Extreme makeover home edition. Noen ganger blir man bare så rørt når familier som har hatt det utrolig vondt, endelig får et fantastisk hus og nye muligheter. Man blir så glad på deres vegne at tårene bare renner.

Denne gangen var det faktisk 16 and pregnant jeg begynte å gråte av. Jeg syntes denne episoden virkelig er verdt å se! 
Jeg syntes barnefaren er så utrolig ansvarsful og søt, at det ikke går ann. Han gråt masse og lagde et nydelig kort, og det var bare noe ved han som virkelig rørte meg. Det samme med barnemoren, jeg merket virkelig hvor vondt det var for dem begge å gi fra seg barnet til adopsjon. Tårene mine trillet som aldri før det siste kvarteret av episoden. Både av medfølelse, litt smerte og kanskje en anelse stolthet av at de gjorde en så god avgjørelse.

Dere burde alle se den på:


Et ord: herlig


Flere som ble rørt?
Har du noengang begynt å gråte av noe på tv?

- ANDREA BADENDYCK

Wæææ.. bad news!!

Jeg bestemte meg for å finne ut hvordan hotellrommet i London skulle se ut. Og da jeg så at jeg hadde badekar ble jeg utrolig glad! Jeg elsker å bade, kommer nok til å gjøre det minst en gang om dagen!Jeg ble så revet med av den gode nyheten at jeg smugstartet med pakkingen:Etter dette kom jeg på at jeg selvfølgelig måtte sjekke ut været for de fem dagene jeg skal være der på www.yr.no:
Her ser dere resultatet: (!!!!!!!)


REGN 3/5 AV DE DAGENE VI SKAL VÆRE DER!!!!!!
Ånei, for en nyhet.. drep meg. Jeg hater regn..


Nå sitter jeg å trøster meg med at jeg faktisk har 69 sånne her å shoppe for: (3200 norske kroner)


Jaja, det blir shopping selvom det blir i regnet!

Flere som hater regn og spesielt på ferier?


- ANDREA BADENDYCK

En liten anbefaling til dere!

Hallo!

For rundt en uke siden kjøte jeg et parr med øredobber fra h&m. De var kjempefine og kostet faktisk bare 49 kr. Det er billig! Så hvis noen av dere har lyst på et nytt parr med øredobber til en billig penge, så anbefaler jeg dere å dra til h&m for å kjøpe disse. De fantes også i sorte.Digger de!

Hva syntes du om øredobbene?

- ANDREA BADENDYCK

My plans today!

Hallo!

Nå begynner jeg virkelig å glede meg til London, flyet går allerede i 11 tiden på mandag morgen. Tanken på at jeg er i London om ca 40 timer elsker jeg! Jeg skal oppleve utrolig mye der. Vi har ikke bestemt absolutt alt som skal skje der, men vi skal i allefal på Lionking musikalen, og på et museum om egypt med masse mumier osv og ikke minst løpe rundt i oxford street og shoppe masse.

Planene for i dag er ikke så altfor mange:

♥ Rydde rommet
♥ Starte med pakkingen til London
♥ Møte Maria
♥ Overnatte med Maria


A litle smile


Hva er dine planer for i dag?

- ANDREA BADENDYCK

Highlighter

Gooood morning!♥

Noe jeg pleier å bruke er en lys, litt glittrete øyenskygge som highlighter. Jeg syntes at sminken blir mye finere når jeg får gjort det. Det er flere steder man kan bruke highlighter, og jeg foretrekker over leppene, øyenkroken og under øyebrynene.

Øyet mitt ser slikt ut etter påføring:

Leppene:
Hehehehehe, ja tennene mine redigerte jeg litt hvitere enn de var!

Bruker du det?

- ANDREA BADENDYCK


bloglovin

Red lips


//Bildet er tatt av meg selv

Jeg elsker røde lepper! Kanskje ikke helt knæsj til hverdags, men en rød-tonet leppestift er perfekt.
Røde lepper gir oppmerksomhet og frisker opp look'en din!
Jeg personlig er avhengig av rødfarge på leppene.

Hva synes du om røde lepper?

- ANDREA BADENDYCK

Awesome!

Nå koser jeg meg med Fredagsgodis, kosedress og maccen min.
 Utrolig herlig å endelig kunne slappe av litt etter mange lange og krevende skoleuker. Endelig ferie!!
Forresten så vant Marit Bjørgen gull nå for et kvarters tid siden, var jo umulig å gå glipp av replikker som "Kom igjen nå!!!", "Heia Norge!!!", "Dette klarer du!!!"  inne i stuen, så måtte jo løpe bort å ta en titt! Fantastisk. Hennes andre gull.. Merker litt den nasjonalfølelsen når Norge vinner!
Hehehehehehe, daffe-Andrea til tusen!

Slapper du også av  i kveld?

- ANDREA BADENDYCK

Bilder fra i går

Endelig har Tuva fått gitt meg de etterlengtede bildene fra i går!
Kvaliteten var ganske dårlig, men det er fordi Tuva sitt kamera er ganske gammelt.
Her er de:

I love you bff!


Hva skal du i kveld?

- ANDREA BADENDYCK

NY HEADER

Jeg bestemte meg for å sette meg ned for å lage en header. Eller rettere sagt for å sjekke om jeg kunne klart  å lage en på egenhånd. Jeg ble utrolig fornøyd og skal bruke den framover. Den jeg syntes var finest av de som ble sendt inn kontaker jeg på e-post, og sender øredobbene. Kan hende jeg bruker den neste gang!


jeg brukte Picasa, PhotoFiltre og PhotoImpact XL.

Hva syntes du om den nye headeren?

Skal prøve å lage et fint design til den etterpå.

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hallo!

Jeg slenger meg dagens outfit fordi det er så lenge siden sist:


Grå cardigan fra Vero Moda
Singlett fra H&M
Tights fra Message

Hva syntes du om dagens outfit?

- ANDREA BADENDYCK

18.feb.2010

Hallo allesammen!

Jeg blogger skikkelig lite fortiden, sorry. Men er så mye som skjer av skole og ting på fritiden.

I dag har jeg vært hos Tuva. Tror dette må være månedens mest usunne dag!  Vi snakker sjokoladekake, frappuchino, potetgull, is og alt mulig annet godt du kan forestille deg. Hehehehe.. dårlig forbilde her ja. 

Men uansett, jeg og Tuva tok noen SKIKKELIG kule bilder - men hun er treig med å sende dem til meg. Så skal legge dem ut så fort som mulig. 

Tusentakk for alle London-tips og koselige komentarer forresten ♥ Gleder meg som en liten unge!

Jeg lurer på om dere har lyst til å skrive noe dere vil at jeg skal blogge om? Hadde vel vært morsomt for både meg og dere. Bare skriv i vei i komentarfeltet!Det er puffarmene som gjør det lille ekstra på denne spørr dere meg ♡ Kun 99 kroner på Zara.. herlig!

Noe du vil at jeg skal skrive om?

- ANDREA BADENDYCK

Things to buy

Hallo allesammen!

I dag var jeg med Maria hjem og deretter dro vi på konf.møte. Det er skikkelig koselig der, jeg liker det veldig godt. Vi fikk et kors hver i pannen av leire, også skrev vi ned bønner til noen som har det vondt. Også sang vi fine sanger og hørte presten snakke om mye forskjellig. 

Nå sitter jeg å forbreder London-turen. Jeg gleder meg helt sykt nå! Har lagd masse avtaler hele helgen, sånn at tiden går fortere til Mandagen. Tusentakk for alle forslagene, har sjekket ut hjemmesidene til mange av butikkene og likte veldig godt blant annet Topshop og River Island. Herlige klær!

Jeg satt å tenkte på å lage en "Ting jeg vil kjøpe" liste. Og hvorfor ikke skrive en her så dere også kan lese?

THINGS TO BUY:
En ny kort, søt kåpe
Lebestift i en rosa/rød farge som er litt svak
Fundation
Pudder
Mascara
Solpudder
Øyenskygger i mange farger
Nye bukser 
Noen jumpsuits (elsker jumpsuits!)
Shortser til sommeren
Kjoler til hverdags og fest
Mange nye parr med finsko
Gladiatorsandaler
MASSE smykker
Godteri
Gave til Axel og Tuva
Noe klær fra Abercombie and fitch, ralph lauren, lacoste og burberry
Nye bikinier
Nytt undertøy
Solbriller
Parfyme
Pelsvest? (fake selvfølgelig)
Veske
Nye gensere/bluser/topper

Jeg sier ikke at jeg skal kjøpe alt dette her, men værtfall fint å ha en liten oversikt over ting jeg vil ha!


GLEDER MEG!!

- ANDREA BADENDYCK


Londoon

Jeg skal til london på Mandag.. gjett om jeg gleder meg a!

Jeg skal på masse forskjellige ting som musikaler og museer osv + masse shopping. Har spart litt over 2000 på egenhånd, og får jo selvfølgelig masse penger når jeg kommer ned dit også. Gleder meg virkelig til å fylle opp både klesskapet og sminkepungen. Jeg skal ta med maccen sånn at jeg kan blogge om livet i London i 5 dager. 

Det eneste som er kjipt med vinterferien er at Axel drar til Tyrkia i 2 uker med laget sitt, så han drar Torsdag morgen og vi får ikke sett hverandre før Onsdag etter vinterferien igjen! Uff, det er alltid så fælt å være lenge borte fra kjæresten sin ☹


Oxford street, herlig! ♡

Hvor skal du i vinterferien?
Vært i london før?

Hvis noen har noen butikker å annbefale eller steder jeg burde dra til er det bare å komentere, det blir jeg veldig glad for.

- ANDREA BADENDYCK

Anbefaling

Rosebud er noe jeg syntes alle leserene mine burde prøve ut! Det må være verdens mest fantastiske lip-balm❤

Den er utrolig myk og det føles ut som leppene dine blir pleiet med silke. I tilegg lukter de utrolig godt, har et søtt design og finnes i mange herlige smaker/varianter. Jeg har selv den på bildet og den er min store kjærlighet. Når du prøver den her, kan du bare si farvell til eos!

 

Disse kan du få kjøpt på blant annet cubus og vita for 89 kroner.


Har du prøvd rosebud før?


- ANDREA BADENDYCK

Rouge er tingen!

Noe jeg virkelig anbefaler dere å bruke er rouge!
Det gjør at sminken får et mer naturlig resultat og jeg føler at det igrunn er prikken over i'en. Jeg har egentlig startet å bruke rouge nå de siste månedene og jeg elsker det!

bare se forskjell:

UTEN

MED

Du ser kanskje ikke den store forskjellen på bildene, men litt i allefall. Jeg syntes rouge er LOVELY!


Min er fra Bobbi Brown og få's kjøpt på Esthetique

Bruker du rouge?

- ANDREA BADENDYCK

Home alone

Oh yeah!

Nå er jeg alene hjemme. Det er digg! Føler jeg virkelig aldri er det, men når jeg først er det så er det deilig å være alene i huset.

Når jeg var yngre (til og med sånn i 5.klasse) så var det mitt værste mareritt å være alene hjemme. Jeg klarte ikke konsentrere meg om noe annet enn å høre etter lyder og skikke ut av vinduet hele tiden. Hjertet gikk i hundre og magefølelsen var alltid til stede. Det værste var hvis noen ringte på, selvom det kanskje bare var mamma og pappa, så var redselen for at en fremmed skulle stå der enorm! Så jeg unngikk nesten alltid å være alene hjemme, noen fler som var sånn da de var yngre?


åhh.. søtaMI!

Liker du å være alene hjemme?

- ANDREA BADENDYCK

Keeeeeebab

Hallo!

I dag var den superlange mandagen hvor vi slutter halv fire. Etter skolen ble jeg med Eli hjem sammen med Axel og en venn av han. Vi spilte monopol en liten stund helt til vi ikke gadd mer. Vi spilte en sånn helt ny versjon med bankkort og slikt.. noen som har prøvd det? Mye smartere enn med penger spørr du meg.

Vi var ikke hos Eli så lenge fordi hun hadde trening + at jeg har mat og helse prøve i morgen. Så på veien hjem kjøpte vi oss en goooood kebab hver:


Liker du kebab?

- ANDREA BADENDYCK

What a lovely valentine!

Hallo!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Axel. Dagen i dag har vært utrolig herlig sammen med kjæresten min.
Det startet med at jeg måtte stå opp 8 om morgenen for å få tid til å dusje, fikse meg, lage kort og ikke minst bake muffins.
Slik så det ut når jeg var ferdig:

I love you kjærlighet
Muffins med masse melis og hjertepynt
Belgisk sjokolade
Og et søtt kort

Dette fikk jeg i gave:

Body lotion
Hårprodukt
Hårspray
Lepomade
Rouge
+ Hårbånd som jeg ikke fikk tatt bilde av


Og ikke minst fikk jeg jo 6 nydelige roser av gullet:


Haha, så søt. Litt tullebilder da men..

Nu hopper jeg i seng!

- ANDREA BADENDYCK

Valentines day og bursdagen til kjæresten min

Ja, som dere leste så har kjæresten min bursdag i dag - på valentine´s day! 

Derfor må jeg jo selvfølgelig skrive et innlegg her til han:

Søte, snille, nydelige Axel. 
Gratulerer så utrolig mye med dagen! 15 år og greier, like gammel som meg jo. Kult!
Du er en fantastisk person med utrolig mange posetive sider og en gutt det er veldig lett å bli glad i.
Det at vi har holdt sammen i 14 måneder er herlig å tenke på - 14 måneder med verdens beste gutt.
Vi har det alltid utrolig gøy sammen og ligner så mye på hverandre når det gjelder personlighet og humor.
Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, du betyr mer for meg enn man kan beskrive. Du er herlig hele deg, og jeg blir varm i kroppen av å tenke på deg. Ditt nydelige smil lyser opp dagen min til tusen. Alt jeg ønsker er å ha deg ved min side!
Håper vi holder sammen veldig veldig lenge.  Ha en super dag gutten min, jeg elsker deg.
You have stolen my heart baby ❤

Kommer et innlegg senere i dag med masse bilder fra tidene med Axel!

Har du kjæreste?

- ANDREA BADENDYCK

Header konkuransse

Hallo alle søte lesere!

Jeg fikk en kommentar om hva jeg kunne ha konkuransse om, som jeg syntes i grunn var nokså bra. Den personen skrev at jeg kunne ha en header konkuransse, og det passer ganske bra fordi jeg har hatt lyst på en header lenge nå. Er skikkelig dårlig på å lage det selv!

SÅ ALLE DERE SOM LESER NÅ:

Hvis du har lyst til å vinne en valgfri av disse øredobbene:


Så er du med i konkuranssen ved å lage en header til meg!

Hvis du har laget en header eller vil så kan du enten sende den til meg på:
andreabadendyck.blogg@hotmail.com eller legge ut headeren på tinypic og sende meg adressen!

Den som har den fineste headeren, eller den jeg liker best vinner den de liker best av de to øredobbene. Jeg lager en konkuransse senere om de andre øredobbene. Håper mange deltar, fordi jeg har utrolig utrolig lyst på en ny header. Av bilder vil jeg bare ha bilder av meg selv, og ikke bilder med vennene mine osv. Bilder kan dere bare hente på bloggen, og helst ikke bruk de som er på den gamle. Når jeg skriver hvem vinneren ble, er det fint hvis du skriver navn og adresse på epost til meg slik at jeg får sendt deg de øredobbene du har lyst på + en liten hilsen fra meg.

Lykke til allesammen!

Konkuranssen avsluttes Fredag den 19. Februar.

- ANDREA BADENDYCK


Koser oss i bursdaaaag!

Hallo!

Rakk ikke skrive et innlegg før jeg dro, så skriver heller et nå. Nå er jeg i bursdagen til Linn og Elena! Vi har spist taco også brownie og is til dessert. 

Søte jentar!

Hva skal du/ har gjort i kveld?

- ANDREA BADENDYCK

Pakke i posten

Hallo alle kjære lesere!

Jeg tenkte å poste et lite innlegg til dere nå før jeg legger meg, fordi jeg sover så lenge om morgningen. I morgen sover jeg i hvertfall til 1, så hvis jeg har noen morgenfugler som blogglesere så er det jo fint med en oppdatering til dere! 

I dag fikk jeg plutselig en pakke i posten fra en side som heter www.nettsalongen.no. Vet ikke helt hvorfor? Men pakke fikk jeg i allefall. 


Disse øredobbene ble jeg sponset med!

Siden dere er så utrolig søte, og siden jeg har fått så utrolig utrolig mange lesere i det siste (mist 700 unike hver dag) tenkte jeg å slenge i gang en konkuransse hvor dere kan vinne disse øredobbene. Hvorfor ikke? Vil jo glede dere når dere gleder meg. Men hva konkuranssen skal gå ut på vet jeg ikke..

Noen forslag til konkuransse?
Hva syntes du om at jeg skal ha konkuransse?

Å gud, det svir i øynene mine av tretthet.. På tide å hoppe i seng!  Nattinatt♥

- ANDREA BADENDYCK

BUUUURSDAG

Hallo!

Rakk ikke poste et nytt innlegg før jeg dro, så legger ut bildet nå. Bursdagen var utrolig koselig som alltid- digger dere jenter ♥


I LOVE YOU GIRLS!

Hatt en koselig kveld?

GOD NATT ☺

- ANDREA BADENDYCK

Kozy med krem

Hallo!

Planene ble endret, og nå sitter jeg her med kjæresten min. Jeg har lagd kakao til oss med krem. Det er skikkelig digg når det er så kaldt ute! 

Her er noen bilder:
Hahaha, vi to altså.. elsker deg Axel♥

Skjer i dag?

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Goood morgen!

Planene for i dag er:
♥Være på skolen
♥Blogge
♥Rydde rommet
♥Blogge
♥Fikse meg med Maria
♥Blogge
♥Dra i Eli sin bursdag
♥Blogge

Hehe, se så flink jeg er blitt til å prioritere bloggen min! I går skrev jeg hele 6 innlegg, det er nesten sykt. 

Dagens outfit:

Bukse fra tommy hilfiger
Genser fra Zara

Hva syntes du?

- ANDREA BADENDYCK

Natta alle lesere!

Nå legger jeg meg, god natt! Vi blogges i morgen, legger muligens ut morgendagens outfit hvis jeg får tid. 

Er forresten sinnsykt sinnsykt sinnsykt sur nå, det er spredd rundt noen utrolig tragiske rykter om meg på hele Nordstrand som ikke er sant i det hele tatt. Jeg blir særiøst gaal av det, sånt er helt forjævlig! ☹


I love this one ♥♥

Har det skjedd at rytker er kommet ut om deg før?

- ANDREA BADENDYCK

Hullete bukser = LOVE

Halloo!

Takk for utroolig mange koselige komentarer på forrige innlegg, digger dere.

Det jeg skal skrive litt om nå er hullete bukser. Jeg syntes det er skikkelig kult, så lenge det ikke blir sånn overdrevent så man nesten ikke kan se noe olastoff igjen. Jeg foretrekker mest de buksene som er laget med hull fra før av i butikken, selv klarer jeg i hvertfall IKKE å lage hull selv! Hehe, mange bukser har blitt ødelagt etter forskjellige forsøk for å si det sånn. 

Her er to av mine hullete bukser:

Fra Gina Tricot

Fra Replay

Hva syntes du om hullete bukser?

Forresten, dette er yndllings-sangen min nå:
Need you now - Lady Antebellum ♥

- ANDREA BADENDYCK

School pics

Hallo allesammen!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra byen, og skal dusje. Jeg har kjøpt to nye klesplagg, og de skal dere få se om rundt en times tid - så bare følg med. 

Tusentakk for alle koselige komentarer på innlegget under, ble skikkelig glad når jeg så dem!

Samf. famføringen gikk skikkelgi bra, klarte alt utenatt og husket hva jeg skulle si. Jeg tror faktisk heller ikke at jeg noengang har vært så nervøs før en framføring, hjertet mitt dunket i hundre og jeg kaldsvettet skikkelig på hendene. Aner ikke hvorfor, jeg bare var veldig nervøs. Men det gikk jo selvfølgelig noe galt. Framføringen skulle vare i 3 minutter og min varte i 5. ÅÅåh.. det er så irriterende, jeg bare bablet i vei om gode tider i USA og glemte helt tidsskjemaet!

Ellers så har skoledagen vært ganske morsom. I kunst og håndtverken har vi vært "arkitekter", og vi har et stort byggeprosjekt. Vi lager skisser med mål fra alle vinkler av huset vi skal lage, også skal vi lage det bare selvfølgelig i en ganske liten størrelse da. Vi måler opp, sager og står i! Det er kjempegøy, men faktisk også mer avansert enn jeg trodde.


Nå hopper jeg i dusjen! ♥
 
Hva skal du i dag?

- ANDREA BADENDYCK

Novellen min

Hallo!

Nå sitter jeg på skolen og er akuratt ferdig med novellen min. Jeg valgte oppagven som ble kalt:" Skriv en fortelling eller en novelle om en ungdom som torde å være seg selv". Jeg ble ferdig 25 minutter før maks tiden, så derfor tenkte jeg å legge den ut så jeg kan få høre hva dere syntes om den.


Skammen

 Jeg hadde visst det i flere år, helt siden 5. Klasse. Det var en skam, en skam som jeg bar hver eneste dag. Det var også en hemmelighet, noe virkelig ingen noen gang skulle finne ut av. Jeg hadde alltid likt gutter bedre enn jenter, det var noe med dem som gjorde at det føltes ut som om sommerfugler fløy febrilsk rundt i magen min. Jenter betraktet jeg mer som bare venner, de var søte og gode å snakke med. Men å bli forelsket i en jente? Nei, det hadde jeg aldri opplevd.  Det føltes som en straff, noe som var veldig galt og flaut. Hvorfor kunne ikke jeg bare være som de andre? Aldri om noen skulle få vite dette, aldri.

Jeg løfter forsiktig opp lokket på dataen, endelig skjer det. Jeg lytter etter for å høre om noen er hjemme, men det er ingen andre lyder enn fuglekvitter utenfor huset. Mangen vrir seg av spenning, og jeg kjenner hjertet dunker hardt i brystet. Jeg skriver inn adressen: www.sol.no/chat.
Der klikker jeg meg inn på rommet som heter "Homse, 20 og noe". Plutselig dukker det opp en melding, i det jeg er logget inn. Den er fra Ivar, mann 19 år. Han har blondt, krøllete hår og store, blå øyne. Vi snakker sammen en stund, og jeg kjenner blodet strømme fort rundt omkring i kroppen min. Jeg føler en slags rus av å snakke med Ivar, en forelskelsesrus.  Ivar vil ha nummeret mitt, og det gir jeg til han med glede.

Dagene gikk raskere enn noen gang før og følelsene for Ivar var blitt enda sterkere. Jeg så alltid fram til å kunne ringe han etter skolen og kunne fortelle han om min ellers så kjedelige skoledag. Jeg tenkte ikke på annet, han var på en måte livet mitt. Men han var også en hemmelighet, min store hemmelighet. 

Noe jeg ofte tenkte på var hvordan familien og venner ville reagere. Ville de skammet seg over meg? Ville de hatet meg? Eller ville de kanskje godtatt det? Nei, det var virkelig ikke en sjanse jeg ville ta.

Jeg skvetter opp i det telefonen spiller av ringetonen min på det høyeste volumet, det er Ivar som ringer.
"Hei", sier han. "Jeg syntes vi skal møtes, jeg lengter så inderlig etter å se deg. Kan ikke jeg komme på middag til deg på fredag?". Jeg kjenner at jeg blir svimmel, dette kom som et sjokk på meg. Hva ville foreldrene mine si? "Jo da, det kan du vel..", mumler jeg i det jeg legger på.

Nå var endelig fredagen kommet. Jeg har nesten ikke sovet i løpet av natten, jeg tror aldri jeg har vært så nervøs i hele mitt liv. Kroppen min rister av spenning, usikkerhet og fortvilelse. Plutselig ringer det på, jeg løper ned for å åpne opp. Der står kjærligheten i mitt liv. Han er så vakker der han står, det glinser i de store, blå øynene hans. Hjertet mitt dunker fortere enn noen gang, og jeg føler meg for første gang på lenge lykkelig. Jeg gir han en klem, og viser han veien inn.
 
Plutselig ser jeg mamma og pappa stikke hodet frem. De ser nyskjerrige ut, samtidig som jeg kan ane en liten usikkerhet i deres øyne. Jeg trekker pusten dypt inn. Jeg skal klare dette, jeg skal tørre å være meg selv ? jeg skal fortelle dem hvem den virkelige meg er. Jeg orker ikke et minutt til med skam og ensomhet. "Dette er Ivar, kjæresten min", sier jeg mens jeg prøver å høres så tøff ut som mulig. "Hei, Ivar. Hyggelig å møte deg, jeg er Anne", sier moren min med et hyggelig smil. Pappa hilser også på Ivar. "Ivar skal spise middag med oss, håper det går fint?". Selvfølgelig, Ivar er hjertelig velkommen hit når som helst".

Jeg kjenner den store skammen lette, jeg trekker pusten godt inn. Jeg er føler meg fri, jeg føler meg lykkeligere enn noensinne. Jeg klarte det! 


Hva syntes du?

Etter skolen drar jeg til byen en liten tur, så jeg er vel hjemme sånn i 5 tiden. Da blir det mere blogging. Etterpå er det samfunnsfag framføring, og jeg har egentlig aldri hatt så god følelse før en framføring før. Jeg kan virkelig alt utenatt og har en fin powerpoint. Herlig!

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit


Genser fra Tommy Hilfiger
Bukse fra Zara

Hva syntes du?

Nå drar jeg på skolen! Ønsk meg lykketil med framføring og 2-timers norskstil ☺

- ANDREA BADENDYCK

Skinnvesker- Hot or not?


Jeg digger skinnvesker. Det er utrolig kult, og spesielt hvis den har litt nagler eller kanskje frynser!
Jeg gleder meg til å kunne bruke min til sommeren sammen med en lang topp/singlett og shorts. Herlig.
Min er forresten fra Zara!

Hot or Not?

Nå legger jeg meg, dere får sove godt!❤

- ANDREA BADENDYCK

Having soooo much fun!

.. Eller ikke!


Nå sitter jeg på badegulvet og renser buret til hamsteren min. Misunnelig? Håper virkelig ikke det! Det er virkelig noe av det kjedeligste som finnes, men sånn er det jo bare. Må man - så må man. Ahhhhhhh.....

Noen som skulle ønske de var meg akuratt nå?

- ANDREA BADENDYCK

Ting som varmer et hjerte

Hallo søtiser!

Noe jeg har tenkt mye over er det med at folk tror at kjøpegaver er så utrolig mye bedre enn hjemmelagde.
Men det er jo ikke alltid det, eller hva? Personlig ville jeg blitt mye mere glad hvis jeg fikk et søtt kort, eller noe en person har brukt mye tid på å lage til meg enn en ting som er kjøpt i butikken.
Det å få et kort med vakre, varme ord betyr så utrolig mye mer.
Jeg ELSKER å få sånne personlige ting laget med omtanke.
Av bestevennen min, Tuva Emilie, fikk jeg en scrapbook til bursdagen min. Den var fylt med gode ord, fine dikt og en haug med koselige bilder og minner. Jeg ble så rørt at jeg begynte å gråte da jeg var ferdig å lese gjennom den, det må jo bare være verdens herligste gave!
 Her er noen eksempler på ting som betyr noe:

Hva ville du helst hatt av gave og noe hjemmelagd fra noen du er veldig glad i?

- ANDREA BADENDYCK

Andrea anbefaler...

 


Parfymen Hypnôse av Lancôme!
Den lukter helt SYKT godt, jeg bare elsker den jeg. Jeg har sikkert hatt lyst på den siden sånn 5.klasse, også fikk jeg den plutselig til jul. HAHA, du kan tro jeg ble glad! Det er verdens beste lukt, helt klart. Prisen vet jeg ikke helt nøyaktig, men den er ganske dyr i forhold til mange andre merker.

Prøvd den før?

- ANDREA BADENDYCK

Funtasticface.com .. æææ


HAHAHAHAHA... monsteeeeer!

Dette er hva Andrea Badendyck driver med klokken halv 12 om kvelden.. 
Dere kan godt kalle meg nørd til 1000 men jeg kan si som unnskyldning at det var ganske morsomt. Dere burde prøve ut den nettsiden (Den er reklamert på bildene), det var utrolig mye morsomt å legge til på bilder der!

 Sorry hvis noen drømmer mareritt etter det siste bildet, det var i grunn helt sykt ekkelt... ÆÆÆÆ!!!

- ANDREA BADENDYCK

Aktivitetsdag

Hallo allesammen!

Nå sitter jeg på rommet mitt og spiser sånn god musliblanding. Dagen sålangt har vært grei, er hjemme fra skolen i dag fordi jeg var kastet opp å sånt i natt.
 Haha, vet dere hva? Jeg har alltid vært sånn skikkelig sur fordi jeg syntes bildene som kameraet mitt tok ble så små inne på pc´en og bloggen. Også fant jeg ut her om dagen at det gikk ann å stille inn størrelse, og da hadde jeg hatt den på den minste størrelsen! Hehehe.. det var da bra at jeg fant det ut - jeg som trodde kameraet mitt var skikkelig dårlig. Men nå er jeg fornøyd igjen med store, fine bilder. Nice!

I morgen er det aktivitetsdag på Tryvann. Det blir nok morsomt!
Vi skal møte opp der klokken 10, og jeg tror jeg må ta tog og tbane for å komme dit. Jeg har vært på Tryvann flere ganger før, og snyntes igrunn det er et fint annlegg. Jeg skal stå slalom eller blades i morgen.. orker ikke snowboard. Da må man sette seg ned i toppen av bakken og feste spennene(?) slik at man sitter fast på brettet. Det tar litt tid og sikkert litt kjedelig for andre å vente!


Hehehehe... webcam bilder er kult!

Men nå skal jeg jobbe litt med framføring, så vi blogges senere i kveld.

Har du vært på tryvann før?
Skal noen dit i morgen?

- ANDREA BADENDYCK

Liiiiiips

1.

Dette er da den lyseste typen. Her tok jeg faktisk på litt lys fundation og solpudder + vaselin på leppene. Personlig syntes jeg det så ganske fint ut på bildet, men likte det ikke i virkeligheten!

Nr.2

Go natural lips! Det eneste jeg brukte her var litt vaselin.. Syntes resultatet er fint, men liker bedre litt mer farge.

nr.3

My love! Jeg elsker denne fargen og det å ha litt mere farge på leppene syntes jeg gjør hele meg mye bedre. Jeg syntes resten av sminken plutselig ser mer naturlig og friskt ut når jeg får på meg leppestift.

Hvilken farge foretrekker du på leppene i hverdagen?


- ANDREA BADENDYCK

My birthday in pictures

Siden jeg ikke rakk å legge ut bildene fra bursdagen i går, så legger jeg dem ut nå!HEHEHE.. Det var da noen bilder fra i går!

Men nå må jeg løpe i seng, vil jo klare å stå opp i morgen tidelig. Natta <3

- ANDREA BADENDYCK

School is cool

Hallo!

Nå sitter jeg på datarommet med Bjørn-Erik. Vi har RLE og koser oss utrooooolig mye.. eller ikke. Men uansett, skoledagen i dag er sykt lang, jeg slutter ikke før halv 4. Jeg er så sykt sliten allerede, 9 timer med skole på en dag er stress.

Bursdagen i går var kjempe koselig med mange søte mennesker. Jeg fikk faktisk 1400 kroner + gaver selvom det bare var 9 stykker der! Men de skal jeg spare til London, som det faktisk bare er 2 uker til jeg skal i dag. GLEDER MEG!


Litt random bilde fra da jeg så "Did you hear about the Morgans?" på kino.
Bjørn Erik & Hanna <3

Når er det seneste du slutter på skolen?

- ANDREA BADENDYCK

Bursdags outfit

Halloooo!

Som dere vet så feirer jeg bursdag nr.2 i dag med vennene fra barneskolen + Bjørnis og Fanny.
Har sykt dårlig tid, bursdagen begynner om 20 min så rekker ikke skrive mer. Nachos til middag :D!Kjolen vet jeg ikke hvor er fra!

Hva syntes dere?

- ANDREA BADENDYCK

Home from birthday

Halloo!

Bursdagen til Maria var sinnsykt kul. Den gikk såååå fort... Vi tok noen sykt kule bilder, sånn hvor man rister på hodet vet dere. Vi badet og løp rundt om kring og spiste indisk tandori kyllingrett til middag. Til dessert ble det brownie & is.. naaam!

HAHAHAHAHA... I <3 MY FRIENDS!!

Hatt en koselig lørdag?

- ANDREA BADENDYCKA little update + outfit

Hallo allesammen!

Unnskyld for null blogging i går, men jeg var faktisk ikke hjemme i går. Først dro jeg til byen en tur etter skolen for å kjøpe inn litt til bursdagen etterpå, også dro jeg til Linnea. Der fikset jeg meg sammen med henne og Eli også dro vi videre til Julie og Fanny's bursdagsfest. Etter den kom jeg hjem til Maria i 1 tiden, og overnattet hos henne. Så man kan si jeg hadde en travel fredag.

Jeg må desverre inrømme at resten av helgen vil bli nesten like travel. I dag skal jeg i Maria's bursdag, og skal fikse meg med Ulrikke før den. Men det kan hende at jeg får tatt et innlegg før jeg drar i bursdag + at jeg skal ta masse bilder der til å legge ut i kveld. Det skal være en sånn bade-bursdag hvor vi skal bade i badebassenget hennes som er inne og jacuzzi'en hennes som er ute. Det blir nok skikkelig koselig!

På søndag skal jeg feire min egen bursdag - igjen. Denne gangen med barneskole-gjengen min, og jeg gleder meg veldig mye til å se alle igjen. Det blir også blogging på søndag, så skal selvfølgelig passe på å få tid til bloggen.

Her er dagens outfit forresten:


Genser fra Free Quent

Hva syntes du om dagens outfit?
Har du også en travel helg?


- ANDREA BADENDYCK


HAHAHAH....

Hahahahahahha.. Jeg må le litt når jeg ser disse bildene fra i sommer da jeg og hunden min lekesloss på hytten:

Whooops... BUSTED! :)

Søt ikkesant?

- ANDREA BADENDYCK

Leaving for school

ÅÅÅÅÅÅH, nå er det skole. Et bilde som beskriver hvor glad jeg er for det:

Haha, neida.....


Nå er det skole folkens, bussen kommer drar om 5 min så jeg har dårlig tid!
Vi blogges etterpå - dere får ha en super skoledag.

Er du på skolen nå?

- ANDREA BADENDYCK

Gjett hva jeg koser meg med nå a..


DREAM IS <3
Jeg elsker DREAM is, det er så utrolig godt. Den jeg spiser nå er egentlig ikke min favoritt, men godt uansett. De to beste er den med kirsebær og sjokolde & den med sjokolade is og brownies!

Liker du DREAM IS?

Sov godt alle sammen, vi blogges i morgen. Love you al!

- ANDREA BADENDYCK

Birthday princess

Haha, gjett hvem som fyller 8 år i dag?Shandie Badendyck har bursdag i dag. 8 år og greier.. Stor jente!
Vi markerer alltid bursdagen hennes ved å lage masse vafler (uten sukker selvfølgelig) også får hun spise så mange hun vil. Tror det er sånn årets høydepunkt for henne, hun elsker det.
Har faktisk helg glemt bursdagen så hun får ingen gave.. Men det går fint - hun skjønner jo ikke tingen med burdag uansett.

Bursdagshilsen?


- ANDREA BADENDYCK

Outfit 3 februar

Hallo!!

I dag hadde jeg RLE prøve, den gikk veldig bra. Hadde pugget utrolig mye da, så er kanskje ikke så rart. Regner med 5-6 i karakter. Som dere vet er jo denne uken helt nazi for meg, så dagens ting å gjøre er å øve til naturfagprøve og engelskframføring. Yippyyyy... What a week!
 Uansett så er jeg glad - for gjett hvem som ligger på 67 plass på topplisten?
Overdel fra Zara
Singlett fra Cubus
Bukse fra Only

Hva syntes du?

- ANDREA BADENDYCK

What I am doing right now

Halloo!!

Haha, noen som har lagt merke til at jeg har blogget mye i dag og i går? Flink. 
Nå sitter ligger jeg i sengen og pugger om  den norske kirke, Martin Luther og religion & vitenskap. Altså jeg skal ha en RLE prøve i morgen. Det går nokså greit, syntes stoffet forsåvidt er ganske lett. Håper på 5 eller 6 - helst sekser fordi jeg vil prøve å få noen seksere på kortet til sommeren. 
RLE is soooooo funny!! <3<3<3<3

Er du flink til å øve på prøver?
Har du også prøve i morgen? 

- ANDREA BADENDYCK

Bare for å være snill tenkte jeg å slenge med 10 sanger dere bare laste ned på iTunes:
- Replay
- Use somebody
- Fireflies
- Hard
- Dream girl
- Do you
- Bad boys
- Need you now
- Fifteen
- Tie me down

Nerdebriller- Hot or Not?

Jeg syntes det kan se kult ut, men ikke alltid. Syntes det er litt oppbrukt nå, men feks. bloggere som Ulrikke Lund kan jo se sykt kul ut med sånne! Vet ikke om jeg ville gått med det selv, men søte er de.


Meg & Fanny som eksempel. Nerdebrillene er fra Bikbok og koster litt under 100 lappen!

Hva syntes du - Hot or Not?

- ANDREA BADENDYCK

Top 5 favourite makeup


Dette er mine top 5 must have i sminkepugen!

260699101256469645417Fundation fra BOBBI BROWN
260699101256469645417Primer fra GOSH
260699101256469645417Mineral fundation fra E.L.F
260699101256469645417
Rouge fra BOBBI BROWN
260699101256469645417False effect lash mascara fra MAX FACTOR

Har du noen egne favoritter?
Har du noe av den samme sminken?

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hallo!!

Planene for i dag er vel bare å blogge, slappe av og øve til RLE prøve. Er forresten på 86. plass på topplisten - koselig!
Jeg merker at jeg får bare fler og fler faste lesere hver uke og det er sykt gøy for meg. At the moment bare ELSKER jeg å blogge :)

Dagens anntrekk er et skikkelig "slappe av" antrekk. Men hvorfor gå med stramme, ubehagelige bukser når man bare skal være hjemme? Ser egentlig ikke noe poeng i det.

Min kosebukse er forresten fra Risøe


Liker du å gå med kosebukser på daffedager?
Hva syntes du om dagens outfit?


- ANDREA BADENDYCK

Iskaffe videoen

Her kommer iskaffe videoen!

Lagde en video og forklarte siden det var så mange som lurte på oppskriften osv. Grunnen til at det tok så lang tid å legge den ut var fordi jeg er nybegynner på iMovie og da var det litt vanskelig å skjønne programmet i starten. Håper dere blir fornøyde!Har du laget iskaffe hjemme før?


- ANDREA BADENDYCK

Sommerens fineste bikinier

 

Når du skal kjøpe ny bikini til sommeren, annbefaler jeg deg virkelig å titte innom h&m. De har utrolig mange fine nye modeller nå i år! De koster også bare 129 kr for overdel og 99 kr for underdel - ganske billig. Den helt til venstre skal jeg kjøpe, bare i rosa. Den er sykt fin! Som dere ser liker jeg veldig godt den type bikinimodellen jeg har tatt med bilder av, syntes de er mye kulere enn de vanlige. 

Ta en liten sniktitt på årets bikinier på www.h&m.com!

 

Hva syntes du om bikiniene?

Liker du best "normal bikinimodell" eller sånne på bildene?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

 

School is hard!

Halloo!

I dag har jeg vært på skolen helt til halv 4, skikkelig lang dag på mandager. Akuratt denne uka er sånn HELT syk. Jeg får ikke vært med venner en eneste dag. Hater sånne stresseuker!!!

Dette må jeg forbrede meg til:Jaja, får trøste med to søte bilder fra skolen idag:Fanny <3

Har du mye prøver fortiden?

- ANDREA BADENDYCKDagens anbefaling


Fundationen fra Bobbi Brown er noe jeg har hatt planer om å annbefale lenge. Den er så SINNSYKT bra!
Mange sliter nok med å finne en fundation man liker i tilleg til at den matcher hudfargen din perfekt. Det samme gjorde jeg helt til jeg fant denne. Første gangen jeg kjøpe den var vel for et år siden. Jeg var på steen & strøm og hadde planer om å kjøpe en god fundation på esthetique. Jeg ble anbefalt Bobbi Brown fundationen og en mann som jobbet der testet flere farger på meg og fant  raskt den rette. Jeg har elsket den siden den gangen jeg fikk prøvd den. Nå litt etter jul har jeg fått meg en ny en, og jeg har farge nr 4,5.

Det jeg liker så godt med den er at den er ganske "tynn", så man trenger ikke så mye for å få et jevnt resultat. I tillegg gjør det at den er tynn sånn at man ikke føler at man har på seg en maske av fundation. Det føles naturlig å bruke den + at det at fargen er akuratt som min gjør at den bare glir rett inn i huden og gjør resultatet fantastisk! Jeg annbefaler  virkelig denne fundationen til alle som bruker det og liker en mer naturlig look. Jeg bruker bare litt solpudder over og tar litt rouge i kinnene og da er jeg superfornøyd med resultatet.

Prisen er 370 kr, ganske dyrt - men det er verdt pengene! Du kan få kjøpt den på estethique.

Har du noen produkter fra Bobbi brown?

- ANDREA BADENDYCK