hits

februar 2011

verdens undergang

Hei alle sammen, FANNY HER!!!!!!

Ok, folkens. Jeg advarer dere, ta frem tørkler eller do papir eller hva dere bruker når dere gråter før dere ser denne filmen

JA DERE SER RIKTIG FOLKENS..... De kysset, KYSSET?! Hvem gjør det.....    Ok alle! Men det poenget er invalid, fordi halloo, han er sammen med meg. Mentalt. I holdet mitt. Ok dette ble kleint. Hehe, jeg lover jeg drømmer ikke om justin bieber..... Ok, enda kleinere! Men serr medmennesker, dette er seriøse saker. Skikkelig dype seriøse saker. Justin bieber ha... Jeg greier ikke skirve setningen, ok ok, jeg gjør det. Bare ta ti dype puste drag. Er du klar for dette? JUSTIN BIEBER HAR KJÆRESTE. Jeg trodde første gangen jeg skulle skrive justin bieber og kjæreste i samme setning skulle være noe mer lignende; jeg er kjæreste med Justin Bieber folkens. Ikke der setningen innholdt navnet til en disney stjerne med gutte kropp!! Tulla, det hjelper ikke snakke dritt, det gjør ting bare værre..... ehe, NOT!

Liksom jeg dro på cheer trening og ante fred og ingen fare, hadde bare sett det bildet når selena stapper hue til justin nedi puppene sine: (Som btw ikke finnes) (det nederste til venstere)

Og at han beføler rompa hennes:men HALLO? Alle gjør det.. Sant, SANT?! Uansett, når jeg kom hjem, skrev alle om en film, og jeg åpnet den, IGENN ante ingen fred og fare. så BAMMMM, der sto de.. å kysset.. Jeg følte verden min raste sammen, alt bare ble svart og tomt og jeg gråt som om det ikke var noe i morgen... TULLAAA!! Haha, dere trodde på det jeg skrev der sant, tenkte sånn; OMG hu der er gal! Men uansett, jeg så filmen og ja, både jeg og bassa var  Begge helt knuste. Skikkelig sad fangirl moment over her assa. HVORDAN KUNNE HAN?! Både klippe håret OG få seg kjæreste.3 og et halvt minutt stillhet da vi alle hører på denne å gråter

Jeg tror jeg går å graver meg et hull og stapper hodet neddi. Ellers så kan jeg gå på mc donalds å spise cheersburgere til jeg ikke er lei meg lenger. Jeg tror jeg går med forslag 2, fordi det hadde sett litt dumt ut å stå med hodet nedi bakken, og jeg tror det ikke hadde hjulpet så mye med smerten, bare gjort at jeg så ut som en levende tomat opp ned. Så altså er konklusjonen min at jeg slutter å like justin bieber og spiser meg feit på mc donalds mat. TULLA IGJENNN. Haha, Justin Bieber er den ENESTE jeg vet bursdags datoen på, kan ikke datoen på bursdagen til foreldreme mine en gang! SOM MINNER MEG PÅ; GRATULERER MED DAGEN JUSTIIIIIINNN!!!! Det er akkurat 10 timer og 46 minutter til Justin er 17 år(TROR JEG, jeg suger i matte) , fordi han var ble jo født 12:56, men det er bursdags DAGEN hans. OK, jeg vet minuttet justin bieber er født. Flaut. MEN, i mitt forsvar hadde det vært enda flauere om jeg hadde vist navnet til alle familiemedlemmene hans, navnet på alle i crewet, hvor gammel søskenene hans er, hvor han kommer fra, hva alle bestevennene hans heter, hva yndlings fargen hans er, hva hunden hans heter.... Vent... Jeg vet alt det der og! OK, enda kleinere enn i sta. Eheee, jeg tror jeg slutter der før jeg driter meg ut for alle ungdommer i hele norge, og ser ut som en totalt idiot sa HADE!!!!

 

HILSEN FANNY DREW BIEBER

En diggere skoledag

Heihei!

I dag var første skoledag etter ferien, men mye bedre enn alle de andre. Vi har øvd på skuespillet vårt i dramaen fra klokken 9 til 4! Tiden gikk sykt fort, sikkert fordi vi har det så gøy. Det blir virkelig dødsbra, gleder meg til å vise det for skolen/foreldre ♥ Axel er Aladdin og jeg er Yasmin, hihi, sweet... Som sagt skal jeg få noen til å filme litt, slik at dere kan se. Kanskje ikke akkurat hele, i og med at forestillingen tar over 1 time, men kanskje jeg klipper litt sammen til bloggen.

Ntaaw, Maria ble motatt av meg med et stort kyss på kinnet.. Uheldig for henne hadde jeg akkurat tatt på leppestift, haha!


Maria er sultinnen/ min mor, og jeg er da prinsessen! Her var vi på et "venterom", i mens noen andre scener som vi ikke var med ble gjennomgått. Derfor så ikke mange andre er med på bildene, siden bare noen få ventet. Men vi er nesten 20 tror jeg!Bestiee ♥In action!!

Forresten så søkte jeg ULLERN vgs.. Sykt uventet kanskje, i og med at jeg ikke nevnte den blant de jeg vurderte. Men har snakket litt med forskjellige folk, og jeg følger magefølelsen. Noen kommentarer om Ullern hadde vært SUPERT :) Er sikker på skolen, men litt usikker på linjen. TROR det blir almenn, men media hadde også vært gøy? Er faktisk ikke sånn helt sykt skolelei, så tenker jeg uansett hadde klart studiespes veldig bra. Men er også veldig interessert i ting som har med media å gjøre, og tror karakterene hadde blitt veldig bra der + morsommere hverdag?Men aner IKKE hva jeg skal bli, så det er vanskelig! Heelp me, frist 12.00 i morgen......

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Koooooselig

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Fridays med Emilie. Haha, vet jeg er der mye, men det er så koselig der. Vi bestilte Oreois, og satt der i mange timer. Det var utrolig hyggelig å møte henne igjen, sykt hvor mye det er å snakke om. Ååh, Emilie må være den søteste jenta noensinne ♥ Så herlig, merker at jeg har savnet henne veldig!Såå pen ♥
Koos!

Gleder meg kjempemye til i morgen, da møter jeg verdens beste kjæreste igjen. 9 dager siden sist :(:( Miss him soo much ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei!

Nå skal jeg til byen for å møte Emilie. Vi var bestevenner i 6/7 klasse, men mistet litt kontakten når hun begynte på ungdomsskolen sien hun er 1 år eldre enn meg. Har ikke vært med henne på helt syyykt lenge, så jeg gleder meg veldig. Det blir koselig! ♥

Genser fra River Island & bukse fra Pull and Bear!

Ha en fin søndag ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Marwin

Hey!

Jeg har fått en del spørsmål om jeg kunne legge ut noen bilder av " det nye" hamsteret mitt+ skrive litt om han og det å ha et hamster. Jeg skjønner at det er mange som ikke bryr seg osv, men da får dere heller bare ikke lese. Dette svarer jeg på fordi mange lurte!

Hamsteret mitt heter Marwin. Han er:

♥ En gutt

♥ Litt over 2 mnd gammel

♥ Et gullhamster/ pandahamster

♥ Helt sykt søt:♥♥♥♥♥♥

Litt om sussebassen:

Han er en veldig rolig hamster, som gjerne kan sitte stille lenge i handa. Han kan også sove i hånden, noe som er ganske unormalt til å være et hamster. Han er også ganske pysete, blir redd når han hører noen kommer/høye lyder + at han ikke tør å klatre. Hihi, søøten! Helt annerledes enn Tutsi, mitt første hamster. Han var DEN tøffingen, uten frykt for noe og ville aldri sitte stille. Rart hvordan dyrene kan være så forskjellige! Marwin er rett og slett en liten kosegutt, som også er glad i godbiter. Han liker best ost, gulrot, korn og mais! Men han er igjen langt fra så grådig som Tutsi var, og spiser bare litt om gangen. Kanskje det kommer seg med alderen? Jeg har i allefal blitt helt sykt glad i han den siste tiden, jeg kjenner det hjelper å ha han hos meg etter Tutsi sin død.Litt om ansvaret:

Mange lurer på nettop dette, hva som skal til for å ha et hamster. De er veldig selvstendige, og er ikke flokkdyr. Altså skal du bare ha et hamster i et bur, ellers kan det oppstå slosskamper og i verstefall at den ene dør. Ikke bra! Det er viktig å gi hamsteret noe godt å spise hver dag, men ikker erstatte dette med fóret som er veldig viktig. De er utrolig glad i grønsaker, ost osv, så de elsker når de får noe slikt i skålen.

Ellers må du bytte vann hver kveld, men det er jo ikke akkurat så veldig krevende å gjøre heller. Du må også passe på at de alltid har mat i skålen, men de er jo veldig små, noe som betyr at de ikke spiser så mye. Jeg fyller kanskje på litt noen ganger i uken! De er også glad i kornstenger, og jeg sørger for at hamsteret mitt alltid har en. Ellers er det rensing av bur ca en gang i uken, og kanskje feks. doen litt oftere. Dette er viktig å ikke slurve med. Det går veldig fort når du først er i gang, jeg bruker ikke mer enn rundt 15 min til tross for det store buret:Noen synes det høres mye ut, og andre lite. Det får være opp til hver og en! Ellers er kostnaddene veldig små, kanskje 50-100 kr i måneden i snitt. Altså en måned ingenting, og en annen litt mer. Du må tenke deg nøye gjennom før du kjøper deg et dyr, du må være 100% sikker på at du skal takle ansvaret fra dag en. Det er et dyr, et levende individ, som fortjener et godt hjem og et godt liv. Selvom de er søte, er de ikke noen leker eller kosedyr. Ikke glem det! Og når du først har et, kan du ikke bare si "Nå er jeg lei".

Så derfor må dere tenke nøye gjennom om dere vil ha et :) Et hamster lever mellom 2 og 3 år, koster 200 kr og buret koster rundt 1000 kr + at du må kjøpe utstyr. Prisen varierer når det gjelder størrelse, men hamsteret skal ikke ha et lite bur bare fordi du ikke har penger til et stort. Da skal du heller vente! De er jo nattdyr og må ha en del å gjøre om natten, når du sover. Om du er klar for ansvaret, anbefaler jeg dere hamster som husdyr. De er sinnsykt søte, tar ikke mye tid, er morsomme å være med/kose med og du blir ekstremt glad i en sånn liten søtnos ♥

Fler som har hamster?

 

- ANDREA BADENDYCK

Home

Heihei!

Nå er jeg da hjemme. Kom hjem rundt 1-2 tiden i natt, så da var det rett og slett sengetid så fort jeg var hjemme. Reisen hjem gikk veldig bra, bortsett fra den store nedturen med å komme hjem til snø. Det var SÅÅÅ deilig å få oppleve vår i London, med null snø og 12-13 grader. Jeg gikk med vårjakke, og en tynn genser, UTEN å fryse. Det var faktisk en del som gikk med shorts der, og de fleste brukte ikke jakke engang. Buhu, trist å komme hjem til et nedsnødd Oslo! Vil egentlig bare spole tiden et par uker fremover....

Akkurat nå orker jeg ikke ta bilde av meg selv (i og med at jeg nettop stod opp, hehe), så da viser jeg dere heller det lille jeg kjøpte på Heathrow:

Denne fundationen er den beste som finnes! Har prøvd helt utrolig mange, men ingen kan sammenlignes i det heletatt. Kommer aldri til å bytte :)
Denne mascaraen har jeg aldri prøvd før, men liker å teste ut litt forskjellige mascaraer. Den skulle være veldig bra, så det håper jeg!
Dette solpudderet er unikt. Finnes ikke bedre! Blir utrolig deilig å bruke det igjen :)
Denne lukter helt syyykt godt, me like!


Solpudder fra Guerlain, body mist fra Victorias secret, fundation fra Bobbi Brown og mascara fra Guerlain ♥

Noen som har noe av det samme?

 

- ANDREA BADENDYCK

Queen

Hey!

Var jo på Queen musikalen for 2 dager siden, men fikk ikke blogget om det. Den var utrolig bra, med god stemning hele veien. Faren min er en stor Queen fan, noe som betyr at jeg har hørt disse sangene om og om igjen i løpet av barndommen min. Selv liker jeg Queen ganske godt, og synes de har mange utrolig fine sanger. Rett og slett en musikal som er verdt å se, og kanskje spesielt for de som har hørt Queen før så en kjenner igjen sangene osv. Gøy, elsker musikaler generelt!Anbefaler dere å se den om dere er i London, og selvfølgelig om du liker musikken:)

Fler som har sett denne?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagen i dag

Hey!

I dag har som de fleste andre dager her i London, vært travel. Siste dagen for de som ikke visste det, for i morgen kveld går flyet hjem. Litt trist, men blir godt å komme hjem igjen. Man  merker her hvor mange mennesker det faktisk bor i London, det kryr! T-banene er stappfulle, og det blir ganske slitsomt etterhvert. Har i allefal vært en herlig ferie med en super familie ♥ I dag har jeg gjort en del, så det viser jeg heller i bilder enn tekst. Først dro jeg og mamma til Harrods for å kjøpe Hunter støvler til meg:Sykt fint der!!!!
My new Hunters ♥♥ Love them!!! De er helt sorte forresten, er bare lyset på bildet som ble litt rart.

Etter å ha vært på Harrods dro vi til Uggs butikken på Covent garden, sykt kult med en EGEN butikk for Uggs:
Jeg kjøpte et par vårsko, ligner litt på Converse. Viser dere senere, er veldig fornøyd!

Deretter dro jeg og mamsi til en Cafe, og kjøpte lunch:


Søta ♥


Panini, dødsgodt.

Etter det tok jeg t-banen alene(!!) for å møte Fanny:

Bestevenn, koooselig ♥

Fanny, som den Justin Bieber fansen hun er, måtte jo SELVFØLGELIG dra å se Justin Bieber filmen på kino. Den har jo ikke kommet til Norge enda, så det er kuli å ha sett den før alle andre. Ble med jeg, og tok med søsknene mine også:


Haha, meg og sis! Sykt bra film, virkelig. Var rørt under hele filmen, klarte såvidt å holde tårene tilbake. Justin er virkelig en fantastisk gutt, utrolig hvordan han har lykkes i livet. Skal helt klart dra på en konsert engang, ble mye mer fan etter denne filmen! Søt gutt, med sikkert verdens fineste stemme ♥

Etter filmen møtte vi foreldrene våre, og dro ut allesammen på resturant. Var veldig koselig:

Lasagne, naam.
Love yooou ♥

I morgen skal jeg ta en siste shoppingrunde før turen går hjem til Norge igjen. Blir godt å komme hjem igjen til Norge, til tross for stor tempraturforskjell. Herregud, det er jo 12-13 grader her?!?! Savner også den lille, søte hamsteren min. Han heter forresten Marwin nå, til dere som lurer:) Koseklumpen!!

 

- ANDREA BADENDYCK

 

A new buy

Heihei!

Som dere har lagt merke til, har jeg ikke lagt ut så mye innkjøp enda. Men de siste outfittene har vært nye klær, så da har dere i allefal sett noe. Tenker å ikke legge ut alt med en gang, men at de kommer etterhvert via outfits. Så dere får vente i spenning! Men tenkte å vise dere et nytt, siden det ikke er noe "vinterantrekk":

Litt "spesielt", men jeg synes det ble superfint! Begge er fra Miss Selfridges.

Nå skal jeg til Harrods med mamma, for å kjøpe nye Hunter støvler + noe mer. Etter det skal jeg møte FANNY i Oxford street, som kom til London i går kveld. Ååh, gleder meg sykt ♥♥♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey ho!

I dag har jeg:

Spist usunn frokost..


Shoppet i mange timer..


Og tatt en herlig pause på Starbucks ♥

Nå skal vi se Queen musikalen, så nå er det rett ut igjen. Her er dagens outfit:


Jakke og Singlett // River Island, Ringer // Gina & Hm, Bukse // Topshop

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

smashbox oGlow

 

Har brukt denne den siste tiden, så derfor tenkte jeg å anbefale den til dere. Husker dere da jeg skrev om oGloss? Dette er litt av det samme, bare at det er en kremrouge til å bruke på kinnene. Den er først helt blank, og når du smører den på huden forandrer den seg på magisk vis til en fin rosafarve. Det jeg liker med denne er at den ser UTROLIG naturlig ut, bare smelter inn i huden. Den gjør at kinnene dine ser rett og slett "roserøde" ut, akkurat som at du skulle ha kommet inn etter å ha vært ute i kulden. Perfekt for deg som liker et naturlig sminkeresultat:) Tenkte jeg kunne vise dere den på video en gang snart! Kan kjøpes hos www.coverbrands.no. Her er direkte link til produktet!

Fler som liker/ har prøvd denne?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Sliiiiiten

Heihei!

NÅ er jeg hjemme, etter å ha gått rundt i London siden forrige innlegg. Vi har sett Themsen, vært i en katolsk katedral, en sykt fin, gammel kirke, sett Big ben, spist lunsh på Pizza hut, tatt The London eye og sett Buckingham palace. MYE eller hva? Ble ikke noe shopping i dag, kun severdigheter. Var gøy!

Mammi og sis på hotellet, finner frem på kartet!
Brooor, me and mammi :)


Køøøøø!


Buckingham palace:
Fiint, eller hva?

Sykt fin katolsk katedral:


Lunch på Pizza Hut:


Heelt fantastisk pizza ♥

Den gamle, flotte kirken:


Big Ben:

Mee, Themsen and London eye:

I London eye:

Ulrik ♥

Se så høyt oppe vi var:


:)

Veldig koselig dag. I morgen er det shopping som står for tur!

 

- ANDREA BADENDYCK

22.02

Hey!

Nå skal vi til Themsen, et eller annet museeum og ikke minst ta London eye. Blir morsomt, snakkes senere ♥

SIS:)

 

- ANDREA BADENDYCK

A bizzy day in London

Hey!

I dag har jeg vært på farten hele tiden. Kom akkurat hjem etter ca 8 timer uten pause, utrolig slitsomt! Jeg tar forresten tilbake at jeg elsker Primark. Greit nok at det er billig osv, men FOR slitsomt. Mennesker virkelig overalt, dødsvarmt, gigantisk og det er umulig nesten å finne noe. Å prøve klærne kan du BARE glemme, om du ikke vil stå i en totimers lang kø selvfølgelig. Uff.. Kjøpte noen bhér der, og to overdeler. Skal ikke tilbake i løpet av dette oppholdet i allefal, bare tanken av å være der er stressende. En gang er nok!

Dette har jeg gjort i dag:

*Gått rundt i butikker og i de forskjellige shoppingatene

River Island ♥

Tatt masse t-bane:
Mammi ♥

Spist fantastisk lunch:
Sushi ♥

Og klippet håret hos frisør (!!!):
Haha, det ble endel kortere! Tok også litt forskjellige lengder, ble ganske fornøyd. Litt trist å miste litt av mitt lange hår, men deilig å bli kvitt det slitte. Har uansett extentions hjemme om jeg ønsker litt lenger hår i blant, smaart :):)

 

- ANDREA BADENDYCK

River Island

Hey!

De store butikkene i London er visst oppe på søndager til klokken 18.00, så vi rakk å titte i en halvtime før det stengte Kjøpte meg kun en veske fra River Island, men den er utrolig fin. Er dødsfornøyd! Vi gikk litt rundt i Londons gater, nøt det mye mildere været enn i Oslo og spiste utrolig god mat på en Italiensk resturant. Nå har jeg akkurat kommet hjem, og vi har kjøpt inn masse Sevenúp Cherry brus + godis. Skal først hoppe i dusjen, og deretter se litt mtv-eppisoder med søsteren min på nettet. I morgen skal være den store shoppingdagen, så jeg gleder meg helt sykt. Det lille jeg rakk å se i dag gjorde meg HELT forelsket, så jeg kan rett og slett ikke vente til i morgen. Woho, oppdaterer dere selvfølgelig underveis!

Dette er dagens veske innkjøp:

Fra River Island, love it! Ganske enkel, sort, men alikvell en del utrolig fine detaljer som gjør den veldig kul ♥

Like?

Noen lurte forresten på hvem jeg er her med, og det er familien min. Rett og slett!

 

- ANDREA BADENDYCK

Fremme

Hei!

Nå er vi fremme etter en lang reise. Vi dro halv 8 i dag tidlig, og er fremme NÅ. Det var noe galt med undergrunden i dag, så istedet for EN t-bane tur måtte vi bruke 3 forskjellige transportmidler. Er ganske sliten, men deilig å være fremme. Flyturen gikk veldig bra, leste litt i en bok og spilte på iPhonen min. Haha, blir aldri lei!Rat on a scateboard!! Søsteren min sin iPhone altså, har mye bedre rekord.. Hihi.  Favorittspill ♥


Sykt bra, har lest den før og leser den igjen.


Nå skal jeg ut til Oxford street. Snakkes!

 

- ANDREA BADENDYCK

Fridays

Hey!

I dag har jeg vært på Fridays med venner, for å feire Christabelle sin bursdag. Det var utrolig hyggelig, vi var der faktisk i hele 3 timer. Håper du hadde en super kveld, det fortjener du ♥

Birthday girl :) Fina!


Good mat!


Linn har besøk i ferien av en Engelsk jente med Navn Faye, som var utrolig søt:


Linn og Faye! Var morsomt å snakke med henne, i og med at hun ikke kunne norsk I DET HELE TATT. Var ganske nervøs i starten når vi snakket sammen, men ble litt tryggere på engelsken min etterhvert. Utrolig koselig jente :)


Oreo Madness, finnes det noe diggere?!


Jessica ♥

Nå skal jeg pakke, og gjøre alt klart til avreisen 8.15 i morgen tidlig. Woho.. Trenger neppe å pakke så mye, skal kun ta med et klesskitft, skal tross alt shoppe masse der! Ikke gøy med for full koffert..

 

- ANDREA BADENDYCK

Beste kjæresten

Heihei!

Nå er jeg hjemme etter å ha sovet over hos Axel. Vi har kost oss masse! Vi så da som dere vet filmen Salt, som var veldig bra. Den var utrolig spennende hele veien, og ikke minst litt sjokkerende. Og som dere sa- en tenkefilm.. Skjønte kanskje ikke helt slutten, noen som gjorde det? Kommer til å savne Axel veldig. Jeg drar til London, og han til Alpene nå i vinterferien. Da blir det 9 dager uten hverandre, som alltid er hardt. Menmen, får bare glede seg til å sees igjen!

Drar som nevnt til London i morgen, og jeg tror flyet går halv 11. Gleder meg virkelig helt sykt mye! Tror bloggen min kommer til å være veldig interessant de neste 6 dagene fremover, så følg med. Jeg skal ha med maccen til London, og ikke minst ha kamera med meg hele tiden. Derfor blir det masse nye innkjøp, outfits og opplevelser de neste dagene. Skal prøve å oppdatere dere mange ganger om dagen! Woho ♥

Slik ser jeg ut i dag forresten:Bluse fra Bikbok og Bukse fra Vero Moda!

Her er noen få bilder fra da jeg var hos Axel:


Ntaw, Axels søte hund Elmer ♥


Også har vi kjæresten selv :) Elsker deg!

 

- ANDREA BADENDYCK

Salt

285455-1-1298057608374.jpg
285455-1-1298057610187.jpg
Hei!

Nå er jeg hos kjæresten, skal sove her. Siste gang vi ser hverandre på ni dager :( Trist! Nå skal vi se Salt, noen som har sett den? Kos dere i kveld :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Pilking

285455-1-1298031211934.jpg
285455-1-1298031212946.jpg
Hei!!

Nå er vi på pilking med skolen på nøklevann. Vinteraktivitetsdag vet dere.. Vi har tent bål, og griller og koser oss. Gøøy :)

 

- ANDREA BADENDYCK

17.02.2011

Hey!

Tusen takk for alle støttende kommentarer på forrige innlegg, har lest alle sammen. Utrolig hvor godt det er å ha dere som "ekstra" venner med støttende og gode ord, hjalp meg veldig ♥

I dag har vi hatt drama på skolen, gøy som alltid. Hadde med kamera i dag også, så da ble det litt bilder. Vi stresser litt nå fordi forestillingen er rett etter vinterferien, så vi må ha det meste klart... Stress!Vicky:)

Fler som har drama på skolen?

 

- ANDREA BADENDYCK

Hvil i fred, min engel

Ord kan ikke beskrive hvor knust jeg er. Mitt elskede hamster, Tutsi, ble funnet død i buret sitt  11 tiden i dag tidlig av min far. Han har kjempet lenge mot døden, og virkelig vært en fighter. Han har vært lam i bakbena i noen måneder, men alikvell så utrolig sterk. Han har løpt rundt på gulvet som om lammelsen var ingen sak, vært aktiv og hatt en helt utrolig appetitt.  De siste dagene har lammelsen har spredd seg rundt i kroppen. Men senest søndag fløy han rundt på badegulvet, hyper som bare det. Han spiste også en halv gulrot.

Men mandagen og tirsdagen ble alt mye værre. Helt plutselig! Han klarte såvidt å dra seg bortover i buret, øynene ble helt klistret sammen, han hadde nesten ikke balanse, og rullet rundt mange ganger når han prøvde å gå. Ubeskrivelig vondt å se! Han klarte verken drikke eller spise helt plutselig, og vi måtte gi han vann via en slags "sprøyte". Helt utrolig trist for meg, det har vært noen tårevåte og forferdelige dager. Men jeg har vært klar over at dette nå var slutten, men alikvell når han faktisk DØR- er helt jævlig. Han har vært mitt første dyr, kun mitt ansvar. Han har vært så utrolig modig, og aldri redd. Vi har hatt så utrolig mange fine stunder sammen, og hvor glad jeg ble i Tutsi kan ikke beskrives med ord. Og hvor redd jeg har vært for den dagen han skulle dø,  er helt utrolig. Han har vært verdens nydeligste, fineste og rett og slett beste hamster. Selvom jeg har fått en ny for noen uker siden, er det to helt forskjellige personligheter. Tutsi vil aldri kunne bli erstattet, ikke litt engang. Trodde det skulle bli litt enklere å takle hans død når jeg har et til, friskt et, men slik er det ikke. Tutsi er uerstattelig, og jeg skulle gjort alt for å få han tilbake.

Til tross for kun et av fire velfungerende bein og sammenklistrede øyne slik at han ikke så noen ting i går, dro han seg bortover buret og ville IKKE gi opp. Han var oppe virkelig hele tiden, slet seg bortover i buret uten noe mål å komme til. Han la seg aldri til rette for å dø, han kjempet virkelig mot døden. Helt jævlig å se en jeg er så utrolig glad i ha det så vondt. Det siste jeg ville var jo at han skulle lide, og at han skulle dø. Det var virkelig min største frykt! Jeg vet han har det mye bedre nå, men døden er så forferdelig å takle. Jeg savner han så mye allerede. Utrolig hvor glad man kan bli i et lite dyr, må opplveves for å fortsås. Har aldri vært så knust i hele mitt liv, jeg vil alltid elske og savne Tutsi <'3

Dette er bilder fra mandagen, hvor han lå helt stille i hendene mine og jeg trodde han skulle dø:


Sett noe vakrere?

Jeg følte at jeg måtte si farvell til han. Da jeg kom hjem lå han på et håndkle på badet, ganske stiv og kald. Jeg holdt han i hendene, strøk på han og gråt. Helt forferdelig å ha dyret man elsket, død i hendene sine. Han var så nydelig, til tross for å være død:Uff, blir så utrolig vanskelig å ikke ha han ved min side etter 2 og et halvt fantastiske år. Hvil i fred, min elskede engel ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Blir gaaaal

Hei!

Uff, nå er det ikke lenge til jeg skal søke vgs. Jeg har virkelig IKKE bestemt meg, og det forvirrer meg utrolig mye. Kommer nok til å gå almenn, men kanskje Nissen drama. Tror ikke jeg vurderer media lenger, i og med at du lukker noen karieremuligheter som lege, tannlege, dyrlege, siviløkonom osv. Pluss at 3 året er hardt, og men får dårligre faggrunnlag enn de som går almenn. Guud, så vanskelig det er!! Har bestemt meg for at jeg verken vil gå Handelsgym eller Fagerborg alikevell, selvom nesten alle vennene mine skal starte der. Hører så mye rykter om at det er så utrolig sosseskoler, og at man blir outsider hvis man er fra "østkanten". Orker ikke en sånn skole, orker virkelig ikke merkepress og press for hvor man er fra. Det er så T-E-I-T!!!! Dette er nå skolene jeg vurderer:

Elvebakken, almenn/media: Fordi den ligger veldig sentralt i oslo, og er utrolig fin/moderne.

Nissen, drama: Fordi jeg ELSKER drama, og man får vanlig studiekompetanse av det.

Nydalen, almenn: Fordi skolen er utrolig fin, moderne og heelt ny.

Nordstrand, almenn: Fordi jeg bor veldig nærme, og bruker 15 min til skolen. Kommer til å kjenne nesten ALLE som skal starte der, så da slipper jeg stresset med masse ukjent, nytt miljø og nye venner.

Haha, random bilde.. Men hadde vel ingen andre som passet bedre heller. Henriette skal gå på Nordstrand, hadde vært utrolig koselig å gå på skole med henne ♥

Noen råd til meg?

Til dere som er 95 fra Oslo, hvor skal dere søke?

 

- ANDREA BADENDYCK

Videoblogg med Axel

Hey!

Nå er jeg ferdig med å redigere videobloggen, men glemte å skrive "Our life as AB&AB" helt på starten.. Det får gå, fordi det tar hundre år å laste den opp på nytt. Håper dere liker den!

Hihi, love you ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Ny klokke

Hey!

For en stund siden fikk jeg meg en ny klokke, men har ikke skrevet om den enda. Har ikke brukt klokke på mange år, så jeg tenkte det var greit å i allefal ha en. Selvom jeg egentlig heller foretrekker armbånd på handa, og heller iPhone som klokke da.

Den er veldig moderne, og derfor litt vanskelig. Man må være ganske god på klokken for å skjønne hva den er, i og med at det ikke står tall på klokken. Kanskje litt for "moderne" og upraktisk? Jeg irriterer meg i allefal litt over det. Men det som er kult er at man kan ta ut selve klokken, og heller ha flere sånne til å ha klokken i. De har jo mange farger, så det er smart å kunne bytte på! Klokken er fra www.oclock.no.

Fler som har en slik? Hva synes du om den?

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig kveld

Heihei!

Nå har jeg kommet hjem fra Bølgen o moi på Tjuvholmen. Jeg har feiret Axel med brødrene Peder og Johan, moren, faren og mormoren. Vi spiste da på Bølgen o moi, som er en utrolig fin resturant med fantastisk mat! Anbefaler alle å ta en titt på Tjuvholmen generelt, utrolig koselig der. Jeg håper Axel hadde en veldig fin bursdagsfeiring, og det tror jeg også at han hadde. For en herlig familie også da! ♥

Litt skurrete bilde, men se så fint det var pyntet opp med hjerter i trærne!


Axels bursdag dessert :) Levende lys å greier!

Beste beste beste beste ♥♥♥♥♥♥♥


Mormoren og Faren til Axel, søte!


Moren, mormoren og faren. Herlige hele gjengen :)Bursdagsgutten ♥ Jeg elsker deg!

Tusen takk for en veldig koselig kveld.

 

- ANDREA BADENDYCK

Gratulerer med dagen, verdens beste!

Hei!

I dag har min kjære, søte, snille Axel bursdag. Gratulerer så mye med dagen, verdens beste kjæreste ♥

Du er en fantastisk person, som egentlig ikke kan beskrives nok med ord. Jeg er utrolig glad for at du er min, og jeg skal sørge for å aldri miste deg. Vi har holdt sammen i over 26 mnd, og det skal vare mye lenger! Jeg er ikke lei i det heletatt, men heller mer forelsket enn noen gang. Du er helt fantastisk, og den beste tiden er den jeg tilbringer med deg. Håper dagen din blir superkoselig, det skal jeg prøve å sørge for! Gleder meg til å se deg etterpå gutten min, jeg elsker deg utrolig høyt ♥

Noen minner:You mean the world to me!! ♥

Hvis noen har lyst til å lage bursdagsbilde til Axel, tror jeg han hadde blitt dødsglad. Send isåfall til andreabadendyck.blogg@hotmail.com!

Ha en superfin og kanskje romantisk Valentine, dere.

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Hei!

Veldig mange spør om det med videobloggen til meg og Axel, og vi filmet den i dag. Fordi som sagt, at forrige gang ble bare tull- som jeg har laget en liten videoblogg om. Jeg har 3 utrolig stressende dager foran meg på skolen, gruer meg virkelig..

Mandag: Norsk tentamen

Tirsdag: Rle prøve

Onsdag: 2 kapitlers naturfagprøve

Hvorfor i all verden kan ikke lærerne spre prøvene litt jevnere utover? Forrige uke hadde vi kun en fremføring, og nå skal vi ha prøver 3 dager på rad? Og ingenting til torsdag eller fredag? Uff, bare dårlig gjort og sykt teit!!!

Derfor kan jeg virkelig ikke rekke å redigere videoen før onsdag, og det regner jeg med at dere skjønner. Men nå legger jeg meg, må være uthvilt til norsktentamen.... Wohooo!!

Legger med noen litt morsomme bilder, visste ikke at Bjørn Erik stod bak meg da Fanny tok bilde, haha:

Haha, var helt seriøs og poset uten at jeg merket at han var bak meg! Fine grimaser Benny ♥♥♥♥♥ Lool.

Sov godt, snakkes i morgen!

 

- ANDREA BADENDYCK

13.02.11

Hey!

Nå er jeg hos Axel. I dag har vi vært sammen i 2 år og 2 mnd! ♥ Koselig, elsker kjæresten min. Nå skal vi se litt på tv, og være litt usunne.Axel har også bursdag i morgen, altså på Valentine. Vi skal feire bursdagen hans med familien, og dra på resturant. Blir nok superkoselig!

 

- ANDREA BADENDYCK

Tror dere på slike konkuranser?

Hey!

Over alt på nettet er det diverse reklamer av ting du kan vinne osv. Ofte tror jeg ikke på det, kommer litt ann på egentlig. For eksempel en konkuransse som heter "Vinn en reise til Hollywood og inviter 4 venner gratis, bo på 5 stjerners hotel, fly med 1.klasse, møt alle stjernene og få lommepenger til 20 000 kr". Slike konkuransser virker kanskje litt for godt til å være sant? Eller hva tror dere? Her er konkuransen:

Trykk på bildet for å komme til konkuranssen. Det eneste man trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål, også er man med i trekningen. Virker dette logisk for deg? Tror du at de faktisk trekker en vinner? Jaja, man taper kanskje ingenting på å melde seg på uansett når det er gratis.
Tror dere slike konkuransser er sanne, eller bare tull?

NattiFanny, Elena & Fanny. Herlige ♥


Fanny snupp! ♥

Tusen hjertlig takk for alle utrolig fine headere. Har fått utrolig mange, og sååå mange fine. Derfor kommer jeg nok til å bytte litt oftere.

 

- ANDREA BADENDYCK

At Fannys

Hei!

Nå er jeg, Fanny, Kristian og Axel hos Fanny. Fanny kb og Elena kommer snart de også! Vi har laget nachos, og skal kose oss med film. Skal overnatte her til i morgen, oppdaterer dere senere ♥
Love yoou ♥

Kos dere masse i kveld!

 

- ANDREA BADENDYCK

For noen negler!

Hey!

Gjett hvor jeg har vært i dag? På Stovner senter, Neglsnekkeriet, for å fikse neglene mine. Første gang jeg har gjort det, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Negler gjør så mye, og det er så utrolig fint å ha velstellte, flotte negler. Mine var helt foferdelig stygge, og jeg skjulte de alltid med sort neglelakk. Føles fantastisk med fine negler!

Kathrine, som tok det på meg, var også utrolig flink. Det tok litt under 1 time, men tiden gikk fort. Hun var veldig hyggelig og vi snakket endel underveis. Jeg skjønner ikke hvordan hun har klart å få det til å se så sykt ekte ut, den falske tuppen har liksom smeltet inn i neglen min slik at det ser ut som at det er min egen. Er utrolig fornøyd med resultatet, se så fint det ble:Hoho, et lite valentines hjerte på den ene neglen!
De holder i 4-6 uker, og da kan du fylle på nytt hos dem. Det koster ikke så mye, men husker ikke helt prisen. Det jeg tok heter "Ett sett negler", som det er tilbud på ut februar. Satt ned fra noe med 700 kr til 425 kr, billig! De holder til i salongen Gunnhild frisørene, Stovner senter i Oslo. Hvis du vil se litt fler bilder av diverse resultater, kan du melde deg inn i facebookgruppen deres "Neglsnekkeriet".Hvis du har lyst til å bestille time, kan du ringe 97535030 eller sende mail til post@neglsnekkeriet.no.

 

Fler som har fikset negler i salong før?

 

- ANDREA BADENDYCK

Header

Hei!

Noen som har lyst til å hjelpe meg med å lage ny header? Hadde blitt superglad, trenger egentlig en ny nå. Helst med lys eller hvit bakrund, gjerne flere bilder mikset i et. Tusen takk, her er noen forslag til bilder:Send til: andreabadendyck.blogg@hotmail.com ♥

Størrelsen jeg har på headeren min nå er:

height: 400px; width: 960px;

 

- ANDREA BADENDYCK

Litt annerledes skoledag

Heihei!

I dag har vi hatt en litt annerledes skoledag, vi har nemlig vært på "Norsk form". Temaet for dagen har vært stoler, og vi har blitt guidet litt rundt av sjefen der som har vist oss diverse designerstoler osv. Ganske interessant! Men det som var gøy, var at vi skulle designe vår egen på slutten. Vi skulle dele oss inn i toergrupper, og da var jeg med Fanny. Vi fikk ark, pinner, sugerør, ståltrå, tusj og litt sånt. Og så hadde vi en time på å lage to skisser, og designe den stolen vi likte best i miniformat. Ganske morsom dag!

Min og Fanny´s "Love swing":
Hoho, viktig å ta bilde med resultatet daa!
Sykt fint bilde eller hva? Solen som lyser opp, elsker det!


Love yoou bestie♥


LOVE swing for èn person.... Haha, fikk ikke karakter uansett så var ikke så viktig med sånt!

Fler som har vært der?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey!

Skal prøve på å blogge litt oftere fremover, har vel vært litt flink de siste dagene? Prøver på 2-3 ganger i allefal, det er jo bra. Husk at det ikke alltid er like lett å finne på noe å blogge om, tviler på at alle dere hadde klart å skrive mange interessante innlegg hver dag. Har faktisk 931 innlegg tilsammen på bloggen min! Hahaha, sick? Er veldig glad i å blogge egentlig, synes det er gøy. Spesielt når jeg har så snille lesere som er så flinke til å kommentere, for jeg elsker kommentarer. Dere sier at jeg lyser opp dagen deres med bloggen, dere må vite at dere lyser også opp min med hyggelige ord :)

Skal prøve å ha outfits i allefal noen ganger i uken. Ikke fordi jeg har noe spesielt kule klær på meg, men fordi dere liker å lese om det. Her er dagens:Skjorte- Zara // Bukse- River Island (♥♥♥) // Ringer- Bikbok og Glitter // Skjerf- Seccond hand female Copenhagen

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Drama

Hei!

Haha, nå trodde kanskje noen at det var litt "gossip" å lese, men er ikke sånn drama jeg snakker om. Vi har sånn utdanningsvalg i to timer på torsdager, og jeg har da valgt drama. Det er de beste timene på skolen, vi har det så utrolig gøy. Vi setter opp skuespill, "Aladin", og Axel er Aladin og jeg Jasmin. Litt søtt, i og med at vi er sammen på ordentlig. Vi har masse bra rekvisitter, kostymer og ja.. Det kommer til å bli dødsbra! Kan få noen til å filme litt når vi har forestilling, slik at dere kan få se. Her er noen bilder fra dramaen i dag:

LOVE you!
Maria og Maruis, sweeties!
Peeeace..


Bestevenn ♥


Noen som ser koseklumpen min? Hihi.


Yey, nice turban! :) :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Haha, sykt mye kø det er i dag. Kommer minst 20 min forsent... God start på dagen eller hva??? Irrit

285455-1-1297324021455.jpg
285455-1-1297324022608.jpg
Haha, sykt mye kø det er i dag. Kommer minst 20 min forsent... God start på dagen eller hva??? Irriterende at alle skal ta bilene sine bare fordi det snør!!! Miljøforurensende latsabber... Sånt irriterer meg, spesielt når det ca bare sitter en i hver bil. Unødvendig til tusen. Forurenser jorden og  gjør at ungdommer som meg kommer for sent. Thumbs up for kollektiv transport :) :) ha en fin dag dere!

Fails

Hey!

Jeg og Axel prøvde å lage en videoblogg i går, men det førte nesten bare til latter og tull. Derfor har jeg laget en liten mix, i og med at den ordentlige versjonen ikke kommer før til helgen. Klarte bare ikke å være seriøse i går, haha..

Hahaha, gøy!! Var virkelig i et ganske godt humør der, lo av alt..

 

- ANDREA BADENDYCK

Shopping in London

Hey!

Om en uke og fire dager reiser jeg til London med familien min. Jeg skal være der i fem dager, og jeg gleder meg noe helt SYKT. Jeg elsker London, min favorittby. Vi skal shoppe, besøke museer, se ting som er verdt å se, spise masse god mat, dra på minst to musikaler osv.  Har såvidt kjøpt noe nytt siden før jul, siden jeg sparer. Har klart å spare 6000 kr, så ja.. Det blir èn del nye klær og sko. Har samlet bursdagspenger osv, vet dere. Jobber jo ikke :)

London har den beste shoppingen av de landene jeg har vært i. De har alt av butikker, og haugevis av de som ikke finnes i Norge. Noen lurte på om jeg kunne anbefale noen butikker, og det kan jeg absolutt! Er så deilig å ha vært der før, slik at jeg vet hvilke butikker som SKAL besøkes. Mange lurte om jeg kunne anbefale noen siden de også skulle til London, så her er mine favoritter:
Topshop, Abercombie & Fitch, Berskha, River Island og Primark ♥

Primark er DØDSbillig, helt sykt. Gigabutikk, mye stygt og mye fint. En ring koster 10 kr uten at det er salg, pensko 6-70 kr osv. Klær koster alt fra 20 til 200 kr! En butikk for deg som vil shoppe billig og MASSE.

Abercombie & Fitch har utrolig mange fine klær med god kvalitet. Dyrere enn de andre butikkene, men absolutt verdt en titt!

Berskha var en av de butikkene jeg fant mest fine ting på. Var i sjokktilstand når jeg gikk gjennom butikken, ville kjøpe nesten alt! Ganske gode priser, ikke superbillig men heller ikke dyrt. Gleder meg til å komme tilbake, så sykt mye kule klær der.

Topshop har utrolig mange fine og kule klær. Den ene butikken i Oxfordstreet er helt GIGANTISK, 5 etasjer ellernoe slikt. EN egen etasje for kun smykker, siick. Litt høyere priser enn "de vanlige" billigbutikkene i London, men heller ikke dyrt. Elsker topshop, kan garantere at du finner masse du liker.

River Island er rett og slett min favorittbutikk i hele verden. Ubeskrivelig kule klær, i hele butikken. Greie priser, klær  mellom 200 kr og 1000 kr.  Kommer sikkert til å bruke mange tusen i den butikken, tror det blir mest shopping der. Helt fantastisk, alle dra innom om dere skal til London! :)

Noen butikker du vet om i London som jeg burde besøke i vinterferien?

 

- ANDREA BADENDYCK

Konkuranse

Hei!

I samarbeid med "www.bigbaby.no", skal jeg ha en konkuranse for dere. Vet det alltid er gøy! Har selv premien dere kan vinne, nemmelig et silkemykt pledd MED armer:

Jeg elsket dette teppet! Hvor genialt er det ikke å ha armer på det? Da kan du hente deg mat, og ta med teppet i samme slengen. Har i rosa selv, og bruker det ofte! Kjempemykt og varmt også.

For å vinne trenger du bare å skrive HVORFOR akkurat du leser bloggen min. Skriv dette i kommentarfeltet:) Haha, hvis noen lurer så er det ikke lettere å vinne med smisking. Synes bare det selv er gøy å lese, så da får jeg på en måte noe tilbake også.Trekker heeelt tilfeldig! Hjelper heller ikke å spamme, jeg får ip.adressene deres så jeg vet om noen har kommentert mange ganger på rad. Da blir du disket fra trekningen, rett og slett. Sett i gang, håper dere liker konkuranssen ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Bikbok favourites

Hey!

Var på Bikbok sin hjemmeside, og tenkte å vise dere hva jeg likte best der. Utrolig mye fint der fortiden, elsker Bikbok :)
Elsker spesielt den grå shortsen og blazeren, me want! Dere finner alle plaggene på www.Bikbok.com ♥

Hvilket av plaggene jeg viste kunne du tenkt deg aller mest?

 

- ANDREA BADENDYCK

Videoblogg underveis

Hei!

Nå har vi filmet ferdig videobloggen, den kommer muligens i kveld om den er ferdig lastet opp. Ellers kommer den i morgen ♥
Hoho, Axel ville ikke være med på bilde.....

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Skal være med Axel i morgen, og lage ferdig videobloggen. Da får jeg nok ikke blogget før på kvelden, derfor kommer morgendagens outfit i kveld! Like greit det egentlig?Ikke at jeg pleier å planlegge så mye dagen før, men kjøpte en ny bluse i dag så fikk lyst til å ha den på i morgen. Veldig søt eller hva?

Bukse fra Only og Bluse fra Bikbok.

Like?

Forresten! Søte Kristina Andersen skrev en liten blogganbefaling av bloggen min på bloggen hennes isted, fikk nesten litt sjokk da jeg så det. Så sykt koselig gjort, ble utrolig glad ♥ Tusen takk for koselige og uventede ord, Kristina! Besøk gjerne denne herlige jenta sin supre blogg her- og les innlegget om du har lyst :)

 

- ANDREA BADENDYCK

I love scarves

Heyhey!

Noe jeg digger i det siste, er skjerf. Sånne "inneskjerf", synes det fort kan gjøre en del av antrekket. Har kjøpt to nye, helt enkle. Elsker skjerf, det skal bli mange flere fremover!

Begge er fra Bianco, og  jeg tror de kostet ca 150 kr pr stykk.

Fler som liker skjerf?

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Hei!

Mange klager fordi det har vært lite oppdateringer i helgen. Jeg har vært med Axel og familien hans til Beitostølen, og da er det ikke bloggen som er på førsteprioriteringen. Der skulle jeg kun kose meg, og det har jeg gjort. Husk at jeg blogger for meg selv, det blir feil om jeg skal blogge når jeg ikke vil. Dere kan heller være glad for at dere faktisk kan følge meg her hver eneste dag, oppdatering eller ei. Ikke jeg som tvinger noen til å fortsette å lese bloggen min :)

Det har vært utrolig hyggelig på Beitostølen med Axel og familien hans. Masse utetid, god mat og hyttekos! Tiden har gått utrolig fort, skulle gjerne vært der myyyye lenger. Axel er den herligste personen jeg vet om, og familien hans er fantastisk. Kan det bli bedre? Vi driver med videobloggen til dere som har spurt, så den kommer i løpet av uken. Alt i alt en superkoselig og hyggelig tur ♥

Tok bare iPhone bilder, så det er elendig kvalitet. Men men, bilder er bilder!Haha, tok heisen med kjelken!
Axel og broren, Johan- Klare til å kjøre!


Bare min og verdens aller aller beste koseklump ♥♥♥♥

Snakkes i morgen, sov godt :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Beito

Heihei!

Nå drar jeg til Beitostølen med Axel og familien hans. Snakkes der ♥

Hva skal du i helgen da?

 

- ANDREA BADENDYCK

Café

Heihei!

I dag har jeg vært på café med Bjørn Erik, Benedicte og Åse. Det var superkoselig, veldig søte folk altså. Vi bestillte en deilig iskaffe mocca med ekstra sjokolade hver, som virkelig var helt fantastisk. Buhu, i want more.. Etter å ha vært med dem i noen timer, tok jeg trikken til Axel. Har vært med han til nå egentlig :)

Bjørn Erik ♥
Benedicte, sykt fint bilde! :)Åsee ♥


Hoho, var så god tempratur at vi satt ute. Herlig!

I morgen drar jeg som sagt til Beito med Axel og hans familie. Gleder meg veldig, det kommer til å bli koselig. Det er internett der, så det blir oppdateringer. God natt♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Hadeee

Nå drar jeg til byen for å møte Bjørn Erik, Åse og Benedicte. Vi skal på café og bare kose oss egentlig! Snakkes senere ♥Forresten! Axel hadde lest noen kommentarer på bloggen (Ok, han har faktisk lest allesammen". Men han sa til meg at noen av dere lurte på om vi kunne ha en liten spørsmålsrunde sammen, hvor dere kan spørre om forholdet vårt osv. Det var jo veldig smart, i og med at jeg skal være med Axel til Beitostølen i helgen. Da kan vi svare på videoblogg der :) Så da kan dere egentlig spørre oss om ting dere lurer på, så skal vi svare begge to! Noe du vil ha med?

 

- ANDREA BADENDYCK

Spilleliste

Hey!

Her har dere min spilleliste, alle sangene er helt fantastiske :) :)Fler som hører på noen av disse?

Laster forresten ned sanger rett fra Youtube, på denne siden:

http://www.video2mp3.net/

Dødssmart! Sangene går rett inn i iTunes.

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Jeg hater matte..........Ingen kommentar, nå er jeg utrolig trøtt. 7 timer til jeg skal være på skolen å ha en 3 kapitlers matteprøve, og jeg har nesten en times reisevei. Wohoo.... Fml, natta.

 

- ANDREA BADENDYCK

GHD

Heihei!

Tusen takk for utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, kjempekoselig for meg å lese! Har lest alle sammen, og dere smigrer meg. Koselig å høre at så mange er enig og likte innlegget :) Vet det er veldig sjeldent at jeg skriver slike lange innlegg, men det er fordi jeg ikke alltid vet hva jeg skal ta opp. Men vil ikke bare ha en rosablogg, vil jo også skrive om viktige ting. Hvis dere har noen forslag til tema er det bare å kommentere!

I dag hentet jeg GHD-rettetangen min på postkontoret. Har ventet lenge på den. Pakken inneholdt GHD- Black giftsett:Den igjen inneholdt en rettetang og en hårføner:


Har ventet på denne pakken 1 mnd, men det er fordi denne ikke var på lager. Hun som eier nettbutikken måtte igjen vente på den hun får fra, så ja.. Det var grunnen. Det var det eneste settet som hadde med hårføner, noe jeg trenger siden min har blitt ødelagt. Supert med to fluer i en smekk!

Bestillte den fra http://www.karinashop.com/online-store.php. Dette er en sinnsykt billig, norsk side! De har ikke alle rettetangene på lager, men det går jo ann å sende en mail for å høre om når de får de inn. De koster i allefal mellom 1000 og 1200 kr der, noe som er utrolig billig. Butikkpris er nemmelig 2000-2500 kr :) Den er kåret til verdens beste rettetang, og kan man kan også lage krøller med den. Gleder meg skikkelig til å bli flink med den, skal lage en video til dere så fort jeg har lært meg litt mer.

Mange som har en Ghd rettetang? Tips?

Jeg har en totimers matteprøve i morgen, så den må jeg øve til nå. Men det kommer et nytt innlegg i kveld, hvor jeg viser dere de to nye skjerfene jeg kjøpte i dag. Snakkes!

 

- ANDREA BADENDYCK

Love

Hei!

Hehe, tviler ikke på at jeg var den eneste som tenkte "Aaaw" når Axel skrev det ultrasøte innlegget på bloggen. Han er som dere sier en sykt bra kjæreste, som virkelig tar meg for den jeg er. Han er ikke flau for å vise følelsene sine, noe om han burde være utrolig stolt av ♥ Tusen takk for et utrolig koselig innlegg med vakre ord!

Har lest alle kommentarene deres, og mange gav meg en idè til dette innlegget- nemmelig å ta opp litt kjærestegreier med dere!

For det er som dere sier; Hvor mange gutter er det som åpner seg slik for kjæresten sin, forteller om så sterke følelser, sier han vil ha deg for alltid og ikke nok med det- Tør å skrive dette på en såpass populær blogg slik at HVEM SOM HELST kan lese? Er sinnsykt glad for at Axel er en av de få guttene, som kan gjøre det uten problemer. Axel forteller meg hver dag at han elsker meg, og at han vil være sammen med meg for alltid. Og det er ikke bare noe han sier, jeg merker virkelig at han mener det. Den følelsen av at jeg aldri trenger å være redd for å miste han, og vite at han bare er et tlf-nr unna er så sinnsykt god.

Axel viser meg at jeg virkelig er den eneste for han, og forteller at han virkelig aldri kunne levd uten meg. Jeg trenger ikke beskymre meg for at han er med andre jenter, for at han er utro, for at han gjør ting bak ryggen min- fordi han ikke er sånn. Selv vet jeg at jeg er en smule sjalu person, så en kjæreste som behandlet meg som "en av mange" jenter hadde jeg ikke holdt ut. Jeg vil føle meg spesiel, unik og dypt ønsket. Jeg vil ikke være usikker på partnerens følelser, sitte beskymret på fredagskvelder fordi han er på fest eller sitte å gråte hjemme fordi jeg tror han har gjort noe bak ryggen min. Er så ubeskrivelig glad for at jeg slipper dette, fordi jeg vet at mange har det sånn! Derfor er jeg utrolig heldig, og passer selvfølgelig på å ikke ta dette for gitt.

Hvor mange drittsekker finnes det ikke der ute av gutter?! Gutter som bare er ute etter èn ting, og som ikke vil snakke med deg etter å ha oppnåd målet sitt. Heldigvis har jeg aldri opplved noe slikt, men jeg som alle andre vet jo om mange personer dette har skjedd med. Det er så utrolig få gutter som faktisk virkelig "vil ha kjæresten sin for alltid". Noen går kanskje inn i et forhold, er sammen en stund og dumper når de har lyst på singellivet igjen. Uten å noensinne ha hatt et ønske, tro eller håp om at det faktisk kunne vart lenge. Så er det også de som er sammen med jenta si, men er utro hele tiden. Forteller ikke kjæresten hvor han er, hooker opp med andre og bare gir faen i jentas følelser. Men hver gang han blir fersket er han selvfølgelig kjempeee "lei seg", og det skal aaaaaldri skje igjen. Jenta som elsker kjæresten sin og ikke klarer å gi slipp, kjøper den og tilgir han. Det blir til en ond sirkel- som er vanskelig å komme ut av. Noen som kjenner seg igjen?

Det er også det som er så vanskelig, dette med følelser. Følelsene kan så utrolig lett ta kontroll! Jeg vet selv hvordan det er, fordi følelsene blir så sterke. Man kan ikke noe for å elske en person, en kan ikke bare si til seg selv "slutt å elsk han, han er ikke verdt det". Uansett hva kjæresten har gjort, så er akkurat det å slå opp en så sinnsykt stor avgjørelse. Du tenker "Ja, han er en drittsekk. Han fortjener meg ikke, at han kunne gjøre noe sånt"... "Men, jeg elsker han. Hva skal jeg gjøre uten han? Han betyr alt for meg! Vi har så mange minner.... Kommer han til å finne en ny med en gang? Kommer jeg noensinne til å kunne være lykkelig uten han i livet mitt?". Også bare sitter du der, og aner virkelig ikke hva du skal gjøre. Vennene dine sier at du skal slå opp med en gang, at han er den største drittsekken noensinne- og du er enig selv. Hjernen din tenker likt som vennene; Ja, han er en dritt. Han fortjener meg ikke! Jeg kan ikke ha det sånn videre. Men hjertet stopper deg, fordi du elsker han. Du elsker han så høyt at du føler at du må tilgi han. Et sinnsykt stort dilemma som preger veldig mange!

Jeg kan selv inrømme at jeg ikke vet om jeg kunne klart å slå opp med Axel om han hadde vært utro. Når det har vart såpass lenge, når følelsene er så sinnsykt intense så blir det virkelig vanskelig. Vennene dine tror det er så lett å bare slå opp, men det er det ikke. Man må ha opplved ekte kjærlighet for å kunne sette seg inn i en slik situasjon. Hjernen min hadde sagt til meg at jeg MÅTTE slå opp, fordi slikt er helt uakseptabelt. At jeg fortjener så mye mer, at han har gjort meg til skam. Men jeg tror at hjertet, de utrolig sterke følelsene hadde kunne klart å stoppe meg. Uff, håper av hele mitt hjerte at jeg aldri må ta en slik besluttning. Blir helt uggen inne i meg av tanken..

Nå har jeg skrevet en del, skal ikke skrive så mye lenger. Det var bare litt tanker rundt forhold osv, som er utrolig avansert. Å gå inn i et forhold i alderen vår er mer seriøst en du tror, og de sterke følelsene vil komme. Det er faktisk utrolig skummelt hvor mye de kan styre deg! Det vil selvfølgelig være mye glede, men jeg kan love dere at det vil bli tøft. Jeg og Axel hadde mange vanskelige perioder i starten, og jeg gråt virkelig ofte. Men ting blir ofte bedre, i allefal for meg og Axel. Man må lære å kjenne hverandre, vite hva den andre blir såret av og lære av sine feil. Men det jeg egentlig vil komme frem til er at dere burde tenke dere godt om før dere går inn i et forhold, for det er stor sjangse for at du vil ende opp med et knust hjerte. Om du merker i starten tegn til at ting ikke er som det burde, synes jeg virkelig du skal gjøre det slutt før det er for sent. Gutten som virket som drømmeprinsen, kan vise seg for å være en følelsesløs, utro dritt. Jo lenger du venter med å gjøre det slutt, jo hardere blir det. Om kjæresten din ikke svarer når du ringer/tekster, kaller deg masse dritt, er mye med andre jenter, tar aldri intiativ til å finne på noe- er ikke det gode tegn.

Alle fortjener en gutt som elsker deg av hele sitt hjerte. Jeg håper virkelig at ingen av dere tar dumme valg, og ender opp knust og forlatt. Ikke nøy deg med en halvveis god kjæreste, som ofte sårer deg. Du er unik, og han skal føle seg som verdens heldigste som har deg. Han skal få deg til å føle deg spesiel, for det er du! Husk, drømmegutten er der ute et sted. Det tar bare lenger tid for noen enn andre å finne han, i mitt tilfelle så fant jeg han ved første "forsøk". Lykke til alle sammen, hvis noen trenger råd anngående temaer som dette er det bare å kontakte meg via mail. Jeg er her for dere :)

 

- ANDREA BADENDYCK