hits

februar 2016

GLADLAKS

Hei fininger 

Nå skal jeg fortelle dere noe jeg har visst om en liten stund og gleder meg veeeldig til.. Jeg flytter ut 1. april! En venninne av Madicken har kjøpt leilighet og lurte på om vi ville bo der med henne frem til august når vi skal kjøpe egen, og det tilbudet måtte vi nesten bare si ja til. Leiligheten ligger på frogner, og det blir helt fantastisk å flytte tilbake til byen. Jeg var den første av vennene mine som flyttet hjemmefra for litt over 3 år siden, og nå er jeg så og si den eneste som bor hjemme, haha. 

Gleder meg sånn til å handle inn egen mat, lage egen middag, få tilbake de gamle vanene med trening og kosthold, få vært mer sosial og generelt bare bo i nærheten av alt! Nå føler jeg alt begynner å ordne seg for meg, og jeg vet bloggen blir så mye bedre så fort jeg har egen leilighet. Jeg kommer til å være mye lykkeligere, ha et mer sosialt liv og ha mer motivasjon, og det vil gi resultater her inne også :-) Glede!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser fra Bikbok og bukse fra Weightless HER (sponset)

Elsker denne WR.UP buksen! Fikk lov av weightless å gi dere en rabattkode på alle jeans (ikke salgsvarer) på siden deres. Dere får 20% avslag frem til søndag med koden "AndreaJeans". Jeg bruker strl small, og anbefaler å også ta en titt på høytlivs buksene deres. De er superfine- jeg har jo den i sort slangeskinn som dere så for noen uker siden :-) Vi snakkes snart igjen, ønsker dere en super start på uken 

Lets talk about brows

// annonse

Hei mine fine og god søndag!

I dag tenkte jeg å snakke litt om bryn, som kanskje er min svakeste side innenfor makeup. Jeg er for dårlig på å bry meg om å fikse bryna mine, og går faktisk som oftest helt uten sminke på de. Hører ofte fra dere at jeg må bli flinkere på dette, og har nå derfor fått tak i noen perfekte produkter for å få bryna "on fleek". Jeg ser nå på før og etter bildene mine at å fikse bryna slik må bli en del av min daglige sminkerutine, for gud så mye finere det ble :-) Jeg er så fornøyd med resultatet! Her er produktene jeg brukte:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

♥ BDB tweezer: Øyenbrynene må såklart nappes, og denne er den beste pinsetten jeg har prøvd i alle fall. Får tak i alle hår på første forsøk og gjør jobben sin :-)

♥ BDB duo pencil: Et must for å få de perfekte bryna! Både highlighter og concealer i en blyant, som gir den perfekte finishen. Denne må dere teste ut :-)

♥ Anastasia beverly hills gel: Denne bruker jeg når bryna er ferdig sminket for at de skal holde slik jeg vil ha de resten av dagen. Dere vet når hårene faller litt ned om du feks gnir deg litt på øyenbrynene uten å tenke over det? Det er ikke noe problem når du har tatt på denne, for bryna holder seg plassert som om du skulle brukt lim. 

Image and video hosting by TinyPic

♥ BDB brow powder: Personlig synes jeg pudder er lettere å bruke enn blyant når det gjelder bryn, men det varierer jo fra person til person. Dette pudderet fra BDB er hvertfall helt fantastisk, og fargene er veldig fine! Jeg har det både i fargen "taupe" og "blonde", fordi jeg bruker begge på en gang. Den lyseste fargen bruker jeg innerst på brynet, og så tar jeg den mørkere fargen fra ca 3/4 og ut. Anbefales å prøve :-)

♥ NYX dual brow brush: Denne skråkosten er det perfekte verktøyet for å få den formen man ønsker, og er rett og slett bare dødsgod. Bruker naturligvis denne sammen med BDB brynspudderne :-) Den har også en børste på baksiden, altså veldig praktisk med to i en. 

Image and video hosting by TinyPic

Her er øyenbrynene ferdig påtegnet, og jeg har på meg concealeren fra BDB duo pencil :-) Denne skal selvfølgelig blendes ut etter påføring, hehe. Etter det bruker jeg highlighteren fra samme blyant, og avslutter med gel'en fra Anastasia Beverly hills. 

Er dere spente på resultatet? Her har dere bryna uten noe sminke på:

Image and video hosting by TinyPic

Bryna etter å ha brukt produktene over:

Image and video hosting by TinyPic

Helt crazy hvor mye finere det ble! Nå er jeg som sagt overbevist om at dette er noe jeg må forsette med, hehe.

Har desverre ikke noen privat rabattkode til dere på produktene denne gangen, men heldigvis så har Coverbrands tidenes kampanje nå. ALL sminke på hele siden deres er på opp til 40% avslag. Det vil jeg si er ganske så fantastisk, for Coverbrands er sminkehimmelen ♥ Dere finner salget HER :-) Såå.. Hva synes dere om bryna?

OLIVE & BLACK

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Samsøe // Genser fra Missguided // Bukse fra Zara // Sko fra Nike // Veske fra Givenchy

God helg mine fine! Dagen hittils har gått til en haug av bloggjobb, og nå er jeg klar for en veldig fin lørdagskveld. Først går turen til kverneriet for å spise middag, så skal jeg en tur til Henriette for å vorse og senere er det ut på Baroque i Glenn og June's felles bursdagsfeiring. Gøy gøy ♥ Håper dere får en fantastisk kveld dere også, enten dere tar det rolig eller drar den fult ut! Klem fra meg :-)

En av baksidene ved å være en offentlig person

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Endelig er vi hjemme igjen fra Østerrike! Var en nydelig tur og veldig hyggelig, men godt å komme hjem også. Ble så sliten av å stå opp tidlig og ut på ski hver eneste dag, haha :-) Ellers gikk jeg litt i gjennom den filtrerte innboksen min på facebook i dag, og jeg blir nesten litt skremt av alt det syke folk skriver til meg. Jeg får mange meldinger hver eneste dag, og ofte da seksuelle og ekle meldinger. Dere kan tro listen over folk jeg har blokkert på facebook er lang! Legg meg til på snap (andriss) så kan dere se- den siste samtalen jeg la ut er jo helt syk. En av baksidene ved å være en offentlig person, du vet aldri hvem som følger med på deg og desverre kan det også være ganske syke mennesker. Noen av dere husker kanskje han mannen med kofferten full med bilder av meg som møtte opp på skolen min? Det er vel 4 år siden nå, men kanskje noe av det ekleste jeg har opplevd i livet mitt. Om dere vil lese innlegget om denne historien kan dere gjøre det HER. Jeg grøsser fortsatt av å tenke på det...

Det har vært et flertall av ekle opplevelser opp i gjennom årene, og desverre gjør det noe med deg som person. Har dere sett dokumentarer om stalkere før? Jeg burde egentlig ikke se på sånt, for blir jo helt livredd for at det skal skje meg. Det er forferdelig at politiet ofte ikke får gjort noe før det ender brutalt, fordi det er så strenge regler på hva de kan gjøre. Personen må oppsøke deg hjemme, på jobben og hvor enn du er titalls ganger før de i det heletatt får gitt personen et forbud mot å kontakte og oppsøke deg. Før det gjør de ikke en dritt. Og er personen syk nok, så er nok ikke dette forbudet noe hinder for å fortsette. Sinnsykt ekkelt! Nei, å få en ordentlig stalker er kanskje mitt værste mareritt. 

En stor optimist

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Visste dere at jeg er en stor optimist? Jeg er så glad for at jeg har den egenskapen, for jeg vet ikke hvor jeg ville vært uten. Jeg klarer å snu det meste om til noe positivt, og lever i troen på at ting alltid blir bedre og at ting løser seg. I stedet for å deppe over noe kjipt som har skjedd i livet mitt, så prøver jeg så godt jeg kan å heller se på det som en lærdom. Man må oppleve motgang for å vokse som menneske og få erfaringer her i livet. Kanskje føles noe helt forjævlig der og da, men det vil gå over, og jeg kommer til å få det fint igjen. Med den tankegangen kommer man seg i gjennom alt. For det er sant at tankegangen din har så utrolig mye å si for hvordan livet er, hvordan du har det og ikke minst hvordan du skal komme deg i gjennom forskjellige situasjoner som oppstår.

Tenk- jeg fikk skattesmell på 1,3 millioner kr for 2 år siden.. Dere kan tro det ikke er så enkelt å se lyset i enden av tunnelen da, men på en eller annen måte har jeg klart å holde hodet høyt hevet hele veien og hatt troen på at dette fikser seg til slutt. Og nå? Jeg har 4 mnd igjen med nedbetaling, så er jeg ferdig. Det har vært et helvette, med stress, redsel, håpløshet og tårer. Men det ordnet seg, og nå er det hele straks over. Det føles egentlig ganske uvirkelig, men veldig godt. Jeg er stolt av meg selv som aldri ga opp. Nå er jeg uten tvil en god erfaring rikere, har vokst mye som menneske og får en slags ny start med blanke ark :-) For det er så sant dere, ting ordner seg. UANSETT hvor jævlig det enn er. Aldri gi opp, livet blir bedre. Det kan jeg love dere! Man kommer seg i gjennom de mest utrolige ting ♥

BILDEDRYSS FRA BAKKEN

Image and video hosting by TinyPic

Her bor vi! Husene her er så spesielle og fine :-)

Image and video hosting by TinyPic

Vi tar gondol fra der vi bor hver dag i 15 min for å komme på toppen av fjellet. Så deilig å sitte der og bare nyte den fine utsikten!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Fineste twinsa ♥

Image and video hosting by TinyPic

Beste mamsi ♥

Image and video hosting by TinyPic

Her var et lite bildedryss fra dagene våre i bakken! Det er så altfor vakkert herOg fy søren for et vær vi hadde i dag. Blå himmel, full sol og hele 15 varmegrader :-) Dere kan tro det var herlig å nyte et godt måltid og en kald øl i solen etter et par timer i bakken. Håper virkelig vi er heldige med været de siste dagene her også, for det var så deilig! Ellers må jeg bare si at jeg blir SYKT sliten av å stå på ski, haha. Altså.. Jeg kunne ikke huske at det er hardt å stå på ski. Men gud som det svir i bena og så sliten man blir, er jo helt død når jeg er hjemme igjen. Føler jeg kommer til å være så støl at jeg ikke klarer å gå i morgen, haha. Tidenes treningsøkt å stå på ski hele dagen! Nå skal jeg sove, men håper dere har det fint dere også. Skal få tatt mer bilder og vist dere snart ♥♥

Makeup kupp til under 300 kr!

// annonse

Hei snupper!

Vi jenter elsker å kjøpe ny sminke, det er jo så utrolig gøy og teste ut og eksprimentere. Dessuten kommer det jo nye trender hele tiden! Men det kan ofte bli veldig dyrt å fornye sminkepungen. Derfor tenkte jeg å komme med tips til 8 forskjellige produkter som er verdt å teste ut, og som ingen koster mer enn 300 kr. De aller fleste er mye billigere enn det igjen :-) Her er noen favoritter som jeg anbefaler:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

♥ Mary Lou highlighter: Denne har jeg blogget om en haug av ganger, og vet flere andre bloggere også har denne som en favoritt. Enkelt og greit tidenes beste highlighter og et must i sminkepungen :-) Bruker min hver eneste dag og anbefaler den til alle jeg kjenner, hehe. 

The Nudes øyenskygge pallett: En av mine favoritter innenfor øyenskygge. Som dere kanskje har lagt merke til bruker jeg kun bruntoner når jeg har øyenskygge, og denne palletten har noen helt nydelige og godt pigmenterte farger. Passer helt perfekt til å lage en brun smokey-eye look  :-) 

Wet n Wild primer: Å bruke en god primer i ansiktet før man påfører hudsminken har utrolig mye å si for hvordan resultatet blir og ikke minst hvor lenge det holder seg fint. Her bytter jeg litt på med et par forskjellige, men denne er virkelig bra. Og det beste av alt? Prisen er kun 79 kr!

BDB brow pencil: Denne har jeg brukt i årevis, og BDB er kjent for sine fantastiske øyenbrunsprodukter. Supergod penn som er enkel å bruke og fargen passer perfekt til mine bryn :-)

Image and video hosting by TinyPic

♥ Nyx cream contour pallette: Første gang jeg prøver contouring i kremform! Og denne er virkelig helt amazing. Fargene var superfine, og resultatet ble dødsbra. Denne har fått en plass i min daglige sminkerutine :-) Har dere hatt lyst til å teste ut contouring i kremform så kjøp denne, koster ikke mer enn 179 kr heller og coverbrands har fri frakt som alltid :-) Når vi er inne på contouring må jeg også tipse om paletten til Nyx i pudderform, den finner dere HER. Elsker den litt for mye, hehe.

♥ Real techniques sculpting brush: Denne kosten har jeg blogget om flere ganger før, men nevner den igjen siden jeg er så glad i den! Den perfekte kosten til å markere kinnben og contouring. Prøvde faktisk å bruke denne på Nyx contour palettet jeg snakket om over etter tips fra en bloggleser, og det funket råbra. Den er også helt genial til å påføre fundation. Rett og slett en kost det er verdt å klikke hjem :-)

Nyx super skinny eye markerMange lurer på hvordan jeg får til "winged eyeliner", så da tenkte jeg å tipse om en supergod dipliner til nettopp dette. Denne fra Nyx er den perfekte for dere som er litt "nybegynnere" på dette, for den er så tynn og derfor er det vanskeligere å bomme. En tynn dipliner er rett og slett det enkleste å bruke for best resultat spør dere meg, så kan man heller jobbe den tjukkere når man har fått til den perfekte streken. 

The balm hot mamaJeg bruker ikke rouge daglig, men når jeg først bruker er dette min favoritt! Har også vist dere denne før, men den er rett og slett helt nydelig :-) Kan også brukes som øyenskygge eller highlighter. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her kan dere se sminken på! Smokey eyes, winged liner, markerte kinnben og highlight. Elsker denne looken 

Ellers er dere så heldige å få 10% rabatt på all sminke hos Coverbands med koden "ABMAKEUP". Gyldig til 24/02 og gjelder ikke salgsvarer/Nyx :-)

Hei fra Østerrike!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ullundertøy fra Kari Traa

I går kveld kom vi endelig frem til Dorfgastein, her i Østerrike. Skikkelig winterwonderland og rett og slett dødsvakkert her! I dag var første dagen i bakken, og siden jeg ikke hadde stått på 3 år (!!!) var jeg litt småstresset, men heldigvis gikk det veldig fint. Var så gøy å leke seg i bakkene igjen :-) Skal få vist dere mer bilder veldig snart, men nå har jeg så dårlig tid fordi vi må rekke en resturant her. Lover at vi snakkes mer her veldig snart igjen, ville bare si et raskt hei ♥

Hvor skal jeg reise denne gangen??

Heihei!

Jeg har hatt en skikkelig produktiv dag i dag, selvom oddsene for nettopp det så dårlig ut. La meg nemlig halv 5 i natt, og stod opp halv 7.. Altså, hva er det jeg driver med? Våknet tilfeldigvis da to timer etterpå, og fant ut at jeg like gjerne kunne stå opp for å få mest mulig ut av dagen. Dro til Isabel etter at hun var ferdig på jobb, og så hadde vi hele tre forskjellige shooter. Altså materiale til tre innlegg- det er en BRA bloggdag, haha. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten Isabel altså, hun hjelper meg så utrolig mye med bloggen både som manager og venn. Så altfor glad jeg møtte henne :-)  

Ellers var jeg en tur innom Dentalia for å få airflow, og nå er tennene mine så hvite og rene som bare det. Dentalia er best! FIkk også hatt en middagsdate med min kjære Glenn på Gate of India, før jeg turet hjemover. Jeg reiser nemlig på ferie igjen i morgen tidlig, så måtte hjem for å pakke. Noen som husker hvor jeg skal? 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

♥♥♥

Okei da, kan vel fortelle dere hvor jeg skal om noen ble nysgjerrige nå.. Haha. Flyet i morgen går til alpene! Østerrike skal vi til, et sted som heter Dorfgastein. Skiferie med familien i 5 dager :-) Ikke akkurat en typisk "meg" tur, men tror nok det blir veldig gøy og ikke minst spennende å få opplevd alpene. Har ikke vært der før, men det skal jo være fantastisk vakkert! Gleder meg til å ta dere med på turen. Dere får et lite hei fra meg i morgen før vi drar, og så snakkes vi igjen der når jeg er fremme. 

ALL BLACK

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra CPH Feather // Bukse HER (adlink) // Veske fra Givenchy

Dette er samme jakken som den grønne, bare i svart! Skulle nesten ønske jeg kjøpte enda fler farger da jeg var i København, de kostet ikke mer enn 900 kr og er jo bare fantastisk fine. Nå skal jeg til byen og er klar for en veldig hyggelig kveld! Jeg, Fanny, Bjørn-Erik og kjæresten hans skal nemlig på latter og se på Tussvik & Tønne show. Blir nok superduper gøy, og ikke minst koselig med litt kvalitetstid med venner. Ellers lagde jeg en nydelig middag før jeg dro, som dere skal få oppskrift på i morgen :-) Håper dere får en fin kveld dere og, klem fra meg ♥♥ 

Ukens spørsmål

Du ser smashing ut! Kan du lage sminkevideo snart? Tusen takk :-D Ja, jeg må nesten få laget en sminkevideo snart. Har den siste tiden eksprimentert endel med sminken, og synes selv jeg aldri har vært så flink som  nå, haha. Øyenskygge, konturering og winged eyeliner er blant annet noe jeg begynner å bli god på. Så må få vist dere, hihi :-)

Hva har du brukt på leppene dine den siste tiden? Jeg bruker litt forskjellig på leppene. Går mest i en lipliner som heter half red fra mac og tegner på hele leppen, eller en leppestift fra mac som heter "Spirit" eller en liquid lipstick fra Jefree Star i fargen celebrity skin. Alle i brunaktige, ganske mørke toner :-)

Går du fortsatt som privatist elev? Nei, dette halvåret tar jeg en pause. Vil reise en del, og da blir det dumt å betale store summer for undervisning. Å få vitnemålet mitt er ikke noe jeg stresser med i og med at jeg ikke vet når jeg vil studere, eller om det i det hele tatt kommer til å skje. Så ja- men tenker å ta et par fag til høsten igjen da. 

Hvilken modell er shortsen?

Image and video hosting by TinyPic

Det er en Levis 501 shorts. Om noen lurer på hvor man får tak i de på nett, så er det et gigantisk utvalg på ebay og veldig billig der :-)

Hvilken farge bruker du i bobbi brown foundationen? Honey 5 heter fargen. Men anbefaler å be de som jobber der finne din perfekte farge, for min er ganske mørk :-)

Kan du ha et innlegg om kosthold og trening? Haha, ja, må virkelig ta meg sammen og få laget det snart. Ellers har jeg et gammelt et som ble veldig populært, som dere kan lese HER i mellomtiden.

Kan du lage en guide om Gran Canaria før vinterferien starter? Har laget et innlegg med litt GC-tips, blant annet en haug av gode resturanter. Det kan du lese HER.

Fjerner du håret i ansiktet? Nei, det tør jeg ikke.. Men har uansett ikke noe unormalt mye hår der, så det tenker jeg ikke over egentlig :-)

Hvilken strl har du i bikinien?

Image and video hosting by TinyPic

75D i overdel, og small i underdel. Link HER ♥

Vet du ca hva din vekt og høyde er? Har ikke veid meg på sikkert et halvt år, for vekt er IKKE noe man burde tenke på. Vi kommer i forskjellige høyder og kroppsbygninger, så vekt er ikke noe som skal sammenlignes eller noe som nødvendigvis tilsier hvor slank/overvektig du er. Jeg fokuserer på det jeg ser i speilet, og det er det man skal gjøre. Husk at muskler veier mer enn fett, så om du trener og spiser sunt er det stor sansynlighet for at du faktisk går OPP i vekt, men selvom har en strammere kropp enn da du veide mindre. Ellers har jeg sett andre bloggere skriver at de veier sånn 45 kilo når leserne spør, og da blir jeg faktisk utrolig irritert. Greit nok om de faktisk veier det, men det er ikke en normal vekt for en ferdig utvokst jente og når bloggeren skriver det kan hun påvirke leserne i en veldig usunn grad. Selv veier jeg minst 10 kilo mer, og er jeg overvektig? Nei, vekt er veldig individuelt og ikke noe man skal henge seg opp i. Ellers er jeg 166 cm høy, hehe :-)

Hvilken størrelse velger du når du bestiller klær fra Missguided? 36 :-)

Hvilken størrelse kjøpte du Givenchy vesken i? Jeg har den største størrelsen, heter vel medium om jeg ikke tar feil?

Kommer innlegget om reguleringen? Ja, det kommer veldig snart. Så skal dere få se før og etter bildene :))

Hvor er kjolen din fra?

Image and video hosting by TinyPic

Kjolen er fra Nelly, dere finner den HER

Noen av spørsmålene dere har stilt den siste tiden! Lurer dere på noe mer kan dere spørre her i kommentarfeltet :-)

Hvor fyller jeg leppene mine?

Hola chicas!

Jeg tenkte å starte dagen med et aldri så lite leppe-innlegg igjen. Er ikke akkurat en hemmelighet at jeg liker å fikse leppene mine litt, og det er faktisk et tema det virker som at dere er ganske interesserte i å lese om. Jeg fylte leppene for første gang da jeg var 18 år, og har gjort det 2-3 ganger i året siden det. Det er på ingen måte noe jeg trenger å gjøre, men rett og slett bare noe jeg har fått sansen for, haha. Tidligere brukte jeg restylane, og har i ca 1 og et halvt år nå kun brukt juvederm. Sistnevnte er jeg veldig fornøyd med og det skal visst holde litt lenger, så derfor er det det jeg bruker. 

Denne gangen skal jeg ikke ramse opp en haug av fakta om leppeinjeksjoner, men jeg har tidligere skrevet et veldig utfyllende innlegg om det HER og svart på en haug av spørsmål om noen er interesserte i å lese. Nå tenkte jeg å fortelle dere hvor jeg har fylt leppene mine den siste tiden, og ikke minst få vist dere før-etter bilde av min forrige behandling :-D

Jeg fyller leppene mine hos Eger Skin Clinic (før het de Karl Johan hudpleie), som holder sentralt til på Eger i Karl Johan. Der er det superflinke Oda som behandler meg! Jeg har fått hudpleie, vipper og negler der tidligere, så da jeg hørte de også fikset lepper ville jeg gjerne bytte til de. Eger skin clinic er en klinikk hvor jeg føler jeg er i trygge hender og et sted jeg alltid går fornøyd ut av, så da var det naturlig at valget falt på å fikse lepper der. Og her skal jeg bli, for jeg er virkelig superduper fornøyd. Oda er en mester i det hun driver med, og samtidig så søt og hyggelig. Å fylle lepper er jo en litt ubehagelig ting å gjøre, så det er viktig for meg at jeg er komfortabel med og trygg på behandleren min.

Image and video hosting by TinyPic

Fine Oda, som alltid er hyggelig og glad :-) Hun er veldig rask, noe jeg setter stor pris på. Jo kortere man ligger der, jo bedre- haha. 

Image and video hosting by TinyPic

Denne bruker jeg! Juvederm Volift :-)

- Før og etter -

Image and video hosting by TinyPic

Her kan dere se resultatet av 1 ml sprøyte, bildene er tatt rett før og rett etter behandling. Jeg fyller nesten ingenting i selve leppen når jeg fyller leppene mine, men fyller i kantene. Jeg har naturlig ganske fyldige lepper, og ønsker derfor heller å få mer markert leppekant og litt "poute" lepper fra siden. Bildet til høyre viser nøyaktig hvordan jeg liker det, hehe :-)

Om dere vil bestille time hos Eger skin clinic selv kan dere gjøre det HER. Ellers er det bare å fyre løs med spørsmål i kommentarfeltet om det er noe dere skulle lure på ♥

I ♥ Luxushair

// Sponset

Hei mine fine!

For noen dager siden mottok jeg en pakke med clip-on extentions fra Luxushair, og det er faktisk noe jeg aldri har brukt før. Har jo hatt tape-extentions i flere år, og har av en eller annen grunn ikke tenkt tanken på clip-on nå som jeg ikke har extentions lenger. Men jeg er veeeldig glad for at Luxushair tok kontakt, for gud så fint håret deres er! Clip-on extentions er jo helt genialt, man kan bruke det så ofte eller sjeldent man bare vil. Får vasket håret ordentlig, slipper å føne det i hundre år og slipper å kjenne masse fester når man skal sove. Selv kommer jeg ikke til å bruke det hver eneste dag, men heller i anledninger hvor jeg vil føle meg litt ekstra fin :-D

Image and video hosting by TinyPic

Mine extensions er fra "Clip On Deluxe" pakkene, som er ekstra fyldige med 130-230 gram hår og finnes i 40-60 cm. Selv har jeg 180 gram og 50 cm, og synes den kombinasjonen er helt perfekt! Det er sinnsykt masse hår, så jeg kan love dere at en pakke er nok. Jeg ble skikkelig positivt overrasket over kvaliteten, for håret var så utrolig fresht, mykt og glansfult. Utrolig nok passet også fargen helt perfekt til mitt eget hår, så det var supergøy. Via deres nye fargekart er det veldig lett å finne den perfekte hårfargen, og de har utrolig mange nyanser å velge mellom. 

- Håret mitt uten extentions -

Image and video hosting by TinyPic

- Håret mitt med clip-on fra Luxushair -

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Aaah, forelsket! SE så fyldig, sunt og langt det ser ut. Jeg har farge # 17, som passet helt perfekt til mitt hår ♥ Så fornøyd, haha :-) Link til mitt finner dere HER.

Ellers- har dere fått med dere at flinke Sophie Elise designet sin egen extentionskolleksjon for Luxushair? Hvis ikke må dere sjekke den ut, superfine farger og hår i fantastisk kvalitet. Dere får fri frakt hos Luxushair og gode betalingsmuligheter, blant annet mulighet til å utsette betalingen til 7 mars rentefritt med Klarna kampanje. Ikke dårlig!

Såå, hva synes dere om håret? Noen av dere som bruker clip-on?

DATE NIGHT

Image and video hosting by TinyPic

- Add me on snapchat: andriss -

Nå er jeg på vei til byen, for å ha en aldri så liten date med min kjære Glenn! Han er et av mine favorittmennesker, rett og slett bare god som gull. Vi skal spise på Pinerolo som er Oslo's beste resturant i mine øyne, så dette blir nok en helt fantastisk kveld. Indrefilleet og trøffelfries, naaam ;-) Beklager mobilbilder, men jeg rakk rett og slett ikke noe annet nå, haha. Tok litt bilder av dagens anntrekk i stad, så de får dere heller se i kveld. God mandag og klem til dere ♥ 

Svar på spørsmål om Sydney og språkkurs med EF

Det står at kurs til Sydney koster ca 11.000 kr, og hvis det er 10.000 kr i rabatt, kan man få en sånn tur til 1000 kr da eller har jeg missforstått? Nei, det stemmer ikke. Med koden "AndreaEf" kan man få opp til 10.000 kr rabatt, hvor mye rabatt du får er avhengig av hvor lenge du skal være på språkkurs. Så jo lenger du reiser, jo mer rabatt får du. Denne koden går forresten ut i dag, dere kan lese mer om tilbudet HER.

Har hørt så mye godt om menneskene der nede. Hvordan opplevde du at de var? Menneskene i Sydney er virkelig helt fantastiske. Skikkelig "down to earth", avslappede, hjelpsomme, hyggelige og imøtekommende :-) Alle digget også at vi var fra Norge, haha.

Hvordan var været og temperaturen der nede da du var der? Været var ganske så vekslende, vil si det var 50-50 med dårlig og fint vær. Noen dager pøsregnet og tordnet det, og andre dager var det blå himmel og sol. Men det var varmt uansett, vekslet mellom 20-35 grader i skyggen. I Sydney har de jo sommer når vi har vinter, og omvendt. Men der nedre blir det aldri mindre enn kanskje minst 9-10 grader på vinteren.

Hva lærte du på skolen? Engelsk? Og hvordan er du i engelsk? Vi lærte engelsk ja. Med EF kan man velge mellom 7 forskjellige språk, og vi ville reise til Sydney hvor de da har engelskkurs. Vil si jeg er flink i engelsk, og jeg har blitt veldig trygg på å snakke engelsk, noe som er veldig deilig. Sikkert fordi jeg har reist såpass mye og ikke minst hjalp nok undervisningen i Sydney litt også, i og med at vi kun fikk lov til å snakke engelsk på skolen :-)

Image and video hosting by TinyPic

Var det mye gruppearbeid og muntlige fremføringer i undervisningen? I løpet av de to ukene vi var der var det ingen fremføringer, men mulig det vil bli det om man er der lenger. Usikker på det! Men det var veldig mye gruppearbeid. Lite individuelt arbeid, det meste var muntlig med læreren eller gruppearbeid hvor vi samarbeidet om å løse diverse oppgaver eller diskuterte med hverandre. Jeg synes det var veldig bra at undervisningen var såpass muntlig, både så man blir kjent med de i klassen og fordi man får øvd seg veldig på å snakke engelsk. 

Hvor mye betalte dere for turen? Vi fikk den sponset, så jeg er litt usikker på hva den koster. Men tipper rundt 40.000 kr med skole, bo og fly inkludert. Husk at det blir billigere jo lenger man blir da, det dyreste blir vel egentlig å bare reise i to uker :-) Det var en vi møtte som skulle være der i 3 mnd, og hun hadde betalt rundt 80.000 kr totalt.

Hvordan er forskjellen på nordmenn og australske når det gjelder utseende? Tja, vanskelig å si.. Australske ser ikke noe spesielle ut, ser ut som europeere. Men det skal sies at standaren på guttene der nede er HØY, haha. Ikke vanskelig å finne seg en hunk der nede, kryr av kjekke og hyggelige gutter :-)

Trenger du vaksinekort for å dra til Australia? Man trenger ikke vaksine for å dra til Sydney i hvert fall, men mulig du trenger det om du skal ut i bushen, haha.

Hvordan fikset du visum? Det fikset jeg på nettet, man gjør det på samme måte som når man skal søke om visum til USA. Det er elektronisk. Mitt varer i 1 år, hvor jeg kan bli i maks 3 mnd hver gang jeg ankommer landet. Altså hadde jeg ikke trengt å søke på nytt om jeg skal tilbake snart!

Image and video hosting by TinyPic

Hvordan er prisnivået der nede? Den australske dollaren er faktisk lavere enn dem amerikanske, noe jeg ikke hadde trodd. 1 AUD tilsvarer rundt 7 kr. Vil si det er ganske norske priser der nede, men muligens noe billigere enn her :-)

Er utelivet bra? Utelivet er fantastisk! Det kryr av dødskule utesteder i Sydney, og vi hadde det rett og slett kjempegøy da vi dro ut.

Får man mye fritid når man reiser på språkkurs med EF? Ja, masse. Er som å være på en vanlig ferie hvor man er helt selvstendige, bortsett fra at man har skole i et par timer hver dag i hverdagene. Så man trenger ikke stresse med det, du får gjøre akkurat som du selv vil og EF er der bare til å hjelpe deg om du skulle trenge det.

Er det ikke skummelt å være i Australia mtp alle de farlige dyrene, insektene, fiskene osv? Haha, jeg merket null og nada i forhold til rare dyr, fisker eller insekter. Så ikke et eneste insekt bortsett fra et par kakerlakker i løpet av turen, og feks hai så jeg heller ikke noe til ;-) Det var som alle andre steder jeg har vært i forhold til det.

Fikk dere sett de livredderne fra Bondi Beach serien? Den serien har jeg ikke sett, så det vet jeg ikke. Men det var en haug av kjekke lifeguards på strendene, haha. Nesten litt som i en film ♥

Image and video hosting by TinyPic

Dette var svar på spørsmålene dere har stilt om turen! Svarer på alt dere har spurt om som ikke handlet om Sydney i et nytt innlegg veldig snart♥♥

FLUFFY

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra CHP feather // Genser HER // Bukse HER // Sko fra Nike (adlinks)

Endelig har jeg fått tatt i bruk jakken som jeg kjøpte i København! Var jo iskaldt i Oslo før jeg dro til Sydney, men heldigvis er det mildere nå :-) Har en følelse av at jeg kommer til å bo i denne jakken de neste månedene, haha- elsker den ♥ Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal ut å ta litt mer bilder til dere, og etter det står Elixia for tur! Må komme i gang igjen med treningen etter en lat ferie, og jeg gleder meg allerede til å få tilbake rutinene :-) Trening er gull verdt for humøret og energien. God helg mine fine, snakkes etterpå!

GJENGEN

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mine to favoritter ♥

Jeg og mollymolls ble hentet av Henriette hjemme hos meg på mandag, og kom faktisk ikke hjem igjen før i dag! Altså har vi tre vært sammen døgnet rundt de siste tre dagene, haha. Det har vært noen veldig koselige dager med bestissen, masse god mat og ikke minst litt besøk av andre venninner også. Veldig hyggelig å se alle igjen etter å ha vært på ferie!

Ellers så har jeg et lite "problem", som kanskje dere kan gi noen råd om. Molly har blitt så sinnsykt klengete på meg, og det blir egentlig bare værre og værre. Hun var ikke sånn før, feks da vi bodde hjemmefra, men kanskje det siste halvåret har hun rett og slett bare blitt helt gal etter meg. Det er selvfølgelig dødskoselig at hun er så glad i mammaen sin, men føler det har tatt litt av. Hun følger etter meg over alt dagen lang, vil helst bli løftet og båret rundt så mye hun bare kan, vil sitte på fanget når jeg spiser/er på do og ligger utenfor dusjen å venter på meg når jeg dusjer. Haha, hun har egentlig blitt skyggen min! Er dette normalt/ et sunt forhold?

Føler det ble som "værst" i høst da jeg ikke reiste en eneste gang, og stort sett var hjemme dagen lang med henne i flere måneder. Mulig noe av grunnen er at jeg duller veldig mye med henne, og behandler henne som min lille baby- for det gjør jeg så absolutt. Hun søker oppmerksomhet, og får den alltid, med masse kos og babystemme dagen lang. Har dere noen tanker om dette? Føler egentlig det er superteit å skrive, men jeg har aldri opplevd en annen hund som er lignende mot eieren sin som Molly er med meg.. 

Take me back..

// Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Bikinien min finner dere HER.Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Åhhh, gjør litt vondt i hjertet å bla gjennom bildene fra språkkurset med EF i Sydney altså.. Nå har jeg vært hjemme i tre dager, og hele reisen begynner nesten allerede å føles ut som en drøm. Jeg er så utrolig glad og takknemmelig for at jeg fikk oppleve denne byen, for jeg hadde aldri trodd den skulle vært så magisk som den faktisk er. Spør dere meg er New York nada og null i forhold til Sydney, forsåvidt også alle andre steder jeg har vært. Denne byen har fått en plass i hjertet mitt, og jeg er ikke ferdig med den! ♥

Har dere mulighet så anbefaler jeg på det sterkeste å dra på språkkurs til Sydney eller evt en annen destinasjon med EF som vi gjorde. Denne turen var virkelig et minne for livet og en av de beste reisene jeg har hatt. To uker er litt fort kort spør dere meg, men fungerer selvfølgelig fint det også. Sydney er en stor by og man kan føle seg litt lost, derfor føltes det i hvert fall veldig betryggende for oss å ha EF i ryggen. Dessuten fikk vi oss venner fra verden rundt via skolen og lærte masse nytt og ble tryggere på engelsken vår under undervisningen.

Tilbudet med opp til 10.000 kr i rabatt på språkkurs med EF går ut allerede nå på fredag, så hvis dere vil benytte dere av det, så må dere være raske. Koden er "AndreaEf" og dere kan lese mer HER :-) Skal svare på spørsmålene om turen enten i kveld eller i morgen, så hvis det er noe mer dere lurer på så legg igjen en kommentar her.

SKIN ON FLEEK

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Makeup Revolution contour kit: Dette contour kittet er så ELSK! Fargene er dødsfine (selv bruker jeg det mørke til venstre mest), og highlighterne er også helt nydelige. Bare se på den helt til høyre, wooow :-) Alle trenger et countour kit spør dere meg, og dette er superbra + kjempebillig.

Sexy mama anti shine: Denne klarer jeg meg ikke uten! Matter ned huden 100%, og er virkelig et must have i sminkevesken. 

Real techniques sculpting brush: En av mine favorittkoster, som passer helt perfekt til å konturere kinnben blant annet.

Image and video hosting by TinyPic

Nyx Matte finish spray: Enda et must i sminkepungen! Denne har jeg ikke brukt i mer enn et par måneder, men jeg er frelst. Du sprayer over ansiktet når det er ferdig sminket, og sminken sitter som støpt. Love it :-)

Bodyography primer: En primer gir det perfekte underlaget, og gjør at sminken sitter enda lenger. Denne fra Bodygraphy er en av mine favoritter :-)

Studio Makeup perfect finish foundation: Nydelig foundation, som minner meg veldig om min fra Bobbi Brown. Dekker sånn middels, inneholder veldig mye fuktighet og har en superfin farge (jeg har fargen beige natural).

Beautyblender: Denne har vel de aller fleste, men hvis ikke- så invester i det asap! Finnes ingen bedre måte å påføre foundation/concealer på.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her har jeg brukt alle produktene over, og som dere kan se har jeg gjort kinnbena ganske så tydlige- haha! Blitt helt frelst av konturering av kinnben, det er så altfor fint.

Ellers har jeg en superduper nyhet til dere: Dere får 15% rabatt på all sminke hos Coverbrands, bortsett fra NYX og salgsvarer med koden "ABKONT". Helt perfekt for å freshe opp sminkepungen litt :-) Hva er vel morsommere enn ny sminke å leke seg med? Koden varer ut 11.02 ♥

Hello there, beauty

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

- Givenchy Antigona -

Nyeste tilskuddet i samlingen! Så fornøyd, hihi. Har siklet på denne en stund, og hadde egentlig planlagt å kjøpe den i vinrød- men svart er liksom så safe. Solgte Pradaen min rett før jeg dro ned hit, så da følte jeg at denne skatten kunne bli med hjem fra Sydney med god samvittighet. Gleder meg til å ta den i bruk ♥♥♥

Bestille enveisbillett tilbake til Sydney?

// Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå er vi i Dubai på mellomlanding etter tidenes lengste flytur, og har dessverre fortsatt halve reisen igjen.. Helt sykt hvor langt det faktisk er å reise til/fra Australia, haha.

Men vet dere hva? Jeg føler rett og slett at jeg ikke er ferdig med Sydney enda, og hadde alt annet enn lyst til å dra hjem allerede etter to uker. Det er så mye igjen å se og oppleve der, og det er virkelig en by som gjør meg lykkelig. Jeg er jo en blogger, og kan teknisk sett blogge fra hvor som helst i verden- så hvorfor bare ligge hjemme på rommet mitt i Oslo når jeg ikke må? Planen/drømmen nå er å bestille en enveisbillett tilbake til Sydney om en måneds tid, og så bli der så lenge jeg har lyst. Tenker ikke sånn superlenge, men kanskje 1-2 mnd. Leie en leilighet der, og bare nyte livet :-) Hvor fantastisk hadde vel ikke det vært?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Har ingen som har mulighet til å gjøre det sammen med meg, men jeg skal prøve så godt jeg kan å få fikset noen gode ordninger så jeg slipper å være helt alene. Feks at først en venninne drar ned sammen med meg i 2 uker, og når hun drar hjem, kommer en ny og bor med meg en stund. Det hadde vært SÅ gøy, haha. Har allerede begynt å snakke med flere venner, og håper så inderlig at det kunne gått. Dessverre så er jeg ikke en som verken tør eller har lyst til å flytte til andre siden av jorda helt på egenhånd, men med denne "venneordningen" så hadde det jo faktisk funket helt perfekt. Ah, håper ikke denne planen bare forblir med drømmene! Det kribler i hele kroppen av å tenke på det. Om jeg har noen blogglesere som bor i Sydney/skal dit må dere gjerne skrive til meg på FB, forresten ♥

Vi snakkes mer senere, nå er det mer fly på meg! Blir godt å komme hjem til slutt :-)

GRADUATED

Lokal tid Sydney: 03.49 // Reise i samarbeid med EF

Holaaa!

Ahhh- da var dagen jeg har gruer meg til i en ukes tid kommet. Vi skal HJEM! I dag hadde vi siste skoledag med EF, og et lite graduation party. Vi fikk serfikatet vårt, den klassiske hatten og feiret det hele med et par drinker sammen med de andre i klassen. Jeg føler tiden her nede har gått så fryktelig fort, men samtidig kjenner jeg også at jeg begynner å savne de hjemme. Spesielt Molly, hun er alltid den jeg savner mest ♥ Heldigvis skal lille bebissen bli med for å hente meg på Gardermoen, og jeg blir sååå glad bare av tanken på det. Gleder meg til kos!

Men ja, vi har virkelig hatt tidenes tur, noe jeg føler jeg har sagt litt for mange ganger nå. Haha! Tusen takk til Anniken som har vært en fantastisk reisepartner, og tusen takk til EF for en tur jeg aldri vil glemme. Håper på å få dratt på språkkurs med EF til en annen spennende destinasjon senere.. Kanskje Hawaii? Los Angeles? Cape Town? De har faktisk så mange destinasjoner at det nesten blir umulig å velge, haha.

- Litt bilder fra vår siste skoledag -

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Anniken

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hahahah, gjengen ;-)

Image and video hosting by TinyPic

Leker søt

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er i mitt 8ende år som blogger, og dette er min aller første GIF. Veldig stolt! Haha.

 Flyet hjem i morgen går rundt 16.00 herfra, noe jeg tror tilsvarer en gang natt til lørdag norsk tid. Vi lander som sagt søndagen, og i mens jeg dør på den lange flyturen, skal dere få ferdigskrevede innlegg her på bloggen. Blant annet få vist dere en fin liten skatt jeg invisterte i her nede, og svar på senest stillte spørsmål. Vi snakkes i kalde Norge, elsk på dere ♥♥

TARONGA

Lokal tid Sydney: 20.10 // Reise i samarbeid med EF

 Hei hei!

I går tok vi turen innom Taronga Zoo, enkelt og greit fordi vi ville få sett litt kenguruer nå som vi er i Australia, haha. For noen utrolig rare, snille og fine dyr! Og Taronga var virkelig utrolig fint, med masse natur og dyrene hadde det så fint med masse plass. Ingen bur eller noen ting, så det var veldig deilig. Vi gjorde en haug av research før vi valgte å dra dit, for vi hadde ikke dratt om det ikke var et bra sted. Turen ble booket via EF, og kjøreturen dit tok rundt 20 min :-) 

Ellers fikk vi faktisk ikke hoppet fallskjerm i dag. Vi stod opp halv 5 i natt, og måtte kjøre i to timer. Når vi kom frem sa de at vi måtte se ann været, for det var helt overskyet, litt regn og endel vind. Etter å ha ventet i to timer der fikk vi beskjed om at vi ikke kunne hoppe i dette været, og så var det to timers kjøretur hjem igjen. Sinnsykt nedtur! Vi fikk ombooket hoppingen til samme tid i morgen, men jeg er usikker på om jeg gidder. Ser ikke ut som at været blir noe bedre i morgen tidlig, og jeg orker ikke bruke tid på nok en bomtur. Men ja, vi får se hva det blir til!

- Litt bilder fra Taronga -

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

En trøtt liten søtnos ♥

Image and video hosting by TinyPic

Nå nærmer reisen vår seg virkelig slutten, og det er under to døgn til vi sitter på flyet hjemover.. Gruer meg som bare det, vil ikke hjem- haha! Vi har virkelig hatt det så bra her på tur med EF. Opplevd så masse, lært mye på skolen og ikke minst blitt hodestups forelsket i denne vakre byen ♥ Grip muligheten og dra på språkkurs dere også om muligheten er der! Denne turen vil jeg huske for alltid :-) Pssst.. dere fortsatt får opptil 10.000 kr rabatt med koden "AndreaEf", og det kan dere lese mer om HER.

Håper jeg lever i morgen...

Lokal tid Sydney: 00.22 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Fineste Anniken ♥

Image and video hosting by TinyPic

- Dinner date -

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Topp fra Missguided // Bukse fra Topshop

OMG.... Nå er det 8 timer igjen til vi skal hoppe fallskjerm! Av en eller grunn føler jeg at jeg kommer til å dø i morgen, altså at det ikke kommer til å gå bra. Haha, helt paranoid. Føler meg passe dum som nok en gang skal hoppe fra et fly med en fremmed og satse på at en fallskjerm skal redde livet mitt, når jeg allerede har gjort det to ganger og lever. Men så vet jeg igjen at skydiving faktisk er ganske så trygt, per 100.000 hopp er det én person som dør viser statistikkene. Det er farligere både å kjøre bil og sykle (faktisk), handler bare om at når det først skjer noe når du hopper fallskjerm, så er du ganske så fucked. Men så er det jo SÅ gøy, og det gir tidenes adrenalinrush. Altså- jeg har aldri følt meg så levende som da jeg var i fritt fall. Spør dere meg er det noe man bare MÅ prøve en gang i løpet av livet, for det er en så syk opplevelse at det ikke kan beskrives med ord. Så vidt jeg vet så skal vi hoppe over stranden og havet, så kan bare tenke meg hvor vakker utsikt det blir.

Kryss fingerne for meg da dere, så skal dere få se bilder om jeg lever i morgen- haha ♥ Klem!

Hvordan er det å være på språkkurs med EF i Sydney?

Lokal tid Sydney: 03.45 // Reise i samarbeid med EF

 

- STUDENTHJEMMET -

 

Her kan dere se litt av den flotte bygningen vi bor i på språkkurs med EF! Den er splitter ny, og jeg ble virkelig skikkelig positivt overrasket da jeg kom hit. "Studenthjem" høres kanskje ikke ut som det fineste stedet man kan bo, men her på Urbanest i Redfern har vi det rett og slett helt supert. Det er flere studierom man kan jobbe med skole på hvor det er iMac'er til låns, filmrom med deilige sofaer og stor tv, spillerom med x-boxer, gigantisk og superfint felleskjøkken hvor man også kan ha middager med venner, vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler osv. Vi har også et stort uteområde med benker, grill og to billiardbord hvor studentene koser seg hele tiden. Som dere sikkert skjønner er det lite man savner her!

Rommene er også veldig fine, og vi har både eget kjøkken og bad. Veldig greit med kjøkken så man ikke trenger å spise ute hele tiden, spesielt for de som skal være her i en lenger periode. Må også skryte av wifien, som faktisk er like god som hjemme. Er alltid livredd for dårlig internett når jeg skal på tur, så veldig deilig at det ikke er noe problem her! Så vidt jeg har skjønt så har EF tre mulige studenthjem å velge mellom her i Sydney (noen bor også i vertsfamilier), og skal dere på tur med dem så burde dere velge stedet hvor vi bor. 2 min å gå til skolen, ligger så og si i hjertet av sentrum, alt vi trenger er i nærheten og hele bygget er nyoppusset og moderne. Bedre kan det ikke bli :-)

 

- SKOLEN -Skolen er også helt ny, og den er dødsfin. Alt er lyst og fint, kjempemoderne og veldig bra utstyr (iPader til elevene i undervisningene osv). Vi har skole hver dag mandag til fredag, og starter på skolen til forskjellige tider. Noen dager er det skole på morningen, i mens andre dager er ikke skolen før på ettermiddagene. Skolen varer ikke mer enn rundt 3 timer hver dag, og så står man fritt til å gjøre hva man vil etter det. Lærerne er forresten virkelig helt fantastiske her, superhyggelige og glade mennesker- men også veldig flinke til å lære bort og ikke minst gjør undervisningen morsom. Timene består som regel av muntlig undervisning og veldig mye gruppearbeid, hvor vi skal løse oppgaver sammen og diskutere hva vi tenker/tror om diverse temaer med hverandre. 

Undervisningen legger skikkelig opp til at man blir kjent med klassen sin, noe jeg synes er utrolig bra med tanke på at mange reiser alene. Jeg lover dere- IKKE vær redd for å dra alene.. Man får nye venner innen 10 min allerede første skoledag. Lærerne lager grupper som ofte er forskjellige fra dag til dag og man er nødt til å snakke sammen, så derfor er det ikke slik at man kun får venner om man er utadvendt og tør å gå bort til noen. Ellers er det også veldig strengt på å kun snakke engelsk i klasserommet, noe som er bra fordi det er nettopp for å bli flinkere i engelsk som er grunnen til at man er på skolen. Med EF er det forskjellige levler ettersom hvor god man er i engelsk, så du vil komme i en klasse hvor både undervisningen og elevene er på ditt nivå. For at skolen skal finne ut hvilket nivå du er på tar man en test på nettet før man drar, så deler de deg inn der du skal være. Veldig smart! Selv synes jeg at jeg lærer utrolig mye her, og kan bare tenke meg hvor rå (ikke minst trygg) man blir i engelsk om man feks er her i 3 mnd.. Ellers anngående det å reise alene, eller bare det å ville bli kjent med noen- så har EF en haug av "hjelpemidler" for det. Så fort reisen din er booket får du tilgang til noe som heter "My EF", som er en side med all mulig slags informasjon om turen din. Der kan du også se profilene til andre som er på / skal til samme sted som deg, og du har mulighet til å sende de en venneforespørsel og chatte sammen før avreise. Skolen har også forskjellige aktiviteter hver eneste dag, hvor de fleste er gratis, slik at du har mulighet til å bli bedre kjent med de andre på skolen og ikke minst finne på masse gøy. Det er også et eget aktivitetskontor hvor de hjelper deg å booke forskjellige opplevelser du kunne tenkt deg, som du da får til en rimeligere pris siden du bestiller via EF. Blant annet skydive, beachparty og helgetur på surfcamp er noe av det som tilbys :-)

Håper dere ble litt klokere på hvordan det er å reise med EF etter dette innlegget. Jeg anbefaler det virkelig på det varmeste! Vi har hatt verdens beste tur hittill, og skulle gjerne blitt her enda lenger. Pssst: Husk at med rabattkoden "AndreaEf" får dere opptil 10.000 kr rabatt om dere bestiller tur med EF innen 12.02. Det er hele 40 destinasjoner og 7 språk å velge mellom, men jeg anbefaler såklart å ta turen hit. Magisk.. ♥

Trykk HER for å lese mer/bestille ditt eventyr!

DINNER WITH A VIEW

Lokal tid Sydney: 03.56 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Noen bilder fra middagen i stad, som befant seg i tårnet på Westfield-senteret her i sentrum. Vi kjørte på med 3 retters, og da kobe biff som hovedrett. Har noen av leserne mine smakt det før? Jeg husker jeg smakte det for første gang da jeg var på Lebua state tower i Bangkok og det er SÅ digg. Har hørt kuene dette kjøttet kommer fra drikker øl, får masse massasje og hører på musikk dagen lang. Vet ikke om det stemmer, men høres jo helt sykt ut, haha. I hvert fall at kjøttet kan smake så annerledes bare av at kuene lever "the good life".. Vel vel, burde prøves en gang om man får muligheten!

Ellers var resturanten ganske så spesiell, for vet dere hva? Gulvet snurret sakte men sikkert rundt 360 grader! Haha, det var superfreaky med en gang, men så ble man vant til det etterhvert. Grunnen til det var for å få meg seg utsikten fra alle mulige kanter, så det var ganske så fancy. Var også veldig flott å spise en så god middag og kunne nyte utsikten av denne fantastiske byen på kveldstid samtidig. En liten opplevelse i seg selv ♥ Nå skal jeg sove, opp om 4 timer for å dra på skolen.. Jeg og min døgnrytme altså. Håper dere får en fin kveld, så snakkes vi veldig snart igjen! I morgen er det nok en gang ut på eventyr, og jeg gleder meg :-)

Vil bli her for alltid

Lokal tid Sydney: 19.42 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Noen bilder fra da vi var på Manly beach i går ♥

Shit.. det er mandag allerede. Vi drar hjem på lørdag, og tanken stresser meg skikkelig! Vi lever virkelig livet her, og jeg har aldri vært et annet sted som føles så "hjemme". Jeg MÅ tilbake snart, og da for minst en mnd. 2 uker er virkelig ikke nok tid her i Sydney, for det er så utrolig mye å se, gjøre og oppleve her. Vi har allerede blitt kjent med noen australske her, noe som er supergreit med tanke på tips til steder å dra + at mange har bil, haha. Veldig hyggelig! I stad var vi forresten helt crazy og bestillte skydive på torsdag.. Haha, guri. Jeg har jo allerede hoppet fallskjerm to ganger i sør-afrika, så skjønner ikke at jeg risikerer livet mitt nok en gang. Følelsen av det er vel bare litt for fantastisk til å klare å holde seg unna. Gleder meg til å nyte utsikten av denne vakre byen 4000 meter opp i himmelen :-) 

Sorry for at jeg ikke har gitt så mye lyd fra meg her nå, men vi har vært så utrolig travle + dro ut både fredag og lørdag. Jeg har en haug med bloggmateriale, så det kommer mye mer snart. Nå skal vi på en resturant som heter 360 resturant & bar, som har utsikt over hele Sydney og ser helt sinnsyk ut. Kamera blir med, og følg meg gjerne på snapchat enn så lenge: andriss :-) LOVE!