hits

mars 2010

Too bad

Hallo!

Jeg ble igrunn ganske sjokkert over alle de negative komentarene til videobloggen. Som dere vet har jo jeg mye å gjøre og blogger ikke så ofte lenger. I går bestemte jeg meg for å svare på spørsmålsrunden, og brukte 7 timer tilsammen. Jeg hadde jo andre ting jeg kunne gjøre, men jeg valgte å prioritere bloggen. Grunnen til det, var fordi jeg trodde at det å svare på denne spørsmålsrunden ville glede dere og fordi jeg følte at jeg kanskje ikke hadde gitt dere så mye i det siste via bloggen. Men jeg tok tydeligvis feil, hittils har jeg fått 45 komentarer og jeg vil si at ca 95 % av disse var negative.

Folk mente at jeg hermet etter Voe, oppførte meg fake og "lkke var meg selv". Det med Voe, ja hun har utrolig bra videoblogger, jeg har jo blitt inspirert av henne. Men bare ved at jeg har en video med litt
"humor" i , hvorfor skal det gjøre meg til en Voe kopi? Jeg ville bare ikke ha en kjedelig videoblogg hvor jeg er helt alvorlig og svarer på spørsmålene uten et eneste flir om munnen.

Og jasså ja? Fake og ikke er meg selv? Jeg vil tørre å påstå at de fleste av dere som komenterer verken har møtt meg eller kjenner meg. De som kjenner meg, som familie og venner har jeg faktisk fått en haug med skryt av pga videobloggen i dag. Blant annet fikk jeg en melding av min far hvor det sto: "For en fin videoblogg, du var utrolig søt der jenta mi!". Dere vet ikke hvordan jeg "egentlig er", for hvis dere hadde vist det hadde ikke de komentarene om det vært der. Jeg var helt meg selv, og prøvde virkelig ikke å late som om jeg var noen annen enn den jeg egentlig er. Dere har ingen rett til å si at jeg ikke var meg selv!

Ikke nok med det, men mange av dere som skrev "dritt" turte jo ikke engang å skrive deres egene navn. Hvordan kan dere påstå at jeg ikke er meg selv, når noen av dere ikke engang tørr å stå for meningene deres?

Så ble igrunn ganske skuffet, jeg hadde forventet en helt annen reaksjon enn dette. Siden så mange har mast utrolig lenge nå om videobloggen trodde jeg at dette ville glede dere. Jeg gjorde det KUN for deres skyld.

Men nå kjenner jeg meg lei, jeg er lei av blogging. Jeg har egentlig ikke hatt så mye blogglyst i det siste, men har stått på pga av dere lesere. Men dette gjorde at den lille gnisten jeg har hatt igjen av blogglyst, har forsvunnet helt.

Så derfor vil jeg egentlig bare takke for meg, for alle fine komentarer jeg har fått i løpet av denne laaaange perioden. Dere har gitt meg mye hjelp når jeg har trengt det og virkelig gitt meg utrolig mange herlige komentarer. Beklager hvis noen syntes dette er veldig dumt, men jeg må nesten gjøre som jeg selv føler akuratt nå.

- ANDREA BADENDYCK

Endelig har jeg laget videoen

Heiheihei!

Nå føler jeg meg skikkelig flink som sier dette, er endelig ferdig med å filme spørsmålsrunde videoen!
Det eneste jeg skal gjøre nå er å legge sammen alle klippene til en video og redigere den ferdig. Også må den lastes inn på Youtube. Hvor lang tid dette vil ta, det aner jeg ikke - men den er her i allefal i løpet av dagen.


Ny genser fra Cubus!

Nå er det videoredigering for fullt her, blogges ♥

- ANDREA BADENDYCK

My weekend

Hallo!

Jeg har ikke fått blogget fredag eller lørdag, så derfor legger jeg ut bildene fra disse dagene nå. Helgen har vært utrolig koselig, det startet med at jeg og Henriette skulle fikse oss sammen til bursdag:


Her var fredagens outfit, alt fra London på begge to!


Når vi hadde fikset oss, ble vi kjørt til Linnea. Her er bursdagsbarnet:

Sweet!


Hehehehe, nice Johanne!!

Til middag spiste vi Tapas, det var utrolig godt:


Senere på kvelden så vi på skrekkfilm og bare koste oss. Vi hadde egentlig tenkt til å ta spiritisme, men nesten ingen turte så vi bestemte oss for å gjøre det en annen gang. Jeg har skikkelig lyst!


Dette bildet likte jeg! Hanna og Hanna <3

Etter bursdagen overnattet jeg hos søte Julie, og på vei hjem så trynte jeg skikkelig på asfalten og fikk DET såret. Det var skikkelig ekkelt, og blodet bare rant og rant. Jeg har nesten ikke sovet de to siste nettene, siden det svir sånn hvis beinet beveger seg.

På Lørdagen dro vi hjem til Fanny, der skulle flere av vennene våre komme. Vi koste oss masse!
Først spiste vi pasta med kylling og pesto:Julie, Fanny, Zoe, Meg og Yvonne ♥ Søte jentar!
Hannaaa ♥

Fler som har hatt en koselig helg?

- ANDREA BADENDYCK

Best buys

Siden så mange har spurt, så legger jeg ut mine beste innkjøp fra London:


Ja, som sagt. ALT ER FRA LONDON!!

Favoritt butikken er River Island! Der er den grå jakken, den grønne jakken, Den blusen jeg har på headeren, og den kremhvite cardiganen kjøpt. 

Noe du likte?

- ANDREA BADENDYCK

Siden dere lurte!

Hallo!!

Det var mange som spurte om hvor klærne mine var fra på det innlegget hvor jeg hadde photoshoot med Bjørnis. Den dagen tok jeg faktisk et outfit bilde, bare rakk aldri å legge det ut. Derfor legger jeg det ut nå:Skinnjakke fra Primark
Bluse og cardigan fra River Island
Bukse fra River Island
Veske fra Cubus

Hva syntes du?

Og forresten, noen har spurt og NEI jeg og Bjørn Erik er ikke kjærester. Han er bestevennen min! Jeg er fortsatt sammen med Axel ♥

- ANDREA BADENDYCK

Bjørnis + meg = iskaffe

Hehehe, for en overskrift!

Her er noen bilder fra i går:Haha, her har dere min barnslige side, gitt! Lillesøsteren til Bjørn-Erik sine lekebriller måtte vi jo bare prøve ut..


Bjørn-Erik lager virkelig verdens beste iskaffe, kanskje til og med bedre enn det frappuchinoén fra Starbucks! Jeg blir nesten flau av å sammenligne den med den iskaffen jeg alltid har laget.. Bjørn-Erik sin er heaven!
Ååå, frister ♥

OPPSKRIFT 
Det du trenger er:
Litt vann
Oboypulver
Vaniljesaus (ikke helt nødvendig)
Kaffepulver
Isbiter
Melk
Fløte

1. Kok opp litt vann, hell litt pulver ned i glasset ditt og fyll på en liten skvett med det varme vannet så det blander seg.
2. Nå tar du i 3 spiseskjeer med Oboypulver (du kan også bruke sjokoladesaus)
3: Deretter Tar du oppi halvparten melk og resten av glasset fyller du med fløte.
4. Nå tar du oppi ca 3 spiseskjeer sukker.
5. Og så rister du i ca 20 sekunder(derfor må du lage iskaffen i noe med lokk). Når du har ristet vil fløten bli mer kremete, noe som fører til at selve iskaffen blir tykkere. 
6. Siste tingen du gjør nå er å ta oppi et par isbiter, også venter du noen minutter. Da er den herlige drikken kald og klar for å drikkes.

Håper mange prøver ut dette, dere vil ikke angre! Si gjerne i fra til meg hva dere syntes. Og husk at denne drikken er ganske usunn, så ikke la dette bli noe du gjør til hverdags.

Fler som elsker iskaffe?

- ANDREA BADENDYCKHeyheyhey

Hallo!

Nå har det blitt lite blogging i det siste, derfor har jeg bestemt meg for å ikke ha noen avtaler i dag. Jeg har skikkelig mye å blogge om nå, har bare ikke hatt tid. Så jeg tror dere kan regne med rundt 4-5 innlegg i dag!

Men nå drar jeg på skolen, blogges så fort jeg er hjemme igjen.

Hva syntes dere forresten om det nye designet? Syntes det forrige ble litt mørkt!
Tusentakk til deg som sendte meg den bakrunnen, kjempefin! <3

- ANDREA BADENDYCK

Having fun

Hallo!

Konf. turen var utrolig morsom, og gikk ganske fort. Jeg legger ut bilder i morgen!

I dag har jeg vært hos Bjørn-Erik og drukket verdens beste iskaffe, jeg lover at den er 1000 ganger bedre enn den jeg har vist dere. Skal helt klart gi dere oppskriften etterhvert, den er himmelsk. Vi spiste også pizza, og hadde en liten photoshoot.. Her har dere bilder:
Hva syntes dere om bildane?

Nu fyker jeg i seng etter en spennende episode av Paradise.. hoho!

- ANDREA BADENDYCK

Nytt design!

Hallo!

Nå begynner det å bli en stund siden sist gang jeg har blogget. Dere aner ikke hvor mye som skjer nå, lærerne på skolen har bestemt seg for al slags vurderinger alle og enhver. Jeg har det veldig fint ellers, og ser på paradise hotel hver kveld nå. I fjor fulgte jeg ikke med, men i år var det faktisk skikkelig gøy! Istad klarte jeg å få lastet ned Photo Shop CS3, så da klarte jeg ikke å la være å utforske det litt. Det var helt sykt bra, jeg er storførnøyd. Jeg elsker å redigere bilder, det er helt sykt gøy.

Så da klarte jeg å lage en header, og bestemte meg for å fikse et design som passet til den. Ble veldig fornøyd, selvom det kanskje var litt halvskummelt og litt mystisk?


Hva syntes dere om headeren og det nye designet?

- ANDREA BADENDYCK

Lovely days

Heisann!

Nå har jeg akuratt fulgt Axel ned til bussen, og var klar for å blogge. Først i går møtte jeg allesammen på nationaltheateret, også gikk til Deli Deluca for å kjøpe oss noe mat før kinoen:Kooooos!


På Deli Deluca kjøpte allesammen i god calzone hver. Etter det gikk vi bort til Saga for å kjøpe biletter til Valentine´s day. Det funket fint, og vi kjøtpe oss popcorn og løp inn i salen. Filmen var kjempesøt, og kanskje littegranne forvirrende i og med at det var så mange fortellinger som gikk inn i hverandre. Men helt klart en film som er verdt å se!


Sier ikke mere enn: HAHAHA!!

Etter kinoen tok vi t-banen hjem til Julie. Da vi kom hjem lage vi sjokolademilkshake:
Love you <3

Også satte vi på denne filmen:
Haha, et ord som beskriver denne filmen: SKUMMEL!!

 Da vi våknet opp i dag tidelig, bestemte vi oss for å ta på annsiktsmaske: 

Haha, grønne og usminkede.. Soo nice!

Den annsiktsmasken vi brukte var Julie sin, og den er helt sykt bra. Den svei ikke i det heletatt, og luktet veldig godt og friskt. Den er også håndlaget, og huden ble dødsmyk. Skal kjøpe en slik selv. Den kan kjøpes på Lush på Byporten og koster bare 50 kroner!

Love♥

Hatt en fin helg?

- ANDREA BADENDYCK

Blogg blogg blogg

Hallo allesammen!

Tusentakk for utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger, blir helt rørt jeg. Trodde ikke bloggen min egentlig var så viktig for dere. Men jeg har bestemt meg for å fortsette som før, bare at jeg blogger når jeg har noe å blogge om og ikke minst tid. Derfor blir det nok mest blogging i helgene, og når jeg har tid i hverdagene. 

Nå skal jeg til byen for å møte Tuva, Bjørn-Erik, Pernille og Julie. Vi skal først på café og deretter kino. Kinofilmen vi skal se heter Valentines day (tror jeg), noen som har sett den? Etter filmen skal jeg overnatte hos julie, gleder meg masse.

Her er dagens outfit:Genser fra Bikbok
Vest fra Burskha(?)

Hva syntes du?

- ANDREA BADENDYCK

Unsure..

Som dere sikkert har merket så blogger jeg veldig lite for tiden. Det er fordi jeg har mistet litt lysten på å blogge, det er mer blitt til en ting jeg gjøre enn en ting jeg vil gjøre. Jeg føler det har gått litt utover ting det egentlig ikke burde som søvn og skole. Jeg føler også at jeg har blogget så lenge, og ikke lenger har så mange "ideer" om hva jeg skal blogge om. Har litt lyst på en pause til å bare kunne fokusere på venner, skole og Axel og heller komme sterkere tilbake etterhvert. Men bloggen betyr også veldig mye for meg, dere lesere gjør det, og hele bloggingen er blitt en del av livet mitt. Føler også at jeg har oppnåd en hel del med denne bloggen, og gått fra 1 til flere 1000 sidevisninger innom hver dag uansett om jeg blogger eller ikke. Er så usikker nå...  Hva syntes dere jeg burde gjøre?- ANDREA BADENDYCK

Gooo skeidar

Hallo! 

Nå er vi på Skeidar og jobber sammen med Bjørn-Erik. Vi skal jobbe her til kolkken ni, og tjener litt under 70 kroner timen... Nice!- ANDREA BADENDYCK

4 Mars

Hallo allesammen!

I går fikk jeg ikke blogget fordi jeg var med Axel hele dagen helt til vi dro på konf. møte, og jeg var ikke hjemme før sent på kvelden så måtte legge meg med en gang. Vet det er kjedelig med blogger som ikke oppdaterer seg på en dag, skal ikke skje igjen. Siden jeg fikk noen kommentarer på Axel sin bursdag om at jeg ikke ga han bursdagsgave, så kan jeg fortelle dere at jeg heller kjøpte noe til han i London siden det da var det under en uke til jeg skulle dit.

Dette kjøpte jeg:

 Hehe, jeg vet det ikke syntes så godt, men det er en lyseblå piquet skjote fra Ralph Lauren og en stor fotballskokolade. Han ble superfin i pique skjorten, passet perfekt til øynene hans!


På skolen i dag hadde vi kantinen for første gang. Det var i grunn ganske gøy og kanskje litt stressende til tider? Jeg syntes det er utrolig smart at elevene selv kan få drive kantinen, vi samler nemlig inn penger til klassetur i 10ende som skal gå til Praha!! Gleder meg helt utrolig.


Åh, koselig!

Etter skolen i dag var jeg sammen med min fantastiske kjæreste. Er så utrolig herlig å være med han igjen!
Da jeg skulle hjem så tok han med seg lille, søte Elmer og fulgte meg til trikken:

Sweeties.

Fler som har kantine på skolen hvor dere får jobbe?

Forresten dere som lurte så funket kjerringrådet ganske dårlig på meg. Men jeg tror kanskje det var fordi jeg hadde pirket på kvisen min, så det var på en måte blitt litt mer "sår" enn kvise. Hoho.

- ANDREA BADENDYCK

Thumbs up for kjerringråd

En leser fra Danmark tipset meg om å ta tannkrem på kvisen. Har faktisk hørt dette før, det er nok et av de gode, gamle kjerringrådene. Men tanken på å prøve det har aldri slått meg inn - før nå.

Har jo ingenting å tape på det, vil jo i grunn se så kvisefri ut som mulig når jeg møter kjæresten etter to uker. Håper den blir mindre synlig i løpet av natten, sier i fra til dere i morgen!
HAHA..

Nu hopper jeg i seng, natta ♥

- ANDREA BADENDYCK

Videoene

Hallo!

Jeg har sett litt på forslag til videoer, og jeg har tenkt til å ha mange av forslagene etterhvert som dagene går. Det første jeg starter med er en video hvor jeg og en venn må blande sammen et eller annet og feks kline det rundt i annsiktet. Den skal jeg lage enten Onsdag eller Torsdag, så jeg lurte på om noen har forslag til hva den røra skal bestå av?

Skal også lage en sminkevideo til dere, selvom det krever veldig veldig mye av meg. Fordi jeg liker ikke meg selv uten sminke og vil helst ikke vise meg uten her for alle i Norge. Men kan gjøre det fordet, fordi jeg vet at dere kommer til å bli veldig glade + at man alltid syntes seg selv er styggere uten sminke en alle andre. 

Skal også svare på spørsmål dere skrev på spørsmålsrunden, men hvis noen av de nye leserene lurer på noe så kan dere skrive det i komentarfeltet. 

Kan sikkert også lage en hårvideo, selvom jeg absolutt ikke er noen "frisyreekspert".

 Alt dette vil komme i løpet av Mars.- ANDREA BADENDYCK

Følg forresten bloggen min på bloglovin, det er kjempesmart!

bloglovin

HJERTE

Hallo!

Vet dere hva eller? I morgen kommer Axel hjem, har ikke sett han på to uker. Det er helt sykt hvor mye jeg gleder meg nå.. Føles virkelig ut som en evighet siden sist jeg så han. Han har vært i Tyrkia på fotball-leir, og jeg vedder på at han er dødsbrun når han er hjemme igjen.. Tenk deg 30 grader og sol. Vi skulle nok alle ønske det var sånn i Norge nå! ♥

Jeg har verdens fineste bilde av han, tenkte dere kanskje ville se:
I går printet jeg det ut som et stort bilde og hang det opp på rommet ♥

Noen fler som savner en person akuratt nå?


Og forresten. Siden så mange spørr:
- Jeg og Axel har vært sammen i snart 15 måneder.
- Han er like gammel som meg!

- ANDREA BADENDYCK


bloglovin

Litt... uflaks!

Hallo!

Nå er jeg akuratt hjemme etter å ha vært på besøk hos Eli. Jeg skulle poste et innlegg der, vi hadde tatt bilder ferdig men det kom noe i veien... Først skulle jeg poste innlegget også klikket internettet og pcén, så vi måtte starte på nytt igjen. Akuratt da jeg hadde logget meg inn på blogg.no igjen, så skrudde plutselig dataen seg av. Den hadde ikke mer strøm! Også setter Eli ledningen i dataen, men glemmer å koble den til på den andre siden. Så da slukker også den med en gang den var startet. Så etter 20 minutter med tull måtte Eli dra på trening, og jeg fikk ikke lagt ut noe innlegg. KJIPT!

Haha, også kommer den andre uflaksen da. Når jeg kom til bussholdeplassen så skulle bussen gå om fem minutter, men så heldig som jeg var klarte bussen å være 25 minutter forsinket. Snakk om flaks jeg har i dag!

Ikke minst, uflaks nr.3 .. Gjett hva jeg har våknet opp med de to siste nettene:

Haha, dette er fra i dag tidlig.. etter dekkstift og hele pakken! Den vil virkelig ikke bli skjult.. Jeg kan love dere at den er værre når dere ser meg feks i virkeligheten. Med en gang jeg logget på skype og snakket med Fanny så begynte hun å le da hun så meg.. "HAHAHAHAH, kviiiiiseeen diiin!!!!!!!". Buhu.. Jeg har faktisk en veldig tendens til å få en kvise akuratt mitt mellom øyebrynene, noe som jeg syntes er det verste stedet å få det. Det er på en måte det første man ser når man møter meg... haha.

Flere som har litt uflaks i blant?

- ANDREA BADENDYCKbloglovin

Dagens outfit

Hallo! Nå har jeg dårlig tid, må rekke bussen. Har engelskframføring etterpå, gruer meg litt.. Jaja, går nok bra!
Noen som har sett at jeg ligger på 16 plass på topplisten? KOS.

Her er dagens outfit:

Cardigan fra Primak
Bukse fra River Island
Singlett fra Only
Smykker fra London

Hva syntes du?


- ANDREA BADENDYCK