hits

mars 2013

Gårdagens innkjøp

I går var vi på et gigaaaaantisk kjøpesenter her i Torrevieja. Vi hadde litt dårlig tid der så fikk bare gått innom Zara og Primark men her er innkjøpene derfra:

Undertøy fra Primark

Litt nødvendigheter igjen fra Primark, haha

Armbånd fra Primark, digger disse!

Clutch fra Primark, grei å ha når man skal ut til å ha penger, mobil osv i

Bluse fra Zara, lik som den rosa

Bluse fra Zara

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

LANG FREDAG

På fredag var det jo langfredag, som er en ekstremt hellig dag her i Spania for katolikkene. I den anledning dro vi til en liten by ca 1 time kjøretur unna, fordi det skulle være et stort opptåg for å vise steg for steg hva som skjedde når jesus ble forfulgt, hengt på korset, da han døde, oppstandelsen ++. Det var hundrevis av mennesker som deltok i helt utrolige drakter, tusenvis av mennesker som så på og det var faktisk dødsskummelt, haha. Alle var helt alvorlige, slo harde slag på trommer og dunket staver ned i bakken på likt. En utrolig opplevelse, veldig intenst og sterkt. Noen bilder fra lang fredagen vår:Noen som har sett noe lignende før?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

GOD NATT

 Noen bilder av meg og beste bassa fra stranden i dag♥ Skjorten min er fra Zara og shortsen fra Runwaydreamz! I dag var det desverre litt overskyet så fikk ikke solt oss så mye, men i morgen er det spådd supervarmt vær og skyfri himmel så da skal vi på en stor og fin strand hele dagen. Nå er jeg dødstrøtt så skulle bare si hei og vise litt bilder! Vi koser oss som bare det og nyter hvert sekund her nede 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

INNKJØP

Heihei!

Er ganske bra shopping her nede og flere store sentre. Vi har fått shoppet litt allerede og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene! Håper på å finne litt mer klær, da  Det jeg har fått kjøpt hittils:

Litt nødvendigheter fra h&m. Har lett etter et sånt enkelt belte lenge, som jeg kan bruke til løse kjoler for å få litt form på de, likte dette veldig godt!

Fine neglelakker fra Chanel


Scrub fra The body shop og Escada parfyme! Denne er virkelig like god som alle skal ha det til, lovelovelove♥ Escada parfymene må være de beste, utrolig mange nydelige lukter.


Pilotbriller♥ Har selvfølgelig klart å rote bort mine gamle.. Haha. Var ganske billig her nede i forhold til Oslo, kostet såvidt over 800 kr!

Supersøt bluse fra Zara, denne blir fin til sommeren (og her nede). Elsker fargen, superfresh! Kommer helt sikkert i et outfit snart 

Treningstøy fra Nike♥ Elsker, elsker, elsker å handle treningstøy! Gir meg så mye motivasjon 

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Nå blir det ordentlig blogging!!

Hola fra Spania!!!

 

Internettet vil selvfølgelig ikke funke på rommet (yeeey). Så da må vi sitte i resepsjonen for å blogge.. Tror jeg lager et par innlegg hver gang jeg er her nede som kommer automatisk, så det fortsatt blir ofte oppdateringer. Er litt slitsomt å gå til resepsjonen med maccen flere ganger daglig

I dag har vi iaf vært på stranden og guuuud så deilig! Var flere som skrev til meg at det var sååå kaldt i Alicante så jeg er sykt teit som trodde jeg skulle komme ned til sommer. Vet ikke helt hva de tenkte på for her er det jo helt fantastisk vær! Stekte på stranden og var akkuratt som om jeg skulle vært her i sommerferien. Vi går rundt i shorts og topp, været er nydelig! Etter stranden dro vi og shoppet litt og nå skal vi ut å spise. Noen bilder fra stranden:

Verdens beste FANNY♥ Ny bikini fra en random spansk butikk.

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

God natt

Vi koser oss masse, supert vær og har fått shoppet litt også. I morgen skal vi på stranden, wiiii!!! Blogger fra mobilen fordi internettet på rommet av en eller annen grunn ikke ville funke på maccen... Skal prøve å fikse det i morgen. Nå er det natta og i den anledning har jeg på meg min nyinnkjøpte "pysj" (Bassa har seff matchende i rosa):

GLEDER MEG

Wohoo!! Nå er det ca 30 timer til jeg og Bassa sitter på flyet til Alicante. Er ca 22 grader der og sol, så er ca sånn temperatur som det er her i Oslo en god sommerdag. Blir utrolig deilig med sol, varme og ikke minst kunne bruke sommerklær! Snart et år siden sist, har virkelig savnet det. SÅ mye lettere å mixe kule outfits, gleder meg til å ta masse outfitbilder i Spania. Nå har jeg prøvd masse klær og bikinier, for å finne ut hva som får bli med. Kjenner jeg meg selv pakker jeg vel 3 ganger så mye som jeg får brukt, haha. Skal jo bare være borte i en uke men er SÅ mye jeg vil ha med  Tok noen bilder i mens jeg prøvde:

Vinterblek :pPppP Haha, har muligens tatt bittelitt sol ja. Nå må bare morgendagen gå fort, for jeg vil dra NÅ. Har uansett mye å få fikset i morgen! Først skal jeg handle inn litt forskjellig jeg trenger til reisen som feks ny koffert, har tenkt til å fikse neglene, må pakke ferdig og så skal jeg lage en liten middag til Axel før Fanny og faren henter meg ut på kvelden en gang  Wohoo, bare å si i fra hvis noen av dere er i Alicante samtidig så kunne vi dratt ut sammen!

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

ULRIK ER HJEMME

Ulrik er endelig hjemme fra Australia etter 7 mnd borte fra oss. Utrolig koselig å se han igjen! Vi møtte han på flyplassen og da kom virkelig tårene frem når vi fikk se han... Har savnet han veldig og er superdeilig å ha verdens beste bror hjemme igjen. Nå skal vi på Fridays med fammen og spise for å feire at Ulrik er hjemme, vi snakkes senere ♥♥♥♥

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Koz dag med elnapus

Heyhey!

Var jo med Elena i går men vi dro hjem hver for oss og møttes i dag tidlig igjen. Vi tittet litt rundt i butikker, spiste lunch på BIT og koste oss i finværet. Nå skal Elena dra og jeg skal rydde litt for snart kommer Maria. Vi skal lage middag og kose oss, veldig lenge siden jeg har sett henne så det gleder jeg meg til. Blir kaaanskje en tur ut i kveld, får se for jeg er dødsforskjølet og burde egentlig slappe av... ♥ 4 dager igjen til Spania med bassa forresten, ææææ!! 

Jakke fra Woolrich. Har byttelånt med Elena siden sånn desember, så har brukt hennes PJ. Var deilig å få tilbake min egen, den er varmere og veldig fiin 

 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Ntå

Bladde igjennom photobooth albummet mitt og kom over to bilder av Molly fra da jeg akkuratt hadde overtatt henne. Hun har virkelig vokst, selvom jeg selvfølgelig ikke har tenkt noe over det siden jeg har sett henne hver dag. Se så liten bolle hun var:

Hahahah åååå, jeg smelter ♥♥♥♥♥ Nattinatt!

 

 

 

- ANDEA BADENDYCK

My new baby

Hallo!!

 

Hentet denne herligheten på postkontoret for noen dager siden... ♥

Og NEI, jeg blir aldri lei av vesker, wohooo!! Har siklet på en slik veske lenge nå og endelig er den min!! Denne er utrolig klassisk men samtidig røff i stilen, også sånn passe stor. Kunne ikke vært mer fornøyd! Nå mangler jeg bare en Chanel 2.55 så har jeg alle drømmeveskene mine, haha  

♥Balenciaga city♥

Nå skal jeg til Elena og ha en skikkelig kosekveld med bestevennen min. Skal kjøpe inn masse usunt og nyte at det endelig er helg og ikke minst FERIE!! Wohoo. Og på onsdag drar jeg og Bassa til Spania (Alicante), kan ikke si annet enn at jeg gleder meg skikkelig. Skal bli deilig å endelig kjenne litt varme, vinteren har vært så altfor lang nå.. Kos dere i kveld, vi snakkes 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Se meg på ettermiddagen!

Hei!

Nå skal jeg til Studioday og trene med Madicken, kjører på med cardio en halvtimes tid og så styrke en halvtimes tid. Etter det skal jeg til tv 2, for å være med på programmet "ettermiddagen". Vet ikke så mye om det enda, men tror det er direkte? Skal snakke litt om blogging med tanke på at det tydeligvis nå er 10 år siden blogg kom for fullt i Norge. Blir nok gøy  Det går mellom 17.30 og 18.00 på tv 2!

Genser fra Bikbok og skjerf fra LV ♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Kos med bestie

Heihei!

Nå er Emilie her. Vi møttes i byen etter skolen og spiste sushi, nammiiii.  Og nå som vi er hjemme hos meg lagde vi smoothie av frosne jordbær, appelsinjuice, litt frossen skogsbær mix + litt sukrin. Ble veldig godt og friskt  Tok litt standar blogg-bilder, haha:

Verdens søteste? jaaaa

Her kan dere se at brynene mine har mye finere form og er mer markerte 

♥♥♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Nattinatt

Hei!

Tusen, tusen takk for alle tips og støttende kommentarer på forrige innlegg. Betyr utrolig mye for meg, dere er så snille og gode ♥ Siden sist har jeg vel egentlig ikke gjort noe særlig, men fikk mamma over i går også ryddet hun leiligheten og vasket klær. Utrolig snilt og deilig, er så lei av å ikke ha noe rene klær og bare rot rundt meg! I dag tok jeg meg en liten tur på Vappiano for å møte Sophie, hun var nemlig i Oslo på dagstur. Var der ikke mer enn 1 times tid, skulle gjerne vært med henne lenger men hun kommer til Oslo om litt under en måned og skal bo hos meg så det blir veldig gøy 

Haha, jeg har som dere ser klippet meg! Håret var så syyykt slitt etter at jeg tok ut extentionsene så da klippet jeg bort alt det slitte, ser mye friskere ut da selvom jeg elsker å ha langt hår.. Får bare være tolmodig å spare :):)

Nomnom

Skal prøve å blogge mer fremover nå, selvom jeg er sliten ♥ Nå skal jeg se ferdig paradise og så legge meg. Vi snakkes i morgen!

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

På bunnen

Hei!

Det er deilig å ha bloggen i situasjoner som nå. Når du føler deg hjelpesløs og trenger et sted å få ned alle tanker.. Jeg prøver å være positiv på bloggen men nå må jeg rett og slett bare innse hvordan jeg faktisk har det. Jeg er utslitt, helt fullstendig utslitt. Jeg har vært det lenge nå og det blir bare værre og værre. Jeg har null energi. Jeg kommer meg ikke opp om morgenen, selvom jeg legger meg tidlig. Jeg har på 30 alarmer hvert andre minutt, men jeg ligger rett og slett i koma. Jeg hører ikke alarmen, jeg skrur den ikke av en gang. Så dypt sover jeg. Jeg vil på skolen, men jeg kommer meg ikke opp. Derfor ligger jeg dårlig ann, fordi jeg har for mye fravær og da ligger ann til å få ikke vurdert i noen fag. Jeg klarer heller ikke levere ting jeg skal, om jeg er på skolen klarer jeg ikke følge med. Jeg har snakket med rådgiver og hun sa det så mørkt ut for at jeg klarer å fullføre andre klasse og jeg blir utrolig lei meg. Jeg vil så gjerne men jeg er som en zombie fortiden, jeg klarer ingen verdens ting. Blir sliten av å bare ha øynene åpne. Jeg ser nesten bare glede i søvn fortiden, det å kunne slippe bort fra virkeligheten. Men det handler ikke bare om søvn, det er alt. Jeg har som sagt ingen energi til å gjøre noen ting produktivt. Leiligheten er sinnsykt rotete men jeg orker ikke rydde. Jeg vil rydde, men klarer ikke. Bare å sette inn en talerken i oppvaskmaskinen er der jeg er nå fyskisk utmattende. Jeg vet foreksempel at jeg har flere samarbeidspartnere som skylder meg penger, men jeg orker ikke sende regning til dem for å få betalt. Det er for slitsomt, selvom det tar 2 min. Jeg får ikke meg selv til å gjøre det. Jeg føler meg så sinnsykt dårlig, jeg føler meg som verdens værste person. Jeg har det enkelt og greit veldig vanskelig fortiden. Jeg føler også at jeg skyver alle unna meg, jeg stenger ut følelsene mine. Orker ikke bry meg om noen eller noe. Det er ikke sånn jeg er... Det hadde vært greit om jeg er utslitt EN dag, men det er sånn hver dag. Selvom jeg sover 15 timer er jeg fortsatt utslitt, jeg har aldri energi. Ikke en eneste dag er jeg i stand til å sette på en maskin med klær, rydde, gjøre en lekse eller noe sånt.På mandag skal jeg til legen, det er ikke normalt å ha det sånn som jeg har det nå. Jeg vet ikke hva det kan være.. Kanskje jeg mangler et eller annet i kostholdet mitt, kanskje jeg er allergisk mot noe, kanskje jeg har kyssesyken, ME, depresjoner.. Jeg aner ikke, men jeg håper jeg kan få en diagnose så det kan bli bedre. For jeg har det helt forferdelig nå og det er rett og slett helt jævlig å ha det slik. Vet ikke om noen av dere kanskje kjenner dere igjen? Har vært der hvor jeg er nå? Hvor du rett og slett er helt på bunn, orker såvidt å løfte en arm og ikke ser noe lys i tunnelen?Noen som har noen råd? Jeg er rett og slett depserat, for jeg blir gal av meg selv.

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

ÅPEN DAG PÅ STUDIODAY

I morgen kan dere komme innom treningssenteret mitt og trene GRATIS. Det er åpen dag og vil også være et spesielt godt tilbud til å melde seg inn, under kampanjen koster det 349 kr i mnd (før 499 kr). Det varer fra 13-16.00 og jeg kommer til å komme rundt 15.00. De holder til i Posthallen, ta trikken til dronningensgate (stoppet før jernbanetorget når du tar trikken fra national). Når du går over veien ser du et stort blått skilt hvor det står "STUDIODAY". Studioday er et helt fantastisk treningssenter og er utrolig fint og nyoppusset! Anbefaler i hvertfall å ta en titt. Det vil være masse forskjellig gøy der, dere kan blant annet se hvordan boksingen som jeg går på foregår og noen får også prøve med Shane. Sees der?!

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Flink

Heihei!

I dag hadde jeg en laaang og kjedelig skoledag. Etter skolen dro jeg rett til studioday for å ha en styrketime med min PT Marianne! Det var syyyykt hardt, hun presset meg helt utrolig. Til slutt hadde jeg ingen krefter igjen og var helt gele i beina, haha. Men føles utrolig deilig nå! Tredje treningsøkten denne uken hittils, skal hvertfall trene lørdag og kanskje søndag også. Elsker å trene, wohooo!! Avsluttet treningsøkten med en proteinshake og da jeg kom hjem lagde jeg digg mat:

Havregrøt med cottagecheese og bær + smoothie! Namnamnam

Nå ser jeg på gossipgirl og slapper skikkelig av, DEILIG! Gossip girl må være den beste serien noensinne, slår faktisk frustrerte fruer (hadde aldri trodd jeg kunne si det). Får snart besøk, egentlig frister det mer med alenekveld og gossipgirl til jeg legger meg, haha. 

Har aldri svart hvitt bilder så kjørte på med det nå. Er forresten utrolig gøy at jeg inspirerer så mange til å trene og spise sunt, blir utrolig glad over å høre det! Bare å si i fra om dere ikke vil jeg skal blogge sååå ofte om det. Men nå er det jo en stor del av hverdagen min så er litt vanskelig å utelukke det helt i hvertfall 

Hva gjør dere i kveld?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

GOD NATT

Hola!

I dag har vært en av de dagene hvor jeg ikke har gjort en... dritt. Hahaha, når jeg tenker over hva jeg har brukt alle disse timene på så husker jeg fakitsk ikke. De har nå gått fort så noe må jeg da ha gjort, haha. Elsker slike dager hvor jeg bare slapper av hjemme, ser på tv og stalker alle blogger jeg kommer på. En ting jeg faktisk har fått gjort i dag er å handle inn sunn mat! Har irritert meg lenge over at Kiwien rett ved meg har et elendig utvalg av frukt og grønt, så da tok jeg meg en tur til Meny som er lenger unna men igjen svææær og masse å velge mellom. Kom hjem med dette:

Yeeee!! Masse fine farger. Sunn og god mat! Følte meg SÅ flink som ungikk alle fristelser i butikken og kom hjem med dette. Tipset mitt til å ikke falle for søtsuget når du sitter hjemme er rett og slett å aldri handle inn noe usunt. Det er ofte jeg får lyst på godteri eller noe slikt men siden jeg ikke har det uansett så kommer jeg jo ingen vei med det. Er jo alt for lat til å dra på butikken å kjøpe meg sjokolade.. Så da ender jeg heller opp med å knaske i meg litt druer :D:D

Var så sulten da jeg kom hjem at jeg hverken hadde ork eller tolmodighet til å lage middag, så da ble dette middagen min:

Namnam! Har ikke laget smoothie på lenge men det er jo SÅ godt, skal deffinitivt lage det oftere. Nå har jeg jo også hamstret MASSE frosne bær! Ellers elsker jeg røkelaks, det er godteri for meg, haha. Spiser det nesten hver dag, namnamnam.

Nå slapper jeg av med doggsa. Skal snart legge meg, gjør ikke noe fornuftig uansett. Julie kommer innom i morgen tidlig for å vekke meg, slik at jeg kommer meg på skolen 8.15. God venn♥♥

Hahaha, de elsker meg- lover!! Digger Molly sitt ansiktsutrykk :(((((

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Konkurranse til verdens beste lesere

(Innlegg i samarbeid med Maybelline New York)


Hei!

Har fått fikset en konkurranse til dere hvor dere bla. kan vinne mitt favorittprodukt fortiden, som er denne geinale dingsen:

Dette er SÅÅÅ genialt! Neglelakkfjerner kalt Express remover fra Maybelline som gjør jobben tusen ganger lettere. Slik gjør du det:

Stikker en og en finger ned i hullet

Så vrir du boksen rundt en halv runde og tar fingeren opp igjen

- Og vips! ALT er av, på 2 sek. 

Jeg bruker neglelakk hver eneste dag men orker aldri fjerne siden det tar så sinnsykt lang tid, pleier heller bare klæsje oppå et nytt lag, haha. Men NÅ dere, er det forandringer! Med denne neglelakkfjerneren tar jo hele prosessen rundt 30 sek og det har man tid til. Wohooo, jeg digger dette smarte produktet! Fikk lov til å dele ut denne fantastiske neglelakkfjerneren + 7 fine neglelakker fra Maybelline til tre heldige lesere:

Alt du trenger å gjøre for å vinne en color show pakke med 7 neglelakker og en express remover er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet mitt. Husk e-post♥ Om dere vil kan dere sjekke ut maybelinne sin fb side HER :)

 Vil du finne denne flotte premien? Noen som har testet ut neglakkfjerneren før?

 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Don't wish for it- Work for it!

Endelig begynner jeg å få mer magemuskler, tjohoooo!! Veldig gøy å se resultater  Tenkte å kjøre på med en spørsmålsrunde anngående treningen og kostholdet mitt. Bare å spørre om alt dere lurer på! Skal få hjelp av min personlige trener og enæringsfysiolog Marianne til å svare riktig på alle spørsmål, hun er jo proff ♥ Kjør på!

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Halvdød

Heihei!

Guuud så trøtt jeg er i dag, har ikke vært så sliten på lenge. Bestemte meg for morgentrening i går kveld og i og med at jeg begynte 8.15 i dag så betydde det å være på Studioday 07.00. Klarte selvføøølgelig å prestere i å legge meg i 3 tiden så ble veldig lite søvn + hard trening før skolen. Dette resulterte i at jeg sovnet i timen... :( Haha. Dere vet vel følelsen av at når du er såå trøtt at du ikke klarer å holde øynene åpne, selvom du vil? Nå skal jeg legge meg og sove i et par timer, ta igjen nattesøvnen, haha. Veldig stolt av at jeg kom meg på trening SÅ tidlig da, det er ikke dårlig! Starter 10 i morgen så har litt lyst til å trene før det men kroppen burde kanskje hvile etter trening to dager på rad? Well well, legger meg hvertfall. Vi snakkes senere, haha!
Skeivt fjes, haha. Dette var dagens skole-outfit, ikke veeeldig spennende! Men cardigannen er fra Zara, buksen fra Current Elliot og skjerfet er fra LV :) 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på spørsmålsrunden

Heihei!


Nå kommer endelig svar på spørsmålsrunden. Har ikke svart på alt, men noe! Svarene er utfyllende og veldig ærlige, håper dere liker det. Here we go: 

 Er du fortsatt bestevenn med Fanny? Alltid♥ Og nå har hun begynt å blogge igjen, folkens! Sjekk ut fannyba.blogg.no

Haha gammelt bilde.. Blondiiiiiee!

Er du bifil? Nå har jeg aldri prøvd ut jenter men nei det tror jeg nok ikke. All respekt til de som er det da, må være digg å både kunne velge mellom gutter og jenter. Da er det vel dobbelt så lett å finne en? Haha

Har du tatt restylane? Ja, men har ikke tatt mye. Har et naturlig resultat, det siste jeg ønsker er svære ducklips, haha :) Grunnen til at jeg prøvde det er fordi jeg var så lei av å bruke lipliner for at leppene skulle se større ut, og jeg er utrolig fornøyd nå!

Har du tatt ut extentionsene? JA. De slet mer på håret enn jeg hadde trodd, det har blitt veldig tynt. Utrolig trist siden jeg hadde veldig tykt og fint hår før jeg startet med det, var veldig unødvendig. Menmen, får ha tolmodighet så vokser det vel ut slik det var før jeg startet med extentions :D

Kan du forklare den tweeten om tatueringen til tcmn? Det har kommet inn sikkert 200 kommentarer anngående den tweeten. For å være ærlig så nei, jeg synes ikke tatoveringen var noe fin, men skulle fortsatt ikke tweetet om den. Har man ikke noe fint å si så kan man like gjerne holde kjeft! Det var barnslig gjort og veldig impulsivt. Ser i ettertid at det var sykt unødvendig og har sagt unnskyld til Therese for det :)

Når kommer broren din hjem fra Australia? Om 9 dager, gleder meg helt utrolig. Savner verdens herligste og snilleste bror så sykt. Har ikke sett han siden starten av september...♥

Hva er planene dine etter vgs? Sånn det ser ut nå har jeg veldig lyst til å starte med å studere Fashion management & entrepeneurship i New York! Studiet varier i 3 mnd og virker helt fantastisk. Og når jeg kommer hjem derifra har jeg lyst til å fokusere 100% på bloggen og starte en nettbutikk. Hadde vært en drøm ♥ Skal selvfølgelig ta mer utdannelse senere, men dette er planen for første året etter vgs :D

Tjener du penger på bloggen? Ja og det gjør vel alle som har 6-7000 lesere +. Ellers hadde jeg ikke hatt råd til å bo hjemmefra.

Har du silikon? Hva synes du om silikon? Nei, har ikke silikon. Så lenge det ikke overdrives så puppene ser ut som to sprekkferdige, gigantiske ballonger synes jeg det kan være fint. Om en jente lenge har slitt med selvtilitt anngående puppene sine ser jeg absolutt ingenting galt i å ta det, det burde respekteres og være opp til den enkelte :)

Har du fake leg? Nei, er jo 18 så det trenger jeg ikke. Sprit drikker jeg ikke uansett og har ikke behov for å dra på 20 års steder. Har heller aldri hatt fake legg! :)

Hvordan er forholdet til søsteren din? Vi har som sikkert mange andre søstre virkelig hatt våre nedturer. Det var en periode for 2 år siden hvor vi var UVENNER og ikke snakket sammen på 6 mnd. Men rett før vi flyttet sammen begynte vi å få et mye bedre forhold og nå som vi bor sammen så er det perfekt! Vi har kommet så utrolig nærme hverandre og snakker om alt, hun er alltid der for meg og kommer med gode råd. Vi er sammen heletiden og krangler lite. Jeg er utrolig glad i Madicken og har det veldig hyggelig som samboer med henne, haha. Hun betyr virkelig utrolig mye for meg ♥Hvordan går det på skolen? Både og. Får bra karakterer men sliter veldig med å komme meg opp om morgenen så har desverre en del fravær.. Har virkelig null motivasjon for skole og er dødlig lei. Gidder ikke late som alt er perfekt, vil heller være ærlig med dere :)

Hvor ofte ser du foreldrene dine? 2 til 4 ganger i måneden. 

Hva synes du om tatoveringer? Kunne du tenkt deg en selv, isåfall hvordan? Synes tatoveringer er veldig fint, så lenge de ikke er for store. Elsker symboler og dype tekster med fin skrift, haha! Synes Sophie Elise sin som hun har på ribbbeina er utrolig fin. Har litt lyst til å ta det en eller annen gang, men vet ikke hva. Vil være 100 % sikker før jeg gjør det og ikke bare ta det for morro skyld, skal tross alt være på kroppen resten av livet. Så kaaaaanskje, kanskje ikke.

Hvor mange kjærester har du? Njaaa, var 15 for en uke siden, nå har jeg bare 8.

Hva er din favorittvin? Helst en som ikke er svindyr. Pleier å drikke Casirello del diablo, haha! Den er vel 14,9% ellernoe så ganske sterk, men synes den er veldig god. Typisk dra-ut vin, haha. Husker ikke helt prisen men ca 115 kr trooor jeg. Ellers kjøper jeg B-vin eller Gato Negro :)

Røyker du fast? NEI, det skal jeg aldri starte med heller. Utrolig helsefarlig og unødvendig

Hvordan trener du? Pleier å løpe litt først og så trene hard styrke i ca 40 min. Elsker å trene, er så deilig å endelig ha kommet i gang! Gleder meg til å bygge den kroppen jeg ønsker.

Hvem er yndllingskjendissen din? JB♥♥♥ Er ikke så veldig opptatt av kjendiser, men av damer så elsker jeg Adriana Lima. Verdens vakreste! Og Amanda Seyfried, tror jeg har sett alle filmer hun er med på, haha.

Hvilke bloggere liker du best som du har møtt i virkeligheten, altså ikke fanny og benny og sånt? Kan nevne 3. Har blitt veldig god venn med Sophie Elise. Hun er sååå søt og utrolig hyggelig, elsker å være med henne og vi snakker endel sammen. Synes det er utrolig trist at så mange dømmer henne for hun er virkelig tvers gjennom herlig :) Ellers var jeg jo med Martine Egeland (Explode) for noen uker siden og vi kom veldig godt overens. Utrolig søt og utadvent jente, følte vi nesten ble gode venner på en dag, haha! Hun skal besøke meg en helg snart og det blir veldig hyggelig. Til slutt så digger jeg Anna (annais), tidenes skjønneste jente! Sykt morsom og utadvent, absolutt en person jeg hadde vært masse med om hun hadde bodd i Oslo♥ 

Er du interessert i å selge Acne skinnjakken din eller Karen Millen skinnjakken din? Nei, bruker begge mye (spesielt sistnevnte) og er veldig fornøyd med dem. Sier i fra om det skulle bli aktuelt en dag :)

Når kommer innlegget om trening og kosthold? Tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde snart hvor dere kan spørre om hva dere vil. Og så svarer jeg skriftelig! Skal få hjelp av min personlige trener Marianne til å svare utfyllende og korrekt på spørsmålene deres.

Hvorfor airbrusher du bildene dine så sykt? Har du egentlig sykt stygg hud? Haha... Airbrusher de ikke SÅ SYKT, er ikke alle jeg redigerer huden på. Har veldig fin hud og ingen kviser naturlig, men liker å bruke airbrush når jeg redigerer selvom. Kan vise dere noen helt uredigerte bilder av meg:


Kommer en del 2 om dere ønsker, ville ikke at innlegget skulle bli for langt.. Sov godt mine fine ♥

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

FLINK

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra STUDIODAY. Før jeg dro kjøpte jeg nytt treningstøy og proteinpulver, da var jeg virkelig klar for en bra økt! Startet med 40 min på mølla, på studioday har de en tv på hver tredemølle, det er genialt. Så ser du alt mye nærmere enn feks Elixia hvor tvene er langt unna apperatene! Så på Real Housewives of Beverly Hills, da gikk tiden fort. Elsker å se på tv i mens jeg jogger! Etter det kjørte jeg på med styrke. Fokuserte på rumpe og lår spesielt i dag men trente også armer og mage. Var der i hele to timer og var virkelig helt DØD da jeg var ferdig! Men synes det var såå deilig, er så gøy at jeg endelig synes det er morsomt å trene og ikke et ork. Koste meg skikkelig på senteret! Vil tipse dere om min absolutte favorittøvelse når det gjelder styrke, nemlig hip thrusts. Dette regnes faktisk som den beste rumpeøvelsen du kan ta! Dette støttes av EMG-studier som viser svært høy aktivering, sammenlignet med tradisjonelle øvelser som knebøy og bulgarske utfall. Google øvelsen eller sjekk på youtube så kan dere se hvordan man gjør den, kan eventuelt få søsteren min til å filme meg en gang hvor jeg gjør det senere! Synes Hip thrusts er en enkel øvelse å utføre og samtidig syyykt effektiv, dere burde prøve!♥


På bildet i midten er jeg akkurat ferdig med hip thrusts (3 x 15 reps). En bruker som dere kanskje ser en benk og en vektstav. Kjøpte jo også proteinpulver i dag for første gang, testet ut sjokoladesmak. Tok en halv porsjon 30 min før trening og så en hel porsjon rett etter. Synes det smakte ganske ekkelt menmen, fikk det ned... Haha! :)

Hvordan går det med treningen deres?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Klar for bursdag!

Kjole fra Acne! Sååå fornøyd med denne, synes fargen er nydelig♥ Anita er her nå og om 5 min drar vi i Ovidia sin bursdag. Håper alle får en super lørdagskveld 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

FREDAG

Hooola!

Endelig helg, det skal bli deilig. Går nok så altfor fort som vanlig, haha.. I dag skal jeg være med Elena, vi skal muligens til Vilde senere i kveld og feire kvinnedagen. Haha :) Og i morgen er det Ovidia sin bursdag! Blir nok en braaaa helg. I dag har jeg på meg den brune skinnjakken min fra Muuba, noen som husker den? Kanskje 1 år siden sist jeg brukte den:

Mihi! Ha en suuuper fredag, nå skal jeg møte Elnapuz♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Vært hos Hendrix

Heihei!

Nå er jeg og Bennybooo hos meg etter å ha vært hos Hendrix og fikset håret. Tok ut extentionsene, tenkte å ha en liten pause uten. Er så irriterende når de vokser og og synes også synes jeg det ser mye mer tørt ut enn mitt ekte hår. Er jo sykt mye tynnere nå og veldig uvant, men venner meg nok til det! Deilig å endelig kunen ta ordentlig gjennom håret, haha 

Flinke Hendrix og Benny

Som dere ser er jo håret mitt fortsatt veldig langt, så blir sikkert braaa!! Søte hunden til Hendrix♥

 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

SO COOL

I går ventet dette fiiine dekselet i posten! Har hatt flere slike deksler før men det var da jeg hadde iPhone 4. De er sååå kule, digger mobilen min nå. Dekselet er ikke rosa selvom det kan se litt sånn ut på bildet, er lys lilla. Jeg kjøpte mitt på Ebay ♥

U like?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

 

NATTAAAA

To bilder som Bjørn Erik tok av meg og Henriette i stad! Henriette er så fantastisk, er sykt glad for at vi er bestevenner. Vi ringer hverandre hver kveld, deler alt, er der ALLTID for hverandre 24/7 og koser oss veldig i hverandres selskap♥ Vi har masse fine minner å se fram til fremover, bla Londontur i Mai og Marbella i sommer! Gleder meg, er heldig som har Henriette Ellers har jeg på mine nye LILLA uggs, wohoo! Kan godt blogge om de om ønsket? Liker de veldig godt, fresht med litt farger.

En siste ting før jeg hopper til sengs: Nelly har en konkurranse nå hvor dere kan stemme på hvilken av 3 reklamefilmer dere synes er best, de skal nemlig ha en ny. Når du stemmer er du automatisk med i trekningen av et gavekort på 10.000 kr(!!!) hos Nelly.. Aaah, det er drømmen det. Jeg tenker selv alltid at jeg ikke vinner uansett, men det er jo like sansynlig at det skal bli DEG som en annen. Tar jo bare maks 1 min, så hvorfor ikke? Premien er jo fantastisk ♥ Link til konkurransen HER! Sov godt mine fine.

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

VAPPIANO

Heihei!

I dag spiste jeg lunch på Vappiano med Henribestis og Bennybestis ♥ Der har de verdens BESTE mat, anbefales virkelig. Kjempekoselig :)

Himmelen i en skål♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Oz - The Great and Poweful

(Annonse)

 

Hey dere!

Noen som har hørt om filmen Oz- The great and powerful? Jeg har sååå lyst til å se den, elsker sånne type filmer. Litt om filmen:

Oz den store og mektige er en Disney film, regissert av Sam Raimi. Da Oscar Diggs (hovedrollen), en amatørmessig sirkusmagiker slynges fra støvete Kansas til det pulserende landet Oz, tror han at han har hatt kjempeflaks. All den berømmelse og rikdom han måtte ønske seg, ligger foran ham. Det tror han helt til han møter de tre heksene: Theodora, Evanora og Glinda, som ikke er overbevist om han er den store trollmannen alle har ventet på. Når han motvillig blir trukket inn i de enorme problemene som landet Oz og dets innbyggere står overfor, må Oscar finne ut hvem som er gode og hvem som er onde før det er for sent. Ved å utnytte sine magiske evner gjennom illusjon, oppfinnsomhet og til og med litt trolldom- forvandler Oscar seg ikke bare til den store og mektige Trollmannen fra Oz, men også til et bedre menneske.

Ser den ikke bra ut?! Premieren er den 15 mars. Ser ut som akkurat min type film, litt sånn Narnia-ish♥ Dere kan forresten melde dere på en konkuransse om å vinne to gratis kinobiletter til filmen HER, det har jeg gjort 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Pakke fra Nelly

Adlinks

 

 

Heihei!

Kjøpte noen klær fra Nelly for en liten stund siden og hentet pakken i dag! Er veldig fornøyd ♥ Tenkte å vise dere hva jeg bestillte:

Disse buksene fra Dr. Denim er jo bare SÅ gode! Skjønner at det blir skrevet så mye fint om dem overalt og at de er Nellys bestselgere. Buksene sitter som et skudd, altså helt tettsittende hele veien og veldig stretchy! Er som å gå med tights. Koster ikke mer enn 399 kr, skal deffinitivt ha flere bukser fra Dr. Denim. Link til mine HER (jeg har strl SMALL som tilsvarer 25 i disse buksene)

Nipple covers fra Freebra! Dette har jeg trengt lenge men aldri fått meg til å kjøpe. Perfekt til stroppløse kjoler eller med åpen rygg ♥ Link HER

Fiiiin kjole fra Oneness! Har sett på den en god stund og endelig er den min ♥ Klarte å bestille den i M som gjør at den er litt for stor, så vurderer å sende tilbake og heller få meg en i small. Link til kjolen HER
Ææ, elsker denne kjolen! Sykt kul ♥ Har lenge hatt lyst på en peplumkjole.. Den ser ganske kort ut på noen av bildene men har helt normal lengde! Link HER

Verdens KULESTE topp fra Wildfox! Ble forelsket med en gang jeg så den på Nelly. Minst like fin i virkeligheten, defiinitivt en ny favoritt i klesskapet. Denne kommer til å bli masse brukt i sommer og kombinert til en hullete shorts fra Levis som dere ser på bildet over♥  Har min i small, link HER (finnes også i lilla-ish farge HER

Likte dere klærne?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Frokost tips: Havrepannekaker

Heihei!

I dag startet jeg dagen med noe så godt og sunt som havrepannekaker. Sikkert mange av dere som vet om denne oppskriften fra før men neppe alle, så da tenkte jeg å tipse om den. Utrolig lett å lage, mektig og sunt ♥

Ser det ikke godt ut?! Jeg orker sjeldent mye frokost så jeg kuttet ned på orginaloppskriften. For å få to pannekaker blandet jeg litt ca 0,7 dl havregryn, 1 egg og 1 spiseskje med sukrin i en bolle. Så stekte jeg det som vanlige pannekaker i en panne, tar maks 5 minutter tilsammen. Hva du vil toppe disse herlighetene med er helt opp til deg! Jeg brukte cottagecheese, bananskiver og friske blåbær på. Drysset også bittelitt skukrin på toppen, nam ♥ Annet dere kan ha på er feks masse bær, syltetøy, brunost, phiadelphia.. Ja masse, kun fantasien setter grenser :) Smaker like godt som de ser ut ♥

Noen som har spist dette før? Tips til topping?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Begynner å få gode resultater

Etter å ha spist sunt i snart 3 mnd og trent ca 2 ganger i uken, begynner jeg å se resultater. Har gått ned et par kilo og ser resultatene spesielt på lårene og magen min! Siden sommeren har jeg gått fra 59 til 53 kilo, veldig fornøyd med det. Er absolutt ikke så vanskelig å gå ned i vekt som jeg hadde trodd og det å komme i gode rutiner når det gjelder mat er superlett. Skal lage et utfyllende innlegg snart med hvordan jeg har trent og hva jeg spiser, holder meg unna osv. Og før bilder! Her er et før-etter bilde av magen min som jeg la ut på instagram tideligere i dag:Fler bilder av magen min som jeg tok i går:

Ser stor forandring spesielt på hoftene om dere ser på "før" bildet ovenfor. På bildet nederst til venstre strammer jeg det lille jeg hittils har fått av magemuskler, haha! Målet er å få enda mer definerte magemuskler, synes det er såå fint :) Kom i gang med sunnere kosthold og trening dere, kroppen har kun godt av det! Dette er ikke noe slankegreier for min del men heller en ny livsstil. Jeg føler meg mye bedre av å kutte ut drittmaten og får mer overskudd av å trene, bare positivt! Har også et sunt forhold til mat og spiser meg alltid mett, men til forandring av mat som kroppen har godt av. Dere aner ikke hvor mye DRITT jeg spiste før sommeren, uff.. Skal som sagt skrive et langt innlegg en av de kommende dagene om ønsklig ♥

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK


MK STYLE

Noen gutter i klassen lager musikkvideoer på kødd som de kaller for MK STYLE. De er sykt morsomme og denne gangen er jeg også litt med! Og ja igjen, det er bare tull og superharry. Men veldig gøy! Haha enjoy:

Så dere meg?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Nattinatt


Noen bilder fra sushidaten med verdens beste i stad! Nå skal jeg prøve å legge meg snart. Som dere kanskje har fått med dere har jeg en vane med å legge meg aaaalt for sent.. I morgen er det skole og jeg er alt annet enn motivert. Bare 19 dager til påskeferie (haha)! Vet ikke hvor jeg skal enda, men vil reise et sted.. Har sykt lyst til å besøke broren min i Australia, mest sansynlig Sydney. Men tør ikke fly så langt alene med tanke på mellomlandinger, at jeg har ekstremt dårlig retningssans og er en pyse. Er ikke tilfeldigvis noen av dere som skal til Sydney i påskeferien og vil ta følge med meg? Hehehe, natttinatttttt 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig søndag med den beste

Heihei!

Emilie sov hos meg fra i går og dro ganske tidlig. Etter det møtte jeg Henriiii pusen og vi tok sol i 40 min, hehehe.. Og så spiste vi sushi (selvfølgelig). Nå sitter vi hos meg og koser oss♥ Har ikke sett Henriette siden rett før vinterferien så det er superkoselig å være med henne igjen Ellers er det skikkelig vårvær i Oslo fortiden, nevner det vel nesten i hvert innlegg. Men det er sååå deilig, gleder meg skikkelig til vår og sommer! Spesielt å måtte slippe å kle på seg så mye og ikke minst sitte ute og spise i finværet på feks Aker brygge. Digg! 

Noen kjappe bilder Henriette knipset av meg etter at vi hadde tatt sol! Jakke fra Karen Millen // Cardigan fra Bikbok // Tee fra Zara // Veske fra Alexander Wang // Solbriller fra Rayban

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

DAGENS

Heihei!

Nå er jeg med Bjørn-Erik← og Hanna, i stad var vi på Fridays og nå er vi hos meg. Senere i kveld skal vi ut med flere venner og vorse her, er en stund siden sist jeg var ute så gleder meg veldig ♥ Her er dagens, syyykt deilig vær i Oslo i dag:Vest fra Muuba // Genser fra Zara // Bukse fra Acne // Veske fra Celine // Ring fra Ysl

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK