hits

mars 2016

BY THE EIFFEL TOWER

Holaa!

Endelig er jeg hjemme igjen i Oslo. Vi hadde både veldig flaks og uflaks på veien hjem, haha... Fra hotellet til flyplassen skulle det ta 25 min å kjøre med taxi, men selvfølgelig havnet vi i en stillestående kø bare et par minutter etter vi hadde kjørt. Hadde nok vært en ulykke eller noe slikt, for vi kom rett og slett ingen vei. Vi begynte å innse at vi mest sannsynlig ikke kom til å rekke flyet når det hadde gått 2 timer (!!!) og vi fortsatt ikke var fremme på flyplassen. 30 minutter før flyet skulle gå kom vi endelig frem, og spurtet inn på flyplassen. Egentlig var bagasje drop'en stengt, men etter overtaling og noen søte smil fikk vi heldigvis lov til å sende bagasjen- haha. Så utrolig nok rakk vi faktisk flyet, og det føltes så altfor deilig :-D Hadde kostet 2700 kr per pers for nye flybilletter senere på kvelden, så det var flaks!

I dag sov jeg helt til halv 2, og verdens søteste lille Molly lå trofast ved siden av helt til jeg sto opp. Haha, hun er så skjønn (og mammadalt)! Senere på dagen dro jeg for å se på den nye leiligheten, og har vært der så og si frem til nå for å male. Forhåpentligvis får vi flyttet inn allerede på lørdag, og jeg gleder meg veldig! Leiligheten er superfin og beliggenheten er helt perfekt :-)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jakke fra Pinkyswear // Veske fra Chanel // Bukse fra Topshop // Sko fra Nike

Siste anntrekksbildene fra Paris! Har enda mer bilder jeg skal vise dere, men det får bli i morgen ♥♥

Chanel is always a good idea 

Fjærjakke fra Pinkyswear // Jeans fra Topshop // Solbriller fra Gina Tricot // Veske fra Chanel 

Synes disse bildene ble dødskule, så de fikk sitt eget lille innlegg! I dag har vi gått rundt i timesvis, og fikk blant annet som dere ser tatt turen til eiffeltårnet. Altså, hit MÅ dere faktisk om dere skal til Paris. Ikke bare for å se selve eiffeltårnet, men selve området rundt er helt fantastisk idyllisk. Rett og slett supervakkert! Selv trasket vi bort dit fra Champs Èlysèes, tok vel maks 10 min og superenkelt å finne frem. Har tatt hele 600 bilder i dag, så mer kommer soon :-D I dag har vi fått krysset av en hel del "paris must's", noe som er bra- i og med at vi drar hjem igjen i morgen kveld. Heldigvis skal jeg tilbake igjen en liten tur om under 2 uker, så klager ikke ;-)  Nå er det klart for middag på Buddha bar, og jeg krysser fingerne for at det er bra der! Asiatisk er det beste jeg vet ♥

BLACK n WHITE


Jakke og bukse fra h&m // Topp fra ebay // Veske fra Givenchy

Dette var antrekket jeg hadde på meg i går! Jakken er så altfor kul, og er uten tvil et av mine bedre kjøp. Ellers er det så mange fine bakgrunner her i Paris at jeg nesten ikke vil gjøre noe annet enn å ta fine bilder, haha :-) Nå går turen til eiffeltårnet, hvor vi rakk å være ca 2 min i går før det begynte å pøsregene og hagle, som gjorde at vi flyktet inn i en taxi. Går det ann, haha :-( Planen er lunch og litt photoshoot der, før turen går videre til Le Marais. Vi snakkes mer senere i dag, elsk på dere ♥♥

LUNCHI'N- Lunch at Le Fouqet's -

Livet i Paris, dere! Det er så vakkert her, og jeg føler et par dager er altfor lite tid til å få utforsket nok. Hele dagen i dag har vi trasket rundt, og planlegger å gjøre det samme i morgen også. Eneste er at det er skikkelig ustabilt vær nå, bytter på å være blå himmel og sol til pøsregn ca hver halvtime- haha. Har fått tatt masse fine bilder, blant annet outfit bilder foran selveste triumfbuen. De skal dere få se tidlig i morgen! Nå er det klart for burlesque show på Moulin Rouge :-D Som dere sikkert skjønner kom vi til konklusjonen om at det føltes verdt det å dra dit, og jeg gleder meg helt sykt. Tar med kamera, og krysser fingerne for at det blir amazing! ♥

Den perfekte vår-looken

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands.no

GOD KVELD ♥

Nå har jeg laget tidenes mest tidskrevende innlegg, og håååper det faller i smak! Skal vise dere en nydelig vår-look, med litt andre farger enn jeg vanligvis bruker når jeg sminker meg. Gøy å variere litt, og jeg ble superfornøyd med resultatet :-) Her er produktene jeg brukte:

♥ Max factor skin luminizer foundation: Et ord- WOW! Jeg har aldri hatt troen på foundationer fra "billigmerker", men denne er helt fantastisk. Dekker sånn akkurat passe, og veldig lett å bygge opp dekkevnen etter hvor mye man tar. Nydelig konsistens, superfint resultat og en utrolig fin fargetone. Fargen jeg har heter soft honey :-) Så deilig å finne en rimlig foundation, som kan sammenlignes med de som koster 4 ganger så mye. Anbefales!

♥ Beautyblender: Dette verktøyet har jeg blitt helt frelst av, og jeg skjønner all hypen rundt beautyblender. Helt fantastisk til påføring av foundation, og resultatet blir så jevnt og fint. Sier bare hadebra for alltid til vanlig foundationkost, haha :-)

Makeup revolution bronze palette: Et fantastisk contour kit i pudderform, med både matte og bronzed alternativer + highlightere. Perfekt til en solkysset look! Jeg elsker denne, og kan ikke forstå at den er så billig. 159 kr?! Ganske så sykt :-) Skal love dere at man ikke trenger å bruke flere 100-lapper for et contour kit, denne leverer minst like bra som de dyrere versjonene. 

Hot mama blush: Denne tar jeg vel med for 10'ende gang nå, men den er rett og slett helt nydelig. Perfekt blush farge, og kan like gjerne brukes som øyenskygge eller highlighter også :-)

Maybelline the blushed nudes palette: Husker dere smokey eyes palettet jeg blogget om forrige måned? Dette er samme, bare i lysere og mer sommerlige farger. Hele 12 ulike nyanser, og masse fine farger. Til tross for billig produkt, er disse øyenskyggene veldig pigmenterte, lette å jobbe med og gir et smashing resultat. Har tatt et lite hjerte på de nyansene jeg brukte i looken under :-)

Nyx all over shadow brush: Å ha en god øyenskyggekost er så viktig at jeg ikke kan få sagt det nok. Kosten gjør så og si hele jobben! Denne er en av mine favoritter :-)

Nyx soft matte lip cream: Dette er verken en leppestift eller lipgloss, men midt i mellom- en lip cream! Så behagelig på, holder lenge og fargen er en nydelig nude. Gir en matt look, noe jeg har helt dilla på for tiden! Jeg har fargen "abu dhabi", fargen "london" er også superfin :-)

♥ The balm meet matt(e) Hughes: Har dere hørt om liquid lipstick? Det er veeeldig populært for øyeblikket, og personlig har jeg blitt helt forelsket i nettopp dette. Så og så det eneste det går i fortiden :-) Sitter som lim, og gir en helt matt finish! Denne fargen er litt ferskenaktig, og så altfor fin. Den heter "comminted" ♥

- HER ER LOOKEN JEG LAGDE MED PRODUKTENE OVER -

Startet med å påføre foundationen fra Max Factor med min elskede beauty blender. Så gikk jeg over med contour kittet, hvor jeg påførte mørk farge på kinnben, hake, tinning og øverst på pannen. Så gikk jeg over med lysere pudder og highlight på de stedene lyset treffer ansiktet først naturlig :-) Til slutt avsluttet jeg med hot mama på kinnene.

Øyenskygge! Her startet jeg med å bruke en av de brune fargene fra contour kittet i globallinjen, for å få en fin blandingsfarge. Så blandet jeg den gullfargen og den rosa fargen (se hjertene på bildet av øyenskyggepaletten over), og påførte på selve øyelokket. Til slutt tok jeg den mørkeste fargen i hjørnet, og blandet godt ut og over i globallinjen. Gjort på 1-2-3, og helt nydelig look :-)

For å få vist begge leppeproduktene, bestemte jeg meg for å lage "ombre lips"! Ombre lips er dødskult, og veldig enkelt. Startet med å ta liquid lipstick'en over hele leppen, altså den mørkeste fargen. Så tok jeg på litt av den lyseste lip cream'en, og blendet forsiktig ut med fingrene. Synes fargene ble helt nydelig sammen :-)Den ferdige looken! Nok en gang har jeg vært så heldig å få rabattkode til mine fine lesere hos Coverbrands. Den er "ANDREA27", varer frem til 31. mars og gir 20% på all sminke hos coverbrands bortsett fra nyx og salgsvarer ♥♥♥

Hva synes dere? :-D

Fremme i Paris!Dagen i dag startet egentlig så dårlig den bare kunne, med bare tull og altfor lite søvn. Men heldigvis rakk vi flyet, og sov den to timer lange turen :-) Nå er vi fremme på hotellet som er helt fantastisk fint! Føler beliggenheten er litt dårlig, men så er jo ikke akkurat jeg så veldig kjent her heller. Vi bor rett ved Moulin Rouge om noen er lokalkjente, hehe! Anngående det har vi skikkelig lyst til å dra på et show, eneste var bare at det var veldig dyrt. Rundt 2000 kr- noen av dere som har vært på det og kan si om det er verdt det eller ikke?♥ Nå er vi klare for litt sightseeing, vi snakkes senere!

I morgen drar vi til....

PARIS ♥ Yeeey! Jeg og Fanny gleder oss så altfor mye til en etterlengtet jentetur, og det skal bli fantastisk å besøke denne vakre storbyen igjen. Jeg har kun vært i paris en gang før, for drøye 3 år siden og da kun fredag til søndag. Og 17 år gamle Andrea brydde seg dessverre kun om shopping da hun var på reiser, så derfor har jeg desverre ikke sett så altfor mye annet enn de store handlegatene- haha. Denne gangen vil vi oppleve så mye som over hodet mulig! Derfor lurer jeg på om dere har noen gode paris tips til meg :-) Alt fra bra utesteder/barer og gode resturanter, til ting å se/gjøre. Vi drar i morgen tidlig, og flyet hjem går sent onsdag kveld. Med andre ord har vi ikke så altfor dårlig tid på oss! Dette blir braaaa og jeg gleder meg til å ta dere med :-)
 

5 reiser på en mnd!

Holaaa!

Jeg har så utrolig mye fint i vente nå, og det gjør meg så glad. Ikke bare flytter jeg neste uke, men jeg skal også reise en hel del fremover! Fra nå og frem til 1. mai har jeg hele 5 turer booket og klare. Hvor sykt er vel ikke det? 4 av disse er "jobbturer", og jeg er utrolig takknemmelig for å bli tatt med på så mye gøy. Jeg skal først til paris nå på søndag, så er det tilfeldig nok enda en paris tur uken etter, så er det blogghelg i finland, så er det rett til portugal på surfecamp og til slutt er det LA dagen etter vi er hjemme fra portugal. Ganske så travelt med andre ord! LA gleder jeg meg mest til, og det jeg skal gjøre der er helt sinnsykt kult. Tror ikke jeg får lov til å fortelle noe mer om det enda, men dere skal vite så fort som mulig :-) Livet smiler!Genser fra Missguided

Ellers lurer jeg på om bloggen min er raskere å laste inn nå? Jeg har nemlig begynt å laste inn bilder på vanlig måte igjen, og har endret alle bildene på forsiden til vanlig oppløsning. Derfor burde det gi effekt! Men selv har jeg aldri hatt problemer med at bloggen er treg å laste inn, så trenger nesten hjelp fra dere her :-) Krysser fingerne for at det funket, for ellers aaaner jeg ikke hvordan jeg får fikset problemet, hehe. Ha en nydelig dag dere, så snakkes vi snart igjen ♥

NEW IN

// annonselenker

"Skinntopp" HER ♥

Polo neck crop top HER ♥

Turtleneck HER ♥

Ribbestrikket genser med snøring HER ♥

V neck genser HER ♥

Deiligste cardiganen HER ♥

Mange har hatt lyst til å se mine siste innkjøp, og her er noen av de! Har faktisk ikke lagt ut et eneste nelly-innkjøp eller innlegg siden 2015, helt sykt! Jeg som gjorde det hele tiden før, haha. Skal vise dere mer innkjøp veldig snart og ikke minst bli flinkere på det fremover :-) Nå er jeg hjemme igjen fra hytta, og er klar for noen deilige dager i Oslo før turen går videre til Paris på søndag. Straks kommer Fanny og da blir det how to get away with murder maration. Wiii :-) Kos dere masse i kveld, snakkes mer snart!

Ny surfetur med Lapoint!

// sponset reise

Holaaa!

Herregud, nå er jeg så altfor glad. Gjett hvor jeg skal om 1 mnd? Tilbake på surfecamp i Ericeira/Portugal med Lapoint! Helt seriøst, den lille fiskelandsbyen der er et av mine favorittsteder i hele verden. Livet er så fredfult, idyllisk og rett og slett magisk der. Menneskene er så avslappede, freespirit og hyggelige. Byen er så altfor vakker med så mye av det gamle bevart, og klippene der kan nesten ikke beskrives med ord. Også gleder jeg meg veldig til å leke meg med surfebrettet i bølgene igjen. Surfing som jeg trodde skulle være litt kjedelig, men så ble jeg heller helt forelsket. Jeg kan love dere at det finnes ingenting bedre enn å starte dagen med et par timer surfing, det gjør ubeskrivelig godt for kropp og sjel! ♥

Jeg reiser ned 24. april med en knippe andre bloggere fra norge, sverige og danmark, og da blant annet Anniken som jeg også skal oppleve mye spennende med fremover. Det forteller jeg mer om senere! Vi sjekker inn på camp Lizandro, som jeg bodde på første gangen jeg var der. Den har tidenes koseligste bungalower, og campen i seg selv er rett og slett dødsfin! Jeg har meldt meg nok en gang på level 1, til tross for at jeg egentlig har fått ordentlig teken på surfingen. Er bare at det går så lang tid mellom hver gang, så da tør jeg aldri gå for level 2, haha. 

Aaah, er så mange gode minner fra surfecamp med Lapoint! Dette blir min tredje gang på tur med de i Portugal, og jeg kan love dere at jeg gleder meg VELDIG.  Gleder meg også masse til å ta dere med på turen :-) Dette blir braaa ♥

Idyll

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Åååh ♥ I dag kom vi oss opp til fjellet, og var klare for en sprek dag på langrenn! Langrenn er bare så utrolig koselig, begynner faktisk å like det bedre enn slalom. Deilig med natur, frisk luft, godt selskap og ikke minst å bruke kroppen :-) At pomeranians er veskehunder kan Molly motbevise, for den lille baben der var  med på nesten en mils lang tur. Haha, jeg blir så stolt av lille jenta mi! Løper ved siden av og koser seg som aldri det, med en kondiss som aldri sier stopp. Hyggelig dag! Vi drar mest sansynlig hjem igjen i morgen, er endel å gjøre nå med tanke på flytting neste uke og ikke minst Paris på søndag. Men skal nyte den siste kvelden her med familien for fullt, har hørt rykter om at vi skal spille monopol i kveld.. Det er så gøy!! Krysser fingerne for at jeg vinner ;-) Håper dere også har en nydelig påske!

HYTEKOS

Søte, små voffsene våre! Shandie er nå 14 år, det er ganske så sykt.. 2002 baben ♥ 

Vakreste jeg vet om :-)

I går dro vi til huset vårt i Sverige, og her skal vi være helt til onsdag. Skal nyte noen deilige påskedager med min fine familie! Brettspill, kortspill, bøker, en haug av godis, gode middager og skiturer er noen stikkord for de kommende dagene. Hytta er virkelig et fristed for meg, og jeg elsker hvor mye mer sosiale vi er med hverandre her enn i den travle hverdagen hjemme i Oslo. Skal bli godt å få ladet batteriene her noen dager :-) I dag har vi hatt besøk av mormor og morfar, og de er fortsatt her. Vi sees jo ikke så ofte i og med at de bor i Sverige, så det er alltid så hyggelig å se dem. Man vet ikke hvor lenge man har de gamle, så viktig å nyte tiden med dem og ikke minst fortelle dem hvor glad man er i dem. Velvel- nå venter hele gjengen på meg klare for litt yatzi spilling, så vi snakkes mer snart ♥♥♥ God påske!

Sleepover date

I går dro jeg og Molly molls til Isabel på sleepover, og her er vi fortsatt! Isabel har også en pomeranian, men gutt, og dere kan tro vi synes det er morro. De to koser seg som bare det, flørter og løper rundt på gulvet. Så søte ♥ Ellers fikk jeg mange tilbakemeldinger fra dere etter at jeg svarte på spørsmålet om at bloggen min er unormalt treg å laste inn. Virker som fler av dere er enig med denne leseren, og at det til og med er en grunn til at noen nesten aldri går innom lenger. Det er jo ikke bra! Så derfor har jeg bestemt meg for å laste opp bildene på vanlig måte nå fremover, så får heller bildekvaliteten være dårligere. Dere må gjerne si i fra om dere merker forskjell :-)

Til slutt må jeg bare gi dere et lite serietips. Har dere sett "How to get away with murder"? Hvis ikke- sjekk det ut. Begynte å se på det i går, og er helt avhengig allerede.. SÅ bra. Dere finner serien på netflix! Sov godt, så snakkes vi mer i morgen kjære lesere :-)

En lykkelig blogger

Holaaa!

Først: GUD for et vær vi har hatt her i Oslo i dag. Plutselig kom våren? I følge snapchat'en min var det 17 grader, men det stemmer sikkert ikke, haha. Varmt, blå himmel og full sol var det i alle fall :-) Sånt gjør meg så glad. Ellers er jeg generelt veldig glad for tiden, og det tror jeg faktisk man kan merke via bloggingen min de siste dagene? Jeg føler man nesten må være lykkelig for å klare å blogge bra, haha. Høres sikkert rart ut for dere, men om livet ikke er så bra blir liksom heller ikke bloggen det heller... Gnisten og motivasjonen forsvinner på en måte.  Vel vel, nå er jeg i alle fall svært happy og har mange gode ting i vente! Tror også at jeg hadde gått av den lille pausen, for nå er bloggmotivasjonen på topp. Vi får krysse fingerne for at det holder seg så lenge som  mulig :-D

Genser fra missguided // Bukse fra Topshop

Min elskede lille Molly! Hun er seriøst verdens beste blogghund, haha. Ikke bare ser hun fantastisk søt ut, men hun elsker også å bli løftet dagen lang, noe som passer perfekt når jeg vil ha henne med på bilder. På noen av de over ser det jo nesten ut som hun har sovnet... Søtami ♥ Visste dere forresten at Molly blir 4 år i år? Shit som tiden flyr.. Haha, jeg klarer ikke holde følge. Å få henne føles i alle fall som det beste valget jeg noensinne har tatt :-)

Min bittelille skygge og beste venn!

Juks deg til den perfekte brunfargen med Sunspa!

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands.no

Hei igjen :-)

Dette innlegget skulle egentlig komme i går kveld, men jeg rakk desverre ikke å ta bilder før dagslyset ble borte. Haha, life as a blogger.. Såå- ja! I dag skal vi snakke litt om selvbruning. Det er ikke noe jeg bruker fast, men mer en gang i blant. Enten om det er en spesiell anledning hvor jeg vil føle meg ekstra fresh, eller om jeg bare føler meg blek og vil gjøre noe med det FORT. Selvbruning har jeg eksprimentert med siden jeg sikkert var 11-12 år, og vil si jeg har fått testet ut en haug av forskjellige merker. Noe er veldig bra, andre veldig dårlig. En fellesfaktor for selvbruninger jeg liker er de hvor man blir brun med en gang, slik at man kan passe på at resultatet blir jevnt. Tidligere var St.tropez favorittmerket innenfor selvbruning, men etter at jeg prøvde Sunspa for noen år siden ble det byttet ut på dagen :-) Jeg har faktisk aldri brukt noe annet siden!

Sunspa sine selvbruninger er med hånden på hjertet helt fantastiske og uten tvil det beste jeg har vært borti! Jeg har testet ut flere alternativer fra deres merke, og spraytan'ene har blitt min favoritt selvbruningsmetode. Mest fordi jeg synes det er mye enklere, og så utrolig fort gjort! ♥ Dette bruker jeg for å få den perfekte brunfargen på 1-2-3 :-)

Cocoa Brown scrub: Å skrubbe kroppen ordentlig er veldig smart å gjøre før du skal påføre selvbruning eller generelt før du skal på solferie. Da vil fargen holde lenger og bli jevnest mulig :-) Denne liker jeg veldig godt og den lukter helt nydelig! Prisen er også et +.

Sunspa "tan in a can": Her har jeg to forskjellige spraytans, hvor jeg egentlig ikke klarer å velge en favoritt! Chocolate har jeg brukt lengst og Fitness er nyere i samlingen. Forskjellen på disse to er bare at fitness er enda mørkere, men det skal sies at chocolate også er veldig mørk. Begge har en veldig frisk og god lukt, så man trenger ikke beskymre seg for den typiske selvbruningslukten. Jeg har heller aldri fått flekker eller ujevnheter med en av disse, noe som er veldig viktig for meg. Ellers trenger du ikke bygge opp fargen med noen av de, ser ut som du akkurat har kommet hjem fra en 2 ukers ferie i Thailand etter en runde, haha. De er helt AMAZING og jeg anbefaler på det sterkeste å prøve om dere ikke har gjort det allerede! Dere kommer aldri til å gå tilbake til noe annet :-D

Sunspa påførings hanske: Denne trenger dere ikke med spraytan, men er et must til enten lotion eller mousse. 

Her har jeg nettopp sprayet meg, og nå er jeg så brun at dere aner ikke en gang.. Haha. Spraytan'ene er helt råe! Og best av alt? Coverbrands har 20% på alt fra Sunspa frem til søndag 20 mars :-) Så hvis dere har hatt lyst til å teste disse, har dere en sjangse til å få en veldig god pris denne uken. De har også fått inn noen nye Sunspa produkter som jeg har veldig lyst til å teste ut en annen gang, som er luxury kolleksjonen. Dere finner hele Sunspa sortimentet HER ♥

Fler som elsker Sunspa?

Ukens spørsmål

Kan du lage sminkevideo snart? Ja, har så lyst til det! Eneste er at jeg egentlig ikke har et kamera jeg kan filme med (?). På speilrefleksen er det nemlig ikke autofokus på film, og da er det litt vanskelig når man skal filme på egenhånd. Kanskje noen av dere har tips til et bra filmkamera som jeg kan få kjøpt? Vil så gjerne videoblogge mer for dere, men må ha utstyret på plass :-D

Leste en artikkel om Isabel og tommelen hennes. Hvordan går det med henne nå? Ja huff, er skikkelig synd på henne.. At vondt i tommelen kan ende så dramatisk er nesten ikke til å forstå. Men heldigvis går det mye bedre nå, og hun har fått kommet hjem fra sykehuset i bergen ♥ For dere som ikke aner hva jeg snakker om nå kan dere lese artikkelen HER.

Kan du legge ut innkjøpene fra snapchat? Haha, jeg har blitt så dårlig på å vise dere innkjøpene mine den siste tiden. Bestiller jo fortsatt masse fra feks Nelly, men har ikke vist dere. Hvis det er noe dere ønsker så må dere bare si i fra! ♥

Tar du en pille med betakaroten hver dag året rundt? Ja, det stemmer. Men det er også fordi jeg eksponeres for sol så og si året rundt, hehe :-)

Hvilken leppestift brukte du her?Liquid lipstick fra Jeffree star i fargen "celebrity skin". Den er desverre helt umulig å få tak i da, dødspopulær. Selv er jeg straks tom og får litt panikk! Den er så fin.

Hva gjorde du i bergen? Var der bare på en lite jentetur. Har et par gode venner som bor der, så også derfor jeg tok turen! Elsker bergen, favorittby #2 i Norge- haha. Oslo er fortsatt best ;-)

Hvilken pre-workout var det dere brukte? The curse heter den, med eple smak. Du får kjøpt den på Nordby senteret i alle fall, den er helt rå!

Hvordan er det med skole? Skal du begynne å studere? Jeg får uansett ikke studert før jeg er ferdig med vitnemålet mitt, så det er jo det jeg har holdt på med når jeg har gått på Bjørknes. Har bare et par fag igjen, og tenker å fikse de resterende karakterene fra høsten av. Dette halvåret ville jeg ha en pause fra eksamner :-) Ellers anngående studier så er det noe jeg må se ann når evt skal skje. Stresser ikke med det for øyeblikket!

Husker du hvilken butikk i København du kjøpte CPH feather jakken? Skindgalleiet heter butikken, den ligger i strøget.

Har du kjøpt leilighet eller skal du leie igjen? En venninne av Madicken har kjøpt, og vi tre flytter inn der for en periode. Planen er å kjøpe selv etter sommeren, men å bo i den leiligheten frem til det :-) Gleder meg!

Hvor er antrekket fra?Missguided! Det er ikke et sett, men synes det passet bra sammen. Chill men kult :-D

Har du og Axel et godt forhold til hverandre i dag? Vi har ikke hatt kontakt på sikkert 2 år, og det er forsåvidt like greit. Rart med det, men gamle forhold blir liksom så fjerne. Du glemmer hvordan det føltes, hvordan man hadde det, hva man gjorde osv. Det er selvfølgelig et par minner igjen, men det er en person du ikke har hatt i livet ditt på mange år og som du ikke kjenner lenger. Derfor føles det heller ikke viktig å ha kontakt uansett hvor trist det enn høres ut, hehe :-)

Er du fornøyd med olympus kameraet? NEI. Skjønner ikke hvorfor alle bloggere skryter av det, selv hater jeg det og bruker det aldri. Blir forsåvidt bra bilder i dagslys, men ellers feks inne er det helt krise dårlig. Anbefaler heller Sony Cybershot DSC-RX100 ll. Det er det kameraet jeg bruker når jeg ikke bruker speilrefleksen, og jeg er dødsfornøyd. Superlite og fantastisk kvalitet ♥

Hvorfor er bloggen din så treg? På meg er den ikke det, men jeg tror den er treg om man ikke har så veldig raskt internett. Grunnen til at det har blitt sånn er fordi jeg de siste månedene har begynt å laste opp bildene på en annen side enn blogg.no sin, rett og slett fordi blogg.no dreper den gode kvaliteten. Det er latterlig hvor mye dårligere bildene blir når man laster de opp her inne. Om mange har dette problemet må jeg selvfølgelig gjøre noe med det, men jeg vil helst ha det slik det er nå hvor jeg får full utbytte av bildekvaliteten min :-)

Tror du at du kommer til å legge deg under kniven igjen noen gang? Jeg tok silikon for snart 3 år siden, og det var min første og siste plastiske operasjon. Selvom jeg åpenbart er en veldig utseendefiksert person, med en jobb og hverdag som handler mye om utseende, så vil jeg ikke la bobbelen jeg er i nå som 21 åring påvirke meg i en så drastisk grad. Når du velger å legge deg under kniven er det ingen vei tilbake, og det finnes ingen "angreknapp". Et valg du føler er smart i starten av 20 årene, vil du ikke nødvendigvis lenger synes var så smart når du har kommet i 40 årene. Jeg er ikke perfekt, men hvem i all verden har sagt at alt ved meg skal være det? Selvfølgelig er det ting jeg kunne fikset og jeg har økonomien til å gjøre det, men det kommer aldri til å skje. Jeg er den jeg er og det er bra nok. Jeg er stolt av at jeg ligner på foreldrene mine, og gleder meg til at mine barn kommer til å ligne på meg igjen :-)


 

Noen av spørsmålene dere har stilt den siste uken! Håper dere likte svarene, så skrives vi straks :-) KLEM ♥

Must have: Betakaroten fra Good for me

// annonseI dag skal jeg som sagt ha brunfarge tema her på bloggen, og starter med naturlig farge! Naturlig brunfarge er uten tvil min favoritt, og det er som oftest det jeg har også. Jeg elsker å være brun, og prøver å holde en ganske god farge året rundt. Brunfargen får jeg ved å sole meg, enten på ferier eller i solarium. Solarium er ikke noe jeg tar veldig ofte, men jeg har "bruningsperioder" hvor jeg tar solarium typ 5-6 ganger med en til to dagers mellomrom. Så venter jeg minst 1-2 mnd før jeg tar mer sol :-)

Naturlig blir jeg nok raskere og dypere brun enn gjennomsnitts nordmannen,  men med hjelp av betakaroten fra Good for me får jeg tidenes brunfarge. En brunfarge jeg aldri kunne fått uten mitt favoritt kosttilskudd ♥ Det er faktisk helt utrolig hvor stor forskjell man kan se på brunfargen når man har tatt betakaroten over tid sammen med soling! Mange er beskymret for at man får en oransj aktig brunfarge av betakaroten, og det kan jeg skrive under på at man ikke får. Min blir bare enda mørkere enn uten, men like fresh :-) Sååå.. Hvorfor bruke betakaroten fra Good for me?

♥ Du får en mye dypere brunfarge enn du hadde klart å få naturlig

♥ Brunfaren holder mye lenger enn normalt

♥ Betakaroten stimulerer pigmentdannelse, gjør huden mer mottagelig for sollys, beskytter huden mot aldring og mot å bli solbrent

♥ Du slipper soleksem 100%. Så om du sliter med nettopp dette, så er betakaroten genialt! Nå er vi midt i mars, og det er faktisk ikke lenge til det blir strandvær! I fjor solte jeg og vennene mine oss på stranden allerede i april :-) Så om dere har lyst til å teste ut betakaroten, så er tiden inne for det nå. Jeg ville gått på det i minst to uker før en evt ferie, eller før solsessongen starter. Man skal ta en kapsel om dagen, og en boks med betakaroten holder for 2 måneders bruk. Jeg kan garantere dere at dere vil bli superfornøyde, jeg hadde aldri klart å slutte nå etter å ha brukt dette lenge. Om noen lurer så trenger man ikke å abbonere på betakaroten fra Good for me, du kan også ta et enkeltkjøp. Kan jo være smart så man får testet ut først!

Dere får kjøpt min betakaroten HER og det koster ikke mer enn 169 kr ♥♥

Dagens tema: Brunfarge

Holaa!

I dag skal jeg ha et tema her på bloggen, og det er brunfarge :-) Brunfargen min er noe av det jeg får mest spørsmål om, og noe jeg vet dere er veldig interesserte i å lese om. Jeg holder meg jo brun året rundt, og har naturligvis mine triks. Noen ganger er brunfargen 100% ekte, andre ganger bruker jeg selvbruning. Så dere skal få høre om alt i dag :-D Første delen som kommer i dag er dyp naturlig brunfarge med hjelp av betakaroten, og i kveld skal jeg fortelle dere om verdens beste selvbruningsmerke. Gøy gøy!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Missguided // Genser fra Zara // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy // Sko fra Nike

Vi snakkes veldig snart, ønsker dere en deilig søndag enn så lenge ♥

Sluttet å blogge?

Hei mine kjære!

Nå er det hele 5 dager siden jeg tittet innom her, og jeg VET det er irriterende. Min lille bloggpause var ikke planlagt, men alle trenger litt fri i blant og det gjorde veldig godt med en liten ferie. Nå har jeg naturligvis ganske dårlig samvittighet etter ferien (haha), så skal prøve så godt jeg kan å blogge ekstra bra dagene fremover. Med andre ord har jeg ikke sluttet å blogge, og det skjer nok ikke på noen år heller! Ellers smiler livet, jeg har det fint og ser veldig frem mot tiden som kommer. I går bestillte jeg og Fanny tur til Paris, og dit drar vi om to uker. Lenge siden jeg har vært på storby ferie i Europa, så det gleder jeg meg veldig til. Og så fort vi er hjemme fra Paris flytter jeg til leiligheten på Frogner- weee! Da begynner nok også våren å snike seg frem, så det skal bli helt fantastisk :-) Nå føler jeg livet går min vei!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser fra Missguided

Nå er jeg hos Henriette, og vi skal lage hjemmelaget pizza før fler jenter kommer hit på vors. Det blir en liten tur ut i dag, og det er jo alltid gøy! Håper dere får en super lørdagskveld, så snakkes vi snart ♥♥ 

home sweet home

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Solbriller fra Céline // Jakke fra CPH feather // Skjerf fra DAY // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy

Noen siste bilder fra fine Bergen! Kom hjem i går kveld og tok en rask tur hjemom for å si hei, legge fra meg ting og spise middag. Så hentet Henriette meg og her er jeg fortsatt :-) Sov igjen den tapte nattesøvnen fra helgen i dag, og så tok vi turen rett på trening. Drakk tidenes sykeste pre-workout før vi dro, som prikket i hele kroppen og gjorde meg helt crazy hyper- haha. Med andre ord ble det en veldig effektiv økt :-D Nå ligger vi langflate på sofaen og skal straks lage speltlompepizza til middag, før det blir filmkveld. Koselig ♥♥ Håper dere også har hatt en fin start på den nye uken! Om dere har noen bloggønsker til de kommende dagene må dere gjerne legge igjen en kommentar :-)

CRAZY PANTS

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Ravn // Genser fra Zara // Bukse fra Nelly // Veske fra Givenchy // Sko fra Nike

Digger disse buksene! Så kule og ikke minst helt sinnsykt behagelige :-) Er også superduper fornøyd med den nye vesken min, synes det er så praktisk at den har skulderrem. Perfekt for oss bloggere som alltid drasser rundt på både mac og tungt speilfrefleks dagen lang. Nå skal vi hjem fra Bergen, og jeg har kost meg masse i denne fine byen. Skal ikke se bort i fra at jeg snart er tilbake, hehe ♥ Snakkes i Oslo!

Elsk på Bergen!

Image and video hosting by TinyPic

Fine søsteren min!

Image and video hosting by TinyPic

Tidenes diggeste pastarett på Jacob Aal! Yummy :-)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Så koselig her!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Et lite bildedryss fra dagen i dag! Var helt nydelig vær, og vi fikk tittet rundt i sentrum, spist lunch og blitt bedre kjent i byen. Er så fint her- med fargerike hus, vann og fjell. Menneskene er også superhyggelige, og utelivet er vedig bra :-) Vi dro ut en tur i går, og er klare for nok en kveld på byen. Kan jo ikke ligge inne på hotellrommet når man først er i Bergen! Har fått tatt masse bilder, så dere får mer snart. Kos dere i kveld, og nyt helgen 

BERGEN!!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Wihuuuu! Nå er jeg fremme i Bergen :-) Det var altså hit jeg skulle, og her skal jeg kose meg hele helgen. Bergen er en helt fantastisk by, og jeg gleder meg veldig til å se mer av hva Bergen har å tilby! Har jo bare vært her en gang på dagstur for et drøyt år siden, men husker hvor forelsket jeg ble i byen bare på noen timer. Vi er også utrolig nok veldig heldige med været, og det skal holde seg fint hele helgen. Om dere har tips til shopping, resturanter og utesteder blir jeg kjempeglad! Ellers om jeg har noen lesere i Bergen som ser meg her, er det bare superhyggelig om dere vil si hei ♥♥ Vi snakkes igjen veldig snart, nå skal vi ut å titte litt rundt :-)

BALAYAGE

// sponset behandling

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

I går var jeg tilbake i frisørstolen på Hendrix hair sentrum for å bli bittelitt lysere! Trives godt i lysere hår, men beholder alltid min naturlige bunnfarge. Orker ikke stresse med ettervekst, så helt perfekt å bare stripe litt ca halveis og ned :-) Jeg er superduper fornøyd med resultatet og er så glad jeg har funnet verdens beste frisør. Hun heter Isabel Calderon, har jobbet som frisør i 9 år og er helt RÅ. Føler meg 100% trygg hos henne, og får nøyaktig det resultatet jeg ønsker. Om dere vil bestille time der kan dere enten gjøre det HER, ringe 90 47 14 26 eller sende mail til Isabellescalderon@gmail.com :-)

Nå skal jeg til min kjære Kasja for å fikse vipper og negler, så er det venninnekveld. Til helgen reiser jeg bort en tur, men ikke ut av landet.. Noen som klarer å gjette hvor jeg skal? ♥