hits

mars 2018

DETTE GJORDE MEG SÅ GLAD

- An animal friendly alternative -

Ble tipset om denne på facebookgruppen "veggispreik", som jeg forresten anbefaler alle å bli medlem i! Her er det en haug med inspirasjon til kjøttfrie eller evt veganske måltider ♥ Dette er altså "leverpostei", bare selvfølgelig kjøttfri. Den er faktisk til og med vegansk! Jeg var syyykt spent på å teste den ut, og gjette hva? Den var SUPERGOD. Smakte nesten som ekte leverpostei, og hadde en veldig krydret og god smak. Det gjorde meg så glad!

Fantastisk at det bare kommer bedre og bedre tilbud for oss som ikke vil støtte grusomhetene i kjøttindustrien. Jeg gleder meg til å teste ut mange fler produkter fremover, og kommer til å tipse dere om det er noe som faller ekstra godt i smak :-)

"Leverposteien" kan blant annet kjøpes på Meny <3

Ellers har jeg vært kjøttfri i straks 3 mnd nå, og det føles fantastisk! Det har virkelig ikke vært vanskelig i det hele tatt. Jeg spiser så mye god mat og magen er alltid mett, eneste forskjellen er at samvittigheten er ren. Å slutte å spise kjøtt var så riktig for meg, og jeg skammer meg over å ha lukket øynene til sannheten i så mange år. Men men, aldri for sent å begynne å gjøre det riktige. Visste dere forresten at Bjørn Erik og Madicken (søsteren min) også slang seg på å slutte å spise kjøtt ca samtidig som meg? Det varmer meg laaangt inn i hjertet, og jeg er så stolt av begge to.

Man må være forandringen man selv ønsker å se i verden 🐷🐮🐔💗

DET BLIR SÅ BRA

// Reklame: Innlegget inneholder to annonselenker 

Heeey♥

I dag tok jeg meg en liten pause i lesingen for å endelig få fikset neglene mine igjen. Har gått uten gelénegler en måneds tid nå, og innser at det går jævlig dårlig.. Haha! Neglelakk går av altfor fort, og man må jo nesten ta på nytt lag hver dag for at det skal holde seg fint.. Skal love dere at jeg er aaaaltfor lat til det, så har seriøst gått rundt med de styggeste neglene i verden alt for lenge nå. Så da var det bare å komme seg en tur til Lashes By Kasja, og nå er de helt nydelige!! 

Ellers fikk jeg møtt min kjære Julia i dag :-) Hun bor fortsatt i Bergen, MEN- hun flytter til Oslo 1.mai. WOHOO!! Det er nå 4 år siden hun bodde her sist, og jeg gleder meg så sykt til å få henne tilbake i hovedstaden. Vi er seriøst det beste teamet når det kommer til å ta bilder av hverandre og avtale masse jobbting, så det blir så skikkelig digg å få litt hjelp fremover. Er så mye lettere når man er to! Ellers er det jo selvfølgelig generelt bare veldig hyggelig å få henne i samme by, hun er jo en veldig god venninne av meg som jeg finner på masse sprell med 🤪

Processed with VSCO with c4 preset

Fine Tjuvholmen! I dette bygget bodde jeg faktisk for noen år siden. Inngangen min var den første som kommer etter at man har gått forbi inngangen til The Thief. Synes det er så sykt rart å traske rundt i gamle nabolag, vekker så mange minner.. :-)

Processed with VSCO with c4 preset

Julia♥ Solbrillene mine finner dere HER og Julia sine HER.

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

Coffee time!! 🤩

Nå skal jeg lese videre, sneik snart ♥ Love uuu

G U C C I

Processed with VSCO with c9 preset

Dro med meg denne skatten fra Gucci butikken i Rodeo Drive siste dagen i Los Angeles..♥ Har hatt lyst på den leeenge, og jeg liker den faktisk enda bedre enn jeg hadde sett for meg. Den er helt perfekt og har definitivt allerede blitt en av favorittene i garderoben! Gucci er kanskje mitt favoritt-designermerke for tiden og jeg elsker hvordan de virkelig har steppet opp gamet. Før synes jeg Gucci var superharry og hadde ikke en gang vurdert å gå inn i butikken, haha. Sååå rart å tenke på!

Bildene er forresten fra lørdag, hvor jeg var en tur ute med mange fine venner. Denne uken blir det kun å nørde meg hjemme med pensum.. I dag er det nøyaktig to uker til første eksamen, og så kommer alle de andre på rappen etter det. Med andre ord har jeg IKKE tid til en sosial og morsom påskeuke, hehehe. Men det går fint! Snakkes snart igjen dere ☺️☺️

STILL MEG SPØRSMÅL

// Innlegget inneholder en annonselenke for Nelly 


Jakke, bukse og sko er utsolgt- men toppen finner dere HER. Vesken er fra Givenchy ♥

Tenkte jeg skulle sette i gang med en aldri så liten spørsmålsrunde igjen! Gøy for meg å svare, og gøy får dere å bli bedre kjent med meg. Denne gangen vil jeg gjerne at dere skal stille meg litt dypere og personlige spørsmål som jeg kan gi lange og gode svar på :-) Altså ikke så mye "Hvilken sjokolade er favoritten din?", haha. KJØR PÅ 💋💋

NÅ ER JEG STRESSA

// Reklame: Annonselenker til Nelly

Processed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Jakke HER // Solbriller HER // Tights HER 

Processed with VSCO with c4 preset

Noen bilder fra en lang tur i finværet med mamma og molls tidligere i dag♥♥

På tirsdag kveld fikk vi privatister endelig vite eksamensdatoene våre og guess what? Jeg kunne seriøst ikke hatt mer uflaks. ALLE mine muntlige eksamener (5 stk) er i april. Er det tull?? Man kan få eksamen fra starten av april og frem til slutten av juni- så å få alle rett etter hverandre i samme måned var ganske så kjipt.. Første er allerede om ca to uker, så nå har jeg virkelig ikke noe annet valg enn å sette inn støtet skikkelig med lesingen. Jeg har utrolig mye å lære meg og får litt panikk av tanken, men jeg SKAL få til dette. Skjer faktisk ikke at jeg tar et friår til, for jeg er virkelig så klar for å begynne å studere nå! 

Kjip nyhet, men man får til det man vil. Er bare å være superstrukturert så skal nok dette gå fint :-) Noen av dere som har eksamen snart?

LA GUIDE

DE BESTE STEDENE Å SPISE

Los Angeles er en gigantisk by, og det kryr bokstavlig talt av steder å spise. Mye fastfood, men også veldig mange bra restauranter. Flere av mine favoritter har jeg funnet via Tripadvisor, som jeg alltid bruker når jeg skal finne god mat på reise. Gode matopplevelser er for meg en veldig viktig del av ferien, og det verste jeg vet er å enda opp på et sted med dårlig eller OK mat. Sistnevnte klarer jeg som oftest å unngå takket være Tripadvisor ;-)

Siden det er snakk om LA i dette innlegget så anbefaler jeg på det sterkeste å laste ned appen "DoorDash" om dere skulle få lyst på mat på døra (hehehe). Der har de nesten alle restauranter i LA, den er lett å bruke og maten kommer fort. Perfekt til late kvelder eller nattmat etter byen :-) Ellers, her er en liste over mine favorittrestauranter i LA:

♥ TAO. Tao er en restaurantkjede som også finnes flere andre steder i verden, og er veldig populær blant kjendisene. Det forstår jeg, for maten og atmosfæren er definitivt 10/10. Det er asian cousine, med alt av sushi, crispy duck, dim sum osv :-)

♥  THE IVY. The Ivy er også veldig populær blant kjendisene! Denne restauranten er virkelig bare sååå søt, koselig og unik. Maten er i tillegg tipp topp :-)

♥  VILLA BLANCA, PUMP OG SUR. Hvis du digger Lisa Vanderpump eller har sett på serien Vanderpump Rules så anbefaler jeg absolutt å dra på en av disse restaurantene. Lisa eier alle tre, og jeg har besøkt alle sammen. Dødsfine restauranter, maten er god og du kan fort kjenne igjen et par fra serien Vanderpump rules hvis du tar turen ;-)

♥ CARERRA CAFÈ. Det perfekte lunch/frokost stedet, hvor de har den mest "instavenlige" maten jeg har opplevd enn så lenge i mitt liv. Haha! Det er her de printer hva du ønsker i kaffen din. 

♥ SHAKE SHACK. Om du først er keen på fast food, så er dette stedet å besøke! Shake Shack er faktisk himmel på jord. 

♥ BERRIS. SÅ mye nydelig mat! Anbefaler å teste ut lobster pizzaen. 

♥ REPUBLIQUE. Wow, for et sted! Hit må dere dra for å spise lunch. Maten er så utrolig delikat, og selve restauranten er så fin. Også en veldig bildevenlig location forresten, hihi.

♥ STELLA BARRA. Fantastisk atmosfere, god stemning og de beste italienske pizzaene! Jeg spiste en med diverse sopp, grønnsaker og trøffelolje som var sinnsykt god.

♥ KATSUYA. Hellooo verdens beste sushi! Elsker du sushi så må du hit. Enough said.

TING Å GJØRE

♥ Hike opp til Hollywood skiltet. En veldig kjent attraksjon som jeg absolutt anbefaler å gjøre! God trening, en fin tur og du blir belønnet med tidenes utsikt fra Hollywood skiltet på toppen. 

♥  Besøke spåkone. Dette har jeg ikke fått gjort selv, men kryr av dette i LA og er visst veldig populært. Personlig synes jeg tanken er litt skummel, men er sikkert veldig gøy også- haha!

♥  Sykle på Venice Beach. Lei sykler og nyt en dag på nydelige Venice beach! 

♥ Besøke Six Flags eller Universal. Six slags er en fornøyelsespark med de sykeste karusellene, og Universal vet vel kanskje de fleste hva er. Begge er anbefalt om dere vil ha en ekstra morsom dag :-)

♥ Ta en tur innom den kjente cupcake atm'en i Beverly Hills. Denne er rett ved Rodeo Drive, så anbefaler å stikke innom den på veien dit. En rosa "atm" som det kommer cupcakes ut fra, rett og slett! Kult å se og kult å ta bilder av.

♥ Dra til Santa Monica Pieer. Santa Monica er virkelig helt nydelig og absolutt et must å besøke i LA! Også bra shopping og restauranter rundt her.

♥ Besøke kule vegger og ta bilder. Haha, høres sikkert superteit ut- men Los Angeles er verdenskjent for veggene sine. Noen vegger må man til og med stå i lang kø for å få tatt bilde foran, LOL. I Melrose Avenue er det dødsmange kule :-) Dette er vel strengt tatt et tips for de instaglade bloggleserne mine. 

♥ Traske rundt i Melrose Avenue. Melrose er et av favorittstedene mine i LA! Superfin gate, mye street art, masse shopping og mange gode restauranter og lunch steder.

♥ Ta en dag i Palm Springs. Jeg eeelsker Palm Springs! Det stedet gir virkelig en helt spesiell vibe. Ligger et stykka unna LA, men på veien dit kjører du blant annet gjennom en helt fantastisk "ørken", og det er et gigantisk outlet like ved. 

♥  Dra til Las Vegas. Jepp, det gjorde vi! 4-5 timers kjøretur og viiiips så er du i verdens mest crazy by. 

FEST

I Los Angeles anbefaler jeg på det sterkeste å komme i kontakt med promotører. Da slipper du kø på utestedene, og får bord og gratis alkohol hele kvelden. De har også som oftest mange bra afterparty's (klubbene i LA stenger kl 02.00) i private og helt sinnsyke hus feks i Hollywood Hills. Er ofte også gratis middag på fine restauranter før man drar på byen. Hvis du har tinder så får du mest sannsynlig en dm eller tre av promotører på Instagram i løpet av turen din, haha. Om dere ikke er kjent med promotører og synes dette hørtes veldig "sugar girl" ut, så er det ikke sånn- bare så jeg får sagt det. Konseptet er at utestedene betaler promotørene for at de får inn pene jenter på klubbene, fordi da kommer menn til å bruke penger der. Jepp, haha. Man er som oftest store grupper med jenter,  man må på ingen måte gi noe tilbake og kan komme og gå når man vil. 

Selvom jeg liker å feste med promotører i blant for å ikke blakke meg helt på byen, så liker jeg også å dra ut på egenhånd. Er en haug av bra klubber og barer, og her har dere mine favoritter:

♥ THE ABBEYS // PUMP // HIGHLIGHT ROOM // 1OAK // AVALON HOLLYWOOD // THE COMEDY CLUB // ARGYLE // POPPYS // HYDE // BOOTSY BELLOWS

SHOPPING

♥ Hollywood. Har sagt at dere bør styre unna å være for mye i Hollywood, men jeg anbefaler likevel å ta turen for å få sett det- og det er også noe bra shopping der. I Hollywood finner du blant annet VS, Pink, Sephora, Forever 21 og Zara.

♥ The grove. Jeg ELSKER The grove!! Verdens koseligste sted, hit må dere faktisk om dere skal til LA. Masse shopping (blant annet en stor topshop butikk) og mange gode restauranter. Anbefaler Cheesecake factory og Umami burger om dere skal spise på The grove :-)

♥ Santa Monica. Her er det veldig bra shopping, og den kjente Dash butikken ligger her. God blanding av luksusbutikker, noen kjedebutikker og en haug av "ukjente" butikker hvor du enkelt kan finne deg noen skatter.

♥ Rodeo Drive. Ahhh, LOVE!! Denne kjente gaten ligger i Beverly Hills, og her har du alle luksusbutikkene på rekke og rad. Det er helt ubeskrivelig fint der, og absolutt verdt å ta turen dit om du så bare skal titte.  

TRANSPORT

Det finnes underground og går busser over alt i LA, men personlig har jeg aldri tatt offentlig transport. Jeg tar Uber eller Lyft rundt om kring, rett og slett fordi det er så utrolig lett og ikke minst superbillig. Å kjøre 10 min koster kanskje 50 kr, så det er virkelig null stress!

BO

Jeg anbefaler absolutt å heller leie leilighet via AirBnb enn å bo på hotell. Det er SÅ digg å ha en leilighet, og i tillegg er det veldig greie priser. Mitt favorittsted å bo i LA er West Hollywood :-) Men hvis du vil bo på hotell kan jeg anbefale Loews Hotel i Hollywood på det sterkeste! Vi bodde der nå, og det var virkelig ingenting å klage på. Jeg er ikke så fan av selve Hollywood, men det er et fint sted å bo i forhold til at det er korte avstander til alt du vil se og gjøre. 

♥ Håper dere likte den lille guiden min!

JEG HAR DE BESTE LESERNE

Ååååh, så UTROLIG koselig det var å lese kommentarene på forrige innlegg!

At så mange velger å sette av tid til å rose og gi komplimenter til en dere egentlig ikke kjenner gjør meg faktisk utrolig rørt. Det litt om hvor fine mennesker DERE er :-) Men virkelig- tusen, tusen takk. Der er altfor snille med meg! Ikke en eneste negativ eller stygg kommentar fikk jeg. Er så glad jeg kan ha kommentarfelt på bloggen, og det kan jeg så absolutt når 99% av kommentarene mine bare er kjærlighet og fine ord♥ Dere er BEST!! 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jakke fra CPH feather

Ellers, god morgen til dere! Jeg skal straks møte Bassa (Fanny A) for å starte dagen med en aldri så liten treningsøkt på Ringenes Park. Etter litt for mye fastfood og alkohol i LA så kjenner jeg virkelig at kroppen trenger litt sunne rutiner igjen. Denne uken kjører jeg på for fult, og jeg tenkte å få motivert dere litt på den fronten også. Hva sier dere til litt deilige og sunne vegetaroppskrifter denne uken? Ukens handlekurv? Svar på spørsmål om kosthold og trening del 2? Si i fra hva dere ønsker, så fikser vi det 💪🏽❤️

BLI MER NATURLIG

To bilder fra i dag! Jeg har fjernet vippe-extentionsene mine, og tenker for første gang på 5 år å faktisk slutte. Helt ærlig så er jeg lei av å måtte fikse på ting hele tiden, og føler faktisk det er på tide å kjøre på med en mer naturlig look. I blant blir det faktisk for mye av det gode, og sannheten er at vi trenger ikke alt det dillet for å være pene nok eller bra nok. Faktisk så synes jeg at jeg er mye søtere her enn med 10 kilo sminke og gigantiske vipper, haha. Så hvorfor gjør jeg det likevel? Er vel noe Instagram har fått meg til å innbille meg at jeg trenger, og ikke minst alle bedrifter som prøver å presse på oss bloggere alt mulig rart av falske ting. Jeg begynte liksom med extentions i håret som 15-16 åring- ikke fordi jeg trengte det, for det naturlige håret mitt var både tjukt og langt.. MEN, fordi jeg fikk det gratis og var en ung jente som selvfølgelig var nysgjerrig på å teste ut sånt. Så gjennom bloggen har jeg blitt fristet til å teste ut mye forskjellig, og plutselig var jeg blitt en av de som måte fikse på både det ene og det andre for å føle meg bra nok. Jeg VAR jo bra nok før alt dette, det er det som er litt trist. 

Så nå, i en alder av 23 hvor jeg kjenner meg veldig mye tryggere på meg selv enn da jeg var 18 år- tenker jeg å bare kutte det ut. Ikke bruke så mye sminke, spare mine naturlige vipper og bare elske meg selv som den jeg ble født til å være. I dagens samfunn trenger vi så absolutt fler som sier nei til det falske, og jeg ønsker å være et godt forbilde for dere. Men jeg gjør dette mest for meg selv, for jeg ønsker virkelig å bare akseptere meg for den jeg er og kjenner jeg er dritt lei av å måtte klæsje på meg alt mulig dritt for å være "babe". Det er bare bullshit, jeg trenger det ikke og DU trenger det ikke.

Noen som vil teste det ut sammen med meg kanskje? ♥

25% PÅ NLY TREND ⚡️

// Reklame: annonselenker

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER 

Ville bare tipse dere om at Nelly kjører 25% avslag på ALT fra NLY Trend, men det varer kun til kl 10.00 i morgen tidlig- så vær raske ♥ Det er lett favorittmerket mitt blant NLY-brandsene, og her er det så mye kult!! Verdt å ta en titt 💋

ALWAYS TAN ON POINT

// Annonse: Innlegg i samarbeid med Good for me

Image and video hosting by TinyPic

Ah, ingenting er bedre enn å få en skikkelig solbrun hud på ferie! Jeg elsker å være brun (DET har dere nok fått med dere), og heldigvis oppdaget jeg for lenge siden den lille boosten jeg trenger for å få brunfargen helt på topp. Det er betakaroten fra Good for me, og dette kosttilskuddet har jeg vel gått på helt siden 2014. Jeg blir naturlig fort brun og har gode pigmenter, men ingenting slår brunfargen min når jeg tar betakaroten i tillegg. Den blir enda dypere, kommer raskere og varer lenger. I tillegg slipper jeg soleksem, noe jeg egentlig har veldig lett for å få på bryset- men som jeg seriøst aldri har fått på betakaroten. Spør dere meg er det en grunn nok i seg selv for å gå på det, for soleksem er både stygt og veldig ubehagelig å få :-) 

Personlig går jeg på betakaroten så og si året rundt siden jeg reiser så mye og derfor ofte er i solen. For dere ville jeg anbefalt å starte nå som våren kommer, og så gå på det helt til sommeren er over. Også selvfølgelig starte med betakaroten igjen ca to uker før eventuelle ferier på vinteren! Effekten kommer fort, men er lurt å starte en liten stund før du skal ut i solen. En boks med betakaroten gold som jeg bruker holder forresten for to måneders forbruk, og da tar man en om dagen. Går ann å ta to om dagen også, men spør dere meg så holder en kapsel lang vei! ♥ 

Processed with Rookie Cam

Her er den nyyydelige boksen, som helt seriøst er det første jeg husker på å pakke med meg på ferie.. Haha!

Dere får kjøpt betakaroten gold fra Good for me HER 💋

BLACK N WHITE

Sett og solbriller fra Missguided // Veske fra Chanel // Sko fra Urban Outfitters ​

Et antrekk fra en av dagene i LA! Er ikke dette settet helt nyyydelig? Er en body og en shorts faktisk :-) Jeg liker egentlig best å være litt "cool" outfitmessig, men kjenner jeg også er komfortabel i mer "classy" looks som denne. Gøy at man kan være litt av alt etter hva man føler for den dagen♥

Det er lørdag dere, kanskje favorittdagen min i uka! Sikkert fordi man oftest gjør noe ekstra gøy eller hyggelig på lørdager, og i kveld er ingen unntak ;-)  Vi skal  feire bursdagen til fineste June, og starter med sushimiddag på Sumo før vors- og så videre på takterrassen på Grand Hotell. Kjenner jeg gleder meg skikkelig! Menneskene som skal dit er virkelig bare noen av de nydeligste jeg vet om, så det gjør det jo ekstra stas. Hater å måtte omgås folk jeg egentlig ikke liker eller som egentlig ikke liker meg, men det kan man jo ikke aaaalltid unngå. Faktisk noe av det verste jeg vet er å klemme noen når man vet hele klemmen bare er.. fake? Sikkert flere som har kjent på den følelsen? Heldigvis skjer ikke det i dag i alle fall, haha. 

Håper dere får en fin kveld, så snakkes vi mer i morgen 💕💕

10 ting dere kanskje ikke visste om meg

1.♥ Jeg flyttet hjemmefra og fikk meg egen hund (Molly) allerede da jeg var 17 år. Rart å tenke på hvor sinnsykt voksen jeg følte meg da, for jeg var jo faktisk veeeldig ung. Heldigvis gikk det bra, haha!

2.♥ Jeg ELSKER å titte rundt på nettbutikker! Jeg er faktisk helt gal etter nettbutikker, haha. Jeg tror jeg besøker nettbutikker typ hver eneste dag, og bruker gjerne timesvis på å lete rundt etter de perfekte plaggene/tilbehørene. Kan bruke en mnd på å finpusse en handlekurv før jeg kanskje bestiller til slutt.. Haha! Jeg har et problem med at jeg må ha sett gjennom sånn ca alt de har, for er livredd for å plutselig ha gått glipp av noe fantastisk. Riktignok shopper jeg faktisk ikke så ofte, bare elsker å følge med på hva som kommer inn :-)

3.♥ Jeg har aldri smakt pinnekjøtt. Hver gang jeg sier det til folk så synes de det er så syyyykt rart! Grunnen er vel bare at ingen i familien min verken liker det eller lager det, så da har det liksom aldri blitt noe pinnekjøtt på meg heller. Nå er det jo uansett too late siden jeg har sluttet å spise kjøtt 😌

4.♥ Jeg er skikkelig sensitiv for visse lyder. Jeg takler ikke at folk som knekker seg, enten om det er hender, nakke, rygg eller what so over. Jeg har aldri i mitt liv knukket noe på meg selv med vilje, og knekkelyden er for meg til å dø av. Synes det er så sinnsykt ekkelt og INGEN for lov til å knekke fingre i mitt nærvær- haha. Ellers noe av det verste jeg vet er den skrikende skjærelyden som kan komme når man skjærer i maten på tallerkenen under feks middag. Altså- den lyden river dypt inn i sjelen min. Får en sinnsykt ubehagelig følelse i hele kroppen, gåsehud og blir helt uvell. Merkelig, men sånn er det bare!

5.♥ Jeg er livredd for fugler! Haha, jeg ANER ikke hvorfor- fugler er faktisk det eneste dyret jeg er redd for. Dette gjelder riktignok ikke små søte fugler som spurv, men fra og med duer og så jo større jo verre. I Australia måtte jeg gå forbi en struts en gang, og dere kan jo bare se for dere hvor redd jeg var da.. Haha, fyyyy faen!! Jeg drømmer faktisk ganske ofte mareritt om fugler, og da løper de etter meg og prøver å hakke meg i bena. Dette har jeg gjort siden jeg var liten, og det er så sykt rart??? 😂 

6.♥ Jeg blir aldri jet lagged. Uansett hvor jeg reiser i verden og uansett tidsforskjell så merker jeg faktisk ingenting til det! 

Image and video hosting by TinyPic

7.♥ Jeg har ikke hatt kjæreste på snart 3 år. #Foreveralone?

8.♥ Jeg er gal etter snap streakes! Okei, jeg var faktisk mye verre før enn jeg var nå.. Det var en tid hvor jeg kanskje hadde 30 snap streaks gående, og jeg var den som alltid sendte "TIMEGLASS!!!!" for at vi ikke skulle miste streaken. HAHA, så sykt nørd. Nå har jeg bare et par igjen, men har faktisk en på over 400 dager som jeg er sykt stolt av 😎🔥

9.♥ Jeg tjente min første million som 17 åring 💸 Oh yeeees, den er det faktisk ikke mange som kan skryte av. Bloggen gikk raskt over fra å være en hobby til å plutselig bli en stor inntektskilde.. Man kan trygt si at det hadde jeg ikke trodd da jeg opprettet denne bloggen som trettenåring for ti år siden, og ikke en gang ante hva en blogg var! Sykt gøy å tenke på :-) Og opprops det- HVOR sykt er det ikke at bloggen min er hele ti år i år?!?!

10.♥ Jeg har hatt privattimer i både gitar, fiolin og cello. Foreldrene mine var åpenbart veeeldig interesserte i at barna deres skulle lære seg et instrument, haha! Kan  faktisk fortsatt spille bittelitt gitar og fiolin 💁🏻 Hvem skulle trodd det?

10 ting dere kaaanskje ikke visste om meg? Håper det var gøy å lese ❤️❤️

DET BESTE MED Å KOMME HJEM

Processed with VSCO with a1 presetProcessed with VSCO with a1 presetProcessed with VSCO with a1 preset

ÅÅÅH, se på lille mollsen min♥

Jeg har hatt Molly i over 5 år nå, men jeg kommer faktisk enda ikke over hvor søt hun er. Går det ann å være finere? Og i tillegg er hun bare den nydeligste hunden i verden personlighetsmessig. Nei, jeg er faktisk sykt stolt over barnet mitt- haha! Husker da Bjørn Erik bodde med oss i Bergen så sa han til meg "Herregud, tror ikke det finnes noen som er så gal etter hunden sin som deg". Skjønner hvor han kommer fra- for jeg duller rundt med henne konstant. Også har hun har minst 20 forskjellige kallenavn, og jeg forteller henne hvor høyt jeg elsker henne ca dagen lang.. LOL. Lurer faktisk på hvor mange ganger han har filmet meg som sitter å snakker til Molly (hun har forresten aldri svart)😂 

Crazy dog mom, men jeg klarer ikke la vær. Kanskje noen som kjenner seg igjen? Var i alle fall utrolig koselig å komme hjem til lille snuppa mi, hun er definitivt høydepunktet med å komme hjem hver eneste gang. Faktisk er hun den eneste jeg savner på ferie, og jeg sitter nesten daglig å ser på bilder/filmer av henne når vi ikke er sammen- haha.. Jepp, crazy dog mom- nok en gang! 🤪💕

LA THROUGH MY PHONE

IT WAS A BLAST 💯

Nå er jeg hjemme igjen i kalde Norge, og det føles faktisk veldig bra! Los Angeles var gøy som alltid, for der kan jo virkelig hva som helst skje.. Vi var for eksempel i bursdagen til bestevennen til Drake, og der var både Drake og flere andre store kjendiser. I en leilighet, med meg! Haha. Vi var kanskje maks 60 stk på den festen, så det var litt gøy. LA er crazy, og før du vet ordet av det så er du på nach hos JB. Er snakk om en tur tilbake med bestissene mine i juni, så krysser alt jeg har for det!

Vet dere blir sure på meg hver gang jeg sier det, men jeg sier det for det: NÅ skal jeg få blogget bra! Haha. Har dårlig samvittighet for lite oppdateringer den siste måneden, så skal prøve å få gjort opp for det nå som jeg er hjemme og ingenting spesielt skjer. Dere fortjener det♥ Har også endelig fått kommet meg tilbake på treningen igjen, så tenkte å dele litt tips og triks på den fronten fremover. Nå er det fult fokus! Begynner å trene igjen med pt'en min fra i morgen av og det gleeeeder jeg meg til 😍 Psssst.. Har dere noen ønsker til innlegg så er det bare å legge igjen en kommentar. KLEM :)

A DAY IN LA-LA LAND

God morgen til meg og god kveld til dere! ♥

LA turen min begynner å ta slutt allerede, og i morgen kveld skal vi hjem. For å være helt ærlig så føles det egentlig ganske greit å skulle hjem nå, for jeg kjenner jeg begynner å savne Oslo. Ferie er superdigg, men nå har jeg jo nesten vært borte i hele 2018 og kjenner at jeg kaaanskje er litt reiselei- haha. Savner norsk mat, trening, hverdag, venner og lille Mollymolls..  Så det skal faktisk bli ganske digg å komme hjem igjen! Men vi koser oss absolutt her nede og nyter den siste tiden :-) I dag tror jeg vi skal en tur til Santa Monica, for der har jeg faktisk ikke fått vært enda. Ser sykt hyggelig ut der ved havnen med pariserhjul og det hele, og ikke minst har jeg hørt rykter om både god mat og shopping ;-) Sååå det høres vel ut som en plan? 

Processed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with av8 preset

Visste dere at walk of fame egentlig bare er sykt skittent i virkeligheten og ikke noe spesielt i det hele tatt? En liten funfact, haha. Ser kult ut på bilder i det minste 😜 Hollywood er heller ikke til å anbefale, selvom det kan være kult å ha sett. Sykt mye slitsomme mennesker og egentlig et ganske ekkelt sted å oppholde seg. Hvem skulle trodd? 

Processed with VSCO with av8 preset

Mange har lurt på hvem jeg reiser med, og det er denne snuppa her! Malin heter hun, og vi var faktisk roomies for to år siden ♥

Processed with VSCO with av8 preset

Acai Bowls fra Backyard Bowls! Yummy 🍉 🍇 🍓

Processed with VSCO with av8 preset

Litt Levis shopping 🤑

Processed with VSCO with av8 preset

♥ Snakkes senere dere, LOVE YOU!

CARERRA CAFÈ

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Wooow, dette stedet er AMAZING!! Carrera café ligger perfekt til i Melrose Avenue, og her får man tidenes diggeste og mest "insta-venlige" lunch (haha). De printer til og med hva du vil i kaffen, som dere kan se på bildene over. Hvor kult??? Den idéen må noen bringe videre til Oslo, haha. Sååå dette er et veldig godt tips om dere skal til LA, hit skal jeg lett flere ganger ♥

Nå er det morgen her i Los Angeles, og straks skal vi avgårde for å spise frokost på et acai bowl sted før shopping står på planen. I kveld har vi reservert bord på restauranten Sur, som er kjent fra serien Vanderpump Rules. Har sett en del på det i det siste, så måtte bare ta turen- haha! Håper det blir gøy 💃💃💃

YOU ASKED, I ANSWER

(reklame: innlegget inneholder to annonselenker)

 

Kan du lage sminkevideo snart? Ja! Den siste jeg laget finner dere forresten HER.

Hva slags filter bruker du på bildene dine? De er så fine! Thank yooou :-) Jeg bruker VSCO, og bytter egentlig på filter hele tiden etter hva jeg synes passer best. Men A5, A4 og C7 er noen av favorittene ♥

Hva gjør du med Molly siden du har vært borte snart en måned i strekk nå? Har svart på dette spørsmålet tusen ganger før, men tar det med igjen siden det stadig dukker opp. Molly bor hos familien min, og hun storkoser seg når jeg er på ferie. Dere skulle bare visst hvor bortskjemt og høyt elsket den hunden der er- haha. Mamma kaller seg til og med for "mormor" når hun snakker til Molly- så vi er faktisk på det nivået av kjærlighet for lille beisen min, haha. Huset til foreldrene mine er der Molly ser på som "hjemme", og der har vi bodd til sammen mer enn halvparten av livet hennes. Molly har defintivt blitt hele familien sin hund, selvom jeg eier henne på papirene og selvfølgelig tar alle avgjørelser for henne/betaler kostnader. Med andre ord er Molly like komfortabel med og glad i dem som hun er i meg- og hun er like lykkelig når jeg er borte. Ellers hadde jeg aldri hatt samvittighet til å reise så mye fra henne :-) 

Siden du reiser så mye nå- hvordan gjør du det med trening og kosthold? Jeg og Madicken klarte faktisk å trene en del i Thailand, men generelt sett trener jeg egentlig ingenting på ferie. Hva jeg får i meg tenker jeg heller ikke på, og koser meg egentlig bare så mye jeg vil. Seff gjør det at jeg legger på meg litt, men det gjør ingenting. Jeg har et sunt forhold til både trening og mat, så jeg klarer fint å ta "pauser" uten at det stresser meg på noen måte :-) Er bare å steppe opp gamet når man er hjemme igjen! 

Hvor skal du søke sykepleien? Jeg kommer til å søke i Oslo, Bergen og København tenker jeg.. Aner faktisk ikke hvor jeg vil enda, er så vanskelig! 

Hvordan reiste dere til Las Vegas da dere var der sist? Vi kjørte bil! Tok vel en 4-5 timer og var null stress. Sykt kult å kjøre gjennom "ørkenen" og så kommer plutselig tidenes mest crazy by ut av ingen sted, haha :-)

Har du gått noe i vekt etter at du ble vegetarianer? Først og fremst så er jeg pesceterianer- jeg spiser fisk og sjømat i blant. Men null kjøtt :-) Ellers for å svare på spørsmålet ditt: Jeg har ikke gått ned i vekt så vidt jeg vet. Det tror jeg heller ikke jeg kommer til å gjøre før jeg evt kutter ut fete animalske produkter som ost, smør, majones osv. Uansett så har det null betydning for meg, å slutte å spise kjøtt gjorde jeg kun for samvittigheten, kjærligheten min for dyr og hva som føltes moralsk riktig for meg.

Må man ta med surfebrett hjemmefra når man reiser med Lapoint eller kan man leie på campen? Du får låne surfebrett på campen, det er inkludert i prisen! ♥

Hvor er badedrakten fra?

Processed with VSCO with c8 preset

Den er fra Missguided :-)

Hvilken strl har du i rikke ringen din? 52.

Har du en type hair extensions å anbefale? Jeg bruker kun tape extentions, og nå bruker jeg Mood (frisørsalongen min) sine egne. De er å anbefale! Av nettbutikker har jeg kun testet ut Luxushair sine, men synes de var av veldig god kvalitet :-)

Hva synes du om at du faller nedover blogglisten? Haha well, hva skal jeg si? Det er jo min egen "feil". Hadde jeg blogget to ganger om dagen og følt at jeg gjorde mitt beste så hadde det jo sikkert vært kjipt. Grunnen til at jeg ligger ganske langt nede for tiden er jo rett og slett fordi jeg blogger lite, og jeg ser jo at så fort jeg blogger bra eller 1-2 ganger om dagen så fyker jeg raskt opp igjen. Med andre ord vet jeg at jeg hadde hatt en mye bedre plassering om jeg hadde ønsket å jobbe for det :-) Topplisteplassering eller dødsmange lesere blir bare mindre og mindre viktig for meg, rett og slett fordi jeg ikke ønsker å bli for obsessed i hele denne bloggverdenen. Det er usunt, og jeg har det veldig mye bedre på alle måter nå enn da jeg hadde 35.000 lesere om dagen :-)

Hvor på Sri Lanka var du? Vi bodde i Ahangama, men reiste litt rundt også. En haug av flotte steder å besøke!

Hvilken iPhone har du? Kjøpte meg iPhone X for noen uker siden! Veldig fornøyd med den selvom den er syyyykt uvant i starten- haha ♥

Hvor er genseren på headeren din fra?

Den er fra Nelly! Link til genseren HER og hatten HER :-)

LA BITCHEEEZ

Heeeei fra LA 🌴

Fløy direkte hit med Norwegian som var sykt sweet, og møtte faktisk til og med helt tilfeldig en venninne på flyet som også skulle hit! Sykt random, men også skikkelig hyggelig. Alltid gøy å være fler som drar ut osv :-) Apropos å dra ut så dro vi faktisk på byen nesten rett fra flyplassen (gudene vet hvordan vi orket det), men det var helt greit. Var ikke heeeelt i moodet etter en lang flytur og null søvn, men alltid gøy å være litt spontan. Ordtaket mitt på ferie er alltid "sove kan vi gjøre hjemme"- haha.

Ellers er det herlig å være tilbake i favorittbyen, jeg elsker virkelig LA. Bare litt trist at ikke bestevennene mine er her slik som forrige tur, for nå minner jo LA meg bare om de og den fantastiske turen vår. Heldigvis tar jeg de litt med meg ved å snappe dem alle stedene vi var i fjor.. hihi :-) Er også snakk om en liten reunion hit i juni, så jeg skal få gjennoplevd det hele med de også💘 Klager gjør jeg uansett ikke- jeg er SÅ glad for å være tilbake! Gleder meg veldig til en uke fylt med nye eventyr og minner.

Processed with VSCO with 7 presetProcessed with VSCO with 7 presetImage and video hosting by TinyPicProcessed with VSCO with 7 presetImage and video hosting by TinyPic

Et par bilder fra da vi trasket rundt i Melrose Avenue tidligere i dag. Et perfekt sted for shopping, mat og bilder! Kryr av kule vegger her- bare et lite tips til instagramglade følgere som evt skal hit i fremtiden 😜📸

LA NEXT

Nå skal jeg til LA!! Reiser mye for tiden ja, haha. Gleder meg masse til å komme tilbake til favorittbyen- vi snakkes mer der. Wooop