hits

april 2010

...

Hellu!

Jeg har blogget så sykt lite for tiden, så skal prøve å ta igjen litt i løpet av denne helgen. Dere er herlige som fortsetter å klikke innom bloggen min hver eneste dag, selvom jeg ikke oppdaterer så ofte. Koselig...

Her er dagens bilder:

 
- ANDREA BADENDYCK

Hooome

Hallo, nå er jeg endelig hjemme!

Skoledagen i dag har vært helt grei, og ganske lang. Hele 8 timer...
Nå blir det deilig med helg!
Her er to bilder av meg og bestevennen min Maria etter skolen:Love you!

- ANDREA BADENDYCK

Gårdagens outfit

Maccen min ville ikke laste opp bilder på blogg.no i går, så fikk ikke lagt ut dagens outfit. Men her har dere det:

Bukse fra Replay
Blomstrete cardigan fra London
Smykke fra h&m
Øredobber fra accessorize


Nå må jeg løpe, har norsktentamen etterpå!!

- ANDREA BADENDYCK

Onsdaaaaag

Hallo!

Nå sitter jeg på bibilioteket på skolen, og venter på Axel som slutter en time senere. Vi skal kose oss sammen i dag før han har kamp. Etter det må jeg hjem for å øve på norsktentamen! Må prøve å holde på femmeren min i norsk, har veldig lyst til å beholde den. Viser dere kanskje litt innkjøp senere i kveld, føler jeg aldri rekker å vise dere sånt. Kommer også dagens outfit i kveld!!

Som kanskje noen få har sett, så har jeg laget en sminkevideo. Men det skjedde nok noe galt, fordi den mistet all lyden sin etter at den hadde blitt lastet opp på youtube. Jeg får se hva jeg gjør, kanskje jeg prøver å laste den opp på nytt igjen med håp om lyd. Ellers så legger jeg kanskje bare inn sangen som egentlig skulle vært der under videoen. Håper jeg får fikset det i løpet av uken!!- ANDREA BADENDYCK

HERLIG dag

I dag var vi på et sånn livreddingskurs i vann. Det var dødskult!

Her sitter vi å venter på båten som skal hente oss:


Da vi kom om bord på båten fikk vi først litt undervisning, og deretter skulle åtte stykker i klassen få på seg våtdrakter:Hahaha, her har dere meg og Bjørn - Erik.. Looking good!!

Det som var greia, var at vi med draktene liksom skulle være sånne slags "prøvedukker". Det var oss de skulle redde fra å drukne. Det var veldig gøy, og litt kaldt.. Her er jeg og snuppa igjen:Haha, man kunne flyte <3

Fler som har vært på en slik opplæring før?

- ANDREA BADENDYCK

Summer

Fler som gleder seg til sommer? Været ser så fint ut fra viduet, men når man kommer ut er det kaldt. Sykt kjipt, jeg vil ha sommer NÅ!!! 
Soool <3

I morgen skal vi på livreddingskurs med skolen, regner med at det blir morsomt. Tar litt bilder jeg kan vise dere i morgen!

Natta :)

- ANDREA BADENDYCK

My new cellphone

Her har dere min nye mobil, som jeg fikk i går. Er utrolig fornøyd! Det er en touchmobil, den har 8 gb minne, 8,1 megapixel kamera og HD kvalitet på videoene. Har også gratis internett på den, så det er digg.


Siden mange lurte: Den heter Sony Ericsson Vivaz, og prisen ligger på rundt 4000-5000 kr.ååååh <3

Hva synes du?

- ANDREA BADENDYCK

Outfit!
Cardigan - Gina tricot
Topp - River Island
Bukse - Gina Tricot
Gladiatorsandaler - London

Hva synes du?


I går fikk jeg ny mobil, er superfornøyd. Viser dere senere!

- ANDREA BADENDYCK

Out in the dark

Hello!!

I dag har jeg først vært på Friskis & Svettis. Der var jeg med Bjørn - Erik og Maria, og vi hadde en times spinnigsøkt. Det var kjempeslitsomt, men utrolig deilig å være ferdig etterpå! Skal få årskort der i morgen, så nå blir det nok mye trening fremover. Flott!

Deretter dro jeg hjem en liten tur, også dro jeg til Axel på kvelden. Der har jeg vært til nå, og vi koste oss masse. 
På veien hjem, møtte pappa meg der hvor bussen stopper. Han hadde med den lille bassekluuuuumpen:

Den stakkarslige lille hundevovven måtte jo selvfølgelig bli bært litt også, 5 minutters gåtur er jo døden!!


Siden jeg har på følelsen at noen ville spurt:
Skinnjakke - Cubus
Skjerf - Mamma har strikket til meg
Veske - Cubus
Tights - Bikbok
Sko - Converse
Tunika - Spania

- ANDREA BADENDYCK

School

Hey!

Kameraet mitt har vært utladet, men nå er det fulladet og klart for å knipse litt bilder til bloggen. Nå sitter jeg på skolen, vi har norsk. Vi skal skrive en artikkel om prostitusjon, og jeg er ferdig med den nå. I går hadde jeg samf.prøve om forskjellige ledere gjennom tidene som Hitler, Lenin, Stalin, Mussolini osv. Hadde øvd sykt mye, følte jeg kunne alt. Elsker å ha den følelsen når det er prøve. Vi hadde 45 minutter på oss, og vi fikk utdelt ark. Jeg skrev faktisk 4 hele sider!! Haha, du kan tro jeg hadde vondt i handa etterpå. Menmen, håper jeg får 6èr.


Meg og Tuva <3

Blogges senere, drar rett hjem etter skolen pga naturfagprøve i morgen.

- ANDREA BADENDYCK

Dagen i dag

I dag har jeg vært på hospitering på Bjørnholt skole, på linjen medie og kommunikasjon. Vi drar på besøk på forskjellige skoler for å bli sikrere på hvilken skole og linje vi skal velge i 10ende. Det var kjempegøy, jeg synes medie og kommunikasjon virker som en kjempemorsom linje. Jeg tror jeg skal søke det, bortsett fra at jeg vil heller gå på Elvebakken. 

Jeg måtte bli hentet litt før i dag, fordi jeg skulle på dåpsmøte. Jeg er nemmelig ikke døpt, men skal døpe meg nå i Juni sammen med noen fler. Man må jo være døpt for å komfimere seg kristlig. Møtet varte i nesten to timer, og var kanskje litt småkjedelig i grunn. Og så heldig som jeg er, var det jo selvfølgelig komf. møte i kirken en time etterpå. Så jeg var ikke hjemme før rundt halv 9 i kveld, etter å ha vært i kirken siden klokken 2. Gøøøy!

Kameraet mitt hadde ikke batteri i dag, så slenger med to bilder fra helgen:Bestevennene mine og jeg på vei til Malmøya ♥

- ANDREA BADENDYCK

Heyheyhey

Sorry for lite blogging, har virkelig hatt noe å gjøre hele tiden. Men men, nå er vi i gang igjen. På skolen i dag tok jeg en del bilder, bloggen har jo ikke blitt oppdatert på 4 dager!! Haha, for en crazy dag:

Yoo gangstah! Hahaha, ikke spørr hva jeg prøvde på en gang..


blablablabla


Kaspeeer :)


Hahah, dere ser vel kanskje hva vi prøvde på? Misslykket til 1000, derfor ble det et veldig morsomt bilde i grunn.


Vet du likte dette bildet, og det gjør jeg også! Dødsfint.


Ååå, så glad Jonna er i meg...


 Bjørn- Erik har forresten fått seg blogg, dødsfett! Sjekk ut www.bennysriddle.blogg.no (maccen ville ikke lage link) ♥

Håper at allesammen har hatt en herlig dag!

- ANDREA BADENDYCK


Ouutfit

I dag har jeg vært med min nyelige kjæreste i byen og bare kost meg masse i det deilige været. Hadde litt dårlig tid i dag morges, så rakk ikke lete etter kameraet mitt. Fant det nå, så hvorfor ikke slenge med dagens outfit?
Hehehehee, love

Genser fra Cubus
Bukse fra Vero Moda

- ANDREA BADENDYCK

Verdens beste solpudder

Det solpudderet jeg fikk av Axel, er virkelig det beste jeg noensinne har prøvd. Kjempemange av vennene mine har det og alle er skikkelig fornøyd. Det gir en skikkelig naturlig og jevn brunfarge, og holder lenge. Det er det eneste jeg bruker i annsiktet nå, null fundation. Solpudderet Terracotta fra Guerlain ♥ Det er faktisk verdens mest solgte solpudder!
Man kan få kjøpt det på flyplasser og Estetique. Prisen er ca 430 kroner.

Fler som har dette pudderet?

- ANDREA BADENDYCK

Nude lips vs coloured lips
 
Selv pleier jeg å gå med den fargen på det nederste bildet. Liker meg selv litt bedre med fargede lepper, men alikevell kan det se ganske fint ut som på det øverste bildet også. Hmm..

Hva foretrekker du?

Nå er det straks paradise. Skal lage meg litt iskaffe som jeg kan kose meg med mens jeg ser på ♥
Er hjemme fra skolen i morgen, så blir vel en del blogging i morgen også. Sov godt til allesammen!

- ANDREA BADENDYCK

Dagens innkjøp


Buksetights fra Vero Moda. Har alltid hatt lyst på en i den fargen!


Øyenskygger fra H&M. Elsker sølvnyanser i øyenskygger, gleder meg til å prøve ut disse.


Hodeskalle ring fra Glitter. Kuleste ringen noensinne!! 


Mintgrønn neglelakk fra H&M. Denne fargen er virkelig den fineste man kan ha.


Wii, ser bra ut sammen!

Hva syntes dere?

- ANDREA BADENDYCK

Hva er vel bedre enn en herlig dag i byen med gode venner?

Heihei!
Dagen i dag har vært utrolig koselig, hvis man ser bort fra at forkjølelsen min bare har blitt være. Jeg skal holde meg hjemme fra skolen i morgen uten tvil, bare å puste frisk luft brenner i halsen. På skolen hadde jeg først mat og helse i 3 timer, også var det kantine resten av dagen. Sykt digg! Her er jeg, Bjørn-Erik og Fanny i kantinen:

Hahah, yeeeey..

Etter skolen dro jeg til byen for å møte Tuva. Sammen med meg var Axel, Fanny, Hanna og Bjørn - Erik. De andre dro ganske raskt, så da var det bare meg og Bjørn Erik igjen. Deretter møtte vi Tuva, og gikk litt rundt i butikker. Haha, her er Bjørn-Erik som prøver å smugtitte i prøverommet på Vero Moda:

Heheheheh, du altså!

Etter å ha tittet rundt i butikker, satte vi oss ned i stortingsparken. Helt klart det koseligste stedet jeg vet om i fint vær. Det som var ekstra koselig var at der møtte vi både Linnea, Maria, Kristoffer, Hanna R og Helene, så da ble det enda fler også. Vi satt der en stund og koste oss i solen, og bare pratet om alt mellom himmel og jord. Etterhvert dro de andre på trening, så da var det igjen bare meg, Bjørn- Erik og Tuva. Koselig:Sol, venner og cookiedough.. herlig! ♥

Flere som har hatt en fin dag?

Viser dere hva jeg har kjøpt snart.

- ANDREA BADENDYCK

Skoleee

God morgen! 

Nå er jeg ferdig fikset, og skal dra på skolen. Jeg slutter ganske tidlig i dag, 12.50! Det er deilig. I tillegg har vi jo Mat og Helse de tre første timene, så blir nok en fin dag. Etter skolen drar jeg til byen med Tuva for å kjøpe noen småting. Viser dere senere! Håper dere alle får en herlig dag, så blogges vi når jeg er hjemme igjen ♥Overdel fra Saint Tropez
Lovely weather!

- ANDREA BADENDYCK

Overaskelses besøk!

Heeei!

I dag kom plutselig Fanny hjem til meg på overaskelsesbesøk. Hun visste jeg var syk, og hun har vært i Thailand i 2 uker. Så det var dødslenge siden sist, skikkelig herlig å se henne igjen. I dag har vi bare slappet av, kjøpt slush og tatt masse bilder ute i den herlige solen. Merker skikkelig hvor mye jeg har savnet den sykt brune bestevennen min! ♥
Hihihi, soool :)

Fler som har vært ute i solen i dag?

- ANDREA BADENDYCK

I <3 Photoshop

Jeg har hatt photoshop en stund nå, men har ikke brukt det fordi det er ganske vanskelig. Men nå som jeg er syk, bestemte jeg meg for å prøve å lære litt. Nå har jeg sett litt på forskjellige videoer på youtube, og lært meg å redigere øyenfarge. Det var faktisk kjempe enkelt, og ser utrolig ekte ut! Bare å si ifra hvis noen vil lære det.

Orginalversjon:


Green eyes:


Oceanblue eyes:


- ANDREA BADENDYCK

I am hooooome today

Hey!

De to siste nettene nå, har jeg nesten ikke fått sove pga ekstremt vondt i halsen. Det gjør vondt å svelge, halsen føles konstant tørr, den klør skikkelig og jeg er heeeelt tett i nesa. Døds ubehagelig! I natt våknet jeg utallige ganger, fordi jeg måtte drikke vann, hoste og ja gjøre alt jeg kunne for at det skulle bli bedre. Så derfor er jeg hjemme i dag, orker ikke skole når jeg er sånn.

I dag skal jeg også forresten lage et nytt design med header. Skal prøve å utforske photoshop litt, selvom jeg ikke helt vet hvordan det vil gå. Blir nok en del blogging i dag, så vi snakkes senere!


Skjeeerf når man er forkjølet <3

Fler som er hjemme i dag?

- ANDREA BADENDYCK

Verdens beste jente sin bursdag!

Heihei!!

Ååååh, kvelden i dag har vært skikkelig koselig! Grunnen til at jeg ikke skrev så altfor mye om bursdagen var fordi det var et supriseparty for min aller beste veninne, Tuva Emilie. Det startet med at vi skulle møte opp hos henne kvart på 5, og det gjorde jeg. Der var 3 andre av vennene våre, og Tuva var i byen med Ulrikke og skulle komme om et kvarters tid. Etter en liten stund kom alle som var invitert, også bare ventet vi på at bursdagsbarnet skulle komme hjem. Da hun kom inn døra, og skulle inn i stuen, hoppet vi frem og bare "supriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiseeeee". Hahahah, det var så gøy! Hun viste ingenting og ble helt sjokkert og stå bare der å var helt målløs. Hun ble dødsglad da, begynte nesten å gråte.. ntaw. 

Slik så jeg ut før jeg dro:Overdelen er søstren min sin og er fra VILA
Tightsen er fra London
Øredobber fra Spania


Her var vi på vei til Egon:

Bursdagsbarnet, meg og Pernille!


Verdens beste venn <3


På Egon delte jeg og Tuva en skinkepizza med hvitløksdressing og brus. Det var utrolig godt, du kan tro jeg ble mett..

Da vi var ferdige var ikke klokken mere enn rundt 7, så jeg, Tuva og Pernille bestemte oss for å ta en liten tur til byen. Der satte vi oss på Deli Deluca, kjøpte is og snakket om masse. Skikkelig lenge siden jeg har sett dem begge to, så det var ikke et sekunds pause i snakkingen!

<3

Flere som har hatt en koselig kveld?

Tusentakk for masse søte kommentarer på det forrige innlegget, blir utrolig glad!

- ANDREA BADENDYCK

Summer pics

Hallo!

For et utrolig herlig vær det er nå, skyfri himmel og en sol som steker. Kjenner jeg bare gleder meg skikkelig til sommeren nå, føler den er godt på vei. Siden det er så nydelig vær, bestemte jeg meg for å ha en liten photoshoot. Har litt lyst til å lage en ny header nå, med et litt mer sommerlig design. Etterpå skal jeg i bursdag, det blir koselig!Sooool♥
Bildene er forresten tatt av min kjære far!


Hva synes dere om bildene?

- ANDREA BADENDYCK

Back in Oslo

Heihei!

Nå er jeg hjemme igjen etter en drøy times busstur fra Hønefoss til Oslo, også hjemkomsten derifra. Kjennes ganske deilig å være hjemme igjen nå, spesielt fordi det er så koselig å komme hjem til rydig rom. Måtte nemmelig rydde det for få lov til å dra, hehe! Jeg har bestemt meg for å satse mer på bloggen, få et nytt design og blogge mye mere enn jeg pleier. Rett og slett sette av mer tid til bloggen i hverdagene, ha med kamera overalt, ta fine bilder og bruke tid på gode innlegg. I morgen drar jeg til byen en liten tur for å møte Voe og Maria, deretter skal jeg være med noen venner. Det blir koselig, spesielt med tanke på at det er spådd nydelig vær i morgen også!


Black and white! 
Til dere som har spurt, så er jakken min fra London. Den er kjøpt der på River Island ♥

Slenger med en sang jeg digger fortiden:


Paloma Faith - New York

Snakkes!

- ANDREA BADENDYCK

Våren har kommet til Hønefoss

Heeeeei!!

Dagen i dag har vært utrolig koselig, med mange søte jenter og shaveice. Hønefoss er en utroooolig koselig by, og været har vært helt fantastisk. Det føles nesten ut som sommer, herlig!! Helgen har vært utrolig fin, vi har kost oss skikkelig♥ 
 


Voe og maria, herlige!! ♥

Flere som koser seg ute i det fine været?

- ANDREA BADENDYCK

On my way to Hønefoss

Hallo allesammen!

Nå sitter jeg på bussen, på vei til Hønefoss. Det kostet 19 kroner for internett på bussen, men det er det verdt. Bussturen tar jo ca en og en halv time. På stasjonen møter Voe og Maria meg, også drar vi hjem til Emilie. Der skal vi ha en jentekveld, og jeg tror det kommer noen fler også. Etter jentekvelden overnatter jeg hos Emilie, også drar jeg hjem en eller annen gang i morgen. Dere får bare følge med i kveld på både min og Emilie sin blogg, blir nok oppdateringer. Nå på bussen blir det nok også en haug med innlegg, har ikke så mye annet å gjøre! Hehehe

Having fun:
Har cefff kjøpt meg godteri til turen... haha, fyll opp en kopp for 39 kr på Narvesen er jo genialt:Og nå bare gleder jeg meg til å se jentenemine igjen! ♥

Hva skal du idag?

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hehe, den overskriften er det lenge siden jeg har hatt! Har faktisk ca aldri tid til å legge ut outfit, men må jo gjøre litt for bloggen i blant ♥ Synes det er veldig gøy med outfits på andre blogger selv.
Topp fra Vero Moda (Kjøpte den i går, så ja den finnes fortsatt i butikkene!!)
Smykker fra London og Accessories
Hvor den svarte strømpebuksen er fra, vet jeg ikke.

Hva syntes du?


Nå er jeg dødssulten etter en kjempekoselig dag med Axel. Skal spise nå, også legger jeg ut bilder fra dagen i dag etterpå. 

- ANDREA BADENDYCK

My gifts

Nå er jeg hjemme fra skolen og byen. Dagen har vært koselig hvis vi ser bort fra en forferdelig nynorsk tentamen.....

Det var forresten en som lurte på hva jeg synes om Paradise Hotel! Jeg syntes det egentlig er ganske tåplig, men alikevell utrolig underholdende! Jeg følger med hver kveld, hehehe :)

Da Axel kom hjem fra New York, var han så søt at han hadde kjøpt med gaver til meg. Jeg er kjempefornøyd, kjæresten min er veldig flink til å finne ting jeg liker ♥

Hvite sko fra CONVERSE, herlige!!


Kjærestearmbånd ♥


Solpudder med kost fra GUIERLAN. Elsker det!
I <3 New York hettegenser! Den er dødsgod. 

Kjæresten min er verdens beste ♥♥

- ANDREA BADENDYCK

Kozey with my boyfriend

Hellu!

Nå har axel dratt hjem, jeg har spist middag og er klar for å blogge. I dag tok jeg og Axel en del bilder, siden det er så mange som mener det er så lite bilder av meg og han på bloggen. Dagen har vært kjempekoselig sammen med verdens beste gutt!

Elsklingen min! ♥

Viser dere hva jeg fikk i morgen istedet, check it out.
Natta alle mine kjære lesere!

- ANDREA BADENDYCK

Tuesday

Hallo!

Nå er den første skoledagen etter ferien overstått, og jeg er hjemme. Både i går og Søndag var jeg sammen med Axel. Han har nemmelig vært i New York i ferien, så var koselig å være med han igjen. Han ga meg gaver, de viser jeg dere i kveld. 

På skolen har jeg blitt sånn kantinesjef (haha), og da er jeg der to timer om dagen. Nokså digg!
Må jo nesten slenge med et lite bilde fra i dag:

Hehe, kuuule.....

Nå er jeg hjemme og venter på Axel. 

Det hvite armbåndet er fra New York, Axel kjøpte et i hvitt til meg og et i svart til han. Aw, kjæreste armbånd er søtt da! Vi har lovet hverandre å ha det på hele tiden♥ 

Nå må jeg ut for å møte Axel, skulle vært på stasjonen for 5 min siden! haha, er litt treig...

 ♥koselig

- ANDREA BADENDYCK

Påskens shopping

Hellu!

Jeg har kjøpt meg et parr ting i påsken, så hvorfor ikke dele det med dere?

Undertøy- H&M- ca. 200kr
Sort, tynn jakke- H&M- 199kr


Bluse- Deeday- 699kr
Bluse- Odd Molly- 1600kr

Hva syntes dere?

Nå skal jeg kose meg med lørdagsgodis, blogges!

- ANDREA BADENDYCK

Hey thereEtter sykt mange koselige og opmuntrende kommentarer har jeg bestemt meg for å starte å blogge igjen. Jeg blir nesten litt satt ut av hvor mye denne bloggen betyr for mange, og hvor mange som bryr seg og er der når det kommer til stykket. Jeg har lest hver eneste kommentar, og setter veldig pris på alle varme ord fra dere ♥

Jeg har tilbrakt påskeferien min på hytta og i Sälen, som er et fjell i Sverige. Det har vært slalom hver eneste dag, familiekos og kanskje litt kjedsomhet til tider. Jeg var en opptimist, og tok med maccen min til fjells.. 2 bad for me så var det null internett på hytta. Herlig....

Nå skal jeg spise, blogger mer senere. Har en del å skrive om nå!

- ANDREA BADENDYCK