hits

april 2016

Hva skal jeg i LA?

Holaaa!

Som jeg nevnte til dere i går, er det ikke lenge til jeg skal ut på nye eventyr igjen.. Akkurat som jeg liker det :-D På tirsdag hopper jeg og Anniken på flyet til LA, og der skal vi være i en hel uke! Det er ikke en random ferie, for vi skal faktisk være med på et skikkelig kult opplegg. Gjett hvem vi reiser ned med? Nelly.com! Vi skal fotografere til en ny kjolekolleksjon som kommer, og skal på diverse shoots i St monica, West Hollywood, Runyon Canyon og Malibu. Kult eller hva? Selvom vi er der på jobb får vi også mye fritid, og jeg gleder meg sånn. Ryktene sier at vi flyr first class, noe jeg aldri har gjort før- yeeey! - OVERDEL FRA BIKBOK -

LA har lenge vært en drøm å få oppleve, så dette er helt nydelig ♥ Blir gøy å ta dere med på turen- kom gjerne med litt tips til meg om hva vi må se/gjøre der borte! Ellers er det deilig å være hjemme igjen etter finland og portugal. Dro rett hjem til foreldrene mine for å slappe av hele familien, med god middag og gullrekka på tv'en. Planen er å bare ta det rolig før vi reiser igjen, trenger å få hvilt ut litt nå :-) Håper dere får en superduper lørdag, klem fra meg!

GOING HOME..

KIMONO FRA BERSKHA // BIKINI FRA BIKBOK

God morgen, fine lesere! Nå sitter vi på flyplassen, og straks går flyet hjemover til Oslo. Er så lei av disse morgenflyene, av en eller annen grunn har vi bare fått de i det siste.. Føler at hele dagen blir ødelagt når man må stå opp 5 på natten. Spesielt for meg som er superduper b-menneske og aldri klarer å legge meg tidligere enn 2-3 uansett hvor tidlig jeg må opp.. Noen som kjenner seg igjen? Haha! Men det skal bli godt å komme hjem igjen en tur, før vi skal ut på nye eventyr igjen allerede på tirsdag. Da reiser vi til Los Angeles med Nelly.com, og det kommer nok til å bli heeelt fantastisk. Skal fortelle dere mer om turen veldig snart ♥ Vi snakkes når jeg er hjemme igjen, god helg :-)

CAMP VIBEZ

// Sponset turSøteste Ane ♥

All them colourzzzzMin fine Anniken ♥

Wæææ... Siste dagen her nede i Portugal har allerede kommet! Tiden flyr når man har det gøy, og jeg skulle gjerne vært her lenger. Surfeturene med Lapoint må være noe av det beste jeg vet om, og dette er faktisk min 3 tur med de til samme sted. Bo på camp med masse nye mennesker, starte dagen i bølgene på surfebrettet, felles middager, utflukter, soling.. Herlig er det! Og Ericeira er virkelig et av de vakreste stedene jeg har vært, og jeg blir like forelsket hver gang jeg kommer ned hit. Naturen er til å dø av! Er nok ikke min siste tur med Lapoint dette, og neste gang drømmer jeg om å dra til Bali.. Tenk å surfe der- wow ♥ Ellers har jeg tatt masse fler bilder her nede til dere, så det vil nok bli mer Portugal blogging de neste dagene :-)

WAVES

BADEDRAKTEN MIN FINNER DERE HER ♥ (adlink)

Jeg tar tilbake det jeg sa med at vi har kommet ned til sommer, for det har vi vel egentlig ikke. Midt på dagen i sola er det varmt, og du kan sole deg uten problemer, men ellers er det faktisk ganske så kaldt her. Spesielt på morningen og kveldene, da snakker vi dobbelt med genser + ullcardigan og selvfølgelig bukse, haha. Så jeg og Anniken ofret kulden i går kveld før solnedgang, da vi bestemte oss for å ta en liten beachshoot. Dere aaaner ikke en gang hvor jævlig det var å ta bildene over- haha! Hoppet rett inn i varme klær så fort vi var ferdige ;-) Men resultatet ble bra og jeg er fornøyd! Bildene ble tatt med ekstern blitz til forandring, noe jeg anbefaler alle å invistere i. Ellers koser vi oss masse, masse her nede i Portugal med Lapoint. Nå er det barbeque her på campen før alle skal en tur ut, det blir morro! 

Skjønnhetstips: The incredible face gel

// sponsetJeg regner med at flere av dere har hørt om MayBeauty og deres hudprodukter? Selv har jeg lest en haug av anbefalinger, og var ekstremt spent på å teste ut selv. Produktet over er en face gel, og den gjør virkelig mirakler! Jeg hadde aldri trodd dette produktet kunne ha så god effekt som jeg har lest, og i alle fall ikke på meg som har veldig ren og fin hud. Effekten av denne face gel'en skal være å fjerne døde hudceller, rengjør porer, fjerner olje i huden sist men ikke minst gjøre huden både glattere og finere. 

Det jeg elsker med dette produktet er at det rett og slett høres "for godt ut til å være sant", men så er det faktisk det. Jeg hadde som sagt ikke trodd jeg med fin hud kunne få så mye effekt, men dere skulle sett hvordan de døde hudcellene mine løsnet. Det var nesten skremmende hvor mye ekkelt en behandling fikk ut av huden min.. Jeg ble i alle fall veldig overbevist om at dette er noe jeg må fortsette med, og synes effekten av produktet var så fantastisk at både mamma, søster og en venninne allerede har fått prøve. De ble like overrasket, og mamma ba meg klikke det hjem til henne med en gang- haha. Gel'en skal smøres rundt i hele fjeset, og så skal du gnikke produktet godt inn. Effekten er umiddelbar, og du vil se hvordan den døde huden trekkes ut av ansiktet. Ganske utrolig opplevelse egentlig, og både overraskende og ekkelt på en gang hvor mye dritt den fikk ut- hehe. Så skal ansiktet skylles godt, og viiips så er huden din ren og fresh! Om noen skulle lure har jeg veldig sensitiv hud, men dette produktet reagerte jeg ikke på, så det er nok veldig mildt. 

Her kan dere se resultatet av face gel'en:Sykt eller hva? Maybeauty har mange andre produkter, og jeg må si jeg gleder meg skikkelig til å teste ut litt forskjellig derifra. Jeg er 100% frelst, og jeg kan love dere at dette er helt ærlige meninger. Prøv selv, så kan dere se hvor fantastisk det faktisk er. Skal oppdatere dere på de andre produktene derifra senere når jeg har fått testet ut :-) 

Face gel'en finner dere HER, og dere får automatisk 30% rabatt på kjøpet ved å trykke på linken eller bruke rabattkode "Badendyck30" ♥

PORTUGAL

// sponset tur

Skjorte fra Zara // Shorts fra Levis // Solbriller fra Celinè

Weee!! Endelig er jeg og min kjære Anniken fremme i Porutgal :-) Vi er på surfecampen jeg var på aller første gangen på tur med Lapoint, nemlig Lizandro. De har pusset opp hele campen, og det er helt sykt fint her nå ♥ Vi stod over surfen i dag fordi vi måtte sove ut etter null søvn i helgen, så dagen i dag har egentlig bare bestått av mange timers soling og selvfølgelig litt photoshoots. Solen tar som bare det, og det var helt ubeskrivelig digg å komme tilbake til "sommer". Gleder meg masse til de neste dagene her! Håper dere også har det fint, kom gjerne med ønsker til innlegg her nede :-)

LAST NIGHT IN HELSINKI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjolen min finner dere HER (adlink)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens beste Julia ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- BLOG AWARDS IN HELSINKI -

Hei fra en veeeldig trøtt Andrea som i skrivende stund er på Gardermoen! Vi har virkelig hatt tidenes helg i finland, og jeg elsker gjengen jeg har vært med her. Men det har virkelig gått i ett, og jeg har sovet 11 timer tilsammen på 3 døgn. Jeg er DØD, haha! Vi ble hentet på hotellet 6.30 i dag tidlig, fløy til Oslo, og nå venter jeg og Anniken på Portugal flyet som skal gå 14.05. Gleder meg sånn til vi endelig er fremme og kan sove ut for første gang på mange dager.. Gleder meg også veeeldig til å komme tilbake på surfebrettet, og ikke minst nyte noen late soltimer på stranden. Vi skrives fra Portugal, mine kjære ♥♥♥

BLOGGERS INSPIRATION DAY

- Bildedryss fra dagen i dag -

Hei fra Finland! Flyet gikk grytidlig fredag morgen, noe som resulterte i at jeg fikk to timer søvn. Typisk meg å utsette pakkingen til natten før avreise, haha. Tror aldri jeg har klart å pakke typ 2 dager før :-( Måtte pakke til både Finland OG Portugal, og fikk en fin vekt på 23 kilo. Her i Finland er det fult opplegg, og vi koser oss som bare det. I går var det event og photoshoot med Olympus, og i dag var det noe som het "bloggers inspiration day" som bildene over er fra. Masse stands, gratis alkohol og hele 400 bloggere fra norden samlet. Gøy! I kveld er det blog awards, og nå skal vi hoppe i finstasen. Følg meg gjerne på snapchat: andriss, så kan dere se hva vi finner på i kveld ♥

FINLAND NEXT

Vest fra Zara // Skinnjakke fra Acne // Genser fra Saboskirt // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy

God morgen! Nå er vi klare for en ordentlig blogghelg i Helsinki :-D Har aldri vært i Finland før og føler det egentlig ikke er et sted folk pleier å dra(?), så litt gøy å få opplevd det. I dag skal det være workshops med annonsører, og i morgen er det blog awards. Jeg er faktisk nominert men har helt glemt å be dere stemme på meg, så det sier vel seg selv at jeg ikke drar hjem med en pris. Men det gjør ingenting, blir nok supergøy uansett! Vi er hele 400 bloggere fra forskjellige land i norden, så jeg tror det blir et helt sykt opplegg. Gleder meg til å vise dere bilder ♥

LUNCHI'N WITH MY BESTIES

Hei!

I dag har jeg kost meg Henriette og Bjørn Erik, to av mine favorittmennesker på denne jorden ♥ Vi satte oss på food courten til Steen & strøm, som jeg absolutt anbefaler å ta turen til om dere ikke har vært der. Ligger i underetasjen, og er ganske nyåpent! En haug av utvalg, veldig fint og masse god mat. Vi var på "mammas piza", hvor de har tidenes diggeste pizzaer. Den på bildene heter Diavola og er helt amazing :-) Ellers fikk vi tittet litt rundt i butikker, og jeg fikk shoppet litt til reisene mine. I morgen tidlig går flyet til Helsinki, så er det rett derifra til Portugal på søndag. Travle dager i vente, men jeg gleder meg masse! 

SøtiseneYummyyyy

Beste henribro ♥

Nå må jeg sette i gang med pakkingen, og få laget enda et blogginnlegg! Snart kommer Glenn over på sleepover, for vi skal ta følge til flyplassen i morgen tidlig. Søten skal selvfølgelig med til Helsinki! Vi er en god gjeng med bloggere jeg liker veldig godt, så dette blir nok en veldig morsom helg :-D

FOR 1 ÅR SIDEN I DAG


 Altså- whaaat? Facebook ville fortelle meg om dagens minner, og da var det blant annet til at jeg hadde linket til et blogginnlegg for akkurat et år siden i dag. Disse bildene er altså fra 20 april 2015, og vi var på STRANDA. Haha, jeg husker faktisk godt da sommeren kom helt ut av det blå i en ukes tid i fjor. Det var så fantastisk deilig! De siste dagene har jeg trasket rundt med vinterjakke og fryst, så man kan si det varierer veldig.. Vi får krysse fingerne for at værguden er snill med oss snart ♥♥♥

4 bloggere på tur, men null shopping

Jakke fra Karen Millen // Genser fra Brandy Melville // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy

Det er faktisk ganske sykt, men i løpet av paris-turen var vi ikke innom en eneste butikk! Hvem skulle trodd det kunne skje når man er 4 bloggere på storby ferie? I hvertfall meg, hvis dere tenker på hvordan jeg var før. Shopping var jo den eneste grunnen til at jeg i det hele tatt reiste steder, haha ;-)

Nå skal jeg til min gode venn og manager Isabel for å gjøre endel jobb, og så er det rolig lørdagskveld hjemme hos foreldrene mine som står på planen. Da får jeg endelig sett Molly igjen, som har kost seg på hyttetur med dem. Blir godt å få henne hjem igjen, er jo så tomt uten min lille bebis ♥ Håper dere koser dere og får en suuuper lørdag!

CANDY FLOSS
 

- Home sweet home -

Vi kom hjem fra Paris sent i går kveld, etter en sinnsykt slitsom og irriterende reise. Takk guuud for at vi dro fra hotellet i supergod tid (3t og 30 min før), for på Orly flyplassen var det jo bare surr. Alt tok hundre år, og på toppen av alt måtte vi gjennom passkontroll. Der jobbet det kun to vakter til tross for sikkert ti luker, så da ble vi stående å vente i kø en drøy time før vi endelig kom forbi? Sånt gjør meg smågretten for å si det slik, haha. Men vi har hatt to veldig koselige dager i Paris, så da overlever man en litt kjip hjemreise ♥ Nå er det klart for en etterlengtet økt på Elixia, goood helg mine kjære!

Svar på ukens spørsmål

Tror du at du kommer til å melde deg på Paradise hotel? Haha, nei- det hadde aldri skjedd :-)

Hvilket program var det du brukte for å få bedre kvalitet? Jeg lastet opp bildene på tinypic.com. Men har nå funnet ut at jo større "px" du laster opp bildene i her på blogg.no, jo bedre blir kvaliteten. Så om du feks tar 2000 px så vil bildene komme i full kvalitet, men fortsatt komprimerers til vanlig størrelse i innleggene. Men skal sies at dette gjør at det vil ta lenger tid å laste inn bildene i og med at de er større, så mulig bloggen deres vil bli tregere. Men da vet dere det! 

Hvorfor er molly så liten i forhold til pomeranianen til Isabel? Er det fordi hun er jente? Er det vanlig? Isabel sin pomeranian er halvt valpino italiano, som er en litt større hund innenfor spisshund familien. Så hennes pomeranian er større enn helt renraset pomeranian! Men det stemmer at Molly er litt liten for rasen, og det stemmer også at tisper er mindre enn hannhunder generelt. Molly var den minste i kullet sitt da hun var valp, og jeg tror det er vanlig at størrelsen varierer litt etter feks hvor store foreldrene er :-)

Hvilket hotell bor dere på nå i Paris? Vi bor på Citadines arc de triomphe, og det anbefaler jeg på det sterkeste! Superfint hotell, store rom, bra service og PERFEKT beliggenhet. Tar tre minutter å gå bort til eiffeltårnet, og 10-15 min å gå bort til triumfbuen. Her kommer jeg til å bo igjen neste gang :-)

Hvordan er lashes by kasja på bryn? Jeg synes de er helt fantastiske, og de gjør virkelig magi på mine bryn. Bare dumt at det ikke holder mer enn et par uker, men det gjør det vel ikke uansett hvor du går.

Kan du legge ut link til den grønne bomberjakken din når den kommer ut igjen? Den kommer nok dessverre ikke tilbake på lager igjen, for den er kjøpt for 1 og et halvt år siden. Men kan sikkert tipse om jeg kommer over en fin en!

Hvor er toppen din fra?

Missguided :-)

Er det meningen at man bare skal bleke tennene oppe eller kan man bruke de samme skinnene til å bleke nede også? Det følger med to skinner i pakken, hvor den ene er for tennene oppe og den andre for tennene nede. Så begge tannradene skal blekes ♥

Gir premium white bedre resultat enn dentway? Jeg synes begge gir supert resultat, men igjen så er det jo to helt forskjellige tannblekingsmetoder. Dentway er jo bare strips, og premium white er jo tannskinner, blekegel og led-lys. Synes hele opplevelsen og spesielt smaken er mye bedre med premium white, og synes tennene blir raskere hvite og enda hvitere enn med dentway. Men som sagt er begge bra, smilelab og for den saks skyld :-)

Går det fint å dra på Lapoint surfecampen i Portugal alene? Er de fleste på campen skandinaviske eller er det mennesker fra hele verden? Det er nok ikke noe problem å dra dit alene, alle er veldig hyggelige og inkluderende der. Det er også mye opplegg og forskjellige utflukter du kan melde deg på, så det er lett å bli kjent. Ellers er de aller fleste skandinaviske ja, kanskje et par stk fra andre land i europa :-)

Blir du ikke lei av å reise så mye, altså at det mister litt "spenning"? Nei, utrolig nok finnes jeg ikke lei og er alltid supergira når jeg skal på tur. Jeg er en veldig eventyrlysten sjel, og ville nok aldri sagt nei til en reise så lenge jeg har mulighet til å dra. 

Hvilke andre leppestifter i bruntoner bruker du utenom den fra jeffree star? Jeg bruker to leppestifter fra Bobbi Brown endel, som begge er i nydelige bruntoner. Den ene er matt og heter "latte 6" og den andre er vanlig og heter "bobbi5". Superfine! Ellers elsker jeg også mac sin lipliner i fargen "stripdown", det er virkelig tidenes fineste farge. Dessverre er den utsolgt så og si over alt konstant! 

Vet du hvor jakken til Fanny er fra? Dry lake :-)

Er solbrillene på bildene virkelig fra Gina tricot og ikke Dior? Haha, ja! Ellers hadde jeg jo skrevet Dior. De bare ligner veldig, og er et supert alternativ :-) Men tror ikke de selges lenger..

Hvilken farge og strl har du fjærjakken i? Fargen heter light beige på siden deres, men vil si den er kremhvit i virkeligheten. Jeg har den i small!

Noen svar på litt dere har lurt på den siste tiden :-) Nå skal vi sjekke ut av hotellet, så skal vi traske litt rundt før flyet hjem igjen går i kveld. Snakkes snart babes!! ♥

Idylliske Paris

Jeg elsker området rundt eiffeltårnet, det er rett og slett bare helt fantastisk vakkert. Paris har så flott arkitektur, noen av bygningene her er rett og slett bare til å måpe av. Oslo er virkelig null og nada i forhold, haha. Det eneste som ødelegger stemningen litt er alle disse selgerne som det virkelig kryr av, og de tar ofte ikke et nei for et nei. Ganske slitsomt! Ellers koser jeg meg masse med blant annet skjønneste Anniken, som jeg faktisk skal på hele tre reiser til med i løpet av tre uker nå. Først finland, så portugal og til slutt LA ♥ Mye gøy i vente, så derfor går det veldig greit at vi skal hjem allerede i morgen :-) Snakkes snart, da skal jeg svare på ukens spørsmål!

BUDDHA BARLitt nattblogging fra frk.Badendyck! Bildene over er fra middagen i kveld, og for en gangs skyld prøvde jeg meg på litt blitz bilder. Funket faktisk overraskende greit! Har blitt så grusomt kresen på bildene her på bloggen det siste året, og føler jeg kun kan ta bilder i perfekt dagslys for at det er bra nok for å bli lagt ut. Men det må jeg prøve å legge fra meg, for det gir naturligvis sine begrensninger. Alt må ikke være så perfekt, og det må jeg prøve å trykke inn i hodet.. Jeg vet jo egentlig at det er viktigere for dere å høre oftere fra meg enn at bildene mine er picture perfect :-) Nå er det natti natt på meg, og jeg er klar for nok en fin dag i denne fantastiske byen i morgen! Blir nok en haug av bilder- må si det er veeeldig greit å være flere bloggere på tur ♥ 

BACK IN PARIS

Heeeei søtiser ♥

Gjett hvor jeg er a- i Paris!!! Var så lenge siden sist vet dere ;);) Er her med en gjeng søte bloggjenter i samarbeid med Deodoc, og vi var på et utrolig koselig event i eiffeltårnet tidligere i dag. Lunch med tidenes utsikt og fremvisning av produkter! Flyet gikk allerede kl 8 i morgen tidlig, så vi har allerede hatt en laaang dag. Er passe redusert og skulle helst tatt meg en liten powernap nå, men middag på Buddha Bar venter. Fantastisk resturant med tidenes mat som dere MÅ dra innom om dere skal hit en dag :-) Om noen skulle lure så blir vi her til torsdag kveld, og jeg skal prøve å blogge masse. Vet det har vært litt for mye annonser i det siste her inne, så nå synes jeg dere fortjener bloggingen dere liker best. Kom gjerne med ønsker om dere har noen!

Her kan dere se produktene til DeoDoc! Som dere ser er dette diverse intimprodukter, som lukter helt fantastisk og er skikkelig geniale. En glaaad Andrea! Buksen min er fra topshop og genseren fra Bikbok. Sneiks, mine kjære ♥♥♥

Sexy beach hair med Coverbrands!

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands.no

I dag skal jeg vise dere hvilke produkter jeg bruker for en "beachy look" med masse volum, men først må jeg nesten vise dere mine to siste skjønnheter fra Lulu's! Altså- hvor fine er vel ikke sminkepungen og toalettmappen over? En stor toalettmappe hvor jeg får plass til alt jeg skal ha med meg på reiser trengte jeg faktisk sårt, og denne falt sånn i smak. Superduperfin! Sminkepungen finner dere HER og toalettmappen HER

Sååå over til hår:

♥ Remington krølltang: Her har du den perfekte krølltangen til en veldig rimlig penge! Fungerer minst like bra som de dyre alternativene, og her kan du både lage lett fall og store kraftige krøller. Alt etter hva man ønsker :-) Til min look ville jeg ikke ha krøller men bare litt liv i håret. 

♥ Reference haircare heat protection spray: Varmebeskyttende er superviktig å bruke før føning/retting/krølling av håret, og denne er min favoritt. Beskytter håret, og gir glans og litt hold :-) Billig er den også!

♥ Label.M sea salt spray: Saltvannspray har vært en favoritt hos meg i årevis for en beachy look, og den kan enkelt brukes helt alene for å få resultatet du ønsker. Denne fra Label.M ble faktisk brukt under London fashion week, og det er ganske kult! Absolutt et lite must-have til håret.

Joico K-pak hårspray: Jeg elsker k-pak serien med shampoo, kur og balsam fra Joico, og hårsprayen skuffet heller ikke. Lukter nydelig, gir fantastisk hold og glans. Krøller du håret og sprayer med denne etterpå, kan jeg love deg at krøllene holder seg i dagevis!Krøllet håret veeeldig lett, og så børstet jeg godt gjennom. Ønsket ikke synlige lokker men heller bare litt rufsette hår med masse volum, og denne looken elsker jeg! Passer like bra til hverdag som til fest :-)

Dere får 20% rabatt på alle hårprodukter hos Coverbrands med koden "ABHA" (gjelder ikke ghd og nedsatte varer), og koden varer ut 14.04 ♥ Coverbrands har et gigantisk sortiment når det kommer til hårprodukter og en haug av fantastiske merker, så anbefaler dere å sjekke ut. Alltid deilig med rabatt!

I <3 Lashes by Kasja

For vipper går jeg nesten hver gang til Weronica, og hun er helt RÅ! Mer perfekte vipper får man ikke ♥ Også er hun en helt nydelig person som jeg liker så godt. Jeg har volumvipper og lengden er mellom 10-13mm :-)

Forrige gang jeg var der fikset flinke Sylwia neglene mine, og over kan dere se litt av det hun får til. Helt sykt :-)

Nå er det lenge siden jeg har blogget om Lashes by Kasja! Jeg går fortsatt dit for vipper, bryn og negler som jeg har gjort i 2-3 år nå :-) Det er helt utrolig hvor mye salongen har ekspandert på relativt kort tid, og jeg er så stolt av flinke Kasja. Hun jobber ekstremt hardt, så sukseen er vel fortjent! Salongen i Tordenskioldsgate er blitt nyoppusset, og nå er de hele 10 ansatte. De åpner til og med en ny salong ved Oslo city 1 mai, og jeg gleder meg sånn til å se hvordan det blir der ♥ Jentene hos Kasja er så fantastisk flinke og søte, og det er alltid så koselig å komme dit for å freshe seg opp samtidig som man får catchet opp på alt som har skjedd i det siste :-)

Er det et sted man burde gå for vipper, bryn og negler så er det der! Mine fine lesere får 10% rabatt på vipper og negler hos dem ut april, og da er det bare å nevne navnet mitt i kassen når dere skal betale. Dere kan bestille time hos dem HER ♥

GREEN BOMBER
Bomberjakke fra Nelly (utsolgt, lignende HER) // Topp Nelly // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy // Sko fra Nike

Dagens antrekk! Elsket kombinasjonen av grønt og beige, så fint :-) Nå har vi som sagt flyttet inn i den nye leiligheten, og har bodd her siden onsdag. Fantastisk deilig å være tilbake i byen, og jeg kjenner jeg blir så motivert av å endelig ha flyttet for meg selv igjen. Alt er så mye enklere når du bor i smørøyet, og jeg er så heldig at flere av mine gode venner bor 5-10 min gåavstand unna meg. Dette blir nok helt perfekt! Vi har enda ikke kommet helt på plass enda, og det kryr av stappfulle søppelsekker rundt oss.. Må samle krefter til å komme i gang, kommer nok til å ta sin tid og må si tanken på å starte frister lite- haha.

Håper dere har det fint og gooood helg ♥ 

Ny tannblekingsfavoritt: Premium white

// Sponset

Hei, mine kjære!

Nå har vi endelig fått flyttet igjen i den nye leiligheten, og bloggingen vil nå fremover fortsette som normalt. Skal fortelle mer om alt dette senere, for nå skal jeg nemlig snakke litt om tidenes produkt :-) Først og fremst må jeg si at jeg forstår at mye vi bloggere legger ut fort kan virke "kjøpt og betalt", men i alle fall for min del er jeg ekstremt nøye med hva jeg reklamerer for. Jeg får minst 10 forespørsler fra annonsører hver eneste dag, og som dere da sikkert skjønner er det veldig mye å velge mellom og jeg kan derfor være kresen. Jeg håndplukker også alltid ut hvilke produkter jeg skal skrive om, og krever av samarbeidspartneren at jeg må få god tid til å teste produktet før det evt blogges om. Er jeg ikke fornøyd, så vil ikke produktet bli frontet på bloggen min- enkelt og greit. Dere stoler på meg, og jeg ønsker ikke at dere skal legge penger i produkter jeg ikke kan stå for. Jeg blogger kun om ting jeg ville brukt penger på selv, og det er en god regel for meg :-)

Dagens tema er tannbleking, og som dere vet har jeg testet ut mye forskjellig på denne fronten. Tennene mine bleket jeg vel første gang som sikkert 14 åring, og jeg må si det er mye bra på markedet innenfor det feltet. Men som med sminke, er jeg også alltid åpen for å teste ut nye metoder og produkter :-) Den siste tiden har jeg testet ut tannbleking's kittet til Premium white, og slik ser det ut:Altså- sjekk ut det her a! Snakk om profesjonell hjemmebleking, haha. Det beste av alt er at dette er like fantastisk som det ser ut som ♥ Her har du blekeskinner som du får formet etter eget bit ved å holde skinnene i kokende vann i 3 sekunder, og så bite sammen. Så er det en aktiveringsspray (den lille blå), hvor du sprayer tre ganger på tannbørsten din og pusser tennene med den i 60 sekunder før blekingen skal settes i gang. Denne er utrolig viktig for å gjøre blekingen så effektiv som mulig :-) Ellers har vi jo selvfølgelig også selve blekegel'en, som skal påføres i skinnene før du tar de i munnen. Og så min lille favoritt til slutt: Et LED-lys som skal plasseres utenfor skinnene under behandling, som aktiverer blekemiddelet og gir maksimal effekt i blekeprosessen. Hvor kult er vel ikke det? Her har du alt du får når du bleker tennenne hos tannlegen, bare at det kan gjøres hjemme og er ekstremt mye billigere. 

Såå.. Hvor brukervenlig er dette og hvordan blir resultatet? Ved første øyekast synes jeg det så litt avansert ut, men ved hjelp av en veldig god step by step  bruksanvisning som følger med i pakken gikk dette så lett som bare det. Skinnene kan naturligvis brukes om igjen, så etter første gangen er det ikke værre enn å pusse tennene med aktiveringssprayen, ta i blekemiddel i skinnene, ta skinnene i munnen og til slutt plassere led-lyset utenfor skinnene igjen. Gjort på 1-2-3! Ellers et fantastisk pluss med dette produktet er at blekingsmiddelet smaker TANNKREM. Jeg hater den typiske blekemiddel smaken, så jeg ble superglad når produktet faktisk smakte godt.

Blekeprosessen varer i 25-30 min, og du skal gjenta behandlingen frem til du synes tennene dine er hvite nok. Så er det lurt å gjøre det 1-2 ganger i mnd for å freshe opp og opprettholde resultatet. Personlig fikk jeg megaresultat etter bare en blekerunde, noe jeg elsker! Har ikke tålmodighet til produkter som må brukes over tid for å se en forskjell, hehe. Jeg digger at Premium white både ser helt fantastisk ut, og også virkelig lever opp til forventningene :-)

Her er blekingen i gang! Ser litt halvveis rar ut med alt dette i munnen, haha :-) Behandlingen er ikke ubehagelig på noen som helst måte, og det er bare å se på tv eller hva enn du vil under blekeprosessen. Det gjorde jeg og viiiips så var det klart!Her kan dere se tennene mine, 100% uredigert. Helt sykt hvor hvite de ble! Et hvitt smil er deffinitivt et selvtillitsboost, og det at man slipper å bruke flere 1000 kr hos tannlegen på det er vel ikke annet enn helt fantastisk :-)

Premuim White har mange forskjellige kjøpsmetoder, og dere kan se alle muligheter inne på siden deres. Det billigste alternativet er abonoment til 449 kr (kampanjepris, før 1190 kr) som holder til 2 mnd, og så vil du få nytt kitt til 2 måneders forbruk for 269 kr annenhver mnd. Dette abonomentet har ingen bindingstid, og for å si opp må du kontakte kundeservice senest 14 dager etter fakturadato. Dette kan dere lese mer om HER! Ellers går det ann å bestille kittet uten noe abonoment, eller evt enkeltprodukter- men det blir da litt dyrere. Sjekk ut siden deres og finn det som passer best for deg ♥

Jeg er i alle fall superduper fornøyd, og det er ingen tvil om at dette produktet har blitt min favoritt innenfor tannbleking! Bare å spørre om dere lurer på noe i kommentarfeltet :-)

#TB til tidenes brunfarge

// Annonse

Sommeren 2014 tror jeg at jeg nådde den dypeste brunfargen jeg noen sinne har hatt. Altså- hvor brun var vel ikke jeg på bildene over?! Denne sommeren tok jeg betakaroten fra Good for me hver eneste dag, og fy søren for et resultat det ga. Jeg blir veldig brun naturlig, men med betakaroten får brunfargen min tidenes boost. Nå kan jeg ikke skjønne at jeg noensinne ikke har gått på betakaroten, for det er jo helt fantastisk! Ikke bare får du en dypere brunfarge som holder lenger, men du sørger også for bedre beskyttelse av huden.

Som dere vet har jeg endel reiser nå fremover, og jeg har lyst til å bli skikkelig brun. Sommeren har ikke tittet frem i Oslo helt enda, så enn så lenge skal jeg booste brunfargen min med betakaroten og solarium. Pleier alltid å sørge for å ha et godt grunnlag før feriene kommer, slik at jeg faktisk blir ordentlig brun og ikke rød når jeg ligger på stranden :-) Målet denne sommeren er å bli ENDA brunere enn jeg ble sommeren 2014, men spørs om det går- haha.  Like brun er jeg forsåvidt også fornøyd med, for brunfargen over kan man vel ikke akkurat klage på ♥En pakke med betakaroten fra Good for me inneholder 60 tabletter, og holder da til 2 måneders bruk. Selv går jeg på betakaroten året rundt, men det er fordi jeg reiser mye og tar solarium med jevne mellomrom når jeg er hjemme i Norge. Man tar en kapsel om dagen, og burde starte minst 10 dager før en evt ferie. Om noen har lyst til å teste ut så kan jeg anbefale dere å feks kjøpe to bokser.  Da har dere betakaroten hele perioden mai og ut august, som uten tvil er den beste sommerperioden her i landet :-) 199 kr koster det per boks, noe jeg synes er en veldig overkommelig pris! 

Dere får kjøpt betakaroten fra Good for me HER ♥ 

Med koden "andrea20" får dere forresten 20% på alt hos Good For me- yaaaay <3

LAST PARIS SNAPSHOTS

Siste bildene fra Paris! Åå, begynner å savne den koselige bestissturen vår allerede.. Ellers glemte helt å fortelle dere om hvordan burlesque showet på Moulin Rouge var, og har bare en ting å si: WOW. Altså det var helt fantastisk, virkelig en super opplevelse og upåklagelig stemning! Mye nakenhet, men fortsatt på en veldig classy måte. Nei- dit må dere ta turen om dere skal til Paris, vi koste oss masse :-) Nå er det faktisk bare 8 dager til jeg skal tilbake, men da på "jobb" med et par andre bloggere. 12-14 april er vi der, og etter det skal jeg på 3 andre reiser så og si rett etter hverandre. Travelt, men gøy!

Ellers beklager jeg at det har vært litt lite liv her inne de siste dagene, men jeg er midt inne i flyttekaos OG har blitt syk- med andre ord en veldig dårlig kombinasjon. Satser på å være ferdig med flyttingen enten i kveld eller senest i morgen, og da blir det blogging som normalt igjen. Gleder meg til å vise dere hvordan den nye leiligheten er ♥♥

VIP-KODE TIL DERE

// annonselenker

WIHUUU!! Nelly har satt i gang med sitt mid-season sale, og vi snakker mer enn 8000 produkter på salg. Mildt sagt tar det sin tid å bla i gjennom, så jeg har selvfølgelig plukket ut mine favoritter for dere :-) Salget åpner egentlig ikke før på mandag, men med min vip-kode kan dere begynne å shoppe fra salget allerede NÅ. Yey! Koden er "Nelly&Andrea" og dere finner hele salget HER ♥

Svart kjole med åpen rygg HER // Svart todelt sett HER // Grått todelt sett HER 

Todelt sett i blonder HER // Paljettkjole HER // Beige todelt sett HER

Todelt sett HER // Kjole HER

Bustier topp HER // Lace sett HER // Hvit topp HER

Skjorte HER // Topp med snøring HER // Topp med paljetter HER

Blå cardigan HER // Beige cardigan HER // Faux fur HER

Biker bukse HER // Bukse med vide ben HER // Skinnbukse HER 

Veske HER // Klokke HER // Smykke HER // Pung HER // Ørepropper HER // Solbriller HER // Nøkkelring HER // iPhone deksel HER

Perfekt mulighet til å hamstre inn litt til vårgarderoben! Selv skal jeg uten tvil klikke hjem noen skatter.. Altfor mye fint :-)