hits

mai 2016

Ting har ikke alltid vært som det er i dag

Da jeg spurte dere om ønsker til hva jeg skulle blogge om her nede, var det en som foreslo et lite "søster-innlegg" med både oppturer og nedturer, og rett og slett litt om vennskapet vårt. Det synes jeg var en god idé! 

Det har seg nemlig slik at jeg og Madicken har ikke alltid vært verdens beste venner. Langt i fra, for å si det mildt.. Ting begynte å skjære seg for oss i tenårene av diverse veldig barnslige og umodne hendelser, og det var perioder der vi rett og slett var fiender. Vi snakket ikke sammen, hadde ingenting med hverandre å gjøre, og vi hadde så og si et hatforhold til hverandre. Jeg husker hvordan jeg en tid følte Madicken var det mest grusomme mennesket på denne planeten, og klarte ikke se for meg hvordan jeg noen sinne skulle klare å ha en god tone med henne. Det var helt sikkert samme tanker tilbake om meg! Så utrolig rart å tenke tilbake på nå.. 

I slutten av 2012 begynte vi å finne tonen litt igjen, og ble halvveis venner. På denne tiden trivdes jeg ikke så godt hjemme og ville veldig gjerne flytte ut, men ønsket ikke å bo alene. Jeg og Madicken hadde sikkert ikke vært "venner" i mer enn 1-2 mnd da jeg foreslo at vi skulle leie en leilighet sammen, og hun ville gjerne bli med. Jeg tror ingen rundt oss noen sinne hadde trodd at denne idéen skulle funke, med tanke på fortiden vår. Hvordan skulle det gå med kun hun og meg under samme tak? Jeg og Madicken hadde sikkert egentlig ikke troa vi heller, hehe. 

Vi fikk leilighet så og si på dagen, og det var virkelig en drøm av en leilighet på Majorstuen. Vi bestemte oss for å begynne å trene og spise sunt kort tid etterpå, og det ble en felles hobby vi likte å motivere hverandre på. Månedene gikk, og vi ble bedre og bedre venner. Null krangling, null drama. Vi begynte å snakke om veldig personlige og private ting med hverandre, noe vi utrolig nok aldri hadde gjort før. Egentlig er det helt rart hvordan alt gikk så bra etter at vi flyttet sammen, jeg klarer nesten ikke forstå det selv. 

Siden vi flyttet sammen for rundt 4 og et halvt år siden, har vennskapet vårt og kjærligheten for hverandre bare vokst sterkere for hver dag som har gått. I dag har jeg ingenting vondt å si om Madicken. I mine øyene er hun den beste storesøsteren jeg noen sinne kunne fått, min aller beste venn og den jeg elsker høyest i hele verden. Er det en som stiller opp for meg så er det Madicken, og er det en jeg kan snakke med om absolutt alt er det også henne. Jeg tror ikke det finnes en eneste ting om meg eller livet mitt hun ikke vet. Er jeg lei meg er hun den første jeg snakker med, og har jeg en god nyhet er hun den første jeg ringer.

Som dere vet bodde vi hjemme i ca et og et halvt år frem til april i år. Og vet dere hva? Selvom vi hadde hvert vårt soverom hjemme, så overnattet vi nesten hver eneste natt. Var begge hjemme en kveld, da var vi sammen, selvom det så var på hver vår side av sengen med maccen på fanget. Snakket ofte ikke sammen en gang. Det er et godt eksempel på hvordan forholdet vårt er, bare rett og slett liker veldig godt å være i hverandres selskap når vi har mulighet ♥

Vennskapet vårt kan ikke tas for gitt, og jeg føler meg utrolig heldig som har et så fantastisk forhold med søsteren min. Jeg håper kanskje noen av dere som leser dette og feks har et lignende forhold til søsteren deres som jeg og Madicken hadde en gang i tiden, kan se at det uten tvil finnes håp. Når man er tenåringer er man vanskelige, det er mye hormoner og ikke minst blir aldersforskjellen større jo yngre man er. Tenk at da jeg begynte på ungdomsskolen begynte Madicken på vgs, det er et ganske stort gap. Hvor mye forandrer man seg vel ikke fra man er 13-16 år feks :-) Nå er vi 21 og snart 24 år, og aldersforskjellen merkes ikke lenger. 

Tusen takk til deg, Madicken - for at du er verdens beste søster! Gleder meg til resten av livet mitt med deg, og alle epoker vi kommer til å gå gjennom sammen :-) Love you ♥

CITY STROLLINGI dag fikk endelig jeg og Madicken rumpa opp fra hotellet, og satte oss inn en taxi til Rhodos by. Vi bor et sted som heter Ixia, som kanskje ikke er verdens mest spennende sted- men det gjør ingenting i og med at det tar kun 10 min inn til sentrum. Som dere vet har vi tilbragt litt for mye tid på hotellet, så det var på tide å leke litt turister! Synes Rhodos sentrum absolutt ikke var så aller værst, var flere koselige steder, et par bra butikker og mye fin natur :-) På Sephora klarte vi begge selvfølgelig å tømme lommeboken, haha.. Altså- går det ann å gå tomhendt ut derifra? Skal prøve å lage en sminkevideo her før jeg drar hjem, det vet jeg dere hadde digget! ♥ Nå er det sovetid, før treningsøkt i morgen tidlig + tæning all day long. Elsker å bare lade batteriene her nede, herlig!!

Konkurranse: Vinn surfetur med Lapoint i Portugal!

Yeeeey! Som dere vet var jeg på surfecamp i Portugal for noen uker siden, og nå skal en av dere få sjansen til å gjøre det samme- gratis. Som dere vet elsker jeg å være på surfecamp med Lapoint, så den som vinner dette er veeeldig heldig ♥ 

Dette kan dere vinne:

7 overnattinger
 7 frokoster
 7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)
 Instruksjon (5 x 2 timer)
 Transport til surfespots de dagene vi ikke surfer på den nærmeste stranden
 Surfe så mye du orker, gangavstand til bra surfing
Organisering av utflukter
 Fri disponering av campens fasiliteter
 2 Yogapass
 Transfer t/r Lisboa - Lapoint campen

Hva må du gjøre for å delta i konkurransen?

Like Lapoint på Facebook.com/lapointcamps og på Instagram @lapointcamps, svare på spørsmålet under og så sende svaret til: konkurranse@lapoint.no

Hva heter byen i Portugal Lapoint Surf Camp holder til? Svaret finner dere ved å trykke HER ;-)

Er du under 18 år kan du heller vinne en uke på Surf Sommerleir i Hoddevik for 13-17 åringer, inkludert transport t/r Oslo eller Bergen ? Stadt.

Lykke til babes! ♥

SUEDE & OLIVE

Skjørt og topp fra Missguided // Heels fra Zara // Klokke fra Skagen Denmark // Smykke HER (adlink)

Aaah, disse to plaggene er så elsk! Har masse annet fint jeg gleder meg til å vise dere :-) Dette hotellet er virkelig en bloggers drøm, for det er evig med perfekte locations til å ta fine bilder. Sånn som over her da- hvor fint var vel ikke det? Herlig!! Ellers satte jeg i litt tape-extentions hos beste Isabelle på Hendrix Hair sentrum dagen før jeg dro :-) Noen som ser forskjell? Ville ikke ha noe særlig lenger enn jeg hadde fra før men heller bare tykkere, og jeg er dødsfornøyd. Man ser det kanskje ikke så godt på bildene over, men dere får sett mer av håret mitt etterhvert ♥ Nå skal jeg ned til bassenget og sole meg litt, sneiks søtiser!

LOVE LIFEGenser fra Missguided // Shorts fra Runway dreamz

Her kan dere se litt av hvor fint det er på hotellet vi bor på! Vi har til og med egen strand som dere ser på bildene, og den er helt nydelig. Solnedgangen var så vakker i stad, kunne helt seriøst vært der for alltid. Sa til Madicken at vi bare måtte legge oss ned der en kveld med pledd og rødvin, og så bare ligge der et par timer og nyte livet. Se på stjernene, bli litt småfulle, og snakke om alt mellom himmel og jord... Sånt elsker jeg, så det må vi få til ♥ Nå skal jeg redigere noen antrekksbilder vi tok i stad, som kommer på bloggen på dagen en gang i morgen. Blir så sen blogging når jeg ikke ligger på forskudd med innleggene :-) Love love!

COCA COLA

Topp fra Urban Outfitters // Shorts fra Missguided

Denne toppen er sååå kul! Har så og si aldri brukt den, og tror jeg kjøpte den for typ 2 år siden. Skal uten tvil brukes masse mer fremover ♥ Ellers har vi det superduper digg. I går var vi litt bekymret da vi solte oss fordi det blåste helt sinnsykt, noe som gjorde at begge lå og frøs under håndklærne våre. Lovte ikke akkurat godt for en rolig solferie, men heldigvis fant vi et lunt sted i dag hvor det var helt perfekt! Ubeskrivelig deilig å kjenne solen steke på kroppen med god musikk i ørene :-)

Vi jo all inclusive som dere vet med 3 måltider om dagen + gratis drikke dagen lang, og det er helt fantastisk. Men problemet er at det er sinnsykt digg mat i buffeen, noe som gjør at jeg er litt redd for at vi aldri kommer til å komme oss ut av hotellet. Vi har liksom alt vi trenger her, og hotellet er i tillegg så sinnsykt fint- haha. Må jo få sett litt av Rhodos også! Planen er å dra inn til byen i morgen for middag og så dra en liten tur ut. Apropos det- noen som har et utested eller fler å anbefale? Vil heeelst ikke ta turen til Grabbarna grus, hehehe ;-)

PS: Nå fungerer "les mer" knappen som den skal igjen, for dere som har lagt merke til at den tidligere har hoppet over rundt 1 uke med innlegg.

Klem!

Fremme i Rhodos!

Hei fra en veeeeldig sliten Andrea!

Vurderte sterkt å vente med å oppdatere dere fra Rhodos til i morgen, men følte nesten jeg måtte si et lite hei nå :-) Flyet gikk grytidlig i dag, så da måtte vi dra hjemmefra midt på natten og det resulterte i at både jeg og Madicken bestemte oss for å døgne. Kanskje ikke så lurt, men alt for typisk meg- haha. Begynte liksom å pakke kl 2 på natta, så da var vel allerede håpet for litt søvn borte for lengst. Har enda ikke sovet, så nå er jeg gaaanske så klar for å forsvinne inn i drømmeland!

Ellers er Rhodos helt nydelig hittils, og hotellet er noe av det fineste jeg har vært på. Gleder meg til å vise dere med ordentlige bilder :-) Vet det har vært endel annonser her de siste dagene, så uken her nede skal jeg sørge for at det blir masse bra blogging. Om dere har noen spesielle ønsker om ting dere vil jeg skal blogge om er det bare hyggelig om dere sier i fra! Antrekksbilder blir det garantert, for jeg har et par nydelige plagg i kofferten jeg klikket hjem før jeg dro som venter på å bli brukt. Men kom som sagt gjerne med forslag utenom outfits ♥
- Follow me on snap: andriss -

Må bare avslutte innlegget med å si TUSEN TAKK for alle Rhodos-tips jeg har fått av dere. Hjalp meg så mye! Selv etter 8 år med denne bloggen blir jeg fortsatt overrakset over hvor søte, hjelpsomme og snille lesere jeg har. Stor klem til dere, så snakkes vi igjen i morgen ♥♥♥

30% rabattkode på alle nelly brands!!!

// adlinks

Yeeey! Nelly har vært så søte og gitt meg en rabattkode på hele 30% på alle nelly brands som jeg kan dele med dere :-D Koden varer ut torsdag, så dere har god tid til å plukke ut favorittene deres. 30% er en sykt god deal, så dette var gøy! Så masse fint som har kommet nå, tenkte å dele mine favs som vanlig for å gjøre det litt lettere for dere ♥

Koden er "AFF30"- happy shopping!!

1 HER // 2 HER // 3 HER ♥

HER // 5 HER // 6 HER ♥​

7 HER // 8 HER // 9 HER ♥​

10 HER // 11 HER // 12 HER ♥​

13 HER // 14 HER // 15 HER ♥​

16 HER // 17 HER // 18 HER ♥​

Etter LA har jeg nå veldig god kontakt med Nelly, og de fortalte meg at jeg bare må si i fra når som helst om jeg vil ha rabattkoder til leserne mine. Så jeg skal prøve å fikse masse bra deals til dere fremover- wee :-) 

May beauty - the incredible face mask

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husker dere da jeg blogget om Maybeauty sin fantastiske face-gel for noen uker siden? Jeg var utrolig spent på å få testet ut flere av deres produkter, og nå har jeg endelig fått gjort det! Produktet jeg skal fortelle dere om i dag er "the incredible face mask", og denne masken er helt RÅ. Dette er effekten masken gir:

♥ Suger ut talg, fjerner oljet hud og gjør porene mindre synlige etter bare en behandling

♥ Forebygger acne 

♥ Fjerner død hud og andre urenheter

♥ Huden blir ren og fresh, noe som både gjør at brunfargen vil holde lenger etter en slik behandling og at hudsminken setter seg bedre

Slik gjør du:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påfør masken med kosten som følger med i pakken. Unngå å få produktet på øyenbrynene eller i hårfestet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser det ut når masken er ferdig påført! Utrolig kjølende og deilig effekt når man har den på seg :-) Du skal la masken virke i 45 minutter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter 45 minutter har masken stivnet, og du kan nå dra den av deg. Kult eller hva? Jeg fikk helt sjokk da jeg dro av masken, for det var så mye ekkelt som satt igjen. Huden så sinnsykt fresh ut, porene hadde blitt mindre og hudormene så jeg ikke lenger :-) Jeg følte meg helt fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maybeauty sine produkter er så utrolig effektive, og jeg må si det er de beste hudproduktene jeg har vært borti. Det jeg elsker er at du ser resultater med en gang, noe som er veldig motiverende. Etter å ha brukt denne masken ser huden min så mye finere ut, er mindre oljete og føles veldig ren :-) Denne har uten tvil blitt en favoritt hos meg, og kommer til å bruke den med jevne mellomrom når jeg ønsker å få en ordentlig fresh-up!

Masken finner dere HER, og dere får automatisk 30% rabatt på kjøpet ved å trykke på linken eller bruke rabattkoden "andreamask" ♥

SPLINDED SET

Noen bilder fra.... Portugal! Haha, altså- disse bildene har tydeligvis gått helt i glemmeboken. Men skal ikke klage, for som blogger er det uten tvil deilig å ha litt bilder på lager :-) Settet over er et av mine favorittplagg noen sinne, og jeg synes bare det er så fantastisk fint. Kjøpte mitt for suuuperlenge siden, men så nå for noen dager siden at de har fått det inn igjen, bare i en litt annereldes farge. Trykk på linken så får dere sett :-) Vurderer faktisk å klikke hjem det også, haha. 

Settet mitt finner dere HER ♥ (adlink)

Ellers skjer det noe spennende i dag, jeg skal faktisk sette på tape extentions! Ikke misforstå, for jeg er faktisk veldig fornøyd med hvordan mitt naturlige hår har blitt og jeg synes absolutt det er fint nå. Planen er å kun ha det i sommerferien for å føle meg litt ekstra fin, og så skal jeg tilbake til mitt naturlige igjen til høsten. Bare en liten kortvarig forandring! Er veldig spent på hvordan det blir, for det er faktisk et helt år siden sist jeg hadde extentions. Blir sikkert veldig uvant med en gang, men tror nok jeg blir fornøyd! Gleder meg til å vise dere :-)

Ha en nyyyydelig dag, nå må jeg løpe på negletime (overfladisk dag much) xPPPP

Slik får du et våkent blikk!

// annonse

Vi har vel alle våre dager hvor vi ser ekstra trøtte ut, men heldigvis kan det fikses med sminke! Jeg har mine triks, og de skal jeg vise dere nå :-)

Universal brow pencil: Denne øyenbrynspennen fra BDB har vært en favoritt i årevis, og jeg elsker at den er så pigmentert. Jeg er så lei av øyenbrynspenner hvor du må tegne dødshardt for å få noe tegn til farge, så det må du heldigvis ikke med denne :-) 

To go spa eye mask pomegranate: Altså- omg!! Har dere testet slike før? Hvis ikke- do it. Er du trøtt en dag, har du redningen her :-) Ikke bare demper de hovne øyne og gir et skikkelig boost, men det er så fantastisk avkjølende og deilig å ha disse "pads'ene" på.

Beauty blender micro mini: Åå, har dere sett disse før? Beauty blender i mini versjon, som passer helt perfekt til feks å påføre concealer. Man kommer jo mye lettere til med disse enn de store :-) Et lite must have spør dere meg- beauty blender er jo tidenes sminkeapplikator!

Glo concealer under eye: Denne har også vært en favoritt hos meg i årevis. Du kan si farvell til mørke ringer under øynene når du har denne tilgjengelig! Elsker at det følger med to fargenyanser, for da passer den fint året rundt med tanke på at man er blekere på vinteren og brunere på sommeren :-) 

Glo precision eye pencil: Har dere testet å bruke en lys eyeliner på våtkanten nede før? Det er et utrolig bra triks om du ønsker et våkent blikk, og det får virkelig fram øynene. Denne i fargen "peach" er helt perfekt :-)

Nyx wonder pencil: Denne lille blyanten minner om den jeg skrev over, bare at dette er et multiprodukt. Ikke bare kan du bruke den på våtkanten nede, men også som concealer og "lipliner". Sistnevnte er helt genialt for å få leppene til å poppe frem, altså å markere rundt med lyst og så selvfølgelig blende ut. Try it!

Bare minerals well rested face & eye brightener: Denne hadde jeg med på min forrige sminkevideo om noen husker! En highlighter i flytende form, noe jeg elsker. Nøkkelproduktet til en fresh look :-)

Dere får som alltid en rabattkode av meg, og den er "ABBLIKK". Med den får dere 15% på all sminke hos Coverbrands (ikke nyx eller salgsvarer), og den varer ut 25.05. Yeeey ♥

Svar på spørsmål om Good For Me betakaroten

// annonse

Er det noe det stadig stilles spørsmål om her på bloggen, så er det betakarotenen fra Good For Me som jeg har blogget en del om. Som dere vet er betakaroten et produkt jeg virkelig elsker, og det av mange grunner. Hovedgrunnen er jo selvfølgelig den dype og fine brunfargen kosttilskuddet gir meg, en farge som jeg ikke klarer å oppnå uten. Ellers bruker jeg betakaroten fordi den beskytter huden og gjør den mer mottakelig for sollys, og ikke minst for å unngå soleksem som jeg ALLTID får om jeg ikke går på det. Sistnevnte er helt fantastisk å slippe!

Dette er et produkt jeg virkelig kan gå 100% god for, og etter å ha prøvd en haug av forskjellige merker opp i gjennom årene har jeg kommet frem til at betakaroen fra Good For Me er absolutt det beste alternativet ♥ Good For Me har fantastisk kundeservice, mulighet for både abonnement og enkeltkjøp, fresht design på boksene, behagelige kapsler å svelge og ikke minst et produkt som gir deg effekten det lover :-) 

Siden dere har spurt om så mye forskjellig tenkte jeg å samle opp litt spørsmål i dette innlegget, slik at alle får med seg svarene. Here we go:

Er det farlig å ta betakaroten? Nei, det er ikke farlig å ta betakaroten. Grenseverdiene i produktene er satt av Mattilsynet og disse grensene fastsettes på en slik måte at de mest følsomme gruppene i befolkningen, som for eksempel små barn og gravide, blir ivaretatt også ved et høyt konsum av det aktuelle produktet. I tillegg legger Mattilsynet inn en risikofaktor. 

Hvordan fungerer betalingen? Jeg elsker betalingsmetoden til Good For Me! Du klikker nemlig produktet bare hjem, og så får du med en faktura i pakken med hele 21 dagers betalingsfrist. Dette gjør at du kan handle selvom du ikke har penger akkurat NÅ, og det gjør at du kan få kjøpt betakaroten (eller andre kosttilskudd) selvom du ikke har bankkort hvor det fungerer å netthandle. 

Jeg har lyst til å prøve betakaroten, men når bør jeg starte? Nå har jo sommeren uten tvil tittet frem her i Norge, så jeg vil anbefale å starte så fort som mulig. Husk at produktet også har like god effekt i solarium :-)

Er det noe aldersgrense? Det er ikke 18-års aldersgrense på å bruke betakaroten, men hos Good For Me er det 18-års aldersgrense på å bestille.

Hvor lenge bør man bruke det før og etter man har vært i syden? Jeg anbefaler å gå på det hele sommeren, men om du kun vil bruke det i forbindelse med solferie vil jeg anbefale å starte 10 dager før avreise og fortsette å ta pillene 1 mnd etter du har kommet hjem fra ferien. 

Hvem bør ikke bruke betakaroten? Betakaroten anbefales ikke til røykere, gravide eller ammende.

Hva koster det? Good For Me har utrolig gode priser, og det koster ikke mer enn 149 kr for 2 måneders forbruk! Med andre ord koster det deg kun 298 kr å gå på betakaroten i perioden mai-august, som er de beste solmånedene her hjemme. 

Hvor mye brunere blir man egentlig? Personlig blir jeg MYE brunere enn uten.. Såpass mye brunere at jeg aldri vil slutte på det, haha. Får tidenes fineste og dypeste brunfarge :-) Brunfargen holder også mye lenger enn den gjør uten betakaroten, noe som er sykt deilig. Er jo så kjipt å miste brunfargen med en gang man kommer hjem fra ferie! 

Jeg er redd for at man får en gul/orange farge ved å bruke betakaroten- stemmer det? Så lenge du tar anbefalt daglig dose på 1 kapsel trenger du ikke beskymre deg for det. Min brunfarge blir verken gulere eller mer orange, rett og slett bare mørkere. Men om du tar typ 5-6 tabletter om dagen kan du risikere å få en litt gulaktig hudfarge, hehe.. Så jeg anbefaler å holde deg til retningslinjene :-)

Fungerer betakaroten også for de som normalt ikke blir brune? Betakaroten fungerer for alle!

Finnes dette produktet også i butikk? Nei du kan enten kjøpe det på www.goodforme.no eller hos tights.no HER

Burde jeg ta abonnement​ eller enkeltkjøp når jeg skal bestille? Jeg ville anbefalt å ta enkeltkjøp i alle fall første gangen for å se om produktet er noe du vil fortsette med. En boks holder jo til hele 2 måneders forbruk, så da har du god tid til å teste produktet. Abonnement er veldig greit for en som meg som ønsker å gå på betakaroten året rundt, men om du verken reiser eller tar solarium i vinterhalvåret så er det ikke noe vits i å ha faste leveranser. Jeg tror det idielle for de fleste nordmenn er å bruke betakaroten i perioden mars-september :-)

Det var noen av spørsmålene jeg fant! Om dere lurer på noe mer er det bare å spørre i vei, så svarer jeg i kommentarfeltet. Nå gleder jeg meg til å booste brunfargen i Hellas, bare 5 dager til vi ligger på stranden nå. Weee :-)

Betakaroten fra Good For Me får dere kjøpt HER ♥

Ny reise bestilt!

Weee!

Allerede om 6 dager drar jeg og verdens beste søster ut på nye eventyr. Overrasket søta med en aldri så liten reise i eksamensperioden ♥ Vi skal til Rhodos, og skal bo på det fine hotellet dere ser på bildene over. The Ixian Grand heter hotellet, er et 5-stjerners hotell og vi har all inclusive. Med andre ord gratis frokost, lunsj, middag og drikke (også alkohol) dagen lang på hotellet! Ganske så greit :-) Treningssenter og spa har hotellet også, så her kommer vi nok til å kose oss!

Jeg har faktisk aldri vært i Hellas før, så jeg er ganske spent på hva jeg kommer til å synes om det. I Spania har jeg jo sikkert vært 30 ganger, så nå var det på tide å teste ut noe nytt. At valget falt på Rhodos var vel ganske tilfeldig, men var litt redd for å velge et kjedelig sted- så da tenkte jeg at på Rhodos får vi vel garantert litt liv om vi ønsker å dra ut osv. Om dere har litt Rhodos-tips til meg blir jeg kjempeglad!! Selvom jeg nettopp kom hjem fra LA gleder jeg meg faktisk veldig til å reise igjen, haha. Lurer på om reiselysten min noensinne forsvinner ;-) 

HURRAAA FOR NORGE!!

Ååå, 17. mai er over! Et helt år igjen til neste gang... Spør dere meg er det uten tvil en av årets beste dager, og en dag jeg har elsket siden jeg var bitteliten. Stemningen på 17.mai kan ikke sammenlignes med noen andre dager i året, og jeg elsker hvordan vi feirer selvstendigheten til vårt kjære land. Er det noen andre land i verden som drar nasjonaldagen så langt som vi? Vi har jo til og med egne drakter de aller fleste har på seg, og ikke minst barnetog :-)

Ellers hadde jeg en helt nydelig dag med verdens beste venner. Vi startet dagen kl 9 på morningen med champagnefrokost hos Helene hvor vi var hele 27 jenter, og der ble vi ganske mange timer før vi tok turen videre til byen. Stemningen var på topp, maten var fantastisk og dagen var rett og slett perfekt! ♥ Noe jeg tenkte litt over i går er hvor glad jeg er for at jeg har bunad, for når jeg tenker tilbake til da jeg skulle konfirmere meg husker jeg at jeg faktisk prøvde å overtale foreldrene mine til å få noe annet. Hva det var husker jeg ikke helt, men helt sikkert penger eller noe i den duren, haha. Jeg er så glad i dag for at foreldrene mine stod fast ved at jeg skulle få bunad, for den bærer jeg med stolthet og er mest sansynlig et plagg jeg vil ha livet ut :-) Så om noen av dere er i tvil, gå for bunad om muligheten er der! Dere kommer IKKE til å angre når dere blir eldre. 

Litt bilder fra min fine 17. mai feiring:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var sååå mye god mat til frokosten.. mmmm ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fineste Elena :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥​♥​♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestiss ♥

Håper dere også hadde en nyyyydelig dag! Stor klem fra meg :-)

THE PERFECT DRESSKjole HER, finnes også i svart HER og rosa HER // Sko HER // Smykke HER (adlinks)

Fiiiineste kjolen! Ryggen er ikke annet enn helt fantasisk, og rysjene på rompa fremhever den ekstra godt :-) Disse bildene er noen av de jeg enda ikke har fått lagt ut fra LA! Fler kommer. Ellers er det 17.mai i morgen da dere- kanskje en av årets beste dager? Jeg elsker i alle fall 17.mai, og kl 9.00 i morgen tidlig møtes vi jentene som var på buss sammen for champagnefrokost. Hele 28 stk blir vi rundt bordet, haha.. Det blir nok veldig hyggelig, og jeg tenker å ta med kamera slik at jeg får vist dere bilder fra dagen min. Jeg gleder meg masse, og jeg håper dere får en så perfekt dag som mulig i morgen!! ♥

BENNY 21 år!!

Favoritter ♥

Verdens beste bebis :*I dag tidlig dro jeg og Molly til Bjørn-Erik sammen med Henriette og Fanny for å overraske søtnosen vår! Han fyller 21 år i dag, og ble sååå glad da vi kom med champagne og kake på døren. Er så koselig å gjøre slike ting for de man er glad i! Vi er her fortsatt i skrivende stund, spiller Alias og drikker litt. Snart kommer fler og da blir det enda mer feiring på beste Benny! Helt perfekt for meg å få møtt alle de nærmeste på en gang, har jo savnet vennene mine nå som jeg har reist så mye ♥ Senere i kveld tar jeg turen til Glenn og sover der. En veldig fin og sosial lørdag med andre ord :-) Snakkes senere, klem til dere!

- Svar på ukens spørsmål -

Hva skjedde med jobben du fikk på en barneskole for en stund siden? Var aldri meningen at jeg skulle jobbe der lenge, var bare at jeg kjedet meg litt desember 2014 etter et par mnd med kun blogg og å bo hjemme. En barneskole i nærheten trengte litt hjelp før jul, så da tenkte jeg rett og slett hvorfor ikke ;-) Men etter jul begynte jeg på Bjørknes, og da var det umulig å ha tid til å jobbe på barneskolen ved siden av bloggen OG være privatist. Skal sies det var sinnsykt koselig da, barn er jo verdens søteste små skapninger ?

Når jeg trykker på "eldre innlegg" går jeg glipp av ca en uke med blogging, hvorfor skjer det? Oi, det var jeg faktisk ikke klar over.. Det skal fikses ASAP!

Ville du vært med på paradise hotel? Tror du at du noengang kommer til å melde deg på? Hvis nei, hvorfor ikke? Altså, folk får gjøre nøyaktig det de vil. Jeg har ingenting i mot de som melder seg på, men det er bare ikke noe jeg kunne gjort. Kameraer som filmer deg 24/7, fylla, drama og hele Norge som følger med.. No thanks :-D

Kan du si hva du synes om sweatshop? Vet dere hva, jeg skulle faktisk være med på sweatshop! Men det passet ikke fordi det var kort varsel og jeg hadde betalt en 2 ukers ferie til Thailand akkurat da de skulle dra til Kambodia. Skal sies at jeg ikke skjønte helt der og da hvor stort det kom til å bli, og hva det egentlig innbar, så jeg angrer egentlig litt i dag på at jeg ikke takket ja. Tenk for en tankevekker og opplevelse det hadde vært å få sett alt det der med egne øyne.. Men ellers synes jeg sweatshop er et helt fantastisk tiltak av aftenposten, for jeg tror veldig få visste hvordan tekstilarbeiderne faktisk har det i blant annet kambodia før de fikk sett sweatshop. Denne seiren kan jeg garantere deg gåsehud og tårer av, og det er så utrolig viktig at dette blir spredt rundt til så mange som mulig. De store kjedene må presses til å gjøre en forandring, for disse arbeiderne lever under forferdelige, umenneskelige og urettferdige forhold. Sweatshop har akkuratt kommet ut med sesong 2, og den kan dere se HER

Hvor mye snuser du om dagen, og når begynte du med det? Jeg snuser ekstremt mye, jeg tror ikke jeg vet om noen som snuser så mye som meg.. Er liksom inn og ut dagen lang, ingen pauser på mer enn maks 5 minutter. Så snuser en boks om dagen dessverre :-( Begynte for drøye 3 år siden, og håååper jeg klarer å slutte snart. Hold dere unna snus gutter og jenter, det er dødsdyrt, irriterende å være avhengig av og ikke minst usunt. Har blitt helt ruglette og fått brunaktig farget "kjøtt" i leppa der jeg snuser, og det er sinnsykt ekkelt. Dessuten misfarger det tennene! Blæ.

Hvilken hudsminke bruker du? Jeg bruker enten en foundation fra bobbi brown eller mac, cream contour fra anastasia beverly hills, løst mineralpudder fra mac, enten bahama mamma eller contour kit i pudderform fra anastasia beverly hills som solpudder, og en highlighter fra bobbi brown. Looover å fikse sminkevideo snart, har virkelig forandret både sminkemetode og sminken min generelt siden sist :-)

Hva er finest av string og hipster? Hipster lett! Hater g-strenger fortiden, finnes jo ikke fint med en trynn tråd i rumpa- haha.

Sammen med exen igjen? Jeg er verken sammen med exen eller noen andre for den saks skyld! Har vært singel i 10 mnd nå og stortrives med det ♥

Har du fylt inn noe mer silikon enn første gangen eller har puppene bare blitt større? Jeg har ikke gjort det nei, og synes ikke puppene mine har blitt større? Hehe ;-)

Hvilken strl bruker du i klærne fra missguided? 36 som oftest.

Hvorfor dro Anniken hjem fra LA før deg? Pga sweatshop, var en haug av ting hun måtte gjøre for premieren som var på onsdag ♥

Vi er en klassetur som skal til Oslo i juni, hvor får vi kjøpt god mat til grei pris og hva burde vi gjøre? Så koselig! Av resturanter kan jeg anbefale Fridays, Olivia eller Kverneriet, som alle har god og billig mat :-) Ellers anbefaler jeg absolutt å traske litt rundt på Aker brygge, der er det så koselig nå om sommeren. Frognerparken er også veldig fint, og anbefaler Bogstadveien ovenfor Karl johan når det gjelder shopping!

Kan du si noe om hvordan du trener og spiser fortiden? Som dere vet har jeg reist veldig mye den siste tiden, og da har jeg rett og slett bare kost meg. Spist og drukket hva enn jeg har hatt lyst på, og dessverre ikke slengt inn en eneste treningsøkt. Jeg er helt elendig på den fronten når jeg er på ferie, klarer liksom ikke å velge en salat ovenfor pizza når jeg sitter skrubbsulten på restaurant- haha. Men nå er jeg hjemme igjen, og her er jeg heldigvis mye flinkere! Skal prøve så godt jeg kan å spise rent og trene endel de neste ukene, for per dags dato er jeg ikke helt fornøyd med hvordan kroppen ser ut. Heller ikke hvordan jeg føler meg, for jeg er mye sliten og har lite energi og motivasjon. Det eneste som forandrer det er sunt kosthold og trening :-)

Hva bruker du på leppene fortiden? Varierer, men bruker endel liquid lipsticks fra forskjellige merker blant annet. Bruntoner har blitt en stor favoritt hos meg, som dere kanskje ser! Skal lage et eget leppeinnlegg snart med mine favoritter av lipliners, leppestifter og liquid lipsticks :-)

Dette var litt svar på ting dere har spurt om i det siste! Nå skal jeg på Elixia med min søte mami, snakkes mer i kveld ♥

POOL LIFE

Hei, snupper!

Nå er jeg hjemme i Norge igjen, og fy søren for en nydelig reise hjem! Vi fløy business med Lufthansa, og der var det ren luksus. Så mye gratis alkohol man bare ville, 3 retters middag og stolene kunne legges helt ned som en seng. Ordentlig pute og dyne fikk vi også, så det resulterte i at jeg sov i hele 10 av 12 timer- yeeee! Beste flyturen jeg noensinne har hatt. Synd slike billetter koster 5-10 ganger så mye som vanlige, ellers skulle jeg gjerne bare reist slik fremover! Klarer ikke helt å synes det er verdt å betale 50 k for flybiletter man ellers kan få til 10 k. Hadde jeg hatt evig med penger hadde det vel vært en annen sak, haha ;-) Badedrakten min finner dere HER // Smykke HER // Solbriller fra Dior, lignende HER (adlinks)

Noen bilder fra Hard Rock Hotel i Palm springs, hvor vi tilbragte siste dagen vår. Var helt OK med 30 grader, drinker og litt eye candy ved bassenget. Savner LA allerede, og spesielt gjengen vi var med.. Er alltid litt nedtur å komme hjem igjen, men skal bli godt å se venner igjen og ikke minst komme meg tilbake på Elixia. Det trengs etter 8 dager i USA, haha... Ellers kommer som sagt fler bilder fra turen vår snart, så stay tuned! Tenkte også å svare på ukens spørsmål i kveld, så hvis dere vil ha svar på noe må dere gjerne spørre nå ♥

BYE BYE LOS ANGELES

Lokal tid i LA: 13.38

For en nyyyydelig tur vi har hatt! Jeg er så takknemmelig for at nelly tok meg med på denne reisen, vi har opplevd så mye og ikke minst har jeg blitt kjent med mange flotte mennesker ♥ Vi har allerede avtalt reunion i Oslo i sommer, så det er gøøøy :-) Det skal sies at jeg har typ 4 innlegg som skal ut, men vi har hatt så fult opplegg hele tiden at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å legge ut alt materialet jeg har. Med andre ord blir det litt LA blogging de første dagene jeg er hjemme også! Nå sitter vi i bilen på vei til flyplassen, og jeg kjenner meg ikke helt klar for en 24 timers lang reise.. Heldigvis flyr vi first class, så da går det nok så smud det bare kan. Sneiks i Norge!

MADE IN LA

 Lokal tid i LA: 11.52 (Innlegget inneholder adlinks)

Overdel HER // Shorts HER // Sko HER // Skjerf fra LV // Solbriller fra Dior (lignende HER)

Holaaa!! I dag er dessverre siste dagen her i LA, og den må selvfølgelig nytes til det fulle. Akkurat nå sitter vi i bilen på vei tilbake til Palm Springs, for å få en dag med sol. Været i LA er som sagt ingenting å skryte av, så da gjør man det man kan :-D Ellers har Anniken dratt hjem, så nå er jeg alene med svenskene- haha. Det gjør ingenting, for gjengen vi er her med er rett og slett helt fantastiske! Herligere mennesker skal man lete lenge etter, og vi kommer så godt overens. Det kan man ikke ta forgitt, så det er veldig deilig ♥ Vi snakkes igjen veldig snart, håper mandagen deres har vært fin! KLEM

THIS IS LIFE

Lokal tid i LA: 21.46

- Today at Palm springs -

Vi var så lei av drittvær at vi enkelt og greit kjørte til finværet, haha. Palms springs ble det, som ligger drøye 2 timers kjøretur fra LA. Der sjekket vi inn på The ACE hotell, hvor det var duket opp for poolparty. Som vi koste oss! Dagsfylla med fine mennesker slår aldri feil ♥ Var også helt nydelig å kjenne solen steke på kroppen, og ikke minst å leke rundt i bassenget på alle de oppblåsbare madrassene. Hvor kule var vel ikke de? Ellers kom vi nettopp hjem, og nå skal vi hoppe rett i finstasen. Det blir en tur ut i kveld siden det er lørdag og vi er i LA, til tross for at jeg er superduper sliten. Men det blir nok gøy! Gleder meg til å se hva utelivet her har å tilby :-D

ALL BLACK

// Lokal tid i LA: 00.09

Jumpsuit HER // Smykke HER // Sko HER (adlinks)

Dagens antrekk! Elsker både jumpsuiten og skoene :-) I dag har vi fått sovet ut ordentlig for første dag her nede, og det var såå deilig. Har faktisk våknet av meg selv sånn 6.30 de andre dagene av en eller annen grunn, haha. Vi dro inn til Hollywood i dag, hvor jeg fikk sett walk of fame og ikke minst handlet litt på både victorias secret og sephora. Innkjøpene mine fra turen kommer når jeg er hjemme igjen! I morgen grytidlig drar vi til Palm Springs for å få litt sol på kroppen, for solen har dessverre ikke tittet frem her vi bor enda. Typisk at man er uheldig med været når man først skal til LA.. Men det blir morro, og kamera skal selvfølgelig bli med på turen! Klem ♥

SIX FLAGS

// Lokal tid i LA: 01.58

Her har dere blogg-gjengen vi koser oss i LA med! Alle her er svenske bortsett fra meg og Anniken ;-)Maddelene & Anniken ♥

Selfieeee!!

Kjolen til Anniken finner dere HER // Toppen min HER // Shortsen min HER // Beltet mitt HER (adlinks)

Et lite bildedryss fra six flags! Herregud for et sted, haha. Gigantisk, så flott og uendelig med ting å gjøre :-) Vi fikk til og med prøvd noe som het "virutal reality coster" hvor vi hadde på et par briller med skjerm på innsiden, og det var helt syyyykt. Dette var en berg og dalbane, men inne i brillene var vi i et jagefly- HVOR kult? Den må dere ta om dere noensinne tar turen hit! I dag har vi hatt masse shoots, shoppet på the grove og spist nydelig middag på the cheese cake factory. Finfin dag :-) Nå er det sovetid, så vi snakkes mer i morgen ♥

BEIGE & DENIM

Lokal tid LA: 11.06

Topp HER // Smykke HER // Shorts HER // Belte HER // Solbriller fra Dior (adlinks)

Her har dere antrekket jeg hadde på meg i går, da vi var på Six flags! Det var så gøy der, og vi har tatt masse bilder jeg skal vise dere senere :-) Ellers siden vi er på tur med Nelly, kommer alle plaggene jeg har på meg til å kunne kjøpes der. Med andre ord kan dere herme i vei så mye dere vil denne uken, haha ♥ Toppen jeg har på meg er så fin, og ikke minst veldig "meg". Den koster kun 99 kr, og finnes også i fler farger! Et lite kupp. Smykket også er helt nydelig, samme med beltet.

Nå må jeg hoppe i dusjen, straks venter et par shoots på noen kule locations her i LA. Vi snakkes, babes!

Good morning, LA!

// Lokal tid i LA: 10.10- BREAKFAST IN BED -

Goood morgen fra Los Angeles! Reisen hit var ganske så slitsom, og det tok et helt døgn totalt.. Heldigvis fikk jeg sovet endel, så det gikk selvfølgelig fint :-) Ellers er det sååå gøy å endelig være her, LA har jo vært en drøm i alle år. Har ikke fått sett noe særlig av byen enda, men det skal vi få gjort i dag! Først blir det litt soling ved bassenget her på hotellet, så drar vi til Six flags. Wæææ- hvor kult blir vel ikke det? For dere som ikke har hørt om det før så er Six flags en fornøyelsespark, med en haug av berg og dalbaner + masse annet morro. Kan se for meg at karusellene der er helt sinnsyke, så vi får se hvor tøff jeg er- haha. Kamera blir selvfølgelig med, så viser jeg dere bilder fra i dag senere ♥♥

Følg meg gjerne på snap for å få sett mer av turen vår → andriss heter jeg der! KLEM

TRAVEL ESSENTIALS1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER (adlinks)

God kveld, søtiser! Nå er det straks klart for LA med Nelly.com, og over her ser dere mine travel essentials :-) Akkurat dette hadde vært helt nydelig i morgen.. Når jeg reiser langt handler alt for meg om komfort, men det skader ikke å få til en kombo av chill men fortsatt kult ♥ Nå er jeg sinnsykt trøtt, men må holde meg våken i... 10 timer til! Haha, wææ. Har enda et blogginnlegg jeg skal lage, og så må jeg pakke- før jeg blir hentet av pappa kl 03.00 som skal kjøre meg til gardermoen. Flyet til Frankfurt går 06.00 i morgen tidig, og så går flyet til LA 10.15. På siste flyet planlegger jeg å ta igjen den tapte nattesøvnen, haha.. Kommer til å være helt død. Ønsk meg lykke til- gleder meg til å skrive til dere fra LA!

KLEM

LONG HAIR, DONT CARE

// samarbeid med luxushair.no

Enda et par godbiter fra Portugal! Var ikke håret mitt nydelig? Her har jeg i clip-on extentions fra Luxushair :-) Det hadde jeg også på badedrakt bildene dere ser et par innlegg under dette. Jeg elsker virkelig Luxushair sine extentions- fargene er perfekte og kvaliteten er helt fantastisk! Jeg har Clip-on deluxe i farge # 17, 180 gram og 50 cm lengde. Så deilig å kunne knipse på hår for ekstra fylde og lengde når man vil, men samtidig slippe å ha extentions fast.

Luxushair har en haug med gode tilbud nå siden det snart er 17.mai og ikke minst sommer, så er verdt å ta en titt på siden deres. Gratis frakt har de, mulighet til å utsette betalingen med klarna og du kan til og med betale med vipps! Haha- hvor enkelt og greit er vel ikke det :-)

Dere finner mine clip-on's HER, og hvis dere vil se fler bilder med extentionsene på meg kan dere lese mitt forrige innlegg HER