hits

juni 2011

LOVE


 

Fra Victoriassecret! Underdel er strl small og overdel medium. Elsker denne, fargene gjør at man ser utrolig brun ut. Helt klart en favoritt som skal brukes masse nede i Frankrike. Direkte link ♥

Piercingen min er ikke skeiv forresten, så bare veldig sånn ut på bildet :) Og jaaa, det er mye finere med hengette, men bytter bare til det på stranda osv. Orket ikke bytte pga bildet,  og navelen min reagerer nemlig veldig på korte stanger i mens lange som denne går helt fint :) Litt kjipt, men sånn er det...Blir nok ingen fler oppdateringer i dag. Reiser hjemmefra 6 i morgen tidlig, Axel er her og jeg må pakke ferdig. Gleeeder meg!

 

- ANDREA BADENDYCK

Lykkerus

Hey!

Gjett hvem som drar til Frankrike i morgen natt/morgen til fredag for å besøke bestevennen sin? Meeeg. Woho! Henriette har invitert meg ned til Cap d'antibes som ligger rett ved Nice, så jeg skal være der i 10 dager med henne og familien. Kommer hjem den 11 og reiser igjen den 14 med verdens beste kjæreste og mamma/pappa til Mallorca. Åå, dette blir en bra sommer! ♥

Henriette ♥ Gleder meg sykt, kun en hel dag igjen så er jeg der! Vi kommer til å ha det såå koselig, det blir vår første sydenferie sammen. Hun har mac, så ikke vær redd for bloggingen! Skal ta masse fine bilder og oppdatere dere underveis. Iiih, kan ikke vente. Love you bestie!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Eos = LOVE

Eos har vært yndllings lepomaden min i evigheter. Elsker lipbalmer, ikke lipglosser, spesielt de klissette! Værste jeg vet, men disse er jo utrolig myke og behaglige på leppene. Nå har det kommet to nye farger, og de er allerede favoritter i sminkepungen. Den lilla luktet kanskje aller best! De kan kjøpes i duo-pakke her ♥


Hvilken farge er din yndllings eos?

 

- ANDREA BADENDYCK

Nyt livet

Hei!

Noe jeg har tenkt over i blant er bloggere som er syltynne. Hvor mange er det vel ikke av dem? Som blogger om at de trener hele tiden, spiser masse sunt +++. Selvfølgelig er man jo bra forbilde ved å være supersunn, men det kan veldig ofte føre til nedsatt selvtillit hos leserne. Enig der? Alle klarer ikke det å spise kun sunt, trene hver dag osv, det krever faktisk utrolig mye. Og da blir du bare sittende der, føler deg helt forferdelig, og bare kunne ønske du hadde "drømmekroppen".  Jeg er sånn selv også selvom jeg er blogger, jeg blir påvirket  av andre. Jeg også har hatt perioder hvor jeg har hatt lyst til å kutte ut all usunn mat, brus, trene masse osv. 

Men når du tenker over det, hvor vanlig er det egentlig å ha "drømmekroppen"? Kanskje en av vennene dine har det eller en du vet om, men langt fra alle. Å se ut som victoriassecret modellene er absolutt ikke normalt og nesten ingen har en slik kropp. Mange kan heller ikke gjøre noe med det. Er du lav, kan du ikke trene og sulte deg til lange, slanke ben. Noen har større kroppsbygning enn andre, noen har høy forbrenning, andre lav. Sånn er det bare! DU er normal, DU er kjempefin som du er!

Grunnen til at jeg ikke vil følge mange andre toppbloggerne med "å være sååå sunne og trene 3 timer hver dag", er fordi jeg heller vil nyte livet. Jeg elsker mat, jeg nyter det og mat gleder meg. For meg er god mat en viktig del av hverdagen min, og jeg ville ikke vært like lykkelig hvis jeg skulle hatt treningspress hver dag og ikke minst telt kalorier. Sånn synes jeg dere også burde tenke! Selvfølgelig spiser jeg ikke fastfood hver eneste dag, men jeg tenker ikke ofte over hva jeg spiser. Jeg rett og slett koser meg når jeg føler for det :-)Jeg er ikke overvektig, jeg er ikke tynn, jeg har ikke "drømmekroppen" men jeg er normal. Akkurat som sikkert de fleste av dere. Det er viktigere å nyte livet og god mat enn å se ut som victoriassecret modellene og andre modeller, tviler på at de er noe lykkeligere enn dere til tross for kroppen. Så jenter, håper dere tenker litt over det jeg skriver. Jeg er som dere, og stolt av det! Jeg spiser det jeg vil, trener ikke så veldig mye og lever et lykkelig liv uten en modellkropp. Det kan dere også! Ikke bli presset av veldig tynne modeller,  eller u-naturlig- sunne bloggere osv, å ha kropp som de er IKKE normalt. Dere er vakre som dere er! Nyt livet! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Jeg har verdens beste kjæresteI kveld har jeg og Axel sett Pirates of the caribbean 4 i 3d på kino, spist på peppes pizza og bare hatt skikkelig kjæreste kos! Bildet over er en liten kollasj med forskjellige bilder fra i dag. Axel er verdens beste, er så lykkelig med han. Åååh, kjæreste er det beste i hele verden ♥ Elsker deg for alltid Axel!

 

- ANDREA BADENDYCK

Perfekte sommerproduktet

Hei!

Siden Makestyle har denne sommerkampanjen gående:Altså gratis frakt + at kjøp over 1000 kr får en gratis lipgloss fra Nilens jord, må jeg nesten bare anbefale dere et pudder som også er fra Nilens jord og kan kjøpes på Makestyle. Det heter "Nilens jord Sahara shimmer":
Slik ser det da ut. Jeg har brukt dette pudderet i sikkert en måned nå, og jeg må bare si at jeg elsker det! Bruker den ikke i hele ansiktet i og med at fargen er ganske sterk, men feks i kinnene og pannen er den perfekt. Pudderet gir deg den perfekte gløden og ser dødsbra ut. Her har jeg det i kinnene og tinningen:


Helt klart en sommerfavoritt som jeg kommer til å bruke hver eneste dag. Kan kjøpes hos makestyle og her er direkte link ♥

Annonse

 

- ANDREA BADENDYCK

10 ting du kanskje ikke visste om meg

- Jeg er ofte skikkelig perfeksjonist, kan aldri gjøre ting halveis

- Hvis jeg ser en bitteliten sort prikk eller bøss eller noe slikt på maten min, eller i et glass KLARER jeg ikke å ignorere det. Det må bort, haha!

- Jeg elsker dyr, spesielt smådyr

- Fikk min første egne pc i niende klasse?

- Jeg er kvart svensk

- Jeg er ikke en sjokolade-elsker, mer chips-elsker

- Axel er min første seriøse kjæreste og vi er fortsatt sammen

- Når jeg var liten hadde jeg bestemt meg for å bli politi

- Jeg er redd for å være alene, uansett om det er ute eller inne. Klarer nesten ikke slappe av når jeg er alene hjemme, er skikkelig på vakt hele tiden.  Er dødsredd for tyver, at noen fremmede kommer og andre skumle ting... Har bare alltid vært sånn

- Har alltid vært en mammajente, mamma er det viktigste i verden for meg ♥♥♥♥ Elsker deg!

 Siden jeg har skapet fult av ting jeg ikke bruker, og så mange var interesserte på bloggen, tar jeg en ny runde med nye klær jeg selger i morgen. Så følg med! Så en kommenterte noe om at jeg var egoistisk som ikke heller gir bort klærne til "noen som trenger det". Men det har jeg gjort hele livet mitt, dette er jo første gang jeg selger noe på bloggen. Samtidig med det lille jeg selger her, blir en svær søppelsekk gitt til frelsesarmeen :)

 

- ANDREA BADENDYCK10 plagg til salgs

Heihei!

Hehe, mine "erkelesere" husker kanskje absb? Salgsbloggen min for sikkert snart to år siden.. Haha, den var bare fail egentlig. Men jeg har masse klær jeg ikke bruker, derfor tenkte jeg å legge ut noen her. Gidder ikke skrive noen spesiel pris, bare skriv en mail om hvor mye du er villig til å gi, så "vinner" den som byr mest. Alle klærne er kun brukt noen få ganger, om de er brukt i det heletatt. En kan ikke se noe tegn til at plagget er brukt på noen av dem :) Jeg skriver solgt under bildene så fort noe ikke kan kjøpes lenger! 

* Du MÅ ha penger på konto for å by

* Jeg sender plagget/plaggene når pengene har kommet inn på min konto

* Kjøper betaler porto (ca 50 kr ellernoe slikt?)

* Du må være aktiv på mailen

* Merk e-mailen med "plagg 1,2,3 osv"

* Ikke glem å si hvor mye du vil gi

Plagg nr 1 - Singlett fra Ed Hardy. Ordinær pris husker jeg ikke helt, men rundt 400 kr? (strl x-small, men er stor i størrelsen)
Plagg nr 2 - Silke skjorte fra Zara, ordinær pris 300 kr (aldri brukt, strl x-small og er stor i størrelsen) SOLGT


Plagg nr 3 - Hettegenser fra Bikbok, ordinær pris tror jeg er 300 kr. (aldri brukt, strl small)


Plagg nr 4 - Cardigan fra Gina Tricot, ordinær pris husker jeg ikke...Er så lenge siden! Strl small SOLGT
Plagg nr 5 - Jakke fra Carlings. Ordinær pris 800 kr (aldri brukt, x-small men stor i strl) SOLGT
Plagg nr 6 - Cardigan fra Carlings. Ordinær pris husker jeg ikke helt, men den var ganske dyr. 600 kr kanskje? (small) 


Plagg nr 7 - Cardigan fra Vero Moda. Ordinær pris 300 kr (XL men liten i strl) SOLGT
Plagg nr 8 - Genser fra Bikbok. Ordinær pris 400 kr (brukt en gang, x-small men stor) SOLGT
Plagg nr 9 - Skinnjakke fra Cubus i strl small, ordinær pris 500 kr. SOLGT
Plagg nr 10 - Cardigan fra River Island. Ordinær pris 500 kr.  (brukt en gang, strl small) SOLGT

Send mail til andreabadendyck.blogg@hotmail.com hvis du er interessert i å kjøpe. Kun seriøse henvendelser, husk å merk e-posten med hvilket plagg du ønsker og ikke minst å skrive hvor mye du vil by♥- ANDREA BADENDYCK

Kozekveld

Peppes pizza, min herlige bror og frustrerte fruer- Kan det bli bedre? ♥ Blir nok oppe en stund i natt ja, frustrerte fruer er en smule addictive... Sov godt :)

 

- ANDREA BADENDYCK

OutfitOverdel fra Topshop // Ringer fra Gina og Glitter // Veske fra Topshop // Kjede fra hm // Shorts fra Bikbok

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

ART

Haha!!

Mange klager på at jeg blogger lite fortiden. Noen som har glemt at jeg faktisk ikke har egen pc lenger og er avhengig av å låne andres? Prøver selvfølgelig å blogge når jeg har muligheten! :) 

 

- ANDREA BADENDYCK


Outfit

 

Skinnjakke fra Sand // Bluse fra River Island // Bukse fra Topshop // Veske fra Mulberry // Sko fra Brandos

 

- ANDREA BADENDYCK

Kjærestekveld

Hei!

Haha, noe jeg har tenkt over som er utrolig teit, er folk som kommenterer på topplisteblogger "Du fortjener ikke plassen din/hvis du ikke blogger mer fortjener du ikke å ligge på * plass. Det handler ikke om å fortjene, altså ingen topplistebloggere har valgt å ligge der de ligger, det er de som klikker som gjør at vi ligger der vi gjør. Agree? Ingen bestemmer jo lesertallet sitt. 

Men nå skal jeg på kjærestekveld hos Axel, snakkes senere ♥


Hva skal dere i kveld da?

 

- ANDREA BADENDYCK

Girlsnight

Rare bilder!! Men nå drar jeg til Fanny Brekke med Fanny A og Elena for å ha litt girlsnight  ♥ Kos dere i kveld.

 

- ANDREA BADENDYCK

Beste klassen

Hei!

Nå er jeg endelig hjemme så jeg kan blogge ordentlig til dere. Vitnemålsutdelingen i går var både koselig og trist. Vi var først hos eli for kos og spising, det var bare superkoselig. Men etter vitnemålsutdelingen da det var kaker, taler og farvel i klasserommet- ja da spratt tårene... Elsker klassen min, hele gjengen er utrolig unike. Alle er utrolig gode venner med helt crazy humor, glad i alle sammen :( Trist:
Kommer virkelig til å savne å ikke møte dere hver dag, Silje og Fanny ♥

Men ellers var det superkoselig som sagt, hos Eli:

Gutta!!
Dere lurte veldig på outfitet mitt, her er det:


Kjole fra Bikbok // Sko fra River Island


Beauty ♥


Bestevenn, kommer nok til å savne deg aller mest ♥♥♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Søteste leserne

Haha, dere er søte :D Kjempekoselig å snakke litt med dere! Var ikke på chatroulette i mer enn ti min, men gjør det sikkert igjen senere, haha. Nå skal vi dra igjen, snakkes!! ♥

Klar for vitnemålsutdeling

Hei!

Nå er hele klassen hos Eli for å spise her før vi drar på vitnemålsutdeling. Utrolig koselig ♥ Vi skal være på skolen klokkens seks, vet ikke helt om jeg gruer eller gleder meg....Oalid Haddach og Kristoffer Renaas!! Single gutter :) :) Haha..

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

Ukens anbefaling

Hei!

Skal prøve å ha litt "ukens" fremover, hittil er det "ukens anbefaling og ukens spørsmål". Kan være det blir fler anbefalinger på en uke, kommer an på hvor kreativ jeg er. Hvis noen har noen tips til annet, skrik ut :)

 Dere så kanskje at jeg nevnte denne blant topp 10 i sminkepungen? Tenkte å fortelle dere litt om den. Det er egentlig en primer, men jeg bruker den heller som highlighter! Det er perfekt. Det er mye shimmer/brownser i den, derfor foretrekker jeg å kun bruke den noen steder i ansiktet enn hele. Viktig med et naturlig resultat vet dere :) Her er en liten forklaring på hvor i ansiktet jeg påfører den:Haha, okei jeg offisielt suger til sånne "tegne" greier. Men jeg tar altså på der hvor strekene er: Pannen, øverst på kinnene/under øynene, på haken, litt over leppa og på nesen. På disse bildene har jeg denne primeren på meg, og du kan se at resultatet gir en veldig fresh glød. Primeren kan kjøpes her ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Sushi og Mega zone

Hei!

Etter skolen i dag dro jeg, Elena, Linn og Kristoffer for å spise sushi-lunch før Mega Zone.. Veldig koselig :) Mega Zone var faktisk utrolig gøy, elsket det!!


Sushi ♥
Yeah...

Min herlige klasse:

Best ♥♥♥


Tøffe

Blue team, bitches!! :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Nå skal jeg straks legge meg, tenkte bare å hilse innom siden jeg nesten ikke har blogget i dag. Ok, får fortelle litt om dagen min da.. Var på skolen, leverte bøker, grillet på skolen... Ok, der har jeg faktisk et bilde:

Haha, koselig da... Pent bilde ♥♥♥ Kommer til å savne klassen min, vi er helt crazy alle sammen... love them! Gruer meg skikkeelig til torsdag (vitnemålsutdeling). Tenk at jeg aldri mer skal gå i klasse med Fanny og Bjørn Erik og at jeg aldri mer skal gå på samme skole som kjæresten min. Det kommer til å bli utrolig rart...

Ok, der kom jeg litt ut av det jeg skrev.. Jeg ramsa opp dagen min, hvor mye jeg hater å slutte i 10ende kan komme i et senere innlegg... Jo! Etter skolen var jeg med Axel hjem, vi spiste mat, så på tv og gjorde egentlig ingen verdens ting. Og så dro jeg hjem fordi Axel skulle spille kamp... Woho, interessant liv. 

I morgen skal vi først vaske klasserommet, og deretter dra på Mega Zone. Det er et sted, hvor du på en måte er med i et "spill". Det er kjempemørkt, og du løpet rundt i en laburint i mens du skyter på vennene dine med en laserpistol (?) Sikkert gøy da, har hørt det er det! Kan også fortelle dere at "vårt liv som bassaene del 2" vil komme ganske snart, filmer som bare det altså. Og nå føler jeg at jeg har skrevet en del, noe jeg egentlig aldri pleier å gjøre? Så da legger jeg ut vinnerne av mylovebasket konkuranssen nå som en fin avslutting på dette interessante innlegget:Gratulerer!! Og til alle dere som ikke vant, kan jeg fortelle dere at det blir en ny konkuransse med http://mylovebasket.com allerede neste uke. Sikkert noe av det samme, vet ikke helt enda.. Men konkuransser er jo alltid gøy. Sov godt da, søte ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Double love

// Bikbok

Kjøpte disse i går, veldig fornøyd! Passer også veldig bra sammen og bikbok-shortsene er dødskule når man bretter de opp.

 

- ANDREA BADENDYCK

MAC

Hei!

Dere synes jo at nude-lips var finest på avstemningen og derfor gikk jeg innom MAC i dag for å finne en fin leppestift i nude-ish farge. Sminkøren mente at siden jeg ikke burde ha en som var helt nude, men med litt farge pga hudfargen min og at leppene ikke skulle "forsvinne":

Leppestiften heter "VIVA GLAM 11 ACO"


Hun anbefalte å bruke lipliner for å forme leppene og for at leppestiften skulle holde lenger. Og så er det jo fint med litt glossy lepper, følte at leppestiften gjorde at leppene så litt "tørre ut". Så dette var da det jeg kjøpte :)

Slik ser det ut på:


Haha, skikkelig uvant syn for min del.... Er ikke helt sikker på at jeg liker det like godt nå som jeg er hjemme? Følte fargen ble litt lilla/grå? Hva synes dere?

 

- ANDREA BADENDYCK


Endelig ferdig

- Med trafikalt grunnkurs! Var først i byen i dag med Fanny og dro deretter dit, det er grunnen til at jeg ikke har blogget noe. Heldigvis er jeg ferdig med trafikalt grunnkurs nå, tredje og siste gangen. Digg. 

I byen i dag gikk jeg og Fanny bare litt rundt som vanlig og spiste en deilig sushi-lunch. Veldig koselig, og sushi er fantastisk! Smaker veldig godt og er utrolig sunt.

♥♥


Liker du sushi?

 

- ANDREA BADENDYCK

At Fannys

Hei!

I morgen har vi aktivitetsdag, så jeg og Fanny skal overnatte. Mange lurte på om Axel brukte sminke på videoen i forrige innlegg, og NEI, det gjør han ikke. Haha, jenta er og skal forbli meg :)

Her er dagens outfit:Fannys hund Daysi ♥
Cardigan og topp fra River Island // Smykke er gave fra Axel // Buksen er fra Tommy Hilfiger
Kos dere i kveld :)

 Vinner nr 2 av gavekort på 500 kr ble Ragna Hansine Bjøru, med denne lovebasketen.  Håper du blir glad, mylovebasket sender deg mail så fort som mulig ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Livet som bassaene

Suprise! Dere husker our life as Ab&AB? Nå har jeg og Fanny også opprtettet "Livet som bassaene". Det kommer til å være mye av det samme, bare mye oftere og morsommere. Ja, jeg er helt gal og supertulltete i virkeligheten....... Er litt normal også, bare at Fanny bestemte seg for å ta med de kleineste klippene. Jaja, det er vel det som er gøy!! Synes det er skikkelig flaut å legge ut denne videoen, men får gå. Haha! :)

Vil dere ha mer av "Livet som bassaene"?

 

- ANDREA BADENDYCK

Favoritter i dusjen

Hei!

De siste ukene har jeg brukt en hårkur fra Bed Head og shampoo/balsam fra KMS California. Alle tre har nå blitt favoritter i dusjen! De gjør håret mitt kjempefint og ikke minst mykt. Siden produktene er litt dyre, har jeg snakket med blush.no som har fikset rabatter til leserne mine. De har fikset gratis frakt frem til tirsdag, satt ned prisen på hårkuren fra 159 kr til 99 kr og ikke minst at dere får 20% på alle produkter fra KMS Calefornia ved å skrive "ANDREA" i kuppongfeltet i handlevognen. Love it!! :D

Hårkuren:Denne hårkuren gir virkelig det man kan kalle silkemykt hår. Den lukter også en skikkelig frisk mint lukt, som jeg bare elsker. Digget denne etter første gang, skal helt klart kjøpe ny når den går tom. For å finne den, gå på blush.no og søk på "peppermint" i søkefeltet. Så ligger den nederst over søkeresulater ♥

Shampoo & balsam:
Shampooen er spesielt for deg som vil ha rett hår, derfor heter den "flatout". Genialt! Balsamen er for volum, og jeg bruker den fordi jeg rett og slett elsker volum i håret. Tilsammen gir de et utrolig fint og friskt hår! Det er også veldig bra at shampooen er inneholder hele 750 ml, det gjør at den er drøy i bruk. Det finnes også balsamer med 750 ml, angrer på at jeg ikke valgte det, men det burde i så fall dere. 250 ml blir ganske fort borte!

Kms sine hårprodukter er fantastiske, og de har utrolig mye å velge mellom. For å finne produktene går du på blush.no og skriver "kms" i søkefeltet. Tilbudet på 20% gleder frem til lørdag den 24/06 og fri frakt er kun frem til tirsdag ♥

 Og den første vinneren av gavekort på 500 kr ble Josefine Rafaelsen med denne lovebakseten! Vinnerne blir trukket tilfeldig, men jeg trekker kun en vinner som har husket mail. Og desverre er det veldig mange som har glemt det, men ikke for sent å skrive en ny kommentar! Gratulerer så mye til deg Josefine, mylovebasket kontakter deg så fort som mulig :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei!

Nå er Axel her, han skal også sove over. Atm sitter vi å spiser taco, etterpå skal vi leie film. Kooselig ♥ Fikk Axel til å ta litt bilder, så her er dagens outfit:

Overdel fra Miss selfridges // Pumps fra River Island // Bukse fra Bikbok

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Bytur

Hei!

Sov hos Fanny til i dag, så nå skal vi en liten tur til byen for å møte Axel og Kim. Fortsett å meld dere på konkuranssen, første vinner blir trukket alerede i kveld :)Kos dere i dag ♥

 

 - ANDREABADENDYCK

Vinn gavekort på 500 kr fra mylovebasket

Hei!

Hadde helt glemt at det var vg-lista i dag, så da dro jeg heller dit med Fanny og Elena, og forskjøv avtalen med Axel til i morgen. Litt kjipt, men er jo ikke vglista hver dag! Var kjempemange som kom bort isted, utrolig koselig. Elsker når dere gjør det:) Så også mange som hadde lyst men ikke turte, men det er det ingen grunn for altså! Jeg synes det er kjempehyggelig, love you all! ♥

Siden dere er de beste leserne har jeg fått tak i en til konkuransse:Mylovebasket.com er det samme som "bubbleroom.no". Bare at mylovebasket er et sted hvor du kan samle alle kles favorittene dine og ønskene, og bubbleroom er stedet du blir ført til når du skal kjøpe. Konkuranssen går ut på at dere skal lage deres egen "love basket", sette inn klær dere digger fra siden i denne. Det er bare å klikke rundt på siden, hvis du finner feks en kjole du liker klikker du på "I Iove this", og den havner i lovebasketen din.

Det høres kanskje avansert ut, men det er det absolutt ikke, bare jeg som er dårlig på å forklare. Så linker du til den i kommentarfeltet, så plukker jeg ut tre vinnere i løpet av helgen som får et gavekort på 500 kr hver. Her er link til mylovebasket!

Masse lykke til og husk e-mail!!! ♥

- ANDREA BADENDYCK

Off to my boyfriend

Hei!

Nå skal jeg til Axel på kosekveld og overnatting ♥ Han har hatt eksamen så vi har ikke sett hverandre på noen dager, savner han litt nå altså. Goodklumpen!T-skjorte fra Motedronningen // Cardigan fra River Island // Bukse fra Only // Støvler fra Hunter // Veske fra Mulberry

Vinneren av konkuranssen ble heddaa123@hotmail.com, sender deg en mail veldig snart. Setter i gang en ny konkuransse senere i dag også med tre vinnnere som alle blir kåret å løpet av helgen. Snakkes ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Topp 10 i sminkepungen

Hei!

Har forhåndsskrevet mange innlegg til dere, slik at bloggen blir nogenlunde som den hadde vært når jeg hadde min egen pc. Nå tenkte jeg å vise dere mine topp 10 i sminkepungen:

 

En kjempegod kost fra Nilens jord.
"Sjokoladepudder" fra Too faced
Solpudder fra Guerlain
Verdens beste fundation fra Bobbi brown


Leppestift fra Loreál i fargen 258


Primer fra Smashbox, bruker den mest som highlighter.
Favorittmascara fra Loreál
Rouge i fargen sunkissed fra Bare minerales
Pudder fra Bobbi brown


Lipbalm fra Eos

Bruker vi noe av det samme?

 

- ANDREA BADENDYCK


Svar på ukens spørsmål

Wow, lenge siden har hatt ukens spørsmål! Siden jeg ikke har noen mac å filme eller redigere på, må den bli skriftlig denne gangen. Får sykt mye spørsmål hele tiden, men skal prøve å svare på en del nå:

Når kårer du vinneren av Mario Badescu kitét? I løpet av dagen, gled dere!

Hvordan holder du deg så slank og hvordan blir du så brun? Er ikke noe spesielt slank og gjør heller ingenting for å være det :) Og brun blir jeg så fort jeg setter meg ut i solen, det er fordi jeg har veldig mye pigmenter osv. Men om vinteren og hvis jeg vil bli ekstra brun bruker jeg spraytan eller selvbruning.

Kler mange gutter seg så fint i osloområdet? Tja, mange gjør vel det. Spesielt de guttene jeg omgås med, hater sånn "gangstah" klesstil med gigabukser, giga-tshorter, capser osv. Liker den classy stilen på gutter!

Men siden du sier at du bør på østkanten er det ikke kjempelangt til forgnerbadet da? Nja, ikke noe spesielt. Går selvfølgelig ikke dit, men tar ikke mer enn en 20 - 30 min med  hjelp av offentlig transport så det går helt fint :)

Hvor redigerte du headeren din? Er ikke jeg som har laget den, det er mne!

Hvor redigerer du bildene dine ?  Jeg bruker iPhoto som følger med på maccen og picasa til å lage bildekollasjer.

Har dere sommerferie?;o Nei, ikke før torsdag neste uke. Vi har bare hatt mye fri denne uken.

Oppskrift? :) Beklager, den var Elena sin. Tror ikke den var noe spesiell, bare å lage vanlig bolledeig etter oppskrift på nett eller kokebok. Og smører du på smør og drysser sukker/kanel for å få skillingsbollene :)

Var filmen bra? Så den ikke ferdig, men i følge mange av bloggleserne var den ikke så veldig bra. Den var litt urealistisk, orker ikke filmer hvor menneskene er helt zombie i ansiktet osv, blir litt for dumt.

Hvor er macen nå da ? Den ligger halvdød på rommet mitt, skal forhåpentligvis veldig snart på reprasjon.

Hva heter modellen på ray-banene dine? Ray ban aviator! :) Har de hvor glasset ser litt grønt ut på bildet, men det er sort i virkeligheten.

Videoblogg snart? Så fort jeg har fått fikset maccen!

Hva/ hvem savner du mest akkurat nå:Tutsi, mitt første hamster som døde fra meg i Februar. Helt forferdelig, savner han så utrolig mye. Begynner å gråte bare av å se bilder eller tenke på han.. 

Hvor har han kjøpt den blå genseren han går med? Tror den er fra Zara.

Tuperer du håret ditt? Nope :)

Bruker du eyeliner? Noen ganger, helt ytterst. Det er ganske fint egentlig!

Eg bare lurte på en ting, har noen forslag på hva man kan gjøre ilag med kjæresten sin alene, som ikke innebærer ting man må gjøre ilag med andre? Hmm, spørs vel hva dere liker å gjøre. Jeg og Axel ser mye på tv/film, går ut å spiller basketball eller andre uteleker, drar på stranden, kino, ut å spiser, har koselige dater, middager for hverandre, spiller playstation. Haha, jeg er ikke sånn veldig oppfinsom selv!

HVOR ER SHORTSEN TIL AXEL FRA? :) Milesperhour ellernoe sånt, var på byporten.

Du vet den hvite kjolen som du lånte av elena ( tror jeg det var), hvilken størrelse er den i? Tror den er i small, det er vanlige størrelser på nelly som i butikker.

Kan du ikke blogge dine 5 - 10 must haves i sminkepungen? :)  Kommer om noen dager :)!

Gratulerer så mye 30 mnd! Hvor mye kostet sjokolademassasjen? Du fikk det kanskje sponset, men vet du hvor mye det ca kom på? :-) Tusentakk! Ja, både jeg, Ine og Caroline Maria fikk den gratis. Men det kostet visst 1500 kr, ganske dyrt...

Har ikke dere fått tilbud at dere kan få macbook pro til 5000 kr og vanlig macbook til 4000 kr til skolestart :o? Nei, desverre.. Dere er heldige!

Syntes du får veldig fine øyevipper med den maskaraen du bruker,så jeg lurte bare på hva den heter? Takk! Den heter One million lashes tror jeg, gullmascara fra Loreál.

Noe mer du lurer på? Da blir det med neste gang.

 

- ANDREA BADENDYCK

Travel dag

Hei!

Nå er jeg endelig ferdig med alt jeg hadde å gjøre i dag. Var jo først på frognerbadet med Elena, Veronica og Fanny. Det var kjempekoselig, synd det var ganske overskyet. Etter det dro jeg hjem for å dra på trafikalt grunnkurs i fire timer (ekstremt kjedelig). Som jeg har nevnt en gang skal jeg jo ta mopedlappen så fort som mulig, så jeg gleder meg skikkelig til det! Derfor jeg tar trafikalt grunnkurs nå. Og etter kurset dro jeg hjem for å rydde rommet mitt, det var ekstremt rotete. Mamma kommer hjem fra London i dag, og jeg vet hvor skuffet hun blir hvis huset er et rot når hun er hjemme. Derfor har jeg også vasket badene, viktig å hjelpe litt til og være snill :)

Nå er jeg ganske sliten, men deilig å være ferdig. Gleder meg til mamma kommer hjem ♥ Her er noen bilder fra frognerbadet:Waynes coffe!! Skikkelig godt.


Bikini fra h&m
♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Frognerbadet
Nå skal vi på frognerbadet. Helt klare for soling og vannsklier nå altså!! Blir sikkert kjempekoselig ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Må utnytte å ha en pc tilstede. Nå er jeg, Fanny og Elena ferdige med å bake boller og skal se en skrekkfilm som heter "Let me in". Noen som har sett den? Sov godt!

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Tid for bestevenn kos

Heihei søtiser!

Nå skal jeg til Elena med Fanny for å bake boller og overnatte der. Ha litt bestevenn kos ♥ Vi har jo fri fordi vi var første pulje som kom opp i eksamen, så vi skal ikke på skolen før fredag. Digg!Topp // Primark, shorts // Bikbok, solbriller // Rayban(http://solglass.no), veske // Guess
Hva skal dere i dag?

 

- ANDREA BADENDYCK

Kooselig kveld

Hei!

Nå er jeg hjemme fra en veldig koselig kveld med kjæresten min. Vi droppet kino, siden det ble litt sent, men like koselig uansett. Han hadde dekket på kjempefint og laget middag til meg når jeg kom, + gave. Åå, jeg har den søsteste kjæresten ♥ Elsker deg Axel!Nam!

Søte kjæresten som åpner gaven sin:
Haha, woho!! Han ønsket seg en shorts.

Og så var det min da:
Spent..
Glaad!


Utrolig fint ♥♥♥♥
Kjekkasen min!
Ah, det har vært en herlig kveld ♥

Vet ikke helt hvor bra bloggingen blir fremover, i og med at søsteren min synes det er irriterende at jeg må bruke hennes data. Men skal prøve på et innlegg om dagen fordet, og håper på å få min egen pc så raskt som mulig.

 

- ANDREA BADENDYCK 

Sjokoladespaet

 

Hei!

Nå blogger jeg på søsteren min sin pc, eller ja, min gamle mac som hun overtok da jeg fikk proén. Får låne denne til å blogge med til min er reparert, eller til jeg har fått en ny en. Håper det ikke tar så altfor lang tid, er veldig kjipt å ikke ha egen pc :(

Menmen, jeg tenkte å blogge om sjokoladespaet i går da! Jeg og Ine ble massert i en og en halv time med sjokolade, og det var veldig deilig. Hele meg luktet skikkelig melkesjokolade etterpå! Det var litt vondt noen ganger, fordi de gjorde det veldig hardt. Også var det litt ekkelt da damen dro i fingerne og tærne mine en etter en, slik at det knakk. Ææ, jeg hater sånne knekkelyder! Haha,  men det var kjempe avslappende og kroppen føltes veldig deilig når vi var ferdige.
De hadde masse rart til salgs der! 


Haha!


Ine ♥


Har du noengang vært på sjokoladespa?

 I dag har forresten jeg og Axel vært sammen i 30 mnd, altså to og et halvt år! Så nå skal jeg snart til han på romantisk middag og deretter kino. Koos ♥

 

- ANDREA BADENDYCK 

FML

Hei!

I går var jeg jo i bursdagen til Emilie og Henriette. Siden jeg skulle overnatte hos Axel etterpå, måtte jeg jo ta med maccen for å blogge. Så da legger jeg den i en pose på rommet til Henriette, for jeg tenkte at det kunne være at den ble stjålet om den lå i gangen. Joda, smart det, for den ble jo ikke stjålet. 

Og så når vi skal hjem, henter jeg posen, alt ser ut som det gjorde da jeg forlot den, og drar hjem til Axel. Og så kommer vi hjem til Axel, jeg er heelt klar for å blogge om dagen min, og til mitt store sjokk er skjermen helt blå når jeg skrur den på. Maccen funket, man kunne skru på musikk, dvd og alt, men ingenting syntes på skjermen. Man hørte kun lyden og kunne pause osv. Så ja, takket være at vi valgte å sove hos Axel og ikke meg, kostet deg meg 10 000 kr...... Jeg aner ikke hva som har skjedd en gang, for det er ingen riper eller tegn til at noe har skjedd? Noen må ha tråkket på den, kastet den i bakken eller gud vet hva, SYKT unødvendig i allefal..

R.I.P

 I morgen må jeg dra til apple butikken, for å sjekke om den kan bli reparert. Det kan jo være at det vil ta en mnd, om det i det heletatt går, så pga bloggen, må jeg da kjøpe ny. Kan jo ikke ha bloggpause en mnd? Fikk bare hatt den i fem mnd, for noe dritt.....Åååh, jeg blir så sur!!!! Vet ikke hvordan bloggingen blir de neste dagene..FML!!!

- ANDREA BADENDYCK

Sjokoladespa

Hei!

Nå skal jeg på sjokoladespa og deretter i Henriette og emilies bursdag! Får ikke blogget før i kveld og nå har jeg dødsdårlig tid!!!

Topp fra Topshop og shorts fra Bikbok!

 

- ANDREA BADENDYCK

Glaad

Hei!

Deilig å endelig være ferdig med eksamen, jeg og Fanny har virkelig jobbet helt sykt hardt. Det ble en sterk femmer, og vi gjorde vårt beste, så da er vi selvfølgelig fornøyde. Hadde jo håpet på sekser, men sensor var desverre veldig streng. Menmen, skal ikke klage altså!

Nå kan jeg nesten si at jeg har ferie, ALT av karaktersetninger er ferdige. 10. klasse har gått utrolig fort, spesielt siste halvåret. Nå er jeg ferdig og det føles godt. Skal bli deilig med sommerferie ♥ Bestilte forresten nettop en del fra Victoriassecrets, gleder meg veldig til å få det:

Topp og kosebukse!
Ah, jeg er helt forelsket i bikiniene! Snart er disse fem mine, woho ♥ Tenkte at når jeg først bestiller burde jeg bestille en del, fordi det er veldig dyrt med frakt/toll osv. 

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Søt hårfrisyre

Hei!

Er kjempefornøyd med designet mitt nå, det er laget av http://mne.blogg.no, som er en veldig søt jente. Hun er utrolig flink på datagreier! Likte dere også det nye designet?

Tilbake til overskriften da... Er det noe jeg aldri gidder å fikse, så er det håret mitt. Har ganske langt hår, så egentlig burde jeg utnytte det? Prøvde å lage en frisyre jeg har sett bilder av før, og den ble faktisk veldig fin. Og nei, "jeg har ikke funnet den på" og mange har sikkert laget den før. Det er til de som ikke har prøvd den ut eller sett den før :-) Har fått mange spørsmål om "hårtips", så derfor kunne jo dette bli et hårtips! Frisyren tar to minutter å lage, og er veldig søt. Her er den:

Det første du gjør er å tupere håret, altså lage volum. Det gjør frisyren mye finere! Du kan gjerne krølle det nederste håret litt også, men det er forsåvidt helt opp til deg selv hva du liker best. Deretter tar du ut litt hår fra litt over øret (se på bildene hvor fletten er), og så fletter du den lille hårbiten. Deretter bare drar du den over håret, i mens du løfter håret litt opp så det blir volum, og fester fletten med spenner. Og så kan du spraye litt med hårspray eller bruke dust it for at frisyren ikke skal "falle sammen" i løpet av dagen. Går kjempefort, er lett og veldig søtt! 

Likte du frisyren?

 

- ANDREA BADENDYCK

Innkjøp

Hei!

Kjøpte tre topper her for noen dager siden i byen. To av dem er litt knæsje farger pga colorblock-trenden! Er ikke helt frelst med den trenden enda, men det kan jo være veldig fint med knæsje farger når man er brun :) Butikkene i Oslo er i alle fal stappfulle av fargerike plagg :-) Hva synes du om colorblock-trenden?

Fra Bikbok, synes denne var supersøt! Finnes i sort også.


Haha, knæsj!! Fra Zara.


Knæsj #2! Fra Bikbok

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Must haves

 

Det er to hårprodukter jeg må ha, og det er "Dust it" og  Redken hårspray. Dust it bruker jeg nesten hver dag for å få litt voluom i håret, slik at det ikke er helt flatt. Hårsprayen bruker jeg hvis jeg lager frisyrer eller krøller, for at det skal holde seg i løpet av hele dagen. Tenkte å skrive om de nå i og med at det er vårsalg på siden jeg kjøper de på, noe som betyr 35% på alle produkter frem til fredag. Altså penger å spare! Slik ser produktene ut:Hårspray fra Redken! Denne hårsprayen er den beste jeg har prøvd, frisyren/krøllene holder hele dagen og håret blir ikke stivt og ekkelt. I tillegg lukter den kjempegodt, elsker den. For å komme til den, gå på blush.no - hårpleie - styling - hårspray - og søk "redken"


Dust it er et must for meg. Har brukt dette produktet kjempelenge, og har elsket det siden første gang jeg prøvde det. Det er et pulver som du drysser litt i håret hvor du vil ha volum, buster/drar litt til og det funker/sitter helt sykt bra! Perfekt for deg med flatt hår som vil ha litt liv i det. For å komme til den, gå på blush.no og søk "dust it" i søkefeltet.

Forresten, bare for å tipse dere, siden salget slutter fredag. De selger også ID bare minerales på blush.no! Den sminken er jo ganske dyr, så med 35% blir det en del avslag. Faktisk over hundre kroner! Selv har jeg bestilt hjem dette pudderet fra ID, som jeg forguder. 

For å komme dit, gå inn på blush.no - søk på "matte" i kommentarfeltet og finn din farge

Ellers har de masse annet på blush.no, som Redken/Sexy hair/ Glominerales ++ og husk at salget varer kun til fredag :-) Men nå er det full jobbing, så vi snakkes i morgen!

 

- ANDREA BADENDYCK

Vi kom opp i....Samfunnsfag!!!!!! Å, jeg fikk litt gledestårer i det jeg hørte det. Det er et av mine beste fag, og jeg tror jeg kan klare en sekser. Læreren har også troen på meg, så det er kjempegøy. Jeg skal ha eksamnen med Fanny, som også er veldig flink, så jeg tror dette blir kjempebra. Nå er det full jobbing de neste 48 timene ♥ Er supermotivert!

Fler som kom opp i muntlig i dag? Hva i så fall?

- ANDREA BADENDYCK

Good nightNå skal jeg se en rask episode av frustrerte fruer for å deretter hoppe i seng. Hele dagen i dag har jeg brukt på bloggen, føler meg flink. Har laget et par innlegg som jeg har lagret i arkivet, slik at hvis jeg har dårlig tid en dag eller vet jeg kommer hjem sent, fortsatt kan gi dere gode innlegg. Skal bli flinkere på å ferdiglage innlegg i forveien, det er jo kjempesmart! 

Dere er forresten veldig flinke på å kommentere, det liker jeg! Bruker jo mye tid på bloggen, så å få igjen såpass mange koselige kommentarer oppmuntrer veldig til å blogge mer. Tusen takk, dere er best! Og jeg vet at designet mitt er kjemperart nå, men plutselig ble hele designet mitt omgjort til masse tinypic ikoner så jeg måtte bare mikse noe stygt fort. Mne fikser tilbake fint igjen i morgen med meny og alt, så det er bra! Sov godt ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Hei!

Haha, ble sykt mange kommentarer på forrige innlegg. Takk for tilbakemeldinger! Fikk litt sjokk over at nesten alle mente jeg var finere uten, kan nesten ikke tro dere... Føler jeg ser så usminket ut når jeg har nude-lips? Haha, men siden dere mente det var finest valgte jeg nude-lips på outfitbildene også. Må prøve å vende meg litt til annsikt uten leppestift, selvom jeg selvfølgelig ikke skal slutte :-)Topp og shorts // Bikbok, ring // Gina tricot

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Med eller uten?

Hei!

Er det noe jeg bruker hver dag, og er veldig avhengig av så er det leppestift. Siden i sommer har jeg brukt det hver eneste dag og klarer bare ikke følge meg fin uten. Litt skummelt egentlig? Mange spør også om jeg kan legge ut bilder av meg selv uten noenting, så da tenkte jeg å ta en liten "med eller uten?". Dere kan skrive hva dere synes er finest i kommentarfeltet!

Uten:

Med:

Leppestiften jeg bruker er fra Loreàl, en gullfarvet en i nr. 258.

Så, hva synes du er finest?

 

- ANDREA BADENDYCK

Juicy couture

Kjøpte denne i dag, en utrolig deilig kosedress. Elsker den allerede, synes også blåfargen er veldig fin! Fra Svean // Palleet

 

- ANDREA BADENDYCK

06/06/2011

Hei!

Kom akkurat hjem etter å ha vært i byen med venner, dyrebutikken og postkontoret. Haha, spennende? Var selvfølgelig også på skolen, men det gikk i det vanlige. Men merker at skoleåret begynner å ta slutt, er en del "youtube-timer" og "film-timer" dagene som er nå. På onsdag kommer jeg kanskje opp i muntlig eksamen, det er 50/50 sjangse. Kommer opp uansett, men da blir det i såfall neste uke igjen, pulje to. Jeg bare håper helt utrolig mye at jeg ikke kommer opp i spansk, i så fall betyr det knallhard jobbing, å snakke spansk er vanskelig! Ellers spiller det ingen rolle av de andre fagene, men krysser fingerne for rle/norsk/samf. 

Vet det ikke har vært så mye blogging i det siste, og nei jeg har ingen planer om å slutte. Skal oppdatere mye fremover og prøve å ha noen videoblogger, så bare følg med! Her er noen få bilder fra byen i dag, viser dere hva jeg kjøpte senere:Fine venner ♥

Hva vil dere lese om de neste dagene/ukene?

 

- ANDREA BADENDYCK

Fantastisk langhelg

Heihei!

Ah. Det føles fantastisk å kunne blogge igjen, virkelig. Merker hvor hektet jeg er på bloggen når jeg ikke får blogget, blir helt gal av det. Heldigvis har Tuva blogget litt så dere har fått noe å lese på da! Hun er søt da ♥ Nå er jeg hjemme fra Koster og kan endelig vise dere bilder. Langhelgen har vært utrolig koselig og vi har hatt fantastisk vær alle dagene. Familien til Axel er kjempeherlige! Trenger egentlig ikke å fortelle så mye, for jeg har kjempemange bilder! Men Koster er en øy i Sverige, og øya er utrolig koselig. Det er ikke lov med biler, så det er kun mopeder og syklister rundt på øya. Elsker det! Det gjør alt så mye hyggeligere på en måte...

På fergen fra Strømstad til Koster!

Også var vi fremme:


Garasjen og litt av huset til Axels familie.

Som sagt er det ikke lov med biler på koster, noe som gjorde at vi kjørte rundt på denne:

Haha, ser kanskje litt teit ut men slike er overalt på øya! Skikkelig koselig.


Hahah, i farta!

Is-sjappa:


Snuppeluppen ♥

Siden det var så flott vær solte vi oss selvfølgelig litt, men ikke så mye. Axel synes det er kjedelig, som sikkert mange andre gutter....


Vakkert!

I går leide jeg og Axel en tandemsykkel, som er sykkel for to. Haha, første gangen, og det var veldig gøy:


♥

Og så var det tid for krabbefisking:
Stolt!
Elmer, hunden til Axel. På båten med redningsvest, ntaaw!

Og til slutt noen søte bilder da:

Elsker deg! Takk for en herlig tur ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

04.jun.2011

Leste på komentarene at det var mange av dere som ikke viste hvem jeg var.... Vell, det er deres feil at dere har fulgt litt dårlig med i Andreas livshistorie...
Jeg og Andrea ble kjent med hverandre da vi var 3. Jeg husker ikke et liv uten henne, så kan ikke si noe om hvordan det hadde vært. Men det hadde ikke vært det samme, det er sikkert. 
Opp gjennom årene har vi delt alt. Mat, drikke, bamser, sminke, tannbørste, seng, dyne, kjærlighet på pinne og ikke minst kjæreste. 

Andrea kommer hjem i morgen, ikke fortvil. Dere skal slippe lidelsene av å lese innleggene mine snart. La meg bare sole meg i glansen av å kalle meg selv toppblogger 24 timer til!

I natt sov jeg lite. Hadde på alarm tidlig. Slumret bare to ganger for har valgt verdens værste alarmtone. DENNE.
Tror ingen hadde klart å drømme annet enn mareritt når denne forferdelige lyden ødelegger drømmen. Hvertfall klarte ikke jeg det. 
Jeg hadde ikke med kamera. Jeg har ingen planer om å fortelle om hva jeg hadde på meg. Men jeg gjorde i det minste noen bra innkjøp. Frokost på united bakeries, de har cookies med kokos!!! For en gangs skyld er jeg glad jeg brøt ut av gamle vaner og turte å kjøpe noe nytt. Anbefales. For de sære som liker kokos. Og masse sjokolade. 
Så kjøpte vi mat og dro på stranda. Dagens andre gode innkjøp. 
Innkjøp nr. 3 var en ACNE kjole. Eksamensgave til meg selv. Endelig ferdig. Finito. Done.
Slik er den:Beklager strandtrynet. Jeg har stekt huden min med sololje i 9 timer i dag. Det føltes immari bra. 
MEN KJOLEN HAR ET HULL!!! brenn acne. brenn.
Så jeg fikk ikke ha den på meg alikevell. 
Nå har jeg kastet bort enda mer tid på å leke toppblogger. Hvis noen vil sponse meg si ifra.
Nå skal jeg spise middag med noen venner. Jeg har utsatt middagen for å blogge. Tror de tar seg en jafs av spisebordstolene hvis jeg ikke serverer dem noe mat eller passer på dem snart. Etter det... tror ikke jeg tørr å si det, har merket mange blogglesere har kommentert hvor dårlige forbilder toppbloggere som er ute sent på kveldene er. Så jeg tenkte jeg ikke skulle si det, men jeg tror ikke jeg blir sponset uansett. Jeg skal på FÆST. 
 
Hilsen Tuva

PS. Til dere som ikke forstår hvorfor Kim har gått forbi MEG på topplisten.  Han hadde jukset på Paradise Hotel og det kom frem under finalen. Han har en blogg hvor man vil sjekke om han har komentert dette. Til og med jeg klarte å gjette meg til det uten å ha sett mer enn 37 minutter Paradise Hotel i år. 

PS 2. Neste gang Andrea reiser bort er jeg tilbake igjen. Håper ikke dere syns dette er grunn til å boikotte Andrea for ever eller blogg.no for den saks skyld. 

Kos og klem Tuva, igjen. Vet jeg skrev det istad men kos og klem var snillere avsluttning

God morgen

Hei alle mine kjære lesere! 

I dag har jeg en gledelig nyhet. Ikke nok med at det er snart sommer, meldt 22 grader og strålende sol ute i dag, eller at jeg er ferdig med praktisk talt alt av skole for i år, men at Andrea med Axel på Koster, så jeg har endelig fått sjansen til å ta over bloggen igjen! Håper dere har savnet meg. 

Hvis noen ikke vet hvem jeg er... dette er meg.....


.... i skrivende stund.

Og ettersom jeg ikke akkurat er typen: TOPPBLOGGER. Tenkte jeg heller å dele noe morro som opptar meg. 

Etter at jeg fikk Iphone 4 har en helt ny verden åpnet seg for meg.  En ny dimensjon av muligheter og morsomme øyeblikk mellom meg og meg selv. Ikke at spillene opptar meg så altfor mye. Jeg har vel aldri vunnet i brettspill i mitt liv, med mindre jeg jukser så mye at ikke engang jeg selv tror på det. Så det er jo ingen vits i å prøve seg på Iphone spill heller... Bare flaut igrunn. De eneste spillene jeg har lyktes på er  Air Hockey og Unblock Me. Sistnevnte har jeg forsovidt har runnet (skrives det sånn? det så rart ut...) to ganger. Altså, 400 beginner levler, 400 intermediate levler og 400 bonus levler... x2. 

Men det viktigste ved Iphonen min er likevell ikke spillene, men det fantastiske kameraet hvor jeg kan ta bilder av meg selv, uten å måtte ydmyke meg selv fullstendig i full offentlighet. For jeg klarer jo aldri sikte slik at det faktisk blir et bilde av MEG, enten blir det en halv rød husvegg eller at jeg ikke holder kameraet lenge nok til at det blir et ordentlig bilde. Og da må en prøve mange mange ganger før en kanskje, om en er heldig får et bilde, men da anstrenger jeg meg for mye til å smile uansett. 
Men Iphonen er genial på denne måten. 
I desember begynte jeg å ta bilde av meg selv hver gang jeg fikk sjansen i kanskje to uker, lagde jeg et album på dataen.
Daily Photos.  

Det er det smarteste jeg har gjort, noen sinne, nesten.  
Hvem har ikke tenkt: Skulle ønske jeg gadd å ta bilder av meg selv hver dag som denne karen har gjort, for å  se hvordan jeg har forandret meg fra dag til dag?

Hver gang jeg blar gjennom albumet nå holder jeg på å le meg ihjel for det er så mange morsomme bilder.
Dette er bare en liten del av det, og jeg har sensurert bort de styggeste for deres egen del. Men nå skal jeg ut og nyte solen, jeg har skrevet altfor lenge på dette innlegget. Blogging er vanskelig for oss dødlige. 

Håper dere får en strålende dag!

☀☀☀Tuva Emilie 

Fremme på Koster!

Hei! Nå er jeg fremme på herlige Koster. For de som ikke vet det, så har Axels familie hus her. Jeg var så heldig å få bli med, kjempehyggelig! Internett funker omtrent ikke i det hele tatt, brukte faktisk to timer på å laste opp to bilder! Derfor blir det nok dessverre ikke så mye blogging før søndag. Men dere får kose dere kjempemasse i helgen, det skal jeg. Koster er fantastisk!  :)

- ANDREA BADENDYCK

KosekveldElsker deg! Nå er jeg hos Axel, vi ser frustrerte fruer. Haha, vi er helt avhengige, har snart sett en hel sesong på to dager. Anbefaler alle å se frustrerte fruer, som ikke pleier å gjøre det. Finnes ingenting i nærheten av så bra og spennende, spør du meg ♥ 

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Topp //hm, skjørt // Gina tricot

Nå skal jeg møte Axel ved bussen, han skal være her litt. Senere i kveld blri vi hentet av moren til Axel for å sove der, fordi vi skal til Koster i morgen. Gleder meg utrolig mye, var der i fjor og det var helt fantastisk ♥ Kos dere i dag og nyt det fine været.

 

- ANDREA BADENDYCK