hits

juni 2015

15% på HELE Nelly ut dagen

Wohoo! Ut dagen i dag får dere 15% på hele sortimentet til Nelly :-D Man trenger ingen rabattkode, rabatten er allerede trukket fra på alle produkter. Her kommer litt inspirasjon med mine favoritter: 

HER // 2 HER // 3 HERHER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER16 HER // 17 HER // 18 HER

19 HER // 20 HER // 21 HER // 22 HER // 23 HER // 24 HER

25 HER // 26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER // 30 HER31 HER // 32 HER // 33 HER // 34 HER // 35 HER // 36 HER (adlinks)

Noe dere likte? ♥

Bokanbefaling: Et helt halvt år

... For en bok! Denne anbefaler jeg virkelig å teste ut til alle som liker å lese. Den er ganske tykk, men tro meg- man klarer ikke å slutte å lese etter bare et par sider. Jeg ble ferdig med den på 2 dager og ble faktisk ganske trist når den var slutt.. Dere vet når man leser og leser,  du drømmer deg inn i bokens verden og føler at hele livet ditt handler om den. Og så kommer du plutselig tilbake til virkeligheten når boken desverre er ferdig, haha. Men ja, denne boken er fantastisk sterk, rørende, morsom, fin, trist, lærerik og alt på en gang. Virkelig en bok man aldri kommer til å glemme ♥ Noen av dere som har lest denne? Og evt har noen andre bøker å anbefale?

LAZY DAYS

Topp fra Brandy Melville

I dag var vi på Amadores, som er en av de fineste strandene her på øya. Vi dro på beachcluben og slappet av der et par timer :-) Det er rart hvor sykt fort en uke på ferie går, nå har vi faktisk bare to hele dager igjen her! Men heldigvis har jeg både Marbella og Portugal i vente, så klager ikke. Ellers er jeg ferdig med boken min som var helt fantastisk fin, så den skal jeg legge ut en anbefaling om enten i kveld eller i morgen! Nå skal vi ut å spise middag, snakkes snart 

LEO ESPADRILLES

Skoene finner dere HER, finnes også i svart og gull HER ♥ (adlink)

Mange spurte meg om hvor disse skoene er fra da jeg la ut et bilde med de på Snapchat. Merket heter Marenas og jeg elsker dem! De var også i Nelly-pakken jeg fikk kvelden før jeg dro hit. Minner litt om Toms, bare tusen ganger kulere om dere spør meg. De perfekte sommerskoene og superbehagelige :-)

Ellers anngående hva som var annerledes i forrige innlegg: Jeg har tatt av extentionsene! Skikkelig deilig å slippe masse fester i håret og jeg må si jeg kanskje for første gang noensinne føler meg like fin uten extentions. Håret ser virkelig mye bedre ut enn det har gjort før og jeg merker det er mye fyldigere. Har en følelse av at jeg kan takke Haircare for det, men det kan vi snakke om senere :-D Utrolig deilig å gå med mitt ekte hår igjen, hvert fall! 

Beige set

Todelt sett HER // Veske HER // Solbriller HER // Hårbånd Missoni // Klokke Skagen Denmark

Jeg er som dere sikkert skjønner trygt fremme på Gran Canaria og koser meg masse! Været er strålende og livet er bra :-) Over her ser dere gårdagens anntrekk da vi skulle spise middag, og mye av det jeg har på meg er nytt. Fikk nemlig en Nelly-pakke på døren kvelden før jeg dro med masse fint, og da blant annet det jeg har linket til over. Vesken er jeg helt forelsket i.. Såå praktisk med en søt, liten veske. Chanel'en er den eneste "lille" vesken jeg har, og den er jo ikke så morsom å løpe rundt med hele tiden siden den er så dyr.  Så ja, veldig fornøyd med min nye, lille skatt fra Chloè. Nå skal jeg ned til bassenget for å få litt sol på kroppen! Leser en sykt bra bok nå, så gleder jeg til å ligge å lese litt. Regner med at det kommer en liten bokanbefaling om den veldig snart ♥

Forresten! Ser dere noe annerledes på meg? Ingen kommenterte noe om det forrige innlegg jeg la ut bilde av meg selv, så nå er jeg spent på om dere ser det nå som jeg nevner at det er noe :-) Denne gangen kommer jeg til å si hva jeg snakker om i neste innlegg, haha!

HADEBRA NORGE

... Gran Canaria here we come!! Haha, glede glede glede ♥ Nok en spontantur på meg. Holdt ut hjemme i nesten en uke da, ikke dårlig eller hva? ;-) Neida. Men når man har mulighet til å reise og sommeren nekter å ta turen til Oslo, så er ikke valget så vanskelig. Nå sitter jeg og kjæresten på gardermoen og flyet går nå straks. Vi blir en uke og så er jeg hjemme i 3 hele dager før turen går tilbake til Marbella igjen med familien til Henriette. Sånn jeg liker det! Ellers gleder jeg meg veldig til å dra tilbake til mitt kjære Gran Canaria, hvor jeg ikke har vært på snart 1 år. Savner det så masse, så det skal bli helt fantastisk å komme tilbake. Har liksom blitt litt som mitt andre hjem, etter at jeg har vært der så syykt mye de siste 2 årene. Vi snakkes der babes!

Vinn en uke på surfecamp med oss i Portugal

Hei!

Som dere vet skal jeg og noen andre bloggere på surfecamp i Portugal 2-9 august. Nå kjører vi i gang med en konkurranse hvor en heldig leser får mulighet til å bli med oss :-D Leseren vil få full pakke level 1 sammen med oss, som da er nybegynner surfekurs. Anbefaler alle å delta i denne konkuransen, for surfecamp i Portugal er noe av det beste jeg har opplved! 

Premien består av:

- 7 overnattinger 

- 7 frokoster

- 7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)

- Instruksjon (5x2 timer)

- Transport til surfespots de dagene vi ikke surfer på den nærmeste stranden

- Surf så mye du orker, gangavstand til bra surfing

- Organisering av utflukter

- Fri disponering av campens fasiliteter

- 2 yogapass

- Transfer tur/retur Lisboa og Lapoint campen

- Fly tur/retur Oslo - Lisboa

Det dere må gjøre før å delta:

- Lik Lapoint på facebook HER og følg dem på instagram (Lapointcamps)

- Svar på følgende spørsmål og send svaret til konkurranse@lapoint.no "Hva heter byen Portugal Lapoint surfecamp holder til i?" Tips: Ta en titt HER

Er du under 18 år så vinner du en uke på Surf Sommerleir i Hoddevik for 13-17 åringer inkuldert transport t/r Oslo eller Bergen til Stadt. Det kan du lese mer om HER!

Lykke til ♥

For en dag!

Hei babes!

I dag var den store dagen hvor vi skulle holde klessalg. Det kom sikkert flere hundre stykker, og de første hadde ventet siden halv 7 på morningen (!!!). Klessalget ble hvertfall veldig vellykket spør dere meg, og jeg håper dere som kom også hadde det gøy og fant noe dere likte! Var kjempehyggelig å møte dere- så masse skjønne jenter ♥♥ Jeg koste meg hvertfall skikkelig i dag, og det vet jeg de andre bloggerne også gjorde! Vi kommer til å holde et slikt klessalg i juni hvert år fremover, og skal prøve å time det med en konsert hver gang slik at mange som ikke bor i Oslo fortsatt får mulighet til å komme på klessalget :-) Her er litt bilder fra i dag:

Happyface!!

Søte chicas

Robin og Ørjan var dagens dørvakter ;-)

Sophie, Stine og MarnaGoodiebags til de første som kjøpte!Flotte blogglesere :-) Jeg har på meg en topp fra Brandy Melville og bukser fra Zara! 

Vi skrives mer i morgen, nå skal jeg kose meg med Orange is the new black før jeg tar kvelden. Wohoo! Sov godt jenter ♥

Sees vi i morgen?!

 

I morgen kl 11 skal som sagt jeg, Sophie Elise, Stine Steen og Komikerfrue ha klessalg. Lokalet ligger i kongens gate 12, som er en av sidegatene til Karl Johan og ligger rett ved Steen og strøm. Vi har sinnsykt masse klær og alt selges veldig billig! Som vanlig tar vi kun kontanter, så dere må huske å få tatt ut på forhånd. Ellers har vi både cupcakes, drikke og goodiebags til de første som kommer ♥ Håper på å se mange av dere, blir kjempehyggelig! Ikke vær redd for å si hei eller spørre om å ta bilde, det er bare koselig :-) Sees vi?

SISTE DAGEN I PARADIS

Noen bilder fra i dag! Vi tok som sagt turen til Ocean Club igjen og fikk sikret oss den siste brunfargen før vi setter snuten mot Norge. Flyet går 06.55 i morgen tidlig, så vi må dra fra hotellet i 4-tiden i natt. Ganske kjip flytid, for det er litt vanskelig å vite om man bare skal droppe å legge seg eller sove et par timer. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å sitte oppe, så får jeg heller sove litt på flyet :-) Nå skal vi ut å spise, og så ta noen øl før vi skal tilbake på hotellet for å pakke ferdig. Så trist å dra herfra, kunne gjerne blitt her resten av sommeren for min del, haha ♥♥ Håper dere har det fint og koser dere, kjære lesere :-) Vi snakkes fra Oslo i morgen!

Svar på ukens spørsmål

Er ikke klessalget 09.00 som Sophie sa? Nei, hun trodde det var da, men det er kl 11 det starter.

Er flybilletene til de forskjellige sufecampene noe man en er nødt til å ordne og betale på egenhånd uansett hvilken surfecamp man velger å dra til? Fly er ikke inkludert i prisene til Lapoint, så det vil være en ekstrakostnad. Men jeg er veldig sikker på at Lapoint kan hjelpe deg med hvilket fly du skal bestille og evt bestille det for deg :-) 

Hvordan ble du så brun som du har blitt? Haha, nei du.. Jeg har desverre ingen hemmelighet å dele der! Jeg har rett og slett mye pigmenter, noe som gjør at jeg får en dyp brunfarge veldig raskt og som holder seg lenge. 

Vi vurderer å reise til Marbella, men lurer på om det er dyrt der nede? Jeg vil si at Marbella er dyrere enn de fleste andre steder. Det varierer selvfølgelig mye å pris i forhold til hvor du evt spiser/fester/soler deg, for noen steder er ekstremt dyre i mens andre er helt greie. Da jeg var her for to år siden festet vi på et utested som heter Olivia Valiere, og der kostet EN redbull vodka hele 30 euro. Også kostet det 150 euro å komme inn.. Det er ganske drøyt! Vanligvis koster en redbull vodka rundt 12 euro på utestedene i Puerto Banus, men det er jo ganske dyrt i forhold til feks Gran Canaria hvor du får en for 4 euro. Så ja, Marbella er ganske dyrt men alikevell er det utrolig fint og gøy her, så jeg vil absolutt anbefale å ta turen :-)

Kan du skrive noe mer om reguleringen og hvordan resultatet ditt har blitt? Kommer til å skrive et utfyllende innlegg om invisalign i løpet av denne uken her. Er snart ferdig faktisk, og er utrolig fornøyd med hvor mye tennene mine har forandret seg hittils!

Hvilken størrelse har du i shortsen fra Zara? Small.

Hvilken størrelse har du i genseren? Small.

Går det ann å bare booke en dag på Ocean Club? Isåfall, hva er prisene? Aner ikke om man kan booke i forveien, vi bare dro dit. Prisene er vel fra 125-500 euro for en solseng, alt etter størrelse. Altså er det veldig dyrt, haha. Men det funker helt fint å ligge på den billigste sengen om man er maks 3 personer og prisen er ikke per pers men for sengen generelt :-)

Jeg tok akkurat piercing i navelen, og lurer på hvor du kjøper dine? Jeg har kjøpt alle mine på Ebay. Der koster det mellom 5-20 kr per piercing inkuldert frakt, altså ekstreeemt billig! :-)

Hvordan gjør du det med extentions i syden når du skal bade? Jeg bader og gjør alt annet som normalt, selvom jeg har extentions. Så lenge jeg er flink med kur og børster håret nøye hver dag så er det ikke noe problem :-)

Hvilken modell er Cèline solbrillene dine? Audrey.

Hva heter nettsiden du kjøpte toppen i headeren? Shopbop.com og merket på tunikaen heter Camilla.

Er det veldig dyrt på Pangea? Må man betale innganspenger eller kjøpe bord? Sjekker de legg? Det er ikke noe dyrere der enn andre steder, så vidt jeg vet. Drikken koster hvertfall det samme! Man må ikke kjøpe bord, men det koster 20 euro å komme inn. Det er masse innkastere som gir deg inngang for 10 euro eller gratis, så det kan lønne seg å snakke med de. De sjekket ikke legg på oss hvertfall, tror nesten ingen utesteder i Puerto Banus gjør det :-)

Hvordan er Zara skoene i strl? De er helt normale. Jeg bruker 38 og kjøpte 38 i de!

Bor dere på hotell PYR? Jepp! Et helt greit hotell, veldig billig og en helt fantastisk beliggenhet. Tar vel 2 min å gå ned til havnen i Puerto banus :-) Eneste minus er at det er veldig mange unge her på partytur (spesielt briter), altså kan det være en del bråk i gangene osv.

Hvor kjøpte dere flybilett og hotell? Vi kjøpte på Expedia.no. Jeg anbefaler å både sjekke fly og hotell seperat, og pakkereiser for å finne det billigste og beste alternativet!

Hvilken fundation bruker du? Jeg bruker min trofaste bestevenn fra Bobbi Brown, i fargen honey 5. Om noen er interessert i å lese om hudsminken min, så finner dere innlegg om det HER

Hvilket kamera, objektiv og redigeringsprogram bruker du på bildene dine? Jeg bruker Canon eos 600 d kamerahus og enten 50mm objektiv eller vidvinkel objektiv. Bildene redigerer jeg som oftest på Picmonkey.com :-)

Hvor kjøpte du dine Chanel Espadrilles og hvor mye kostet de? Jeg har to par. De gule kjøpte jeg på Chanel butikken i Paris for rundt 2000 kr, og de grønne kjøpte jeg på ebay for rundt 4-5000 kr. Tror de er ute av produksjon, så de er skikkelig dyre å få tak i på Ebay nå :-)

Hvordan behandler du vippene dine i forhold til vann? Som mange av dere sikkert vet, så pleier jeg å bruke mascara på mine. Og for å få av mascaraen, så bruker jeg vann hver eneste kveld. Jeg anbefaler ikke å fjerne mascaraen med sminkefjerner, for da kommer du til å rive av en haug med vipper. Spesielt olje skal ikke komme i nærheten av vippene! Jeg bruker varmt vann og så gnir jeg fingerne forsiktig over vippene for å fjerne mascaraen. Anbefaler å bruke Loreal sin gullmascara (volume million lashes), for den går av veldig lett med vann. Men ja, vippene tåler hvertfall vann veldig godt så det er ikke noe problem å få vann på de. Det er bare første dagen du skal unngå vann, men etter det trenger du ikke tenke noe over det :-)

Tenkte å bare samle litt av de siste kommentarene jeg har fått fra dere den siste tiden i et eget innlegg! Ser jeg ikke har vært så flink til å svare i kommentarfeltet, så da var det fint å få svart dere nå :-) Straks tar vi turen til Ocean Club for å få de siste solstrålene på kroppen før vi flyr hjem til Norge i morgen tildlig. Deilig!! Vi snakkes mer senere i dag ♥

OCEAN CLUB

SissyBabes :*Haha, 8 biter tempura maki for 300 kr.. Kanskje ikke heelt verdt det!

Bikini HER (adlink)

Her er fler bilder fra Ocean club! Jeg må nesten si at det er den fineste beachcluben jeg noensinne har vært på. Plaza beach er superdigg det og, men Ocean club er virkelig helt amazing. Det ligger i Puerto Banus, man går bare forbi plaza beach og rundt 3 min videre bortover stranden. Et stort minus er at det virkelig er svindyrt der! Den billigste solsengen koster 125 euro, så det sier vel sitt. Men alikevell så er det en opplvelse i seg selv å være der, Ocean club er rett og slett himmel på jord :-) Så ja, hvis lommeboken tillater det så anbefaler jeg alle som skal til Marbella i sommer å ta en tur dit! Fantastiske solsenger, deilig basseng, masse mennesker, bra musikk og skikkelig stemning. Tror vi tar turen tilbake i morgen, for det skal være skyfri himmel og vi må jo nyte den siste dagen til det fulle ♥ Vi snakkes mer i morgen dere, sov godt!

KIMONOKimono fra Berskha // Bikini HER (adlink)

Elsker den nye bikinien min fra Nelly! Passer superfint til brun hud og flashtattoos, som jeg brukte i går :-) Vi var på Ocean club og der var det helt fantastisk digg (og sinnsykt dyrt). Fler bilder fra Ocean club kommer i kveld! Ellers er i dag nest siste dagen her nede.. Litt trist men samtidig skal det bli godt å komme hjem, spesielt til verdens beste Mollybebi. På søndag (21.juni) skal forresten jeg, Sophie Elise, Stine Steen og Komikerfrue ha klessalg! Denne gangen skal vi ikke ha det hos Hendrix Hair, men i et lokale som ligger i kongensgate 12. Jeg har haugevis med klær som skal selges til en billig penge, og det vet jeg at de andre jentene også har. Vi åpner dørene kl 11 og jeg håper dere har lyst til å komme! Kommer til å skrive et innlegg med mer info senere + litt bilder av hva jeg kommer til å selge. Vi snakkes snart, babes ♥

Innkjøpene mine fra La Canada

Flash Tattoos fra Berskha (4 euro) // Kost fra Sephora (17 euro) // Dipliner fra Sephora (10 euro) // Leppestift fra YSL (37 euro) // Øyenskygge fra Dior (rundt 50-60 euro)

Bikini fra Women'Secret (27 euro)

Skjørt fra Berskha (13 euro)

Shorts fra Zara (30 euro)

Genser fra Zara (30 euro)

Topp fra Topshop (8 euro)

Topp fra Topshop (8 euro)

T-shirt fra Topshop (12 euro)

Kimmono fra Berskha (27 euro)Heels fra Zara (40 euro)

Her har dere innkjøpene mine fra La Canada! Jeg er veldig fornøyd, kanskje spesielt fornøyd med skoene. Altså, hvor kule er ikke de?? Også er de superbehagelige. Jeg handler mest på nett, så når jeg først shopper i butikker så koser jeg meg veldig. Shopping er jo så gøy! Det synes vel de fleste av oss jenter, hehe ;-) For dere som lurer så ligger La Canada i Marbella og tar ca 10 min med taxi fra Puerto Banus. Kjempefint kjøpesenter med masse butikker, de har både Topshop og Hollister blant annet! Nå skal jeg legge meg, i morgen skal vi tilbake på beachcluben og da skal jeg få tatt masse fine bilder. Håper dere likte innkjøpene mine ♥

TODAYS

Genser og shorts fra Zara // Veske fra Balenciaga

Tror faktisk det er et år siden sist jeg brukte vesken på bildene over! Har tenkt at jeg ikke liker den så godt, men etter å ha brukt den endel her nede har jeg blitt skikkelig glad i den igjen. Virkelig den perfekte "sommervesken" spør dere meg, passer så fint til brun hud og lyse anntrekk :-) I dag har det vært overskyet, noe som er såå kjipt når man er i syden, haha. Vi har vært ganske uheldige med været siden vi kom med mye skyer, ganske kaldt og lite sol. Men heldigvis er det spådd skyfri himmel og sol tirdag og onsdag, så da krysser jeg fingerne for at Yr ikke lyver! I kveld skal vi ta det rolig, for vi var ute til sent i går. Har en masse bloggarbeid som venter på meg, så det blir nok noen timer foran maccen. Nyt søndagen, så kommer innkjøpene mine fra La Canada i kveld ♥

Night out

Topp fra Tobi // Skjørt fra Bikbok // Klokke fra Skagen Denmark

Hei babes! I går kveld ble det en tur ut, og over her ser dere kveldens antrekk. Skjørtet er virkelig såå fint, sitter perfekt på kroppen og kostet ikke mer enn 299 kr! Elsker når jeg finner slike skatter. Jeg kjøpte det vel for noen uker siden, men kanskje det fortsatt selges? Vet det finnes i flere farger og jeg kunne tenkt meg å ha alle- haha. Ellers var det sykt gøy i går! Vi var først på News Café og senere tok vi turen til Pangea. Begge disse utestedene anbefales på det sterkeste om noen av dere skal hit i sommer! Begge holder til nede ved havnen :-) I dag skal vi ta det rolig, og straks tar vi turen til La Canada for å shoppe litt. Senere i kveld skal vi spise indisk ved havnen og så skal vi kose oss med president og boms til vi tar kvelden, haha. Deilig!! Koser meg så masse her nede, skikkelig glad for at vi booket denne turen. Nå krysser jeg fingerne for at jeg finner masse fint på La Canada, så skal jeg legge ut innkjøpsbilder til dere i morgen. GOD HELG ♥

Første dag i MarbzBikini HER (adlink)

Holaa fra Spania! Vi kom vel frem til hotellet i 2-tiden i natt, og i dag tidlig tok vi naturligvis turen til stranden. Det ble beachcluben på Plaza beach, hvor jeg har vært mange ganger tidligere. Anbefaler å dra dit på det sterkeste, selvom det svir litt i lommeboken :-) Vi var ikke så heldige med været og vurderte å dra hjem nesten med en gang etter vi kom, men heldigvis holdt vi oss tolmodige og det lønte seg. Var faktisk skikkelig kaldt, ikke noe sol og helt syyk vind! Vi lå og frøs under håndklene våre, haha. Men solen kom fram rundt 14.00, så da koste vi oss der til 18-tiden. Nå skal vi hoppe i dusjen, fikse oss og så er det ut for å teste ut utelivet her. Morroo ♥ Vi snakkes senere! 

NEXT STOP: Marbella

GLEDE! På søndag bestillte jeg, Henriette og Madicken en spontanreise til Marbella :-D I dag er avreise, og nå sitter vi på toget på vei til Torp flyplass. Jeg nevnte jo for dere her om dagen at jeg helt sikkert kommer til dra til et varmt sted snart, og jammen meg tok ikke det lange tiden før en reise var booket! Vi blir en uke og skal bo i Puerto Banus. Gleder meg såå mye til late dager i solen, shopping, gode middager og fest. Krysser fingerne for at internettet på hotellet er bra, men uansett så får jeg til å blogge ved å dele internett fra mobilen min. Denne gangen har jeg til og med tatt med kameraSTATIV i kofferten (haha), så som dere sikkert skjønner er planene mine å få oppdatert masse der nede. Velvel, vi snakkes fra Spania i morgen babes! Kos dere enn så lenge ♥

Endelig skal jeg tilbake..

// Sponset tur

20140923_PMestre_0000

IMG_4646_WEB

Lizandro_15For noen dager siden fikk jeg en fantastisk god nyhet, nemlig at jeg skal tilbake til Portugal på surfecamp med Lapoint!

Sikkert mange av dere som husker at jeg var der april 2014 med Madicken? Jeg kan med hånden på hjertet si at surfecampen i Portugal er noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Jeg elsker ferier som er litt annerledes enn bare en vanlig soleferie, og da er surfecamp helt perfekt. Du blir kjent med masse nye mennesker som du også bor på camp med, surfer hver eneste dag, drar på utflukter og bare har det helt fantastisk! Jeg gleder meg sykt mye til å dra tilbake, det skal bli SÅ GØY. Jeg husker jeg var litt usikker på om surfing kunne være så veldig morsomt, men herregud så overrasket jeg ble. Alle jeg var der med ble helt forelsket i surfelivet-  det var helt utrolig morsomt og man fikk en sykt deilig mestringsfølelse de gangene man klarte å stå på brettet. 

Om noen av dere er usikre på hva dere skal finne på i sommerferien, så anbefaler jeg absolutt å vurdere en surfetur med Lapoint. Man kan både reise alene, som par eller en vennegjeng. I sommer har Lapoint destinasjoner som PortugalBaliAustralia og Stadt/Norge. Campen er for alle mellom 18-35 år, og det finnes også egne ungdomscamper for de som er 13-17 år. Ungdomscampene kan dere lese om HER! Jeg reiser ned 2-9 august og skal bo på Camp Moinho. Jeg er så heldig at jeg reiser ned med både Anna Edwin og Julia Nyland, og jeg tror vi 3 kommer til å få det superkos på surfeferie sammen ♥ Det er bare å spørre meg i kommentarfeltet om det er noe dere skulle lure på anngående surfecamp :-) 

En følelse av sommer

Cardigan fra Brandy Melville // Topp fra Bikbok // Bukse fra Zara // Solbriller fra Cèline

Åh, endelig fikk jeg følt litt på sommeren! I dag har været vært helt nydelig i Oslo og jeg fikk ligget et par timer på terrasen i bikini. Såå deilig! Er jo kjempekjipt å ha sommerferie når sommeren aldri kommer, har jo vært skikkelig kaldt lenge nå. Jeg håper virkelig at sommeren kommer for fullt snart, det hadde vært kjempedigg :-) Ellers har jeg endelig funnet Cèline solbrillene mine, etter å ha trodd jeg har mistet dem i et halvt år nå. Gjett hvor jeg fant dem a? På gulvet på rommet mitt, inne i et Rayban brillecover. Går det ann?! Jeg ble hvertfall sykt glad, for det er ingen solbriller jeg elsker mer enn disse ♥ Nå har jeg en masse bloggarbeid som må gjøres, så det blir vel det kvelden min går ut på. Håper dere nyter resten av denne fine mandagen!

HENRI 20 ÅR

Bursdagsbaben ♥


Fanny, Fanny og Bennybooo ♥

See så fint Henri hadde gjort i stand :-)Verdens beste Henribro ♥ 

Litt bilder fra bursdagen til Henriette i går! Håper du hadde en kjempefin dag kjære og du vet at jeg er superduper glad i deg :-) Nå skal jeg se litt på Modern Family før jeg hopper til sengs, så snakkes vi mer i morgen. Om dere har noen bloggønsker for den kommende uken er det bare å si i fra i kommentarfeltet! Deilig å endelig være tilbake igjen med bloggen uten noe annet å stresse over :-)

That white dressKjole fra Topshop

I går feiret vi bursdagen til min kjære Henriette og var vel rundt 15 jenter. Henriette hadde ordnet så fint i stand og det ble en skikkelig bursdag med masse kaker, ballonger og god mat :-) Senere dro vi ut på byen og jeg sov hos Henri til i dag. Er faktisk 3 dagen på rad at jeg sover borte nå, så det skal bli syyykt deilig å komme seg hjem nå. Var flink blogger og fikk tatt endel bilder på bursdagen i går, men de tenkte jeg å vise dere senere i kveld. Likte dere kjolen min forresten? Den er et av de få innkjøpene mine fra New York og jeg er skikkelig glad i den. Synes den er superfin og jeg eelsker at den er hvit. 

SOMMERFERIE!!

Hei snuppiser!

I dag har vært min første dag med sommerferie og det er så deilig å være ferdig med fem eksamner :-) Jeg har jobbet utrolig hardt og er veldig stolt over egen innsats, så nå synes jeg at jeg fortjener en fin sommerferie før skolestart til høsten igjen! Sommerværet må jeg si hittils har vært ganske skuffende, men dagen i dag har i hvert fall vært veldig deilig. Kjenner jeg meg selv rett er det nok ikke lenge før jeg sitter på et fly til et varmere sted, for nå har jeg jo faktisk mulighet til å få reist endel siden skolen er ferdig og ingenting holder meg tilbake. Planene for sommerferien er ikke helt klare, men jeg har allerede to ferier i boks. Krysser fingerne for at sommeren 2015 blir BRA ♥

I dag og i går har jeg vært med verdens beste Fanny, som har begynt å blogge igjen! Hvis dere har lyst til å sjekke ut bloggen hennes, så kan dere gjøre det HER. Vi var en stund i byen i stad for å shoppe og kose oss litt, og nå ligger vi i sofaen til Fanny med filmkos og taco. Fredagskvelden sin det! Her er litt bilder fra i dag:
Hangover Heaven er verdens beste juice! Dere mååå teste den ut om dere skal til Joe & The juice en dag ♥

BAE :*

Dagens antrekk: 

Topp fra Zara // Bukse HER // Sko fra Nike

Craazy pants! Haha, de er jo litt spesielle men jeg synes faktisk at de er dødskule. Også er de helt seriøst verdens mest behagelige å ha på seg :-) Håper dere koser dere masse i kveld, så snakkes vi mer i morgen ♥

I <3 Lashes by Kasja

// Sponsede behandlinger

I dag dro jeg til Lashes by Kasja for å bli freshet opp av disse babesa! For noen utrolig søte, snille og flinke jenter. Weronica (til venstre) fikser alltid vippene mine og Kasja (til høyre) tar seg av negler :-) Jeg har gått til Kasja for vipper og negler i snart 2 år nå, og jeg kan nok ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker dette stedet! De vet virkelig hva de driver med og det er også så utrolig hyggelig å være der ♥ Her ser dere dagens resultat:

Dette må være mitt favorittdesign på negler sammen med vanlig fransk! Er faktisk 3. gangen jeg har denne kombinasjonen. Loove it ♥Ah, Weronica er verdens flinkeste på vipper! Se så fine de blir. Jeg har 13mm i lengde og 3d vipper. 3d vipper må jeg si jeg liker 1000 ganger bedre enn vanlige vippeextentions, rett og slett fordi det blir så mye mer. Jeg liker det litt unaturlig og mye når det gjelder vipper, og da er 3d tingen. Med 3d så får du opp til 7 vipper i en vift på hver naturlige vipp, altså blir det masse av volum. Jeg fikk også fikset brynene mine i dag, og resultatet av det ser dere på bildet over. De er superflinke på bryn, jeg har blitt helt avhengig av å farge og forme dem ca hver 2 mnd. Det er også veldig billig, så det anbefales å testes ut :-) Lashes by Kasja holder til i Tordenskiolds gate 7, som er første gate inn til høyre når du går forbi Ferner Jacobsen. Ca 5 minutter å gå fra nationaltheateret! Om noen vil bestille time, så kan dere gjøre det på hjemmesiden HER ♥

Noen av dere som har testet ut Lashes by Kasja enda?