hits

juni 2016

SWEET PANTS

// annonseRosa HER ♥


Grå HER ♥

 

Åååh, disse buksene dere! Etter at jeg fikk de har jeg så og si ikke brukt annet her hjemme. Jeg elsker behagelige klær, og disse joggebuksene er kanskje de deiligste jeg noen sinne har hatt. Er fleece på innsiden og alt ♥ Også synes jeg de er så fine på, ikke minst helt nydelige farger!

De er av merket Sweet pants, som er et nytt merke Weightless fører. Weightless, nettbutikken med blant annet wr.up buksene (rumpebuksene) har forresten nå et stort salg som jeg anbefaler å sjekke ut. Masse klær på 20-50% avslag :-) Dere husker kanskje de superkule "slangeskinn" buksene med highwaist som jeg viste dere HER? Disse blant annet er på salg nå. Weee!

Nå skal jeg på kino for å se "et helt halvt år", og jeg er sååå spent. Elsket jo boken, så håper filmen lever til forventningene. Vi snakkes igjen snart :-) 

NEW FAV- Leather jacket from Zara -

Si hei til mitt nyeste innskudd i garderoben! Her snakker vi forelskelse ved første blikk ♥ Hvor fin er vel ikke denne? Til tross for en pris på 549 kr synes jeg den ser sinnsykt bra ut på, og den har perfekt passform. Dessverre er jeg mildt sagt ikke den eneste som har oppdaget denne skjønnheten, for den er å se over alt på jentene i Oslo om dagen- haha. Men måtte ha den uansett :-)

Gult er kult, og jeg er veldig fornøyd! 

Zzzunday

Skjorte fra Zara // Skjørt fra Bikbok // Solbriller fra Céline

To bilder fra i går! Etter vorset ble det en tur ut på byen, og valget falt på Lawo terrasse. Var masse mennesker, men god stemning og en supergøy kveld. Flere gode venner kom, og vi koste oss masse ♥ I dag har jeg egentlig kun slappet av fra jeg våknet, og har planer om å gjøre det resten av kvelden også. Har ikke fått sett ferdig Orange is the new black enda, så tenker jeg skal ha et lite maraton med de siste episodene nå :-) Søndager er det lov å bare late seg, og lade opp for en ny uke ;-)

Håper helgen deres har vært super!

SATURDAYJakke og genser fra Missguided // Bukse fra Topshop // Veske fra Cèline

 

- PINEROLO DATE -


Noen bilder fra i går! Jeg og Henriette møttes i bogstadveien for å titte litt rundt i butikker, og et par godbiter fra Zara fikk bli med hjem. Tenker å vise dere i morgen, er superfornøyd :-D Etter shoppingen satte vi oss ned på Pinerolo, som uten tvil er min favorittresturant i Oslo. Maten der er helt VILL, og kan ikke sammenlignes med noe annet sted. De trøffelfriesene dere ser på bildet over er så magiske, naaaam ♥ Evig elsk på Pinerolo, haha. Nå skal jeg på jentemiddag hos Isabel før det blir en tur ut. Vi snakkes igjen i morgen, håper lørdagskvelden deres blir fin!

EN MÅNED IGJEN

Sist jeg skrev om skattesmellen min her på bloggen var i november 2015, og det innlegget kan man trygt si tok av. Innlegget ble delt over 1000 ganger på facebook, de største avisene i landet ønsket intervjuer med meg, og jeg deltok på God morgen Norge for å snakke om innlegget. Om dere ikke har fått med dere dette innlegget eller ønsker å lese det igjen, så finner dere det HER. Der forteller jeg også om hvordan jeg totalt mistet kontrollen over økonomien ettersom bloggen vokste og inntektene bare ble større og større.

Det er mange av dere som har lurt på hvordan det går med skattesmellen nå, så da tenkte jeg å gi dere en liten update. Jeg har faktisk bare EN nedbetaling igjen før jeg er helt gjeldsfri og kan starte et nytt kapittel i livet mitt. Det er helt sinnsykt å tenke på.. 30.000 kr har jeg igjen å betale, av totalt 1,3 millioner kr. Et skyhøyt beløp, som var skatt for 4 år med høye uskattede inntekter, straffeskatt, høye renter og uskattede gaver (spons). Straffeskatten er på hele 70%, og det er sinnsykt. Det betyr at om jeg feks tjente en million kroner i 2013, skal jeg skatte hele 700.000 kr av det året. Heldigvis fikk jeg ikke straffeskatt på mer enn et av årene, men det utgjør uansett en stor forskjell. 

Jeg kan innrømme at den dagen jeg fikk beskjed om at jeg skyldte såpass mye penger var det vanskelig å se lyset i enden av tunnelen. Dere kan vel tenke dere selv hvordan det hadde føltes å få det beløpet slengt i trynet, uansett hvor fortjent det var eller ikke. Det føltes ut som at livet mitt var over og det fristet kanskje mest å bare gi opp, men heldigvis har jeg klart å ha en positiv og optimistisk innstilling hele veien. Jeg bestemte meg for at dette skulle jeg klare, uansett hvor mye jeg eventuelt måtte ofre. Og nå sitter jeg her, to år senere og har straks nådd målet mitt. 

Juli er siste innbetaling til skatteetaten, så er jeg ferdig- for godt. Det føles rart, for selvom jeg sitter her og skriver dette nå, tror jeg nesten ikke på det selv. Skattesmellen har vært en stor del av livet mitt i så lang tid nå, så at jeg faktisk straks er ferdig føles så urealistisk. Det har til tider vært tøft, vanskelig, frustrerende og vondt- men det har også gjort meg veldig godt. Jeg trengte en wake up call, og det kan jeg love dere jeg fikk. 18 år gamle Andrea som kunne svi av 100.000 kr i måneden på tull er ikke en person jeg lenger kan relatere meg til, og jeg føler denne hendelsen har gjort meg sinnsykt mye sterkere og ikke minst at jeg har vokst veldig som person. Jeg har virkelig innsett at ja, motgang er tøft og vondt der og da, men samtidig så utrolig viktig og lærerikt. Hvem hadde du vært i dag om du aldri hadde opplevd noe motgang opp gjennom årene, og fått alt servert på sølvfat hele livet ditt?

Jeg føler at jeg nå har fått en slags ny "sjanse" til å gjøre ting annerledes. Gjøre det jeg burde gjort fra starten av. Men jeg klandrer ikke meg selv heller, for jeg var veldig ung, og jeg tror mange hadde havnet i samme fella om de hadde vært like gamle og i min posisjon. Heldigvis har jeg nå full kontroll over økonomien med regnskapsfører og eget AS, og tenker ikke lenger på pengene jeg tjener her på bloggen som "mine" penger men firmaets penger. Jeg ser det kommer inn store beløper på firmakontoen, men kun en liten del av dette har jeg tatt ut i lønn til meg selv hver måned. Det har blitt en vane for meg, og det er noe jeg kommer til å fortsette med fremover til tross for at skattesmellen snart er nedbetalt.

Mest sansynlig får jeg kjøpt min første leilighet allerede etter sommeren, kanskje på høsten en gang, og det skal bli så spennende. Jeg skal i møte med banken i juli, og da får jeg naturligvis vite litt mer med tanke på hvor mye lån jeg kan få, hvor mye egenkapital jeg trenger osv. Enn så lenge skal jeg spare, spare og spare. Med andre ord begynner endelig fremtiden å se lys ut for meg, og jeg gleder meg til tiden fremover! :-) 

RIPPED DENIM

Jakke og genser fra Missguided // Tights fra H&M // Veske fra Givenchy

God morgen, fine venner! Dagen her startet tidlig, allerede kl.09.00 hos beste Lashes by Kasja for å få en liten fresh up på vipper og bryn. Nå er jeg en sjapp tur hjemom for å blogge og skifte, før jeg turer tilbake inn til sentrum for å møte Glenn. Vi skal titte litt rundt i butikker, spise lunch og få tatt litt bilder til bloggen :-) Kos! Ellers digger jeg jakken jeg har på meg her. Mamma og pappa på den andre siden var enige i at jakken var det styggeste de noen sinne har sett, og skjønte ikke poenget i å kjøpe ferdig ødelagte klær- HAHA. Man er forskjellige ja :-D Vil prøve å bli flinkere til å kjøpe litt mer "risky" og spesielle plagg, slik som denne. So cooool ♥

Håper dagen deres blir flott, så snakkes vi snart igjen!

BFFNoen bilder fra i dag med favoritten min ♥ Jeg og Henriette har faktisk vært bestevenner i hele 8 år nå, og er det én person jeg vet kommer til å holde seg i livet mitt for alltid utenom familien så er det henne. Vi har nå vært sammen et par dager i strekk selvom vi egentlig bare skulle henge en dag, og bare det er så typisk oss. Blir ofte til at vi er sammen 24/7 et par dager når vi sees, haha! En klassisk oss er også at vi aaaaldri legger oss til å sove når vi overnatter. Ender alltid opp med å ligge å snakke til typ 6 på morningen om alt i verden. Dere vet når man kommer inn på temaer som livet etter døden, hva er egentlig universet, hvorfor lever vi osv? Dit ender vi ofte opp i sene nattetimer, haha.

Er så glad jeg har denne snuppa i livet mitt- hun er der alltid for meg og vi har så mange gode minner å se tilbake på. Gleder meg til mer! Vi skal blant annet til Palmesus sammen om en drøy uke, og uken etter det går turen til marbz som nå har blitt en årlig tradisjon. Koselig :-) Vi snakkes mer i morgen, da kommer antrekksbilder av det jeg har på meg over her!

Bildene som aldri kom på bloggen #4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fake a smile :D

Ut med snusen før bilder xP xP

Alltid blid og fornøyd :-)
 

Blinskudd

Hahahahah PENA <3

Litt sinna på fotografen blir man jo i blant ;-)Litt vesketrøbbel xPAlltid like charming ;-)

Vind, langt hår og photoshoot er ikke alltid like gøy :OTørke litt tårer <333

HAHA! Var på tide med en ny "bildene som aldri kom på bloggen", og det er alltid morsomt. Bildene som kommer på bloggen er jo naturligvis de som ble finest fra shooten, så da er det gøy å vise dere de litt mer uheldige en gang i blant også. En liten dose selvironi er vel bare sunt :-D Om dere vil se flere vakre bilder av meg kan dere trykke HER, HER eller HER. God natt snuppiser :-)

SUNDAY CHILL

Hei fininger!

Fler som reagerte på at jeg sa jeg skulle prioritere bloggen denne uken og blogge masse, og så ble det ikke helt sånn. Grunnen til at det skjedde var at jeg fikk uventet besøk i helgen, og da ble det litt vanskelig. Men nå er jeg baaack :-)

Etter en fin økt på Elixia tidligere i dag tok jeg turen til Glenn, og her er jeg nå. Tok med meg kantarellsuppe som vi lagde til middag, og den er SÅ god. Finnes ikke i norge, så da jeg var i sverige på hytta sist kjøpte jeg med meg hele 15 poser hjem (!!!). En som er glad i kantarellsuppe med andre ord, haha ;-) Skal sove over hos Glenn til i morgen, og så står både trening og blogging på planen hos oss. Skal få tatt med kamera på Elixia og tatt litt bilder til dere ♥ Gøy!

Et av de beste menneskene jeg vet om- like fin på innsiden som utsiden. Dere kan lese bloggen til Glenn HER ♥Søte, lille Canelo!

Nå er vi klare Orange is the new black maraton. Dere har fått med dere at de har sluppet sesong 4 på netflix nå?! Det er jo tidenes serie, så jeg gleder meg maaasse. Kos dere skjønninger, så sees vi igjen her snart ♥

Tilbud på betakaroten!!

// sponset

- HOW I GET MY TAN -- Kjøp betakaroten HER -

Weeee! Nå har Good For Me tilbud på betakaroten, noe de aldri pleier å ha. Dere får nå tre bokser til 399 kr (normal pris er 189 kr per boks) ♥ Som dere vet er betakaroten en stor favoritt hos meg, og et produkt jeg bruker for å oppnå en dyp og langvarig bunfarge. Nå som sommeren er her er det jo den perfekte tid å starte om man ikke allerede har gjort det, så litt rabatt er ikke feil! Betakaroten er et helt naturlig produkt, men husk at dette er et produkt man i utganspunktet ikke har behov for. Om dere vil lese tidligere innlegg om betakarotenen fra Good For Me kan dere trykke HER, HER eller HER.

Klem!

SOME MORE..

God lørdag!

Over ser dere litt fler bilder av samme antrekk som jeg la ut her om dagen :-) Louis Vuitton sjalet er så genialt, for kan jo brukes på så mange forskjellige måter. Foretrekker å bruke det som belte, men kommer til å teste det ut som "hårbånd" i sommer. Tror det blir niiiice!

Ellers var jeg på kino i går og så The Conjuring.. Altså, wææææ. Jeg skjønner ikke at jeg turte, skrekkfilmer er egentlig noe jeg holder meg langt unna. Og å se det på kino gjør jo opplevelsen enda skumlere- med gigantisk skjerm, mørkt rom og høy lyd. Innrømmer at jeg satt med øynene halvveis lukket igjen under store deler av filmen og skvatt ganske intenst et par ganger, men den var absolutt både spennende og bra! Nå skal jeg på trening, snakkes senere ♥

Âme pure: Intensive cellulite eraser

// sponset

Holaaa!

Husker dere at jeg for en stund siden skrev om Âme pure sin kjente "Cit face roller"? Om dere vil lese innlegget igjen, så finner dere det HER. Det er en helt fantastisk hudbehandling som jeg har oppnådd gode resultater med, og som fra jeg testet den ut har blitt en favoritt innen hudpleie hos meg. Nå har jeg endelig fått begynt med en ny behandling de har, som jeg skal fortelle dere om i dette innlegget!

Produktet heter "Intensive cellulite eraser", og hva det er for ligger vel litt i navnet. Er så takknemmelig for at jeg har fått mulighet til å teste ut dette, for slike produkter synes jeg er SÅ morro :-) Dette er en skin-roller slik som ansiktsbehandlingen, bare at denne er dobbelt så bred og har dobbelt så mange nåler. Her ser dere markedes mest avanserte cellulittbehanding, hvor du oppnår 50-100% reduksjon av cellulitter:

Dette er hva som følger med i pakken:

♥ Selve skin-roller'ed (jeg har 1,00mm lengde på nålene)

♥ Intensive cellulite gel

♥ Intensive cellulite gel

♥ Steriliseringssprayer. 

Behandlingen foregår slik:

♥ Steriliser skin-rolleren og huden som skal behandles med sanitizer spray

♥ Rull frem og tilbake i forskjellige vinkler på ønsket område i maks 5 minutter

♥ Påfør raskt intensive cellulite gel på området du har behandlet med skin-rolleren

♥ Smør på intensive cellulite creme hver kveld i behandlingsperioden, bortsett fra kvelden du har brukt CIT Body Roller

Du skal behandle ønsket område i totalt 8 uker, og kun bruke skin-rolleren annen hver dag.Âme pure er den orginale CIT Body Roller behandlingen, og det finnes ingen tilsvarende som har så avanserte aktive ingredienser på markedet. Det er dokumentert effekt i 29 forskjellige studier, og etter en behandlig på 8 uker vil du se store resultater. Noen vil se cellulittene forsvinne 100%, i mens andre vil se en stor forbedring. Og ikke bare fjerner behandlingen cellulitter- studier viser faktisk også en slankende effekt på ca 1-2 kg! 

Jeg er nå på uke 3 i behandlingen, og så langt er jeg kjempefornøyd. Behandlingen tar ca 5-10 minutter hver gang, jeg synes ikke den er vond eller ubehagelig og allerede etter et par ganger så jeg merkbar forskjell. Skal sies at jeg ikke sliter kjempemye med cellulitter, men i likhet med mange andre på min alder begynner de å komme sakte men sikkert frem. Spesielt på bakside lår! Det er jo en naturlig ting, men om jeg kan slippe celulitter så sier jeg ikke nei takk.. Haha :-) Gleder meg veldig til behandlingen er ferdig, og da skal jeg fortelle dere om det endelige resultatet ♥

- Intensive Cellulite Eraser finner dere HER -

Det finnes en HAUG av fakta på Âme pure sin hjemmeside angående produktene, så der får dere virkelig vite hva enn dere måtte lure på. Anbefaler å ta en titt! Sjekk gjerne også ut tilbakemeldingene deres fra kunder HER.

Om noen heller skulle vært interesserte i å fjerne strekkmerker eller arr bør man velge "Intensive stretch marks eraser" som dere finner HER. Denne har jeg ikke fått testet enda, men krysser fingerne for at jeg får gjort det snart :-)

Ellers er dere heldige, for nå har faktisk Âme pure sommersalg. Alt på siden er nedsatt pris, og det er nå 50% avslag på Intensive Cellulite Eraser. Og hvis dere i tillegg bruker koden "ANDREA" får dere 200 kr ekstra rabatt ♥ De har også en kampanje hvor du kan bestille nå og betale fakturaen i september.

Til slutt må jeg også vise dere Duo-Multiplex Moisturizer! Altså- hvor fantastisk er vel ikke denne beholderen? Ser SÅ eksklusiv ut på badehyllen, hehe. Denne kremen reduserer acne, store porer, hudormer og tilfører masse god fuktighet. Lukter nydelig og kjennes fantastisk på huden ♥ Har brukt denne morgen og kveld en god stund nå, og håper den aldri går tom ;-)

Spør om dere skulle lure på noe anngående produktene! 

SHIRT DRESS

Kjole fra Zara // Skjerf/belte fra LV // Smykke HER (adlink)

God morgen, babes!! Her har dere noen bilder som beste Isabel tok av meg i går, i et av favorittplaggene mine. Denne kjolen kjøpte jeg på salg hos Zara for over 2 år siden, og synes den er så fin. Et lite kupp! Ellers vurderer jeg å bruke disse bildene som ny header- hva tenker dere? Har hatt headeren jeg har nå i snart et helt år, og når til og med dere sier jeg burde bytte snart så tar jeg hintet, haha. Blir deilig med en forandring, det er virkelig på tide :-)

Nå skal jeg en tur på Elixia før det blir jobb resten av dagen. Har mye å ta igjen nå etter å ha lagt bloggen litt bort den siste uken ♥ Kom gjerne med forslag til innlegg dere ønsker til dagene fremover, skal prøve å gjøre en skikkelig innsats nå! Den dårlige samvittigheten har inntatt kroppen for lengst, så nå må den bort :(( Haha.

Håper dere får en nydelig dag, så snakkes vi igjen etterpå!

Litt snikksnakk

Hei, fine lesere!

Jeg har nå blogget i 8 år, og blogging blir tatt mer og mer seriøst for hver dag som går. Nye regler og retningslinjer oppstår stadig vekk, og jeg må si at som blogger kan det være vanskelig å holde følge. 

I dag ble jeg kontaktet av VG. De har nemlig sendt flere blogginnlegg som handler om kosttilskudd skrevet av diverse bloggere til Mattilsynet for gjennomgang. De sendte meg en mail grunnet DETTE blogginnlegget i samarbeid med Good for Me. Manageren min, Isabel, tok derfor et telefonmøte med Mattilsynet. Det er naturligvis viktig for meg at jeg følger lovverket, spesielt siden jeg vet at jeg har mange unge lesere. Jeg ønsker selvfølgelig å kunne anbefale produkter jeg har gode erfaringer med på en riktig måte :-)

VG vil komme med en artikkel i nær fremtid om at innlegg som det jeg linket til over er uheldig markedsføring, og ba om en kommentar fra meg- men jeg ønsker heller å uttale meg her på bloggen. Mattilsynet sier selv at kommentarene de har gitt til VG er en generell kommentar og ikke direkte knyttet til mine blogginnlegg. Det er viktig at det presiseres at ikke alle har behov for kosttilskudd eller at effekten jeg får ikke nødvendigvis er noe alle vil oppleve etter bruk av produktet. Vi bloggere må være forsiktige med å gi medisinske råd.

Det er viktig for meg at dere vet at anbefalingene mine er basert på egne erfaringer. Jeg kommer til å passe godt på fremover at jeg presiserer at dette ikke nødvendigvis fungerer for alle. Vi opplever det veldig riktig og fint at vi fikk informasjon av Mattilsynet om dette i dag, og som blogger setter jeg pris på å kunne rådføre meg med manageren min og ha en løpende dialog med regulerende institusjoner. Mattilsynet fortalte oss at de ikke vil fatte noe vedtak vedrørende dette, kun informere oss slik at vi bloggere kan gjøre en enda bedre jobb.

Jeg liker å samarbeide med Good For Me fordi jeg opplever de som et seriøst og ærlig selskap som selger norske kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Betakaroten er et produkt som har hjulpet meg både mot soleksem og til å få dypere brunfarge, men jeg kan selvfølgelig ikke garantere at dette vil være opplevelsen alle får av produktet. Men dere vil fortsatt kunne lese om mine erfaringer med produktet fremover, enkelt og greit fordi betakaroten er et produkt jeg er veldig fornøyd med. Jeg er klar over hvilket ansvar jeg som blogger har ovenfor dere lesere, så fremover kommer jeg til å sørge for at ting blir gjort på riktig måte :-) 

Over til noe litt hyggeligere- dagens middag! Speltlompe pizza har jeg blogget om tidligere, og her i huset er det en stor favoritt. Det smaker SÅ godt og er skikkelig mettende. Ganske så sunt er det også, det eneste usunne er vel osten.. Og der kan man jo både bruke lett-variant og begrense hvor mye man tar på :-) Selv er jeg ikke så streng når det kommer til ost, må jo få kose seg litt også! Anbefaler absolutt å teste ut speltlompe pizza om dere ikke har gjort det, det finnes uendelig av varianter.. Sleng på noe du liker og har tilgjengelig, godt blir det nok uansett ♥

Nå er det sovetid på denne frøkna, vi snakkes mer i morgen! De neste dagene skal bloggen prioriteres først, det fortjener dere :-)

DøøøødHadde det ganske mye bedre på disse bildene enn hvordan jeg føler meg nå, haha. Som dere vet dro jeg ut på torsdag, og la meg dessverre ikke før 8.30 på morningen.. Så var det feiring av Emilie på fredag OG bursdagen til Henriette på lørdag. En 3 dagers med andre ord! For en som generelt ikke drikker mye og fester lite var det i hardeste laget. Jeg er virkelig helt død nå, og tror ikke kroppen min er så fornøyd. Kjenner meg rett og slett bare skikkelig dritt, og hater den følelsen mer enn alt. Gleder meg til å kickstarte uken i morgen med sunn mat og trening igjen, det trenger jeg virkelig nå :-)

Straks går turen hjem til mamma og pappa for å grille, og for å hente Molly som har vært der et par dager. Om jeg skal være lite hjemme passer jeg alltid på at hun får kommet dit, slik at hun slipper å være alene hjemme. Synes det er unødvendig at hun skal være alene hjemme om det finnes andre muligheter, og jeg er heldig som har foreldre som alltid tar i mot bebisen min med åpne armer og kjærlighet ♥ Snakkes mer i morgen!

HOTEL LYFE- Litt luksus i hverdagen -

Hadde helt glemt å dele disse bildene! Tilbragte to dager på Oslo's fineste hotell The thief for noen uker siden.. Snakk om hverdagsluksus :-) Room service, diggeste hotellfrokosten, spa, massasje og ikke minst en helt nydelig utsikt. Jeg har virkelig fått smaken på å være litt turist i egen by og sjekke inn på hotell, det er virkelig undervurdert. Selvfølgelig ikke noe de fleste kan unne seg ofte, men er det en spesiell anledning så kan jeg så absolutt anbefale å gjøre det. Perfekte bursdagsgaven til en kjæreste feks! Så herlig for både kropp og sjel å bli litt skjemt bort på hotell og få ladet batteriene ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til en kveld på byen. Har helt seriøst ikke vært ute i Oslo på 2 mnd, så var på tide nå! Håper torsdagen deres er fin, snakkes mer i morgen :-)

Så motivert!

BAE #1 ♥

Har dere smakt salaten på BIT? Hvis ikke- do it!! Beste salaten jeg vet om, med currydressing og marinert kyllingfilleet :-)

Kjole fra Missguided // Veske fra Chanel // Solbriller fra Dior

Dagen i dag har vært så fin. Gode venner, shopping og en god treningsøkt nå på kvelden! Jeg tror faktisk ikke jeg har nevnt noe om det på bloggen enda, men jeg er inne i en sykt bra periode med kosthold og trening. Dere som følger meg på snapchat har sikkert sett at jeg trener endel? Satt i gang dagen etter jeg kom hjem fra LA, og nå er det straks gått en hel måned. Trener ca 5-6 ganger i uken, og holder meg helt unna usunn mat/snacks. Til og med i Rhodos klarte vi å være flinke :-D

Vanligvis når jeg er inne i en slik god periode pleier jeg å ha en dag i uken hvor jeg kan spise hva jeg vil, men har liksom ikke cravet noe usunt- så da dropper jeg det like gjerne enn så lenge. Er superduper motivert, og gleder meg til å motivere dere også! Det vil dere vel? Skal få dratt med kamera litt på trening og komme med gode tips i matveien. Det blir braaa ♥

Ellers må jeg til slutt tipse om favorittsangen min for øyeblikket: "Sing me to sleep- Alan Walker".. Har den på repeat dagen lang, love it!!

Mine siste innkjøp

- BIKBOK -

 

- BRANDY MELVILLE -
 

- MISSONI -


 

- DIOR -
 

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine seneste innkjøp! Alt over er ganske så nytt, og noe av det har dere vel allerede sett på meg :-) Solbrillene var en stor invistering, men jeg er veeeldig fornøyd! De er rett og slett dødskule. Har klart å ikke miste Céline solbrillene mine som jeg har hatt i snart 3 år, så da satser jeg på at jeg klarer å ta like godt vare på disse. Ellers elsker jeg den grågrønne bikbok toppen- den kunne jeg tenkt meg i flere farger + beach kjolen er en stor favoritt.

Noe dere likte?

IDYLL

Pappa ♥ 

Verdens skjønneste trekløver! Mamma, mormor og morfar ♥Food heaven!!!! Mmmmm..Verdens beste lille Mollelulu ♥

Som dere ser har jeg tatt turen til Sverige! Denne gangen dro jeg alene med mamma og pappa, altså uten søsknene mine *datterpoeng* ;-) Haha. Hadde ikke noen spesielle planer i helgen, og flere av vennene mine har eksamener til uken, så da tenkte jeg det passet perfekt å bli med en tur nå. Elsker jo uansett å være her på hytta! Sitte på verandaen med en god bok, høre på fuglene kvitre og se utover innsjøen vår. Noe annet enn å hverdagen hjemme i Oslo sentrum, for å si det sånn.

Var også på tide å møte mine kjære besteforeldre igjen, som dere vet passer jeg alltid på at det ikke går for lang tid mellom hver gang. Man vet aldri hvor lenge man har de gamle, og jeg føler meg heldig som fortsatt har mormor og morfar i livet mitt. De er så gode, og synes alltid det er så stas å være med oss :-) Nå er det natta tid, ville bare si hei og gi et lite bildedryss fra min fine lørdag. Drar hjem igjen i morgen, men vi snakkes nok før den tid. KLEM!

Sminkevideo!

Holaaa chicas♥

Som jeg fortalte dere i går har jeg endelig fått laget en sminkevideo, og her får dere sett hvordan jeg sminker meg til vanlig. Tenkte å lage en til senere hvor jeg viser dere mer festsminke med winged eyeliner, contouring osv :-) Hadde klart å glemme øyebrynssminken min da jeg dro ned til Hellas, så dessverre er ikke det med i denne videoen. Men jeg pleier å bruke brynspudder og skråkost fra Mac, med mindre bryna er helt freshe etter form og farge hos Kasja :-) Husk å sett på HD-kvalitet, sminkevideoen er spilt inn med speilrefleksen min så det er topp kvalitet denne gangen! Here we go:

Og ja.. Våknet selvfølgelig opp med en liten kvise på haka den dagen jeg skulle spille inn sminkevideo, haha. Viser vel bare at vi bloggere er menneskelige vi også ;-) Produktliste med navn og farger finner dere i beskrivelsen på Youtube. 

Håper dere liker videoen, sleng gjerne igjen en kommentar!! ♥♥♥ 

NORSK SOMMER

Hei fra Oslo ♥

Endelig hjemme igjen, etter en ganske slitsom hjemreise midt på natten. Men fy søren så deilig vi har det i Norge nå, skikkelig norsk sommer! Da gjør det ingenting å komme hjem fra syden, haha. Krysser fingerne for at været holder lenge, for jeg har planer om i bli hjemme ut juni.. Reist så mye de siste månedene, også er jo sommeren her hjemme så fantastisk- så like greit å nyte livet litt i Oslo! Ellers skal jeg prøve å holde litt på med lappen denne måneden, men kan ikke love at jeg er disiplinert nok, hehe.. Kanskje dere har noen gode ord for å motivere meg, vil jo egentlig så gjerne ha den :((( Første skritt i riktig retning er vel å ta teoriprøven snart!

Favoritten!

Fineste Fanny & Fanny ♥

HenriBABEBikini fra Missguided // Shorts fra Runwaydreamz

Noen bilder fra dagen i dag, med mine fine bestevenner! Koste oss på Tjuvholmen i solen, helt herlig :-) Så glad jeg tok med kamera, fine sommerbilder med de man er glad i er jo så koselige minner ♥ Ellers må jeg nesten gi dere en god nyhet. Jeg har laget sminkevideo! YEY. Den er nesten ferdig redigert og kommer mest sansynlig på bloggen i morgen. Så gøy!!

Håper dere også har kost dere i dag, klem til dere fra meii :-)

I ♥ U, Good for me!

// annonse

Altså.. Jeg tror aldri jeg noen sinne har blitt så brun på bare en ukes ferie. La ut et bilde av brunfargen min på snapchat story i går, og da fikk jeg faktisk over 100 screenshots. Tydeligvis fler som synes jeg hadde fått god farge! Jeg har selvfølgelig tatt min daglige dose med betakaroten fra Good for me hver eneste dag her nede, som er min  beste venn på solferie. Det har søsteren min også gjort- hun begynte 10 dager før reisen, og er nå like frelst som meg! Ser nok ut til at jeg må donere et par bokser til henne de neste månedene, haha. Det skal sies at vi har ligget et par timer i solsteken hver dag her nede, men SÅ brun hadde jeg aldri vært i nærheten av om det ikke hadde vært for betakaroten.


 

Og det beste- null soleksem og null solbrenthet! Bare en dyp, gyllen og superfin brunfarge. Som dere vet beskytter jo også betakaroten huden, så det er et stoort pluss. Soleksem er noe jeg har slitt mye med, så bare det i seg selv er grunn nok til å gå på det for min del.  Fargen varer jo også mye lenger når man går på betakaroten, så nå satser jeg på at jeg får beholdt den flotte brunfargen min ut hele sommeren ♥ Betakaroten fra Good for me har nok en gang bevist hva den går god for, looove it!! 

En pakke med betakaroten fra Good for me inneholder 60 tabletter, og holder da til 2 måneders bruk. Jeg kan garantere dere at dere vil bli superfornøyde, selv hadde jeg aldri klart å slutte nå etter å ha brukt det lenge :-) Jeg går på betakaroten året rundt, men det er fordi jeg reiser mye og tar solarium med jevne mellomrom når jeg er hjemme i Norge. Man tar en kapsel om dagen, og burde starte minst 10 dager før en evt ferie og bør helst gå på det minst 14 dager etter ferien. Dette for at fargen skal holde så lenge som mulig- det vil vi jo ;-) 149 kr koster det per boks, noe jeg synes er en veldig overkommelig pris! Dere får kjøpt betakaroten fra Good for me HER. Bare å stille spørsmål om det skulle være noe ♥