hits

juli 2011

Saras nøkkel

Leste denne på bare noen dager i Spania, virkelig en bok å anbefale! Det er en bestselger over hele verden, og det kan jeg godt skjønne etter å ha lest boken. Utrolig spennende, trist, vakker og full av følelser! Det handler om en jødisk jente som het Sara under 2.verdenskrig, hun og familien blir kastet ut av huset sitt av det franske politiet for å bli sendt i døden. Hun vet ingenting om dette og gjemmer derfor lillebroren i et hemmelig skap, i troen om at hun veldig snart skulle komme tilbake å låse han ut. Timer blir til døgn, og Saras fortvilelse øker.... 

Noen anbefalinger til meg? 


- ANDREA BADENDYCK

NC

Haha, nå drar vi på Norway cup! Bare fordi vi bor nærme egentlig, tror ikke jeg hadde dratt om jeg bodde langt unna. Såååå gøy er det ikke! Men Axel spiller da, må jo være litt suportive! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Verdens beste hårkur

Denne hårkuren/håroljen fant jeg da jeg var på favoritt hårprodukt-siden min, blush.no. Sjekket ut topplisten over mest solgte produkter, og ble nyskjerrig når jeg så den lå på første plass. Vet også at mange av vennene mine bruker den og hadde hørt mye bra. Måtte bare bestilles, og ja, den er helt utrolig bra! Man påfører kun ca tre dråper i hånden, og kan enten påføre i tørt eller vått hår. Hjelper utrolig mye mot feks slitte tupper. I og med at det kun er et par dråper om gangen, er den også veldig drøy i bruk. Virkelig et fantastisk produkt, håret blir silkemykt og kuren lukter helt utrolig godt ♥ Den er veldig oljette, noe som er grunnen til at du skal ta så lite av gangen! Om du tar i en hel håndfull (som jeg klarte å gjøre første gangen siden jeg ikke leste brusanvisningen...), kommer håret ditt til å se kjempe fett/oljette ut, så det anbefales IKKE :) Haha. Dere finner den på blush.no, søk på biosilk therapy i søkefeltet. Den er satt ned fra 299 kr til 189 kr, så det er jo bra! Den kan også brukes som beskyttelse før retting/krølling av hår.

Fler som bruker / har prøvd denne?

 

- ANDREA BADENDYCK

Rosehav

Utenfor Oslo domkirke i dag. Vakkert og veldig rørende ♥ Må de omkomne etter Utøyaskytingen og bomben i Oslo hvile i fred.

 

- ANDREA BADENDYCK

Byen

Nå drar jeg, Elena og Veronica til byen. Veronica kom nå, så hun rakk ikke være med på bildene, hehe :) Kos dere i dag, fiiint vær! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Min flaks igjen x10000

Jepp, dere leser riktig, maccen min er ødelagt. Den ble jo først ødelagt, så etter to uker på reprasjon, var den endelig fikset. Jeg var heeelt klar for å få blogget igjen, og i det heletatt ha min egen pc, men neida... Først klikker den hvert minutt, så jeg må skru den av og på HELE tiden. Dagen etter står det "Intet nettverkskort installert", noe som bare var tull, maccen var helt dust. Så siden jeg ikke fikk internett bare lot jeg den ligge, og så gikk den ut på strøm. Tok den i laderen, men neida, den var DØD..Min flaks eller hva? Har ikke hatt pc siden starten av Juni nå. Den ble igjen sendt på reprasjon i går, så da får jeg den  forhåpentligvis tilbake igjen om to ukers tid. Hvis den ikke blir helt bra igjen denne gangen, må jeg kjøpe en ny. Er så LEI!!!

Får masse klager om dårlig blogging, men det er ikke min skyld. JEG HAR IKKE PC! Når jeg får blogget, låner jeg søsteren min sin, men det kan jeg ikke hele tiden. Så vær så snill ikke klag, jeg hadde blogget masse om jeg hadde hatt mulighet :) Nå er jeg hos Elena etter å ha hatt en koselig kveld med hun og Fanny. Fanny dro nå, og jeg og Elena skal legge oss straks. Wohoo, interessant!! Sov godt da ♥

Søta


Love uu ♥


- ANDREA BADENDYCK

At Mc Donalds

Heyho! Akkurat nå sitter jeg på MC Donalds for å ta en liten is med Madicken. Vi venter sammen på bussen hennes, når hun har tatt den, tar jeg trikken til Axel! :) Tenker vi leier en film ellernoe, blir koselig.

Nytt skjerf fra Malene Birger :):) Dere får se bedre bilde i morgen ellernoe. Har vært en kjempehyggelig dag med søsteren min, koselig å være med henne etter to uker på ferie. Ha en fin kveld da dere!

- ANDREA BADENDYCK

Stikker til byenNå skal jeg og sis til byen for å titte litt i butikker og egentlig bare kose oss! Været er jo også helt nydelig her i Oslo, så da er det dumt å sitte inne :) Etterpå skal jeg til kjæresten og overnatte, en natt alene ble for hardt... Hehehe, neida.

 

- ANDREA BADENDYCK

Sommersalg hos Coverbrands

Vi må vel utnytte at en av Norges største kosmetikksider har sommersalg?! De har nå utrolige priser (20-70%) på merker som Smashbox, Dermalogica, Glominerales, The balm og masse mer. Både favoritt highlighteren min OG øyenskyggepaletten er på 25%:

Highlighteren gir den perfekte glød og er virkelig drøy i bruk! Her er direkte link ♥

Øyeskyggepaletten fra The balm er kåret til å være verdens beste! Utrolig fine farger, god kvalitet og holder lenge. Her er direkte link ♥

De har også den fantastiske Ogloss på 40%!!:

Denne lipglossen er gjennomsiktig, men så fort den treffer leppene dine forvandler den på et magisk vis leppene dine til en perfekt rosafarge! Også utrolig deilig å ha på. Dere ser resultatet på bildet :) Direkte link her ♥

Det var bare noen eksempler fra meg, utrolig mye annet de også har salg på. Lurt å spare litt penger når det er såpass dyre produkter. Sommersalget avsluttes 31.07, så det er ikke så lenge igjen... Dere finner sommersalget her!!

Annonse

 

- ANDREA BADENDYCK

Palma del 1Indisk ♥♥♥
Aqualand!


Haha, bare tull.. Ser skikkelig skummelt ut, men det var ikke rett ned :) :)


Axel og da!!!

Såå fornøyd med dette bildet, var det ikke vakkert?


♥♥♥
Elsker deg!
Del 2 kommer i morgen ellernoe slikt, tok ca 2000 bilder, haha! Sov godt ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Landet!!

Nå er vi vel fremme i Norge, så nå blir det endelig skikkelig blogging :) Bildedryss fra ferien kommer i kveld!

- ANDREA BADENDYCK

Tid for blogging? Eller ikke?

Hei! Er veldig usikker på om det er tid for å blogge igjen. Mange klager på at jeg mååå blogge snart, men likevell vet jeg ikke om det blir riktig i forhold til massedrapet på Utøya... Det er jo fortsatt veldig ferskt og jeg vet flere av mine lesere er pårørt. Hva mener dere? Nå skal vi ut i Palma, titte litt rundt og spise middag. Vi drar forresten hjem onsdag, føles forferdelig å være borte fra Oslo nå. Skulle ønske jeg var hjemme så jeg kunne deltatt i domkirken og ikke minst delta i rosetoget i dag.

Klem til dere <3

Over 80 unge døde på Utøya

Jeg blir kvalm. At et menneske kan skape så mye ondskap er utrolig. Hvordan et menneske er i stand til å gjøre noe så umennesklig, skjønner jeg heller ikke. Hvorfor drepe over 80 uskyldige politisk interesserte ungdommer på sommerleir? Hva hadde de gjort for å bli så brutalt sendt i døden? Ingen verdens ting. Tenk for et mareritt det må ha vært for de som var på Utøya når dette skjedde, det er som å bli dratt inn i en skrekkfilm. Tenk den redslen.... Løpe for livet, gjemme seg for en gal morder, se venner bli skutt rett foran seg og ikke minst synet av alle likene og blodet på bakken. Jeg grøsser av tanken, ord kan ikke beskrive hvor forferdelig dette er.

Gjerningsmannens handlinger er så kaldblodige at jeg synes han skal sitte inne livet ut. Å ha gjort noe så Umenneskelig som dette er utilgivelig, og ikke minst all den sorgen og smerten han har skapt for familie av avdøde og andre pårørende. Over 80 ungdommer, det er så mange!!! En koselig sommerleir som alle hadde gledet seg til ble forvandlet til et mareritt... Dette er grusomt, forferdelig, ondt, og ja- ord kan ikke beskrive hvor fælt dette er. Hele Norge er i sorg, utrolig mange har mistet sine nære. Dette må aldri bli glemt, 22/07/11 vil bli husket. Av respekt kommer jeg ikke til å blogge vanlig i nærmeste fremtid. Jeg sender varme tanker og kondolerer til alle pårørende, vi sørger med dere.

God natt

Hei igjen! Tenkte bare stikke innom for å si natta. Tv'n har stått på i timesvis nå, jeg håper vi snart finner ut mer. Hvem/hva som står bak alt dette forferdelige.. Jeg håper også at ingen jeg kjenner er pårørt, men det får jeg vel vite snart. Sender varme tanker til de som har mistet eller savner noen! Nå skal jeg legge meg og få tankene litt bort fra alt kaoset en stund. Er spent på morgendagen...

Marineland i dag var forresten utrolig bra! Sjøløve og Delfinshowet var fantastisk! For noen flotte og kloke dyr, ble veldig imponert. Sjøløver er forresten de søteste noen sinne, ååhh.. Im in love!! Var så heldig at det gikk ann å ta bilde med disse herlige skapningene, så da benyttet jeg sjangsen:

<3 <3 <3 Bildene skal helt klart rammes inn, minner! Anbefaler alle å dra innom Marineland hvis dere har et i nærheten når dere er på ferie. Sov godt da, snakkes i morgen.

- ANDREA BADENDYCK

Sjokk

Wow, fikk virkelig sjokk da søsteren min ringte hjemmefra og fortalte om at Oslo er blitt bombet. Dette et helt forferdelig!! Jeg kjenner gåsehuden spre seg over hele meg, tårene presser på. Bombing i Oslo sentrum, flere døde og skadet, bygninger ødelagt. Og ikke minst skyteangrepet på Utøya, nå melder de mellom 20 og 30 døde! Fy faen, for et mareritt... At det går ann?! Dette er helt forferdelig, jeg skjønner ikke hvordan noen er så syke at de kan gjøre noe slikt. Ingen vet heller hva som vil skje fremover, om det vil bli fler angrep. Gruer meg til å komme hjem, hva skjedde med trygge Oslo? For en katastrofe.. Håper virkelig alt står bra til med dere og deres nære.

- ANDREA BADENDYCK

Oppdatering fra Mallorca

Hey hey hallooo!! Haha, bloggen min er helt elendig her nede, tør så vidt å lese kommentarene deres.. Er heldigvis hjemme om seks dager da, og da blir det blogging som før;) I dag har vi vært på et marked, vært på strand i Alcudia og spist på pizzahut! En veldig koselig dag. I morgen skal vi til Marineland og se delfinshow , gleder meg!!

Pizzahut har verdens beste pizza!!! Dere MÅ prøve hvis dere er i utlandet. Masse smeltet ost i pizzaskorpen er ikke akuratt noe jeg sier nei til, mmm! :)

Kjøpte litt smykker på markedet! Armbåndet satt jeg sammen selv, synes det ble veldig fint :) Elsker slike armbånd! Nå skal vi spille litt Alias, og sikkert legge oss etter det. Snakkes søtnoser!

-ANDREA BADENDYCK

Aqualand

Hei! I dag har vi vært i Aqualand, altså en vannpark med masse sklier osv. Det var kjempekoselig og gøy. Man kunne betale ca 100 kr for å leie en sånn dobbel badering til å ta noen av skliene med, så det gjorde jo jeg og Axel. Men så fort vi la den fra oss for å ta en sklie det ikke var lov med badering, hadde selvfølgelig noen stjålet baderingen vår.... Sykt irriterende! Ringene hadde hvert sitt nr, så da løp vi rundt og så etter nr 362. Etter ca 15 min ser jeg plutselig baderingen vår med vårt nr bli bært av to små gutter, så da løp vi bort å tok den tilbake... Jeg bare "Its ours?" og han lille gutten på sånn 7 år bare "Okey" og løp. Haha, de ble nok litt redde av å bli tatt på fersken :) Vi fikk heldigvis ha den i fred resten av oppholdet. I morgen skal vi på tur med undervannsbåt, gleder meg!!! Her er et bilde av meg, Axel og en papegøye på Aqualand i dag:

Koozy <3 De prøvde å få oss til å ha en gigaslange på skuldrene også, men det ble litt i overkant, haha. Jeg har forresten fått noen spørsmål om hvor jeg er, så for de som ikke har fått det med seg er jeg i Palma, Mallorca. Sov godt!

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Nå har vi akuratt kommet tilbake til hotellet etter en deilig middag på Indisk resturant. Elsker indisk og annen asiatisk mat!! Mmmm

Fine kjæresten miiin!!! Sweet dreams da dere :)

- ANDREA BADENDYCK

Lets go Juicy

Hei!! Woho, ble glad når jeg fant ut at det var juicy coture her nede :) :)

iPhone deksel

Lommebok! :)

Kosebukse! Er veldig fornøyd med alt, nå skal vi gå å bade. Ciao :)

-ANDREA BADENDYCK

A normal day in Palma

Hei! Er egentlig ikke så mye spesielt å blogge om her nede. Det går i det samme :) Sol, bading, shopping og mat! I dag har vi vært på stranden, jeg er helt forelsket i "Saras nøkkel", så jeg lå å leste den i et par timer. Axel synes nok jeg er litt kjedelig, men søt er han med dykkemasken når han hopper fasinert i bølgene helt alene i timesvis uten å gå lei. Hihi!

Skikkelig digg lunch på strandrestauranten i dag!

På resturant i sted! Elsker deg <3

Dessert, her er det kule-is hver kveld :) Sov godt da dere, så snakkes vi i morgen.

- ANDREA BADENDYCK

Good night

Hei! Haha, nå er iPaden i orden. Men SELVFØLGELIG er iPaden som iPhonen, at det ikke går ann å laste opp bilder når man er logget inn på blogsoft.. at det ikke er noe usbport slik at jeg kan legge inn bilder fra kameraet. Men dere vil vel heller mobilblogging enn ingen blogging? Regner med det da :) I dag har vi vært på stranden hele dagen, deretter kikket litt rundt i butikker og så spist. En veldig koselig dag! Fra og med mandag skal vi leie bil, så da regner jeg med at vi har noen opplevelser i vente!! Er kjempekoselig å ha med Axel forresten, han gjør turen 1000 ganger bedre <3

Beste <3

Kjøpte meg Ray ban Wayfarer isted, er kjempefornøyd! :)

Paaalmer, summerfeeling!! Snakkes i Morgen :)

- ANDREA BADENDYCK

Min flaks

Hei! Haha, vi klarte ikke å få iPad'en til å funke. Eller ja, den må starte ved å koble til iTunes, men selvfølgelig med min flaks så reagerte ikke maccen på iPaden(?) Så vi kom ikke lenger enn dit i går. Men vi skal dra innom en Apple butikk i dag for å få hjelp, så da får jeg forhåpentligvis blogget med ordentlige bilder snart... Blir gal av å ikke ha pc å blogge på, vil blogge masse her nede!!! Nå ligger jeg ved bassenget og soler meg. Jeg leser Saras nøkkel, har så vidt startet, men har på følelsen at jeg kommer til å sluke den på noen dager! Dødsspennende allerede:) Senere skal vi shoppe, det er såååå mye salg overalt her, gleder meg!! Kos dere, så snakkes vi snart.

På flyet

Hei! Nå letter snart flyet til Palma, Wohooo :) Blir blogging der, mamma kjøpte en iPad på flyplassen så da er bloggingen sikret hvis maccen fortsetter å være slem!! Ps: Axel er søt<3 Hilsen Axel

Fml

Hei! Fikk endelig tilbake maccen i går fra reprasjon, men selvfølgelig, med mitt hell, så funker selvfølgelig ikke airporten på maccen. Passer bra når jeg skal til Mallorca i morgen eller hva? Argh.... AirPort er Internett på maccen, det står "intet AirPort kort installert" når jeg tar musen over. Internettet funket første gangen jeg prøvde, men nå kom plutselig det? Blir gaaaal, noen som vet hva det kan være? Det er ingenting galt med nettverket i huset, det er "airporten" på maccen :( Jaja, her er dagens outfit som jeg egentlig skulle legge ut på maccen. Fikk heller ta bilde av bildene via iPhonen og blogge på den..... Sykt dårlig kvalitet:

På Fridays

Hei!!! Nå har jeg lastet ned blogg.no appen på iPhonen, noe som betyr masse randomme oppdateringer via 3G nett. Passer fint for meg som aldri er hjemme :) Atm sittet jeg og verdens beste Fanny på Fridays og har akkurat bestillt Oreo madness <3<3<3 Begge reiser i morgen da... Jeg til Spania og hun til Hellas! Da blir det igjen to uker å vente til neste gang..... Jaja, nå må jeg slutte å være asosial, vi snakkes søtnoser!!!

Natta

Hei!

Reisen hjem gikk veldig fint, spesielt siden jeg hadde selskap av disse to:Helt tilfeldig at vi skulle ta samme fly hjem, men utrolig koselig. Søøøte Fanny på bildet, kommer til å savne deg ♥

Det var veldig deilig å være hjemme i Norge igjen, frisk tempratur. Man blir litt lei av den tette, varme luften i syden, er veldig glad jeg ikke bor der permament. Det var også veldig koselig å se familien igjen, er så glad i alle sammen! Søsknene mine hadde bursdag, men siden søsteren min hadde en avtale med venner på kvelden, ble det heller Peppes Pizza på døra enn Fridays. Digg det å da! De er de beste søsknene, elsker dere, Ulrik og Madicken ♥
Fiiiiine tvillinger ♥♥♥ Håper dere hadde en superduper 19års dag!!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Spray tan

Hei!

Mange lurer på hvorfor jeg er brun året rundt. Om vinteren tar jeg litt sol, men bruker mest selvbruning osv i og med at solaruim ikke er bra for kroppen. Jeg har hele tiden sverget til St. Tropez, og jeg gjør det fortsatt når det gjelder selvbruningsKREM. Men jeg tenkte å anbefale noe annet nå, nemlig spray tan! Fikk min for et par mnd siden, har brukt den her og da, og er kjempefornøyd!

Første gang jeg brukte spraytan ble jeg veldig positivt overasket. Har pleid å bruke krem, men spray var mye mer lettvindt. Jeg sprayet meg selv, men det er nok litt lettere å få noen til å spraye for deg. Jeg ble kjempebrun så fort jeg fikk spraydusjen på meg, og brunfargen varte flere uker uten at jeg trengte å ta på mer. Fikk heller ingen problemer med flekker, så det er superbra! 200 kr er vel heller ikke så aller værst pris? St. Tropez koster jo nesten 1000 kr for en stor flaske..

Tips:

♥ Du må spraye deg selv i dusjen eller et annet sted det er lett å vaske vekk søl! Fordi mye av spraydusjen detter jo selvfølgelig ned på gulvet, så hvis du sprayer i dusjen er det lett å skylle det vekk :)

♥ Dusj dagen etterpå. Da forsvinner det overflødige og det ligger en jevn brunfarve igjen!

♥ For at fargen skal vare lenger, spray en gang til ca en uke senere.

Kan kjøpes her, søk på "tans" i søkefeltet!

 

- ANDREA BADENDYCK

Siste kvelden

Hei!

For dere som ikke visste det, reiser jeg hjem fra Frankrike i morgen. Flyet går 13.40, så vi må reise herfra senest 10. Blir deilig å komme litt hjem, men er jo ikke hjemme så lenge.. Bare tre dager senere, altså den 14, reiser jeg med mamma, pappa og Axel til Mallorca/Palma. Gleder meg selvfølgelig til det! ♥

Jeg og Henri tok en siste middag her i Frankrike istad. Bestillte Lasagne, elsker det:

Her er forresten dagens outfit:
Topp fra Hm // Skjørt fra Gina Tricot // Ring fra Claries // Veske fra Topshop

I morgen har søsknene mine bursdag (Ja, de er tvillinger). De blir 19 år, så i den anledingen skal familien ut å spise på Fridays. Så da blir det å komme seg hjem fra flyplassen, legge fra seg koffert osv og så rett ut igjen. Litt stressende kanskje, men veeeldig hyggelig da ♥ Snakkes i Norge!

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Antibes land

I går var vi i Antibes land, et tivoli. Det var dødsgøy! Elsker karuseller og kiling i magen ♥ Dere ser den aller høyeste karusellen høyt oppe i været der? VI TOK DEN. Haha, det var helt sykt! Den svingte frem og tilbake, rullet rundt og vi var opp ned. Tror det er den skumleste karusellen jeg noensinne har tatt, bare se så høyt oppe den er?! Haha, men jeg elsket den!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Klar for sleepover

Hei!

Nå skal vi til søte Xsandra som er en halvt fransk og halvt norsk jente som bor her nede. Vi har blitt kjent med henne her nede og har vært med henne et par dager nå. Vi skal overnatte der, så det blir sikkert veldig koselig! Blogges senere ♥

Bestevennen miiin :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Hei!

I dag var vi først på stranden til sånn rundt 4 og etter stranden dro jeg og Henriette til William. Vi var barnevakter for den søte søsteren hans Fanny. Det var kjempekoselig, herlige mennesker ♥Fanny søta! Best friends ♥

Fant nettop ut at Fanny og William tar samme fly som meg hjem på mandag, så da slipper jeg å reise/finne fram alene. Ble glaaad, har gruet meg litt :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Det spøøøkerHenriettes rom her i Frankrike er offisielt det skumleste rommet noen sinne! Alle møblene er skikkelig gammeldagse og det er et gigaskap (?) som dere ser på det nederste bildet, som er LÅST. Senest for to dager siden våknet vi midt på natten av at kles-skapdøren (den med speil på) smalt igjen av seg selv, og vi klarte ikke å sove på mange timer. Vi var såå redde! Og nå hadde begge to nesten sovnet, men så plutrselig kom det masse ekle knistrelyder i rommet som begge våknet av. Så fort vi snudde oss så begge to at det lyste ut av det låste skapet, helt seriøst. Lyset blendet oss! Begge hoppet ut av sengen og løp bort for å skru på lyset. Nå ligger vi livredde i sengen og tør ikke legge oss.. :( Vi har dekket for nøkkelhullet, siden vi føler at kanskje et eller annet er der inne som ser på oss når vi sover..

Det er første gangen jeg noensinne har OPPLEVD at det spøker, har ellers bare vært redd for det. Ææ, vil ikke sove her igjen!! :( Tror du på overnaturlige ting?

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på noen spørsmål

Hei!

Får stadig vekk spørsmål, så derfor tenkte jeg å svare på de jeg fant fra de siste dagene:

Hvem har laget headeren din? Fikk så utrolig mange, så jeg bare lastet ned alle sammen. Aner ikke hva den personen heter, hvis jeg skal bla gjennom hundrevis av mail for å finne det ut kommer det til å ta lang tid. Men hvis du som har laget den leser dette, så si gjerne navnet ditt! :)

Hva heter det merket som hjalp mot kviser? Mario Badescu

Har du vært og sjekket hvilken skole og linje du har kommet inn på? Kom inn på Ullern media, som ønsket! :D

Hvor i frankrike er du? Cap D'Antibes, ikke langt fra Cannes

Når trekker du vinneren av gavekortet? Når jeg er hjemme

Hva er du mest avhengig av, bloggen eller Facebook? Bloggen, hehe :)

Reiser du alene til Frankrike? Reiste alene hit ja, men er jo ikke alene her

Savner du axel? Ja, veldig

Er fanny bestevennen din? Hun er en av bestevennene mine, ja

Snakker du noe med de andre vennene dine som er i Norge nå, siden du er i frankrike? Haha, ja?

Kysset du eller henriette med noen på partyet? Nope

Var det mange som var fulle på partyet? Var vel det

Har henriette kjæreste? Nei

Drakk du på beachpartyet? Nope

Kan du skrive et innlegg om piercing smykkene du har? Var det vondt å ta? Det kan jeg helt sikkert. Jeg synes det var veldig vondt, men det går jo ganske fort og er absolutt verdt det!

Hvorfor blogger du så lite for tiden? Blogger vel ikke akkurat lite? Uansett er jeg på ferie, må vel få blogge når jeg føler for det....

Jeg skal foresten snart en tur til Nice, og lurte på om du hadde noen butikker, caféer ol. som en burde gå innom? Jeg er ikke i Nice, tok bare flyet dit. Vi er ca 30-40 min unna og har ikke dratt dit enda for det er så mange fine steder som ligger nærmere :)

Er du i familie med en som heter maud ingrid alexanra ? Ikke som jeg vet

Hvor er Henriettes rosa bikini fra? Cubus

Et lite spørsmål får du og aksel lov tli å overnatte nå? :) Jepp, fikk lov etter at jeg ble 16 år

Kjempesøte jenter, men herregud, må man virkelig gjøre dem om til sminkedukker? Poenget med makeoveren var at vi skulle sminke de? Det var de som sa hva vi skulle ta på

Er du og Axel fortsatt sammen? hvor lenge har dere vært sammen? Haha, jaaa. Snart 31 mnd ♥♥

Har henriette blogg? Nei

HvA HAR SKJEDD MED ØYENBRYNENE DINE?? Ingenting? Har vært i solen, kanskje de har bleket litt?

Bor henriette i frankrike eller er hun der også bare på ferie? Sa det i et annet innlegg også, men hun er her på ferie

Hvilken str. er skinnjakka?:) Medium

 


Jeg og Henriette var i byen i dag for å spise lunch og shoppe. Fikk med en del fint hjem og det var veldig hyggelig! Her er litt bilder:

 Snakkes i morgen ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Jewelry

Hei!

Var en tur innom Claire's i går og kjøpte litt nye smykker. Er veldig fornøyd med alt sammen! ♥

Kjeder:

Armbånd:


Ringer:
Synes spesielt de to ringene oppe på hverandre i midten er utrolig søte!- ANDREA BADENDYCK

BeachpartyWilliam Wallace ♥
Henriette og Theodor Sørlie ♥


Nå er vi hjemme etter beachparty i Cannes. Det var veldig gøy! Det var 16 års aldersgrense for å komme inn, så det var digg :) Ble veldig god stemning etterhvert og det var visst 9000 mennesker der. Sick!

 

- ANDREA BADENDYCK

Hvilken?!

Hei!

Har fått mange superfine headere. Det var utrolig vansklig å velge siden alle er så flinke, men disse tror jeg at jeg likte aller best. Men aner ikke akkurat hvilken, så om dere ville hjelpe meg å velge hadde jeg blitt kjempeglad! :)

Nr 1:

Nr 2:


Nr 3:


Nr 4:Nr 5:


Nr 6:
Hvilken synes du at jeg skal bruke?

 

- ANDREA BADENDYCK

Photoshoot

Henriette:

Andrea:

Hvis noen vil bruke noen av bildene av meg til å lage en header jeg kan bruke i sommer hadde jeg blitt veldig glad :)! I så fall send mail til: andreabadendyck.blogg@hotmail.com ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

ShootHei!

Nå har vi nytt det deilige været i Frankrike, blitt litt ekstra tan og skal nå ha photoshoot i hagen. Dere får se bilder etterpå! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Konkuransse med Mylovebasket


Hei!

Dere husker sikkert konkuranssen med mylovebasket for noen uker siden? Nå har dere sjangsen til å vinne en gang til. Det går ut på det samme som sist! Meld deg inn her, design din egen lovebasket med klærne du digger og legg ut link til "lovebasketen" i kommentarfeltet. Jeg trekker 3 vinnere som vinner et gavekort hver på 500 kr ♥ HUSK E-MAIL, DU KAN IKKE VINNE UTEN!

 

- ANDREA BADENDYCK

MAKEOVER - Nicoline og Tessa

Hei!

Som nevnt i forrige innlegg, har vi nå hatt makeover og photoshoot med Nicoline (Henri´s lillesøster) og veninnen hennes Tessa. De er begge 13 år, ingen av de bruker sminke til vanlig og har så vidt prøvd før, så det var utrolig gøy. De er utrolig pene naturlig, og se så vakre de ble med! Kjempegøy å se sånne forandringer ♥
Her er en liten video vi lagde i det vi holdt på. Husk på slutten at de ikke fikk se seg i speilet før vi var helt ferdige:

 

 

Ntaw ♥

Hva synes du om resultatene?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Stranden

Hei!

Nå har vi akkurat fått dusjet av oss sanden etter mange timer på stranden i Antibes. Utrolig herlig! Var litt skyer i dag, men er spådd kun sol en hel uke fremover så det blir fantastisk. Etterpå skal vi ha photoshoot med Nicoline (Henri´s lillesøster) og veninnen Tessa. Søte jenter, blir gøy ♥

Hoho, ganske tan etter 3 dager i solen.. Skal jo være i syden i 3 uker i sommer, så gleder meg til å se resultatet etter det :)


Henri ♥
Fiiint :) Snakkes senere, ha en fin kveld!

 

- ANDREA BADENDYCK

Litt shopping

Hei!

Er vel forsåvidt mest her i Frankrike for å sole/bade, men noe shopping må det jo også bli. Men må jo spare litt penger til to uker i Palma, hehe... Bare skinnjakken kostet nesten 2000 kr, så vet ikke hvor mye mer shopping det blir, men vi får se :) Skal forresten være her til neste mandag (11.07).

Body oil og neglelakk fra Sephora (♥)


Skjerf fra Texto
Skinnjakke fra Zara, elsker den!

 

- ANDREA BADENDYCK

CANNES

Nå drar vi inn til Cannes for å shoppe! Får håpe noe blir med hjem, da får dere se det i kveld :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Idyll

 I love you ♥

Henriette bor forresten ikke i Frankrike, familien bare leier hus her nå i 3 uker:) Og som dere sikkert merker blir det masse blogging her nede, så følg med! Sov godt.

 

- ANDREA BADENDYCK

Strandkos

Nå skal vi ned på stranden igjen for å spille litt pingpong og litt annet gøy. Er så varmt så det er kjempehyggelig å bare være der selvom solen snart går ned ♥

 

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

Frankriiiike

Hei!

Var fremme her i Cap d'antibes klokken ett, bare et kvarter senere dro jeg og Henriette på stranden. Må nyte finværet! Det er utrolig fint her, ikke minst varmt. Dette kommer til å bli en super ferie, her er bilder fra i dag:

Fiiint!

Så fort jeg kom på stranden var det to blogglesere som kjente meg igjen, haha.. Det var litt random å bli kjent igjen i Frankrike så fort jeg kommer, men veldig hyggelig da. Her er de:


Sweet girls :)


Henriette ♥


Nå skal jeg hoppe i dusjen for å få bort all sanden. Etter det fikser vi oss litt, og titter i butikker. Snakkes i kveld, ha en super fredag!

 

- ANDREA BADENDYCK

Hei! Nå sitter jeg i bilen på vei til flyplassen. Gruer meg litt til å fly alene og at lille, vimset

285455-1-1309494820980.jpg
Hei! Nå sitter jeg i bilen på vei til flyplassen. Gruer meg litt til å fly alene og at lille, vimsette meg skal være alene på en fremmed flyplass? Hvordan skal dette gå? Haha, håper jeg kommer meg trygt til Henriette og finner hun og faren på flyplassen .. :) Bjørn Erik er på gardemoen samtidig som meg, flyet hans til Hellas går bare 20 min før, så da slipper jeg å være alene!! Herlig, ble så glad når jeg fikk vite det. Snakkes i Fraance!<3