hits

juli 2015

Bildene som aldri kom på bloggen #2Hahaha, det er så fælt å legge ut stygge bilder av seg selv :'( Men dere likte jo forrige "bildene som aldri kom på bloggen" veldig godt, så da måtte jeg jo nesten lage en liten del 2. Kommenter gjerne eller lik innlegget om dere vil jeg skal fortsette med det ♥ Ellers ønsker jeg alle sammen en superduper fredag, så satser jeg på at vi snakkes mer i kveld!

NEW IN

// Annonselenker

Den perfekte toppen HER ♥

Verdens fineste skjørt HER (dette sitter såå fint og er jo bare dødsbillig!!) ♥


Enkel, men superfin kjole HER ♥Bandage todelt sett HER ♥

Deilig treningstopp HER ♥

Superkul body HER ♥Min nye favorittgenser, som er eenda finere i virkeligheten HER ♥ (denne jeg hadde på snapstoryen min i dag for de som lurte)
 

Verdens beste hipsters! Rosa HER og blomstrete HER ♥

Superfine hårstrikker som også kan brukes som armbånd HER ♥

Fiineste leo-shades'a HER ♥

Her kan dere se hva som befant seg i min siste nelly-pakke! Superfornøyd som alltid :-) Hva synes dere om innkjøpene?

Mine fremtidsplaner

Hellooo mine søte!

Haha, noen ganger så tenker jeg over at jeg har fått en så utrolig upersonlig blogg? Jeg vet ikke hva dere tenker, men jeg føler selv at jeg kanskje var mer personlig før? Delte litt mer om alt. Jeg ønsker ikke å brette ut om alt i livet mitt, men jeg føler at jeg absolutt kan bli flinkere til å skrive mer om hva jeg tenker og føler. Selvom det ofte er mye skumlere å legge ut enn et vanlig "dagens outfit", så er det noe jeg vil forbedre meg på. Jeg vet ikke hva grunnen til at jeg har blitt så upersonlig er, men noenganger er det lettere å holde alt av meninger og tanker ute av bloggen.. Av så mange lesere er det alltids noen som vil være uenige, tolke det jeg skriver feil eller føle seg truffet på en eller annen måte. Med årene føler jeg at jeg kanskje har fått en liten frykt for kritikk og vil helst ha så lite av det som mulig. Og ja, hvis det er det jeg ønsker så er det jo naturligvis lettest å holde bloggen så nøytral som mulig. Men alikevel så ønsker jeg også at dere skal bli bedre kjent med meg, for jeg har jo følelser, meninger, tanker om alt mulig rart slik som dere. Så ja, enkelt og greit vil jeg prøve å bli litt flinkere til å åpne meg og la dere bli litt bedre kjent med meg. Ikke bare legge ut sminke, klær, trening og mat, men også ting jeg har på hjertet i blant. 

Ikke at dette er så sykt personlig, for det er det jo absolutt ikke. Men jeg tenkte at jeg kanskje kunne skrive litt om mine fremtidsplaner! Mange har spurt om det, så hvorfor ikke svare i et eget innlegg? Vel, dette året er rett og slett planene å være flink jente. Egentlig hadde jeg jo tenkt til å flytte ut nå etter sommeren, men jeg har ombestemt meg. Jeg sparer så sinnsykt mye penger på å bo hjemme, hvor jeg ikke har en eneste utgift. Selvfølgelig er det 100 ganger deiligere å bo for seg selv, men den dagen kommer, og noen ganger må fornuften gå over lysten. Å leie en leilighet er jo absolutt ikke annet enn å kaste pengene ut av vinduet, og så lenge jeg har det OK når jeg bor hjemme, så er det selvfølgelig det som er lurest. Jeg skal kjøpe leilighet om nøyaktig 1 år, og så lenge jeg har det å se frem til, skal jeg jammen meg klare å bo hjemme et år til. Så ja, dette året skal jeg få spart så mye penger som mulig ved å bo hjemme, og så skal jeg få tidenes belønning høsten 2016. Den dagen jeg kjøper leilighet tror jeg blir den lykkeligste dagen i mitt liv :-)

Ellers skal jeg fortsette på Bjørknes helt til neste sommer, og da er jeg forhåpentligvis ferdig med vgs. Som dere sikkert husker så gikk jeg på linjen medier og kommunikasjon i 1. og 2. klasse på vgs, men gikk ikke 3. året. Desverre mente rådgiveren min på skolen at det så og si var umulig å ta opp MK, så derfor tar jeg nå opp studiespesialiserende. Det innebærer at jeg har MASSE fler fag enn jeg egentlig ville hatt, siden vi hadde ca 70-80% mediefag på vgs og jeg da nesten ikke har hatt disse studie-fagene. Så ja, mye surr og ekstremt mange eksamner å ta, men jeg kommer i mål! Om noen lurer så anbefaler jeg ingen å droppe ut av vgs for å heller ta opp fag, for det er sinnsykt hardt! Det er noe helt annet med innleveringer, kapittelprøver og fremføringer i et fag enn en eksamen. På eksamen må du kunne absolutt hele pensum, og får vite oppgaven din en halvtime før du skal inn på eksamen. Jeg oppforderer alle dere som går på vgs å jobbe hardt, for det er virkelig så mye vanskeligere å få en god karakter når du tar opp et fag ved eksamen. Jeg fikk feks 5ér på kortet i samfunnsfag på vgs, men kan ikke en dritt om politikk eller noe av det faget handler om.. Så ja, enkelt og greit: Mye lettere å få gode karakterer på skolen enn å ta opp fagene som privatist. Velvel, jeg håper som sagt å ha vitnemål etter våren 2016, og da kommer jeg mest sansynlig til å begynne å studere neste høst. Hva det skal være vet jeg ikke enda, men det finner jeg nok ut av :-)

Håper dere likte innlegget, bare å stille spørsmål om det er noe dere lurer på! Love you all ♥♥♥

Ny uke, nye muligheter!!

Solbriller fra Cèline // Jakke fra Acne // T-shirt fra Nike // Tights HER // Sko HER, finnes også i svart HER (adlinks)

Ahh, endelig var jeg tilbake på Elixia! Har faktisk ikke trent siden starten av juni, bortsett fra en liten joggetur i juli. Så ja, det var så absolutt på tide å få svettet litt igjen. Tok med meg min kjære mami og vi var på to gruppetimer: Cardio Energy og Strenght & Core :-) Kan inrømme at det var ganske tungt, er jo ikke akkurat helt i form nå etter lang tid med usunn mat og null trening. Menmen, man kommer seg fort tilbake igjen på topp! Superduperdeilig var det hvertfall og vi skal tilbake allerede i morgen tidlig. Perfekt start på uken ♥ Ellers må jeg beklage mitt lille fravær.. Siden sist har jeg vært på julibord (julebord i juli hvor man feirer at det et halvt år til jul, hahah), og i helgen var jeg en tur i Sverige igjen. Dere som følger meg på snapchat har vel fått med dere dette allerede, og dere som ikke følger meg der enda må gjerne legge meg til nå: Andriss. Nå skal jeg hoppe i dusjen og så se på The Black list i sengen til det er leggetid.. Vi snakkes i morgen!

Middag med bestieNeon bilder fra i går, da jeg endelig fikk sett min kjære Fanny igjen! Har ikke sett henne siden Marbella i Juni (begge var der samtidig), så det var kjempekos å få catchet opp igjen. Fanny vartet opp som alltid med god middag som den lille kokken hun er! Nå ligger jeg hjemme og venter på at min kjære sis skal komme hjem fra Ibiza. Vi har ikke sett hverandre på 17 dager noe som selvfølgelig er altfor lenge siden, haha. Gleder meg sånn til å se henne igjen :-)

Ellers må jeg si at jeg sender massevis av varme tanker og medfølelse til alle som var på Utøya og i regjeringskvartalet 22.07.2011, og selvfølgelig de etterlatte som mistet sine kjære. Tenk at det allerede er 4 år siden i dag.. Jeg tror vi alle husker denne grusomme dagen som om det skulle vært i går. De 77 uskyldige menneskene som brutalt ble frarøvet livet vil alltid være i våre hjerter. Sorgen vil aldri forsvinne og de vil ALDRI bli glemt ♥♥♥

Dress like me #2

// Innlegget inneholder annonselenker

Topp HER // Shorts HER // Veske HER

Kimono HER // Bikini HER // Flash tattoos HER

 

Jakke HER // Veske HER // Lue HER

Genser HER // Bukse HER // Klokke HER

Jakke HER // Cardigan HER // Boots HER // T-skjorte HER // Veske HER

Image and video hosting by TinyPic

Jakke HER // Genser HER // Veske HER // Sko HER

Det er et helt år siden sist jeg hadde "Dress like me" og siden det falt så godt i smak da, så tenkte jeg å gjøre det igjen. Tar sin tid, men samtidig må jeg si det er ganske morsomt å lage :-D Trykk gjerne på liker-knappen om dere liker slike innlegg 

 

Hyttekos i Sverige

Hei mine fine!

Vi koser oss veldig mye her i Sverige :-) I går var vi på middag hos mormor & morfar, og i dag har vi morfar på besøk her og har gjort masse gøy! Været har vært veldig fint, så vi har blant annet tatt en kanotur og lekt diverse leker ute i hagen. Sånne sommerdager med familien som disse bare elsker jeg! Har gått masse timer til kortspill også, og jeg håper det blir det i kveld også. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er en skikkelig korthai og synes det er noe av det morsomste og hyggeliste man kan gjøre :-) Nå lukter det hjemmelaget pizza i hele huset og jeg gleder meg til en deilig middag! Her er litt bilder fra kanoturen tidligere i dag:

Min kjekke bror! Han heter "ulrikbadendyck" på instagram om noen vil stalke litt ;) ;)

Fine Shandiepandy ♥

Min lille bebiiiis ♥♥

Vi snakkes i morgen! Håper dere koser dere, beste lesere :-)

CHUNKY BOOTIE..

Mine nye, hvite heels fra Nly Shoes! Hvite heler er jo bare dødskult og disse er mine første så langt. De er superbehagelige å gå med, normale i strl og helt fantastisk fine :-) Dere finner de HER ♥ Hva synes dere?

Home sweet home!Topp fra Brandy Melville // Shorts fra Hollister // Veske fra Chloé HER (Endelig inne på lager igjen!!)

Åhh! Endelig hjemme igjen :-D Kan nesten ikke beskrive hvor deilig det var å legge seg og våkne i egen seng i dag, heeelt alene. Og ikke minst å få vært med min kjære familie igjen + Mollymollsen. Verdens beste mamma hadde som alltid ryddet/vasket rommet mitt, skiftet sengetøy og alt.. Så søt! Fikk også reker til middag, og så koste vi oss hele familien i stuen med Allsång på Skansen på skjermen til det var sengetid :-) Borte bra, men hjemme best! Nå skal jeg snart til Dentalia for å ta en kontrolltime + bleke tennene med laser (wohoo), og så drar vi rett til Sverige. Der skal det bli enda mer familiekos med mormor og morfar :-) Gleder meg veldig! Håper dere har det kjempefint kjære lesere, vi snakkes snart ♥♥

Gibraltar

Hei babes!

Sen blogging igjen fra meg.. Var så sliten da jeg kom hjem at jeg så vidt orket å løfte en finger, haha. I dag tok vi som sagt turen til Gibraltar, og mange av dere har sikkert sett litt bilder fra i dag allerede på snapchat (andriss heter jeg der). Jeg er virkelig SÅ glad for at vi dro, for vi har mest sansynlig hatt feriens beste dag i dag. Vi dro på en guidet tour hvor vi fikk vært i grotter, stått på toppen av Gibraltar med den sykeste utsikten og hilst på en haug av nusselige, ville apekatter. Ble også en god lunch og litt shopping etter sightseeing'en :-) Anbefaler virkelig alle som skal til Marbella å ta en dagstur til Gibraltar og gjøre det samme som oss- var en superfin opplevelse! Her er litt bilder fra i dag:

Åååhh.. Smelt! Se så fantastisk søt denne lille apebabyen var ♥♥ 

Sjekk den utsikten a! Ble nesten litt skjelven av å stå der oppe, men synet var jo helt ah-mazing :-)Bestiss ♥ 

Nå skal jeg se litt The Black list før jeg legger meg. I morgen er vår siste dag her nede, noe som egentlig er helt greit! Har jo vært mye borte nå, så gleder meg til å få vært hjemme i drøye to uker før det er klart for Portugal  :-) Sov godt, vi snakkes i morgen søtiser. 

 

PRINTED PANTSTopp fra Brandy Melville // Bukse fra Zara

Denne buksen er et av innkjøpene mine fra La Cañada! Jeg digger den skikkelig. Har en greie for slikt print på bukser fortiden, så disse buksene passet meg helt perfekt. De var til og med på tilbud, kostet ikke mer enn 20 euro :-D Skal få vist dere resten av innkjøpene veldig snart. Kl 9.00 i morgen tidlig setter vi snuten mot Gibraltar, noe som skal bli skikkelig gøy. Har aldri vært der før, og i og med at det kun er en times kjøretur her i fra, måtte vi jo nesten ta turen. Ser det er masse spennende å gjøre der, blant annet besøke noen fantastiske grotter, ta gondol og delfinsafari. Ellers er det også endel shopping der + ville aper (wohoo), så jeg gleder meg veldig! Håper vi får en superfin dag der. Kameraet er selvfølgelig med, så da får dere høre om dagen vår i morgen kveld ♥

TARIFATopp fra Brandy Melville // Shorts fra Hollister

Noen bilder fra da vi var i Tarifa i går! En helt fantastisk by med nydelige strender. og det perfekte sted for vannsporter som surfing og kiting. Stranden minte meg litt om Ericeira i Portugal, så nå gleder jeg meg enda mer til surfecamp! Vinneren av konkurransen med Lapoint er forresten kåret, og dere kan sjekke om dere vant HER. Ellers tok vi mange fler bilder i går, men tenkte jeg skal legge ut de senere :-) I dag har vi vært på Ocean Club, hvor det var full fest, haha. Vil si jeg foretrekker Ocean Club på de litt roligere dagene, for det var virkelig stappfult med mennesker der! Litt slitsomt, egentlig.. Resten av dagen skal vi bli hjemme og kose oss med hjemmelaget middag og The Blacklist i sengen. DIGG ♥♥

La Canada

Topp fra Brandy Melville // Shorts fra Zara // Veske fra Balenciaga // Smykke HER // Klokke fra Skagen Denmark // Ring fra Rikke Harsheim

I dag tok vi turen til La Canada og koste oss der i et par timer med shopping. Var salg overalt der! Fikk kjøpt litt gaver og endel til meg selv. Kanskje dere har lyst til å se hva jeg kjøpte? Isåfall kan jeg legge det ut i morgen :-) I dag skal vi lage hjemmelaget pizza og kaanskje det blir en tur ut.. Spørs litt, for vi skal til Tarifa i morgen tidlig. Noen av dere som har vært der? Skal visst være veldig fint, så jeg gleder meg!! ♥

Oppdatering på Invisalign

// Sponset behandling

Hei!

Jeg har lenge sagt at jeg skal ha et innlegg om Invisalign igjen, for det er mange av dere som er veldig interesserte i nettopp det. Jeg er veldig snart ferdig med behandlingen min og jeg må si jeg virkelig er stålende fornøyd med resultatet jeg har fått hittils. Invisalign må være verdens beste alternativ til vanlig "togskinne" regulering, og er perfekt for oss litt eldre som ønsker å fikse litt på tennene. Jeg tenkte jeg kunne vise dere litt før/etter bilder, noe som resultatene har blitt ganske så store:

Ganske så sykt eller hva?! Sakte men sikkert så har tennene mine plutselig blitt så og si helt perfekte. Som dere ser så var tennene mine ganske skeive før, spesielt så er det godt synlig på kollasjen med mobilbilder. Fortennene mine er nå helt perfekte både sett på rett fram og unnen i fra, og hjørnetennene mine har gått veldig fint ned. Endelig så kan jeg smile fra siden på bilder, det var noe jeg aldri kunne ha gjort før fordi hjørnetannen min satt så høyt opp. Jeg har skrevet et ganske detaljert innlegg tidligere om Invisalign, så jeg tenkte ikke å gi så mye informasjon om det i dette innlegget, men heller å vise litt før/etter bilder. 

Jeg anbefaler virkelig alle som har lyst til å fikse tennene sine, men ikke ønsker vanlig regulering, å vurdere Invisalign. Jeg har fått min Invisalign hos Dentalia tannlegesenter i Nydalen, og jeg er strålende fornøyd med de. Hos Dentalia blir man så utrolig godt tatt i mot, de har et fantastisk fint lokale, veldig dyktige ansatte og resultatene er alltid perfekt. Uansett om dere er intereserte i Invisalign, airflow, tannbleking, tannsjekk eller hva det måtte være, så anbefaler jeg på det sterkeste å dra dit. Jeg har fått fikset noen fine tilbud til mine lesere hos Dentalia, og det er følgende:

♥ Tannbleking med LED-lampe på klinikk 2900 kr (ordinær pris 3900 kr)

♥ Hjemmebleking med støping av skinner 2500 kr (ordinær pris 3900 kr)

♥ Tannbleking med LED-lampe på klinikk og hjemmebleking med støping av skinner 3900 kr (ordinær pris 7800 kr)

For å lese mer/bestille tannbleking klikk HER og for å lese mer/bestille konsultasjonstime anngående Invisalign klikk HER. Tilbudene varer frem til 16. august :-)

Dag 1 i Marbella

Heihei!

Reisen ble lenger enn forventet siden vi måtte vente over to timer med å fly pga uvær i Europa. Skikkelig kjedelig, for da landet vi ikke i Malaga før klokken 3 på natten. I dag har vi både fått solt oss, spist verdens beste gambas pil pil og shoppet :-) Det er helt drøyt varmt her nede nå, faktisk ubehagelig varmt. Komboen av all varmen og en slitsom natt gjør at jeg er helt død nå, haha. Vi hadde egentlig tenkt oss en tur ut, men må innrømme at å ligge under dynen og se på The Blacklist her hjemme frister mer. Alle burde sjekke ut den serien forresten, superspennende! Her er litt bilder fra i dag:Beste lunchen ♥

Topp fra Brandy Melville // Solbriller fra Céline

Snakkes mer i morgen, girls!! ♥

BESTIEKOSTopp HER // Shorts Runway DreamzNoen bilder fra i går kveld! Finnes vel ikke noe bedre enn reker på sommeren? Guud så godt det var og som vi koste oss :-) Nå stresser jeg litt rundt her med pakking osv, for jeg og Henriette skal nemlig til Marbella i kveld. Haha, føler jeg reiser helt sykt mye nå.. Heldigvis har jeg hele 3 uker hjemme i Norge etter Marbella, før det er klart for Portugal. Marbella er hvertfall verdens beste, morsomste og diggeste sted- så jeg gleder meg veldig til å komme tilbake. Kanskje noen av dere er der nede nå? Vi snakkes der babes ♥

NORSK SOMMER <3Bikinitopp fra Cubus og underdel fra VS

Litt bilder fra dagen i dag! Jeg og min søte bassesuss Fanny tok turen til Hvervenbukta for å sole oss og spise lunch i finværet. Anbefaler forresten alle å teste ut røkelaks, phiadelphia og feks ruccola på speltlompe. Er helt hektet, spiser det hver dag fortiden, haha.. Kjempesunt og altfor godt :-) Vi skal fortsette kosen videre i dag med reker og corona på terrasen! Såå digg. Kommer til å knipse litt bilder etterpå også, så da snakkes vi mer i kveld. Håper dere nyter sommeren, enten hjemme i Norge eller på ferie ♥♥

HIGH HEELS & LEO PRINT

Jumpsuit fra Bikbok // Veske fra Chloé // Sko fra Zara

Ah! Nå er jeg vel fremme i Oslo igjen og over ser dere antrekket jeg hadde på meg siste kvelden i GC. Jumpsuiten er ny og jeg må si jeg er helt forelsket i printet.. Vet ikke hva som har skjedd, men den siste tiden har jeg hamstret inn mye med leopardmønster- haha. Til og med kofferten min har faktisk leopardmønster. Vel, det eneste jeg ikke liker så godt med jumpsuiten er at det er en åpning i armene, som dere sikkert ser på bildene over. Det vil jeg gjerne få sydd igjen, om det går! Men ja, jeg kjøpte den for en drøy uke siden og den kostet vel 299 eller 399 kr om noen skulle lure ♥ Ellers må jeg vel nesten nevne skoene til slutt da, haha. Hvor fantastiske er ikke de? For et godt kjøp. Om det går ann å være forelsket i et par heels, så kan jeg love dere at jeg er det ;-) Shoegasm!