hits

august 2010

Friends

Hei!

Nå er jeg hos Fanny med Henriette og Bjørn Erik. Vi har spist Nachos, snakket og ledd oss ihjel som vanlig! Vi gikk ut å tok litt bilder istad, her er de:
Bjørn Erik & Henriette


Fanny min ♥ Bassa!

Disse bildene er forresten tatt med Bjørn Erik sitt kamera, altså det jeg får på lørdag. Bra kvalitet ellerhva? GLEDER MEG.


- ANDREA BADENDYCK

Ting dere kanskje ikke visste om meg?

Hei!

Her er en liten liste over ting dere kanskje ikke visste om meg?

- Jeg har hatt kjæreste nå i snart 2 år.
- Jeg har to søsken, de er tvillinger
- Min største frykt er KLEGG
- Da jeg var liten og var på hytta, kysset jeg alle froskene jeg fant på munnen
- Jeg bet negler helt til jeg var 11 år ca, og uansett hva mamma og pappa prøvde for å få meg til å stoppe så funket det ikke..
- Jeg måtte lese ti hele bøker sommeren 08 for å få hamster...
- Jeg og Tuva delte kjæreste i barnehagen. Vi skulle bo på bondegård med han og få 100 barn. Tuva skulle lære barna å ri, og jeg skulle lage mat.. Jeg synes alltid at det var så urettferdig!
- Jeg mister ALLTID ringer.. Har aldri hatt en ring i mer enn 1 måned.
- Jeg er utrolig rotete og glemmer alltid hvor jeg har lagt ting..
- Jeg fikk min første egne pc i 9ende klasse.
- Jeg har masse familie i Sverige og har hus der.
- Da jeg var liten var jeg storfiskeren i familien! Hver gang vi var på hytta.. Om ingen ville være med fisket jeg gjerne alene.
- Jeg har ingen i nær familie som har dødd.
- Julaften har alltid vært årets store høydepunkt for meg. Da jeg var liten lagde jeg en kalender allerede i September/Oktober som gikk til julaften, hvor jeg krysset av hver eneste kvel!
- Jeg hater krem, fløte og rømme. Krem klarer jeg virkelig ikke å spise i det heletatt, så jeg liker derfor ikke bløtkake eller noen andre kaker med krem.
- Jeg er utrolig glemsk, det er utallige ting jeg har glemt igjen i løpet av de 15 årene jeg har levd.
- Jeg har vært bestevenn med Tuva siden jeg var 3. Da startet hun i barnehagen min, også gikk jeg bort og spurte om vi skulle bli venner. Siden det har vi holdt sammen!
- Da jeg var 12-13 år var jeg den største fjortissen noensinne! Biip var mitt tidsfordriv og jeg tok bilder av meg selv med 1 m høyt hår ca hver dag.
- Jeg er en utrolig følsom person som blir lett lei meg for ting.
- Jeg ELSKER dyr.
- I 5. klasse var jeg den beste i klassen i matte. Og jeg husker det var en gutt i klassen som mente at han var smartere enn meg, så da tok vi "Mattekamp" med hele klassen som publikum.. Vant da, og vi var fiender siden det pga matte! Haha

Noe du ikke visste?

- ANDREA BADENDYCK

Tired....

Hei!

Nå drar jeg snart til skolen. Jeg var dødstrøtt i dag tidlig, starter nemmelig 08.15 i dag.. Og i og med at jeg bor så langt  unna skolen betyr det at jeg må dra fra meg 07.25! Det er tidlig det, jeg som egentlig er det sovedyret.. Hahaha.. 

I dag skal jeg være med Fanny hjem, men det blir nok en del blogging hos henne også. Vi skal lage nachos til middag og spise is med oreokjeks og sjokoladesaus til dessert. Tommel opp for sunne jenter ♥


Jakke fra Topshop
Singlett fra H&M
Bukse fra Vero Moda
Ring fra Bikbok
Armbånd fra Barcelona

Hva synes du?

- ANDREA BADENDYCK

School pics

Heeey!

Bjørn Erik fikk det kameraet jeg også skal få på lørdag til konfirmasjonen sin som var for to dager siden. Derfor hadde han det med seg på skolen idag. Wohoo, det var skikkelig gøy å teste ut.. Dødsbra kamera!! Her er noen av bildene:


Beste ♥


Åi, der var jeg kanskje litt gira...


Ikke glem Bjørn Erik sin blogg da dere! Den er www.bennysriddle.blogg.no ♥
Pimp!

Mariaa, jeg er så utrolig glad i deg ♥

Forresten, så tenkte jeg at dere kunne få skrive i kommentarfeltet noe dere vil at jeg skal blogge om! Da kommer nok veldig mange av forslagene i løpet av uken, så bare kommenter.

Noe du ønsker å lese om?

- ANDREA BADENDYCK

My daily makeup

Hei!

Jeg tenkte å vise dere hvilken sminke jeg bruker til hverdags, siden jeg har fått noen spørsmål om det. Så her er sminken:


Rouge fra Isadora

Min mening: 
En skikkelig bra rouge! Liker fargen, og den sitter veldig lenge. 


Fundation fra Bobbi Brown

Min mening:
En utrolig bra fundation. Den er tynn, passe dekkende og smelter inn i huden. Beste jeg noensinne har prøvd!


Solpudder fra Guierlain

Min mening:
Det beste solpudderet du kan få tak i! Det varer lenge og gir en utrolig brun og ekte farge.


Mascara fra Estee Lauder

Min mening:
Min yndllings mascara. Den er enkel å påføre og gir lange, tynne vipper! Varer også hele dagen.


Leppestift fra Estee Lauder

Min mening:
En helt fantastisk leppestift! Varer lenge, god å ha på og ikke minst, har en superfin farge.


Bruker du noe av det samme som meg?

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Heeey!

Vet dere hva? Jeg ligger på 39. plass på topplisten! Jeg er sykt glad for det, og har vært i et skikkelig HAPPY mood i hele dag. Tusentakk for at dere leser bloggen min og er så søte som dere er, jeg setter utrolig pris på det ♥

Nå skal jeg lage konfirmasjonsgaver/kort til vennene mine. Kan vel egentlig ikke vise dere det ferdige resultatet før vennene mine har åpnet det, fordi de leser jo bloggen.. Men dere skal få se det, håper det blir veldig bra! Her er forresten dagens outfit:


Tunika fra Vero Moda
Tights fra Bikbok
Skjerf fra Gina Tricot

Hva synes du?

- ANDREA BADENDYCK

Best girl

Heihei!

Nå ligger jeg i sengen, klar for å slukke lyset og forsvinne inn i drømmeland. Det var superkoselig å være med Henriette i stad som alltid, en utrolig herlig jente her hun! Er veldig glad for at hun er en av mine beste venner ♥

Vet ikke helt hva vi drev med på dette bildet............Natta alle søte lesere der ute, sov godt!

- ANDREA BADENDYCK

Tøysekopper

Hei!

Nå er jeg hos Henriette, lenge siden jeg har sett henne nå. 
Alltid koselig å være med bestevennen min ♥
Her er noen photo booth bilder:


Heheheh, vi er kule
Freeze the picture!


Henriette har bare byttet bloggnavn for de som lurer, den er nå: www.hlrs.blogg.no ♥

- ANDREA BADENDYCK

Six days left

Hei!

Vet dere hva? I dag er det seks dager igjen til konfirmasjonen min. Jeg gleder meg skikkelig! Jeg gleder meg til gavene, det å bli konfirmert, den gode maten og ikke minst å kose meg med familie og venner på MIN dag. Og en ting jeg i hvertfall gleder meg til er å få CANON EOS 500D!!!! Det betyr mye finere bilder, bedre blogg og i og med at kameraet har film - VIDEOBLOGGER. Blir ikke dette bra? Jeg gleder meg virkelig...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Noen av dere som har dette?

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Sen blogging i dag, men jeg sto faktisk opp halv 3 i dag... Hahahaha, sovedyr!!

Tusen takk for utrolig mange tilbakemeldinger på det forrige innlegget, var virkelig en overaskelse å se så mange kommentarer. Jeg blir også veldig glad for alt det koselige dere skriver til meg, setter utrolig pris på det! Noen spurte, og ja.. Jeg skal starte med ukens leserspørsmål. Jeg får jo ofte inn kommentarer jeg ikke får svart på, så da blir dette en fin mulighet til å kunne svare dere.

I dag skal jeg jobbe litt med skolearbeid. Tror jeg skal jobbe litt med naturfag i og med at jeg merker at det blir bare mer og mer avansert etterhvert som årene går.. Deretter skal jeg forbrede litt konfirmasjonsgaver, også skal jeg møte Henriette! Der har dere min dag. Det blir jo selvfølgelig også blogging mellom dette! Her er dagens outfit:


Skjorte fra Zara
Bukse fra Voice of europe

Hva synes du?


- ANDREA BADENDYCK

Ukens leserspørsmål

Hei!

Det er så utrolig mange som spør om akuratt dette spørsmålet at jeg bare må svare ordentlig en gang for alle:
Hvilket land kommer du i fra?

- Jeg kommer fra Norge, og er kvart svensk. Der har dere meg! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg så ofte får spørsmål om det? Ser jeg så utrolig utenlandsk ut? Haha, jeg synes det er superrart....


Så da må jeg bare spørre dere,

Synes du jeg ser utenlandsk ut?
Isåfall, hvorfor?

- ANDREA BADENDYCK

Kozy at Fridays

Hei!

I dag har jeg vært på Fridays med Stine, Mie og Tuva. Vi hadde skikkelig flaks, fordi 5 minutter etter at vi var der så startet det å pøsregne! Og når vi var ferdige å spise, hadde regnet sluttet... Vi bestillte både dessert og mat i dag, det kan dere se på bildene under. Alt i alt en utrolig koselig og latterfull dag med 3 søte jenter ♥


Jeg og Tuva før vi møtte de andre!


Maten jeg bestillte var nachos. Det var veldig godt, men 130 kr er kanskje litt dyrt for 11 chips?


Mie og Tuva, søte jenter!

Til dessert ble det bare OREO ♥♥

Oreo milkshake


Oreo Is Stine

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Nå drar jeg til byen for å møte Tuva, også blir hun med meg for å møte Stine (www.haawt.blogg.no) og en venn av henne som heter Mie! Det blir nok veldig koselig, vi skal spise på Fridays ♥
Genser fra Gina Tricot
Bukse fra River Island

- ANDREA BADENDYCK

Pakke i posten!

Heihei!

I går fikk jeg en pakke i posten, det var parfymen kalt Womanity fra Thierry Mugler. Jeg digget designet på den:
Det er vanskelig å beskrive lukten! Den har i allefal en veldig søt lukt og jeg liker den veldig godt ♥

- ANDREA BADENDYCK

Finally weekend

Hey!

Nå er EN uke av 10ende ferdig, og den har virkelig vært utrolig lang. Vi har noe som heter utdanningsvalg nå, to timer i uken. Vi kunne velge mellom MANGE forskjellige linjer som vi kunne teste ut, og etter mye hjernevridring bestemte jeg meg for å velge drama! Jeg skal ikke starte på dramalinje på videregående, men jeg er veldig sikker på at de to timene i uken kommer til å bli utrolig herlige. Jeg elsker å stå på scenen, leve meg inn i andre roller og ikke minst le og ha det gøy. Første time hadde vi i går, og jeg tror faktisk jeg ikke har ledd så mye på LANG tid. Gruppen min består av en utrolig herlig gjeng, hvor det er en veldig posetiv energi rundt oss, alle er gode venner og viktigst av alt tørr å være seg selv! Til og med min nydelige kjæreste, Axel, går på dramagruppen - så der er det ingenting som mangler for meg. Gleder meg utrolig til flere timer! Regner med å få laget en videoblogg en dag på skolen i dramatimene, så dere kan se litt hva vi gjør osv.

Her er noen bilder fra i dag:

Glad i dere jenteer ♥

- ANDREA BADENDYCK

My day

Hey!

Beklager for dårlig blogging, skal skjerpe meg! Nå har jeg også laget en ny header, den kommer veldig straks. Her har dere litt bilder fra dagen i dag:
Hahahah...
Haha, halv pris på Bislet kebab! Tuva søta♥

- ANDREA BADENDYCK

24.08.10

Hey!!

Nå har vi startet med fag igjen, og jeg begynner å beskymre meg litt for karakterene. Det er nå det gjelder, og det er veldig stressende! Men, det skriver jeg et innlegg om senere. Nå er jeg hos Henriette, og her er noen bilder fra dagen i dag:

Fanny er et godt forbilde og sitter å sminker seg i mattetimen...


HAHAHAHA!! Bjørn Erik gikk ned fra middels nivå i matte til LAVT...


I den siste timen skulle vi gå rundt i skolegården og plukke søppel, derfor vi har hansker. Silje og Kamilla ♥

Etter skolen dro jeg til Axel, det var koselig som alltid. Lenge siden jeg har vært med kjæresten nå!Hihi, I love you ♥

- ANDREA BADENDYCK

Photoshoot med Henriette

Hey dere!

Nå er jeg med Henriette, og vi har farget håret hennes. Det ble bra! Tok en del bilder under hele greia, så det legger jeg ut i kveld. Nå har jeg og Henriette tatt litt bilder som jeg tenkte dere ville se. Skal bruke noen av de til å lage header, så dere kan GJERNE skrive hvilket dere like best osv.
Henriette har forresten fått blogg! Den er www.henriettelouiserustad.blogg.no ♥

- ANDREA BADENDYCK


Lektern

Hey!

I dag har jeg hatt en superkos dag med vennene mine. Vi var på Lektern, en resturant på Akerbrygge. Vi bestillte nachos og drakk vann med isbiter. Solen stekte og vi koste oss i varmen ♥


Jeg og Bjørnis kjøpte iskaffe på veien! Selvfølgelig...

Da vi hadde vært der i noen timer, dro alle sammen. Da stakk jeg og Henriette innom Mac Donalds på veien:Dobbel Sjokoladeshake 

Men nå skal jeg farge håret til Henriette!!!! Det blir gøy, dere får se resultatet etterpå.
Snakkes!

- ANDREA BADENDYCK

Sleepover

Hey!

Nå har jeg støvsuget huset, ryddet rummet, pakket skolesaker og er endelig klar til å dra til Fanny. Vi skal overnatte til i morgen, første skoledag. Det blir koselig, vi har ikke overnattet idet heletatt denne sommerferien! Vi skal også ha en photoshoot ikveld, og da kan jeg forhåpentligvis bruke de bildene til å lage en header. Menmen, nå drar jeg, vi snakkes i kveld dere ♥


Topp fra Berskha

- ANDREA BADENDYCK

WOW

Hey!

Vet dere hva? Jeg har virkelig fått mye lysere hår nå i sommer. Det ser jo nesten ut som at jeg har farget det.. Fikk litt sjokk da jeg tittet på bilder av meg selv fra i vinter, hadde jeg virkelig så mørkt hår?

I vinter:


Nå:

Woaach :)

Fler som ser forskjell?

Etterpå skal jeg til Fanny og overnatte til 1. skoledag. Det gjorde vi i fjord også.. tommel opp for koselige tradisjoner!

- ANDREA BADENDYCK

Siste lørdagen i sommerferien

Hei!

Det er trist å si det, men i morgen er faktisk den siste dagen som er igjen av sommerferien. Sommerferien har kanskje vært lang, men fy søøøøren så fort den har gått? Kunne godt hatt ferie litt mer.. Nå skal vi opp i tiendeklasse, altså da er vi de eldste på skolen. Jeg husker da jeg var liten, var de som gikk i 10ende klasse SYKT STORE. De var jo forsåvidt voksne for meg.. Men når jeg ser på meg selv, er jeg fortsatt den lille Andrea jeg alltid har vært! Haha, fler som ikke føler seg så store?

Her er uansett noen få bilder fra i dag:


Søte!


Tuva, Julie og eh.... Espen som blør neseblod ♥
Å, er ikke dette bildet bare herlig? Blir glad av å se det! Utrolig glad i dere, Eli og Maria ♥

- ANDREA BADENDYCK

Poolparty!

Nå drar jeg dere, blogges i kveld!
Shorts og bluse fra Mango!

Hva synes du forresten om det nye designet?

Skal få en header senere altså.

- ANDREA BADENDYCK

Dagens planer

Heihei, alle herlige lesere der ute!
Nå har jeg gjort noe jeg ikke pleier, nemmelig å lage en liten overskikt over hva jeg skal i dag. Her er den:Jeg blogger før jeg drar til maria, tror dere skal få lov til å hjelpe meg med å velge dagens anntrekk!
Så stay in touch.

- ANDREA BADENDYCK

Fler bilder fra konfleir

Hey!

Nå er Axel kommet, og vi skal spise taco og se på film, koooselig. Jeg tenkte dere ville se litt fler bilder fra konfleiren, så her er noen Yvonne tok:

Bjørnis bestie ♥

- ANDREA BADENDYCK

Bilder fra grillfesten

Hey!

Det var kjempekoselig i går. Jeg og Henriette var så trøtte da vi kom hjem at vi bare la oss med en gang, så derfor kommer bildene nå ♥


Henriette ♥


Haha, sjekk utrykket! Det var popcorn krig....
Hahahah..
Haha, søøøte :)

- ANDREA BADENDYCK

Grillfest

Hey!

Nå skal jeg til byen for å møte Yvonne og Henriette. Vi skal ta følge til en grillfest vi skal til etterpå! Blir sikkert koselig der, dere kan få se bilder i kveld ♥


Haha, mascara får jeg ta på på toget.. Sånn går det når man har dårlig tid!!

Ouitfit:

Bluse fra Odd Molly
Bukse fra River Island

- ANDREA BADENDYCK

19.08.10

Hey!

Nå er jeg med søøøøte Gine, min bardomsbestevenn eller hva man kan kalle det. Noen måneder siden sist jeg så henne nå, så det var virkelig på tide. Vi har alltid så mye å snakke om, og ikke minst mange minner å se tilbake på. Hihi, skikkelig herlig jente altså! Vi har akkurat vært litt ute og møtt noen andre fra den gamle skolen min, og nå skal jeg sove over her hos Gine. Skikkelig koselig å se alle sammen igjen ♥
Haha, Mario! Din snik! Vi visste ikke at han stod der en gang, før vi så på bildet etterpå.. HAHA
Ntaw, sweetie!


Jenteeer ♥

- ANDREA BADENDYCK

Jobb..

Hey!

Ja, i dag har jeg vært på jobb med Axel. Det var som jeg trodde, mye morsommere med han. Vi jobbet ikke så veldig lenge i dag men vi fikk tjent inn 700 kr hver, noe som er veldig deilig. Skal kanskje jobbe litt i morgen også... Haha! Men det er ikke så rart da, fordi jeg trenger pengene. Skal nemmelig kjøpe en dyr vinterjakke i år, tror jeg skal kjøpe en Parajumper. De koster jo 7500, og jeg må visst betale halve selv hvis jeg ikke skal ha den til jul! Så derfor, jobber jeg en del nå. Elsker de jakkene:) FINE!


Sånn ser den ut. Parajumper, kodiak. VIl enten ha denne fargen, grønn eller sort..

Men men,  nok om det! Her er noen bilder fra i dag:Søøøøt!

Dagens outfit:

Tettsittende genser- Bikbok
Cardigan- Berskha
Shorts- Mango

- ANDREA BADENDYCK

Speilrefleks?

Heeey!!

Det er litt over to uker til min konfirmasjon, og for noen av de pengene skal jeg kjøpe mitt eget speilrefleks kamera. JA, familien min har et som jeg har brukt noen ganger, men jeg vil ha mitt eget. Jeg lurer SKIKKELIG på hvilket jeg vil ha, så alle bloggere der ute:

NOEN SOM HAR ET SPEILREFLEKS KAMERA DERE ER VELDIG FORNØYD MED?

Jeg vil ha et med veldig bra bildekvalitet, så jeg kan ta profesjonelle bilder!

- ANDREA BADENDYCK

20 mnd

Hey!

Det var kjempekoselig å se Axel igjen, hadde savnet gullet mitt veldig. Møtte også tanten og onkelen hans på faren sin side for første gang i dag, det var veldig koselig! For 4 dager siden hadde forresten jeg og Axel vært sammen i 20 mnd. Vi fikk ikke vært sammen da, siden den dagen dro han på konfleir. Men jeg er kjempeglad for å ha vært sammen med en så herlig gutt såpass lenge, og jeg gleder meg til fler minner ♥

Du er best!

Axel skal være med meg å jobbe i morgen tidlig også. Å sitte å stemple bøker i flere timer på rad kan bli litt kjedelig i lengden, men ikke hvis du har en så herlig gutt ved din side! Hihi, gleder meg faktisk litt jeg...

Blogger før jeg drar i morgen!

- ANDREA BADENDYCK

Kjæresten

Hey!

Jeg har ikke sett kjæresten min på 5 dager, så nå skal jeg endelig til han. Gleder meg ♥
Genser fra Ralph Lauren.

Nå må jeg løpe til bussen!

- ANDREA BADENDYCK

Hvorfor?

Hei.

For en gangs skyld, tenkte jeg å skrive et litt mer alvorlig innlegg. Et innlegg om mine meninger og opplevelser om et viss tema. Det jeg skal skrive litt om, er skumle opplevelser med ekle menn om kvelden! Dette er noe som virkelig har skjedd mange ganger med meg, og noe jeg finner ekstremt ubehagelig. Det at en mann følger etter en ung jente i mørket, hva er det han kan tenke med? Skjønner de kanskje ikke at det er veldig ekkelt for oss? At vi blir dødsredde? Tror virkelig en mann i 40årene at en ung jente som meg kunne blitt interesert? Alle disse spørsmålene stiller jeg meg selv hele tiden. Jeg har opplevd en del ekle ting gjennom årene som har gått, og det har spesielt vært de to siste årene. Det har gjort at jeg er veldig redd for å gå alene om kvelden, fordi jeg er så utrolig redd for at det skal skje noe. Derfor møter pappa meg som oftest på buss stasjonen om kvelden hvis jeg drar hjem alene! Det er utrolig dumt at det skal være sånn, men hva kan vi egentlig gjøre med det? 

Her kan dere lese om to opplevelser jeg har opplevd anngående dette temaet:

1. Jeg hadde vært i byen med en venn av meg, Emilie. Dette er faktisk ikke mer enn 2 mnd siden! Vi tok toget sammen hjem, fordi vi bor ikke mer enn 1 holdeplass unna hverandre. Da vi satt og snakket, la jeg merke til en mann som sto litt lenger bort på toget. Han så ut til å være fra et Sør- Amerikansk land, muligens Brasil eller rundt der? Han var i 40-50 årene, stor ølvom og hadde en del gråe hår som tittet frem. Han smilte til meg, ikke bare smilte.. Han gliste virkelig! Han liksom bare sto der å så på meg med at stort smil om munnen hele togturen, nesten som at han var hypnotisert ellernoe slikt. Så hver gang jeg så opp på han, så han rett på meg og smilte. Jeg var jo med Emilie, men tenkte ikke noe mer over det enn at det var en smule creepy. Jeg så ikke mer på mannen, Emilie gikk av på stasjonen før meg, også skulle jeg gå av. Mannen hadde jeg helt glemt. 

Jeg begynte å gå oppover den lange bakken fra toget og til meg, og det er nesten aldri noen andre som går den veien. Plutselig hører jeg skritt bak meg, jeg snur meg. Jeg ser det er den gale mannen som går bak meg. Da sier instinktet mitt at jeg skal gå litt fortere, på grensen til å løpe, i håp om å gå fra ham. For hvis han ikke ville meg noe, ville jo det funket. Jeg prøver ut planen min, og plutselig hører jeg raske skritt, som jogging bak meg. Jeg snur meg, det var han mannen som hadde begynt å løpe oppover. Uten å helt overbevise meg selv, tenkte jeg "Okey Andrea, slapp av. Han har sikkert bare dårlig tid. Sakt ned farten, gå veldig rolig, så løper han sikkert forbi deg. Akkurat det gjorde jeg. Plutselig kjenner jeg noe prikker meg på skulderen...... 
Samtalen: (han gliser også som bare det under denne samtalen også, bare forestill deg det.)

Han: Heeaaaiiiiiiii
Jeg: Hei?
Han: Har dooo kjareste??
Jeg: Ja?
Han: Aaaaaa.... (fortsetter å smile og se skikkelig intenst på meg)
Han: Du er så deilig å se på, jeg skulle likt å slikke deg over hele kroppen fra topp til tå. (SYKT EKKELT!!!!! og han fortsetter å glise som bare det. Hvem sier noe sånt?!?!)
Meg: (Jeg var helt målløs og sjokkert, klarte netsen ikke få ut noen ting.) Tror jeg sa noe som: Æsj, du er ekkel! Jeg er bare 15 år, kan du gå?
Han: (fortsetter med de ekle smilene og drar frem mobilen) Kan jeg få nr ditt?
Meg: Nei!!
Han: Jo, få nummeret ditt. Versåsnill gi meg nr ditt, du er det fineste jeg noen gang har sett.
Meg: Æsj, nei!! du får ikke nr mit!! 
Han: Hvorfor ikke? Kan vi ikke holde kontakt?
Meg: Nei!!!!! hade!!!

Også løp jeg oppover bakken og ser han bare står der å glaner med deeeet store smilet etter meg. HELDIGVIS fulgte han ikke etter.....2.

Dette var en sen vinterkveld i 2008/2009. Jeg hadde vært hos noen venner, også skulle jeg komme meg hjem på egenhånd siden både mamma og pappa hadde tatt et glass vin til middagen og ikke kunne hente meg. Egentlig måtte jeg være hjemme 10, men så glemte jeg helt bort tiden. Så det endte med at jeg ikke var der hvor bussen gikk før klokken var halv 11. Jeg kom akkurat for sent til å rekke bussen, og neste gikk ikke før om en halvtime. Jeg ringte pappa, men ingen av de kunne jo hente meg. Og jeg hadde ikke så veldig lyst til å sitte alene på en bussholdeplass i 11 tiden på en fredags vinterkveld, så vi avtalte at han skulle sykle mot der hvor jeg kom. Men å sykle helt til bussholdeplassen hadde tatt minst 20 minutter, så derfor bestemte vi at vi skulle møtes på halvveien. Så derfor begynner jeg å gå hjemover, i håp om at det ikke skulle ta så lang tid før jeg så min kjære far komme syklende. 

Det første jeg opplevde var en lastebil som kom kjørende mot meg. Der inne var det noen menn som begynte å tute på meg. De åpnet vinduet, plystret, og ja.. dere vet! Alt slikt for at jeg skulle komme bort. Jeg ble veldig redd, så jeg bare gikk fort unna. Heldigvis kjørte bilen, og jeg følte meg litt tryggere. Jeg får alltid en litt større trygghetsfølelse av å snakke i tlf når jeg er redd og alene, så derfor ringte jeg søsteren min slik at jeg kunne snakke med henne til jeg møtte pappa. Det var veldig mørkt, og verken mennesker eller biler å se. Plutselig hører jeg det kommer en bil, jeg snur meg og ser. Der kom det en taxi! Og nå tenker dere kanskje at det var en gal taxisjåfør inne i den bilen, men neida.. Jeg hadde stoppet ved et lyskryss for å vente der til jeg så pappa komme. Jeg ser at taxien stopper ved lyskrysset, noe som egentlig ikke var så merksnodig, fordi det var jo rødt. 

Plutselig ser jeg at det sitter en mann i rundt 40 årene inne i taxien i baksetet. Han gir meg ekle blikk, vinker og prøver å vinke meg bort til han. Han åpner vinduet og prøver å plystre og rope. Jeg blir veldig redd, og begynner å gå bakover.. Da ser jeg at mannen tar av seg beltet, og snur hele seg i bilen, sånn at han sitter med annsiktet mot bagasjelokket der. Der er det jo også et vindu, så han fortsetter med de ekle tegnene . Jeg blir enda reddere, denne mannen hadde faktisk snudd seg i bilen for å få kontakt med meg. Hjertet dunker kjempefort, jeg er helt alene. Jeg var så redd at jeg hadde lagt på med søsteren min, og mitt største ønske der og da var å se pappa komme. Plutselig ser jeg mannen gir tegn til taxi sjåføren, og taxisjåføren rygger bakover, og kjører inn til parkeringsplassen ved siden av.

 Jeg følger litt etter for å se, og gjemmer meg bak noen busker. Haha, det høres skikkelig ut som sånt man gjør på film, men jeg gjorde virkelig det!! Jeg så at mannen betalte sjåføren, smalt igjen døren og begynte å gå mot der hvor jeg var. Nå var jeg virkelig DØDSREDD, jeg følte på en måte at nå var alt håpet ute. Jeg var helt sikker på at han kom til å voldta meg også drepe meg etterpå, eller noe slikt. Det eneste innstinktet mitt sa da, var : LØP!!!! Jeg løp, og da jeg så bak meg løp han etter. Jeg trodde jeg skulle besvime, jeg var helt skrekkslagen og følte jeg virkelig løp for livet. Plutselig, uten å ha måttet løpe noe langt, ser jeg pappa komme syklende mot meg. Jeg løper bort til han, forteller livredd at det var en mann som løp etter meg. Jeg klarte nesten ikke puste, jeg begynte å hyperventilere!! Da jeg så bak meg var mannen forsvunnet, han hadde nok sett at jeg løp bort til pappa og ikke turt å følge etter. 

Dette er trolig det skumleste jeg har opplevd. Om pappa hadde kommet 5 minutter senere, vet jeg faktisk ikke hva som hadde skjedd meg. Jeg vet virkelig ikke hva den mannen tenkte med, han må ha vært gal. Skal ikke en jente på 13 år få lov til å gå alene om kvelden uten å bli forfulgt av gale menn? Jeg hadde ikke gjort noe galt, utfordrende klær hadde jeg heller ikke. En helt vanlig hettegenser og bukse var det jeg hadde på meg.. Tenk at det skal være sånn.. Er det rart jeg ikke tør å gå alene mer? 
- ANDREA BADENDYCK

Kozy

Hei!

Nå er jeg hjemme, og skal gjøre ferdig konfirmasjonsinbyldelsene mine. Dagen i dag med Eli har vært veldig koselig, her er noen bilder til fra da vi kom hjem:


<3

Noen som har gjort noe gøy i dag kanskje?

- ANDREA BADENDYCK

160810

Hey!

Nå er jeg med Eli. Vi møttes i byen, kjøpte iskaffe og snakket lenge i stortingsparken. Kjempekoselig, lenge siden sist jeg var med henne! Her er noen bilder:


Søøøta ♥

- ANDREA BADENDYCK

Krøller

Hey!

Et lite tips fra meg (JA, ALLE VET DET FRA FØR AV). Jeg er veldig glad i krøller/bølger og jeg liker best dette resultatet:

Det får jeg ved å dusje, også lage en flette med vått hår. Deretter tørker jeg litt på fletten, også tar jeg litt hårskum og hårspray på den. Også ligger jeg med fletten over natten, tar den ut om morgenen- og på bildene har du resultatet! 
Og jeg vet dette ikke er noe nytt triks, selv har jeg gjort det så lenge jeg kan huske! Ville bare skrive om det:)

Fler som gjør det samme?

- ANDREA BADENDYCK

Anbefaling

Hey!

I dag har jeg jobbet i 9 timer på mamma sin jobb. Hun er rektor på Bjørndalskole, så jeg var der fra klokken 11 til 20.00. Det var helt forferdelig, det eneste jeg gjorde var å stemple bøker. Og sitte i 9 timer med det, skal jeg love dere blir kjedelig etterhvert.. Menmen, det at jeg nå har tjent over 1000 kr er jo HELT GREIT å tenke på nå. Skal jobbe litt i morgen og onsdag også, deilig med penger...

Uansett, jeg tenkte på å gi dere en liten anbefaling i dag. Nemmelig denne mascaraen fra Estee Lauder:Turbolash all effects motion mascara ♥

Dette er den beste mascaraen jeg vet om! Den gir null klumper og lange fyldige øyevipper. Kosten vibrerer også på denne mascaraen, vet ikke hvor mye det hjelper egentlig, men den er uansett en 6ér på meg! Den kan du kjøpe på flyplasser og på esthetique. Prisen varierer, men alt fra 250-350.. spørs hvor du kjøper den. 

- ANDREA BADENDYCK


Photoshoot with my brothaah

Hey!

Broren min var hos frisøren her forleden dag, og ble utrolig fin på håret. Derfor tok jeg litt bilder av verdens beste bror ♥


Da har jeg to spørsmål til dere:

Hvilket synes du var finest?
Synes du vi ligner?

- ANDREA BADENDYCK

Sleepover

Hey!

Jeg har hatt Ella på overnatting til i dag, og det har vært superkos. Sykt hvor fort tiden går når man har det gøy! Vi har slappet av hjemme, også vært i byen, deretter tok vi turen til Ella, også dro vi til meg, også spiste vi middag, deretter var det SPA, også var vi i seng klokken halv 3..... 


Denne annsiktsmasken er kjempebra. Du får kjøpt den på LUSH på byporten. Den er faktisk hjemmelagd eller hva jeg kan si, de lager den rett i butikken! Den koster rundt 100 kr.

Ella har forresten også blogg, besøk www.ellapetronella.blogg.no! 

- ANDREA BADENDYCK

Fridaaaay

Hey!

Nå er jeg med Ella, og vi skal til byen. Også skal vi møte Tuva, også skal Ella sove her. Koselig ♥
Ella brurii ♥

- ANDREA BADENDYCK

Koooonfleir

Hey!

Disse dagene på Tjellholmen har vært helt fantastiske, bortsett fra at vi ble vekket 8 om morgenen. Haha, men det gjorde jo også at vi fikk mere ut av dagene vi var der, så det var vel egentlig bra. I løpet av denne leiren har de fleste både ledd og grått. Det har vært veldig mange fine og ikkeminst sterke opplevelser, og vi har lært mye mer om kristendommen. Det har vært en herlig tur som jeg kommer til å savne. Her er bilder:
The biiiiiible!Vi fikk bedskjed av lederene at vi skulle ha sånn show at noen av guttene skulle bli kledd ut som jenter osv, så haha, her er resultatet:

Trym, som min gruppe skulle fikse til å bli en "superstar". Pen som jente ikkesant? He-he-he-he..

Vår kjære Sander som husmor:

Hahah...

Alle guttene. Og legg merke til Bjørn Erik i hvit skjorte.... Hey hey, flyvertinne!


Gruppene hadde hver sin farge, min hadde lilla. Her er meg og Bjørnis:


Her er vi i Fredrikstad hele gjengen:

Ser du meg?
Koooos ♥

Stedet vi var på ligger jo ved vannet, så det ble en del bading og soling:


<3Rostern og Badern.. yeeeahElla petronella ♥

Blogges!

- ANDREA BADENDYCK

Stortingsparken

- Er et av de koseligste stedene jeg vet om! Når jeg tenker over det, er jeg faktisk der utrolig ofte. Tar med alle jeg er med dit jeg... Det er koselig å sitte på gress, spise is, snakke og bare se på alle menneskene som går rundt omkring. I dag skulle jeg møte Ella og Tuva, så gjett hvor vi dro?


Haha, Tuva viste stolt frem "ASS PASSET" sitt da hun møtte oss i byen. Hun hadde visst fått det av en random mann i byen, men yeee.. 30% på alle dieselbukser er jo heeeelt greit det!
Søøøte Ella ♥

Vet dere hva? Jeg skal på konf.leir i morgen.. Da blir det nok lite til blogging, i og med at det ikke eksisterer en eneste data der. Men kanskje det blir noe mobilblogging? Vi får regne med det. Vi skal til Tjellholmen, tror det skulle være en øy utenfor Fredrikstad. Det blir sikkert kjempekoselig, skal være der til Torsdag:)

- ANDREA BADENDYCK

Video- Bobbi Brown foundation

Haha, jeg bablet litt lenge da.... Menmen, håper dere er fornøyde!
Forresten det er esthetique på Steen og Strøm hvor jeg har kjøpt den og fått all hjelpen. Og hvis noen lurer, er fundationkosten fra e.l.f ♥
- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!
Nå skal jeg til byen for å møte noen venner. Det kommer forresten en video i kveld, så gled dere! ♥
Her er dagens outfit:
Jakke - Berskha
Singlett- Zara
Shorts- Mango
- ANDREA BADENDYCK

My day in black and white

Hey!

Dagen i dag har vært utrolig koselig. Først møtte jeg og Tuva Hermine, en jente fra Tønsberg, som jeg har snakket en del med de siste dagene. Hun hadde med seg en venn, Marthe, og de var kjempesøte! Vi dro til Akerbrygge for å få i oss noe mat, og vi fant en resturant som het Oliva. Der bestillte vi pizza, og det smakte godt så sultne som vi var! Deretter sa vi hadet til hverandre, og jeg og Tuva tok turen tilbake til Holtet. Der var en del av vennene våre, så vi var der en stund med de. Her er bilder fra dagen:

Haha, hey hey halåå!


Tuva og Hermine


Marthe og meg


Pizza!


Zøte folk ♥


jentane minee :)

Fikk også kjøpt fundation, viser dere i morgen. Goodnight!

- ANDREA BADENDYCK

Koselig vekking

Hei!

Nå er jeg med Axel. Han kom til meg klokken 11 i dag, og gjett hvordan han vekket meg? Siden jeg ikke svarte på mobilen, fant han en pinne/stokk og begynte å slå den mot vinduet mitt. FOR EN VEKKING! Jeg ble kjempesur, og som det sovedyret jeg er følte jeg at det var midt på natten. Men, jeg måtte jo åpne... Så da labbet jeg mot døren og åpnet for han, også løp jeg tilbake til sengen og sovnet igjen. Ååå, så godt selskap jeg er ♥
Haha :)

Nå skal jeg snart til byen og møte noen venner. Skal også kjøpe en ny fundation, vet bare ikke hvilken.. Jaja, Kos dere i dag ♥ 

- ANDREA BADENDYCK

Heeerleg

Hei!

I dag har jeg vært på Norway cup, også dratt hjem til Axel for å feire bursdagen til lillebroren hans, Peder. Det var veldig koselig der, alle i Axel sin familie er kjempesnille! Nå skal jeg hoppe i seng, klar for en ny dag. I morgen skal jeg møte Maria, også dra opp til Norway cup med henne. Etter det, skal jeg til henne på sleepover. Det gleder jeg meg skikkelig til, det er uendlig lenge siden sist! Åh, det skal bli så koselig det ♥

Forresten, hvorfor ikke gi dere en liten anbefaling? Da jeg var i Spania, kjøpte jeg meg en superduperherlig parfyme. Den luker utrolig godt, jeg er kjempefornøyd. Her er den:
Burberry - The beat ♥

Fler som har denne?

- ANDREA BADENDYCK

Jätte roligt

Hei!

Nå er jeg med Tuva, hun sover over her. I dag har vi vært på Norway cup, det var utrolig koselig å se alle jeg har savnet igjen. Eller det er fortsatt noen jeg ikke har møtt enda, men de fleste var jo der! Det var en kjempekoselig dag. Jeg og Tuva drar dit i morgen også, så det er bare å si hei hvis dere ser meg! 

Her har dere forresten noen bilder fra 100 års jubileumet i Sverige:

Mee and my sis!


Ååh, gullegulle ♥


Søsknene mine, Ulrik og Madicken.


Haha, doffen!

Busteeeeed...

På hytta i sverige har vi utrolig mye mygg! Og jeg hater mygg... Og siden vi har noe så fantastisk som en elektrisk insektsdreper, hadde jeg noe å leke med resten av kvelden:

Haha, nerd...

Forresten, har ikke vist dere så mye av hvordan vi har det i Sverige. Her er utsikten fra verandaen:
Brygge, natur, ferskvann og kano ♥ Koselig!

Sees kanskje på Norway cup i morgen, dere får kose dere. 

- ANDREA BADENDYCK