hits

august 2011

Nattaa
Nå hopper jeg i seng.... Skulle jeg i alle fall ønske. Kom på at jeg må tegne ferdig en perspektivtegning som var lekse til i morgen..... Haha, kjipern. Etter skolen i morgen skal jeg være med Axel ♥♥♥ Savner han, skal bli så koselig! Kjipt å ikke møtes hver dag, men da blir det også mer spesielt når vi først er sammen. Merker også at vi har mye mer å snakke om/fortelle, det er jo bra :D Sov godt, snakkes i morgen. Vet ikke om jeg får blogget før i morgen kveld i og med at jeg sikkert skal være hos Axel hele dagen, men kan jo være det blir et lite innlegg på skolen. 

 

- ANDREA BADENDYCK

En fiiin dag

Heei!

I dag har vært en utrolig bra dag, merker jeg bare blir mer og mer fornøyd med Ullern for hver dag som går. MK er også den perfekte linjen for meg, halve dagen består jo av mediefag. Det er så digg! Da slipper jeg å være helt utslitt etter en kjedelig dag med bare fag som matte, naturfag, norsk osv. Mediafagene er kjempemorsomme, går utrolig fort og gir en perfekt avkobling fra studiefagene. Skole er ikke kjedelig lenger nå!

Også er det jo så utrolig mange herlige elever på Ullern, både på tvers av linjene og aldre. Trives veldig godt sosialt også, og vet det bare kommer til å bli bedre. Gleder meg masse til den første revyfesten, den er om ca 3 uker. En liten stund, men vi jentene har allerede begynt å titte/planlegge. Temaet er RAVE og vi skal ha helt crazy looks. Masse neonfarger, selvlysende klær og tilbehør, syke løsvipper osv, blir så sykt gøy!!I dag hadde vi forresten litt fadderleker, som bestod av at førstissene måtte gjøre en del kleine ting:

Her er en av lekene. Tre jenter ligger på bakken med en banan i munnen, med en gutt hver som skal fortest mulig spise bananen fra munnen hennes i mens han gjør push ups... Haha!!

Noen faddere som hadde lyst til å komme på bloggen:Haha, sweet!!:)

Etter skolen var jeg med to herlige jenter fra studiespess, Helene og Ida. Vi kikket rundt et par timer, spiste litt og koste oss skikkelig. Sykt at vi nettop har blitt kjent, føles ut som jeg har kjent de lenge allerede....Glad i dere jenter ♥♥

 

- ANDREA BADENDYCK

FLINK

Hola chicas!

Nå ble jeg akkurat ferdig med sminkevideo, tenkte det var like greit å ta det etter at jeg dusjet, i og med at jeg måtte sminke meg til outfit senere uansett. Skal prøve å redigere den ferdig før jeg tar kvelden, den kommer tidligst i morgen :):) Snakkes snaaart.

 

- ANDREA BADENDYCK

CONVERSE

Heihei!

Tusen takk for alle fine, støttende kommentarer på forrige innlegg. Dere er jo bare så herlige da ♥♥ Veldig glad i alle sammen! I dag hadde jeg kun en samtale med kontaktlæreren i 20 min, og fikk dra hjem etter det. Utrolig deilig! Var selvfølgelig så heldig at jeg er øverst på klasselisten, så mens mange andre startet 12 og utover, startet jeg selvfølgelig 8.15. Haha, jaja... Synes det var utrolig bra at vi slapp å være på skolen etter samtalen, så jeg lagde ingen avtaler, bestemte meg for at i dag blir en bloggdag. Jeg skal ferdiglage en del innlegg, slik at jeg kan poste de når jeg har dårlig tid, så det alltid blir oppdateringer. Kanskje jeg også rekker å lage en videoblogg, vi får se :)! Følg med i kveld også, da kommer outfit. Men jeg tenkte å vise dere dagens lille innkjøp, nemlig disse fiiiine Conversene:

Har sett på disse lenge, den beige fargen er ny i høst! Synes den er såå fin :)

Nå skal jeg koke meg litt nudler, er sulten, haha. Vi snakkes søtnoser!

 

- ANDREA BADENDYCK

TRAVELT

Hei!

Sykt hvor mange slemme og negative kommentarer som har kommet inn de siste dagene. "Bloggen din suger, du blogger aldri, du fjortjener ikke plassen din, du er så kjedelig" blablabla. Seriøst, det virker som at noen av dere tror jeg prøver å være slem mot dere ved å ikke blogge. Blogg er (var) en hobby, det er min blogg, jeg velger å blogge når det passer meg og jeg tvinger ingen til å stikke innom. Nå på vgs har jeg mye lenger dager enn ungdomsskolen, hele 15 timer mer i uken (!!!). Jeg drar hjemmefra 7.15  og slutter 15.40 og 16.10 hver eneste dag, og reiseveien hjem tar ca 45 min- 1 t. Jeg har mange venner jeg vil holde kontakten med, en kjæreste, jeg trener flere ganger i uken, jeg har masse lekser og innleveringer og jeg har da denne bloggen hvor mange av dere forventer 2-3 innlegg om dagen. Jeg er inget supermenneske, jeg klarer virkelig ikke alt det her med så lite tid. 

Det hjelper ikke å klage, det er faktisk grunner til at jeg ikke har blogget, ikke at jeg er LAT. Negative kommentarer gjør det bare demotiverende for meg å lage et innlegg, når klokken er over 22.00 og jeg egentlig bare vil legge meg til sengs og sove. Bare i dag har jeg fått minst 15 klagekommentarer, vet dere hvorfor jeg ikke har blogget? Jeg hadde en lang dag på skolen, var hjemme 17.00. Da hadde jeg en halvtime på meg til å spise, pakke, til jeg dro på Elixia. Der var jeg i tre timer, og kom hjem nå for en halvtime siden. Bare vær så snill å fortså meg litt, jeg skriver ikke det her for å kjefte på noen, men bare så dere er klar over hvor travelt jeg har det. Jeg gjør det ikke for å være slem eller fordi jeg ikke gidder!

Fra Elixia isted, måtte bole litt vet dere!!

Jeg har blogget i tre år nå, det som kommer til å hjelpe meg å ville fortsette er positive og støttende kommentarer (som de aller fleste av dere er veldig flinke på). Stadig kjefting, drittsnakk og klager kan faktisk få motsatt effekt enn det dere ønsker, nemlig at jeg legger ned bloggingen. Som sagt, ikke meningen å kjefte på dere, men jeg håper dere fortstår min situasjon litt bedre etter dette innlegget ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Hodejegerne

Hei!

Nå er jeg hjemme fra Hodejegerne, og jeg synes den var utrolig bra! Veldig proff og utrolig spennende, helt klart en av de beste norske filmene. Dere burde se den :)!

 

Etter kinoen var vi på Macdonalds fordi det var lenge til bussen min gikk. Vi kjøpte oss en Mac flurry med oreo og bare snakket egentlig. Jeg har verdens fineste kjæreste! Blir mer forelsket for hver dag som går, håper virkelig at vi kan holde sammen for alltid ♥♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Kino

Hey! Nå er jeg på vei til nationaltheatret for å møte kjæresten og se hodejegerne på kino. Sorry for null bloggings, men har ikke vært hjemme siden forrige innlegg, haha!! Men nå er maccen hentet og ligger å venter på meg i sengen. Gleder meg til å kunne blogge som før, lage videoblogger og ikke minst bruke photobooth :)

Forresten, anngående forrige innlegg. De aller fleste synes jeg burde beholde fargen min, men jeg klarer virkelig desverre ikke å like den selv. Føler meg stygg hver eneste dag, så det blir brunt igjen til uken! :)

- ANDREA BADENDYCK

God morgen!

Hei! Våknet i armene til min kjære i dag, kooselig ♥ Har fått flere spørsmål om "hvorfor vi aldri er sammen lenger", men det er vi. Bare blogger ikke alltid om det. Senere i kveld skal vi på Kino eller spise ute, gleder meg til det! Forresten, jeg er sykt usikker på håret mitt. Synes kanskje det er litt for varm farge om jeg skal la det holde seg så lyst, så vurderer å gå på lillashampo og se om jeg blir mer fornøyd. Kan også være jeg farger det brunt igjen, hater å være usikker. Får sjokk hver gang jeg ser meg i speilet.....

Hva synes dere jeg skal gjøre?

 

- ANDREA BADENDYCK

BLONDIEHaha, omg! Ble litt lysere enn planlagt, er nesten blondie..... VELDIG uvant. Fikset håret hos Hendrix hair på Majorstuen, utrolig proffe frisører der. Synes resultatet ble veldig naturlig!

 

- ANDREA BADENDYCK

At Hendrix

Hallo! Nå sitter jeg og søte Celine hos Hendrix frisørsalong:

Celine var snill og ble med. Jeg striper håret!!! Det skal bli litt lysere men ikke sånn syk forvandling. Gleder meg til å se resultatet! :)

Wohoo!

- ANDREA BADENDYCK

Pizza-time!!

Hei!

Har ikke blogget før i dag fordi søsteren min har vært hjemme som = null data på meg. Buhu, men så var hun snill å lånte den bort da. Har en god nyhet, maccen min er nå ferdig på verksted og jeg skal prøve å rekke å hente den i morgen. Ber som bare det for at den nå faktisk funker, etter andre gang på verksted på rad. Har ikke hatt data på 3 mnd, sykt!!!! 

I dag har vært en koselig dag. Klokken halv to dro hele klassen + lærerne til Peppes pizza på Aker brygge, for å kose oss og bli kjent. Det var veldig hyggelig!! Synes det var en god idé for å komme litt nærmere hverandre.

Gutta boyz


Girlsa!! Anna og Sakshi ♥♥

Disse bildene er forresten tatt med digitalkameraet, ikke så aller værst kvalitet? Selvfølgelig er speilrefleksen mye bedre, men det funker vel det her også. Utrolig deilig å slippe å ha med noe så tungt på skolen hver dag! :)

 

- ANDREA BADENDYCK

HEIHEI

Haha, turte jeg virkelig å legge ut denne videoen? Var veldig på impuls, ser helt.... stygg ut. Haha, kos dere i kveld da søtnoser ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Ny dag, nye muligheter

Hei!

Takk for søte, støttende kommentarer på forrige innlegg. Er glad jeg har dere ♥ Men mange missforsto nok litt, jeg var ikke alene, jeg kjente disse to i klassen min fra før:

Kathinka og Sakhsi!

Er egentlig veldig fornøyd med dagen i dag. Har hilst på mange koselige mennesker, hatt noen herlige friminutter nede på Aker brygge og så møtte jeg jo søte Ida Wiik, som går i 3 klasse på mk. Like herlig i virkeligheten, mange vet sikkert hvem hun er fra før. Besøk bloggen hennes! ♥

Regner med at dagene bare blir bedre og bedre, så jeg gleder meg. Fagene virker også utrolig spennende og veldig hyggelige og dyktige lærere. Gleder meg masse til å komme i gang med mediafagene, hørte at det ikke er lenge til vi skal lære photoshop. Og det er også HELT ok å ha en stasjonær mac hver på pulten da:

♥♥

Det blir også mange koselige ting fremover som skal gjøre at elevene blir med spleiset, så det blir bra. Tror jeg kommer til å trives veldig på Ullern. Også ofc et klasserom-bilde av meg på slutten daaa xD xD

Hva tenker dere om vgs fremover?

 

- ANDREA BADENDYCK

Not in tha mood

Jeg har en dårlig dag i dag!! Er ikke helt fornøyd med vgs, savner det gamle. Savner klassen min, vennene, savner å se kjæresten min hver dag. Hater å starte på nytt... Jeg er kjempeforkjølet og skikkelig sliten.. Er ikke i humør for noe blogging i dag, sorry! I am human too......

 

 

Morgendagens antrekk

Hei! Mange har spurt hva jeg skal ha på meg i morgen på første skoledag på vgs. Jeg valgte et helt casual antrekk, vil ikke overdrive heller. Her er det jeg skal ha på:

Pluss en olabukse og de gråe conversene!! Håper alle får en fin skolestart i morgen, selv er jeg ganske spent :)

- ANDREA BADENDYCK

2006 - 2010

Hei!

Fra du er 10 år til 15, skjer det mye forandringer. Jeg har tittet litt på bilder og det er utrolig hvilke forandringer bare 1 år hadde! I løpet av disse årene fant jeg vel meg selv, tror ikke forandringene blir så store fra nå av. Kos dere, haha:

5. klasse


6. klasse


7. klasse


8. klasse


9. klasse

Fler som har forandret seg mye med årene?

 

- ANDREA BADENDYCK

Tid for trening!Hei!

Haha, har startet på Elixia nå, så det betyr trening. Har også spist skikkelig sunt i dag og i går, føler meg flink altså. Nå skal jeg og Elena på først spinning og så Shape. Blir gøy!

 

- ANDREA BADENDYCK

Glominerales fundation + Beauty blender sponge

Hei!

Tenkte å anbefale to produkter jeg har brukt lenge:

Glominerales fundation og beauty blender sponge. Fantastiske produkter begge to! Fundationen i seg selv er utrolig bra, men ved å bruke denne påførings-svampen, blir virkelig resultatet perfekt. Elsker fargen jeg fikk på fundationen, den ser så ekte ut! Er også litt brunere enn jeg er naturlig, det liker jeg at fundationene er. Svampen gjør også alt så gjevnt og fint, helt genialt. Søtt er det rosa egget også!

Her ser dere meg uten fundationen:

Underveis:


Etter:Fundationen kan kjøpes HER (Jeg har fargen "Honey"), svampen kan kjøpes HER! Coverbrands har forresten tilbudet "Kjøp en beauty blender sponge, og få 25% rabatt på fundationen". Dette varer kun til og med i morgen, 21. August. Snakkes senere, fiiine dere ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Some pictures

Hei!

Nå er jeg hos Elena. Vi har sett Saras nøkkel (boken er filmatisert) og spist pizza. Kjempekoselig å være med Elena igjen, hun kom hjem fra Hellas i går. Nå skal vi se en til film, før vi legger oss. Vi skal opp tidlig i morgen, vi skal på Elixiatime i morgen klokken 10. Ja, dere leste riktig. TRENING klokken 10!! JA, dere er på Andrea Badendyck sin blogg. Haha, blir hardt!! 

 

- ANDREA BADENDYCK

Chillin

Nå er jeg på brun og blid med Elena! Ettersom fargen er helt borte etter hardt slit i syden, følte jeg at jeg måtte ta turen for å ikke se ut som en snømann første skoledag..... Haha! Etterpå skal vi kose oss med pizza og film, blogges da. Ønsker alle en fiiin fredagskveld <3

- ANDREA BADENDYCK

"Få meg på, for faen!"

Fler som har sett denne traileren i reklamepausene på tvén? Haha, kanskje litt på kanten, men jeg synes den ser veldig bra ut til å være en norsk film! Det er en sånn typisk film som appelerer til oss ungdommer, enig? Jeg skal helt klart se den på kino. Blogg.no har sett i gang en konkuransse hvor dere har mulighet til å vinne kinobillett til denne filmen for 2 personer, dere kan melde dere på konkuranssen HER. Det er vel bra? 

 

- ANDREA BADENDYCK

Sweet dreams

Hei igjen!

Nå er jeg hjemme etter å ha vært hos Fanny og deretter hos kjæresten. Kjempekoselig! Hadde ikke sett Axel siden søndag, så hadde savnet nusselussen min litt da ♥ Nå har vi forresten fått vite klassene på vgs, for de som ikke vet hvordan man sjekker så er det på kontakter på fronter. Kom heldigvis med en venn av meg, så da er det ikke så skummelt! Men har hørt rykter om at de to mediaklassene skal bli til en? Jaja, bra blir det vel uansett. Kjenner også en del på almenn som jeg gleder meg til å starte på skole med :DFanny ♥ Bildet er fra i stad. Henne blir det i alle fal rart å ikke se hver dag, orker ikke å tenke på det!!!

Dere får sove godt, så snakkes vi i morgen. Tusen takk for koselige kommentarer og ikke minst stemmer på blogawards :) Dere er best!

 

- ANDREA BADENDYCK

Nominert til "Årets internationella blogg"

Hei søtnoser!

Gjett hva? Jeg og tre andre toppbloggere har blitt nominert til "Årets internationella blogg" på Svenske blogawards. Sykt gøy! Bare det å bli nominert er jo en ære. Hvis dere leserer har lyst til å stemme på meg, er det veldig koselig! Vet et par av dere har gjort det alerede, tusen takk ♥For å stemme går du inn HER, haker av rundingen ved navnet mitt og scroller ned til "STEM" ♥


Her er dagens outfit:

Genser fra Bikbok og shorts fra Topshop

 Blir kjempeglad for alle stemmer!! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

HØSTFAVORITTER

Hei!

Våknet halv 11, derfor bestemte jeg meg for å bruke litt tid på å lage et skikkelig blogginnlegg. Fanny ligger fortsatt ved siden av meg å snorker, etter tre timer, haha. Tror jeg vekker henne når jeg har skrevet ferdig her! Jeg har tittet litt rundt på nettbutikker, og satt sammen forskjellige favoritter. Av de ble det fire kollasjer, og som sagt tok det tre timer.. Haha. Håper dere liker innlegget! ♥

 

 

 


 

 

 IM IN LOVE ♥

Fant du noen favoritter?

Forresten,nå kan dere følge meg på Twitter! http://twitter.com/#!/puusn07. JA, jeg vet brukernavnet mitt er kult. Det er IKKE gammelt for å si det sånn.....

 

- ANDREA BADENDYCK

Kozy dag

Hei!

I dag har jeg vært med Fanny. Vi møttes i byen, kikket litt rundt og spiste lunch på peppes pizza! Veldig koselig, god mat var det også. Etter byen dro vi til Fanny, så kom Hanna og Bjørn Erik. Nå har de dratt igjen, og nå skal snart jeg og Fanny legge oss. Koselig dag! ♥Siden Fanny og Hanna er så sosiale og sånt da...
Søten
Besøk Bjørn Eriks blogg!! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

InnkjøpeneDette er da kameraet jeg kjøpte! Veldig bra til å være digitalkamera, og filmen var super. Kjøpte det hos Fotoknudsen for 3200 kr, måtte ut med såpass mye for bra kvalitet.. 
Og her er da godsakene fra Mulberry! Skjerf og pung (clutch?)

 

- ANDREA BADENDYCK

Byen

Hei!

I dag har jeg vært i byen med Tuva. Vi har gått rundt, shoppet og spist på Fridays! Veldig koselig :) Kjøpte blant annet et nytt digitalkamera, slik at jeg slipper å ha med meg speilrefleksen som er veldig tung over alt jeg skal. Kameraet har også skikkelig bra video, så jeg gleder meg til å lage fine videoblogger med det! Det heter Panasonic exilim, hvis noen lurer.Gjestebloggern ♥Kjøpte to ting fra Mulberry, den ene var skjerfet jeg har på meg her! Viser dere begge senere ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

10 ting du kanskje ikke visste om meg...

- Jeg klarer ikke spise synlig fett på kjøtt. Ikke fordi jeg tror man blir feit ellernoe, jeg bare synes det er så ekkelt! Tar alltid bort alt synlig fett, sitter å pirker som bare det. Skulle ønske jeg ikke brydde meg, det er en irriterende ting å gjøre.

- Jeg er kjemperedd for mørket. Må alltid ha døren åpen slik at jeg har full oversikt over alt på rommet når jeg skal sove. Spiritisme historier og skrekkfilmer har skremt meg helt sykt, i blant klarer jeg ikke sove fordi jeg føler noen er i rommet/ligger ved siden av meg osv. Er helt jævlig egentlig!

- Jeg drikker helt sykt lite! Det er ikke bra, drikker kun til maten og aldri ellers. Noen ganger ikke til maten engang.. IKKE SUNT, må prøve å skjerpe meg.

- Jeg fikk facebook i 8.klasse... Fikk ikke lov før det, haha..- Jeg blir ofte syk, er mye hos legen. Som oftest er det noe med halsen som streptokokker, men andre ting oppstår også.

- Jeg har verdens søteste hund!!Ntåå, Shandie, fin til juleaften! ♥

- Jeg ser aldri på tv, kan gå flere uker uten at jeg gjør det...

- Jeg har ikke opplevd dødsfall i familien eller andre nære, og det er jeg veldig glad for. Gruer meg virkelig til den dagen det skjer!

- Før var jeg virkelig helt SYKT avhengig av leppestift. Måtte ha med overalt, ha på på alle bilder. Hvis jeg hadde glemt den, dro jeg hjem for å hente eller kjøpte ny. Det var skikkelig slitsomt, er glad jeg sluttet!

- Jeg fester nesten aldri! Sist jeg var på fest er mange mnd siden... Liker bedre kosekvelder med både venner og kjæreste :) Men kan jo hende dette forandrer seg nå på vgs ettersom jeg får nye venner osv...

Sleepover hos Elena! Missu girls♥

Noe du ikke visste?

 

- ANDREA BADENDYCK

1, 2 eller 3?

Hei!

Har fått inn over 300 headere og alle er så utrolig fine. Det gjør valget virkelig umulig! Tusen hjertlig takk til alle som har tatt seg tid til å lage, setter veldig pris på det ♥ Jeg har plukket ut tre favoritter, men vet ikke akkurat hvilken jeg liker best av de igjen. Kanskje nr 1? Help anyone?

1


 

2


3Hvilken burde jeg bruke?

 

- ANDREA BADENDYCK

Good night!

Hei!

Med en gang jeg kom til Henriette, dro vi for å spise sushi og kjøpe godteri. Sushi var digg, lenge siden nå. Vi fikk melding om at Xandra var kommet, så da dro vi hjem til Henriette. Koselig å se henne igjen! Nå har vi akkurat sett en skrekkfilm, den het "Funny games US". Synes egentlig ikke den var så bra, men veldig spennende og ganske ekkel. Dum slutt....

Vi måtte ta noen bloggbilder da, som alltid:

Henris cool look!!


♥♥ I morgen skal vi til byen for å spise lunch, shoppe og vise Xandra litt rundt. Blir gøy! Blogges før vi drar da. I morgen er det forresten en uke til jeg starter på VGS, OMB (Oh my bieber)... Jeg gruer meg!!! Orker ikke tenke på det...Fler som gruer seg?!

 

- ANDREA BADENDYCK

Jentekos

Hei! Nå drar jeg til Henriette. Xandra kommer (hun franske jenta), hun er på ferie i Norge nå, så vi tre skal overnatte. Blir sikkert kjempehyggelig! ♥ Snakkes i kveld.

 

- ANDREA BADENDYCK

Høst-headerFått flere kommentarer om at jeg burde få en mer "høstlig" header, siden sommeren veldig snart er slutt. Derfor tok Axel et par bilder av meg i går! Hvis noen vil lage en header til meg, hadde jeg blitt veldig glad. Dere er jo så flinke :) Jeg vil helst at headeren skal ha bra kvalitet, altså at bildene holder seg skarpe. Og jeg vil gjerne ha løkkeskrift der hvor det står noe, synes det er finest. Send til andreabadendyck.blogg@hotmail.com, tusen takk! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Ny episode av Our life as AB&AB??

Hei søte lesere!!

I dag har jeg og Axel vært sammen i 2 år og 8 mnd, woho! Viktig å holde tellingen... Jeg og Axel tenkte å lage en ny episode med our life as AB&AB, denne gangen en spørsmålsrunde. Dere kan spørre oss om hverandre, forholdet vårt- ja, alt om oss egentlig. Vi svarer selvfølgelig ikke på veldig private spørsmål, så det er ikke noe vits i å slenge i kommentarfeltet. Spør i vei!! Vi skal prøve å filme svarene allerede i dag, så vær rask.

- ANDREA BADENDYCK

Sel safari

Hei!

Etter å ha hørt at det finnes seler her på Koster, fikk jeg og Axel lyst til å ta en tur ut med båten i håp om å se noen. Jeg visste ikke at det var seler her, og hadde heller aldri sett noen ville seler før, så håpet vi ville se en sel. Og gjett hva, det gjorde vi! Synes det var en veldig fin opplevelse, selen var jo også sååå søt da!! ♥Ååh, se hvordan den ligger! Nusselig!!! ♥
Har du sett en sel før? Hvor?
- ANDREA BADENDYCK

IDYLL

Hei og hopp!!

I dag var vi heldige med været igjen, det er så deilig. Hvordan er været hos dere? Nå har vi slappet av her på hytta og skal snart ned å kjøre båt. Livet er helt OK atm :) Haha.. Hva vil dere forresten mest ha videoblogg om? Maccen er tilbake om noen dager og da blir det videoblogg med en gang!

 

- ANDREA BADENDYCK

6 ferier på 1 år

Hei!

Fra juli 2010 til juli 2011 har jeg reist mer enn jeg pleier. På det året var jeg på seks turer, som alle har lagt igjen gode minner. Tenkte å vise dere bilder fra alle seks, i og med at for et år siden hadde jeg 900 lesere. Regner med at ikke alle har fått med seg alle turene! :)

Vi får starte juli 2010, da var jeg i Barcelona og Palma med mamma & pappa. Det var en koselig tur med mange opplevelser! En av mine favoritter var vell Zoo de Barcelona, elsker dyr og det var utrolig gøy å se alle mulige dyr i virkeligheten. Jeg så løver, tigere, aper,  sjiraffer, elefanter, bjørner, ulver, sort panter, neshorn og... Ja, det meste.

Palma:

Mamii ♥

Neste ferie etter Spania, var Tsjekkia- Praha i Oktober. Det var da en uforglemmelig klassetur! Det beste jeg har opplevd, helt fantastisk. Elsket byen, skal helt klart dit igjen.

 


 

 

Neste tur etter det, en uke i London med familien i februar. Masse kos, god mat og ikke minst: SHOPPING!! 

Etter den Londonturen, gikk det bare to og en halv mnd før jeg dro på en ny! Men den gangen med Fanny ♥ Utrolig koselig tur, skal helt klart gjenoppleves! Var vel egentlig bare shopping turen gikk ut på, men vi så også noen fantastiske musikaler:Etter det gikk det to mnd, og da gikk reisen til Nice, Frankrike. Der skulle jeg besøke Henriette og familien hennes i 10 dager, en herlig ferie! ♥

 

 

 

Herlig tur!! ♥

3 dager etter hjemreisen fra Frankrike, dro jeg til Mallorca igjen med kjæresten og foreldrene mine. 

 Super tur med verdens beste kjæreste!! ♥ Håper dere likte innlegget, dere kan tro det tok sin tid å finne alle disse bildene. Haha... Snakkes i morgen :)

Hvor har du reist i løpet av dette året?

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på spørsmål

Heihei!

Bloggen skal bli mye bedre fremover, skammer meg over hvor dårlig den har vært i det siste. Lover mange videoblogger fremover, prøve å ha outfits hver dag og ikke minst svare på spørsmål en gang i uken. Nå kommer mange av denne ukens spørsmål. Som andre ganger, sleng igjen kommentar her om du vil ha svar på noe til neste gang ♥

Hvor er den tapeten din på rommet ditt kjøpt hen? :) Åh, beklager, men det husker jeg ikke! Det er uansett tre år siden, så den er nok ikke lenger i butikk...

Hvem er dine bestevenner? Mine nærmeste for øyeblikket er vel Fanny, Elena, Tuva og Henriette.

Hei, jeg prøver å finne inleggene dine fra Londonturen din med fanny, men jeg finner dem ikke i arkkivet ditt? Kan du linke eller noe?? Hei! Tips til neste gang du lurer på noe, eller noen andre. G0ogle it!! Kjempesmart, det gjør jeg selv. Feks: "andreabadendyck.blogg.no London", så kommer innleggene opp. 

Hvor mye kostet Mulberryen din,siden du kjøpte den i London ?:-) Husker ikke helt, Mamma kjøpte den, jeg var ikke der. Men den koster vel 5800 kr i Oslo... Tror den kostet rundt 5000 kr der, så litt penger å spare var det jo.

Hvor i Oslo finner man den beste sushien? Det er god Sushi overalt! Tror der jeg pleier å gå heter "Sunn Sushi", eller noe? Den ligger rett ved National, mot Vika.

Du vet den grå genseren du har med hull på ryggen, hva gjør du om vinteren. bruker du topp under eller har du bare hullet på ryggen uten noe under? angrer du på at du kjøpte den? Jeg tror jeg kommer til å bruke en tubebh under og nei, jeg angrer ikke på at jeg kjøpte den! :) Har jo selvfølgelig en varm jakke over og sikkert et godt skjerf.

Har du kåret vinneren av kitt sette som du hadde for flere mnd sider? :) Ja, kåret vinneren ikke lenge etter.

Hvor høy er du? :) kan du vise hvordan man tar på eyliner, er så sykt vanskelig, haha? Jeg er 164. Haha, kan jeg sikkert :) 

Skal du begynne på cheerleading?jeg huset du snakket om det når du hadde vært hos fanny eller noe:) Vurderte det, men blir nok ikke noe av. Skole, venner, kjæreste og blogg får holde for meg, haha:)

Er blush det samme som rouge? Og er bronzer det samme som solpudder? Og hva er shimmer og higlighter? Haha, nå er ikke jeg noen sminke-ekspert.... Men blush er vel det samme som rouge ja. Bronzer er vel nesten det samme som solpudder, bare at det er mer "glitter" i det? Og shimmer/highlighter er noe som gir deg fin, litt lys glød der du ønsker å ha det. Vanskelig å forklare, hahah.

Er aksel flink til å kysse ? Haha, oh yes!

 

 

Var det bra shopping i Palma? Tja, det var ganske bra. Men jeg ville aldri dratt dit for å shoppe! Spanjoler har veldig annerledes stil enn meg, så det vises mye i butikkene. Jeg fant nesten ingenting egentlig! 

Du og fanny er nesten ikke sammen lenger etter ho har fått blogg, hvorfor det? Jo, vi er like mye sammen som før hun fikk blogg.

Du og Axel er så søte sammen! Kan du ikke fortelle historien om hvordan dere ble sammen? :DTusen takk, har lenge hatt tenkt til å gjøre det. Så det skal fikses! :)

Hvor kjøper du alle ringene dine? Overalt! Gina Tricot har mange fine og jeg kjøpte en del fine på Claries i Cannes, drømmebutikken!

Gina T // Gina T // Claries // Claries // Marked

Ja, om du kan lage en video der du viser hvordan du legger på highlighter :) Ja, tenkte å lage en ny sminkevideo innen en uke.

Hvilken skole begynner axel på? Nissen, dramalinje.

Hvilken videregående kom du inn på? Ullern, medier og kommunikasjon.

Hvor lenge har du blogget ? Ca To år og og et halvt år.

Hvem er forbildet ditt ? Har egentlig ikke et forbilde, men ser veldig opp til mammaen min :)

Er det lenge til du får Mac en tilbake? Regner med å ha den her innen en uke.

Tror du du og fanny ba vil miste kontakten når dere starte på vgs? Nei, det hadde vært kjempetrist! Vi er såpass glad i hverandre så det blir nok ingen problem å beholde kontakten :)

 

Love you, Bassaaa!! ♥

Noe du vil ha med neste gang?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei solstråler!

Nå er det virkelig på tide med dagens outfit, kan ikke huske sist jeg hadde det... Så ja, her er det:Cardigan fra Line of Oslo // Skjerf fra Malene Birger // Shorts fra Levis // Raybans fra solglass.no

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

LIVET

Bikini fra VS


Et ord som beskriver Koster: HERLIG ♥ Jeg storkoser meg her med min fine kjæreste og hans flotte familie! I går var vi i Fjällbacka. Vi tok fergen over til Strømstad, og kjørte derfra. I Fjällbacka var det kjempekoselig, sikkert noen av dere som har vært der? Vi kikket litt rundt i butikker, det var overraskende mye fint der. I dag har vi solt oss, kjørt moped og spist en god middag. Nyter livet her altså! Snakkes i morgen.

 

- ANDREA BADENDYCK

Sponsorer

Hey!

Woow, fikk sjokk over alle kommentarene over en eller annen blogg jeg aldri rakk å se før den ble slettet. Greit at folk bryr seg, men det er lov å vente med hatkommentarene før dere har hørt min side av denne saken. Men bare så dere vet det, det er kanskje 4 mnd (eller enda lenger) siden jeg snakket med den smykkebutikken, og jeg mottok aldri noen produkter fra dem. Det spilte ikke en stor rolle for meg uansett at de ikke kom, så da tenkte jeg ikke noe mer på det. Sykt hvor uprofesjonelle dobb.no er, virkelig flaut!! Hvordan de kan hakke ned på meg, når de faktisk ikke er noe bevis på at jeg fikk smykkene, noe jeg aldri gjorde. Så da vet dere det! :)

 I juni bestemte jeg meg for å ikke lenger skrive eller motta fra "random butikker", og det valget har jeg stått ved. Jeg bestemte meg også for å ikke være en blogger hvor forskjellige kan "kjøpe" innlegg av meg. Dere har kanskje sett noen bloggere blogge om Shweppes for noen uker siden? Jepp, det fikk jeg også tilbud om, og det skulle jeg få 2000 kr for. Men jeg takket nei. Slike tilbud får vi hele tiden!

Jeg er ikke en blogger som gidder å motta produkter fra her og der, jeg samarbeider kun med Coverbrands, Makestyle og Blush. Alle seriøse, gode nettbutikker. Jeg får sikkert 20 mail hver dag om gratis produkter, men sier ikke ja takk til en eneste. Bloggen min er ikke en reklameplass hvor jeg lar meg bli utnyttet av sleipe butikkeiere,  og det skal den heller IKKE bli.

Snakkes senere i kveld, da viser jeg dere litt bilder fra dagen i dag :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Peace and love, guys

Ja, jeg orket ikke lese hele innlegget Andrea skrev, så jeg viste ikke jeg skulle blogge mer. Ettersom jeg i disse dager er lat (legg merke til fete bokstaver OG kursiv), sjekket jeg bloggen fire fem ganger i halvtimen og tenkte: HVA driver Andrea med nå? Har hun glemt bloggen fullstendig?! Jeg trodde min tid som blogger var over for denne gang. Men LYKKE, jeg er ikke ferdig enda.

Så, selve innlegget. Leste noen av kommentarene på et av innleggene om en blogg, Ærlig talt, la jenta være i fred og ha en rolig ferie med kjæresten. 
Men, jeg gjesteblogger bare så dere og jeg sammen can have a good time, så ikke bruk opp sommerferien og energien deres på å skrive slemme kommentarer, og hate. Peace and love, yes? Dette er grunnen til at jeg ikke blogger (noen spurte om jeg blogget, holdt på å sette farrisen jeg drakk i vrangstrupen, toppblogging er dessverre for ekstremsport for meg. Hesteturning går helt fint, men blogging... og jeg skriver hovedsaklig bare tull uansett.) Så et siste alvorsord: Hvis dere fortsetter å produsere slemme kommentarer i dette tempoet blir dere utslitt til skolen begynner igjen. Da blir lærene sure og det vil vi så absolutt ikke. De er sure nok som det er. 

Uten om det, jeg bruker dagene til å unngå og fryse ihjel. Jeg tror dessverre jeg må konstantere at høsten er på vei. Skinnjakker, cafeturer, storeskjerf, regnværsdager hvor man ikke har dårlig samvittighet for å sitte inne og se 9 timer film i strekk, støvler, kakao med krem, UGGs, alle får sin vanlige bleike hudfarge igjen (som jeg har klart å bevare hele sommeren, til tross for sololjen). Høst = bra. 
For ikke å glemme HALLOWEEN. Jeg elsker Halloween. Når hvis jeg skal ha barn den være født på Halloween. Da skal til og med familiebursdagene dens vær utkledningsfest. Farmødre og tanter i djevelkostyme, priceless. 

Bra med høst:

Nå gleder vi oss til høsten, dere!
LOL, JK. Jeg elsker sommer. Ingenting er bedre enn sommer. Sommer, sommer, sommer for ever. Da kan jeg spise Magnum Temptation hver dag og til hvert måltid. Det er sånn jeg vil ha det. Regnværsdager klarer jeg meg uten. GI MEG SOL.
Ellers, nå skal jeg sove. Søvn og døgnrytme er overvurdert spørr du meg, men tror mamma kommer til å lese dette innlegget så like greit jeg sier jeg sover. Natta

Hatt en fin dag? Hvilken faglærer gleder du deg mest til å se igjen?

☂ ✈ Tuva Emilie 

 PS: Om jeg ikke sover tre døgn i strekk blogger jeg i morgen og! Weheyy

Surpriiiise

Gjett hvem som endelig fikk internett? Wohoo!!

Det er helt nydelig her på koster, som alltid. En fantastisk øy, ingen biler- helt idyllisk. Storkoser meg med Axel ♥ I går regnet det, så da var det ikke så mye å finne på, men i dag er været kjempefint! Vi har ikke rukket å gjøre så mye mer enn å spise frokost og ta en tur med den lille båten hans. Vi reddet noen norske jenter som hadde fått motorstopp med vannscooteren sin, haha, fliinke! Ellers kjøte vi rundt i full fart, hoppet med bølgene og ble KLISS våte. Gøy var det, spesielt når jeg styrte, hoho.
Gøøøy!

Elsker deg ♥

Dette innlegget tok forresten over en time, pga internettrøbbel. "Stjeler" naboens internett,  derfor er det utrolig svakt. Elena måtte laste opp bildene for meg, fordi de selvfølgelig ikke ville komme opp. Altså mye stress! Derfor blir det ikke mye blogging, men skal blogge i hvertfall annenhver dag, hvis jeg i det heletatt får det til.... Regner med at Tuva kanskje vil gjesteblogge litt mer, så innlegg blir det nok! Jeg er hjemme torsdag forresten, gleder meg til 5 herlige dager til her nede! Kos dere masse i helgen :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Sommervaner

Jeg er et sommermenneske. Alt ved sommer er fantastisk, til og med mygg kan jeg vise litt kjærlighet til så lenge det er sommer, varmt og sol. Men, for min del bringer sommeren med seg mer enn bølgeskulp, is og Syden. Nemlig sommervanene mine. 
I mangel på noe mer fornuftig å skrive skal jeg dele noen av de med dere. Forhåpentligvis er det noen som kjenner seg igjen. 

Jeg står opp tidlig. 

Jeg drikker farris/ 7up til hvert eneste måltid (frokost og nattmat også)

Jeg har fått dagens ukens trim når jeg har gått til og fra butikken.

Jeg spiser Magnum Temptation ved hver eneste annledning. 

Jeg kjøper ting jeg vet jeg aldri kommer til å bruke (fordi jeg digger å bruke penger.) 

Jeg leser, masse.

Jeg spiser After Eight (egentlig av de mindre gode sjokoladene jeg vet om. Jeg prøver å overbevise meg om at jeg liker dem)

Jeg spiser oliven. 

Jeg smører meg med sololje i smug. Og når noen spørr hvordan jeg er blitt så solbrent sier jeg "jeg vet ikke, jeg smørte meg jo med faktor 30 på hele kroppen. Må ha sovnet i solen eller noe". 

Jeg spiller kabal på mobilen (noe som dessverre har gått så langt at jeg prioriterer å spille kabal tre busstopp ekstra, istedet for å gå av bussen.)


Så kul er jeg hele sommeren. Nå prøver jeg å kvitte meg med disse vanene. Jeg har blåst støv av Elixia kortet, brusen pakket bort og høstklærne funnet frem. Med det været vi hadde i Oslo i går tørr jeg ikke håpe på sol noen sinne igjen. 

Har du sommervaner? Hvilke?


Tuva Emilie

PS. Inspirasjon til å komme tilbake til trening. Jeg og Ulrikke klarte å løpe 1 mil på tredemølle istad. 
Det føltes veldig bra. Som en blanding av at hodet mitt skulle sprenge samtidig som snorene på en hettegenser knytes litt for stramt under haken, for ikke å snakke om når jeg mister følelsen i tærne på grunn av de litt for små joggeskoene. Men etterpå føles det jo veldig bra.... Hehe


EDIT : Noen etterspurte bilde på dette innlegget. Her er bilde: 

GJETT ISEN

Guess who's back!

"Blogg for meg! Da redder du meg, jeg har ikke nett ☹☹☹☹ Du er en reddende engel♥♥♥♥♥♥"
Hvem kan vel stå i mot en slik melding? 
Derfor sa jeg ja til å være blogger, i hvertfall for en liten stund.

OBS: FØR DU LESER RESTEN AV INNLEGGET. TRYKK PLAY PÅ SANGEN. 


TAKK.
Hvorfor? Fordi den er, fin. 

SÅ... Jeg er tilbake. Nå burde dere ha hørt om meg alle sammen. Hvis du allerede vet hvem jeg er, hopp over dette avsnittet. Hvis ikke:
Andrea og jeg har kjent hverandre siden vi var 3 år. Ting har ikke forandret seg så mye siden den gang. Største forskjellen er vell at toppbloggern overlater bloggen i min varetekt når hun reiser til Sverige. Det krever mye tillit. Da skriver jeg hvertfall kjempe kule innlegg (som ingen egentlig forstår, men som noen ler av likevell) og jeg er starstrucked av meg selv og min kjendisstatus (jeg har blitt kjent igjen på gaten. LOVER)Da var innlegget slutt. Dere som allerede viste hvem jeg var fikk hvertfall høre en fin sang. 

Sangen var fin, oui? Og på en skala fra en til ti... Hvor fornøyd er du med været ute akkurat nå?

→  Tuva Emilie  

BLAX hårstrikkerDisse fikk jeg for en god stund siden og er veldig fornøyd! Det er hårstrikker, laget av plast, som IKKE lugger eller drar ut et eneste hårstrå! Utrolig smart, det værste jeg vet er når strikken setter seg fast eller lugger utrolig når man skal dra den ut. Eller når man mister sikkert 5 hårstrå av å ta den ut.... Love them, de bare glir helt lett ut av håret. Skal helt klart ikke tilbake til vanlige hårstrikker, haha. 
De finnes i hvit, sort og rosa. Kan kjøpes HER hos Coverbrands ♥

 Nå drar jeg til Koster med kjæresten og hans familie i en uke, snakkes der søtnoser!

 

- ANDREA BADENDYCK

Chanel

Har kjøpt begge disse nå i Juli, og kan ikke si annet enn at jeg elsker de! Fargene er sykt kule, lakken holder lenge ♥ Den ene kjøpte jeg på flyplassen (Gardermoen), den andre på Sephora i Frankrike. Fornøøøøyd!

Fler som liker Chanel neglelakkene?

 

- ANDREA BADENDYCK

Victoria's secretDen oransje finner dere her ♥: // Den stroppløse med anker finner dere her ♥ // Den rosa finner dere her ♥

Åh, Victoria's secret har så utrolig mange fine bikinier! Her er 3 av mine 5 nye, er veldig fornøyd med de. Har også underdeler, men de fikk ikke bli med på bildet. Mange har spurt om det blir veldig dyrt pga toll, frakt osv. Jeg vet ikke nøyaktig hva alt koster, men den oransje og den rosa kostet tilsammen 1000 kr med toll og alt. Så da er det vel ca 500 kr pr bikini totalt :) Absolutt verdt pengene, deffinitivt de fineste bikiniene som finnes!

 

- ANDREA BADENDYCK

Jeg har et liv igjen, wohooHei puzer!!

I dag har jeg da vært med Tuva bestis, kjempekoselig å se henne igjen. Vi hadde sykt mye å snakke om, var ikke stillhet et sekund. Herlig jente, i just love heer! For dere som ikke vet hvem hun er, så har vi vært bestevenner siden vi var 3 år ♥♥

Søsteren min har forresten dratt på ferie, så nå er maccen hennes min i 10 dager. Mohhahaha!! Neida, litt trist at hun reiser bort, men det blir også HELT OKEI med egen pc da. Har funnet ut hvor lite liv jeg har uten pc, hva annet gjør man egentlig når man kjeder seg? Tok meg selv i å ligge å spille samme iPhone spill på sengen i over en time i går, sier vel litt........ Går også å følger etter alle i huset og plager dem, tror alle er glad jeg har et tidsfordriv igjen nå. Lol! 

 

- ANDREA BADENDYCK

Hejdåå

Nå drar jeg for å møte Tuva og kanskje se Axels kamp. Har ikke sett Tuva på evigheter, det blir såå koselig ♥ Ha en superduper dag!

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på spørsmål

Hvor lenge har du og Axel vært sammen? Siden 13.12.08

Når du redigerer videone dine, hva bruker du? :) iMovie!

Godtar du alle venneforespørsler på face? Nei, hadde ikke godtatt på flere mnd, så det hadde samlet seg opp flere tusen. Men så godtok Elena et par hundre i går, haha... Woho!!

Hvilken skole kom du inn på? Ullern, førstevalget mitt. Tror det blir bra :)

Hvem vgs skal henriette begynne på? Fagerborg

Kjenner du mange som skal begynne på den skolen du skal begynne på, andrea? Nei, faktisk ikke veldig mange. Men blir nok ikke noe problem, regner med at man fort blir kjent med folk på vgs :)

Kan du si til Elena at hun må få seg blogg?!?! Tro meg, jeg sier det selv hele tiden. Hun orker ikke......

Hvordan var ditt og Axel første kyss?? Haha, han kysset meg da vi skulle si hadet i 8.klasse. Vi hadde avtalt å kysse lenge men hadde ikke turt, ntåå.. Ler av å tenke på det. Det var kjempesøtt, flaut, raskt og ja.. Var helt gelé i kroppen og ringte alle vennene mine med en gang

Har du smakt alkohol? Ja

Du har jo canon eos 500 d ikke sant? Brukte du lang tid på lære deg det? gikk du på kusj? eller hvordan lærte du deg kameraet? Hehe, jeg lærte det selv. Er veldig tenknisk, så det var null problem!

hvilken butikk har du kjøpt skjerfene med hodeskallene på, og det skjerfet med stjerner? Alle er fra forskjellige butikker, men hvis du er ute etter fine skjerf burde du kjøpe fra Beck sondergaard. Google det, helt sykt fine! Kan b.l.a kjøpes på Shoelounge i Paleet/Oslo. 

Kan du legge ut noen videor snart ? Jaa, må bare få maccen tilbake :(

Hvor er blusen på headeren fra? Den er Henriette sin, så vet ikke.. Tror hun kjøpte den i Spania

Hvilken er din favorittblogg? Tror det er Livingdoll, såååå inspirirende. Vakker jente!

Vil du komme på 1.plass? Det hadde jo vært gøy, men det er ikke noe stort ønske eller viktig for meg. Tror ikke det er så utrolig stor forskjell på der jeg er nå uansett :)

Liker du å blogge? ELSKER det

Favoritt reisemål? London ♥ ♥ ♥ ♥ 

Hvordan har du og Axel det? Utrolig bra, han er den beste kjæresten og jeg elsker han utrolig høyt! Lykkeelig

Ååå, gullklumpen, hvor søt kan man bli?!?


♥♥♥

Noe du lurer på til neste gang?

 

- ANDREA BADENDYCK

Gina Tricot

1


Me ♥! Earcuf (nederste bildet) har jeg også lett lenge etter, sykt kult.

Har forresten bestemt meg for å slutte å kjøpe halveis fine klær, fra nå av skal jeg kun kjøpe plagg jeg ELSKER og heller betale litt mer. Som sikkert dere, kjøper jeg ofte klær som bare blir liggende i skapet fordi jeg egentlig ikke likte det sååå godt. Det er unødvendig!! Anbefaler alle å gjøre det samme som meg egentlig, er så deilig å heller være skikkelig fornøyd med et plagg en halveis med 3! :)

 

- ANDREA BADENDYCK