hits

august 2016

8 ting dere kanskje ikke visste om meg...

Mitt største mareritt er å være/bli steril. Forhåpentligvis vil jeg aldri få noe problemer med å bli gravid, men tanken på at det ikke nødvendigvis er en selvfølge skremmer meg. Selv føler jeg at det å få barn er en så stor del av livet, og det er virkelig noe jeg gleder meg skikkelig til. Tenk deg å skape et lite menneske (eller to) sammen med mannen du elsker, som blir en blanding av dere to. Jeg synes det er helt fantastisk ♥ Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort om jeg plutselig ikke kunne fått barn. Men så er vel kanskje ikke det noe jeg egentlig burde beskymre meg for, haha. 

Jeg leser horoskopet for stjernetegnet mitt fast. HAHA- denne viste dere vel ikke om? Ler faktisk litt av meg selv. Har blitt en skikkelig horoskop geek, og gleder meg alltid til ny måned og nytt horoskop. Pleier også å følge med på ukeshoroskopet mitt, og i blant til og med dagshoroskop. Jeg finnes ikke overtroisk eller noe i den duren, så at jeg leser horoskop er jo egentlig ganske rart. Men synes det er spennende og føler det ofte har rett, så hvorfor ikke ;-)

Jeg er skikkelig sensitiv for visse lyder. Jeg takler ikke at folk som knekker seg, enten om det er hender, nakke, rygg eller what so over. Jeg har aldri i mitt liv knukket noe på meg selv med vilje, og knekkelyden er for meg til å dø av. Synes det er så sinnsykt ekkelt og INGEN for lov til å knekke fingre i mitt nærvær- haha. Ellers noe av det værste jeg vet er den skrikende skjærelyden som kan komme når man skjærer i maten på tallerkenen under feks middag. Altså- den lyden river dypt inn i sjelen min. Får en sinnsykt ubehagelig følelse i hele kroppen, gåsehud og blir helt uvell. Merkelig, men sånn er det bare!

Jeg er ikke en frokost person. Frokost har jeg aldri vært glad i, og jeg klarer rett og slett ikke å spise rett etter jeg har våknet. Matlysten eksisterer ikke før minst 1 time etter jeg har våknet, og som oftest venter jeg flere timer før dagens første måltid blir inntatt. Klarer ikke forstå hvordan noen er så utrolig glad i frokost- haha. Men middag derimot er jo uten tvil helt fantastisk!

Jeg er veldig godtroende. Av en eller annen grunn er jeg veldig lite skeptisk til mennesker, og innbiller meg at alle har gode hensikter og vil meg vel. Jeg trenger feks ikke å kjenne en person godt for å snakke om veldig personlige ting. Dette har vel både sine fordeler og ulemper, men jeg er virkelig en person som stoler på så og si alle. Kanskje egentlig ikke så lurt, men så har jeg egentlig ikke opplevd noe særlig at folk skuffer meg heller eller at de er noen andre enn jeg hadde trodd.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er redd for fugler. Små fugler som spurv synes jeg bare er skjønne, men jo større de er jo værre er det. Duer og måker holder jeg meg så langt unna som mulig, og høner gjør meg enda mer redd igjen. Jeg aner ikke hva det er med fugler, men de skremmer meg av en eller annen grunn- haha. I Sydney fikk jeg virkelig kjent på fugleskrekken, for der gikk det noen gigantiske, skumle fugler rundt OVER ALT. Jeg hadde konstant hjertet i halsen og holdt god utkikk hvor enn jeg gikk. Og i dyreparken da Anniken tvang meg til å bli med inn i et lite område hvor det var en jævla struts for å hilse på kengeruer, DA skal jeg love dere at jeg var livredd. HAHA, wæææ.

Jeg spiser aldri smågodt/godteri. Kanskje rart, men skal jeg kose meg en kveld blir går det alltid i chips og/eller sjokolade. Og ikke noe annet. Kunne liksom aldri falt meg inn å kjøpe smågodt, eller godteri generelt. Synes jo det er godt, men chips og dip er 100x bedre spør dere meg :-D Tipper jeg kjøper godteri maks 1 gang i året, haha.

Jeg har blogget i 8 år. Shiiiiit! Hvor sykt er vel ikke det? Startet denne bloggen som en 13 år gammel jente, da jeg akkurat hadde begynt i 8.klasse. Visste ikke hva blogg var en gang den septemberdagen i 2008, og nå har det i 6 år vært mitt levebrød. Ganske kult! Ofte får jeg spørsmål fra folk jeg møter om hvordan det er å være blogger, men som dere sikkert skjønner vet jeg så og si ikke hvordan det er å ikke være en blogger. Det er jo noe jeg føler jeg har drevet med "hele livet", for man husker jo ikke akkurat så sinnsykt mye av hvordan livet var da man var 12 år og nedover. Bloggen har vokst med meg, og vært med meg i årene som har formet meg fra barn til ung voksen. Jeg er veldig takknemmelig for å bare med et par tastetrykk kan sjekke hva jeg feks gjorde akkurat i dag i 2009, DET er det ikke mange som kan :-)

Image and video hosting by TinyPic

Håper dere synes det var gøy å lese! Har laget slike innlegg før om dere vil bli enda bedre kjent med meg, feks HER, HER og HER :-)

Alt er ikke alltid like perfektAh, i dag har vært en litt sånn halvveis dag. Og de dagene hater jeg mer enn noe annet. Jeg pleier egentlig ikke å nevne sånt på bloggen, men det er vel viktig å vise at vi bloggere er menneskelige vi og. Vi har dårlige dager, og vi har dårlige perioder. Den eneste forskjellen på meg og deg er at jeg har en blogg, enkelt og greit. Utenom det er jeg en normal jente, med oppturer og nedturer som alle andre. 

Av en eller annen grunn har jeg i blant dager hvor jeg bare føler at alt er skikkelig dritt, uten at noe har skjedd. Ofte våkner jeg bare med en stor klump i magen og en dårlig følelse, og da forstår jeg at resten av dagen ikke kommer til å bli bra. I dag har vært en sånn dag, bare at denne følelsen kom litt utover dagen. Jeg får bare en skikkelig ulykkelig følelse i hele kroppen, og klarer ikke å tenke på noe annet. Føler både meg og hele livet mitt suger. Det er så ekkelt. Heldigvis pleier denne følelsen kun å vare den dagen den kommer, og så er jeg fin igjen dagen etterpå. Det kan jeg i alle fall være glad for! Men så lurer jeg sånn på hvorfor det skjer og hvor det kommer fra.. Noen som har noen tanker her?

Føler at ting som det her er så viktig å snakke om, for det er så lett å føle at man er alene om noe. Og som oftest er man jo absolutt ikke det. Ting man tror bare gjelder deg, gjelder som regel så og si alle andre også. Bare at andre kanskje ikke snakker høyt om det, så derfor tror man at det er seg selv det er noe galt med.

Jaja, nok skravling fra meg midt på natten. Nå får jeg hoppe til sengs :-) Vi snakkes mer i morgen dere, vi får krysse fingrene for at det blir en bedre dag! ♥

Ny middagsfavoritt

God morgen, fininger ♥

Er det noe som virkelig har fanget interessen min det siste året, så er det matlaging. Jeg synes det er SÅ gøy å teste ut nye retter, og ikke minst å servere nydelig mat til meg selv og de jeg er glad i. Mat er jo så godt- hvorfor ikke lære seg å lage så god mat som mulig? 

I dag vil jeg vise dere en stor favoritt her i huset, nemlig tidenes diggeste pastarett. Superenkel og ganske så rask å lage! Smaker helt fantastisk og jeg kan love dere at eventuelle middagsgjester vil bli storfornøyde ;-)

Du trenger: 

♥ 1 glass rød pesto

♥ Valgfri pasta

♥ 400 gram karbonadedeig

♥ En pakke bacon

♥ En hel fløtekartong

♥ Parmesan

♥ Basilikum (eller annen urte/annet grønt)

Slik gjør du:

Sett pastaen til koking og stek baconet i stekepanne. Legg baconet på en tallerken, og stek så karbonadedeigen i baconfettet. Når det er ferdig stekt heller du over hele fløten, hele glasset med pesto og drysser over en god mengde parmesan. La alt godgjøre seg ordentlig sammen i panna på middels varme til det blir skikkelig sausette! Smak gjerne til med salt og pepper. Så heller du kjøttet og sausen over pastaen i kjelen og blander godt sammen- voilà, retten er ferdig! Så er det bare å legge bacon og basilikum på tallerken etter at pastaen er lagt på :-) Dryss gjerne litt ekstra parmesan over helt til slutt. ​

YUMMYYY ♥ 

Denne retten er minst like god med grønn pesto som rød, så anbefaler å teste ut begge. Kan også uten problem erstatte karbonadedeigen med kylling om ønskelig :-) Håper det faller i smak, si gjerne hva dere synes om dere tester ut. Ha en nydelig dag alle sammen!

20% rabatt på hele NA-KD til mine lesere!!

For en stund siden kom jeg over tidenes kuleste nettbutikk, nemlig na-kd.com! Sikkert noen av dere som har hørt om den før? Er det noe vi trenger mer av så er det bra klesbutikker på nett, og denne er virkelig helt amazing. Her finner du blant annet de kuleste chokerne, det fineste undertøyet, fantastiske kjoler og ikke minst til og med Levis 501 shortser. SÅ mye fint er det der, kunne klikket hjem evig med plagg- haha!

Og dere, gjett hva jeg har fikset da? En helt unik kode til dere, "andreab20", som gir 20% rabatt på hele siden ut dagen i dag. Weee! Gjett om jeg skal benytte meg av den selv og ;-) Her ser dere noen av mine favs:

Nude bomber HER // Camo print jakke HER // Grønn army jakke HER

Grå topp HER // Blondetopp HER // Beige bluse HER

Rosa genser HER // Grå genser HER // Beige topp HER

Grønn kjole HER // Grå kjole HER // Blå kjole HER

Beige kjole HER // Hvit kjole HER // Svart kjole HER

Brun choker HER // Svart choker HER // Gullsmykke HER

Gull bh HER // Svart bh HER // Hvit bh HER

Happy shopping babes!! ♥

HURRA FOR KJÆRLIGHETEN

Fine sis og kusine! Madicken sin kjole finner dere HER (adlink)Paps og barnebarnet :*

Skjønneste mormor og morfar som nå har vært gift i hele 60 år. Evig kjærlighet :-)

♥​♥​♥​Verdens beste morfar ♥ Kjolen min finner dere HER (adlink)

Åååh, som vi har kost oss i Sverige denne helgen! I går var det feiring av bryllupsdagen til mormor og morfar, og dagen stod over alle forventninger. Nydelig mat, gode kaker, flotte taler og masse kos :-) Familien min betyr utrolig mye for meg, og jeg føler meg så heldig som fortsatt har besteforeldrene mine i live. Det er ingen selvfølge! Morfar er hele 87 år, og så og si sprekere enn meg. Går på langrenn så og si hver dag på vinteren, og løper om sommeren. Hvor utrolig er vel ikke det? Livsgleden hans er virkelig noe å se opp til ♥ 

Fin helg altså! Nå er vi vel fremme i Bergen igjen, og jeg kjenner jeg er glad for å kalle denne byen mitt nye hjemsted. Gleder meg til å se hva den kommende uken har å by på :-) 

BOMBER, BABY

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jakke HER // Kjole HER // Klokke HER // Veske fra Givenchy (adlinks)

Denne jakken er sååå kul! I likhet med mange andre har jeg fått skikkelig sansen for slike "badges", og det gjør jo uten tvil bomberjakken mye mer spesiell. Ellers er vi fremme i Sverige nå, og straks er det klart for å feire mormor og morfars bryllupsdag. Kamera blir selvfølgelig med, og jeg gleder meg til å kose meg med familien min! Lenge leve kjærligheten ♥♥ Håper dere også får en super lørdag :-)

OSLO BOUND

Heihei!

Nå har jeg nettop kommet inn døren hjemme i Oslo, og i morgen går turen til Sverige. Mormor og morfar har nemlig 60 års bryllupsdag på lørdag, og i den anledning er det selvfølgelig duket for en stor fest med masse familie. Hvor utrolig fantastisk er det vel ikke å ha vært gift i hele 60 år? Smelter helt.. Evig kjærlighet ♥ Håper jeg kan være like heldig! 

Ellers var det utrolig hyggelig å se min søte, lille Mollsemolls igjen. Hun ble igjen hos foreldrene mine da vi fløy opp til Bergen forrige uke, rett og slett fordi vi allerede nå skulle tilbake og da følte jeg at det var unødvendig å drasse med henne på en haug av flyturer. Heldigvis blir hun med tilbake på flyet nå på søndag, og jeg gleder meg SÅNN til å få bebisen min på plass i Bergen. Kjenner selvfølgelig at noe mangler når ikke hun er tilstede, så det blir superkos :-)Kjole HER // Klokke HER // Veske fra Givenchy (adlinks)

Sneakpeak på dagens antrekk! Resten kommer i morgen. Sov godt søtiser :-)

WITH BAE

Genser HER // skjerf HER // Julia's genser HER (adlinks)

I dag har jeg igjen vært med min beste Julia, og vi har fått tatt endel bilder til bloggen. Føler meg veldig motivert og klar for en super blogghøst nå! Leiligheten er veldig "bloggvenlig" og jeg har egentlig ingen unnskyldning for å ikke gjøre en skikkelig innsats fremover :-) Vil blant annet begynne med ukesplaner, noe jeg aldri har gjort før. Tror det blir lettere å strukturere blogghverdagen da når jeg faktisk har en plan å gå etter. Om dere har tips til innlegg som hadde vært morsomme må dere gjerne si i fra, så skal jeg skrive ned ♥ Nå er det leggetid- snakkes mer i morgen babes!

FØRSTE SKOLEDAG

Hei snuppiser!

Nå har vennene mine dratt hjem igjen til Oslo, og nå begynner min nye hverdag i Bergen. I dag var jeg og Madicken innom Sonans på åpen dag hvor man fikk all nødvendig informasjon og ikke minst masse tips til hvordan å lykkes som privatist :-) I morgen begynner skolen ordentlig og det blir veeeldig spenennde. Enn så lenge har jeg kun meldt meg opp på naturfag, men vurderer å ta spansk også denne høsten. Gleder meg masse til å komme tilbake på skolebenken nå etter et halvt år med kun blogging, som jeg har sagt før blir det litt for ensidig for meg. 

Ellers begynner jeg så vidt å bli litt kjent rundt i min nye hjemby, og i dag tok jeg feks bussen for første gang. Helt sykt hvor lost man føler seg i en "fremmed" by, men regner med at jeg snart har full oversikt over alt, haha. Må si jeg er kjempefornøyd med valget om å flytte hit da, så langt stortrives jeg! Synes Bergen er så utrolig koselig, og det er så spennende at alt er nytt. Så masse å teste ut! ♥ Genser HER (adlink)

Liten smakebit av vår nye leilighet! Nå er min kjære Julia på besøk, og jeg er sååå glad for at vi endelig bor i samme by igjen. For tre år siden bodde jo vi begge på Majorstuen og hang typ 24/7, så nå satser vi på at det blir som the good old days i Bergen! Den jenta der er ikke annet enn helt fantastisk :-) Også er det jo så deilig å kunne hjelpe hverandre å ta bilder til bloggen osv, så dette blir veldig bra. Vi snakkes mer i morgen dere- sov godt ♥

20% rabatt på alle NLYbrands

Hooolaa!!

Mange har spurt om jeg kunne fikset en rabattkode til dere på Nelly snart, og nå har jeg endelig fått en kode som er kun til dere :-) Den er "ANDREA20" og gir 20% avslag på alle nelly brands (må kjøpe for minimum 700 kr) ♥ Rabattkoden er gyldig til mandag 22/08 kl 10.00. Her har dere mine favoritter til inspirasjon:

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER 

9 HER // 10 HER // 11 HER

12 HER // 13 HER 

14 HER // 15 HER // 16 HER (adlinks)

Nelly har såå masse fint nå, så jeg håper dere får bruk for koden!! Selv har jeg nettopp hentet en svær pakke derifra som jeg tenkte å vise dere i løpet av uken ♥ 

Siste smak på sommeren

Hei mine fine!!

Nå er jeg tilbake etter en ukes (?) ferie fra bloggen, haha. Har vært så mye med flyttingen, også ville jeg få vært så mye som mulig med venninnene mine i Oslo før jeg dro til Bergen. Nå har jeg i alle fall offisielt flyttet inn i den nye leiligheten, og kom opp til Bergen i går. Jeg har med to venner hit på besøk, den ene er Henriette som faktisk også flytter til Bergen nå. Altså- hvor sykt er ikke det? Hun bare slang seg på oss, haha. Tidenes gladnyhet! ♥ Nå har jeg faktisk ganske så mange å henge med her i Bergen, så jeg er storfornøyd. Tror det her blir et helt fantastisk år :-)

Ellers har jeg gjort masse gøy siden sist jeg var innom, blant annet har jeg vært på hytta til Henriette på Hankø to ganger. Været har jo virkelig vært på topp den siste uken, og da finnes det vel ikke noe bedre enn hytteturer. Det har vært soling, kjøring av båt, god mat og generelt bare masse kos! Har fått helt dilla på beerpong, det er så altfor gøy (og vanskelig!!). Her er litt bilder fra da vi var på Hankø for noen dager siden:Favoritter ♥

I dag skal jeg kun slappe av, etter å ha hatt en 3-dagers ute.. Kroppen min tåler virkelig ikke sånt, så jeg er i alt annet enn god form i dag. Må uansett lade opp til i morgen, for da er det cloud nine her i Bergen!! Skulle egentlig ikke dra dit, men jeg og noen venninner slengte oss på i siste liten. Tror det blir sykt gøy :-) Sneiks!

Første smakebit på livet i Bergen!

Hellooo ♥

Siden sist har alt gått i ett, og derfor har det vært ganske så dødt her inne. På tirsdag formiddag kjørte jeg og pappa opp til den nye leiligheten i Bergen med flyttelasset, og var fremme 9 timer sener (!!!). Så var det bare å sette i gang med å sortere alt på plass, Ikea-turer og alt som hører flytting til. Det ser veldig lovende ut, og jeg er helt forelsket i leiligheten vår. Gleder meg skikkelig til å flytte ordentlig! Vi ble ganske så ferdige, men jeg måtte dessverre hjem igjen allerede i dag. I skrivende stund er vi i bilen på vei tilbake i Oslo, og har kommet litt over halvveis. Skal straks ta over kjøringen og øvelseskjøre en time eller to :-D Deilig å ha kommet i gang igjen med det, vi får krysse fingrene for at lappen er i boks i løpet av høsten!!  
- Add me on snap: andriss -

Her kan dere se en liten smakebit på vårt nye hjem. Så fort det er klart skal jeg få vist dere ordentlig med speilrefleksbilder ♥ Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å flytte, nå er jeg skikkelig gira på mitt "nye" liv i ny by. Flyr tilbake til Bergen enten mandag eller tirsdag, og da flytter jeg ordentlig. Så begynner skolen igjen uken etter :-) Spennende tider i vente!

FLYTTEKAOS

Helluu, favorittene mine!!

Må først å fremst si tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg. Virker som mange synes Bergen er verdens beste by, og jeg begynner virkelig å glede meg skikkelig. Ellers har dere vært så utrolig søte i kommentarfeltet den siste tiden, og det gjør meg så glad. Håper dere vet hvor fantastiske mennesker dere er som vil ta dere tid til å skrive fine ord til en dere ikke en gang har møtt- det varmer hjertet mitt ♥

Ellers er jeg i full gang med flytting. I går flyttet vi ut av leiligheten vår på Frogner, og måtte da naturligvis pakke alt vi hadde der av klær og ting i en haug med svarte søppelsekker. I dag har jobben vært å gå gjennom de, og så sortere hva som må vaskes, hva som skal bli med til Bergen og hva som skal opp på loftet. Masse jobb, men sånn er det jo bare! Tirsdag eller onsdag kjører jeg og pappa opp til Bergen med henger for å begynne med flyttingen, og det skal bli sååå gøy. Har med mye hjemmefra, men det blir nok uansett en Ikea tur eller to. Heldige meg som har så snille foreldre som stiller opp, selv når vi flytter så langt bort!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gleder meg veldig til å få alt på plass, og ikke minst til å flytte inn i den fantastiske leiligheten vår. Den er virkelig DØDSfin, og jeg kan nesten ikke vente med å vise dere. Vi blir i Bergen til fredag, og så kommer jeg til å fly opp igjen bare et par dager senere. Da skal jeg flytte ordentlig og tar med meg Molly molls! Med andre ord bor jeg permanent i Bergen om rundt en uke- weeee :-) Spennende tider jeg har i vente nå. Det føles veldig bra!

JEG FLYTTER FRA OSLO!!!

Hooola babes ♥

Endelig kan jeg dele nyheten som jeg er såå spent på å fortelle dere om :-) Jeg skal faktisk etter 21 år i Oslo flytte fra hjembyen, og byen jeg skal kalle hjemme i minst ett år fremover er Bergen! Det er helt sinnsykt, og jeg tror nesten ikke på det selv. Føler meg gal som plutselig bare flytter til en helt annen by, for jeg skal love dere det var veldig impulsivt. Idéen poppet vel opp for noen uker siden, og nå skjer det! Veldig spontant, men sånn jeg liker det. 

Heldigvis flytter jeg ikke helt alene, jeg flytter nemlig med både broren og søsteren min! Ulrik har kommet inn på handelshøyskolen i Bergen og skulle uansett flytte, mens Madicken bare fikk lyst da jeg nevnte ideén min for henne. Vi skal begge to ta opp fag på sonans dette året, om noen skulle lure :-) Og det sjukeste av alt, jeg har allerede fått leilighet!! Fikk nøklene i dag, så nå har vi faktisk et hjem i Bergen. Leiligheten er det fineste jeg noen sinne har sett på hele 132 kvm, helt ny og ligger perfekt til ved vannet. Begynner så smått å flytte inn allerede neste uke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elsker mine fine, nye solbriller fra Dior! Disse skal brukes mye fremover ♥

Dette blir så spennende, dere. Føles helt uvirkelig, og jeg håååper virkelig at dette året blir fantastisk! Nye mennesker, ny by og blanke ark. Er selvfølgelig litt skummelt og trist å flytte fra vennene mine, men heldigvis har jeg et par gode venner i Bergen også. Gleder meg sånn til å begynne å flytte inn neste uke, og ikke minst finne ut mer av hva Bergen har å by på! ♥

Svar på spørsmålsrunden- del 2

Hvilke verdier er viktig for deg i livet og når føler du deg mest lykkelig? For meg er det aller viktigste i livet å ha mennesker rundt meg som jeg er glad i og som er glad i meg. Familien min betyr absolutt alt i verden for meg, og venner betyr også utrolig mye. Uten de hadde jeg ikke vært lykkelig, uansett hvor mye penger og materialistiske ting jeg enn måtte hatt. Og når jeg er mest lykkelig er vel et litt vanskelig spørsmål.. Jeg er uten tvil verdens lykkeligste om jeg er forelsket, da er man jo nesten i en liten boble hvor alt annet enn dere to så og si blir ubetydelig. Men ellers vil jeg si at jeg kjenner på lykkefølelsen når jeg får til ting jeg vil. Mestringsfølelse spiller absolutt en viktig rolle i om jeg er lykkelig eller ikke! Det kan være at jeg er i en god periode med trening og kosthold, at jeg har gjort en god innsats bloggmessig i en periode eller feks en bra karakter på eksamen. Jeg elsker også å glede andre- lite slår den følelsen :-)

Hvilket sted er det beste stedet du noen gang har vært? Jeg tror faktisk Sydney slår alt! Den byen der er magisk, og jeg var så sinnsykt lykkelig der. Spør dere meg er feks New York og LA nada i forhold til Sydney. Lengter virkelig tilbake, og drømmen hadde uten tvil vært å flyttet dit i alle fall for en periode. Ellers fikk Sør-Afrika en stor plass i hjertet mitt, og jeg er veldig glad i Thailand. 

Image and video hosting by TinyPic

Hvilke egenskaper setter du mest pris på ved deg selv? Jeg er absolutt en person man kan stole på, og det vil jeg si er en god egenskap. Jeg er veldig lite "gossip" av meg, og føler aldri noen trang for å måtte si noe videre. På samme måte er jeg heller ikke en person som baksnakker andre eller føler noen trang for å sitte å kommentere andres valg eller andres liv. Jeg synes folk bryr seg ALT for mye om alle andre, og jeg skjønner ikke hvorfor det er så utrolig interessant om en bekjent har fylt leppene sine eller hadde sex med en fyr forrige helg... Er også veldig konfliktsky, og lager aldri en sak ut av noe med mindre det er så ille at jeg ikke har noe valg. Lar det meste gå, og gidder ikke å sutre over småting. Ellers ser jeg på meg selv som en snill person, gavmild, flink til å vise kjærlighet, god å snakke med, ganske hardhudet og en stooor optimist!

Har du et anstrengt forhold til mat? Jeg har kanskje i veldig korte perioder hatt et litt anstrengt forhold til mat, men aldri sånn at det har blitt sykelig. Mer bare at jeg har passet på hva jeg får i meg og vært streng på å ikke spise noe usunt. Har aldri feks sultet meg eller ikke spist meg mett. Men nå har jeg i lang tid egentlig bare spist hva enn jeg vil uten å en gang tenke over det. Man lever jo bare en gang, og hva slags liv er det om man aldri kan få kose seg? Jeg tror nøkkelen er å finne den perfekte balansen hvor du hovedsakelig spiser nogen lunde sunt, men har minst en dag i uken hvor du kan spise hva enn du vil og kose deg hele dagen. 

Hvor gammel var du da du flyttet ut for første gang? Jeg flyttet for meg selv 2 mnd før jeg ble 18 år, noe som kanskje er unormalt tidlig. Men vil si det gikk veldig fint og jeg er glad for at jeg gjorde det!

Image and video hosting by TinyPic

Tjener du mindre nå siden du ikke har like mange lesere som før? Man skulle kanskje trodd det, men sannheten er at jeg faktisk aldri har tjent så mye penger som jeg gjør nå. Priser for annonseinnlegg har steget drastisk de siste 1-2 årene, og bedrifter har virkelig fått opp øynene for oss bloggere og ser vår verdi. Bare siden desember 2015 har jeg faktisk doblet hva jeg tar for innlegg, noe som er ganske sinnsykt. 

Hvor ser du deg selv om 10 år? Da håper jeg at jeg har opplevd det meste av det jeg har lyst til. Reist verden rundt og gjort en haug av crazy ting som får meg til å føle meg levende. Og at jeg har vært tøff nok til å dra fra alt og bodd minst ett år i utlandet enten for å studere eller jobbe. Ellers håper jeg at jeg har en fantastisk mann som både er min beste venn og kjæreste, at jeg har fått barn, har en jobb jeg liker og viktigst av alt: at jeg er lykkelig.

Kan du begynne å blogge litt bedre sånn som før? Jeg skal uten tvil steppe opp blogg-gamet mitt. Dessverre har jeg humøret, motivasjonen min og lykken min vært ganske varierende i lang tid, og da går det utover bloggen. Når alt jeg trenger selv er inspirasjon kan det være vanskelig å ha en jobb hvor jeg skal inspirere andre. Jeg tror faktisk det er umulig å være en god blogger om man ikke har det bra, og det er litt merkelig, men sånn er det visst bare. Men som jeg har fortalt dere kommer hverdagen min til å forandre seg nå fra august, og det tror jeg er alt jeg trenger for å komme back on track. Skal fortelle dere om dette i løpet av de nærmeste dagene!

Hvorfor klipper du ikke Molly? Det er fordi det er ganske omdiskutert om man bør klippe en pomeranian og jeg er redd for å ødelegge pelsen hennes. Men skal sies at jeg klipper henne rundt rumpa for å holde henne renest mulig, også klipper jeg rundt labbene slik at hun ikke sklir på gulvet. Hun hadde nok blitt helt fantastisk søt med den typiske bamseklippen, men vi får rett og slett bare se om jeg en dag ønsker å gjøre det. Hun er uansett nydelig som hun er nå :-)

Favorittmat? Sushi, indrefilleet, indisk, crispy duck, pizza, brødskiver (haha) og taco kanskje?

Hvor ofte trener du? Mest styrke eller cardio? Jeg prøver å trene 3-4 ganger i uken, altså ca annenhver dag. Trener både styrke og cardio mye, men styrke er det aller viktigste på trening for min del. Om noen skulle lure trener jeg alle kroppsdeler like mye, pleier å bytte på annenhver gang med overkropp og underkropp :-)

Hva ser du etter i en gutt? Hva jeg ser etter i en gutt har forandret seg veeeldig siden jeg var typ 18 år. Da var utseende uten tvil det viktigste for meg, men er det noe jeg har lært meg så er det at kun et pent fjes og en fin kropp holder ikke i lengden. Det viktigste for meg nå er kanskje stabilitet. En som har ting på plass, og som tar ansvar for livet sitt. Han skal også gjerne ha "festet fra seg", og drugs er det nulltoleranse for. Jeg må kunne se en fremtid med han, og han må være en jeg vet hadde blitt en god far for eventuelle barn når den tid kommer. Jeg vet det høres sinnsykt voksent ut, men sånn har det nå blitt, haha. Ellers er tillit sinnsykt viktig, for har man ikke tillit i et forhold så er det nesten dømt til å gå dårlig. Et forhold hvor man snoker på hverandres mobiler, nekter hverandre å være med på morsomme ting med venner osv er utrolig usunt og ikke noe jeg ønsker. Ellers må han gjerne være snill, omtenksom, kjærlig, sosial, eventyrlysten, familieorientert, god å snakke med, flink til å snakke om/vise følelser, morsom, kunnskapsrik, trofast og glad i dyr. Tidenes liste ser jeg nå, haha! 

Hvorfor er du aldri med på store bloggevents? Typ vixen? Jeg er generelt aldri med på events, til tross for daglige invitasjoner på ditt og datt. Det er vel bare fordi det ikke er helt "meg" og ikke frister noe særlig. Som blogger har jeg aldri hatt noe behov for å gjøre så mye ut av meg selv, og det gjelder feks tv, intervjuer osv også. Men er det noe jeg synes høres gøy ut, feks da jeg ble invitert til blog awards i Helsinki, så blir jeg jo med :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig fikk jeg svart på del 2 av spørsmålsrunden! Elsker disse innleggene, som jeg skrev på forrige innlegg synes jeg det er en perfekt måte for dere å bli kjent med den "ekte" Andrea. Derfor prøver jeg å svare så utfyllende jeg kan og ikke minst tenke godt gjennom hvert eneste spørsmål :-) Om dere vil lese svarene på del 1 så finner dere innlegget HER. Klem! ♥