hits

september 2010

Outfit

Heihei!

Nå skal jeg egentlig legge meg, men siden jeg lovte å legge ut outfit måtte jeg jo holde det. Her er dagens outfit:


Bluse // Odd molly, Bukse // River Island, Støvler // Hunter

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Mine vintersko

Heihei!

Jeg har fått noen spørsmål om mine vintersko, og derfor tenkte jeg å lage et innlegg om dette. Jeg har to par med Uggs, et i sort og et i farven chestnut. Jeg elsker å gå i Uggs, siden det er som å gå med behaglige og varme tøfler ute. Mamma skal til Australia til helgen og skal bli der i nesten to uker, og der skal hun kjøpe et til par til meg. Denne gangen vil jeg ha de høyeste i grå, som ser slik ut:


I år synes jeg at de høyeste er de fineste!

Her er mine "gamle" Uggs:

Liker veldig godt de "Baily button" Uggsene, som dere ser i brunt. De er under 1 år gamle, så derfor er de ikke blitt så rynkete enda. Mine sorte er ikke så altfor fine lenger etter sine 2 års nytte!!

Men Uggs er selvfølgelig ikke det eneste som er fint av vintersko eller sko i det heletatt!! Jeg skal jo til Praha om 1 uke og 4 dager, så der skal jeg kjøpe meg noen nye sko. De har nemmelig et eget shoppingsenter der med 6 etasjer(!!!) med KUN sko. Jeg vil kjøpe meg nye høyhelte "pensko", støvletter og muligens noen sorte wegdes. Dere skal selvfølgelig få se disse skoene så fort de er kjøpt!!

Hvilke vintersko skal dere bruke i år?

Nå skal jeg ta noen outfitbilder, så vi snakkes snart!

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Nå skal jeg hoppe i seng! Jeg vet jeg er flink, siden det er såpass tidlig. Men jeg er så utrolig trøtt om morgenen, så jeg prøver å få inn den vanen med å komme tidlig i seng. Okei, samma det....

Jeg er egentlig bare utrolig sliten etter en alt for krevende uke nå, og gleder meg til ferie. Orker ikke ta noen bilder av meg selv ellernoe slikt nå, så her får dere se noen supersøte bilder av hunden min jeg tok isted:Aaaw, herlig! ♥

Forresten, jeg tenkte å svare på ukens leserspørsmål i morgen. Sååå noen forslag til hva det skal være?


- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Heihei!

I dag dro jeg rett hjem etter skolen, og det føltes uvant.. Haha. Menmen, da fikk jeg jo selvfølgelig tid til å ta noen ordentlige outfitbilder!! Har akkurat fått meg stativ, så regner med at det blir fler av disse fremover. Etterpå skal jeg øve på matteprøven jeg har i morgen, noe jeg trenger.. Matte er så utrolig vanskelig nå! Her er dagens outfit:

Skjerf fra Gina Tricot // Bukse fra River island // Overdel fra Bikbok // Jakke fra River island

Hva synes du?

- ANDREA BADENDYCK

 

Some new buys

Hei!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også lese grundig til naturfagprøven. Her er noen ganske så nye innkjøp dere kan se imens:
Leppestift // Cubus // 89kr

Mascara // Cubus // 149krHals // Bikbok // 149krGenser // Bikbok // 399kr

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

At bennys

Hei hei!

Nå er jeg hos Bjørn-Erik, og han ler hele tiden......... Uff, vi skulle lagd en videoblogg. Hahaha, men men. Etterpå skal jeg til Axel en liten tur, også hjem for å øve på naturfagsprøve. Her er noen bilder fra nå:


Ikke glem at Bjørn Erik har blogg da! Den kan dere finne HER

- ANDREA BADENDYCK

Boyfriend

Heihei!

Nå er jeg hjemme, klar for siste innspurt til tentamenøving. Vi har norkstentamen i morgen, og jeg regner med at det går bra. Vi får i allefal skrive på PC noe somn er første gang når det gjelder norsktentamen! Hvert semester har vi måttet slite ut vår kjære høyre hånd med først 4 siders kladd, også innføring. FORFERDEILIG!

Etter å ha vært hos Fanny, tok jeg turen til kjæresten min. Han drar på cruise rundt i Middelhavet på fredag, så derfor vil jeg gjerne få sett ham så mye som mulig. Menmen, her er noen bilder:Hahaha, jeg er papariazzi....Love you ♥

Snakkes i morgen, sov godt!

 

- ANDREA BADENDYCK

Hos Fanny!!!

Heihei!

Nå er jeg hos Fanny! Vi vurderte å lage en videoblogg, og satt derfor og plapret i 20 minutter på photobooth. Men SELVFØLGELIG så ble bare 50 sekunder lagret, så tusentakk til Fanny sin 3 år gamle mac. Haha.. men det var kanskje like greit? Den viste kanskje litt for mye hvor rare vi er.. Men vi lager kanskje en til med speilrefleksen om vi orker!!!

Menmen, vi har spist middag, og nå spiser vi vaniljeis med sjokoladesaus! Haha, standar. Menmen, her er to bilder faren til Fanny tok av oss:
Meg og Justin Bieber lover #1 ♥

Skal dere noe koselig i dag da?

- ANDREA BADENDYCK

Love it

Hei!

Nå skal jeg på skolen, men tenkte bare å poste et innlegg litt fort. Etter skolen skal jeg til Fanny, men jeg kommer til å blogge når jeg er der.

Jeg har fått noen spørsmål om øredobbene jeg brukte i helgen, og derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg om de da. Jeg synes også de er utrolig fine, kjøpte de her for noen dager siden. Slik ser de ut:


De er fra Bikbok, og koster 99 kr!

- ANDREA BADENDYCK

Oppsumering

Heihei!

Haha, litt lol overskrift. Men den passer jo til innlegget sånn.. egentlig?

Nå ligger jeg i sengen, nydusjet med maccen på fanget. Veldig deilig i grunn! For en sjelden gangs skyld, skal jeg skrive litt i innlegget mitt. Jeg føler at nesten alle innleggene jeg legger ut bare er gjort på noen få minutter, i mitt aldeles store hastverk. Uff, jeg skal prøve å bli flinkere på å skrive litt mer. Bloggen min er jo nesten bare bilder!! Men men, som den fotografen jeg er må jo bloggen bestå litt av bilder og. Haha, okei nå ble jeg litt "skravlette" her.

Fortiden går alt ganske fint, litt drama her og der men det har vel nesten alle jenter på min alder i blant. Bloggere også!!!! Er så teit med bloggere som later som at de har det perfekte liv, for hvem har vel det? Jeg er akkurat som alle andre jenter på 15 år, det kan jeg love dere. Uansett! Jeg og Axel har det også veldig fint fortiden, vi krangler lite og er utrolig forelsket- Tenk det! Vi har vært sammen i snart 2 år og er fortsatt forelsket, det er unikt det. Men han er så herlig, at det egentlig ikke er rart ♥

Jeg gjør altfor mye, planlegger altfor mye og har altfor liten tid. Men denne uken skal jeg ikke planlegge så mye! Jeg har norsktentamen på tirsdag, naturfagsprøve på onsdag og dobbeltime matteprøve på torsdag. Ikke spør meg hvordan jeg skal komme meg levende ut av dette med en god karakter.... Haha, uff.. fml.

MEN, det er noe jeg virkelig gleder meg til! På fredag er det høstferie, og det skal bli så sinnsykt, utrolig, helt fantastisk deilig. Er så lei av 7 timers søvn hver natt og 6 timers skoledag. I høstferien skal jeg slappe av, kanskje hvis jeg er flink jobbe litt med skole, og ha med Tuva på hytta et par dager.

MEN, det jeg gleder meg mest til skal dere få høre nå. Gjett hva jeg skal den mandagen etter høstferien hvor alle dere skal trøtte og morgengrettne på skolen igjen? TIL PRAHA, TSJEKKIA!!!!!!!!! Wohooo, sitter å smiler for meg selv nå. Vi skal til Praha på klassetur, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Det skal bli så utrolig koselig! Det er også veldig billig der, så gjett om det blir shopping. Og som den lille ungen jeg er, teller jeg selvfølgelig ned dager! 15 igjen

Haha, nå skal jeg ikke pine dere med mer skravling. Sov godt dere ♥

- ANDREA BADENDYCK

Macdonalds date

Hey!

I dag har jeg møtt en av de søteste jentene jeg kjenner, Linnea! Vi hade egentlig planer om å dra på Kaffebrenneriet på Akerbrygge, men i og med at de stengte i det vi kom dit, måtte vi finne på noe annet.. Da ble det noe så kreativt som en Macdonalds date!
Vakker!!Sjokolade milkshake, naaaaam.Linneaaa♥

Noen fler som har hatt en koselig dag?

- ANDREA BADENDYCK

Sweet

Hei!

Fikset den ene komoden på rommet mitt litt søt:


Hihi!

Fler som liker å gjøre rommet litt koseligere?

- ANDREA BADENDYCK

What a great day!

Hei!

I dag har jeg fått gjort mye! Vært med verdens beste på date, også vært med venner her hos Tuva. Det har vært en utrolig koselig dag, og ja.. Dere kan vel egentlig bare få se bildene fra i dag:

Tacopizza med ekstra ost ♥ Naaam!!Nyyyydelig.
Også dro vi hjem til meg for å pakke/ fikse meg for å dra til Tuva. Axel tok noen bilder:Slik så jeg ut rett før vi dro!Haha, tar av!Bestie ♥Haha, me gusta!

Ulrikkee ♥

- ANDREA BADENDYCK

Date

Hei!

Nå skal jeg møte Axel, for å så dra på Dolly dimples og spise pizza. Altså en koselig kjærestedate! Gleder meg ♥- ANDREA BADENDYCK

Natta

Hei!

Med over 100 påmeldte på blogg vs blogg, må jeg nok utsette det til i morgen. Er så trøtt! I kveld var jeg endelig med min kjære igjen. 5 hele dager var hardt! Han er verdens beste, og jeg er så utrolig glad i han. Tenk så mye han lyser opp hverdagen min ♥ Vi hadde det kjempekoselig, lo en hel del og han fortalte morsomme ting fra Spania. Synd tiden går så fort når man har det gøy... Men jeg skal møte han en tur i morgen også, jeg tror vi skulle spise lunch i byen sammen. Etter det skal jeg til Tuva på en slags jentekveld med middag osv, det blir sikkert veldig koselig. Så vi kan rett og slett heller blogges i morgen! Nå er jeg nemmelig veldig trøtt........ Axel ga meg forresten også noen superfine øredobber fra Spania:

 

Kjempefine! Kjæresten min er flink til å kjøpe gaver ♥

- ANDREA BADENDYCK

Kjærestebesøk

Hei!

Nå er kjæresten min hjemme fra Spania, så nå skal jeg til han. Gleder meg ♥

Fikser blogg vs blogg greiene i kveld, så det er bare å melde seg på fortsatt!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Blogg vs blogg?

Hei!

Jeg tenkte å ha en liten runde med "blogg vs blogg". Bare skriv din bloggadresse i kommentarfeltet, også velger jeg ut to stykker i løpet av dagen som er bra- og får blitt med.

 

- ANDREA BADENDYCK

Bestevenn besøk

Hei!

Etter å ha vært med Stine i byen, så ringte jeg Henriette. Jeg ville ikke dra hjem igjen halv 6 og bare bli underholdt av meg selv resten av kvelden.... Jeg trives nemmelig best i andres selskap! Og bestevennen min ville gjerne ha besøk, så da tok jeg første trikk til henne. Vi spiste mat, tok bilder og så en søt film kalt "The sweetest thing". Og ja.. vi har det jo ganske gøy sammen.. Det beskriver vel dette bildet?

Eller dette?..

Hehehehe, neida! Disse var vel litt mer normale.. Her kommer det:

.

.

.

.

Wait for it!!!!!

.

.

.

.

.

 

Haha, hva skal jeg si? No comment? Tror det.

- ANDREA BADENDYCK

Koselig bytur

Hei!

Haha.. uff nå virker det vel som om at jeg henger i byen hver dag! Men det gjør jeg ikke, det var bare i går og i dag. Må nyte å kunne være ute før det er masse snø og alt for kaldt i luften! Og café er jo utrolig koselig da ♥

I dag var jeg først med Maria en liten tur på Bagel & Juice, der snakket vi en stund mens vi nøt en deilig men ikke minst dyr smoothie. 50 kroner! Etter det møtte jeg Stine(www.haawt.blogg.no), og det var sykt koselig! Selvom vi ikke kjenner hverandre så godt har vi faktisk dødsmye å snakke om. Vi bare plaprer og ler i vei! Digger den jenta, like søt i virkeligheten som på bloggen ♥


Fantastisk god!Maria bestie, vakker! ♥

Søøta ♥

- ANDREA BADENDYCK

Oslo by

Heihei!

Etter skolen i dag var jeg i byen med Tuva, Henriette og Andrea. Vi satt forsåvidt nesten hele tiden på kaffegalleriet, så det er egentlig derifra jeg har bilder:


Cafè er utrolig koselig! Vi kjøpte oss kakao og iskaffe, og satt ute med pledd kjempelenge. Bare snakket i evigheter.. herlig eller hva?

I morgen skal jeg møte Stine i byen, og muligens dra på café med henne også. Blir nok veldig koselig, alltid gøy med henne! Etter det skal jeg være med Tuva og familien på sånn vandring langs Akerselven, så kommer nok ikke hjem før ganske sent. Men jeg skal hjemom en tur etter skolen i morgen, så da oppdaterer jeg!

- ANDREA BADENDYCK

School

Hei!

De første timene i dag var gym, og i og med at jeg har streptokokker, slipper jeg de. Derfor skal jeg ikke være på skolen før halv 12!! Sykt deilig i grunn. Menmen, nå skal jeg spise frokost. Vi snakkes senere i dag dere ♥

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei!

Jeg er fortsatt syk, men drar nok på skolen i morgen. Nå er jeg lei av å ære hjemme! Det eneste jeg har gjort i dag er å være på pcén, og spist masse usunt. Uff, for en "bortkastet" dag..

Her har dere dagens outfit forresten, en stund siden sist:
Overdel// Cubus Tights// Bikbok

Hva synes du?

- ANDREA BADENDYCK

Svar på noen spørsmål

Hei!

Nå har jeg fått St tropez selbruningen, dødsbra!! Skriver muligens en vurdering av den senere i dag ♥

Mange synes at jeg ikke svarer nok på spørsmål i kommentarfeltet, så her har dere en liten video hvor jeg svarer på noen av de. Håper dere blir fornøyde :)

Hva vil du ha videoblogg om neste gang?

- ANDREA BADENDYCK

Vakker

Hei!

Nå har Tuva dratt hjem, og jeg har redigert ferdig en videoblogg. Tuva var filmeren, og jeg svare på noen spørsmål dere har stillt den siste tide. Videoen kommer i morgen, fordi den ikke er ferdig å laste opp på youtube. I mens kan dere se noen bilder jeg tok istad av verdens peneste bestevenn:


Åå, jeg blir sjalu! Jeg vedder hundre kroner på at et av disse blir facebook profilbilde i løpet av kvelden ♥

- ANDREA BADENDYCK

New lipstick

Hei!

Jeg er syk som bare det, men heldigvis kom Tuva på sykebesøk. Koselig ♥

Jeg kjøpte en ny leppestift i Sverige og er veldig fornøyd! Her er den:Merke// Lòreal

- ANDREA BADENDYCK

Sverige med min brunette

Heihei!

Det har vært en utrolig koselig helg! Og gjett hvem brunetten er? HENRIETTE. Hohoho, dette er gøy.. Jeg fikk lov til å farge håret hennes mørkt ♥
Haha, nervøøøøs! 

Resultatet:

Dødsfin ikkesant? Synes mørkt hår kledde henne mye bedre.


Haha, det bildet her så nesten litt skummelt ut..
Jeg klippet hunden min...Haha, ikke sååå fornøyd!

 

Vi spiste Ben & Jerrys, verdens beste is:
Cookie dough ♥

Siden vi var i Sverige, kjøpte vi en del godteri.. Men vi fant fort vår favoritt:Fishy fish ♥Pomfriits!

Se så vakker natur det er ved hytten vår:

Bryggen vår ♥Fantastisk!

- ANDREA BADENDYCK

Streptokokker

Hei hei!

Vet dere hva? Jeg er syk. Jeg har fått streptokokker, noe som  er en fæl halsbetennelse. Jeg går på en ti dagers pensilinkur, 4 tabletter hver dag.


Jeg er utrolig forkjølet og har veldig vondt i halsen og svelget! Jeg har hatt streptokokker veldig mange ganger i livet mitt. Da jeg var liten hadde jeg det skikkelig ofte, i allefal hver 3 måned. Og jeg likte egentlig ganske godt å ha det, fordi jeg fikk svelge medisinen med cola. Og cola fikk man jo ikke så ofte da man var liten, så jeg var skikkelig fornøyd hver gang jeg fikk streptokokker. Det betydde cola fire ganger om dagen i ti dager! Hahahaha..

Har dere lyst til å se dagens outfit kanskje? Nå som jeg er syk, kan de stramme buksene gi opp håpet om å bli dratt på.


Kuleste outfitet noensinne!!!

Nå skal jeg slutte å klage her... Vi snakkes dere ♥

- ANDREA BADENDYCK

Videoblogg

Heihei!

Helgen med Henriette har vært SUPERkoselig, dere kan se noen bilder på hennes blogg (www.hlrs.blogg.no). Jeg legger ut fler senere i kveld. Her kommer en liten videoblogg jeg redigerte på fredag, haha.. Jeg ler litt hver gang jeg ser den. Go smurfestemme!

Ella Petronella ♥

- ANDREA BADENDYCK

A friend

A friend is someone you can be alone with and have nothing to do and not be able to think of anything to say and be comfortable in the silence ♥
Tenk så viktig det faktisk er for en å ha venner! Jeg er utrolig glad i vennene mine, og vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

The perfect accessory

Hei!

Er det noe jeg bare digger fortiden så er det ringer! Jeg føler det pynter opp anntrekket, og gjør bare alt mye finere. Jeg har kjøpt inn  mange i det siste, synd jeg mister de jeg får så fort... Men men, love-love-love IT ♥


Favourites fra Bikbok

Fler som digger ringer?

 

- ANDREA BADENDYCK

Kjæreste

Hei!

For en gans skyld, tenkte jeg å skrive et lite innlegg om det å ha en kjæreste. Jeg har vært sammen med Axel i snart 2 år, og det har vært to fantastiske år. Vi har selvfølgelig hatt våre nedturer og krangler, men det har alle. Jeg ser på kjæreste som noe av det beste du kan ha!  Jeg synes det er så herlig å tenke på at Axel er min kjæreste, at han elsker meg og at jeg alltid har han. Uansett når og hvor, vet jeg at jeg alltid kan ringe han når det er noe. Jeg kan snakke med han om alt i denne verden, uten at det kommer ut.

Med han kan jeg være glad, trist og ikke minst le og gråte.  Vi kan ha de koseligste tv-kveldene, hvor vi ser en skrekkfilm mens jeg ligger i armene hans som holder tett om meg. Vi kan ha de koseligste middagene, kinoturene og ikke minst telefon samtalene. De største latterkrampene, deler vi også. Det er utrolig viktig med god kjemi og lik humor når det gjelder å være i et forhold! Jeg har det neppe så morsomt med noen som med Axel, den interne humoren vår er noe jeg elsker. Vi kan være helt oss selv med hverandre, og bare synes det er GØY å drite oss litt ut.

Men noe som er dumt med å ha kjæreste, er at savnet blir så utrolig tungt når man ikke er sammen! Det å si hadet til hverandre, og vite at man ikke får sett hverandre på feks. 3 uker er utrolig trist. Derfor gruer jeg meg alltid til ferier, fordi ferier betyr at vi ikke får sett hverandre så mye. Når man er vant til å være med kjæresten sin nesten hver dag, blir hverdagene ganske triste uten. Det er helt utrolig hvor mye jeg noen ganger savner kjæresten min.. I feks sommerferier, når vi ikke har sett hverandre på veldig lenge, drømmer jeg om han hver eneste natt. Rett og slett fordi han er i tankene mine morgen og kveld!

Uansett krangler og nedturer, er jeg utrolig glad for å ha kjæreste. Jeg kunne ikke tenke meg et liv uten Axel nå! Han gleder hverdagen min, og gjør meg til et mye lykkeligere menneske. Jeg har ingen behov for å være singel, det er ikke noe jeg savner i det heletatt. Jeg synes at det å bli sammen med Axel er noe av det beste som har hendt meg ♥
I love you ♥

Har du kjæreste?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

At Fannys place

Hei!

Nå er jeg hos Fanny, ble med henne hjem etter skolen. Vi har laget oreobomben, haha.. Uff så usunt! Jeg spiste litt for mye, så nå er jeg dødskvalm.. Men men, det er utrolig godt da. Snart skal vi i kirken på noe som kalles "mimre kveld", det er for å minnes konfirmasjonstiden, se på bilder osv. Blir nok koselig!

 


Vaniljeis, knuste oreokjeks og sjokoladesaus ♥Sjekk Fanny sin hund, Daysi! Nydelig ♥

Prøvd å lage oreobombe før?

 

- ANDREA BADENDYCK

Ekzamen

Hei!

 

Nå skal jeg på skolen og ha prøve-eksamen. Skal snakke i 10 minutter om.. ELVER. Selvom det er prøve-eksamen teller den nesten alt på samf. karakteren min, så jeg må selvfølgelig prestere godt! Uff, gruer meg.. Ønsk meg lykke til da dere ♥Etter skolen skal jeg være med Fanny hjem. Jeg gleder meg, faktisk en stund siden sist ♥ Ha en fin dag da dere!

 

- ANDREA BADENDYCK

Ukens leserspørsmål

Hei!

 

Denne ukens leserspørsmål er følgende:

Hvilken skole skal du søke neste år? Altså VGS?

Jeg har planer om å søke på Elvebakken. Om det ikke blir Elvebakken, noe som egentlig er 99% sikkert, blir det Handelsgym. På Elvebakken er det linjen Media og kommunikasjon jeg vil velge! Det er fordi jeg interesserer meg utrolig mye for alt som har med data og teknologi å gjøre. Å blant annet lære seg photoshop på skolen, lage filmer og ikke minst ha kule photoshooter må være en fatastisk variasjon i en kjedelig hverdag! Anngående videregående gleder meg meg faktisk utrolig mye til å starte der, å få mange nye venner og gå på en helt ny skole. Det skal bli bra det.

Hvis du er 1995 modell, hvor har du tenkt til å søke neste år?

- ANDREA BADENDYCK

Hjelpe meg å lage en header?

Hei dere!

Jeg lurte på om noen av dere supersøte lesere hadde hatt lyst til å lage en header til meg? Hadde blitt evig takknemmelig for det. Mail: andreabadendyck.blogg@hotmail.com!

Dere kan bruke noen av disse:Håper jeg får inn headere, blir superglad! ♥

- ANDREA BADENDYCK

Freaky like me

Hey!

Henriette(www.hlrs.blogg.no), tok turen hit i kveld, så hun har vært her helt til nå. Siden begge har nokså ferkst fått nye speilreflekser, sier det kanskje seg selv at vi tok en liten photoshoot? Superkoselig dag med verdens beste! Hun skal også bli med meg på hytta til helgen, gleder meg skikkelig ♥
Haha, joda... In action!

Fantastisk pen!

Ape!!

Happyface ♥

Her er en annen kul sang forresten, Freaky like me:

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens innkjøp

Hei!

I dag har jeg vært på skolen, hatt prøve, vært litt i byen og slikt med Bjørn Erik og Eli. Vi tittet litt innom Message i Karl Johan, og der fant jeg noe:
Skjerf, 249 kr // Bluse, 399 kr.

Likte du det?


Digger forresten denne sangen:

Mohombi - Bumpy Ride

- ANDREA BADENDYCK

Travelt

Hei!

Nå synes jeg at jeg blogger lite fortiden, men det er ikke heller så mye tid til det. Kom hjem klokken 10 i dag, og har vært borte hele dagen.. Uff, jeg planlegger for mye! Det er ikke en eneste dag jeg ikke er med Axel eller venner, jeg trenger en eller annen fridag for meg selv her og der kjenner jeg. Blir så sliten av å komme sent hjem og aldri få tid til meg selv. Nei, uff.. Nå må jeg slutte å avtale i hytt og pine.

Menmen. Jeg har det bra fortiden! Jeg og Axel har det supert sammen, vennene mine er utrolig koselige og alt føles bare veldig bra. Skolen forventer fortsatt en del, noe som betyr at jeg må sette av mer tid til skolearbeid. Målet mitt er nemmelig å slå broren min som gikk ut av ungdomsskolen med 5,3 i snitt. Haha, det blir nok vanskelig.. Men jeg føler at jeg ikke kan leve med å ikke ha fått best karakterer av Badendyck barna! Litt morsomt... men men, karakterer krever jobb. Uansett, nå skal jeg slutte å skrive så mye her. Burde kanskje heller legge meg, så vi snakkes i morgen! Da har jeg forresten geografi prøve......Fler som planlegger litt for mye i hverdagen?

- ANDREA BADENDYCK

Utrolig koselig dag

Hei!

I dag har jeg vært i min herlige bestevenn, Henriette sin konfirmasjon. Det har vært en veldig fin og koselig dag med mye god mat. Det har også vært fine taler og ikke minst sanger! Her er noen bilder:


Så søt! Spent..


Henriette fik samme kamera som meg! Nå blir det nok mye oppdatering på bloggen hennes fremmover. Sjekk ut www.hlrs.blogg.no


Herlige jenter!


Linnea er nydelig ♥

Etter en fantastisk dag hos Henriette, dro jeg hjem. Da kom verdens beste kjæreste på besøk! Etter å ha spist litt godteri og sett på Disney Channel, bestemte vi oss for å gå tur med Shandie. Her er noen bilder:
Jeg elsker deg! ♥


Begge yndllingene mine på et bilde! 

Fler som har hatt en koselig dag?

- ANDREA BADENDYCK

Torsdag og fredag

Hei!
Jeg fant nettop ut at jeg verken har blogget om torsdagen eller fredagen, men har tatt en haug av bilder.. Hvorfor ikke dele disse med dere?
Torsdag:
STINE!! ♥

Skjorte fra Cubus
Hals fra Bikbok
Bukse fra River Island
Støvler fra HunterBestie!
Fredag:
Tnååaw, ellis & badern ♥
I dag har jeg forresten vært i Tuva´s konfirmasjon! Det var utrolig koselig, jeg legger ut bilder og skriver mer om det i morgen. Appropo i morgen så skal jeg også i Henriettes konfirmasjon.. Haha, her går det i et kjør! Snakkes i morgen, natta dere.
- ANDREA BADENDYCK


In the dark

Hey!

Nå er jeg med Henriette og Ella! Vi har prøvd oss på en liten skummel photoshoot, og her er resultatet:


Haha, brutalt!!

Hva synes du om bildene?

- ANDREA BADENDYCK

10.09

Hei!

Nå er jeg på skolen. I går kveld mistet jeg internett, så da fikk jeg ikke blogget om dagen i går. Men det får jeg vel heller gjøre i kveld! Det var superkoselig å være med Stine, hun er dødssøt.

Men jeg tenkte å spørre dere om to spørsmål:
Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal skrive om på bloggen?
Jeg lager muligens en videoblogg snart. Noen ønsker om videoblogger?


Jeg og Maria bestie, fra i går

Skal til byen etterpå også med Eli og Henriette. Da blir det nok litt shopping i dag også! Dere få se ukens innkjøp i kveld.

- ANDREA BADENDYCK

Rings

Hey!

I går da jeg var på Kolbotn, kjøpte jeg meg blant annet fire ringer. Det var halv pris bare i går, så da måtte jeg jo utnytte tilbudet! Her er de:


Alle fra Bikbok. Jeg digger de!

Likte du noen av de?

Etter skolen skal jeg til Stine (www.haawt.blogg.no). Det blir nok veldig koselig, jeg gleder meg! 

- ANDREA BADENDYCK

My day

Hei!

I dag har jeg vært på skolen, i byen og på Kolbotnsenteret. Dagen har vært utrolig koselig, og jeg viser dere hva jeg kjøpte i morgen. Jeg har tatt en del bilder, så her er de!

Noen bilder fra gymmen i dag med noen klassekamerater:Sykt kult bilde i grunn, ser ut som at han står oppe på kameraet.


Haha! ♥


Kantinen


Kristoffer!


Haha, SÅ konsentrert i bloggingen!!! På biblioteket.


Benedicte og Bjørn Erik på Kolbotn!

- ANDREA BADENDYCK

Ukens spørsmål

Hei!

Nå er jeg på skolebiblioteket. Jeg øver på prøven vi har i morgen med Kristoffer, Marius og Celine. Etterpå skal jeg på Kolbotnsenter, det er noe som heter "jentekveld" der. Salg, skjønnhetstips, goodiebags osv! Noen ser meg kanskje der hvis dere skal? Jeg drar dit med Bjørn Erik og Henriette ♥

Men men, nå skal jeg svare på ukens leserspørsmål. Det er veldig mange som har spurt om bunaden min, hvor den er fra osv. Bundaen er fra Solør/Odal, og jeg har den fordi mamma´s røtter er der i fra. Jeg synes også den er veldig fin, og er stolt over bunaden min!Hvilken bunad har du?

- ANDREA BADENDYCK

2 sweet girls

Hey!

I dag var jeg en liten tur i byen, men kjøpte faktisk ingenting til tross for at jeg har en del konf-penger. Litt uvanelig meg?


Emilie ♥

Henriette og jeg gikk litt rundt i bokstadveien, også satte vi oss ned på en Deli Deluca. Der bestillte vi Panini:

Bestie!


Peace..- ANDREA BADENDYCK

Bildeserie

Hei!

Hahahahahahahha, jeg ler fortsatt.....
Jeg tenkte å prøve ut den nye speilrefleksen min, og i det jeg gikk ut døren fant jeg hunden min sittende på trappen. Det førte til at hun ble prøvedukke, og her er en liten bildeserie av et gjesp:Hahahahahah, sjekk det bildet der a, ser ut som DET smilet!! 

Bildene er forresten tatt med Canon eos 500 D.

- ANDREA BADENDYCK

St. Tropez

Hey! 

Nå har jeg akkurat bestillt selvbruningskremer fra St. Tropez. Både til kropp og annsikt! St. Tropez har virkelig de BESTE selvbruningskremene, men er SKAMMELIG dyre i norge. Over 500 kr for en flaske med 240 ml! Jeg har prøvd denne selvbruningen før, fordi bestevennen min, Fanny har den. Den var utrolig bra, man ble brun så fort man begynte å smøre. Det er jo veldig bra, siden da kan man unngå flekker osv. Fargen ga en utrolig forandring og så fullstendig naturlig ut. Derfor har jeg søkt litt rundt omkring på nettet etter disse selvbruningskremene, også fant jeg de på www.feelunique.com! Der koster det kun 280 kr for en flaske på 240 ml, så da måtte jeg slå til. Og siden den var for kroppen, måtte jeg bestille en for annsiktet til 130 kr. Til sammen ble det 410 kr! Det er også gratis frakt verden over, noe som er veldig bra.

Det blir jo fortsatt en smule dyrt for to selvbruningskremer, men det er da MYE bedre enn å ta solaruim! Det er dyrt, og ikke minst helseskadelig. Så nå gleder jeg meg til å få disse herlighetene om en ukes tid! Da skal jeg vise dere før og etter bilde ♥Noen andre som har prøvd disse før?

- ANDREA BADENDYCK

Axel sin konfirmasjon

Hei!

I går kveld var jeg så sliten da jeg kom hjem, at jeg rett og slett ikke orket å blogge. Jeg hoppet heller rett i sengen med en gang, og sov godt. Men men, Axel sin konfirmasjon var utrolig koselig! Jeg fikk hilst på hele familien hans, som er veldig hyggelige alle sammen. Det var så mange som holdt taler for han og konfirmasjonen var virkelig godt forbredt. Jeg og Johan, Axel sin bror, hadde laget en film til han i skjul. Så når Axel var på trening, kom jeg til de og hjalp Johan med videoen. Der var det diverse filmsnutter av venner, meg, Johan og forskjellige andre morsomme videoer av Axel og bilder. Den ble superfin! Det var rett og slett en herlig dag, og det ble sagt veldig mange fine ord. Jeg klarte nesten ikke holde tårene inne når familien talte, fordi jeg ble så glad på Axel sine vegne. Det var så mye koselig som ble sagt! Men uansett, her har dere bilder:

Jeg, Ella og Henriette utenfor kirken:


Og her er min kjekke konfirmant:

Ser dere han?


Haha, jeg og Axel sin bror, Peder i bilien..
Den utrolig søte fetteren til Axel!


Elsket dette bildet ♥

Vi snakkes senere, nå skal jeg øve på en samf. prøve som vi har i morgen!

- ANDREA BADENDYCK


Herlig dag!

Heihei allesammen!

Dagen i dag har vært utrolig fin. Jeg har kost meg masse med min herlige familie, 3 supre bestevenner og verdens beste kjæreste. Etter å ha vært i kirken, dro vi hjem til oss hvor konfirmasjonen skulle finne sted. Vi spiste 3 rettersmiddag, det ble holdt diverse taler og vi hygget oss utrolig mye. Jeg fikk mange fine gaver og ikke minst penger! Er superfornøyd med dagen min, den har vært så fin den bare kunne ha blitt. Er også utrolig glad for at familien i Sverige kom så langt for min skyld! Her er en del bilder:


In action!


Verdens beste kjæreste


Maria, min superherlige bestevenn som jeg er utrolig glad i!


Soulemates...
Elskling ♥
Go bunad!

Og her er litt bilder med min lille søte snupp:

Seeee så glad i meg a!!


No comment..


HAHAHAHAHA. Jeg kommer ikke over dette bildet, se på Shandie!

Også åpnet jeg selvfølgelig gaver:

Herlige!


Haha, jeg tok bilde av at Tuva tok bilde! Litt kult bilde egentlig..

Også hadde mamma og pappa laget en lysbildeframvising på lerret for meg:
Haha, gjett hvem disse 4 åringene er? MEG OG TUVA.


Aaaw ♥

Sjekk kaken:

Wihu, bilde av meg selv! Digget det.

Også tilslutt et bilde av bare meg:

I morgen skal jeg i Axel sin kofirmasjon, så det blir nok utrolig morsomt! Vi snakkes da, natta.

- ANDREA BADENDYCK

Konfirmasjon!

Hei!

Åååh, jeg er i lykkerus. Nå har jeg endelig fått speilrefleksen, tatt på meg min nye bunad for første gang og er klar for å konfirmeres! Dette blir nok en utrolig herlig dag, jeg oppdaterer dere underveis.
Bildene er tatt med Canon eos 500 D! Wihuuuu ♥

- ANDREA BADENDYCK

Konf-rush

Hei!

Det måtte jo bli et lite innlegg i dag også, til tross for at jeg har konfirmasjon i morgen.
Nå lager jeg alt av forbredelser når det gjelder til venner og kjæreste. Etterpå skal jeg prøve ut bunaden min og lage tale... Og klokken er kvart over ti..... Haha! Dette blir nok en sen kveld. Hele sengen min er full av rot, bare ta en titt:


Haha, forbredelser!

Jeg synes faktisk hjemmelagde kort osv er utrolig koselig. Det er noe av det beste en kan få! 


Håper jeg blir ferdig!

- ANDREA BADENDYCK

School is cool

Heihei!

Nå er jeg i full gang med norskprøven. Den er om internett, noe jeg regner med at både jeg og dere vet en hel del om. Så den er ikke så altfor vanskelig, men det er jo vanskelige ord og utrykk her og der. Nå går jeg jo i 10ende, så det må jo MINST bli en 5ér! Litt skummelt at det teller nå..

Her er noen bilder fra skolen i dag:
Hoho, skygge!!

Fler som går i 10ende nå og begynner å føle stresset?


- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey!

Det er så sykt mye å gjøre fremover nå!!!! Jeg har prøve i morgen, og konf på lørdag. Har utrolig mye igjen jeg må gjøre, som å lage og kjøpe gaver til venner og ikke minst forbrede talen min osv. Jeg må bli ferdig, stress...
Her er dagens outfit:Cardigan fra Bikbok
Bukse fra Voice of Europe
Støvler fra Hunter
Hva synes du?
- ANDREA BADENDYCK

Dagen i dag

Hei!

I dag har jeg vært på skolen:

Hahaha....

Og møtt Ella, en jente som har vært dypt savnet:

<3

Og møtt litt flere søte jenter:

ÅÅÅ, så sur da Viktoria!!!

Og selvfølgelig, kjøpt iskaffe:Og helt til slutt, kjøpt en ny cardigan:399 kr fra Bikbok

- ANDREA BADENDYCK