hits

september 2011

Kjærestetid... Nå skal jeg kose meg med verdens herligste gutt ♥ Vi snakkes i morgen, verdens beste lesere, ha super fredagskveld!

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei søtnoser!

Tusen takk for utrolig mange hyggelige og støttende kommentarer på forrige innlegg. Har lest alle sammen og det betyr veldig mye for meg å ha dere ♥ Dere er som tusenvis av venner jeg ikke kjenner, haha, det er litt rart! Men elsker at jeg har dere. Kommer selvfølgelig til å fortsette å blogge om noen var redde for det, ingenting skal knekke meg :) Her er dagens outfit:

Genser fra Bikbok // Bukse fra Zara // Veske fra Modekungen // Halsekjede fra Topshop og slangering fra Modekungen


Hihi, fiiine høstfarger! Nå kommer kjæresten, gleder meg til å se Axel igjen. Og forresten, gratulerer så mye til mamma og pappa med bryllupsdag. 20 år er lenge, I love yoou ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

En ekkel dag

Hei!

Ja, i dag har vært en uvanlig dag. Ryktene går som ild i tørt gress, så jeg tenkte at det er like greit at jeg forteller hva som har skjedd her så alle vet hva som virkelig skjedde. De aller fleste aner vel ikke hva jeg snakker om nå, men det var en ekkel hendelse på skolen min i dag. 

En fremmed mann kommer inn i klassrommet vårt. Han spør om elevrådet, om det foregikk i vårt klasserom. Læreren svarte at elevrådet ikke var før i morgen. Han begynte å si utrolig mye rart, som at vi hadde veldig fine pcer, men at de bruker utrolig mye strøm og slipper ut masse giftig luft (?). Læreren ba denne fremmede mannen gå, for han hadde jo ingenting å gjøre på skolen vår. Det siste han sa før han gikk, var "fortsett å tro".

Jeg syntest jo at dette var veldig merkelig, men jeg tenkte ikke så mye mer over det. Så får jeg høre ca 10 min etterpå at det kanskje er en bombe på skolen, fordi han mannen som kom inn i klassen vår hadde lagt fra seg en koffert. Det var visst fult av politi på hele skolen. 5 min etter at timen hadde begynt, banker det på døren igjen. Denne gangen var det en fra kontoret som spurte om jeg kunne komme ut av klassen. Det første jeg tenkte var sånn "Herreguud, hva har jeg gjort galt??!", ble ganske redd, for jeg kunne ikke komme på noe jeg hadde gjort. Kunne aldri i verden ha tenkt at dette hadde en kobling med den fremmede mannen.

Kontor-mannen følger meg bort til en politimann, som vil snakke med meg. Han forteller at jeg ikke må bli redd. Men istedet for en bombe i kofferten til denne fremmede mannen fant de en pc og en bunke på ca 100 ark med bilder av meg på. Alt fra kopier av bloggen min, til rett og slett bilder av bare meg. Jeg fikk helt sjokk når jeg hørte det, reaksjonen min var jo at jeg ble veldig redd! Politimannen fortalte at denne mannen ville ha tak i meg, det var derfor han hadde kommet. Han hadde kriminell bakrund, bodde på gaten og var psykisk syk. Denne fremmede mannen fortalte at han kjente meg veldig godt, at vi to har et spesielt bånd. Jeg har ante ikke hvem denne mannen var, så dette ble bare eklere og eklere å høre.

Etter å ha hørt navnet hans, husket jeg at jeg hadde fått en del meldinger fra en med samme navn. Mannen har sendt meg masse meldinger på facebook tidligere, som "Jeg savner deg så utrolig mye, du er så vakker++", men hadde da brukt et bilde av en helt annen person. Mamma og pappa kom til skolen så fort de kunne, vi hadde møte med rektor og  flere politimenn. Senere dro vi til politistasjonen for å anmelde det. Mannen er jo psysisk syk, så var vel da blitt forelsket i meg og innbilte seg at vi kjente hverandre og at det var noe i mellom oss. Så siden jeg ikke svarte på facebook, oppsøkte han meg på skolen. Politiet er veldig strenge, så dette er ikke en god nok grunn for at han skal havne i fengsel eller få besøksforbud, han måtte ha gjort noe fysisk mot meg eller plaget og oppsøkt meg gjentatte ganger. Så ja han er fri, og det er ikke akkurat hyggelig å vite. Helt klart noe av det ekleste jeg har opplved- virkelig. 

 

- ANDREA BADENDYCK

6 ting du ikke visste om meg

* Jeg er veldig lettfryst! Sover med kosebukse og tskjorte + to dyner liksom, sier vel litt 

* Maltesers er min absolutte yndllingssjokolade, seriøst, fantastisk. Liker egentlig ikke sjokolade, men den er himmelsk. Synd den ikke kan kjøpes i Oslo (ettersom jeg har sett), hamstrer inn når jeg er i sverige

* Jeg inbiller meg ofte at jeg ser ting jeg ikke ser når jeg sover hos feks venner, er redd for spøkelser osv. Noenganger klarer jeg ikke sove, fordi jeg bare ligger å skremmer meg selv

* Jeg klarer ikke sove i et bekmørkt rom, må ha såpass lys at jeg har full oversikt (haha)

* Jeg kan spille fiolin (gikk hos lærer i mange år da jeg var yngre, lol)

* Jeg lener meg ALLTID (da mener jeg virkelig alltid) sånn her når jeg er på dataen, gjør det automatisk....


Sykt sært igrunn, haha!

Natti natt, nå må jeg gjøre ferdig en norsklekse og så hoppe til sengs. Er så sykt trøtt, hater lekser.......

 

- ANDREA BADENDYCK

Photoshop- Før og etter

Hei!

Vi hadde photoshop dag på skolen i dag, og da valgte jeg å bruke Julie i klassen min som modell til plakaten min. Photoshop er dødsgøy, har lært mye allerede. Sjekk resultatet:

UREDIGERT

REDIGERT

Veldig fornøyd, tenker jeg kan vise dere feks hva jeg har gjort her på en video engang! Blir gøy å teste ut på meg selv også, første gang jeg har redigert et sånn bilde :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Høst-makeup

Hei!

Får stadig vekk spørsmål om jeg kan blogge mer om sminke, så det skal jeg prøve å få til. Nå tenkte jeg å skrive om noen få produkter med litt fine høstfarger!! Eyeliner fra Barry M og krem-øyenskygge fra The balm:


Før jeg tok det på, kun mascara:Etter!

Liker resultatet veldig godt, øynene ser nesten litt ut som smokey eyes. Jeg har ikke pleid å bruke annet en mascara, men disse produktene fikk med til å ville begynne å bruke litt mer sminke på øynene. Øyenskyggen er også "kremete", så de er veldig lett å bare smøre utover øyet med fingeren, fargen er også veldig fin! Eyelineren blir det lille ekstra, og får resultatet litt kraftere. Veldig Fornøyd ♥ Du finner eyelineren her (jeg har fargen Brown) og øyenskyggen her.

Så har jeg også to fine neglelakker jeg gjerne ville vise dere:FINE FARGER


Her er da en militærgrønn fra merket Eyko, dødskul farge! Neglelakken holder også lenge, det er et pluss. Den finner du her ♥
Også da en nesten hudfarget/lyse rosa en fra Barry M. Denne er jo bare nydelig da, synes faktisk det er veldig kult med nude neglefarge. Den finner du her  (farge 309)♥

Annonse

 

- ANDREA BADENDYCK

Bytur med besteKaffe mocca :)


Nå er jeg hjemme fra en liten tur i byen etter skolen med Tuva! Utrolig koselig, var veldig lenge siden sist- tror ikke vi stoppet opp for å snakke et sekund. Tuva går ikke på Ullern hvis noen skulle lure, hun går på handels. Åå, veldig glad i deg bestevennen min ♥ ♥

Foresten, dere husker jeg nevnte at det er sykt mye salg på hårprodukter, sminke ++ på blush.no?Nå er det høsttilbud: Minst 25% rabatt på absolutt ALLE produktene! Wohoo, det er sjeldent :) Snakkes senere i dag søtnoser!

 

- ANDREA BADENDYCK

Morsk liten søtnos

Hei!

Åh, i dag dro jeg rett hjem etter skolen. Det er så deilig, må gjøre det mye oftere. Jeg har laget nudler, sett på tv, vært med søsknene mine, sett på Ikea.no (skal få nytt rom) ++. Er så deilig å slippe å stresse, trengte en slik dag hvor jeg bare kan slappe av og kose meg. Woho, tommel opp for hjemmedager! ♥


Lille søtnooosen ♥ Var litt morsk i dag, hahaha.. Trykket på film uten vilje, men det var jo egentlig bare gøy:

 Haha, har den babystemmen når jeg snakker med hunden min, vedder på at jeg ikke er den eneste? Hahaha, Shandie er en godklump ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Converse-dilla!!

Dette blir mitt siste par i år, klarte ikke unngå denne utrolig kule fargen! Converse er jo nesten "året-rundt-sko", vinteren er et unntak- det blir for kaldt. Men jeg er superfornøyd med disse, kan ikke bli bedre enn grønne Converse ♥ Mine er fra Baresko.no!

Hvilken farge er din favoritt på Converse?

 

- ANDREA BADENDYCK

Gotta love having iPhone

Hei!

For noen dager siden fikk jeg 3 nye deksler til iPhonen min + beskyttelse til skjermen fra www.handelsportal.no. De har helt sykt mange fine deksler+ litt annet tilbehør! Ikke bare til iPhone faktisk, de har også har til htc og samsung. Det jeg elsker med iPhone, at man kan bytte deksel så mye man vil, det gjør at jeg aldri blir lei. Tenkte å vise dere det jeg fikk:Plastikk-beskyttelse til å ha over skjermen. DØDS smart. Skjønner ikke hvordan jeg ikke kan ha skaffet meg det før nå, denne beskytter jo 100% mot riper i skjermen. Skjermbeskyttelsen finner dere HER 

Og så tre fiiine deksler da:
Har brukt dekselet helt til venstre siden det ankom postkassen! Helt klart favoritten, digger det. Synes også de andre er veldig fine ♥ Disse dekslene + flere hundre finner dere HER og HER.

 

- ANDREA BADENDYCK

Ukens spørsmål

Skulle ikke du blogge på engelsk? Det virket som at alle norske var skikkelig i mot det, og flertallet mitt er jo norske lesere... Så da velger jeg å blogge som før, hadde jo uansett blitt mye ekstrajobb for meg :)

Har du klipt deg? Nope!

Hva er en revyfest? Alle vidregående har en revy (tror jeg?). En revy er en forestillinger med forskjellige morsomme  skuespill/sketcher og andre opptredner. Det er skolen som setter opp revyen hvert år, med elevene som skuespillere. Alle får selvfølgelig ikke være med, du må jo være flink- det er auditions osv. For å feire at det er revytid (at nå settes revyen i gang), arrangeres det fester for elevene på hele skolen. Det er vel mellom 3 og 5 fester fram til selve revyen, og dette er en veldig fin måte å få elevene til å bli bedre kjent. Skolen leier en klubb, og så må man kjøpe inngangsbillett. Ofte er det temaer også, som når vi hadde rave:Veldig gøy!

Hvilken macbook foretrekker du av air og pro? Har jo hatt begge, og liker air best fordi den er så UTROLIG lett. Ellers er de jo veldig like.

Hvor mye bruker du i mnd? Kanskje mellom 5000 og 7000, aldri mer enn 7. 

Hvor gamle er søsknene dine? 19 år, twiiins.

Hva skal du bli når du blir stor? Haha, tror jeg vil bli noe innen markedsføring, vet ikke helt sikkert.

Hvor er jakken din fra?? Hvor er vesten til hun helt til venstre fra?!??Jakken min er fra Zara!! Kjøpte den i Palma, faktisk. Helene sin vest er fra merket Tara og er kjøpt i Kina ♥

Kan du lage et innlegg om London? Ja, tenkte å lage et før jeg reiser igjen i Januar. Men har laget et om shoppingen før, det kan du se HER

Hvor er sushien dere spiste fra? Sumo Sushi, sånn midt mellom Nasjo og Aker brygge

Kan du snart ha spørsmålsrunde? Ja, tenkte å fikse det om noen dager + svar på videoblogg.

Er det vesken til Fanny? Nei, begge har den samme vesken fra modekungen. Jeg har hatt den i flere mnd, men helt glemt den bort.

Hva synes du om at bloggleserne dine legger til Axel på facebook? Sykt irriterende, ser ikke vitsen? Altså han får ca 20+ venneforespørsler hver dag, og alle er bloggleserne mine. Hadde aldri lagt til kjæresten til en blogger jeg leste på facebook, så synes bare det er veldig merklig at såpass mange gjør det. Menmen, han har sluttet å godta, og driver å sletter dem nå. Han hadde over 2200,- minst 1500 var blogglesere! Omg....

Hvorfor blogger du nesten aldri? Slutter 15.30-16.00 hver dag på skolen, jeg har venner jeg vil være med, lekser og kjæresten min. Har veldig lite tid til overs, men prøver så godt jeg kan :)

Kan du skrive et innlegg om selvtilitt? Ja, det kan jeg

Hvor kjøpte du de falske vippene dine? Standar! :)

Hva er det du bruker for å lage collage? Picasa

Veldig fint outfit:) Men kan du fortelle litt om Ullern? Har hørt om veldig mange som har sluttet der, fordi de ble overasket om hvor dårlig det var.. Og har du fått mange nye venner?:):) Takk! Ja det var helt sikkert en del som sluttet, men det er det jo på ALLE skoler. Jeg synes Ullern er dødsbra! Super beligenhet, bra kantinemat (♥), flinke lærere og ikke minst utrolig mange hyggelige mennesker. Jeg har fått mange nye venner, og blir kjent med nye folk hver dag som går. Kommer til å skrive et eget innlegg om skolen, spesielt medialinjen, så fort jeg får litt mer erfaring :)

Hvordan uttaler man navnet ditt? Haha.... Jeg tenker at det er en selvfølge, synes dere det er vanskelig? Det er rett ut, BAD-EN-DYKK eller ja BADENDYKK, du sier liksom ikke "C"en.

Ble bloggen din hacket? Jepp, den ble hacket av team appunity, klokken 4 natt til fredag. Dødsekkelt! Klarte å fikse det sånn ca 3 t og 15 min etterpå, derfor fikk ikke så mange sett det. Hele bloggen var borte, kun en sort bakrund med en gul tekst til meg. Det samme skjedde med Bjørn Erik.... VELDIG VIKTIG Å HA ET PASSORD MED BÅDE TALL OG BOKSTAVER- det har jeg virkelig lært nå. Heldigvis ble ingenting borte...

Hva het hotellet du bodde på i stockholm? Hmm... Radison drive in ellernoe? Veldig fint, og herlig frokost 

Hei! Jeg lurte bare på hvor du bestilte hunterstøvlene dine? 

Kjøpte mine i London :) Er utrolig glad i dem! Du kan bestille hunterstøvler på hunter-boot.com- blir billigere enn å kjøpe i butikk ♥

Noe du vil ha med til neste gang?

 

- ANDREA BADENDYCK

Kosemose

Hei!

Tenkte dere å vise dere litt bilder fra da vi var hos Helene. Vi spiste sushiii:

NAM ♥♥

Så bestemte vi oss for å ikke bare sitte hjemme, men å dra ut. Så da fikset vi oss litt, og tok selvfølgelig litt bloggbilder før vi dro:

Chicas favoritas ♥ Nå er vi endelig hjemme etter en lang natt, haha!! Natta... Eller god morgen til alle morgenfugler.

 

- ANDREA BADENDYCK

Nå drar jeg til Helene!Genser fra Bikbok // Bukse fra Acne // Sko fra Ugg // Veske fra Modekungen

Har hatt en veldig travel helg, ser jeg har fått mange klagekommentarer. Beklager, men mitt sosiale liv må gå før bloggen. Har hatt en slitsom uke, så vil nyte helgen og ikke bare sitte hjemme å blogge. Nå skal jeg og Ida til Helene, snakkes senere ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Fridays med mange søte Ullern-jenter:


Det var fler med, fikk ikke tatt bilde av alle, var kanskje fem til ellernoe♥ Utrolig koselig!!

Her er dagens outfit:
Cardigan fra Bikbok // Topp fra Topshop // Tights fra Topshop // Støvler fra Hunter

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

99 answers

Hei! Haha, lånte mesteparten av denne fra søte kristineam, kjedet meg, så tenke å svare på dette jeg også :D

SIST:

1. Siste du drakk: Vann

2. Siste telefonsamtale: Axel

3. Siste mottatte sms: Fanny

4. Siste sangen du hørte på: Haha, husker ikke, hører nesten aldri på musikk                                                                            

5. Sist du gråt: Tja, kanskje en uke siden

 

JA ELLER NEI:
6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

7. har du noen gang vært utro: Nei, utroskap er det værste jeg vet om

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Haha, har jeg helt sikkert

9. har du spist noe som er giftig: Hmm... Dont think so??


ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: Synging

11. Cola eller Pepsi Max: Pepsi Max

12. Jordbær eller bringebær: JORDBÆR

13. Facebook eller nettby: Facebook, bruker egentlig noen nettby?..

14. Svart eller hvit: Vansklig

 


DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Mange

16. Sluttet å være forelsket: Nei

17. Ledd til du har begynt å gråte: Oh yes!

AKKURAT NÅ:

 18. Møtt noen som har forandret deg: Nei, tror da ikke det?

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Det har jeg gjort for lenge siden

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Tja, kanskje ikke akkurat nå, men er vel ikke så sykt lenge siden

21. Kysset noen fra din top friends liste: Har kysset venner ja, men har ingen top friends liste??? 

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: To tror jeg, helst jenter, haha

24. Har du kjæledyr: Ja, hund og hamster

25. Vil du forandre navnet ditt: Nei 

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg og Fanny feiret sammen med masse venner hos Fanny

27. Når våknet du i dag: Rundt 12.00

28. Hva gjorde du midnatt i går: Var på dataen

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Hmmm.... London med Fanny i vinter ♥ Og 3 års dagen til meg og Axel 13.12

30. Sist gang du så pappan din: Isted

31. Hva ville du forandra i livet ditt: Kommer ikke på noe nå.....

32. Hva hører du på akkurat nå: Hunden min mase på klø

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Haha, ja

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At mamma maser på at jeg må rydde rommet!!!

36. Hva er ditt virkelige navn: Andrea Badendyck

37. Sivilstatus: Sammen med Axel

38. Stjernetegn: Vannmann

39. Gutt eller jente:  Jente

40. Alder: 16 år

41. Ungdomskole: Brannfjell

42. Videregående: Ullern MK

43. Hår farge: Lyselyselyse brunt (?)

43. Langt eller kort hår: Tja, ikke superlangt, men vil vel kategoriseres som langt

45. Høyde: 165

46. Er du betatt av noen: Axel

48. Piercinger: 3 hull i det ene øret, 1 i det andre (skal få fler snart) + piecering i navelen

49. Tattovering: Nei

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 

 

VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Aldri

52. Sovet alene med åpenhimmel: Ikke alene, jeg er en pyse

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Vansklig, spørs helt hva den vennen isåfall hadde gjort. Men hvis Axel ikke likte en av bestevennene mine og forlanget at vi skulle bryte kontakten, så hadde jeg IKKE gått med på det. Mitt liv, mine venner :)

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Wtf, nei??..

55. Brukt en hel dag på shopping: Var det et spørsmål? Jaaa

56. Kysset en av samme kjønn: Haha, bare tulle-kyss isåfall

57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Haha, aldri

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei? Noe av det dummeste du kan finne på

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei, liker ikke den tradisjonen

60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Kommer helt ann på situasjonen, men hvis jeg ikke hadde sett Axel på flere mnd, og det var alternativet- Helt sikkert

 

AKKURAT NÅ:

61. Spiser: Godteri, what else?

62. Drikker: Ingenting

63. Nå skal jeg: Rydde i litt klær, hjelpe mamma med noe og så sove.

64. Venter på: INGENTING, for mye å gjøre

65. Hører på: Hunden min maser fortsatt


Omg, sannheten bak det lille englefjeset........


FRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn: JA

67. Lyst til å gifte deg: JAA


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Lepper

70. Kyss eller klem: Kyss

71. Høyere eller lavere: Høyere

72. Eldre eller yngre: Gjevnaldred eller eldre

73. Romantisk eller spontan: Romantisk

74. Fin mage eller fine armer: Fin mage ♥

75. Tattovering eller piercing: Ingen av delene, men heller tattovering

76. Voldsom eller forsiktig: Tja, en mellomting

77. Forhold eller bare lek: Forhold

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Tja, mer tilbakeholden enn bråkmaker, men ikke helt pyse heller.

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed: Hvis du mener å bare ha gått bort på gaten og kysset en fremmed, så nei.

80. Drukket sterk alkohol: Ja

81. Mista brillene/linsene: Nei, bruker ingen av delene

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Ja

84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja

85. Blitt arrestert: Nei

86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja  

87. Grått når noen har dødd: Ja

88. Likt en venn som er gutt: Egentlig ikke

TROR DU PÅ: 

89. Deg selv: Ja, det er viktig

90. Mirakler: Tja

91. Engler: Nope

92. Himmelen: Nei, det gjør jeg ikke

93. Nissen: Haha, wtf...

94. Kyssing på første date: Ja, er vel ikke noe galt i det?.. 

95. Kjærlighet ved førtse blikk: HELT klartSVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Oh yes

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Haha, nei!

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Helt klart

99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Penger, da får jeg jo ikke kjøpt mat xD xD Neida, hmm..  Altså man overlever jo egentlig alt, men de jeg er glad i rundt meg. ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

NattiiiHadde en veldig morsom dag på skolen i dag. 7 timer med photoshop! Hadde også litt pauser og photoshooter (som dere ser over). Syv timer høres sikkert mye ut, men tiden flyr når du har det gøy! Lærte masse nytt, elsker media ♥♥ Etter skolen var jeg hos verdens beste kjæreste, og kom hjem for en liten stund siden. I morgen har vi studiedag (fridag til å øve på prøver), så det er DIGG! Skal sove litt lenge, deretter jobbe med matte i noen timer og så dra på Fridays med noen jenter fra skolen :-) Vi snakkes, sov godt.

 

- ANDREA BADENDYCK

Gårdagen

Hei!

Først dro vi på vors hos en andreklassing med ca 70-80 andre, der var det SKIKKELIG gøy. Så mange søte mennesker fra hele skolen. Deretter dro vi vidre til club mango ca 21.30, og var der noen timer. Hadde invitert Bjørn Erik, Fanny og Axel også, så det var veldig koselig å være med de også der selvom de måtte dra ganske tidlig. En herlig kveld. Tok ikke med kamera, ville ikke få noe stjålet :)

Nathalie og Helene ♥♥

 

- ANDREA BADENDYCK

3 favoritter

Hallo!

Jeg er avhengig av å ha noe på leppene, synes det er så fint og ikke minst føles mye bedre. Dere vet jo at favorittene mine når det kommer til leppepomade så er det eos og rosebud, men tenkte å vise dere favorittene mine når det gjelder lip gloss:Disse tre er HELT klart mine favoritter. Den knæsj rosa til høyre er fra Smashbox, den i midten fra Too faced og den til venstre fra Mac. Førstnevnte har en rosafarge, den i midten gir ganske nude lips/lyse lepper + at den plumper og den fra Mac er bare helt nøytral. Er deilig å kunne variere litt og alle disse kommer godt til bruk. Liker at de gir et så forskjellig resultat ♥ 

Har du en lipgloss favoritt?

 

-ANDREA BADENDYCK

Med mine beste

Dro først etter skolen til byen med noen av jentene for å kjøpe inn stuff til revyfesten i morgen. Etter det møtte jeg Fanny og Bjørn Erik, som jeg er med nå. Snart skal jeg til Axel og være med han til i kveld. Haha, travel!!! Ha en fiiin dag :)

SpookyHaha, har om å bruke kamera i MK-timene fortiden. Vi lærer utrolig mye kult! Fortsatt nybegynner, men begynner å få litt peiling. Litt ekle bilder eller hva? Løsningen var å stille inn blenderen, eksponering og lang lukkertid.

 

- ANDREA BADENDYCK

Some pics from yesterday

Hei!

Jeg har lenge fått spørsmål om jeg kunne blogget på engelsk også, slik at de som ikke forstår norsk fortsatt kan lese bloggen min. Jeg har lesere fra hele verden (sykt), som synes det er slitsomt å måtte bruke googletranslate hver gang de skal lese bloggen min. Google translate suger jo også! Så derfor har jeg bestemt meg for å prøve ut å skrive både norsk og engelsk som dere ser under her, fortell meg gjerne hva dere synes om det :-) 

I have for a long time got questions about if I could blog in english aswell, so the ones who dont understand norwegian still can read my blog. I have readers from all around the world (sick!!), who find it irritating to have to use google translate every time they read my blog. And google translate sucks indeed! So I decided to try write both Norwegian and English, as you can se below. Feel free to tell me what you thank about this idèa :-)

Topshop ♥ ♥ Masse fint, men herregud, dobbelt så dyrt som i London! Feks en genser som kostet 30 pund i London kostet over 600 kr her i Sverige.

Topshop  ♥ ♥ A lot of lovely clothing, but OMG, twice as expencive as in London! A sweater for 30 pounds in London, costs over 600 crones here in Sweeden.


Innkjøp fra Topshop // New buys from Topshop


Søøøøte Mammii  ♥ // My sweet mom  ♥


Digg lunch // Lovely lunch
Sis  ♥

Nå skal vi shoppe litt til, spise lunch på Fridays og så dra hjem. Har kjøpt en del allerede, blant annet to Levi´s shortser! Kjøpte også med en til Fanny siden jeg er en så utrolig god venn, heheheh. Kos dere masse i dag! 

No we are going to shop some more, then eat lunch at Fridays and go home to Oslo. I have bought a lot already, for instance two Levi´s shorts! I also bought one home for Fanny, since I am such a good friend, lol. Have a great day!

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Blog awards

Spent rett før taxien hentet oss:

Så var vi fremme da........ Sykt mange folk, ante så vidt hvem noen få var.


Måtte jo ta outfit bilde:


Kjole fra Bikbok og øreringer fra Topshop

Så gikk vi ut, igjen masse fremmede mennesker, nesten alle 20+:


Og jeg bare.....


Oh fuck, Im a LONER :( :(

Loner-bevis:

Haha, alle der var svenske bortsett fra fotballfrue.

Men så fikk jeg endelig litt venner da:

Paulina, www.paow.se


Kissie ♥♥ Ble bff's
Og Andreas Wijk da ofc!! Haha ♥ Han var så søt. 

Da jeg endelig fikk venner, ble kvelden litt morsom alikvell. Hun som vant min kategori var en blogger fra USA ellernoe, men veldig koselig uansett :-D Innkjøpene fra i dag kommer i morgen, sov godt!

 

- ANDREA BADENDYCK

Etter en 7 timers lang biltur......Er vi endelig fremme i Stockholm! Vi var ekstremt sent ute, bestemte oss for å dra dagen før. Alt av fly var utsolgt, så da måtte vi ty til bil. Gikk egentlig helt fint. Spilte the sims 3 til batteriet på maccen gikk ut (HAHA), deretter sov jeg til vi var fremme. Jeg og sis deler rom, vi skal veldig snart legge oss. I morgen er det shopping i Stockholm som står for tur, og selvfølgelig Blogawards!! ♥

Haha, en trøtt og stygg Andrea, med sminke som ble tatt på for 18 timer siden. Nå er det natti natt, så blogges vi i morgen tidlig :D Skal prøve å finne den perfekte kjolen, blir nok en liten utfordring. Fått spørsmål fra svenske lesere om jeg kan si i fra hvor jeg skal, slik at de kanskje kunne sett meg. Det skal jeg, så fort jeg vet selv, haha :) Noen som har noen shopping-anbefalinger i Stockholm? Bra shoppinggater/butikker?

 

- ANDREA BADENDYCK 

 

SmykkehåndNå er hånden "møblert", haha. Kanskje litt overfylt, men virkelig utrolig praktisk ♥

Den er fra Glitter og kostet 149 kr!

- ANDREA BADENDYCK

Xen Tan

Jeg har brukt selvbruning fra Xen tan siden sommerferien og soling var over. Det må sies at jeg er brun fra før, og at det er ikke bare pga selvbruningen at jeg fortsatt er litt brun. Men hvis jeg vil se litt fresh ut, gjør den her meg dobbelt så brun!

 

Først bruker jeg skrubben for å få bort alle døde hudceller, deretter påfører jeg selvbruningen. At jeg har fjernet all død hud, gjør at den sitter lenger. Deretter sover jeg med selvbruningen på, dusjer om morgningen, så ligger det et jevnt brunt lag over hele meg uten noen skjolder. Den sitter i en uke, med mindre du påfører mer noen dager senere. Den gir en utrolig fin brunfarge og den SYKT gode lukten av en blanding av karamell og sjokolade er et stort pluss. Jeg gir denne en 5+, grunnen til at det ikke blir en sekser er fordi kremen er veldig tjukk noe som gjorde at jeg følte den ble mer tungvind å påføre (måtte bruke mye muskler i fingerne som jeg ikke har til å smøre den skikkelig ut, ble sliten, haha). Selvbruning fra Xen tan (finnes mange forskjellige produkter) kan kjøpes her ♥  

 

- ANDREA BADENDYCK

God morgen Norge!!

Hei!

Som kanskje mange fikk med seg, har jeg og Fanny vært på god morgen Norge i dag tidlig. Vet jeg glemte å informere dere om når på morningen jeg og Fanny var på lufta, men hvis veldig mange er interessert i å se det, så har pappa tatt det opp. Jeg kunne sikkert filmet tv-skjermen og så lagt inn på maccen, alt for dere ♥ Hvis noen andre har filmet det eller vet om et nettsted å finne det hadde jeg blitt glad. Det var faktisk ganske skummelt, dere som så det så kanskje at jeg var ganske nervøs. Var skikkelig stresset så jeg slet litt med å få frem det jeg mente, var så ekkelt å tenke at det var LIVE og hvis man sier noe feil er det ingenting å gjøre med det. Men absoloutt en opplevelse, synes det var morsomt at jeg ble spurt :-) Er også glad jeg fikk ta med en venn, hadde nok vært tusen ganger værre alene, haha. Var også veldig  gøy å bli så proffesjonelt sminket:
Glemte helt å ta bilder med speilrefleksen når det var ferdig, men slik ble det:

iPhone bilder, derfor dårlig kvalitet. Jeg fikk smokey eyes, likte det faktisk ganske godt selvom det føltes veldig annerledes! Så litt på hvordan sminkøren gjorde det, så skal øve meg litt og hvis jeg får de til skal jeg vise dere :-)

Haha, gøy!!

I morgen drar jeg mamma, pappa og søsteren min til Stockholm. Jeg er jo nominert til blogawards, vet jeg ikke kommer til å vinne, men uansett veldig gøy å være der. Blogging er jo dødsstort i Sverige og da får jeg jo møtt Kenza og alle den andre superbloggerne fra Sverige. Tror det blir dødsgøy :D Ikke minst blir det shopping hele lørdag før blogawards starter, og jeg inrømmer at jeg gleder meg til Urban outfitters og Topshop, wohoo!!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Off to my boyfriend

Verdens søteste lille stump som nesten aldri er på bloggen ♥ ♥ Nå drar jeg til Axel, i kveld skal vi på date på Fridays. Vet ikke om jeg skal ta bilder, for vurderer å slutte å ha han med på bloggen. Det kan ødelegge så sykt mye! Alt fra kommentarer fra anonyme som "Så axel i går, han var utro, blablabla",  til jenter som prøver å ta Axel fra meg og folk som rett og slett bare vil ødelegge. Vet veldig mange liker når jeg blogger om oss, men alikvell kan jeg ikke ofre forholdet som selvfølgelig er mye viktigere....Men men, kos dere i kveld! I morgen skal jeg og Fanny på god morgen Norge, forteller mer om det senere.

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Lenge siden jeg har hatt outfit nå! Tenkte å bare sette sammen noe til dere, egentlig har jeg gått rundt som en slask på skolen i dag. Ble jo bare 3 og en halv timers søvn i natt, så dagen for å se fin ut var ikke i dag! Nå skal jeg legge meg, starter 10 i morgen, det blir godt å få sove litt ut. Her er outfitet:Cardigan fra Line of Oslo // Skjerf fra Malene Birger // Clutch fra Mulberry // Bukse fra Acne

Har forresten oppdatert outfit knappen litt, den er i sidemenyen til venstre. Men er visst slik at med noen nettlesere er designet annerledes, så de som ikke ser knappen kan trykke HER :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Et tips


Blush.no har VILT mye salg fortiden! Hele 16 sider med salg, alt fra neglelakker - til selvbruning - til hundrevis av hårprodukter. Nesten alt er på 50%, så det er mye penger å spare. De har jo merker som Bed head, kms califorinia, redken ++, som er ganske dyrt fra før. Elsker salg! Selv har jeg klikket hjem noen av favoritt hår-produktene mine, her er direktelink til siden. For å finne salget trykker du på "supersalg" helt øverst til høyre ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Stolt

God ettermiddag! (haha)

Revyfesten i går var VILT morsom, haha. Bare gleder meg helt sykt til vår, som er om akkurat en uke. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og tenkte å vise dere noe jeg ble litt stolt av da:

Haha, woho!! Denne brukte jeg tre timer på i mk-timene i dag, var vanskligere enn det ser ut. Vi skulle lage en tegneseriefigur ut av et vanlig portrett av oss selv ved hjelp av programmet Ilustratior. Morsomt! Ble jeg pen? Haha, ser litt mandig ut men vi skulle gjøre alt veldig enkelt. En liten smakebit av hva vi gjør på MK! Nå skal jeg lage meg litt nudler, så blir det litt mer blogging til dere. Er hjemme i dag. Skal dere noe gøy?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

Nobody's perfect

Jeg får hele tiden kommentarer om at livet mitt virker perfekt. At jeg har det perfekt med familien, venner, kjæresten og alt ellers. NEI, livet mitt er langt fra perfekt. Jeg har valgt at jeg vil ha en positiv blogg, jeg vil ikke klage på ting eller dele veldig personlige hendelser. Om jeg har hatt en stor krangel med enten Axel, familie eller venner, vil det aldri komme ut på bloggen. Bare fordi jeg velger å ikke blogge om det negative i livet mitt, betyr det ikke at det kun skjer positive ting. Noe passer seg bare ikke å skrive her, som hvem som helst i hele verden kan lese. Jeg synes alle skal tenke nøye gjennom hva de legger ut og skriver på internett.

Men som sagt, livet mitt er langt fra perfekt. Jeg har dager jeg er helt nede, føler meg helt alene, knust og bare har lyst til å dø jeg også. I løpet av barne og ungdomsskolen har jeg blitt såret utrolig mange ganger, blitt baksnakket av de jeg trodde var vennene mine, blitt holdt utenfor og ikke minst sviktet. Jeg har mange ganger tenkt at ting aldri vil bli bra igjen, men det blir det. Tunge perioder gjør oss bare sterkere! Jeg går selvfølgelig ikke inn på akkurat hva som har skjedd meg, men tro meg, SYKE ting. Alt fra hatsider til de ondeste planer dere kan tenke dere- og alt dette av mennesker som har vært mine venner! 

Tenårene er ikke lett, og selvom ting blir litt bedre for hvert år som går og alle modnes, vil man fortsatt møte motgang. Jeg kommer heller ikke fra en perfekt familie hvor alt bare er idyll, det har vært mye krangler og gråt  hjemme også. Jeg er heller ikke "en bortskjemt drittunge som får hva hun vil", som mange av leserne mine liker å skrive i kommentarfeltet. ALT jeg kjøper betaler jeg selv, også når jeg er ute å spiser. Så det er litt morsomt når jeg alltid får kommentarer om hvor bortskjemt jeg er når jeg har brukt mine egne penger. Og til dere som lurer på hvordan jeg får penger, det er da bloggen.

Heller ikke de 32 mnd med Axel har vært en dans på roser. Tro meg!! I starten hadde vi utrolig mye problemer, vi kranglet nesten hver dag og jeg gråt flere ganger i uken. Vi har også hatt perioder hvor det nesten har blitt slutt, jeg har ikke telling på alle gangene jeg har vært helt knust pga Axel. Det har selvfølgelig blitt bedre ettersom tiden har gått, vi har begge blitt mer modne og blitt kjent med hverandres følelser. Men vi har fortsatt våre problemer og krangler, men det har vel de fleste. Og til alle som lurer: JA, vi er fortsatt kjærester.

Anyone can fake a smile

Det er helt klart mange som har hatt og har det mye værre enn meg, men jeg har faktisk ikke hatt det og har det ikke utrolig lett hele tiden jeg heller. Men alle mine erfaringer har gjort meg mye mer voksen og ikke minst sterkere. Livet mitt har aldri vært, og er ikke perfekt. Jeg håper dere skjønner det etter dette innlegget, jeg er akuratt som alle andre. Også selvom jeg som oftest ikke velger å blogge om det når jeg er lei meg eller hvis det har skjedd noe vondt! :)

Og til alle som har en vond periode: Ting vil ALLTID bli bedre, det har jeg virkelig erfart. Aldri mist håpet.

 

- ANDREDA BADENDYCK

9/11

I dag er det ti år siden ellevte september 2001. Da terrorister fra Al Qaida kapret fire sivile fly på selvmords oppdrag. Et av dem krasjet i Pentagon, et gikk i bakken og to av dem styrtet inn i World trade center. Nesten tre tusen mennesker døde, og det et det mest omfattende terrorangrepet i USA´s historie- både når det gjelder matrielle skader og antall drepte.

Selv husker jeg denne dagen godt. Jeg hadde akkurat startet i første klasse. Læreren hadde en alvorsprat med oss, fortalte det som hadde skjedd. Vi var såpass små at vi egentlig ikke skjønte hvilken katastrofe som hadde intruffet, men jeg husker læreren ba oss tegne en tegning slik vi trodde det hadde sett ut i det flyene styrtet inn i World trade center. Det må ha hatt ganske stor innvirkning på meg alikevell, fordi jeg tror det er det eneste jeg husker fra første klasse. Et sterkt minne, husker også tegningen, akkurat hvordan den så ut.

Jeg anbefaler alle å se filmen united 93, en film om det ene flyet som som gikk i bakken. Dette er en helt sykt sterk film, jeg gråt gjennom hele. Virkelig en av de beste filmene jeg noensinne har sett. Jeg synes dere skal tenne et lys i kveld for alle som mistet livet og sine nære den ellevte september 2001. Tenk hvor mange som har hatt en tung dag i dag... 11 september vil aldri bli glemt ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig dag

Hei! Tusen takk for så mange støttende kommentarer ♥ Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal ta pause, å blogge gjør egentlig at jeg får tenkt på litt andre ting. Er ikke sikkert det blir mye blogging, vi får se.

I dag har jeg vært i byen med Therese og Fanny. Therese er i Oslo nå, så da måtte vi jo møtes. Tromsø er jo sykt langt unna... Og flere som meg som ikke visste at Tromsø består av noen forskjellige grupper øyer? Visste ikke at det lå i nord-norge engang jeg, tror jeg får øve meg litt på norgeskartet, haha! Vi var en tur på fridays, tittet i butikker og var på cafe. Nå sitter alle tre hjemme hos meg, skal veldig snart gjøre noe kos når bloggingen er overstått. 

Møtte noen søte blogglesere fra Alta :)


Haha, dakar Therese...


♥ Ha en super kveld!

 

- ANDREA BADENDYCK

Knust

Jeg har det forferdelig akkurat nå.Tror ikke det blir blogging på en stund.. Vil ikke utdype hva som har skjedd, men håper alle har fortåelse for det.

 

Cool at schoolNå er vi på skolen, og vi slutter halv 4. Lang dag som alltid! Etter skolen skal jeg på cafè med Axel, gleder meeg ♥♥ Vi snakkes senere, ha en superduper dag!

 

- ANDREA BADENDYCK

Babyen miiiinÅh, glad! Jeg ventet i byen på mamma etter skolen i dag, måtte være loner en time før hun rakk å komme. Men macbook air'en var virkelig utsolgt overalt, måtte dra innom tre forskjellige butikker. Det eneste den siste butikken hadde på lager var en spesialutgave, 3.500 kr dyrere enn den jeg skulle ha, den helt nyeste. Den hadde lysende tastatur som pro'en og er den raskeste av alle maccene. Ville jo helst bruke så lite penger som mulig, men i og med at det kunne ta flere uker før de fikk den vanlige air'en på lager måtte jeg bare kjøpe den.

Jeg ELSKER mac. Jeg tror at hvis du først får mac, er det ingen vei tilbake til vanlig pc. Mac er så genialt, så enkelt, så utrolig deilig å være på. Det perfekte bloggverktøy og ikke minst den perfekte leksevennen. Alt er så mye mer lettvindt og noe jeg absolutt elsker med maccer er at kun programmene klikker. På vanlige dataer henger jo hele dataen seg opp hvis noe først klikker, mens på mac er det bare et program hvis dere skjønner? At  feks "Picasa" klikker fortstyrrer ikke resten av maccen. Der er det bare å avslutte det ved hjelp av "tvungen avslutning", og åpne det på nytt igjen. SYKT digg, så man slipper å slå av hele pc'en liksom.. De er også skikkelig fine, har masse bra programmer og bare hele konseptet med mac elsker jeg! ♥

Men noe dere må være klar over hvis dere skal kjøpe mac, er at det vil bli en del kostnadder i tillegg når du kjøper den. Bare maccen i seg selv er veldig dyr (prisen ligger vel fra 8.500 kr til nesten 20.000, alt av hvilken du velger og hvor stor den er. Vet jeg kommer til å få spørsmål om prisen for min, det var 13.500. Men feks Macbook air'en er så tynn at det ikker er plass til cd-disk, derfor er dette noe du må kjøpe i tillegg. Det er da en cd-disk du kobler til via usb, som altså ikke "sitter fast" i maccen. Bare den kostet 750 kr. Og når det gjelder forsikring er det kun et års garanti, altså ikke lenge. Du må jo ikke betale mer med mindre du vil, men det kan være smart å ha en bedre forsikring enn et år. Jeg er veldig dårlig på å passe på ting, et års garanti holder i alle fall ikke for meg. Så da kan du kjøpe en forsikring som gjør at du får tre års garanti istedet for ett, men det igjen kostet 2199 kr. Og så, ikke minst, det teiteste:

På maccen er det ikke word, powerpoint og alt det fra før, dette også må du kjøpe i tillegg (gjelder alle typer). Jeg skal jo jobbe mye med skolearbeid, derfor jeg jo ha office-pakken som er på skole-maccene. Den er også skikkelig dyr, 1199 kr. Altså blir plutselig alt mye dyrere enn du hadde tenkt deg...... Synes alt man ha burde fulgt med når prisen er så stiv fra før.Ekstern cd-disk, microsoft-pakken og forsikringen.

Fler som er helt forelsket i macbooker?

 

- ANDREA BADENDYCK

@ Nasjonalgalleriet

Haha vi er på Nasjonalgalleriet med klassen, et kunstmuseum. Så skrik av Edvard Munch i virkeligheten og greier, cool. Vi skisser malerier og skulpturer, ganske gøy egentlig. Snakkes i kveld :)

Sweet girls

Ovidia og Helene ♥
Bare sånn den peneste noengang eksistert på denne jord ellernoe


Som dere sikkert så på gjesteinnlegget under (haha), var vi på Maccern. Vi var der kanskje 3 timer, men tiden går fort når man har det gøy. Herlige jenter, og for de som lurer går de på Ullern med meg ♥ Takk for en koselig dag, må gjentas veldig snart! Kjøper forresten ny mac i morgen, men denne gangen Macbook Air. Trenger mac NÅ, selvom den er på reprasjon for tredje gang så rekker jeg ikke vente. Vi har masse prosjekter på media hvor jeg trenger mac, den første store innleveringen med karakter er liksom allerede på torsdag. Får uansett 15% studentrabbat + at hvis den gamle maccen funker igjen skal Axel kjøpe den av meg :) Blir digg med en helt ny, superrask Macbook Air som ikke minst veier halvparten av pro'en. 

 

- ANDREA BADENDYCK

Helene er verdens kuleste... Og Ovidia

Nå sitter vi på mcern og chillern. Spist chicken salsa, naaam kjempegodt. Alle må ta pepper i ketchupen, sier Ovidia. Helene er som sagt drit kul. Det regner. Men vi er glade uansett. Nå er vi tjukke. Vi er de mest awesome vennene andrea har, og noen sinne kommer til å få. Legg til Ovidia Eriksen og Helene Rossholt på Facebook. Og Eirik johannesen selv om han har klamma. Hade på badet på alle nusselige og sukkersøte blogglesere!!<3<3<3<3

@ SchoolPeace
Nå er jeg på skolen! Kan ikke beskrive hvor digg det er å ha media. I dag er vi på skolen fra 8.15 til 15.35, og kun to av de timene er engelsk. Resten er MK fag som betyr morsomme prosjekter og kule timer! Har hatt en veldig fin dag hittils, det fortsetter den nok å være. Etter skolen skal jeg være litt med Ovidia, det blir sikkert hyggelig. Vi blogges når jeg er hjemme, har tatt med speilrefleksen i dag ♥ Hva synes dere egentlig om innlegg med photobooth bilder? Skal jeg fortsette med det i blant når jeg har tid, eller heller vente helt til kvelden når det kommer speilrefleks bilder? Helt opp til dere.. Noen klager på innlegg som dette, mens andre sier at alt er bra så lenge jeg oppdaterer. Dilemma :):)

 

- ANDREA BADENDYCK

I love you

Haha, seriøst, dere vet alt!! Er ikke noe vits i å google noe engang, dere har svaret altså. Tusen takk for hjelp anngående minnekortet, det funket å dytte på en sånn liten knapp som dere sa :) Pappa leverer maccen på Elkjøp nå for tredje gang i morgen, er jeg heldig klarer han kanskje å fikse så jeg slipper å betale noe for ny mac. Har jo allerede brukt 2000 kr på reprasjon som ikke funket engang....

Forresten, noen få spørsmål jeg har fått mye:

Hvor mye kostet smykkestativet? 149 kr, overraskende billig.. Er sikkert utsolgt allerede, haha.

Hvor er den rosa kosedressen din fra og hva koster den? Den er fra Juicy Couture. Den var ekstra dyr pga printet bak på jakken og på låret. Jeg kjøpte den i Palma! Jakken kostet 130 euro og buksen 150 euro. Altså ca 2200 nok for hele? Haha, shitdyrt, men sykt fin da. På Svean i oslo koster de som er helt enkle 900 kr per del, så det er litt billigere.

Ja, tilbake til hva jeg har gjort i dag. Som sagt var jeg jo på Fridays istad for å feire Verra sin 16 års dag, det var utrolig koselig. Savner virkelig my girls, kan ikke beskrive hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne gått i 10 D på Brannfjell US igjen. Nesten hele middagen mimret vi om gamledager, om hvor uvirkelig det er å aldri skal gå sammen mer. Tok egentlig hvor bra jeg hadde det og hvor gode venner jeg hadde, ikke minst at jeg så kjæresten min hver dag forgitt. Såå glad i dere ♥

 Verra, Celine og Linn ♥

Faen ass, 170 kr på en salat som egentlig ikke var så veldig god. IKKJE BRA! Bassa var veldig skuffet over at jeg tok et så sunt valg, heldigvis tok jeg noen usunne desserter så da var hun glad i meg igjen. 

Verdens beste bassestomp, som ligger på 5 plass nå. Woho, er det noen som fortjener en høy plass er det FANNY 


Totally gossip! Bildene stjal jeg fra Fanny, helt greit å ha en bloggbestiss når ikke kameraet er helt i orden.

 

- ANDREA BADENDYCK

Gud ønsker ikke at jeg skal blogge

Haha, det er så irriterende at det ble morsomt. Jeg tenkte å dra hjem etter skolen før jeg skulle i Veronicas Fridays bursdag, flink blogger vet dere. Jeg hadde planer om å legge ut outfit og ta speilrefleksbilder. Men gjett hva?! I det jeg putter inn minnekortet i kameraet kommet det opp et eller annet om at kortet er sikret og ikke kan skrives over (???). Prøvde alt jeg kom på, men ingenting nyttet. Kortet var blitt låst uten at jeg hadde gjort noen ting.. Tiden var knapp, men jeg ville blogge. Og til min store overaskning, funket selvfølgelig ikke photobooth. Etter å ha slått den av å på noen ganger funket den endelig, jeg missa bussen men nå måtte jeg jo blogge som den funket. Så da tok jeg litt bilder:

Wohoo, helt klar for å poste et innlegg. Men selvfølgelig, hvor heldig kan Andrea Badendyck være?! Var nesten for godt til å være sant. Så i det jeg trykker på Safari, klar for å laste inn bildene, har jeg selvfølgelig ikke Internett..... Da ga jeg opp, og dette resulterte i at jeg kommer en halvtime forsent i Veronicas bursdag. Haha, herlig eller hva? Tror ikke at jeg blogging er ment to be lenger...

En slapp søndag

Ah, har sett på frustrerte fruer siden klokken 12. Utrolig deilig, også er det jo den beste serien noensinne laget. Tror jeg kunne sittet en hel uke i strekk og sett på det uten å bli lei, haha, syk kjærlighet for frustrerte fruer ♥♥. Snart skal jeg gjøre litt lekser, rydde rommet og besøke kjæresten min. Hva skal dere i dag? 

 

- ANDREA BADENDYCK

Sminkevideoen

Hei!

Haha, vet dere hva? Maccen min funker fortsatt ikke, etter en dag kom de samme problemene tilbake. Nå har den vært to ganger på reprasjon, og jeg tror ikke jeg gidder å vente ca en mnd enda en gang. Er SKIKKELIG lei av å ikke ha en mac som fungerer, så jeg tror jeg må kjøpe en ny til uken. Skikkelig kjipt, men thats life. Har endelig blitt ferdig med sminkevideoen, etter at lyden ikke kom de 3 første gangene jeg lastet den opp. Haha, flaksen min igjen! Men nå gikk det bra, så her er den:

Fundation fra Bobbi Brown // Solpudder fra Guerlain // Mascara fra Lorèal // Lipgloss fra Smashbox

Etterpå skal jeg sove hos Axel, gleder meg masse til å være med han igjen ♥ ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Innkjøp

Søtt hjerte til å henge på det man vil. Jeg valgte nøklene, Fanny kjøpte også. Så nå tenker vi på hverandre hver gang vi åpner døren, haha. Fra Glitter!


Hodeskalle ring fra Glitter. Har denne fra før av, men da kjøpte jeg alt for liten...
Smykkestativ til å ha ringer på! Genialt, nå slipper jeg å rote bort alle ringene mine. Også er den jo veldig fin da.. Fra Glitter.
Skjerf fra Enzo Poli, loove ♥

Like??

 

- ANDREA BADENDYCK

Its fridaaay, friday

Hei!!

I dag har jeg vært med verdens beste basseklump. JA, FANNY DREW (NOT) ANDERSEN ♥ Hvis dere har glemt bloggen hennes synes jeg dere skal huske den igjen......  Rart å ikke se hverandre hver dag lenger, men veldig koselig når vi møtes da! Dere spør heletiden hva som har skjedd med oss om vi ikke har vært på hverandres blogg på en stund, men det er bare fordi vi ikke går i samme klasse eller skole lenger. Vi er fortsatt bestevenner og vil alltid være det.

Vi gikk rundt i byen, tittet i butikker. Jeg viser dere det jeg kjøpte i morgen! Etter ca to timer møtte vi Bjørn Erik, Silje og Kamilla fra gamleklassen for å spise på Fridays. Sykt koselig, og selvfølgelig perfect matching siden det er friday i dag?! Haha, tenkte å starte med å vise dere to blinkskudd av meg:

Skeptisk....

Haha!! Ikke heeelt fornøyd...


HEAVEN


Bennisøta
Bassa, rett og slett en søt bass.

Nå skal jeg og Fanny se en film, overnatter her! Ha en super fredagskveld ♥ Forresten, nå logger vi på chatroulette.no, så kanskje dere møter oss??? Vi er der til rundt 23.00 så vær raske. 

 

- ANDREA BADENDYCK

 

I LOVE YOU

Åååh, var fantastisk å være med Axel igjen! Såå koselig ♥ ♥ ♥ Jeg har helt klart verdens beste kjæreste, er såå forelsket. Savner han allerede......Takk for en fiiin dag!!

 

- ANDREA BADENDYCK