hits

september 2015

THAT BODY

Hahaha, jeg har superhovne lepper etter behandlingen i går:-( Kvakk kvakk!

Denne nydelige bodyen dukket opp i postkassen i dag! Looove it. Dere finner den HER ♥

Nå skal jeg og familien min ut å spise på Dinner, for i dag skal vi feire at mamma og pappa har bryllupsdag. De har vært gift i 24 år og er så søte at de vil dele den hyggelige kvelden med oss "barna". Dinner er en av Oslos beste resturanter om dere spør meg, og i dag skal vi spise en haug av forskjellige asiatiske retter. Ahh, gleder meeeg :-) Kamera er selvfølgelig med, så blogger jeg om kvelden når vi er hjemme igjen! 

En overfladisk dag

Heihei!

Uff, så sen oppdatering det ble.. Har vært på farten fra kl 10.00 og kom hjem for en drøy time siden. I dag har jeg faktisk hatt tidenes mest overfladiske og utseendefikserte dag, haha. Jeg har tatt solarium, satt på nye gelenegler, satt på vipper, fikset bryna OG fylt leppene med juvederm. Etter alt dette ble det også litt shopping før jeg tok turen hjemover, haha. Rett og slett en skikkelig "babe seg" dag ;-) Heldigvis er jeg veldig glad i sånt, så jeg har kost meg i dag! Nå skal jeg se forrige uke og gårdagens episode av jakten på kjærligheten- kanskje noen av dere også følger med på det? Jeg som har ledd av mamma og pappa når de har sett på det, er nå blitt bitt av basillen.. Det er jo et så utrolig søtt og hyggelig program, selvom det kanskje fremstår litt lame ved første øyekast, haha! 

Lunsj med Kasja på Joe & The juice ♥ Bestillte chicken club sandwich og hangover heaven juice!Mine nye, fine negler! Denne nude fargen har jeg hatt en gang tidligere, synes den er helt nydelig. Fargen heter "Powder my nose", og jeg fikser gelenegler, vipper og bryn hos Lashes By Kasja! Om noen vil booke time så gjør dere det HER

Ellers tenkte jeg å vise dere dagens to innkjøp, som jeg er veeldig happy for:Cardigan fra Day Birger Et Mikkelsen! Kjøpte denne på butikken Madicken jobber i, som ligger på Byporten rett ved Høyer :-) Synes fargen er nydelig og cardigans er alltid en smart invistering. Er det noe jeg bruker mye på høsten, vinteren og egentlig generelt året rundt så er det nettopp cardigans!

Fiineste skjerfet fra Holzweiler! Det er så deilig, stort og varmt. Fargekombinasjonen også helt perfekt i mine øyne- en ny skatt i garderoben ♥ Jeg kjøpte mitt på Høyer egertorget, men kan også kjøpes på feks Ferner Jacobsen. 

Vi snakkes mer i morgen! Da har jeg null planer for dagen, som betyr en god bloggdag :-)

Dette har dere ikke sett før!

Hei igjen!

Da har jeg overstått dagens øvelseskjøring.. Hadde som sagt ikke kjørt på snart 1 år, og totalt har jeg vel kun kjørt 5 ganger. Kan ikke akkurat si at jeg føler meg så veldig trygg bak rattet, men det kommer vel etterhvert! Heldigvis kjører jeg automat, så da blir det jo mye enklere å lære seg enn med manuelt gir :-) Jeg kjørte med min kjære pappa, og det at jeg kjørte den fine, nye bilen gjorde meg vel kanskje enda mer stressa. Stort ansvar, haha! Jeg kjørte faktisk hele 1 t og 45 min, totalt nesten 6 mil. Gikk overraskende fint, men det var godt å være ferdig også, mye høy puls haha. Vi har planlagt at jeg skal kjøre halve veien til hytta til helgen og det skal bli spennende! ♥Vest fra Riccovero // Skinnjakke fra Karen Millen // Bukse fra Acne // Sko fra Nike

Haha, hellooo! En over gjennomsnittlig glad og gira Andrea.. Dette var morro og jeg gleder meg til å kjøre mer :-D

Vi snakkes mer i morgen, håper dere liker bloggingen min nå de siste dagene. Prøver så godt jeg kan og synes hittils det egentlig er ganske deilig å slippe å stresse over eventuelle negative kommentarer. Ser at statestikken har økt endel de siste dagene og det gjør meg superglad!! ♥ God klem til dere og sov godt når den tid kommer.

DÅRLIG START PÅ UKEN

Hei babes!

I dag er det mandag og en ny uke. For min del er ikke dagen i dag så veldig annerledes enn i går, siden jeg har høstferie :-) Men uken startet forsåvidt så dårlig den bare kunne ha gjort, for jeg klarte å forsove meg til negletimen 11.45. Altså, hallooo?! Nesten så jeg må le av meg selv, det er ganske godt gjort. Så ja, fikk superdårlig samvittighet og startet dagen med dårlig humør.. Det værste jeg vet er å forsove meg til ting, haha. Velvel, ellers har jeg tatt endel bloggbilder hittils i dag og straks skal jeg ut å gjøre veiene utrygge! Snart et år siden sist jeg øvelseskjørte, og nå skal jeg starte igjen. Sist jeg skulle ta lappen hadde vi nemlig bare bil med manuelt gir her hjemme, og jeg skal ta automatlappen. Men nå som vi har kjøpt ny bil med automat kan jeg endelig øveleskjøre hjemme :-D Den lappen må virkelig snart komme i boks, haha.. Perfekt å få tatt lappen nå som jeg bor hos foreldrene mine og kan kjøre med de, så vi får krysse fingerne for at jeg har den om noen mnd! 

Cardigan fra Acne og skjerf fra LV. Vi snakkes etterpå, tar med kamera på øvelseskjøringen, wohoo!!

Forresten så funket 200off og 100off rabattkodene på Nelly i dag også, selvom de egentlig skulle gå ut i går.. Så det er ikke forsent å klikke hjem noen skatter! Om du ønsker inspirasjon til hva du kan kjøpe så finner du det i innlegget under dette (link HER) ♥

Sønsdagsshopping og rabattkode!

Hei kjære dere!

Søndag er vel den typiske dagen for nettshopping, eller hva? Det passer bra i dag, for jeg har nemlig to rabattkoder på Nelly til dere :-D  Bruk koden 100off for å få 100 kr rabatt på kjøp over 500 kr eller koden 200off for å få 200 kr rabatt på kjøp over 1000 kr ♥ Selv skal jeg benytte meg av kodene i løpet av dagen, og under ser dere mine favoritter på Nelly akkurat nå:

1 HER // 2 HER // 3 HER

HER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

19 HER // 20 HER // 21 HER

22 HER // 23 HER // 24 HER


25 HER // 26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER // 30 HER // 31 HER // 32 HER 

33 HER // 34 HER // 35 HER // 36 HER // 37 HER // 38 HER // 39 HER // 40 HER41 HER // 42 HER // 43 HER // 44 HER // 45 HER // 46 HER // 47 HER // 48 HER (annonselenker)

Ikke glem å bruke kodene 100off eller 200off da, deilig å spare penger! Ellers et lite tips: Om du feks skal bestille for 2000 kr, bestill da heller i to omganger med 1000 kr slik at du kan få 200 kr rabatt x 2 :-) Smart og litt sleipt, haha. Ellers er det et par av de eksklusive merkene rabattkodene ikke funker på, som alltid. Det er veldig nydelig vær i Oslo i dag, så anbefaler alle som er like heldige som oss å komme seg en tur ut i det fine været. Deilig for kropp og sjel! Jeg skal hvertfall ta med meg voffsene i skogen så fort dette innlegget er ferdig ♥ Snakkes etterpå og goood shopping, hehe.

EDIT: Koden funker fortsatt (mandag kl.17.23)

MY KIND OF SATURDAY

Beste Henriette ♥Vapiano har den beste maten, naaaam!! Cardigan Malene Birger // Topp Brandy Melville // Bukse Dr.Denim HER (adlink) // Veske Céline

Noen bilder fra middagsdaten med Henriette! Koste oss masse med deilig mat, drikke og hverandre- haha :-) Denne helgen tar jeg det rolig, og resten av kvelden skal jeg bruke på Orange is the new black. Jeg har faktisk ikke fått sett sesong 2 enda, hvordan går det ann? Jeg som gledet meg i sikkert ett år på at den skulle komme ut, og når den først kommer ser jeg den ikke.. Hvis dere vil ha noe bra å se på må jeg forresten anbefale The blacklist og Orphan Black, disse seriene er SÅ bra ♥ Kos dere i kveld!!

Bebisen min

Cardigan fra Malene Birger 

Hei jenter og goood lørdag! Så deilig med helg, og ikke minst høstferie for oss som har det. Over her har dere verdens nydeligste lille gull, som ikke har vært på bloggen på en stund. Dere som følger meg på snapchat får jo se henne nesten hver dag (stolt mamma jaa), så nå var det på tide at hun ble med på litt bloggbilder og. Lille bebisen min blir faktisk 3 år neste måned, gleder meg til å gi henne verdens beste bursdag!! Tiden flyr eller hva? Selvom det ikke føles såå lenge siden jeg fikk henne, klarer jeg liksom ikke forstå at jeg har vært lykkelig uten henne i livet mitt. Verdens beste Molly! Ellers er photobooth bilder er noe jeg hadde endel av før, men som jeg har følt liksom ikke er "bra nok". Men herregud, det viktigste for dere er vel at bloggen blir mye oppdatert og det går veldig fort når man bare kan ta noen sjappe bilder på denne måten :-) Nå skal jeg til byen for å spise middag på Vapiano med Henriette! Tar med kamera, så kommer bilder fra i dag en gang i kveld. Kos dere så lenge ♥♥ 

STENGER KOMMENTARFELTET

Heihei!

Skulle egentlig legge ut min nye idé i går, men det ble visst i dag istedet, hehehe ;-)  Vel, dere ser jo på overskriften hva jeg har tenkt på. Å stenge kommentarfeltet er bare en test for å se hva jeg synes om det, så får bare tiden vise om jeg vil fortsette å ha det sånn eller åpne det igjen. Grunnen til at jeg vil teste ut å ikke ha kommentarfelt er ikke pga slemme kommentarer, for det er noe jeg veldig sjeldent får og de få som kommer klarer jeg fint å leve med. Det er rett og slett fordi jeg føler bloggen min kommer til å bli bedre av det! Jeg har kanskje de siste to årene bygget meg opp en stor skrekk for kritikk, uenigheter og diskusjoner i kommentarfeltet, og det gjør at jeg derfor aldri blogger om noe annet enn ting ingen egentlig kan si noe på. Da jeg svarte på ukens spørsmål her for to dager siden, så svarte jeg på et spørsmål fra en leser som lurte på om jeg noensinne hadde vurdert å bli vegeterianer. Dette er noe jeg egentlig ikke hadde turt å ta med, enkelt og greit fordi kjøttspising er et tema mange har mye og forskjellige meninger om. Så ja, det sier kanskje litt om hvordan det har blitt når jeg blir livredd for å ta med et slikt ganske så normalt spørsmål og blir kjempestresset etter jeg har publisert innlegget..

Ellers noe som har plaget meg litt i det siste. Bloggingen min går ofte litt i perioder, hvor jeg feks en uke kan være supermotivert, blogge hver dag og komme med gode innlegg. Så når jeg da føler jeg har gitt alt jeg klarer, er stolt og fornøyd over den siste tidens blogging, så kommer plutselig en kommentar som dreper alt. Feks en som skal fortelle meg hvor sykt dårlig blogger jeg er, hvor kjedelige innlegg jeg har fortiden, skjønner ikke hvorfor jeg gidder å klikke meg inn her lenger osv osv. Når jeg får den slengt i trynet når jeg føler jeg har gjort en god jobb med bloggen, så mister jeg rett og slett troen på meg selv. Det høres kanskje rart ut, men da tenker jeg at jeg ikke får til blogging lenger og at jeg like gjerne kan gi opp, når bloggen fortsatt suger selvom jeg har prøvd så godt jeg kan. Jeg skjønner det er teit å tenke sånn om 1 eller 2 av totalt 15.000 lesere skriver det, men det er desverre noe som jeg lar meg påvirke veldig av. 

Jeg føler egentlig at det generelt er en god idé å ikke ha kommentarfelt, og at det er mye fordeler ved det til tross for at man går glipp av en haug av nydelige lesere som kommenterer skjønne ting. Også rykter er noe vi bloggere får endel av i kommentarfeltet, og det er virkelig ikke noe gøy.. Jeg har sikkert fått 20 kommentarer på bloggen av jenter som forteller meg at kjæresten min er utro, gjorde ditt og datt blablabla- dette har skjedd mange ganger med begge exene mine. Selvfølgelig er det ubehagelig og vondt å lese, selvom det mest sansynlig ikke er sant. Men ja, hovedpoenget med å stenge kommentarfeltet er at jeg tror bloggen min vil bli bedre av det. Da slipper jeg å være redd for kritikk og da føler jeg det blir mye lettere for meg å åpne meg mer for dere. Det er liksom ikke like skummelt å skrive om meninger, tanker, erfaringer og følelser når ingen kan kommentere noe. Som sagt er dette kun en test, som jeg ikke helt har bestemt meg for hvor lenge skal vare. Kan jo være jeg savner å ha kommentarfelt, for hyggelige kommentarer fra mine kjære lesere har jeg fått hver eneste dag i så mange år nå, og det er jo virkelig noe som lyser opp dagen min. Men ja, vi får nesten bare se! Tenker uansett om jeg skal fortsette bloggen uten kommentarfelt at jeg skal være flink til å opplyse om ting i innleggene, som jeg vet jeg pleier å få spørsmål om. Ellers vil jeg da også kjøre på med spørsmålsrunde 1-2 ganger i mnd, hvor innlegget naturligvis kan kommenteres.

Skjønner om dette ikke var verdens beste nyhet for dere, men på denne måten skåner jeg meg selv, og ikke minst forhåpentligvis vil få en bedre og mer interessant blogg. Husk at dere kan ta kontakt med meg på bloggens facebookside HER om det skulle være noe dere vil si eller lurer på :-) Dette blir spennende dere, jeg gleder meg faktisk litt!! ♥

TODAYSJakke Nelly (utsolgt i beige men finnes i svart HER) // Genser Zara // Bukse Dr.denim HER // Veske Mulberry (adlinks)

Hei jenter! I dag har jeg holdt på med blogg siden kl 10 i morges. Har fri fra skolen i dag, og følte at dere fortjente at jeg satte av en hel bloggdag til å lage innlegg etter at det har vært litt dårlig oppdateringer fra meg den siste uken. Skal teste ut noe nytt fra og med i morgen her på bloggen, skal fortelle mer om det i kveld. Tror ikke det kommer til å falle så godt i smak hos alle, men jeg føler det kanskje er nødvendig for at jeg skal klare å holde denne bloggen så bra som mulig :-) Haha, nå ble dere kanskje nysgjerrige men dere får vite veldig snart! Ellers håper jeg torsdagen har vært snill med dere, og at dere likte dagens antrekk ♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvilken størrelse har du i jakken? Den var så fin!

Tusen takk, helt enig med deg, heehe :-) Jeg har min i x-small! (link HER)

Hvordan tar du opp fag og hvilke fag tar du nå? Jeg går på Bjørknes, som er en skole for privatister og ligger sentralt på Frogner. Der har jeg undervisning i to fag dette halvåret, og det er sosiologi og norsk muntlig. Skal gå opp til eksamen i to fag til også, men de leser jeg til på egenhånd. Grunnen til det er at undervisning er sinnsykt dyrt, så da prøver jeg å kun ha det i de mest nødvendige fagene :-)

Jeg synes lårene miner er så tynne, kan du gi noen tips til hvordan man kan få fyldige og trente lår? Enkelt og greit, så må du da trene ganske hard styrke på underkroppen, slik at musklene vokser og lårene da blir større. Spis mye næringsrik mat, tren fast og øk tyngden på vektene gradvis :-) 

Har du noengang vurdert å bli vegetarianer? Ja, det har jeg absolutt gjort. Broren min var jo vegetarianer i flere år, og til og med veganer i en periode, så han inspirerte meg veldig med det. I flere år har jeg vært veldig bevisst på å spise så lite kjøtt som mulig, og passer på å ha flere kjøttfrie dager i uken. Min mening er at å spise kjøtt egentlig ikke er et problem, men heller masseproduksjonen av det. I dagens samfunn spiser vi ALTFOR mye kjøtt, etterspørselen er gigantisk, og altfor mange dyr blir avlet opp og slaktet. Jeg tror ikke jeg kommer til å bli vegetarianer, men jeg har store planer om å teste ut å være pescetarianer. Føler det er litt enklere, for det er jo en ganske stor overgang å kutte ut kjøtt totalt. Er veldig glad i fisk og sjømat, så kan se for meg at det er en livsstil jeg kunne klart å holdt :-) 

Hvor er buksen din fra?

Den er fra Bikbok!

Jeg bestillte Haircare men angrer, kan du hjelpe meg med hvor jeg avbestiller? Enten kan du sende mail til: kundeservice@labpharma.no eller benytte kontaktskjemaet deres på www.labpharma.no :-)

Jeg skal bestille vippetime hos lashesbykasja, men husker ikke om det var Kasja eller Weronika som snakker norsk? Det er Kasja som snakker norsk, Weronica kan litt men foretrekker engelsk :-)

Hvor mett blir du av to sånne lakseruller? Tja, men blir ikke sånn supermett men spiser nok ikke før et par timer senere.

Hvilke hvite sneakers synes du er finest? Uten tvil Nike sine! Mine Nike air force bruker jeg nesten hver dag, de er superfine og veldig deilige å ha på. Ellers ønsker jeg meg helt hvite air max også :-)

Hvor ofte bleker du tennene dine og hvor mye koster det? Jeg bleker mine hos tannlegen 1-2 ganger i året, og ellers fresher jeg opp med smilelab når jeg føler for det. Bleking hos tannlege er veldig dyrt (3-4000 kr), så med mindre økonomien er veldig god anbefaler jeg å bare bruke smilelab sine whitestips (koster 500 kr tror jeg).

Hvor er smykket ditt fra?

Det er fra Shopbop.com!

Hvordan er størrelsen på Adidas skoene? Jeg synes de er normale i strl :-)

Hvilken vinterjakke skal du ha i år? Veeldig usikker, vurderer om jeg skal kjøpe en ny! Isåfall selger jeg Michael Kors jakken min her på bloggen. Har hatt den i to vintere nå og er litt smålei :-)

Hva slags sminke bruker du? Du kan lese et innlegg om hudsminken min HER eller se sminkevideo HER. Bruker det samme bortsett fra at jeg bruker Anastasia Contour kit (link) istedet for Too faced solpudderet. 

Hvor kjøper du laksen i påleggs porsjoner? Den synes jeg de har nesten overalt, rema 1000 og kiwi har den hvertfall. Den er superpraktisk spør dere meg, og overraskende nok er ikke kiloprisen noe høyere enn på vanlig røkelaks pakning :-)

Hvordan fikk du til de rare utrykkene i snapchat? Haha, det er en ganske ny ting på snap, som jeg tror de fleste har fått med seg nå.. Hold fingeren inne på ansiktet ditt og da vil det komme en haug av forskjellige effekter du kan leke deg med!

Har du opperert nesen din? Nei, det har jeg ikke.. Den har bare sakte men sikkert blitt litt mindre med årene, aner ikke hvordan men veldig fornøyd med det- haha :-)

Dette var noen spørsmål jeg har fått inn den siste tiden som ikke har blitt besvart i kommentarfeltet :-) Sov godt dere, snakkes i morgen ♥

FLUFFY

Jakke HER (finnes også i hvit HER) // Genser Bikbok // Bukse Topshop // Sko Nike

Long time no see! Haha, sorry altså.. Jeg har stresset rundt de siste dagene og prioritert å gjøre masse gøy framfor bloggen, men nå er jeg back in buisness. Over ser dere dagens antrekk, hvor jeg har på meg min nye jakke! Er virkelig dødsfornøyd med den, sååå fin og ikke minst sykt deilig å ha på. Tror nesten jeg må sikre meg en i hvit før den blir utsolgt :-) Nå er jeg hos Fanny som jeg sov hos til i dag, og også skal sove hos til i morgen. Bassetid ♥♥

BEACH

Noen bilder jeg aldri la ut fra Portugal! Den stranden der kan nesten ikke beskrives med ord, det var så altfor vakkert. Solnedgang, gigantiske bølger og fantastiske klipper ♥

TAKE ME BACK.

SHOE WEEK

// Annonselenker


Adidas sneakers HER ♥ Jeg i likhet med mange andre har lagt min elsk på hvite sko i en god stund nå.. Disse er så fine, dessuten er det flatforms så de har mye høyere såle enn orginale adidas superstars :-) PS: Disse har vært utsolgt i evigheter og kom tilbake på lager i dag.. Blir alltid utsolgt igjen på bare et par timer. Så om dere vil sikre dere et par anbefaler jeg å klikke hjem asap!Winterboots fra NLYshoes HER ♥ Minner meg veldig om moonboots, men synes de var kule, haha :-) 

Platform heels fra NLYshoes HER ♥ Kjempefine, klassiske høye heler :-)Over knee heels fra NLYshoes HER ♥ Wææ, slike sko har jeg ønsket meg lenge.. Endelig fant jeg de perfekte! Hvor sexy er vel ikke disse til bare lår? Tenker å få tatt noen outfitbilder med dem etterpå :-)

Nå har Nelly noe de kaller for shoeweek, hvor det er forskjellige tilbud hver dag hele uken. I dag kan du få 3 sko for prisen av 2 på en haug av sko, blant annet de tre siste mine fra NLYshoes. Hvis dere vil se hele utvalget som gjelder i dealen, så finner dere det HER. Hva synes dere om mine nye sko? Jeg er veldig fornøyd :-D

Ukens cravings

Hei babes!

I dag skal jeg komme med et lunsjtips til dere, nemlig speltlome med røkelaks og annet digg. Dette er noe jeg spiser så og si hver dag, og det smaker virkelig fantastisk. Det er ofte litt vanskelig å spise variert og ikke minst ikke gå lei av maten når man skal være sunn, så da gjelder det å finne nye og gode måltider. Jeg kjenner jeg fort går lei av feks knekkebrød, og da synes jeg speltlompe er en perfekt avveksling. Kan også ha lettost, kalkunfilleet pålegg + sine favorittgrønnsaker i om man ikke er så fan av laks :-)

Dette var det jeg brukte på lompene mine i dag. Men når jeg har dårlig tid eller vil gjøre det veldig enkelt, pleier jeg å bare ta phiadelphia, ruccola og laks på :-) Smør først på et godt lag med phiadelphia light, så tar du på resten av tilbehøret i egentlig hvilken rekkefølge du vil. Slik ser min ferdige lompe ut før den er rullet sammen: 

YUMMY!!Voilaa, en utrolig lettvint, sunn og smakfull lunsj/frokost! Her får du i deg blant annet sunt fett fra laksen og avocadoen, proteiner fra laksen og phiadelphiaen, karbohydrater fra lompene og masse sunne næringsstoffer fra ruccolaen og rødløken ♥ Enjoy!!

SMIL

I dag har jeg vært på skolen, hos tannlegen, stemt ved valget, gjort ferdig regnskapet mitt og trent en time overkropp på Elixia! Har også fått inn et par timers tv-titting mellom slagene, haha. Sånn er det når man står opp tidlig, da kan man få mye unnagjort :-) Jeg sier meg i alle fall godt fornøyd med en fin start på uken. Hadde tidenes økt i stad med en haug av nye øvelser jeg aldri har tatt før, så veldig spent på hvor støl jeg kommer til å bli.. Selvom det er vondt å være støl, så er det hvertfall deilig å vite at musklene har fått jobbet hardt. Kommer til å skrive et innlegg med mat og treningstips i løpet av de neste dagene, så følg med! Det skal bli veldig gøy å lage, spesielt siden jeg vet det er noe som garantert faller i smak hos dere ♥ Håper mandagen har vært snill med dere, så skal jeg få oppdatert mer i morgen. Kom gjerne med ønskeinnlegg for uken, bloggmotivasjonen er på topp for tiden :-D Sneiks!

Startshop: Få igjen penger på nettshopping

// Annonse

Hei!

Denne søndagskvelden tenkte jeg å komme med et genialt tips til dere. Jeg i likhet med mange andre foretrekker å handle på nett, og det er noe jeg gjør flere ganger i måneden. Og nå har jeg oppdaget noe som er helt genialt for oss som handler mye på nett! Nemlig Startshop.no - har dere hørt om det før? Startshop gir deg nemlig penger tilbake hver gang du handler på nett via deres side, og da er det som oftest 5-10% du får tilbake. Dette går fordi Startshop får provisjon av alle salg via deres sider, og da gir de det meste av provisjonen tilbake til den som handlet. Startshop har avtale med over 200 nettbutikker, og da blant annet: Nelly, Zalando, Proteinfabrikken, Blush, Ellos og Hotels.com. Pengene du får tilbake kan du til og med overføre til din egen bankkonto når du ønsker det :-)

Alle dere som liker å handle på nett burde registere dere. Det er faktisk ikke noe annet enn å vinne på det! Det er helt gratis å være medlem, det eneste du trenger å gjøre for å bli medlem er å oppgi en e-post adresse og lage et passord. Så fort du har gjort det er du medlem, og da trykker du bare inn på nettbutikken du vil handle på og handler på vanlig måte. Det eneste er at du må komme inn på nettbutikken via Startshop noe som tar deg ca 5 sekunder, og da vil du få penger tilbake :-)Enkelt og greit, slik kommer du i gang:

♥ Registrer deg på Startshop.no

♥ Velg nettbutikk. Du handler i nettbutikken på vanlig måte, kjøpet vil automatisk bli registrert på din startshop konto.

♥ Få penger tilbake. Etter at kjøpet er bekreftet vil du motta cashback poeng i bonus. 1 cashback poeng = 1 krone, og disse kan du som sagt overføre tilbake til din bankkonto.

Konkurranse: For å gjøre dette innlegget enda mer spennende, gir jeg i samarbeid med Startshop ut et Nelly gavekort på 1000 kr til en heldig leser! For å delta i konkurransen må du registrere deg på Startshop.no og skrive i kommentarfeltet mitt hva du ønsker deg fra Nelly. Vinneren trekkes neste søndag, lykke til :-)

FOOD HEAVEN

I går møtte jeg Madicken etter skolen for å ta en liten Vapiano date! HVOR digg ser ikke maten ut? Vapiano har den beste pastaen jeg vet om. Begge pastaene er med scampi, supergodt. Etter Vapiano dro vi til Dentalia fordi Madicken skulle få bleke tennene sine med laser, og så var det hjem igjen. Ble en rolig fredagskveld med familien :-) I dag skal jeg få gjort ferdig regnskapet mitt og så skal jeg være med Henriette senere i dag. Ikke noe ut på meg i helgen, men det er egentlig bare veldig deilig ♥ Håper dere får en fin lørdag, så snakkes vi snart!

MIDDAGSTIPS

Heihei!

Nå skal jeg dele en superdeilig middag med dere, som jeg lagde til familien min istad. Det var min kjære bestiss Fanny som lagde dette til meg for en måneds tid siden, og siden det var så godt fikk jeg lyst til å prøve å lage det selv. Det er ovnstekt laksefileet med pesto på toppen i en deilig creemy pasta. Kanskje ikke verdens sunneste middag, men man får jo i alle fall i seg fisk da og det er jo veldig sunt :-) Her kommer fremgangsmåte:

Det første du gjør er å sette ovnen på 190 grader. Så tar du laksefilletene i en ildfast form (litt olje i bunnen er lurt), salter og peprer litt, og  til slutt påfører en god mengde med grønn pesto på toppen. Når ovnen er varm setter du inn laksen og lar den steke i ca 20 min. I mens laksen steker kan du begynne på pastaen:

Du kan bruke valgfri pasta, men jeg gikk for tagliatelle i dag. For å lage pastaen trenger du ingrediensene på bildet over :-) Det første du gjør er å koke opp pastaen alene, så heller du ut alt vannet og beholder pastaen i kjelen. Så tar du i litt fløte (jeg brukte ca 1 dl, men hadde mye pasta) og så tar du i pesto (her tok jeg 3 spiseskjeer). Til slutt tar du i revet parmesan, og da tok jeg ca halvparten av den på bildet over. Sett på svak varme og bland alt godt sammen, kan også salte litt om du ønsker det. Slik så min ferdige pasta ut:

Når laksen er ferdig stekt og pastaen er ferdig blandet, så er middagen klar ♥Voilaaa! Du kan gjerne ha litt salat ved siden av også, vi hadde noen deilige cherrytomater. Denne retten er virkelig dødsgod og ganske så enkel å lage. Anbefaler dere å teste det ut, namnamnam :-) 

HARRYTUR

Hei igjen!

Sa jo at vi skulle snakkes senere, så til tross for at det ble ganske sent holdt jeg det jeg lovet, haha :-) Det ble ikke noe powernap på meg istad for å si det sånn. Rett etter at jeg postet forrige innlegg ringte bassa meg og lurte på om jeg ville bli med på handletur/harrytur til Nordby senteret med hun og faren. Var egentlig sykt trøtt og mest keen på å bli liggende i sengen resten av dagen, men fant ut at jeg skulle bli med. Har jo ligget i sengen siden søndag og vært syk, så hadde jo egentlig godt av å komme meg litt ut i nye omgivelser, haha. Dessuten var snuslageret mitt tomt (har alltid sånn 20-30 snusbokser på lager), så det passet helt perf med en Sverigetur. Tenkte ikke det skulle ta så lang tid men jeg var faktisk ikke hjemme før 6 timer senere (!!!). Nå er jeg hvertfall veldig sliten og VELDIG glad for at jeg har fri i morgen. Haha, guri så lazy jeg er.. Har hatt 1 og en halv time skole denne uken og er evig takknemmelig for fridag i morgen xP 

Fiiine Chloé babyen min♥ Er virkelig så glad i denne, synes det er den perfekte mini-vesken. Dere finner den HER :-)Viktig spørsmål: Hva synes dere om store bilder som de to over? Kanskje noen som har lagt merke til at det er noe jeg aldri har på bloggen? Er kjemperedd for disse bildene, og om bildene er så avlange som dette lager jeg alltid kollasj. Men alikevell ser jeg mange bloggere har slike avlange bilder, så da lurer jeg egentlig på om det er innafor eller ei? Kanskje greit å bytte litt på? Sorry for at jeg babler så veldig mye i dag, er bare veldig trøtt men samtidig veldig gira på en gang.. Haha. PS. Ser dere at jeg har litt fregner på bildene over? Pleier av en eller annen grunn å redigere de bort, men i dag lot jeg være. Det visste dere kanskje ikke :-D SOV GODT♥

MY DAY SO FAR

Her kan dere se dagen min så langt! Hadde norsk fra halv 9 til 10, og det var hele skoledagen min i dag. Litt rart å være ferdig på skolen kl. 10, men da får man hvertfall mye ut av dagen :-) Ellers må jeg si at norsk faktisk er overraskende interessant, og hvor rart er ikke det? Jeg har alltid sett på norsk som tidenes kjedeligste fag, og gruet meg veldig til å nå skulle ha det 7 timer i uken. Men av en eller annen grunn (læreren er sikkert en god grunn), så er det faktisk gøy. Vi har om litteraturhistorie fortiden og jeg liker det, haha. Tror faktisk norsk muntlig eksamen kommer til å gå veldig bra!

Ellers er jeg på bedringens vei etter å ha vært syk siden søndag. Mandag var jeg faktisk så syk at jeg skrek og gråt på morgenen, så det var ganske ille.. Har hatt skikkelig feber, streptokokker og rett og slett bare vært veldig syk. Nå har feberen og hodepinen gått bort, og jeg har kun en snufsete nese og en litt vond hals igjen. Det kan man leve med! Nå sitter jeg sterkt å vurderer om jeg skal ta en powernap eller droppe det, haha. Dere husker kanskje hvordan det gikk sist? Sov under 5 timer i natt siden jeg var så ivrig med candycrush at jeg aldri fikk lagt meg (xD), så er veldig trøtt nå. Forresten så må jeg si tusen takk for alle de skjønne kommentarene i forrige innlegg, dere er virkelig de snilleste og beste ♥ Vi snakkes senere i dag!

BLOGGEN ER 7 år

HVOR SYKT ER IKKE DET? I dag er bloggen min hele 7 år, altså har jeg blogget siden jeg var 13 år. Det er faktisk litt rart å tenke på, hvordan jeg har blogget meg gjennom tenårene og fra jeg var "barn" til "voksen". Det er jo i nettop denne perioden at man finner seg selv, og at dere har vært med meg i alle disse årene er helt sykt å tenke på. Da jeg lagde denne bloggen 7. september 2008 ante jeg faktisk ikke hva blogg var engang, det var en venninne som lagde den for meg da jeg var på besøk hos henne. Hadde nok aldri sett for meg at denne bloggen fortsatt er noe jeg driver med 7 år frem i tid, og ikke minst lever av. Jeg er faktisk sykt takknemmelig og glad for at jeg har blogget så lenge som jeg har. Det er utrolig morsomt å lese i bloggarkivet mitt, og se hva jeg gjorde, hvordan jeg så ut og hva jeg tenkte da jeg var 13-14 år. Det er ikke alle som kan sjekke hva de gjorde 17 mai i 2009 liksom, haha. Jeg blir glad av å se hvor gøy jeg syntes blogging var, og ikke minst sjokkert over hvor utrolig mye jeg oppdaterte. Noen dager oppdaterte jeg faktisk bloggen sånn syv ganger om dagen, haha. Men det skal sies at det selvfølgelig ikke var lagt noe mer enn ca 5 min i disse innleggene, haha. Er også litt morsomt å se hvor sykt dårlig bloggen min var i starten, med skikkelig fjortiss-språk og mini mobilbilder. Utrolig nok hadde jeg faktisk endel lesere allerede da og fikk mange kommentarer. 

I 2009 kom drømmen om å bli en toppblogger, det var på den tiden Voe sin blogg var så sykt kul og stor. Jeg var så sinnsykt sjalu på henne, spesielt på at hun fikk sponset masse sminke osv. Jeg husker hvor intenst jeg ønsket å bli toppblogger, kan vel si det så og si var livsmålet mitt. Det virket som verdens beste liv og alle jenters drøm. Det første som skjedde på vei oppover listen var at jeg fikk speilrefleks til konfirmasjonen min, begynte å laste opp store bilder istedetfor små og fikk finere design. Så kommenterte jeg daglig en haug med blogger, og lesertallet økte sakte men sikkert. Plutselig en dag kom jeg meg opp på topp 40, og så fort jeg var på selve topplisten, tok det ikke mange dager før jeg var en av de største. Jeg husker faktisk ikke helt når jeg ble en av de største bloggerne i Norge, men tror det var i 2010. Våren 2011 fikk jeg den fantastiske bedskjeden om at blogg.no skulle begynne å betale de som lå fra 1-20 plass på topplisten, noe som betød at jeg plutselig skulle få 10.000 kr i mnd for å blogge. Til tross for at jeg hadde fått mye gratis produkter, hadde jeg aldri tjent en krone på bloggen før. Å være 15-16 år og plutselig gå fra 500 kr i månedspenger fra mor og far til hele 10.000 kr i måneden var helt drøyt. Husker da jeg fikk min første lønning, dere kan tro jeg var i ekstase! Hadde mest sansynlig aldri hatt så mye penger før, haha. Dro rett på Mulberry og kjøpte en clutch og et skjerf.. Tror jeg var verdens lykkeligste jente den dagen. 

Bloggen har så absolutt forandret seg siden den tiden og frem til i dag. Egentlig er det litt trist å tenke på hvordan blogging har blitt. Da jeg var yngre la jeg ut bilder av meg selv uten sminke, med grimaser, fikset meg aldri før jeg skulle ta bilder osv. Kunne aldri falt meg inn å tenke over om lårene mine så litt store ut eller å retursjere bort en kvise. Nå har liksom blogging blitt til at man både skal se så perfekt ut som mulig, og ikke minst ha et så perfekt liv som mulig. Sakte men sikkert gikk bloggen min fra å være noe useriøst og veldig gøy, til å bli en jobb hvor jeg må passe på å alltid se så bra ut som mulig. Akkurat det her gjelder vel forsåvidt også andre sosiale medier som feks instagram. Jeg vet ikke hvorfor ting har blitt som de har blitt, men jeg tror jeg og de fleste andre er redd for kritikk. Vi prøver å være så perfekte som mulig slik at det skal være vanskelig å finne feil på oss. Det er egentlig trist at det skal være sånn, at visse har behov for å påpeke at det ser ut som jeg har lagt på meg, at nesen min er for stor eller at jeg egentlig ikke er noe særlig pen. 

Vel, selvom blogging i dag er annerledes enn det var i 2011, så er fortsatt blogg noe jeg elsker å drive med. Selvom jeg selvfølgelig i perioder kan gå lei i og med at jeg har drevet med dette så lenge, så eksisterer ikke tanken om å eventuelt slutte en dag. Jeg aner ikke hvordan livet uten å blogge er, og jeg føler det ville vært utrolig rart og tomt uten bloggen. Jeg har delt livet mitt nesten hver dag i 7 år og jeg blir faktisk redd av tanken på å ikke gjøre det mer. Denne bloggen gir liksom livet mitt mye mening, og dere blogglesere er noen fantastiske venner å ha. Hva enn jeg lurer på så har dere svaret, og om jeg er lei meg vet jeg at jeg alltid vil få støtte av dere. Jeg har virkelig verdens mest trofaste lesere, som leser bloggen min og har troen på meg, til tross for at bloggen i perioder kanskje ikke er så bra som den burde. Det betyr så utrolig mye ♥ Nå har jeg skrevet veldig mye, så kanskje på tide å slutte nå. Men ja, hipp hurra for bloggen og for alt godt som har kommet med den. Jeg er evig takknemmelig for at dere fortsatt følger med og ikke minst alle mulighetene jeg har fått via bloggen. Kanskje jeg fortsatt sitter her om 10 år som voksen dame og mammablogger? Haha, hvem vet. Mest sansynlig ikke, men man vet jo aldri :-)   Tenker det er perfekt med en liten throwback som avslutning på innlegget, here we go:
Ååå, haha! OM det var gøy å bla tilbake i arkivet for å finne disse bildene. Håper dere også synes det var morsomt å se :-) Love you all!

SICKJakke fra Acne // Genser fra Saboskirt // Bukse fra Topshop // Veske fra Cèline

Åh gud, jeg er faktisk blitt skikkelig syk. Kjente jeg brygget på noe i går, men dro på byen fordet, noe jeg kanskje ikke burde gjort. Alkohol nedsetter jo imunforsvaret.. Velvel, i dag våknet jeg hvertfall opp kjempesyk. Jeg tror jeg har fått streptokokker, har feber, superforkjølet, vondt i hodet og ja.. Skikkelig kjipt. Heldigvis er jeg sjeldent syk, men det er SÅ irriterende når det først kicker inn. Håper virkelig jeg blir frisk igjen veldig snart :-( Om noen skulle lure er bildene over så absolutt ikke fra i dag, haha. Kom gjerne med tips til hva jeg kan se på/gjøre nå som jeg er syk.. Kjeder meg virkelig i hjel, men klarer ikke noe annet enn å ligge i sengen hele dagen..  ♥

WITH BAE

I dag er jeg og Molly hos vår kjære Fanny, og vi tre skal ha jentekveld. Haha! Vi har kjøpt inn til taco, og selvfølgelig både chips og sjokolade. Fredagskvelden slik jeg liker den best, uten tviiiil :-) Tenker vi skal leie en film etterpå, kanskje dere har noen filmtips til meg? ♥ Kos dere masse, så snakkes vi soon!

VIDEOBLOGG FRA SØR-AFRIKA


Wææ, dette har jeg brukt dagen i dag på! Filmet endel i Sør-Afrika og har lenge tenkt på å lage en videoblogg, så i dag ble dagen for det. Dere får også sett film fra da jeg hoppet fallskjerm helt i slutten av videoen :-) For noen fantastiske minner.. Afrika kan faktisk ikke beskrives med ord, det er noe spesielt med det kontinentet der. Av alle steder jeg har vært har ikke noe vært i nærheten av hvor forelsket jeg ble i Sør-Afrika. Naturen, menneskene, alle de eksotiske dyrene, hvor forskjellig kultur de har der i forhold til her.. Nei, det må egentlig bare oppleves. Etter å ha vært der første gangen klarte jeg ikke å tenke på noe annet enn at jeg måtte tilbake, så FORT som mulig. Det gjorde jeg jo faktisk også- 3 uker senere var jeg tilbake, og det er fra den siste turen min filmene i videoen er fra. Planen er å dra tilbake i desember etter alle eksamene, så jeg krysser fingerne for at det skjer ♥♥♥
PS: Husk å sett på HD, og ha gjerne på lyd.OLIVIA DATE

Heeei!

Uff, veldig sen blogging fra meg i dag ja.. Har hatt to dager som har gått veldig i et kjør nå, og det går desverre utover bloggen. Må lære meg å lage noen innlegg jeg kan ha på lager, haha. Velvel, jeg har hvertfall hatt en veldig fin dag i dag! Var på skolen, tok sol og fikset bryna mine hos Kasja før jeg dro hjem. Da jeg var hjemme var jeg så sykt trøtt etter å ha sovet lite i natt, så da tenkte jeg at jeg skulle ta en kort powernap.. Sov gjennom alarmen min og våknet drøye 3 timer senere, haha. Går det ann? Da hadde jeg plutselig veldig dårlig tid før jeg skulle dra til byen for middagsdate med Marthe. Jeg rakk det hvertfall og middagen var veldig kos. Ble Olivia på Tjuvholmen som jeg synes er et veldig hyggelig sted med nydelig mat :-) I morgen har jeg fri fra skolen, jeg skal kun på vippetime kl 10, og etter det har jeg satt av resten av dagen til bloggjobb. Tenker å gjøre noe ekstra kreativt i morgen, så vi får se hva det blir! 

Vakre Marthe ♥

Salatene på Olivia er helt fantastisk gode, de må dere teste ut!! :-)

Kåpe fra Designers Remix // Genser HER // Bukse Acne // Veske Céline

Dagens antrekk i det fine, kalde regnværet vi har her i Oslo om dagen.. (</3). Sov godt, vi snakkes i morgen♥