hits

oktober 2010

Natta

Heihei!

Nå er jeg hjemme fra Sverige, det har vært en helt OK helg med masse godteri. Det gjør kanskje helgen litt bedre.... Kjipt å gå glipp av Halloween som bare er en gang i året, når jeg var invitert på halloweenfest osv! Menmen, men har ikke mye valg når man er 15 år. Når familien har planer, så har de planer.. Kjipt.

Uansett, ikke så mye mer klaging nå. I morgen tror jeg at jeg skal være med Tuva, det blir koselig. Skal også lage et innlegg hvor jeg skriver litt om diverse sminkeprodukter, så det blir nok spennende! Vi snakkes heller i morgen, for nå er jeg trøtt. Ikke glem at det er vintertid da, dere!

Noen biler fra i går:

Søskenbarn ♥

 


Meg som liten... hihi, barnehage bilde!Bror-fetter-meg ♥
Haha, go´gutt ♡

 

- ANDREA BADENDYCK

 

HALLOWEEN!!!

Personlig elsker jeg å gå Hallowen! I fjor rakk jeg ikke og året før det var jeg i Italia, så det har vært et lite brudd i tradisjonen, men nå skal Ulrikke og jeg ut å gå Halloween igjen!  Vi fant ut at det er en fin måte å slukke godtesuget som har bygd seg opp i oss hele dagen ettersom en svæær kurv med godteri har stått fremme til barna som skal komme hit og synge sanger for oss. 

Nå har Ulrikke sminket seg, for hun er så barnslig. Hun brukte denne filmen

og resultatet ble utrolig bra! Jeg vil være spøkelse og bare ta et laken over hodet, men hun vil ikke la meg lage hull i laknene sine, så jeg tror jeg blir et blindt spøkelse. Jeg skal blogge en gang til i kveld hadde jeg tenkt, et litt mer særiøst innlegg, kanskje.

hehe
Noen som deler vår interesse for Halloween?

 ☮ Tuva

Gjennom tidene

Som mange av dere sikkert har fått med dere til nå har Andrea og jeg kjent hverandre siden vi var 3 år.  Det gjør at vi kjenner hverandre ut og inn. Både på godt og vondt, vennskapet har mange fantastiske minner, noen minner som man prøver å fortrenge, andre minner jeg ler meg halvt ihjel av å tenke på.  
Vi har vært gjennom utrolig mye sammen og kjenner hverandre til tider for godt. 
Andrea har vært der for meg uansett hva det er siden vi var tre år. Den eneste tiden vi skled litt ifra hverandre var i fjortisstiden hennes, 6.-7. klasse - det har dere allerede sett bilder av, så jeg skal spare dere for synet. Jeg skal også spare dere for synet av hvordan jeg så ut i denne perioden, noe dere virkelig burde være glad for. 
Jeg er ikke helt klar til å ydmyke meg selv totalt på nettet - enda. Men etter vi begynte på ungdomskolen har vi gått tilbake til å være som vi alltid har vært sammen. Totalt barnslige og kule. Veldig kule.
Men hvertfall, vi har snakket, ledd og grått sammen, og det er ingen jeg heller ville hatt ved min side alle disse årene enn deg. I vinterferien har vi planlagt noe kult, som dere får vite senere!


Andrea sin konfirmasjon, bestevenner i 12 år! yey

Så over til noe annet, totalt random:

Jeg hater kalde regnværsdager. Noe det er særlig mye av nå på høsten. Jeg går helt i kjellern, blir kjempe sur og sitter å furter gjerne hele dagen om nødvendig. Er det fler som føler det sånn eller er det noen der ute som faktisk liker kalde,  mørke regnværsdager som har et fantastisk bra tips om hvordan holde humøret oppe i all denne elendigheten?

Nå er det sent. Gå å legg dere, natta

☮ Tuva Emilie

Bursdags outfit

Heihei!

Nå er "festen" i gang, vi har akkurat spist og snart er det vel gaveåpning og kaker. Koselig å se familien igjen, ikke ofte alle er samlet. Snakkes senere dere, her er dagens burdagsoutfit:


Kjole fra Bikbok ♥

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

SVERIGE

Heihei!

Nå er jeg i Sverige, hos mormor og morfar. Mormor blir 75 år, så vi skal derfor feire denne dagen med masse svensk familie. Viser dere dagens bursdags-antrekk etterpå, så i mens kan dere se på noen bilder vi tok i butikken i går. Haha, gjett om det ble en usunn fredag på meg!:

Haha, in action!

Hva skal dere i dag da, kanskje halloweenfest?

 

- ANDREA BADENDYCK

Wu-Tang Forever

Hei bloggen!

Ettersom Andrea er i Sverige lovet jeg å blogge for henne..
Nå er jeg hjemme med noen venner, og slapper av, ser på X-Faktor og hører en del på Wu-Tang.

Denne sangen er kjempe fin:
http://www.youtube.com/watch?v=bGGez0CObXs

Hva gjør dere i kveld?

Hilsen guttene: Håper dere Wu-Tanger en del

Vi blogges i morgen

☮ Tuva Emilie

Streptokokker in my heaaaaart 4 ever

Heihei!

 

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, fordi jeg skulle til legen. Jeg har nemmelig hatt veldig vondt i halsen de siste dagene, så derfor skulle vi sjekke dette ut. Vi dro til legen, tok forskjellige tester- og fant ut at jeg har fått streptokokker. Det er en halsinfeksjon som man behandler via Apocillin. Det som er kjipt er at forrige gang jeg fikk det, er kun 6 uker siden! Altså for 4 uker siden var jeg ferdig med apocillinkur, og nå må jeg ta det igjen. Skikkelig kjipt å få det så ofte, er nemmelig veldig ubehagelig. Er også litt styr å ta 4 tabletter hver dag i 10 dager med jevne mellomrom.. Jaja, heldgivis virker apocellinen fort!

Uansett. Vi drar til Sverige om ca en halvtime! Hos mormor og morfar er det internett, men ikke på hytta. Altså får jeg blogget der, men ikke hele tiden. Vi skal muligens dit etterpå, HVERTFALL i morgen, og ikke på søndag. Men da kommer jeg jo hjem uansett, og får blogget da! Så det blir altså muligens oppdatering fra Sverige etterpå og i morgen. Tuva skal være gjesteblogger sånn ellers i helgen, så dere kan glede dere til innlegg fra henne. Hun blogger en gang i dag, en gang i morgen og en gang på søndag. Så det blir litt annenhver blogginnlegg fra oss to, men det er vel alltid gøy med oppdateringer her uansett?

Måtte jo ha en liten shoot med alt jeg har fått for halsen også:

Repsils, apocillin og curamed! ♥♥♥ Oh yeah.Hahahah, såååå alvorlig!Hehehe...

Også et litt vanlig bilde av hvordan jeg ser ut til slutt da:

Fler som er syke?

 

Snakkes senere, dere!

 

- ANDREA BADENDYCK

Boyfriend time

Heihei alle sammen!

 

Tusen takk for alle superkoselige kommentarer som stadig stikker innom- you make me smile ♥ I dag har jeg som sagt solgt boller osv med Fanny, også kom verdens beste kjæreste på besøk. Nå har vi snart vært sammen i 23 mnd... Sykt ikkesant? Utrolig koselig i allefal.

På fredag skal jeg til Sverige, fordi mormor skal feire 75 års dagen sin på lørdag. For de som ikke vet det, så er mormor svensk og besteforeldrene mine bor i Sverige ca 15 min. unna vårt hus i Sverige. Så derfor drar vi altså til Sverige på fredag, og blir der til søndag. Da går jeg glipp av Halloweenfeiring, litt dumt.. Men pytt pytt, koselig med familieselskap også da!

Hmm.. Det tror jeg var min lille oppsumering! Og forresten liker jeg ikke at det er så kaldt ute.. Og så vått.... Og jeg tror jeg har fått halsbetennelse- igjen! Yey, kun 3 uker siden sist.

Noen få bilder fra i dag:Genser fra Ralph Lauren!

 

Goklumpen:Haha, ekstremt interessante bilder eller hva? Menmen, bedre enn ingenting.

Okey, dere har spurt.. Og jeg får pine meg selv med å være snill. Mange ville se portrettbildet mitt da vi tok skolebilder, og jeg liker det ikke i det HELE TATT. Derfor jeg ikke viste dere det... Blir aldri fornøyd med sånne bilder! Men skal ikke være feig, here it goes:


Hahahah...

 

Fler som ikke alltid er like fornøyd med portrettbildet?

 

- ANDREA BADENDYCK

28. oktober

Heihei!

I dag har det vært OD-dag, så i den anledningen har jeg og Fanny solgt boller/muffins/kaffe i dag tidlig. Vi trengte ikke stå der så lenge før pengene var inne, så derfor er det deilig med en hel dag uten skole. Vi var nemmelig ferdige til 09.00... Haha.


Nam!

 

Forresten, her er to par øredobber jeg kjøpte her forleden dag:
Begge er fra Cubus, husker ikke helt pris men rundt 100-lappen ♥


Hva jobbet du med i dag?

 

- ANDREA BADENDYCK

Deliii date

Heihei!

I dag har jeg vært med Julie, og det var superkoselig. En stund siden vi har vært sammen på fritiden, men vi er jo masse sammen på skolen da! Vi gikk til Deli Deluca, og satt der i noen timer. Vi hadde masse å snakke om, og selvfølgelig tvang hun meg til å kile henne/massere henne i evigheter.. Hun lovte å gjøre det tilbake men det glemte jeg.. SØREN!!! Superkoselig dag i allefal, utrolig herlig jente. Her er bilder:


Love you ♥

 

Hva har du gjort i dag?

 

Om 5 minutter kommer Fanny. Vi skal bake 100 boller til Od-Dagen i morra.... Ønsk oss lykke til, haha!

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

Bestevenn

Heihei!


I dag har Fanny vært hos meg, det var koselig som alltid. En så morsom og herlig jente skal man lete lenge etter..

Et bevis på at vi har det gøy:

Hahaha, internt.. OKI?????!! Ikke mobb

 
Og et bevis på hvor sunne vi er:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Og til slutt et bevis på at vi faktisk klarer å være normale når vi konsentrerer oss:
Haha, i love you soo much :)

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Heihei!

Haha, dagens outfit kom som jeg lovte dere:


Skjerf fra Female Copenhagen // Genser fra Gina Tricot // Bukse fra Bikbok // Sko fra Ugg Australia

 

Hva synes du?

 

Nå skal jeg dusje, og så hoppe i seng. Er utrolig sliten i dag..

 

- ANDREA BADENDYCK

Klassebilde

Hehei!

Nå er jeg hjemme, skal snart ta outfitbilder og redigere en videoblogg. Haha, mye på en gang. Fikk nettop sett klassebildet mitt, så tenkte å vise det til dere. Temaet var "fritid", altså hva en gjør på fritiden. Ikke alle gadd å følge temaet, men noen. Resten bare kledde seg helt random ut:


Haha, ble veldig dårlig kvalitet da. Men alle mente at siden jeg er en blogger, måtte jeg ha med maccen.. Sååå, ja!!

Fler som har tatt klassebilde?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Good morning!

God morgen dere!

Tenkte bare å oppdatere litt før jeg drar til skolen. Var veldig trøtt i dag, men er verdt det - er 100% forberedt til nynorsken nå. Det må være verdens deiligste følelse å faktisk nesten glede seg til en tentamen! Nøkkelen til gode karakterer er forberedelser, husk det:)Forresten, i går hadde jeg leserrekord med 4396 unikke + over 10 000 sidevisninger, syyyykt. Utrolig mange fler som har begynt å lese bloggen min i det siste, setter veldig pris på det. Dere har også fått bloggen min til å klartre opp til 25 plass! Yeeey. Dere er de beste leserne noen sinne, ha en suuuuper dag allesammen! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

I nuet

Heihei!

 

Nå sitter jeg godt plantet i sengen, med mange puter bak ryggen og helt i gang med nynorsktentamen forbredelser. Norsklæreren synes jeg alltid skriver så dramatiske fortellinger med selvmord, drap og gørr, så denne gangen skal jeg heller ta en historie med litt humør. Lager en fortelling ut i fra en vits, så håper den blir bra! Nynorsk er utrolig vanskelig, så gruer meg litt til i morgen...

Jaja, her er jeg i nuet:


I ♥ my macbook!

Fler som jobber med skolearbeid?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Lovelovelove

Heihei!

Nå har jeg vært flink å laget videoblogger til dere. Redigerer de i morgen, fordi i kveld må jeg øve til nynorsk-tentamen. I morgen skal jeg til dyrlegen med Tutsi, hamsteren min. Han har fått skikkelig tørr hud/flasser, mistet noe pels og virker ikke så frisk. Det skjedde veldig plutselig i går, han hadde ikke vært sånn på fredagen. Så jeg ble sykt lei meg, er så utrolig glad i han. Bare sitter å venter til i morgen, så vi endelig kan dra til dyrlegen med han!

Jeg tenkte å vise dere en mascara jeg kjøpte her for noen dager siden, som er DØDSbra. Tror dette er den beste jeg har prøvd, og utrolig fornøyd. Når jeg sier det er en av de beste, er den virkelig god. For jeg tror jeg har prøvd nesten alle mascaraer du kan finne, altså sykt mange. Tror jeg nesten aldri har vært så fornøyd ved første forsøk! Annbefaler den til alle dere lesere:
Max Factor // Xperience ♥

Den gir lange, seperate vipper UTEN klumper, er skikkelig fornøyd! Husker ikke akkurat prisen, men et sted mellom 120 og 150 kr. Fåes kjøpt hos Vita, Cubus, Hm osv.

Fler som har prøvd denne?

 

_ ANDREA BADENDYCK

Written in the stars

Heihei!

I dag har jeg vært i byen med Helene og Linnea, men Helene måtte dra nokså fort. Så da dro jeg og Linnea til Deli Deluca, kjøpte noe mat og snakket en stund. Var utrolig koselig, Linnea er en herlig jente ♥ Etter det dro jeg en liten tur til verdens beste kjæreste, og nå er jeg hjemme igjen! Her er litt bilder:Hahah, in action! Takk til snikfotografen ♥
Vakre Linnea!! Haha, akkurat der vinket plutselig en venn av oss som heter Marius fra gaten... Veldig random å se han!

♥♥♥♥

 

Dagens outfit:

Omg, må være det styggeste bildet av meg noensinne! Var så vidt jeg ikke klippet bort fjeset...

Menmen:

Genser fra Topshop// Jakke og veske fra Cubus // Bukse fra Vero Moda // Sko fra Ugg Australia // Skjerf fra Message

Pappa og min søte sussebass møtte meg på hjemveien, så derfor måtte han jo knipse noen bilder av oss:


Ntaaw, verdens søteste basseklump ♥


En superfin sang forresten (VET den ikke er superny):

 

Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Byen

Heihei!

 

Nå skal jeg møte Linnea og Helene i byen, tenkte bare å være en flink blogger og oppdatere før jeg drar! Kos dere masse i dag, så vi snakkes senere ♥


Høst ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Herlig kveld!

Heihei!

Nå ligger jeg, Henriette og Andrea K plantet i soffaen med en god dyne rundt oss. Jentene + Bjørn Erik har dratt hjem! Det har vært en super kveld med Taco, jentesnakk og film. Elsker slike kvelder, skulle ønske det var sånn hver enste helg ♥ Det har vært døskos, så tusentakk til alle for en super kveld!

Taco!


Bestevennen miiiin.
Sykt fint!!!
Viktoria og Henriette´s hund er supersøte da :)Ella Petronella ♥

 

Gjort noe gøy i dag?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Jentemiddag

Heihei!

Nå er jeg hos Henriette, og vi har laget ferdig taco. Om 10 minutter kommer 15 andre jenter, også skal vi ha en skikkelig kosekveld! ♥ Meg og Henriette i nuet:
Min kjole er i allefal fra Vero Moda, er ikke sikker på Henriettes!

Kos dere i kveld ♥

 

Skal hilse fra Viktoria og Amanda til alle dere, heheheheh.

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

 

WOW

..... God morgen! Dette er hva jeg våknet opp til i dag:
SNØ!!!!!

Det er fortsatt bare Oktober, men snøen har nå ankommet bakken. Det er ikke lenge siden jeg kunne gå uten jakke, og føle at sommeren fortsatt var litt igjen? Kulden kom utrolig fort her i Oslo etter min mening, det er faktisk helt sykt. Nå er det dødskaldt ute, og snøen er her. Da kan vi vel ikke gjøre annet enn å forholde oss til sikkert 4 mnd med snø fremover? Uff, nei nå savner jeg sommeren!!!! Men første snøkast er alltid morsomt, og snø gjør jo alt så fint også da. Gleder meg til jul, haha ♥

Liker du snø eller er dette noe du misliker?

 

- ANDREA BADENDYCK

Pakke i posten!

Heihei!

 

Da jeg endelig var kommet inn døren etter en lang og kald reise fra Axel, så jeg til min store overaskelse en pakke til meg på komoden i gangen. Det er ikke ofte jeg får post her i huset, og i allefal ikke pakker!

Haha, takk til Iphoto´s retusjerings-effekt ♥

Så smilet viste seg frem, jeg rev opp pakken i spenning og innholdet så slik ut:


En øyenskygge og mascara i merket ANDREA Milano! Haha, passer til og med veldig godt til navnet mitt ♥ Denne pakken fikk jeg fra www.cosmopharmas.com, som er en sminke/hudlpleie nettbutikk. Gleder meg veldig til å prøve disse ut, og jeg gir dere en test out i løpet av helgen! Tusentakk til Cosmpharmas.

Noen som har prøvd noe av dette før?


Nå skal jeg rydde rommet, og så hoppe i dusjen! Så vi snakkes enten senere eller i morgen.

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

At Axels!!!

Hei!

Bare tar en liten oppdatering jeg. I dag har jeg vært på skolen, og så har vi vært på teater med klassen fra klokken 11. Forestillingen var ganske bra i grunn! Nå er jeg hos Axel, og her er det alltid koselig. Noen bilder:


Peder, Axel´s lillebror ♥Aaaw, i love you ♥


Hva gjør du i dag?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Bestieeee fun

Heiheiheiheihei!


Nå har jeg hatt besøk av Tuva, det var selvfølgelig gøy som alltid. Vi har tatt noen litt mindre seriøse bilder, siden jeg synes bloggen min er litt for seriøs til tider... Seriøs er faktisk igrunn det motsatte av meg! Jeg er den mest tullete i klassen, løper rundt som en gærning på skolen og ja... er kjent for de superfine grimasene mine. Men haha, de legger jeg ikke ut på bloggen - flaut!!!!

Pene bestevennen:

Ntaaaw, snusken da!!! La det ut fordi du sa du ville ha nytt profilbilde på facebook, og dette bildet var jo SOO HOT ♥

Haha, du er herlig! Verdens beste ♥

 

Forresten, her er yndllings videoen min fortiden:

Haha!!!!!! Jeg har vist den til de fleste av vennene mine, Axel og pappa. Blir aldri lei, er den ikke fantastisk morsom? Ler like mye hver gang, hahaha♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei!

 

I dag har jeg besøk av verdens beste bestevenn, Tuva ♥ Vi har vært i byen et par timer, og nå skal vi snart spise middag. Haha, skikkelig interessant eller hva? Fikk jagd ut Tuva til å være fotografen min, så her er outfit-resultatet:

Ring til venstre fra Lindex, ring til høyre fra Cubus.
Jakke // River Island, Bukse // River Island, Skjerf // Message, Sko // Ugg Australia!

 

Her er forresten et pent bilde Tuva tok isted:

HAHA!

Hva synes du om dagens outfit?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Innkjøp fra Praha

Heihei!

 

Flere har spurt, så derfor legger jeg ut hva jeg kjøpte i Praha. Det var ikke så mye, mest sminke. Klær var faktisk ganske dyrt der, og den eneste butikken med fine klær var i grunn Topshop! Så kjøpte bare 2 gensere & 1 tights + litt sminke. Vi var der jo heller ikke for shopping, men på klassetur for å lære og oppleve! Men her er det:


Strikkegenser og tights fra Topshop!

Genser fra Topshop.Lommebok fra F&F
Solpudder med sjokoladelukt fra Too faced


Øyevippe-primer fra Estee Lauder
Diverse id-sminke fra Bare minerales! Love it♥

 

Hva synes du om mine innkjøp?

 

- ANDREA BADENDYCK

Kjæreste-spørsmål

 

Heihei!

 

Tenkte å skrive et lite innlegg hvor jeg svarer på spørsmål om meg og kjæresten min, Axel.

Hvor lenge har dere vært sammen? Vi har vært sammen siden 13.12.2008 ♥ Snart 2 år!

 

Hvordan ser foreldrene dine på forholdet mellom deg og Axel? Mamma sier at Axel er "Svigermors drøm", og begge liker han veldig godt. De synes det er koselig at vi har vært sammen så lenge!

 

Hvordan ble dere sammen? Vi hadde tekstet mye, snakket sammen på tlf og var begge veldig forelsket i hverandre. Vi hadde kysset for første gang noen dager før, og vi begge visste at vi ville bli sammen. Jeg kom til han på kvelden på Santa Lucia sammen med Fanny, og han hadde en gjeng gutter hos seg. Vi så film, og mens vi kysset stoppet han opp og sa: "Andrea, skal vi bli sammen?". Så forelsket som jeg var, sa jeg selvfølgelig JA. Den kvelden vil jeg aldri glemme, og vi har vært sammen siden det.

Hva gjør dere når dere er sammen? Jeg og Axel ser mye på MTV sammen (HAHA?), vi ser på film, koser oss med mat og godteri, vi leker våre interne leker, vi tøyser og ler, vi spiller noenganger playstation osv, vi spiller noen ganger fotball/tennis/basket osv i hagen hans også har vi en del superkoselige middag/kino dater.

Hva liker du ved Axel? Axel er en god gutt tvers igjennom, med mye omtanke og kjærlighet. Han er trofast, ærlig, lojal og snill. Han er selvfølgelig også superkjekk, og har det herligste smilet noensinne. Han er der alltid for meg, uansett når hva og hvor. Jeg elsker at vi har det så gøy sammen, har våre egen superinterne humor og at vi kan være oss selv 1000% ovenfor hverandre. Han er en fantastisk kjæreste, som jeg setter utrolig stor pris på. Axel gjør livet mitt så lyst, han gjør meg rett og slett lykkelig ♥

Hvordan er Axel som person? Axel er veldig sosial, tullete og glad. Han sprer latter og glede rundt seg, og er utolig morsom! Han har også en rolig, kjærlig og omtenksom side som jeg elsker.

hva tenkte du når du først så Axel? WOW, så syyyyykt kjekk!

Har du å Axel god tid til hverandre? Vi går på samme skole, så vi ser jo hverandre hver eneste dag! Han trener en del fotball, men vi får fortsatt god tid til hverandre. Vi er ikke sammen hver dag, men noen ganger i uken. Det er helt perfekt!

Hvordan er det å ha kjæreste? Å ha kjæreste er det koseligste som finnes! Jeg er så utrolig glad jeg har Axel, savner ikke et sekund å være singel ♥Har du kjæreste?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Verdens herligste sang

Et bilde av Tuva, siden hun er den beste vennen en kan få! Du betyr så ubeskrivelig mye for meg ♥ Bestevenner i 11 år og for alltid.

Bruno Mars - Just the way you are! En helt fantastisk sang, jeg elsker den ♥

 

Sov godt dere. I morgen har vi klassebilde i 1.time + at vi begynner 8.15, noe som betyr at jeg må stå opp tidlig. Derfor må jeg hoppe tidlig i seng!

 

- ANDREA BADENDYCK

In the dark

Heihei!

 

Nå er søte Fanny hos meg, og i dag har vi ikke gjort så altfor mye mer enn å plage hverandre. Jeg har hoppet oppå henne og vært litt gal, og hun  har spilt SUPER MARIO i hele dag. Jeg fikk tvunget henne med ut, og her er resultatet av en liten photoshoot fra denne kalde høstkvelden:Love you, soulmate ♥

Til dere som har spurt: Jeg og Fanny er selvfølgelig fortsatt bestevenner, og vi har ikke kranglet i det siste eller hva dere tror! Har fått en del kommentarer som "Hva har skjedd med deg og Fanny egentlig? Dere var sammen hver dag før og nå er dere aldri sammen lenger?". Vi går i samme klasse, ser hverandre hver dag og har bare ikke vært med hverandre hjem så mye i det siste. Men det er selvfølgelig fortsatt helt det samme!

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei!


I dag dro jeg rett hjem etter skolen for en gangs skyld, men jeg har Fanny med meg! En dag alene er tydeligvis litt for vanskelig for meg....

Menmen, jeg ville bare si TUSEN TAKK til alle som kommenterer og leser bloggen min. Jeg har fått utrolig mange lesere i det siste, i går hadde jeg 3899 unike. Både alle koselige kommentarer og at leseranntallet stiger betyr utrolig mye for meg, og jeg skal priotere bloggen mer fremover!

Her er dagens outfit:
pelsvest- ??? // Bluse- Saint Tropez // Bukse- Replay // Sko- Ugg Australia // Skjerf- Second Female Copenhagen


Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

My new love

Heihei!

 

Nå har jeg fått meg nye Uggs, og jeg ELSKER de ♥


Modell // Classic tall, Farve // Grå, Kan kjøpes // Diverse skobutikker, Pris // 2499 kr.

De er utrolig gode å gå i, som tøfler! Har 2 par fra før, men liker denne høye modellen bedre i år. De er dødsvarme, behaglige og fine. Perfekte vintersko, er superfornøyd ♥

Like?

 

Ooooog, takk til Tuva som gjesteblogget! Så dere likte innlegget hennes, så hun kan fra nå av være min faste "vikar". Hun har forresten IKKE blogg selv! Haha, love you bestie ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

 

 

GJESTEBLOGGER

Hei bloggen!!!!

Nå har jeg tatt over bloggen til Andrea, for hun er i bursdag og får ikke sjansen til å blogge før kanskje i kveld, så jeg tok på meg det store oppdraget å skrive et innlegg. Jeg vet ikke om dere har savnet meg den siste uken, jeg skal ikke ha for høye forhåpninger om at noen i det hele tatt har merket at jeg ikke har tittet innom bloggen, så da har dere kanksje ikke lurt på hva jeg har brukt dagene mine til i det siste heller.
Det eneste jeg vil meddele fra den siste uka er at jeg kjøpte en herlig joggebukse fra Gwyn Edds på Lambertseter senteret som åpnet nå på tirsdag:

Det er vel omtrent ingen som egentlig vet hvem jeg er. En del har vell lagt merke til krølltoppen som har sneket seg med på en del av innleggene her og et fåtall som har kanskje også fått med seg at Andrea og jeg har vært bestevenner siden vi var 3 år og jeg begynte i barnehagen hennes. Vi trakk tennene til hverandre på vei til hytta i Sverige, gikk på ballett, turning og fotball sammen, og det var henne jeg snek meg til de få gangene jeg rømte fra SFO. Vi delte kjæreste og konkurerte om hvem som kunne ha flest BRATZ. 
Men det er meg og Andrea.
JEG heter Tuva Emilie, går på Nordseter og har bursdag 28. mars. Jeg har vært innom omtrent alt som er av idrett - voltige, ridning, håndball, golf og turn. Nå går det mest i mer ekstreme aktiviteter, som mattepugging, cafebesøk, shopping og trening på elixia. Jeg elsker vår, sommer og høst. Hater vinter.  
Dette er meg:


ja, jeg ser alltid så kul ut når jeg tar bilder av meg selv.
fantastisk iphone kvalitet på bildene i dag, men det får holde.

Nå har jeg egentlig fordypet meg i den kalde krigen, for hvertfall for meg er søndager sove lenge, gå i pysj til langt på ettermiddagen, gjøre lekser, trene og laste ned musikk-dag. 
Disse sangene er de mest spilte på ipoden min denne uka:
Hot Hot Hot - Crossfire ft. Elephant Man
Narcotic vs. Basslovers United - DJ Gollum
Opposite of Adults - Chiddy-Bang
We Are Who We Are - Ke$ha

Sikkert gammelt nytt for mange, men på høsten trenger jeg gladsanger for å holde meg våken.
hehe, random

Hva gjør du på søndager?
Hva er dine favorittsanger om dagen?

Takk for oppmerksomheten
Vi blogges, kanskje

☮ Tuva

 

Mamiii sin bursdag

Heihei!

 

I dag har min fantastiske mamma bursdag, så i kveld skal vi da feire denne med gaver og god mat. Vi har stått på i hele dag med rydding, fiksing, baking osv! Håper mamma liker gavene og får en super dag. Glad i deg mamma ♥

Muffinsbaking:

Shandie hilser forresten:


Haha, sjekk søta!!

 

Slik ser jeg ut i dag forresten:Kjole fra Zara ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Hjemme

Heihei!

Nå er jeg hjemme i kalde, men også flotte Oslo. Det er utrolig deilig å være hjemme igjen, jeg er veldig sliten etter alt vi har gjort i Praha. Det har vært noe å gjøre hele tiden, mye mas og lite søvn! Men selvfølgelig en helt fantastisk tur som jeg aldri vil glemme. Klassen min er en herlig gjeng som jeg koser meg utrolig mye med ♥

Vi landet på Gardemoen klokken 16.00, og da hentet Mamma meg. Hun har vært i Australia i 2 uker, så det var lenge siden jeg hadde sett henne. Ble utrolig glad da jeg så henne vente på meg så fort jeg var kommet ut, hadde savnet mamma masse! Da jeg var hjemme dro jeg nesten med en gang til Axel, for å så se Fritt villt 3 på kino.

Den er om hva som skjedde med han gale mannen i fortiden, helt fra han var liten osv. Utrolig skummel, det var så vidt det var tid til pustepauser. På det skumleste holdt jeg Axel i armen, samtidig som jeg holdt meg for ørene og halveis knep igjen øynene. Det er sykt hvor mye stemning musikken gjør på slike filmer, den gjør det 10000 ganger skumlere. Å se skrekkfilm på kino er jo mye verre en hjemme, så dere kan tro jeg skvatt en del! Men for dere som liker veldig skrekkfilmer, så var den veldig bra. Tviler på at en person kunne klart å sovne til den!

Nå skal jeg snart legge meg, er helt utslitt. Vi sov i 4 timer i natt, skulle nemmelig døgne.... Men det orket vi ikke alikevell. Jeg shoppet ikke så veldig mye i Tsjekkia, men kan vise litt i morgen. Her er noen fler bilder fra Praha, en tur jeg vil savne:

Vårt fantastiske shoppingsenter:

5 etasjer er heeelt OK :):)


Haha, blogger in action!


Theresienstadt, en arbeidsleir under 2. verdenskrig. Utrolig spennende å ha vært der, og selvfølgelig veldig trist å se hvor forferdelig jødene og protestantene ble behandlet i Theresienstadt. Her er noen bilder jeg tok der:


Uff....


Utrolig trist! 150. 000 døde. 1200 graver, resten massegraver...
I volgraven rundt Theresienstadt fant vi plutselig to bevere, og de var ikke redde for mennesker:
Var 1 meter unna! Spiste epler, så utrolig søte ♥

Redbull parteeeey!!!!

En fantastisk skjønn liten hund på dyrebutikken, ntaaaw!!


Bjørnis, beste noen sinne ♥

Herlige!Også tilslutt min pene bestevenn som tar pene bilder av seg selv ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Forresten, hvis noen har lyst til å lage en ny header til meg i helgen hadde jeg blitt dødsglad! Bare ta hvilke som helst bilder dere finner på bloggen, miks sammen og send til meg på andreabadendyck.blogg@hotmail.com. Tusetakk på forhånd, dere er herlige :) Sov godt!

 

- ANDREA BADENDYCK

The last day

Heihei!

I dag har vi vært i det jødiske kvartalet i Praha, hvor vi har vært i to synagoger og på en av verdens eldste kirkegårder. Det var ikke lov å ta bilder i synagogen, så jeg har desverre ingen bilder derifra. Men det var veldig spennende! Da vi var ferdige dro vi på BOWLING. Det var dødsgøy, selvom jeg er veldig dårlig. Lagde en liten video, så den er lenger ned i innlegget. Nå har vi en liten pause hvor vi kan gjøre hva vi vil, og om to timer skal vi spise på Fridays. I morgen tidlig drar vi til flyplassen, da er det Oslo neste! Blir egentlig litt trist, dagene har gått ALT for fort.. Det har vært en utrolig herlig tur som jeg aldri vil glemme ♥ Her er bilder fra i dag:


Bestissene ♥

 

 

 

Guttene måtte ha på slike for å komme inn i Synagogen.

 


Starbucks!! Hvorfor har de ikke det i Oslo?????

 

Bowling:


Her er en liten filmsnutt Fanny tok:

Haha, halv straight!! For en bowlingproff....

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

 

Heihei!

I dag har vi vært på Theresienstadt, en arbeidsleir under 2. verdenskrig. Det var utrolig interessant men også trist! Har tatt mange bilder, filmet en del så derfor lager jeg et litt lenger innlegg om dette senere. Da vi var hjemme dro vi på Starbucks, noe vi gjør hver dag her nede. Også så vi litt rundt i butikker, spiste på resutrant og nå er det snart sengetid. Det er fantastisk koselig her, gruer meg til hjemreise!!!! Topshop har forresten sååååå mye fint, gleder meg sykt til det kommer til Oslo ♥

Her er dagens outfit:

 
Bukse fra River Island og genser fra Topshop ♥Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Day 2

Heihei!

I dag har vi vært på noe som het "Tressure hunt". Vi ble delt inn i grupper med noen elever + 1 voksen, også skulle vi løse forskjellige oppgaver som vi fikk. For å få svarene måtte vi gå rundt i hele byen og lete, spørre og bli bedre kjent der. Det varte i ca 2 timer, også har vi hatt fritid siden det. Vi har vært på det store shoppingsenteret som ligger 50 m unna, det er helt fantastisk!!!! Senere i kveld skal vi spise middag på Hard rock café, det gleder vi oss til. Her er noen bilder fra i dag:

Haha, soool!
Se så fint det er er:Blogghjørnet:

Her er dagens outfit og innkjøp:Fra Topshop ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Praha

Hei!

 

Nå er vi i Praha! Prøvde å mobilblogge på gardemoen men det funket tydeligvis ikke? Jaja. I dag stod vi opp HALV 7, tok flyet klokken 11 og var i Praha klokken 1. Her er i Praha er det MYE varmere enn i Oslo!!!!! Solen steker, og flere gikk i shorts. Ingen jakke er nødvendig om dagene her! Vi har hatt en 2 timers guidet tur i byen, noe som faktisk var veldig kjedelig. Vi hadde sett litt i butikker, og var bare så sykt gira på å se mer! Heldigvis ble vi ganske så fort ferdig, så da fikk vi tittet på et gigasenter som ligger rett ved hotellet med 5 etasjer!! Har allerde brukt over halvparten av pengene mine...... Uff, det er meg i et nøtteskall.

Praha er en utrolig fin by, med mange flotte bygninger! Mye fint å se på, utrolig koselig å gå i. Det er også veldig billig her, en middag koster rundt 50 kr. Hotellet er selvfølgelig ikke av beste standar, men vi er ikke her så mye uansett så det går bra. Kom på rom med akkurat de jeg ønsket, så alt er egentlig bare supert nå!

Her er masse bilder:


Fanny og jeg i bilen!Flyplassen! Noe veldig morsomt skjedde visst akkurat der?


Haha, vi følte oss SÅ rike da vi skulle veksle fra norske til tjekkiske penger! De er nemmelig verdt 3 ganger så lite, så vi fikk 3 ganger så mye penger som vi ga!! Haha, 2500 ble til 7500. Fikk alt i 500-lapper, så ble en god bunke ♥

 

Fanny driver taxi med kofferten:

Haha!
Fremme i Praha!! Måtte mose Fanny litt ♥

 


Yey!

Liten shopping-pause før lunsj:
Frappuchino! ♥

Vi ble SÅ glade da vi fant SEPHORA, de hadde jo masse bra sminke!!! Jeg kjøpte Id starter kit og det sjokoladepudderet fra Too faced:


Super fornøyd!


På vei til resturanten! Etter å bli plaget av meg i hundre timer kom Fanny i litt humør igjen ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Bedtime

Andrea:

Heihei!

 

Herregud, i morgen klokken 11 går flyet til PRAHA! Dit skal jeg med klassen min, noe som betyr en ferie med 3 av bestevennene mine + andre venner♥ Jeg gleder meg utrolig mye, det skal bli så gøy! Vi skal oppleve en hel del der. Den første dagen skal vi på noe som heter "treasure hunt", altså "skattejakt". Vet ikke helt hva vi skal da, men det blir nok noe gøy! Tirsdagen skal vi besøke det jødiske kvarteret, og Onsdagen skal vi på konsentrasjonsleir. Det blir nok både trist og opplevelsesrikt! Ellers får vi også mye tid til shopping, så dere skal få se innkjøp der nede! Skal ta masse bilder, og ha med kamera overalt. Har funnet ut at de HAR internett på hotellet, så skal prøve å oppdatere flere ganger om dagen. Men nå skal vi legge oss, blogges i morgen tidlig! Vi skal nemmelig stå opp halv 7...... Uff, jeg som er det sovedyret.

Fanny ville gjerne jeg skulle legge ut noen pene bilder hun har tatt selv... (ALENE):..

Åh, nå forventer jeg mange kommentarer om hvor digg jeg er... PS: Andrea er like støgg selv, hun tørr bare ikke innrømme det!!

LOVE FANNY <3 <3 <3 <3

 

Outfit

Heihei!

Gud..... Jeg er så dårlig på å planlegge! Gjett hvem som skal rekke å besøke kjæresten sin i løpet av kvelden, overnatte hos Fanny MEN ikke har STARTET å pakke? Hehehehe, det er meg vet dere. Jeg pleier alltid å være ute i god tid med pakking, men denne gangen bare har jeg drøyet det skikkelig. Ahhhhhh, skikkelig irriterende :(:( I mitt hastverk fikk jeg broren min til å ta noen sjappe outfitbilder av meg, så her er de:


Overdel fra Saint Tropez // Bukse fra River Island

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Perfection

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og skal sette i gang med pakkingen. Herreguuuuud, jeg drar til PRAHA med klassen i morgen!!!!! Flyet går 11 på morgenen, og JA jeg tar med maccen så jeg får blogget der nede. Jeg gleder meg noe helt sykt mye, men skal snakke litt mer om dette senere i kveld.

Nå tenkte jeg å gi dere en liten anbefaling igjen, nemmelig denne parfymen:

Burberry, THE BEAT!

Dette må være en av de beste luktene jeg vet om, den er helt fantastisk! Jeg bruker denne hver dag, og er utrolig fornøyd med den. Kjøpte den i 100 ml, noe som vil si at den kommer til å vare lenge. På Esthetique koster den rundt 7-800 kr, så jeg annbefaler heller dere å kjøpe i utlandet eller på tax free! Såpass mye penger for en parfyme er ganske drøyt! Menmen, tenk over det neste gang dere trenger en parfyme. Denne vil dere ikke bli skuffet over ♥ Favourite #1.

Fler som har denne?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

Svar på noen spørsmål!

Heihei!

Dere har sendt inn nesten 1000 spørsmål, så det sier vel seg selv at jeg ikke får svart på ALLE. Men derfor svarer jeg på noen skriftlig nå i kveld, også kommer fler på videoblogg i morgen. Høres det bra ut?

Åssen ble du kjent med Stine(haawt.blogg.no? :D Hmm.. Hun sendte meg en mail på facebook, også begynte vi å snakke litt sammen. Etterhvert avtalte vi å møtes, og nå har vi blitt ganske gode venner.

Er du modell? i så fall for hvilket byrå? Haha, jeg er ikke modell! Men hvis du mener jeg har så bra bilder på bloggen at det ser slik ut så får jeg vel si takk?

favoritt blogg ? www.livingdoll.blogg.on. Ett ord: Fantastisk!

Hvor har du kjøpt den genseren på bildet? Den er Maria sin, og er fra h&m. Tror ikke den er i butikker lenger!

hva er det som er så bra med axel? At han har en så herlig personlighet, er utrolig kjekk og 1000% til å stole på.

hva synes du om voe? Emilie er en utrolig søt jente, like koselig i virkeligheten!

har du hatt en typisk " fjortissperiode"?SAY WHAT? Haha. Profilbilde 24.september 2007 på biip.no ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Annbefaler du solarium? Nei, det er helseskadelig! Nøy deg med at det er naturlig å være blek på vinteren, eller invister i en god selvbruningskrem.

Hvilke venner hadde du IKKE før du starta på unngdomskolen? Jeg kjente INGEN av bestevennene mine nå, bortsett fra Tuva.

Yndlings kjendis? Ingen? Er veldig lite opphengt i kjendisverdenen igrunn.

Hva fikk du til konfen? Speilrefleks, bunad, smykker og penger.

Hvor mange venner stoler du 100% på? Det vet jeg helt ærlig ikke... Vanskelig å si!

- Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg? utenom å sitte på pcen? Spise, ringe noen, se på tv, klage til alle rundt meg om hvor kjedelig jeg har det, plage hunden min (mohahaha).

kan du synge litt ? :) Neeiiii.... Tror ikke det du!

- har du ridd før? EN gang.

- liker du klassen din? Er faktisk veldig fornøyd med klassen min!

- liker du læreren din? Haha, hvilken av de 6 forskjellige snakker du om?

Var i Sverige är du när du åker hit? Värmland!!! Yey.

Blir du ofte gjenkjent på gaten, eller får du ofte blikk fra blogglesere? Ja, en god del. Men jeg liker ikke å bli stirret eller pekt på!!!! Kom heller bort til meg å si hei, jeg er ikke såååå skummel :)

- Hvordan har du så fint hår? :-) Tusentakk! Jeg gjør veldig lite med håret mitt, bare vasker og noenganger retter det.

Hvor mye er du glad i meg?:):) Jeg er veldig glad i deg da, Eli!!

Jeg lurer på om du har mye penger? :-) virker sånn utifra det du blogger om. eksempel: fridays to dager etter hverandre, og du handler mye og dyre ting. ;p og hvis du har mye penger, hvor får du de fra? jobber du, eller er det foreldrene dine? :-) Jeg  jobber ikke, og ja jeg får lommepenger! Men nå i det siste har jeg selvfølgelig vært ganske rik pga konf, hadde ikke hatt råd til disse forbrukene hele året!

- hvor mye veier du? Jeg tror jeg veier litt over 50 kg?

- hvor høy er du? 166cm.... Tror jeg.....

Hvordan har du fått til øyenbrynene dine sånn? jeg elsker dem ! Seriøst? TAKK! Jeg gjør faktisk ingenting med de, bare gråter hver kveld over hvor stygge de er...... Neida, men jeg liker dem ikke!!

Kan du nevne to ting du liker ved utseendet ditt? Øyenfargen og leppene.

Kan du nevne to ting ved utseendet som du ikke liker? Nesen og øyenbrynene.

Liker du å trene? Jeg hater å trene...

Hvordan var du som liten? Som liten var jeg veldig utadvent, aktiv og sa mye morsomt!

Hva sier foreldrene dine til at du blogger? De synes det er kult. Min far er jo stalker nr.1!!! Sikkert innom 10 ganger om dagen, leser alle kommentarer osv. Haha.

Hvordan ser foreldrene dine på forholdet mellom deg og Axel. Får dere lov til å sove hos hverandre osv? :) Nei, det får vi ikke. Mamma sier vi jeg må vente til jeg er 16.. Dødsteit!

Hvem er kjekkest i klassen? Bjørn Erik, han er jo bestie!
- har du vært sammen med axsel føre denne gangen her? og hvilken dato ble dere sammen? (hvis du husker) Holdt dere på lenge føre dere ble sammen? :) Nei, har bare vært sammen med Axel 1 gang. Vi ble sammen 13.12.2008, og ja vi holdt på i noen måneder før vi ble sammen!

hvor har du kjøpt den pelsvesten din fra og hvor mye kostet den?? :-D Den er kjøpte jeg på markedsdagen i bokstadveien i et telt. Tror ikke teltet hørte til en spesiell butikk! Den kostet litt under 3000 kr.

Røyker/snuser du? Nei.

Hvordan er det å være på topplista? Det er ganske mange som ville gjort masse for å komme der du ligger, noen tips for å blogge bedre? :) Haha, så søtt! Jeg regner ikke meg selv som en topplisteblogger egentlig, ligger bare på 30.plass! Men ting som jeg synes som tilsvarer en god blogg: Store bilder med god kvalitet, lite skrivefeil, gjerne litt humor i innleggene, vær positiv og ikke skriv dritt om andre, videoblogger og tips.

- har du tenkt på en annen skole enn elvebakken? Jeg tenker som bare det!

- hvor gamle er søsknene dine? 18 år.

- Kan du gi noen gode tips til ting å gjøre med kjærsten? Ha dater, som resutrantbesøk og kino! Kosekvelder hjemme med godteri og film, shopping, overask den andre med noe spennende, spille fotball/basketball eller noen andre morsomme leker med hverandre, gå turer osv.

Synes du selv at du er feit? Nei, jeg ser ikke på meg selv som feit. Er ikke noe spesielt tynn, kunne godt vært tynnere men er forsåvidt ganske så normal.

Synes du selv at du er pen? Jeg synes ikke at jeg er noe spesielt pen! Er mange jeg heller ville sett ut som.. Men altså gjør det beste ut av slik du ser ut, fordi utseendet ditt er faktisk noe du MÅ leve med enten du vil eller ei.

Er du halvt asiatisk eller noe? pga øynene dine. Nei?

Hvor gammel er kjæresten din? Axel er like gammel som meg, 15 år.

 

- ANDREA BADENDYCK

Verdens beste jenter

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra sushiresturant med Eli og Maria. Det var helt perfekt, bortsett fra at jeg ikke liker sushi! Haha.. de klarte å overtale meg til å bestille det, men nei- jeg klarer ikke få meg selv til å like det uansett hvor mye jeg vil. Det var utrolig koselig å se dem igjen, det er rart hvordan en uke uten hverandre kan føles som evigheter! De fikk begge en god velkomst med at jeg løp mot dem og overfalte dem, ntååååw ♥ Klassiker! Her er noen bilder:
Beste ♥♥♥

 
Haha, I love yooou! ♥


Ntaaw, koseklumpene ♥

 

Fler som ikke liker sushi? (HAHA)

 

- ANDREA BADENDYCK

Sushi

Heihei!

Nå drar jeg til Akerbrygge for å spise sushi med Maria og Eli, så vi snakkes senere. Gleder meg skikkelig til å se dem igjen, tar med kamera så dere får se etterpå!

Her er to bilder pappa tok av meg nå:
Cardigan// Bikbok

- ANDREA BADENDYCK

Anbefaling: Saint tropez self tan mousse

Hei!

Etterpå skal jeg ut å spise sushi med bestejentene mine Maria og Eli! Jeg gleder meg skikkelig til å se dem, begge har vært borte i høstferien så nå savner jeg dem veldig♥ Woho, blir koselig!!

Nå skal jeg gjøre noe jeg har hatt tenkt til å gjøre lenge. For noen uker siden bestillte jeg selvbruning fra www.feelunique.com! De var i merket saint tropez, og jeg hadde prøvd den for kroppen hos Fanny før. Da jeg prøvde den ble jeg nemmelig utrolig inponert, og bare måtte bestille en selv også! Den ble ganske dyr, rundt 500 kr. Men den er absolutt verdt pengene! Bare tenk hvor dyrt solarium er, og hvor fort 500 kr går dit. Selvbruningen er veldig stor og varer LENGE. Ikke nok med det, så er jo ikke selvbruning helseskadelig. Et utrolig bra alternativ, selv skal jeg aldri ta solarium mer! ♥

Flasken:

Innholdet:

Som dere ser, er dette en selvbruningsMOUSSE! Når du smører det ut blir det selvfølgelig "krem".

 

Før og etter resultat etter en smøring på lårene:

Konklusjon:

Denne selvbruningen blir man brun av så fort man smører den ut. Derfor er det mye lettere å holde det jevnt, fordi du ser hvor du har smurt, om du har flekker osv. Den lukter faktisk ganske godt til å være en selvbruning, noe som virkelig er et pluss. Den har en utrolig effekt etter første smøring, og den varer lenge. Det som jeg kanskje liker best ved denne selvbruningen er at fargen ser 1000000% ekte ut, altså ingen "Gul/oransj-ekkel-farge". Annbefaler alle som trenger en virkelig god selvbruning til å kjøpe denne!

Karakter:

Helt klart en 6ér!!

Hvor du kan få kjøpt denne:

Denne kan du bestillte fra www.feelunique.com, eller kjøpe på hudpleiesalonger i Norge. Der er den mye dyrere enn på nettet, så annbefaler heller alle å bestille! Det er gratis frakt over hele verden fra den siden, men når du henter den på postkontoret må du betale moms/toll. Den vil ligge på litt under 200 kr!

 


- ANDREA BADENDYCK

Videoblogg! - sminkevideo

Heihei!

I går tenkte jeg å være en flink blogger, så derfor laget jeg en sminkevideo. Håper dere blir fornøyde, alle herlige blogglesere ♥

Sang: Rihanna - Only girl in the world

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Lunch

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen sammen med Stine og veninnen hennes Rodas. Det var veldig koselig! Vi var først en tur på Fridays, også lette stine lenge etter et par Wegdes. Hun fant et par til slutt, som var dødsfine. De legger hun sikkert ut på sin blogg etterhvert ♥


Trenger jeg å si noe? NAM.

Søte! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

7.10.2010

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Fridays på Akerbrygge. Der var jeg sammen med Maria og Helene, noe som var dødskos. De er nemmelig i Oslo, og ikke i Hønefoss atm! Da måtte vi selvfølgelig benytte sjangsen til å møtes. Jeg bestillte nachos, mens de bestillte oreo-is. Vi snakket dødslenge, lo masse, og hadde det bare superkoselig! Herlige jenter altså♥


Superherlige!!
Edit: Til de som spør, Emilie var ikke med fordi hun dro hjem til Hønefoss tideligere i dag!

 

- ANDREA BADENDYCK

Fridays

Heihei!

Nå skal jeg på fridays med Maria og Helene, så vi snakkes senere. Tar med kamera ♥
Tommel opp for pene bilder!

Noen andre som skal noe gøy i kveld?

 

- ANDREA BADENDYCK

Photoshop

Heihei!

Nå skal jeg komme med et lite tips til dere som har photoshop. En venn av meg, Kristine, lagde en bra video om hvordan man kunne laste ned "Actions" til photoshop. "Actions" er på en måte ferdiglagde bilde-effekter. Du kan bare laste ned de/den du har lyst på, og ved noen få klikk få de på ditt bilde. Det er så sinnsykt mange fine effekter du kan laste ned der, og siden finner du ved å trykke her. For å skjønne hvordan en gjør dette, burde du ta en titt på Kristine's hjelpevideo. Hun forklarer kjempenøye, og jeg skjønte det fort. Videoen hennes, kan dere se her.

Her er noen eksempler hvor jeg har prøvd ut forskjellige actions på mine bilder:


Digger denne efekten!!!!! Den finner dere her

What do you think?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Did you know?

Hei!

Uff, nå har jeg skikkelig lonerparty med meg selv. De fleste vennene har reist bort + kjæresten, så det er ikke så altfor mye å gjøre hjemme. Savner dere!!!!! Jeg har til og med poppet litt popcorn.... alene..... som.... jeg... spiser...alene! Haha, skikkelig fml det her altså. Neida, møter nok noen senere i dag!

Nå har jeg et lite spørsmål til dere, som jeg faktisk ikke tror at så mange vet fra før av.

Visste du at jeg har 3 hull i det ene øret?


Det er egentlig ikke så rart om dere ikke vet det, i og med at jeg ca aldri har i øredobber der! Jeg tok de en gang i 8ende, og på den tid hadde jeg kanskje 100 lesere på bloggen min. Så regner igrunn med at de fleste ikke visste det. Men jeg fikk de gullhjertene av tante til konfirmasjonen, så da tenkte jeg å prøve de ut. Synes de igrunn så dødssøte ut der!

Hvor mange hull har du i ørene?

 

- ANDREA BADENDYCK

God morgen!

Heihei!

Siden så mange lurte: Strikkegenseren på forrige innlegg er fra H&M, men jeg tror ikke den er i butikker lenger.

Nå er jeg hos Tuva, sov over her fra i går. Etterpå skal jeg møte Henriette, for hun har jeg ikke sett på evigheter!! Skikkelig kjipt, nå savner jeg henne altså. Appropo savning så savner jeg også kjæresten min! Axel er på cruise litt rundt omkring Europa.. Det startet i Venezia, i går var han i Athen... Og nå vet jeg ikke helt! Har ikke fått dagens oppdatering, haha. Han kommer ikke hjem før på søndag, og jeg drar på mandag til Praha. Passer skikkelig dårlig! Men jeg skal overnatte hos Fanny fra søndag til mandag, og de bor ikke så altfor langt unna- Altså håper jeg på å få sett Axel i allefal en liten tur. Klarer ikke enda en uke uten kjæresten min! Siden jeg er i gang med å snakke om Axel, slenger jeg med noen bilder av oss:


Aw! Koseeee..Gode minner ♥

Hvem savner du akkurat nå?

 

- ANDREA BADENDYCK

Koselig hyttetur

Hei!

Det har vært en utrolig koselig hyttetur med bestevennen min. Den har gått fort, vært usunn men også morsom! Vi har sovet lenge, jobbet 5 timer med matte (!!!!), spist godteri og hatt noen photoshooter. Men siden vi har tatt mye bilder, så kan dere rett og slett bare se de nå:
Peiskos!

Coca cola CHERRY!!! Insaaaane god ♥Haha, her er jeg i min egen lille matte-verden...

Også bestemte vi oss for å ta en litt annereldes photoshoot:

Haha, nice!


Også en litt vaneligere:Love you ♥

Gjort noe morsomt i helgen?


- ANDREA BADENDYCK

Ferie!

Heihei!

Nå er Ella her, hun har sovet over til i dag. Den jenta har utrolig mye energi, og jeg er offeret..... Haha!

Etterpå skal jeg på hytta og ha med Tuva, det blir nok koselig. Faren til Tuva skal også være med, sammen med min far. Woho.. hahah, gleder meg! Kommer hjem på Mandag sammen med Tuva, og skal bo der til Onsdag. Så dette blir noen skikkelig bestie-dager.

Her er noen bilder jeg og Ella tok isted:


Ella

Ha en super helg!

- ANDREA BADENDYCK

2 jakker til salgs!!

Heihei!

I dag har jeg vært på Kolbotnsenteret for å se på Parajumper jakker. Jeg elsket modellen "Long bear" i sort, og "Kodiak" I grå. Hvis dere vil se bilde av de er det bare å søke på google! Men siden jakken koster 7500 kr (!!!), må jeg selge de andre vinterjakkene mine. Ganske trist, men sånn er det..

Derfor tenkte jeg at kanskje noen av DERE hadde vært interessert! Jeg selger en rød Fjellreven jakke, og en grønn H-miller jakke. Relgene er slik at jeg skriver minstepris, og de som byr mest- får den. Hvis du er interessert i en av de, ta kontakt på e-post. Da skriver du hvilken jakke du ville hatt, hva du vil gi, og eventuelle spørsmål. Jeg svarer, vi avtaler. Jakken kan enten hentes hos meg, eller bli sendt med posten. Men da er det selvfølgelig slik at kjøper betaler frakt! Når jeg ser at pengene er kommet inn på konto, vil jeg sende jakken. E-posten min er: andreabadendyck.blogg@hotmail.com!!

Den grønne H-miller jakken:

Denne jakken er i merket H-miller/Kejo. Den er superfin, og ikke minst veldig varm. Jeg brukte denne i 7.klasse, og den er i strl. xx small. Jeg regner med at denne jakken passer for deg mellom 11-14 år. Den er brukt en del, men har ingen tegn til slitasje. Verken flekker eller hull! Den ser absolutt ikke brukt ut. Jeg kjøpte den for over 3000 kr, og dere får gi bud selv. Jeg skriver etterhvert hvor mye budet ligger på! Høystbydende får jakken! Send mail til meg på andreabadendyck.blogg@hotmail.com hvis du er interessert.

 

Den røde fjellreven jakken:
Min kjære Fjellreven jakke, blir nesten litt trist å selge. Den har vært min gode venn i nesten to år nå, og jeg har elsket den av hele mitt hjerte! Jeg har aldri vært kald med denne jakken, jeg liker utrolig godt fargen og jeg synes den er superfin. De er veldig store i størrelsen, og min er i størrelse x-small. Den er absolutt ikke liten! Jeg regner med at den er for deg mellom 12 og 17 år. Den har verken hull, flekker eller noe annet synlig slitasje. Jeg kjøpte denne på steen & strøm for 3.000 kr, og dere får gi bud om hvor mye dere vil gi selv. Høystbydene får jakken, send mail til andreabadendyck.blogg@hotmail.com hvis du er interessert.

- ANDREA BADENDYCK