hits

november 2011

Min dag

Hei!!

Omg må fortelle dere om min syke dag. Som mange fikk med seg på Axels hjørne er Fanny forelsket i Axel og prøver å ta han fra meg. Synes det er så sykt slemt, vi er (var) liksom BESTEVENNER. Alt dette har hun gjort bak ryggen min men endelig har jeg funnet det ut. Er så utrolig skuffet, hvordan kan hun være så fake :'( Jaja...jeg får starte og fortelle da. Jeg spiste sushi med Axel, aner fred og ingen fare:

Og plutselig ut av ingensteder kommer fanny bitchen?!?!?!?!??!


Og gir meg det stygge blikket. Hvorfor skal hun komme å ødelegge daten til meg og Axel? Wtf???!! Sånn så jeg ut i det Fanny kom inn. Og plutselig i det jeg snur meg står hun å KYSSER på Axel, kjæresten MIN!!!!!!!


Og jeg bare: Hva faen driver du med Axel??!! Jeg holdt på å besvime liksom, det var som et mareritt bare at det var sant.... Og han bare "Sorry Andrea, men jeg har fått følelser for Fanny, kan ikke noe for at hun er så pen"


Og jeg bare:


Med Fanny glisende bak der ja, nyter min sorg.... Så jepp, nå er jeg dumpet og Axel og Fanny er kjærester. Så i det jeg begynner å gråte så bare stikker Fanny og viser meg fingern:


Her snakker vi å strø salt i såret.... Jepp dette var den værste dagen i mitt liv :( Hva skal jeg gjøre nå? <'3 Ikke noe kjæreste, ikke noe bassa......

 

HE-HE-HE-HE, Neida!!!!!

Som mange skjønte var det bare tull, haha!! Er tydeligvis rykter om at Fanny er forelsket i Axel så vi bare liker å tulle med det, hahaha.  Noen som ble lurt xD???? Egentlig var det en "Gjengen" date, det er det vi tre kaller oss. Det var superkoselig, en dag med yndllingene mine. Jeg og Fanny skal forresten til London igjen Fredag om to uker, cant wait!!! 

Og jeg kjøpte objektivet isted, det kostet ca 3000 kr og jeg er dødsfornøyd! Gleder meg til å teste det ut i dagslys :))Noen få testbilder inne:

Wohoo!! Skal forresten hilse til noen søte blogglesere som ringte meg i dag: Hermine, Cecilia, Id, Susanne og Charlotte ♥ Men nå legger jeg meg, vi snakkes gull :*

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Er så lett å få fine outfitbilder når man går MK og heletiden bruker kamera, så da utnytter jeg anledningen i skoletiden til å få tatt disse bildene. Alle i klassen er jo superflinke, så da blir det jo bra resultat. Bildene er tatt med 50 mm linse, er heeelt forelsket! ♥♥♥Genser fra Acne // Bukse fra Bikbok // Sko fra Ugg Australia

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

MK
♥ Var ikke disse bildene fine???? Det sykeste er at de ikke er redigert engang, det er kameralinsen! Hvordan alt blir så uskarpt bak er bare så utrolig fiiiiin. Vi har brukt en 50 mm linse og den koster under tusenlappen. Hvis noen har tenkt til å kjøpe er det bare å spørre etter en 50 mm, de har tre alternativer for Canon. I tre forskjellige prisklasser, den vi har brukt her er den billigste. Skal kjøpe en i dag, enten den vi har brukt her eller en som er hakket bedre. Åååh tenk å få SÅ fine bilder på bloggen hver dag, fantastisk!! 

 

- ANDREA BADENDYCK

Koooos

Heihei!

Kom ganske nettop hjem fra Celine. Var der fra etter skolen til ut på kvelden, dødskoselig! Linn var der også, begge to gikk jeg på ungdomsskole med. Vi hadde masse å snakke om, snakking var faktisk det eneste vi gjorde alle timene, haha! Og spiste godteri da, OG koste masse masse med valpen til Celine, Fender ♥♥♥ Han var helt fantastisk søt, alle dyr er så nydelige når de er små. Han var ganske crazy da, skulle bite på absolutt alt og alle og ikke minst la igjen et par tissedammer på soverommet til Celine, haha!

Celine ♥ Love you!

Og så lille rampen da:
Hihi, søteste noensinne! ♥ Han er en beagel hvis noen lurte, og hunden min er en Westie (West Highland White Terrier) for de som lurte på det. Sov godt :*

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta fra meg og lillepus

Som er flink til å sitte på rumpa ♥ Haha..... 
Nusss
Verdens søteste! Akkurat nå ligger hun søtt ved siden av meg og snorker og drømmer i vei, haha. Shandie blir 10 år i Februar, kan ikke huske et liv uten henne! Man blir så utrolig glad i dyr, er så trist å miste dem... Gruer meg så sykt til den dagen hun blir borte.... Shandie er virkelig en utrolig hund! Hun er så ekstremt smart, hun sjokkerer meg hele tiden. Hun får dårlig samvittighet når hun har gjort noe dumt, hun har aldri rømt og sier i fra når hun vil inn/ut av huset/ har tom vann og matskål osv. Hun vet også at hun ikke får lov å tigge under middagen, så da ligger hun akkurat rett før dørstreken, slik at hun "akkurat" ikke er i spisestuen. Søtt! Også er hun ekstremt lydig, noen ganger føler jeg at hun er mer menneske enn hund. Håper at min lille koseklump i alle fall får et par år til, verdens beste ♥♥♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens "I want"

Hei!

Tenker at det kanskje blir litt mye å ha dette hver dag, så tar det heller et par ganger i uken :)) Dette er da dagens I want:

Er det noe jeg skal invisterer i, i nærmeste fremtid, så er det en paljettkjole! Er de ikke kule? Og ikke minst den perfekte nyttårskjolen ♥ Den til venstre finner du HER, midten HER, høyre HER !

Fler som digger paljettkjoler?

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på noen spørsmål

Hei!

I dag har jeg vært med Tuva, Vilde og Cecilie. Vi var på Olivia og spiste litt digg og snakket i noen timer. Det var kjempekoselig! Veldig søte jenter ♥

Cecilie, Vilde og.... Tuva! Haha

Tenkte å svare på ukens spørsmål, så her er et par:

Kan du skrive litt om klokken din fra MJ og vise bilde nærme? Hvor er den kjøpt?Her er den litt nærmere :) Den er fra klokker.no, direkte link HER! Fikk den for ca en uke siden, og har brukt den hver dag siden den ankom postkassen. Synes den er dødsfin ♥

Hvor kjøpte du uggsene dine? Vet ikke hvilke du mener..... De brune er fra Brandos, de grønne er fra VS og de grå kjøpte mamma i Australia!

Kan du legge ut ønskelisten din til jul? Vet faktisk ikke om så mye jeg ønsker meg..... Har aldri i mitt liv laget en ønskeliste, er det vanlig? Haha. Menmen, hvis jeg kommer på noe kan jeg sikkert gjøre det:)

Hvordan gikk naturfagsprøven? Den gikk bra, takk som spør! :)

Hvorfor skrev du "bare" 15 sider når det gjaldt naturfagsprøven, det er jo MYE? Haha, ikke for oss. Kan nesten ikke huske sist jeg hadde en prøve med så lite stoff å pugge, pleier å være 60-70 sider i boken vi får prøve fra.

Hvilken størrelse bruker du i Bikbok-bukser? Hmm, husker ikke helt... 26 eller 27

Hvor mye får du av blogg.no for å blogge der? 10.000 i mnd, men bytter jo nå i desember da

Hva heter broren og søsteren din? Ulrik og Madicken

Hva koster uggvottene?

1500 :)

Hvor er det bra å gå på shopping i Oslo? Oslo i seg selv har ganske dårlig shopping, Oslo har blitt kåret til en av Europas dårligste shoppingbyer. Men jeg liker Karl Johan og Bogstadveien.

Hvilken liker du best av mulberry og burberry vesken din? Har ikke Burberryveske, du mener kanskje LV, men jeg vet ikke helt. Kanskje mulberryen, den er så praktisk i og med at jeg kan bruke den som skoleveske med plass til alt jeg trenger :)

Hvorfor skriver du bare et innlegg om dagen? Jeg skriver som oftest minst 2. Og når jeg slutter litt før 16.00 hver eneste dag + at jeg har skole, trening, venner og kjæreste er det ikke veldig mye tid til overs. Men prøver så godt jeg kan! For å ha litt interessant blogging kan jeg jo ikke bare sitte hjemme uansett....

Hvor mange Uggs har du? 6 par, men tre av de er utslitte og stygge.

Liker du bloggen til Axel? Jaaa, fast leser her altså. Synes han gjør en super jobb!! ♥

Hvilken kalender skal du ha i år? Smartieees ♥ Haha!!

 Nå må jeg lage engelskpresentasjon.. Sukkk :((

 

- ANDREA BADENDYCK

NaturfagsprøveEt bilde Axel tok isted :) Har naturfagsprøve i morgen, den er ikke så stor, kun 15 sider, men fortsatt lurt å øve. Så derfor er det pugging jeg skal gjøre de neste timene før jeg legger meg, så da snakkes vi i morgen ♥ Ha en fin søndagskveld!

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Her er dagens outfit, sykt lenge siden jeg har hatt det nå.. Skal prøve å få det til i helgene! I hverdagene er det jo null sjangs med mindre jeg tar på skolen, fordi det er bekmørkt når jeg er hjemme. Og jeg liker ikke inne-bilder? Jaja, her er dagens, Axel er fotograf:Topp fra Gina Tricot // Skjorte fra Topshop // Bukse fra Acne // Ringer fra Arts & Crafts // Klokke fra Marc Jacobs

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

KosekveldNå er jeg hos Axel! Skal sove over her ♥ Nå ser vi på tv, spiser masse usunt og drikker julebrus. Kan ikke bli bedre, haha :D Alltid koselig å være med Axel! Dere får ha en super kveld så snakkes vi ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Leserspørsmål

Kan du finne noen fine jakker/vinterjakker uten ekte pels? 

Disse 12 + maange fler finner du HER ♥

Noen som er ute etter en ny vinterjakke i år? 

 

- ANDREA BADENDYCK


Life as bassaene del 3

Haha!! Digget slutten, takk til FANNY som har redigert :)))  Når jeg ser denne videoen tenker "Er det rart at vi er bestevenner!". Helt sykt faktisk, vi er helt like og da mener jeg helt! Haha, love u bassa ♥♥♥♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Lunch

Hei! Nå er jeg og Axel på Fridays, tar en liten hyggelig lunch før vi skal hjem og spille inn Axels hjørne :))

Mmmm, cæsarsalat! Vi snakkes :)

- ANDREA BADENDYCK

Soo cool at school

Heihei!

Nå er jeg på skolen. Vi har akkurat vært ute å tatt litt bilder til et prosjekt, så da tok vi litt bloggbilder i samme slengen. Mk er best, kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg ikke tok studie!!! Wohooo :))

Julie og Sakshi  ♥Mk giiirlsa ♥ ♥

 

HAHA:

.....


Fantastisk, hahaha

 ♥ Etter skolen i dag skal jeg være med Axel, så vi blogges da. Skal få være med på Axels hjørne, omg, heldig :D Yeeeee!!

 

- ANDREA BADENDYCK

NATURALE

Hei!

Fikk to kommentarer isted om jeg kunne legge ut bilde av meg selv uten sminke, fordi jeg aldri gjør det. Har faktisk gjort det før, men det er såvidt! Som de fleste andre føler jeg meg mye penere med sminke på, noe som resulterer i at jeg sminker meg hver dag. Selvfølelse er faktisk veldig viktig, og om det er sminke som skal til ser jeg ikke noe problem i det :) Klart jeg kan legge ut noen bilder, men disse er ikke "i det jeg akkurat har våknet bilder" da. Ser selvfølgelig værst ut da, haha! Bildene under er iPhone bilder, men kan fikse noen med speilrefleks senere :)

Hvordan trives du uten sminke?

 I morgen kommer det forresten en ny Life as bassaene video, hvis Fanny holder det hun lover! Vi var sammen i dag og filmet litt, lover dere at den vil bli morsom, haha :D Og det var veldig gøy at alle likte "Dagens I want", da fortsetter jeg med det. En lurte på om det vil erstatte de vanlige innleggene, men det vil det ikke, det vil bare bli en ekstra oppdatering det ikke ellers hadde blitt hver dag. Fikser innlegget ferdig kvelden før, feks nå har jeg det klart for i morgen. Og så poster jeg det i 14-15 tiden når jeg er på skolen, slik at dere har noe å lese på til jeg kommer hjem. Nå hopper jeg i sengs, sov godt da dere. Love you all ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Sneak peekAhhh, gleder meg til å vise dere rommet når det er ferdig :D Har fortsatt endel igjen, men er godt i gang! Dette er så gøy! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens "I want"

Hei! Tenkte å starte med "Dagens I want", så lenge jeg klarer å være kreativ iaf, haha. Da legger jeg et ut par sko, en kjole, en genser, et skjerf and so on en gang om dagen :) Inspo til både meg selv og dere! Noen klager på når jeg blogger om mote/klær men jeg interesserer meg veldig for det, så bloggen vil også handle om det fremover, i tillegg til hverdagen min. Håper dere liker dagens I want, det blir jo bare et ekstra innlegg hver dag som det ellers ikke hadde  blitt og det liker vel alle :D 

Dagens "I want":


Fantastiske, rett og slett, en av mine største ønsker fortiden. Såå høye, såå fine! :D Passer både til kjole og jeans, er helt forelsket i dem ♥ De sølve finner du HER og de brune HER!

Skal jeg fortsette med dette?

 

- ANDREA BADENDYCK

Ukens spørsmål

Er Uggsene på victoriassecret fake? Nei, de er 100% ekte. De koster det samme der som på uggaustralia.com, men jeg fant ut at frakten på VS var ca 20 dollar billigere! Penger spart er penger tjent :))

Hva koster de med frakt og alt? Med frakt ble det 1200 kr, men tollen på 50% av beløpet kommer i tillegg. Altså 1800 kr! Men det er jo ca 2-300 kr å spare i forhold til her i Norge, + at der er så fort gjort. Elsker å klikke ting hjem!

 
Når er du og Axel sin 3 års dag? 13 desember, gleder meeeg ♥♥♥

Hvor finner man stjerneskjerfene? De er fra Beck Sondergaard

Hvor er Eger? Og Acne? Nærme Karl Johan? Eger ligger i Karl Johan, det er et lite senter ganske langt opp. Acne ligger i en sidegate ca midt i, men finnes også i feks Bogstadveien

Er det sån at alt du kjøper må være merkeklær? Absolutt ikke, er feks kjempeglad i Zara og kjøper mye der :D Men merker at jeg blir mer fornøyd og blir mindre lei av klær jeg vet jeg har invistert en del penger i :) Liker også å ha på meg plagg ikke halve Oslo også har, som feks Bikbok gensere, osv. 

Redigerer du tennene hvitere på bilder eller er de så hvite :O?


Har aldri redigert tennene mine hvite på et bilde faktisk! Bleker de i blant med denne fantastiske tannblekingen (link) ♥

Hvorfor sier du at vi ikke skal kjøpe pels når du gjør det selv? Jeg skrev hva dere som enkeltpersoner kan gjøre, jeg skrev ikke at jeg gjør alt som stod på den listen. Jakken min har kaninpels i hetten, men Parajumperkaninene lever fritt og har gode liv. Pelsen er såkalt "godkjent" og det står om dette på lappen som følger med jakkene. Kaniner er det dessuten UTROLIG mange av og ikke minst spiser de kaniner mange steder i verden. Bare i Spania er det kanin å få kjøpt på masse resturanter og i Malta er det nasjonalretten. Jeg synes det er MYE verre med feks Coyotepels som i Canada Goose, Coyoter er ville dyr som ingen spiser og de blir fanget i saksefeller i følge forskjellige videoer som florerer på nett. Er en god grunn for at jeg valgte Parajumper og ikke Goose. Og jeg vet godt at jeg har en pelsvest, men den kjøpte jeg for 3 år siden og jeg angrer EKSTREMT på det! Kunne aldri funnet på å gjøre det nå, og jeg synes heller ikke det er pent med vester av døde dyr. 

Kan du legge ut julegavetips? Skal gjøre det! :)

Hvor mange søsken har du og hvor gamle er de? Jeg har to søsken, en gutt og jente på 19 år som er twiiins

Når møtte du og Fanny hverandre? Første skoledag i 8. klasse
Hvordan holder du huden din så ren? Gjør nada, er bare heldig, haha :))
Er det sant at du røyker weed? Haha, rykter er så kos ♥ ♥ ♥ Nei, jeg røyker ikke weed, er ikke en fullstendig idiot
Får du også penger for å blogge når du skifter til .com? Isådall fra blogg.no Tjener fortsatt penger på egenhånd, men får selvfølgelig ingenting av blogg.no når jeg ikke blogger der

Liker du ikke jul? Joo, jeg elsker jul! Men savner julefølelsen fra da jeg var liten, den vil nok aldri komme tilbake på samme måte..

Hvor mye kostet Marc Jacobs pc-futeralet? Den kostet kun 500 kr (13 tommer), det var billig til å være Marc jacobs :D En lommebok koster jo 1800 kr!!

Noe du lurer på til neste gang?

 

- ANDREA BADENDYCK 

Hjemmeeee

Hei!

Nå er jeg hjemme etter en lang skoledag, sol (på tide, jeg blekner :((() og litt julegave-shopping. Fikk kjøpt gave til mamma og søsteren min, nå er det gutta igjen, bror, far og kjæreste. Er så vanskelig å finne gave til dem??? Skal vel få det til..... Ok da, og så er det venner.... og litt mer familie.... Har en del igjen. Nå skal jeg gjøre litt plikter og sånt, vi snakkes ♥

xD Totally flyttet inn på det nye rommet. Viser dere når alt står klart, har igjen å kjøpe tv og litt mer!:)


Julegaaaver, elsker å glede andre :DOg så kjøte jeg dette mac/pc-futeralet fra Marc Jacobs (kjøpt på Eger) til meg selv. Jeg har med meg maccen overalt pga bloggen, så jeg trengte noe for å beskytte den. Denne var jo perfekt og ikke minst veldig fin :D Yeee!!

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Juleantrekk

Hei!

Mange har spurt meg om tips til antrekk på nyttårsaften og juleaften. Tenkte å ta julaften i første omgang, og nyttårsaften om en ukes tid :) Her er noen av mine forslag: 

1:


Kjole LINK // Sorte sko LINK // Røde sko LINK // Hjertering LINK // Glitrende ring LINK // Øredobber LINK (adlinks)

2:

Kjole LINK // Svarte sko LINK // Beige sko LINK // Smykke LINK (adlinks)

 3.

Kjole LINK // Svarte sko LINK // Beige sko LINK // Røde sko LINK // Armbånd LINK (adlinks)

Mitt favorittantrekk ble nok nr3, den sorte kjolen med de sølve skoene fra Jeffery Campbell med sølvarmbåndet til. Synes det ble utrolig fint :D Kanskje det blir årets juleantrekk?

 Hvilket antrekk var din favoritt? Synes du jeg skal legge ut forskjellige klesplagg jeg liker en gang i uken?

 

- ANDREA BADENDYCK

3 stykk søte folk

Heyhey!

I dag møtte jeg først Henriette etter skolen i byen. Vi dro bort til Fridays og etter en halvtimes tid kom Bjørn Erik ♥ Utrolig koselig å se begge igjen, veldig glad i koseklumpene mine! 

♥ Bestiiiess

Etter å ha skravlet og ledd en times tid, dukker plutselig en søting til opp:


Måtte jo kose litt med bebi
Wohoo!! Så dro jeg og Axel på møte med han ene fra werun.se, var veldig hyggelig. Ikke lenge igjen til bloggbytting, gleeeder meg :D Vi skal prøve å få til en julekalender til dere med masse godsaker, skal jobbe så hardt som bare det for at det blir noe av! Ellers gleder jeg meg masse til å se det ferdige designet ♥ Nå skal jeg øve til engelskfremføringen vi har i morgen. Og bare så alle vet det, i og med at mange tydeligvis tror det. NEI, det er ikke ekte pels i uggs, det er saueull! :) Og en siste ting, nå har jeg sendt mail til de som "vant" på jeg selger del 2, så sjekk mailen deres.

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Oppklaring

Hei!

Jeg skulle egentlig skrive et innlegg isted om elendighetene i verden, med halalslakting som et av ti punkter. Men så fort jeg så videoen, ble jeg så utrolig påvirket og sint, at jeg følte for å skrive et eget innlegg om det. Det ble mye mer diskusjon på forrige innlegg enn forventet, jeg valgte å slette det fordi mange ble såret og fordi det oppstod mye aggresjon. Jeg beklager til alle som følte seg truffet, det var absolutt ikke meningen. Jeg synes fortsatt at inholdet på videoen er uakseptabelt, og at det som ble gjort der er ekstremt dyreplageri. Men det godt kan være som mange kommenterer at videoen jeg la ut var et grovt eksempel av halalslakting og at det i mange tilfeller foregår anerledes, på en mer human måte. Så unnskyld til alle som ble lei seg.

Vi må jo også huske at her i Norge skjer det også utrolig mye elendighet! Kyllingindustrien er et godt eksempel, regner med at mange har fått med seg videoen VG la ut i dag om Mc Donalds sin kyllinglevrandør (link). Ikke minst hvordan sauer ol. blir fraktet rundt i trailere, dør underveis og gnager på hverandre. Egentlig synes jeg bare at hele kjøttindustrien er helt forferdelig.  Hvordan vi mennesker dreper UNØDVENDIG mange dyr! Kjøtt er viktig for kostholdet, men du må ikke spise kjøtt til middag hver dag. Jeg tror ikke jeg kommer til å klare å bli helt vegeterianer, men jeg prøver å begrense kjøttspisingen så mye som mulig. Ikke minst kan pelsindustrien også være helt forferdelig, men dette kommer jo an på fra sted til sted. Dyretesting er også helt forjævlig! Hva med alle de utrydningstruede dyrene? Ja, det er mye å nevne når det kommer til all grusomheten mennesker påfører dyr. 

Det er ikke alt vi kan gjøre noe med.. Men dette er eksempler på hva vi som enkeltpersoner kan gjøre:

* Ikke kjøpe pels

* Ikke kjøpe kosmetikk testet på dyr

* Begrense kjøttspising så mye som mulig, kutt den ut om du klarer

* Støtte organisasjoner som WWF, som prøver å bremse utrydningen av Isbjørner, er selv isbjørnfadder.Dyrene har følelser, og har like stor rett til å leve et godt liv som du og jeg ♥ 

 

- ANDREA BADENDYCK

Wants

... Om jeg bare hadde hatt uendelig med penger! ♥ Håper iaf at noe av dette vil bli mitt  etterhvert :D

Hva ønsker du deg?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

I love you not because of who you are

But because of who I am when I am with you.... Jeg føler meg som verdens heldigste fordi jeg har Axel, kan ikke beskrive hvor glad jeg er i kjæresten min. Har det ikke morsommere enn når jeg er med han, helt sykt hvor mye han betyr for meg etter snart 3 år. Ah, den følelsen av å ville være sammen med en person for alltid ♥♥

 

- ANDREA BADENDYCK

I Tønsberg

Hei!

Nå er jeg i Tønsberg hos Hermine. Vi vet ikke helt hva vi skal enda, men vi finner vel på noe gøy ♥ 

Hermine og Caroline :)
Haha, selvutløser ♥ Dere får ha en fiiiin kveld!

 

- ANDREA BADENDYCK

Favoritter

Hei!

Har aldri vist dere youtubefilmer før, så tenkte det var en god idè. Jeg er nesten aldri på youtube, men har 4 klassikere jeg aldri blir lei av, haha :))

 

 

Fantastisk eller hva? En favoritt du vil jeg skal se?

 

- ANDREA BADENDYCK

Uggs LOVE

Hei!

Da jeg kom hjem fra skolen var det første jeg gjorde å sjekke ut hvordan alt stod til på nettet, som vanlig. Chilte en del og sånn:Abercrombie genser fra dash-style.com. Og så ringer det på døren, og gjett hva som kom?
Wohoo, de grønne uggsene jeg bestillte fra victoriassecret, kun etter to dager! ♥
Glaaad ♥♥♥♥♥

Fikk også et par brune høye her for noen dager siden, har brukt dem helt siden de kom, helt fantastiske. Elsker Uggs, og det er veldig smart å kjøpe fler par hver vinter, for hvis man bare kjøper et par blir de SUPER slitt og er bare å kaste etter et semester. Nå skal jeg bytte på masse, noe som resulterer at alle vil holde seg til neste år også. Dette er mine elskede bruuune:Sykt varme, elsker den høyeste modellen i og med at de varmer oppover leggene :)) Mine er fra www.brandos.no, her er link ♥ Skal også ha et par grå i samme modell som de grønne, men de blir de siste i år. Alle gode ting er tre :D HIhi, elsker Uggs! Fler som er ugglovers?

Sjekk ut "jeg selger del 2" en gang til, hadde glemt å legge ut 4 plagg, så nå er det fire nye :)) 

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Jeg selger del 2

Dere sender mail til meg (andreabadendyck.blogg@hotmail.com) med hvilket plagg du ønsker og hvor mye du er villig til å betale.Hver gang jeg får bud vil jeg oppdatere "bud". Du kan ikke by mindre enn høyeste bud, men du kan by feks litt mer. Så fort jeg er fornøyd med prisen, sender jeg deg mail og forteller at du fikk plagget du ønsket deg og at du må overføre inn pengene på kontonr mitt (jeg gir deg det) og at du må legge ved adressen på neste mail. Når pengene er inne og du har sendt meg adressen, sender jeg plagget! DU KAN IKKE BY MED MINDRE DU HAR PENGER PÅ KONTO. Og du kan ikke angre når du har "vunnet budrunden", alle bud er bindende. Porto (frakt) på 50 kr vil komme i tillegg.

Plagg 1:

 

Bluse fra Bikbok, strl S, ny pris 299 kr

Bud: 500 kr fra Tina madeleine

Plagg 2:

 

Kul genser fra Berskha, strl S, ny pris 299 kr

Bud: 310 kr fra Lisa

Plagg 3:

 

Bluse fra Freequent, strl S, ny pris 399 kr

Bud: 250 kr fra Caroline

Plagg 4:

 

Genser fra River Island, strl S, ny pris 399 kr

Bud: 450 kr fra Clara

Plagg 5:

 

Søt bluse fra Saint Tropez, strl S, ny pris 599 kr

Bud: 300 kr fra Sarah

Plagg 6:

T-shirt fra Zara, strl S, ny pris 249 kr

Bud: 100 kr fra Hedda

Plagg 7:

 

Overdel fra Freequent, strl S, ny pris 299 kr

Bud: 200 fra fra Siw

Plagg 8

Overdel/cardigan fra Bikbok. Ny pris 599 kr, strls: L men den er ikke stor

Bud: 500 kr fra Sara

Plagg 9


Topp fra London, husker ikke ny pris. Strl: Small 

Bud: 300 kr fra Liva

Plagg 10Bluse kjøpt i Sverige, ny pris 499 kr, strl M.

Bud: ?

Plagg 11:Pelsvest (falsk pels) fra h&m, strl S, ny pris 399 kr

Bud: 350 kr fra Lise

Plagg 12Genser fra Cubus, husker ikke ny pris. Strl S

Bud: 250 kr fra Caroline

Send mail til: andreabadendyck.blogg@hotmail.com med hva du byr og hvilket plagg ♥

 

Byen med beste

Hei!

I dag har jeg vært i byen med kjære Tuva Emilie. Vi tittet litt rundt i butikker, fikk kjøpt to gensere, en rosebud (har mistet den jeg hadde, er fullstendig avhengig, haha) og Bobbi Brown fundation. Etter å ha tittet satt vi oss på Fridays, kjempekos! Var ikke så veldig sulten i og med at jeg muncher helt sykt i kantinen, bare i dag kjøpte jeg tre sjokolademelker, hahahaha. Uff, ♥sunn♥

Love you
Wohoo, bloggern!! Nå skal jeg på Ikea en tur igjen, håper å få satt alt på plass i dag eller i morgen :)) Men kan være jeg må vente litt med å kjøpe seng i og med at jeg har en fra før, og den jeg har lyst på koster 14.000....... Eller sengen koster 3000 kr men madrassene 11000? Wtf, hva er det for noe slags lureri???

 

- ANDREA BADENDYCK

InnkjøpRinger fra Arts and Crafts. Elsker de, skal ha dem som mine faste ringer ♥♥
Votter fra Ugg Australia, kjøpt på Svean. Verdens deiligste! Nå skal jeg aldri fryse på hendene igjen ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Endelig hjemme

Heihei!

I dag var jeg med Helene og Ovidia etter skolen. Vi satt først ute, men det var så kaldt at vi bare måtte inn. Vi spiste Cookie dough, helt fantastisk ♥ Det var kjempekoselig, herlige jenter begge to! Etter å ha vært med dem dro jeg til verdens beste kjæreste, Axel. Vi gjorde egentlig ikke noe annet enn å se på tv. Jeg så Linni sitt program for første gang, haha, vet ikke hva jeg skal si. Underholdende iaf! Nå er jeg endelig hjemme, mamma hentet meg, så det var deilig å slippe å dra hjem i kulden og mørket. 

Ovidia ♥
Helene ♥ Litt sånn altfor pen!

 

- ANDREA BADENDYCK

Vinterdepresjon

Hei!

Fler enn meg som har såkaldt vinterdepresjon? Vi har jo skole til halv fire hver eneste dag, og allerede da er solen borte. Jeg føler at kvelden er kommet når skolen er ferdig, og mister så utrolig mye energi. Jeg får ikke lyst til å være med venner eller noen ting, får bare lyst til å sove bort hele vinteren. For meg er det egentlig ikke kulden som er det største problemet, det er mørketiden. Uff, over en måned igjen hvor det bare vil bli mørkere og mørkere, gleder meg til vintersolverv 22. desember, da går det igjen mot lysere tider. Nei, jeg hater vinteren. Selvom det er både jul og bursdag, det hjelper ikke. Jeg elsker sommer og sol. Var med Fanny etter skolen i dag, det var veldig koselig. Hadde tenkt til å kjøpe litt nye klær i håp om å kanskje føle meg litt bedre, men fant nesten ingenting. Butikkene har veldig lite fine klær nå.. Fant bare denne:

God og varm ♥ Fra Acne.

Ellers spiste jeg og bassa sushi som vanlig:


Litt for søt
Uff,syke greier at dette bildet ble tatt klokken 16.00! Koselig at de har satt opp litt julelys i Karl johan da.. ♥ PS: mange har spurt når "jeg selger del 2" kommer. Jeg må vente til jeg har full oversikt over del 1, håper det blir snart :))

 

- ANDREA BADENDYCK

Natta

Disse støvlene fikk jeg på døren i dag:

Fra dash-style.com. Fiiine!! Ellers er jeg sykt gira på rommet nå, det kommer til å bli så fint! Denne sengen skal jeg kjøpe i morgen:

Ååhh, elsker den!! Litt sånn kasse-aktig :)) En liten smakebit på litt ting jeg kjøpte:

Wii, rommet er klart innen noen dager, gleder meg sykt til å vise dere før/etter resultat! Sov godt :*

- ANDREA BADENDYCK

Bloggfri

Må male ferdig også drar jeg på IKEA om en times tid, så rekker ikke blogge så mye i dag. Nå er det ikke lenge igjen til rommet er ferdig, kanskje jeg kan sove der i dag? Wiiii :))

- ANDREA BADENDYCK

Egentlig de perfekte julegavene?

Hei!

Regner med at jeg ikke er den eneste som sliter med julegaver. Noe som faktisk er utrolig smart å gi bort er jo ting som sminke, selvbruning, kremer  og andre ting vi jenter elsker! Det er vel noe både besteveninde, søster og mamma vil bli glad for. Coverbrands har startet en julekampanje med sminke satt ned fra 20 - 50%, slik at julegavene blir enda billigere :D Og ikke minst blir de sendt fraktftritt hjem! Da kan du gjøre julehandelen enkel med bare noen få klikk og så kommer de rett i posten. Fantastisk spør dere meg :D Her er noen av mine favorittprodukter som er satt ned i julekampanjen:

O glow // X-en tan selvbruning // Øyenbrynssett fra BDB // Øyenskygger fra The balm // De fine leppestiftene fra The balm // eos 3 pack ♥

 Annonse 


- ANDREA BADENDYCK

Den gang da

Hihi, år 1999. 110 cm høy ♥ Sjekk underskriften, haha. Fant dette passet nå som jeg ryddet rommet, skal spare på det. Koselig å ha egentlig ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

God morgen!

Nå har jeg laget videoblogg (spørsmålsrunde), fikset litt med salgsgreiene og skal veldig snart male. Må bare bli ferdig med rommet mitt og utnytte en fridag, så skal jobbe i hele dag. Har ferdiglaget "Jeg selger del 2", så den kommer om noen timer igjen. Spørsmålsrunden kommer på kvelden en gang om jeg rekker å redigere den ferdig, ellers kommer den i morgen ♥ Ønsker dere en kjempefin dag, verdens beste!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Jeg selger del 1

Heihei!

Nå er jeg endelig ferdig med å ta alle bildene, tok flere timer, haha. Ble hele 33 plagg jeg skal selge, så tar det i to runder. 16 plagg i dag, 17 i morgen. Jeg husker ikke prisen på alle klærne, i og med at mange er det lenge siden jeg kjøpte. Men de jeg husker skriver jeg prisen på! Ingen av plaggene er noe spesielt mye brukt, ingen har noe slitasje og mange er aldri brukt.

Dette funker slik:

Dere sender mail til meg (andreabadendyck.blogg@hotmail.com) med hvilket plagg du ønsker og hvor mye du er villig til å betale.Hver gang jeg får bud vil jeg oppdatere "bud". Du kan ikke by mindre enn høyeste bud, men du kan by feks litt mer. Så fort jeg er fornøyd med prisen, sender jeg deg mail og forteller at du fikk plagget du ønsket deg og at du må overføre inn pengene på kontonr mitt (jeg gir deg det) og at du må legge ved adressen på neste mail. Når pengene er inne og du har sendt meg adressen, sender jeg plagget! DU KAN IKKE BY MED MINDRE DU HAR PENGER PÅ KONTO. Og du kan ikke angre når du har "vunnet budrunden", alle bud er bindende. Porto (frakt) på 50 kr vil komme i tillegg.

Plagg 1:Varm og deilig strikkejakke fra Bikbok. Strl: Small. Ny pris: 499 kr

Bud: 430 kr fra Kristine 

Plagg 2 og 3:

Kul topp (plagg 2) kjøpt i London, Strl: S, husker ikke pris. 

Bud: 250 kr fra Hege 

Den er veldig kul med denne cardigannen over:
Cardiganen (plagg 3) er fra Vero Moda og kostet 399 kr. Strl: S

Bud: 200 kr fra Hege 

Plagg 4:

Søt overdel fra Bikbok i strl: M, ny pris 299 kr

Bud: 250 kr fra Rebekka 

Plagg 5:

Bluse fra Mango, strl M, ny pris 499 kr

Bud: 260 kr fra Ingrid

Plagg 6:

Skinnjakke fra Cubus, strl: S, ny pris 499 kr

Bud: 399 kr fra Margrethe

Plagg 7:

Strikkejakke fra Lacoste, strl: M, ny pris 1499 kr

Bud: 400 kr fra Frida Isadora 

Plagg 8:

Topp fra New Look, strl: S, prisen husker jeg ikke

Bud: ?

Plagg 9:

Cardigan fra Vila, strl: S, ny pris 399 kr

Bud: 150 kr fra Amina

Plagg 10:

Nydelig bluse med søte skulderdetaljer fra Vero Moda, strl: M, ny pris 399 kr

Bud: 230 kr fra Silje 

Plagg 11:

Pique fra Lacoste, strl: S, ny pris 899 kr

Bud: ?

Plagg 12:

T-shirt fra Berskha (London), strl: S, ny pris 299 kr

Bud: 250 kr fra Rebekka 

Plagg 13:

Genser fra Vila, strl: S, ny pris 599 kr

Bud: 100 kr fra Caroline

Plagg 14:

Supersøt overdel fra Bikbok, Strl: x-small, ny pris 299 kr

Bud: 99 kr fra Rebekka 

Plagg 15:

Strikkegenser fra ?, strl: M, ny pris 499 kr

Bud: 300 kr fra Therese 

Plagg 16:Mulbberykopi fra Modedronningen.com, strl: Onesize, ny pris 1499 kr

Bud: 1100 kr fra Karoline 


BUDRUNDEN ER FERDIG, SNART KOMMER EN NY MED NYE KLÆR :D Dere som står i innlegget, har vundet budrunden. Sjekk mailen deres!!

 

- ANDREA BADENDYCK

God morgen!

Heihei ♥

Dagen i går var veldig koselig. Jeg og Axel lagde nachos:

Oreoshake:


Ingrediensenne er kun litt melk, masse is og noen få oreokjeks. Har ingen eksakt oppskrift, men smak deg frem! Hvis du ønsker den kremette tar du veldig lite melk. NB: Du trenger masse vaniljeis :)))


♥♥♥ SYKT DIGG

Etter å ha spist oss helt kvalme av mat og dessert, så vi filmen "Se opp":

Filmen var veldig bra :)

Nå har jeg litt storrydding. Vi har to etasjer i huset utenom loftet, og søsknene mine har nå flyttet ned i 1 etasje. De har på en måte den for seg selv, og før hadde begge soverom oppe som meg, mamma og pappa. Derfor er to rom ledige, og da valgte jeg det største av dem som broren min hadde som mitt nye soverom. Jeg er snart ferdig med å male, håper jeg og mamma kan bli ferdige i dag. Mitt "gamle" soverom skal bli min egen lille stue, så jeg gleder meg til å fikse det også klart :D Men beholder tapeten på mitt gamle rom i og med at det blir så mye jobb å tapetsere, så da blir det bare å tømme det og kjøpe sofa, bord og tv! Yee, håper alt er klart innen 2 uker.

Gikk gjennom klesskapet mitt, bestemte meg for å rydde i det en gang til. Har så mye jeg er lei av! Her er resultatet:
Haha, det jeg skal beholde er mye mer enn det ser ut som på bildet. Men som dere ser er det mye jeg skal gi bort til Fretex og mye jeg tenkte å se om noen av dere vil kjøpe. Hvis alt går etter planen, legger jeg ut en del for salgs innen noen timer :D  Har gjort dette en gang før, det kan dere se HER.

 

- ANDREA BADENDYCK

Unge mødre og litt sånt

Heihei!

Nå er jeg endelig hjemme etter en lang skoledag. Har vært sykt sulten hele dagen, så var deilig å komme hjem og lage litt mat. Vet ikke hva det er, men er så sulten hele tiden, haha. Ok da, er vel fordi vi har åtte timer skole hver dag, da holder ikke alltid to brødskiver når man ikke spiser frokost (whoops). Haha, totalt uintressant... Axel kommer senere i kveld. Vi skal lage nachos og ha oreoshake til dessert (om den blir god gir jeg dere oppskrift :D), se på film og spise masse godteri! Gleder meg til en skikkelig kosvekveld, er dødssliten ♥ Akkurat nå sitter jeg og ser på unge mødre, synes det er litt gøy, haha. Noen av dem er jo på alderen MIN, uff, all creds til dem, jeg klarer så vidt å passe på et hamster :)) 
MAT ♥♥ Fortsatt sulten... Vurderer å lage muffins ellernoe, wohoo


Hva skal dere i kveld?

 

- ANDREA BADENDYCK

EN søt liten tass

Hei!

Nå er jeg hos Axel. Vi kom nesten akkurat hjem, og nå bare slapper vi av os ser på tv. Helt SYKT hvor fort det blir mørkt ute nå.. Klokken halv fem var det liksom BEKmørkt. Jeg hater det! Jeg mister så mye energi, jeg orker ikke møte folk, vil bare hjem. + At jeg hater å gå alene i mørket sånn om kveldene, og nå er det jo "kveld" om dagen. Ah, gi meg sommer :(((( Vinteren er ikke så mye å gjøre med, synd den er så lang, haha. Kunne gjerne tatt meg en sydentur rundt juletider! Her er litt bilder av meg og en søting:Elmer, Axels hund. Han er god da ♥ 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på noen av spørsmålene

Hei!

Skal ha videoblogg hvor jeg svarer fra spørsmålsrunden, lager den så fort jeg har tid :) Tenkte å svare litt skriftlig først:

Hvor høy er du? 165 cm

Har du vært utro? Hva synes du om utroskap? Jeg har aldri vært utro, eller i nærheten. Utroskap er det værste jeg vet om og faktisk utilgivelig i de fleste tilfeller. Håper aldri jeg får oppleve det....

Hvem er din aller beste venn? Har egentlig ingen ALLER beste venn, kanskje Fanny selvom vi ikke sees så ofte lenger. En gang soulemates, alltid soulemates

Kan du beskrive deg selv med tre ord? Alltid i godt humør, omtenksom og veldig pratsom

Er du en sjalu type? Når det gjelder kjæresten min er jeg nok det, men det er bare fordi jeg er så glad i han og gjerne vil ha han i fred ♥ 

Hvor lang tid tok det før du og Axel begynte å si "elsker deg" til hverandre? Hahaha, vi sa det til og med før vi kjente hverandre og lenge før vi ble sammen. Sånn er det når man er 13 år og kule

Er du utenlandsk? Kvart svensk

Hva synes du om det røde håret til Fanny?S-Y-K-T fint!!! 

Skal du farge håret brunt igjen? Tror det. Men er så redd for å angre... Også vet jeg ikke om jeg skal ha lysebrunt eller mørkebrunt, haha :D

Skjer med at du ikke ville gå på juleballet på brannfjell i 10ende fordi du ikke fikk gå med Axel? haha lavmål... hvem tror du egentlig at du er? fikk en gutt til å bli hjemme baaaaare så du skulle slippe å gå med han. Bra forbilde du ja ;)
Hahahahah, okei, kanskje en grunn til å slutte å tro på rykter? Blir for dumt! For det første delte de inn hvem man kom med helt random. Jeg hadde hørt noe om at han ikke skulle komme, så da spurte jeg han på facebook om han skulle komme, for jeg ville jo ikke komme på ballet så hadde jeg plutselig ingen partner. Men han svarte at nei, det skulle han ikke. Så fikk jeg en ny en igjen, men fortsatt ikke Axel. Og jeg dro uansett og hadde alltid tenkt til å dra? 

Hva liker du best av Cola og Fanta? Cola 

Kan du forklare det med bloggbyttinga? Er vel bare det at bloggadressen min ikke lenger vil være http://andreabadendyck.blogg.no lenger fra 1 desember, men http://andreabadendyck.com! Vil på en måte bli den samme bloggen, bare med et mye proffere design :))

Drakk dere på revyfesten uten lov? Ingen drikker på selve revyfesten, der kommer man ikke inn med drikke. Om noen drikker er det på vorset!

Når har du bursdag? 24.01.1995! Januar er best

Hvor mye tjener du i mnd på blogg?  Thats a secret! Haha, men er mye penger

Hvem var din første kjæreste? Jonas, i barnehagen. Jeg og Tuva delte kjæreste, vi tre skulle få hundre barn og bondegård. Gode tider!

Hvor lenge har du vært bestevenn med Fanny? Siden 8.klasse da vi startet i samme klasse, før det kjente vi hverandre ikke

Har du et stort hus? Vil si det er ganske stort ja

Hvem er de tre beste personene du kjenner? Utenom familien så er det Fanny, Tuva og Axel. Fanny og jeg har det bare så sykt gøy og det finnes ikke en bedre match enn oss to. Tuva har jeg vært bestevenn med siden jeg var 3-4 år, og jeg er bare så sykt glad i henne, er noe spesielt når man har kjent hverandre hele livet. Jeg er 99% sikker på at vi kommer til å holde sammen livet ut ♥ Og Axel er bare verdens beste kjæreste og venn, han er fantastisk på alle måter og vi har det så utrolig GØY sammen :D

Hva ønsker du deg til jul? Hmmm, si det...

Er du kristen? Ikke noe spesielt

Røyker eller snuser du fast? Nei 

Har du noe i mot Sophie Elise? Nei, det teiteste man kan gjøre er å dømme noen uten å ha møtt dem. Sophie virker som en søt og snill jente :)

Hva gjør du når du skal chille alene? Koker nudler og ser på MTV

Hva er det beste du vet av mat? Biff, laks (haha), pizza, sushi og scampi

Liker du at lesere spør om å ta bilde? Ja, det er kos! :)Et bilde fra i sommer! Tenkte forresten å gjøre det slik at dere som tar bilde med meg kan sende det til meg på e-mail og skrive med eventuelt bloggadresse om dere har. Så lager jeg et innlegg hver mnd eller annenhver måned hvor jeg legger ut bildene dere har tatt med meg og linker til bloggene deres. Dette vil da være en fin måte å kunne gi leserene mine noe tilbake på ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Date med søtesteVar på Fridays med beste Ida etter skolen i dag! Som dere vet er jeg veldig fattig atm, men klarte å skrape sammen penger til en oreoshake. Heldigvis orket ikke Ida hele salaten sin, så da ble det litt mat på meg også, haha!! Vi satt forresten på Fridays i 4 TIMER (!!!!), sjukaste. Hadde tydeligvis en del å snakke om, deffinitivt ny rekord, hahaha. Men nå legger jeg meg, snakkes i morgen ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Supersalg hos Blush!!!Når det er såpass syke tilbud, er jeg nesten nødt til å fortelle dere om det, er ikke så lett å ha oversikt hele tiden :D Blush.no har iallefall 20% rabatt på ALLE produkter i hele butikken OG gratis frakt. Elsker at blush heletiden har så bra tilbud, det blir jo masse penger å spare i forhold til å kjøpe på frisører osv! ♥ 

Nei, jeg får ikke betalt av blush.no for å skrive dette innlegget. Natta verdens beste lesere :) Ilu

 

- ANDREA BADENDYCK

Min dag

Heihei!

I dag sluttet vi litt før vi egentlig skulle, joda pleier å være digg det, men vi slutter alltid før når jeg har avtale og må vente på noen. Min flaks, er ALLTID sånn! Så istedet for å lone en og en halv time til Fanny kom til byen, spiste jeg Sushi med to koselige gutter i klassen:

Sebastian og Øyvind :)


Sushi ♥ ♥ ♥ Brukte mine siste penger på dette, men var verdt å gå blakk i 7 dager for den digge smaken! FOR lenge siden sist.

Så kom endelig treige Fanny, sammen med veninden sin Fathbarda:

Søte!
Vi var på Steam kaffebar, kjempegode kaffe-moccaer og iskaffer :D
Også moah da!! Mange har lurt på hvilket merke jakken min er og det er Parajumper. Jeg vil ikke si hvor jeg har kjøpt den eller linke til sider, fordi jeg ikke vil at flere pelsjakker skal bli solgt pga meg, haha :) Denne jakken var og vil bli det siste jeg noensinne skal kjøpe av ekte pels. 

 

- ANDREA BADENDYCK

Mimreee

Ok, jeg har bestemt meg, i alle fall 99%. Det blir brunt hår igjen!!!! Bilder fra Februar til Juli i år, før jeg fikk det lyst:Når dere tenker over det, så er vel dere enige om at dette er finere? Som mange sier, så kler man ofte sin naturlige hårfarge best ♥ Håper jeg klarer å få tilbake akkurat den jeg hadde og at jeg blir fornøyd, vil nok være uvandt.

 

- ANDREA BADENDYCK

Read my lips

Veldig mange lurte på hvilken leppestift jeg hadde brukt denne kvelden:

Det er da en utrolig fin leppestift fra The Balm:
Den er rødere enn den ser ut på bildet over, og er veldig fin på! Den sitter lenge, har en lett, deilig mintsmak og har egentlig den perfekte rødfargen. Rød leppestift var virkelig på tide i min sminkepung, det er jo perfekt når man vil pynte seg litt ekstra :D Denne heter Wanted og bruker også en annen fra The Balm som heter Smut. Den ligner veldig på den jeg brukte før og er litt mer til hverdags. Veldig fine begge to, HER er direkte link til alle fargene i "Read my lips" serien! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Dere er gode

Hei!

Tusen takk for alle støttende og snille kommentarer, dere er verdens beste ♥ Skal ikke slutte å blogge, tror ikke jeg tar en pause heller, vi får bare se. I dag var jeg med Helene hjem sammen med Julie. På søndag spilte jeg spiritisme hos Ovidia, noe som funket helt sykt bra, så derfor ville vi prøve det med Helene og Julie i dag. Men vi fikk ingen kontakt hos Helene, så vi ga opp etter et par forsøk. Haha, uff. Var helt SYKT hvor mye det funket på søndag, vi fikk svar på mye og fikk vite mye om ånden. Mange sier at man inbiller seg at glasset beveger på seg, og at man ubevisst gjør det selv, men det er virkelig ikke sant.

Ånden var helt crazy, skrev dialekt (noe vi aldri ville funnet på?) og glasset gikk dødsraskt frem og tilbake. Til og med ut av brettet og mot Henriette engang, da ble vi redde, haha. Men anbefaler ingen å gjøre det, du kan slite psykisk etterpå, være redd for å sove osv. I alle fall IKKE gjøre det alene! Her er noen bilder fra da vi var hos Helene:Munching
Helene ♥


Julie ♥

Hva har dere gjort i dag?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

Travel helgDet har vært lite blogging i helgen, men jeg har nesten ikke vært hjemme. Fredag sov jeg hos Axel og lørdag hos Ovidia. Blir for dumt å sette bloggen foran livet mitt, å unngå å ha det gøy med venner bare fordi jeg må tilfredsstille alle som leser bloggen min ved å blogge 3 ganger om dagen. Jeg er litt deppa fortiden egentlig, føler bare livet mitt er altfor stressende. En skoledag fra 8.15 til 16.00 er hard nok i seg selv, men når jeg har lekser, prøver, trening, venner, driver en av norgest største blogger og kjæreste i tilegg , blir det nesten litt for mye å gjøre på for liten tid. Og at det blir bekmørkt klokken 17.00 hjelper ikke akkurat så mye....

Har tenkt litt i det siste på å kanskje legge ned bloggen, er bare så mye press og er så deprimerende med drittkommentarer om hvor dårlig man er blitt til å blogge osv. Feks i morgen har jeg en stor matteprøve, DERFOR har jeg ikke blogget i dag, kan ikke droppe å øve bare fordi jeg har blogg. Men bare tenk over det, jeg tror dere heller vil at jeg blogger en gang om dagen, enn at jeg slutter helt.. Nei, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Akkurat nå er det for mye! Jeg blir så sliten. Føler heller ikke at det er noe jeg kan velge bort, det eneste er vel bloggen. Det er mer krevende enn mange tror.. Medaljens bakside, eller hva? Nei, nå må jeg legge meg, orker ikke deppe mer. Snakkes ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Jentekveld!

Nå skal jeg på jentekveld til Ovidia. Blogget ikke i går fordi jeg ville ha en dag uten blogg, hvor jeg bare kunne kose meg med Axel uten å tenke på å blogge for en gangs skyld. Var veldig deilig! Husk å besøk bloggen til Axel, bla annet en ny "Axels hjørne" videoblogg er ute ♥ Axelgb.blogg.no! Kos dere masse i kveld, så snakkes vi :)

 

- ANDREA BADENDYCK

NattaaaaNå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, klar til å innta nattesøvnen. Har forresten brukt produktene over siden jeg stripet håret (august) og de er helt fantastiske. Gjør håret silkelykt og lukter veeeldig godt :D Merket heter Moroccanoil, og kan kjøpes på frisørsalonger. Ooog en ting til, jeg har bestemt meg for å farge håret brunt! Veldig sikker iaf... Litt skummelt da, selvom jeg har hatt det mesteparten av livet mitt. Men synes det er så rart å tenke på at jeg har hatt det, som på DENNE videobloggen. Sikkert 95% av dere mente jeg er finere med brunt hår, tenker dere fortsatt det? Dere er de eneste som kan overbevise meg nå, isåfall blir det frisørtime innen to uker :D

Tenkte egentlig bare å ta en siste oppdatering, og nå legger jeg meg. I morgen skal jeg være med Axel, er veldig klar for en kosekveld etter en slitsom uke ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Kos hos Henri

Hei!

Ble litt lei meg over kommentarene på forrige innlegg, bare fordi jeg ikke ville være mainstreem og gjøre noe eget fikk jeg masse slemme kommentarer :( Jaja....

Neida! Jeg og Henriette bare tulla, som mange skjønte etterhvert. Haha, var sykt gøy egentlig! :) Uff, vi så jo ikke ut.... Menmen, fra spøk til alvor. Jeg og Henriette har ikke vært så mye sammen etter vgs, men merker at når vi først er sammen er det utrolig koselig. Vi er veldig like og jeg merker at jeg har savnet henne veldig ♥ Hun er herlig!

Vi hadde det litt gøy isted:

Haha, prøver....


Oh yeah! Hva med uten hender??


Hahahah
Loooove you ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit: Andrea og Henriette

Hei!

Nå er jeg hos Henriette, kjempekoselig. Veldig lenge siden sist, I just love heeer♥ Tenkte å prøve ut "venneoutfit", altså at både jeg og vennene mine viser outfit når jeg er med dem. Hva synes dere om det? Her er mitt:
Jakke fra Carlings // Strikkegenser River Island // Singlett fra Topshop // Veske fra New Look

Henriettes outfit:

Hatt fra Spania // Genser fra Bikbok // Skjerf fra h&m // jakkeoverdel fra Margrit Brandt

Sammen:

♥ 

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

I mørket er alle ulver grå

Hei!

Nå er jeg hjemme fra førpremieren av den nyeste Varg Veum filmen. Det var utrolig gøy, ikke minst å se skuespillerne og alt live:Hehe, følte meg litt taper i det jeg tok dette bildet...... Alt for bloggen.

Plutselig så jeg en redhead i salen og jeg bare: Erre bassa??!?!


Hell yeah!! Koselig å se bassami igjen ♥ 

Axel var ikke så fornøyd for da fikk han ikke ha meg i fred lenger:


Fanny var glad da. Og siden jeg ofte får spørsmål om jeg og Axel har kysset før, tenkte jeg å en gang for alle bevise at JA det har vi xD:10hihihihi, ikke photoshoppet, loooover!!!  Men filmen var UTROLIG bra, og veldig spennende. Elsker Varg veum filmene, de skuffer aldri :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Førpremiere!


Hei!
Nå skal jeg på førpremiere for den nye Varg veum filmen, tar med Axel. Blir sikkert kjeeempekos :D Dere får se bilder i kveld, snakkes! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Utkledning!!

Hej hej!! 

Helene har ødelagt maccen sin, så derfor måtte det bli mobilblogging i går. Er vel bedre enn ingenting? Revyfesten i går var veldig morsom som alltid, men jeg ble litt dårlig så orket ikke være der så lenge. Er ganske død i dag egentlig :( Senere i dag skal jeg og Axel på førpremiere av Varg Veum, det gleder jeg meg skikkelig til! Elsker de filmene, og det blir første gang på førpremiere, så kan bli spennende. Viser dere antrekk før jeg drar, skal visst være pyntet :) Her er noen bilder fra før vi dro i går:

Ida og Helene ♥♥ Ilu

Anntrekk:


Bånd og fake tatoveringer fra Standar // Bluse fra Zara // Shorts fra Levis // Sko fra Topshop
:)) Snakkes senere!

 

- ANDREA BADENDYCK