hits

november 2012

Hjertesmeltere

Heihei!

I dag var jeg, Anita og Bjørn Erik i Kongsberg for å hilse på noen seks uker gamle pomeranianvalper. Jeg vurderer å få meg egen hund siden jeg har flyttet hjemmefra og tror det vil bli den ene av disse! De var for søte, det var helt utrolig. Knøttsmå med masse pels og nydelige personligheter. Vi ville ikke forlate dem, ville helst ta med alle fire hjem, haha. Her er bilder:

Moren til valpene, RosieDen minste av alle, tispe

Haha, valpeattack!

Den søøøteste, de kaller henne for Lotta! Men om hun blir min skal hun hete Molly, tror jeg 

Nydelige eller hva??

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Hvilken størrelse har du i Woolrich jakken? Small

Hvorfor er du aldri med Axel? Jeg er endel med Axel men blogger ikke om det fordi han ikke vil være på bloggen. Han orker ikke bli tatt bilder av og det aksepterer jeg! Var med han senest for to dager siden, forteller ikke alt jeg gjør hver dag og hvem jeg er med på bloggen. Og nei vi er ikke sammen hver dag men det er fordi han har hovedrolle i en serie på Nrk som han bruker de fleste dagene i uken på å spille inn.

Kan du begynne å ha topp 3 forskjellige ting i klesskapet? Ja kan prøve!

Favorittmerke? Allsaints kanskje? Ellers liker jeg Acne godt.

Hvorfor kjøpte du ikke retina modellen? Fordi den kostet 25.000 kr med like stor harddisk som proen. Ser absolutt ikke vits i å betale dobbelt så mye for en tynnere mac med bedre skjerm!


Er søsteren din ofte hjemme? Haha, njaaa.. Hun er ganske travel

Hvor mye bruker du ca i uken? Har ikke helt oversikt, det spørs jo helt om jeg shopper.. Alt fra 2000 til 5000 kanskje

Om det hadde blitt slutt mellom deg og Axel, hadde du skrevet om det på bloggen da? Hadde selvfølgelig gjort det i og med at han har vært så mye på bloggen og at vi har vært sammen så lenge. Men det kommer forhåpentligvis aldri til å skje da :):)

Hvor i Oslo bor du? Øst eller vest? Maja, er vel vest?

Kan du videoblogge mer? Kan prøøøve!

Kan du legge ut innlegg om hva du ønsker deg til jul? Juuupp

Hva koster et Acne skjerf? 800

Er det en snus Anna holder på bildet av dere? Haha, ja

Hvilke effekter pleier du å bruke på pixlr.com/express? Harper og Dorris er mine favoritter

Hvor høy er du? 165-166 ish :)

Hva kostet den adobe pakken? Litt under 3000 kr med studentrabatt

Skal du på jb konsert? Hva slags biletter har du? Jaaa det skal jeg!! Har Golde circle men ønsker diamond. Kontakt meg gjerne om noen har :)

Hvorfor er aldri Axel med på fest osv? Syntes du det er greit å skulle feste og ha det gøy uten han hele tiden? Haha herregud..Axel liker ikke å "feste" så mye, det handler ikke om at han ikke får lov å bli med meg. Dessuten ville han aldri blitt med på et jentevors hvor han var den eneste gutten! Om han vil dra ut får han bare dra ut for min del, poenget er at vi ikke er samme steder fordi vi går på forskjellige skoler og drar ut med forskjellige folk. Og jeg drar jo nesten aldri ut jeg heller, maks en gang i mnd. Skjønner virkelig ikke hva du klager på

Hvilken størrelse har du jakken fra Zara? Small

 Noe mer dere lurer på?

 

 

- ANDREA BADENDYCK


MACBOOK PRO<3<3<3

Heihei!

I dag har jeg fått kjøpt meg en Macbook Pro. Skjermen på min air var jo helt blå og ødelagt, var bare en liten bit igjen på skjermen som ikke hadde blå riper/flekker. I og med at jeg blogger hver eneste dag, flere ganger om dagen, er jeg nødt til å ha en mac som fungerer. Har vært dødsslitsomt å ikke se hva jeg gjør i flere måneder nå og å reparere skjermen hadde kostet 6000 kr + at det kan ta flere måneder, så da fant jeg ut at det er best å kjøpe en ny. Kan jo ikke gå uten mac og aner ikke hvor lang tid det ville tatt fra jeg leverte maccen inn på reprasjon til jeg fikk den tilbake. Dessuten hadde air'en 250 gb lagringsplass, noe som var altfor lite for en som meg, som tar rundt 100 bilder hver dag med speilrefleks og legger inn. Maccen var faktisk helt full, på bare 1 år....  Så nå har jeg fått Macbook pro med 750 gb, altså 3 ganger så mye som jeg hadde før! Utrolig deilig, nå har jeg MASSE plassKjøpte også Office pakken og Adobe creative Suite 6. Sistnevnte inneholder alle programmene vi bruker på skolen (media), som photoshop-illustrator-indesign osv! Utrolig deilig å endelig ha alle programmene vi bruker på skolen, så jeg også kan jobbe med innleveringer hjemme!Og ikke minst øve meg og bli bedre i programmene. Syyyyykt digg!


Om noen lurer på hvorfor jeg kjøpte Pro og ikke Air, så er det fordi jeg trengte størst harddisk og air ikke hadde større enn 250gb. Synes air er diggere fordi den er tynnere men lagringsplass er deffinitivt det viktigste for meg


Bruker dere Mac eller Pc?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Senze of joy

Kjøpte denne puten på Milla Boutiqe på House of Oslo etter skolen i dag! Synes den er så sinnsykt kul, er helt forelsket. Wohooo!!


Likte dere den?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens!

Uff, ble skikkelig dårlige bilder! Er fordi det blir mørkt klokken 3 og når man slutter halv fire hver dag er det jo umulig å rekke lyset. Menmen, er vel bedre enn ingenting 

Jakke fra Zara // Veske fra Céline // Bukse fra Acne // Sko fra Jeffrey Campbell

Like?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

20% på alt fra Glo Minerals

Heiii alle fine😘

Ville bare tipse dere før jeg hopper til sengs om at Coverbrands har 20% rabatt på alt fra Glo Minerals! Glo Minerals er et av mine favorittmerker når det kommer til sminke og jeg har maaasse produkter derifra. Her er mine favoritter:Ta en titt og se om det er noe dere liker selv eller kanskje en potensiell julegave! Dere finner salget HER  (Reklame)

 

 

 - ANDREA BADENDYCK

Bilder fra sommeren 2012 del 1

Hei!

Fikk et utrolig smart tips av en leser, nemlig å legge ut bilder fra sommerferien. I sommer blogget jeg jo på werun og hadde 20.000 mindre lesere, ergo er det mange som ikke har sett bildene fra i sommer. I sommerferien var jeg mye borte, mine beste minner er: Koster med kjæresten i juni, Spania med Tuva i juli, Kypros med Axel i juli og London med min kjære bror i august. Var veldig travel i sommer og tror ikke jeg var hjemme mer enn ca 2 uker, haha! Hadde det utrolig gøy og opplevde mye da. Har så sinnsykt mange bilder at jeg tar flere deler så innleggene ikke blir så lange 

 I Juni var jeg som sagt på Koster i Sverige med familien til Axel i en drøy uke. De har et sommerhus der og det er virkelig verdens koseligste sted! Jeg får bli med hver sommer og det er alltid like stas, er virkelig helt idyllisk på den øyen. Storkoste meg den uken jeg var der, her har dere bilder:

Elsker disse bildene!!

Marcus, fetteren til Axel

Malin, kusnien til Axel

Elmer, hunden til Axel og familien

Hihi søten

:)

Likte dere bildene? Vil dere se bilder fra Marbella, Kypros og London også?

 

- ANDREA BADENDYCK

Kjolehimmelen!!

Nå fremover kommer til utrolig mange annledninger til å bruke kjoler! Vi har julebord, julaften, nyttårsaften og 18 års dag i Januar for min del (wii). Nelly har virkelig et sinnsykt bra utvalg fortiden, flere hundre drømmekjoler! Her kommer mine favoritter som jeg IKKE hadde sagt nei takk til, aaaah, gi meg!!

HER 2 HER 3 HER

HER 2 HER 3 HER

HER 2 HER 3 HER

HER 2 HER 3 HER

HER 2 HER 3 HER


HER 2 HER 3 HER

Likte dere kjolene?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

iPhone 5 Denne herligheten kom til meg for noen dager siden! Var på tide med ny telefon, ettersom jeg har hatt min iPhone 4 i to år nå. Jeg er sååå fornøyd, den er mye finere! Den er veldig tynn i forhold, veier myyye mindre og er litt lenger. Ellers ser jeg stor forbedring på skjermen, kvaliteten og lyset er tusen ganger bedre. Og kameraet er dødsskarpt, fikk helt sjokk! Den er også veldig rask og elsker designet! Hadde svart iPhone 4 og elsker at jeg nå har hvit iPhone, synes de hvite er mye finere. Wiii, elsker den!!

Har dere iPhone 5?


 

- ANDREA BADENDYCK

Fremme i Trondheeiiim

Heiaaa

Haha neida. Da er vi fremme i Trondheim! Flyturen gikk altfor fort, elsker å fly og bare etter sånn en halvtime i luften skulle vi plutselig lande. Har nesten ikke vært noe annet sted i Norge enn Oslo, bare sånne steder som fredrikstad, tønsberg, drammen, hafjell++. Så har aldri tatt innlandsfly! Er gøy å se litt annet av Norge og, Trondheim sies jo også å være en veldig fin by. Har ikke fått sett så mye enda men i morgen skal vi inn til sentrum, titte litt i butikker og spise suuushi. Om noen av dere bor i Trondheim og ser meg er det bare koselig om dere kommer bort!! Nå er vi hos Emilie, en veninne av Anna. Vi bare slapper av og koser oss :)

>Bjørn Erik<

>Anna<

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Jeg elsker

 Pepsi max med isbiter.. Helt avhengig! Pepsi max er nesten det eneste jeg drikker

 Kjæresten miiin

 Dyr! En grunn til at jeg har hamster, kanin og hund! Kunne gjerne tenkt meg fler og, haha

 Å reise. Det er det beste jeg vet, vil dra over hele verden

 Shopping, aaah, trenger jeg å si mer?

 Være med venner, jeg er veldig sosial av meg og trives ikke i mitt eget selskap (haha)

 Sleepovers/kosekvelder/hytteturer

 Superchips med paprika 

 Å sove lenge

 Julaften, stemningen på julaften kan ikke sammenlignes med nooe

 Å gi gaver/overraske venner, familie og kjæresten

 Bloggen! Hadde ikke hatt et liv uten, haha. Love u

 Brødskiver, spesielt med leverpostei eller nøkkelost. Det eneste jeg spiser fortiden nesten, haha

 Å sole meg og bli brun

 Ta bilder

 Interiør

 SUSHI

 Doughnuts, aah det er himmelen det! Sjeldent jeg unner meg det for klarer aldri å bare spise en når jeg først er i gang

 Å sitte i bilen på vei til flyplassen. Elsker det, da har man noen gode minner i vente!

 Ferier (skolefri er det beeeeste)

 Åpne pakker

 Designervesker

 Følelsen når du får tilbake en skikkelig bra karakter

 Bli kjent med nye mennesker

 SYDEN! Elsker sol og varme

 Søte bloggkommentarer

 Spiste ute

 Musikaler

 London! Shopping heaven.. Den følelsen når du akkuratt er kommet til London og står i Oxford street for å sjekke ut alle butikkene

Hva elsker dere? Noe av det samme som meg?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Sunn og god kveldssnacks på 2 min

Det du trenger:

Soya sauce (jeg foretrekker denne fra Kikkoman)

Fersk salmalaks

Det du gjør er å dele opp ca halve salmalaksen i tynne, delikate skiver. Deretter heller du litt soyasauce i en skål og snacksen er klar!Mmmm.. For en sushi-elsker som meg smaker dette fantastisk! Prøv! 

Vil dere ha flere mat-tips på bloggen fremover?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

NIKEDa skal jeg sette i gang med treningen dere! Har så lite energi om dagene så håper og tror det vil hjelpe å begynne å trene. Skal også sette i gang med et sunt kosthold, det burde bli lettere nå enn før. Enkelt og greit fordi jeg har flyttet for meg selv ergo kjøper jeg min egen mat og lager mine egne middager. Ingen unnskyldninger! Bestillte nettop det dere ser på bildene ovenfor, alt fra Nike. Treningstøy gir SÅ mye motivasjon og jeg har lenge hatt lyst på gule Nike free run, så da ble det til at det andre også skulle matche skoene. Løpejakken er perfekt til å løpe ute med, nå som det er kaldt! Og treningsbag har jeg aldri hatt... Dette blir så gøy. jeg er skikkelig gira. Jeg SKAL klare det, tenk den mestringsfølelsen. Støvet på Elixiakortet skal tørkes bort og usunn mat på kjøkkenet skal kastes! Haha. Vil dere jeg skal blogge om hvordan det går, legge ut sunne matretter, treningsbilder osv? Bli med dere og, er ikke noe annet å gjøre i disse kalde, mørke novemberdagene 

Alt det gule (haha) er fra Ebay + baggen. Tightsen finner dere på HER og sportsbh-en HER!

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Skoleskoleskoleskole

.. Kan dø. Haha, jeg er så umotivert! Har virkelig ingen energi nå i mørketiden, vil bare sove bort hele vinteren. Æsj, derfor kan jeg ikke bo i Norge når jeg blir eldre. Skal halve året hvert år bare være en dritttid, hvor du bare hater livet, ikke gidder å gjøre en dritt, bare ligger inne og sover og venter på våren/sommeren? Det er jo faktisk skikkelig bortkastet tid av livet.. Hmm. I dag har jeg ikke gjort noen ting, fordi jeg er sur, fordi det ble bekmørkt halv fire. Positive meg!  Skal jobbe med en presentasjon, selvom jeg sikkert ikke starter før om 2 timer. Wohooo flinka! Slik ser jeg ut i dag:

Chilleklær, ikke noe dagens outfit i dag nei

Ellers skadet jeg fingeren som dere ser på bildet over! Skulle skjære opp et lokk på en boks med istepulver fordi jeg ikke gadd å hente saks, tok bare en svær skarp kniv som var den første jeg fant! Smart! Klarte å ta litt for mye i så jeg kuttet gjennom hele boksen og halve fingeren min. Fikk DET dype kuttet, så inn i knoklene i fingeren og det fossblødde. Pyse som jeg er fikk jeg dødspanikk, synes det var så sinnsykt ekkelt! Så jeg begynte å hyperventilere og plutselig ble alt helt sort, søsteren min hjalp meg heldigvis med å tørke bort blod og sette på plaster i mens jeg hadde svimt av og lå der og så døden i øynene. Æsj, helt jævlig opplevelse!

Her er lille Olligullet, lover han elsker meg, han bare ser ikke sååå fornøyd ut:

Haha

:) 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Blogganbefaling

Hei dere! Ville bare anbefale dere en utrolig bra blogg som kanskje ikke alle har lest før. Jenta bak  bloggen heter Eirin, hun er dødspen og er 18 år fra Bergen. Hun blogger om hverdag, mote og mye trening og kosthold. Hun legger ut masse sunne oppskrifter og å lese bloggen hennes gir meg skikkelig treningsinspirasjon! Fant bloggen hennes helt random da jeg søkte på noe om sunnhet/trening på google og siden det har jeg lest den fast. Følger henne også på instagram! Dere burde besøke bloggen hennes, det er en blogg som fortjener masse oppmerksomhet og som dere vil elske. Dere finner den HER 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK 

Verdens beste venn

Hei alle baderns lesere!

 

Jeg vil bare si hvor mye jeg setter pris på Andrea som en av mine aller beste venner. Hun er en helt unik person som man alltid kan ha det utrolig koselig sammen med, og jeg bare elsker måten hun er på! Hun er virkelig en helt fantastisk jente som er verdt å beholde som en bestevenn. Vi startet i samme klasse på Brannfjell i 2008 og har vært bestevenner siden den tid. Vi fant kontakten utrolig lett, og fant ut at vi var heeelt like når det kom til humor og personlighet. Jeg vet på en måte ikke helt hva jeg skulle gjort uten en venn som henne? Hvem skulle lyst opp hverdagen min? Og hvem skulle jeg hatt det morsomt sammen med?

Det er faktisk ingen som kan måle seg med henne. Hun tar seg ikke så sykt høytidelig som mange andre jenter, og tørr å drite seg ut uten at det skulle blitt noe gjort noe for henne. Og det er sånn vi gutter liker! Hver gang vi er sammen så går tiden så fort at vi nesten ikke skjønner hva som har skjedd, og vi husker ikke en gang alt vi har gjort på den lange tiden vi har vært sammen, haha. Hun er en utrolig søt jente og jeg unner henne alt godt her i livet. 

Er det en person jeg kan stole 110% på så er det Andrea, jeg forteller henne alt og jeg vet at hun ville holdt på mine hemmeligheter uansett hva det skulle ha vært. Hun er en fantastisk god støttespiller og det merket jeg når jeg var veldig syk i sommer. Hun gjorde virkelig hva som helst for at jeg skulle ha det bra og hjalp meg uansett om det skulle være noe DET er en god venn. Jeg elsker måten DU er på og at du er en helt spessiell jente som jeg ikke vil miste. Jeg er utrolig glad i deg beste og jeg håper på å ha deg som en bestevenn resten av livet! Setter utrolig stor pris på deg. 

En ting å se frem til nå er helgen! Da skal vi til Trondheim å ha det drit fett sammen, gleder meg utrolig mye til en helg med deg og andre gode venner. Love you bestie. Dette innlegget er forresten skrevet av Benny! Besøk bloggen min HER, HER, HER  I love you

Hva synes dere om innlegget?

 

 

Love →BENNY

The perfect bags

Hei!

Som dere sikkert har merket er jeg over gjennomsnittet interessert i designervesker. Har ikke sååå mange enda men håper på at samlingen blir større og større etterhvert. Vesker er det beste jeg vet å invistere i, enkelt og greit fordi de kan brukes året rundt og gjerne samme veske hver eneste dag om man vil det. For eksempel en kjole er det begrenset hvor mange ganger du får brukt i og med at det er sjeldent anledninger og ikke minst at du ikke kan bruke samme kjole 3 ganger på rad etter hverandre om dere skjønner? Jakker også kan man bruke etter årstid og klær blir man fort lei av og ja.. Nei, vesker er virkelig min greie! Er så mange vekser jeg har lyst på, her er mine drømmevesker for øyeblikket: 

 Mulberry og Philip Lim

Céline, Proenza Schouler og Balenciaga Chanel og Prada 

Materialistisk lykke Hvilken veske er din drømmeveske?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Hvordan lager du vitløkssmøret du bruker til biffen? Først tar jeg bremykt i en kopp og venter til den har fått romteperatur. I mens kutter jeg opp to vitlødsfedd i mikroskopiske biter, tar det i og drysser over med en del havsalt. Tok også i litt vitløkskrydder men det trenger du ikke. Til slutt tar du smøret i kjøleskapet til det er kaldt og hardt.  Blir syyykt godt, må prøves!

Bruker du chocolate milk eller chocolate i sjokoladepudderet fra Too faced? Chocolate, elsker det!

Hvilken mascara bruker du? Loreal one million lashes, den gullmascaraen. Den er verdens beste, har brukt den i maange år

Hvilken størrelse har du i Karen Millen jakken? 36

Hvorfor var dere bloggerne sammen i helgen? Fordi alle skulle på Chris Brown og vi kjenner hverandre, når Sophie og Anna først er i Oslo er det jo gøy å møtes!

Kan du lage video av leiligheten din snart? Skal gjøre det så fort den er klar men det er mye igjen, har ikke klesskap enda engang, haha

Hva slags plasser hadde dere på konserten? Ståplasser.. Så ingenting fordi jeg er så liten og stod langt bak, haha! Må bli golden eller diamond circle på JB

Bruker du rettetang isåfall hvilken? I blant, elsker når jeg har rett hår men orker ikke gjøre det hver dag. Jeg bruker denne:

Hvordan er det å ha flyttet hjemmefra? Veldig deilig! Tenker egentlig ikke så mye over det siden jeg bor med søsteren min og det var hun jeg var mest med hjemme. Men er veldig rart å måtte gjøre alt husarbeidet, var ikke vant til å gjøre noe hjemme fra før, levde litt med "tjenere" merker jeg, haha. Er litt kjipt å vaske klær, ta inn og ut av oppvaskmaskinen, vaske, støvsuge+++ Men det går fint! Er også litt rart å ikke ha noen som maser på at man må rydde rommet eller feks rydde etter seg når man har spist. Men jeg er en ganske ryddig person, heeeldigvis, så leiligheten ser ikke så aller værst ut :)

Kan du lage et innlegg om hva du ønsker deg til jul? Deet kan jeg!

Snakker du og Axel hver dag? Som oftest, men kan gå dager hvor vi ikke snakker og :)

Hvor er sengen din fra? Selve sengen (madrassene) er fra IKEA og gavlen er fra Living. Skal vise dere hele sengen min med speilrefleksbilder snart :)

Hvilke extentions bruker du og hvor langt hår har du egentlig? Har 50 cm fra før og extentionsene er 60 cm, bruker de mest for å få et fyldigere hår. Jeg bruker teip-extentions fra Hendrix og er veldig fornøyd!

Hvor har du kjøpt den grå koppen med hjerte på? Traktøren i bogstadveien

Skal du ta friår etter vgs? Deffinitivt! Tenker å reise over alt i verden og ta med dere via bloggen :D

Hvilket program redigerer du bildene dine i? iPhoto og pixlr.com/express

Hvor stor er leiligheten din og er den over 2 plan? Den er 110 kvadrat så den er stor og ja den har to etasjer. Underetasjen er på en måte bare min hvor jeg har soverommet mitt som er veldig stort, to bad, stue og andre smårom + ganger. Oppe er det enda et soverom som er søsteren min sitt, bad, stue, entrè og kjøkken!:)

Er det lenge siden du kjøpte skoene og hva heter de? Kjøpte de for 1 år siden av Julia Nyland faktisk, haha. Vet ikke hvor lenge hun hadde de :) De heter Acne Hybria Wedges

Noe mer dere lurer på?

 

- ANDREA BADENDYCK

Ukens leser

Heihei!

Da har jeg startet med ukens leser, skal prøve å ha det hver mandag. Man blir ukens leser enkelt og greit ved å kommentere ofte på bloggen min! Setter veldig pris på kommentarer og vil gjerne belønne de jeg legger merke til ofte kommenterer. Denne uken ble det søte Katrine! Tusen takk for alle de koselige kommentarene du gir på nesten alle innlegg jeg legger ut og har lagt ut i lang tid 

Sjekk ut bloggen hennes HER 

Hva synes dere om at jeg starter med ukens leser?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Med beste bennibooo

Heihei!

Nå er Bjørn Erik hos meg, tror han har vært her nesten hver dag siden jeg flyttet, haha. Jeg er så sinnsykt selskapssyk, har bare vært en dag siden jeg flyttet hvor jeg ikke har hatt besøk... Men det er koselig da! Benny har laget seg nudler og nå sitter vi å ler og koser oss! Koselig bestevenn kveld

Hahahha, eeew


Sunne i dag jaaaaa
Hva gjør dere i dag? 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

INSTAAA

Hei!

Ville bare si at dere gjerne må følge meg på instagram, som er min absolutt favoritt app på iPhonen! Oppdaterer flere ganger daglig og bildene som kommer der er bilder som ikke kommer på bloggen 

Heter bare andreabadendyck der! 

Fler som bruker instagram? Hva heter dere der?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

SOLE MATE

Mange har spurt om hvilken neglelakk jeg har brukt den siste tiden og det er da denne fra Essie! Eeelsker den virkelig, den vinrøde fargen er utrolig fin. Essie neglelakkene er de beste når det gjelder kvalitet- altså Chanel neglelakkene holder jo 1 dag før neglelakken begynner å falle av i mens Essie holder seg fin i minst en uke fra du tar den på. Anbefaler alle denne neglelakken, fargen heter Sole mate og kan kjøpes på bla. VITA

Fler som elsker Essie neglelakkene?

 

 

- ANDREA BADENDYCK 

Julgave kampanje hos Coverbrands

Hei!

Er det noe som er vanskelig, så er det å finne julegaver. Spesielt når det ikke skal koste for mye men samtidig være en fin gave. Når det gjelder jenter kan vi vel alle si oss enige i at å få sminke i julegave aldri vil være en skuffelse? Nå har Coverbrands et stort julesalg med sminke og annet hvor det er 15-50% avslag på produktene. Da er det masse penger å spare og du vet at veninnene dine vil bli kjempefornøyde! Jeg skal deffinitvt utnytte dette salget til å kjøpe julegaver, såå mye fint til en billigere penge! Noen av mine favoritter i julekampanjen:

Dere finner disse og alle de andre produktene i julekampanjen HER  (Innlegg i samarbeid med Coverbrands)

 

 

 - ANDREA BADENDYCK

Kupongkode.com

- Alle rabattkoder på et sted

Hei!

Tenkte å tipse dere om en genial side, nemlig kupongkode.com! Denne er perfekt for oss som elsker å shoppe og her er det mye penger å spare! Her kan du samle opp poeng ved å verve medlemmer + og de poengene kan du veksle ut i gavekort. Ellers har de masse rabattkupponger på supre nettbutikker som Nelly.com, Heppo, Ellos, Bli vakker, Apple store, Cdon ++. Supersmart! Regner med at mange av dere har hørt om tjenesten og kanskje også bruker den, for den har eksistert i 5 år. Det er gratis å være medlem og dere kan resigstrere dere via denne lenken: http://www.kupongkode.com/registrer

Reklame

 

 

- ANDREA BADENDYCK

CHRIS BROOOWN

HEY! Nå er vi hos meg og vorser før Chris Brown. Bjørn Erik Sophie Elise og Annais er her og + venner! Vi skal dra sammen, regner med at flere av dere er der? Kom gjerne å hils!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Kosefredag

Hei mine beste!

I dag har jeg vært med bassa og nå skal jeg til Axel. Gleder meg, tror det er 2 uker siden sist jeg var der. Vi skal vel spise litt godteri og leie film som vanlig! Å ha kjæreste er det koseligste i verden  Slik ser jeg ut i kveld: Cardigan fra Allsaints og skjerf fra Malene Birger. Ønsker dere alle en kjempefin fredagskveld  

 

 

- ANDREA BADENDYCK

LEXINGTON<3Dagens innkjøp! Er sååå fornøyd, Lexington har virkelig SYKT mye fint. Skulle gjerne hatt alt i butikken men det er desverre veldig dyyyyrt! Kjøpte en grytevott, badehåndkle, håndkle til å tørke seg på og sengetøy 

Likte dere det?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

BASSEKOS

Hei!

Nå er jeg med verdens beste Fanny. Er såå koselig å være med henne, det er bare helt sykt hvor like vi er. Vi er virkelig sjelevenner, utfyller hverandres setninger og klikker 100%!Har det ikke så bra med noen som når jeg er med bassa. Dere må huske å lese bloggen hennes, den finner dere  ->HER?<- Vi skal begynne med life as bassaene igjen, kom gjerne med forslag om hva dere kunne tenke dere vi skal ha videoblogg om! Og i helgen skal vi ta bilder så vi kan få nye headere, elsker å bytte ofte! Nå har jeg laget biff (naaam), bassa gadd selvfølgelig ikke hjelpe til som vanlig men hun er en søt så da lagde jeg maten. Det var såå godt, nam. Nå ser vi på frustrerte fruer og hun skal overnatte  Elsker deg! Som sagt, husk å les Fannys blogg HER HER HER 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Usikker på hva du skal ønske deg til jul? Et lite tips!

Hei!

Selv bruker jeg teipextentions. Har ganske langt hår selv men bruker det for å få det litt lenger og tykkere! Jeg er kjempeglad i håret mitt og vil aaaldri slutte med extentions. Men teip-extentions er dyrt og er trolig noe de færreste har råd til eller vil prioritere å bruke pengene sine på. Koster rundt 7000 kr å sette på hår.. Derfor tenkte jeg at tipset jeg kommer med nå kunne vært smart! Luxushair som selger clip on extentions (som Sophie Elise har), har et stort salg nå i November, de har fri frakt og man kan også bestille nå og betale i februar. For å få det til julaften må man bestille senest 14 desember og om du er usikker på hvilken farge som passer din så vil luxushair gjerne hjelpe deg om du sender en mail. I og med at det er mye billigere nå (og billig fra før) er det en fiiin gave å ønske seg til jul. Langt, tjukt hår er såå fint!

Gå inn på Luxushair.com for å ta en titt!  (Innlegg i samarbeid med luxushair)

Bruker dere løshår? Clip on eller teip? 

 

 

 - ANDREA BADENDYCK

ELLOS HOME

Heihei!

I og med at jeg nettopp har fått leilighet, er jeg veldig på utikk etter interiør. Elsker det virkelig, synes det er såå gøy!! Har funnet masse fint på Living, Ikea, Lexingtion, Kremmerhuset osv! Men liker egentlig bedre å finne ting på nettet, istedetfor å lete etter den perfekte gjenstanden i store butikker. Fikk for litt siden tips om Ellos home, en side jeg aldri har vært på før. Der var det sykt mye fint interiør, mye til en billig penge! Har sittet å sett gjennom i timesvis og laget kollasjer så jeg husker hva jeg ønsker meg. Vurderer faktisk å ønske meg møbler til jul (haha)! Når jeg først lagde kollasjer kan jeg like gjerne vise de til dere! Her er mine favoritter:

Saueskinns pute HER // Metallic pute HERTre til å henge yttertøy på HER // Lenestol HER // Stige til å ha ting på  HER Sølvbokser HER // Lykt HER Baderomsmatte HER // Saueskinn  HER // Gulvlteppe i ull HERTaklampe HER // Bordlampe HER // Reinsdyrskinn  HERSittepall HER // Skobenk HER (denne skal jeg kjøpe!)Dyne/putetrekk HER // Dyne/putetrekk  HER //  Dyne/putetrekk HER Sofabord HER // Hylle til å ha blader/aviser i HER // Speil HERLysestake HER //  Ramme HER // Trappetrinnskrakk HER

 Håper dere likte dette innlegget og fikk litt inspirasjon, tok laaang tid  Har du en favoritt av det jeg la ut?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Julie på besøk

Hei!

I dag hadde vi prøveeksamen / heldags i medier og kommunikasjon. Det gikk ganske bra men var sykt sliten på slutten og helt uklar i hodet, jeg blir alltid det på heldagser etter å ha sittet i 5 timer å glodd på en skjerm uten pause. Har faktisk og har hatt en skikkelig stressende uke.. Mandag hadde vi engelsk tentamen, i går var det forberedelses dag til medier tentamnen i mathallen hvor vi skulle ta rundt 200 proffe bilder å bruke til oppgaven som vi skulle få i dag. I morgen er det hviledag mens på fredag skal jeg presentere produktet mitt som jeg har laget under en embalasjeoppgave i mk. Sykt vanskelig.. Må bruke masse fagord og forklare hvorfor jeg gjorde ditt og datt, hvordan blabla. Gruer meg allerede, haha.. Nå har jeg Julie på besøk og vi spiser suushiiii. Koselig!

Hahah, se på Shandie.... SÅÅ trøtt!

Julie har også blogg, les den HER 

 

 

- ANDREA BADENDYCK 

VERDENS BESTE LESERE<3

ÅÅÅ, dere gjør meg så glad! Tusen takk for alle de nydelige kommentarene deres, har lest gjennom alle 400+ Utrolig deilig å vite at det er fler av oss, faktisk overraskende mange! Håper dere vet hvor mye jeg setter pris på dere, DERE er grunnen til at jeg blogger. Dere er som venner jeg ikke personlig kjenner, men som jeg vet at jeg alltid har. Kommer til å sovne med et smil om munnen, føler meg så mye bedre! Tuusen takk igjen 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Bare noen tanker..

Nå skal jeg skrive et lite tankeinnlegg for en gang skyld. Jeg gjør det aldri, fordi jeg ikke "orker". Det er problemet mitt, akkuratt det, å orke. Jeg føler hver eneste dag at jeg ikke har noe energi, jeg vet jeg må gjøre ting, men jeg bare drøyer det. Det er alltid sånn. Det har blitt et problem med feks skolen. Så fort vi har noe på skolen, som en fremføring, prøve eller innlevering bare drøyer jeg det så mye jeg kan. Jeg klarer ikke være så strukturert bare. Jeg tenker alltid sånn: Når vi skal ha den historieprøven skal jeg øve lenge i forveien og gjøre det skikkelig bra. Men nei, det skjer ikke. Jeg drar alltid hjem etter skolen dagen jeg har prøve, men det blir bare til at jeg tenker "skal bare se litt på tv først- blogge litt først- slappe litt av- lage mat" osv. Plutselig er klokken 11 på kvelden og jeg har fortsatt ikke startet. Innleveringer drøyer jeg alltid sykt, mange ganger leverer jeg ikke engang, fordi jeg bare føler at jeg ikke orker. Det er så dritt!

Og om vi skal ha presentasjon så orker jeg ikke lage den, så plutselig sitter jeg der kvelden før og ser at jeg ikke har sjangs til å bli ferdig. Da bestemmer jeg meg for å være "syk" den dagen, og heller jobbe med den i helgen, noe som selvfølgelig ikke skjer. Jeg er så lei av det skal være sånn! Hvorfor er jeg så lat, umotivert og ustrukturert? Samme med rommet mitt, tenker alltid "Orker ikke rydde i dag, gjør det i morgen". Eller når jeg lager mat, orker ikke rydde etter meg. Hvorfor orker jeg ingen verdens ting? Og når jeg er på skolen så orker jeg for det meste av tiden ikke å gjøre noen verdens ting. Jeg bare sitter på mobilen og venter til det er friminutt, kaster bort den tiden jeg kunne brukt på å jobbe. Har null motivasjon, føler meg bare trøtt og vil helst dra hjem så fort som mulig. 

Blir egentlig litt lei meg av å tenke på det. Føler alle er så flinke og får gjort ting utenom meg, som bare er helt død døgnet rundt. Føler jeg er en dårlig person, føler jeg skuffer alle rundt meg og ikke minst meg selv. Jeg vet ikke en gang om det er noe jeg kan gjøre med det, vet ikke om jeg klarer. Vil heller ikke godta at det bare er sånn det er, for jeg skulle virkelig gjort alt jeg kunne. Jeg skulle ønske jeg kunne vært den personen som spiste bare sunn mat, stod opp 10 i helger, alltid så bra ut, trente flere ganger i uken, alltid hadde ryddig rom, alltid leverte ting i god tid på skolen, øvde på prøver lang tid i forveien osv. Men jeg klarer det bare ikke.. Jeg er ikke noe super-menneske. Vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette, for har ingen konklusjon på det. Hva tenker dere? Fler som er sånn? 

 

- ANDREA BADENDYCK

Yes, please

Knits er favorittplagget om vinteren, disse var så fine! Grå til venstre HER // Sandfarget i midten HER // Mørk til høyre HER

De perfekte nyttårskjolene, har hørt de til og med er enda finere på. Har tenkt til å bestille den sorte! Den blå finner dere HER // Den sølve HER // Den sorte HER

Kjolen til venstre er jeg helt forelsket i, denne MÅ jeg ha! Den finner dere HER og den andre kjolen finner dere HER

Guuud så fine pumps! Har klikket hjem de første til venstre. De finner dere HER // De sølve finner dere HER // Pumpsene til høyre finner dere HER

Noe som falt i smak?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

3 leppestifer- en favoritt?

Heiheihei:D:D

Aaah, da har vi endelig fått internett i leiligheten! Er snart to uker siden jeg har hatt internett så det føles helt fantastisk. Lover masse bra innlegg fremover, gir ekstra mye motivasjon nås om jeg er i egen leilighet. Skal begynne med masse mattips fremover, det blir gøy.

Men over til hva dette innlegget skal handle om. Nå tenkte jeg å vise dere tre kjempefine leppestifter og så kan dere se hvilken dere synes var finest! Her er de tre:Burgunder til venstre finner dere HER ( Kissmylips) // Rosa i midten finner dere HER (Taffy) // Knæsj rød til høyre finner dere HER (Mia Moore). Nå er det salg hos Coverbrands med 20% avslag på alle leppestiftene!

Knæsj rosa på meg:Knæsj rød på meg:Burgunder på meg:Liker best burgunder selv, synes jeg kler mørke farger bedre enn lyse. Hva synes dere??? (Innlegg i samarbeid med Coverbrands)

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Gårsdagen

Hei!
I går var Bjørn Erik hos meg og gjett hvem han tok ned seg? Hans søte lillesøster på 9 år, Kristine! Vi så på Pippi, fikset litt sminke og hår på Kristine fordi hun hadde så lyst og så kjøpte vi sushiiii! Veldig koselig søndag<3

Se så nydelig! Nå skal jeg på skolen og ha engelsktentamen..... Ikke gøy, er så sliten. Ønsk meg lykke til:)- ANDREA BADENDYCK

Kos med Ada

Hei!
I går var Ada hos meg, Bjørn Erik kom også en tur senere på kvelden. Jeg og Ada lagde biff av indrefilet, det var helt sykt godt! Vi lagde også det diggeste vitløkssmøret til, maten ble helt himmelsk. Må lage det minst en gang i uken fremover, namnamnam!

Ada sov over og vi så The Holiday før vi la oss. Den er så søt! Kjempekoselig dag:) Får forresten Internett på mandag, det skal bli deeeilig. Frustrerende å ikke få blogget... Noen bilder fra i går:

Dagens frokost! Naaam:) Foresten: Er mobilblogging bedre enn ingen blogging eller skal jeg vente med å blogge til mandag? Ha en fin lørdag, kjære lesere. Jeg skal kose med med Axel!

- ANDREA BADENDYCK

Endelig med bassegullet igjen

Hei!

Nå er jeg hjemmehjemme (hos foreldrene mine, wææ rart å si det). Enkelt og greit for å få blogget + å ta med meg lille bassegullet. Er bare 3 dager siden sist jeg så henne men føles ut som en evighet. Derfor skal jeg ta henne med hjem i kveld og ha henne i leiligheten over helgen. Blir koselig med Shandie tassende rundt og som en liten kosegris i soffaen om kveldene igjen! Madicken (søsteren min) er borte i kveld så da kommer Fanny så jeg slipper å være helt alene. Hun har ikke sett leiligheten min enda + at det er lenge siden sist så det blir utrolig koselig Verdens beste og nydeligste hund 

 

 

 - ANDREA BADENDYCK

07.11.2012

Får kaninen din sitt eget rom?? Ja, det har han hatt fra før og :)

Kan vi se bilde av søsteren din? Hvor er den hvite komoden fra?

Ikea

Hvorfor er du ikke så mye med Axel lenger? Han spiller jo inn Øyevitne så han har ikke tid i hverdager, men det går veldig fint. Vi møtes hvertfall en gang i helgen:)

Hvordan klarer du å se Axel så sjeldent? Det er jeg veldig vant til og synes bare det er bra. Er en veldig travel person selv og har mye å gjøre! Det at vi ikke møtes så mye gjør at jeg får mye tid til å være med venner, noe som betyr veldig mye for meg. Det dummeste man kan gjøre er jo å være med kjæresten hver dag, ditche alle vennene og plutselig blir det slutt- da sitter du der helt alene....

Hvordan blir det å bo uten Shandie? Blir trist, kommer til å savne henne. Men vi får "låne" henne så mye vi vil så da går det bra 

Kan du lage film av leiligheten når den er ferdig? Selvfølgelig, det skal jeg gjøre!

Hvor har du kjøpt sengegavlen din? Living

Hva heter Parajumper modellen din? Kodiak i fargen Sage

Flytter du alene eller bor du sammen med noen? Bor sammen med søsteren min og det er veldig betryggende og koselig 

Hva synes foreldrene dine om at du har flyttet ut? De synes det er trist men de forstår meg jo, og jeg er en veldig selvstendig person som tar gode valg så da vet de at det vil gå bra. Vi møtes jo masse ellers + at søsteren min passer jo på meg, er ikke alene.

Hvilken modell er Woolrich jakken din? Den het luxurymodellen, tror jeg..

Handler du mye på nett? Ja, endel! Da finner jeg klær jeg virkelig liker

Når begynner Axel å blogge igjen? Mest sansynlig på nyåret for da er han fedig med innspillingen

Hvilken strl har du i Acne skoene? 38

Kan du lage et innlegg om julegavetips til kjæresten? Det kan jeg!

Kan du lage et innlegg om hva du bruker på leppene dine? Jupp

Hvor lenge og hvor ofte tar du sol? Tar det ca annenhver uke i en halvtime

Hvilken vgs går du på? Ullern

Blir du sponset av kremmerhuset? Nei

Hvor får du alle pengene fra i og med at du nå har egen leilighet og alt du kjøper? Tjener penger på bloggen og det har jeg gjort i snart 2 år. Har vært flink til å spare så det gjør at jeg har råd til leilighet!

Har leiligheten to etasjer? Jupp, det er veldig deilig.

Hvor gammel er søsteren din? Har dere hvert deres bad? Hun er 20. Ja vi har vært vårt bad + et ekstra, men tror vi skal bruke det som vaskerom 

Hvilken strl har du i den beige strikkegenseren fra Zara? M

Beklager om svarene var litt korte men er på skolen og har dårlig tid! Har desverre ikke fått nett i leiligheten enda så da måtte jeg gjøre det her. Spør i vei om dere lurer på noe mer 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Besøk av beste!!

Hei!

I dag våknet jeg med skikkelig smerter som tydet på urinveisinfeksjon. Har hatt det et par ganger før og det er jo helt jææævlig. Dro på skolen selvom men måtte dra igjen bare etter 30 min fordi det var så sinnsykt vondt. Måtte dra rett til legen og fikk bekreftet at det var det jeg hadde fått. Nå har jeg fått antibiotika og kjenner at det har begynt å hjelpe allerede! Æsj, urinveisinfeksjon er sååå vondt!

Var hjemme og trøstet meg selv med godteri da jeg fikk melding av bjørnis om han kunne komme bort å se på leiligheten. Ville gjerne ha sykebesøk så da kom han bort en tur, var utrooolig koselig som alltid. Han er så søt, ble helt giiira av å se leiligheten og begynte nesten å gråte. Hahaha, aaw! 

Noen bilder fra i dag og noe av leiligheten sålangt: 

Sengegavlen Gangen fra kjellerstuen til rommet mitt

Rommet til Oliver! Skal sette opp et gjerde slik at han kan være på hele det rommet når jeg er på skolen. Skal også legge et teppe under så han ikke sklir (eller ødelegger gulvet, haha). Og så skal jeg sette inn masse leker, hus og ting han kan gnage på. Bortkjemt liten søtnos 

Kjellerstuen og rommet til Oliver til høyre

Stuen fra Olivers rom

 

En smule bortkjemt


Verdens søteste Ollibolli

Husk å besøk bloggen til Bjørn Erik HER 

Om noen lurer er grunnen til at jeg får blogget at jeg er hjemme. Paps har nemlig bursdag så jeg og sis er her på familiemiddag. Koselig! Vi snakkes

 

 

 - ANDREA BADENDYCK

I LOOOOVE....

Nelly! Aaah, drømmer meg helt bort, de har FOR mye fint. Her er dagens I want:

Lang svart finner dere HER // Beige kort finner dere HER // Svart kort finner dere HER (ELSKER de nye, korte modellene. Sykt fine!)

 

Svart kåpe finner dere HER //  Armyjakke med skinnarmer finner dere HER // Kul skinninspirert jakke finner dere HER

 

Burgunder knit til venstre finner dere HER // Burgunder skjerf dinner dere HER // Burgunder knit til høyre finner dere HER

 

Svart knit med glidelås bak finner dere HER // Grå knit finner dere HER // Hvit knit finner dere HER

 

Camelfarget knit finner dere HER // Genser med tigerhode finner dere HER // Grå genser med stjerner på fra Wildfox finner dere HER

 

Søt svart og hvit kjole finner dere HER // Søt nude og hvit kjole finner dere HER // Hvit blondekjole med kul rygg finner dere HER 

 

Sølv paljettkjole finner dere HER // Svart kjole med sølvdetaljer finner dere HER // Sølv kjole med lange armer finner dere HER (annonselenker)

 

Noe du likte?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Feirer!

Da ligger vi godt plantet i stuen oppe, har kjøpt inn maccernmat, satt på solsidan og til og med Oliver er på plass:):) Utrolig koselig, føles fantastisk å ha flyttet hjemmefra. LYKKE

Første natten i leiligheten!!

Hei!

Ville bare si i fra om at fra nå sover vi i leiligheten, tjoheiii. Men mangler fortsatt seng, fikk kun tak i sengegavl. Så da blir det til at jeg overnatter hos søsteren min frem til tirsdag hvor jeg har avtalt med mams å kjøpe seng! Men vi har ikke internett i leiligheten så jeg må dra hjem for å blogge eller feks mobilblogge. Tror vi får fikset internett på tirsdag også så da blir det ikke såå lenge å vente! Men da bare sier jeg i fra at bloggingen ikke vil være helt bra før vi får internett i leiligheten. Slik ser rommet mitt ut nå, tror det blir sykt bra:

ELSKER sengegavlen! Den er fra Living og den var heelt utsolgt i Oslo, 60 på venteliste og de fikk den ikke inn igjen før i Januar. Heldigvis var det EN igjen på Karihaugen så hadde sykt flaks

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Kjæresten next

Aaah, beklager at det blir så dårlig blogging! Men er jo ikke hjemme, fra 10 i dag så har vi kjørt ting frem og tilbake til leiligheten, vært på masse møbelbutikker osv. Håper dere forstår det! Nå skal jeg endelig møte Axel, over en uke siden sist  Kos dere i kveld!

 

 

 - ANDREA BADENDYCK

Ting tar tid!

... Har jeg lært nå, haha. Jeg var sånn superoptimistisk og tenkte at jeg har innredet hele leiligheten på 1-2 dager, men ting tar virkelig tid. I går var vi på IKEA i 3 timer og alt som ble med hjem var kjøkkenutstyr! I dag har jeg kjøpt enda litt mer småting som jeg er veldig fornøyd med på bla. kremmerhuset. De har så sykt mye fint! Ellers i dag har Julie kommet og hjulpet meg litt og sett på leiligheten, hun er den eneste som har fått sett den hittils. Nå er det ikke så mye å se heller, hele leiligheten er jo TOM, bortsett fra at vi nå har fått på plass glass, tallerkner, bestikk++. Men nå skal jeg på living og kjøpe seng, da er ihvertfall en stor og viktig møbel på plass. Åååh, dere aner ikke hvor gøy dette er! Gleder meg skikkelig til vi er ferdige, leiligheten er fantastisk og beliggenheten kunne ikke vært mer perfekt eller sentral. Wiiii! Her er noen bilder jeg har knipset i dag:ROT!!

Julieee Sjekk ut bloggen hennes : http://juliehegdahl.blogg.no/ 


Gangen og inngangsdøren 

 Fra kremmerhuset

Søteste brødfjølen! Fra Kremmerhuset

Fra Kremmerhuset og Lucky Duck

Fra Kremmerhuset og en kjøkkenbutikk i bogstadveien (husker ikke navnet, kan finne det ut senere)Grytelapper fra Lextington

Gangen nede fra stuen til rommet mitt

Kjøpte inn litt søte ting til badet mitt

Fra Kremmerhuset

  Fra kremmerhuset

Hva synes dere så langt?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Zara LOOOOVE

Gikk innom Zara her forleden og klarte ikke gå ut igjen uten at noe fikk bli med meg hjem. Zara er min yndllingsbutikk #1, skuffer aldri, haha! Dere liker at jeg legger ut innkjøp, eller hva? Her er iaf det jeg kjøpte:Litt "feminin" strikkegenser med kul rygg. Også kjeeempevarm, elsker denne!

Enkel, varm, grå strikkegenser som er perfekt til vinteren! Slike får man nesten ikke for mange av.

Kjempesøt strikkejakke med paljetter, helt forelsket i denne! Litt pyntet men alikevell sånn at man kan bruke den på skolen 

U like?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Rette håret???

Hei!

Før rettet jeg alltid håret, men den siste tiden har jeg vært så utrolig lat på det. Har gjort det kanskje en gang i mnd... Men, for ca 1 uke siden fikk jeg en ny rettetang og det fikk meg til å ville begynne å rette håret igjen. Den er den beste rettetangen jeg noensinne har hatt og blir varm på et par sekunder. Slik ser den ut:Min er fra Makestyle og heter Corioliss c1 Black! Den er veldig enkel men ser samtidig veldig fin ut. Man kan stille inn hvor varm man vil ha rettetangen og alt, elsker den! Dere finner den HER

Resultatet med nyvasket hår og null stylingprodukter:Jeg synes håret ser lenger ut, friskere ut og MYE finere!! Looove it, må nesten gjøre dette oftere

Hva synes dere??

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Anbefalinger- Metallic

AnnonseDenne highlighteren fra The Balm har jeg brukt i flere år, den er utrolig bra! Bruker den på nesen, under øyenbrynene, på haken og litt i pannen. Detgir en utrolig fin glød. (Har på highligteren på bildene under). Dere finner den HER (den er på 25% avslag nå)


Disse neglelakkene er sååå fine! Elsker dem og Ciate neglelakkene holder kjempelenge og er av fantastisk kvalitet. Dere finner den øverste neglelakken HER og den nederste HER 

Så over til verdens fineste øyenskygge kit:


Kjempenaturlige jordfarger som gir et veldig fint og lett resultat! Denne øyenskyggen kan uten tvil brukes som hverdagssminke. Tenkte å vise dere hvordan den blir på:

Her er jeg uten øyenskygge, alle bildene er uredigerte så dere kan se hvordan det vil bli i "virkeligheten"
Her har jeg tatt fargen øverst til venstre over hele lokket

Her har jeg tatt fargen nederst til venstre over halve lokket, bare i "kanten" som dere ser og så duset så det gjevner seg ut. Resultatet blir ikke veldig annerledes, men litt og igjen veldig naturlig og fint:
Looove it! Dere finner øyenskyggen HER! Den er på 20% avslag, noe alle produkter fra Glo Minerales er hos Coverbrands nå. Sjekk forresten ut inspirasjonssiden til Coverbrands med Black & Gold tema HER, der finner du produktene jeg har nevnt + masse annet 

 Likte dere resultatet?

 

 

 - ANDREA BADENDYCK