hits

november 2015

Nydelig middag med 123.no

// Innlegg i samarbeid med 123.no

Heihei!

Her om dagen fikk jeg en pakke fra 123.no med tre forskjellige kjøttprodukter: Flatbiff av reinsdyr, kjøttdeig av hjort og en viltpølse. 123.no har jeg aldri testet ut tidligere, så jeg var veldig spent! For dere som ikke har hørt om det før, så er 123.no en portal der man kan bestille matvarer direkte fra produsent. Varene sendes fra produsenten (som ofte er slakteri, en gård, fiskeri eller lignende) og rett hjem til deg på døren. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hjortekjøttdeig // Flatbiff av rein // Viltpølse

Hvorfor handle på 123.no:

Ingen fordyrende mellomledd som feks en butikk ville vært.

Kvalitet. Raskere fra produsent til kunden forhøyer kvaliteten i seg selv.

Det er småskalaprodusenter, som brenner oppriktig for sine produkter som produserer eksklusivt i liten skala. Dette er derfor produkter du stort sett ikke får kjøpt i vanlige butikker.

Du vet hvor maten du spiser kommer fra (navn på gård osv) + at maten inneholder verken sprøytemidler eller konserveringsmidler.

Stort og spennende utvalg, mange produkter som er "umulig å få tak i". 


 

 I dag har jeg i samarbeid med 123.no laget en helt nydelig middag med flatbiffen av hjort, som jeg har lyst til å gi dere oppskrift på. Vil du imponere familien, kjæreste eller venner så lover jeg at denne middagen er en fulltreffer :-) Dette trenger dere:

Image and video hosting by TinyPic

+ maizena, salt, pepper og sukker.

Flatbiffen

Det første dere gjør er å salte/pepre kjøttet. Så tar dere en god del smør i pannen og bruner flatbiffen på begge sider. Deretter setter dere flatbiffen inn i ovnen på 150 grader i 30 min (hell gjerne kjøttsaften fra stekepannen over kjøttet i formen). 

Image and video hosting by TinyPic

Sjampinjongsaus:

Stek soppen. Ta den i en kjele, tilsett 1 dl vann og 3 dl fløte. Tilsett sukkerkulør til sausen har en fin farge og maizena til sausen har en fin fylde. Hell i en god skvett med rødvin. Til slutt smaker du til med sukker, salt og pepper. Tilsett gjerne også litt stekesky fra formen til flatbifffen i sausen.

Søtpotetmos:

Skrell to søtpoteter og del dem opp i terninger. Kok dem til de er møre, hell ut vannet og mos søtpotetene. Bland inn 0,5 dl fløte, tre spiseskjeer med smør og smak til med salt/pepper.

Rosenkål med bacon:

Kok rosenkålen og stek bacon, så er det klart!Image and video hosting by TinyPic

Her kan dere se hvor fantastisk flatbiffen ble, oh my god:

Image and video hosting by TinyPic

- Klart for servering -

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ahhh, denne middagen var virkelig himmelen! Den er faktisk veldig enkel å lage, og det går overraskende fort. Kan nesten ikke beskrive med ord hvor smakfult, mørt og nydelig kjøttet var... Dette må dere teste ut, virkelig :-) Flatbiffen av rein finner dere HER. Anbefaler virkelig alle å sjekke ut det store utvalget på 123.no, så kan dere også imponere noen dere er glade i med en fantastisk middag, slik jeg gjorde for min familie i dag. Kan garantere dere topp kvalitet, rask levering og noen veldig fornøyde gjester, hehe ♥

Språkkurs i Sydney med EF!

Språkkurs i samarbeid med EF

Hei igjen!

Som jeg har nevnt for dere er jeg så heldig at jeg skal på språkkurs med EF til Sydney Australia 22 januar til 7 februar (!!!). At denne turen er booket og alt er klart, er egentlig helt surrealistisk for meg. Det høres for fantastisk ut, om dere skjønner hva jeg mener? Etter å ha gjort en del research på Sydney så må jeg si at det virker som drømmedestinasjonen. Her får du storbyferie med gode resturanter, bra uteliv, masse shopping og masse spennende å gjøre. Men ikke nok med det? Du får også strandferien hvor du får solt deg, badet, dykket og hva enn man måtte ønske. Altså slår man to fluer i en smekk ved å sette snuten mot Sydney! 

Jeg reiser som sagt med Anniken, og vi skal bo på et studenthjem som ligger supersentralt. Tar faktisk kun 10 min å gå bort til det fantastiske operahuset! Vi har et par timer med engelskundervisning hver dag, ellers har vi fri til å utforske byen og gjøre hva vi har lyst til. Jeg har lyst til å oppleve så mye jeg bare kan, og har allerede tenkt meg tre ting jeg vil gjøre.. Jeg skal i hvertfall få hilst på kengeruer (det er vel et must i Australia), jeg vil snorkle og dykke i det fantastiske vannet og selvfølgelig vil jeg hoppe fallskjerm der! Jeg er som dere vet helt obsessed i fallskjerm etter å ha gjort det 2 ganger i sør-afrika, så jeg skal jammen meg nyte Sydney fra 4000 meters høyde også. Blir nok en god del mer enn det også, er virkelig en haug av ting å se og gjøre, og på denne turen vil jeg få inn så mange nye inntrykk jeg bare kan :-DSer det ikke helt fantastisk ut? Kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, klarer nesten ikke tenke på noe annet. Har på følelsen at dette kan bli den beste ferien hittils i mitt liv! Jeg reiser som sagt på språkkurs med EF, og de har hele 40 destinasjoner og 7 forskjellige språk å velge mellom. De har oppstart hver mandag året rundt, noe som gjør det veldig lett å planlegge sin drømmereise :-) Man kan reise alt fra 2 uker til 5 mnd, og de har tilbud for både unge og voksne studenter. De aller fleste reiser alene, så om noen har veldig lyst til å reise men ikke finner noen å dra med, så møter du garantert på en haug av andre som reiser alene og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Hvis du er nyskjerrig på å dra på tur med EF, så kan du bestille gratis brosjyre hjem i posten HER. De har også en julekalender nå i desember med masse gode tilbud, så for å få med dere de kan dere like EF på facebook HER

Dette blir så altfor bra, gleder meg til å ta dere med på denne fantastiske reisen! Kanskje noen også kunne tenkt seg å dra samtidig som oss? Det hadde jo vært superhyggelig. Ellers blir jeg kjempeglad for noen Sydney tips, om noen av dere fine blogglesere har vært der ♥

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

Hvor kunne du tenkt deg å reise neste år? Nå har jeg allerede Sydney booket fra 22 jan - 7 feb, også skal jeg på familietur til alpene (østerrike) i vinterferien. Jeg har veldig lyst til å reise steder jeg ikke har vært før neste år, og da står blant annet Bali, Dubai, LA, Miami, Key West, Karibien, Mexico, Peru, Maldivene og Singapore på listen over steder jeg gjerne vil besøke. Så hvor det blir får vi nesten bare se :-D

Har du sett noe av serien Øyevitne som Axel spiller i? Nei, jeg har faktisk ikke sett på det.. Men har hørt den er superbra :-)

Hvor mange kjoler har du egentlig? Haha, nei jeg skjønner det kan virke som at jeg har evig med kjoler.. Hvor mange jeg har aner jeg egentlig ikke, men tror ikke jeg har mer enn rundt 20-25 stk. Har jo klessalg en gang i året, og da pleier jeg å selge unna endel kjoler + alt annet!

Detter ikke mange av vippene dine av når du fjerner sminken på øynene? Nei, vippene mine holder så utrolig godt og jeg har funnet måter å fjerne sminken slik at det ikke ødelegger vippene. Jeg bruker jo som jeg har sagt før mascara på vippene hver dag, og fortsatt holder de i 1 mnd hver gang :-)

Hvilken vinterjakke skal du ha i år? I år skal jeg bruke Cedrico parkasen og Ravn jakken, sistnevnte er faktisk så varm at den lett kan brukes på vinteren.

Hvilken leppestift har du brukt her?

Image and video hosting by TinyPic

Spirit fra MAC :-)

Har du noen resturant tips på Gran Canaria? Ja, der har jeg jo vært sinnsykt mye, så har fått testet ut veldig mange resturanter. Mine favoritter er: Taj Palace (indisk, ligger i puerto rico), Sushi mex (ligger i meloneras), La Aquarella (ligger mellom arguineguin og puerto rico), resturanten på Radison hotellet i arguineguin og Bella Italia (ligger på amfi del mar)

Når du tar selvbruning kun i ansiktet, blir det ikke skille i forhold til kroppen da? Nei, fordi jeg er alltid mye blekere i ansiktet enn jeg er på kroppen, sikkert fordi jeg bruker endel produkter der og fjerner sminken hver kveld.. Så da jevner det seg egentlig bare mer ut :-)

Er det Haircare som har gjort håret ditt så fint? Hehe, Haircare har så absolutt hjulpet veldig på at håret mitt ser sunnere ut, vokser raskere og er tjukkere. Men i tillegg til å ta Haircare så tar jeg veldig vare på håret mitt fortiden, rett og slett fordi jeg har så lyst på det fineste håret som er mulig for meg. Klipper tuppene ofte, bruker mye oljer og kurer, bruker sjeldent varmeprodukter osv. Men ja, Haircare er virkelig fantastisk og noe jeg er blitt helt avhengig av!

Hvilken størrelse har du i Samsøe faux fur jakken? Small!

Kan du legge ut et bilde av ansiktet ditt som ikke er redigert? 

Image and video hosting by TinyPic

Her er et helt uredigert bilde av meg :-)

Bruker du lipliner også? Ja, ikke hver dag men bruker ofte lipliner i tilegg til leppestift.

Hvilket sted i Oslo ville du helst anbefalt for å fikse lepper? Mitt favorittsted er Oslo Hudpleie klinikk. Har ikke noe samarbeid her, men der jeg tok min aller første gang og har tatt der mange ganger :-)

Hvor mye koster Ravn jakken? 6000 kr, men jeg skal love dere at her får man virkelig kvalitet for pengene.

Hvor kjøper du Mac leppestiftene? Kjøper de i Mac-butikk, feks på Oslo City eller Steen & strøm.

Når skal du legge ut klærne du skal selge? Så fort jeg får tid, er veldig mye stress med det! Men har et par dyre ting jeg skal selge først her på bloggen, som jeg allerede har tatt bilder av for å legge ut. Det er blant annet Michael Kors vinterjakken, to Acne jakker (skinnjakken og den beige i semsket skinn), en woolrich jakke (ikke parkas men en sånn kort modell), en Malene Birger veske og en Prada veske (saffiano lux). Så be ready, tror jeg legger ut dette i morgen! :-)

Du svarte ikke på hvordan du opplvede narkose? Skummelt? Narkosen var vel nesten det jeg gruet meg mest til, men det gikk egentlig veldig fint. Stoffet virket helt sinnsykt fort, ble veldig svimmel bare etter et par sekunder og så "forsvant" jeg. Var jo bare som å sove, du er helt borte og så våkner du opp ferdig operert i en seng :-)

Kan du lage en sminkevideo snart? Ja, det har jeg kjempelyst til.. Filmet jo faktisk den sminkevideoen for Coverbrands med speilrefleks, så det inspirerte meg veldig til å lage videoblogger med topp kvalitet. Tenker det blir perfekt å filme en sminkevideo på Gran Canaria til dere, så det skal jeg få til :-D

Image and video hosting by TinyPic

Dette var noen av spørsmålene dere har stilt i det siste, håper dere fikk svar på noe dere lurte på :-) Nå drar vi hjem fra Sverige, så kommer et innlegg med mer informasjon om Australia turen min i kveld. Wohoo ♥

MAKEUP ON FLEEK

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

På onsdag ble jeg sminket av to venninner, som er helt sykt flinke på sminke! Sant jeg ser skikkelig annerledes ut? Er nok mest uvant for meg selv, men tror da dere også ser at jeg ser litt annerledes ut enn til vanlig.. Fikk et supert tips av dem som jeg gleder meg til å teste ut, nemlig å fukte kosten når du tar på øyenskygge på selve lokket. Da blir øyenskyggen mye sterkere, om noen sliter med at øyenskyggen alltid ender opp så naturlig og svak :-) Sminke er virkelig utrolig gøy, og noe jeg har lyst til å lære mer om og bli enda flinkere på. Føler ikke jeg er så aller værst på det, men jeg har flere områder som jeg har lyst til å mestre bedre. Feks å lage den perfekte eyeliner "vingen", superbra øyenskygge og ordentlig konturering. Er vel bare å se på en haug av youtube videoer og øve, så blir man jo bare bedre :-D Spent på å høre hva dere synes om sminkelooken forresten.. Liker dere best slik jeg går til vanlig eller mye sminke som jeg har her?

NEW IN PART 1: Kjoler

// annonselenker

HUSK Å BRUK KODEN "BLACK20", SÅ FÅR DERE 20% PÅ HELE KJØPET ♥

Image and video hosting by TinyPic

Superfin "lace up" kjole som er utrolig behagelig å ha på, og sitter perfekt på kroppen ♥ Jeg har x-small :-) Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Helt nydelig sett, som passer helt perfekt til fest! Mørkere i virkeligheten enn på mine bilder, bildene på Nelly er mer realistiske. Jeg har x-small :-) Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Var så fornøyd med denne kjolen i gull, så da måtte jeg bare kjøpe den i sølv også! Jeg har mine i x-small :-) Link HER

Image and video hosting by TinyPic

Helt nydelige, litt "enklere" kjole med en liten turtleneck! Jeg har den i x-small :-) Link HER.

Image and video hosting by TinyPic

Supersexy tubekjole, som passer litt bedre til sommer enn denne årstiden, hehe. Absolutt noe som skal bli med i kofferten til GC. Jeg har den i small :-) Link HER.

Som sagt tidligere er det nå Black Friday hos Nelly, og rabattkoden (BLACK20) varer ut helgen. Hentet en nelly-pakke tidligere i dag hvor blant annet skattene over befant seg, og på søndag skal jeg vise dere resten av innkjøpene mine.. Det er ikke kjoler, men topper, jakker osv :-) Nå drar jeg på hytta, snakkes der! ♥

Årets beste skjønnhetskupp hos Coverbrands.no

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands.no

Hei, babes ♥

Nå er black friday i gang, og da vil jeg gjerne tipse dere om at Coverbrands i dag har 25-80% rabatt på hele nettbutikken (!!!). Som dere sikkert vet er virkelig Coverbrands sminkehimmelen for oss jenter, de har faktisk over 9000 produkter å velge mellom. Her selger de alt man  kunne trenge og enda mer, hehe. De har også gratis frakt + 365 dager angrerett, det er ikke dårlig! Jeg vil si at sminke, hud og hårprodukter er den perfekte julegaven for de som har alt. Er dere ikke enige i at vi jenter rett og slett ikke kan få nok av sånt? Så om du er usikker på hva du skal gi til veninnen/søsteren/moren eller kjæresten din, så kan jeg love deg at sminke er en fulltreffer. Jeg personlig kommer til å handle alle mine julegaver på nett, rett og slett fordi det er en ganske mye mer behagelig shoppingopplevelse å klikke hjem gaver fra sengen sin, haha. Nå som det er så rabaterte priser, anbefaler jeg så absolutt å slå til! Det skal jeg :-)

For å gi dere litt inspirasjon, tenkte jeg å vise dere et par av mine favorittprodukter fra Coverbrands: 

Image and video hosting by TinyPic

Noen av skattene dere kan klikke hjem til lave priser i dag ♥ Tenkte jeg kunne fortelle litt om hvert produkt..

Image and video hosting by TinyPic

Lulu's cosmetic bag - MINK. De nydelige sminkepungene og toalettmappene fra Lulu's regner jeg med at dere alle har sett fra før? Jeg har sminkepungene i forskjellige varianter, og de har vært en favoritt i lang tid. Kommer i nydelige farger, er utrolig fine og prisen er veldig rimlig. Absolutt noe jeg tror enhver jente blir glad for å finne under treet! 

Billion dollar brows best seller kit. Her kan jeg love dere at dere får alt dere trenger så bryna er on fleek ;-) Billion dollar brows et av de beste og mest kjente merkene innen bryn, så dette er virkelig kvalitetsprodukter. De har rett og slett slått sammen de fire mest solgte produktene deres i et kit, noe som gjør det mye billigere enn å kjøpe et og et produkt. Jeg elsker dette kittet og det garanterer jeg at dere også vil!

Image and video hosting by TinyPic

The balm NUDE DUDE. Si hei til den fineste fargepaletten The balm noensinne har hatt! Altså, bare se på fargene da.. Går i varme bruntoner, og her har du alt du trenger til både hverdagslooken og den mørkere festlooken med smokey eyes. Øyenskyggene er også skikkelig pigmenterte, blender seg lett inn i hverandre og holder hele dagen. En favoritt i sminkepungen hos meg :-)

The balm schwing black liquid eyeliner. Verdens beste dip liner! Denne la jeg min elsk på for flere år siden, og den ligger fortsatt høyest på listen over dip linere. Grunnen til dette er blant annet fordi applikatoren er så utrolig tynn, noe jeg synes gjør det mye lettere å lage akkurat slik strek jeg vil. Ellers er den supersvart på, matt, tørker med en gang og holder fra morgen til kveld. 

Jorgobé The original black peel off mask. Denne ansiktsmasken er virkelig å se over alt, og det er det en god grunn til! Jeg pleier å bruke denne 1-2 ganger i uken for å rense, og holde huden fin og fresh. Jeg lover at dere kommer til å elske denne og anbefaler alle å se på youtube-videoen inne på produktsiden (klikk på linken for å komme dit). Som dere kan se så stivner masken og man kan dra den rett av- SÅ kult, haha. 

Image and video hosting by TinyPic

Bare minerals original fundation. Denne har dere sett på bloggen min stadig vekk i årevis, rett og slett fordi den aldri har blitt byttet ut etter at jeg prøvde den for første gang. Jeg har brukt dette pudderet hver dag siden jeg var 14-15 år, bruker det over flytende fundation og påfører over hele fjeset. Produktet jevner ut, matter ut og etterlater en frisk brunfarge på huden. PRØV å legg denne over flytende fundation, så påfør et ekstra mørkt pudder (feks Bahama mama eller Nyx contouring kit) i kinnbena og tinningen, og avslutt med litt Mary lou highlighter. Jeg lover dere at huden vil se helt amazing ut :-) Fargen jeg har i pudderet heter medium tan. 

The balm bahama mama. Helt seriøst, dette pudderet MÅ dere prøve om dere ikke allerede har gjort det. Fargen er veldig mørk, og passer derfor helt perfekt til å feks markere kinnbena og annet. Pakningen er liten og enkel å ha med seg over alt, produktet er veldig billig og resultatet er fantastisk. Dere kommer ikke til å angre om dere klikker hjem dette, jeg kan nesten garantere dere at det vil bli byttet ut med det dere bruker fra før :-)

Real techniques sculpting brush. Når vi snakker om konturering, må jo bare denne kosten med! Den er spesiallaget for nettop konturering, og er et must-have om det er noe du liker å gjøre. Den hjelper deg nemlig å få det maksimale ut av kontureringen din, og er formet på en slik måte at resultatet blir perfekt.

Image and video hosting by TinyPic

Her har jeg blant annet brukt Bare Minerals pudderet, Bahama mama, Mary lou highlighter, Nude dude paletten og shwing eyelineren :-)

Dette var da noen av mine mange favoritter fra Coverbrands. Anbefaler også å titte gjennom bestselgerne for å få enda mer inspirasjon! Om dere av en eller annen grunn ikke har mulighet til å benytte dere av dagens sinnsyke tilbud, så ikke vær beskymret.. Jeg har selvfølgelig fikset en rabattkode til mine lesere som gir 20% rabatt på alle bestillinger ut helgen. Koden er "ANDREABW" og gjelder på alt bortsett fra nedsatte produkter og Ghd.  

Dere får 20% på hele Nelly

// annonselenker 

Holaa :-)

Som dere vet er det Black Friday i morgen, hvor det er 20% på hele Nelly.. Men dere får handle med rabatten allerede i dag, og får 20% på hele sortimentet. Koden kommer offentlig kl 19.00 i kveld, men dere skal få den av meg nå:  "BLACK20" ♥ Perfekt til å få kjøpt festkjolen, unne seg noe man har lyst på eller handle litt julegaver. Her er litt inspirasjon med mine favorittkjoler:

HER // 2 HER // 3 HER

HER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER10 HER // 11 HER // 12 overdel HER, skjørt HER

Vi snakkes senere!! ♥

SUPERTILBUD hos Dentalia

// Innlegg i samarbeid med Dentalia

Heihei, mine fine!

I dag ville jeg informere dere om at Dentalia i Nydalen, Oslo's beste tannklinikk (spør dere meg, hehe), skal ha tidenes tilbud denne fredagen. Som kjent er det jo Black Friday førstkommende fredag, som er verdens største shoppingdag med en haug av gode rabatter. Dentalia blir med på festen, og de har aldri hatt så lave kampanjepriser før. 

Tilbudene: 

♥ Støping av skinner til hjemmebleking med blekesprøyter 1900 kr (ordinær pris 3900 kr)

♥ Airflow til kun 400 kr  (ordinær pris 925 kr)

Disse fantastiske tilbudene gjelder KUN behandling fredag 27.11, og derfor er det førstemann til mølla for å sikre seg en time den dagen.. Heldigvis har de langåpent til kl 23.00 :-)

Image and video hosting by TinyPic

Fikk air flow hos Dentalia for 2 uker siden, og fjernet også attachments'ene fra invisalignen som dere kan se. Altså jaa, endelig ferdig med regissen og eget innlegg om det kommer om ikke så lenge! Vel, uansett. Her kan dere se hvor fantastisk air flow er, kan ikke si nok hvor mye jeg anbefaler alle å ta air flow et par ganger i året! Air flow er en saltblåsing som fjerner missfargning og renser opp, om noen skulle lure på det. Tar vel maks 5 min, og resultatet er helt utrolig. Ser jo ut som at man har bleket tennene etter behandlingen, selvom man kun har fjernet belegg og missfarging :-) Time til air flow kan dere bestille HER

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hjemmebleking! Her får du støpet skinner på klinikken slik at de sitter perfekt på dine tenner. Blekemiddelet er det samme som de bruker på klinikken faktisk, så jeg kan love dere at dette er topp kvalitet. Det er også SÅ enkelt å gjøre. Man tar bare litt blekemiddelet i hver "tann" i skinnen, og så setter du de på tennene. Dette er den mest behagelige måten jeg noensinne har hjemmebleket tennene mine på, for her er det null spytt og vond smak (mange kjenner sikkert igjen dette fra strips, hehe). I går satt jeg faktisk med skinnen i 3 timer uten vilje da jeg så på serier, rett og slett fordi jeg glemte at jeg hadde den på. Perfekt, haha! Resultatet er selvfølgelig også dødsbra, stooor forskjell på kun en behandling. Time til å få hjemmebleking bestiller dere HER

Image and video hosting by TinyPic

Alltid et sunt, fresht og hvitt smil når man er kunde hos Dentalia ♥

Spør om det er noe dere lurer på! :-)

NATIONALTHEATERET

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mine fine foreldre ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Samsøe HER, finnes også i creme HER // Topp fra Boohoo HER // Bukse fra Zara // Veske LV (adlinks)

 Her er noen bilder fra min tirsdagskveld! Hele familien dro til Nationaltheateret, for å se stykket "klassen vår". Handlet om Polen under andre verdenskrig, og hvor man fulgte personer fra en skoleklasse hvor det var både vanlige polske og jøder, og da hva som skjedde med dem og hvordan de forandret seg. Veldig spennende og ga en haug av inntrykk! Nå skal jeg legge meg, i morgen står møte med EF med planen hvor jeg skal høre mer om turen til Sydney og vi skal booke fly. Weee :-D Sov godt snuppiser ♥

Lets talk about lips!

 

God kveld!

Nå er endelig innlegget ferdig, og jeg skal nå vise dere mine fire favoritt leppestifter fra MAC. Det er så og si det eneste merket jeg kjøper leppestifter fra, rett og slett fordi det er uendelige farger/varianter å velge mellom og fordi kvaliteten er amazing. Har fått en haug av spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine fortiden, så da tenkte jeg dette innlegget passet helt perfekt. Håper det faller i smak, here we go:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne leppestiften er den mørkeste jeg eier, og den er jo bare dødskul. Har virkelig fått sansen for mørke lepper fortiden, og denne leppestiften fra MAC i fargen "verve" er den perfekte. Ikke noe jeg pleier å bruke til hverdags, men slår ofte til med denne på fest ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne leppestiften som heter "creme in your coffee" har tidenes fineste farge. Denne er også mørk, men ikke like mørk som verve. En nydelig plommefarge som passer perfekt til enhver anledning, og leppestiften har masse deilig fuktighet i seg ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Spirit er kanskje min favoritt fortiden, og den brukte jeg på leppene i innlegget under! Fargen er akkurat slik jeg elsker den, nude-brun ish farge. Denne anbefales veldig, et lite must-have for meg ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

"Modesty" har vært en av favorittene lenge, og blir brukt stadig vekk. Denne er mer hverdag for meg, rett og slett fordi jeg liker mørke lepper når jeg skal pynte meg. Nydelig rosa/nude farge ♥

Image and video hosting by TinyPic

THE FAVS ♥

Såå, da gjenstår det bare å høre.. Likte dere innlegget? Hvilken leppestift fra mac er din favoritt?

VÅKNET OPP TIL VERDENS BESTE NYHET

Holaa!

Rett etter jeg hadde våknet i dag, lå jeg trøtt som et vrak med ett øye oppe på mobilen i sengen for å sjekke hva som hadde skjedd under nattens timer. Mailen var noe av det første jeg gikk inn på, og da spratt øynene mine opp med en gang. Jeg fikk nemlig verdens beste nyhet som virkelig gjorde denne dagen perfekt.. Den 22. januar sitter jeg og Anniken (annijor) på flyet med nesen rettet mot Sydney i Australia!!!!! Shit. Vi skal reise med EF, og blir der i hele to uker. Fy søren som jeg gleder meg, nå kan nesten ikke tiden gå fort nok. Er ekstra glad for å få krysset av en ny verdensdel på listen, etter Australia mangler bare Sør-Amerika, så er alle kontinentene på den fine jordkloden i boks ♥ Et innlegg om reisen i mer detaljer vil komme senere, hadde bare så lyst til å dele gladnyheten med dere først! En gledens dag altså, dette hadde ikke skjedd uten bloggen- så jeg må gi dere en stooor takk :-D Så glad i dere alle sammen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser fra Zara

I dag har jeg holdt på med et leppestift-innlegg, siden jeg får så mange spørsmål om hva jeg har på leppene fortiden! Innlegget kommer i kveld, og da viser jeg dere mine 4 favoritt leppestifter fra mac og hvordan de ser ut på meg. Tror det kommer til å falle i smak :-) Begynner å lage innlegget nå, så da er det ute på bloggen om noen timer. Sees da ♥

ER JEG LYKKELIG?

Vet dere hva? Jeg har det faktisk skikkelig bra fortiden. Selvfølgelig har jeg en dårlig dag her og der, det er jo veldig lett nå som det er mørketid. Men alikevell, stort sett, er jeg faktisk skikkelig lykkelig. Jeg kan ikke helt sette fingeren på akkurat hvorfor, men jeg tror det har mye med å gjøre at jeg ikke har kjæreste lenger. Tenk dere, fra jeg var 13 og fram til juli nå i sommer, hadde jeg kun vært singel 3 mnd totalt. På 7 år! Jeg er absolutt en kjærestejente, og ja, det er sinnsykt koselig å ha kjæreste. Men så er det også så utrolig viktig å være selvstendig og lykkelig helt på egenhånd, å ikke være så avhengig av en annen person. Det har jo jeg nesten aldri opplevd! Så nå er jeg der, og jeg er faktisk så utrolig glad. For jeg har det så fint nå med bare meg selv, noe jeg faktisk aldri skulle trodd kunne skje. Sist jeg var singel var jeg veldig opptatt av å møte gutter og følte et behov for å ha en gutt å snakke med, mens nå eksisterer ikke dette behovet.  

Tenkte over dette her for en stund siden, at jeg er verdens kjedeligste single person. For sannheten er at jeg verken bryr meg om gutter eller snakker med gutter. Men etter å ha tenkt litt frem og tilbake, så kom jeg frem til at det er jo alt annet enn negativt. Det er jo egentlig bare et tegn på at jeg har blitt en veldig selvstendig og sterk person, det er jo bare bra at jeg ikke er avhengig av en viss person for å ha det fint. For vet dere hvordan jeg føler meg akkurat nå? Jeg føler meg fri, ser så lyst på fremtiden og jeg bobler over av motivasjon. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så bra som nå. Da jeg bodde på Tjuvholmen og brukte penger som om det vokste på trær, var jeg ikke i nærheten av hvor jeg er nå. Ja, jeg lever på "budsjett", bor hjemme og livet burde egentlig vært mer stusselig nå, men så er det tvert motsatt. Merkelig. 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er også veldig stolt av meg selv fortiden. Og det er det lov å si. Man skal være sin egen beste venn, og det prøver jeg så godt jeg kan å være. Når det kommer til syvende og sist så er du alene her i verden, og det er DU som må stå på for at du skal ha det bra og ikke minst for å komme dit du vil. Det er noe jeg har innsett veldig den siste tiden. Foreldrene dine kan ikke feks gi deg en utdannelse i fanget, det er DU som må jobbe deg gjennom den. De kan ikke ta eksamnene for deg. Sånn er det med alt annet også. Jeg har vokst så sinnsykt mye person fra jeg var 17-18 år til nå. Faktisk kjenner jeg nesten ikke igjen jenta jeg var. Mange sier de savner den gamle Andrea, men tro meg, den nye meg er en mye bedre versjon enn jeg noensinne har vært. Man tror man er så voksen og smart når man er 16, men jeg skulle bare visst.

Problemet når du er ung er at du har så lite erfaringer, på alle mulige plan. Man må gå på noen skikkelige smeller her og der. Det gjør alle, og selvom det føles forferdelig akkurat der og da, så kommer man ut av det en erfaring rikere og som en mye sterkere person. Jeg har gått gjennom mye de siste 3 årene, men det jeg har gått gjennom har formet meg til den jeg er i dag. Og jeg er faktisk takknemmelig, også for de vonde erfaringene. Det har endret tankegangen min, fått meg til å vite hva jeg ønsker og ikke ønsker, og rett og slett bare lært meg så mye. Jeg føler litt nå at jeg gjør opp for alt det dumme jeg en gang gjorde. Fullfører vgs, bruker nesten alle pengene jeg tjener på å betale ned på skattesmellen. Jeg har bodd hjemme i 1 og et halvt år nå, fordi jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal flytte før jeg KJØPER leilighet. Det er et mål jeg har satt meg, og det et mål jeg er 100% sikker på at jeg kommer til å klare. Når jeg flytter skal jeg starte på nytt med blanke ark.

Image and video hosting by TinyPic

Som jeg har sagt før er jeg superglad for at jeg fikk skattesmellen, for den har egentlig totaltforandret meg. Fra at jeg måtte bruke evig med penger for å være lykkelig (og egentlig fortsatt ikke var lykkelig), er jeg nå lykkelig på grunnlag av andre ting. Jeg er lykkelig fordi familien min er så koselig å være rundt og fordi Molly er så søt. Også er jeg lykkelig fordi jeg ser så positivt på livet, fremtiden, at jeg har det bra uten kjæreste og fordi jeg føler at bloggen endelig begynner å komme dit den skal være. Jeg vil dere skal vite at jeg setter så utrolig stor pris på en og hver av dere, og at kommentarene dere legger igjen gjør dagen min bedre. Dere har vært skikkelig snille med meg den siste tiden, og det gir meg så mye motivasjon til å blogge enda bedre. Var egentlig ikke planen at dette innlegget skulle bli så langt, men fingrene ville visst aldri slutte å skrive, haha. Det er deilig å endelig være litt personlige med dere igjen, tror dere setter pris på det.. ♥

GREEN FAUX FUR

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Samsøe HER (adlink) // Genser og bukse fra Zara // Sko fra Nike // Veske fra Céline

Wohooo, har lenge hatt lyst på denne jakken men den har vært utsolgt i min størrelse lenge. Endelig var den tilbake på lager, så da var det bare å klikke den hjem! Slike korte pelsjakker er jeg helt gal etter denne høsten, vil ha mange farger og varianter. Så altfor fint, og ikke minst varmt og godt å ha på seg :-) I går hadde jeg en kjempefin dag/kveld samen med min kjære Glenn, som dere kanskje så på snapchat (der heter jeg andriss). Vi spiste på Pinerolo, som har blitt en av mine favoritter her i Oslo. Indrefilleet, trøffelfries, mandelpotetmos med hvitløk, chilli og parmesan marinerte maiskolber og vin var noe av det som stod på bordet i går. NAM. Vi spiste og drakk i nesten 7 timer, skjønner nesten ikke hvordan vi fikk til det, haha. Tiden flyr vel i godt selskap ♥ Ellers hadde jeg siste skoledag i går, så nå er det ikke mer undervisning igjen før neste år. Såå deilig! Har jo fortsatt eksamner, men digg å ikke måtte stå opp kl syv nesten hver dag.

Vi snakkes mer i kveld, ønsker dere en god lørdag! Selv skal jeg kose meg her hjemme med familien min. Klem til dere :-)

SVAR PÅ SPØRSMÅL OM SILIKON

Hvor mange gram har du og hvorfor? Jeg har 250 gram. Da jeg skulle ta silikon var jeg veldig opptatt av at de ikke skulle bli for store, så da kom jeg og kirurgen frem til at 250 ville bli perfekt på meg.

Under eller over muskel? Over. Så vidt jeg vet får man kun under muskelen om man har veldig lite fettvev naturlig. Godt mulig man kan velge, men i og med at under muskelen skal gjøre mye vondere i tiden etter operasjonen, regner jeg med at de fleste ikke orker det med mindre de må. 

Runde eller anatomiske proteser? Jeg har runde, og moderat profil. Da jeg kom på klinikken var jeg fast bestemt på anatomiske proteser fordi jeg hadde lest at det ga mest naturlig resultat, men kirurgen sa at runde vil gi det naturligste resultatet på meg. Alt med størrelse, profil, hvilke proteser osv kommer veldig ann på ditt eget utgangspunkt. 

Når tok du silikon? 10.mai 2013, altså 2 og et halvt år siden! Tiden flyr..

Hvor mye betalte du? Tror det kostet 32.000 kr

Hadde du smerter etter operasjonen? Da jeg våknet opp etter narkosen kan jeg ikke huske at jeg hadde noe vondt, men jeg var nok veldig dopet ned og hadde fått masse lokalbedøvelse. Tror det var merker etter minst 10 sprøytestikk i hvert bryst, haha. Men senere samme dag og hvertfall den første uken etter operasjonen var det ganske intense smerter. Desverre skrev jeg aldri ned hvordan det var noe sted, så er litt vanskelig å huske nå som det har gått så lang tid. Men jeg husker at brystene var sinnsykt ømme, jeg kunne ikke bruke armene mine og jeg husker jeg sa at det føltes ut som at en elefant sitter på puppene mine eller noe i den duren, haha. Man blir veldig begrenset den første tiden etter operasjonen, og det meste er vondt å gjøre selv. Husker jeg ikke kunne sette i en hestehale før 2 uker etter operasjonen, fordi det før det var veldig smertefullt (egentlig umulig) å løfte armene. Men for meg var smertene verdt det uten tvil og noe jeg egentlig ikke tenkte så mye på. Det var vel fordi jeg var så sykt glad over å være ferdig med operasjonen og ikke minst veldig fornøyd med resultatet!

Hvor lang tid tok det før du ikke hadde noe vondt? Det husker jeg ikke helt konkret, men var hvertfall helt fin igjen etter 1 mnd. Blir bare bedre og bedre for hver dag som går, den første uken er som sagt værst. Til dere som lurte på hvor lenge man må ta seg fri fra skole/jobb så vil jeg anbefale den første uken, og så ta det rolig og være forsiktig etter det. Jeg gikk ut av leiligheten første gang på dag 4, men jeg hadde sykt vondt så burde ha holdt meg hjemme litt lenger.

Hvilken klinikk? Jeg tok på fornebuklinikken. Husker jeg ikke følte meg så godt ivaretatt den dagen jeg skulle operere, og at jeg synes det var litt kjipt. Jeg var jo naturligvis dødsredd, gruet meg som bare det og kunne trengt litt trøst. Men der virket det som at det å skulle ta silikon der var det samme som å skulle klippe håret, alt gikk liksom veldig raskt og jeg følte de ikke brydde seg noe særlig om at jeg var nervøs. Men det skal sies at kirurgen min var veldig hyggelig, og det viktigste er jo at resultatet blir bra, noe det så absolutt ble.

Hva var grunnen til at du valgte å ta silikon? For å være helt ærlig har jeg faktisk alltid vært veldig fornøyd med puppene mine, og har hatt større enn de fleste rundt meg fra jeg begynte å få pupper. Men da jeg begynte å trene og spise sunt fra desember 2012, gikk jeg mye ned i vekt og mistet da naturligvis også endel av mine naturlige pupper. Hadde fortsatt litt pupper, men de var ikke akkurat så veldig store. Var fortsatt ikke missfornøyd, men synes silikon var så fint, og begynte å gjøre endel research. Fant ut at man kunne gjøre det veldig naturlig, og da bestemte jeg meg for å dra på konsultasjon en stund senere. På konsultasjonen fikk jeg blant annet se hvordan puppene mine ville se ut med silikon via 3d scan, og da bestemte jeg meg for å gjøre det. 2 mnd etter konsultasjonstimen opererte jeg meg :-) 

2 mnd før operasjonen

Hvem var mest negativ til avgjørelsen din? Det var vel foreldrene mine, spesielt moren min. Hun er vel fortsatt negativ til det den dag i dag også tror jeg, hehe. De var vel egentlig de eneste som brydde seg noe særlig om det, alle andre rundt meg tok det godt, støttet meg og var glad på mine vegne. 

Hva gjorde du tiden etter operasjonen? Jeg var veldig mye med venner, tror jeg hadde besøk konstant. Hvis jeg ikke hadde besøk passet Madicken godt på meg, så jeg var aldri alene. Hva jeg gjorde annet enn å ha selskap husker jeg egentlig ikke.. Å begynne å se på en bra serie er sikkert et veldig godt tips!

Hvilken cup størrelse hadde du før og hva har du nå? Før brukte jeg 75b, og nå bruker jeg 75d (dette er bh'er fra h&m).

Hvordan er arrene dine? De er faktisk superfine. De synes ikke med mindre man løfter puppen opp, og arrene er veldig svake. Ikke noe jeg ser eller tenker på i det heletatt :-)

Er puppene dine blitt harde etter silikon? De er hardere/fastere enn naturlige pupper, men jeg er veldig fornøyd på den fronten og synes de er overraskende naturlige og myke å kjenne på faktisk. Men når man ligger på ryggen, så flyter jo naturlige pupper ut til siden, så da blir de ekstra harde fordi det så og si bare blir et hudlag over protesen. I gjengjeld blir de ekstra myke når man bøyer seg fremover da, haha. 

Hvorfor holdt du det i skjul for bloggen i starten? Jeg var ikke mer enn 18 år da jeg tok silikon, var veldig usikker på hva folk ville mene om det og var redd for å bli dømt. Derfor turte jeg nesten ikke si det til noen, jeg sa det faktisk ikke til mine egne foreldre en gang (anbefales ikke). Så ja, da sier det vel seg selv at jeg heller ikke var klar for å fortelle det til hele Norge, hehe. Var vel en 3-4 personer som visste om det totalt. Av en eller annen grunn trodde jeg at jeg skulle klare å holde det skjult, også for foreldrene mine faktisk, hadde ingen planer om at de noensinne skulle få vite det. Men selvfølgelig, folk merket det jo og det var vanskelig å unngå å legge ut bilder hvor man ikke så noen hentydninger til pupper. Etterhvert som månedene gikk ble jeg egentlig bare mye tryggere på det, sa jeg hadde det til de som spurte, begynte å legge ut bilder som normalt og brydde meg ikke lenger om hva folk måtte mene om det. Det er jo min kropp, og den må jeg få gjøre akkuratt hva jeg vil med uten at noen burde legge seg opp i det. 

Har du hatt noen komplikasjoner? Nei, enn så lenge har jeg vært heldig på den froten. Det eneste som har skjedd er at jeg har fått nedsatt følelse på undersiden av puppene, altså over arret. Det er ikke noe som påvirker meg til vanlig, men ekkelt om jeg feks plutselig klør der, for jeg kjenner nesten ingenting. Ellers lurer mange også på om det er noe jeg kunne gjøre før, men ikke kan gjøre nå. Jeg trener som normalt, heller ingen problem å feks ta øvelser som benkpress. Alt er er egentlig slik det var før operasjonen, bortsett fra at det kan være litt ubehagelig å ligge på magen. Thats it!

Hva slags medisiner fikk du til tiden etter operasjonen? Jeg fikk paracet (500 mg) som jeg skulle ta ganske mange av hver dag, en kvalmestillende medisin som jeg tror var de 3 første dagene og oxynorm (supersterk smertestillende) som skulle taes en gang om dagen eller ved sterke smerter. Oxynormen gjorde meg faktisk litt dopet ned, så den tok jeg ikke med mindre jeg måtte.  

Føler du at du er et dårlig forbilde siden du har silikon? Nei, det føler jeg ikke. Egentlig hadde jeg jo vært et mye dårlige forbilde om jeg latet som at puppene mine var ekte, fordi da får jo følgerne mine et veldig falskt bilde av hvordan pupper ser ut. De er veldig fine ja, men de er ikke ekte og det er ikke slik ekte pupper skal se ut. Det er jo flere andre store bloggere i Norge som uten tvil har silikon, men som til og med nå flere år etterpå unngår spørsmålet. Jeg tenker at så lenge jeg ikke oppfordrer til silikon, så ser jeg ingen grunn til å ikke være ærlig om det. 

Er du glad du gjorde det? Hadde du gjort det igjen? Jeg er veldig glad jeg gjorde det, og hadde uten tvil gjort det igjen. Resultatet var akkuratt slik jeg ønsket meg, og selv synes jeg puppene mine er perfekte nå (må være lov å si, hehe). Jeg glemmer faktisk at jeg har silikon og det føles veldig naturlig. Men jeg anbefaler alle som vurderer silikon å lese seg opp om det, og så veie opp for om den er verdt det. Gjerne også lese om de mer negative sidene også, evt historier hvor det har gått galt. Det er ikke bare-bare å legge seg under kniven, det kan oppstå komplikasjoner og du kan risikere å måtte operere flere ganger senere. Kan heller ikke se for meg at puppene vil bli så veldig fine om man tar ut implantetet, i og med at huden strekker seg veldig.. Derfor er det viktig å tenke på at dette er et valg for livet, og ikke noe man burde gjøre helt ut av det blå. 

Da jeg skulle dra til Fornebuklinikken // Rett før jeg skulle operere // Rett etter jeg hadde våknet og var ferdig operert

Fikk ekstremt mange spørsmål, men mye gikk i det samme og jeg føler at jeg fikk svart på det meste i dette innlegget. Om det skulle være noen fler spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg der. Håper dere likte innlegget og at det kan være til hjelp for dere som skal ta/vurderer å ta silikon!! 

Det du trenger til festsesongen + rabattkode!

// annonse

Image and video hosting by TinyPic

♥1. En bodybronzer er noe jeg tror de fleste jenter eier, hvis ikke er det virkelig noe jeg anbefaler å invistere i! Jeg bruker det både i festanledninger og stort sett hele sommeren på ben/armer. Gir tidenes fineste glød, og hvis man har litt brunfarge under, ser det virkelig helt fantastisk ut. Glo body bronzer får dere kjøpt HER.

♥2. Dette er en kremblush fra Barry M. Første gang jeg tester ut kremblush, og det ble med en gang favorittvarianten. Om man tar det på etter fundation, og blender det godt inn i resten, gir blushen en nydelig, svak rosa glød i kinnene. Så fint! Dere får kjøpt den HER.

♥3. En settingspray fra NYX. Settingspray har jeg faktisk aldri prøvd for, så var veldig spent på å få prøvd denne. Det skal gjøre at sminken holder seg ekstra godt, og jeg skal love dere den holder det den lover. Har brukt den hver dag siden og det skal jeg fortsette med! Er virkelig så glad jeg kom over denne, for hvem vil vel ikke at ansiktsminken skal holde så lenge som mulig? Love it. Dere får kjøpt den HER.

♥4.Contour-palett fra NYX. Helt seriøst, denne er den beste jeg noensinne har prøvd. Jeg har contouring kittet fra Anastasia Beverly Hills og var veldig fornøyd med det, helt til jeg fikk denne fra NYX. Ble skikkelig positivt overrasket og den ble med en gang en favoritt i sminkepungen. Et av mine must-haves nå! Dere får kjøpt den HER.  

Image and video hosting by TinyPic

♥5. Mary-lou manizer. Denne har dere vel sett på enhver blogg, inkuldert min, og det er det en god grunn til. Verdens beste highlighter, enkelt og greit. Passer bra året rundt, og kanskje spesielt nå til festsesongen! Dere får kjøpt den HER

♥6. Sunspa "Tan in a can". Jeg har blogget om Sunspa sine selvbruninger før, og spør dere meg er Sunspa de beste på markedet. De slår faktisk til og med St.Tropez, og det skal mye til. Spray varianten er uten tvil min favoritt, fordi det er så mye mer lettvint å spraye enn å måtte smøre hele kroppen med hendene. Er dere ute etter den perfekte selvbruningen, så kjøp denne. Dere kommer ikke til å angre! Fåes kjøpt HER

♥7. Nyx bronze smokey eye kit. Si hei til min nye favoritt-øyenskygge! Ble så glad da jeg fikk denne, for det er akkurat slike farger som jeg elsker. Varme brunfarger i forskjellige fargetoner, perfekt til å lage brun smokey eye. Også en favoritt i sminkepungen nå, det er faktisk den eneste øyenskygge paletten jeg bruker fortiden. Dere får kjøpt den HER

♥8. Formula 10.0.6 Get your glow on. Billig, drøy i bruk, lukter fantastisk og etterlater huden en nydelig glød. Denne ansiktsmasken er uten tvil et av mine must-haves! Føler meg så altfor fresh etter å ha brukt den. Perfekt å bruke før nyttårsmasken skal på, så er huden så klar den skal bli! Fåes kjøpt HER

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her har jeg på meg pudder fra contouring paletten, Mary-lou highlighteren, øyenskygger fra Nyx paletten, settingspray og spraytanen fra Sunspa :-)

Alle mine lesere får 15% på HELE Coverbrands frem til 22.november. Koden er "AB15" og gjelder på alt bortett fra nedsatte produkter og Ghd. Perfekt å bruke om du enten vil handle litt julegaver eller kjøpe produkter til deg selv. Happy shopping ♥

Bildene som aldri kom på bloggen- Molly edition

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hahaha, fy fader!! Dette innlegget var faktisk sykt gøy å lage, lo meg i hjel da jeg skulle finne disse mesterverkene. Selvom blogghunden som oftest ser ut som en million på bilder, så har hun som alle oss andre sine dårlige dager og øyeblikk. Dette var noen av bildene jeg fant, lager gjerne en del to om dere synes dette var like morsomt som meg :-) Søte lille Molly min, føler meg nesten litt slem som legger ut disse bildene, haha. Livet bak bloggfasaden kommer sakte men sikkert frem hos meg fortiden, både meg selv og nå Molly får gjennomgå litt! Om dere vil se "bildene som aldri kom på bloggen" av meg, så finner dere del 1 HER, del 2 HER og del 3 HERSå da gjenstår det å høre, ønsker dere en del 2 av Molly senere?

SILIKON: Spørsmålsrunde

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Har lenge hatt lyst til å skrive et innlegg om mine erfaringer anngående silikon/brystforstørrelse, og vet det er noe mange av dere er interreserte i å lese om. For å gjøre det enklere, og for at dere skal få svar på hva enn dere skulle lure på, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne ta en liten spørsmålsrunde! Bare så det er sagt, så kommer jeg ikke til å legge ut noe før/etter bilder, rett og slett fordi der går grensen min. Men ellers er jeg åpen for å svare på alt anngående operasjonen, både før, under og nå i ettertid :-) Da jeg selv skulle ta det lette jeg rundt overalt for å lese andres erfaringer, så jeg vil gjerne hjelpe de som trenger det nå selv.

SPØR I VEI ♥

TURTLENECK

Hei og god tirsdag, mine fine lesere!

Min dag har bestått av jobb fra jeg stod opp, spiste faktisk ikke frokost før halv 5, fordi jeg stresset sånt med alt annet, haha. Har tatt en haug av bilder, skrevet et laangt tankeinnlegg som kommer senere denne uken, laget enda et innlegg og nå driver jeg med regnskap. Regnskap er det værste jeg vet, det finnes neppe noe kjedeligere enn det. Tar så lang tid, er faktisk litt vanskelig og rett og slett noe dritt. Men jeg er veldig glad jeg gjør det, for det er jo derfor jeg nå har alt det økonomiske med bloggen på det rene. Er veldig deilig å ha et AS, få lønnslipp og skatte en viss prosent en gang i mnd slik som alle andre.

Det eneste som er kjipt med AS er at jeg må betale arbeidsgiveravgift. Akkurat det synes jeg er helt latterlig. Jeg er jo den eneste personen i firmaet mitt, det er jeg som eier det, men i følge reglene har jeg liksom ansatt meg selv og må derfor betale arbeidsgiveravgift. Den er faktisk på hele 15% av inntekten min, altså hvis jeg skatter 40%, blir det tilsammen 55% staten skal ha i skatt av meg. De som hater oss bloggere og synes vi er noen hjernedøde barbier som ikke bidrar til samfunnet, kan i alle fall kose seg med at vi bidrar med mye til statskassen, haha. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser fra Saboskirt 

Ellers må jeg si tusen takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Jeg må helt seriøst slutte å være så paranoid når det gjelder bloggen. Var sykt usikker på om jeg skulle poste gårdagens innlegg, fordi jeg så for meg at jeg kom til å få masse hat. Tror faktisk ikke jeg fikk en eneste negativ kommentar, haha. Bare masse snille, oppmuntrende og støttende kommentarer. Det var så koselig! Synes det er gøy å skrive litt mer om alt mulig rart enn jeg pleier, og det er noe jeg vil prøve å ha mer av her på bloggen. Men ikke vær redd for at det bare vil bli lange innlegg med masse meninger og tanker hver eneste dag, det kommer ikke til å skje. Bare at dere får se litt mer av meg på innsiden, og ikke bare fokus på bilder :-) 

DETTE PROVOSERER MEG

Hola!

I dag var det tidlig opp på skolebenken, og jeg var hjemme igjen allerede før 11. Det som møtte meg da var en skikkelig irriterende kommentar her på bloggen, som jeg faktisk fikk lyst til å skrive litt om. Slik lød kommentaren: "Haha oi, glad jeg kom over dette på face. Du er desidert en blogger jeg ikke skal lese mer, du redigerer faktisk ryggen din? Hva er det du IKKE redigerer da. Dette var like smakløst som kjolen på toppen her. - Deles videre så forhåpentligvis fler ser hva du gjør for å være på topp!"

Jeg har sagt at jeg vil bli litt mer personlig på bloggen, komme med mer meninger og tanker. Som dere sikkert vet er dette noe jeg egentlig ikke ville skrevet om, men nå gjør jeg det likevel. Det er merkelig, men jeg blir faktisk skikkelig provosert av slike kommentarer. Kall meg gjerne stygg, feit eller hva du vil, det takler jeg veldig bra. Men når folk skal komme med påstander om meg som er helt fjerne og usanne, da blir jeg faktisk oppriktig irritert. Det er vel litt det samme som rykter, noe de fleste av dere sikkert har opplevd en eller annen gang i livet deres. Det er ikke det at kommentaren over her nødvendigvis er så sinnsykt fæl, men det er vel litt sånn at når man ofte får slike kommentarer, renner vel begeret litt over etterhvert. Jeg bare hater når folk skal late som at de vet bedre enn meg anngående MEG. Om noen skulle lure så NEI, for guds skyld, jeg har ikke redigert ryggen min tynnere på det nederste kjolebildet og jeg har heller aldri tidligere redigert meg selv tynnere. Jeg vet ikke en gang hvordan man gjør det, det er det værste. Og ja, jeg ser at det kan se ut som det kanskje er redigert, men sannheten er vel så enkel som at posisjonen jeg stod i gjorde at ryggen min ble sånn. 

Tenker det kan være greit å komme med noen eksempler så dere forstår hva jeg føler. Noe jeg feks ofte får, er påstander om at jeg har operert nesen min. Det er helt greit å synes det ser sånn ut, og evt spørre meg om jeg har gjort det. Men de fleste gjør desverre ikke det. Jeg får kommentarer som "Herregud Andrea, ALLE ser at du har operert nesen din, den er mye mindre nå enn den var for noen år siden. Sykt feigt at du ikke innrømmer det blablabla". Det er så sinnsykt slitsomt å få slike kommentarer! For sannheten er jo at jeg aldri har gjort en eneste ting med nesen min. Skal jeg innrømme noe jeg ikke har gjort? Jeg har også fått sikkert titalls kommentarer om at Chanel vesken min er fake, og at det er sykt teit at jeg later som at den er ekte. Til og med MOLLY er fake skal jeg si dere. Hun er ikke ekte pomeranian, det kan jo alle se. Ja, jeg kunne sikkert fortsatt i en evighet med eksempler. 

Som dere vet, er jeg og har alltid vært opptatt av å ha en positiv blogg. En sjelden gang skriver jeg om kjipe ting, men som oftest sprer jeg godt humør og viser livsglede. Men det er viktig at bloggen ikke bare skal være en positiv arena for dere, den skal jo være det for meg også. Og slike kommentarer som denne over kan virkelig ødelegge humøret mitt, rett og slett fordi jeg er dritt lei av å bli annklaget for ting som ikke er sant. Selvom jeg er blogger, er det ikke slik at da skal jeg tåle å høre alt i hele verden, og jeg har ingen rett til å la det påvirke meg. Virker som at mange har en mening om at det er slik det er. Hvor mange ganger har vi vel ikke hørt at "som blogger må man tåle kritikk, det ber du om ved å ha en blogg". Vet dere hva? Jeg er ikke enig. Vi er bare vanlige personer som skriver en blogg, vi fortjener ikke noe mer å få stygge kommentarer slengt etter oss enn en hvilken som helst annen person.

Selvom det letteste for en blogger er å bare fjerne kommentarfeltet sitt totalt, så er det ikke noe jeg har lyst til. Rett og slett fordi 99% av leserne mine er noen helt nydelige jenter, som sier skjønne ting til meg hver eneste dag, hjelper meg med hva enn jeg lurer på og som bryr seg om meg. Det er dumt om man skal miste kontakten med alle disse, og la de få drittungene ødelegge. Jeg testet jo ut å stenge kommentarfeltet mitt for litt siden, men det var faktisk skikkelig trist og tomt å ikke høre fra dere. For DERE er faktisk en skikkelig stor del av hvorfor jeg elsker å blogge, og fortsatt blogger på mitt syvende år. Derfor har jeg de siste månedene begynt å blokke de som enten skriver stygge/slemme ting til meg, eller de som bare skriver noe helt tåplig og irriterende slik som kommentaren jeg nevnte i dette innlegget. Hvorfor skal jeg la de som ikke vil meg noe godt kommentere bloggen min om jeg kan unngå det? Nei, det ser jeg ingen grunn til. Jeg er hittils veldig fornøyd med denne løsningen, og merker at jeg nå får mye mindre negativt i kommentarfeltet enn før. Det er deilig! Ah, vet dere hva? Det var faktisk skikkelig deilig å skrive litt fra seg og lette på trykket. 

Glad blogger = bra blogg = glade lesere ♥

5 nye favoritter

// Annonselenker

Heihei, mine fine!

Husker dere at jeg snakket om at jeg skulle gi dere en nelly-rabattkode i dag for et par dager siden? Den gjelder ut dagen i dag, og frem til kl 10.00 i morgen tidlig. Koden er "Andrea18", gir 18% rabatt og gjelder på alle NLY-merker. Jeg hentet en pakke med 5 fantastiske kjoler i går, som passet helt perfekt å vise i dag. Rabattkoden gjelder på alle kjolene under, og prisen jeg har skrevet på er før rabatten :-)

Nå er vi halvveis i november allerede, og kjolesesongen nærmer seg med stormskritt. Jeg anbefaler som jeg har sagt før å være tidlig ute med å handle nyttårs og julekjoler, rett og slett fordi de fineste blir superfort utsolgt. Nå får dere jo 18% i tillegg, så hvorfor ikke bli ferdig i dag? Her har dere mine fine, nye kjoler:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne kjolen er virkelig helt amazing! Kanskje noen av dere har sett den på snapchatten min allerede? Ble skikkelig positivt overasket da jeg prøvde den på, for den var jo så utrolig mye finere i virkeligheten. Ny favoritt i klesskapet ♥ Jeg har min i strl x-small, og vil si den er litt liten i strl, derfor kan jeg anbefale å gå opp en størrelse over hva du vanligvis har. Link til kjolen HER :-)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne paljettkjolen er helt fantastisk og perfekt til nyttårsaften! Den har en myk underkjole, så du kjenner ingenting til paljettene. Ellers synes jeg virkelig fargen er superfin, for den er liksom ikke så sterk gull om noen skjønner? Mye mulig denne blir min nyttårskjole, hihi. Jeg har min i strl x-small, og vil si den er normal i strl. Link til kjolen HER (finnes også i blå HER og sølv HER) ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Åh, denne wrap-kjolen er jo bare så fiiiin! Sitter dødsbra på kroppen, og rumpa ser ekstra bra ut pga rysjene. Fargen er også skikkelig "Andrea farge" :-) Jeg har min i x-small, og den er normal i strl. Link til kjolen HER (finnes også i mørkeblå HER, burgunder HER og grå HER) ♥

Image and video hosting by TinyPic

 Superduper fin svart paljettkjole! Denne er veldig enkel, men med en veldig fin rygg som dere kan se inne på Nelly. Minner meg veldig om paljettkjolene mine fra 2013, som alle inkludert meg elsket, haha :-D Sitter bra på kroppen, og har også en underkjole slik at man ikke kjenner noe til paljettene. Jeg har min i x-small og den er normal i strl. Link til kjolen HER (finnes også i sølv HER og blå HER) ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lys paljettkjole, med tidenes fineste rygg! Ja, det er mye hud, men alikevell synes jeg ryggen er til å dø av. Sitter som støpt på kroppen, og har også en underkjole slik at man ikke kjenner noe til paljettene. Jeg har min i strl x-small, og vil si den er normal i strl. Virker som at mange er enige med meg i at dette er en fin kjole, for den er faktisk utsolgt i alle strl allerede.. Haha. Men heldigvis finnes den fortsatt i alle strl i svart, og spør dere meg ser den minst like fin ut! Link til den HER

Hva synes dere? Om noen gjerne vil bestille nå men ikke har penger, så finnes det alternativer for dere også. Nelly har feks postoppkrav som gjør at du slipper å betale for pakken nå, og heller betaler når du henter den på postkontoret enten med kort eller kontanter. Det er supersmart hvis man vil sikre seg et par plagg!

HJERTET MITT GRÅTER

Fy fader. Ord blir fattige. Jeg satt oppe til klokken halv 5 i natt for å følge med på oppdateringene fra Paris. Det blir så mange følelser på en gang, alt fra hjelpløshet, frykt og sorg til sinne. Tårene renner, gåsehuden sprer seg over hele kroppen og hjernen jobber på spreng. Det er helt uforståelig hvordan mennesker er i stand til å begå slike barbariske, umenneskelige og onde handlinger. Hittils er det bekreftet 129 døde og 352 skadede etter terrorhandlingene i Paris, som bestod av totalt 6 angrep på forskjellige steder. Det som skjærer mest i hjertet er faktumet at dette er sivile, helt uskyldige mennesker som deg og meg, som brutalt har blitt frarøvet livet. Tenk på de 1500 menneskene som skulle ha en hyggelig fredagskveld på konsert i Bataclan, lite visste de at konserthuset snart ville bli forvandlet til et blodbad. Hjertet mitt gråter av tanken på alle barna som i dag våknet opp uten en mor eller far. De som har mistet et søsken, et barnebarn, en sønn eller datter. En beste venn. 

Jeg, i likhet med veldig mange andre, er redd for hvor verden er på vei. Selvfølgelig skremmer dette oss, hele poenget med terror er vel nettopp å spre frykt. Når noe sånt skjer i Paris, en by veldig mange nordmenn har et eller annet forhold til, blir dette plutselig veldig nært. Men det er noe jeg må si, som jeg personlig ser på som utrolig viktig. Selvom IS har tatt på seg skylden for dette, og det mest sansynlig er de som står bak, så MÅ man ikke glemme at IS ikke er vanlige muslimer. IS er ekstremister, og de aller, aller fleste muslimer reagerer på dette med sorg og fortvilelse på samme måte som resten av verden. Ikke minst må jeg nevne flyktningene. Ikke glem at IS er nettopp hva disse flykter fra... I SEE HUMANS, BUT NO HUMANITY.

Svar på ukens spørsmål

Har alltid synes ringen din er så fin? Vet du hvor man får kjøpt den? Takk for det, helt enig! Den er fra Rikke Harsheim, ringene selges blant annet på Høyer egertorget eller på nettsiden deres :-) 

Er hårfargen du har nå din naturlige? Ja, er så utrolig deilig å slippe å tenke på ettervekst og ikke minst bare å være fornøyd med sin egen hårfarge. 

Hvor er ponchoen din fra?

Image and video hosting by TinyPic

Den er fra Match :-)

Får man økt hårvekst på kroppen av Haircare? Nei, det gir kun økt hårvekst på hodet.

Er den nye iPhonen din gull eller rosegold? Rosegold.

Hvordan fant du den billige turen til Gran Canaria? Den bestilte jeg via ving, og der er det pakkereiser. Altså fly og hotell i en pakke, istedetfor å kjøpe fly og hotell seperat. Jeg ser at i de aller fleste tilfeller er pakkereiser det billigste alternativet, og bestiller det som regel alltid når det gjelder sydenturer. Ving har veldig ofte reduserte priser og gode tilbud, så reisen vår var vi så heldige å fikk billigere enn den egentlig er :-) Anbefaler å også sjekke ut Apollo og Startour, og så velge det beste alternativet av de 3.

Hvilket kamera har du? Canon eos 6d 

Skal du selge Michael Kors jakken din? JA, det skal jeg faktisk. Vet veldig mange er interessert i den, så da blir det nok litt "førstemann til mølla". Skal åpne en klessalg side i løpet av neste uke hvor jeg blant annet skal legge ut Michael Kors jakken, en eller to av de dyre veskene mine, noen andre eksklusive plagg og en haug av billigere kjedebutikk klær. Gleder meg, blir som et lite klessalg på nett, hvor jeg skal ha minst 50 plagg til salgs og man kan betale med kort på siden :-D

Hvilken størrelse har du i genseren?

Image and video hosting by TinyPic

X-small! Link til genseren HER, om noen er interesserte :-)

Når du trener cardio, hva slags trening er mest effektiv for deg da? Jeg trener som regel kun cardio på mølla, og da går det mest i intervaller og i rask gange i full oppoverbakke. Løper også, men det er sjeldnere :-)

Kan du lage julegavetips innlegg? Ja, det kan jeg gjerne prøve å få til i løpet av November.

Hva synes du om "Saint Lurent Classic Mongogram Satchel"? Vurderer å kjøpe den og vil gjerne høre dine tanker om den. Hva er ditt neste veskekjøp? Jeg synes den absolutt er superfin, og vil tro den er et godt kjøp. Men jeg er ikke så fan av den i den største størrelsen, så hvis jeg skulle kjøpt den selv, ville kjøpt størrelsen small. Mitt neste veskekjøp er mest sansynlig en Givenchy Antigona medium, og tror en liten Gucci Disco veske skal få plass i samlingen snart også ;-)

Er du ofte på fester? Enten på byen eller hjemmefester? Hjemmefester er jeg aldri på, det er det vel ingen av mine bekjente som holder på med lenger. Kan ikke huske sist jeg var på hjemmefest, haha. Drar ikke så mye på byen heller, rett og slett fordi jeg ikke synes det er så fantastisk gøy. Drar vel på byen maks 1-2 ganger i mnd :-)

Tar du sol eller selvbruning? Litt begge deler egentlig, men foretrekker egentlig solarium, selvom det ikke er bra for huden.. Prøver å ikke ta det så altfor mye, og tar det mer i perioder. Tok det et par ganger i oktober, så nå skal jeg ikke ta det før i desember igjen. Målet er annen hver måned med solarium :) Ellers er jeg veldig fan av selvbruning i fjeset, og bruker det opptil fler ganger i uken. Mine to favorittmerker på selvbruning er St.tropez og Sunspa, begge disse er superduper gode!

Når kjøpte du buksen? Er det mulig å få tak i den noe sted nå?

Image and video hosting by TinyPic

Jeg kjøpte den i vår en gang, så vidt jeg husker. Da kjøpte jeg den på Nelly! Tviler desverre på at den kan kjøpes nå, men HER er link til den på Nelly, så kan du ta på "overvåk størrelse" slik at du får mail om den kommer inn på lager igjen :-)

Har ikke du en Balenciaga i sort? Jeg hadde det, men solgte den før 1 års tid siden.

Hvor fikset du leppene sist? Karl Johan hudpleie :-)

Hvor kjøpte du Ravn jakken? Høyer! Men den er sinnsykt vanskelig å få tak i for den er veldig populær for øyeblikket. Vet de selger den på en del nettbutikker også, så google litt rundt, så finner du nok en i din strl :-)

Hvilken strl har du i buksen fra Zara med glidelåsene? X-small!

Hva tenker du å gjøre etter jul? Etter jul tenker jeg å fortsatt gå på Bjørknes, men kun ha 1 fag der som kanskje bare er en dag i uken. Planen er nemlig å reise endel, og det kan jeg nesten ikke om jeg har betalt masse for å ha skole hver eneste dag. Sånn som nå i høst har jeg jo faktisk ikke reist på en eneste ferie siden skolen begynte, og skal heller ikke det før eksamnene er over. Rett og slett fordi jeg ikke har samvittighet til å reise når jeg har betalt en stor sum for å ha mye skole denne høsten :-) Som dere vet elsker jeg jo å reise, og jeg føler at dere også synes det er gøy å bli med meg på tur via bloggen, så det er virkelig noe jeg har lyst til å få til en del av det neste halvåret. Selvom jeg skal ha vitnemål, og er på god vei, ser jeg ingen grunn til å stresse med skolen. Bloggen er min baby nå, og den går faktisk bare bedre og bedre for hvert år som går, og da er det absolutt den som burde ha hovedfokus. Det er også vanskelig for meg å blogge optimalt om jeg må lese til 10 fag ved siden av som jeg skal ha eksamen i hvert år, blir rett og slett litt for mye. Så da blir hovedprioriteringen min blogg, så har jeg litt skole ved siden av som jeg ikke trenger å stresse så mye med :-D  

Image and video hosting by TinyPic

Det var noen av spørsmålene jeg har fått den siste tiden! Bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget om det er noe dere lurer på, så tar jeg det med i neste "ukens spørsmål". Nå skal jeg til Fanny på en liten jentekveld med tapas og vin, så det skal bli skikkelig hyggelig. Perfekt måte å starte helgen på :-D Håper dere får en super fredag, så snakkes vi snart ♥♥♥

THIS MAKES ME HAPPY

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her er bildene jeg snakket om i går! Synes det var sykt deilig med en helt annerledes location på bildene enn hva jeg vanligvis har, er dere ikke enige? Tenker at bilder i skogen ikke er noe bra, men synes disse bildene ga en skikkelig herlig stemning. Molly er jo også så altfor søt når hun leker rundt i skogen og løper etter kongler, haha. Ellers er jeg også sinnsykt fornøyd med det nye kameraet mitt, er virkelig supermotiverende med så fantastisk bildekvalitet som jeg har nå. Om noen ikke har fått det med seg bruker jeg nå canon 6d kamerahus, og på disse bildene brukte jeg 35 mm objektiv. Nå skal jeg på møte, og etter det skal jeg faktisk bli sminket av en jente som er sinnsykt pro på det, og så skal vi ha en liten shoot! Gleder meg veldig :-D Vi snakkes senere i dag ♥

Den lille familien

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ååååh, familiebilde- haha! Dette er mine to favorittjenter, verdens beste lille bebs og verdens beste storesøster :-) Se så mini Molly er forresten.. Hun veier faktisk ikke mer enn 1,5 kilo, altså det samme som 3 pakker smør. Ganske sykt! Hun er så søt og god at jeg noen ganger ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, haha. Stolt mamma ja, om noen skulle være i tvil :PP

Så og si hele dagen i dag har gått til bloggjobb, noe dere sikkert synes er rart, i og med at dere ikke hører fra meg før nå. Hater virkelig å blogge så sent, men timene i dag har virkelig flydd forbi. Heldigvis har jeg fått gjort en god del jobb, så da blir det litt bedre blogging de neste dagene! Tok noen skikkelig fine bilder i skogen tidligere i dag, som jeg legger ut i morgen. Ellers har mange av dere spurt om jeg kan fikse en rabattkode på Nelly, og det er noe av det jeg har ordnet i dag. Får min helt unike kode til å dele med dere, og jeg troor det blir på søndag den kommer ut. Så stay tuned! Snakkes mer i morgen dere, sov godt ♥♥♥

JUL OG NYTTÅR GUIDE

// annonselenker

THE RED DRESS...

HER // 2 HER // 3 HER 

THE SEXY BLACK ONE...

  4 HER // 5 HER // 6 HER 

THE NUDES...

7 HER // 8 HER // 9 HER

 THE SEQUINS...

10 HER // 11 HER // 12 HER

TO GET READY...

13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER

THE LITTLE EXTRA...

21 HER // 22 HER // 23 HER // 24 HER // 25 HER // 26 HER // 27 HER // 28 HER

 Et lite innlegg med inspo til hva dere kan bruke/ha på dere i årets festmåned, nemlig desember! Her er vel det meste av hva man kunne trenge til julebord, julaften og nyttår :-) Husk at det gjelder å være tidlig ute om man vil kapre de fineste kjolene, for de blir så altfor fort utsolgt! Hvorfor ikke begynne shoppingen allerede nå? Dagene flyr avgårde og vi er i desember om under 3 uker.. Det er sykt det. Jeg gleder meg hvertfall veldig til kjole-shopping, det er noe jeg ser frem til hvert eneste år! ♥ 

HATER denne tiden av året

Heihei!

De to siste dagene har egentlig bare vært skikkelig dritt, og jeg merker at mørketiden virkelig påvirker humøret mitt. Denne tiden av året, hvor det er tidlig mørkt, men fortsatt null snø og null vinterstemning, er så altfor trist spør dere meg. Jeg blir skikkelig demotivert til alt positivt som å blogge bra, gjøre hyggelige ting med venner, trene osv. Som blogger er det faktisk veldig vanskelig med mørketiden, fordi hvertfall jeg tar KUN bilder i dagslys. Også når jeg tar bilder inne, så sitter jeg med ansiktet mot et vindu, slik at jeg får et naturlig og fint lys på bildene. Så å da måtte rekke all bloggjobb i god tid før klokken er blitt 4, kan være vanskelig, spesielt nå som jeg går på skole. Åhhh, jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget en gang, men jeg bare blir så jævlig deppa av hvordan det er nå. Tanken på at det er sånn 4-5 mnd med vinter igjen, og at vinteren forsåvidt ikke har startet enda, er så dritt.

Jeg tenker ofte på om jeg skal bo i Norge hele livet mitt, nettopp pga det lange høst/vinter halvåret. Føler at hele perioden fra oktober til mars er en eneste lang og kjip ventetid på at våren skal titte frem, og det er jo utrolig dumt? Man lever jo bare en gang, og hvis man ikke trives med slik klimaet er i Norge, så burde man jo vurdere å kanskje ikke bo her for alltid. For meg er ikke kulden det værste med denne perioden, men nettopp det at det blir så tidlig mørkt ute. Desverre er det ikke bare slik at jeg synes det er trist at det er mørkt, men jeg har rett og slett litt angst for å gå alene når det er mørkt pga noen skumle opplevelser jeg har hatt tidligere. Jeg kvier meg virkelig for å gå ut alene når det er mørkt, selvom klokken så bare er 6 på dagen. Det at en jente skal være redd for at det skal skje henne noe når hun går alene hjem om kvelden er jo egentlig bare helt forferdelig, men det temaet kan jeg ta en annen gang. Nå er det faktisk hele 1 mnd og 13 dager til vintersolverv, hvor solen snur og det går mot lysere tider. Frem til 22. desember blir det faktisk 3 minutter tidligere mørkt for hver dag som går og 3 minutter senere lyst på morningen.. Hvor trist er vel ikke det? Haha. Som blogger skal jeg vel egentlig alltid være positiv og burde vel heller kommet med innlegget "10 fantastiske ting med denne tiden av året", men er rett og slett ikke i stand til det i dag. I dag ville jeg klage litt. 

SATURDAY

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Ravn // Bukse fra Zara // Veske fra Céline // Sko fra Nike HER (adlink)

HEI BABES ♥ Her ser dere dagens antrekk, som Henriette tok av meg! Denne lørdagen har forsåvidt egentlig bare vært stress, og er fortsatt stress, for vi skal straks dra i bursdag. Måtte selvfølgelig blogge før jeg drar, så da får det heller gå utover hvor pen jeg blir i kveld, haha. Vi skal nemlig dra om kun 20 min, og jeg aner ikke hva jeg skal ha på og har heller ikke fikset meg. Ble bare et raskt hei i dag, men håper dere likte bildene :-D Vi snakkes i morgen, håper dere også får en superduper kveld!

My new bff

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

iPhone 6s ♥

Wihuu! Denne skjønnheten hentet jeg på postkontoret i dag. Nå tenker dere sikkert "shit, Andrea bruker sykt mye penger for tiden", så da kan jeg komme dere i forkjøpet- haha. Jeg kjøpte den for 1 kr, noe jeg alltid kjøper iPhonene mine for. Så ja, sved ikke så altfor mye i lommeboken ;-) Hihi. Da betaler man ned mobilen i 12 mnd, noe jeg synes er mye deiligere enn å bruke masse penger med en gang på å kjøpe den. Hvertfall jeg merker egentlig ikke at jeg nedbetaler mobilene mine, rett og slett fordi beløpet på tlf-regningene varierer endel fra mnd til mnd. Også er det vel sikkert fordi jeg har hatt nedbetaling på mobiler i flere år nå, altså vant til høye regninger fra før, haha. 

Har ikke fått tatt min fremtidige bestiss i bruk enda, rett og slett fordi jeg må rense litt opp i den gamle iPhonen. Jeg vil nemlig overføre alt jeg har på den gamle over til den nye, og der har jeg et lite problem.. Jeg har nemlig 22.000 bilder på kamerarullen!!! Hahaha, ja jeg vet det er sjukt mye. Det værste er at det er bilder samlet opp på bare 2 og et halvt år..... Så ja, orker ikke ha så mange bilder på den nye mobilen, så nå har jeg en stor slettejobb foran meg. Meeen så har jeg funnet ut at jeg er en skikkelig bilde "hoarder", og det å slette bilder er visst litt vanskeligere enn jeg hadde sett for meg. Nesten alle bildene på mobilen min gir meg et eller annet minne, altså bare av et par selfies kan jeg huske hva jeg gjorde/hvor jeg var/hva jeg tenkte på den dagen. Det er sykt rart! Jeg og Madicken lo av det tidligere i dag, da jeg via en selfie kunne fortelle at der var jeg på vei til Henriette, hadde nettopp vært på Elixia, var i dødsgodt humør og hadde akkurat smakt Skyr med sitronsmak for første gang som jeg spiste på veien rett før bildet. Omg.. Noen som kjenner seg igjen? 

I love you, Haircare ♥

// annonse

Heihei!

Mange har etterlyst en lite update på Haircare, og det er faktisk noe av det jeg får mest spørsmål om. Nå har jeg faktisk brukt haircare i hele 9 mnd- som tiden flyr! Det har blitt en rutine for meg, og jeg glemmer faktisk aldri å ta disse to tablettene hver kveld. Håret mitt blir bare finere og finere for hver mnd som går, noe jeg VET er takket være Haircare. Hårveksten er mye raskere enn før jeg startet, håret som vokser ut ser utrolig sunt og glansfullt ut + at jeg nesten ikke mister hår når jeg vasker/børster håret. Jeg er 100% frelst av Haircare og er så utrolig glad for at jeg startet med det :-)  Her kan dere se hvordan håret mitt ser ut nå:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tenk at dette er mitt naturlige hår! Begynner å bli ganske tjukt og ikke minst fått en ganske fin lengde. Det sykeste er at jeg faktisk har klippet håret over 10cm siden forrige innlegg om Haircare, så dere kan skjønne det vokser veldig fort nå :-)

Ellers som dere vet brukte jeg tapeextentions i flere år, som slet sinnsykt mye på håret. Før jeg begynte med extentions hadde jeg langt, tykt og kjempefint hår.. Dette ble sakte men sikkert ødelagt av extentionsene, så da jeg tok de av, hadde jeg både veldig tynt og ganske så kort hår. Utrolig kjipt! Heldigvis startet jeg med Haircare rett før jeg tok de av nå sist gang, og det har virkelig hjulpet masse på motivasjonen til å få et naturlig og fint hår. Håret mitt har aldri vært så fint som det er nå etter at jeg sluttet med extentions, og det er så deilig å endelig være fornøyd med sitt ekte hår igjen. Er det noe jeg aldri skal slutte på så er der Haircare, det er rett og slett bare verdens beste produkt! ♥

Image and video hosting by TinyPic

Som sist får også nå 40% på deres første bestilling av Haircare, altså en pakke med 60 tabletter til 149 kr. Husk at hvis dere bestiller så er det en løpende leveranse slik at dere får dekket månedsbehovet deres, helt til man evt sier opp. Det er også 30 dagers åpent kjøp, så man kan angre kjøpet 30 dager etter første levering. Dere kan bestille Haircare HER

Ellers fikk jeg lov til å kjøre i gang med en liten konkurranse til dere! Det dere må gjøre for å delta: Lik Haircare på facebook HER og legg igjen en kommentar i dette innlegget. Jeg trekker to heldige vinnere som får et par pakker Haircare hver i posten :-D 

Dette blir så bra!!

Ahhh- vet dere hva? For ikke så lenge siden bestillte jeg, Madicken og Ulrik (broren min) en ferie til Gran Canaria :-D Når jeg tenker over det er det egentlig litt søtt at søskenflokken vil dra alene på tur sammen, sier vel litt om hvilket fantastisk forhold vi har. Man kan jo dra med venner eller hvem enn man vil, men alikevell velger alle 3 hverandre istedetfor, haha. Så kos! Ofte er det noen som klager over at jeg drar tilbake til de samme stedene om og om igjen, men jeg kan jo forklare ganske enkelt og greit hvorfor reisen falt på GC. Vi hadde kun tid til å være borte en uke, fordi vi ville være hjemme igjen til julaften og at jeg har min siste eksamen 15. des. Siden det er desember så er Gran Canaria (eller en av de andre kanariøyene) det nærmeste stedet hvor det faktisk er sommer på vinteren. Ja, vi kunne jo dratt til Mexico/Thailand osv, men orker rett og slett ikke tanken på den lange reiseveien når man kun skal ha en uke ferie. Til Gran Canaria tar det drøye 5 timer å fly, og da synes jeg 7 dager fungerer perfekt! Dessuten er det jo veldig mye billigere å reise til GC enn disse eksotiske stedene langt unna. Gjett hva vi fikk turen for a?! 3200 kr per pers for fly, transport og kjempefint hotell med perfekt beliggenhet. Det kan man kalle et kupp! Ellers er det jo til slutt selvfølgelig tryggheten med å være kjent der du skal, vite akkurat hvor du skal bo/spise/dra på stranda/feste/shoppe osv. 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har som sagt min siste eksamen 15.des, og da har jeg norsk muntlig. Dette blir min værste eksamen dette halvåret, fordi det er sinnsykt mye pensum (og ganske tørt pensum hehe), så denne har jeg gruet meg til å ta. Derfor er det SÅ deilig å vite at nå er det bare å stå på frem mot siste eksamen, så drar jeg på en deilig solferie 16.des, altså dagen etter norsk eksamnen. Det må vel være god motivasjon?! Vi kommer hjem på lille julaften, noe som passer helt perfekt. Vi har også vurdert å reise på en lenger ferie, men da måtte vi droppet jul hjemme, og det hadde vi rett og slett ikke samvittighet til. Ahh, blir så altfor godt å komme ned til varmen!! ♥

Image and video hosting by TinyPic

Og det beste av alt er at det ikke er den eneste turen jeg har i vente... 30 desember drar vi en liten jentegjeng for å feire nyttår i København! Første gang jeg reiser bort for å feire nyttår, så jeg krysser fingerne for at det skal bli skikkelig bra. Vi blir der helt til 3. januar, så da får vi rukket å sett endel av byen og kose oss på tur. Gøygøy! Om noen har København tips tar jeg de hjertelig i mot, for der har jeg ikke vært siden jeg var barn. Spesielt resturanter og bra utesteder er jeg veldig interessert i å høre om! :-)

DRESS LIKE ME #3

// annonselenker

Genser HER // Bukse HER // Veske HER // Solbriller HER // Nike´s HER

 

Trench HER // Topp HER // Bukse HER // Veske HER

Genser HER // Bomber jakke HER // Skinnbukse HER // Nike´s HER

 

Topp HER // Bukse HER // Klokke HER // Veske HER

Genser HER // Vest HER // Skinnjakke HER // Støvletter HER

Kåpe HER // Genser HER // Veske HER // Ring HER

Tenkte det var på tide med et lite "dress like me" innlegg! Det tar virkelig DØDSlang tid, men føler det er noe dere synes er gøy, så da er det selvfølgelig verdt det. Si gjerne i fra om det er noe dere liker :-) Nå er jeg hos Henriette, koser oss med modern family og skal snart lage den deilige laksemiddagen jeg blogget om for en stund siden. Link til oppskriften finner dere HER, anbefaler alle å teste den ut.. Så godt! ♥

VIDEODAGBOK

Haha, her er den etterlengtede videodagbok filmen fra dagen jeg var på God morgen Norge! Grunnen til at jeg ikke har lagt den ut enda, er rett og slett fordi jeg ikke er så veldig fornøyd med den. Var mye filmklipp jeg ikke tok med også, rett og slett fordi de ikke var så bra. Men tenker at det uansett er gøy for dere å få se meg litt i "virkeligheten", så får jeg heller prøve å lage en litt bedre en annen gang :-) Nå er det sengetid for min del, snakkes mer i morgen babes ♥

34 spørsmål

1. Tre ord om meg: Reiseglad, spontan og alltid i godt humør.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Ta en snus og sjekke mobilen. 

3. Når jeg hører på radio blir jeg: I godt humør og synger gjerne med!

4. Jeg gleder meg til: Jeg skal kjøpe leilighet, det er vel det som står mest i hodet mitt fortiden :-)

5. Klesskapet mitt er fullt av: Altfor mye klær jeg aldri bruker, hehe.

6. Når jeg skal pynte meg: Bruker jeg så og si aldri høye heler, rett og slett fordi jeg får så vondt i føttene av det utover kvelden. Føler ingen egentlig bryr seg om hva slags sko man har på seg, så da er det liksom ikke verdt det. Nike´s på byen er tingen vet dere- haha ;-)

7. Jeg har medlemskap: Kun på Elixia, som jeg kan huske i alle fall?

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg er heeelt avhengig av å ha noe på leppene, du ser meg ikke uten, noensinne. Om jeg har glemt å ta med meg noe for leppene en dag, er det så ille at jeg faktisk må gå å kjøpe det. Ikke for skjønnhetens skyld, det kan gjerne være carmex liksom, men jeg bare takler ikke å ha tørre lepper uten noe på. 

9: Jeg føler meg mest bra: På ferie, uten tvil! Da våkner jeg opp hver dag med en deilig lykkefølelse og klar for nye eventyr. Det er så altfor deilig, skulle ønske det kunne vært sånn året rundt. 

10. Ved sengekanten har jeg: Noe å drikke, snus, lipbalm og mobilen min.

11. I kaffebaren bestiller jeg: Alltid enkel kaffelatte med lettmelk, det er så godt! 

12. I baren bestiller jeg: Som oftest en øl, av og til drinker. 

13. I vennegjengen er jeg: Her måtte jeg få hjelp av Henriette, haha. Hun sier at jeg er den som alltid er med på ting, mest spontan og gledessprederen (søta♥)

14. I familien er jeg: Jeg er familiens klovn, haha. Neida, men jeg er nok uten tvil den som lager mest liv i familien og er mest sosial av meg. Plager alle sikkert minst 10 ganger om dagen..

15. Jeg kan ikke leve uten: Internett, mobilen min, snus, penger (haha), familie, mollymolls og venner. 

16. Barn er: Sinnsykt søte, gleder meg til å få mine mini-me's :-D

17. Du visste kanskje ikke at jeg: Alltid sover med klær. Sover med genser/t-skjorte og evt også med kosebukse om jeg er litt ekstra kald. Fryser veldig lett om natten, så da liker jeg å ha på meg endel så jeg slipper å våkne fordi jeg er kald :-)

18. Om natta: Er jeg alltid våken. Haha, som sagt tidligere er jeg jo tidenes nattedyr. Jeg kan være trøtt hele dagen, men så fort klokken er etter 12 våkner jeg skikkelig og blir superproduktiv. Sykt merkelig, men er liksom så deilig å være våken når alle andre sover. 

19. I veska har jeg: Jeg har alltid med meg mobil, lommebok, sminke, ørepropper og hårbørste. Ellers har jeg også som oftest med meg kamera og mac :-)

20. Trening er: Sykt deilig og gjør meg veldig lykkelig! Men kan være veldig vanskelig å få dratt rumpa på trening, spesielt på vinteren.

21. På kjøkkenet er jeg: Faktisk ikke så aller værst, og liker å lære meg å lage nye retter og lage mat til andre :-)

22. Kjærlighet er: Noe vi alle trenger. Det er deilig å være glad i noen, og at andre er glad i deg :-)

23. I høst skal jeg unne meg: Litt ferie etter eksamensperioden!

24. Uvane eller ikke uvane: Jeg er sykt mye på mobilen, og er ekstremt avhengig av blant annet å game på den, haha. Sjekker vel mobilen minst hvert 5 minutt dagen lang..

25. Jeg tror på: Meg selv. Jeg tror det er utrolig viktig å ha troen på seg selv for å komme noen vei her i livet! Jeg tenker at jeg kan få til absolutt alt jeg vil, og ville aldri satt noen sperrer for meg selv. 

26. Jeg er dårligst til: Haha, jeg er dårlig på mange ting. Jeg er elendig på å høre hva andre sier i mens jeg er på mobilen, for da er jeg helt seriøst i min egen lille verden. Ellers er jeg sykt dårlig på å holde rommet mitt/evt leilighet ryddig.. Hvorfor er det så vanskelig :(

27. Jeg er flinkest til: Det var faktisk overraskende vanskelig å komme på ting jeg er flink til! Vel.. Jeg er veldig flink til å vise kjærlighet, og det er noe hvertfall familien min setter veldig pris på. Også er jeg vel kanskje flink på blogging, businessen rundt det, ta bilder og bileredigering? Ellers er jeg veldig flink på å bruke penger, som dere har fått med dere ;-)

28. Jeg elsker: Jeg elsker mye.. Reising er noe av det beste jeg vet, og absolutt noe jeg elsker. Ellers elsker jeg å spise god mat, levende lys, rent sengetøy, være nydusjet, sole meg, bloggen min, shoppe, ta bilder, venner og familie, og ikke minst Molly. 

29. Hva jeg vil med livet mitt: Det aller viktigste for meg er å være lykkelig, at både jeg og de rundt meg er friske og har det bra. Ellers vil jeg egentlig ikke leve det typiske a4 livet vi nordmenn vanligvis gjør, selvom det er enkelt å havne i den fella siden det er det samfunnet forventer av deg. Jeg vil ha sett hele verden, både på godt og vondt. Jeg vil gjøre sinnsyke ting som virker skummelt der og da, men som jeg er glad jeg har gjort når jeg er ferdig. Jeg vil ha hjulpet både dyr og mennesker på en eller annen måte, og jeg vil gjerne ha bodd noen år utenlands. Ellers vil jeg selvfølgelig ha en god jobb og bra økonomi som de fleste andre vil, og helst jobbe ganske selvstendig slik jeg gjør nå. Å finne den store kjærligheten er også uten tvil et av mine life goals, og selvfølgelig stifte familie. 

30. Jeg beundrer: Mennesker som setter andre foran seg selv, og de som "kommer fra ingenting" og klarer å utrette noe stort.

31. Det beste jeg vet: Det må kanskje være følelsen av å være nyforelsket ♥

32. Politikk er: Noe jeg desverre er veldig lite interessert i og kan lite om. 

33. Når jeg har fri: Som blogger har man faktisk aldri fri. Vi må blogge i helger, på julaften, på bursdagen vår og på ferier. Jeg blogger selvfølgelig ikke konstant dagen lang, men hodet mitt er alltid på jobb og tenker nesten bare "blogg blogg blogg" dagen lang. 

34. Det er lov å lyve hvis: Det er det beste. Det kan være foreksempel for å unngå å såre personen.. Altså selvfølgelig om du er utro mot kjæresten fortjener han/hun å vite det. Tenker mer om feks venninnen din klager over at hun har lagt på seg, også spør hun deg om du ser det. Uansett om du kanskje ser det eller ei, vil det falle naturlig inn for de fleste av oss å fortelle henne at "nei, herregud, du ser kjempebra ut". Å fortelle sannheten er som oftest det beste, men ikke nødvendigvis i alle situasjoner :-)

Dette tok sin tid, haha! Håper dere synes det var gøy ♥

Knit & Denim

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser fra Zara // Bukse fra Vila

Nå drar vi straks hjem fra hytta, etter en veldig fin helg her i Sverige. I går feiret vi som sagt 80 års dagen til mormor, og det ble en superkoselig dag :-) Ellers er det helt sykt at det er 1.november i dag! Kan ikke tro hvordan tiden flyr fortiden, det var jo akkurat sommer og nå er vi snart i desember. Og tenk at det snart er et år siden jeg og Fanny feiret 20 års dagen vår, det føles ikke så veldig lenge siden, haha. Menmen, jeg liker det da! For det at tiden går så raskt gjør jo at jeg pluuutselig er ferdig med skattesmellen og pluutselig endelig skal få kjøpt leilighet. Wii, haha ♥ Vi snakkes mer i kveld eller i morgen dere, håper dere også har hatt en fin helg!