hits

desember 2010

Godt nytt år!

Hey!

Nå er vi hos Julie og har hatt jentemiddag. Taxien kommer om 10 min, da skal vi kose oss hos Tuva. Snakkes i kveld, skal ta bilder ♥ Godt nytt år, verdens beste lesere! Kos dere masse i kveld.- ANDREA BADENDYCK

Ukens spørsmål

Hey!

Jeg vet hvor irriterende det er med bloggere som ALDRI svarer leserne sine, akkurat som om de ikke leser kommentarene eller bryr seg. Derfor har jeg noe som heter ukens spørsmål, hvor jeg prøver å få svart på spørsmål fra dere hver uke. Lovte dere å svare i dag, så her er svarene:

Hvor kommer den lyselilla kosedressen din fra? - Den er fra Risøe.

Bor du i leilighet eller hus? - Hus.

Tjener du penger på bloggen nå som du har fått litt reklame? - Hehe, nei. Fortsatt ikke :-)

Funnet ut hvilken linje du skal søke på neste år? Er veldig sikker på allmenn på handels, men har litt lyst på media på Elvebakken også... Tips meg gjerne!

Hvor kjøpte du jakken din? - Svean, på paleet.

Bruker du selvbruning eller tar du sol? - Tok sol 3 ganger før juleballet, men nå er det bare selvbruning en gang i blant. Bruker Saint tropez sin, som er kåret til verdens beste. Forguder den!

Bor søsteren din sammen med dere, og hvor gammel er hun? - Ja, det gjør hun. Hun er 18, akkurat som broren min. De er tvillinger!

Hvor vil du bo når du blir stor? - Hmm, vet ikke helt! Enten et hyggelig sted i Oslo, eller kanskje utlandet? USA? Hvem vet?

Spilte Yvonne "Akaya" i jul i svingen? - Hehe, jaa! Morsomt at så mange kjente henne igjen..

Hva fikk du til jul? - Klær, penger, smykker, parfyme, kremer osv osv, + 6 dagers Londontur i vinterferien. Yey!

Hvilke  strls har du i blusen fra Axel? - Small.

Hvor får man kjøpt merket Juicy coture? - Hmm, du kan i allefal kjøpe kosedressene på Svean på Paleet.

Jeg synes jeg så Fanny i Stavanger i dag, kan det stemme? - Hehe, oh yes!

Kan du lage en sminkevideo? - Har laget 4 stykker tror jeg, den forrige var ikke så lenge siden. Søk på "puusn07" på youtube.

Skulle ikke du blogge 3 ganger hver dag når du fikk Macbook pro? - Sa jeg skulle prøve å blogge 2-3 ganger hver dag, og det prøver jeg selvfølgelig på.

Leser du alle kommentarene dine? - Ja, og jeg er ikke den eneste. Det gjør også pappa + maaange av vennene mine, haha!

Hvor er genseren fra "pepperkakebakingen" fra? - Raplh Lauren, kjøpte den i Barcelona i sommer.

Gidder du å lage et innlegg der du forteller litt om kameraet ditt? - Hmm, er ikke så mye å fortelle. Kan faktisk ikke så mye om det! Bruker Canon eos 500 d, som er et speilreflekskamera. Den har også film, noe som er veldig bra. Tar utrolig bra bilder, og koster vel rundt 5000 kr i butikkene nå.

Har du egentlig krøller eller rett hår? - Har litt blanding, bølger..

Hvordan rase er hunden din? - West highland white terrier, supersøte!

Kan du lage et innlegg om deg og Axel? - Ja, vet dere har spurt lenge.. Men har jo INGEN bilder på den nye pcén, så da må jeg først overføre fra den andre osv. Litt stress :) Men skal få gjort det en dag jeg har tid!

Hva redigerer du bildene dine i? - iPhoto, og noen ganger gimp om jeg gidder.

Hva bruker du av kremer/sminke på huden din? - Ingen kremer, utenom selvbruning fra Saint tropez noen ganger. Men i det siste har jeg bare brukt mineralfundation og solpudder fra Id Bare minerales + rouge fra Isdora.

Er du helt Norsk? - Jeg er 75% norsk og 25% svensk. Thats it!

Hvilken klasse går du i? - 10. klasse.

Hva bruker du til å få så ren hud? - Bruker virkelig ingen renseprodukter/kremer på huden min, så er vel bare heldig. Oppstår en kvise noen ganger, men da bruker jeg "Basiron", som er veldig bra på å fjerne kviser.

 

- ANDREA BADENDYCK

Wedges

Hey!

I dag har jeg vært i byen med supersøte Gine (som ikke ville bli tatt bilde av):

Verdens DIGGESTE (og sikkert mest usunne) iskaffe! Elsker denne, virkelig helt fantastisk. Kan kjøpes på Oslo city i 1 etage for 32 kr forresten :)

Etter å ha tittet litt i byen med Gine, tok jeg trikken til verdens beste kjæreste. Han fikk need for speed (bilspill) + giga flatskjerm til jul, så vi har vel for det meste gamet i dag. Dødsgøy, elsker bilspill! Fikk lov av Axel å designe den bilen vi skulle kjøre, da ble den seende slik ut:


Hahahah.. Oh yeah!! Regner med at dette er Axel´s nye favorittbil nå altså...

I byen kjøpte jeg noe jeg har hatt lyst på lenge nå, wedges:


Elsker de! Sykt kule til sorte/mørke jeans. Vet det er mange som IKKE synes dette er fint, men hver sin smak. Jeg digger de ♥ Fra Din sko, for 599 kr.

Det var en som skrev at jeg aldri svarer på spørsmål, det er fordi jeg har pleid å samle de opp etter en uke. Men vet det har tatt litt lenger tid nå, så legger ut masse svar i morgen tidlig. Sov godt søte lesere :-)

 

- ANDREA BADENDYCK

Hejdå

Hey!

Nå ligger jeg godt plantet i sengen, men ble tvunget til å våkne. Det var straffen fordi mamma hadde "catchet" meg våken, på maccen, 4 om natten.. whoops?! I dag skal jeg møte Gine i byen, titte litt i butikker og sikkert sette oss ned et sted. Blir veldig koselig, lenge siden jeg har sett henne! Etter det skal jeg muligens overnatte hos Fanny, og apropo Fanny: JA, både hun og Bjørn Erik har familie i Sandnes, så det var de dere så på Kvadrat. Snakkes senere i dag, nå skal jeg snart dra.

PS: Ikke start å spill Monsterworld alikevell, man blir helt seriøst avhengig. Veldig skummelt! Har kommet helt til level 38 nå, og blir bare mer og mer addicted etter hver level. Det er det første jeg sjekker når jeg åpner maccen, og jeg gjør det hele tiden.. Har til og med på stoppeklokke for når jeg vet at plantene er ferdige å vokse. HERREGUD!! Lol.

Bluse fra Bikbok :-)

 

Hva skal dere i dag?

 

-ANDREA BADENDYCK

Innkjøp fra Veromoda

Hei!

Haha, det er så sykt typisk hvis noen spør hvor klærne er fra selvom jeg har det som overskrift. Da sier jeg bare, les en gang til! Alt jeg handlet i dag var fra Vero Moda, siden jeg hadde et gavekort der. Ble veldig fornøyd med dagens innkjøp, her er det:

Fine neglelakker i fargene: Nougat, All nude, Tuxedo black ♥

Skjorte:


Cardigan:


Bluse:
Hva synes dere om dagens innkjøp?

 

- ANDREA BADENDYCK

Bursdagsjente

Hei!

I dag har jeg vært på Fridays for å feire Maria´s bursdag. Min herlige bestevenn er 16 år i dag, og jeg synes hun fortjener mange gratulasjoner. Maria er en sinnsykt koselig, sprudlende og morsom jente! Vi har hatt de lengste samtalene noensinne, og de morsomste stundene har vi også delt. Hun har alltid vært der for meg, og hun er en veldig god venn. Sykt hvor like vi er.. Har aldri kjedet meg med Maria. Ønsker deg alt godt vennen, jeg er superglad i deg. Gratulerer så mye med dagen ♥

Her er bilder fra Fridays:Pene bursdagsjenta!


Uuu, meg og Marias BOYFRIEND.

Juliee ♥

Kjøpte litt i byen isted, viser dere det senere i kveld. Snakkes!

 

- ANDREA BADENDYCK

Thoughts

Hei!

Det værste som finnes er en dag hvor man bare ligger hjemme, kjeder seg, spiser godteri og er på pcén. Ikke missforstå, slike dager kan være digge om man har hatt en slitsom uke, men ikke så digg når man helst vil finne på noe gøy! Man føler seg som verdens største slask, og når klokken er blitt mye- som at hele dagen er bortkastet. I dag har vært en litt sånn dag, selvom jeg skal på filmkveld etterpå. Men siden de jeg skal være med er så treige, ligger jeg da her, med maccen på fanget, pepperkakeboksen ved siden av meg, julebrus på bordet- og føler meg som en slask. Kjeder meg faktisk, haha.. har ligget i sengen siden klokken var 2! Å gud, fem timer.. Ja, da er det ikke rart jeg kjeder meg.

Når jeg kjeder meg tenker jeg også på mat og godteri, hele tiden! Om jeg hadde ligget hjemme som dette hver eneste dag, skal jeg love dere jeg hadde vært minst 3 ganger større. Heldigvis gjør jeg så mye hele tiden at jeg ikke rekker å spise, haha.. tror det er slik jeg holder meg slank. For trening? Nei.... det gidder jeg ikke.

Det var da dagens lille tankegang som jeg deler med dere, så her er to "Jeg kjeder meg bilder":JA, jeg har en plakat av en liten søt hund i samme rase som min på rommet.. Ikke mobb meg :(

 

- ANDREA BADENDYCK

WOW

Hei!

Nettop våknet, for 5 min siden.. Jeg sjekket kommentarene mine, og da kom det inn en jente som sa hun hadde tegnet meg digitalt. Jeg ble litt nyskjerrig, og måtte jo titte innom! Fikk supersjokk, hun er jo helt sykt flink.

Sjekk det ut:Wow, for et talent! Utrolig gøy å se seg selv "tegnet", faktisk første gangen. Tusen takk til Ida Våg, du er utrolig flink. Her er bloggen hennes!

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagen i dag

Hey!

I dag har jeg vært i byen med Axel, shoppet litt, sett "Kongen av Bastøy" på kino med Axel og hans hyggelige familie og deretter sett en til film hos Axel før jeg ble hentet. Kongen av Bastøy var en veldig bra, og sterk film. Anbefaler alle å se den! Alt i alt, en veldig koselig dag ♥

Det er en del romjul salg i Oslo nå, så anbefaler alle som bor her til å ta en titt i butikker! Selv kommer jeg til å handle en del de neste dagene.. Fikk ikke kjøpt så mye i dag, i og med at Axel er en gutt og ikke en shoppinglover, men her er det jeg kjøpte:Rosa/rød genser fra Bikbok.
Og øredobber fra Accessorize!

Noen bilder fra før kinoen startet:Handsome! ♥

Snakkes i morgen, tenkte å lage en videoblogg hvor jeg svarer på "Ukens spørsmål" istedet for skriftlig. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer i det siste, tar det veldig til meg. Dere er herlige!

 

- ANDREA BADENDYCK

Byen

Hei!

Uff, nå blir det litt mye "nå drar jeg innlegg", men det får gå. Det var superkoselig på julebord i går, men kom hjem så sent at jeg ikke fikk blogget. Men skal prøve å få oppdatert litt mer i dag da! Nå skal jeg møte Axel i byen, se i butikker og dra på cafè. Etter det skal vi på kino med familien hans, veldig koselig ♥Haha, ser ut som en trøtt gris i dag.. Jaja! Genser fra Vero Moda og bukse fra Juicy coture.

 

- ANDREA BADENDYCK

26.12.2010

Hey!

Nå drar jeg til Axel, skal til morfaren hans på julebord i dag. Koselig! Snakkes senere i kveld ♥

Hihi, cuurly hair today :)

 

- ANDREA BADENDYCK

En koselig 1. juledag

Heihei!

Nå ligger jeg godt plantet i sengen med min herlige søster, ser på film og stapper i oss godteri. Blir 3.dagen på rad at vi "overnatter" nå i julen, veldig koselig. Glad i søsteren min ♥ Det har vært en koselig dag, med god julemat og familiekos. Viste mormor og morfar bloggen min, og data i det heletatt, og de var veldig imponerte. Men de synes det var helt forferdelig vanskelig da, mormor mente at ikke engang i løpet av 100 år ville hun klart å lære seg noe så vansklig som data.

Haha!Moderne greier altså ♥ De var helt facinert over hvor mye rart man kunne gjøre på en data. Feks finne Donald duck tegneserier på youtube, og søke på kattebilder på google. I allefal når det kom til photobooth da, superkult!

Et bilde av meg og sis fra isted:Love u ♥

Sov godt, dere!

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Nå skal vi straaaks få gjester, så publiserer et innlegg før de kommer. Det er mine kjære besteforeldre, tante/onkel + søskenbarn + 2 herlige hunder som kommer! Veldig koselig, gleder meg. Slik ser jeg ut i dag:

Bukse fra River Island // Bluse (Julegave fra Axel :D :D) fra Bikbok ♥

Hva synes dere?

Nååå ringte det på, snakkes!

 

- ANDREA BADENDYCK

VG

Hei, og god første juledag. Mange så at på plakaten Axel hadde laget til meg, var det et bilde av oss to i VG. Fikk flere kommentarer om dette, og folk var nyskjerrige på hvorfor. Derfor tenkte jeg å fortelle dere det nå!

I sommer var jeg og Axel på Hvervenbukta (En strand i Oslo). Tror det var i Juni, og vannet var dødskaldt. Vi bestemte oss for å gå å bade litt, men turte bare gå opp til lårene før vi pyset tilbake til håndklene våre. I mens vi lå å solte oss, kom plutselig en fremmed dame bort. Hun fortalte at hun hadde sett på oss en halvtimes tid, og synes vi var så søte sammen. Og hun fortalte at hun jobber for VG, og hadde fått i oppdrag fra sjefen å lage en artikkel om at sommervarmen skulle komme til helgen. Hun lurte på om vi ville være med på en liten shoot i vannet + interevju etterpå, og da ville dette komme i VG. Vi synes jo dette virkelig kjempekult, så vi bet tenna sammen og latet som at vannet var godt og varmt i det bildene ble tatt. Var vanskelig å smile når det var 15 grader i vannet, haha! Det ble i allefal tatt noen superfine og proffe bilder, og jeg og Axel møtte på verdens største sjokk noen dager senere. Vi hadde kommet på FORSIDEN av VG, et gigastort bilde! Sykt kult, hvor mange i Norge har liksom kysset i vannet på forsiden av VG? Haha...Koselig! Var faktisk også en tosiders artikel med intervju osv om dette på en av de første sidene..

Nå kommer snart masse familie hit på middag, så vi snakkes senere.

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Herlig kveld

Hei!

Nå er julaften ferdig, og det har vært en vellykket kveld med familie, pakker og god mat. Fikk masse fint, som veske/parfyme/klær/penger/smykker/sminke osv, + en 6 dagers reise til London i vinterferien inkl. shopping! Hehe, gleder meg skikkelig ♥ Her er noen bilder fra i dag:Julemaaat!

 

Slik så jeg ut i dag forresten:Kjole fra Vila :-)

Håper dere alle hadde en utrolig koselig julaften med familien, og ikke minst fikk masse fine gaver. Snakkes i morgen! Lover å oppdatere masse masse nå i juleferien ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Lillesnuppa er pyntet for jul

Hey!

Nå er det snaaart middag, og dere får snaaart se hvordan jeg ser ut i kveld. I mens skal dere få se verdens søteste lille nusse, ren, fin og pyntet på julaften:

Nyvasket med sløyfe på hodet, stolt foran juletreet ♥ For en søt, liten basseklump!

Fortell litt om hvordan dere har det på julaften hittils?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Goood jul!

Hei, kjære lesere.

God jul! Nå er det endelig julaften, en dag vi alle er glad i. Tenk hvor spesiell julen var den gang man var liten, selv klarte jeg ikke å sove de siste nettene før julaften. Jeg startet nedtellingen allerede i oktober, lagde en liten kalender, og krysset av for hver dag frem til jul. Jeg våknet alltid flere ganger midt på natten til julaften, i håp om at klokken var blitt såpass mye at jeg kunne stå opp. Da hentet jeg julestrømpen, tømte den i stuen og gledet meg over alt godteriet som faktisk var BARE mitt. Deretter sjekket jeg presangene (som jeg selvfølgelig også hadde smugkikket i mange dager før), og la alle som det sto Andrea på i en egen haug. Deretter var det jo Tre nøtter med Askepott, og så en lang ventetid før middag- og så gaveåpning. Klassiker eller hva?

Nå har jeg faktisk ikke hatt julestemning, og føler egentlig ikke at det faktisk er julaften i dag. Altså, den helligste dagen jeg visste om da jeg var liten. Men jeg prøver å ta opp tradisjonene, og lage så mye ut av det som mulig. Gleder meg i allefal kjempemye til en koselig dag med familien, god mat og pakker. Snakkes senere, viser dere selvfølgelig hva jeg skal ha på etterpå Første bildet på bloggen uten sminke OG nesten første gangen jeg gidder å redigere bildene jeg tar litt ordentlig, haha. Flinka!! ♥

Ha en SUPER dag allesammen, dere er herlige. Vi snakkes senere!

 

- ANDREA BADENDYCK

Looove you

Hei!

Da jeg ryddet rommet, fant jeg plutselig masse koselige kort/plakater/bilder fra venner og Axel. Blant annet skikkelig hyggelige kort som de har brukt lang tid på! Derfor bestemte jeg meg for å henge de opp på veggen, og ha alt synlig, slik at jeg kan bli minnet på hver dag hvor mange utrolig herlige folk jeg har i hjertet mitt ♥

Fra Fanny, sykt koselig.


Gigakort fra Axel, kunne det blitt søtere?


Superduperfint julekort fra Henriette ♥
Yndllingsdelen av rommet mitt, er det rart? Love you all ♥

God jul til dere alle sammen! Vi snakkes i morgen, skal holde dere oppdatert.

 

- ANDREA BADENDYCK

Cafèbesøk

Hei!

Nå er jeg hjemme etter å ha vært på café med Maria i byen. Sykt koselig! Vi  går på samme skole, men er er ikke så mye sammen på fritiden, derfor er det så utrolig herlig når vi først er sammen. Elsker denne jenta! ♥ Jeg bestilte en kaffe mocca, og hun bestilte cappuchino. Vi snakket sikkert i flere timer, men tiden gikk dødsfort.Nam!


NYDELIG ♥Love you, beste! ♥

Nå fikser jeg meg, og skal snart en liten tur til Axel for å feire lille julaften med han. Koselig! Håper dere alle får en superduper kveld.

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Hey!

Nå skal jeg til byen for å dra på cafè med Maria, gleder meg. Etter det skal jeg feire lille julaften med min kjære Axel ♥ Snakkes etterpå, her er dagens outfit:Haha...

Bluse fra Bikbok // Bukse fra Vero Moda // Ringer fra Gina Tricot

Hva synes du om dagens outfit?

 

- ANDREA BADENDYCK

BF TIME

Hey!

I dag har Tuva vært på besøk, vi har pyntet pepperkaker og resten av tiden vet jeg ikke helt.. Men, tiden går fort når man har det gøy- for nå har hun dratt hjem. Superkoselig å være med Tuva igjen, faktisk 2 uker siden sist.. Det er nesten rekord altså! VELDIG lenge. Jooo, nå kom jeg på noe. Jeg har pakket inn gaven til Tuva, laget kort og i mens har hun blogget til dere. Bad girl altså, spurte ikke en gang :O :P xD

Her er noen bilder paps tok av oss isted:

Woho, I LOVE YOU ♥

Sykt at det er 2 dager til jul forresten! Jeg, i motsetning til Tuva, har NULL julestemning. Vet på en måte at det er 2 dager til jul, men klarer liksom ikke å tro det. Blir superkoselig i allefal! Jul er den beste høytiden på året, like fantastisk hver gang.

 

- ANDREA BADENDYCK

Anbefaling

Hei!

Bestillte nettop to produkter fra Coverbrands, og fikk de på bare en dag. Sykt bra service:) Produktene er helt fantastiske også, sliks er de ut:

Primer fra Smashbox. Denne gjør huden så sinnsykt myk, og er et must under fundationen. Gjør hele looken så utrolig mye bedre! Helt klart en 6ér, anbefales virkelig. Denne er fra www.coverbrands.no

Denne lipplumperen er den beste jeg har prøvd! Den gjør leppene mye større, har en fin farge og ja.. Helt fantastisk! Lip plumpere jeg har prøvd før har ikke gitt effekt, men det gjør virkelig denne. Et must i hverdagen :) Kjøpes på www.coverbrands.no. Det er forresten en utrolig bra side, med god service og HAUGEVIS av fantastisk sminke. Min absolutte favorittside, ta en titt ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Sminkevurdering

Hey!

Sa jeg skulle lage en vurdering av Bare minerales sminken, så her er den:

Bare minerales- Big and bright eyeliner

Før:


Etter:

Vurdering:

* Denne eyelineren var veldig enkel å bruke, ikke for sterk farge og ga et fint resultat. Rett og slett, ble veldig fornøyd. Kan kjøpes her for 200 kr!


Bare Minerales SPF 15 foundation, medium beige- 8 gram.

Før og etter bilde:

← FØR / ETTER →

Vurdering:

Har jo starterkit fra før av, så det er ikke første gang jeg prøver et slikt pudder. Men det ga et veldig naturlig resultat, ble litt brunere enn det jeg var og var enkelt å påføre. Følte resultatet ble litt sånn "photofinish" aktig, huden så mye glattere/mykere ut når jeg hadde påført pudderet. Skal helt klart bruke det til hverdags. Kan kjøpes på www.facelook.no for 249 kr, og der er det faktisk 200 kr billigere enn i vanlige butikker.

 

Fler som bruker noen av disse?

Tusen takk til Mathilde som har laget design til meg forresten, LOVE it ♥


- ANDREA BADENDYCK

 

FERIE

JAAA!!

Endelig er det ferie, og det var virkelig på tide. Vi sluttet veldig sent i år.. 3 dager før jul?! Litt teit. Vet veldig mange andre sluttet på fredag, heldggriser altså.

På skolen hadde vi kosetime, så Love actually, dro i kirken og fikk karakterkort. Helt grei dag, haha!Haha, heeelt konsentrert i filmen!


Supersøt film.

Vi har fått pyntet huset med diverse julepynt/nisser osv, superkoselig:


Awi! ♥

Bestillte to sminkeprodukter i går fra www.facelook.no, og fikk de allerede i posten i dag! DET er syke greier, dødsbra da:Skal lage en liten vurdering av sminken i morgen, med før/etter bilder, karakter osv. Elsker Bare minerales sminken, så gleder meg masse til å teste ut.

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagen i dag

Hei!

I dag var jeg flink blogger, og tok med kamera på skolen. Derfor har jeg hatt det i hele dag, noe som har ført til bilder. I dag var jeg først i byen med Linnea, Hanna, Julie, Yvonne, Falk og Jonas, og så dro jeg til Axel. Det var forresten dødskoselig å se Yvonne igjen, hun bor tross alt i Singapore, så kjempelenge siden jeg har sett henne. Bra hun kom på ferie tilbake til Oslo i julen ♥

Haha, Jonas!


Yvonne ♥
Da jeg var ferdig i byen, dro jeg til kjæresten min. Han ville ikke vise seg på bloggen i dag, men fikk to bilder da:


Hahah.. gjemmer seg bort fra kamera ♥

For å legge til alt i samme slengen, her er dagens outfit:


Bluse // Zara, Tights // Bikbok

Hva har dere gjort i dag da?

 

- ANDREA BADENDYCK

FilmanbefalingDisse filmene er så sinnsykt fine! Gråt som bare det av begge to ♥ Romantiske, triste og rett og slett filmer som inntar hjertet ditt med storm.

Fler som har sett disse?


- ANDREA BADENDYCK

Pepperkakebaking

Hey!

Nå er Henriette hos meg, og vi har bakt pepperkaker. Superkoselig! Vi rekker ikke pynte dem i dag da, men går nok fint... Vi er uansett kvalme etter all peppekakedeig spisingen:) haha!

Uuu, en liten bass er med på bakingen!
Haha, yummy!
Søøøtis ♥


Fler som har bakt pepperkaker i helgen?

 

- ANDREA BADENDYCK

Sminkevideo

Hei!

Nå er Henriette her på pepperkakebaking, i mens kan dere se en ny sminkevideo jeg lagde her for noen dager siden:

Mascara fra Max Factor, kjøpt på Cubus / Rouge fra Isadora, fått av mamma / Leppestift fra Loreál, kjøpt på Cubus / Fundation fra Bobbi Brown, kjøpt på Steen & Strøm / Id-pudder fra Bare Minerales, kjøp i Praha / Sjokoladepudder fr Too faced, kjøpt i Praha / Øyenskygger fra Dior, kjøpt i Sverige.


- ANDREA BADENDYCK

SØTEST

Hei!

Nå er jeg hos Fanny og har sovet her til i dag. Superkoselig! Etterpå skal Axel til meg, og så skal vi ha lørdagskosekveld ♥ Digg med helg.

Har jeg nevnt at Fanny har en så sinnsykt søt hund? Sååå herlig, elsker den:

Åååh, såå nydelig ♥ Kunne du sagt nei til dette søte ansiktet?

 

- ANDREA BADENDYCK

Ukens spørsmål

Hei!

Skal fortsette med ukens spørsmål, her kommer spørsmål dere har spurt om den siste tiden:

Er Axel yngre enn deg? 2 uker yngre, men gjør ikke akkurat veldig mye forskjell!

Har Julie linser? Nei, vet øynene hennes er dødsfine.

Har du vore på språkreise før? Nei, men har veeldig lyst. Virker utrolig spennende!

Lurer på EN ting! Jeg har samme leppestift som deg, hvordan klarer du å holde den på så lenge? Jeg må liksom "fylle" på hver time.. Noen extra tips, du har? Den holder ikke noe særlig lenge på meg heller, slik er det bare. Jeg har den i lommen, og tar på i ny og ne.

Hvorfor er du så brun? tar du sol? Blir superfort brun. Tok sol 3 ganger før juleballet, derfor jeg har ganske bra farge nå. Bruker også iblant en SUPER selvbruning fra Saint Tropez.

Du skrev du skulle lage et innlegg om deg og Axel, når kommer det? I løpet av helgen.

Hei, Andrea :) Jeg har et lite problem med hva jeg kan redigere headere i. Jeg har MAC jeg også, men jeg vet ikke noe program som er gratis som jeg kan bruke.. hva bruker du, uten om Iphoto..? :D Håper du kan hjelpe meg :) Elsker bloggen din <3 Tusen takk, koselig! Jeg bruker gimp, det kan du laste ned gratis fra google. Det er et veldig bra program :)

Hvilket kamera har du? Canon eos 500 D.

Når kommer sminkevideoen? Den er ferdig, men velger å legge ut videoblogger med litt jevne mellomrom og ikke supermange på en gang. Så, ja.. I løpet av noen dager kanskje.

hvor har du kjøpt pelsvesten din? kan du finne det ut? :) Kjøpte den i bogstadveien på markedsdagen, men det er ingen lapp eller noenting og selgerne hørte ikke til en bestemt butikk. Men pelsvester er ikke akkurat vansklig å finne, de er over alt. Bare ikke i de vanlige kjedebutikkene! Feks. på byporten er det mange.

kan du legge ut bilder av rommet ditt? Hmm.. Kanskje!

Heisann! Er du kristen? Hei du! Ikke sånn superkristen at jeg ber, drar i kriken på søndager osv. Men er vel kristen ja..

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11724/en/zara-sales/11022/149506/LONG%2BSLEEVE%2BBLOUSE%2BWITH%2BBOW er det den blusen i sort du har? vær så snill og svar :) Jepp, det er den. Bare i grå, selvom den ikke ser grå ut på bildene.

Hvordan brakk Axel armen? Han brakk den under fotballkamp, det var superglatt. Dakar!

Lurte bare på noe om genseren du har på fra Vero Moda; Hvor mye koster den ? Og hvilket senter kjøpte du det fra ? Den koster faktisk bare 199 kr, tror jeg. Kjøpte den i Karl Johan.

Hvor ligger Lychi butikken du kjøpte kjolen i? Den ligger like ved Karl johan, rett ovenfor karnevalsbutikken Standar.

Og hvor kjøpte du Parajumper jakken din? Hvilken størrelse bruker du? Den kjøpte jeg på Svean på Palleet, i SMALL.

Hvor har du kjøpt den genseren du hadde på deg i "k&h prosjekt" innlegget? håper du svarer, den var nydelig! Åh, takk. Den er fra Ralph Lauren, kjøpte den i Barcelona.

HERREGUD, for en fin kjole! Har dere det så formelt? Hos oss er det mer sånn at jo kortere, jo bedre :P Tusen takk! Ja, vi har det veldig formelt. På vår skole kunne virkelig ingen kommet med en sånn superkort, fjortiss kjole...

Har du farget håret? Nope, bare glanvask en gang i sommer. Det har gått ut nå..

Hva kostet det stjerne skjerfet ditt ? :- ) 300? Trooor det.

Hvor kjøpte dere de fake neglene? På Lindex, de var veldig fine og satt lenge.

Ligner du på søsteren din? :) Har aldri sett henne på bloggen. Hmm, egentlig ikke.. Hva synes dere?

Nå er jeg hos Fanny forresten, vi slapper av med godteri og hver vår mac. Mer sosialt blir det ikke!

- ANDREA BADENDYCK

Videoblogg

Heiheeeei bloggen.

Det er Fanny som blogger fordi bassa, eller badern da, rydder. haha, taper!! Uansett, ja, jeg skal blogge. Noe jeg er kjempe flink til... mhm.... jaaa..... hva skjer?... fett....  OKI, uansett. Vi har laget en videoblogg som er kjempe kul. Den er lastet 54%...55%.... Imens den laster skal jeg blogge fordi jeg er så fet og alle vil lese om livet mitt som er utrolig intresant: i dag sto jeg opp, pusset tenner, dro på skole, ble med bassa hjem og ja nå er jeg her, chillern på gulvet fordi jeg ikke får sitte i senga. Ok da, hun skulle re opp, men jeg vil bare at dere skal tro at hun er slem, noe hun ikke er, neeeida. Nå er videoen lastet 97% så nå er dere snart kvitt meg.
Jepp, fint bilde? TAAAKKKK. Og ja dere ser riktig, det er en diddle dere ser henge fra døra til Badern, hvorfor? Jeg aner ikke

- BASSAENE

EDIT; Vi laster opp filmen på nytt fordi den er så treg

My new love

Hey!

Mange har spurt om jeg kan legge ut bildene av den nye macbook proen, og det kan jeg selvfølgelig. Vinnerne av min konkuransse er kontaktet på mail for en stund siden, forresten. Elsker maccen, den er helt fantastisk! Superrask, lysende tastatur og fantastisk skjermkvalitet. Det perfekte bloggverktøy! TUSEN takk til dere ♥

Fler som har mac?

Noen tips til nedlastninger osv?

 

- ANDREA BADENDYCK

Gitar i stugo

Hei!

Overskriften passer bokstavlig talt. Nå sitter jeg og Henriette i stua, og spiller gitar. Superkos! Vi skal prøve å øve på en duett, kanskje det blir lagt ut?

Ntaaw ♥ Sangbuddy!

 

- ANDREA BADENDYCK

15.12.10

Hei!

Tusentakk for hyggelige tilbakemeldinger på stop motion videoen til meg og Fanny. For alle dere som lurer så vet vi at butterflies og fireflies ikke er det samme, men læreren sa at vi heller skulle ta noen fargerike sommerfugler!

I dag har jeg vært på skolen, hatt masse kjedelige fag og tatt sprøyte. Hater sprøyter, var nesten så jeg feiga ut.. Men jeg bet tenna sammen, fikk god støtte av Bjørn Erik som holdt meg i hånden og fikk tatt Poliovaksinen. Henriette kom opp til skolen min da vi sluttet, og så dro vi til henne. Der har vi vært til nå- for nå er vi oss meg! Hadde med kamera på skolen i dag, mikser kanskje sammen noen filmklipp. Her er iallefal bilder:Peder (Axel´s lillebror) og Oscar ♥♥♥♥♥
BASSA!
Haha, i Naturfags timen! Fanny er badgirl som tar bilder i timen azz :P :P

Og så hjem til Henriette:

Sykt fint!
Sprøyte :( :(

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Stop motion, Fireflies!

Hey dere!

Nå er vi endelig ferdige, slitne men veldig fornøyde. Oppgaven var å lage en stopmotion video ut av en sang, og vi valgte da Fireflies. Stop motion er en bildeserie med SYKT mange bilder vist fort etter hverandre slik at det ser ut som film! Veldig gøy og kreativt ♥

Vet den ble litt "hakkete", men det var fordi vi noenganger skumpet litt borti stativet! Men ellers er jeg veldig førnøyd.

Hva synes du?

Fler som har laget slike?

 

- ANDREA BADENDYCK

HALLA

Nå er Fanny her, og vi gjør k&h prosjektet ferdig. Dere får se ikveld, det blir superbra!! Vi har også laget en videoblogg, gled dere ♥

Fanny hilser;


Hahahah...

 

- ANDREA BADENDYCK

School

Hey!

Nå stikker jeg på skolen... Yey, starter kvart over 8!! Woho.Genser fra Bikbok ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

What a great day!

Hei!

Nå er jeg hjemme fra en superkoselig date med Axel. Vi spiste middag på Olivia, og det var sinnsykt koselig! Han er verdens beste kjæreste, er så utrolig lykkelig med han. Tenk at vi ble sammen i 2008, da jeg var 13 år.. SICK ♥ Vi har stått sammen igjenom oppturer og nedturer, uansett hva. Det er noe å være stolt over! Jeg er lykkelig som har funnet ekte kjærlighet, og håper det vil vare veeeeldig lenge.  Tusentakk for en koselig dag Axel, jeg elsker deg!


Fikk roser.. ntaaw!
Verdens kjekkeste ♥
Nam! ♥


Lager et innlegg i morgen med masse bilder gjennom tidene. Og tusentakk for alle gratulasjoner, veldig koselig!

Forresten, fått mange spørsmål om hvorfor jeg bærer kors som smykke. Det er fordi det smykket fikk jeg av Axel til dåpen min som var i Juni (fordi jeg ikke var døpt fra før, og skulle konfirmeres kristlig). Synes det er veldig fint, en koselig gave fra en jeg og glad i og ja- jeg er kristen!

 

- ANDREA BADENDYCK

2 års dag

Hey!

 

I dag har jeg og Axel vært sammen i 2 år, det feirer vi ved å dra ut å spise. Snakkes senere ♥

Bluse fra Zara!

 

- ANDREA BADENDYCK

3 bloggere, 3 speilreflekser og alle gale

I dag har jeg vært på Fridays med mine to yndllingsbloggere, Stine og Bjørn Erik ♥ Vi lo masse, spiste nyyydelig mat, tok stygge bilder og sa hei til fremmede folk på gaten. Veldig morsomt! Her er et pent bilde som beskriver overskriften:

www.bennysriddle.blogg.no // www.haawt.blogg.no // www.andreabadendyck.blogg.no. Rart dere leser bloggene våre?!

Haha, nå skal jeg gjøre som alle andre bloggere og legge ut noen normale bilder:Stine..er hun ikke HAAWT? :P:P


Mat ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥:DIGG!


Haha, her viser jeg og Bjørn Erik hverandre stygge grimasebilder!

Hva har dere gjort i dag?

 

- ANDREA BADENDYCK

Fridays

Hey!

Nå skal jeg på Fridays med Bjørnis, Stine og Anna. Snakkes senere ♥Aah, digg med photobooth ♥

Lagde en sminkevideo, dere får kanskje se den om jeg tør å legge den ut... HAHA.

 

- ANDREA BADENDYCK

Julesanger

Hei!

Nå som det desember og folk vil ha inn julestemningen, er julesanger en perfekt mulighet. De er koslige, stemningfulle og perfekte for denne måneden. Her er min liste over noen superfine:Aw, blir utrolig varm inne i meg når jeg hører disse ♥

Hvilke er dine yndllingssanger?

 

- ANDREA BADENDYCK

JAAAAA

Omg, nå har jeg fått den nye Macbook PROén min.. Er dødsglad, den er sååå fin! YEEEEEEEEY, dere er verdens beste! Viser dere bilder senere, for nå skal jeg en liten tur til skisenteret for å se på julegaver med mamma. Blogges senere ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Haha, sååå glad!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

I dag har jeg slappet av, utrolig deilig. Hadde konferanssetime med foreldrene mine + læreren isted, så endelig ferdig med noe jeg gruet meg til. Haha, sånt er alltid så skummelt! Senere i kveld kommer Henriette, og nå spiller jeg monsterworld, spiser smash og skyper med kule folk. Yey, thats life! Vet det er gøy med outfit, og jeg har lovt dere å ha det oftere. Her er dagens:
Vest- ??? // Genser- Vero moda // Bukse- River Island // Ringer- Spania

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

I love you

Hei!

Mange har spurt om jeg og Axel fortsatt er sammen, og JA det er vi. Har bare ikke blogget om han på lenge, vi har vært så lite sammen pga alt prøvestresset. På mandag har vi vært sammen i 2 år, helt sykt! Tiden har gått utrolig fort, men jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne levd uten han. Verdens herligste person! ♥ På mandag skal vi ut å spise og dra på kino, men han sier verken resturant eller film. Haha, a secret! Gleder meg skikkelig, skal lage masse koselige ting til han i løpet av helgen. Her er 3 bilder fra min konfirmasjon i september:
Elsker deg ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Juleball

Hey!

 

Sorry for null oppdateringer i dag, men har virkelig ikke hatt tid til NOE. Limmoen kom allerede klokken 5, og vi sluttet 13.40. Fikk bare 1 time på å fikse sinke, hår ++.. stress! Men det var dødskoselig i kveld, med god mat og syk stemning. Alle så ut som noen svette griser på slutten, haha ♥

Viser dere fler bilder senere, fordi Fanny og Bjørn Erik har mange. Her er 2 stykker som Miranda tok:

Linn og Elena, my girls! Kjolen min er fra Lychy(?) og kostet 3500 for de som FORTSATT ikke har sett det.
Veraa ♥

Fler som har vært på ball idag?

Nå er jeg sliten, heldigvis begynner vi 10 i morgen. Sov godt!

 

- ANDREA BADENDYCK

Minner med Henrii

Hei!

Tenkte å legge ut litt koselige bilder fra ting jeg og Henriette har gjort sammen. Fant mange jeg ikke hadde på hennes pc også, veldig koselig å se på. Verdens beste venn ♥

Min kofirmasjon!Emilies bursdag!

Henriette skulle få blondt hår, oh yeah!Hafjell :)


Vintershoot.Fiksing før Henriettes jentekveld.


Sommer 2010.
Hyttami, hårfarving!!


Biiiil..Random....♥ I love yoou.

 

- ANDREA BADENDYCK

Naails

Hey!

Nå er jeg hos Henriette, og fikser løsnegler til ballet i morgen. I stedet for et innleg med bilder, lagde vi en liten videoblogg:

 

Veldig dårlig kvalitet siden videoen fortsatt "behandles" av Youtube!

Fler som har ball snart?

Dere får se kjolen i morgen, og det endelige resultatet av hvordan jeg skal se ut ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Som jeg sa, skal jeg bli flinkere med dagens outfit. Har også blogget lite i dag, men det er fordi jeg har mattetentamen i morgen som jeg har måttet øve til! Gruer meg, matte er vanskelig og jeg er så sliten...

I morgen skal jeg være med Henriette igjen, vi må få fikset det siste vi trenger før ballet. Men skal få oppdatert, så stay tuned! Her er dagens outfit:Skjerf fra Saint Tropez // Bluse fra Zara // Strømpebukse ??? // Ringer fra Gina tricot & Bikbok.

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Henri-kos

Hey!

Yey, ligger på 18.plass på topplisten i dag.. Sick ♥ Vant også macbook PRO i dag, omg. TUSENTAKK for alle stemmer dere er så sykt herlige. Lover minst 2 oppdateringer hver dag når jeg får maccen, og skal prøve på 3! Kårer vinnere etterpå av min egen konk, så stay tuned.

Nå er Henri her, kjempekoselig! Istad tok vi sol, og det skal vi også 2-3 ganger til før ballet. Må jo være fin og brun til da! Nå koser vi oss hjemme hos meg, yeey ♥I love YOU! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Øve,øve,øve...

Hei!

Jepp, i dag skjer det ikke så mye mer enn det jeg fortalte isted. Jeg skal øve til prøve om karbonatomets kemi + olje og gass. Naturfag er dødsvanskelig, glad jeg har broren min... Uff og huff, gruer meg til prøven i morgen.

Hva gjør dere i kveld?

 

- ANDREA BADENDYCK

Gamer ass

Haha!

Heihei allesammen. I dag er det søndag, det er desember og jeg er forskjølet. I morgen er det naturfagsprøve og for å forbrede oss til den må vi lese 49 sider om karbonatomets kemi. Morsomt? Broren min er heldigvis et lite geni i naturdag, så han skal hjelpe meg. Senere i kveld kommer muligens Axel en liten tur, håper det. Koselig ♥ Vi er nesten aldri sammen mer pga så mye skolegreier hele tiden..

Til dere som lurer får dere se ballkjolen ordentlig før på Torsdag, fordi det er da juleballet er. Vil ikke at alle skal ha sett den før jeg kommer:) Den er fra Lychi(?) eller noe slikt, og kostet 3500. Veldig fornøyd!

Akkurat nå spiser jeg klementiner og gamer det kuleste spillet atm, monsterworld:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Haha, man blir litt addicted! Prøv du også, bare søk på monsterworld på facebook.

 

- ANDREA BADENDYCK

ATM

Hey!

Forresten for de som lurer, for å ta printscreen på mac trykker man på "cmd, shift og 3" samtidig!

Nå ligger jeg i mitt kuuule "flisteppe-med-armer". Haha, og bruker noen kule solbriller (doggles) som jeg bestillte egentlig til hunden min. YEY, er veldig hot i nuet:

Hanna, Julie, Bjørn Erik og MOAAH xD x) ;P


Benny boooo ♥♥♥♥♥♥♥♥

Kuliii.....
- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Lenge siden jeg har hatt dagens outfit, skal prøve å ha det et par ganger i uken. Her er i allefal slik jeg ser ut i dag:Skjerf- Saint Tropez // Ringer- Gina Tricot // Bukse- Lee// Genser- Vero Moda

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Sleepover

Hei!

I dag har jeg vært i byen, kjøpt ballkjole og sett litt i butikker med Henriette. Er veldig fornøyd med kjolen, dødsfin! Viser dere ordentlig bilde senere. Nå har vi kjøpt inn masse godteri, og skal se film. Kjempekoselig, lenge siden jeg og Henri har hatt litt bestie-tid ♥


 

Koooose:Love yooou! ♡

 

Forresten, vi tenkte å lage en videoblogg etterpå. Noen forslag om hvaslags? Vi plukker ut det beste!

 

- ANDREA BADENDYCK

Ballkjoleee

NÅ HAR JEG KJØPT BALLKJOLE!!! DETTE VAR EN LITEN SMAKEBIT, VISER DERE HELE SENERE!! SKAL SOVE HOS HENRIETTE I DAG, SNAKKES DER. SORRY FOR SKRIVEFEIL, BLOGGER FRA MOBILEN.

 

- ANDREA BADENDYCK

Ukens like

Hey!

Da kommer jeg med en til ukens like, noe som vil være hver uke fremover. Denne uken ble det GORILLAPOD! Det er fordi det er noe jeg fikk høre om for litt siden, og gjerne vil dele med dere. Det er et kamerastativ som en kan bøye i alle mulige vinkler, henge i trær og rett og slett ta alle bilder du måtte ønske å ta. SUPERsmart!Jeg har selv bestillt et fra www.coolstuff.no, og gleder meg SKIKKELIG til å prøve ut. Perfekt for oss bloggere slik at vi kan ta bilder overalt + at det er ganske lite slik at man kan ha det i vesken. Prisen ligger på alt fra rundt 200 kr til 1000, spørs veldig hvor du kjøper det. På den siden jeg bestillte det er det et for vanlige digitalkameraér som kostet 205 kr, også var det et for speilreflekser og tunge kameraer som kostet 369. Jeg bestillte sistnevnte i og med at jeg har speilrefleks! Her er en direkte link til siden så dere slipper å lete.

Noen som har prøvd det ut?

 

- ANDREA BADENDYCK

Love Love Loooove

Hey!

Her er innkjøpene som lå i de to posene jeg viste dere isted, er kjempefornøyd:Skjerf fra Saint Tropez // 250 kr


Søt bluse fra Zara // 299 kr.

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

En koselig dag i sentrum

Hey hey!

I dag har jeg vært på skolen, og det var forsåvidt ganske... kjedelig. Sjokk? Er temlig lei alt som har med prøver og skole å gjøre, så en ferie nå snart vil komme til stor nytte. Dagens høydepunkt var at jeg og Fanny skulle kose oss i byen etter skolen, så da hadde jeg i allefal noe å glede meg til i dag tidlig. Vi var på Mac Donalds (OFC) og tittet litt rundt i butikker. Oslo har forresten fått skikkelig koselig julestemning nå, med pynt og lys overalt. Veldig koselig! Da jeg skulle hjem fra National gikk jeg forbi spikersuppa, der stod folk på skøyter mens det ble spilt høy, koselig julemusikk! Fikk litt julestemning da ♥

Bestie ♥♥♥


Utrolig hyggelig!

 

Innkjøp:

4 ringer fra Gina Tricot! Elsker ringer... Får aldri nok. For de som lurer, så koster de rundt 100 kr pluss, minus per stykk.
Viser dere innholdet i disse posene litt senere i kveld, for nå skal jeg lese til prøve om dialekter. YEY!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Lucky shots

Hey hey!

Tenkte bare å ha et litt LOL innlegg for en gangs skyld. Dere sier at jeg er "SÅÅÅ PEN" på alle bilder uansett hva. Jeg har mine forferdelige øyeblikk, men disse bildene kommer jo aldri ut... Derfor skal jeg dø av flauhet, motbevise dette  og legge ut noen:

Digge moments:

Haha, hey hey monkey!
Hahah, har sladra jeg på søsteren min for et eller annet hun gjorde.... Var litt irritert altså. Og jammen meg ble det fotografert!
Hahahaha.. vil du ha nr mitt eller? ;);P;DxD


Okei, dødsflaut...... Nå legger jeg meg og later som at jeg aldri skrev dette innlegget, haha! Natta ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

At Axels

Hey!

Nå er jeg hos Axel, men han vil ikke bli med på bilde. Såå.. da ble det heller bare meg og hvordan jeg ser ut i dag:

Bluse fra Zara, Vest ???, Bukse fra Pieces og stor ring fra h&m. De andre vet jeg ikke helt :)

 

TUSEN TAKK for masse koselige tilbakemeldinger på forrige innlegg, skal lese alle ferdige senere. Veldig gøy!

 

- ANDREA BADENDYCK

Hvem er du?

God morgen!

Haha, nå føler jeg meg skikkelig bloggnerd som blogger om morgningen. Men jeg stod opp halv 7 i dag, altså 1t og 45 min før jeg må dra til skolen. Sykt digg! Har dusjet, skal straks sminke meg og spise frokost. Stod egentlig opp så tidlig fordi jeg må øve til et engelsk skuespill om Shakespear vi har klokken 9 på skolen, dere vet jo hvor sovedyr jeg egentlig er....

Men jeg tenkte å ha en litt morsom ting. Eller kanskje ikke så morsom for dere, men morsom for meg. Jeg har fått veldig mange lesere i det siste, nå har jeg nærmere 5000 unike hver eneste dag. Dere vet mye om meg, og jeg vil gjerne vite litt hvem dere er også! Hadde vært veldig gøy om alle hadde giddet å være med.

* Hva heter du?

* Gutt/Jente?

* Alder?

* Hvor er i Norge er du fra?

* Hvorfor leser du bloggen min, hvor lenge har du lest den?

* Hvis du vil, fortell noe om deg selv.
Forresten, det var noen som lurte. Jeg tjener ikke EN krone på bloggen min, bare får noe produkter osv av og til. Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, og ikke fordi det er en "jobb" som jeg får masse penger for å gjøre :) Kunne nok tjent litt, men som dere ser har jeg verken sidemeny eller reklamer på bloggen min!

 

- ANDREA BADENDYCK