hits

desember 2012

Som om jeg skulle sagt det selv!

 

Tusen takk for denne kommentaren, Madelen! Er så utrolig mange som lurer på hva jeg tenker når jeg kjøper så dyre vesker og mener mye negativt, og svaret på det kan dere egentlig se på kommentaren ovenfor. Akkuratt slik jeg tenker  Hadde en sum jeg skulle shoppe for i Paris og da istedet for å kjøpe massemasse klær fra kjedebutikker som til slutt ville tilsvart den samme summen, invisterer jeg heller i en unik designerveske med fantastisk kvalitet som jeg har for resten av livet + litt ved siden av. Vet at jeg blir så utrolig fort lei av vanlige klær og tilbehør, så det blir bortkastede penger for min del. Selvfølgelig, hver sin smak! Men det er mine penger og jeg bruker de som jeg vil. Jeg er dødsfornøyd og vet det var et klokt valg for min del, da er det vel det som teller?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Heihei!

Aah, endelig hjemme. Deilig! Har hatt det fantastisk i Paris, FOR en by. Skal deffinitivt tilbake, og da blir jeg lenger enn nå. En helg går ALT for fort, men det sier vel seg selv. Paris har så mye å by på og er en kjempestor by, jeg gleder meg til å bli bedre kjent der og få sett mer. Ellers må jeg fortelle dere noe sykt rart, den nye vesken min skifter farge! Inne er den helt grå mens ute er den plutselig mintgrønn-ish?? Haha, veldig rart. Noen ganger er den begie også... Menmen, elsker den virkelig! Er så fornøyd, fiiiineste vesken. Liker at den er litt "røffere" enn den andre, litt mer ungdommelig om dere skjønner? Her er dagens med den nye vesken:

Haha, outfittet ble ganske så likt som i går, pakket med meg kun en genser og en bukse, så da ble det det samme! Genser som mamma har strikket (Dorthe Skappel genser) // Vest fra Zara // Jeans fra Acne // Veske fra Céline

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

PERFECTION

Kjøpte meg verdens fineste veske fra Céline i går. Har jo elsket den svarte bare mer og mer siden den ble min, så kunne vel ikke la være å forelske meg i denne heller. Har lenge hatt lyst på en grå eller beige veske og denne er virkelig perfekt!

Om noen lurer er dette en annen modell enn den jeg har fra før, selvom de ligner i formen. Skinnet er også semsket, det er ikke skinnet på den sorte  Her er herligheten:

LYKKE, kan ikke beskrive hvor godt jeg liker den!<3<3<3 Tar outfitbilder med den etterpå så ser dere hvordan den er på! Men vi må sjekke ut av hotellet nå så får ikke blogget før jeg er hjemme i kveld. Flyet går sent så vi får endel ut av dagen i dag! Tror den går til litt shopping og om vi tar tid så tenkte vi å ta en tur til eiffeltårnet  Ha en fin dag!

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens

Heihei!

I dag har vært en fantastisk dag, elsker Paris. Har fått shoppet litt og er utroooolig fornøyd med innkjøpene. Viser dere dem i morgen Ellers var det tidenes vær i dag! Strålende sol som varmet godt og skikkelig vår-temperatur. Aaaah, vil ikke tilbake til snø i Norge... Fikk tatt outfitbilder, gleder meg så mye til våren hvor jeg kan fortsette med outfitbilder som de under. På vinteren bor jeg jo i vinterjakke og uggs, ikke så veldig interessant, haha. Dagens:


Jakke fra Karen Millen // Skjerf fra LV // Genser strikket av mamma (Dorte skappel genser) // Jeans fra Acne // Sko fra Chanel // Veske fra Céline

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

To innkjøp

Neglelakker, sjokoladepudder fra Too faced og pudder og kost fra Bare Minerals. Alt kjøpt på Sephora 

Mitt første Chanel kjøp!

Så disse skoene på The Blonde Salad sin blogg og synes de var såå fine. Minner litt om TOMS egentlig! Fant de helt tilfeldig på Chanelbutikken her i Paris og valgte gult fordi det kommer til å bli superfint til solbrune ben i sommer 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Pariiiiiis

Heihei!

Flyet til Paris gikk klokken halv 7 på morningen så måtte stå opp dødstidlig. Fikk bare sovet en time så var helt zombie i dag! Men flyturen gikk fint og hotellet var dødsfint og sentralt, bor i Operaområdet. I dag har vi spist god mat, vært på Galerie La fayette, gått i Champ Elysees + en sidegate med alle luksusbutikkene som jeg ikke husker hva heter akkuratt nå. Synes Paris er fantastisk, shoppingen er heller ikke dårlig! Er også veldig deilig vær her, 12 grader Eneste jeg ikke liker er at franskmennene er ELENDIGE i engelsk, spesielt taxisjåfører, mange av dem kan ikke engelsk en gang. Noen bilder fra i dag:
Hotellet

Meg og sis foran en fontene

Gigaaantisk Chanel butikk

Noen som forresten vet om det finnes Allsaints her i Paris? Finner ingenting om det på nettet så ser kanskje ikke så lyst ut.. Vi snakkes i morgen, da er det shopping igjen! Butikkene er desverre stengt på søndag så vi må få kjøpt alt vi skal ha i morgen

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Romjulssalg!

Nå har Coverbrands et stort romjulssalg med 20-70% på masse produkter! Her er noen favoritter på salg som jeg vil tipse dere om:

Tangle teezer Denne børsten grer ut flokene tusen ganger bedre enn vanlige børster, selv for de mest hårsåre vil Tangle teezer gjøre børstingen smertefri. Kan brukes i både tørt og vått hår! Beste børsten jeg har brukt, elsker også designet og hvordan den er perfekt formet til hånden min. 

The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner I det siste har jeg begynt å bruke dipliner hver dag, denne er favoritten hittils! Den tørker fort og holder hele dagen

Bodyography Romantic Kit Elsker dette kittet! Inneholder et multiprodukt (det til venstre) som man kan bruke som øyenskygge, brynsfarge og rouge. Kittet inneholder også enen rosa blush i fargen Afterglow som er dødsfin! Og verdens beste highlighter i kremform, denne må være den beste highlighteren jeg har prøvd. Og sist men ikke minst en lipgloss som er det motsatte av klissete, like behagelig som en lipbalm og denne har også en nydelig rosafarge. Fikk faktisk helt sjokk over hvor deilig den er! Det aller beste med dette kittet må være prisen, nå koster det 185 kr (!!!!)

<3 Dere finner alle produktene som er på romjulssalg HER(Annonse)

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Nå skal vi ta sol!

Heihei!

Beklager null blogging på to dager men har bare tatt en bitteliten pause i ferien fra bloggen. Har ikke gjort noe spennende, bare sett på Gossip girl hele dagen, gått med chilleklær og null sminke. Internettet på hytta var uansett så treigt så hadde desverre ikke tolmodighet, haha. Men nå er jeg tilbake! 

Vi kom hjem sent fra Sverige i går og Gine kom til meg med en gang jeg var hjemme. Vi satt oppe og snakket til 8 om morningen! Haha, så dere kan tro vi er trøtte nå... Hadde så mye å ta igjen siden det var en god stund siden sist, da blir det jo sånn! Men nå skal vi ta sol, har ikke gjort det på evigheter og trenger farge 

Gine min ♥

Shandie søtaaaaa

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Fantastisk julaften!!

Heihei!

Har hatt en utrolig koselig julaften sammen med familien og mormor & morfar. Vi har spist nydelig mat, hygget oss og alle har fått masse fine gaver. Om dere lurer på hva jeg har fått kan jeg legge det ut i morgen? Bilder fra i kveld:

Kjole fra Bikbok og ring fra Ysl

GAAAVER<3

Sis og verdens beste lille

Pyntet seg jaaa

Min gode morfar 

Åpnet verdens fiiineste gave av kjæresten:Seeee:

0,30 karats diamantring! Wæææ, smelt! Har ønsket meg diamantring i evigheter, så utrolig glad. Tusen takk Axel 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

GOOOD JUL

Kjole fra Bikbok og ring fra Ysl. Da var det endelig julaften dere, den beste og koseligste dagen i året! Her på stresser alle som bare det, haha. Mormor og morfar kommer straks, det er de vi skal feire jul med i år. Dette er den første julen uten min kjære bror som er i Australia, vi savner deg verdens beste Ulrik <3 Oppdaterer mer senere, nå skal jeg lage sjokolademousse (tihi). Ønsker alle en fantastisk fin jul, det fortjener dere! Husk at det er familien som er viktigst i dag, ikke gavene. Vær takknemlige 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Supersalg! Fantastiske kjoler til under 270 kr

Nei, det er faktisk ikke for godt til å være sant! Wæææ, har klikket hjem flere selv, helt sikker på at det kommer til å bli utsolgt med en gang. De fleste av kjolene er på 50 og 70%   Er over 600 kjoler på supersalg men her er de jeg likte best:

Rosa kjole HER Hvit kjole med sølvbelte HER Rosa kjole HER

Gul kjole HER Hvit kjole HER Korallfarget kjole HER

Korallfarget kjole HER Grå kjole (denne har jeg) HER Mintfarget kjole HER

Paljettkjole HER Svart blondekjole med åpen rygg HER Hvit kjole HER

Sort kjole med paljetter HER Gull og sølv kjole HER Paljettkjole HER (annonselenker)

Alle kjolene på salg finner dere HER (koden til salget er NLYVIPSALE) Og husk at Nelly har postoppkrav, slik at du kan betale kontant når du henter pakken på postkontoret 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

WINTER WONDERLAND

Heihei!

Har glemt å nevne det til dere men jeg er i Sverige. Vi kom hit på fredag så har vært her en stund allerede. I dag kommer søsteren min også så det blir hyggelig å få litt selskap! Det eneste jeg har gjort siden jeg kom hit er å se på Gossip girl, kjøpte sesong 1-5 rett før jeg dro. Det er såååå gøy., skjønner ikke at jeg ikke har sett på det før! Har sett snart en hel sessong på to dager, weeeyyy. Ellers er det jo julaften i morgen da! Tiden går sykt fort, har ikke rukket å tenke så mye på det. Har veldig lite julestemning men får håpe den kommer i morgen. Julen er den beste og koseligste tiden i året 

Vi har pyntet treet!! Wiii

Skummel nissefar er på plassVerdens beste lille golle!

Hvor er dere i julen?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

JEG SKAL TIL PARIS

På fredag (28.des) drar jeg på weekend til Paris med mamma og sis! Jentetur. De får turen i julegave av meg og jeg gleder meg veeeldig. Har aldri vært i Paris før så det skal bli gøy, håper på (og regner med) gode shoppingmuligheter  Noen av dere som har vært i Paris før og som vil tipse meg om de beste shoppinggatene, bra spisesteder eller noe jeg MÅ se eller gjøre? Har jo bare en helg men skal prøve å utnytte tiden så godt som mulig. Blir veeldig glad for tips!

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Mine 10 siste Ebay kjøp

Er det et sted jeg har handlet mye i det siste, så er det Ebay. Elsker det! Veldig mye penger å spare og ikke minst et ekstremt godt utvalg, Ebay har ALT! Har spesielt bestilt mye til Molly (valpen min), som jeg får 1.januar. Nå har hun absolutt alt hun skulle trenge + mye mer  Her er mine 10 siste Ebay kjøp:

1 Prada solbriller // 2 Ralph Lauren sokker // 3 Lilla Juicy dress // 4 Plommefarget juicy dress

 

5 babyrosa liten seng til Molly (den øverste, minste) // 6 Regnjakke til Molly // 7 og 8 strikkegensere til Molly når det er ekstra kaldt ute

 

9 Keramikkboks til å ha foret i og søte matskåler // 10 Spesieldesignet halsbånd med "Molly" på

Likte dere mine 10 siste Ebay kjøp? Noen som vil jeg skal lage et innlegg om Ebay for de som ikke vet hva det er og hvordan det fungerer? Isåfall spør om det dere lurer på i kommentarfeltet så lager jeg et innlegg senere

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

BLACK PUMPSKjøpte disse i går. Im in loooove! Utrolig nok mitt første par med helt enkle, svarte pumps. Det er jo faktisk noe man MÅ ha, tenkte å bruke de på nyttårsaften. De er fra Aldo 

U like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Snaaart juleferie

Heihei!

I dag har jeg vært med Henriette. Vi har tittet litt rundt i butikker etter julegaver, fant blant annet verdens fineste julegave til meg selv. Mohahah, sleiping. Ellers er jeg vel ferdig med gavene for i år, er for eksempel veldig fornøyd med det jeg har kjøpt til Axel. Etter å ha tittet litt rundt dro jeg og Henri hjem og lagde julekort. Vi hadde kjøpt inn masse klistremerker og de ble dødsfine! Anbefales, synes julekort er noe av det koseligste å få- ikke minst også å gi. I julen skal vi til Sverige for første gang, fordi mormor har blitt veldig syk og da har ikke de noe mulighet for å komme til Oslo som de alltid har gjort. Synes det er ganske kjipt, blir nok ikke helt det samme.. Har ikke en gang nrk der så da blir det ikke tre nøtter til askepott :( Jaja! Drar allerede fredag så må få gjort i stand alt jeg skal før det.

I Oslo har vi forresten mye kortere ferie enn andre steder i Norge, hvor urettferdig er ikke det. Sophie fikk juleferie forrige uke og begynner 6 januar på skolen. Vi får juleferie I MORGEN og begyner allerede 2. januar... Blææææ, noen som vet hvorfor vi starter så tidlig i år?(neste år, hehe) Føler det alltid har vært skolestart en gang etter 5 januar.To bilder Henri knipset av meg før vi dro. Jakke fra Woolrich // Genser fra Acne // Bukse fra Juicy Couture

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Nåååå skal vi på besøk

Heihei!

Nå er Bjørn Erik hos meg og vi skal dra å møte Sophie. Det blir hyggelig! Hun har bursdag i dag også, 18 år! Husk å gratulere henne  Bare en måned og seks dager til jeg er 18 også, mohahahah, gleder meg! Haha. Bjørn Erik tok litt bilder mens jeg fikset meg i speilet! Genser fra Line Of Oslo 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Julegavetips- Klokker

Heihei!

Mange har lurt på hva jeg ønsker meg til jul og jeg er ikke helt sikker. Men har veldig lyst på en ny klokke! Har jo verdens fineste fra Marc Jacobs i sølv og kunne tenkt meg en klokke i gull også. Klokke er noe du kan bruke hver dag, noe du har lenge og et perfekt tilbehør. Så hvis noen er usikre på hva de ønsker seg kan jo klokke være en idè, finnes jo såå mange fine! Mine favoritter:

HER  // 2 HER  (denne har jeg!) // 3 HER 

HER  // 5 HER  // 6 HER 

HER  // 8 HER  // 9 HER 

Hvilken likte dere best?

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

- ANDREA BADENDYCK 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Annonselenker

                                                                                                                               

New in fra SONEXTYEAR

Var så heldig å få pakke med 3 superfine plagg fra SONEXTYEAR i dag. De har sykt mye fint og her er det jeg fikk:

Kul jakke med skinnarmer! Link HER

Vilt fin Wildfox genser, har hatt lyst på denne lenge! Link HERVerdens fineste shorts fra Runwaydreamz! Heaven, gleder meg til sommeren med denne i klesskapet. Fant ikke link til akkurat denne men SONEXTYEAR har mange andre runwaydreamz shortser! Dere finner alle shortsene HER 

Hva synes dere?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

JUUULA ER HERLIG

Endelig er sangen ute, haha, så sykt gøy! Bare så alle skjønner det er alt bare tull og det er meningen at det skal være dødsharry. Men sangen er faktisk sykt fengende, elsker den 

Hva synes dere?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

TUVA ER HJEMME<3<3

Nå er min kjære bestevenn siden vi var 3 år hjemme igjen! Hun har vært på utveksling i England. Åå, det er deilig å ha henne hjemme, gleder meg til å være masse sammen fremover. Nå skal vi titte litt rundt etter julegaver i Bogstadveien, vi snakkes 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Hva slags flis bruker du til kaninen din? Hvis du tenker i hele buret bruker jeg ikke flis men dette:

Kjøpte det på dyrebutikken. Og i doen bruker jeg dostrø fra Yesterday News!

Hvorfor liker ikke Axel Fanny? Hahahah, what, og hvor får du det fra? De er gode venner

Kan du lage videoen av leiligheten din snart? Ja, skal gjøre det når den er ferdig, det er den ikke enda..

Når du skriver at dere drar ut, drar dere ut på byen med fake legg? Eller hjemmefester? Hjemmefester

Hvor redigerer du bildene dine? iPhoto, Picmonkey eller pixlr.com/express

Hvor er skålene fra? Traktøren og Kremmerhuset, begge butikkene er i Bogstadveien

Sjeler Fanny? Nei

Hvordan får du sånn glød i fjeset, er det redigering? Nei.. Aner ikke hvordan, gjør ingenting spesielt :)

Hvor er hamsteren din? Han er i leiligheten med meg

Kan du lage ny sminkevideo? Kan prøve å få laget en i juleferien!

Hvilken rase er Oliver? Er faktisk ikke helt sikker men tror han er blanding av løvehode og dvergvedder. Nydelig er han hvertfall :)

oliver

Hvorfor er alle vennene dine så pene? Haha, si det! :)

Hvor er genseren på headeren din fra? Topshop

Hva heter serien Axel har hovedrollen i? Øyevitne

Er Axel homo? ... Jo seff, derfor han har vært sammen med meg i 4 år xD xD

Hvor får man kjøpt MAC og Bobbi brown i Oslo? Bobbi Brown får du kjøpt på Steen & Strøm og Mac får du kjøpt på Oslo City og Glassmagasinet blant annet.

Lukter det vondt å ha kanin inne? Nei, ikke om du skifter doen annenhver dag

Er det mye ansvar med kanin? VELDIG og mye utgifter, så det er noe man burde tenke seg godt gjennom før man skaffer en kanin. Heller ikke glem at de lever 8-10 år! Om noen har tenkt til å få seg kanin anbefaler jeg å lese om alt med kanin på www.kanin.org, den siden hjalp meg veldig mye med å vite hvordan kaninen kan ha det så godt som mulig. Og ikke minst der er det svar på alle spørsmål du kan lure på.

Hei Andrea! jeg har sett ett innlegg av deg hvor du har på deg en brun/bege juicy bukse,vet du hva denne fargen heter og hvor du kjøpte den????? Aner ikke hva fargen heter, kjøpte den i London :D

Går paradise hotel på tv nå? Nei, men vi ser den danske på tv3 play :)

Det er så fint med hull i tragusen, så jeg vurderer å ta det. Var det vondt? Det var vondt men er verdt det!

Hvor er blusen fra? Odd Molly, har hatt den i flere år og er veldig glad i den :)

Noe mer dere lurer på til neste gang?

Forresten, følg med på twitter! Twittrer masse, wuhuuu! Abadendyck heter jeg der 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Bra bassefrokost

Heihei!

Fanny sov hos meg til i dag og vi startet dagen med en nyyydelig bassefrokost hos BIT. Den marinerte kyllingfileet salaten med currydressing der er verdens beste, dere burde prøve. NAM! Nå skal jeg til kjæresten, etterpå skal vi på kino med foreldrene hans. Det blir koselig 

Beste >FANNY< ♥

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

UUUUT!

Nå skal vi ut, skal bare vorse her litt først! Toppen min er fra Topshop om noen skulle lure. Vi snakkes, ha en fiiin lørdagskveld 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Kosekveld med de beste

Heihei!

I kveld har jeg hatt besøk av Ovidia og Anita. Det var utroolig koselig! Elsker jentekvelder, liker det egentlig mye bedre enn å dra ut. Vi tenkte egentlig å se film, men det er jo ganske usosialt så det ble heller bare til at vi satt og snakket i timesvis. Hadde også kjøpt inn masse digg, mmmm! Anita og Ovidia er de søteste jentene 

Søte vinduskarmen på rommet

Naaaam

Vakringer

Olli bebi

<3 Niiiita

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Innkjøp fra onsdagen

På onsdag tittet jeg litt rundt i butikker etter skolen sammen med Åse, Ada og Philippa. Kjøpte ikke så mye men litt, og tenkte å vise dere!

Sokker og gult undertøy fra h&m! Ble helt forelsket i undertøyet, blir superfresht til sommeren og solbrun hud

Søt, liten nisse som pynter opp vinduskarmen min

Mine favoritter <3 Bobbi Brown fundation (honey 5), lipliner (beurre) og leppestift fra Mac! Leppestiften har jeg ikke hatt før men fikk den i samme farge som liplineren jeg bruker fast og jeg er superfornøyd 

Likte dere innkjøpene mine?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Musikkvideo med Kong Halvor!

Heihei!

Først og fremst: Tusen takk til verdens beste kjæreste som skrev det søteste innlegget under her. Ble utrolig glad og overrasket, han er så søøøøt. Og tusen takk for alle gratulasjoner, dere er så gode :) Har kost meg med Axel i kveld og han skal sove over, forteller mer i morgen og viser litt bilder.

Han var på innspilling til sent så fra etter skolen gjorde jeg noe helt annet. Nemlig spilte inn en musikkvideo! Haha.. Det er en julesang, alt er bare tull, dødsharry og gøy. Kong Halvor står bak hele videoen og Fanny synger, jeg bare står akward ved siden av og knipser ved siden av med nisselue, haha. Det kommer til å bli så sykt gøy, videoen kommer allerede på mandag! Noen bilder fra innspillingen:

Haahahha

Helt med

Vilde, Fanny og meg! 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

4 ÅR MED VERDENS BESTE JENTE!

Hei, jeg elsker at jeg kan passordet ditt :-)

Nå som jeg skriver dette her så er utfordringen å skrive det jeg vil til den personen det er til, men samtidig henvende meg til alle dere andre som klikker seg inn på denne bloggen.
Dere vet den følelsen som får deg til å bli glad uansett om du har hatt en trist og kjedelig dag. Det kan være en morsom video på YouTube eller noe mye viktigere. Noe så viktig at du ikke vet hva du skulle gjort uten det. En kjæreste. Jeg har vært verdens heldigste person som har Andrea i livet mitt. Som min kjæreste og bestevenn. En person jeg kan fortelle alt til og høre alt av. En person som kanskje ikke er rundt deg heletiden, men samtidig er der. I tankene og i hjertet.

Dette er kanskje litt klisjè for noen, så du trenger ikke lese mer hvis du ikke orker. - for det kommer mer under dette bildet.

I dag, 13.12.2012, har Andrea og jeg vært sammen i 4 år. Når man tenker tilbake så føles det lenge siden vi hadde den filmkvelden i 8ende klasse. Du lå i armene mine og jeg spurte om vi skulle være sammen.
Jeg vet ikke om du svarte, men du nikket og jeg kjørte på med et kyss. Folk sier til meg at vi har vært sammen utrolig lenge og jeg svarer "lenger skal det bli". Det er kanskje ikke det kuleste man kan si, men jeg har sagt det i 2 år nå, så jeg må vel bare skylde på at jeg ikke kom på noe bedre i 10ende klasse. Vi har vært sammen lenge, men det har gått utrolig fort. Det folk sier til hverandre heletiden gir plutselig mening.

"Tiden flyr når man har det gøy"

Følelsene mine for deg blir sterkere og sterkere for hver dag, og nå etter 4 år kan jeg si til over 30.000 mennekser via nettet at jeg elsker deg av hele mitt hjertet og vil aldri bytte deg mot noen.

- DIN AXEL ♥

Andrea og jeg setter stor pris på evnt. gratulasjoner i kommentarfeltet :-)

Mini masters Face & Eye brush

Hei!

Tenkte å vise dere mine favorittkoster for øyeblikket, som følger med i et billig kit fra Bare Minerals. Slik ser kittet ut:

To øyenskygge koster

En ansiktskost og en blushkost

Kostene er dødsmyke og legger sminken perfekt! Kittet er supert å ønske seg til jul eller gi i julegave, akkuratt nå koster det ikke mer enn 231 kr! Dere finner det HER! Ellers har Coverbrands 20% på alt fra Bare Minerals, som et et av mine favorittmerker. Mineralpudderet har jeg brukt i flere år, i fargen medium beige. Salget finner dere HER  (Annonse)

Fler som elsker Bare Minerals?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK 

Hjemmeee

Heihei!

I dag hadde vi den diggeste dagen på skolen. Startet 10, dro på kino og så på peppes. Filmen vi så het BULLY og den må virkelig alle se! En dokumentar om mobbing fra USA og den var helt forferdelig trist og sterk. Gråt gjennom hele filmen. Mobbing er det værste som finnes, utrolig trist å tenke på hvor mange som har tydd til selvmord fordi de blir plaget hver eneste dag og ikke ser noen annen utvei. Nei uff, dere må se den. Den kommer virkelig til å åpne øynene deres!

Tank fra Urban Outfittes! Haha, tok noen typiske "bloggbilder" bare fordi jeg aldri gidder å gjøre det. Nå er Axel her og vi skal se på Paradise Hotel, snakkes etterpå! :)

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Besøk

Heihei!

I dag har jeg hatt besøk av Bjørn Erik og tvilling-søsteren hans Ella. Hadde ikke sett Ella på to år i og med at Ella bor hos besteforeldrene deres i Danmark. Hun bor der fordi hun går på en balettskole og vil satse på baletten. Hun er dødssøt! Synes synd på Bjørn Erik som ikke får møtt søsteren sin så ofte, må være kjipt.. De koste seg iaf veldig i dag :D

Titteeiiii

<3

Søtinger! Sant de ligner selvom de er to-eggede?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Familiemiddag

Heihei!

Nå skal vi hjem og spise middag med mamma og pappa. Har faktisk ikke besøkt dem en gang siden jeg flyttet hjemmefra, woops! Men har jo sett dem en del da siden de har hjulpet oss med Ikeaturer og leiligheten generellt. Det skal bli hyggelig  

Shandiestompen blir selvfølgelig med! Kos dere i kveld  

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Pepperkake kos

Hei!!

Nå er Elenapuz her og vi har bakt pepperkaker! Mmmm, elsker pepperkakedeig, det er det beste med hele bakingen! Skikkelig julestemning med julemusikk og alt. Nå skal vi ta sol, trenger det virkelig nå, har ikke tatt det på laaang tid. Blekner som bare det og føler meg stygg, haha! Det skal bli deilig  

Har dere bakt pepperkaker i år?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Pizzakos next

 

Nå skal vi på Dolly Dimples og spise middag. Orker ikke lage mat hjemme i dag! Fikk Axel med på bilde så da håper jeg dere ble fornøyd, for det var lengen siden! Haha Kos dere i kveld!

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Et favoritt outfit?

Heihei!

Her kommer flere outfit fra perioden etter skolestart til nå, tenkte det var litt gøy å legge ut siden mange av de la jeg ut da jeg blogget på werun. Kjempegøy om dere vil kommentere hvilket anntrekk dere likte bestEn favoritt?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Hva skjer med Oliver om du får valp? Da må du jo gi han bort? Haha, nei det må jeg absolutt ikke. Har jo hund fra før og det er ikke noe problem å ha kanin og hund. Shandie har bodd hos oss siden vi flyttet! Om Oliver og valpen ikke går sammen er det ikke noe problem å lukke døren til rommet mitt slik at Oliver kan løpe fritt rundt der :)

Har du tid til valp da Andrea? Ja, det har jeg. Og det vet jeg fordi vi som sagt har hatt Shandie hos oss siden vi flyttet. Selvfølgelig vil det bli mer krevende i valpetiden men når valpen blir voksen vil det jo være ca sånn som det er med Shandie nå! Jeg er vant til å gå seks turer om dagen med Shandie, etter at vi flyttet har jeg innsett veldig hva slags ansvar det er å ha en hund alene og føler at feks å gå tur før jeg drar på skolen bare har blitt en vanesak. Ellers er jeg veldig mye hjemme, drar hjem etter skolen hver dag og om jeg er med venner er de hos meg. Alt har blitt veldig annerledes etter at jeg flyttet til byen! Dessuten skal søsteren min dele ansvaret med meg, hun passer på hunden om jeg ikke er hjemme, går like mye tur osv. Så det kommer til å gå kjempefint og jeg gleder meg utrolig mye!

Hvilken modell er Parajumperen? Kodiak

Hvordan hadde du reagert om du fant ut at Axel var utro? Hadde vel blitt helt knust, tror det er det værste man kan oppleve i et forhold. Hadde gjort det slutt med en gang, uansett hvor vanskelig det ville vært. Utroskap er IKKE greit!!

Hvorfor gir du ikke klærne dine til fattige barn? .... Jeg pleier å gi masse klær til frelsesarmeen når jeg rydder i klesskapet! Det meste av klærne mine gir jeg bort til de som trenget det! Det jeg selger er bare en liten del av alt jeg ikke skal ha :)

Beste shoppingmuligheter i London? Jeg er mest i Regent street og Oxford street. Elsker Selfridges som er et senter med masse merkevarer, det ligger et stykke ned i Oxford street nærme Bond street t-bane stoppet. Ellers er butikkene jeg MÅ innom i London: Allsaints, River Island, Topshop, A&F, Zara, Nike store og VS! Titter innom andre og :)

Hvor har du kjøpt skjorten? Topshop!:)

Har du vært på forsiden av Juliabladet? Haha, ja...

Har du tumblr? Nei, skjønner ikke helt hva det er?

Var det lenge siden du kjøpte den grå sauevesten din fra zara? Det er en stund siden men de har den fortsatt i Bogstadveien!

Kan du lage video av leiligheten når den er ferdig? Deffinitivt!


 


- ANDREA BADENDYCK 

 

Innkjøp til leiligheten fra kremmerhuset og Home & Cottage

Heihei!

I dag har jeg vært med min kjære Elenaaaaa. Vi har tittet litt rundt i bogstadveien, i og med at jeg nesten bor der, haha. Rart å plutselig bo midt i alt, tar liksom1 min å gå til Bikbok fra døren min! Vi fant litt søte interiør ting fra Home & Cottage og Kremmerhuset som jeg kjøpte, veldig fornøyd. Elsker interiør, synes det er gøy! Ellers lagde vi god mat og så på et par episoder av svenske Hollywoodfruer. Nåå skal jeg hoppe til sengs, her er hva jeg kjøpte i dag:

Kurv til å ha blader osv i fra H&C // Pute fra H&C // Krus fra H&C // Lite hus til å ha lys i fra Kremmerhuset // Brødboks fra Kremmerhuset // Chai te fra H&C // Romduft fra Kremmerhuset

 

Likte dere innkjøpene mine?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Jeg selger del 1

Hei!

Da selger jeg litt klær på bloggen, i og med at jeg har så sykt mye og mye av det bruker jeg aldri. Det blir budrunde, altså den som byr mest får kjøpt plagget! Det kommer masse mer klær senere, dette var bare en start 

Det funker slik:

Dere sender mail til meg (andreabadendyck.blogg@hotmail.com) med hvilket plagg du ønsker og hvor mye du er villig til å betale.Hver gang jeg får bud vil jeg oppdatere "bud". Du kan ikke by mindre enn høyeste bud, men du kan by feks litt mer. Så fort jeg er fornøyd med prisen, sender jeg deg mail og forteller at du fikk plagget du ønsket deg og at du må overføre inn pengene på kontonr mitt (jeg gir deg det) og at du må legge ved adressen på neste mail. Når pengene er inne og du har sendt meg adressen, sender jeg plagget! DU KAN IKKE BY MED MINDRE DU HAR PENGER PÅ KONTO NÅ og du MÅ overføre via nettbank. Og du kan ikke angre når du har "vunnet budrunden", alle bud er bindende. Porto (frakt) på 50 kr vil komme i tillegg.

Skjorte fra Zara, strl small. Brukt en gang. Solgt

Mørkegrå og lysgrå strikkegensere fra River Island og Primark. I strl UK 8, tilsvarer small-medium. Den mørke har jeg brukt en gang og aldri den lyse! Solgt

 

Kul, hvit knit fra Fashionlove, onesize. Lite brukt. Bud?

Svart knit fra River Island, aldri brukt, small. Bud SOLGT

Pyntejakke fra Zara, fortsatt lappen på. Strl M. Bud SOLGT

501 fra Levis! Shortsen så litt lilla ut men det er den IKKE! Den er mørkgrå. I strl x-small og aldri brukt. Bud ?

Tee fra A&F, strl small, aldri brukt. Bud?

Leopardprinted jeans fra Sorbet strl small, aldri brukt. Bud SOLGT

Topp fra Gina tricot, strl Small. Bud?

Skinnjakke fra Zara, brukt litt men i perfekt stand. Strl small! Bud SOLGT

Om det er noen som ønsker flere av klærne, så er det veldig deilig for meg å sende flere klær i en pakke istedet for et og et plagg. Så det er bare å si feks: Jeg vil kjøpe skinnjakken fra Zara, skjorten fra Zara og leopardbuksen. Jeg byr blablabla for de tre tilsammen! IKKE BY I KOMMENTARFELTET MEN PÅ MAIL 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Rydde, rydde, rydde...

Slik ser klesskapet mitt på rommet ut nå! Det er Pax garderobe fra Ikea som jeg har satt sammen selv slik jeg ville ha det. Problemet er bare at jeg virkelig ikke kommer til å få plass, jeg har så sinnsykt mye klær. Nå er skapet nesten fullt og jeg har tre fulle søppelsekker igjen med klær. What to do? Haha... Likte dere hvordan det ser ut hittils? 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

20 nyttårskjoler til UNDER 500-LAPPEN

Mange har syntes kjolene jeg legger ut har vært litt dyre så da bestemte jeg meg for å prøve å finne fine kjoler til under 500-lappen. Det var absolutt ikke vanskelig, SEE så fine:

1 HER 2 HER 3 HER


4 HER 5 HER 6 HER 7  HER 8 HER 9 HER10 HER 11 HER 12 HER13 HER 14 HER 15 HER16 HER 17 HER 18 HER19 HER 20 HER  (annonselenker)

En favoritt? Om dere ikke har fått tak i nyttårskjole enda anbefaler jeg å kjøpe det nå! Det blir fort utsolgt og det er sykt kjipt om man venter til en uke før nyttår og så er det ingen fine kjoler igjen!

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Snart nytt design!

Heihei!

Snart skal jeg få nytt design av søte CECCE! Gleder meg veldig, det jeg har nå har jeg jo hatt i evigheter. Hun er dødsflink og har laget design til flere av de andre toppbloggerne så det blir kjempebra

Hun tar sykt fine bilder! Sjekk ut bloggen hennes HER

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Konkurssalg

Tenkte bare å tipse dere om konkurssalget til Stashit.no! Nå selger de bla. deksler til 30 kr og ladere til 18 kr ++ myyyye mer. Helt sykt hvor mye billig det er nå, perfekt til å kjøpe billige julegaver! Dere burde sjekke det ut 

Skrevet i samarbeid med Stashit 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Foredrag på to skoler

Hei!

I dag tok jeg og Bjørn Erik fri fra skolen for å ha foredrag med Trine Grung anngående nettevett, sosiale medier og spesielt blogging. Vi var først på en skole i Sørum og så på en skole i Sørumsand! Det var litt skummelt men egentlig også veldig gøy og lærerikt 
Har byttelånt Parajumper med Henriette! Sykt smart i og med at begge var litt lei av fargene vi hadde så da bare byttet vi for en måneds tid :D

Bennybooo

Fine Trine, bloggmammaen! Besøk bloggen hennes HER

Noen av elevene, haha! De var 600 stk tilsammen

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Heihei!

Da er Bjørn Erik her og vi skal lage må-gjøre video. Haha, den MÅ bli morsom. Vi to er helt syke i hodet sammen- kom gjeerne med forslag til hva vi skal gjøre

Her er dagens:

Vest fra Zara // Genser og bukse fra Topshop // Veske fra Alexander Wang // Ring fra Bjørg // Sko fra Acne

Like?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Voooors:)

Nå er jeg, Elena, Maria, Henriette og Eli hos meg og vorser, vi skal ut! Tenkte egentlig bare å oppdatere, haha  Kos dere i kveld!

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

HURRAW!

Dette er mine nye favoritt lip-balmer. De finnes i mange forskjellige smaker, er veldig myke og deilige å ha på! De er veldige populære i USA og har nå kommet til Norge. Det er kjæresten til veninnen min Julie som driver butikken og jeg var så heldig å få disse. En fin og søt julegave å gi til venner, eller hva? Dere finner de HER 

 Fler som har prøvd disse?

 

 

- ANDREA BADENDYCK