hits

Outfits

SO CUTE


Topp HER // Bukse HER // Sko HER (adlinks)

Okeeei, kan man være forelsket i en bluse så er jeg det- haha! Hadde aldri trodd den skulle være så fin da jeg klikket den hjem, så det var en hyggelig overraskelse. Helt perfekt passform og bare rett og slett helt nydelig. Denne skal bli brukt maaasse i sommer, og jeg vurderer faktisk å klikke den hjem i grønn også. Ellers har jeg klessalg på snapchat fortiden, så hvis dere vil se om det er noe dere liker så kan dere legge til "andriss" om dere ikke har meg der fra før. La ut endel i går, og mer kommer så snart jeg er ferdig med dette innlegget. Etter det er det skoletid! Under tre uker til min første eksamen nå, så begynner å stresse bittelitt. Da er det ikke annet å gjøre enn å komme seg på skolen og få jobbet litt kollokvie ;-)

Snakkes senere fininger 🌸💛🌸💛

your loss, babe
Jakke fra Zara // Topp fra Missguided // Bukse HER // Sneakers HER (adlinks)

Siste antrekket fra LA. Helt forelsket i jakken, så sykt kul! Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg tar turen inn til sentrum, for i kveld skal jeg i bursdag. Den begynner allerede kl 18, så blir spennende å se hvordan denne kvelden ender- haha. Gleder meg i hvert fall veldig, blir gøy med en tur ut i Oslo før jeg drar tilbake til Bergen! God helg dere 

SO FLUFFY

Jakke HER // Genser HER // Bukse HER // Sko utsolgt // Veske fra Chanel (adlinks)

Hei fra Oslo! Måtte som sagt ta turen hit i et døgn for litt diverse jobb i morgen, og kom frem for noen timer siden. Nå er jeg en sjapp tur innom Fanny for litt catch up før jeg straks skal løpe på vippetime hos verdens beste Lashes by Kasja! Så er det Pinerolo middag med en fin gjeng senere. GUD som jeg gleder meg til maten, finnes ikke en bedre restaurant enn Pinerolo. ♥ Trufflefries ♥

I morgen er det yoga og spa med Nelly før jeg skal avgårde på litt møter, og så skal jeg henge med Bassa de siste timene før jeg drar tilbake til Gardermoen igjen. Hun har nemlig bursdag i morgen, så da er det jo et must å få litt kvalitetstid med favorittjenta! Håper dere har det fint, så snakkes vi mer i morgen :)

black n gold Jakke fra Bikbok // Tee fra Malene Birger // Skinnbukser HER // Sko fra Nelly (utsolgt) // Veske fra Céline 

God søndag babes! Her i huset har jeg latet meg i timesvis med.... Kjendisfarmen!! Har faktisk aldri sett noe ordentlig på farmen, men jaggu var vel ikke det også sinnsykt avhengighetsskapende. Visste dere at jeg faktisk ble spurt om å delta i denne sesongen? Se for dere meg på farmen, det kunne vel neppe gått bra- haha! Alt de driver med der er vel egentlig ting jeg har sånn ca 0,0 peiling på. Så tror kanskje vi alle skal være glade for at jeg takket nei, selvom det sikkert kunne vært en kul opplevelse 😉 Neida, men kjendisfarmen var faktisk ganske så underholdende og ikke minst var det en morsom mix av deltagere, så anbefaler dere å  gi det en liten sjanse om tiden strekker til! 

Ellers gleder jeg meg masse til en ny uke, skal prøve å både komme med litt gymbilder og mat-tips i løpet av dagene som kommer. Sounds good? Sov godt, fininger 

SATURDAYBomber HER // Genser fra Saboskirt, lignende HER // Bukse HER // Sko HER // Solbriller fra Dior // Veske fra Chanel (adlinks)

Gooood lørdag, mine venner ♥ Håper dere har det fint? Selv har jeg hatt tidenes minst produktive dag. Klarte å prestere i å sove helt til 14.30 (???!!), hahahah.. Skulle la meg selv få sove ut, og det ble resultatet. Skjønner ikke hvorfor noen er så sinnsykt b-mennesker og andre a-mennesker, selv føler jeg at jeg typ kan sove for alltid. Og med mørketiden er det ingen god match å sove lenge, jeg fikk vel kanskje en halvtimes dagslys i dag. I morgen blir det alarm igjen, for å si det sånn- haha! 

Nå skal jeg på et vors, og så blir det en tur på byen. I Oslo dro jeg nesten aldri ut, men her i Bergen har jeg dratt ut så og si ukentlig. Synes byen i Oslo sjeldent er gøy, har kanskje en bra kveld 1 av 10 ganger. Sykt merkelig, aner egentlig ikke hvorfor! I Bergen derimot er det så og si alltid kjempegøy, haha. Ellers må dere ikke glemme at Nelly har black friday hele helgen, så det jeg har linket til over + alt annet på Nelly får dere nå på 20% med koden "BLACK20". Yeey ♥

Kos dere i kveld, babes. Vi snakkes mer i morgen :-)

Them boooootsJakke HER // Topp utsolgt // Bukse HER // Støvletter HER // Veske Cèline (adlinks)

Ah, i dag har vært en så fin dag! Stod opp tidlig og fulgte Fanny til flybussen, og så var det klart for vippetime. Har funnet en helt super salong her i Bergen hvor de er kjempeflinke, så det er skikkelig deilig. Skal fortelle mer og vise dere snart :-) Etter det var det naturfag på skolen i 3 timer, og så ble jeg hentet av... Kjørelæreren min! Yep- dere leste riktig. Denne jenta skal gå all in for lappen nå, og endelig er jeg ordentlig i gang med kjøringen. Kjørte rundt i sentrum og egentlig litt overalt, før jeg til slutt kjørte meg selv hjem. Haha, det var sååå gøy! Kom inn døren med et stort smil for å si det sånn. Gleder meg skikkelig til lappen er i boks ♥ 

Nå er det natta, vi snakkes mer i morgen chicas!

Furrrrrry

Jakke HER // Genser HER // Bukse HER // Sko HER (adlinks)

Et av helgens outfits! Toppen er så sinnsykt kul og ikke minst sexy. Koster kun 199 kr, et skikkelig kupp :-) Jakken er veldig typisk meg, og var SÅ mye finere i virkeligheten enn inne på Nelly. Rimelig den også, og super nå til høsten! Digger dette antrekket, helt perfekt til en tur ut på byen eller date.

Ellers er det rolig her i leiligheten. Er sliten etter en lang dag på skolen og deretter lunsj med Julia, så planen for kvelden er rett og slett å bare bli i senga- haha. Tenkte jeg skulle begynne å se på "How to get away with murder" :-) Har sett to episoder og synes det virket sykt bra, så hvorfor ikke gi serien en sjanse i kveld? I morgen har jeg heldigvis fri, så da blir det jobb-jobb-jobb. Yey!

Ønsker dere en fin tirsdagskveld, så snakkes vi mer i morgen fininger ♥

TODAYS

Jakke HER // Genser HER // Bukse HER // Sko HER // Veske fra Céline (adlinks)

Goood søndag! Formen i dag har vært sånn halvveis etter lørdagens festligheter, men utrolig nok fikk vi til tidenes vaskedag i leiligheten. Altså- jeg snakker til og med gulvvask og vasking av dusjveggene, haha. Med andre ord er leiligheten helt shinet og vi er mer enn klare for en ny uke! Deilig følelse :-) Tenkte kanskje jeg kunne tatt litt bilder av leiligheten i morgen og vist dere om det hadde vært gøy?? 

Ellers angående klessalg blir det mest sannsynlig i Oslo på en av Hendrix salongene søndag om to uker (25 sept). 23 er det jo JB konsert, så da tenkte jeg det hadde vært perfekt å ha det den helgen med tanke på at sikkert ekstra mange er i Oslo da :-) Gøy gøy! Sier i fra så fort jeg vet helt sikkert. Og til dere som gjerne ville jeg skulle ha i Bergen, så kan jeg i alle fall love at det vil bli klessalg her til våren ♥

brown n purpleJakke fra zara, lignende HER // Kjole fra nelly HER (adlinks)

Mange av dere ville se hvordan Zara skinnjakken jeg la ut her om dagen ser ut på, så here we go! Synes den er helt fantastisk fin, og fargen er helt nydelig. Passet også godt sammen med min nye nellykjole ♥ I dag har jeg og Julia hatt tidenes bloggdag, og jeg er veldig stolt av oss begge to! Hele 4 forskjellige shoots har vi tatt i dag. Tenk om vi klarte å ha en sånn dag en gang hver uke, det hadde jo vært helt perfekt :-) Antrekk er noe jeg personlig elsker å blogge om, så jeg håper det gjelder for dere også.  

Nå må jeg sette i gang med en spansk-oppgave som skal leveres i morgen. Skolelivet altså! Og etter skolen i morgen skal jeg i møte med en trafikkskole her i Bergen, så med andre ord skal jeg komme i gang med kjøretimer nå. Weee! Gleder meg veldig til å få lappen i boks, og jeg skal selvfølgelig ta dere med på veien dit. Morrooo :-)

The perfect black dressKjole fra Missguided

Slik så jeg ut i går kveld før en hyggelig middagsdate i Palma! Og denne kjolen dere.. Hadde aldri trodd jeg skulle like den så godt da jeg klikket den hjem, men den har virkelig blitt en stor favoritt! Den er så enkel, men samtidig veldig sexy og generelt bare sykt fin. Lovelovelove ♥ Nå skal vi legge oss ved bassenget og slappe av i solen et par timer. Mallorca er fantastisk og jeg koser meg sånn! Anbefaler absolutt å ta turen hit, helt nydelig her :-) Jeg skal tilbake uten tvil!

NUDE

Body fra Topshop // Skjørt fra Bikbok // Smykke HER (adlink)

Her har dere gårdagens antrekk, all nude! Slike fargetoner er uten tvil min favoritt, og man ser meg stort sett i nude eller beige. Om ikke går jeg i svart, er faktisk nesten aldri noe annet. Antrekket over er veldig meg, og egentlig akkurat slik jeg liker å gå når jeg skal pynte meg litt! Skjørtet er en stor favoritt som jeg allerede har brukt en del, og body'en er ny fra Topshop. Vi var nemlig en tur på La Cañada i går, og da ble den og litt annet med hjem. 

Ellers har vi hatt en veldig rolig dag i dag, etter en litt for lang natt på byen. Var ikke hjemme før 6 på morningen, så man kan trygt si vi er litt reduserte i dag. Tar en rolig kveld her i leiligheten med god middag og selvfølgelig kortspill. Krysser fingrene for spardame, det er så gøy :-D Kos dere masse søtinger! Skal sette meg ned å svare på del 1 på spørsmålsrunden nå, så kommer det på bloggen dagtid en gang i morgen.

KLEM ♥

Oslo next

God morgen, fine lesere! ♥

Nå sitter jeg og sis på toget, på vei hjemover til Oslo. Vi har hatt noen utrolig deilige, sosiale og hyggelige dager på hytta, så er nesten litt trist å dra hjem. Men heldigvis står det noe veldig gøy på planen i dag! Madicken fyller 24 år på mandag, men skal feire bursdagen sin med venner i dag. Med andre ord blir det full fest i leiligheten i kveld, før vi tar turen ut videre. Spørs hvor lenge jeg drar den ut i dag da, for jeg har virkelig alt for mye å gjøre i morgen. Drar jo til Marbella tidlig søndag, og før den tid må jeg få gjort ferdig hele regnskapet mitt for de to siste månedene, vasket klær og pakket klart. Så kanskje lurt å ta det litt rolig i kveld ;-)

Kjole HER, jeg har strl small ♥ (adlink)

Denne kjolen er så fin! Ser kanskje ikke så sykt fin ut inne på Nelly, så jeg ble skikkelig overrasket da jeg fikk prøvd den på. Den har egentlig knelengde, men det fikser man lett med et belte slik jeg har gjort på bildene over om man vil ha den kortere. Så sommerlig og cool :-) Vi snakkes mer senere, god helg dere!

RIPPED DENIM

Jakke og genser fra Missguided // Tights fra H&M // Veske fra Givenchy

God morgen, fine venner! Dagen her startet tidlig, allerede kl.09.00 hos beste Lashes by Kasja for å få en liten fresh up på vipper og bryn. Nå er jeg en sjapp tur hjemom for å blogge og skifte, før jeg turer tilbake inn til sentrum for å møte Glenn. Vi skal titte litt rundt i butikker, spise lunch og få tatt litt bilder til bloggen :-) Kos! Ellers digger jeg jakken jeg har på meg her. Mamma og pappa på den andre siden var enige i at jakken var det styggeste de noen sinne har sett, og skjønte ikke poenget i å kjøpe ferdig ødelagte klær- HAHA. Man er forskjellige ja :-D Vil prøve å bli flinkere til å kjøpe litt mer "risky" og spesielle plagg, slik som denne. So cooool ♥

Håper dagen deres blir flott, så snakkes vi snart igjen!

SHIRT DRESS

Kjole fra Zara // Skjerf/belte fra LV // Smykke HER (adlink)

God morgen, babes!! Her har dere noen bilder som beste Isabel tok av meg i går, i et av favorittplaggene mine. Denne kjolen kjøpte jeg på salg hos Zara for over 2 år siden, og synes den er så fin. Et lite kupp! Ellers vurderer jeg å bruke disse bildene som ny header- hva tenker dere? Har hatt headeren jeg har nå i snart et helt år, og når til og med dere sier jeg burde bytte snart så tar jeg hintet, haha. Blir deilig med en forandring, det er virkelig på tide :-)

Nå skal jeg en tur på Elixia før det blir jobb resten av dagen. Har mye å ta igjen nå etter å ha lagt bloggen litt bort den siste uken ♥ Kom gjerne med forslag til innlegg dere ønsker til dagene fremover, skal prøve å gjøre en skikkelig innsats nå! Den dårlige samvittigheten har inntatt kroppen for lengst, så nå må den bort :(( Haha.

Håper dere får en nydelig dag, så snakkes vi igjen etterpå!

SUEDE & OLIVE

Skjørt og topp fra Missguided // Heels fra Zara // Klokke fra Skagen Denmark // Smykke HER (adlink)

Aaah, disse to plaggene er så elsk! Har masse annet fint jeg gleder meg til å vise dere :-) Dette hotellet er virkelig en bloggers drøm, for det er evig med perfekte locations til å ta fine bilder. Sånn som over her da- hvor fint var vel ikke det? Herlig!! Ellers satte jeg i litt tape-extentions hos beste Isabelle på Hendrix Hair sentrum dagen før jeg dro :-) Noen som ser forskjell? Ville ikke ha noe særlig lenger enn jeg hadde fra før men heller bare tykkere, og jeg er dødsfornøyd. Man ser det kanskje ikke så godt på bildene over, men dere får sett mer av håret mitt etterhvert ♥ Nå skal jeg ned til bassenget og sole meg litt, sneiks søtiser!

COCA COLA

Topp fra Urban Outfitters // Shorts fra Missguided

Denne toppen er sååå kul! Har så og si aldri brukt den, og tror jeg kjøpte den for typ 2 år siden. Skal uten tvil brukes masse mer fremover ♥ Ellers har vi det superduper digg. I går var vi litt bekymret da vi solte oss fordi det blåste helt sinnsykt, noe som gjorde at begge lå og frøs under håndklærne våre. Lovte ikke akkurat godt for en rolig solferie, men heldigvis fant vi et lunt sted i dag hvor det var helt perfekt! Ubeskrivelig deilig å kjenne solen steke på kroppen med god musikk i ørene :-)

Vi jo all inclusive som dere vet med 3 måltider om dagen + gratis drikke dagen lang, og det er helt fantastisk. Men problemet er at det er sinnsykt digg mat i buffeen, noe som gjør at jeg er litt redd for at vi aldri kommer til å komme oss ut av hotellet. Vi har liksom alt vi trenger her, og hotellet er i tillegg så sinnsykt fint- haha. Må jo få sett litt av Rhodos også! Planen er å dra inn til byen i morgen for middag og så dra en liten tur ut. Apropos det- noen som har et utested eller fler å anbefale? Vil heeelst ikke ta turen til Grabbarna grus, hehehe ;-)

PS: Nå fungerer "les mer" knappen som den skal igjen, for dere som har lagt merke til at den tidligere har hoppet over rundt 1 uke med innlegg.

Klem!

SPLINDED SET

Noen bilder fra.... Portugal! Haha, altså- disse bildene har tydeligvis gått helt i glemmeboken. Men skal ikke klage, for som blogger er det uten tvil deilig å ha litt bilder på lager :-) Settet over er et av mine favorittplagg noen sinne, og jeg synes bare det er så fantastisk fint. Kjøpte mitt for suuuperlenge siden, men så nå for noen dager siden at de har fått det inn igjen, bare i en litt annereldes farge. Trykk på linken så får dere sett :-) Vurderer faktisk å klikke hjem det også, haha. 

Settet mitt finner dere HER ♥ (adlink)

Ellers skjer det noe spennende i dag, jeg skal faktisk sette på tape extentions! Ikke misforstå, for jeg er faktisk veldig fornøyd med hvordan mitt naturlige hår har blitt og jeg synes absolutt det er fint nå. Planen er å kun ha det i sommerferien for å føle meg litt ekstra fin, og så skal jeg tilbake til mitt naturlige igjen til høsten. Bare en liten kortvarig forandring! Er veldig spent på hvordan det blir, for det er faktisk et helt år siden sist jeg hadde extentions. Blir sikkert veldig uvant med en gang, men tror nok jeg blir fornøyd! Gleder meg til å vise dere :-)

Ha en nyyyydelig dag, nå må jeg løpe på negletime (overfladisk dag much) xPPPP

THE PERFECT DRESSKjole HER, finnes også i svart HER og rosa HER // Sko HER // Smykke HER (adlinks)

Fiiiineste kjolen! Ryggen er ikke annet enn helt fantasisk, og rysjene på rompa fremhever den ekstra godt :-) Disse bildene er noen av de jeg enda ikke har fått lagt ut fra LA! Fler kommer. Ellers er det 17.mai i morgen da dere- kanskje en av årets beste dager? Jeg elsker i alle fall 17.mai, og kl 9.00 i morgen tidlig møtes vi jentene som var på buss sammen for champagnefrokost. Hele 28 stk blir vi rundt bordet, haha.. Det blir nok veldig hyggelig, og jeg tenker å ta med kamera slik at jeg får vist dere bilder fra dagen min. Jeg gleder meg masse, og jeg håper dere får en så perfekt dag som mulig i morgen!! ♥

MADE IN LA

 Lokal tid i LA: 11.52 (Innlegget inneholder adlinks)

Overdel HER // Shorts HER // Sko HER // Skjerf fra LV // Solbriller fra Dior (lignende HER)

Holaaa!! I dag er dessverre siste dagen her i LA, og den må selvfølgelig nytes til det fulle. Akkurat nå sitter vi i bilen på vei tilbake til Palm Springs, for å få en dag med sol. Været i LA er som sagt ingenting å skryte av, så da gjør man det man kan :-D Ellers har Anniken dratt hjem, så nå er jeg alene med svenskene- haha. Det gjør ingenting, for gjengen vi er her med er rett og slett helt fantastiske! Herligere mennesker skal man lete lenge etter, og vi kommer så godt overens. Det kan man ikke ta forgitt, så det er veldig deilig ♥ Vi snakkes igjen veldig snart, håper mandagen deres har vært fin! KLEM

ALL BLACK

// Lokal tid i LA: 00.09

Jumpsuit HER // Smykke HER // Sko HER (adlinks)

Dagens antrekk! Elsker både jumpsuiten og skoene :-) I dag har vi fått sovet ut ordentlig for første dag her nede, og det var såå deilig. Har faktisk våknet av meg selv sånn 6.30 de andre dagene av en eller annen grunn, haha. Vi dro inn til Hollywood i dag, hvor jeg fikk sett walk of fame og ikke minst handlet litt på både victorias secret og sephora. Innkjøpene mine fra turen kommer når jeg er hjemme igjen! I morgen grytidlig drar vi til Palm Springs for å få litt sol på kroppen, for solen har dessverre ikke tittet frem her vi bor enda. Typisk at man er uheldig med været når man først skal til LA.. Men det blir morro, og kamera skal selvfølgelig bli med på turen! Klem ♥

BEIGE & DENIM

Lokal tid LA: 11.06

Topp HER // Smykke HER // Shorts HER // Belte HER // Solbriller fra Dior (adlinks)

Her har dere antrekket jeg hadde på meg i går, da vi var på Six flags! Det var så gøy der, og vi har tatt masse bilder jeg skal vise dere senere :-) Ellers siden vi er på tur med Nelly, kommer alle plaggene jeg har på meg til å kunne kjøpes der. Med andre ord kan dere herme i vei så mye dere vil denne uken, haha ♥ Toppen jeg har på meg er så fin, og ikke minst veldig "meg". Den koster kun 99 kr, og finnes også i fler farger! Et lite kupp. Smykket også er helt nydelig, samme med beltet.

Nå må jeg hoppe i dusjen, straks venter et par shoots på noen kule locations her i LA. Vi snakkes, babes!

4 bloggere på tur, men null shopping

Jakke fra Karen Millen // Genser fra Brandy Melville // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy

Det er faktisk ganske sykt, men i løpet av paris-turen var vi ikke innom en eneste butikk! Hvem skulle trodd det kunne skje når man er 4 bloggere på storby ferie? I hvertfall meg, hvis dere tenker på hvordan jeg var før. Shopping var jo den eneste grunnen til at jeg i det hele tatt reiste steder, haha ;-)

Nå skal jeg til min gode venn og manager Isabel for å gjøre endel jobb, og så er det rolig lørdagskveld hjemme hos foreldrene mine som står på planen. Da får jeg endelig sett Molly igjen, som har kost seg på hyttetur med dem. Blir godt å få henne hjem igjen, er jo så tomt uten min lille bebis ♥ Håper dere koser dere og får en suuuper lørdag!

GREEN BOMBER
Bomberjakke fra Nelly (utsolgt, lignende HER) // Topp Nelly // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy // Sko fra Nike

Dagens antrekk! Elsket kombinasjonen av grønt og beige, så fint :-) Nå har vi som sagt flyttet inn i den nye leiligheten, og har bodd her siden onsdag. Fantastisk deilig å være tilbake i byen, og jeg kjenner jeg blir så motivert av å endelig ha flyttet for meg selv igjen. Alt er så mye enklere når du bor i smørøyet, og jeg er så heldig at flere av mine gode venner bor 5-10 min gåavstand unna meg. Dette blir nok helt perfekt! Vi har enda ikke kommet helt på plass enda, og det kryr av stappfulle søppelsekker rundt oss.. Må samle krefter til å komme i gang, kommer nok til å ta sin tid og må si tanken på å starte frister lite- haha.

Håper dere har det fint og gooood helg ♥ 

BY THE EIFFEL TOWER

Holaa!

Endelig er jeg hjemme igjen i Oslo. Vi hadde både veldig flaks og uflaks på veien hjem, haha... Fra hotellet til flyplassen skulle det ta 25 min å kjøre med taxi, men selvfølgelig havnet vi i en stillestående kø bare et par minutter etter vi hadde kjørt. Hadde nok vært en ulykke eller noe slikt, for vi kom rett og slett ingen vei. Vi begynte å innse at vi mest sannsynlig ikke kom til å rekke flyet når det hadde gått 2 timer (!!!) og vi fortsatt ikke var fremme på flyplassen. 30 minutter før flyet skulle gå kom vi endelig frem, og spurtet inn på flyplassen. Egentlig var bagasje drop'en stengt, men etter overtaling og noen søte smil fikk vi heldigvis lov til å sende bagasjen- haha. Så utrolig nok rakk vi faktisk flyet, og det føltes så altfor deilig :-D Hadde kostet 2700 kr per pers for nye flybilletter senere på kvelden, så det var flaks!

I dag sov jeg helt til halv 2, og verdens søteste lille Molly lå trofast ved siden av helt til jeg sto opp. Haha, hun er så skjønn (og mammadalt)! Senere på dagen dro jeg for å se på den nye leiligheten, og har vært der så og si frem til nå for å male. Forhåpentligvis får vi flyttet inn allerede på lørdag, og jeg gleder meg veldig! Leiligheten er superfin og beliggenheten er helt perfekt :-)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jakke fra Pinkyswear // Veske fra Chanel // Bukse fra Topshop // Sko fra Nike

Siste anntrekksbildene fra Paris! Har enda mer bilder jeg skal vise dere, men det får bli i morgen ♥♥

BLACK n WHITE


Jakke og bukse fra h&m // Topp fra ebay // Veske fra Givenchy

Dette var antrekket jeg hadde på meg i går! Jakken er så altfor kul, og er uten tvil et av mine bedre kjøp. Ellers er det så mange fine bakgrunner her i Paris at jeg nesten ikke vil gjøre noe annet enn å ta fine bilder, haha :-) Nå går turen til eiffeltårnet, hvor vi rakk å være ca 2 min i går før det begynte å pøsregene og hagle, som gjorde at vi flyktet inn i en taxi. Går det ann, haha :-( Planen er lunch og litt photoshoot der, før turen går videre til Le Marais. Vi snakkes mer senere i dag, elsk på dere ♥♥

Dagens tema: Brunfarge

Holaa!

I dag skal jeg ha et tema her på bloggen, og det er brunfarge :-) Brunfargen min er noe av det jeg får mest spørsmål om, og noe jeg vet dere er veldig interesserte i å lese om. Jeg holder meg jo brun året rundt, og har naturligvis mine triks. Noen ganger er brunfargen 100% ekte, andre ganger bruker jeg selvbruning. Så dere skal få høre om alt i dag :-D Første delen som kommer i dag er dyp naturlig brunfarge med hjelp av betakaroten, og i kveld skal jeg fortelle dere om verdens beste selvbruningsmerke. Gøy gøy!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Missguided // Genser fra Zara // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy // Sko fra Nike

Vi snakkes veldig snart, ønsker dere en deilig søndag enn så lenge ♥

home sweet home

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Solbriller fra Céline // Jakke fra CPH feather // Skjerf fra DAY // Bukse fra Topshop // Veske fra Givenchy

Noen siste bilder fra fine Bergen! Kom hjem i går kveld og tok en rask tur hjemom for å si hei, legge fra meg ting og spise middag. Så hentet Henriette meg og her er jeg fortsatt :-) Sov igjen den tapte nattesøvnen fra helgen i dag, og så tok vi turen rett på trening. Drakk tidenes sykeste pre-workout før vi dro, som prikket i hele kroppen og gjorde meg helt crazy hyper- haha. Med andre ord ble det en veldig effektiv økt :-D Nå ligger vi langflate på sofaen og skal straks lage speltlompepizza til middag, før det blir filmkveld. Koselig ♥♥ Håper dere også har hatt en fin start på den nye uken! Om dere har noen bloggønsker til de kommende dagene må dere gjerne legge igjen en kommentar :-)

CRAZY PANTS

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Ravn // Genser fra Zara // Bukse fra Nelly // Veske fra Givenchy // Sko fra Nike

Digger disse buksene! Så kule og ikke minst helt sinnsykt behagelige :-) Er også superduper fornøyd med den nye vesken min, synes det er så praktisk at den har skulderrem. Perfekt for oss bloggere som alltid drasser rundt på både mac og tungt speilfrefleks dagen lang. Nå skal vi hjem fra Bergen, og jeg har kost meg masse i denne fine byen. Skal ikke se bort i fra at jeg snart er tilbake, hehe ♥ Snakkes i Oslo!

OLIVE & BLACK

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Samsøe // Genser fra Missguided // Bukse fra Zara // Sko fra Nike // Veske fra Givenchy

God helg mine fine! Dagen hittils har gått til en haug av bloggjobb, og nå er jeg klar for en veldig fin lørdagskveld. Først går turen til kverneriet for å spise middag, så skal jeg en tur til Henriette for å vorse og senere er det ut på Baroque i Glenn og June's felles bursdagsfeiring. Gøy gøy ♥ Håper dere får en fantastisk kveld dere også, enten dere tar det rolig eller drar den fult ut! Klem fra meg :-)

ALL BLACK

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra CPH Feather // Bukse HER (adlink) // Veske fra Givenchy

Dette er samme jakken som den grønne, bare i svart! Skulle nesten ønske jeg kjøpte enda fler farger da jeg var i København, de kostet ikke mer enn 900 kr og er jo bare fantastisk fine. Nå skal jeg til byen og er klar for en veldig hyggelig kveld! Jeg, Fanny, Bjørn-Erik og kjæresten hans skal nemlig på latter og se på Tussvik & Tønne show. Blir nok superduper gøy, og ikke minst koselig med litt kvalitetstid med venner. Ellers lagde jeg en nydelig middag før jeg dro, som dere skal få oppskrift på i morgen :-) Håper dere får en fin kveld dere og, klem fra meg ♥♥ 

FLUFFY

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra CHP feather // Genser HER // Bukse HER // Sko fra Nike (adlinks)

Endelig har jeg fått tatt i bruk jakken som jeg kjøpte i København! Var jo iskaldt i Oslo før jeg dro til Sydney, men heldigvis er det mildere nå :-) Har en følelse av at jeg kommer til å bo i denne jakken de neste månedene, haha- elsker den ♥ Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal ut å ta litt mer bilder til dere, og etter det står Elixia for tur! Må komme i gang igjen med treningen etter en lat ferie, og jeg gleder meg allerede til å få tilbake rutinene :-) Trening er gull verdt for humøret og energien. God helg mine fine, snakkes etterpå!

Endelig er masken på igjen!

Hei mine fine ♥

Har av en eller annen grunn ikke fortalt dere det, men jeg har vært SUPERforkjølet siden mandag. Det har vært så ille at jeg har måttet være sengeliggende, kan ikke huske sist jeg var så forkjølet. I dag våknet jeg og følte meg mye bedre, og jeg har en liten tro på at overdosen med c-vitamin jeg har tatt de siste dagene har vært til hjelp, haha. Uansett var det så deilig å være litt i form igjen, etter 4 dager i senga uten å ha fikset meg en eneste gang. Man føler seg alltid ekstra fin når masken først kommer på, etter å ha gått rundt med styggetrynet i et par dager, haha. 

Ellers har jeg fått inn veldig mange kommentarer og meldinger om at "jeg" har laget en ny facebook side og nå holder en konkurranse hvor man kan vinne en koffert med MAC sminke. Dette er altså svindel, og ikke meg. Denne søte personen har også selvfølgelig blokket meg så jeg ikke får gått inn å rapportert selv, så jeg håper dere vil hjelpe meg å rapportere om det kommer opp i deres newsfeed :-D Noen har litt for lite liv i blant, men som blogger har jeg desverre blitt vant til at falske profiler av meg er å finne over alt på alle mulige plattformer. Lite man kan få gjort med det, men jeg prøver alltid å få de fjernet når jeg kommer over det. Men så blir det jo laget nye igjen, så det er på en måte en evig kamp!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her kan dere få se en av de nye jakkene på! OMG, jeg er forelsket- haha. Elsker, elsker, elsker gode kjøp. Denne blir nok brukt mye, synes fargen er helt fantastisk ♥♥♥ Kjøpte den som sagt i København, og merket er "CPH feather". Desverre er den altfor kald nå, døde litt bare av å ta disse bildene, haha. 

Nå skal jeg se litt på Broen med mamma, før turen går videre til middag på Pinerolo! Skal ha et lite buisness møte med min manager og en annen, så det blir nok gøy. Etter det går turen til Henribro for sleepover :-) Kos dere i kveld og GOD HELG!

IN THE DESERT

- THAT TIED UP SET-

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sett fra Missguided

Wææ, jeg er helt obsessed i dette settet. Perfeksjon i mine øyne! Var så fornøyd da jeg fikk det at jeg like gjerne sikret meg samme i svart også, for de dagene man ikke føler for å være så fargerik ;-) Ellers elsker jeg virkelig disse bildene, fantastisk location! Skulle gjerne hatt ørkenbilder litt oftere, men det er jo ikke akkuratt så lett å få til, hvertfall ikke i Norge.. Haha. Bilder i utlandet blir alltid så mye finere enn hjemme, og det gjør det ekstra gøy å dra på tur. Heldigvis blir det masse reising på meg fremover! ♥ 

STUDS

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Topp fra Missguided // Shorts fra Runway Dreamz // Veske fra Chloé 

Gårdagens antrekk! Elsker virkelig lyset på disse bildene. Trikset er så enkelt som å lære seg manuelle instillinger, det er virkelig gull verdt :-) Her står jeg foran solen, og hvis jeg da hadde hatt på auto, ville jeg blitt helt mørk. Men ved å stille inn lyset manuelt, så får man de perfekte bildene. Det høres vanskelig ut, men det er virkelig noe man kan lære seg på 1-2-3. Nå skal vi på stranden, siste dagen vår her nede i dag.. Dagene har flydd av gårde, men samtidig blir det jo helt fantastisk å komme hjem til jul. Savner lille molly så mye at det gjør vondt allerede, så det skal bli godt å kose med bebisen igjen ♥ Snakkes soon!

GREEN FAUX FUR

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jakke fra Samsøe HER (adlink) // Genser og bukse fra Zara // Sko fra Nike // Veske fra Céline

Wohooo, har lenge hatt lyst på denne jakken men den har vært utsolgt i min størrelse lenge. Endelig var den tilbake på lager, så da var det bare å klikke den hjem! Slike korte pelsjakker er jeg helt gal etter denne høsten, vil ha mange farger og varianter. Så altfor fint, og ikke minst varmt og godt å ha på seg :-) I går hadde jeg en kjempefin dag/kveld samen med min kjære Glenn, som dere kanskje så på snapchat (der heter jeg andriss). Vi spiste på Pinerolo, som har blitt en av mine favoritter her i Oslo. Indrefilleet, trøffelfries, mandelpotetmos med hvitløk, chilli og parmesan marinerte maiskolber og vin var noe av det som stod på bordet i går. NAM. Vi spiste og drakk i nesten 7 timer, skjønner nesten ikke hvordan vi fikk til det, haha. Tiden flyr vel i godt selskap ♥ Ellers hadde jeg siste skoledag i går, så nå er det ikke mer undervisning igjen før neste år. Såå deilig! Har jo fortsatt eksamner, men digg å ikke måtte stå opp kl syv nesten hver dag.

Vi snakkes mer i kveld, ønsker dere en god lørdag! Selv skal jeg kose meg her hjemme med familien min. Klem til dere :-)

DRESS LIKE ME #3

// annonselenker

Genser HER // Bukse HER // Veske HER // Solbriller HER // Nike´s HER

 

Trench HER // Topp HER // Bukse HER // Veske HER

Genser HER // Bomber jakke HER // Skinnbukse HER // Nike´s HER

 

Topp HER // Bukse HER // Klokke HER // Veske HER

Genser HER // Vest HER // Skinnjakke HER // Støvletter HER

Kåpe HER // Genser HER // Veske HER // Ring HER

Tenkte det var på tide med et lite "dress like me" innlegg! Det tar virkelig DØDSlang tid, men føler det er noe dere synes er gøy, så da er det selvfølgelig verdt det. Si gjerne i fra om det er noe dere liker :-) Nå er jeg hos Henriette, koser oss med modern family og skal snart lage den deilige laksemiddagen jeg blogget om for en stund siden. Link til oppskriften finner dere HER, anbefaler alle å teste den ut.. Så godt! ♥

Knit & Denim

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser fra Zara // Bukse fra Vila

Nå drar vi straks hjem fra hytta, etter en veldig fin helg her i Sverige. I går feiret vi som sagt 80 års dagen til mormor, og det ble en superkoselig dag :-) Ellers er det helt sykt at det er 1.november i dag! Kan ikke tro hvordan tiden flyr fortiden, det var jo akkurat sommer og nå er vi snart i desember. Og tenk at det snart er et år siden jeg og Fanny feiret 20 års dagen vår, det føles ikke så veldig lenge siden, haha. Menmen, jeg liker det da! For det at tiden går så raskt gjør jo at jeg pluuutselig er ferdig med skattesmellen og pluutselig endelig skal få kjøpt leilighet. Wii, haha ♥ Vi snakkes mer i kveld eller i morgen dere, håper dere også har hatt en fin helg!

Todays outfit

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vest Zara // Jakke Karen Millen // Veske Alexander Wang // Genser HER // Bukse HER // Støvletter HER (adlinks)

Dette var da dagens antrekk, som er en ganske så typisk "Andrea look". Denne vesten var uten tvil et godt kjøp, for den har blitt brukt mye! Ellers tok jeg Alexander Wang vesken i dag til en forandring, siden jeg så og si alltid bruker Céline vesken. Kan faktisk ikke huske sist jeg brukte denne, haha. Den er jo veldig fin da, så burde brukes oftere! Ellers har jeg litt lyst på en ny svart veske, for merker jeg sjeldent bruker veskene jeg har i andre farger. Svart er liksom så safe og passer til alt. Men jeg vil ha en med litt størrelse, ca som Céline vesken, siden jeg drar med meg stort speilrefleks og ofte maccen hvor enn jeg går. Kanskje en Givenchy Antigona hadde vært den perfekte? Vet ikke om dere har noen tips på den fronten? :-D  

Ravn knitted lamb jacket

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pelsjakke fra Ravn // Genser fra Samsøe // Veske fra Céline // Bukse fra Zara // Sko fra Alberville

Som dere kanskje ser har jeg fått en ny skatt i klesskapet, nemlig denne jakken fra Ravn! I mine øyne er denne jakken perfeksjon og jeg er SÅ fornøyd med den. Ikke bare er den helt fantastisk fin å se på, men den er også dødsvarm. Er helt sikker på at jeg kan bruke denne på kalde vinterdager, så lenge jeg har noe godt og varmt under. Ellers ser dere jo også Zara buksene jeg blogget om på, og ja, hvor kule er vel ikke de? Anbefaler virkelig alle å kjøpe et par av disse før de blir borte, for de er sååå behagelige og så fine. Mine favorittbukser for øyeblikket :-) Også må jeg jo til slutt nevne at disse bildene seff ble tatt med det nye kameraet, og jeg er stråålende fornøyd! Hihi. Ha en super dag videre, dere ♥

BOMBERJakke fra Glamorous // Genser fra Brandy Meville // Bukse fra Topshop // Sko fra Nike // Veske fra Cèline

Ah, sjekk den høstbakgrunnen a! Utrolig nok synes jeg det er litt deilig at kulden kommer sakte men sikkert, det er liksom så friskt å være ute om dere skjønner? Dessuten er det deilig å kunne slappe av mye inne uten dårlig samvittghet. Ellers skal jeg i kveld endelig få satt meg ned å redigert den videobloggen fra dagen jeg var på God morgen Norge, begynner jo å bli endel dager siden nå.. Sånt er så ork å lage, men samtidig vet jeg dere kommer til å sette pris på filmen, så da gjør jeg det selvfølgelig :-) Satser på at jeg blir ferdig i løpet av kvelden!

TODAYSSkinnjakke Karen Millen // Genser Zara // Bukse Gina Tricot // Veske Cèline // Sko Nike

Hadde egentlig ingen planer om å ta noen antrekksbilder i dag, men da Glenn skulle ha noen av seg selv kunne jeg like gjerne stille opp foran kamera jeg og. Anngående kamera, fy søren for et kamera Glenn har!! Canon 6d heter kamerahuset, og jeg må si det står øverst på ønskelisten min. Bildene blir jo bare 1000 ganger finere enn med mitt kamera, og hvor motiverende er det vel ikke det for en blogger? Nei, åh.. Synd det er så dyrt, men skal nok klare å skrape sammen penger til det innen jul ;-) Nå er jeg hjemme, etter en lang dag med mye på agendaen. Jeg har vært på God morgen Norge, besøk hos Henriette i hennes nye leilighet, på interevju med Dagbladet (les artikkelen HER), vært på skolen og spist middag på Olivia med Fanny og Kaya.. Ja, skal love dere jeg er sliten nå- haha. Fanny ble med hjem, så i kveld er det sleepover. Videodagboken fra i dag får jeg ikke tid til å titte på før tidligst i morgen, men skal få redigert den sammen til dere så fort jeg har tid. Sov godt dere ♥

TODAYSJakke Nelly (utsolgt i beige men finnes i svart HER) // Genser Zara // Bukse Dr.denim HER // Veske Mulberry (adlinks)

Hei jenter! I dag har jeg holdt på med blogg siden kl 10 i morges. Har fri fra skolen i dag, og følte at dere fortjente at jeg satte av en hel bloggdag til å lage innlegg etter at det har vært litt dårlig oppdateringer fra meg den siste uken. Skal teste ut noe nytt fra og med i morgen her på bloggen, skal fortelle mer om det i kveld. Tror ikke det kommer til å falle så godt i smak hos alle, men jeg føler det kanskje er nødvendig for at jeg skal klare å holde denne bloggen så bra som mulig :-) Haha, nå ble dere kanskje nysgjerrige men dere får vite veldig snart! Ellers håper jeg torsdagen har vært snill med dere, og at dere likte dagens antrekk ♥

FLUFFY

Jakke HER (finnes også i hvit HER) // Genser Bikbok // Bukse Topshop // Sko Nike

Long time no see! Haha, sorry altså.. Jeg har stresset rundt de siste dagene og prioritert å gjøre masse gøy framfor bloggen, men nå er jeg back in buisness. Over ser dere dagens antrekk, hvor jeg har på meg min nye jakke! Er virkelig dødsfornøyd med den, sååå fin og ikke minst sykt deilig å ha på. Tror nesten jeg må sikre meg en i hvit før den blir utsolgt :-) Nå er jeg hos Fanny som jeg sov hos til i dag, og også skal sove hos til i morgen. Bassetid ♥♥

THAT jacketJakke fra H&M trend // Genser fra Brandy Melville // Bukse fra Topshop // Veske fra Chanel // Sko fra Nike

Åååh! Jeg kan ikke beskrive hvor mye elsk jeg har for denne jakken. Den er så rar og KUL. Skiller seg definitivt ut i mengden med de supervide armene og mønsteret.. Skal ærlig innrømme at jeg hermet etter vakre Kaya, da hun så helt smashing ut i denne i Portugal. Hva synes dere om den? Gjetter på at det blir endel blandede kommentarer, men jeg digger den hvertfall og det er vel det aller viktigste :-) ET GODT KJØP ♥ 

TODAYS

Topp fra Brandy Melville // Bukse fra Zara // Veske fra Chloé HER // Sko fra Nike HER (adlinks)

Dagens outfit! Ser dere noe forskjell på bildekvaliteten enn ellers? Brukte Anniken sitt helt fantastiske kamera, ønsker meg det sååå mye!! Det er canon eos 6D med 85mm f/1,2 :-) Nå er jeg, Fanny og Anniken hos Fanny og skal ha en koselig girlsnight med enchiladas og vin. Skal prøve å få tatt noen koselige bilder til bloggen fra i kveld ♥ Håper dere har det fint!!

CASUALGenser fra Vila // Bukse fra DAY // Veske fra Cèline // Sko fra Nike HER (adlink)

At joggesko har blitt moderne er jo ikke annet enn helt fantastisk! Finnes vel ikke noe mer behagelig enn digge sneakers. Jeg har flere par nike´s, og det er så og si de eneste skoene jeg bruker fortiden. For øyeblikket ønsker jeg meg noen helt hvite air max 90.. Skal også få invistert i noen adidas superstars ;-) Ellers er jeg nå hos min kjære Fanny (nei, vi får tydeligvis aldri nok av hverandre..), og vi skal ha filmkveld med hjemmelaget pizza. Bare en uke igjen til skolestart for min del, så da må jeg jo utnytte det siste igjen av ferien! Forresten: Om det er noen av dere som enten skal ha norsk muntlig eller sosiologi på Bjørknes denne høsten, så send meg gjeerne en innboks på facebook ♥

Black n BeigeOverdel fra Tobi // Skjørt fra Bikbok // Sko fra Zara // Clutch HER (adlink)

Ah! Da var jeg endelig hjemme etter en slitsom reise altfor tidlig på morningen. Over her ser dere mitt siste antrekk i Portugal, som var i går kveld! Kaya lagde den fineste fletten på meg- skulle ønske jeg klarte å flette meg selv slik..  Nå skal jeg og sis kjøre bort for å få kjøpt sushi og godis til fammen, for i kveld er det filmkveld. Så koselig med hele familien samlet i stuen for å hygge oss en søndagskveld :-) Ellers må jeg si tusen takk til Anniken, Kaya og Fanny for den beste uken på surefcamp sammen! Dere er fantastiske, jenter ♥♥

LACEBody fra Berskha // Shorts fra Saboskirt // Smykke fra Michael Kors HER (adlink)

Dagens antrekk! Hvor nydelig var vel ikke denne bakgrunnen? I dag er vår nest siste dag her nede, noe som er helt sykt.. Føler jeg akkurat kom og nå skal jeg straks hjem :-( Gruer meg egentlig litt til å komme tilbake til hverdagen, med skole og høsten som sakte men sikkert titter frem.. Føler vi aldri fikk noe sommer i Norge i år, så er skikkelig trist at den nå snart er borte. Begynner allerede å småtenke på når og hvor min neste reise skal være, haha. Vi har det hvertfall helt fantastisk her med Lapoint, og jeg må si at jeg kan anbefale en tur med de på det sterkeste. Jeg kunne gjerne blitt her i 3 uker til ♥ De har jo sykt mange fine destinasjoner som Sri Lanka, Bali og Costa Rica, og jeg kunne virkelig tenkt meg å surfe på et slik magisk sted :-) Nå skal vi ut å ta noen øl, må jo utnytte den siste tiden her til det fulle! Snakkes i morgen. 

Home sweet home!Topp fra Brandy Melville // Shorts fra Hollister // Veske fra Chloé HER (Endelig inne på lager igjen!!)

Åhh! Endelig hjemme igjen :-D Kan nesten ikke beskrive hvor deilig det var å legge seg og våkne i egen seng i dag, heeelt alene. Og ikke minst å få vært med min kjære familie igjen + Mollymollsen. Verdens beste mamma hadde som alltid ryddet/vasket rommet mitt, skiftet sengetøy og alt.. Så søt! Fikk også reker til middag, og så koste vi oss hele familien i stuen med Allsång på Skansen på skjermen til det var sengetid :-) Borte bra, men hjemme best! Nå skal jeg snart til Dentalia for å ta en kontrolltime + bleke tennene med laser (wohoo), og så drar vi rett til Sverige. Der skal det bli enda mer familiekos med mormor og morfar :-) Gleder meg veldig! Håper dere har det kjempefint kjære lesere, vi snakkes snart ♥♥

PRINTED PANTSTopp fra Brandy Melville // Bukse fra Zara

Denne buksen er et av innkjøpene mine fra La Cañada! Jeg digger den skikkelig. Har en greie for slikt print på bukser fortiden, så disse buksene passet meg helt perfekt. De var til og med på tilbud, kostet ikke mer enn 20 euro :-D Skal få vist dere resten av innkjøpene veldig snart. Kl 9.00 i morgen tidlig setter vi snuten mot Gibraltar, noe som skal bli skikkelig gøy. Har aldri vært der før, og i og med at det kun er en times kjøretur her i fra, måtte vi jo nesten ta turen. Ser det er masse spennende å gjøre der, blant annet besøke noen fantastiske grotter, ta gondol og delfinsafari. Ellers er det også endel shopping der + ville aper (wohoo), så jeg gleder meg veldig! Håper vi får en superfin dag der. Kameraet er selvfølgelig med, så da får dere høre om dagen vår i morgen kveld ♥

HIGH HEELS & LEO PRINT

Jumpsuit fra Bikbok // Veske fra Chloé // Sko fra Zara

Ah! Nå er jeg vel fremme i Oslo igjen og over ser dere antrekket jeg hadde på meg siste kvelden i GC. Jumpsuiten er ny og jeg må si jeg er helt forelsket i printet.. Vet ikke hva som har skjedd, men den siste tiden har jeg hamstret inn mye med leopardmønster- haha. Til og med kofferten min har faktisk leopardmønster. Vel, det eneste jeg ikke liker så godt med jumpsuiten er at det er en åpning i armene, som dere sikkert ser på bildene over. Det vil jeg gjerne få sydd igjen, om det går! Men ja, jeg kjøpte den for en drøy uke siden og den kostet vel 299 eller 399 kr om noen skulle lure ♥ Ellers må jeg vel nesten nevne skoene til slutt da, haha. Hvor fantastiske er ikke de? For et godt kjøp. Om det går ann å være forelsket i et par heels, så kan jeg love dere at jeg er det ;-) Shoegasm!

Beige set

Todelt sett HER // Veske HER // Solbriller HER // Hårbånd Missoni // Klokke Skagen Denmark

Jeg er som dere sikkert skjønner trygt fremme på Gran Canaria og koser meg masse! Været er strålende og livet er bra :-) Over her ser dere gårdagens anntrekk da vi skulle spise middag, og mye av det jeg har på meg er nytt. Fikk nemlig en Nelly-pakke på døren kvelden før jeg dro med masse fint, og da blant annet det jeg har linket til over. Vesken er jeg helt forelsket i.. Såå praktisk med en søt, liten veske. Chanel'en er den eneste "lille" vesken jeg har, og den er jo ikke så morsom å løpe rundt med hele tiden siden den er så dyr.  Så ja, veldig fornøyd med min nye, lille skatt fra Chloè. Nå skal jeg ned til bassenget for å få litt sol på kroppen! Leser en sykt bra bok nå, så gleder jeg til å ligge å lese litt. Regner med at det kommer en liten bokanbefaling om den veldig snart ♥

Forresten! Ser dere noe annerledes på meg? Ingen kommenterte noe om det forrige innlegg jeg la ut bilde av meg selv, så nå er jeg spent på om dere ser det nå som jeg nevner at det er noe :-) Denne gangen kommer jeg til å si hva jeg snakker om i neste innlegg, haha!

TODAYS

Genser og shorts fra Zara // Veske fra Balenciaga

Tror faktisk det er et år siden sist jeg brukte vesken på bildene over! Har tenkt at jeg ikke liker den så godt, men etter å ha brukt den endel her nede har jeg blitt skikkelig glad i den igjen. Virkelig den perfekte "sommervesken" spør dere meg, passer så fint til brun hud og lyse anntrekk :-) I dag har det vært overskyet, noe som er såå kjipt når man er i syden, haha. Vi har vært ganske uheldige med været siden vi kom med mye skyer, ganske kaldt og lite sol. Men heldigvis er det spådd skyfri himmel og sol tirdag og onsdag, så da krysser jeg fingerne for at Yr ikke lyver! I kveld skal vi ta det rolig, for vi var ute til sent i går. Har en masse bloggarbeid som venter på meg, så det blir nok noen timer foran maccen. Nyt søndagen, så kommer innkjøpene mine fra La Canada i kveld ♥

That white dressKjole fra Topshop

I går feiret vi bursdagen til min kjære Henriette og var vel rundt 15 jenter. Henriette hadde ordnet så fint i stand og det ble en skikkelig bursdag med masse kaker, ballonger og god mat :-) Senere dro vi ut på byen og jeg sov hos Henri til i dag. Er faktisk 3 dagen på rad at jeg sover borte nå, så det skal bli syyykt deilig å komme seg hjem nå. Var flink blogger og fikk tatt endel bilder på bursdagen i går, men de tenkte jeg å vise dere senere i kveld. Likte dere kjolen min forresten? Den er et av de få innkjøpene mine fra New York og jeg er skikkelig glad i den. Synes den er superfin og jeg eelsker at den er hvit. 

Later som at det er sommer..

Topp fra Brandy Melville // Shorts fra Runwaydreamz

Noen sommerlige bilder fra i dag! Prøvde å være litt mer kreativ enn vanlig med bakgrunn, lys og posering, og synes bildene ble veldig fine :-D Vurderer å få en ny header med et/to av de og splitter nytt design i samme slengen. Er så sykt lei av designene mine, det jeg har nå feks er jo 1 år gammelt. Ellers må jeg si at jeg er helt overveldet over alle kommentarene som kom inn på forrige innlegg! Trening og kosthold er virkelig noe som interesserer mange av dere. Det var veldig fint for meg å se, for da skal jeg nå prøve å inkuldere nettopp det mer inn i bloggen. Har allerede avtalt med pt-en min at vi skal filme en økt vi har sammen, så dere kan få tips til forskjellige øvelser ♥ Høres ikke det bra ut? Velvel, vi snakkes mer i morgen dere. Ønsker dere en nyyydelig kveld :-)

Ripped jeans

Genser HER // Bukse HER // Sko fra Nike (adlink)

Hei fininger! Som dere sikkert skjønte på bildene over, så er jeg altså hjemme i Oslo igjen. Ville gjerne få slappet litt av hjemme også før skolen starter og den travle hverdagen kommer tilbake :-) Var ikke de nye buksene mine superkule, forresten? Jeg digger de! Nå er jeg med kjæresten og mest sansynlig skal hele helgen tilbringes med han. Tror faktisk ikke jeg har en eneste venn som ikke er på hyttetur nå, haha! I dag har jeg tatt en liten juicekur på meg selv og har kun drukket juice. Vi så nemlig på en juicingdokumentar i går og jeg blir så sinnsykt inspirert! Juicing er virkelig helt fantastisk sunt og noe alle burde få opp øynene for. Tenkte å lage et eget innlegg om det snart og blant annet tipse om forskjellige dokumentarer. Nå står film på planen og da skal vi se den nye filmen Will Smith spiller i, nemlig Focus. Den ser sykt bra ut på traileren, så jeg gleder meg!! Kanskje noen av dere som har sett den? Vi snakkes snart, håper dere har en deilig påske ♥

 

YESTERDAYSHer ser dere hvordan jeg så ut i går! Er ikke det nye todelte settet mitt helt fantastisk fint? Det er SÅ meg og jeg er helt forelsket. Man tar jo alltid en liten sjangse når man klikker noe hjem fra nettet, men dette var jo faktisk enda finere enn jeg hadde trodd! Passer perfekt til sommerbrun hud og flashtattoos. Settet finner dere HER, til kun 399 kr :-) Flashtattoos finner dere HER (adlinks). Hva synes dere? ♥

 

FAUX FURJakke fra Zara // Bukse fra Topshop // Veske fra Chanel // Sko fra Alberville

Her har dere gårdagens antrekk! Lånte Madicken sin fantastiske jakke i falsk pels, er den ikke helt nydelig? Dessuten synes jeg "pelsen" er så utrolig fin. Jakken ser ikke billig ut, slik som mange fuskepels jakker ofte gjør.. Ønsker meg såå en slik jakke selv! Men heldigvis kan jeg låne denne når jeg vil da ♥søster fordeler♥. Nå skal jeg på skolen og etter det skal jeg møte sis i byen! Vi skal ta sol, spise lunch og kose oss :-) Heerlig. Ønsker dere en kjempefin dag, så snakkes vi snart!

 

-Beige and grey with gold details-Jakke og cardigan fra Day Birger Et Mikkelsen // Topp fra Bikbok // Veske fra LV // Bukse HER // Støvler HER // Klokke fra Skagen // Ringer og smykker fra H&M (adlinks)

Goood lørdag mine fine :-) Her har dere dagens! Har på meg min nye jakke og cardigan som jeg kjøpte på Day Birger byporten, hvor Madicken jobber. Er såå fornøyd ♥ Føler jeg går så mye i svart, så da var det deilig å ha på meg noe litt lysere. Klokken er også ny, og den tenkte jeg å vise dere ordentlig i et innlegg senere. Synes virkelig slike små, rene og classy klokker er så utrolig fint. Ellers hopper jeg glad og fornøyd rundt i dag, for jeg skal nemlig reise bort på fredag... Forteller dere hvor i kveld- kan bare si at jeg endelig skal få oppleve drømmebyen min! Gleder meg helt vilt :-) Ellers- likte dere dagens antrekk? Vi snakkes snart, snupper!

 

PINKJakke HER // Topp HER // Bukse fra Topshop (adlinks)

Jeg nyter vinterferien til det fulle og gruer meg allerede til mandag, haha. Det er så deilig med tomme dager hvor man kan sove lenge ♥ Ellers har jeg vært ekstremt dårlig på trening og kostholdsfronten, så nå var det virkelig på tide å skru det om. Jeg har seriøst spist dritt hver dag i sikkert to uker uten trening, og det kjenner man virkelig på formen. Nå mener jeg ikke utseendemessig, men hvordan usunn mat får meg til å føle meg. Slapp, lat, utmotivert, oppblåst og dårlig humør. Jeg haaater det! Så i går var det rett på trening og så butikken hvor jeg fylte opp handlekurven med masse godt og sunt. I dag startet jeg dagen med knekkebrød og hjemmelaget juice, såå digg. Skal desverre ikke være så sunn resten av dagen da, for i kveld skal jeg ut en tur. Nå har jeg hatt noen skikkelig late og asosiale dager, så er på tide å gjøre noe morsomt. Krysser fingerne for at vi får en gøy kveld :-) Hva synes dere forresten om dagens antrekk? Ha en super torsdag mine fine, så snakkes vi snart ♥

Todys outfit

Hei mine fine!

Uff, nå har jeg ikke blogget på to dager.. Sånn kan det gå med kveldsskole, trening og masse stress. Jeg skal prøve å bli flinkere til å feks lage ferdig mange innlegg i helgen som kan komme på de travleste dagene, slik at det at jeg nå går på skole ikke skal gå utover bloggen :-) Nå har jeg hvertfall langhelg, og da skal det bli masse bloggings! Dette har vært en veldig slitsom uke og jeg har i tillegg trent hver dag, så nå skal det bli fantastisk godt med et par dager fri :-) I dag var det skole, og etter skolen dro jeg og kjæresten og spillte billjard- såå hyggelig! Etter det spiste vi pizza på en kjempekoselig resturant, og nå er det sleepover ♥ Jeg fikk tatt noen antrekksbilder til dere i dag da, altfor lenge siden nå... Her har dere dagens:

Jakke HER // Lue HER // Bukse fra Acne // Sko HER // Veske fra Céline (adlinks)

Likte dere dagens? Er vel kanskje første gang dere noensinne ser meg med lue, haha.. Har alltid følt at det ikke er noe jeg kler, men synes ikke denne var så aller værst!! :-)

Dagens antrekk

Kåpe fra Designers Remix // Knit fra Zara // Bukse fra Dr.Denim HER // Veske fra Celine

Nå skal jeg og kjæresten til byen for å spise en deilig søndagsmiddag på resturant. Til tross for at kulden gjør at jeg eeegentlig bare vil ligge under dynen, så har man jo alltids godt av å komme seg litt ut. Jeg håper dere har en deilig søndag og at dere som har ferie nyter den til det fulleste :-) Snakkes senere ♥

 

DAGENSVest fra Riccovero // Genser fra American vintage // Bukse fra Topshop

Hei mine fine ♥

Tusen take for alle søte kommentarer på forrige innlegg, var kjempekoselig å lese :-) I går ble det desverre ikke noe oppdateringer, for dagen gikk i et kjør. Dro rett på Bjørknes etter jeg hadde våknet for å fortsette med eksamner til sommeren. Som dere sikkert skjønner skal jeg altså ha undervisning i fagene mine neste år og gå på skole, det tror jeg blir kjempebra! To av fagene skal jeg faktisk ta sammen med Henriette og jeg fikk fikset slik at vi går i samme klasse, så det gleder jeg meg maaasse til. Etter Bjørknes var jeg hjemme en times tid før jeg dro på Pt-time og sååå var det kjærestekos resten av kvelden. I dag skal jeg få tatt en liten økt med Madicken, og mest sansynlig blir det kjærestetid etterpå også. I kveld skal jeg forresten komme med en skikkelig kul konkuransse her på bloggen, så følg med :) Snakkes!

RITA SHEARLING JACKETJakke fra Acne // Genser fra Tobi

I dag har jeg fått trent, fikset nytt pass og gjort endel bloggarbeid. Nå står en bytur med venninne på planen, koselig! Fikk tatt i bruk en av mine favorittjakker i dag, som brukes litt for sjeldent. Synes denne er helt fantastisk fin og husker jeg lette etter den leeeenge før jeg endelig fant en som solgte den på finn.no ♥ Ville egentlig bare titte innom og si hei- god helg til dere alle!! :-)

PONCHO LOOOVE

Elsker den nye ponchoen min fra Match! Har en greie for ponchoer fortiden, synes det er helt nydelig. Denne kostet bare 499, og er både ekte ull og cashmir- ikke dårlig. Har kjempelyst til å kjøpe en i svart også, men tviler litt på at den fortsatt er å få tak i. Kjøpte nemlig min for en 2 ukers tid siden.. Heldigvis fikk jeg kapret en i beige da, som er min absolutt favorittfarge. Ellers har jeg fått trent i dag med mamma, og nå er jeg med Henriette som skal være her på sleepover. Istad testet jeg ut en ny vri av havrepannekaker og de ble faktisk sinnsykt gode.. Brukte en annens oppskrift, men tilsatte litt ekstra jeg tenkte kunne bli godt. Følte meg som den mesterkokken når jeg stod å trikset og fikset på kjøkkenet, og heeldigvis smakte det også. Kan godt legge ut oppskrift og fremgangsmåte senere! Håper dere har hatt fin onsdag, vi sees igen i morgen :-)

TODAYS

Jakke fra Rebecca Stella HER // Veske fra Céline // Bukse fra Dr.denim HER (satt ned fra 499kr til 149 kr KUN i dag) // Skjerf fra Day Birger Mikkelsen (adlinks)

Like?

-Cozy jacket-

Jakken min er ny, og den er nok det deiligste plagget jeg noensinne har hatt! Sååå myk og god, men best av alt så er den fantastisk fin ♥ Den koster 599 kr, men hvis dere bestiller den før midnatt i dag, så kan dere fortsatt få 20% avslag med koden "BLACKFRIDAY". Dere finner den HER! Ellers finnes den også i hvit HER og svart HER (adlinks). Tror nesten jeg mååå klikke hjem den svarte også... Nå skal vi veldig snart dra hjem til Oslo igjen, etter en deilig helg på hytta. Og i morgen er det 1.desember, sååå koselig! Jeg tenkte å holde en konkurranse her på bloggen veldig snart, men er usikker på hva jeg skal ha i premie. Dere gir meg så mye, så jeg vil gjerne gi noe tilbake til et par heldige lesere! Kom gjerne med forslag til ting som hadde vært morsomt å vinne :)

LEOSkinnjakke fra Karen Millen // Genser fra Bikbok // Skjerf fra LV // Veske fra Celine // Bukse fra Dr.Denim HER (adlink) 

Brrr.. Dette anntrekket var ikke mye smart. Frøs nesten ihjel, haha.. Hadde faktisk på en tynn ullgenser under den svarte genseren, men iskaldt var det uansett. Plutselig har det blitt så utrolig kaldt i Oslo- med glatte, frostfulle bakker. Snøen kommer vel snart, og skinnjakken må jeg vel rett og slett bare legge bort for noen måneder. Hater å bruke vinterjakke, men så hater jeg også å fryse da, så har ikke så mye valg. Takk guuud for at jeg skal til Thailand om en drøy måned, vinteren er virkelig ikke noe jeg liker. Lurer faktisk på om jeg kommer til å bo i Norge når jeg blir eldre.. Altså jeg synes det er fantastisk at vi har årstider, men det er synd at sommeren er så kort. Jeg føler at sen høst og vinter egentlig bare er er en veldig lang ventetid på lysere og varmere dager, noen som er enige? Så om man faktisk ikke trives om vinteren, bare ligger inne og venter på våren- så er det jo egentlig ikke noe vits i å kaste bort halve livet på nettop det? Hmm.. I dag har jeg hvertfall vært i byen, som dere kanskje ser på bildene over. Ble først en liten cafe-date med kjæresten og så møtte jeg mamma for å spise middag. Koseliig ♥ Nå er jeg hos Henriette på sleepover, og i morgen kl 10.00 er det klart for trening på Elixia med Madicken. Det blir min andre økt denne uken, og så har jeg pt-time fredag morgen igjen. Er så deilig å være godt i gang! Jeg har en utrolig flink og skjønn PT som lærer meg MASSE, og på mandag snakket vi om at vi skulle begynne å ta litt bilder under øktene våre som jeg kunne lagt ut for dere. Høres det bra ut? :)

Dagens antrekkKåpe fra Designers Remix // Skjerf fra Day Birger Mikkelsen // Veske fra Chanel // Bukse fra Topshop // Sko fra Acne // Ring fra Rikke Harsheim

Ah, var virkelig deilig å få tatt i bruk kåpen min igjen. Den må være et av de beste kjøpene jeg noensinne har gjort, er fortsatt helt forelsket i den ♥ Hva synes dere om dagens?

BOMBER BABY

Jakke HER // Topp fra Zara // Bukse fra Topshop // Sko fra Nike // Veske fra Céline // Klokke HER (adlinks)

Ah, må si jeg er helt forelsket i den nye bomberjakken min! Den er rett og slett perfekt og såå kul. Visste ikke at bomberjakker egentlig var noe for meg, men nå har jeg virkelig fått øynene opp for det. Blir nok hvertfall en svart også i samlingen snart :) Nå står det litt bloggjobb på planen før det i kveld blir kjærestid. God onsdag og stor klem til alle mine snille lesere ♥

OSLO NEXTPoncho fra Zara // Veske fra Chanel // Boots HER (adlink)

Nå sitter vi på Arlanda flyplass og venter på boarding. Har virkelig hatt det fantastisk på jentetur her i Stockholm! Kjøpte meg kun to ting, ponchoen på bildene over og verdens fineste Nike Air Force. Prøver å ikke bare kjøpe masse som jeg aldri får brukt, men heller kun kjøpe klær jeg har skikkelig lyst på. Er kjempefornøyd, og gleder meg sånn til å ta nikeskoene i bruk! Synes hvite sko er skikkelig fint♥ Vi snakkes når jeg er hjemme dere, håper dere har hatt en deilig og rolig søndag :)

TODAYS

Skinnjakke fra Karen Millen // Vest fra Riccovero // Cardigan fra Acne // Skjørt fra Vila HER  // Veske fra Céline // Sko fra Primeboots HER (adlinks)


Da er vi hjemme på hotellrommet igjen, etter litt vandring i byen. Det ble shopping, lunch og titting rundt om kring! Elsker virkelig Stockholm, synes byen er så mye finere enn Oslo. Også myyye større! Straks skal vi ut å spise, men først litt avslapning i sengen. Har helt dilla på ungkaren fortiden og har lastet ned en hel sessong, så koser meg veeldig med det hver kveld! Synes det er så fantastisk søtt, haha. Likte dere forresten dagens anntrekk? Synes høye støvler er så sykt kult, bruker mine nesten hele tiden. Absolutt en god investering og de perfekte høst/vår skoene :)

STOCKHOLM

Hei dere! Hadde maks uflaks i går, og ble plutselig dritdårlig. Akutt supervondt i halsen, feber og superdårlig form. Måtte komme meg rett til legen, og fikk antibiotika for streptokokker. Skjønner ikke hvordan det bare kom ut av ingenting, SÅ fort. Det passet meg veldig dårlig fordi jeg skulle til Stockholm i dag... Formen er heldigvis bedre, og til tross for en hals som piner meg, bestemte jeg meg for å dra til Stockholm uansett. Krysser bare fingerne for at formen holder seg og at halsen ikke ødelegger turen for meg! Grunnen til at jeg skal til Stockholm er fordi jeg og Madicken har blitt invitert på en bloggmiddag av Warnerbros, i anledning at det har kommet en ny sessong av Vampire Diaries. Middagen er i kveld på Stureplan og regner med at det blir fest natten lang etter det. Gleder meg! Jeg har med min kjære bassa, og Madicken en veninne som heter Yasmin, så vi skal nok kose oss veldig ♥ Vest fra Riccovero // Genser HER // Bukse fra Topshop // Sko fra Zara // Veske fra Chanel // Klokke HER // Solbriller fra Rayban (adlinks)

Snakkes i Stockholm, nå går flyet! :)

YESTERDAYS

Topp fra Nelly HER // Shortsen er Henriette sin fra en random fransk butikk // Sko fra Nelly HER // Clutch fra Michael Kors // Ringer fra Bikbok // Armbånd fra Nelly HER (adlinks)

Her har dere som lovt et par bilder av gårdagens outfit! Nå skal jeg og kjæresten ut å spise lunch, døøør av sult. Vi snakkes etterpå :)

TODAYS

Heihei!

Som dere sikkert skjønner går dagene veldig i det samme her nede. Så i dag har vært nok en lat dag i solsteken :) Kan vel ikke akkurat klage på det? Skal prøve å få gjort litt mer interessante ting når Madicken kommer ned, så blir bloggingen litt mer variert også! Kom forresten gjerne med litt tips til hva dere vil lese om, jeg har masse av tid til å blogge her nede ♥ Ellers fikk jeg tatt outfitbilder i dag da! Fikk endelig brukt to nye plagg fra nelly- et hvitt skjørt og en kort, grå topp. Begge koster faktisk ikke mer enn 129 kr pr plagg, det er ikke dårlig!! Her har dere dagens:Topp HER // Skjørt HER // Clutch fra Primark // Smykke fra Zara (adlinks)

Like?

Kveldens antrekk

Heihei!

I kveld dro vi til Meloneras for å spise sushi på Sushi Mex. Som jeg har sagt før, de har den beste sushien jeg noensinne har smakt ♥ Om noen skal til GC i sommer og liker sushi- da MÅ dere dit! Ellers fikk vi handlet inn litt nytt på Ikea i går, veldig delig. Skal vise dere leiligheten ordentlig i løpet av et par dager! Nå skal vi hoppe til sengs og fortsette videre på Prisonbreak. Fikk tatt outfitbilder før vi dro istad, så her er de:  Kjole fra Brandy Melville // Smykke fra Zara // Clutch fra Ysl // Sko fra Prada

Like?

CROPPED

Holaa ♥

Nå har vi endelig fått leilighet i boks til Gran Canaria. Vi skal bo i et helt nytt, norskt og kjempefint leilighetskompleks! Leiligheten er ca like stor som den jeg har hjemme nå (78 kvm) med moderne stil og lyse farger. De vi leier av er norske så vi har norske kanaler på tven, det er så deilig! Siden jeg skal være der en god stund er det best å ha det så likt hjemme som mulig. Vi har også raskt internett og alt annet jeg trenger til at å blogge ikke blir noe problem. Jeg reiser ned 2 juni og fra da av kan dere forvente dere en god del blogging om mat og trening. Jeg har jo kommet godt i gang allerede her hjemme, men der skal jeg trene nesten hver dag + være 100% fokusert på kosthold i ukedagene. På treningssenteret vi skal trene på der nede er det forresten nesten aldri noe mennesker. Det gjør at vi får tatt bilder på treningen også, så dere kan få se forskjellige øvelser jeg gjør til inspirasjon. Håååper noen av dere vil være med å være sunne og flinke fra starten av Juni! Det kommer til å bli kjempebra Her har dere dagens! Topp fra Tobi og bukse fra Topshop ♥

Tonights

Kjole og smykke fra Zara // Sko fra Michael Kors ♥ Nå skal vi grille og nyte den siste kvelden i Portugal. Skal få tatt bilder som dere kan få se i morgen  Kjolen jeg har på meg kjøpte jeg forresten på salg til sånn 70 kr, for et kupp! Den er superbehagelig og ikke minst fin. Likte dere kveldens antrekk?

OUTFIT

Jakke fra Topshop // Genser og bukse fra Bikbok // Skjerf fra Day Birger // Veske fra Chanel // Sko fra Christian louboutin // Solbriller fra Celine

Hehe, her har dere den nye skatten min....♥ Kjøpte Chanel vesken i Bangkok men ville vente litt med å blogge om den. La den ut på instagram da jeg kjøpte den så regner med at mange av dere allerede visste om den. Har ønsket meg den i mange år og nå er den endelig min  Følte meg som verdens heldigste i det jeg gikk ut av butikken, verdens fineste veske og så tidløs.. Har størrelsen jumbo til de som lurer! Likte dere dagens antrekk?

DAGENS

Heihei alle fine, søte lesere ♥

Kom hjem natt til mandag fra Bangkok og flyturen gikk myyye bedre hjem enn til. Det var nok fordi vi kjøpte noe slags innsovnings tabletter på apoteket som vi tok, de gjør deg trøtt og rolig. Tror de som har flyskrekk får sånne! De gjorde hvertfall at jeg sov bort så og si hele turen (12 timer) og det var rett og slett superdeilig. Ellers var fylet selvfølgelig 7 timer forsinket så ventetiden på flyplassen ble superlang. Det gjorde at fra vi dro og til vi kom hjem tok nesten et helt døgn! Til tross for lang reise våknet jeg tidlig mandag og var mer motivert til alt enn noensinne. Jeg fikk plutselig kjempelyst til å vaske gulvet og rydde, var i supergodt humør og dro til og med på trening. Etter noen usunne uker i Thailand er jeg supermotivert til å trene og spise sunt!

I dag har jeg vært på vippetime hos Karl johan hudpleie og fått fantastiske vipper av Kristine. Resten av dagen skal jeg bare være med Henriette og kose oss, får se om jeg også drar en tur å trener i kveld. Ellers tok jeg outfitbilder i stad, herreguud så lenge siden sist. Det skal jeg virkelig bli flinkere på! Er vel noe av det jeg liker best å blogge om og ikke minst å se på andre blogger. Her er dagens:Kåpe fra Designers Remix // Skjerf fra Day Birger Mikkelsen // Genser fra Selected Femme // Veske fra Céline // Bukse fra Bikbok // Sko fra Christian Louboutin

Like?

LEATHER

Heyhey!

Nå skal vi ut å spise og som den flinke bloggeren jeg har litt sørget jeg selvfølgelig for et par outfitbilder først. Å være blogger om høsten/vinteren er litt vanskelig med tanke på å "rekke lyset". Derfor ble det ikke så syyykt bra kvalitet denne gangen men regner med at det går fint for dere  Gleder meg til å spise goood resturantmat med verdens fineste gutt ♥ Her er kveldens antrekk, håper dere liker det:Jakke fra Karen Millen // Vest fra Zara // Topp fra Topshop // Bukse fra H&M // Sko fra Acne // Veske fra Céline

Like?

DAGENS OUTFIT

Heihei!

Fikk F til å ta noen outfitbilder av meg i dag. Har på meg den nye buksen min som jeg kjøpte på Høyer i går, elsker den   Ellers kan dere se håret mitt uten extentions... Hater det egentlig men vurderer å bare spare så jeg kan få naturlig langt hår igjenHva synes dere jeg skal gjøre? Nå skal jeg straks dra på møte med regnskapsføreren min og foreldrene mine, er sykt mye jobb med det fortiden. Well well, vi snakkes ♥

 

Tskjorte fra Acne // Bukse fra 7 For All Mankind // Veske fra Celine // Sko fra Christuian Louboutin // Klokke fra Michael Kors HER (annonselenke) 

Like?

GÅRDAGENS OUTFIT

Heihei!

Her kommer som lovt gårdagens outfit. Er sååå fornøyd med skjørtet jeg har på meg, det er så fint  Elsker sommerlige outfits og gruer meg til å komme hjem til kalde Norge.. Haha! Gårdagens:

Topp fra Hollister // Skjørt fra Zara

Like?

DAGENS OUTFIT

Heihei!

Fikk Bjørn Erik til å ta outfitbilder av meg i dag ♥ Var lenge siden jeg har hatt outfit og jeg gleder meg masse til å ha fler fremover  Fikk også brukt den nye vesten min, wohooo! Her er dagens:

Vest fra Riccovero // Skinnjakke fra Karen Millen // Bukse fra Rag & Bone // Sko fra Christian louboutin // Veske fra Céline

Like?

KOSELIG DATE

Heihei!

Internettet på hotellet fungerer så og si ikke, er SÅ irriterende. Prøvde å lage dette innlegget i går kveld men ga opp, og så har det tatt meg hele dagen å få lastet opp disse bildene. Tar over 1 time per bilde og nettet klikker heletiden, blæææ. Menmen, endelig kom de så da fikk jeg blogget! Koser meg masse her nede med F ♥ I går var vi i Meloneras og spiste verdens beste sushi på Sushi Mex. Helt sykt hvor god sushi det er der, beste jeg noensinne har smakt  Etter det tittet vi litt rundt i butikker før vi dro tilbake til hotellet. Meloneras er SÅ koselig, må være det fineste stedet på Gran Canaria. Alle som skal dit en eller annen gang burde dra til Meloneras- kjempefint, masse gode og lukseriøse resturanter og veldig gode shoppingmuligheter! Vet ikke helt enda hva vi skal i dag men blir hvertfall ut å spise et eller annet sted. Skal forresten hjem på lørdag om noen lurer på det 

 

Gårdagens! Kjole fra Bikbok, ring fra Ysl og veske fra Balenciaga

DAGENS OUTFIT

Holaaa!

I dag er desverre siste hele dagen her nede, så den skal vi nyte fullt ut. I dag har vi vært på stranden og så gikk vi rundt og tittet i butikker. Nå skal vi snart begynne å vorse, for i kveld skal vi på et utested som heter Olivia Valerie. Var der for noen dager siden og det var sykt gøy der, og det beste: Avicii er DJ i kveld! Wohoo, siste kvelden og forhåpentligvis den beste  Her har dere dagens outfit:Topp fra Bikbok // Skjørt fra Zara // Veske fra Balenciaga // Ring fra Rikke Harsheim

KVELDENS

Holaaa!

Vi koser oss veldig mye her nede ♥ Dagene består av mye latter, soling, god mat og bra uteliv. Desverre dro Henriette hjem i natt, så nå er det bare meg, Fanny og Fanny igjen. I dag har vi vært på stranden og siden jeg tok hviledag i går, er jeg helt klar for å dra ut. Er supergira og tror det blir en morsom kveld Nå vorser vi på terassen og skal straks dra. Fikk Fanny til å ta noen bilder av kveldens antrekk:

 Kjole fra Berskha

Gårdagens

Heihei!

I går lå vi i mange timer på stranden, så shoppet vi, spiste middag og gjorde oss klare til å dra ut. Vi dro på et helt sykt utested som het Olivia, det var utrolig fint og gigantisk. Eric Prydz var DJ, vi var ca 10 jenter og det var maaasse mennesker der. Var dødsgøy  I kveld skal vi ta det rolig siden det ble så lite søvn i natt. Snart skal vi på Tapas resturant og når vi er hjemme igjen tenkte jeg å legge ut innkjøpene mine. Tok litt av med shoppingen i går, gleder meg til å vise dere! Her er gårdagens:Genser fra Hollister // Shorts fra Zara // Veske fra LV // Armbånd fra Hermes

DAGENS

Heihei!

Åååh, jeg har ikke hatt internett i hele dag.. Dødsirriterende. Tok outfitbilder i 2 tiden og har prøvd å blogge siden det, ENDELIG kom det tilbake. Ellers i dag har jeg sett Hangover 3 og vært med Benny & Henriette. Filmen var faktisk ikke så ille, til tross for veldig dårlig kritikk. Ellers har jeg begynt å svare på kommentarer i kommentarfeltet, bare sjekk forrige innlegg om dere vil se. Synes det er hyggelig å svare de som skriver søte ting eller de som lurer på noe. Ser andre bloggere gjør det og nå var det på tide at jeg også starter! Her er dagens Topp fra Sheinside (utsolgt) // Shorts fra Runwaydreamz 

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens

Heihei!

I dag tok jeg outfitbilder for første gang på sikkert 2 mnd. Skal prøve å gjøre det oftere, elsker outfitinnlegg selv på andre blogger! I dag var det nyyydelig vær og jeg var på Aker brygge med Fanny og Henriette. Tok endel bilder og de kommer senere i kveld ♥ Her er dagens:

Genser fra Tobi // Shorts fra Runwaydreamz // Ring fra Rikke Harsheim // Veske fra Céline // Sko fra Topshop

Like?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

DAGENS OUTFIT

Jakke fra Karen Millen // Singlett fra Zara // Cardigan fra Gina Tricot // Bukse fra Acne // Sko fra Chanel // Veske fra Balenciaga

Like?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit: Crazy pants

Wohoo, endelig kom jeg meg ut for å ta outfitbilder! Skal prøve å få gjort det kanskje annenhver dag fremover, dere liker outfits sant?♥

Dagens:
Jakke og bukse fra Zara // Genser fra Acne // Sko fra Converse // Briller fra Rayban // Veske fra Celine

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

DETAILS

Søndagens kveldsantrekk! Jakke og topp fra Zara // Bukse fra Acne // Veske fra LV // Armbånd fra Primark // Solbriller fra Rayban

Like?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

DAGENS

Heihei!

Nå er jeg med Bjørn-Erik← og Hanna, i stad var vi på Fridays og nå er vi hos meg. Senere i kveld skal vi ut med flere venner og vorse her, er en stund siden sist jeg var ute så gleder meg veldig ♥ Her er dagens, syyykt deilig vær i Oslo i dag:Vest fra Muuba // Genser fra Zara // Bukse fra Acne // Veske fra Celine // Ring fra Ysl

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

BAM!

Hey girls!

Var flink og tok med kamera på skolen i dag, som resulterte i dagens outfit! Skal gjøre det oftere, deilig å være ferdig med bildene når jeg er hjemme 

Jakke fra Karen Millen // Cardigan fra Topshop // Genser fra Nastygal // Bukse fra Acne // Sko fra Converse // Ring fra Bjørg // Veske fra Celine


U like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

I dag har jeg på meg min nye Acne rita shearling jakke! Guuuud som jeg elsker den♥♥ Det er 2011 modellen, i 2012 hadde de bare stygge farger så ble så sinnsyyyykt glad når jeg så drømmejakken min i verdens fineste farge på finn.no! Den var ubrukt og jeg har lett etter den uten hell i over ett år, wiiiii. Her er dagens med min nye favorittjakke:

Solbriller fra Ebay // Jakke fra Acne // Genser fra Nastygal // Bukse fra Primark // Veske fra LV // Sko fra Billi Bi kjøpt på footway.no (legger ut et innlegg om de snart, elsker dem!)

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Heihei!

Aah, endelig hjemme. Deilig! Har hatt det fantastisk i Paris, FOR en by. Skal deffinitivt tilbake, og da blir jeg lenger enn nå. En helg går ALT for fort, men det sier vel seg selv. Paris har så mye å by på og er en kjempestor by, jeg gleder meg til å bli bedre kjent der og få sett mer. Ellers må jeg fortelle dere noe sykt rart, den nye vesken min skifter farge! Inne er den helt grå mens ute er den plutselig mintgrønn-ish?? Haha, veldig rart. Noen ganger er den begie også... Menmen, elsker den virkelig! Er så fornøyd, fiiiineste vesken. Liker at den er litt "røffere" enn den andre, litt mer ungdommelig om dere skjønner? Her er dagens med den nye vesken:

Haha, outfittet ble ganske så likt som i går, pakket med meg kun en genser og en bukse, så da ble det det samme! Genser som mamma har strikket (Dorthe Skappel genser) // Vest fra Zara // Jeans fra Acne // Veske fra Céline

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens

Heihei!

I dag har vært en fantastisk dag, elsker Paris. Har fått shoppet litt og er utroooolig fornøyd med innkjøpene. Viser dere dem i morgen Ellers var det tidenes vær i dag! Strålende sol som varmet godt og skikkelig vår-temperatur. Aaaah, vil ikke tilbake til snø i Norge... Fikk tatt outfitbilder, gleder meg så mye til våren hvor jeg kan fortsette med outfitbilder som de under. På vinteren bor jeg jo i vinterjakke og uggs, ikke så veldig interessant, haha. Dagens:


Jakke fra Karen Millen // Skjerf fra LV // Genser strikket av mamma (Dorte skappel genser) // Jeans fra Acne // Sko fra Chanel // Veske fra Céline

Like?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

@
Jakke fra Karen Millen // Skjerf fra LV // Veske fra Alexander Wang // Genser fra Topshop (ny fra London) // Bukse fra Acne // Sko fra Jeffrey Campbell // Ring fra Bjørg

 

Like?


 

- ANDREA BADENDYCK

Kos med Tuvis

Hei!

I dag har vært den siste ?hele? dagen i London. I morgen kveld går flyet hjem og jeg gruer meg! Vil ikke dra herfra, haha. Storkoser meg virkelig i favorittbyen min med Axel og hans fantastiske familie. De er så søte :D

Dagen startet med at jeg møtte Tuva kl 10, som allerede hadde sittet på toget i 2 timer fra Bath. Vi tok en lang frokost på Starbucks og hun fortalte om alt mulig rart som hun hadde opplevd her i England. Deretter bare gikk vi rundt og tittet i butikker og tok noen pauser i blant til hun måtte rekke toget litt for 18.00! Var utrolig koselig å møte henne igjen. Nå har jeg og Axel akkuratt kommet opp på hotelrommet etter middag med familien! Vi spiste på en resturant som het Hakazan og den var utrolig bra. Stor med trendy innredning, MASSE mennesker og veldig god asiatisk mat 

 Nyyyydelig 

 Sunn og god frokost

 Dagens! Jakke fra Karen Millen // Hoodie fra Juicy Couture // Bukse fra Acne // Sko fra Ugg Australia // Veske fra Céline

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Nå er jeg på skolen, etter skolen skal jeg på bussmøte og så skal jeg til Helene. Vi skal ha kosekveld med god middag og sleepover, gleder meg skikkelig ♥ ♥ Trenger litt tid med godjenta, lenge siden vi har funnet på noe nå. Her er dagens outfit:

Jakke fra Parajumpers (kodiak) // Sko fra Ugg Australia


Topp fra Acne // Cardigan fra Line of Oslo // Bukse fra Bikbok

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Er så lett å få fine outfitbilder når man går MK og heletiden bruker kamera, så da utnytter jeg anledningen i skoletiden til å få tatt disse bildene. Alle i klassen er jo superflinke, så da blir det jo bra resultat. Bildene er tatt med 50 mm linse, er heeelt forelsket! ♥♥♥Genser fra Acne // Bukse fra Bikbok // Sko fra Ugg Australia

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Her er dagens outfit, sykt lenge siden jeg har hatt det nå.. Skal prøve å få det til i helgene! I hverdagene er det jo null sjangs med mindre jeg tar på skolen, fordi det er bekmørkt når jeg er hjemme. Og jeg liker ikke inne-bilder? Jaja, her er dagens, Axel er fotograf:Topp fra Gina Tricot // Skjorte fra Topshop // Bukse fra Acne // Ringer fra Arts & Crafts // Klokke fra Marc Jacobs

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Heyhey!

Nå er jeg hos Axel. Vi skal snart dra å hente premierebilletter til Varg Veum filmen på onsdag (yeeey)! Etter der drar jeg hjem, så kommer Tuva på besøk. Blir sikkert kjempehyggelig! Så skal vi ha en skikkelig kosekveld ♥♥ Her er dagens outfit:Cardigan og topp fra Gina Tricot // Bukse fra Acne // Støvler fra Hunter
Like?

Avslører forresten bloggen til Axel i morgen, så følg med!! Snakkes :))))

 

- ANDREA BADENDYCK 

Dagens outfit

Hei solstråler!

Haha, gjør ikke annet fortiden enn å lese om kaniner og se bilder, er helt gira! Er nesten 100% sikker på at jeg skal ha en, og håper søsteren min også vil så den kan ha selskap når jeg er hjemme :D Tror også jeg vil ha en grå jente, vet ikke helt rase men blir nok dvergvedder. Hihi, tusen takk for tips, har lest alle kommentarene! Vil ha noe àla denne:♥♥♥♥ Bebii

 

Etter skolen i dag skal jeg på cafè med Henriette, har med kamera så tar bilder så dere får se når jeg er hjemme. Tenker jeg maler litt etter det, har akkurat startet og gleder meg til å få et helt nytt og fint rom. Valgte en lys beige farge, viser dere resultatet så fort jeg er ferdig. Her er dagens outfit:

Skjorte fra Cubus // Bukse fra Acne // Støvler fra Hunter // Veske fra Mulberry // Halsen er fra Nilson shoes (Stockholm)

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Tenkte å prøve på noe, nemlig outfit HVER dag denne uken. Det liker dere vel? I dag skal jeg på mørkekjøring. Tok jo trafikalt grunnkurs i sommer, så da kunne jeg jo ikke ta mørkekøringen, i og med at det ikke var mørkt nok. Men i dag skal jeg ta den med to jenter i klassen! Skal jo som sagt før kjøpe moped til våren, så det gleder jeg meg masse til :D Er jo like greit å være ferdig med det meste før jeg skal ta mopedlappen. Men i følge Anna varer det kanskje 4-5 timer?! Så det betyr at jeg ikke er hjemme før sent i kveld..... Men vi blogges når jeg er hjemme da ♥ Ha en fin dag!

Cardigan og bukse fra Bikbok // Skjerf fra Beck Sondergaard // Sko fra Ugg Australia

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Genser fra Bikbok // Bukse fra Primark // Sko fra Ugg australia // Skjerf fra Malene Birger // Veske fra Louis Vuitton

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit


Genser fra Selected Femme (link) // Bukse fra London


Tegnet litt på øyenbrynene i dag, ikke så mye da, ser dere det? Nå skal jeg til Ida med jentene, blir helt sikkert kjempekoselig ♥♥ Dere får ha en fiiiin kveld!

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Skinnjakke fra Muuba // Genser og skjerf fra Bikbok // Bukse fra Topshop // Veske fra Mulberry // Sko fra Ugg australia


Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

OUTFIT

Hallo!

Vi er ferdige med videobloggen, regner med at jeg rekker å redigere den ferdig til i kveld :)) Tenkte å vise dere dagens ikke fult så spennende outfit:Skjorte fra Cubus // Hals fra Stockholm // Bukse fra Bikbok // Støvler fra Hunter

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei søtnoser!

Tusen takk for utrolig mange hyggelige og støttende kommentarer på forrige innlegg. Har lest alle sammen og det betyr veldig mye for meg å ha dere ♥ Dere er som tusenvis av venner jeg ikke kjenner, haha, det er litt rart! Men elsker at jeg har dere. Kommer selvfølgelig til å fortsette å blogge om noen var redde for det, ingenting skal knekke meg :) Her er dagens outfit:

Genser fra Bikbok // Bukse fra Zara // Veske fra Modekungen // Halsekjede fra Topshop og slangering fra Modekungen


Hihi, fiiine høstfarger! Nå kommer kjæresten, gleder meg til å se Axel igjen. Og forresten, gratulerer så mye til mamma og pappa med bryllupsdag. 20 år er lenge, I love yoou ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Fridays med mange søte Ullern-jenter:


Det var fler med, fikk ikke tatt bilde av alle, var kanskje fem til ellernoe♥ Utrolig koselig!!

Her er dagens outfit:
Cardigan fra Bikbok // Topp fra Topshop // Tights fra Topshop // Støvler fra Hunter

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Lenge siden jeg har hatt outfit nå! Tenkte å bare sette sammen noe til dere, egentlig har jeg gått rundt som en slask på skolen i dag. Ble jo bare 3 og en halv timers søvn i natt, så dagen for å se fin ut var ikke i dag! Nå skal jeg legge meg, starter 10 i morgen, det blir godt å få sove litt ut. Her er outfitet:Cardigan fra Line of Oslo // Skjerf fra Malene Birger // Clutch fra Mulberry // Bukse fra Acne

Har forresten oppdatert outfit knappen litt, den er i sidemenyen til venstre. Men er visst slik at med noen nettlesere er designet annerledes, så de som ikke ser knappen kan trykke HER :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei solstråler!

Nå er det virkelig på tide med dagens outfit, kan ikke huske sist jeg hadde det... Så ja, her er det:Cardigan fra Line of Oslo // Skjerf fra Malene Birger // Shorts fra Levis // Raybans fra solglass.no

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei!

Nå er Axel her, han skal også sove over. Atm sitter vi å spiser taco, etterpå skal vi leie film. Kooselig ♥ Fikk Axel til å ta litt bilder, så her er dagens outfit:

Overdel fra Miss selfridges // Pumps fra River Island // Bukse fra Bikbok

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei!

Haha, ble sykt mange kommentarer på forrige innlegg. Takk for tilbakemeldinger! Fikk litt sjokk over at nesten alle mente jeg var finere uten, kan nesten ikke tro dere... Føler jeg ser så usminket ut når jeg har nude-lips? Haha, men siden dere mente det var finest valgte jeg nude-lips på outfitbildene også. Må prøve å vende meg litt til annsikt uten leppestift, selvom jeg selvfølgelig ikke skal slutte :-)Topp og shorts // Bikbok, ring // Gina tricot

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Topp //hm, skjørt // Gina tricot

Nå skal jeg møte Axel ved bussen, han skal være her litt. Senere i kveld blri vi hentet av moren til Axel for å sove der, fordi vi skal til Koster i morgen. Gleder meg utrolig mye, var der i fjor og det var helt fantastisk ♥ Kos dere i dag og nyt det fine været.

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei alle søte!

Åh, dere aner ikke, jeg får så utrolig lyst til å gi et kit til dere alle sammen. Skal prøve å få lov til å gi bort noen fler, håååper jeg kan det. Kommer til å bli vanskelig å velge...I dag har jeg vært på hos Karma (som selger disse produktene via miinto), og fått plukket med meg endel hudprodukter, litt sminke og redken hårprodukter. Ah, love love ♥ Nå skal jeg ut å jogge, vet dere fikk litt sjokk i det dere leste det, men jeg skal ha en sunnhets måned! Jeg skal trene en gang om dagen, kutte ut godteri og brus. Har aldri gjort dette før, så det kan bli spennende, hehe..

Har vært så heldig å fått mine egne Ray Ban solbriller, de forrige jeg har brukt har jeg lånt av broren min. Mine er fra http://Solglass.no! Elsker de, her er dagens outfit:Cardigan // River Island, smykke // h&m, bukse // Lee, tee // Acne, sko // Din sko, briller // Rayban fra http://solglass.no, her er direkte link. Anbefaler alle å kjøpe der, de koster 250 kr mindre enn i butikkene. Det er noe å like ♥

Likte du dagens outfit?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit og litt sånt

Hei!

Nå er jeg hjemme etter matteeksamen og møte med David/miinto. Uff, eksamnen var DØDSvanskelig. Eksamen fra våren i fjor var virkelig ingenting i forhold... Del en var helt grei og gikk forsåvidt ganske bra, men del to, spesielt slutten var helt forferdelig. Hadde aldri sett noen liknende oppgaver, og det var ingenting om det i boken. Ble skikkelig irritert.... Noen andre som hadde eksamen i dag og er enige? Til og med de flinkeste i klassen sa at oppgavene var helt umulige, så det sier kanskje litt. Uansett, blir irritert av å skrive om det.... Dette var min siste mattetest på laaaang tid, så det er en god følelse. 

I dag skal jeg på hytta i Sverige, og blir der til søndag. Skal ha med Fanny bestie, gleder meg! Er spådd superfint vær, så vi kommer nok til å være en del ute. Får ikke blogget på lørdag, siden vi ikke har nett på hytta (men skal få pga bloggen, haha). Kanskje jeg ferdigskriver et før jeg drar som Axel kan legge ut? Menmen, kan uansett mobilblogge da.. Okei, nok meningsløs og kjedelig skravling, her er jeg i dag:Bluse // Zara, bukse // Miss sixty, ring // Gina tricot, briller // Ray ban, sko // Coolway

Hehe, og her er lille nusselussen min:


Ikke som det ser ut som, lover!!! Hun elsker meg innerst inne og det var ikke et tvangskyss ♥♥♥♥♥

Forresten, tenkte å skrive vinnerne av makestyle konkuranssen:

jebo_jenny@hotmail.com, vant smokey eyes kittet.

Lene-wow98@hotmail.com, vant Too Faced Love complexion perfection kit.

ingrid.borvik@live.no, vant kosten. 

 Gratulerer så mye til dere, svar meg på e-post! Og til dere som ikke vant, skal ha flere konkuransser om ikke lenge. Kos dere masse i helgen ♥

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei!

Dagens outfit er ikke veldig spennende, litt sånn "slappe-av". Har jo bare jobbet i hele dag, men her er det:

Bukse // River Island, tunika // Chill norway

Like?

Forresten, http://blush.no, som er en sminke/hår butikk på nett, har supersalg nå! Sånt er umulig å få med seg, tenkte egentlig bare å være snill å si i fra. 35% på HELE butikken :) Litt billig sminke og hårprodukter er på vei til meg nå, woho..

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei!

I dag er det nydelig vær i Oslo, derfor solte jeg meg litt ute på verandaen. Må utnytte muligheten! Nå skal jeg jobbe med matte i to timer med hjelp av min supersmarte bror og etter det kommer Axel. Vi snakkes senere, her er dagens outfit:

Overdel // Bikbok, shorts // Topshop, ringer // Bikbok & www.Modekungen.se ♥

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK
OutfitFra i går, tar så mange bilder som jeg ikke rekker å legge ut!! Begge overdelene er fra Primark, shortsen min fra Bikbok, Fannys shorts h&m, vesken min er fra River Island og briller Rayban & Marc Jacobs ♥

Likte dere gårdagens outfit?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Singlett //  H&M, shorts // Bikbok (ny), ringer // modekungen.se og Gina tricot ♥


Hva synes du?

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hei!

Her er dagens outfit:

Jakke // Cubus, Skjerf // Bianco, Støvler // Hunter, Solbriller // Ray Ban,  Bluse // Bikbok, Shorts // Bikbok, Belte & Veske // Gaia

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Haha, ikke veldig spesielt, men får vel legge det ut når jeg først har bilder:Bukse fra Primark // overdel fra Message // sko fra Converse // veske fra Nurrage // solbriller fra Marc Jacobs

 

- ANDREA BADENDYCK

OUTfit

Hei!

Hehe, nå kommer dagens OUTfit igjen, altså med jakke og alt. Har hatt tentamen i dag så det er ikke så ekstremt spennende, men bedre enn ingenting:Jakke // River Island,  skjerf // Gina Tricot, genser og tights // Bikbok, sko // Hunter, veske // Zara

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens OUTfit

Hey!

Her er dagens OUTfit, hvis dere skjønner? Med jakke og sko :)

Jakke fra Sand // Genser fra Bikbok // Bukse fra Pull and Bear // Veske fra River Island // Uggs fra Ugg Australia

 

- ANDREA BADENDYCK

Todays outfit

Kjøpt i London alt sammen faktisk! Deler overdelene med søsteren min, genialt når vi har samme størrelse. Det betydde rett og slett dobbelt så mye shopping :) Overdeler fra River Island, bukse fra Primark og støvler fra Hunter.

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Etterpå skal jeg møte Henriette, for å dra på Steen & Strøm sin åpning av Chanelbutikken. Skal være der med Sjokoladeprinsessen crewet, og jeg håper på at det blir morsomt. Om det blir kjedelig drar vi på kino, så da får vi en hyggelig kveld uansett! Kameraet blir selvfølgelig med, så dere får se bilder. Henriette overnatter hos meg i kveld også ♥ Her er dagens outfit:Bluse og vest fra Primark// Bukse fra Topshop // Smykker fra Gina Tricot // Sko fra Ugg Australia

Og så et spørsmål til dere:

Hva liker dere best: Outfitbilder som er tatt ute eller inne?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Misunner alle dere som kan se Paradise, jeg må fordype meg i "Kalde krigen".  Woho.. Men tok en liten lesestopp, fordi jeg lovte å legge ut outfit. Hadde egentlig ikke tid, men hva gjør jeg vel ikke for dere?Bukse// Vero Moda, Bluse // Berskha, Skjerf// Mis Selfrigdes

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Heihei!

Nå skal jeg til byen for å møte Emilie. Vi var bestevenner i 6/7 klasse, men mistet litt kontakten når hun begynte på ungdomsskolen sien hun er 1 år eldre enn meg. Har ikke vært med henne på helt syyykt lenge, så jeg gleder meg veldig. Det blir koselig! ♥

Genser fra River Island & bukse fra Pull and Bear!

Ha en fin søndag ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey ho!

I dag har jeg:

Spist usunn frokost..


Shoppet i mange timer..


Og tatt en herlig pause på Starbucks ♥

Nå skal vi se Queen musikalen, så nå er det rett ut igjen. Her er dagens outfit:


Jakke og Singlett // River Island, Ringer // Gina & Hm, Bukse // Topshop

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey!

Skal prøve på å blogge litt oftere fremover, har vel vært litt flink de siste dagene? Prøver på 2-3 ganger i allefal, det er jo bra. Husk at det ikke alltid er like lett å finne på noe å blogge om, tviler på at alle dere hadde klart å skrive mange interessante innlegg hver dag. Har faktisk 931 innlegg tilsammen på bloggen min! Hahaha, sick? Er veldig glad i å blogge egentlig, synes det er gøy. Spesielt når jeg har så snille lesere som er så flinke til å kommentere, for jeg elsker kommentarer. Dere sier at jeg lyser opp dagen deres med bloggen, dere må vite at dere lyser også opp min med hyggelige ord :)

Skal prøve å ha outfits i allefal noen ganger i uken. Ikke fordi jeg har noe spesielt kule klær på meg, men fordi dere liker å lese om det. Her er dagens:Skjorte- Zara // Bukse- River Island (♥♥♥) // Ringer- Bikbok og Glitter // Skjerf- Seccond hand female Copenhagen

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Skal være med Axel i morgen, og lage ferdig videobloggen. Da får jeg nok ikke blogget før på kvelden, derfor kommer morgendagens outfit i kveld! Like greit det egentlig?Ikke at jeg pleier å planlegge så mye dagen før, men kjøpte en ny bluse i dag så fikk lyst til å ha den på i morgen. Veldig søt eller hva?

Bukse fra Only og Bluse fra Bikbok.

Like?

Forresten! Søte Kristina Andersen skrev en liten blogganbefaling av bloggen min på bloggen hennes isted, fikk nesten litt sjokk da jeg så det. Så sykt koselig gjort, ble utrolig glad ♥ Tusen takk for koselige og uventede ord, Kristina! Besøk gjerne denne herlige jenta sin supre blogg her- og les innlegget om du har lyst :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey!

Skal jo ha oftere dagens outfit, så her er i allefal fra i dag:Hehe, nada mascara i dag! Gadd ikke ta på bare pga bloggbilder når jeg har gått sånn hele dagen :)

Bluse fra Zara

Skjerf fra St Tropez

Bukse fra River Island

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Nå skal vi straaaks få gjester, så publiserer et innlegg før de kommer. Det er mine kjære besteforeldre, tante/onkel + søskenbarn + 2 herlige hunder som kommer! Veldig koselig, gleder meg. Slik ser jeg ut i dag:

Bukse fra River Island // Bluse (Julegave fra Axel :D :D) fra Bikbok ♥

Hva synes dere?

Nååå ringte det på, snakkes!

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Nå skal jeg til byen for å dra på cafè med Maria, gleder meg. Etter det skal jeg feire lille julaften med min kjære Axel ♥ Snakkes etterpå, her er dagens outfit:Haha...

Bluse fra Bikbok // Bukse fra Vero Moda // Ringer fra Gina Tricot

Hva synes du om dagens outfit?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

I dag har jeg slappet av, utrolig deilig. Hadde konferanssetime med foreldrene mine + læreren isted, så endelig ferdig med noe jeg gruet meg til. Haha, sånt er alltid så skummelt! Senere i kveld kommer Henriette, og nå spiller jeg monsterworld, spiser smash og skyper med kule folk. Yey, thats life! Vet det er gøy med outfit, og jeg har lovt dere å ha det oftere. Her er dagens:
Vest- ??? // Genser- Vero moda // Bukse- River Island // Ringer- Spania

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Dagens outfit

Hei!

Som jeg sa, skal jeg bli flinkere med dagens outfit. Har også blogget lite i dag, men det er fordi jeg har mattetentamen i morgen som jeg har måttet øve til! Gruer meg, matte er vanskelig og jeg er så sliten...

I morgen skal jeg være med Henriette igjen, vi må få fikset det siste vi trenger før ballet. Men skal få oppdatert, så stay tuned! Her er dagens outfit:Skjerf fra Saint Tropez // Bluse fra Zara // Strømpebukse ??? // Ringer fra Gina tricot & Bikbok.

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Lenge siden jeg har hatt dagens outfit, skal prøve å ha det et par ganger i uken. Her er i allefal slik jeg ser ut i dag:Skjerf- Saint Tropez // Ringer- Gina Tricot // Bukse- Lee// Genser- Vero Moda

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit og litt sånt

Heihei!

 

Vil dere høre om den verste uken noensinne? JO det er denne. I dag var det samf. fremføring, i morgen er det nynorsk heldags, på onsdag er det gymprøve, på torsdag er det spansktentamen og på fredag er det K&H innlevering. Herlig eller hva? Snakk om god planlegging, det var liksom EN prøve forrige uke!

Jaja, jeg må i allfal begynne på forbrede til nynorsk i dag.. Så dere kan få se dagens outfit siden det er så lenge siden:
Genser fra Carlings // Skjerf fra Second Female Copenhagen // Bukse fra Only

Skal forresten hilse fra en liten søtnos:Ntaaaw ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Bursdags outfit

Heihei!

Nå er "festen" i gang, vi har akkurat spist og snart er det vel gaveåpning og kaker. Koselig å se familien igjen, ikke ofte alle er samlet. Snakkes senere dere, her er dagens burdagsoutfit:


Kjole fra Bikbok ♥

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Heihei!

Haha, dagens outfit kom som jeg lovte dere:


Skjerf fra Female Copenhagen // Genser fra Gina Tricot // Bukse fra Bikbok // Sko fra Ugg Australia

 

Hva synes du?

 

Nå skal jeg dusje, og så hoppe i seng. Er utrolig sliten i dag..

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei!

 

I dag har jeg besøk av verdens beste bestevenn, Tuva ♥ Vi har vært i byen et par timer, og nå skal vi snart spise middag. Haha, skikkelig interessant eller hva? Fikk jagd ut Tuva til å være fotografen min, så her er outfit-resultatet:

Ring til venstre fra Lindex, ring til høyre fra Cubus.
Jakke // River Island, Bukse // River Island, Skjerf // Message, Sko // Ugg Australia!

 

Her er forresten et pent bilde Tuva tok isted:

HAHA!

Hva synes du om dagens outfit?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Heihei!


I dag dro jeg rett hjem etter skolen for en gangs skyld, men jeg har Fanny med meg! En dag alene er tydeligvis litt for vanskelig for meg....

Menmen, jeg ville bare si TUSEN TAKK til alle som kommenterer og leser bloggen min. Jeg har fått utrolig mange lesere i det siste, i går hadde jeg 3899 unike. Både alle koselige kommentarer og at leseranntallet stiger betyr utrolig mye for meg, og jeg skal priotere bloggen mer fremover!

Her er dagens outfit:
pelsvest- ??? // Bluse- Saint Tropez // Bukse- Replay // Sko- Ugg Australia // Skjerf- Second Female Copenhagen


Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

 

Heihei!

I dag har vi vært på Theresienstadt, en arbeidsleir under 2. verdenskrig. Det var utrolig interessant men også trist! Har tatt mange bilder, filmet en del så derfor lager jeg et litt lenger innlegg om dette senere. Da vi var hjemme dro vi på Starbucks, noe vi gjør hver dag her nede. Også så vi litt rundt i butikker, spiste på resutrant og nå er det snart sengetid. Det er fantastisk koselig her, gruer meg til hjemreise!!!! Topshop har forresten sååååå mye fint, gleder meg sykt til det kommer til Oslo ♥

Her er dagens outfit:

 
Bukse fra River Island og genser fra Topshop ♥Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei!

Gud..... Jeg er så dårlig på å planlegge! Gjett hvem som skal rekke å besøke kjæresten sin i løpet av kvelden, overnatte hos Fanny MEN ikke har STARTET å pakke? Hehehehe, det er meg vet dere. Jeg pleier alltid å være ute i god tid med pakking, men denne gangen bare har jeg drøyet det skikkelig. Ahhhhhh, skikkelig irriterende :(:( I mitt hastverk fikk jeg broren min til å ta noen sjappe outfitbilder av meg, så her er de:


Overdel fra Saint Tropez // Bukse fra River Island

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Heihei!

Nå skal jeg egentlig legge meg, men siden jeg lovte å legge ut outfit måtte jeg jo holde det. Her er dagens outfit:


Bluse // Odd molly, Bukse // River Island, Støvler // Hunter

Hva synes du?

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Dagens outfit

Heihei!

I dag dro jeg rett hjem etter skolen, og det føltes uvant.. Haha. Menmen, da fikk jeg jo selvfølgelig tid til å ta noen ordentlige outfitbilder!! Har akkurat fått meg stativ, så regner med at det blir fler av disse fremover. Etterpå skal jeg øve på matteprøven jeg har i morgen, noe jeg trenger.. Matte er så utrolig vanskelig nå! Her er dagens outfit:

Skjerf fra Gina Tricot // Bukse fra River island // Overdel fra Bikbok // Jakke fra River island

Hva synes du?

- ANDREA BADENDYCK

 

Outfit

Hei!

Jeg er fortsatt syk, men drar nok på skolen i morgen. Nå er jeg lei av å ære hjemme! Det eneste jeg har gjort i dag er å være på pcén, og spist masse usunt. Uff, for en "bortkastet" dag..

Her har dere dagens outfit forresten, en stund siden sist:
Overdel// Cubus Tights// Bikbok

Hva synes du?

- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey!

Det er så sykt mye å gjøre fremover nå!!!! Jeg har prøve i morgen, og konf på lørdag. Har utrolig mye igjen jeg må gjøre, som å lage og kjøpe gaver til venner og ikke minst forbrede talen min osv. Jeg må bli ferdig, stress...
Her er dagens outfit:Cardigan fra Bikbok
Bukse fra Voice of Europe
Støvler fra Hunter
Hva synes du?
- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Sen blogging i dag, men jeg sto faktisk opp halv 3 i dag... Hahahaha, sovedyr!!

Tusen takk for utrolig mange tilbakemeldinger på det forrige innlegget, var virkelig en overaskelse å se så mange kommentarer. Jeg blir også veldig glad for alt det koselige dere skriver til meg, setter utrolig pris på det! Noen spurte, og ja.. Jeg skal starte med ukens leserspørsmål. Jeg får jo ofte inn kommentarer jeg ikke får svart på, så da blir dette en fin mulighet til å kunne svare dere.

I dag skal jeg jobbe litt med skolearbeid. Tror jeg skal jobbe litt med naturfag i og med at jeg merker at det blir bare mer og mer avansert etterhvert som årene går.. Deretter skal jeg forbrede litt konfirmasjonsgaver, også skal jeg møte Henriette! Der har dere min dag. Det blir jo selvfølgelig også blogging mellom dette! Her er dagens outfit:


Skjorte fra Zara
Bukse fra Voice of europe

Hva synes du?


- ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!
Nå skal jeg til byen for å møte noen venner. Det kommer forresten en video i kveld, så gled dere! ♥
Her er dagens outfit:
Jakke - Berskha
Singlett- Zara
Shorts- Mango
- ANDREA BADENDYCK

Outfit?

Hey!

Nå har vi vandret litt rundt i Palma, og spist på Indisk resturant. Herlig!
Her er kveldens outfit:Topp fra Berskha
Shorts fra Mango

Hva synes du?
- ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hallæ!

Nå drar jeg snart på skolen, begynner sent i dag. Været er utrolig fint, så derfor måtte jeg velge et sommerlig anntrekk i dag. Etter skolen blir jeg med Fanny hjem, så det blir nok blogging der. Skal forresten sørge for å få lastet opp videobloggene over på MIN mac i dag, siden hun aldri blir ferdig. Da kan jeg heller redigere de selv så fort som mulig :)
Men her er dagens outfit:
Tunika fra Spania
Shorts fra MET

Hva synes du?

- ANDREA  BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!
Tusentakk for all hjelp på forrige innlegg. Er fortsatt ganske usikker da..

Tuva har vært hos meg i dag, det var kjempekoselig! Er veldig lenge siden nå, vi hadde helt sykt mye å snakke om. Faktisk så mye at vi ikke ble ferdig før hun dro igjen, haha.. Men nå er det lekser og paradise for fullt!

Her er dagens outfit forresten:Kjede - Glitter
Genser - Gina Tricot
Bukse - Vero Moda

Hva synes du?

- ANDREA BADENDYCK

Nytt outfit!

Jeg shopper en del i hverdagene, men rekker aldri å vise dere! Skal skjerpe meg på det.
Her har dere to nye innkjøp satt sammen til å bli dagens outfit:

Alt fra Zara!

Nå må jeg lage en perm til Mat og Helsen som jeg skal levere på Tirsdag! Etterpå skal jeg forhåpentligvis på date på peppes pizza med Axel <3

Hva synes du om dagens outfit?

- ANDREA BADENDYCK