hits

Reise

HVA SYNES JEG OM IBIZA SÅ LANGT?

Heeey♥

Nå har vi vært på Ibiza i et par dager, og for å være helt ærlig er jeg sykt ubesluttsom på hva jeg egentlig synes om denne øya. Det er SÅ fint her, virkelig. Ikke noe "skittent og slitt", og jeg går stadig rundt å bare beundrer omgivelsene mine. Med andre ord er det ikke noe vanskelig å finne bra steder å ta bilder, haha. Det er jo et pluss! Ellers er det jo en haug av muligheter her, nydelige strender, fantastiske restauranter, kule beach clubs og ikke minst helt sinnsyke utesteder med verdenskjente Dj's som spiller daglig. For to dager siden var vi på et sted som heter Ushuaia, og det er kanskje det sykeste jeg har opplevd ever. Full festivalfeeling- bare tusen ganger kulere. Så som dere sikkert skjønner digger vi livet her, men det er to ting jeg hittil ikke er like imponert over.

Processed with VSCO with c2 preset

For det første er det aaaltfor dyrt.. Jeg trodde Marbella/Puerto Banus var dyrt, men det er jo ingenting i forhold. Man må betale MINST rundt 500-lappen i bare inngangspenger på de største utestedene, og så kommer jo svindyr drikke i tillegg. Og på beach clubs'ene koster det alt fra 800 kr per pers for en solseng.. Er det en ting som er trygt å si så er det at du drar ikke til Ibiza på budsjetttur- i alle fall ikke om du faktisk ønsker å få kost deg litt. Visste selvfølgelig at det var dyrt fra før- men når jeg hører at det koster opp mot flere hundre tusen kroner (!!!) for et vip-bord på utestedet vi var på, Ushaia, så får jeg litt hakeslepp. Haha!

Processed with VSCO with c2 preset

Ellers er det helt ubrukelig service her, sånn generelt på øya. De som jobber på hotellet vårt er det mest elendige jeg noen sinne har opplevd, til tross for at det er et sykt fint hotell og koster en god del. Finnes ikke behjelpelige på noen som helst måte, og vet ingenting om noen ting. Servitører på resturantene har jeg så og si kun opplevd som treige og sure. Er helt merkelig- for jeg har reist mye verden rundt, men aldri opplevd at det serviceinstillingen har vært i nærheten av så ille som den er her. Kanskje alle lokale bare er dritt lei av oss turister- haha. 

Processed with VSCO with c2 preset

Om noen skulle føle at dette på noen som helst måte er klaging, så er det så absolutt ikke det. Jeg er supertakknemmelig for å være her, har det dødsbra og nyter livet som bare det. Skriver det kun som informasjon til dere som evt har lyst til å besøke Ibiza eller lurer på hvordan det er her- rett og slett bare litt ærlige meninger :-)

SEE U SOON, LONDON

Fanny og Henri koser seiiii ♥Shopping heaven! Her var vi i New Bond street som har typ alle luksusbutikker du kan tenke deg + victorias secret :-)


AH, shake shack!!! Hit må dere virkelig om dere er i en by som har det- tidenes diggeste fast food restaurant. Altså maccern, in n out.. hva som helst, ingenting er i nærheten av shake shack. Takk gud for at vi ikke har dette i Norge, for da hadde jeg neppe klart å kontrollere meg- haha 👅👅

Beste Henri! Genserkjolen min fra Filippa K er utsolgt, men en annen superfin jeg også har som er nesten helt lik finner dere HER ♥

Nå er jeg hjemme i Bergen igjen etter tre fine dager i London. Kunne lett vært der en uke, men nå har jeg fire eksamener som venter på meg. WÆ! Og alle i løpet av to uker, så nå blir det så og si kun lesing som står på planen frem til 14 juni hvor jeg endelig har sommerferie. Da skal ferien feires med "bergen-fest", som er en festival her. Dit kommer blant annet Ellie Goulding, Karpe Diem og Zara Larsson (!!!) så det skal bli helt fantastisk gøy :-) Kan ikke se for meg en bedre måte å starte sommerferien på! Så går nok sommerferien over på et blunk, og i slutten av august er det neste å flytte til Los Angeles. Haha guuuud, får nesten litt panikk av å tenke på det. Jeg er gal 😱😱😱

LONDON LYFE

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

 

Tee HER ♥

Endelig tilbake i en av mine favorittbyer- London!! Bor i tidenes fineste leilighet med tidenes fineste bestiss, haha. Så deilig med leilighet istedenfor hotell, så man kan lage mat hjemme osv slik vi har gjort i dag :-) Er helt herlig å være tilbake i London, og det var litt magisk å se Oxford street igjen. Så mange minner, og ja- er faktisk nesten surrealistisk å være her igjen. Dette er en NYDELIG by, uten tvil. Kanskje jeg skal bo her en dag også?

Nå må vi ture avgårde, for i kveld er det duket for Fanny's konsert. Aaahh som jeg gleder meg! Kjenner jeg meg rett kommer jeg sikkert til å gråte en tåre eller ti, for jeg blir av en eller annen grunn så sinnsykt rørt av å høre Fanny synge. Og spesielt når hun opptrer- jeg blir vel bare veldig stolt, haha. Dette blir gøøøøy! 

ENDELIG SKAL JEG TILBAKE

God morgen, fine lesere!

Gjett hvem som skal til LONDON i dag da? Nå er det hele 3 år siden sist jeg var der, så det var virkelig etterlengtet med en tur tilbake. London gir meg så sykt mange minner fra da jeg var yngre, hvor jeg og Fanny ofte dro på "bassetur" dit og shoppet som gærninger- haha! Akkurat blitt store bloggere, begynt å tjene endel penger, og bare typ 15 år gamle. På den tiden var det riktignok bare et mål for en London tur, og det var å svi av hver eneste krone vi hadde. Minner, opplevelser og lignende kunne jeg nok ikke brydd meg mindre om- shopping var det vi kom for! Morsomt å tenke på hvor mye jeg har forandret meg sånn sett, for shopping er kanskje det siste jeg tenker på denne gangen. Jada, jeg kommer sikkert til å kjøpe noe- men det er ikke fokuset. 

Grunnen til at vi drar til London i dag er faktisk fordi Fanny skal ha konsert der i morgen (!!!!), noe som er helt sjukt. Fanny har virkelig slått gjennom med artistkarrieren sin den siste tiden, og jeg er SÅÅ stolt av henne. Med andre ord tar vi selvfølgelig turen for å supporte bestissen vår ♥ Blir i London i 3 dager med gode venner, og krysser fingrene for at vi får en skikkelig fin tur. Gleder meg blant annet til å teste ut utelivet i London, for jeg tror faktisk aldri jeg har vært ute der. Det blir GØY! Skal knipse som en gud og få oppdatert dere så mye jeg kan- haha 💁💁💁


Et par bilder fra sist jeg besøkte London- april 2014! Vi snakkes senere i dag dere 💕💕

TOPP 5 REISEMÅL

Som dere vet så elsker jeg å reise, og reiser ganske ofte- både til nye destinasjoner og til "gode gamle". Nærmer meg hele 30 land nå, og det vil jeg ikke si er dårlig til å være såpass ung. Og er det noe som er sikkert så er det at jeg skal besøke mange fler destinasjoner årene fremover! Reising er det aller beste jeg vet om, og det gjør meg rett og slett lykkelig. Må si jeg føler meg ekstremt priveligert som har sett og opplevd så mye som jeg har :-) Selvom jeg har vært mange steder så er det åpenbart noen som treffer meg mer i hjertet enn andre, så derfor har jeg laget en liten liste med mine topp 5 favoritt reisemål ♥

SYDNEY

Haha føler jeg har skrytt mye av Sydney allerede, men ja- verdens nydeligste by! Her har du alt du møtte ønske deg av både byliv, natur og strandliv. Selvom Sydney er gigantisk, så er det ikke en stressende by, som jeg feks følte da jeg var i New York. I Sydney var bare alt så idyllisk, og jeg følte at folk hverandre. Til tross for at det er sinnsykt langt unna så har jeg kanskje aldri følt meg så hjemme i en by som da jeg var der. Jeg SKAL tilbake, men vi får se når! En annen ting er at det kryr av kjekke boys der, og det sier man vel ikke nei takk til ;-)

SØR-AFRIKA

Ah, shit som jeg savner det når jeg ser på disse bildene! Mine to turer til Johannesburg må være noe av det beste jeg har opplevd hittil i mitt 22 år lange liv. Afrika er virkelig noe for seg selv, og jeg elsket det av hele mitt hjerte. Så mye fantastisk jeg har gjort der- alt fra å omgås utrolige kattedyr, gallopere på en hesterygg i savannen, feire halloween på en liten og skitten pub i ingenmannsted, være på dyreauksjon med buffaloes, impalaer osv, hoppe fallskjerm to ganger.. Ja jeg har virkelig så mange unike minner fra Sør-afrika som jeg kommer til å ta med meg for resten av livet. MÅ tilbake dit også, og neste gang tenker jeg kanskje å reise frivillig for å jobbe på barnehjem i Capetown.  

THAILAND

Jeg har vært i Thailand to ganger, både i hovedstaden Bangkok og rundt om kring i sør som Krabi, Phuket og Phi Phi øyene. I Thailand slapper jeg av, og rett og slett bare nyter livet. Alt er så billig der, maten er digg, menneskene er utrolig skjønne og naturen er helt sinnsyk. Noen av øyene jeg har vært på der er rett og slett noe av det mest fantastiske jeg har sett! Du kan leie en longtail båt med "sjåfør" hele dagen for en billig penge, og så tar han med dere hvor enn dere vil. Så herlig :-) Thailand er den perfekte kjærestedestinasjonen, så neste gang jeg finner kjærleiken blir det nok uten tvil en liten klissetur dit- haha!

LOS ANGELES

LA!!! Første gang jeg var der var jeg faktisk ikke så altfor overbegeistret, men jeg føler sånt handler så sykt om hvem man er med og hva man gjør- egentlig ikke byen i seg selv. Uansett er det jo så stort der at man selvfølgelig kan føle seg litt lost når man aldri har vært der før :-) Forrige tur til LA med bestissene i februar tok oss i alle fall med storm, og nå skal vi jo faktisk til og med flytte dit- HAHA. Sykt. Livet i LA er herlig, det er sinnsykt mye å gjøre og alt er egentlig bare gøy der. Det eneste negative jeg kan si om LA er at det er endel shady shit der, mange mennesker det åpenbart har klikket helt for som trasker rundt i gatene, ekstremt mye uteliggere og tydeligvis også endel kriminalitet. Det er jo ikke så kult, men heldigvis er alt annet så bra at det veier opp for det :-) Og boysa... Jepp. En drøm å sjekke ut bumble (tinder for amerikanere) i LA 🔥🔥

MARBELLA

Haha, den minst eksotiske destinasjonen- men den er faktisk verdt en plass på listen for min del! Jeg har vært veldig mye i Marbella, og i Spania generelt. Dere husker kanskje de hundre turene mine til Gran Canaria for noen år siden- haha! Marbz er ikke en kjærestedestinasjon for min del i alle fall, jeg har kun vært der på jenteturer. Livet her består av shopping, soling, god mat, beach clubs og FEST. Rett og slett, haha. Har det alltid dødsgøy i Marbella og gleder meg hvert eneste år til å komme tilbake. Av en eller annen grunn er det alltid noen vi kjenner som er der nede likt som oss, så vi ender ofte opp med å være ganske store gjenger. Det er gøy! Håper jeg får tatt en tur i år også 💛

Hvilket sted er din favorittdestinasjon?

BYYEEEE

// reise i samarbeid med EF 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Bjørnis ble igjen i Florida, så da endte det opp med en 24 timers lang hjemreise helt alene (!!!) 4 flyplasser og en altfor lang tur, haha. Ikke gøy, spesielt når man ikke en gang har selskap. Men sånn er det jo bare når man reiser, og det er jo uten tvil verdt det. Var med andre ord ganske så zombie da jeg kom hjem, og endte faktisk med å sove hele 14 timer i natt. Craaazy!! Var så trist å forlate Bahamas etter bare to dager, der var det virkelig paradis. Men nå venter hverdagen og eksamensperiode :-) Første eksamen er om en drøy måned, så nå må lesingen starte for fullt. Jeg får heller reise igjen når sommerferien kommer 😍

Forresten: Etter stor pågang har EF Språkkurs nå få plasser igjen til sine språkkurs! Du bør derfor sikre deg en plass så snart som mulig. Få tilsendt et gratis pristilbud fra en studieveilder og spar opptil 10.000 kr ved å bruke kodeordet «AndreaEF» når du bestiller din drømmereise ✈️🌴☀️

Vi klarte det!

Lokal tid i Bahamas 08.00 // Reise i samarbeid med EF

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

BAHAMAS LYFE

Aaaahhh, her vil jeg bli for alltid! Føler jeg er i paradis. Sykt digg at det var så kort å ta turen hit, om man vil til den største øyen så tar det faktisk bare to timer med båt fra Miami. Med andre ord kan man fint ta en dagstur til Bahamas om man ønsker det, noe EF tilbyr når du er på språkkurs med de i Miami. Karibien er uten tvil noe jeg må utforske mer- kanskje jeg skal slenge meg på et cruiseskip til høsten/vinteren? Det hadde vært noe det 😍

Ellers må jeg skryte litt av meg og Benny: Gjett hvem som har vært supersunne siden vi kom? YAY, vi klarte målet vårt. Har typ kun spist fisk, kylling og grønnsaker. Det er ikke dårlig når man er i junkfood'ens hjemland, og ikke minst når man elsker peperoni pizza med ranchdressing mer enn alt i verden- haha! Men det føles veldig bra, og jeg gleder meg til å fortsette de neste månedene før sommerferien starter 💪💪 Bli med!

HELLO BAHAMAS

Lokal tid i Bahamas: 15.17 // Reise i samarbeid med EF

Da har vi forlatt Miami og er nå i Bahamas, weeee! Med andre ord er ferien snart slutt, og vi hadde siste skoledag med EF på fredag. Det ble en veldig kort opplevelse denne gangen, men jeg er supertakknemmelig for uken jeg fikk i Miami. Nå er vi i alle fall i selveste karibien, noe som er veeeldig stas! Det gikk ikke noe båt til øyen vi ville bo på, så da endte vi opp med å fly i stedet. Like greit egentlig, for jeg har litt båtskrekk- haha. Nå skal vi nyte to herlige dager i paradis her, og planen er å virkelig utnytte tiden hundre prosent. Sove kan man gjøre hjemme 😜

Vi hadde uflaks med været i dag, det er faktisk nesten storm her og høljer ned som bare det. Med andre ord får vi ikke benyttet oss av det fantastiske hotellområdet i dag, men vi har i alle fall en og en halv dag å kose oss i solen før vi drar hjem. Et lite pluss er at det kryr av kjekke boys her på hotellet, for tydeligvis er det noe slags konkurranse i friidrett her nede nå, og lag fra alle mulige land bor tydeligvis på vårt hotell. Haha YAY! I kveld arrangerer hotellet fest for alle utøverne, og gjett hvem som skal joine? 😎😎

BOMTUR??

Lokal tid i Miami: 14.34 // Reise i samarbeid med EF

Hey babes ♥

Først og fremst, det ble visst ikke Disney World på oss i går allikevel. Damen vi bestilte bilettene av på hotellet hadde åpenbart missforstått, for plutselig hadde vi biletter til Universal i stedet- lol!! Litt dumt, for det var ikke dit jeg ville. Begge stedene ligger nemlig nesten 40 mil unna Miami (!!!), så jeg hadde nok ikke giddet å dra så langt bare for å dra på Universal, som vi kunne dratt til når som helst da vi var i LA. Der lå det nemlig supersentralt til. Men vi ga det jo selvfølgelig en sjanse, og jeg må si jeg ble litt skuffet. Var ganske lite å gjøre der, mest bare å titte rundt. Noe som er ok, men ikke når man skal være der i hele 6 timer, eller når man har kjørt SÅ langt for å komme dit. Det eneste som egentlig var bra var en slags Harry Potter ride, den var faktisk sykt nice. Ellers anbefaler jeg egentlig ikke å ta turen til Universal i Orlando for å være helt ærlig, vi betalte hele 2000 kr per pers for busstur og inngang- og det synes jeg ikke det var verdt. Men men, et lite minne ble det jo uansett! :-)

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with v8 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with t1 preset

Nå skal vi ut på powerwalk, og i dag er faktisk siste dagen her i Miami. I morgen tidlig går nemlig turen til Bahamas!! Det gleder jeg meg skikkelig til. Blir en perfekt avslutning på turen før vi reiser tilbake til Norge tirsdag kveld. YAY 😍

SCHOOL TIME

Lokal tid i Miami: 01.17 // Reise i samarbeid med EF

Jeg elsker å være på tur med EF, og synes hele opplegget er så genialt. Det blir vel ikke bedre enn å kunne kombinere skole og ferie? De har hele 7 forskjellige språk å velge mellom og 47 destinasjoner, noe som virkelig er tidenes utvalg. Jeg klarer aldri å bestemme meg for hvor jeg ønsker å reise, for det er jo så mye som frister.. Miami, LA, Honolulu, Cape town, Sydney- altså!! Drømmedestinasjoner. Man kan velge alt fra 2 uker til et helt år, og det er faktisk overraskende mange som reiser bort leeenge. Det er oppstart hver mandag hele året og kurs for alle som er 16 år og oppover. Ellers er det er null stress å reise alene, for det er veldig lagt opp for at man får venner der. Feks her i Miami kan man velge å bo på campus, og da bor du med 3 andre. Her er det kjønnsfordelt, så det er gutte og jente-rom, noe som jeg synes er bra :-) Å være roomies er vel den perfekte måten å bli kjent med hverandre på! Ellers er det også supersosialt i klassen, lærerne er opptatte av at man introduserer seg selv for de andre og at elevene blir kjent. Dessuten er det alltids en haug av utflukter man kan melde seg på hvor de andre studentene også er med, så å få venner er med andre ord ikke noe problem ☺️

 Her kan dere se litt bilder fra skolen og campuset:

Processed with VSCO with s1 preset

På tavlen står det alltid planen for dagen, feks diverse utflukter man kan være med på :-)

Alle klasserommene har navn fra forskjellige steder i USA! Feks i dag hadde vi time i "Honolulu". Så søtt 😋

Undervisningen er delt etter hvilket nivå du er i språket ditt, feks jeg er i en level som heter advanced (haha snikskryt). Med andre ord vil undervisningen være rettet til hvilket nivå du ligger på, slik at det verken blir for vanskelig eller lett. Alle må ta en test før avreise, så det er slik skolen finner ut hvordan du ligger ann :-) Ellers er undervisningen ganske variert, noe som er bra- for vi vet jo alle at skole til tider kan være litt kjedelig. Vi har feks iPad undervisning som vi hadde i dag, hvor alle elevene får en iPad hver- ganske nice! Da var det feks forskjellige lyttetester hvor du etter å ha hørt et klipp skulle svare på spørsmål anngående det som ble snakket om, og masse annet. Ellers er det mye muntlig undervisning, og lærerene er veldig flinke til å involvere og inkludere elevene i timene, noe som gjør timen morsommere.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Haha, tegnet et lite hjerte på armen ja!! Sånt gjør jeg alltid i timen, aaaner ikke hvorfor- haha.

Så masse god mat i kantinen- naaaam!! 😍

Processed with VSCO with a5 preset

Fornøyde Ef-studenter 👯‍💛 Har du lyst til å gjøre det samme som oss så kan du få tilsendt et gratis pristilbud eller komme i kontakt med en studieveileder for å høre mer om dine muligheter med EF Språkkurs HER ♥

Nå må jeg legge meg- for vi skal opp om.. under 4 timer!! Haha wææ, alt for bloggen med andre ord. Vi skal nemlig til Disney World i Orlando, så i morgen blir nok tidenes dag. Har drømt om å dra dit siden jeg var bitteliten, så jeg gleder meg helt sykt. Kamera er selvfølgelig med, og det skal både filmes til vlog og bli tatt maaasse bilder. Vi snakkes der søtiser!

MIAMI LIFE

Lokal tid i miami: 12.28 // Reise i samarbeid med EF

Hei fininger 💗

Først og fremst: Tusen takk for alle kommentarer til innlegget i går! Tror dere vet jeg sliter litt med å åpne meg og være privat her på bloggen, så det var veldig hyggelig med så mange fine tilbakemeldinger ♥ En slags del 2 med tips til å komme seg videre kommer soon 😋

Ellers koser vi oss fortsatt veldig her i Miami. Stranden på bildene under ligger bokstavlig talt 20 meter fra skolen, så her henger vi en del. Jeg elsker virkelig sommer og strand, om det så er dag eller kveld. Sand under tærne, bølgene som bruser, roen, vinden.. Føler virkelig jeg lever i slike øyeblikk. Har sykt lyst til å ta med et pledd ned på stranden en kveld, drikke rødvin og bare ligge dere i timesvis, se på stjernene og snakke om alt mellom himmel og jord. Hvor nydelig høres vel ikke det ut?

Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with s1 preset

Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with v8 preset

Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with v8 preset

Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with a5 preset

Når man er på EF Språkkurs sin skole i Miami så har man mulighet til å oppleve ting som: Bahamas, Key West, Everglades, Disneyworld i Orlando, masse shopping ++. Selv skal vi til Disney world i morgen og jeg gleder meg helt sjuuuukt! Det blir nok et minne for livet, YAY. Så er det jo klart for Bahamas på søndag- med andre ord har vi masse gøy i vente 😍

Pssst... I dag skal vi forresten ha snapchat takeover på EF sin snap. Der skal vi ha tour rundt om kring på skolen og litt av hvert, så følg gjerne med. Legg til "efnorge" for å se💗 Snakkes mer senere!

LETS GO TO THE BEAAAACH

Lokal tid i Miami: 13.47 // Reise i samarbeid med EF

Kjole fra Bikbok

I dag tidlig hadde vi første skoledag, hvor vi møtte klassen vår og fikk et lite inntrykk om hvordan de neste dagene blir. Skolen er så fin, alle som jobber hos EF er  superhyggelige og ikke minst er det jo veldig gøy å bli kjent med folk fra verden rundt. Tror denne uken skal bli skikkelig bra! Nå er det strålende sol utenfor, og stranden venter på oss. Ble ikke noe soling i går fordi det var overskyet, så endelig skal vi få litt farge på kroppen. Det blir DIGG! ☀️

Vi snakkes mer senere dere- følg gjerne med på snap under turen vår, der heter jeg andriss 💗

Miami day #1

Lokal tid i Miami: 15.47 // Reise i samarbeid med EF

Hey babes!

Nå er vi vel fremme i Miami, etter en 20 timers lang tur. Var mellomlanding med ganske lang venting og litt av hvert, så da tar det sin tid. Flyturen gikk superbra, jeg spilte faktisk spill på mobilen hele veien (looool), og klarte å få ny rekord i ballz. 769- slå den aaaa!! Hahahaha. Ellers er Miami virkelig enda nydeligere enn forventet, og det er egentlig bare helt fantastisk her. 27 grader, palmer over alt, nydelige strender, masse gode restauranter og rett og slett bare superfint generelt. Gleder meg til de neste 9 dagene her! Vi har ikke laget sånn kjempemange planer for hva vi skal enda, men vi skal i alle fall en tur til Bahamas de siste to dagene av turen. Er bare en to-tre timers båttur herfra så er du der, så DET må vi jo oppleve. Har aldri vært i karibien før, så det skal bli amazing 😍

I dag er det fri fra skolen, og i morgen er første skoledag med EF. Det gleder jeg meg til! I skrivende stund sitter vi å spiser lunch på en restaurant (jepp har med maccene våre, flinke bloggere!!), og straks jeg er ferdig med dette innlegget skal vi legge oss på stranden. Det blir nyyyydelig! 

 Processed with VSCO with a5 preset

Starter dagen på riktig måte! Har seriøst vært så usunn de siste ukene at nå gidder jeg ikke lenger- haha. Med andre ord er målet å være sunne og holde oss unna junk på denne ferien, men så er det jo lettere sagt enn gjort. Får se hvor flinke vi klarer å være 😋

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

Her ser dere hvor vi bor- på Ef sitt campus! Det er samme bygg som skolen, så det er jo veldig praktisk. Dessuten ligger dette bokstavlig talt rett på stranden,og deeet kan man ikke klage på. Mid beach heter det her ☺️

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a6 preset

 Processed with VSCO with g3 preset

Seee så herlig!! 😍☀️

 Processed with VSCO with a5 preset

Nyter livet nå ja 😌 Drømmer du om det samme? Få tilsendt et gratis pristilbud HER 💗

Miami- here we come!!

// reise i samarbeid med EF

JIPPI!

Nå sitter jeg og Benny på flyplassen i London, og venter på flyet vårt til Miami. Fy søren så digg det skal bli med litt sommer, har ikke kjent solen på kroppen siden oktober så nå var det virkelig på tide. Ellers er det jo også helt amaaaazing å endelig skulle oppleve Miami og Florida! Det er jo absolutt en liten drømmedestinasjon, så det blir spennende å se hva Miami har å tilby. Som dere vet reiser vi på språkkurs med EF, så dette blir en ordentlig jobbtur- altså blir det også mye som skjer her inne. Og det er jo gøøøy :D Vi skal blant annet lage en vlog fra turen, noe vi har lovet EF, så det gleder jeg meg veldig til! Den kommer selvfølgelig ikke før vi er hjemme igjen da ♥ Uansett- dette blir fantastisk og jeg gleder meg masse til å ta dere med på reisen vår! 😍

EF Språkkurs sin søknadsfrist gikk ut i går, men jeg fikk beskjed fra min studieveileder om at det fortsatt er mulig å melde seg på for de som ikke fikk gjort det. Derfor bør du ikke nøle med å sikre deg en plass om du går med en drøm om å reise samtidig som lærer deg et nytt språk og får nye venner fra hele verden. PS! Du har også mulighet til å få opptil 10.000 kr i rabatt hvis du bruker kodeordet «AndreaEF» når du bestiller. Få tilsendt et gratis pristilbud fra EF Språkkurs og få mer informasjon om din drømmedestinasjon. Vær rask før de siste plassene forsvinner ✈️🌴☀️

Jeg reiser med EF språkkurs igjen!

// innlegg i samarbeid med EF Språkkurs

Image and video hosting by TinyPic

Som mange av dere nok allerede vet så reiste jeg med EF Språkkurs i fjor vinter, og da til Sydney med Anniken. Vi hadde virkelig verdens beste tur, og jeg blir helt varm i hjertet bare av å tenke på det. Kjærligheten vi fikk for den byen der var helt ubeskrivelig! Jeg har reist mye, men Sydney er virkelig et av de mest magiske stedene jeg noen sinne har besøkt. Det var også helt fantastisk gøy å være på tur med EF, og hele opplegget i seg selv er bare dødsbra. Er jo perfekt å kunne kombinere ferie med skole, og selv følte jeg at jeg fikk masse ut av kun to ukers undervisning i engelsk. På skolen blir du kjent med mennesker fra hele verden, noe som var sykt kult, og det er superlett å få venner der- så ikke stress over å evt skulle reise alene :-) Jeg gleder meg SYKT til å reise med EF igjen, og vet denne turen kommer til å bli minst like bra! Weee 💗

Image and video hosting by TinyPic

Det som er så fantastisk med EF Språkkurs er at de har oppstart hver eneste mandag hele året, noe som gjør at man kan planlegge turen sin akkurat slik man ønsker. Du kan velge mellom hele 46 destinasjoner og 7 språk. Denne gangen reiser jeg og Bjørnis til magiske Miami hvor EF Språkkurs har en skole som ligger på stranden :-) Vi gleder oss virkelig til å vise dere denne magiske destinasjonen. Har aldri vært i Miami før, og det er uten tvil et sted som har stått høyt på lista lenge, så det blir helt sykt gøy! Med tanke på at man kan reise i alt fra 2 uker til 5 måneder med EF Språkkurs så frister det selvfølgelig å reise mye lenger, så dere som har muligheten til dette må bare gripe sjansen. 

EF Språkkurs har reiser for alle aldre, så det er da alle som er 16 år og oppover som kan reise! Så hvis du har eller skal ha et friår, ønsker å gjøre noe annerledes i sommerferien eller bare går med en drøm om å reise samtidig som du får noe nyttig ut av det, så er dette reisen for deg. I tillegg er det også mulighet til å få støtte fra Lånekassen til språk som: fransk, spansk, italiensk og tysk! Så hvis du vil lære deg et helt nytt språk, så har du muligheten til det nå. Men husk at EF Språkkurs har søknadsfrist 15. april, så her gjelder det å sikre seg en plass før det er for sent. Jeg har allerede fått beskjed fra min studieveileder at det er få plasser igjen på mange av destinasjonene, så jeg vil derfor anbefale dere og motta et gratis pristilbud per mail fra EF Språkkurs HER for å se nærmere på mulighetene du har. Og hvis du bruker kodeordet «AndreaEF» når du bestiller så får du også opptil 10.000 kr i rabatt!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ah, Sydney- gleder meg til å komme tilbake en vakker dag. Men denne gangen er det Miami, og avreise er faktisk allerede om kun to uker. Så glad for at jeg fikk ta med meg Benny, vi kommer til å ha det helt fantastisk! Tenkte å kanskje lage en videoblogg fra hele reisen også, det hadde vært sykt gøy 😀

Turister i amsterdam

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with nc preset Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with nc preset Processed with VSCO with a6 preset

Litt bilder fra siste dagen vår i Amsterdam! Gikk rundt i byen og tittet rundt, shoppet litt, spiste lunch osv. Så koselig og fin by, elsker kanalene og ikke minst sykt skjønt med alle som sykler rundt om kring. Ellers var Drake konserten helt syyyyyk!! Shit så morsomt det var. Tror aldri jeg har vært på en så bra konsert før, han var rett og slett magisk. Så flink til å ha kontakt med publikum og få de til å føle seg sett, synes det var så fint! Også elsker jeg jo musikken hans, så dere kan tro vi koste oss. Favorittsangen min er "for free", en sang jeg virkelig elsker så mye (haha), og da den ble spilt så døde jeg litt. SÅ GØY!! 

Ellers tok vi også turen innom Red light district, som var en ganske så heftig opplevelse. Så åpenlys prostitusjon med lettkledde/halvnakne jenter som står i butikkvinduer til salgs er jo helt sjukt. Synes egentlig det bare var litt trist å se.. Var også alt mulig rart av andre crazy greier der, og vi stakk ganske så fort- haha. Merkelig opplevelse, men er glad jeg fikk det med meg da jeg først var i Amsterdam :-)

HVOR ER JEEEG?!

Processed with VSCO with a7 preset Processed with VSCO with kk1 preset Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

.... i Amsterdam!! ♥

Jepp- i går dro jeg, Anna og Benny til Amster. Turen ble bestilt for en god stund siden, og grunnen til at vi er her er fordi Drake skal ha konsert i kveld. Da vi booket reisen visste jeg riktignok ikke at jeg skulle bli syk, men siden alt uansett var betalt og vi bare skulle være her i to dager så dro jeg uansett. Hvor lurt det var av meg vet jeg ikke, for jeg er dessverre i ganske dårlig form. De andre er nå ute å styrer rundt, i mens jeg ligger inne på hotellrommet. Vil slappe av nå på dagen slik at jeg forhåpentligvis blir i bedre form til i kveld, for da er det jo konsert og alt. Det vil jeg virkelig ikke gå glipp av, for konserten er jo så og si hele grunnen til at vi er her. Men ja, surt å være i dårlig form når man er på tur. Er ikke så kult å måtte være den "kjipe syke" personen, men klarer naturligvis ikke å være så sprudlende, gira og glad som jeg ellers ville vært. 

Vel vel, nå tror jeg at jeg skal prøve å sove litt om jeg klarer det. Vi snakkes mer senere dere, krysser fingrene for at jeg føler meg litt bedre snart :-)

ONE NIGHT IN VEGAS

Hellooo babes 

Nå er vi på vei hjem etter ikke en gang et døgn i Las Vegas, men guuud for en kul by! Det er seriøst noe som bare må oppleves, helt crazy. Hadde nok ikke reist kun dit på ferie, men er dere i LA anbefaler jeg virkelig å ta turen. Rundt 4-5 timer med bil og så er du plutselig i Vegas, helt nydelig! Vi reiste hit med et par amerikanere vi har blitt kjent med her nede, og dro på Hakkasan som er typ det sykeste utestedet ever. Var ikke i seng før 9 tiden, fikk sovet 3 timer og så måtte vi sjekke ut av hotellet. Skjønner ikke at jeg fortsatt lever etter denne turen- haha!

I morgen drar vi hjem, noe som er sykt kjipt, men likevel blir det litt deilig å komme tilbake også. Kjenner jeg savner Bergen skikkelig, og ikke minst gleder jeg meg jo helt psyko mye til at Bjørn-Erik flytter inn! Vi to er seriøst the perfect team med den mest interne humoren noen sinne. Vi må nesten få til en videoblogg snart så dere kan se, for vi to sammen er faktisk helt sjukt- haha. I LOVE YOOOOOU 😍

LA LIFE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Et lite bildedryss fra da vi vandret rundt i Melrose Avenue i går! Et helt sinnsykt koselig sted med masse bra butikker og mange kule vegger. Nå er det faktisk bare 3 dager til vi drar hjem, noe som knuser alles hjerter- haha. Vi har virkelig hatt verdens beste tur, og vår lille squad kunne ikke vært bedre. Jeg har verdens fineste og skjønneste venner! Heldigvis skal vi faktisk til Vegas i morgen, så turen er ikke helt over enda. Gud, så kult det skal bli! Føler Vegas er noe man bare må oppleve en gang i livet. Uansett, vi snakkes mer i morgen for nå skal vi på pre-party i forbindelse med Oscar utdelingen. Haha, skjønner nesten ikke at vi orker.. Har hatt en hviledag på ti dager, vi er gærne xPP God helg og klem til dere 

YELLOW

Lokal tid i LA: 13.57

To bilder fra Palm springs! Nå skal vi faktisk på Six Flags som er en helt sinnsyk fornøyelsespark 😄 Var der i mai, og gleder meg skikkelig til å komme tilbake. Er helt magisk der, og berg og dalbanene er helt sinnsyke. Så gøy!! Tar selvfølgelig med kamera, så snakkes vi mer sooon. Følg gjerne med på snapchat for å se litt mer av hva vi gjør her nede- der heter jeg andriss 

#STARSTRUCKED

// Lokal tid i LA: 23.00

Hey babes ♥

Siden sist har vi egentlig bare.. festet- haha! Vi er virkelig helt elendige her nede. Sist jeg skrev til dere skulle vi ta noen "rolige drinker" som resulterte i nach til 5 på natten og så dagsfylla allerede klokken 15 dagen etter. Digg å drikke øl til frokost, haha! Nei, nå må vi nesten skjerpe oss litt- blir jo helt forferdelig slitne. Men skal sies at det er supergøy å dra ut her da, i likhet med egentlig alt annet her nede. Jeg elsker virkelig LA! Vurderer sterkt om det heller er hit jeg bør flytte i august, og jeg vet at Henriette og Bjørnis også er inne på tanken. Man lever bare en gang og det er nå vi er unge uten særlige forpliktelser, så selv tenker jeg at man bare bør kaste seg ut i det dersom muligheten er der. 
Breakfast @ Backyard bowls

Ellers så vi vår første kjendis i dag! Selveste Sofia Vergara fra Modern family satt på nabobordet vårt på acai-bowl stedet dere ser bilder fra over her. Fy søøøren det var rart! Hun var like smashing som på bilder, og til min store overraskelse fikk hun faktisk være helt i fred. Det synes jeg var skikkelig deilig å se. Vi gadd med andre ord ikke å ta noen snikbilder, gå bort å si hei eller lignende, rett og slett fordi jeg er helt sikker på at de får mer enn nok av det fra før. Synes hun fortjente å kose seg der i fred og ro, haha! Men gøy var det 😄

PALM SPRINGS

Lokal tid i LA: 22.46

Bikini topp HER og truse HER

På torsdag tok vi som sagt turen til Palm Springs for photoshoot med Good for me, og det stedet der er virkelig magisk. Er bare et eller annet man ikke helt kan sette fingeren på.. Det er også alltid mye bedre vær der enn i Los Angeles, hvor det faktisk er ganske kaldt nå. Går ikke ann å ligge på stranda feks, og på kvelden er det helt nede i 10-11 grader. Men det går veldig bra, for vi er definitivt ikke her for å være på noe "solferie"! Her skal vi bare leve livet og få sett og opplevd så mye som mulig. Før vi skal hjem er planen en tur til Six Flags, en tur til Universal og å tilbringe neste helg i Las Vegas. Så gøy! Livet i Los Angeles er virkelig noe jeg elsker- kunne faktisk lett sett for meg å bo her en gang i fremtiden. 

Nå skal vi på en bar og ta noen rolige drinker, vi snakkes mer i morgen (i kveld for dere) 

BUDDHA

Lokal tid i LA: 12.53Jakke Bikbok // Topp HER // Shorts HER // Veske Céline // Belte Zara // Shades Dior

Noen bilder fra i går! Nå er jeg i Palm springs og er klar for en dag med photoshoot. Følg gjerne med på snapchat både på @goodformebaes og @andriss for å se litt behind the scenes. Dette blir sykt gøy 😄😄

day #1

Lokal tid i LA: 23.50

Verdens fineste bestisser 

 

Bennybooo 

I Santa Monica var det sååå mange skjønne hus! 

Frappuccino break  

I dag har vi vært skikkelig turister og trasket i timesvis gatelangs her i LA. Var innom blant annet både Venice beach og Santa monica, og begge stedene var helt fantastiske. Masse kult å se, og mange interessante personer- haha. Så om noen av dere skal hit i en eller annen gang anbefaler jeg absolutt å ta turen til begge de stedene! Er gåavstand :-) Ellers koser vi oss skikkelig, og alle er så glade for å være her. Er så sykt takknemmelig for at jeg faktisk er i LA med tre av mine aller beste venner, det er nesten litt for godt til å være sant. Og i alle fall at vi har hele 12 dager til her! Tenk så mange minner vi skal skape sammen. Åh, gleder meg sånn 😄 

Pssst.. I morgen er det klart for photoshooten med Good for Me. Husk å følg de på snap @goodformebaes, så får dere med dere hele dagen vår! Yay!

HELLOOO, LOS ANGELES

// Lokal tid i LA: 11.09

Hoodie HER // Shorts HER

God morgen, eller god kveld for dere! Vi er vel fremme i Los Angeles og har faktisk vært oppe siden rundt 7 i dag tidlig pga tidsforskjellen, haha. La oss i rundt kl 21 LA-tid, men da var klokken hele 6 på morningen norsk tid, så dere kan tro vi var ganske døde. Men sykt digg å få masse ut av dagen! I dag er det strålende vær- sol og hele 25 grader, så da tenkte vi faktisk å ta turen til Venice beach. Så sykt deilig! 😄 Fikk aldri vært på stranden sist vi var i LA, så det gleder jeg meg til. Tar med kamera og skal få tatt masse bilder, så vi snakkes igjen snart dere  

LOS ANGELES NEXTYaaaay! Nå flyr vi til LA. Gruer meg litt til tidenes lengste direktefly, men det kommer til å være så verdt det når vi er fremme. Har i alle fall lastet ned sånn 20 nye spill + sims på pc'en (haha), så krysser fingrene for at jeg holder ut. Ellers må jeg bare si tuuuusen takk for alle de søte kommentarene på håret mitt. Så hyggelig at dere likte det- dere er BEST!! Snakkes mer når jeg er fremme  

LAST DAY IN DUBAI

Heeey!

Haha- her kommer Dubai bloggingen på etterskudd ja! Siste dagen fikk jeg ENDELIG litt sol på kroppen, og vi tok turen til en sykt fin beach club i nærheten. Puro Beach har de jo blant annet i Marbella også, så var sikker på at det skulle bli bra. Og det ble det! Var nesten ingen mennesker der, så vi lå bare i ro og fred med masse digg drikke og mat- deilig. Nå lengter jeg skikkelig til å komme meg tilbake i solen, for her i Oslo er det faktisk altfor kaldt. Hadde helt glemt hvor jævlige vintere vi faktisk har i hovedstaden, for i Bergen er det jo typ 7 grader selvom det er januar. Det er faktisk noe å være takknemmelig for, 7 minusgrader gjør faktisk vondt langt inn i sjela, haha. Heldigvis skal jeg bare holde ut i 5 dager til, så er det LA i hele to uker. Weee 😄

Fine Dubai, må nok tilbake en tur dit ja! 4 dager var altfor kort, spesielt når jeg lå sengeliggende en hel av de altfor få dagene vi hadde der. Velvel- snakkes mer i kveld søtiser. Da har jeg en skikkelig gladnyhet å dele med dere!! 

BOHEMIANPlaysuit HER ♥ (adlink)

Vi var på ørkensafari her om dagen, og da måtte vi jo selvfølgelig utnytte situasjonen til å ta litt bilder. Elsker virkelig bakgrunnen og ikke minst playsuiten, så kul! Nå er jeg helt forferdelig trøtt, så ville egentlig bare si et lite hei før jeg forsvinner til drømmeland. Fler bilder fra ørkensafarien kommer i morgen 😄 Klem til dere, fininger!

At det går ann..

Hello peeps!

Jeg blir så oppgitt.. Gjett hvem som klarte å bli matforgiftet her nede? Seff meg! Så natten, morningen og dagen i går gikk bokstavlig talt til å spy konstant. Jeg var så sinnsykt dårlig og det var rett og slett helt forjævlig. Å spy er kanskje det mest ubehagelige jeg vet om, og kroppen ville fortsette å spy til tross for at det var helt tomt i magen min. Kunne ikke en gang ta noen slurker vann, for da gikk det rett opp igen. Heldigvis ble jeg litt bedre i løpet av kvelden, og i dag er jeg faktisk helt fin. Men var sykt kjipt å miste en hel dag her, for vi har bare 4 totalt, og jeg hadde egentlig masse planer på agendaen i går. Var også sykt fint vær og alle de andre var på stranden i mens jeg måtte være sengeliggende i nesten et døgn og kaste opp ca hvert 20 min. Yay! Maks flaks, haha 😜Dette er helt seriøst utsikten fra hotellrommet vårt, sååå fint!! 😍

Hoodien min finner dere HER ♥

Nå skal vi faktisk på ørkensafari, og det må jo bare bli sykt kult. Vet ikke helt hva opplegget er, men ser for meg et par kameler, racing i sanddynene, digg middag osv. Spennende 😄 Ha en fin søndag, så sees vi igjen her snart! 

hello, dubai

Hei babes ♥

Yeees- da var vi på plass i selveste Dubai! Og jeg må si det er minst like kult her som det ser ut på bilder. Bygningene her er sinnsyke, og det er generelt bare sykt fint over alt. Dessverre hadde vi litt uflaks med været i dag, for det var bokstavlig talt storm.. Om ikke orkan. Jeg har ikke opplevd maken til vind, var virkelig så vidt vi ikke blåste bort. Kunne ikke gå ute en gang, haha. Skulle lukke igjen en bildør og klarte det ikke med mine egne krefter pga vinden, så måtte få hjelp av en mann og vi to klarte så vidt å få den igjen. Sjuuukt! 

Siden været ikke var på vår side i dag tok vi like gjerne turen til Dubai Mall. Der var det virkelig gigantisk, om det ordet i det hele tatt veier opp for hvor stort det faktsisk er. Altså, de har til og med skianlegg der inne! Så der koste vi oss et par timer, før vi tok turen tilbake til hotellet. Og det var lettere sagt enn gjort, for vi endte opp med å måtte stå i en 50 minutters lang taxikø. Yay! Nå er vi hvertfall godt plasserte i den deilige hotellsengen vår og er klare for litt beauty sleep. I morgen skal vinden ha gitt seg, og det ser ut som at solen skal titte frem, så da krysser vi fingrene for et par timer med soling. Aaah, lengter virkelig! Det skal bli DIGG 

Fine Anna ♥Diggeste lunchen på Vouge café! Dit bør dere spise om dere noensinne skal på Dubai Mall- naaaam 😍

Følg meg gjerne på snap i løpet av turen for ekstra updates, der heter jeg andriss. Sov godt girls 😘

DUBAI NEXTHei fra Stockholm! Nå er jeg og Anna straks klare til å boarde flyet til Dubai, og jeg gleder meg helt sykt. Altså, det ser jo helt sinnsykt fantastisk ut der??? Blir vel som en liten drøm å komme ned dit tenker jeg, er skikkelig spent. Gleder meg til å blogge masse og ta en haug med bilder til dere 😄 Vi snakkes nok ikke før i morgen, for vi er fremme sent og da blir det vel bare rett til sengs. Vel- ha det fint enn så lenge, så blogges vi fra Dubai (weeee) 

TENK AT JEG ER HER OM 3 DAGER!!!- Dubai, here we come -

Okei, fikk akkurat vite at jeg drar til Dubai på... torsdag?? Haha! Blogglivet ass, kan ikke klage. Reiser ned med Nelly, beste Anna og et par svenske profiler, og vi blir i 5 dager. Dubai har vært på listen over steder jeg vil besøke lenge, så jeg gleder meg skikkelig! Ser jo virkelig ut som en drøm. Har sjuuuukt lyst til å hoppe fallskjerm over dubai, hvor kult hadde vel ikke det vært? Vi skal hovedsakelig bare skape masse bloggmateriale der nede, shoote outfits osv- egentlig det samme opplegget som da jeg reiste med Nelly til LA i mai. Heldige meg, gleder meg masse til å ta dere med på turen! Og kom gjerne med et par dubai tips, det settes pris på 
 

Next destination... LA!!!

Som jeg såvidt nevnte i spørsmålsrunden skal jeg faktisk ut å reise snart! 14 februar går turen til Los Angeles :) Jeg reiser med Bjørn-Erik, Fanny K og Henriette- og shiiiiit som jeg gleder meg! Ofte blir slike reiser bare snakk, spesielt når det er flere som skal, så at vi faktisk fikk til denne turen er helt fantastisk. Flybilettene ble booket for et par uker siden, og vi flyr faktisk direkte Oslo-LA med norwegian. Sykt digg å slippe mellomlanding.. Fikk også superbillige biletter, ble vel totalt 3500 kr tur/retur. Yey!

Vi blir i hele 13 dager, og planen er blant annet å ta en helg/langhelg i Las Vegas. Haha, guri så gøy det kommer til bli! Las vegas er vel noe man bare må oppleve en eller annen gang, og nå skal det skje- sammen med tre av mine aller beste venner. Kunne ikke blitt bedre enn det ♥ Regner med at vi kommer til å være helt døde etter en helg der, blir vel fort festing så og si døgnet rundt om byen lever opp til ryktene sine.. Hehe, woopsi.

Ellers vil jeg bare ut på mange nye eventyr med bestissene mine og skape gode minner ♥ Spise god mat, og få sett og gjort så mye som mulig. Var jo i LA mai 2016, men kun en uke og vi fartet egentlig ikke så mye rundt. Så føler jeg fortsatt har masse igjen som jeg ikke har opplved der. Kom gjerne med tips til både LA og LV, setter stor pris på det! Er fortsatt en stund til vi drar, men tiden kommer nok til å fly som vanlig og pluuuutselig sitter vi på flyet med snuten mot USA :) Dette må jo bare bli tidenes ferie! Heldige meg.

LEAVING PARADISE

Helluuu fininger ♥

Lenge siden sist nå! Vi bestemte oss for å dra hjem fire dager tidligere, og da ville jeg heller utnytte tiden her 100% enn å sitte timesvis foran pc-skjermen hver dag. Vil jo ikke være tidenes kjedeligste reisepartner heller (tror det er litt lame å være på tur med en blogger), så da bestemte jeg meg for å ta noen dager fri :-) Grunnen til at vi drar hjem tidligere er rett og slett fordi det har blitt storm her på Bali. Sykt kjipt! Var meldt pøsregn, lyn og torden hele uken, og da er det ikke så mye poeng i å være her. Vi har jo ikke booket noe hoteller i forveien og tok hele turen litt som den kom, så da passet det egentlig ganske greit å dra litt tidligere hjem. Har vært her i 10 dager nå, så kjenner det blir helt ok å komme tilbake til Bergen! Flyet går om et par timer, og jeg er fremme onsdag morgen.  

Men gud for en fin ferie vi har hatt. Bali er virkelig paradis! Og jeg har aldri bodd så lukseriøst på ferier før heller.. Hotell er veldig billig her, så da benyttet vi oss av sjansen til å skjemme oss bort skikkelig. I helgen var vi et sted som heter Ubud, og der hadde vi får egen villa! Jeg var tidenes lykkeligste da jeg kom inn der for å si det sånn. Sykt kult :-) Ellers har vi vært på flere eventyr de siste dagene, og kameraet har heldigvis ikke hatt pause! Så skal vise dere mer fra ferien når jeg er hjemme igjen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tidenes fineste hotell!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAAA!! Hahah, elsket dette ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Outdoor shower ♥

Hagen til villaen vår, helt nyyydelig!

SMIL! 

Kommer til å savne dette altså.. ♥ Nå drar vi til flyplassen, snakkes når jeg er hjemme dere :-)

Kan ikke klage på det her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kjørte sjåføren vår oss til en helt nyyydelig liten strand/bukt i Uluwatu. Kan det ble mer idyllisk enn det her? Hvit sand, klipper og lysegrønt hav ♥ Og ikke nok med det.. Jammen bodde det ikke en haug med aper der også! Jeg elsker aper (haha) og ble helt i hundre når jeg så de. Måtte selvfølgelig knipse et lite koselig familebilde! Se som de steller med barna sine- så skjønne :-) Ellers fikk jeg faktisk SURFET! De leide ut surfebrett på stranden + personlig instruktør, så den muligheten kunne vi selvfølgelig ikke la gå. Var litt i tvil om jeg skulle få det til i og med at det er lenge siden sist, men kom meg faktisk opp allerede på første forsøk. Surfet i en times tid tror jeg og det var sååå gøy! Surfing er virkelig undervurdert og noe jeg anbefaler alle å teste ut. Og å surfe i det nydelige havet der gjorde selvfølgelig opplevelsen enda litt bedre :-) 

I morgen går turen til Ubud hvor vi mest sansynlig blir i to dager. Der står en haug av utflukter og opplevelser på planen, så jeg gleder meg til å vise dere!

SUNSET IN BALI

Lokal tid Bali: 22.38

Helluuu!

Livet her er altfor fantastisk! Har allerede vært her i hele 4 dager, men heldigvis har vi 10 igjen. I går var vi på en fantastisk strand i nærheten av Kuta, hvor vi spiste middag og så på den nydelige solnedgangen på bildene under. Helt herlig! Solen går faktisk ned allerede i 18-tiden, så det gjelder å stå opp tidlig og få mest ut av dagene. Ellers har vi fått oss privatsjåfør som kjører oss rundt og viser oss hva enn vi ønsker å se, og det er både veldig praktisk og billig. Han venter faktisk på oss når vi feks er på stranda, ute å spiser eller hvor vi er.. Får litt dårlig samvittighet for det, men virker som det er greia her. Vi har kun en dag til igjen i Nusa Dusa, og da bærer mest sannsynlig turen videre til Ubud! Der er det masse gøy å se, blant annet sinnsyke ris-åkere, monkey forest, fossefall og templer. Et kulturelt sted hvor "ekte" Bali skal være bevart. Blir spennende :-) Tipper det blir en Bali-guide når jeg er hjemme igjen, for vi kommer til å få sett og opplevd masse! ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp fra Saboskirt // Shorts fra Levis // Belte fra LV

Snakkes mer snart! Håper dere har det fint ♥

FREMME I PARADIS

// Lokal tid på Bali: 18.27

- BALI LIFE -

Aaaaah! Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å være tilbake til varmen. Vi er fremme på Bali, og her har vi det helt fantastisk. Bor på tidenes resort som faktisk ble kåret til Bali's beste i fjor! Dette resortet har virkelig hva enn man måtte ønske seg og det er helt gigantisk. Tror det er 7 forskjellige restauranter å velge mellom, hvor de har all slags forskjellig mat fra diverse land. Ligger også bokstavlig talt rett på stranden, så det kunne egentlig ikke blitt bedre ♥ Her blir vi 4 dager til, før vi skal få sett mer av øya. Planen ligger ikke helt klar enda, men Uluwatu, Nusa lembongan, Seminyak, Ubud og Gilli øyene er steder vi vil besøke :-) Vi vil se og oppleve så mye som mulig, og det virker som at det kryr av magiske eventyr her! 

Skal prøve å oppdatere hver dag fremover og få tatt masse fine bilder til dere. Også kan dere jo selvfølgelig også følge med på snapchat, hvor jeg vil si jeg er ganske aktiv! "andriss" heter jeg der ♥

MARBZ

Hellu søtiser ♥

Alt har gått i et kjør siden vi kom frem i går, men nå fikk jeg endelig sagt hei. Nattmennesket slår til i dag, haha!! Som noen av dere kanskje allerede har sett på snapchat så er vi fremme i Marbella, og vi koser oss sånn! Det stedet her har virkelig fått en stor plass i hjertet mitt, og det er like fantastisk å komme tilbake hver gang. Her lever vi virkelig livet- alt er så gøy og alt er så fint :-D Men skal sies at jeg ikke har blitt helt vant til varmen her nede enda, for den er virkelig til å dø av. Tror vi har hatt typ 35 grader i skyggen i dag, med andre ord helt sinnsykt varmt.. Vel vel- deilig er det jo uansett, kjenner jeg har savnet å ligge på en fin strand med en god bok i hånda :-) Gleder meg masse til resten av uken her nede, marbz er alltid sommerens høydepunkt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beste Henriii ♥

Vi snakkes igjen snart! Håper dere også koser dere :-)

CITY STROLLINGI dag fikk endelig jeg og Madicken rumpa opp fra hotellet, og satte oss inn en taxi til Rhodos by. Vi bor et sted som heter Ixia, som kanskje ikke er verdens mest spennende sted- men det gjør ingenting i og med at det tar kun 10 min inn til sentrum. Som dere vet har vi tilbragt litt for mye tid på hotellet, så det var på tide å leke litt turister! Synes Rhodos sentrum absolutt ikke var så aller værst, var flere koselige steder, et par bra butikker og mye fin natur :-) På Sephora klarte vi begge selvfølgelig å tømme lommeboken, haha.. Altså- går det ann å gå tomhendt ut derifra? Skal prøve å lage en sminkevideo her før jeg drar hjem, det vet jeg dere hadde digget! ♥ Nå er det sovetid, før treningsøkt i morgen tidlig + tæning all day long. Elsker å bare lade batteriene her nede, herlig!!

LOVE LIFEGenser fra Missguided // Shorts fra Runway dreamz

Her kan dere se litt av hvor fint det er på hotellet vi bor på! Vi har til og med egen strand som dere ser på bildene, og den er helt nydelig. Solnedgangen var så vakker i stad, kunne helt seriøst vært der for alltid. Sa til Madicken at vi bare måtte legge oss ned der en kveld med pledd og rødvin, og så bare ligge der et par timer og nyte livet. Se på stjernene, bli litt småfulle, og snakke om alt mellom himmel og jord... Sånt elsker jeg, så det må vi få til ♥ Nå skal jeg redigere noen antrekksbilder vi tok i stad, som kommer på bloggen på dagen en gang i morgen. Blir så sen blogging når jeg ikke ligger på forskudd med innleggene :-) Love love!

Fremme i Rhodos!

Hei fra en veeeeldig sliten Andrea!

Vurderte sterkt å vente med å oppdatere dere fra Rhodos til i morgen, men følte nesten jeg måtte si et lite hei nå :-) Flyet gikk grytidlig i dag, så da måtte vi dra hjemmefra midt på natten og det resulterte i at både jeg og Madicken bestemte oss for å døgne. Kanskje ikke så lurt, men alt for typisk meg- haha. Begynte liksom å pakke kl 2 på natta, så da var vel allerede håpet for litt søvn borte for lengst. Har enda ikke sovet, så nå er jeg gaaanske så klar for å forsvinne inn i drømmeland!

Ellers er Rhodos helt nydelig hittils, og hotellet er noe av det fineste jeg har vært på. Gleder meg til å vise dere med ordentlige bilder :-) Vet det har vært endel annonser her de siste dagene, så uken her nede skal jeg sørge for at det blir masse bra blogging. Om dere har noen spesielle ønsker om ting dere vil jeg skal blogge om er det bare hyggelig om dere sier i fra! Antrekksbilder blir det garantert, for jeg har et par nydelige plagg i kofferten jeg klikket hjem før jeg dro som venter på å bli brukt. Men kom som sagt gjerne med forslag utenom outfits ♥
- Follow me on snap: andriss -

Må bare avslutte innlegget med å si TUSEN TAKK for alle Rhodos-tips jeg har fått av dere. Hjalp meg så mye! Selv etter 8 år med denne bloggen blir jeg fortsatt overrakset over hvor søte, hjelpsomme og snille lesere jeg har. Stor klem til dere, så snakkes vi igjen i morgen ♥♥♥

POOL LIFE

Hei, snupper!

Nå er jeg hjemme i Norge igjen, og fy søren for en nydelig reise hjem! Vi fløy business med Lufthansa, og der var det ren luksus. Så mye gratis alkohol man bare ville, 3 retters middag og stolene kunne legges helt ned som en seng. Ordentlig pute og dyne fikk vi også, så det resulterte i at jeg sov i hele 10 av 12 timer- yeeee! Beste flyturen jeg noensinne har hatt. Synd slike billetter koster 5-10 ganger så mye som vanlige, ellers skulle jeg gjerne bare reist slik fremover! Klarer ikke helt å synes det er verdt å betale 50 k for flybiletter man ellers kan få til 10 k. Hadde jeg hatt evig med penger hadde det vel vært en annen sak, haha ;-) Badedrakten min finner dere HER // Smykke HER // Solbriller fra Dior, lignende HER (adlinks)

Noen bilder fra Hard Rock Hotel i Palm springs, hvor vi tilbragte siste dagen vår. Var helt OK med 30 grader, drinker og litt eye candy ved bassenget. Savner LA allerede, og spesielt gjengen vi var med.. Er alltid litt nedtur å komme hjem igjen, men skal bli godt å se venner igjen og ikke minst komme meg tilbake på Elixia. Det trengs etter 8 dager i USA, haha... Ellers kommer som sagt fler bilder fra turen vår snart, så stay tuned! Tenkte også å svare på ukens spørsmål i kveld, så hvis dere vil ha svar på noe må dere gjerne spørre nå ♥

BYE BYE LOS ANGELES

Lokal tid i LA: 13.38

For en nyyyydelig tur vi har hatt! Jeg er så takknemmelig for at nelly tok meg med på denne reisen, vi har opplevd så mye og ikke minst har jeg blitt kjent med mange flotte mennesker ♥ Vi har allerede avtalt reunion i Oslo i sommer, så det er gøøøy :-) Det skal sies at jeg har typ 4 innlegg som skal ut, men vi har hatt så fult opplegg hele tiden at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å legge ut alt materialet jeg har. Med andre ord blir det litt LA blogging de første dagene jeg er hjemme også! Nå sitter vi i bilen på vei til flyplassen, og jeg kjenner meg ikke helt klar for en 24 timers lang reise.. Heldigvis flyr vi first class, så da går det nok så smud det bare kan. Sneiks i Norge!

THIS IS LIFE

Lokal tid i LA: 21.46

- Today at Palm springs -

Vi var så lei av drittvær at vi enkelt og greit kjørte til finværet, haha. Palms springs ble det, som ligger drøye 2 timers kjøretur fra LA. Der sjekket vi inn på The ACE hotell, hvor det var duket opp for poolparty. Som vi koste oss! Dagsfylla med fine mennesker slår aldri feil ♥ Var også helt nydelig å kjenne solen steke på kroppen, og ikke minst å leke rundt i bassenget på alle de oppblåsbare madrassene. Hvor kule var vel ikke de? Ellers kom vi nettopp hjem, og nå skal vi hoppe rett i finstasen. Det blir en tur ut i kveld siden det er lørdag og vi er i LA, til tross for at jeg er superduper sliten. Men det blir nok gøy! Gleder meg til å se hva utelivet her har å tilby :-D

SIX FLAGS

// Lokal tid i LA: 01.58

Her har dere blogg-gjengen vi koser oss i LA med! Alle her er svenske bortsett fra meg og Anniken ;-)Maddelene & Anniken ♥

Selfieeee!!

Kjolen til Anniken finner dere HER // Toppen min HER // Shortsen min HER // Beltet mitt HER (adlinks)

Et lite bildedryss fra six flags! Herregud for et sted, haha. Gigantisk, så flott og uendelig med ting å gjøre :-) Vi fikk til og med prøvd noe som het "virutal reality coster" hvor vi hadde på et par briller med skjerm på innsiden, og det var helt syyyykt. Dette var en berg og dalbane, men inne i brillene var vi i et jagefly- HVOR kult? Den må dere ta om dere noensinne tar turen hit! I dag har vi hatt masse shoots, shoppet på the grove og spist nydelig middag på the cheese cake factory. Finfin dag :-) Nå er det sovetid, så vi snakkes mer i morgen ♥

Good morning, LA!

// Lokal tid i LA: 10.10- BREAKFAST IN BED -

Goood morgen fra Los Angeles! Reisen hit var ganske så slitsom, og det tok et helt døgn totalt.. Heldigvis fikk jeg sovet endel, så det gikk selvfølgelig fint :-) Ellers er det sååå gøy å endelig være her, LA har jo vært en drøm i alle år. Har ikke fått sett noe særlig av byen enda, men det skal vi få gjort i dag! Først blir det litt soling ved bassenget her på hotellet, så drar vi til Six flags. Wæææ- hvor kult blir vel ikke det? For dere som ikke har hørt om det før så er Six flags en fornøyelsespark, med en haug av berg og dalbaner + masse annet morro. Kan se for meg at karusellene der er helt sinnsyke, så vi får se hvor tøff jeg er- haha. Kamera blir selvfølgelig med, så viser jeg dere bilder fra i dag senere ♥♥

Følg meg gjerne på snap for å få sett mer av turen vår → andriss heter jeg der! KLEM

GOING HOME..

KIMONO FRA BERSKHA // BIKINI FRA BIKBOK

God morgen, fine lesere! Nå sitter vi på flyplassen, og straks går flyet hjemover til Oslo. Er så lei av disse morgenflyene, av en eller annen grunn har vi bare fått de i det siste.. Føler at hele dagen blir ødelagt når man må stå opp 5 på natten. Spesielt for meg som er superduper b-menneske og aldri klarer å legge meg tidligere enn 2-3 uansett hvor tidlig jeg må opp.. Noen som kjenner seg igjen? Haha! Men det skal bli godt å komme hjem igjen en tur, før vi skal ut på nye eventyr igjen allerede på tirsdag. Da reiser vi til Los Angeles med Nelly.com, og det kommer nok til å bli heeelt fantastisk. Skal fortelle dere mer om turen veldig snart ♥ Vi snakkes når jeg er hjemme igjen, god helg :-)

CAMP VIBEZ

// Sponset turSøteste Ane ♥

All them colourzzzzMin fine Anniken ♥

Wæææ... Siste dagen her nede i Portugal har allerede kommet! Tiden flyr når man har det gøy, og jeg skulle gjerne vært her lenger. Surfeturene med Lapoint må være noe av det beste jeg vet om, og dette er faktisk min 3 tur med de til samme sted. Bo på camp med masse nye mennesker, starte dagen i bølgene på surfebrettet, felles middager, utflukter, soling.. Herlig er det! Og Ericeira er virkelig et av de vakreste stedene jeg har vært, og jeg blir like forelsket hver gang jeg kommer ned hit. Naturen er til å dø av! Er nok ikke min siste tur med Lapoint dette, og neste gang drømmer jeg om å dra til Bali.. Tenk å surfe der- wow ♥ Ellers har jeg tatt masse fler bilder her nede til dere, så det vil nok bli mer Portugal blogging de neste dagene :-)

WAVES

BADEDRAKTEN MIN FINNER DERE HER ♥ (adlink)

Jeg tar tilbake det jeg sa med at vi har kommet ned til sommer, for det har vi vel egentlig ikke. Midt på dagen i sola er det varmt, og du kan sole deg uten problemer, men ellers er det faktisk ganske så kaldt her. Spesielt på morningen og kveldene, da snakker vi dobbelt med genser + ullcardigan og selvfølgelig bukse, haha. Så jeg og Anniken ofret kulden i går kveld før solnedgang, da vi bestemte oss for å ta en liten beachshoot. Dere aaaner ikke en gang hvor jævlig det var å ta bildene over- haha! Hoppet rett inn i varme klær så fort vi var ferdige ;-) Men resultatet ble bra og jeg er fornøyd! Bildene ble tatt med ekstern blitz til forandring, noe jeg anbefaler alle å invistere i. Ellers koser vi oss masse, masse her nede i Portugal med Lapoint. Nå er det barbeque her på campen før alle skal en tur ut, det blir morro! 

PORTUGAL

// sponset tur

Skjorte fra Zara // Shorts fra Levis // Solbriller fra Celinè

Weee!! Endelig er jeg og min kjære Anniken fremme i Porutgal :-) Vi er på surfecampen jeg var på aller første gangen på tur med Lapoint, nemlig Lizandro. De har pusset opp hele campen, og det er helt sykt fint her nå ♥ Vi stod over surfen i dag fordi vi måtte sove ut etter null søvn i helgen, så dagen i dag har egentlig bare bestått av mange timers soling og selvfølgelig litt photoshoots. Solen tar som bare det, og det var helt ubeskrivelig digg å komme tilbake til "sommer". Gleder meg masse til de neste dagene her! Håper dere også har det fint, kom gjerne med ønsker til innlegg her nede :-)

LAST NIGHT IN HELSINKI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjolen min finner dere HER (adlink)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens beste Julia ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- BLOG AWARDS IN HELSINKI -

Hei fra en veeeldig trøtt Andrea som i skrivende stund er på Gardermoen! Vi har virkelig hatt tidenes helg i finland, og jeg elsker gjengen jeg har vært med her. Men det har virkelig gått i ett, og jeg har sovet 11 timer tilsammen på 3 døgn. Jeg er DØD, haha! Vi ble hentet på hotellet 6.30 i dag tidlig, fløy til Oslo, og nå venter jeg og Anniken på Portugal flyet som skal gå 14.05. Gleder meg sånn til vi endelig er fremme og kan sove ut for første gang på mange dager.. Gleder meg også veeeldig til å komme tilbake på surfebrettet, og ikke minst nyte noen late soltimer på stranden. Vi skrives fra Portugal, mine kjære ♥♥♥

BLOGGERS INSPIRATION DAY

- Bildedryss fra dagen i dag -

Hei fra Finland! Flyet gikk grytidlig fredag morgen, noe som resulterte i at jeg fikk to timer søvn. Typisk meg å utsette pakkingen til natten før avreise, haha. Tror aldri jeg har klart å pakke typ 2 dager før :-( Måtte pakke til både Finland OG Portugal, og fikk en fin vekt på 23 kilo. Her i Finland er det fult opplegg, og vi koser oss som bare det. I går var det event og photoshoot med Olympus, og i dag var det noe som het "bloggers inspiration day" som bildene over er fra. Masse stands, gratis alkohol og hele 400 bloggere fra norden samlet. Gøy! I kveld er det blog awards, og nå skal vi hoppe i finstasen. Følg meg gjerne på snapchat: andriss, så kan dere se hva vi finner på i kveld ♥

Idylliske Paris

Jeg elsker området rundt eiffeltårnet, det er rett og slett bare helt fantastisk vakkert. Paris har så flott arkitektur, noen av bygningene her er rett og slett bare til å måpe av. Oslo er virkelig null og nada i forhold, haha. Det eneste som ødelegger stemningen litt er alle disse selgerne som det virkelig kryr av, og de tar ofte ikke et nei for et nei. Ganske slitsomt! Ellers koser jeg meg masse med blant annet skjønneste Anniken, som jeg faktisk skal på hele tre reiser til med i løpet av tre uker nå. Først finland, så portugal og til slutt LA ♥ Mye gøy i vente, så derfor går det veldig greit at vi skal hjem allerede i morgen :-) Snakkes snart, da skal jeg svare på ukens spørsmål!

BUDDHA BARLitt nattblogging fra frk.Badendyck! Bildene over er fra middagen i kveld, og for en gangs skyld prøvde jeg meg på litt blitz bilder. Funket faktisk overraskende greit! Har blitt så grusomt kresen på bildene her på bloggen det siste året, og føler jeg kun kan ta bilder i perfekt dagslys for at det er bra nok for å bli lagt ut. Men det må jeg prøve å legge fra meg, for det gir naturligvis sine begrensninger. Alt må ikke være så perfekt, og det må jeg prøve å trykke inn i hodet.. Jeg vet jo egentlig at det er viktigere for dere å høre oftere fra meg enn at bildene mine er picture perfect :-) Nå er det natti natt på meg, og jeg er klar for nok en fin dag i denne fantastiske byen i morgen! Blir nok en haug av bilder- må si det er veeeldig greit å være flere bloggere på tur ♥ 

BACK IN PARIS

Heeeei søtiser ♥

Gjett hvor jeg er a- i Paris!!! Var så lenge siden sist vet dere ;);) Er her med en gjeng søte bloggjenter i samarbeid med Deodoc, og vi var på et utrolig koselig event i eiffeltårnet tidligere i dag. Lunch med tidenes utsikt og fremvisning av produkter! Flyet gikk allerede kl 8 i morgen tidlig, så vi har allerede hatt en laaang dag. Er passe redusert og skulle helst tatt meg en liten powernap nå, men middag på Buddha Bar venter. Fantastisk resturant med tidenes mat som dere MÅ dra innom om dere skal hit en dag :-) Om noen skulle lure så blir vi her til torsdag kveld, og jeg skal prøve å blogge masse. Vet det har vært litt for mye annonser i det siste her inne, så nå synes jeg dere fortjener bloggingen dere liker best. Kom gjerne med ønsker om dere har noen!

Her kan dere se produktene til DeoDoc! Som dere ser er dette diverse intimprodukter, som lukter helt fantastisk og er skikkelig geniale. En glaaad Andrea! Buksen min er fra topshop og genseren fra Bikbok. Sneiks, mine kjære ♥♥♥

Chanel is always a good idea 

Fjærjakke fra Pinkyswear // Jeans fra Topshop // Solbriller fra Gina Tricot // Veske fra Chanel 

Synes disse bildene ble dødskule, så de fikk sitt eget lille innlegg! I dag har vi gått rundt i timesvis, og fikk blant annet som dere ser tatt turen til eiffeltårnet. Altså, hit MÅ dere faktisk om dere skal til Paris. Ikke bare for å se selve eiffeltårnet, men selve området rundt er helt fantastisk idyllisk. Rett og slett supervakkert! Selv trasket vi bort dit fra Champs Èlysèes, tok vel maks 10 min og superenkelt å finne frem. Har tatt hele 600 bilder i dag, så mer kommer soon :-D I dag har vi fått krysset av en hel del "paris must's", noe som er bra- i og med at vi drar hjem igjen i morgen kveld. Heldigvis skal jeg tilbake igjen en liten tur om under 2 uker, så klager ikke ;-)  Nå er det klart for middag på Buddha bar, og jeg krysser fingerne for at det er bra der! Asiatisk er det beste jeg vet ♥

LUNCHI'N- Lunch at Le Fouqet's -

Livet i Paris, dere! Det er så vakkert her, og jeg føler et par dager er altfor lite tid til å få utforsket nok. Hele dagen i dag har vi trasket rundt, og planlegger å gjøre det samme i morgen også. Eneste er at det er skikkelig ustabilt vær nå, bytter på å være blå himmel og sol til pøsregn ca hver halvtime- haha. Har fått tatt masse fine bilder, blant annet outfit bilder foran selveste triumfbuen. De skal dere få se tidlig i morgen! Nå er det klart for burlesque show på Moulin Rouge :-D Som dere sikkert skjønner kom vi til konklusjonen om at det føltes verdt det å dra dit, og jeg gleder meg helt sykt. Tar med kamera, og krysser fingerne for at det blir amazing! ♥

I morgen drar vi til....

PARIS ♥ Yeeey! Jeg og Fanny gleder oss så altfor mye til en etterlengtet jentetur, og det skal bli fantastisk å besøke denne vakre storbyen igjen. Jeg har kun vært i paris en gang før, for drøye 3 år siden og da kun fredag til søndag. Og 17 år gamle Andrea brydde seg dessverre kun om shopping da hun var på reiser, så derfor har jeg desverre ikke sett så altfor mye annet enn de store handlegatene- haha. Denne gangen vil vi oppleve så mye som over hodet mulig! Derfor lurer jeg på om dere har noen gode paris tips til meg :-) Alt fra bra utesteder/barer og gode resturanter, til ting å se/gjøre. Vi drar i morgen tidlig, og flyet hjem går sent onsdag kveld. Med andre ord har vi ikke så altfor dårlig tid på oss! Dette blir braaaa og jeg gleder meg til å ta dere med :-)
 

Elsk på Bergen!

Image and video hosting by TinyPic

Fine søsteren min!

Image and video hosting by TinyPic

Tidenes diggeste pastarett på Jacob Aal! Yummy :-)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Så koselig her!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Et lite bildedryss fra dagen i dag! Var helt nydelig vær, og vi fikk tittet rundt i sentrum, spist lunch og blitt bedre kjent i byen. Er så fint her- med fargerike hus, vann og fjell. Menneskene er også superhyggelige, og utelivet er vedig bra :-) Vi dro ut en tur i går, og er klare for nok en kveld på byen. Kan jo ikke ligge inne på hotellrommet når man først er i Bergen! Har fått tatt masse bilder, så dere får mer snart. Kos dere i kveld, og nyt helgen 

BERGEN!!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Wihuuuu! Nå er jeg fremme i Bergen :-) Det var altså hit jeg skulle, og her skal jeg kose meg hele helgen. Bergen er en helt fantastisk by, og jeg gleder meg veldig til å se mer av hva Bergen har å tilby! Har jo bare vært her en gang på dagstur for et drøyt år siden, men husker hvor forelsket jeg ble i byen bare på noen timer. Vi er også utrolig nok veldig heldige med været, og det skal holde seg fint hele helgen. Om dere har tips til shopping, resturanter og utesteder blir jeg kjempeglad! Ellers om jeg har noen lesere i Bergen som ser meg her, er det bare superhyggelig om dere vil si hei ♥♥ Vi snakkes igjen veldig snart, nå skal vi ut å titte litt rundt :-)

En stor optimist

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Visste dere at jeg er en stor optimist? Jeg er så glad for at jeg har den egenskapen, for jeg vet ikke hvor jeg ville vært uten. Jeg klarer å snu det meste om til noe positivt, og lever i troen på at ting alltid blir bedre og at ting løser seg. I stedet for å deppe over noe kjipt som har skjedd i livet mitt, så prøver jeg så godt jeg kan å heller se på det som en lærdom. Man må oppleve motgang for å vokse som menneske og få erfaringer her i livet. Kanskje føles noe helt forjævlig der og da, men det vil gå over, og jeg kommer til å få det fint igjen. Med den tankegangen kommer man seg i gjennom alt. For det er sant at tankegangen din har så utrolig mye å si for hvordan livet er, hvordan du har det og ikke minst hvordan du skal komme deg i gjennom forskjellige situasjoner som oppstår.

Tenk- jeg fikk skattesmell på 1,3 millioner kr for 2 år siden.. Dere kan tro det ikke er så enkelt å se lyset i enden av tunnelen da, men på en eller annen måte har jeg klart å holde hodet høyt hevet hele veien og hatt troen på at dette fikser seg til slutt. Og nå? Jeg har 4 mnd igjen med nedbetaling, så er jeg ferdig. Det har vært et helvette, med stress, redsel, håpløshet og tårer. Men det ordnet seg, og nå er det hele straks over. Det føles egentlig ganske uvirkelig, men veldig godt. Jeg er stolt av meg selv som aldri ga opp. Nå er jeg uten tvil en god erfaring rikere, har vokst mye som menneske og får en slags ny start med blanke ark :-) For det er så sant dere, ting ordner seg. UANSETT hvor jævlig det enn er. Aldri gi opp, livet blir bedre. Det kan jeg love dere! Man kommer seg i gjennom de mest utrolige ting ♥

BILDEDRYSS FRA BAKKEN

Image and video hosting by TinyPic

Her bor vi! Husene her er så spesielle og fine :-)

Image and video hosting by TinyPic

Vi tar gondol fra der vi bor hver dag i 15 min for å komme på toppen av fjellet. Så deilig å sitte der og bare nyte den fine utsikten!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Fineste twinsa ♥

Image and video hosting by TinyPic

Beste mamsi ♥

Image and video hosting by TinyPic

Her var et lite bildedryss fra dagene våre i bakken! Det er så altfor vakkert herOg fy søren for et vær vi hadde i dag. Blå himmel, full sol og hele 15 varmegrader :-) Dere kan tro det var herlig å nyte et godt måltid og en kald øl i solen etter et par timer i bakken. Håper virkelig vi er heldige med været de siste dagene her også, for det var så deilig! Ellers må jeg bare si at jeg blir SYKT sliten av å stå på ski, haha. Altså.. Jeg kunne ikke huske at det er hardt å stå på ski. Men gud som det svir i bena og så sliten man blir, er jo helt død når jeg er hjemme igjen. Føler jeg kommer til å være så støl at jeg ikke klarer å gå i morgen, haha. Tidenes treningsøkt å stå på ski hele dagen! Nå skal jeg sove, men håper dere har det fint dere også. Skal få tatt mer bilder og vist dere snart ♥♥

Hei fra Østerrike!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ullundertøy fra Kari Traa

I går kveld kom vi endelig frem til Dorfgastein, her i Østerrike. Skikkelig winterwonderland og rett og slett dødsvakkert her! I dag var første dagen i bakken, og siden jeg ikke hadde stått på 3 år (!!!) var jeg litt småstresset, men heldigvis gikk det veldig fint. Var så gøy å leke seg i bakkene igjen :-) Skal få vist dere mer bilder veldig snart, men nå har jeg så dårlig tid fordi vi må rekke en resturant her. Lover at vi snakkes mer her veldig snart igjen, ville bare si et raskt hei ♥

Take me back..

// Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Bikinien min finner dere HER.Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Åhhh, gjør litt vondt i hjertet å bla gjennom bildene fra språkkurset med EF i Sydney altså.. Nå har jeg vært hjemme i tre dager, og hele reisen begynner nesten allerede å føles ut som en drøm. Jeg er så utrolig glad og takknemmelig for at jeg fikk oppleve denne byen, for jeg hadde aldri trodd den skulle vært så magisk som den faktisk er. Spør dere meg er New York nada og null i forhold til Sydney, forsåvidt også alle andre steder jeg har vært. Denne byen har fått en plass i hjertet mitt, og jeg er ikke ferdig med den! ♥

Har dere mulighet så anbefaler jeg på det sterkeste å dra på språkkurs til Sydney eller evt en annen destinasjon med EF som vi gjorde. Denne turen var virkelig et minne for livet og en av de beste reisene jeg har hatt. To uker er litt fort kort spør dere meg, men fungerer selvfølgelig fint det også. Sydney er en stor by og man kan føle seg litt lost, derfor føltes det i hvert fall veldig betryggende for oss å ha EF i ryggen. Dessuten fikk vi oss venner fra verden rundt via skolen og lærte masse nytt og ble tryggere på engelsken vår under undervisningen.

Tilbudet med opp til 10.000 kr i rabatt på språkkurs med EF går ut allerede nå på fredag, så hvis dere vil benytte dere av det, så må dere være raske. Koden er "AndreaEf" og dere kan lese mer HER :-) Skal svare på spørsmålene om turen enten i kveld eller i morgen, så hvis det er noe mer dere lurer på så legg igjen en kommentar her.

GRADUATED

Lokal tid Sydney: 03.49 // Reise i samarbeid med EF

Holaaa!

Ahhh- da var dagen jeg har gruer meg til i en ukes tid kommet. Vi skal HJEM! I dag hadde vi siste skoledag med EF, og et lite graduation party. Vi fikk serfikatet vårt, den klassiske hatten og feiret det hele med et par drinker sammen med de andre i klassen. Jeg føler tiden her nede har gått så fryktelig fort, men samtidig kjenner jeg også at jeg begynner å savne de hjemme. Spesielt Molly, hun er alltid den jeg savner mest ♥ Heldigvis skal lille bebissen bli med for å hente meg på Gardermoen, og jeg blir sååå glad bare av tanken på det. Gleder meg til kos!

Men ja, vi har virkelig hatt tidenes tur, noe jeg føler jeg har sagt litt for mange ganger nå. Haha! Tusen takk til Anniken som har vært en fantastisk reisepartner, og tusen takk til EF for en tur jeg aldri vil glemme. Håper på å få dratt på språkkurs med EF til en annen spennende destinasjon senere.. Kanskje Hawaii? Los Angeles? Cape Town? De har faktisk så mange destinasjoner at det nesten blir umulig å velge, haha.

- Litt bilder fra vår siste skoledag -

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Anniken

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hahahah, gjengen ;-)

Image and video hosting by TinyPic

Leker søt

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er i mitt 8ende år som blogger, og dette er min aller første GIF. Veldig stolt! Haha.

 Flyet hjem i morgen går rundt 16.00 herfra, noe jeg tror tilsvarer en gang natt til lørdag norsk tid. Vi lander som sagt søndagen, og i mens jeg dør på den lange flyturen, skal dere få ferdigskrevede innlegg her på bloggen. Blant annet få vist dere en fin liten skatt jeg invisterte i her nede, og svar på senest stillte spørsmål. Vi snakkes i kalde Norge, elsk på dere ♥♥

TARONGA

Lokal tid Sydney: 20.10 // Reise i samarbeid med EF

 Hei hei!

I går tok vi turen innom Taronga Zoo, enkelt og greit fordi vi ville få sett litt kenguruer nå som vi er i Australia, haha. For noen utrolig rare, snille og fine dyr! Og Taronga var virkelig utrolig fint, med masse natur og dyrene hadde det så fint med masse plass. Ingen bur eller noen ting, så det var veldig deilig. Vi gjorde en haug av research før vi valgte å dra dit, for vi hadde ikke dratt om det ikke var et bra sted. Turen ble booket via EF, og kjøreturen dit tok rundt 20 min :-) 

Ellers fikk vi faktisk ikke hoppet fallskjerm i dag. Vi stod opp halv 5 i natt, og måtte kjøre i to timer. Når vi kom frem sa de at vi måtte se ann været, for det var helt overskyet, litt regn og endel vind. Etter å ha ventet i to timer der fikk vi beskjed om at vi ikke kunne hoppe i dette været, og så var det to timers kjøretur hjem igjen. Sinnsykt nedtur! Vi fikk ombooket hoppingen til samme tid i morgen, men jeg er usikker på om jeg gidder. Ser ikke ut som at været blir noe bedre i morgen tidlig, og jeg orker ikke bruke tid på nok en bomtur. Men ja, vi får se hva det blir til!

- Litt bilder fra Taronga -

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

En trøtt liten søtnos ♥

Image and video hosting by TinyPic

Nå nærmer reisen vår seg virkelig slutten, og det er under to døgn til vi sitter på flyet hjemover.. Gruer meg som bare det, vil ikke hjem- haha! Vi har virkelig hatt det så bra her på tur med EF. Opplevd så masse, lært mye på skolen og ikke minst blitt hodestups forelsket i denne vakre byen ♥ Grip muligheten og dra på språkkurs dere også om muligheten er der! Denne turen vil jeg huske for alltid :-) Pssst.. dere fortsatt får opptil 10.000 kr rabatt med koden "AndreaEf", og det kan dere lese mer om HER.

Håper jeg lever i morgen...

Lokal tid Sydney: 00.22 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Fineste Anniken ♥

Image and video hosting by TinyPic

- Dinner date -

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Topp fra Missguided // Bukse fra Topshop

OMG.... Nå er det 8 timer igjen til vi skal hoppe fallskjerm! Av en eller grunn føler jeg at jeg kommer til å dø i morgen, altså at det ikke kommer til å gå bra. Haha, helt paranoid. Føler meg passe dum som nok en gang skal hoppe fra et fly med en fremmed og satse på at en fallskjerm skal redde livet mitt, når jeg allerede har gjort det to ganger og lever. Men så vet jeg igjen at skydiving faktisk er ganske så trygt, per 100.000 hopp er det én person som dør viser statistikkene. Det er farligere både å kjøre bil og sykle (faktisk), handler bare om at når det først skjer noe når du hopper fallskjerm, så er du ganske så fucked. Men så er det jo SÅ gøy, og det gir tidenes adrenalinrush. Altså- jeg har aldri følt meg så levende som da jeg var i fritt fall. Spør dere meg er det noe man bare MÅ prøve en gang i løpet av livet, for det er en så syk opplevelse at det ikke kan beskrives med ord. Så vidt jeg vet så skal vi hoppe over stranden og havet, så kan bare tenke meg hvor vakker utsikt det blir.

Kryss fingerne for meg da dere, så skal dere få se bilder om jeg lever i morgen- haha ♥ Klem!

Hvordan er det å være på språkkurs med EF i Sydney?

Lokal tid Sydney: 03.45 // Reise i samarbeid med EF

 

- STUDENTHJEMMET -

 

Her kan dere se litt av den flotte bygningen vi bor i på språkkurs med EF! Den er splitter ny, og jeg ble virkelig skikkelig positivt overrasket da jeg kom hit. "Studenthjem" høres kanskje ikke ut som det fineste stedet man kan bo, men her på Urbanest i Redfern har vi det rett og slett helt supert. Det er flere studierom man kan jobbe med skole på hvor det er iMac'er til låns, filmrom med deilige sofaer og stor tv, spillerom med x-boxer, gigantisk og superfint felleskjøkken hvor man også kan ha middager med venner, vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler osv. Vi har også et stort uteområde med benker, grill og to billiardbord hvor studentene koser seg hele tiden. Som dere sikkert skjønner er det lite man savner her!

Rommene er også veldig fine, og vi har både eget kjøkken og bad. Veldig greit med kjøkken så man ikke trenger å spise ute hele tiden, spesielt for de som skal være her i en lenger periode. Må også skryte av wifien, som faktisk er like god som hjemme. Er alltid livredd for dårlig internett når jeg skal på tur, så veldig deilig at det ikke er noe problem her! Så vidt jeg har skjønt så har EF tre mulige studenthjem å velge mellom her i Sydney (noen bor også i vertsfamilier), og skal dere på tur med dem så burde dere velge stedet hvor vi bor. 2 min å gå til skolen, ligger så og si i hjertet av sentrum, alt vi trenger er i nærheten og hele bygget er nyoppusset og moderne. Bedre kan det ikke bli :-)

 

- SKOLEN -Skolen er også helt ny, og den er dødsfin. Alt er lyst og fint, kjempemoderne og veldig bra utstyr (iPader til elevene i undervisningene osv). Vi har skole hver dag mandag til fredag, og starter på skolen til forskjellige tider. Noen dager er det skole på morningen, i mens andre dager er ikke skolen før på ettermiddagene. Skolen varer ikke mer enn rundt 3 timer hver dag, og så står man fritt til å gjøre hva man vil etter det. Lærerne er forresten virkelig helt fantastiske her, superhyggelige og glade mennesker- men også veldig flinke til å lære bort og ikke minst gjør undervisningen morsom. Timene består som regel av muntlig undervisning og veldig mye gruppearbeid, hvor vi skal løse oppgaver sammen og diskutere hva vi tenker/tror om diverse temaer med hverandre. 

Undervisningen legger skikkelig opp til at man blir kjent med klassen sin, noe jeg synes er utrolig bra med tanke på at mange reiser alene. Jeg lover dere- IKKE vær redd for å dra alene.. Man får nye venner innen 10 min allerede første skoledag. Lærerne lager grupper som ofte er forskjellige fra dag til dag og man er nødt til å snakke sammen, så derfor er det ikke slik at man kun får venner om man er utadvendt og tør å gå bort til noen. Ellers er det også veldig strengt på å kun snakke engelsk i klasserommet, noe som er bra fordi det er nettopp for å bli flinkere i engelsk som er grunnen til at man er på skolen. Med EF er det forskjellige levler ettersom hvor god man er i engelsk, så du vil komme i en klasse hvor både undervisningen og elevene er på ditt nivå. For at skolen skal finne ut hvilket nivå du er på tar man en test på nettet før man drar, så deler de deg inn der du skal være. Veldig smart! Selv synes jeg at jeg lærer utrolig mye her, og kan bare tenke meg hvor rå (ikke minst trygg) man blir i engelsk om man feks er her i 3 mnd.. Ellers anngående det å reise alene, eller bare det å ville bli kjent med noen- så har EF en haug av "hjelpemidler" for det. Så fort reisen din er booket får du tilgang til noe som heter "My EF", som er en side med all mulig slags informasjon om turen din. Der kan du også se profilene til andre som er på / skal til samme sted som deg, og du har mulighet til å sende de en venneforespørsel og chatte sammen før avreise. Skolen har også forskjellige aktiviteter hver eneste dag, hvor de fleste er gratis, slik at du har mulighet til å bli bedre kjent med de andre på skolen og ikke minst finne på masse gøy. Det er også et eget aktivitetskontor hvor de hjelper deg å booke forskjellige opplevelser du kunne tenkt deg, som du da får til en rimeligere pris siden du bestiller via EF. Blant annet skydive, beachparty og helgetur på surfcamp er noe av det som tilbys :-)

Håper dere ble litt klokere på hvordan det er å reise med EF etter dette innlegget. Jeg anbefaler det virkelig på det varmeste! Vi har hatt verdens beste tur hittill, og skulle gjerne blitt her enda lenger. Pssst: Husk at med rabattkoden "AndreaEf" får dere opptil 10.000 kr rabatt om dere bestiller tur med EF innen 12.02. Det er hele 40 destinasjoner og 7 språk å velge mellom, men jeg anbefaler såklart å ta turen hit. Magisk.. ♥

Trykk HER for å lese mer/bestille ditt eventyr!

DINNER WITH A VIEW

Lokal tid Sydney: 03.56 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Noen bilder fra middagen i stad, som befant seg i tårnet på Westfield-senteret her i sentrum. Vi kjørte på med 3 retters, og da kobe biff som hovedrett. Har noen av leserne mine smakt det før? Jeg husker jeg smakte det for første gang da jeg var på Lebua state tower i Bangkok og det er SÅ digg. Har hørt kuene dette kjøttet kommer fra drikker øl, får masse massasje og hører på musikk dagen lang. Vet ikke om det stemmer, men høres jo helt sykt ut, haha. I hvert fall at kjøttet kan smake så annerledes bare av at kuene lever "the good life".. Vel vel, burde prøves en gang om man får muligheten!

Ellers var resturanten ganske så spesiell, for vet dere hva? Gulvet snurret sakte men sikkert rundt 360 grader! Haha, det var superfreaky med en gang, men så ble man vant til det etterhvert. Grunnen til det var for å få meg seg utsikten fra alle mulige kanter, så det var ganske så fancy. Var også veldig flott å spise en så god middag og kunne nyte utsikten av denne fantastiske byen på kveldstid samtidig. En liten opplevelse i seg selv ♥ Nå skal jeg sove, opp om 4 timer for å dra på skolen.. Jeg og min døgnrytme altså. Håper dere får en fin kveld, så snakkes vi veldig snart igjen! I morgen er det nok en gang ut på eventyr, og jeg gleder meg :-)

Vil bli her for alltid

Lokal tid Sydney: 19.42 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Noen bilder fra da vi var på Manly beach i går ♥

Shit.. det er mandag allerede. Vi drar hjem på lørdag, og tanken stresser meg skikkelig! Vi lever virkelig livet her, og jeg har aldri vært et annet sted som føles så "hjemme". Jeg MÅ tilbake snart, og da for minst en mnd. 2 uker er virkelig ikke nok tid her i Sydney, for det er så utrolig mye å se, gjøre og oppleve her. Vi har allerede blitt kjent med noen australske her, noe som er supergreit med tanke på tips til steder å dra + at mange har bil, haha. Veldig hyggelig! I stad var vi forresten helt crazy og bestillte skydive på torsdag.. Haha, guri. Jeg har jo allerede hoppet fallskjerm to ganger i sør-afrika, så skjønner ikke at jeg risikerer livet mitt nok en gang. Følelsen av det er vel bare litt for fantastisk til å klare å holde seg unna. Gleder meg til å nyte utsikten av denne vakre byen 4000 meter opp i himmelen :-) 

Sorry for at jeg ikke har gitt så mye lyd fra meg her nå, men vi har vært så utrolig travle + dro ut både fredag og lørdag. Jeg har en haug med bloggmateriale, så det kommer mye mer snart. Nå skal vi på en resturant som heter 360 resturant & bar, som har utsikt over hele Sydney og ser helt sinnsyk ut. Kamera blir med, og følg meg gjerne på snapchat enn så lenge: andriss :-) LOVE!

Bildedryss fra dagen i dag

Lokal tid Sydney: 06.00 // Reise i samarbeid med EF

Aaah, vi er i himmelen her nede altså.. Endelig får jeg vist dere litt av den fantastiske byen vi befinner oss i! Jeg kan faktisk si at av alle steder jeg har vært, så har jeg aldri blitt så forelsket i en by som Sydney. Men må si det er litt kjipt at favorittdestinasjonen befinner seg på andre siden av jordkloden, haha. Jeg har virkelig så lyst til å se mer av dette landet, og har fått med meg at Sydney ikke er den eneste perlen i Australia. Blant annet Queensland og Melbourne står høyt på listen! 

Ellers koser vi oss som bare det på tur med EF. Studenthjemmet vi bor på er superfint, veldig sentralt og ligger 2 min unna skolen. Kunne ikke blitt bedre :-) Å reise med EF var akkurat som jeg hadde håpet på, rett og slett helt fantastisk. Har hatt lyst i flere år til å dra på språkkurs, så det er dødsdigg å endelig gjøre det. Hva er vel bedre enn å kombinere skole med ferie og et nytt land?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Cardigan og topp fra Brandy Melville // Shorts fra Berskha

 Om noen skulle lure så er man veldig "fri" på språkkurs med EF. Er som at man skulle vært på ferie selv, bortsett fra et par timer med skole hver morgen i ukedagene + kontaktpersoner du kan snakke med om du lurer på noe/trenger hjelp til noe. Veldig greit og føles veldig trygt! Språkkurs er dessuten en genial måte å reise på om man ikke har noen som kan bli med, for det er hundrevis av andre uansett hvor du velger å dra som også reiser alene. Man får seg veldig lett venner her, og skolen legger opp til å bli kjent med elevene i klassen fra dag én. EF har hele 40 destinasjoner og 7 språk å velg mellom, og det er oppstart hver mandag året rundt. Jeg anbefaler språkkurs i Sydney på det sterkeste om noen er usikre på destinasjon, for her er livet som en drøm. Er så glad for det ble nettopp Sydney på meg! 

Før jeg runder av her så har jeg en fantastisk nyhet til mine lesere! Dere får opptil hele 10.000 kr rabatt på språkkurs med EF om dere reserverer en reise innen 12.02. med koden "AndreaEF". Utrolig gøy! 😀 Så om noen har tenkt til å reise, så burde dere virkelig benytte dere av tilbudet før det går ut. Les mer HER 💗

DEILGSTE TIDSFORSKJELLEN

Lokal tid Sydney: 00.56 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kjole fra Zara // Veske fra LV

Denne kjolen er så fantastisk digg! Fin men comfy. Det beste av alt er at jeg kjøpte den på salg for sånn 100 kr, men det er riktignok 2 år siden. Ellers tok vi i dag turen til det kjente operahuset her i Sydney som var en helt fantastisk opplevelse, virkelig dødsvakkert. Skal fortelle mer om dagen og legge ut masse bilder til dere i kveld 😀 Haha, jeg er så utrolig fornøyd med tidsforskjellen her nede, den gjør bloggingen til en lek! Som dere kanskje har fått med dere er jeg tidenes b-menneske, og den største natteravnen. Så at jeg da kan blogge til dere midt på natten her og at det da kommer på dagen i Norge passer meg perfekt. Tidsforskjellen gjør at vi kan styre rundt dagen lang og gjøre akkurat hva vi vil uten å måtte hjemom for å blogge, og så bare blogger vi før vi legger oss. Må jo selvfølgelig knipse litt bilder på dagene da, men det er jo bare gøy! 

Pssst... Jeg vet jeg at jeg har vært dårlig på å svare på kommentarene deres her nede, så jeg skal få laget et "ukens spørsmål" innlegg asap. Om dere har noen spørsmål dere vil skal bli med der så har dere sjangsen til å spørre nå 💗

DREAMY

Lokal tid Sydney: 02.29 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kjole fra Zara

To bilder fra da vi var på fantastiske Bondi beach tidligere i dag! Har tatt en haug med bilder, men resten kommer senere. Sydney ass, her har man drømmekombinasjonen. Storby og strandliv- kan det bli bedre? Får lyst til å bare flytte hit noen måneder, leie et fint hus/leilighet og bare nyte livet. Men tviler på at det faktisk hadde skjedd.. Lov å drømme seg litt bort i alle fall 😀 Kanskje noen som vil joine? Haha. Nå tar jeg kvelden, er så trøtt at jeg nesten ikke klarer å skrive mer! Nussnuss til dere, nyt tirsdagen 💗💗

I love you, Sydney

Lokal tid Sydney: 20.52 // Reise i samarbeid med EF

Holaa!

Åååh, dere aner ikke hvor flott Sydney er altså! Jeg og Anniken har beundret byen i hele dag, det er faktisk nesten så vakkert at jeg holder på å gråte når jeg titter rundt, haha. Det er en stemning her som ikke helt kan forklares, alle er liksom så avslappet her. Også er det så mye natur overalt til tross for at det er en storby, og trærne her er seriøst dødsfine. Høres rart ut, men shit altså. Vi var i en helt fantastisk vakker park, hvor det var en mann som lagde sånne gigantiske såpebobler som barn løpte etter, og lo og koste seg.. Det var så fint å se på, følte jeg var med i en film. 

Ellers var det første skoledag i dag med EF, hvor vi møtte våre classmates og fikk en omvisning av byen. Tror det blir veldig gøy på skolen! Vi fikk også tid til å shoppe litt, og da ble en veldig etterlengtet skatt med meg hjem. Skal få vist dere snart, men hvis dere ble nysgjerrige så kan dere legge meg til på snapchat, for der har jeg lagt den ut. Andriss heter jeg der! Prøver å snappe masse her nede, så bare å følge med for bilder som ikke kommer på bloggen 😙

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser fra Zara // Belte/skjerf fra LV // Shorts fra Levis // Veske fra Chloé

Nå skal vi ut å spise, før det bærer avgårde på bar. Vi tenker å ta en liten tur ut i kveld, og det tror jeg blir veldig gøy! Snakkes mer senere, håper dere har det fint 💗 Klem fra meg!

Bursdagsbarnet er fremme i Sydney

Lokal tid Sydney: 21.27 // Reise i samarbeid med EF

Hei hei snupper!

Nå er vi ENDELIG fremme i Sydney, på studenthjemmet til EF. Var en haug av forsinkelser på veien, som førte til at reisen ble enda lenger enn den egentlig skulle.. Hele 5 timer måtte vi vente i London på Dubai flyet, og så drøye 3 timer i Dubai på Sydney flyet. Og så var jo selve flytiden på 23 timer, så dere kan tenke dere vi er ganske døde nå. Men fy søren så deilig det er å endelig være her, og jeg gleder meg skikkelig til de to neste ukene her. Har på følelsen at dette blir tidenes ferie 😀

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Og vet dere hva? I dag har jeg bursdag!!!  

21 år og veldig fornøyd med alderen, haha. Men dessverre er vi så jetlagged og døde at vi ikke orker å feire meg i dag, så da får vi heller gjøre det i morgen i stedet. Her er det nemlig kveld, for vi ligger hele 11 timer foran dere i tid. Superforvirrende! Jeg må rett og slett bare legge meg nå, noe som føles litt dumt med tanke på de som kunne tenkt seg å snakke med meg på bursdagen min.. Familie som vil synge bursdagssang på høyttaler osv, haha. Får ta det neste år! Vi snakkes mer i morgen dere, skal få tatt litt bilder av Sydney så jeg kan få vist dere. Det er virkelig dødsfint her, ganske annerledes enn andre steder jeg har vært..

Klem til dere 💗💗

Sticks 'n' Sushi

Heihei!

Helt seriøst- det er SÅÅÅÅ kaldt i København. Det er ikke mer enn et par minusgrader, men vinden er så sinnsykt sterk at det føles ut som at du skal fryse i hjel etter å ha vært ute i 20 sekunder. Til tross for masse klær og tjukke vinterjakker, ser det ut til at man dør nesten uansett av å gå rundt. Jeg skal aldri klage på at det er kaldt i Oslo igjen, for her er det grusomt- haha! 

Men København sånn ellers, altså, jeg elsker denne byen! Den er virkelig så utrolig koselig. Tivoliet ga tidenes julestemning, det var sååå fint :-)  Lurer på hvorfor både København og Stockholm er noen så nydelige byer, og Oslo ikke kan sammenlignes en gang. Ja, vi har jo et par fine steder, men totalt sett vil jeg si at Sverige og Danmark uten tvil vinner med deres hovedstader. Har bestemt meg for å reise tilbake hit til våren/sommeren, da kan jeg se for meg at man får en helt fantastisk tur i en fantastisk by ♥

Ellers koste vi oss masse i går. Turen gikk til Sticks 'n' Sushi, som var tidenes resturant! Altså dit MÅ dere dra om dere skal til Køben. Helt amazing sushi, men også mye annet å velge mellom om man ikke er så glad i det. Resturanten var superfin, fantastisk service og utsikt over hele byen! For min del er det en viktig del av reiser å finne slike perler, og få ordentlige matopplevelser. Det får dere der :-) Prisene var også helt greie, så det er et stort pluss. 

Image and video hosting by TinyPic

See så fint ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

NAM ♥ ♥

I natt dro vi en tur ut, og nachet faktisk på hotellrommet helt til klokken 8 på morningen.. Går det ann? Haha. Det var faktisk sykt koselig da, med allsang og kortspill. Men det gjorde at jeg kun har sovet 3 timer i natt, så vi får se hvordan dette skal gå. Vi skal fly hjem i kveld, så i dag er siste sjangsen til å få gjort det vi vil her nede. Derfor måtte jeg nesten stå opp tidlig, slik at jeg får litt ut av dagen :-) Har ikke vært i en eneste butikk enda, så planen i dag er å hvertfall få kjøpt et eller annet. Ønsker meg en sånn strutsefjær jakke fra Meotine, så mye mulig en slik skjønnhet blir med hjem i kofferten.

Vi snakkes når jeg er hjemme igjen dere, nyt søndagen!

Klare for å utforske Køben!

Holaaa!

I går hadde vi helt seriøst tidenes lateste dag. Formen var redusert etter nyttårsaftens festligheter, og hele byen var stengt fordi det var 1. nyttårsdag. Da har man jo egentlig ikke så mange andre valg enn å bare ligge på hotelrommet? Vi kom oss hvertfall ut en liten tur for å få i oss noe mat, men det var liksom det. Derfor er jeg veldig gira i dag, for nå skal jeg endelig få sett litt av denne fine byen vi er i! Planen i dag er egentlig bare å gå litt rundt å titte, kanskje shoppe litt og sikkert sette oss på en eller annen koselig cafè. I kveld har vi planer om å spise middag på Sticks 'n sushi, som skal være Købens beste sushiresturant. Høres ut som en perfekt middag for meg, haha :-) 

Blir helt gal av å vite at jeg er i København, og enda ikke liksom har fått orientert meg noe og fått inn inntrykk av byen. Jeg har nemlig ikke vært her siden jeg var veldig liten (noe jeg ikke husker), så jeg er veldig spent på denne byen. Nå er jeg klar for å sjekke ut hva Køben har å tilby! ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Et par bilder fra den korte turen over til pizzerian på andre siden av gaten, haha. Tar med kamera i dag, så skal jeg få vist dere litt av dagen vår i kveld ♥ Håper dere har det fint, og har kommet godt i gang med det nye året! :-)

The last snapshots

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Da var det på tide å dra hjem! Må innrømme at det gjør litt vondt å forlate det her for å komme hjem til vinter i Norge.. Men denne uken har virkelig gjort godt for både kropp og sjel. Nå gleder jeg meg til noen late juledager med familien, før det bærer av gårde for langhelg i Køben og nyttårsfeiring! YEY ♥ Snakkes i Norge, snupper :-)

En liten hjerteknuser

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ååå, se på denne nydelige lille katteungen! Den bor i en trapp rett ved hotellet vårt, og får heldigvis mat og kos av forbipasserende daglig. Vi koste med den en times tid i stad, den både lekte og sov på fanget vårt. Jeg er helt forelsket i denne lille bebisen, den er bare SÅ vakker og sjarmerende. Skulle så ønske jeg kunne tatt den med meg hjem... ♥

Det par rescue sentere her nede, som består av godhjertede mennesker som redder dyr i nød daglig. Men desverre er det ofte slik at hundene og kattene ikke har så god tid på seg til å få et hjem, fordi de ikke har penger eller plass til å ha dem der for lenge. Vi møtte en dame som sa at hver katt på et bestemt rescue senter her nede får 21 dager på seg der, og hvis ingen tar den, blir den avlivet. Jeg får vondt i hjertet av tanken på at friske, livsglade og unge dyr unødvendig må avlives, bare fordi de ikke får et hjem i tide..  

Vel, det jeg egentlig vil frem til med dette: Det er FULLT mulig å adoptere en hund/katt fra Gran Canaria, og så få den sendt med fly til Norge. Dette gjør disse rescue senterene stadig vekk. Om noen av dere kunne tenkt dere å redde en hjemløs søtnos med en vond fortid, så kan dere feks se på DENNE facebook siden (Pet Pals GC Norge). Den drives av norske, så det er veldig enkelt og greit. Her kan dere se mange av dyrene som trenger et hjem :-) Ellers kan dere se på Pet pals GC hvor de skriver på engelsk, HER. Tenk hvor fantastisk det ville vært å adoptere et dyr som virkelig trenger det og fortjener det. Det er også mulig å donere penger, for å hjelpe dem til å få råd til alle vetrinærutgifter og kostnader.. Rescue sentrene drives jo tross alt av frivillige, så de har naturligvis ikke evig med ressurser. Pay-pal'en deres er petpalsgc@gmail.com :-)

RUST

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Topp og skjørt fra Misguided // Klokke fra Skagen Denmark

Haha, jeg tror gud (eller netcom) hørte mine bønner i går. Jeg har nemlig hatt dekning og mobilnett i hele dag, yeeey :-) Altså er ikke bloggingen noe problem lenger, så digg! Nå skal vi på La aquarella å spise middag, som regnes som den beste resturanten på hele Gran Canaria. Indrefilleet med trøffelsaus venter på meg der, NAM. Vi snakkes mer i morgen, da skal jeg få tatt litt beach bilder, så dere kan få litt sommerfølelse av bloggen ♥ Love yooou!

Black n Beige

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Antrekk fra Missguided 

Holaaa! Beklager lite oppdatering, men jeg har seriøse blogg problemer her nede, haha. Ikke nok med at wifien på hotellet ikke vil funke, men jeg har helt seriøst ikke en gang dekning på mobilen. Ja, kan ikke en gang ringe noen. Dette har aldri skjedd før her nede, og det er sinnsykt irriterende. Takk Netcom ;-) ;-) Vanligvis er ikke at wifien på hotellet ikke funker noe problem, for da deler jeg bare mobilnettet med maccen. Men når ikke en gang det eksisterer, nei da blir det vanskelig å være blogger på tur! Heldigvis er det jo et par resturanter rundt om kring her med internett, så da får jeg heller lage flere innlegg om gangen som kommer litt etter litt automatisk. Ellers koser vi oss masse her nede, og har virkelig vært superheldige med været hittills. Kun blå himmel og sterk sol, så det er så deilig :-D I morgen skal vi dra en tur på beach club, enten Anfi sin eller Amadores. Da blir selvfølglig kamera med, så skal jeg passe på å få knipset noen bra bilder! Vi skal også ta en tur til Meloneras veldig snart for å ha en liten shoot i ørkenen, det blir så gøy!! Spesielt nå som jeg har så bra kamera, hihi ♥

Nå skal jeg sove, men lover at det kommer mer blogging fra og med i morgen. Drøm søtt!

Endelig fremme!

Heeei mine fine!

Åh gud.. ENDELIG er jeg ferdig med norsk muntlig eksamen. Jeg fikk en 4ér, noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg skulle gjøre rede for den litterære perioden fra 1870-1890 og anaylsere sentrale verk + trekke inn viktige personer. I del 2 (der du ikke får noen forberedelser) skulle jeg snakke om modernismen og tradisjonalismen. Haha, skikkelig kjedelige greier med andre ord. Jeg er SÅ glad for at jeg er ferdig og for at det gikk såpass bra, jeg var nemlig nervøs for at jeg skulle stryke- det er jo tidenes pensum over 2 år som jeg lærte meg på kun 2 uker med intensiv lesing, hehe. 

Vel, uansett. Nå er det nok eksamensnakk, for jeg er nemlig fremme på Gran Canaria :-D Vi dro hjemmefra i 4-tiden i natt, og var fremme på hotellet 11 timer senere. Jeg la meg aldri til å sove før vi reiste, noe som gjorde at jeg var så heldig å fikk sove hele flyturen. Digg! Det var helt ubeskrivelig herlig å komme ned til varmen igjen, jeg gleder meg så mye til den kommende uken her nede. I morgen tidlig går turen rett til Anfi beach, og det kribler i kroppen bare av tanken. Wii ♥

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Topp HER (adlink) // Shorts fra Hollister

Nå tar vi turen til Taj Palace, verdens beste indiske resturant! Den resturanten er faktisk noe av det jeg har gledet meg mest til ved denne ferien, haha. Himmelsk mat :-) Ellers må dere som ikke allerede har gjort det gjerne legge meg til på snap, så får dere med dere mye av det som ikke kommer på bloggen fra ferien. Andriss heter jeg der! Snakkes snart igjen, dere ♥

Få opptil 10.000 kr rabatt på språkkus med EF

// Innlegg i samarbeid med EF 

Som dere vet, så er jeg så heldig at jeg drar på språkkurs til SYDNEY med EF 22 januar-7 februar. Dagene flyr, og nå er det snart bare en måned til vi drar! Gud, så gøy det skal bli å ta dere med dit.. Hvor deilig blir det vel ikke å reise fra vinter og kulde her hjemme, til full sommer og strandliv i Sydney :D Det ser ut som tidenes mest magiske sted som har alt man kunne drømme om + et veldig spennende dyreliv, så her skal det oppleves så mye som jeg bare rekker!! ♥ 

Ellers har EF språkkurs i morgen et veldig godt tilbud hvor du kan få opptil 10.000 kr rabatt hvis du sikrer deg en plass på et av deres språkkus! Dette tilbudet gjelder kun i morgen, så her er det absolutt lurt å sikre seg en plass om du drømmer om å reise ut og oppleve nye steder og kulturer. Husk at med EF språkkurs så kan du velge mellom 7 forskjellige språk og hele 40 destinasjoner (det er MYE), og de har kursoppstart hver mandag året rundt. Altså kan du reise når som helst, akkurat når det passer deg! Kanskje vi sees i Sydney? :-D 

Trykk HER for mer informasjon om hvordan du kan sikre deg din drømmereise ♥

Språkkurs i Sydney med EF!

Språkkurs i samarbeid med EF

Hei igjen!

Som jeg har nevnt for dere er jeg så heldig at jeg skal på språkkurs med EF til Sydney Australia 22 januar til 7 februar (!!!). At denne turen er booket og alt er klart, er egentlig helt surrealistisk for meg. Det høres for fantastisk ut, om dere skjønner hva jeg mener? Etter å ha gjort en del research på Sydney så må jeg si at det virker som drømmedestinasjonen. Her får du storbyferie med gode resturanter, bra uteliv, masse shopping og masse spennende å gjøre. Men ikke nok med det? Du får også strandferien hvor du får solt deg, badet, dykket og hva enn man måtte ønske. Altså slår man to fluer i en smekk ved å sette snuten mot Sydney! 

Jeg reiser som sagt med Anniken, og vi skal bo på et studenthjem som ligger supersentralt. Tar faktisk kun 10 min å gå bort til det fantastiske operahuset! Vi har et par timer med engelskundervisning hver dag, ellers har vi fri til å utforske byen og gjøre hva vi har lyst til. Jeg har lyst til å oppleve så mye jeg bare kan, og har allerede tenkt meg tre ting jeg vil gjøre.. Jeg skal i hvertfall få hilst på kengeruer (det er vel et must i Australia), jeg vil snorkle og dykke i det fantastiske vannet og selvfølgelig vil jeg hoppe fallskjerm der! Jeg er som dere vet helt obsessed i fallskjerm etter å ha gjort det 2 ganger i sør-afrika, så jeg skal jammen meg nyte Sydney fra 4000 meters høyde også. Blir nok en god del mer enn det også, er virkelig en haug av ting å se og gjøre, og på denne turen vil jeg få inn så mange nye inntrykk jeg bare kan :-DSer det ikke helt fantastisk ut? Kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, klarer nesten ikke tenke på noe annet. Har på følelsen at dette kan bli den beste ferien hittils i mitt liv! Jeg reiser som sagt på språkkurs med EF, og de har hele 40 destinasjoner og 7 forskjellige språk å velge mellom. De har oppstart hver mandag året rundt, noe som gjør det veldig lett å planlegge sin drømmereise :-) Man kan reise alt fra 2 uker til 5 mnd, og de har tilbud for både unge og voksne studenter. De aller fleste reiser alene, så om noen har veldig lyst til å reise men ikke finner noen å dra med, så møter du garantert på en haug av andre som reiser alene og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Hvis du er nyskjerrig på å dra på tur med EF, så kan du bestille gratis brosjyre hjem i posten HER. De har også en julekalender nå i desember med masse gode tilbud, så for å få med dere de kan dere like EF på facebook HER

Dette blir så altfor bra, gleder meg til å ta dere med på denne fantastiske reisen! Kanskje noen også kunne tenkt seg å dra samtidig som oss? Det hadde jo vært superhyggelig. Ellers blir jeg kjempeglad for noen Sydney tips, om noen av dere fine blogglesere har vært der ♥

LAST DAY

Litt av fine camp MoinhoTopp fra Brandy Melville // Shorts fra Tobi // Veske HER  (adlink)Vakreste Kaya ♥Bassa baben :*

Bikinitopp fra Bikbok // Underdel fra Womens Secret

Bestiss ♥♥♥

Litt bilder fra dagen hittils i dag! Måtte jo selvfølgelig få siste tan'en på plass, så da tok vi turen til et offentlig svømmebasseng. Ligger bare 2 min unna campen, og er superdeilig :-) I dag er siste dagen, og den skal jeg prøve å nyte hvert eneste sekund av. Tanken på at jeg skal hjem er grusom, men sånn er det bare! I kveld er det middag og beachparty med to andre camper, og skal vist være ca 150 mennesker som deltar. Tror det skal bli morro! Flyet mitt går desverre tidlig i morgen, noe som gjør at jeg blir hentet på campen allerede 6 på morningen... Vet det egentlig er en dårlig idè, men vurderer å ikke legge meg men heller feste helt frem til jeg må til flyplassen.. Haha! Vi får se hva jeg gjør. Nå skal jeg hoppe i dusjen, pakke alle tingene og gjøre meg klar for en fantastisk kveld/natt :-)

Besøk på vingård

// Sponset opphold

Hei mine fine!

Dagene går virkelig så fort her på surfecamp med Lapoint, vi gjør virkelig noe hele tiden. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker denne ferien, både jeg og Fanny er helt frelst. Nå er det avtalt at surfetur skal bli en årlig tradisjon, haha! Som dere kanskje husker at jeg har nevnt, så bor jeg nå på camp Moinho, som er en annen camp enn den jeg bodde på sist gang. Jeg må virkelig si at jeg foretrekker denne campen, for vi har tidenes beliggenhet! Tar 5 min å gå ned til byen og stranden, altså kan man styre mye på egenhånd før/etter surfingen. På den andre campen (Lizandro) bodde vi mye lenger unna, så da ble det til at vi var mest der. Ellers er Ericeira helt seriøst verdens koseligste, lille fiskeby ♥ Det er så vakkert og gammeldags her, + at alle menneskene som er her bare er så chille, surfer og alle kjenner alle. Virker som et helt fantastisk sted å bo!

I går var vi besøkte vi en utrolig flott vingård, noe som var superinteressant. Da fikk vi smakt på mange forskjellige viner, sett hvordan de lager vinen osv. Vingården var utrolig herskaplig og vakker, med masse fine blomster og hvite duer som har slått seg ned der :-) Her er litt bilder:


Anniken

Fanny
Kaya

Genser HER // Shorts Zara (adlinks)

 Vakkert eller hva?! Nå skal vi straks ned til stranden for å ha en liten photoshoot ved klippene :-) Vi snakkes snart♥

Vel fremme i vakre Ericeira

Heiii!

Vi var fremme på campen i 9-tiden i går kveld, og til vår store overraskelse var det faktisk kun en person der. Alle var visst ute å spiste, og så skulle de ut! Spontane som vi er tok vi en rask quickfix og kom oss til utestedet hvor alle de andre var :-) Ble en hyggelig kveld/natt hvor vi ble litt bedre kjent med de vil skal tilbringe uken her nede med. I dag stod vi opp kl 8.00 for å rekke frokost, noe som betydde at vi kun fikk 4 timer søvn..(!!!) Ganske hangover og slitne dro vi tur på stranden for å sole oss i noen timer, før det var klart for surfing. Jeg var faktisk alt annet enn gira på å surfe i dag, men fy søren så UTROLIG gøy det var. Hadde nesten glemt hvor fantastisk herlig det er! Trodde jeg skulle være skikkelig dårlig siden det er over 1 år siden sist, men neida- på 2 forsøk klarte jeg å stå på brettet og det klarte jeg også resten av surfingen. Ble superstolt og glad, haha :-) Fanny var også superflink og veldig overrasket over hvor fantastisk deilig det er å surfe ♥♥♥

Se så fint det er her! Kan faktisk nesten ikke beskrive hvor vakkert Ericeira er. Må rett og slett bare oppleves ♥

T-skjorte fra H&M // Shorts fra Levis // Veske HER // Solbriller HER (adlinks)

Vi snakkes mer i morgen kjære dere! Håper dere har det fint :-) 

Portugal next!!!Topp fra Topshop // Bukse fra Zara // Veske LV // Koffert Morris

Nå er jeg på flyplassen, og skal straks fly til Portugal! Skal som dere vet på surfecamp med Lapoint, og jeg gleder meg sååå masse. Ellers har det vært mye stress med reisen siden Julia plutselig ikke kunne dra alikevell, noe jeg fikk vite 2 dager før avreise. Derfor har jeg stresset skikkelig for å prøve å få med meg en, og gjett hva? Av alle personer ble det verdens beste BASSA (Fanny A) ♥♥ Jeg er så utrolig glad for at hun blir med og at vi endelig får en bassetur igjen. Over 2 år siden sist nå, så det var virkelig på tide! Tror vi to kommer til å få en helt perfekt uke sammen i Portugal :-) Vi snakkes derifra babes, da blir det masse blogging!!

Gibraltar

Hei babes!

Sen blogging igjen fra meg.. Var så sliten da jeg kom hjem at jeg så vidt orket å løfte en finger, haha. I dag tok vi som sagt turen til Gibraltar, og mange av dere har sikkert sett litt bilder fra i dag allerede på snapchat (andriss heter jeg der). Jeg er virkelig SÅ glad for at vi dro, for vi har mest sansynlig hatt feriens beste dag i dag. Vi dro på en guidet tour hvor vi fikk vært i grotter, stått på toppen av Gibraltar med den sykeste utsikten og hilst på en haug av nusselige, ville apekatter. Ble også en god lunch og litt shopping etter sightseeing'en :-) Anbefaler virkelig alle som skal til Marbella å ta en dagstur til Gibraltar og gjøre det samme som oss- var en superfin opplevelse! Her er litt bilder fra i dag:

Åååhh.. Smelt! Se så fantastisk søt denne lille apebabyen var ♥♥ 

Sjekk den utsikten a! Ble nesten litt skjelven av å stå der oppe, men synet var jo helt ah-mazing :-)Bestiss ♥ 

Nå skal jeg se litt The Black list før jeg legger meg. I morgen er vår siste dag her nede, noe som egentlig er helt greit! Har jo vært mye borte nå, så gleder meg til å få vært hjemme i drøye to uker før det er klart for Portugal  :-) Sov godt, vi snakkes i morgen søtiser. 

 

TARIFATopp fra Brandy Melville // Shorts fra Hollister

Noen bilder fra da vi var i Tarifa i går! En helt fantastisk by med nydelige strender. og det perfekte sted for vannsporter som surfing og kiting. Stranden minte meg litt om Ericeira i Portugal, så nå gleder jeg meg enda mer til surfecamp! Vinneren av konkurransen med Lapoint er forresten kåret, og dere kan sjekke om dere vant HER. Ellers tok vi mange fler bilder i går, men tenkte jeg skal legge ut de senere :-) I dag har vi vært på Ocean Club, hvor det var full fest, haha. Vil si jeg foretrekker Ocean Club på de litt roligere dagene, for det var virkelig stappfult med mennesker der! Litt slitsomt, egentlig.. Resten av dagen skal vi bli hjemme og kose oss med hjemmelaget middag og The Blacklist i sengen. DIGG ♥♥

La Canada

Topp fra Brandy Melville // Shorts fra Zara // Veske fra Balenciaga // Smykke HER // Klokke fra Skagen Denmark // Ring fra Rikke Harsheim

I dag tok vi turen til La Canada og koste oss der i et par timer med shopping. Var salg overalt der! Fikk kjøpt litt gaver og endel til meg selv. Kanskje dere har lyst til å se hva jeg kjøpte? Isåfall kan jeg legge det ut i morgen :-) I dag skal vi lage hjemmelaget pizza og kaanskje det blir en tur ut.. Spørs litt, for vi skal til Tarifa i morgen tidlig. Noen av dere som har vært der? Skal visst være veldig fint, så jeg gleder meg!! ♥

Dag 1 i Marbella

Heihei!

Reisen ble lenger enn forventet siden vi måtte vente over to timer med å fly pga uvær i Europa. Skikkelig kjedelig, for da landet vi ikke i Malaga før klokken 3 på natten. I dag har vi både fått solt oss, spist verdens beste gambas pil pil og shoppet :-) Det er helt drøyt varmt her nede nå, faktisk ubehagelig varmt. Komboen av all varmen og en slitsom natt gjør at jeg er helt død nå, haha. Vi hadde egentlig tenkt oss en tur ut, men må innrømme at å ligge under dynen og se på The Blacklist her hjemme frister mer. Alle burde sjekke ut den serien forresten, superspennende! Her er litt bilder fra i dag:Beste lunchen ♥

Topp fra Brandy Melville // Solbriller fra Céline

Snakkes mer i morgen, girls!! ♥

SISTE DAGEN I PARADIS

Noen bilder fra i dag! Vi tok som sagt turen til Ocean Club igjen og fikk sikret oss den siste brunfargen før vi setter snuten mot Norge. Flyet går 06.55 i morgen tidlig, så vi må dra fra hotellet i 4-tiden i natt. Ganske kjip flytid, for det er litt vanskelig å vite om man bare skal droppe å legge seg eller sove et par timer. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å sitte oppe, så får jeg heller sove litt på flyet :-) Nå skal vi ut å spise, og så ta noen øl før vi skal tilbake på hotellet for å pakke ferdig. Så trist å dra herfra, kunne gjerne blitt her resten av sommeren for min del, haha ♥♥ Håper dere har det fint og koser dere, kjære lesere :-) Vi snakkes fra Oslo i morgen!

OCEAN CLUB

SissyBabes :*Haha, 8 biter tempura maki for 300 kr.. Kanskje ikke heelt verdt det!

Bikini HER (adlink)

Her er fler bilder fra Ocean club! Jeg må nesten si at det er den fineste beachcluben jeg noensinne har vært på. Plaza beach er superdigg det og, men Ocean club er virkelig helt amazing. Det ligger i Puerto Banus, man går bare forbi plaza beach og rundt 3 min videre bortover stranden. Et stort minus er at det virkelig er svindyrt der! Den billigste solsengen koster 125 euro, så det sier vel sitt. Men alikevell så er det en opplvelse i seg selv å være der, Ocean club er rett og slett himmel på jord :-) Så ja, hvis lommeboken tillater det så anbefaler jeg alle som skal til Marbella i sommer å ta en tur dit! Fantastiske solsenger, deilig basseng, masse mennesker, bra musikk og skikkelig stemning. Tror vi tar turen tilbake i morgen, for det skal være skyfri himmel og vi må jo nyte den siste dagen til det fulle ♥ Vi snakkes mer i morgen dere, sov godt!

KIMONOKimono fra Berskha // Bikini HER (adlink)

Elsker den nye bikinien min fra Nelly! Passer superfint til brun hud og flashtattoos, som jeg brukte i går :-) Vi var på Ocean club og der var det helt fantastisk digg (og sinnsykt dyrt). Fler bilder fra Ocean club kommer i kveld! Ellers er i dag nest siste dagen her nede.. Litt trist men samtidig skal det bli godt å komme hjem, spesielt til verdens beste Mollybebi. På søndag (21.juni) skal forresten jeg, Sophie Elise, Stine Steen og Komikerfrue ha klessalg! Denne gangen skal vi ikke ha det hos Hendrix Hair, men i et lokale som ligger i kongensgate 12. Jeg har haugevis med klær som skal selges til en billig penge, og det vet jeg at de andre jentene også har. Vi åpner dørene kl 11 og jeg håper dere har lyst til å komme! Kommer til å skrive et innlegg med mer info senere + litt bilder av hva jeg kommer til å selge. Vi snakkes snart, babes ♥

Night out

Topp fra Tobi // Skjørt fra Bikbok // Klokke fra Skagen Denmark

Hei babes! I går kveld ble det en tur ut, og over her ser dere kveldens antrekk. Skjørtet er virkelig såå fint, sitter perfekt på kroppen og kostet ikke mer enn 299 kr! Elsker når jeg finner slike skatter. Jeg kjøpte det vel for noen uker siden, men kanskje det fortsatt selges? Vet det finnes i flere farger og jeg kunne tenkt meg å ha alle- haha. Ellers var det sykt gøy i går! Vi var først på News Café og senere tok vi turen til Pangea. Begge disse utestedene anbefales på det sterkeste om noen av dere skal hit i sommer! Begge holder til nede ved havnen :-) I dag skal vi ta det rolig, og straks tar vi turen til La Canada for å shoppe litt. Senere i kveld skal vi spise indisk ved havnen og så skal vi kose oss med president og boms til vi tar kvelden, haha. Deilig!! Koser meg så masse her nede, skikkelig glad for at vi booket denne turen. Nå krysser jeg fingerne for at jeg finner masse fint på La Canada, så skal jeg legge ut innkjøpsbilder til dere i morgen. GOD HELG ♥

Første dag i MarbzBikini HER (adlink)

Holaa fra Spania! Vi kom vel frem til hotellet i 2-tiden i natt, og i dag tidlig tok vi naturligvis turen til stranden. Det ble beachcluben på Plaza beach, hvor jeg har vært mange ganger tidligere. Anbefaler å dra dit på det sterkeste, selvom det svir litt i lommeboken :-) Vi var ikke så heldige med været og vurderte å dra hjem nesten med en gang etter vi kom, men heldigvis holdt vi oss tolmodige og det lønte seg. Var faktisk skikkelig kaldt, ikke noe sol og helt syyk vind! Vi lå og frøs under håndklene våre, haha. Men solen kom fram rundt 14.00, så da koste vi oss der til 18-tiden. Nå skal vi hoppe i dusjen, fikse oss og så er det ut for å teste ut utelivet her. Morroo ♥ Vi snakkes senere! 

LAST DAY IN NYC

Lokal tid i New York: 02.09

Et lite bildedryss fra onsdagen ♥ Herregud, Shake shack hadde seriøst verdens beste bugere! Dit må dere virkelig dra om dere skal til New York. Det var laang kø for å komme inn, noe som er ganske uvanlig i og med at det bare er en "sjappe" som feks Maccern. Sier kanskje litt om hvor digg mat det var der? Haha. Vi spiste tidenes kaloribombe med dobbel burger, pomfri med ostesaus og sjokoladeshake til frokost... American style! Ellers kjøpte vi musikalbiletter til Lion King som vi så i dag, som var helt fantastisk bra. Er det noe jeg elsker så er det musikaler, tror jeg faktisk kunne dratt på det hver dag om det hadde gått ann. Jeg hadde sett Lion King fra før i London for 5 år siden, men jeg husket ingenting, så det var like gøy å se den igjen :-) Ellers fikk vi også besøkt Top of the rock på kvelden, som naturligvis var en helt magisk opplevelse!

I morgen, eller ja, i dag for dere (fredag) drar vi hjem, men heldigvis går ikke flyet før 22.30, så vi får nesten hele dagen i morgen også. Hadde egentlig tenkt til å kjøpe meg en ny veske i morgen, men etter å ha sjekket ut litt priser i dag fant jeg ut at det ikke lønner seg. Dollaren er jo skyhøy nå (en dollar ligger på 8,1 kr), så derfor blir det ekstra dyrt å handle. Så at en Céline luggage som jeg har koster 30.000 kr her nå, og det er jo helt drøøyt.. Jeg tror jeg betalte 16.000 kr for min i London, så det sier vel litt. En Chanel Jumbo flap kostet 50.000 kr, haha. Guri. Nei, når veskene er så dyre fra før skjer det ikke at jeg betaler masse mer enn jeg egentlig må, bare for å få med meg en skatt hjem. Får heller vente til jeg drar et annet sted og prisene er bedre :-D Litt random informasjon, men da vet hvertfall dere som skal til NY i nærmeste fremtid at det shoppingen er superdyr nå! Det gjelder ikke bare merkevarer, men også kjedebutikker.. Spesielt Topshop er dødsdyrt her. Okei, nok skravling, nå må jeg legge meg.. Vi snakkes senere ♥

Latest snapshots

Noen bilder fra både snapchat og kamerarullen de siste dagene! Jeg er egentlig ikke en veldig ivrig snapper, men her i NY har jeg tatt litt av, haha. Mystorien min var på over 100 sekunder tidligere i dag... lol. Har aldri hatt et slikt type innlegg før, men tenkte det kanskje var morsomt å få sett litt av det som ikke kommer på bloggen :-) Si gjerne i fra om dere likte det! I dag er vår siste hele dag er i New York, så den må jo selvfølgelig nytes til det fulleste. Nå på dagen blir det vel shopping og litt annet, og til kvelden har vi booket bord på Buddakan og så er det Lion King på Broadway. Blir nok muligens også en siste tur ut på byen! Flyet vårt går heldigvis ikke før sent på fredag, så vi har så og si hele dagen da også. Kommer til å savne New York, men heldigvis er det mest sansynlig ikke så lenge til neste reise igjen.. Planen er Gran Canaria i påskeferien med kjæresten, så krysser fingerne for at det skjer! Er altfor lenge siden jeg har vært der nå, så jeg kjenner et stooort savn ♥ Vi snakkes etterpå, da kommer et innlegg om gårsdagen :-)

 

Brooklyn Bridge

Lokal tid i New York: 15.30Jakke og skjerf fra Day Birger Mikkelsen // Bukse fra Topshop // Vekse fra Céline // Sko fra Chanel

Noen bilder fra mandagen, da vi dro til Brooklyn Bridge! Herregud så vakkert det var, er skikkelig glad for at vi dro. Anbefaler alle å gjøre det samme om dere skal til Nyc :-) I dag skal vi være mer turister, og planen er å besøke Top of the rock, minnesmerke fra 9/11 og se frihetsgudinnen på nært hold. Vi tenkte også å dra på musikal i kveld, og da lurte jeg på om noen av dere vet hvor man får kjøpt biletter billigst? På hotellet sa de at musikalene kostet mellom 1500-2500 kr og jeg synes det var sykt dyrt. Vi betaler jo selvfølgelig det vi må, men vil jo selvfølgelig slippe billigst unna, haha. Ellers går shoppingen skikkelig dårlig her, jeg har faktisk ikke kjøpt noe siden lørdag! Og da kjøpte jeg en topp, to bukser og et par sko. Så det er altså det eneste jeg har funnet i denne gigantiske byen full av shopping... Skjønner ikke om det er jeg som helt har mistet shoppinggløden eller om butikkene faktisk ikke har noe i min smak nå. Såå rart! Håper virkelig jeg klarer å få med meg litt mer hjem, haha. Vi snakkes senere babes!! ♥

 

THE BUTCHERS DAUGHTER

Lokal tid i New York: 21.36Noen bilder fra lunchen vår på The butchers daughter i dag! Dro dit etter tips fra dere, og må si det var absolutt var et sted for meg :-) Trodde jo først det var et skikkelig kjøttsted med tanke på navnet, men neida- denne cafeen var faktisk 100% vegetarisk. Stappfult med alt fra sunne salater, sandwicher, juicer og smoothier. Trengte virkelig noe sunt nå, i og med at det for det meste har gått i Dunkin Dougnuts og Maccern her borte, haha. Man føler seg jo så ekkel når man bare spiser dritt, så jeg tror magen min ble veldig glad for denne lunchen! Ble smashed avocado toast + en juice stappfull med masse bra grønnsaker. Ellers ble det shopping i dag + at vi gikk over Brooklyn Brigde, det var såå vakkert! Kjempeglad for at vi gjorde det. Kommer bilder av det senere, for nå har jeg dårlig tid. I kveld er det ut igjen, og nå har jeg 25 minutter på å fikse meg før jeg må løpe. Krysser fingerne for at det blir morsomt :-D

New York dag 1

Lokal tid i New York: 14.25Madicken, Henriette og Frida! Frida er en veninne av meg som jeg ble kjent med i Sør-Afrika, som nå bor i New York. Hun var superskjønn og viste oss litt rundt første dagen ♥Herreguud, på Topshop så fikk vi noe som het personal shopper, og da fikk vi DEN servicen! Bare sjekk ut prøverommet vi fikk til å prøve klærne i, haha.. I tilegg fikk vi sjokolade, drikke og en dame som hentet alt vi ville for oss. Var vel i prøverommet en times tid, prøvde klær og koste oss. Skikkelig kul opplevelse :-)

Top of the rock! ♥

See så vakkert det er her! Skikkelig New York følelse av dette bildet :-)

Beste M!  

Dette var noen bilder fra i går, som vår dag 1 i New York. Som jeg skrev litt over her møtte vi Frida som tok oss med til shoppingen i 5th avenue og litt annet, noe som var skikkelig deilig. Vi har jo aldri vært her før, og det er jo en gigantisk by, så da var det superfint med en som kan vise deg litt rundt! Vi tittet rundt i forskjellige butikker, og alle fikk med seg et par godbiter hjem. Det eneste som er sykt dumt er at dollaren er skyhøy nå, altså 1 dollar er såvidt under 8 kr! Det er jo helt drøyt.. Den har jo alltid ligget på sånn kanskje 5,5- så nå er jo shoppingen mye dyrere for oss pga kursen. Det er jo litt kjipt, men dere kjenner vel meg, blir nok masse shopping uansett! Skal vise dere innkjøpene mine senere i dag :-) Ellers er New York helt fantastisk! Er nesten helt uvirkelig at jeg faktisk er her, tror egentlig ikke det har gått helt opp for meg enda, haha. Etter shoppingen i går dro vi hjem for å fikse oss, før vi dro videre til Bjørn Erik på vors. Var såå gøy å møte bestissen her i New York! Etter vorset dro vi ut på et sted som heter Marquee, som skal være et av de beste utestedene i New York. Der hadde vi bord og gratis drikke hele kvelden, så det ble en skikkelig morsom kveld (natt), hehe :-) Nå er vi klare for å se mer av New York, og i dag tenkte vi å ta turen til Soho! Snakkes snart, søtiser ♥

 

FREMME I NEW YORK

Lokal tid i New York: 10.49

Hei!

Nå er det en liten stund siden sist jeg blogget, så var virkelig deilig å endelig oppdatere dere. Har hatt noen stressende siste dager med masse å fikse til NY, og i går var dagen hvor vi dro! Vi fløy med Norwegian, så vi var litt småstresset over at flyet skulle bli innstilt pga streiken, men heldigvis ble det ikke det. Dessuten så var ikke flyet forsinket heller, har jo både lest mye om og opplved at det bare er surr med Norwegian sine dreamlinere, så det gjorde meg superglad! Vi var fremme på hotellet midt på natten norsk tid, bestillte roomservice og leide taken 3. Jeg fikk vel med meg ca en halvtime av filmen før jeg lå og sov, var jo helt døøød etter reisen. Vi hadde egentlig tenkt til å dra ut med en gang vi kom frem, men vi innså at formen kanskje ikke var helt der, og at det var bedre å være uthvilt til i dag. Så i dag våknet alle av seg selv kl 7.00, og etter 3 timer med deilig morgenkos er vi klare for å sjekke ut byen! Her ligger vi 6 timer bak dere, så klokken er snart 11. Vi bor tydeligvis midt i 5th avenue, som skal være en veldig bra shopping gate, så vi gleder oss :-) Blir kjempegøy å endelig få sett New York, vi dro jo rett til hotellet og har ikke sett noe enda, så jeg er såå spent! Babesa mine ♥ Vi snakkes snart! Kameraet er med i vesken og jeg skal få tatt maaaasse bilder :-D

 

Bildedryss: Koh Phi Phi

Lokal tid i Thailand: 02.33

Hahaha.. Nei frøken Badendyck klarte ikke å gå fra disse nusselige løshundene uten å gi dem litt kylling til lunsj! Jeg får så vondt av løshunder, for hunder er verdens mest fantastiske dyr og jeg synes hver og en på denne jordkloden fortjener det beste livet de kan få. Fikk så lyst til å redde alle sammen og ta de med hjem ♥

Klare for en times speedboat tur til Phi Phi! Lite visste vi hvor gjennomvåte vi kom til å være da turen endelig var over.. Haha. Seee så fint vann! Thailand har virkelig det sykeste vannet. Og på bildet over ser dere en 500 meter lang grotte :-)

Maya Bay, kjent fra filmen "The Beach" med Leonardo Dicaprio.Stoppet innom for å slenge litt bananer til de ville apene! Masse aper over alt i Thailand. Illusjonen min om at aper var noen nusselige og snille dyr man kunne klappe ble knust i tusen biter forrige Thailandtur da vi stoppet innom monkey beach. Disse apene er ONDE hahaha.. De er kjempesinte og hvis du har en banan i hånden freser den til deg og løper etter deg, helt til du har kastet den fra deg. Ble ikke noe apekos på meg, nei.. Menmen, så er de jo ville dyr da så det er vel egentlig forståelig. Veldig kule skapninger er de da!

Siste stopp: Bamboo Island. Var ganske OK der som dere ser på bildene over, hoho.. Her ble det 2 timers avslappning før det bar hjemover. Turen totalt fra vi dro til vi var hjemme tok 12 timer, så jeg kan si jeg er passe sliten akkurat nå. Vi fikk også skvist inn 40 minutters snorkling på dypet ved et korallrev, og det var litt av en opplvelelse. Så mange fantastiske fisker i all verdens farger som krydde rundt oss. Vi fikk loff vi kunne mate de med, og de spiste fra hånden min- det var gøy! Innrømmer at jeg tittet bak meg etter hai sånn ca hvert 10 sekund, for jeg har tidenes haiskrekk. At jeg i det heletatt svømte rundt i en halvtimes tid midt på havet i Thailand gir jeg meg selv en klapp på skulderen for :-) Synes havet er så utrolig spennende, det er på en måte en helt ny verden der. Jeg scubadivet jo i Kypros for et par år siden på 10 meters dyp, og det var helt sinnsykt. Kunne virkelig tenkt meg dykkelappen!! Er så mye fantastisk å se og oppleve ute i verden.. Er litt rart hvordan jeg ofte kunne tenkt meg å vært et sånt type "naturmenneske" som gjør masse ekstremsport og opplever verden, dropper sminken og driter i hva jeg har på meg. Jeg hadde faktisk ikke hatt noe i mot å hoppe fallskjerm hver eneste dag til jeg dør, haha... Gleder meg sånn til neste gang ♥ Vi snakkes i morgen, nå er klokken altfor mye!  Sov godt når den tid kommer for dere :-)

En dag med bare morro!

Lokal tid i Thailand: 18.36

Åhhhh.. Ettermiddagen i dag gikk til 3 timers ziplining, og gud så gøy det var! Og ikke minst varmt, slitsomt og skummelt.. Haha. Hadde faktisk ikke trodd det skulle være så fysisk utmattende som det var, med masse gåing i oppoverbakker i jungelen. Sier meg fornøyd med dagens litt annerledes treningsøkt :-) Det var hele 25 taubaner, 3 hengebroer + 2 frie fall med tau rett ned 20 og 40 meter. Hjertet og adrenalinet var i hundre heletiden, og vi var skikkelig slitne da vi var ferdige. Ble helt sjokkert over at dette liksom var for folk fra 4-80 år, det var jo nesten for skummelt for meg, haha.. Tror mamma og pappa er glade for at de ikke ble med, for det var ikke barnemat for å si det sånn. Men det var absolutt en super opplevelse og kjempegøy, så det anbefales til alle som får mulighet til å gjøre det en gang ♥ Nå er jeg ganske død, og kommer meg forhåpentligvis tidlig til sengs. Klokken 07.00 i morgen tidlig er det klart for avreise til Phi-Phi øyene, hvor jeg feiret bursdagen min for et år siden med kjæresten. Det er sååå vakkert der, så jeg gleder meg skikkelig til å komme tilbake! 

Noen som har prøvd ziplining? Hva synes dere?

UPDATE

Lokal tid i Thailand: 23.35

Topp fra Tobi // Shorts fra Runwaydreamz // Ring fra Ysl

Hei dere! Har visst tatt meg litt fri fra bloggen jeg, haha. Til tross for at jeg er helt falleferdig nå, så hadde jeg ikke samvittighet til å la det gå enda en dag uten oppdatering. Vi har det helt fantastisk her nede, og i dag tok vi longtail til en helt sinnsykt fin strand som het Freedom beach. Livet nytes til det fulleste, og det at vi skal hjem om 6 dager til kalde Norge vil jeg helst ikke tenke på engang.. Kunne lett blitt her en mnd til! Nå skal jeg straks sove, men før det så må jeg bare få med meg hva som skjer i Paris. Har fulgt med hyppig det siste døgnet, og spesielt nå de siste timene. Siste nytt er jo at terroristbrødrene nå er blitt drept, men mer enn det får vi ikke vite enda. Synes det som har hendt er helt grusomt og trist, jeg føler virkelig med Frankrike i disse dagene.. :-( Ellers må alle huske at de aller, aller fleste muslimer synes dette er en forferdelig hendelse som de ikke støtter, akkurat som resten av oss. Og terroristene som gjorde dette er ikke vanlige muslimer- de er ekstremister, akkurat som IS. Det er så utrolig viktig å ikke dra alle under en kam ♥ Klem til dere, så snakkes vi mer i morgen!

YESTERDAY

Lokal tid i Thailand: 15.09

Topp fra Tobi // Shorts fra Runway dreamz // Clutch fra Miss Selfridge

Her har dere noen bilder fra i går! Skulle egentlig legge de ut i går kveld, men i det jeg begynte å blogge så klarte jeg ikke holde øynene åpne engang- haha.. Så da ble det drømmeland istedet :-) I dag er det overskyet her som i går, bare at i dag var det null solglimt. Er så kjipt med dårlig vær når man er i THAILAND. Er faktisk ikke spådd sol før mandag, men krysser alle fingre for at det er feil. Til tross for null sol, lå jeg uansett ute noen timer og leste bok. Det er jo så varmt og godt her, så det er deilig å ligge ute uansett. Hva vi skal i dag vet jeg ikke enda, men muligens blir det vel litt shopping. Ellers var det hyggelig å høre at dere likte videobloggen, skal prøve å få til hvertfall en til før vi drar hjem ♥ Snakkes etterpå!

Phuket dag 2

Lokal tid i Thailand: 19.34

Hei dere!

Ah.. I dag er jeg SÅ trøtt. Dumme meg lå å spillte jellysplash til klokken var halv 6 på morningen, noe som resulterte i kun 3 timers søvn. Har jeg egentlig noensinne nevnt her på bloggen hvor avhengig jeg er av jellysplash? For dere som ikke vet det, så er det altså et spill på mobilen, haha. Jeg er en selverklært jellysplash mester, og er på level 360 med 3 stjerner i nesten alle leveler... Hahaha. OM jeg har brukt mye tid på jellysplash? Ja!! Tror jeg har spilt det ganske så fast i et år nå. Er på tide å bytte det ut med noe annet snart, men det er liksom det eneste spillet jeg ikke har blitt lei av. Men ja, tilbake til at jeg er trøtt. Siden det kun ble 3 timers søvn i natt, så resulterte det også i at det ble soling ved hotellbassenget i dag. Vi lå der i mange timer og de gikk heldigvis fort siden jeg har begynt på en ny bok!

Ellers fikk jeg boostet brunfargen ganske så bra i dag, så gleder meg til at jeg snart er skikkelig brun. Er noe med meg og brunfarge altså, liker litt for godt å være brun året rundt. MEN! Har faktisk glemt å fortelle dere at kroppen min ikke har sett sol siden jeg var i Afrika, altså på 2 mnd. Jeg hadde et løfte med meg selv om å ta null solarium frem til Thailand, og jeg klarte faktisk å holde det også. Følte at huden min trengte en liten pause fra sol siden jeg har reist så mye det siste året :-) Nå skal vi straks spise middag, selvom det for min del frister mest å legge meg for å sove litt... Så vidt jeg klarer å holde øynene åpne, haha. Her har dere noen bilder fra i stad:

Lunch!

Ahhh, ingenting er bedre enn pizza med smeltet ost i skorpen ♥

Riiiik! Haha neida, dette tilsvarer faktisk ikke en hundrelapp engang. Slik ser baht ut da, for dere som ikke visste det.. Det er Thailand sin valuta :-)
Brur ♥

Her har dere dagens details:Overdel fra Brandy Melville // Shorts fra Nastygal // Klokke fra MK

Vi snakkes mer i morgen, for etter middag skal jeg rett i sengs så jeg får sovet ordentlig ut. Tusen takk for alle tips på forrige innlegg forresten, dere er best!

DINNERSøskenflokken ♥ Love youNoen bilder fra middagen i stad! Det ble Hard Rock Café i kveld, med digg mat og herlig stemning. Dere må forresten huske å følge med på bloggen til søsteren min, den finner dere HER.

Ellers var det noen som lurte på hvem jeg er i Thailand med, og det er altså familien min. Første turen hvor alle sammen er med på maaange år, så dette er skikkelig koselig! I morgen er det dag 2 i Thailand, og jeg ser veldig fram til det :-) Vi har forresten tenkt til å dra på noen utflukter her nede- er det noen av dere som kan anbefale noe gøy/spennende? Har tenkt på kanotur i grottene og ziplining, men er veldig usikker. Vil jo ha noen fine opplevelser fra turen og ikke bare en brunfarge som går bort, så blir glad for tips! Nå er klokken blitt aaalt for mye, så jeg må nesten ta turen til drømmeland veldig snart... Sneiks i morgen ♥

Phuket dag 1

Lokal tid i Thailand: 18.55I dag var vår første ordentlige dag her i Phuket og vi har virkelig kost oss! Vi kom frem i går, men var så jet-laged og trøtte at vi sov i hele 8 timer så fort vi var kommet inn på rommet.. Haha. Så var det ut å spise og titte litt, og da fikk vi blant annet sett banglaroad for første gang. Herreguuud, for en crazy gate. Shemales og jenter som jokker på strippestenger over alt, full fest og en haug av mennesker. Selvfølgelig litt spesielt, men fortsatt ganske kult å se. Blir nok ut der en dag, tviler ikke på at det kan bli morro! I dag tok vi turen til en flott strand i nærheten og fikk eendelig litt sol på kroppen. Thailand er så magisk og vakkert, og er det noe jeg ikke skal gjøre her nede så er det å kun ligge ved hotellbassenget. Det er naturen og strendene her som gjør Thailand til et paradis, så nettop det må man jo utnytte så mye man kan. Ellers er hotellet dødsfint og internettet er superraskt, så jeg skal virkelig prøve så godt jeg kan å holde dere oppdatert! Nå er det snart ut og spise middag, men før det venter dusjen. Vi snakkes snart :-)

HALLOWEEN IN SOUTH AFRICAI går var det klart for Halloweenfeiring og bildene over er fra rett før vi dro! Det var Halloweenfest på en liten bar i nærheten, og til tross for at gjennomsnittlig alder kanskje var 50+, så hadde vi det fantastisk gøy. Vi er jo så mange jenter her nå, og alle kommer godt overens, så da er det hyggelig uansett hvor vi er! I dag er siste dagen her i sør-afrika, og det er skikkelig trist. Flyet går i morgen kveld, men siden det er så langt til flyplassen så kommer vi til å dra allerede i 12-13 tiden i morgen. Er virkelig ikke klar for å dra hjem i det heletatt, disse to ukene har gått ALTFOR fort. Forrige gang føltes det som at jeg hadde vært her en evighet da jeg dro, men denne gangen føles det ut som jeg akkurat kom. Har virkelig hatt det så koselig her, gjort masse gøy og blitt kjent med masse søte, nye mennesker ♥♥

Cheetah interactionHerreguuud ♥♥♥ Her om dagen dro vi for å hilse på geparder, og FOR noen fantastiske dyr! Geparder er verdens hurtigste pattedyr og de 3 største kattedyrene i Afrika, etter løve og leopard. Til tross for at de er helt sinnsykt vakre så ser de jo ganske skumle ut, så vi ble skikkelig overrasket over hvor utrolig snille og kontaktsøkende de var. Disse var jo selvfølgelig tamme, men de var jo 1000 ganger snillere enn feks de tamme løvene vi har på campen. Det ble masse kosing, og slikk på håden.. smelt! Må si det var helt fantastisk å kunne møte en Gepard, det var virkelig en stor opplevelse for meg. Disse to på bildene over var kjærester, og jeg må si at de er de søteste kjærestene jeg noensinen har sett. Bare koste og nusset på hverandre konstant, sååå in loooove, haha. Ellers var det fint å se at de hadde det utrolig fint, og et svææært område for seg selv. Om dyrene ikke har det bra så ødelegger det jo hele opplevelsen, feks når du er i en zoo. Det er jo ikke annet enn bare forferdelig vondt å se.. Så ja, det er veldig viktig at dyrene har det bra! :)

Oh, this view

Noen fler bilder fra i dag, måtte jo nesten ta oss en liten photoshoot foran DEN utsikten! Mååå tilbake før jeg drar hjem, deiligste stedet jeg noensinne har vært ♥ Bikinien min er forresten fra VS :)

DEILIGSTE DAGEN

Hei!

I dag dro vi til feriehuset til en venn av Yadie, som er det sykeste huset EVER. Var der en gang forrige gang jeg var her nede, men det var på kvelden for å ha middag og drinks. Å være her på dagtid var enda mer amazaing, for da kunne vi sole oss, bade i bassenget og nye den helt fantastiske utsikten. Huset er skikkelig typisk afrikansk, og noe helt annet enn jeg har sett før. Elsker hvor åpent det er! Er flere andre hus på eiendommen med soverom osv, det er helt drøyt. På bildene under ser dere huset med stue, kjøkken, bar + terrasse. Deiligste dagen på lenge, hadde ikke takket nei til å eie dette huset selv, for å si det sånn.. Her har dere bilder: 

Heeelt ok eller hva? Håper virkelig vi kan ta en dag til her før vi tar turen tilbake til Norge, det hadde vært sååå digg! :)

Nå har jeg blitt....

En hestejente! Haha, neida.. Men i går dro vi til en stall for å ri, og GUD så gøy det var. Hester er virkelig noen helt nydelige dyr! Red for første gang i Spania for 1 år siden, men det var ikke en så veldig god opplevelse. Jeg var livredd hele turen, vi gikk i helt elendige terreng, hesten min kranglet med alle de andre hestene og den nektet å gå + en gang ble jeg nesten kastet av. Så jeg var ikke sånn supergira på å dra å ri igjen i går, men jeg er veeeldig glad for at jeg gjorde det. Hesten jeg hadde i går var verdens snilleste og lot meg styre og bestemme 100%. Det ble en 2 timers lang tur i nydelige, afrikanske omgivelser! Vi gikk forbi en haug av dyr, som impalaer, sjiraffer og elefanter i mens vi satt på hesteryggen. Jeg gikk til og med på å både trave og gallopere, og det var sååå gøy! Tror vi alle ble litt hestefrelst etter dagen i går, fikk faktisk lyst til å prøve å ri litt hjemme i Norge også. Vi får se om det blir noe av da men, haha. En herlig dag med fantastiske hester var det hvertfall ♥Haha, kler jeg hesteryggen eller??Seee så fint det var♥

Snille, fine hesten min! ♥ Noen av dere som rir? 

BIG BABIES

Noen bilder fra i dag! De store løvene er så sinnsykt vakre, jeg kan sitte å beundre dem leeenge uten å bli lei. Ser dere hvordan Oliver (den store brune gutten) ligger og får magekos? Herreguud, ser ut som DEN store bamsen. Forholdet mitt med de store løvene blir bedre og bedre for hver dag, men jeg tror jeg uansett alltid vil ha stor respekt for dem. De er jo ikke hunder, selvom de er ganske tamme så må man alltid passe litt på. De er nemlig veldig glad i å leke-jage deg, leke-bite og "ta deg". De første dagene er dette naturligvis ganske skummelt, for det er jo SVÆRE dyr! Synes Fanny har vært veldig flink, hun ble nemlig med inn i innheiningen deres allerede første dagen. Det hadde aldri jeg turt min første dag, haha. I dag har vi egentlig bare gjort våre daglige plikter, inkuldert endel kosing med både store og små, og i kveld skal vi tenne bål på campen og det er alltid sååå koselig. Ellers blir det to utflukter til uken: Ridning, spa og møte geopard på mandag og så er det skydiving på onsdag. Guuuri... Tror vi får filmen fra forrige gang jeg hoppet når vi kommer nå, så det skal bli helt sykt gøy å se! Skal selvfølgelig få lagt det ut på bloggen når jeg kommer hjem. Vi snakkes senere dere, god helg!! :-)

HEI FRA AFRIKA

Hola babes!

Endelig har vi fått et svakt internettsignal og jeg har virkelig lengtet etter å få oppdatert dere. Nå har vi vært i Sør-afrika i 3 dager, og flyreisen gikk greit. Men det skjedde faktisk noe helt sinnsykt på flyet vårt fra Paris til Johannesburg! Rett før vi skulle ta av så hører vi i høytalerne at vi må vente litt fordi en dame ombord trenger medisinsk hjelp. Så løper det masse ambulansefolk inn, blir litt kaos blant passasjerene og det tar fryktelig lang tid uten at vi hører noe i høytalerne. Det eneste vi hørte var mennesker som snakket med hverandre på fransk, og EBOLA. Eller ja, ebola var det eneste vi skjønte da de snakket. Så da fikk vi selvfølgelig panikk og trodde at damen hadde ebola og det var derfor alle disse ambulansefolkene kom. Så etter ca 2 minutter manner jeg meg opp og spør hun ved siden av meg om damen hadde fått ebola, men så sier hun at damen hadde fått hjertestans. Det var flere ambulanser ved siden av flyet, gardinene til der damen var var lukket igjen og flere ambulansefolk som prøvde å få hjerte til å starte igjen. Etter ca 5 minutter forteller damen ved siden av oss at hun damen de hadde prøvd å redde var død. Fy faen! Det er noe av det sykeste jeg har opplevd, var virkelig utrolig ekkelt. Sier litt om hvor uforutsikbart livet er, at du aldri vet når døden plutselig kommer. Denne damen skulle til Sør-Afrika, men får hjertestans i Paris før flyet i det heletatt hadde lettet. Jeg husker jeg tenkte på familien hennes, at de sikkert enda ikke hadde fått vite at hun var død.. At en person har dødd i samme "rom" som meg bare 5-10 meter bak der jeg satt, er helt grusomt å tenke på.

Flyet ble to timer forsinket pga den traumatiske opplevelsen, og etter 11 timer flytid var vi endelig fremme i Sør-Afrika. Så var det en 3 timers lang biltur før vi var på campen. Var så gøy å kjøre forbi alle stedene jeg kjente igjen og hadde vært forrige gang! Yadie, Emilie og Linn møtte oss ved porten og det var utrolig koselig å se dem igjen. Det var helt sinnsykt rart og fantastisk på en gang å være tilbake igjen! Ikke minst utrolig gøy å kunne ta med Fanny til mitt favorittsted i hele verden. Nå er vi 15 frivillige på campen og forrige gang var vi bare 6, så det er SÅ mange her nå. Vi er kun jenter, fra 7 forskjellige land. Må si det er mye hyggeligere å være så mange, synes det er skikkelig koselig! Ellers fikk jeg jo endelig se bebissene mine igjen, og ja, den følelsen kan nesten ikke beskrives. Det var så vidt jeg klarte å holde tårene tilbake, for å se dem igjen var helt uvirkelig. Ble jo selvfølgelig utrolig glad i dem etter å ha vært sammen konstant i 2 uker, så det var helt fantastisk å kunne kose og kysse på dem igjen. Og de har blitt SÅ store! Herreguuud. De hvite løvene var jo bare små babyer da jeg var her sist, bittesmå, uten en eneste tann i munnen og skikkelig klønete.  Nå har de blitt like store, om ikke større- som Aslan (den brune lille) var da jeg var der sist og SÅ rampette. Skikkelig gøy! Ellers har det blitt født 4 nye babyer siden sist jeg var her, så nå er det hele 7 små som trasker rundt i hagen ♥♥♥ 

Lille familien, haha- så søte! Ganske sikker på at Coco (hunden) tror hun er en av løvene. 

Kjenner dere igjen bebissene? Aslan til venstre og Dakota (jenta) til høyre. 

Emilyn, en av de nye bebissene! Hun er så sinnsykt søt at det går nesten ikke ann. Den minste i flokken og det nydeligste, lille fjeset♥

Lille favoritten min♥ SE så stor hun har blitt! 

Nå er det Carrie Diaries før det er leggetid. Blir så sinnsykt fort trøtt her nede, er nok noe med den intense varmen som har kommet. Det er virkelig sommer her i Sør-Afrika med stor S! Håper vi snakkes snart mine fine lesere og at dere har det bra. Klem :-)

BYEBYE, SOUTH AFRICA

Ah.. I dag er dagen kommet hvor jeg skal reise hjem. Husker jeg syntes den første uken her gikk ekstremt sakte, men den siste uken har virkelig bare gått bort på 1-2-3. Jeg har hatt to helt fantastiske uker, som jeg aldri kommer til å glemme. Dette har vært en reise utenom noe annet jeg har opplevd, og jeg anbefaler alle å gjøre noe av det samme. Slike reiser gir så mange fler inntrykk og minner, enn bare en normal soleferie i Spania. Jeg har møtt en haug av nye mennesker, de fleste med helt annen oppvekst, kultur og tankegang enn meg selv. Det er virkelig så utrolig spennende å snakke med mennesker hvor livet deres er totalt annerledes fra mitt. De fleste jeg har møtt her nede har feks aldri vært utenfor Afrika, altså er afrikansk natur og alt som følger med, det eneste de har opplevd og er vant med. Dessuten har jeg hørt en haug av forferdelige historier, og innsett at på gården her lever vi i vår egen, lille trygge boble- i farlige Sør Afrika. De sier at i snitt er hver 4 mann i Johannesburg (hovedstaden) voldektsmann, hvor sykt er ikke det? Til og med presidenten her nede voldtok 3 jenter og slapp unna med det, fordi han er presidenten. Alt er superkorrupt og de som styrer landet koser seg virkelig med pengene de får inn. De fineste bilene, husene og en haug med penger. Veiene her nede er helt elendige, hvertfall her på landet. Det finnes faktisk ikke et eneste lys eller refleks noe sted, så alt er bare bekmørkt. Slike ting irriterer befolkningen veldig, for det er noe som virkelig burde gjøres noe med. Det er også veldig farlig å kjøre rundt her på kvelden, så derfor har de fleste med seg et våpen i bilen om de må det. Det er nemlig veldig vanlig med biler som følger etter deg, prøver å presse bilen din ut av veien, for og så rane deg og stjele bilen din. Ganske så sykt! Vi ble faktisk fulgt etter i går kveld da vi skulle hjem, men heldigvis klarte vi å kjøre fra bilen, og da kjørte vi i hele 160 km/t. Det var sinnsykt skummelt, spesielt med tanke på alle historiene jeg har hørt. Jeg skriver egentlig det her bare for å få frem at alt ikke bare er idyll i Sør-Afrika, siden jeg er altfor flink til å kun være positiv. Men ikke vær redd om noen planlegger å reise hit, jeg har følt meg veldig trygg her og sovet som en sten hver natt. 

Ellers er Sør-Afrika helt fantastisk ellers og mye mer modernisert enn jeg hadde trodd. De har faktisk til og med SPAR her, haha! Menneskene her er utrolig hyggelig, imøtekommende, høflige og veldig hjelpsomme. Det er også ekstremt billig her! En stor middag med drikke på resturant koster vel maks 50 kr. Og feks en brus eller en flaske vann koster 2kr på butikken, syyykt. Maten smaker også helt fantastisk. Det kryr av dyr som ikke finnes i Norge, og jeg tror faktisk jeg har sett nesten alt som går ann å se. Jeg har bodd i et hus med mennesker fra Sør-Afrika, Norge, Danmark og Tyskland. Jeg har trosset frykten min for insekter og sover godt om det så er 2 edderkopper og 10 andre innsekter på rommet mitt. Vi har løver i hagen og alle slags mulige dyr utenfor der igjen. Å kjøre forbi en sjiraff eller en zebra når vi skal til butikken, har nå blitt vanligere enn å kjøre forbi en ku i Norge. Jeg har fått besøkt en afrikansk skole og gitt bort leker og godteri til barn. Jeg har vært i en nasjonalpark og stått 2 meter foran et nesehorn. Jeg har fått kose, leke med og mate alt fra bebiløver til de store løvene hver eneste dag. Og jeg har hoppet fallskjerm! Lurer på om en ferie i fremtiden noengang kan slå denne.

Kommer til å savne løvene så mye.. Har jo selvfølgelig blitt veldig glad i dem på 2 uker i og med at vi er så mye sammen. Løver må være verdens vakreste dyr! Anbefaler alle å dra til Ingwe Wildlife Center om dere kunne tenkt dere det samme som meg. Yadie som eier gården er den kuleste damen noensinne og gjør alt for at vi skal ha det bra, er med oss hele tiden og kjører oss rundt på utfluktene vi vil være med på. Hun er virkelig helt fantastisk på alle måter og jeg har blitt veldig glad i henne på disse to ukene. Kommer til å savne henne, og ikke minst Linn og Emilie, som har gjort den siste uken min på campen helt perfekt ♥ Dette har vært en fantastisk tur og et minne for livet, og jeg kan garantere dere at jeg skal tilbake akkurat hit en dag. 

OMG

Hei!!

Endelig funker internett, etter å ha vært borte i 3-4 dager. Hurra! Må nesten starte med å fortelle dere hva jeg gjorde i går, jeg hoppet fallskjerm!!! Hadde aldri i verden trodd jeg skulle tørre det, men joooda. Det var helt sinnsykt skummelt da vi skulle fly opp- for det første var flyet kanskje 1 meter bredt og 3 meter langt og for det andre var det ingen dør. Så vi satt på gulvet i flyet, lenket fast til en profesjonell hver, og så rett ut på bakken laaangt under oss. Plutselig var det klart for å hoppe og da var det bare rett ut. Veninnen min var ute på 2 sekunder og så kanskje 5 sekunder etterpå var det vår tur. Jeg la meg ut med ansiktet ned mot bakken og bena under flyet, og så slapp han jeg hoppet med taket. Da var det fritt fall i ca 20-30 sekunder før vi slapp ut fallskjermen. OMG!! Det er det sykeste jeg har gjort i hele mitt liv. Fritt fall var helt crazy, vi snurret rundt og det gikk ekstremt fort. Alt var så surrealistisk at jeg faktisk ikke var redd engang. Vi hoppet fra hele 6000 meter høyde, det er HØYT. Så blåste fallskjermen opp og da ble alt mer stabilt og gikk mye saktere. HERREGUD. Alt i alt tok det vel 4-5 minutter før vi landet på bakken, men det føltes ut som 30 sekunder. Å hoppe fallskjerm er det beste jeg noensinne har opplevd og jeg fikk lyst til å gjøre det hver dag til jeg dør, haha. Var helt sinnsykt gira, glad og full av adneralin da jeg landet! Dere MÅ gjøre det om dere får muligheten, det var virkelig en helt ubeskrivelig opplevelse. Han jeg hoppet med hadde Go-pro som han filmet greia med fra start til slutt + at det var en "kameramann" som hoppet med oss. Så vi skal faktisk få det på film neste uke! Desverre er jeg i Norge da, men snille Yadie skal sende filmen til meg i posten. Gleder meg så utrolig mye til å se, allerede nå føles det nesten bare ut som en drøm. Skal selvfølgelig legge ut filmen her på bloggen også, det blir morro :)

Her har dere meg, haha!

Landing.. Gikk kjempefint og rolig, klarte faktisk å lande på bena!

Glaaade! Han jeg hoppet med hadde hoppet noe med 3000 ganger, så følte meg ganske så trygg med han :)

Hahhaa, superfornøyd Andrea! Herregud, tror jeg satt å smilte for meg selv i hele går. Beste jeg har opplevd og deffinitivt noe jeg skal gjøre igjen, så fort som mulig! I morgen skal jeg desverre hjem til Norge igjen, og det gruer jeg meg til. Har hatt det helt fantastisk her og jeg vil veeeldig gjerne dra tilbake til Ingwe Wildlife Center en annen gang. Tror det kommer til å bli veldig rart å komme hjem, for her har jeg jo hatt en fullstendig annerledes hverdag enn hva jeg er vant til. Kommer virkelig til å savne løvene, dagene, felleskapet, jentene og selvfølgelig Yadie som eier gården. Satser på at internettet holder seg så jeg kan skrive et lite avskjedsinnlegg før jeg drar i morgen, men ellers snakkes vi i Norge uansett :)

Face your fears

Heii!!

Åh, er dere KLAR over hvor irriterende det er å være blogger når man ikke får blogget? Internettet har vært så og si helt dødt de siste 3 dagene. Disse tre bildene i dette innlegget tok 7(!!!!) timer å laste opp... Jeg blir helt gal, for jeg har jo så mye jeg kan blogge om her nede og får jo ikke gjort det. Er jo forsåvidt ikke rart at internettet er så elendig, vi er jo ikke bare i Afrika, men også langt ute i ingenmannsland i Afrika, haha. I dag er det forresten 1 uke siden jeg kom til campen og jeg må si det føles ut som jeg har vært her i en evighet. Vi er står jo opp før 7 hver morgen, så dagene er veldig lange her. Det er også akkurat en uke til jeg skal hjem igjen og det gleder jeg meg veldig til. Det er nemlig 1 år siden jeg og F ble sammen neste helg og i tilegg bursdagen hans, så da skal vi virkelig kose oss! Har en liten overraskelse jeg har planlagt til han, så det skal bli morro :-) 

Som jeg har skrevet tideligere, så vet dere jo at jeg har vært veldig redd for de store løvene. Det er vel egentlig bare instinket mitt som sier "Kom deg laaangt bort, fort!!". Selvom de bare er tenåringer, så er de virkelig sinnsykt store. Men i dag bestemte jeg meg for å komme over frykten min og ble med inn i den store innhengingen hvor de bor. Med en gang var jeg virkelig dødsredd, for det føles veldig farlig og feil å være innesperret med 3 store løver. Men det gikk virkelig så bra! De andre norske jentene hjalp meg med å overkomme frykten min på maks 5 minutter, og etter det hadde jeg hånden min inne i en løvemunn resten av tiden der inne. De er nemlig veldig rampette og elsker å småbite. Alt handler vel egentlig bare om å vise dem hvem som er sjefen og ikke være redd, for de synes det er veldig gøy å prøve å "ta" de nervøse. Det var virkelig helt fantastisk å kunne sitte ved siden av disse vakre dyrene- kose og leke, uten å være livredd. Fant også ut at tennene ikke var så skumle og spisse som jeg hadde trodd.. Hehe.

Haha, sååå tøff! Denne løven heter Nikita og er den yngste av tenåringene. Hun er faktisk bare 6 mnd, de vokser SÅ fort! I går fikk vi forresten se de største, voksne løvene for første gang. Herreguuud, det var en utrolig opplevelse! For noen gigantiske, vakre dyr. De andre jentene stakk hendene inn for å kose med de, men så tøff var ikke jeg desverre. Føler at man egentlig aldri helt kan stole på ville dyr og jeg ville ikke ta noen sjanser, løver er jo faktisk kjempefarlige. Plutselig biter de liksom av deg hånda.. Menmen! Jeg koser meg hvertfall veldig mye nå og vi har en haug av spennende utflukter i vente. Jeg skal blant annet kaaanskje hoppe i falskjerm, om jeg tør. Noen av dere som har gjort det? Har veldig lyst til å ha gjort det, men egentlig ikke å faktisk gjøre det, haha. Vi snakkes senere, girls ♥ 

Løvenuss

Holaaa!

I dag har jeg virkelig hatt verdens kjedeligste dag, haha.. For det første er jeg jo som sagt superloner og for det andre fikk vi ikke nett før nå. Altså en hel dag uten internett eller venner, lol. Har vært litt med bebissene og hatt photoshoot av noen voksne, amerikanske frivillige som er her, fordi de syntes bildene jeg tar blir så fine. Koselig! Ellers har dagen gått i å spille jellysplash og se på The Carrie diaries, noen andre som ser på det? Synes egentlig ikke det er sånn sinnsykt bra, men er absolutt en grei underholdning. Heldigvis kommer de andre jentene allerede i 1-tiden i morgen, så da blir det forhåpentligvis endel morsommere her. I går kveld var vi invitert til en av nabogårdene her for middag og litt (mye) alkohol, og det var deilig med en liten adspredelse i hverdagen. Hadde det veldig morro til tross for at selskapet mitt var på 40+, haha. Han mannen vi var hos hadde det sykeste huset noensinne, i skikkelig afrikansk stil. Aldri sett noe lignende før- håper jeg får mulighet til å vise dere det en annen gang! Ellers blir alle her blir så nyskjerrige når de hører jeg er en blogger, for de aaaner jo ikke hva i all verden det kan være. Ikke at de skjønner så mye mer når jeg prøver å forklare heller, haha. Nå skal jeg prøve å få sovnet og krysser alle fingre og tær for at morgendagen blir litt mer spennende. Skal ikke mye til akkurat! Her er noen nusselige bilder fra i dag:

Elsker å mate disse små bebissene med flaske! De blir helt gærne og er bare så søte. Finnes ikke noe koseligere enn et løvenuss ♥ Skulle ønske dise babyene aldri vokste opp og jeg kunne tatt med en hjem til Norge. Det hadde vært noe det :-) Ellers må jeg bare takke for alle de snille kommentarene på forrige innlegg. Dere er verdens beste lesere og motiverer meg så mye med positive tilbakemeldinger! Som mange har merket så er bloggmotivasjonen på topp her- til tross for det elendige nettet, og jeg håper motivasjonen fortsetter når jeg er hjemme igjen også. Alt handler vel egentlig bare om kommentarene deres for min del, når jeg får mye gode tilbakemeldinger får jeg automatisk lyst til å blogge mer. Sweet dreams dere, vi skrives! 

THIS SUCKSAh, i dag er en sykt kjip dag.. Sophie er nemlig på vei hjem igjen og det har jeg virkelig gruet meg til! Det er noe jeg har visst om i et par dager og har vært veldig usikker på om jeg skulle bli med henne tilbake til Norge. Hun kommer til å skrive et utfyllende innlegg senere i dag om hvorfor, så tenkte ikke jeg trengte å skrive så altfor mye om det. Men dette prosjektet kræsjer litt med hennes verdier, i og med at feks løvene er mye i innhenginger. Ville dyr skal jo selvfølgelig ikke være i bur, og uansett hvor bra de har det, er det jo helt feil. Så ja, hun har fått veldig mye dritt fra alle mulige kanter for å være her i og med at hun har kjempet så mye for dyr på bloggen, så da valgte hun å dra hjem. Jeg skjønner henne kjempegodt og respekterer valget henes. Jeg synes selvfølgelig det er kjempetrist, for vi har virkelig hatt det SÅ koselig sammen. Vi har jo egentlig ikke kjent hverandre noe særlig godt før denne reisen, men vi er veldig like og har hatt det supergøy sammen. Sophie er en fantastisk jente og jeg savner henne allerede ♥ Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å bli igjen, til tross for at jeg hadde en flybillett i dag. Det kommer nemlig to, søte jenter jeg har snakket litt med fra Oslo hit på torsdag. Så da håper jeg at jeg får det gøy med de. Og inntil det er jeg loner i to dager, haha! Jeg som er verdens største pyse og elendig på å klare meg på egenhånd, gruer meg selvfølgelig veldig til den lange flyturen hjem alene. Heldigvis skal verdens snilleste Yadie som eier gården kjøre meg til flyplassen og hjelpe meg der så langt hun klarer, så det er veldig bra. Skal nok få det til! Jeg føler meg veldig heldig som er her, dette er noe helt annet enn noe jeg har vært med på før. Jeg vil oppleve mer før jeg drar hjem og være her så lenge som planlagt, så da føles det feil å dra bare fordi hun drar. Selvom å dra hjem med Sophie i dag hadde vært det letteste valget, er det viktig å utfordre seg selv. Dette gjør jeg ved å bli igjen og satse på at jeg fortsatt får det fint uten henne, og ikke minst å dra alene hjem helt fra sør-afrika, med tanke på at det egentlig er noe jeg aldri hadde "turt" å gjøre. 

Så håper jeg Sophie klarer å komme seg hjem på egenhånd (hun er nemlig like elendig på sånne ting som meg) og ønsker henne en god tur. Kommer til å savne deg, snuppa!! 

En magisk opplevelse

Hei dere!

Herregud, for en utrolig nydelig opplevelse vi fikk være med på i dag. Vi besøkte en barneskole ved navn Thabakhibidu, som ligger rett i nærheten. Vi hadde med masse godteri og leker som vi skulle få gi ut. Dette er kanskje noe av det fineste jeg har vært med på, ble virkelig SÅ rørt! Barna smilte fra øre til øre og var rett og slett bare overlykkelige over noe som egentlig er ganske lite. Regner med at vi ikke hadde fått den samme reaksjonen om vi hadde gjort dette på en barneskole i Norge, for å si det sånn.. Er skikkelig glad for at jeg fikk være med på dette, det satt seg virkelig dypt inn i hjertet mitt. Etter i dag ble jeg helt sikker på at jeg skal dra ned til Afrika en annen gang for å jobbe som frivillig på feks et barnehjem. Da kunne jeg tatt med masse klær, leker og andre ting og fått hjulpet noen som virkelig trenger det direkte. Vet Goxplore som vi reiser med nå har flere prosjekter på barnehjem, så det SKAL jeg få til. Ah, de smilene vi fikk i dag kan virkelig ikke beskrives med ord. Det var helt fantastisk ♥
Se den søte jenta på fanget mitt med nytt halsekjede og godteri i hånda.. Smelt! Nå er det kosetid med løvene, vi snakkes i morgen


:)

Oh, AfricaDet er så utrolig vakkert og annerledes her, jeg elsker det! Og uansett hvor vi skal, så kjører vi alltid forbi en haug med eksotiske dyr. Disse bildene er fra i går, da vi dro til en dam i nærheten av gården. Vi kunne gjøre litt forskjellige ting som fisking og padling, men jeg og Sophie bestemte oss for å bare sole oss litt. Koselig var det uansett! Vi to snakker om så mye merkelig dagen lang, spesielt kveldene. Det blir alltid en av oss som sier: "HÆ, tenker du også sånn.. Hahah". Er så gøy når det er noe skikkelig spesielt du tror du er den eneste i verden som gjør, men så er det visst fler av dere. Wellwell, nå skal vi straks dra til en barneskole i nærheten. Vi skal kjøpe litt leker og godteri som vi skal gi dem, det blir veldig fint ♥ Ville egentlig bare si god morgen, siden jeg ikke fikk blogget noe i går! Tenkte forresten å filme løveungene etterpå, er det noe dere kunne tenkt dere en liten videoblogg av?

Nyter livet

 

 

I dag startet dagen klokken 9, fordi vi skulle få "sove ut". Kl 9 er ikke å sove ut for min del, for å si det sånn.. Haha. Ellers resten av tiden her skal vi være klare kl 7, så vi får håpe jeg får den etterlengtede døgnrytmen min på plass etter de to ukene her i Afrika. Apropo tid, så er det faktisk ingen tidsforskjell her i forhold til Norge. Synes det var så rart, men veldig deilig da- så slipper vi å å få jetlag etter reisen. I dag skulle vi hvertfall få bli med på matrunden til alle de andre dyrene rundt på området her. Vet ikke nøyaktig hvor stort det er, men det er virkelig gigantisk. Tar sikkert 30 min eller mer å kjøre fra den ene siden til den andre, haha. De har nemlig masse andre dyr her, ikke bare kattedyr! Matingen tok vel ca 2 timer og da så vi en haug med flotte, ville dyr. Blant annet sjiraff var veldig gøy å se, for en rar skapning det faktisk er.. Haha. Etter matingen var det klart for å stelle med løvene og de to andre kattedyrene sine bur! Da fikk vi møtt de større løvene for første gang, før dette hadde vi bare hilst på babyene. Herregud, for noen store dyr! Disse var riktignok bare tenåringer på ca 6 mnd. For å være helt ærlig synes jeg de var ganske skumle og klarte ikke å slappe helt av med dem. De ville tydeligvis bare leke, men når de går modt deg med et sånt "drapsblikk" og skal slå deg med poten eller prøver å bite deg, blir du naturligvis litt redd. Stakkars Sophie ble et skikkelig offer for alle løvene siden hun er så liten, de skulle liksom "ta" henne heletiden. Menmen, de er visst verken sinte eller farlige, så vi skal jobbe litt med det å ikke være redd for dem. Damen som eier gården sa at jeg skulle tenke på dem som hunder, men synes ikke det var så lett, haha..

Utrolig vakre var de uansett! Var ganske så magisk å være så nærme en stor løve, klappe og ta bilder. 

Ellers har vi kost masse med verdens nydeligste bebiser i dag. De er så fantastisk søte og sjarmerende at jeg ikke får sagt det nok! Det føles helt uvirkelig at disse små kosete tassene faktisk blir svære, farlige løver.  Nyter hvertfall hvert sekund med disse, smelter hjertet mitt helt ♥

Ååhh! Verdens nusseligste, lille løvebebis. Heldige oss, haha. Nå skal jeg ut å kose mer, ville bare vise dere hvor nydelige disse skapningene er og hvor mye gøy vi får opplevd. Vi har mange spennende dager foran oss og flere utflukter vi skal på! Er så glad jeg er her, skikkelig uvirkelig og fantastisk :)

FREMME

Hey girls!

Ah, blir helt gal av å ikke få oppdatert bloggen. I går fikk vi strømbrudd midt i bloggingen min, så internett døde og det kom ikke tilbake før istad. Dessuten er det så tregt at det tar ca 30 min per bilde om du er heldig, så det suger skikkelig. Heldigvis har en av nabogårdene her ganske bra nett, så vi skal få komme dit og blogge et par ganger i uken. Menmen, jeg har hvertfall kommet meg trygt frem til sør-afrika!! Det tok 20 timer fra jeg tok bussen til Gardermoen og til vi var på hostellet i Johannesburg vi skulle sove på en natt, gjett om jeg var død da.. Fikk selvfølgelig heller ikke sove et minutt på den 11 timer lange flyturen fra Amsterdam. Sov som en liten baby så fort vi var kommet fram på hostellet, haha. Morningen etter (i går) kjørte vi 40 mil for å komme til gården og hele i går gjorde vi veldig lite. Ble mye småsoving, men vi fikk selvfølgelig hilst på løvebebissene ♥ De er de søsteste lille vesnene jeg har sett i hele mitt liv! De er også veldig kosete og glad i menneskekontakt, så det er virkelig helt fantastisk å være med dem. Kommer til å fortelle masse mer snart, men tenkte å bare si at jeg lever, hihi. Straks skal vi få mate "cubsene", som da er løvebebiene, for første gang med tåteflaske. Det blir så gøy!! Vi skal også få tatt masse fine bilder av løvene i dagslys som kommer i kveld, så da får dere glede dere! Da kommer jeg også til å fortelle litt mer om hvordan det er her og bilder fra dagen i dag  :)

Ah, dårlig bilde men måtte bare ta det med! Cubsene prøver å suge meg på fingeren heletiden, haha.. Smelt♥

Åh.. Dere aner ikke hvor nydelige bebissene er! Det er 3 stk her, den brune som er litt eldre og de to hvite som bare er 3 uker. Forelsket ♥♥♥

Vi snakkes veldig snart! :)

Siste bildene fra London

Heihei!

Nå er jeg trygt hjemme i Oslo igjen, det har jeg forsåvidt vært siden natt til onsdag. Var superdeilig å komme hjem til leiligheten og Molly som vanlig, men eeenda litt bedre nå som kjæresten er med meg ♥ Onsdag var første rulledag for meg og den gikk ikke bra... Ble kjempedårlig og full sånn helt plutselig, noe jeg virkelig hater å være. Da vil jeg ikke noe annet sted enn HJEM i sengen min. Så kvelden endte tidlig, ble hentet på Tryvann av søsteren min og kjæresten, rakk ikke engang å være der. Var en koselig kveld ellers da, fikk jo møte vennene mine igjen og hyggelig vors med bussen Ellers har jeg begynt med trening igjen, selvom jeg egentlig hadde tenkt til å vente til etter russetiden. Det er jo egentlig litt teit å vente, for å trene et par dager i uken i russetiden er jo mye bedre enn ingen trening, haha. Så nå skal jeg prøve å få til litt blogging om trening og kosthold igjen! Fikk kjøpt litt nytt treningstøy i London, så i dag var det rett på trening. Rart det med hvordan fine, nye treningsklær gir så mye motivasjon.. Well well. Her har dere noen bilder fra den siste dagen i London:VS ♥

Verdens diggeste lunsj, sushiii ♥

Topp fra H&M, veske fra LV, bukse fra Zara og sko fra Toms.

Her kan dere halveis se innkjøpene mine:

Som dere ser kjøpte jeg faktisk ikke så veldig mye! Har aldri kommet hjem med så lite fra London før, haha. Prøver så godt jeg kan å kun kjøpe ting jeg virkelig liker og ikke bare kjøpe masse tull, det ender jo med å ikke bli brukt uansett. Dessuten hadde vi jo veldig dårlig tid også, så det er nok en stor del av forklaringen. Kjøpte heller INGEN dyre luksusvarer, flinke meg  Vet bildene ikke viser sånn kjempegodt alle plaggene, så om dere vil se de ordentlig hver for seg er det bare å legge igjen en kommentar. Vi snakkes i morgen alle fine ♥

HVOR ER JEEEG

Heihei!

Haha, det har skjedd så mye siden sist.. Fredag fikk jeg streptokokker og var sengeliggende med høy feber hele dagen/natten. Passet selvfølgelig helt perfekt med tanke på at jeg skulle hjem lørdag OG dra på Tryvann. Var skikkelig syk lørdag morgen også, så da fant jeg ut at jeg rett og slett bare måtte droppe flyet mitt. Vi dro til legen så fort vi kunne på lørdag og han fikk helt sjokk av å se inn i halsen min, haha. Heldigvis fikk jeg resept på pencilin etter at en 10 sekunders titt! Pencilinen virket som alltid veldig fort og allerede søndagen var jeg nesten helt fin igjen. Hater å ha streptokokker, har hatt det minst et par ganger i året hele livet. Det er så sinnsykt vondt og dritt, er hvertfall evig takknemmelig for at det finnes såpass effektive medisiner mot det. 

Ellers bestemte vi oss for å dra inom London på vei hjem  Det ble faktisk billigere enn direkte til Norge som jeg ikke fant for under 6000 kr per pers (!!!) Alle skal tydeligvis hjem fra Gran Canaria nå, så da skur flyselskapene prisene helt drøyt mye opp. Passet meg egentlig helt perfekt å dra innom London, det er jo favorittbyen min ♥ Vi kom frem til London tidlig i går og skal hjem allerede i kveld. Har vært en veldig koselig mini-kjærestetur som virkelig har gått i et kjør! Har fått shoppet litt, kost meg med verdens beste gutt og spist fantastisk god mat. Her har dere noen bilder fra dag 1 (i går), dag 2 kommer i morgen:

The shard! 310 meter høy og europas høyeste bygning.

Tower brigde

Fremme på hotellet vårt! Vi bodde på Sanderson som er mitt absolutte favoritthotell i London. Dødskult hotell, store og fine rom med verdens deiligste seng, perfekt service og det kunne så og si ikke ligget mer sentralt. Tar ca 2 min å gå til Oxford Circus ♥Ah, elsker følelsen når man endelig står utenfor Topshop i Oxford street Fornøyd jente på shopping! Vi snakkes hjemme i Norge. Innkjøpene kommer også på bloggen om ikke lenge ♥

Herlig kveld på Anfi Del Mar

Heihei!

Haha, gjett når jeg stod opp i dag a? Klokken 6 på morningen. Alt pga en jævla mygg som vekket meg ved at den "bzzzet" inn i øret mitt heletiden. Er det en person som hater mygg så er det meg! Vet dere hva jeg gjorde da jeg var yngre på hytta? Siden myggen drev å stakk meg heletiden og jeg hadde et så stort hat på dem, elsket jeg å ta hevn. Det gjorde jeg ved å slå på utelyset om kvelden og kle meg helt dekket. Så gikk jeg ut, tok jeg med en sånn elektrisk insektsdreper man kan slå med og gikk til angrep. Haha, tok vel sikkert livet av mange hundre mygg. Sært!!!

Ja, myggstikk er kjipt fordi det er stygt og det klør men det værste er rett og slett myggen for min del. Den helt forferdelig irriterende lyden den lager, hvor altfor flinke de er til å gjemme seg og det faktum at den er ute etter blodet mitt. Jeg klarer faktisk ikke sove om jeg vet det er en mygg i rommet og jeg må skjule alt av hud jeg har under dynen for at den ikke skal få ta meg, uansett hvor varm jeg er. Uff, jeg er så teit med mygg også.. Så i dag tidlig klokken 6 våknet jeg av den fæle lyden av mygg flyvende rundt meg og hadde selvfølgelig ikke tenkt til å stå opp. Men jeg klarer jo heller ikke sovne med en mygg tilstede så da ville jeg slå på lyset og finne fienden min. Det nektet selvfølgelig kjæresten meg å gjøre fordi han skulle opp tidlig på jobb, og ville ikke bli vekket av lyset og meg løpende rundt på jakt etter myggen. Så da tenkte jeg å sette meg i stuen for å game litt til han skulle opp og SÅ kunne jeg drepe myggen om den fortsatt var der, hahaha. Men da var jeg såpass våken da at jeg aldri gadd å legge meg. Tenkte det var like greit å stå opp tidlig så jeg fikk blogget og svart på mail osv. Så ja, dette var da min fantastiske morgen og litt myggprat ♥♥♥

Ellers spiste vi en veeldig deilig middag på Anfi Del mar i går kveld. Det er enda koseligere å være der om kvelden enn på dagen! Masse mennesker, fantastisk fint sted og veldig gode resutranter. Vi satte oss på vår faste resturant der som heter Bella Pasta og bestillte vår faste middag, biff for 2. Må være den beste biffen jeg vet om her nede, helt fantastisk god  På Anfi Del Mar er det også show hver kveld for barna og det er SÅÅ søtt å se på. De koser seg skikkelig og har det supergøy, blir nesten litt rørt av synet, haha.... Her er noen bilder fra i går:

Overdel fra Tobi og singlett fra Topshop ♥

Anfi strandenSE så digg Fine Anfri Del Mar i mørket!

Nå skal jeg på stranden med en veninne av meg her nede. Vi snakkes ♥

Herlig dag på Amadores

Holaaa!

Først og fremst: Tusen takk for alle utrooolig søte, koselige kommentarer på innlegget jeg skrev i går. Blir så utrolig glad, dere er verdens beste lesere♥♥♥ I dag våknet vi opp til overskyet himmel og ble selvfølgelig litt skuffet. Er ikke så altfor mye å gjøre i leiligheten uten tv og internett, så da er det hvertfall deilig med fint vær. MEN så snudde det helt plutselig etter at vi hadde spist frokost. Skyene forsvant og solen stekte   Da bestemte vi oss for å ta en tur på en av de fine strendene her nede, Amadores. Vi dro til beach-cluben som jeg har vært på en gang tideligere forrige sommer og der er det SÅ deilig! Vi snakker fantastiske solsenger, alt av mat og drikke kan nytes på sengen, musikk + svømmebasseng og jaccuzi som er varmet opp. Gjett om vi koste oss der?     

Amadores ♥Deilig lunch på sengen ♥

Ellers ser jeg at det er et par spørsmål som går litt igjen i kommentarfeltet mitt, så da tenkte jeg å svare på noen nå:

Hvor ofte setter du på nye vipper og negler, er det aldersgrense på det? Ca hver 3 uke. Man kan gå lenger men jeg liker at alt ser 100% fint ut heletiden! Når det gjelder tær holder de mye lenger, de fikser jeg ca en gang annenhver mnd. Nei det er ikke noe aldersgrense på det 

Kan du skrive mer om trening og kosthold? Ja, men ikke akkurat nå for jeg har på en måte hatt "pause" ganske lenge siden jeg har reist så mye. Men har bestemt meg for å starte for fullt etter russetiden, så når jeg er ordentlig i gang blir det naturligvis endel blogging om det også.

Bor dere i Arguineguin? Riktig!

Hvor er blusen på headeren din fra? Den er fra et merke som heter Camilla, hun designer utroolig mye fint. Jeg kjøpte min på Shopbop.com, men tviler på at de har den inne nå i og med at det er rundt 1 år siden jeg kjøpte den.

Bor kjæresten din på Gran Canaria? Både og, han har leilighet på GC og i Norge så derfor reiser han en del frem og tilbake. Og til de som lurer på det: han er norsk, hehe. 

To bilder fra nuet, toppen min er fra Bikbok!

Til slutt: Lapoint har nå kåret vinneren av Bali-konkurransen jeg hadde tideligere. Vinneren av en uke for 2 i Bungalow på Lapoint surfcamp Bali ble Maja Fjeld Eriksen  Gratulerer så mye! Med mindre jeg tar helt feil har Lapoint allerede kontaktet deg, men hvis ikke så send meg en mail så fikser jeg det ♥

Litt skravling

Heihei alle fine ♥

Haha, må fortelle dere noe litt morsomt. Jeg vet ikke om så mange av dere har fått det med dere, men de siste ukene har jeg fått veldig mange slemme kommentarer på bloggen min. Spesielt sist jeg var på Gran Canaria, da var det rett og slett ubehagelig å logge inn på bloggen. Så nå som jeg ikke hadde blogget på 5 dager, turte jeg faktisk ikke sjekke kommentarene før jeg skrev forrige blogginnlegg. Var helt sikker på at det skulle være masse dritt som kom til å ødelegge dagen min. MEN så gjorde jeg det alikevell litt senere, klarte ikke å unngå det når jeg så det var 54 uleste. Det ironiske var at det faktisk bare var snille kommentarer, kun en som var litt negativ. Dere aner ikke hvor glad jeg ble, skjønte ingenting, haha. Var jo bombesikker på at hvertfall halvparten skulle være masse slemme kommentarer! Vet ikke hvorfor det bare var superhyggelige kommentarer, om det kanskje hadde noe å gjøre med siste innlegg jeg skrev da jeg var hjemme. Da nevnte jeg at jeg blir veldig glad for koselige kommentarer og det gir meg mye motivasjon. Det var hvertfall veldig overraskende og hyggelig for min del, ble kjempeglad  

Jeg setter veldig pris på alle snille kommentarer fra dere, spesielt nå som det har vært endel uhyggelige kommentarer den siste tiden. Har virkelig følt at ALLE bloggleserne mine hater bloggen min og at alt jeg blogger om suger. Det var faktisk så ille at jeg vurderte å fjerne kommentarfeltet mitt, fordi jeg merker at det virkelig går inn på meg og at jeg faktisk blir lei meg. Prøver å overbevise meg selv om at jeg ikke bryr meg om anonyme kommentarer, men merker virkelig hvordan underbevistheten tar det til seg. Men selvfølgelig prøver jeg også å tenke at: Okei, om 20 stk kommenterer masse slemt om meg og bloggen min, hvor mye utgjør egentlig de 20 av alle bloggleserne mine? Det er jo faktisk en ekstremt liten del av de 25-30.000 leserne jeg har hver dag. Men alikevell er det ikke så altfor enkelt heletiden, hehe. Vet ikke helt hvor jeg vil med alt der her- kanskje bare å fortelle dere at jeg virkelig blir veldig glad fortiden når jeg ser hyggelige kommentarer fra søte blogglesere og det gjør at jeg får lyst til å blogge bedre og oftere ♥ 

GRAN CANARIAAA

Heihei!

Koser meg sååå mye her nede med verdens fineste kjæreste. Kom frem onsdag og dagene frem til nå har virkelig gått i ett. Leiligheten vi bor i er superfin men har ikke nett, det er litt kjipt.. Ellers har vi hatt veldig fint vær alle dagene og solen tar skikkelig nå, det liker jeg   Vi gjør ikke stort her nede egentlig, bare nyter feriedagene sammen og koser oss i hveranders selskap. Har virkelig savnet kjæresten min etter 2 uker borte fra hverandre så det er utrolig deilig å være med han igjen! Da han møtte meg på flyplassen hadde jeg 1000 sommerfugler i magen og var kjempenervøs, haha...♥ Har tatt masse bilder de siste dagene så det vil bli blogging hver dag fremover nå! Ellers håper jeg dere nyter påskeferien hvor enn dere befinner dere 

Utsikten fra leiligheten vår!Boken jeg holder på med nå. Noen som har lest den eller kanskje sett filmen? 

Smiiil! Topp fra Hollister og shorts fra Runwaydreamz. 

Innkjøp og litt bilder fra campen

Heihei!

I går kveld tok vi oss en tur til Lisboa på et kjøpesenter som heter Colombo. Vi ble fortalt at dette er det største i hele Europa! Vet ikke om det stemmer, men gigantisk var det hvertfall. Vi hadde desverre bare under 2 timer på å gå rundt så da endte det med at jeg bare rakk Primark og Zara, haha.. Fikk hvertfall med meg litt hjem så da er jeg fornøyd  I dag var det siste surfedag for denne turen.. Skikkelig kjipt! Vi skal jo hjem i morgen og jeg kommer til å savne å være her. Lapoint surfcamp har gått over alle forventninger, jeg har hatt en helt fantastisk uke ♥ I kveld er det grilling og kos på campen, det tror jeg blir en fin avslutning på turen! Likte dere forresten det nye designet mitt? Jeg ELSKER det! Er så utrolig fornøyd, var virkelig på tide med noe nytt. Det er laget av flinke Rikke  

Et par bilder fra da vi var på kjøpesenteret! Her er gårdagens innkjøp:

Litt billige, nødvnendigheter fra Primark ♥

Forskjellige hårbånd fra Primark ♥

Superfin overdel med nydelige detaljer på ryggen fra Zara ♥

Denne har jeg i svart og jeg har brukt den SÅ mye. Dere kan tro jeg ble glad da jeg fant den i hvit! Fra Zara ♥

Superkule sko fra Zara ♥

Ellers tok jeg et par bilder fra campen om det skulle være interessant å se:Madicken ville ikke være med på disse bildene så da måtte jeg beskjære henne ut, haha. Vi snakkes etterpå dere 

Dagen i går

Heihei!

Rakk desverre ikke blogge i går så da får jeg legge ut om gårdagen i dag. Til tross for at vi la oss i 23 tiden var jeg virkelig helt DØD da alarmen ringte klokken 7. Vi skulle dra å surfe halv 9 og jeg klarte selvfølgelig å forsove meg. Hadde på alarm hvert 5 minutt fra kl 7 og våknet ikke av den før ti på halv 9. Er et aller annet rart med meg som gjør at jeg ikke våkner av alarmen min, den er liksom med i drømmene mine og det er meningen at jeg skal slå de av. Fler som har det sånn? Haha. Heldigvis var de andre litt forsinket også så da rakk vi det akkurat. Vi dro ut til en strand som lå en time unna med bil og der var det svææære bølger. På den stranden vi har surfet på tideligere har det vært så og si 100% ferskvann pga en elv som renner ut i havet men her var det helt salt. Personlig hater jeg å få salt i øynene så jeg trodde ikke jeg skulle takle det, men ble faktisk vandt til det ganske fort! I går skulle vi surfe helt på egenhånd, tideligere har instruktørene hjulpet oss ved å si i fra når vi skal reise oss opp + at de dytter litt fart i det bølgen kommer. Til tross for kombinasjonen av skumle monsterbølger, saltvann og å gjøre alt alene klarte jeg meg faktisk veldig bra etter et par forsøk. Holdt faktisk på å gi opp for jeg blir så irritert når jeg ikke får det til, men heldigvis fortsatte jeg og dere kan tro jeg ble glad når jeg endelig klarte det  Surfing er så fantastisk morsomt, får ikke sagt det nok!! Haha!! Etter surfingen var superslitne og sultne så da kjørte vi tilbake til byen vi bor i. Der spiste vi kjempegod lunch og fikk sett oss litt rundt:Nam!! 

Ferdig dusjet og fikset etter en veeeldig fin dag. I kveld skal hele gjengen spise sushi til middag + ta litt drinker på en bar. Kommer til å poste kveldens outfit senere i dag, så bare følg med! Liker dere forresten at jeg skriver litt mer i innleggene mine sånn som nå? Føler det er så kjedelig for dere å lese, men kanskje ikke?  Nå skal jeg ut i solen, vi snakkes ♥

Vakre Portugal

Heihei!

Åh, som jeg koser meg her. I går fikk vi inn en ovn på rommet så nå er alt perfekt ♥ Som mange av dere sikkert vet er jeg på surfecamp med Lapoint og det er så utrolig mye bedre enn jeg noensinne kunne tenkt meg. Vi er 25 ungdommer som bor på en camp og vi surfer et par timer hver morgen med proffe instruktører. Resten av dagen gjør vi akkurat hva vi vil! I går dro alle sammen å spiste middag på en resturant i byen her og avsluttet kvelden på en bar. Der ble det et par drinker, allsang og fantastisk stemning, haha  Alle som er her og jobber her er så sinnsykt hyggelige, tror ikke jeg har møtt så mange hjelpsomme og snille mennesker på en gang før. Du føler deg skikkelig velkommen og alle er veldig inkluderende. Anbefaler virkelig alle som har mulighet å dra på surfecamp med Lapoint, jeg kunne ikke hatt en bedre ferie! Surfing er også som sagt noe av det herligste og morsomste jeg har fått oppleve. Her er litt bilder fra i dag:

Tunica fra Camilla ♥ Snakkes senere!

Første dag på surfecamp

Heihei fra Portugal!

Vi kom frem til surfecampen i 1-tiden i natt og da var vi veeldig slitne. Området og rommene er superfine men av en eller annen grunn er rommene ISKALDE. Vi sov med dobbel genser, joggebukse, dyne og fleece-teppe.. Haha. Også var alt sengetøyet helt sinnsykt fuktig og det var skikkelig ekkelt, føltes ut som om det var vått. Er nok bare sånn det er av en eller annen grunn og får vel bare leve med det. Ellers har jeg ingenting å klage på, vi har det fantastisk her!! I dag klokken halv 9 var det klart for surfing og jeg må bare si at det er noe av det morsomste jeg noensinne har gjort. Hadde ALDRI trodd jeg skulle klare det, ser så sinnsykt vanskelig ut. Men på tredje forsøk klarte jeg å reise meg opp på brettet og etter det fikk jeg det kjempegodt til. Koste meg sååå mye, det var så utrolig gøy!  Anbefaler virkelig alle å teste det ut, beste "sporten" jeg har prøvd hittils i livet mitt. Men man blir veeeldig sliten da, haha.. Spesielt i armene, var helt død når vi var ferdige å surfe i 12-tiden. Etter surfingen haddde vi goood tid på å nyte litt sol etter en fantastisk start på dagen. Nå skal vi straks sjekke ut byen her, ville bare oppdatere dere en liten tur ♥


Noen bilder fra før vi skulle ut i vannet! Fikk desverre ingen bilder i mens vi holdt på men skal prøve å få det til en annen dag. Som dere ser er også Sophie Elise her + en venn av henne som heter Charlotte og Stine Steen, veldig hyggelig ♥

Solbriller fra Prada, overdel fra Nastygal og bikini fra Todiefor. Veldig fin dag hittils, gleder meg til dagene fremover! Vi snakkes senere 

Lebua - State Tower

Hey!

Kom på noe jeg ikke rakk å blogge om da jeg var i Bangkok som var en sykt kul opplevelse. Vi dro til "Lebua at State tower" som egentlig er et hotell men alle kan dra å spise på resturanten der og drikke i noe de kalte for "skybar". Det er den største bygningen i sør-øst Asia, har 68 etasjer og er 247 meter høy. På toppen av denne bygningen hadde vi feriens beste og mest romantiske middag. Vi fikk servert fantastisk mat og så utover hele Bangkok fra der vi satt. Det var et helt fantastisk syn med tanke på hvilken storby det er med masse skyskrapere og høye bygg. Å spise middag der var virkelig enn opplevelse i seg selv og jeg er utrolig glad for at vi gjorde det♥ Her er litt bilder:

♥♥♥♥♥ Så det ikke fantastisk ut?

THE LAST DAY

Hoola!

Dagen i dag var desverre den siste dagen her i Bangkok og den var veeeldig fin. Vi dro til et tempel slik at vi også fikk med oss litt kultur når vi først er her i Bangkok  Hadde lest mye bra om templene og tenkte det var morsomt å få med seg. Det var det så absolutt! Flott arkitektur, buddhaer og munker. Var også masse løshunder og katter som vi kjøpte mat til, hihi. Ellers var det masse kuer der og hvis du donerte penger fikk du et fat med planter så du kunne mate kuene. Skjønte ikke helt greia siden ingen av de kunne engelsk men tror kanskje kuene var hellige på en eller annen måte? Var uansett kjempegøy, spesielt å mate de søte kalvene. Etter tempelet dro vi tilbake til Paragon senteret og så var det hjem igjen. Nå pakker vi og gjør oss klar for hjemreisen i morgen. Har litt blandede følelser anngående å dra hjem egentlig.. Elsker å endelig ha sommer igjen og Bangkok er virkelig helt fantastisk men samtidig har jeg vært borte så lenge så det blir godt å komme hjem igjen. Savner vennene mine, søsteren min og min kjære mollsii ♥ Tok masse bilder i dag, her er de:

Dagens sommerlige outfit! Hårbånd fra Missoni, kjole fra A&F og veske fra Prada ♥

Bønnestund

En av de søte løskattene ♥

Her donerte vi penger og pyntet kustatuene med krans Søt bebi♥

Insekter anyone? Haha... Ew. Vi turte ikke å smake men tydeligvis veldig godt i følge thaifolkene 

Litt mer min smak, meheee.. NamnamHaha.. PRADA  Vi snakkes når jeg er hjemme igjen etter en 12 timers lang flytur :(((

Herlig dag i Bangkok

Heihei!

Startet første dagen i Bangkok med frokost ved bassenget. Solte oss og spiste i ca 1 time før det var klart for å utforske byen litt. Desverre er det litt uroligheter her nede og mye protester, noe som gjør at mange gater er stengt og det blir mye surr. Men vi tok hvertfall t-banen til et senter som heter Siam Paragon (takket være tips fra verdens beste blogglesere♥♥). Der var det helt sinnsyyyykt fint og jeg var i himmelen, haha. Alt jeg kunne se var Prada, Chanel, Lv, Saint Laurent, Hermés ++ på rekke og rad i en svær etasje. Skulle gjerne hatt evig med penger der ja, haha. Vi gikk også innom et stort marked og fikk sett litt mer av Bangkok. Nå er vi på hotellrommet og prøver å finne ut av hva vi skal gjøre i kveld... Fikk tatt litt bilder i dag så her er de:

Fancy tuktuk, haha!

Kjole fra Accessorize 

Dagens innkjøp:

Masse ny sminke fra mitt favorittmerke ♥ 

Tenkte å selge et par fine ting på bloggen nå forresten, er det noe dere vil? Feks Woolrichen, Parajumperen, noen Allsaints kjoler, Mulberry Brynmore, Balenciaga city og kanskje Lv noé. Isåfsall si i fra! Kan sende plaggene uansett hvor dere bor i Norge :) KLEM

BANGKOK

Hooola!

Herregud... På onsdag satt vi på hotellrommet og lurte på hva vi skulle gjøre de to siste dagene. Flyet hjem gikk nemlig fredag morgen og vi ville gjøre et eller annet gøy før vi dro. Vi bestemte oss for å dra til Phuket bare noen timer etterpå, haha. For det første fordi det er 3 timer med taxi og når flyturen hjem er såpass lang som den er, så er det hvertfall deilig å slippe de 3 timene TIL flyplassen. Også selvfølgelig fordi vi hadde lyst til å se Phuket som er et mye større sted enn der vi var med mye mer som skjer. Så da dro vi etter å ha booket hotell og pakket ned alle tingene våre. Hotellet i Phuket var superfint og vi tenkte vi kom til å ha en super siste dag der før hjemreisen.

Deretter en gang sent på kvelden kom egentlig ganske en helt tilfeldig idé opp i mitt hode: Hvorfor ikke dra til BANGKOK når vi først er i Thailand? Jeg googlet Bangkok og ble supergira da jeg så hvaslags flott storby det var og masse shopping. Sjekket også ut flypriser fra Bangkok og hjem på Norwegian og fant noen veldig billige biletter. Etter å ha overtalt kjæresten i ca 10 min (mehe) så fikk jeg viljen min og vi booket fly til Bangkok fra Phuket, hotell og nytt fly hjem fra Bangkok. Selvom vi kun fikk halve torsdag, hele fredag og hele lørdag fant vi ut at vi skulle gjøre det. Flyet til Bangkok fra Phuket tok tross alt ikke mer enn en drøy time! Så ja, kjære lesere- Nå ligger jeg i hotellsengen min i Bangkok, haha. Vi dro til flyplassen 12 timer etter at ideén poppet inn i hodet mitt- snakk om impulsiv!

Dagen i dag rakk vi ikke gjøre så mye mer enn å dra på et stort, fint kjøpesenter. I morgen har vi planer om å stå opp tidlig for å få mest mulig ut av dagen! Vet ikke om noen av dere har vært i Bangkok? Vil veeeldig gjerne isåfall ha tips til den beste shoppingen, hvor designerbutikkene ligger, gode resturanter og evt annet som jeg kan ha nytte av Sushiii♥

Det eneste som ble med meg hjem i dag. Superfine solbriller fra Celiné ♥

MONKEY BEACH

Heyhey!

Nå er vi endelig tilbake på hotellet i Ao Nang etter en herlig helg på Phi Phi. Vi bodde på verdens fineste hotell og var på fantastiske steder. I går leide vi en Longtail båt som tok oss med til Monkey Beach hvor det er masse ville aper. De var supersøte men desverre ikke så venlige, haha.. Er jo ville dyr så kanskje ikke så rart. Var uansett veldig gøy å se aper på så nært hold og se på alt det rare de gjør. Vi avsluttet dagen med snorkling på dypet og det var også helt nydelig. Longtail sjåføren vår hadde med seg loff slik at han matet fiskene i mens vi snorklet, da kom det helt sinnsykt mange. Masse fine fisker med flotte farger og mønstre   I dag var vi på Maya Bay som er kjent fra filmen The Beach og som kanskje er en av de fineste strendene i verden. Deretter dro vi hjem og nå er vi klare for å fortsette eventyret her i Ao Nang. Vil virkelig ikke tilbake til Norge og vinter, har bare 4 dager igjen her :( Noen bilder fra Monkey Beach:

Haha, apebaby.. Kanskje ikke det peneste jeg har sett?? 

Finfin dag ♥ Hårbånd fra Missoni, bikinitopp fra River Island og shorts fra Runway dreamz. Sneeeiks  

BURSDAGSBARN

Wohoooo, 19 år i dag!!!!! Koser meg masse på Phi Phi med min aller beste og har hatt en fantastisk dag  Tusen takk til dere som har gratulert meg både på bloggen og instagram, veldig koselig. Og selvfølgelig til mine kjære venner og familie som har vist masse kjærlighet. Heldige meg! Vi snakkes i morgen, nå er det sengetid her i Thailand ♥

DAGENS

Heyhey!

I dag sov vi lenge for første gang og det resulterte i å bare ligge ved bassenget i dag. Var overskyet uansett så det gjorde vel egentlig ingenting! Nå har vi akkurat kommet hjem fra Indisk middag og skal fortsette å se på Gossip Girl som vi ser på hver kveld. På fredag har jeg forresten bursdag, blir 19 år  For å være helt ærlig er det ikke akkurat så veldig stort for meg, skjer jo ikke noe mer som 19 åring. Men det er litt rart fordi årene går så sinnsykt fort og det føles ut som om jeg nettop var 15.. 19 høres liksom så mye ut i mine ører og snart er jeg jo faktisk voksen, ikke bare myndig. Hmm... Vi skal hvertfall tilbringe bursdagen min på Phi Phi øyene og skal bo på et helt nydelig hotell hele helgen. Det blir nok superbra og romantisk- fin bursdag! ♥ 

Noen bilder fra istad! Tok speilrefleksen i bruk  Toppen min er fra Primark og shortsen er fra Runwaydreamz.

Fantastiske Thailand

Heyhey 

I dag har virkelig vært en utrolig fin dag. Vi tok en privat Longtail båt som vi hadde hele dagen og dro først ut til Tup Island. Der var det helt SINNSYKT fint, må ha vært det fineste stedet jeg noensinne har sett. En liten øy med få mennesker, kritthvit sand og helt fantastisk vann. Vi hadde kjøpt inn dykkemasker så vi fikk snorklet litt i det klare, varme havet. Etter å ha vært der noen timer dro vi til Poda Island som også var helt fantastisk fin. Denne øyen var det mer mennesker på og den var myyye større men det var supert der og! Ellers dro vi å spiste middag i Krabi sentrum og da prøvde vi noe som heter "Food market". Var masse mennesker og mange boder med mat. Var superbillig så vi bestillte flere retter slik at vi fikk smakt litt av hvert! Nå ser vi på Gossip girl og skal straks sove. Her er litt bilder fra dagen i dag:

Trygg bil... Haha


Tup Island! Se så vakkert 

Bluse fra Allsaints. Snakkes i morgen 

Gårdagen

Hola!

HerreGUD så tregt det går å laste opp bilder med nettet her nede, haha. Tar ca 10 min pr bilde og i forhold til at det tar ca 5 sek hjemme så skal jeg love dere at man blir utolmodig.. Rakk ikke blogge i går med tanke på at det tar 100 år så derfor legger jeg ut alle bildene fra i går i dag. Vi startet dagen med å ta longtail båt til Railey Beach og var der i et par timer. Spiste deilig thaimat til lunsh og koste oss i det deilige været  Fikk også 40 min masasje på stranden! Etter stranden dro vi hjem for å dusje og slappe av for å så spise middag. Vi spiste på en sjømat resturant og avsluttet kvelden med litt drikke på en liten, koselig bar. Veldig fin dag ♥ Nå begynner det å bli kveld her i Thailand så vi skal straks ut å spise middag. Rart med den store tidsforskjellen altså.. Haha!Se så fint det er her ♥


Snakkes senere eller i morgen  Håper alle har en deilig søndag!

FREMME

Hei alle søte ♥

Åh gud.. For en reise! Vi dro hjemmefra i 9tiden på morningen og landet i Thailand rundt midnatt norsk tid. Verken jeg eller kjæresten fikk sove på flyet og hvordan jeg klarte å få 10-11 timer til å gå på et fly er fortsatt et mysterium for meg, haha. Alt føles helt uklart nå, jeg er skikkelig jetlagged! Det som gjorde alt så rart var at da vi landet i Thailand var det morgen men for oss var det jo egentlig natt så da blir man jo helt forvirret. Vi kom frem til hotellet i 9-tiden Thailandsk tid (3-tiden i Norge) og selvfølgelig var ikke rommet klart før kl14.00, altså 5 timer senere. Det eneste vi ville var jo å sove fordi for oss var det jo egentlig midt på natten men da måtte vi jo finne på et eller annet. Vi bestemte oss for å ta en Longtail båt til Railey Beach og der var det helt fantastisk! Var så rart å ligge å sole seg midt på dagen når det egentlig er sent på natten i Norge og vi snart hadde døgnet, haha... Etter stranden tok vi båten tilbake til Ao nang og fikk endelig rommet vårt. Så sov vi i 5 timer men da måtte vi opp slik at vi blir vandt til tidsforskjellen. Nå har vi akkurat kommet tilbake til hotellet etter å ha spist og sjekket litt ut nærmiljøet. I dag er jeg så trøtt og fjern at jeg ikke helt har klart å oppfatte så mye av alt rundt meg men i morgen blir det nok myye bedre. Vi tenkte å dra tilbake til Rayley Beach og ligge der hele dagen, deilig! Kjøpte meg forresten nytt kamera før vi dro, et kompaktkamera. Er SÅ fornøyd at dere aner ikke, det er jo faktisk så og si like bra som speilrefleksen min! Bare utrolig mye lettere å ha med seg overalt + at linsen ikke er superzoomet noe som er sykt irriterende med 50mm   Føler jeg kommer til å bli en sååå mye bedre blogger nå som jeg har fått dette kameraet, bare i dag har jeg tatt helt sinnsykt mange fler bilder enn jeg ville gjort med speilrefleksen. Wiii ♥ Nå skal vi se litt serier før vi legger oss til å sove, her i Thailand er vi 6 timer foran dere så nå er det kveld. Vi snakkes igjen i morgen, her er bilder fra i dag:

Haha trøøøøøtt

Flyturen som aldri gikk over... Haha

Fine hotelrommet vårt!

Denne var så snill og søt, haha! 

Uff, tregt nett her men fikk heldigvis opp et par bilder til slutt! Rampette liten nyyydelig ape ♥ Har alltid hatt lyst til å møte en ape, haha! Superskjønne  

Lengter allerede

I går kom vi hjem fra den herligste uken på lenge i Torrevieja... Sykt nedtur å komme fra sommer og sol til vinter, snø og ikke minst SKOLE! Blææææ. Var hvertfall utrolig deilig å koble helt av en uke, få litt sol på kroppen, være med verdens beste jente, spise god mat, shoppe, dra ut og ha ikke minst null beskymringer. Uken gikk altfor fort og jeg og bassa planlegger allerede ny reise til samme sted om en måneds tid, for å feire at vi er ferdig med alle tentamner. Haha ♥ Jeg vil tilbake nåååååå!! 

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

GO KART

Holaaaa!!

På søndag var vi på Go kart i Torrevieja og det var DØDSGØY! Noen av dere som har prøvd det før? Var min første gang og det var helt sykt.

Bilene gikk jo dødsfort og jeg følte meg som en rallysjåfør eller noe i den duren, haha. Var litt småskummelt også når folk kom i full fart og kræsjet i deg så bilen snurret rundt og du fikk skikkelig nakkesleng. Men det var supahdupah gøy, anbefales absolutt! Bilder fra dagen:Husk at Fanny blogger for fullt igjen! Sjekk bloggen til bestebassa HER ♥

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

LANG FREDAG

På fredag var det jo langfredag, som er en ekstremt hellig dag her i Spania for katolikkene. I den anledning dro vi til en liten by ca 1 time kjøretur unna, fordi det skulle være et stort opptåg for å vise steg for steg hva som skjedde når jesus ble forfulgt, hengt på korset, da han døde, oppstandelsen ++. Det var hundrevis av mennesker som deltok i helt utrolige drakter, tusenvis av mennesker som så på og det var faktisk dødsskummelt, haha. Alle var helt alvorlige, slo harde slag på trommer og dunket staver ned i bakken på likt. En utrolig opplevelse, veldig intenst og sterkt. Noen bilder fra lang fredagen vår:Noen som har sett noe lignende før?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

GOD NATT

 Noen bilder av meg og beste bassa fra stranden i dag♥ Skjorten min er fra Zara og shortsen fra Runwaydreamz! I dag var det desverre litt overskyet så fikk ikke solt oss så mye, men i morgen er det spådd supervarmt vær og skyfri himmel så da skal vi på en stor og fin strand hele dagen. Nå er jeg dødstrøtt så skulle bare si hei og vise litt bilder! Vi koser oss som bare det og nyter hvert sekund her nede 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Nå blir det ordentlig blogging!!

Hola fra Spania!!!

 

Internettet vil selvfølgelig ikke funke på rommet (yeeey). Så da må vi sitte i resepsjonen for å blogge.. Tror jeg lager et par innlegg hver gang jeg er her nede som kommer automatisk, så det fortsatt blir ofte oppdateringer. Er litt slitsomt å gå til resepsjonen med maccen flere ganger daglig

I dag har vi iaf vært på stranden og guuuud så deilig! Var flere som skrev til meg at det var sååå kaldt i Alicante så jeg er sykt teit som trodde jeg skulle komme ned til sommer. Vet ikke helt hva de tenkte på for her er det jo helt fantastisk vær! Stekte på stranden og var akkuratt som om jeg skulle vært her i sommerferien. Vi går rundt i shorts og topp, været er nydelig! Etter stranden dro vi og shoppet litt og nå skal vi ut å spise. Noen bilder fra stranden:

Verdens beste FANNY♥ Ny bikini fra en random spansk butikk.

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Pariiiiiis

Heihei!

Flyet til Paris gikk klokken halv 7 på morningen så måtte stå opp dødstidlig. Fikk bare sovet en time så var helt zombie i dag! Men flyturen gikk fint og hotellet var dødsfint og sentralt, bor i Operaområdet. I dag har vi spist god mat, vært på Galerie La fayette, gått i Champ Elysees + en sidegate med alle luksusbutikkene som jeg ikke husker hva heter akkuratt nå. Synes Paris er fantastisk, shoppingen er heller ikke dårlig! Er også veldig deilig vær her, 12 grader Eneste jeg ikke liker er at franskmennene er ELENDIGE i engelsk, spesielt taxisjåfører, mange av dem kan ikke engelsk en gang. Noen bilder fra i dag:
Hotellet

Meg og sis foran en fontene

Gigaaantisk Chanel butikk

Noen som forresten vet om det finnes Allsaints her i Paris? Finner ingenting om det på nettet så ser kanskje ikke så lyst ut.. Vi snakkes i morgen, da er det shopping igjen! Butikkene er desverre stengt på søndag så vi må få kjøpt alt vi skal ha i morgen

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Byebye fav city

Hei!

Vel, da er jeg hjemme fra London. Føles ikke bra, haha. Skulle så gjerne vært noen dager til? Har i alle fall hatt det helt fantastisk med kjæresten og min andre familie. Kunne ikke blitt en bedre tur og den har gått så altfor fort. Vi har heldigvis rukket masse! 

I dag var vi på Tate Modern, et museum i London. Veldig gøy å se hvor utrolig rar kunst kan være?. ALT kan jo tydligvis være kunst som feks alt fra en gaffel opp ned til et tøystykke med et kutt i. Haha! Etter museet dro vi og spiste lunch, deretter måtte vi rett til flyplassen. Reisen hjem gikk veldig bra! 

 Noen bilder fra i dag. Her ser dere hva jeg kjøpte på LV, nemlig et skjerf! Kjempefornøyd, veldig enkelt og fint 

Forresten: Vil dere ha innkjøp i bilder eller videoblogg?

 

- ANDREA BADENDYCK

LONDON:)

Hei!

Har ikke hatt internett før nå, derfor har jeg ikke blogget. Men nå skal jeg blogge! Vi kom frem til London rundt 9 tiden i går tidlig, så vi fikk en hel dag i går. Vi bor på Sanderson hotel, og det er utrolig fint. Beliggenheten er faktisk PERFEKT, bare en sidegate inn fra Oxford street. Vi startet dagen i går med å titte litt i butikker. Axel synes det var så kjedelig så da rakk jeg ikke flere enn Topshop, Abercrombie og VS. Jaaa, VS! Butikken ligger i New Bonds street og var seriøst himmenelen. Det var vel 4 etasjer med masse undertøy og en del klær. Kjøpte to bher, to hettegensere og en topp! Gleder meg til å vise dere

Etter shoppingen dro vi tilbake til hotellet for å slappe av litt, for vi måtte gjøre oss klare for kvelden. Vi skulle nemlig på musikal! Musikalen vi så var WE WILL ROCK YOU, og jeg så den for 2 år siden, men den var like bra å se igjen. Liker Queen sin musikk veldig godt og har vokst opp med den, så når man kan alle sangene utenatt blir det jo ekstra gøy. Det var sykt bra stemning på musikalen, til slutt bare reiste alle seg opp og klappet og sang med!

Tok ingen bilder fra kvelden, men her er noen bilder fra hotellrommet når vi var hjemme igjen:

Axel nydusjet og trøtt

 

Kjøpte blant annet denne bhen fra VS. De hadde SÅ mye fint undertøy, var helt i himmelen! Men vil bare si i fra til dere som skal til London at det var veldig dyrt på Victorias secret, EN bh kostet 500 kr, ikke akkurat billig. Så dere ikke får helt sjokk, for det fikk jeg

 

VS

 

I dag skal vi til Oxford, tar med kamera. Snakkes senere!

 

- ANDREA BADENDYCK

En LANG dag

Heihei!

Herregud, alt har gått i ett siden klokken 5 da jeg brutalt ble vekket av foreldrene mine for å rekke flyet til Stockholm. Har ikke hatt en eneste pause frem til nå, er helt utslitt.. Det at jeg sov 3 timer i natt hjalp jo akkurat ikke så mye det heller! Her er litt bilder fra dagen:Soloppgang!! Vakkert


Det fiine kontoret til WeRun!


En fornøyd Andrea :)))
Ooooh, nyskjerrige? Haha.  Men ja, hvorfor er jeg i Stockholm? Det burde dere ville vite :D Har skrevet det i statussene  på facebook fanpagen min, link HER ♥ Axels blogg avslører jeg forresten morgen istedet, ca klokken 17.00! (Da er jeg hjemme fra Stockholm). Haha, be ready :D

 

- ANDREA BADENDYCK

Palma del 1Indisk ♥♥♥
Aqualand!


Haha, bare tull.. Ser skikkelig skummelt ut, men det var ikke rett ned :) :)


Axel og da!!!

Såå fornøyd med dette bildet, var det ikke vakkert?


♥♥♥
Elsker deg!
Del 2 kommer i morgen ellernoe slikt, tok ca 2000 bilder, haha! Sov godt ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Siste kvelden

Hei!

For dere som ikke visste det, reiser jeg hjem fra Frankrike i morgen. Flyet går 13.40, så vi må reise herfra senest 10. Blir deilig å komme litt hjem, men er jo ikke hjemme så lenge.. Bare tre dager senere, altså den 14, reiser jeg med mamma, pappa og Axel til Mallorca/Palma. Gleder meg selvfølgelig til det! ♥

Jeg og Henri tok en siste middag her i Frankrike istad. Bestillte Lasagne, elsker det:

Her er forresten dagens outfit:
Topp fra Hm // Skjørt fra Gina Tricot // Ring fra Claries // Veske fra Topshop

I morgen har søsknene mine bursdag (Ja, de er tvillinger). De blir 19 år, så i den anledingen skal familien ut å spise på Fridays. Så da blir det å komme seg hjem fra flyplassen, legge fra seg koffert osv og så rett ut igjen. Litt stressende kanskje, men veeeldig hyggelig da ♥ Snakkes i Norge!

 

- ANDREA BADENDYCK

 

Antibes land

I går var vi i Antibes land, et tivoli. Det var dødsgøy! Elsker karuseller og kiling i magen ♥ Dere ser den aller høyeste karusellen høyt oppe i været der? VI TOK DEN. Haha, det var helt sykt! Den svingte frem og tilbake, rullet rundt og vi var opp ned. Tror det er den skumleste karusellen jeg noensinne har tatt, bare se så høyt oppe den er?! Haha, men jeg elsket den!!

 

- ANDREA BADENDYCK

Photoshoot

Henriette:

Andrea:

Hvis noen vil bruke noen av bildene av meg til å lage en header jeg kan bruke i sommer hadde jeg blitt veldig glad :)! I så fall send mail til: andreabadendyck.blogg@hotmail.com ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Stranden

Hei!

Nå har vi akkurat fått dusjet av oss sanden etter mange timer på stranden i Antibes. Utrolig herlig! Var litt skyer i dag, men er spådd kun sol en hel uke fremover så det blir fantastisk. Etterpå skal vi ha photoshoot med Nicoline (Henri´s lillesøster) og veninnen Tessa. Søte jenter, blir gøy ♥

Hoho, ganske tan etter 3 dager i solen.. Skal jo være i syden i 3 uker i sommer, så gleder meg til å se resultatet etter det :)


Henri ♥
Fiiint :) Snakkes senere, ha en fin kveld!

 

- ANDREA BADENDYCK

CANNES

Nå drar vi inn til Cannes for å shoppe! Får håpe noe blir med hjem, da får dere se det i kveld :)

 

- ANDREA BADENDYCK

Idyll

 I love you ♥

Henriette bor forresten ikke i Frankrike, familien bare leier hus her nå i 3 uker:) Og som dere sikkert merker blir det masse blogging her nede, så følg med! Sov godt.

 

- ANDREA BADENDYCK

Strandkos

Nå skal vi ned på stranden igjen for å spille litt pingpong og litt annet gøy. Er så varmt så det er kjempehyggelig å bare være der selvom solen snart går ned ♥

 

 

- ANDREA BADENDYCK

 

 

Frankriiiike

Hei!

Var fremme her i Cap d'antibes klokken ett, bare et kvarter senere dro jeg og Henriette på stranden. Må nyte finværet! Det er utrolig fint her, ikke minst varmt. Dette kommer til å bli en super ferie, her er bilder fra i dag:

Fiiint!

Så fort jeg kom på stranden var det to blogglesere som kjente meg igjen, haha.. Det var litt random å bli kjent igjen i Frankrike så fort jeg kommer, men veldig hyggelig da. Her er de:


Sweet girls :)


Henriette ♥


Nå skal jeg hoppe i dusjen for å få bort all sanden. Etter det fikser vi oss litt, og titter i butikker. Snakkes i kveld, ha en super fredag!

 

- ANDREA BADENDYCK

Fantastisk langhelg

Heihei!

Ah. Det føles fantastisk å kunne blogge igjen, virkelig. Merker hvor hektet jeg er på bloggen når jeg ikke får blogget, blir helt gal av det. Heldigvis har Tuva blogget litt så dere har fått noe å lese på da! Hun er søt da ♥ Nå er jeg hjemme fra Koster og kan endelig vise dere bilder. Langhelgen har vært utrolig koselig og vi har hatt fantastisk vær alle dagene. Familien til Axel er kjempeherlige! Trenger egentlig ikke å fortelle så mye, for jeg har kjempemange bilder! Men Koster er en øy i Sverige, og øya er utrolig koselig. Det er ikke lov med biler, så det er kun mopeder og syklister rundt på øya. Elsker det! Det gjør alt så mye hyggeligere på en måte...

På fergen fra Strømstad til Koster!

Også var vi fremme:


Garasjen og litt av huset til Axels familie.

Som sagt er det ikke lov med biler på koster, noe som gjorde at vi kjørte rundt på denne:

Haha, ser kanskje litt teit ut men slike er overalt på øya! Skikkelig koselig.


Hahah, i farta!

Is-sjappa:


Snuppeluppen ♥

Siden det var så flott vær solte vi oss selvfølgelig litt, men ikke så mye. Axel synes det er kjedelig, som sikkert mange andre gutter....


Vakkert!

I går leide jeg og Axel en tandemsykkel, som er sykkel for to. Haha, første gangen, og det var veldig gøy:


♥

Og så var det tid for krabbefisking:
Stolt!
Elmer, hunden til Axel. På båten med redningsvest, ntaaw!

Og til slutt noen søte bilder da:

Elsker deg! Takk for en herlig tur ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Herlig kveld

Heihei!

Nå er vi hjemme etter å ha spist sushi og sett "Mamma Mia" musikalen. Musikalen var dødsbra, elsket den. For en stemning! Elsker filmen også, lurer på hvor mange ganger jeg har sett den... Skal ikke skrive så mye, for jeg er utrolig sliten etter en helt sykt lang dag. Atten timer siden vi stod opp nå, så er nok på tide å legge seg. Her er bilder:
Sushi på rullebånd ♥♥♥

Og så var det tid for forestilling:

LOVE
Pene Sandra ♥Haha, stolt!!
♥

Snakkes i morgen, nå er det like før jeg slukner her....

 

- ANDREA BADENDYCK

Shop till u dropLove you!!

Vi har vært å shoppet siden klokken ni i dag tidlig, men måtte innom leiligheten for å legge fra oss alle posene. Nå skal vi shoppe litt til, og deretter se Mamma mia på musikal. London er helt herlig, gleder meg til å vise dere innkjøpene. Kos dere i dag, det skal jeg! ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Praha- en tur jeg aldri vil glemme

Hei!

Har ikke hatt internett før nå, noe som er grunnen til nada oppdateringer. Har forresten tre prøver på to dager nå, stress........

Så nettpå gjennom bildene på maccen og da kom jeg plutselig over Prahabildene, som var så koselige! Vi var nemlig på klassetur til Praha i Oktober, og det er den koseligste turen jeg har vært på. Praha var en fantastisk by, utrolig vakker og hadde masse kultur bevart. Vi besøkte en synagoge, dro til verdens eldste kirkegård, besøkte en arbeidsleir under 2.verdenskrig som heter Theresienstadt, ble guidet rundt i byen og masse annet. Vi shoppet også en del, hadde koselige kvelder og spiste ute hver dag. Vi var der i 5 dager, og det var virkelig den beste ferien noen sinne! Her har dere litt bilder:

 

Bassa & jeg på flyet, woho!

 
Første dagen!


NAM :) Frappuchino.

 Bestevenner ♥

 
 Bowling: Kos! :)

Vårt fantastiske shoppingsenter:

 Ah ♥ Gigantisk!

Vi tok en tur til Theresienstadt, det var både lærerikt og oppsiktsvekkene:


Uff....


Utrolig trist! 150. 000 døde. 1200 graver, resten massegraver...
Var utrolig merkelig å være der, og vite at jøder døde og gikk rundt som slaver akkurat der som jeg stod.


Haha, redbull-parteeey!!

Haha, vi drakk fra Starbucks hver dag :)

 
Bestie ♥

Herlige!

Vakkert!

 

♥Også tilslutt min pene bestevenn som tar pene bilder av seg selv ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 Anbefaler virkelig ALLE å reise til Praha, ble veldig posetivt overasket da jeg kom dit. Skal helt klart tilbake!

 

 - ANDREA BADENDYCK