hits

Spørsmålsrunder og ukens spørsmål

UKENS SPØRSMÅL

Hva studerer Heriette i London og hva studerer søsteren din i Trondheim? Henriette studerer interiørdesign og Madicken går profesjonsstudiet i psykologi :-)

Hvilket kamera og objektiv bruker du på bildene dine? Jeg bruker et speilreflekskamera som heter canon eos 6d, og objektivet jeg bruker for tiden er en 50mm. Ønsker meg riktignok et nytt kamera nå, nemlig Leica Q! Det er helt drøyt bra, men dessverre koster det godt over 40.000 kr.. Sååå- vi får se!

Hvordan trener du mage? Jeg foretrekker å trene mage i trx (slynger), og det er egentlig det jeg gjør mest. Er en haug av forskjellige dødsbra øvelser som du kan gjøre i slynger- just google it! :-)

Hvorfor flyttet du fra den gamle roomien din og til Fanny istedet? Det var planen hele tiden at jeg bare skulle bo der i 2-3 mnd. Leiligheten var kjempeliten og vi delte et soverom, så det var ikke en løsning som noen av oss ønsket over lang tid :-) At jeg bor hos Fanny nå er forsåvidt også bare midlertidig, haha. Håper på å få kjøpt leilighet til sommeren en gang, så frem til det prøver jeg bare å bo så billig jeg kan- og hos Fanny var et godt alternativ nå ♥ Blir faktisk litt sjokkert over hvor tilpasningsdyktig jeg er med disse boløsningene mine, haha. Er liksom null stress å bare flytte fra en venninne og inn til en annen, uten egne møbler eller noe som helst. Bare litt klær og så er jeg tydeligvis good to go ;-)

Bruker du hairextentions? Jepp, jeg har tape extentions fra Hendrix Hair. Nå har jeg faktisk hele 60cm lange, og så lange har jeg ikke hatt på åååårevis. Deilig med en forandring! 

Hva pleier du å spise til frokost? Elsker å spise havregrøt med cottagecheese og banan i til frokost. Det holder meg mett i timesvis og er en nydelig start på dagen!

Hva likte du så godt med Bergen kontra Oslo? Oslo er en stressende by, det kryr av mennesker og jeg føler at ingen egentlig ser hverandre. I Bergen er alt så vakkert og koselig, menneskene "rusher" ikke like mye føler jeg, og ikke minst er det en slags harominsk stemning der som det er vanskelig å sette ord på. Ellers elsker jeg åpenheten til folkene som bor i Bergen, og det er utrolig lett å bli kjent med nye mennesker der. Alle er et par hakk hyggeligere, mer imøtekommende og gladere i Bergen føler jeg :-)

Dater du noen for tiden? Nooope! Har jo møtt et par gutter her og der, men det er ingen som har vært noe spesielt. Jeg vet jo hvordan det kan og skal føles, så da nekter jeg å nøye meg med noe annet. Uansett digger jeg jo å være singel, så å få kjæreste haster med andre ord ikke :-) Alt til sin tid!

Eldre eller yngre gutter? Jeg går faktisk kun etter eldre gutter, det har liksom blitt en greie for meg. Kan selvfølgelig ikke si at jeg ikke kunne forelsket meg i en som var like gammel, for det kommer jo veldig ann på personen- men hodet mitt er innstillt på gutter som helst er 4-5 + år eldre. 

Hvordan er forholdet med ekskjærestene dine? Jeg har ikke kontakt med noen, og ønsker heller ikke det. Fortid er fortid, og det er gode grunner til at det ikke funket. Jeg har aldri hatt lyst til å være "venn" med eksene mine heller, rett og slett fordi det som oftest funker dårlig. Og dessuten mener jeg at den beste måten å komme over noen på er å kutte kontakten 100% :-) 

Kunne du ønske du hadde dialekt? Egentlig ikke, jeg er fornøyd med å snakke "Oslo-dialekt". Synes dialekter er helt fantastisk å høre på og ikke minst synes jeg det er utrolig viktig at dialektene blir bevart, men har liksom aldri tenkt at jeg skulle ønske jeg hadde en spesiell dialekt for det. 

Hvis du måtte vært med i et reailtyprogram- hvilket? Hmm.. Noe som farmen eller 71 grader nord. Eller kanskje bloggerne da- haha! Men tviler egentlig på at jeg kommer til å dukke opp på tv-skjermen, det er et ønske jeg aldri har hatt. 

Hvorfor har du brukt så lang tid på å ta opp fag? Det er fordi jeg aldri har tatt opp fag "seriøst". Hvorfor? Fordi jeg ikke har visst hva eller når jeg ville studere, eller om jeg i det hele tatt skulle studere.. Og da har jeg åpenbart ikke giddet å stresse med å bli ferdig fortest mulig, og derfor typ tatt 2-3 fag i året. Nå som jeg vet at jeg vil inn på sykepleien og dermed har et MÅL, så blir jo alt veldig annerledes :-) Så nå tar jeg det på alvor.

Hva savner du mest med å være i et forhold? Å koooose! Og sove sammen, og nesten viktigere- våkne opp sammen. Ingenting er koseligere enn sistnevnte ♥

Hvor pleier du å kjøpe klær? I butikk her i Oslo er det som regel enten Zara, Bikbok eller H&M. Skal sies at jeg kanskje kun shopper i "fysiske" butikker et par ganger i året, og resten av handlingen skjer på nett. To favoritter på nettet utenom nelly er missguided.com og revolve.com ♥

SENEST STILTE

Kan du fortelle litt om Sonans i Bergen? Sonans har vært verdens beste opplevelse for min del, og takket være Sonans ble jeg kjent med en haug av fine folk i Bergen. Et skikkelig sosialt miljø! Slik var det riktignok ikke i Oslo, så det har nok litt med Bergen folk å gjøre. Uansett- undervisningen var super, lærerne var flinke og elevene veldig dedikerte. Jeg er enkelt og greit superfornøyd! Eneste er at de burde ha hatt skolen åpen lenger i eksamensperioden, hvor jeg tror skolen stengte allerede kl 20- noe som er altfor tidlig om du spør meg.

Ser du har begynt å trene igjen- kan du blogge om trening og kosthold? Jepp! Det skal det forhåpentligvis bli en god del av. Er supermotivert på den fronten nå :-)

Hvor er skjørtet og toppen fra? 

Skjorten er fra Zara (lignende HER) og skjørtet fra Missguided ♥

Hva slags ansiktssminke bruker du? Jeg bruker en fundation fra Bobbi Brown (den jeg har brukt i alle år for dere blogglesere som husker- haha) + to puddere fra mac :-) Kan vise dere favoritt-sminkeproduktene mine snart. 

Kommer det en ny rabattkode på nelly snart? Hadde en nettopp, men kan prøve å fikse en til snart 💋

Hva het den indiske restauranten du spiste på i Barcelona? Anbefaler du den? Swagatam heter den. Ganske stygt lokale men nydelig indisk mat- det som teller eller hva? Så ja, anbefaler absolutt å ta turen. Den er ranket som #3 beste i Barcelona på tripadvisor!

Farger du vippene? Nei, men jeg farger bryna ca 1 gang i mnd.

Hvor er smykket ditt fra?

 Processed with VSCO with a5 preset

Nialaya jewlery! Elsker dette smykket, helt fantastisk fint. Og gjett hvordan jeg fikk det? Tittet på smykkene i butikkvinduet i Melrose ave i LA da plutselig hun som jobbet der kjente meg igjen og kom ut- og så endte det opp med at jeg fikk velge meg to smykker gratis. Helt syyyykt! I LA liksom, haha. Hun var riktignok dansk da men fortsatt veldig gøy 💋

Kommer det hemmelighetsinnlegget? Ja, kan fikse det i løpet av de kommende dagene ♥

Hvem skal du til Ibiza med og når? Jeg reiser med Glenn og Madicken allerede på.. LØRDAG!! Haha weee!! Mer om det snart 💋

Har du tenkt noe mer på Sydney og om du skal flytte dit? Jeg vet man kan ta utveksling i Australia andre året på sykepleien, så det er absolutt noe jeg kommer til å ta til vurdering. Å bo i Sydney er virkelig noe jeg vil få oppleve en gang ♥ Men utveksling blir det jo selvfølgelig uansett, det er ikke noe jeg vil gå glipp av! :-)

Image and video hosting by TinyPic

 Når skal du få ny header? Ahhh, jeg HATER headeren min- haha. ER.SÅ.LEI! Den skulle egentlig bare være midlertidig, men så har jeg liksom ikke funnet eller fått tatt et bilde som jeg synes er bra nok- så da har den måttet stå. Håååper jeg kan få til en cool shoot i Ibiza som skiller seg litt ut, enten bakgrunnen eller antrekket- bare noe som gjør det litt spesielt og "headermateriale". Haha 💋

Hvordan går det med kjærligheten? Hehe, skjer nok ikke så mye på den fronten der nå. Kjenner jeg savner litt å ha kjæreste, men allikevel er ikke det noe jeg ønsker nå. Må bruke det året her på å fokusere på meg selv og fremtiden min- en gutt jeg liker litt for godt kan fort bli en distraherende faktor. Kjenner jo meg selv, jeg er flink til å prioritere bort det jeg eeegentlig skulle gjort om det plutselig er forespørsel om middag og filmkveld- haha. 

You asked, I answer

Bruker du noenganger løsvipper oppå vippeextentionsene? Har faktisk gjort det et par ganger i spesielle anledninger, men blir jo fort litt for mye vipper- haha! Nå bruker jeg faktisk remser fra mac og har ikke vippeexentions, og synes det også funker bra. Vippene mine trenger uten tvil litt pause fra extentions etter å ha gått med det i flere år uten pause.. Så nå bruker jeg heller serum før jeg legger meg og har på remser når jeg skal noe :)

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden? Ikke så veldig mye egentlig, men varier selvfølgelig fra måned til måned. Kanskje et par tusen? Før i tiden kunne jeg jo shoppe for sikkert 50 k på en måned, så man kan trygt si jeg har roet meg ned ganske mange hakk. Nøkkelen for meg var å heller finne glede i viktige ting som mestringsfølelse, de jeg er glad i, trening osv og ikke måtte ty til materialistisk lykke for å få "gode følelser". Livet er så mye bedre sånn!

Hvilken eyeliner bruker du for å lage winged eyeliner? Hehe, jeg bruker en dipliner fra Loreàl som heter "super liner carbon gloss". Har brukt denne i flere år! Synes den er lett å bruke, holder lenge og ikke minst et stort pluss for den rimelige prisen.

Hvor ofte tar du sol? Varierer egentlig veldig, har liksom ikke noe "fast". Kan gå flere uker uten at jeg tar noe sol! Men pleier å ha sol-perioder hvor jeg feks tar solarium ca annenhver dag/ hver tredje dag frem til jeg oppnår ønsket brunfarge. Så tar jeg det sjeldnere etter det kun for å opprettholde brunfargen :-) 

Hva er dine reiseplaner for 2017? Pleier egentlig å ta reisene mine ganske så spontant og planlegger sjeldent. Men det blir nok mye reising i løpet av 2017 i likhet med andre år, hehe! Enn så lenge har jeg faktisk to reiser spikret og klare: LA og las vegas med friendsa i februar, og Barcelona med familien i juni. Ellers utenrom reiser skal denne sommeren bli tidenes festivalsommer, for festivaler er virkelig noe av det morsomste jeg vet! De jeg har tenkt på hittils er bergensfest, tysnesfestival, summerburst i sthlm, slottsfjell og palmesus. Gøy gøy :)

Angrer du på at du tok silikon? Evt større/mindre implantat? Nei, jeg er veldig glad for at jeg tok silikon. Til våren er det faktisk 4 år siden- tiden flyyyyr! Er også veldig fornøyd med størrelse, synes de passer min kropp fint og er glad de verken er større eller mindre. 

Har du farget håret blond igjen? Nei, har ikke gjort noe mer med håret mitt. På noen bilder kan det bare se litt lysere ut enn det egentlig er, feks når jeg tar bilder med blitz eller evt om bildene er redigert veldig lyse :-) Men trives sykt godt med mørkere hår, så vurderer faktisk å gå enda mørkere igjen snart!

Tjener du penger på bloggen? Det gjør jeg åpenbart- med tanke på livet jeg lever og at jeg ikke har noe jobb ved siden av. Faktisk har jeg aldri tjent så mye som jeg gjør i skrivende stund, til tross for mindre blogging. Bloggnorge økonomisk vokser for hver eneste måned som går, og det er helt syke priser som romsterer rundt. At en stor blogger kan tjene like mye som en lege gjør i måneden på et blogginnlegg som tok to timer å lage er kanskje urettferdig, men sånn er det bare blitt. Verden er urettferdig, enten man liker det eller ei. 

Teller du kalorier? Nei, det har jeg aldri gjort. Det siste jeg vil er å bli sykelig opptatt av mat, og å telle kalorier er en god start på mye skummelt. Uansett hadde jeg aldri orket å gjøre det heller, hehe ;-) Men har såklart ofte en viss oversikt over hvor mye kcal det er i maten jeg spiser, om det er mye fett, karbohydrater, proteiner osv. Er lurt å sjekke næringsholdet på varene du handler, slik at du kan velge det beste alternativet. Etter at jeg begynte å gjøre "research" på maten jeg pleier å spise fikk jeg meg faktisk mange overraskelser som er greit å vite! Som for eksempel noe jeg har nevnt før: Bremykt har dobbelt så mye fett som vita hjertego lett, og nesten tre ganger så mye kcal per hundre gram. Med andre ord slipper du unna en god del fett og kalorier bare ved å velge et sunnere smør-alternativ :) Slike små endringer kan faktisk gi gode resultater i seg selv.

Tar du botox i kinnene? Har aldri testet ut botox, og har heller aldri brukt fillers noe annet sted enn lepper. 

Har du tenkt til å ta høyere utdanning? Først er planen å prøve meg på litt buisness, altså ta bloggen et steg videre og skape noe jeg kunne klart å få stort. En nettbutikk eller noe i den duren! Denne lille drømmen vil jeg prøve å gjøre virkelig i løpet av 1-2 år. Om jeg ikke lykkes med det kommer jeg til å begynne å studere :-) Nå fikser jeg jo karakterene mine slik at alt er klart for et eventuelt studie, og prøver naturligvis å ende opp med så bra snitt som mulig slik at jeg har mye valgmuligheter. Blir spennende å se hvor jeg er om fem år, jeg har ikke peiling i skrivende stund- haha. Heldigvis har jeg troen på meg selv, så noe bra skal det nok bli!

Skal du kjøpe bil når du er ferdig med lappen? Jupp- ikke nødvendigvis helt med en gang, men skal i alle fall få meg en bil i løpet av de neste månedene. Har faktisk funnet ut nøyaktig hvilken jeg vil ha og den skal jeg vise dere i et innlegg senere!

Tror du det finnes kun en person for hver eller flere? Vet du hva? Jeg tror faktisk det finnes flere hundre tusen gutter i verden som jeg kunne blitt superforelsket i og hatt det veldig bra med. Det høres kanskje sykt ut, men tenk hvor mange mennesker det finnes i verden da! Jeg har vært forelsket og hatt kjærester, og hadde jeg vokst opp feks i spania eller et helt annet sted i verden hadde situasjonen sikkert vært helt lik. Og ja, jeg vet følelsen av å føle at du har møtt din soulemate og alt det der, men tro meg- den følelsen finner man igjen! Jeg har hittils i mitt 21 år korte liv følt at tre gutter har vært "the one", og kommer sikkert til å føle det flere ganger før jeg til slutt ender opp med mannen i mitt liv. Viktig å ha troa på kjærleiken, selvom den også kan virke håpløs til tider.. ♥

Er du singel? Ja det er jeg. Nå har jeg ingen spesiell gutt i livet mitt, men plutselig dukker han opp uten at jeg aner det :-) Enn så lenge har jeg det gøy og prøver å gjøre det beste ut av singel-livet. For egentlig første gang i livet trives jeg faktisk skikkelig som singel, og det er sykt deilig! Viktig å ikke ligge hjemme og sippe over at man vil ha kjæreste og alt det der.. Ha det litt gøy, kom deg ut og flørt! Det er helt lov og bare godt for deg. 

Hvor kilen er du under beina på en skala fra 1-10? Haha, lol.. 0 dessverre. Ikke så morsomt å kile meg med andre ord!

Får du mer energi av å være med mennesker siden du er så sosial? Går det en dag uten at jeg får sosial stimulanse blir jeg faktisk litt små-gal, haha. Hva skal jeg svare? Å omgås mennesker jeg er glad i gir meg livsglede. Jeg vet helt sikkert at jeg aldri kunne vært lykkelig uansett hvor mye penger jeg hadde hatt om ikke familien og vennene mine hadde vært i livet mitt :-) Så ja, både glede og god energi får jeg så absolutt av å være sosial! Folk er forskjellige, og det er helt greit- men sånn er jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aaah, kjenner jeg savner sommeren etter å ha bladd i bloggarkivet mitt fra juli for å finne bildene jeg har brukt i dette innlegget. Vinter, mørketid, regn, snø, kulde og alt som hører med er virkelig ikke noe å juble av. Krysser fingrene for at tiden flyyyyr frem til våren, og så har vi noen ordentlig fine måneder i vente! Gleder meg til nye eventyr og masse morro, la oss gjøre sommeren 2017 til den beste noen sinne 

Forresten: tenkte å ha en egen liten spørsmålsrunde om trening og kosthold, så spør i vei om det er noe dere lurer på der! Svarer snart :) Suss og klem 

Svar på ukens spørsmål

Vet du om noen fine nike sko til hverdags? Synes både air max og air force er superfine :-)

Fanny er jo god venn med Julie Bergan og Astrid S, hvordan er ditt forhold til de? Julie har jeg vært med et par ganger, og Astrid møtte jeg for første gang på Kygo Life eventet i august. Med andre ord kjenner jeg ingen av de så veldig godt, men synes begge er supersøte og ikke minst veldig flinke artister.

Når kommer videoen av deg ut? Fikk jo nyrebekkenbetennelse den dagen vi skulle spille den inn, og så dro jeg til Bergen, så den må vi få spilt inn neste gang jeg er i Oslo igjen!

Tar du automat eller manuell lappen? Automat. Og det er jeg veldig fornøyd med :-)

Hvor er morgenkåpen din på snap fra? Missoni ♥

( Jakke HER // Genser HER // Bukse HER // Sko HER )

Hva er silent disco med headset som du har lagt ut på snapchat? Haha- silent disco er det beste ever! Er hver onsdag på et utested i Bergen som heter Vaskeriet. Man får delt ut headset med to forskjellige kanaler, og så er det kun musikk i disse. Med andre ord er egentlig utestedet helt stille, men folk tar helt av, synger med og danser med headset på hodet. Høres helt merkelig ut, men det er virkelig et fantastisk morsomt konsept!

Kan du ha spørsmålsrunde på video snart? Jaaa, det vil jeg gjerne!

Kan du lage en bali-guide? Kan vel alltids det ja, må bare få tilbake maccen min med alle bildene fra reperasjon- haha :'(

Hadde du øvelseskjørt mye før du begynte med kjøretimer? Nei, hadde vel egentlig ikke kjørt så mye.. Så vil si jeg startet ganske fersk. Men helt utrolig hvor fort man lærer, det er så gøy!

Lurte på hvordan det gikk med den jobben i barnehagen? Haha, DET er lenge siden! Var vel ikke akkurat noe for meg, og heller ikke noe jeg hadde tid til. Samme med da jeg jobbet litt på barneskole, begge var vel egentlig bare for å prøve i perioder jeg ikke gikk på skole og synes bare blogg ble litt kjedelig. Koselig var det da, barn er så altfor skjønne! Men skole og blogg er absolutt mer enn nok, hadde aldri hatt tid til en ekstra jobb :-) 

( Kjole HER // Klokke HER // Veske fra Givenchy )

Hvor er bordet og stolene deres fra? Det vet jeg dessverre ikke, leiligheten var ferdig møblert da vi flyttet inn..

Hva har skjedd med kaninen din Oliver? Han fikk nytt hjem for en good stund siden. Var trist å gi han bort, men hadde ikke mulighet til å ha han siden jeg flyttet hjem for en lang periode og mamma er superallergisk :-)

Kan du unne deg å skeie ut eller spiser du bare sunn mat? Jeg skeier ofte ut, det skal jeg love dere- haha. Jeg kan ha dager hvor jeg spiser dritt fra morgen til kveld, og det får jeg ikke dårlig samvittighet for. Men samtidig kan jeg også fort gå en hel måned uten å spise noe som helst godteri/chips/sjokolade, og det er faktisk ikke med vilje en gang. Som dere kanskje vet er både sukker, fett og salt ekstremt avhengighetsskapende. Så er du vant til å spise mye av det er det veldig mye vanskeligere å holde seg unna enn hvis kroppen ikke er vant til det, for da vil du faktisk ikke crave det. Husker forrige jul så spiste jeg alt mulig rart av kaker, kjeks, sjokolade, chips osv hver eneste dag i sikkert minst en uke, og når julen var over slet jeg SKIKKELIG med å holde meg unna. Tenkte bokstavlig talt på sjokolade døgnet rundt, nesten som at det var rus liksom, haha. Sykt skummelt at kroppen så fort blir avhengig av det, for som sagt craver jeg normalt ikke slikt i det hele tatt. Heldigvis klarte jeg å komme meg ut av den onde sirkelen og tilbake til normalen igjen da! 

Hvilken vinterjakke tenker du å bruke i år? Jeg skal bruke samme som i fjor, min fiiiine parkas fra Cedrico! Elsker den fortsatt, så blir ingen ny jakke på meg. Ellers bytter jeg også mye på med den deilige Ravn jakken min ♥

Hvilken tannbleking bruker du? Bytter egentlig veldig på, haha! Premium white, smilelab og dentway er mine favoritter. Dentway er uten tvil de beste stripsene! Har skrevet om de flere ganger før :-) 

( Jakke fra zara, lignende HER // Kjole fra nelly HER )

Hvordan døde Shandie? Skal foreldrene dine få ny hund? Mamma og pappa valgte å avlive henne, rett og slett fordi det er grenser for hvor lenge man skal holde liv i en hund. Dyret kommer først, uansett hvor glad man er i det. Hun var ikke lenger seg selv, var så og si døv, dårlig syn, sluttet å kjenne oss igjen da vi kom hjem, sov døgnet rundt, nektet å gå tur, begynte å gjøre fra seg inne nesten daglig osv.. Bedre å la henne dø på en fredlig måte uten at hun led eller var syk ♥ De har ingen planer om å få seg ny hund nei, tror det holder i massevis for de å være barnevakt for Molly i blant. 

Hvilken rase var Shandie? West Highland White Terrier. Helt fantastiske hunder, og ikke en rase man ofte ser her i Norge :-) Shandie hadde verdens nusseligste og vakreste fjes, og ikke minst en nydelig personlighet. Så smart, sjarmerende og lærevillig!

Jeg vurderer sterkt å få meg hund, men usikker på om jeg har nok tid. Har du noen som lufter hunden når du er på skolen feks? Hvordan løser du sånne ting? Å få seg hund er et ekstremt stort ansvar, og noe man virkelig må tenke ekstremt nøye gjennom. Hunden lever mye mulig i 15 år fremover, og det er ditt ansvar at den får det beste livet den kan få. Jeg ville aldri anbefalt noen å få seg en hund helt på egenhånd uten å ha folk rundt seg som kan hjelpe deg når det trengs. Å få en hund er nesten som å få en baby, og du vil miste mye av fritiden din. Om du har vært en lang dag på skole/jobb kan du ikke feks bli med en venninne hjem, du må hjem å lufte hunden. Samme med å sove hos venninner eller andre etter byen/bursdager ++, du må hjem til hunden din som allerede har vært for lenge alene. Du kommer også til å slite med dårlig samvittighet når den er alene hjemme lange dager, og hunden fortjener heller ikke et hjem hvor den er for mye alene. Det er MYE å tenke på! Noe annet jeg vil poengtere er dere som vil skaffe hund med kjæresten. Helt greit det, men da skal du vite at du også har mulighet til å ha den alene om det blir slutt. Uansett hvor lenge dere har vært sammen, hvor forelsket dere er eller hvor bra dere har det nå, så har man ingen garantier for at forholdet vil vare. Så som sagt, vær da 100% sikker på at du har mulighet og tid til å ha hunden på egenhånd også. Og ikke bare tid nå, men tid i 15 år fremover. Å få hund er en ekstremt stor beslutning!

Selv har jeg aldri vært alene med ansvaret for Molly. Madicken har tatt like mye ansvar ovenfor henne fra dag 1, og mamma og pappa stiller også opp 24 timer i døgnet om det skulle trengs. Hele familien min elsker Molly, og egentlig har hun faktisk blitt en "familiehund" istedetfor "min". Vi bodde jo tross alt hjemme alle sammen i 1 og et halvt år, så da ble jo hele gjengen veldig knyttet til lille bebisen min. Mamma og pappa ville egentlig ikke at jeg skulle ta henne med meg til Bergen en gang siden de har blitt så glade i henne (og egentlig vil ha henne selv), haha ♥ Sånn sett er jeg utrolig heldig! Så jeg har alltid pass eller hjelp når jeg trenger det, derfor går det veldig greit for meg å ha hund. For meg er det å få Molly det beste valget jeg noen sinne har tatt, den største gleden i hverdagen min og den eneste jeg savner på ferie (hahaha woops). I mine øyne er hun barnet mitt, selvom hun "bare" er en hund :-)

Det var litt spørsmål dere har stilt den siste tiden! De neste dagene kommer jeg til å svare på det dere lurer på i kommentarfeltet ♥

Svar på spørsmålsrunden- del 2

Hvilke verdier er viktig for deg i livet og når føler du deg mest lykkelig? For meg er det aller viktigste i livet å ha mennesker rundt meg som jeg er glad i og som er glad i meg. Familien min betyr absolutt alt i verden for meg, og venner betyr også utrolig mye. Uten de hadde jeg ikke vært lykkelig, uansett hvor mye penger og materialistiske ting jeg enn måtte hatt. Og når jeg er mest lykkelig er vel et litt vanskelig spørsmål.. Jeg er uten tvil verdens lykkeligste om jeg er forelsket, da er man jo nesten i en liten boble hvor alt annet enn dere to så og si blir ubetydelig. Men ellers vil jeg si at jeg kjenner på lykkefølelsen når jeg får til ting jeg vil. Mestringsfølelse spiller absolutt en viktig rolle i om jeg er lykkelig eller ikke! Det kan være at jeg er i en god periode med trening og kosthold, at jeg har gjort en god innsats bloggmessig i en periode eller feks en bra karakter på eksamen. Jeg elsker også å glede andre- lite slår den følelsen :-)

Hvilket sted er det beste stedet du noen gang har vært? Jeg tror faktisk Sydney slår alt! Den byen der er magisk, og jeg var så sinnsykt lykkelig der. Spør dere meg er feks New York og LA nada i forhold til Sydney. Lengter virkelig tilbake, og drømmen hadde uten tvil vært å flyttet dit i alle fall for en periode. Ellers fikk Sør-Afrika en stor plass i hjertet mitt, og jeg er veldig glad i Thailand. 

Image and video hosting by TinyPic

Hvilke egenskaper setter du mest pris på ved deg selv? Jeg er absolutt en person man kan stole på, og det vil jeg si er en god egenskap. Jeg er veldig lite "gossip" av meg, og føler aldri noen trang for å måtte si noe videre. På samme måte er jeg heller ikke en person som baksnakker andre eller føler noen trang for å sitte å kommentere andres valg eller andres liv. Jeg synes folk bryr seg ALT for mye om alle andre, og jeg skjønner ikke hvorfor det er så utrolig interessant om en bekjent har fylt leppene sine eller hadde sex med en fyr forrige helg... Er også veldig konfliktsky, og lager aldri en sak ut av noe med mindre det er så ille at jeg ikke har noe valg. Lar det meste gå, og gidder ikke å sutre over småting. Ellers ser jeg på meg selv som en snill person, gavmild, flink til å vise kjærlighet, god å snakke med, ganske hardhudet og en stooor optimist!

Har du et anstrengt forhold til mat? Jeg har kanskje i veldig korte perioder hatt et litt anstrengt forhold til mat, men aldri sånn at det har blitt sykelig. Mer bare at jeg har passet på hva jeg får i meg og vært streng på å ikke spise noe usunt. Har aldri feks sultet meg eller ikke spist meg mett. Men nå har jeg i lang tid egentlig bare spist hva enn jeg vil uten å en gang tenke over det. Man lever jo bare en gang, og hva slags liv er det om man aldri kan få kose seg? Jeg tror nøkkelen er å finne den perfekte balansen hvor du hovedsakelig spiser nogen lunde sunt, men har minst en dag i uken hvor du kan spise hva enn du vil og kose deg hele dagen. 

Hvor gammel var du da du flyttet ut for første gang? Jeg flyttet for meg selv 2 mnd før jeg ble 18 år, noe som kanskje er unormalt tidlig. Men vil si det gikk veldig fint og jeg er glad for at jeg gjorde det!

Image and video hosting by TinyPic

Tjener du mindre nå siden du ikke har like mange lesere som før? Man skulle kanskje trodd det, men sannheten er at jeg faktisk aldri har tjent så mye penger som jeg gjør nå. Priser for annonseinnlegg har steget drastisk de siste 1-2 årene, og bedrifter har virkelig fått opp øynene for oss bloggere og ser vår verdi. Bare siden desember 2015 har jeg faktisk doblet hva jeg tar for innlegg, noe som er ganske sinnsykt. 

Hvor ser du deg selv om 10 år? Da håper jeg at jeg har opplevd det meste av det jeg har lyst til. Reist verden rundt og gjort en haug av crazy ting som får meg til å føle meg levende. Og at jeg har vært tøff nok til å dra fra alt og bodd minst ett år i utlandet enten for å studere eller jobbe. Ellers håper jeg at jeg har en fantastisk mann som både er min beste venn og kjæreste, at jeg har fått barn, har en jobb jeg liker og viktigst av alt: at jeg er lykkelig.

Kan du begynne å blogge litt bedre sånn som før? Jeg skal uten tvil steppe opp blogg-gamet mitt. Dessverre har jeg humøret, motivasjonen min og lykken min vært ganske varierende i lang tid, og da går det utover bloggen. Når alt jeg trenger selv er inspirasjon kan det være vanskelig å ha en jobb hvor jeg skal inspirere andre. Jeg tror faktisk det er umulig å være en god blogger om man ikke har det bra, og det er litt merkelig, men sånn er det visst bare. Men som jeg har fortalt dere kommer hverdagen min til å forandre seg nå fra august, og det tror jeg er alt jeg trenger for å komme back on track. Skal fortelle dere om dette i løpet av de nærmeste dagene!

Hvorfor klipper du ikke Molly? Det er fordi det er ganske omdiskutert om man bør klippe en pomeranian og jeg er redd for å ødelegge pelsen hennes. Men skal sies at jeg klipper henne rundt rumpa for å holde henne renest mulig, også klipper jeg rundt labbene slik at hun ikke sklir på gulvet. Hun hadde nok blitt helt fantastisk søt med den typiske bamseklippen, men vi får rett og slett bare se om jeg en dag ønsker å gjøre det. Hun er uansett nydelig som hun er nå :-)

Favorittmat? Sushi, indrefilleet, indisk, crispy duck, pizza, brødskiver (haha) og taco kanskje?

Hvor ofte trener du? Mest styrke eller cardio? Jeg prøver å trene 3-4 ganger i uken, altså ca annenhver dag. Trener både styrke og cardio mye, men styrke er det aller viktigste på trening for min del. Om noen skulle lure trener jeg alle kroppsdeler like mye, pleier å bytte på annenhver gang med overkropp og underkropp :-)

Hva ser du etter i en gutt? Hva jeg ser etter i en gutt har forandret seg veeeldig siden jeg var typ 18 år. Da var utseende uten tvil det viktigste for meg, men er det noe jeg har lært meg så er det at kun et pent fjes og en fin kropp holder ikke i lengden. Det viktigste for meg nå er kanskje stabilitet. En som har ting på plass, og som tar ansvar for livet sitt. Han skal også gjerne ha "festet fra seg", og drugs er det nulltoleranse for. Jeg må kunne se en fremtid med han, og han må være en jeg vet hadde blitt en god far for eventuelle barn når den tid kommer. Jeg vet det høres sinnsykt voksent ut, men sånn har det nå blitt, haha. Ellers er tillit sinnsykt viktig, for har man ikke tillit i et forhold så er det nesten dømt til å gå dårlig. Et forhold hvor man snoker på hverandres mobiler, nekter hverandre å være med på morsomme ting med venner osv er utrolig usunt og ikke noe jeg ønsker. Ellers må han gjerne være snill, omtenksom, kjærlig, sosial, eventyrlysten, familieorientert, god å snakke med, flink til å snakke om/vise følelser, morsom, kunnskapsrik, trofast og glad i dyr. Tidenes liste ser jeg nå, haha! 

Hvorfor er du aldri med på store bloggevents? Typ vixen? Jeg er generelt aldri med på events, til tross for daglige invitasjoner på ditt og datt. Det er vel bare fordi det ikke er helt "meg" og ikke frister noe særlig. Som blogger har jeg aldri hatt noe behov for å gjøre så mye ut av meg selv, og det gjelder feks tv, intervjuer osv også. Men er det noe jeg synes høres gøy ut, feks da jeg ble invitert til blog awards i Helsinki, så blir jeg jo med :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig fikk jeg svart på del 2 av spørsmålsrunden! Elsker disse innleggene, som jeg skrev på forrige innlegg synes jeg det er en perfekt måte for dere å bli kjent med den "ekte" Andrea. Derfor prøver jeg å svare så utfyllende jeg kan og ikke minst tenke godt gjennom hvert eneste spørsmål :-) Om dere vil lese svarene på del 1 så finner dere innlegget HER. Klem! ♥

Svar på spørsmålsrunden - del 1

Hva drikker du helst når du skal på fest/byen? Som oftest drikker jeg egentlig øl, men har gått litt fra det den siste tiden i og med at man blir ganske full i magen av det. Hvitvin er jeg ikke noe fan av så det drikker jeg aldri lenger, rødvin elsker jeg men det drikker jeg aldri når jeg skal ut med tanke på "rødvinstenner" og at jeg føler det gjør meg litt trøtt. Sprit drikker jeg noen ganger (blander selvfølgelig ut), men holder meg som oftest unna i og med at jeg føler jeg ikke har helt kontroll på hvor mye jeg tåler. Lett å gå på en liten smell med sprit og det er ikke noe gøy! Så det jeg faktisk har drukket mye av de siste månedene er enten rosevin, proseccco eller champagne. Rett og slett fordi det smaker godt, har tre ganger så høy prosent som øl slik at man ikke må drikke så mye, og fordi jeg føler det gjør meg i god form :-) Dette ble et langt svar- haha.

Hvilken veske er favoritten din? Givenchy Antigona er uten tvil blitt min favoritt, og det er stort sett den jeg bruker hele tiden. Før jeg kjøpte den i januar var Céline vesken den jeg brukte hele tiden, men den har jeg faktisk nesten ikke brukt etter at jeg fikk Givenchy'en. Tror det er fordi Givenchy'en har skulderreim noe som er veeeldig greit for meg som ofte bærer på endel tungt, så nå som jeg har blitt vant til det er det helt grusomt å måtte bære en tung veske på armen- haha ;-)

Hva er planene for høsten? Skal du fortsette å ta opp fag eller er du ferdig? Jeg skal begynne på skole igjen nå etter sommeren ja, og skal fortsette å ta opp fag. Har nå hatt et halvt års pause, og det var en lang nok pause for meg. Blir helt rastløs og gal av å bare blogge uten noe rutiner eller steder å dra til, så jeg kjenner at jeg trenger å komme tilbake på skolebenken. Så får vi se- kanskje jeg begynner å studere neste høst igjen :-) Bare blogg er i alle fall ikke noe som fungerer for meg i lengden! Men det betyr selvfølgelig ikke at jeg skal slutte å blogge, jeg bare kjenner at jeg må ha noe ved siden av bloggen for å være lykkelig. 

Har du noen gang vurdert å kjøpe en til hund? Ja, det har jeg faktisk! Elsker jo lille Molly'en min mer enn alt, og har tenkt at det hadde vært koselig med to, også for Molly sin del. Var faktisk ganske så sikker på at jeg kom til å få meg en til i lang tid, men nå har jeg ombestemt meg. En hund gir utrolig mye glede og kjærlighet, men det er også et ekstremt stort ansvar. Derfor føler jeg det er mye lurere å vente med hund nr to til rundt den tiden jeg skal slå meg til ro med mann og barn, da er jo alt mye mer stabilt. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk Molly, og det kunne egentlig ikke gått bedre enn det gjør med henne, men det holder med en liten bebis enn så lenge :-)

Du ser alltid så bra ut, men hvorfor bruker du så mye sminke i hverdagen? Ikke misforstå, for du ser virkelig fin ut, men vil du ikke at det skal være forskjell på hverdags og festsminke? Takk søta! Faktisk så har jeg fler dager hvor jeg ikke sminker meg enn jeg sminker meg, og så og si den eneste grunnen til at jeg evt sminker meg er for å ta bilder til bloggen. For det meste går jeg rundt usminket, og har ingen problem med å dra på trening uten sminke, eller en tur med Molly/tur på butikken usminket. Men du har rett i at jeg bruker mye sminke når jeg først sminker meg, det er sjeldent en mellomting. Og hvorfor det er sånn vet jeg egentlig ikke, haha :-)

Hvorfor flytter du ikke tilbake til Tjuvholmen? Var det gøy å bo der? Som dere vet planlegger jeg å kjøpe leilighet en gang etter sommeren, men det blir nok ikke på Tjuvholmen. Jeg trivdes absolutt der, men stedet jeg har likt aller best å bo på er Majorstuen. Dessuten er jo Tjuvholmen svindyrt, du får jo dobbelt så mange kvadrat for samme pris på typ Frogner/Majorstuen, så jeg føler ikke helt det er verdt pengene. Mye mulig jeg flytter dit igjen en gang i fremtiden, men nå som 21 år vil jeg heller bo midt i smørøyet, og jeg hååper på å finne drømmeleiligheten på Majorstuen :-)

Har du tatovering? Evt hvor? Hvis ikke, vil du ta? Jeg har ikke tatovering, og det tror jeg nok aldri jeg kommet til å ta heller. Selvom noe er kult nå betyr det ikke at det er like kult om 10-20 år, og derfor synes jeg tatovering er litt skummelt. Har heller aldri våknet opp en dag og tenkt "sånn vil jeg ha", så derfor tenker jeg det uansett er dumt å bare ta det for å ha tatt det. Så nei, den kroppen her kommer nok til å forbli blekkfri- haha!

Kan du fortelle litt om hvordan du har klart å få den kroppen du har? Hvordan holder du deg så fin og slank selvom du reiser endel til utlandet? Først og fremst- tusen takk! Som dere vet la jeg på meg ganske mye etter at jeg begynte på vgs, og i starten av 2013 tok jeg tak i det for første gang i mitt liv. Siden den gang har jeg lært meg veldig mye om mat og trening, og vet egentlig akkurat hva jeg burde spise og hva jeg burde trene for å holde meg slik jeg liker det. Skal sies at i løpet av disse drøye tre årene har det vært mye opp og ned, og jeg har absolutt hatt perioder hvor jeg ikke har trent noen ting og spist nøyaktig hva jeg vil. Men noe jeg har merket er at en slik livsstil hvor jeg spiser hva jeg vil (med andre ord ganske usunt) og ikke trener får meg til å føle meg utrolig dårlig psykisk og fysisk, så det fungerer rett og slett ikke. Trening og sunt kosthold gjør meg utrolig lykkelig, det gir meg en mestringsfølelse og det gjør at kroppen min fungerer så mye bedre. Det blir tidenes lengste svar om jeg skal fortelle alt om hva jeg har gjort, så jeg tenker kanskje å heller lage et eget innlegg om det. Men en viktig ting å huske er at det handler 30% om trening og 70% om mat, altså er mat det aller viktigste. Om du feks bare starter med magrere alternativer på produktene du vanligvis spiser har du allerede kommet en god vei. Bytt ut salamien med kalkunskinke, bremykt med vita hjerte'go lett, god morgen yoghurten med skyr, brus med lettbrus/funlight/vann, brød med knekkebrød osv. Skal fortelle mer nøye om små endringer som kan bety mye snart, og ikke minst treningsrutinene mine ♥

Tror du på noe gud/religion? Nei, jeg er ikke religiøs på noen måte. Og jeg mener religion er roten til mye vondt her i verden. 

Hvordan er forholdet med foreldrene dine? I starten av tenårene har det vært dårlige perioder, men det er vel ganske så naturlig! Ettersom jeg har blitt eldre har egentlig bare forholdet til foreldrene mine blitt bedre, og det har vel aldri vært så bra som det er nå. Jeg har virkelig innsett hvor heldig jeg er som har foreldrene mine, spesielt de siste to-tre årene med skattesmellen. Jeg hadde aldri kommet meg gjennom den alene uten deres hjelp, det er jeg 100% sikker på. De har rett og slett vært helt fantastiske, og gjort ALT de kan for å hjelpe meg ut av den og sørge for at ting blir gjort riktig. Mamma spesielt fortjener verdens største takk! Jeg, Ulrik og Madicken er utrolig heldige som har så fantastiske foreldre, og det vet jeg alle tre er enige i. Mamma og pappa har alltid satt oss barna først, og vi har alltid visst at vi er høyt elsket og ønsket. Det er ikke noe man kan ta forgitt :-)

Hva er det første du legger merke til når du ser en attraktiv gutt/mann? Hmm, denne er litt vanskelig! Tror kanskje det er smilet. Et sjarmerende smil er viktigere for meg enn jeg hadde trodd, haha. 

Hva er best: singellivet eller kjæreste? Det siste året har jeg egentlig for første gang i mitt liv vært singel, etter totalt over 6 år med kjæreste. Og dette året for meg selv tror jeg virkelig at jeg har trengt. Det å bare være helt tilfreds og lykkelig på egenhånd uten en gutt i livet ditt er en overraskende deilig følelse og ikke minst en veldig viktig erfaring. Jeg har virkelig innsett at jeg kan ha det minst like fint som singel, hvor jeg kun fokuserer på meg selv, fremtiden min, familie og venninner. Faktisk har jeg likt singeltilværelsen så godt at det for meg har vært uaktuelt å få en gutt inn i livet mitt, samme hvor fantastisk han måtte være. Jeg har rett og slett tatt en lang og god pause fra det motsatte kjønn, haha. Men selvom jeg absolutt trives som singel, så vet jeg jo at jeg innerst inne er en kjæresteperson. Jeg er sucker for kjærlighet, og spør dere meg er forelskelse den mest intense og fantastiske følelsen man kan kjenne på. Å ha kjæreste er jo det koseligste som finnes, selvom det er skummelt at lykken din ofte hviler i hans hender. Har dere det bra så har du det bra, har dere det ikke bra så klarer du kanskje ikke å fokusere på noe annet enn han. Kjærlighet kan være skikkelig jævlig, men så er det jo også så fantastisk at det kanskje er verdt det alikevel. Men ja- når det kommer til stykket vil jeg vel kanskje si at jeg foretrekker å ha kjæreste vs å være singel. Så om det blir noe kjæreste på meg etter hvert får vi vel bare se, men jeg er ekstremt forsiktig og skeptisk til hvem jeg slipper inn i livet mitt. Er det noen dårlige tegn i starten så er det no go, og jeg kommer til å stole på magefølelsen :-)

Hvordan har du kommet deg over bruddene dine? "Dessverre" har det vært overraskende enkelt for meg, og jeg har aldri hatt kjærlighetssorg. Det svaret får meg kanskje til å høres litt kald ut så ikke misforstå. Grunnen til at det ikke har vært så tøft er vel bare at begge bruddene mine har vært veldig forberedte. Det har aldri blitt slutt ut av det blå, og jeg var den som tok valget. Et veldig gjennomtenkt valg. Men det skal sies at det selvfølgelig gjør vondt uansett, og det er ingen god følelse å såre en du er utrolig glad i. Det er også en merkelig følelse å ikke lenger ha en person i livet ditt som en gang betydde hele verden for deg. Men er det noe jeg har lært så er det at man kommer seg over ALT, uansett hvor vondt dette måtte være. Dagen du ikke tenker på han lenger vil komme, uansett om det tar en uke, et par måneder eller kanskje år. Og du vil finne en ny som du har det minst like bra med, om ikke bedre ♥

Der har dere del 1 av svarene på spørsmålsrunden! Kom ekstremt mange spørsmål, og jeg vil gjerne svare litt langt, så da er det best å ta det over flere innlegg. Jeg synes det var utrolig gøy å svare på spørsmålene over, og føler dette er en fantastisk måte for dere å bli bedre kjent med meg. Jeg har jo ikke akkurat tidenes mest personlige blogg til vanlig, så det var deilig å kunne dele litt tanker, følelser og meninger med dere i dag. Håper dere likte svarene, så kommer mer snart ♥

SPØRSMÅLSRUNDE- Ask me anything -

Tenkte jeg skulle sette i gang med en liten spørsmålsrunde! Synes det er kjempegøy å svare på selv, også blir dere jo alltids litt bedre kjent med meg. Følte det var en stund siden sist, så da kjører vi på. Spør om hva enn dere vil, så svarer jeg i løpet av et par dager. Gleder meg til spørsmålene deres :-) KLEM ♥

- Svar på ukens spørsmål -

Hva skjedde med jobben du fikk på en barneskole for en stund siden? Var aldri meningen at jeg skulle jobbe der lenge, var bare at jeg kjedet meg litt desember 2014 etter et par mnd med kun blogg og å bo hjemme. En barneskole i nærheten trengte litt hjelp før jul, så da tenkte jeg rett og slett hvorfor ikke ;-) Men etter jul begynte jeg på Bjørknes, og da var det umulig å ha tid til å jobbe på barneskolen ved siden av bloggen OG være privatist. Skal sies det var sinnsykt koselig da, barn er jo verdens søteste små skapninger ?

Når jeg trykker på "eldre innlegg" går jeg glipp av ca en uke med blogging, hvorfor skjer det? Oi, det var jeg faktisk ikke klar over.. Det skal fikses ASAP!

Ville du vært med på paradise hotel? Tror du at du noengang kommer til å melde deg på? Hvis nei, hvorfor ikke? Altså, folk får gjøre nøyaktig det de vil. Jeg har ingenting i mot de som melder seg på, men det er bare ikke noe jeg kunne gjort. Kameraer som filmer deg 24/7, fylla, drama og hele Norge som følger med.. No thanks :-D

Kan du si hva du synes om sweatshop? Vet dere hva, jeg skulle faktisk være med på sweatshop! Men det passet ikke fordi det var kort varsel og jeg hadde betalt en 2 ukers ferie til Thailand akkurat da de skulle dra til Kambodia. Skal sies at jeg ikke skjønte helt der og da hvor stort det kom til å bli, og hva det egentlig innbar, så jeg angrer egentlig litt i dag på at jeg ikke takket ja. Tenk for en tankevekker og opplevelse det hadde vært å få sett alt det der med egne øyne.. Men ellers synes jeg sweatshop er et helt fantastisk tiltak av aftenposten, for jeg tror veldig få visste hvordan tekstilarbeiderne faktisk har det i blant annet kambodia før de fikk sett sweatshop. Denne seiren kan jeg garantere deg gåsehud og tårer av, og det er så utrolig viktig at dette blir spredt rundt til så mange som mulig. De store kjedene må presses til å gjøre en forandring, for disse arbeiderne lever under forferdelige, umenneskelige og urettferdige forhold. Sweatshop har akkuratt kommet ut med sesong 2, og den kan dere se HER

Hvor mye snuser du om dagen, og når begynte du med det? Jeg snuser ekstremt mye, jeg tror ikke jeg vet om noen som snuser så mye som meg.. Er liksom inn og ut dagen lang, ingen pauser på mer enn maks 5 minutter. Så snuser en boks om dagen dessverre :-( Begynte for drøye 3 år siden, og håååper jeg klarer å slutte snart. Hold dere unna snus gutter og jenter, det er dødsdyrt, irriterende å være avhengig av og ikke minst usunt. Har blitt helt ruglette og fått brunaktig farget "kjøtt" i leppa der jeg snuser, og det er sinnsykt ekkelt. Dessuten misfarger det tennene! Blæ.

Hvilken hudsminke bruker du? Jeg bruker enten en foundation fra bobbi brown eller mac, cream contour fra anastasia beverly hills, løst mineralpudder fra mac, enten bahama mamma eller contour kit i pudderform fra anastasia beverly hills som solpudder, og en highlighter fra bobbi brown. Looover å fikse sminkevideo snart, har virkelig forandret både sminkemetode og sminken min generelt siden sist :-)

Hva er finest av string og hipster? Hipster lett! Hater g-strenger fortiden, finnes jo ikke fint med en trynn tråd i rumpa- haha.

Sammen med exen igjen? Jeg er verken sammen med exen eller noen andre for den saks skyld! Har vært singel i 10 mnd nå og stortrives med det ♥

Har du fylt inn noe mer silikon enn første gangen eller har puppene bare blitt større? Jeg har ikke gjort det nei, og synes ikke puppene mine har blitt større? Hehe ;-)

Hvilken strl bruker du i klærne fra missguided? 36 som oftest.

Hvorfor dro Anniken hjem fra LA før deg? Pga sweatshop, var en haug av ting hun måtte gjøre for premieren som var på onsdag ♥

Vi er en klassetur som skal til Oslo i juni, hvor får vi kjøpt god mat til grei pris og hva burde vi gjøre? Så koselig! Av resturanter kan jeg anbefale Fridays, Olivia eller Kverneriet, som alle har god og billig mat :-) Ellers anbefaler jeg absolutt å traske litt rundt på Aker brygge, der er det så koselig nå om sommeren. Frognerparken er også veldig fint, og anbefaler Bogstadveien ovenfor Karl johan når det gjelder shopping!

Kan du si noe om hvordan du trener og spiser fortiden? Som dere vet har jeg reist veldig mye den siste tiden, og da har jeg rett og slett bare kost meg. Spist og drukket hva enn jeg har hatt lyst på, og dessverre ikke slengt inn en eneste treningsøkt. Jeg er helt elendig på den fronten når jeg er på ferie, klarer liksom ikke å velge en salat ovenfor pizza når jeg sitter skrubbsulten på restaurant- haha. Men nå er jeg hjemme igjen, og her er jeg heldigvis mye flinkere! Skal prøve så godt jeg kan å spise rent og trene endel de neste ukene, for per dags dato er jeg ikke helt fornøyd med hvordan kroppen ser ut. Heller ikke hvordan jeg føler meg, for jeg er mye sliten og har lite energi og motivasjon. Det eneste som forandrer det er sunt kosthold og trening :-)

Hva bruker du på leppene fortiden? Varierer, men bruker endel liquid lipsticks fra forskjellige merker blant annet. Bruntoner har blitt en stor favoritt hos meg, som dere kanskje ser! Skal lage et eget leppeinnlegg snart med mine favoritter av lipliners, leppestifter og liquid lipsticks :-)

Dette var litt svar på ting dere har spurt om i det siste! Nå skal jeg på Elixia med min søte mami, snakkes mer i kveld ♥

Svar på ukens spørsmål

Tror du at du kommer til å melde deg på Paradise hotel? Haha, nei- det hadde aldri skjedd :-)

Hvilket program var det du brukte for å få bedre kvalitet? Jeg lastet opp bildene på tinypic.com. Men har nå funnet ut at jo større "px" du laster opp bildene i her på blogg.no, jo bedre blir kvaliteten. Så om du feks tar 2000 px så vil bildene komme i full kvalitet, men fortsatt komprimerers til vanlig størrelse i innleggene. Men skal sies at dette gjør at det vil ta lenger tid å laste inn bildene i og med at de er større, så mulig bloggen deres vil bli tregere. Men da vet dere det! 

Hvorfor er molly så liten i forhold til pomeranianen til Isabel? Er det fordi hun er jente? Er det vanlig? Isabel sin pomeranian er halvt valpino italiano, som er en litt større hund innenfor spisshund familien. Så hennes pomeranian er større enn helt renraset pomeranian! Men det stemmer at Molly er litt liten for rasen, og det stemmer også at tisper er mindre enn hannhunder generelt. Molly var den minste i kullet sitt da hun var valp, og jeg tror det er vanlig at størrelsen varierer litt etter feks hvor store foreldrene er :-)

Hvilket hotell bor dere på nå i Paris? Vi bor på Citadines arc de triomphe, og det anbefaler jeg på det sterkeste! Superfint hotell, store rom, bra service og PERFEKT beliggenhet. Tar tre minutter å gå bort til eiffeltårnet, og 10-15 min å gå bort til triumfbuen. Her kommer jeg til å bo igjen neste gang :-)

Hvordan er lashes by kasja på bryn? Jeg synes de er helt fantastiske, og de gjør virkelig magi på mine bryn. Bare dumt at det ikke holder mer enn et par uker, men det gjør det vel ikke uansett hvor du går.

Kan du legge ut link til den grønne bomberjakken din når den kommer ut igjen? Den kommer nok dessverre ikke tilbake på lager igjen, for den er kjøpt for 1 og et halvt år siden. Men kan sikkert tipse om jeg kommer over en fin en!

Hvor er toppen din fra?

Missguided :-)

Er det meningen at man bare skal bleke tennene oppe eller kan man bruke de samme skinnene til å bleke nede også? Det følger med to skinner i pakken, hvor den ene er for tennene oppe og den andre for tennene nede. Så begge tannradene skal blekes ♥

Gir premium white bedre resultat enn dentway? Jeg synes begge gir supert resultat, men igjen så er det jo to helt forskjellige tannblekingsmetoder. Dentway er jo bare strips, og premium white er jo tannskinner, blekegel og led-lys. Synes hele opplevelsen og spesielt smaken er mye bedre med premium white, og synes tennene blir raskere hvite og enda hvitere enn med dentway. Men som sagt er begge bra, smilelab og for den saks skyld :-)

Går det fint å dra på Lapoint surfecampen i Portugal alene? Er de fleste på campen skandinaviske eller er det mennesker fra hele verden? Det er nok ikke noe problem å dra dit alene, alle er veldig hyggelige og inkluderende der. Det er også mye opplegg og forskjellige utflukter du kan melde deg på, så det er lett å bli kjent. Ellers er de aller fleste skandinaviske ja, kanskje et par stk fra andre land i europa :-)

Blir du ikke lei av å reise så mye, altså at det mister litt "spenning"? Nei, utrolig nok finnes jeg ikke lei og er alltid supergira når jeg skal på tur. Jeg er en veldig eventyrlysten sjel, og ville nok aldri sagt nei til en reise så lenge jeg har mulighet til å dra. 

Hvilke andre leppestifter i bruntoner bruker du utenom den fra jeffree star? Jeg bruker to leppestifter fra Bobbi Brown endel, som begge er i nydelige bruntoner. Den ene er matt og heter "latte 6" og den andre er vanlig og heter "bobbi5". Superfine! Ellers elsker jeg også mac sin lipliner i fargen "stripdown", det er virkelig tidenes fineste farge. Dessverre er den utsolgt så og si over alt konstant! 

Vet du hvor jakken til Fanny er fra? Dry lake :-)

Er solbrillene på bildene virkelig fra Gina tricot og ikke Dior? Haha, ja! Ellers hadde jeg jo skrevet Dior. De bare ligner veldig, og er et supert alternativ :-) Men tror ikke de selges lenger..

Hvilken farge og strl har du fjærjakken i? Fargen heter light beige på siden deres, men vil si den er kremhvit i virkeligheten. Jeg har den i small!

Noen svar på litt dere har lurt på den siste tiden :-) Nå skal vi sjekke ut av hotellet, så skal vi traske litt rundt før flyet hjem igjen går i kveld. Snakkes snart babes!! ♥

Ukens spørsmål

Kan du lage sminkevideo snart? Ja, har så lyst til det! Eneste er at jeg egentlig ikke har et kamera jeg kan filme med (?). På speilrefleksen er det nemlig ikke autofokus på film, og da er det litt vanskelig når man skal filme på egenhånd. Kanskje noen av dere har tips til et bra filmkamera som jeg kan få kjøpt? Vil så gjerne videoblogge mer for dere, men må ha utstyret på plass :-D

Leste en artikkel om Isabel og tommelen hennes. Hvordan går det med henne nå? Ja huff, er skikkelig synd på henne.. At vondt i tommelen kan ende så dramatisk er nesten ikke til å forstå. Men heldigvis går det mye bedre nå, og hun har fått kommet hjem fra sykehuset i bergen ♥ For dere som ikke aner hva jeg snakker om nå kan dere lese artikkelen HER.

Kan du legge ut innkjøpene fra snapchat? Haha, jeg har blitt så dårlig på å vise dere innkjøpene mine den siste tiden. Bestiller jo fortsatt masse fra feks Nelly, men har ikke vist dere. Hvis det er noe dere ønsker så må dere bare si i fra! ♥

Tar du en pille med betakaroten hver dag året rundt? Ja, det stemmer. Men det er også fordi jeg eksponeres for sol så og si året rundt, hehe :-)

Hvilken leppestift brukte du her?Liquid lipstick fra Jeffree star i fargen "celebrity skin". Den er desverre helt umulig å få tak i da, dødspopulær. Selv er jeg straks tom og får litt panikk! Den er så fin.

Hva gjorde du i bergen? Var der bare på en lite jentetur. Har et par gode venner som bor der, så også derfor jeg tok turen! Elsker bergen, favorittby #2 i Norge- haha. Oslo er fortsatt best ;-)

Hvilken pre-workout var det dere brukte? The curse heter den, med eple smak. Du får kjøpt den på Nordby senteret i alle fall, den er helt rå!

Hvordan er det med skole? Skal du begynne å studere? Jeg får uansett ikke studert før jeg er ferdig med vitnemålet mitt, så det er jo det jeg har holdt på med når jeg har gått på Bjørknes. Har bare et par fag igjen, og tenker å fikse de resterende karakterene fra høsten av. Dette halvåret ville jeg ha en pause fra eksamner :-) Ellers anngående studier så er det noe jeg må se ann når evt skal skje. Stresser ikke med det for øyeblikket!

Husker du hvilken butikk i København du kjøpte CPH feather jakken? Skindgalleiet heter butikken, den ligger i strøget.

Har du kjøpt leilighet eller skal du leie igjen? En venninne av Madicken har kjøpt, og vi tre flytter inn der for en periode. Planen er å kjøpe selv etter sommeren, men å bo i den leiligheten frem til det :-) Gleder meg!

Hvor er antrekket fra?Missguided! Det er ikke et sett, men synes det passet bra sammen. Chill men kult :-D

Har du og Axel et godt forhold til hverandre i dag? Vi har ikke hatt kontakt på sikkert 2 år, og det er forsåvidt like greit. Rart med det, men gamle forhold blir liksom så fjerne. Du glemmer hvordan det føltes, hvordan man hadde det, hva man gjorde osv. Det er selvfølgelig et par minner igjen, men det er en person du ikke har hatt i livet ditt på mange år og som du ikke kjenner lenger. Derfor føles det heller ikke viktig å ha kontakt uansett hvor trist det enn høres ut, hehe :-)

Er du fornøyd med olympus kameraet? NEI. Skjønner ikke hvorfor alle bloggere skryter av det, selv hater jeg det og bruker det aldri. Blir forsåvidt bra bilder i dagslys, men ellers feks inne er det helt krise dårlig. Anbefaler heller Sony Cybershot DSC-RX100 ll. Det er det kameraet jeg bruker når jeg ikke bruker speilrefleksen, og jeg er dødsfornøyd. Superlite og fantastisk kvalitet ♥

Hvorfor er bloggen din så treg? På meg er den ikke det, men jeg tror den er treg om man ikke har så veldig raskt internett. Grunnen til at det har blitt sånn er fordi jeg de siste månedene har begynt å laste opp bildene på en annen side enn blogg.no sin, rett og slett fordi blogg.no dreper den gode kvaliteten. Det er latterlig hvor mye dårligere bildene blir når man laster de opp her inne. Om mange har dette problemet må jeg selvfølgelig gjøre noe med det, men jeg vil helst ha det slik det er nå hvor jeg får full utbytte av bildekvaliteten min :-)

Tror du at du kommer til å legge deg under kniven igjen noen gang? Jeg tok silikon for snart 3 år siden, og det var min første og siste plastiske operasjon. Selvom jeg åpenbart er en veldig utseendefiksert person, med en jobb og hverdag som handler mye om utseende, så vil jeg ikke la bobbelen jeg er i nå som 21 åring påvirke meg i en så drastisk grad. Når du velger å legge deg under kniven er det ingen vei tilbake, og det finnes ingen "angreknapp". Et valg du føler er smart i starten av 20 årene, vil du ikke nødvendigvis lenger synes var så smart når du har kommet i 40 årene. Jeg er ikke perfekt, men hvem i all verden har sagt at alt ved meg skal være det? Selvfølgelig er det ting jeg kunne fikset og jeg har økonomien til å gjøre det, men det kommer aldri til å skje. Jeg er den jeg er og det er bra nok. Jeg er stolt av at jeg ligner på foreldrene mine, og gleder meg til at mine barn kommer til å ligne på meg igjen :-)


 

Noen av spørsmålene dere har stilt den siste uken! Håper dere likte svarene, så skrives vi straks :-) KLEM ♥

Ukens spørsmål

Du ser smashing ut! Kan du lage sminkevideo snart? Tusen takk :-D Ja, jeg må nesten få laget en sminkevideo snart. Har den siste tiden eksprimentert endel med sminken, og synes selv jeg aldri har vært så flink som  nå, haha. Øyenskygge, konturering og winged eyeliner er blant annet noe jeg begynner å bli god på. Så må få vist dere, hihi :-)

Hva har du brukt på leppene dine den siste tiden? Jeg bruker litt forskjellig på leppene. Går mest i en lipliner som heter half red fra mac og tegner på hele leppen, eller en leppestift fra mac som heter "Spirit" eller en liquid lipstick fra Jefree Star i fargen celebrity skin. Alle i brunaktige, ganske mørke toner :-)

Går du fortsatt som privatist elev? Nei, dette halvåret tar jeg en pause. Vil reise en del, og da blir det dumt å betale store summer for undervisning. Å få vitnemålet mitt er ikke noe jeg stresser med i og med at jeg ikke vet når jeg vil studere, eller om det i det hele tatt kommer til å skje. Så ja- men tenker å ta et par fag til høsten igjen da. 

Hvilken modell er shortsen?

Image and video hosting by TinyPic

Det er en Levis 501 shorts. Om noen lurer på hvor man får tak i de på nett, så er det et gigantisk utvalg på ebay og veldig billig der :-)

Hvilken farge bruker du i bobbi brown foundationen? Honey 5 heter fargen. Men anbefaler å be de som jobber der finne din perfekte farge, for min er ganske mørk :-)

Kan du ha et innlegg om kosthold og trening? Haha, ja, må virkelig ta meg sammen og få laget det snart. Ellers har jeg et gammelt et som ble veldig populært, som dere kan lese HER i mellomtiden.

Kan du lage en guide om Gran Canaria før vinterferien starter? Har laget et innlegg med litt GC-tips, blant annet en haug av gode resturanter. Det kan du lese HER.

Fjerner du håret i ansiktet? Nei, det tør jeg ikke.. Men har uansett ikke noe unormalt mye hår der, så det tenker jeg ikke over egentlig :-)

Hvilken strl har du i bikinien?

Image and video hosting by TinyPic

75D i overdel, og small i underdel. Link HER ♥

Vet du ca hva din vekt og høyde er? Har ikke veid meg på sikkert et halvt år, for vekt er IKKE noe man burde tenke på. Vi kommer i forskjellige høyder og kroppsbygninger, så vekt er ikke noe som skal sammenlignes eller noe som nødvendigvis tilsier hvor slank/overvektig du er. Jeg fokuserer på det jeg ser i speilet, og det er det man skal gjøre. Husk at muskler veier mer enn fett, så om du trener og spiser sunt er det stor sansynlighet for at du faktisk går OPP i vekt, men selvom har en strammere kropp enn da du veide mindre. Ellers har jeg sett andre bloggere skriver at de veier sånn 45 kilo når leserne spør, og da blir jeg faktisk utrolig irritert. Greit nok om de faktisk veier det, men det er ikke en normal vekt for en ferdig utvokst jente og når bloggeren skriver det kan hun påvirke leserne i en veldig usunn grad. Selv veier jeg minst 10 kilo mer, og er jeg overvektig? Nei, vekt er veldig individuelt og ikke noe man skal henge seg opp i. Ellers er jeg 166 cm høy, hehe :-)

Hvilken størrelse velger du når du bestiller klær fra Missguided? 36 :-)

Hvilken størrelse kjøpte du Givenchy vesken i? Jeg har den største størrelsen, heter vel medium om jeg ikke tar feil?

Kommer innlegget om reguleringen? Ja, det kommer veldig snart. Så skal dere få se før og etter bildene :))

Hvor er kjolen din fra?

Image and video hosting by TinyPic

Kjolen er fra Nelly, dere finner den HER

Noen av spørsmålene dere har stilt den siste tiden! Lurer dere på noe mer kan dere spørre her i kommentarfeltet :-)

Svar på spørsmål om Sydney og språkkurs med EF

Det står at kurs til Sydney koster ca 11.000 kr, og hvis det er 10.000 kr i rabatt, kan man få en sånn tur til 1000 kr da eller har jeg missforstått? Nei, det stemmer ikke. Med koden "AndreaEf" kan man få opp til 10.000 kr rabatt, hvor mye rabatt du får er avhengig av hvor lenge du skal være på språkkurs. Så jo lenger du reiser, jo mer rabatt får du. Denne koden går forresten ut i dag, dere kan lese mer om tilbudet HER.

Har hørt så mye godt om menneskene der nede. Hvordan opplevde du at de var? Menneskene i Sydney er virkelig helt fantastiske. Skikkelig "down to earth", avslappede, hjelpsomme, hyggelige og imøtekommende :-) Alle digget også at vi var fra Norge, haha.

Hvordan var været og temperaturen der nede da du var der? Været var ganske så vekslende, vil si det var 50-50 med dårlig og fint vær. Noen dager pøsregnet og tordnet det, og andre dager var det blå himmel og sol. Men det var varmt uansett, vekslet mellom 20-35 grader i skyggen. I Sydney har de jo sommer når vi har vinter, og omvendt. Men der nedre blir det aldri mindre enn kanskje minst 9-10 grader på vinteren.

Hva lærte du på skolen? Engelsk? Og hvordan er du i engelsk? Vi lærte engelsk ja. Med EF kan man velge mellom 7 forskjellige språk, og vi ville reise til Sydney hvor de da har engelskkurs. Vil si jeg er flink i engelsk, og jeg har blitt veldig trygg på å snakke engelsk, noe som er veldig deilig. Sikkert fordi jeg har reist såpass mye og ikke minst hjalp nok undervisningen i Sydney litt også, i og med at vi kun fikk lov til å snakke engelsk på skolen :-)

Image and video hosting by TinyPic

Var det mye gruppearbeid og muntlige fremføringer i undervisningen? I løpet av de to ukene vi var der var det ingen fremføringer, men mulig det vil bli det om man er der lenger. Usikker på det! Men det var veldig mye gruppearbeid. Lite individuelt arbeid, det meste var muntlig med læreren eller gruppearbeid hvor vi samarbeidet om å løse diverse oppgaver eller diskuterte med hverandre. Jeg synes det var veldig bra at undervisningen var såpass muntlig, både så man blir kjent med de i klassen og fordi man får øvd seg veldig på å snakke engelsk. 

Hvor mye betalte dere for turen? Vi fikk den sponset, så jeg er litt usikker på hva den koster. Men tipper rundt 40.000 kr med skole, bo og fly inkludert. Husk at det blir billigere jo lenger man blir da, det dyreste blir vel egentlig å bare reise i to uker :-) Det var en vi møtte som skulle være der i 3 mnd, og hun hadde betalt rundt 80.000 kr totalt.

Hvordan er forskjellen på nordmenn og australske når det gjelder utseende? Tja, vanskelig å si.. Australske ser ikke noe spesielle ut, ser ut som europeere. Men det skal sies at standaren på guttene der nede er HØY, haha. Ikke vanskelig å finne seg en hunk der nede, kryr av kjekke og hyggelige gutter :-)

Trenger du vaksinekort for å dra til Australia? Man trenger ikke vaksine for å dra til Sydney i hvert fall, men mulig du trenger det om du skal ut i bushen, haha.

Hvordan fikset du visum? Det fikset jeg på nettet, man gjør det på samme måte som når man skal søke om visum til USA. Det er elektronisk. Mitt varer i 1 år, hvor jeg kan bli i maks 3 mnd hver gang jeg ankommer landet. Altså hadde jeg ikke trengt å søke på nytt om jeg skal tilbake snart!

Image and video hosting by TinyPic

Hvordan er prisnivået der nede? Den australske dollaren er faktisk lavere enn dem amerikanske, noe jeg ikke hadde trodd. 1 AUD tilsvarer rundt 7 kr. Vil si det er ganske norske priser der nede, men muligens noe billigere enn her :-)

Er utelivet bra? Utelivet er fantastisk! Det kryr av dødskule utesteder i Sydney, og vi hadde det rett og slett kjempegøy da vi dro ut.

Får man mye fritid når man reiser på språkkurs med EF? Ja, masse. Er som å være på en vanlig ferie hvor man er helt selvstendige, bortsett fra at man har skole i et par timer hver dag i hverdagene. Så man trenger ikke stresse med det, du får gjøre akkurat som du selv vil og EF er der bare til å hjelpe deg om du skulle trenge det.

Er det ikke skummelt å være i Australia mtp alle de farlige dyrene, insektene, fiskene osv? Haha, jeg merket null og nada i forhold til rare dyr, fisker eller insekter. Så ikke et eneste insekt bortsett fra et par kakerlakker i løpet av turen, og feks hai så jeg heller ikke noe til ;-) Det var som alle andre steder jeg har vært i forhold til det.

Fikk dere sett de livredderne fra Bondi Beach serien? Den serien har jeg ikke sett, så det vet jeg ikke. Men det var en haug av kjekke lifeguards på strendene, haha. Nesten litt som i en film ♥

Image and video hosting by TinyPic

Dette var svar på spørsmålene dere har stilt om turen! Svarer på alt dere har spurt om som ikke handlet om Sydney i et nytt innlegg veldig snart♥♥

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

Hvor kunne du tenkt deg å reise neste år? Nå har jeg allerede Sydney booket fra 22 jan - 7 feb, også skal jeg på familietur til alpene (østerrike) i vinterferien. Jeg har veldig lyst til å reise steder jeg ikke har vært før neste år, og da står blant annet Bali, Dubai, LA, Miami, Key West, Karibien, Mexico, Peru, Maldivene og Singapore på listen over steder jeg gjerne vil besøke. Så hvor det blir får vi nesten bare se :-D

Har du sett noe av serien Øyevitne som Axel spiller i? Nei, jeg har faktisk ikke sett på det.. Men har hørt den er superbra :-)

Hvor mange kjoler har du egentlig? Haha, nei jeg skjønner det kan virke som at jeg har evig med kjoler.. Hvor mange jeg har aner jeg egentlig ikke, men tror ikke jeg har mer enn rundt 20-25 stk. Har jo klessalg en gang i året, og da pleier jeg å selge unna endel kjoler + alt annet!

Detter ikke mange av vippene dine av når du fjerner sminken på øynene? Nei, vippene mine holder så utrolig godt og jeg har funnet måter å fjerne sminken slik at det ikke ødelegger vippene. Jeg bruker jo som jeg har sagt før mascara på vippene hver dag, og fortsatt holder de i 1 mnd hver gang :-)

Hvilken vinterjakke skal du ha i år? I år skal jeg bruke Cedrico parkasen og Ravn jakken, sistnevnte er faktisk så varm at den lett kan brukes på vinteren.

Hvilken leppestift har du brukt her?

Image and video hosting by TinyPic

Spirit fra MAC :-)

Har du noen resturant tips på Gran Canaria? Ja, der har jeg jo vært sinnsykt mye, så har fått testet ut veldig mange resturanter. Mine favoritter er: Taj Palace (indisk, ligger i puerto rico), Sushi mex (ligger i meloneras), La Aquarella (ligger mellom arguineguin og puerto rico), resturanten på Radison hotellet i arguineguin og Bella Italia (ligger på amfi del mar)

Når du tar selvbruning kun i ansiktet, blir det ikke skille i forhold til kroppen da? Nei, fordi jeg er alltid mye blekere i ansiktet enn jeg er på kroppen, sikkert fordi jeg bruker endel produkter der og fjerner sminken hver kveld.. Så da jevner det seg egentlig bare mer ut :-)

Er det Haircare som har gjort håret ditt så fint? Hehe, Haircare har så absolutt hjulpet veldig på at håret mitt ser sunnere ut, vokser raskere og er tjukkere. Men i tillegg til å ta Haircare så tar jeg veldig vare på håret mitt fortiden, rett og slett fordi jeg har så lyst på det fineste håret som er mulig for meg. Klipper tuppene ofte, bruker mye oljer og kurer, bruker sjeldent varmeprodukter osv. Men ja, Haircare er virkelig fantastisk og noe jeg er blitt helt avhengig av!

Hvilken størrelse har du i Samsøe faux fur jakken? Small!

Kan du legge ut et bilde av ansiktet ditt som ikke er redigert? 

Image and video hosting by TinyPic

Her er et helt uredigert bilde av meg :-)

Bruker du lipliner også? Ja, ikke hver dag men bruker ofte lipliner i tilegg til leppestift.

Hvilket sted i Oslo ville du helst anbefalt for å fikse lepper? Mitt favorittsted er Oslo Hudpleie klinikk. Har ikke noe samarbeid her, men der jeg tok min aller første gang og har tatt der mange ganger :-)

Hvor mye koster Ravn jakken? 6000 kr, men jeg skal love dere at her får man virkelig kvalitet for pengene.

Hvor kjøper du Mac leppestiftene? Kjøper de i Mac-butikk, feks på Oslo City eller Steen & strøm.

Når skal du legge ut klærne du skal selge? Så fort jeg får tid, er veldig mye stress med det! Men har et par dyre ting jeg skal selge først her på bloggen, som jeg allerede har tatt bilder av for å legge ut. Det er blant annet Michael Kors vinterjakken, to Acne jakker (skinnjakken og den beige i semsket skinn), en woolrich jakke (ikke parkas men en sånn kort modell), en Malene Birger veske og en Prada veske (saffiano lux). Så be ready, tror jeg legger ut dette i morgen! :-)

Du svarte ikke på hvordan du opplvede narkose? Skummelt? Narkosen var vel nesten det jeg gruet meg mest til, men det gikk egentlig veldig fint. Stoffet virket helt sinnsykt fort, ble veldig svimmel bare etter et par sekunder og så "forsvant" jeg. Var jo bare som å sove, du er helt borte og så våkner du opp ferdig operert i en seng :-)

Kan du lage en sminkevideo snart? Ja, det har jeg kjempelyst til.. Filmet jo faktisk den sminkevideoen for Coverbrands med speilrefleks, så det inspirerte meg veldig til å lage videoblogger med topp kvalitet. Tenker det blir perfekt å filme en sminkevideo på Gran Canaria til dere, så det skal jeg få til :-D

Image and video hosting by TinyPic

Dette var noen av spørsmålene dere har stilt i det siste, håper dere fikk svar på noe dere lurte på :-) Nå drar vi hjem fra Sverige, så kommer et innlegg med mer informasjon om Australia turen min i kveld. Wohoo ♥

SVAR PÅ SPØRSMÅL OM SILIKON

Hvor mange gram har du og hvorfor? Jeg har 250 gram. Da jeg skulle ta silikon var jeg veldig opptatt av at de ikke skulle bli for store, så da kom jeg og kirurgen frem til at 250 ville bli perfekt på meg.

Under eller over muskel? Over. Så vidt jeg vet får man kun under muskelen om man har veldig lite fettvev naturlig. Godt mulig man kan velge, men i og med at under muskelen skal gjøre mye vondere i tiden etter operasjonen, regner jeg med at de fleste ikke orker det med mindre de må. 

Runde eller anatomiske proteser? Jeg har runde, og moderat profil. Da jeg kom på klinikken var jeg fast bestemt på anatomiske proteser fordi jeg hadde lest at det ga mest naturlig resultat, men kirurgen sa at runde vil gi det naturligste resultatet på meg. Alt med størrelse, profil, hvilke proteser osv kommer veldig ann på ditt eget utgangspunkt. 

Når tok du silikon? 10.mai 2013, altså 2 og et halvt år siden! Tiden flyr..

Hvor mye betalte du? Tror det kostet 32.000 kr

Hadde du smerter etter operasjonen? Da jeg våknet opp etter narkosen kan jeg ikke huske at jeg hadde noe vondt, men jeg var nok veldig dopet ned og hadde fått masse lokalbedøvelse. Tror det var merker etter minst 10 sprøytestikk i hvert bryst, haha. Men senere samme dag og hvertfall den første uken etter operasjonen var det ganske intense smerter. Desverre skrev jeg aldri ned hvordan det var noe sted, så er litt vanskelig å huske nå som det har gått så lang tid. Men jeg husker at brystene var sinnsykt ømme, jeg kunne ikke bruke armene mine og jeg husker jeg sa at det føltes ut som at en elefant sitter på puppene mine eller noe i den duren, haha. Man blir veldig begrenset den første tiden etter operasjonen, og det meste er vondt å gjøre selv. Husker jeg ikke kunne sette i en hestehale før 2 uker etter operasjonen, fordi det før det var veldig smertefullt (egentlig umulig) å løfte armene. Men for meg var smertene verdt det uten tvil og noe jeg egentlig ikke tenkte så mye på. Det var vel fordi jeg var så sykt glad over å være ferdig med operasjonen og ikke minst veldig fornøyd med resultatet!

Hvor lang tid tok det før du ikke hadde noe vondt? Det husker jeg ikke helt konkret, men var hvertfall helt fin igjen etter 1 mnd. Blir bare bedre og bedre for hver dag som går, den første uken er som sagt værst. Til dere som lurte på hvor lenge man må ta seg fri fra skole/jobb så vil jeg anbefale den første uken, og så ta det rolig og være forsiktig etter det. Jeg gikk ut av leiligheten første gang på dag 4, men jeg hadde sykt vondt så burde ha holdt meg hjemme litt lenger.

Hvilken klinikk? Jeg tok på fornebuklinikken. Husker jeg ikke følte meg så godt ivaretatt den dagen jeg skulle operere, og at jeg synes det var litt kjipt. Jeg var jo naturligvis dødsredd, gruet meg som bare det og kunne trengt litt trøst. Men der virket det som at det å skulle ta silikon der var det samme som å skulle klippe håret, alt gikk liksom veldig raskt og jeg følte de ikke brydde seg noe særlig om at jeg var nervøs. Men det skal sies at kirurgen min var veldig hyggelig, og det viktigste er jo at resultatet blir bra, noe det så absolutt ble.

Hva var grunnen til at du valgte å ta silikon? For å være helt ærlig har jeg faktisk alltid vært veldig fornøyd med puppene mine, og har hatt større enn de fleste rundt meg fra jeg begynte å få pupper. Men da jeg begynte å trene og spise sunt fra desember 2012, gikk jeg mye ned i vekt og mistet da naturligvis også endel av mine naturlige pupper. Hadde fortsatt litt pupper, men de var ikke akkurat så veldig store. Var fortsatt ikke missfornøyd, men synes silikon var så fint, og begynte å gjøre endel research. Fant ut at man kunne gjøre det veldig naturlig, og da bestemte jeg meg for å dra på konsultasjon en stund senere. På konsultasjonen fikk jeg blant annet se hvordan puppene mine ville se ut med silikon via 3d scan, og da bestemte jeg meg for å gjøre det. 2 mnd etter konsultasjonstimen opererte jeg meg :-) 

2 mnd før operasjonen

Hvem var mest negativ til avgjørelsen din? Det var vel foreldrene mine, spesielt moren min. Hun er vel fortsatt negativ til det den dag i dag også tror jeg, hehe. De var vel egentlig de eneste som brydde seg noe særlig om det, alle andre rundt meg tok det godt, støttet meg og var glad på mine vegne. 

Hva gjorde du tiden etter operasjonen? Jeg var veldig mye med venner, tror jeg hadde besøk konstant. Hvis jeg ikke hadde besøk passet Madicken godt på meg, så jeg var aldri alene. Hva jeg gjorde annet enn å ha selskap husker jeg egentlig ikke.. Å begynne å se på en bra serie er sikkert et veldig godt tips!

Hvilken cup størrelse hadde du før og hva har du nå? Før brukte jeg 75b, og nå bruker jeg 75d (dette er bh'er fra h&m).

Hvordan er arrene dine? De er faktisk superfine. De synes ikke med mindre man løfter puppen opp, og arrene er veldig svake. Ikke noe jeg ser eller tenker på i det heletatt :-)

Er puppene dine blitt harde etter silikon? De er hardere/fastere enn naturlige pupper, men jeg er veldig fornøyd på den fronten og synes de er overraskende naturlige og myke å kjenne på faktisk. Men når man ligger på ryggen, så flyter jo naturlige pupper ut til siden, så da blir de ekstra harde fordi det så og si bare blir et hudlag over protesen. I gjengjeld blir de ekstra myke når man bøyer seg fremover da, haha. 

Hvorfor holdt du det i skjul for bloggen i starten? Jeg var ikke mer enn 18 år da jeg tok silikon, var veldig usikker på hva folk ville mene om det og var redd for å bli dømt. Derfor turte jeg nesten ikke si det til noen, jeg sa det faktisk ikke til mine egne foreldre en gang (anbefales ikke). Så ja, da sier det vel seg selv at jeg heller ikke var klar for å fortelle det til hele Norge, hehe. Var vel en 3-4 personer som visste om det totalt. Av en eller annen grunn trodde jeg at jeg skulle klare å holde det skjult, også for foreldrene mine faktisk, hadde ingen planer om at de noensinne skulle få vite det. Men selvfølgelig, folk merket det jo og det var vanskelig å unngå å legge ut bilder hvor man ikke så noen hentydninger til pupper. Etterhvert som månedene gikk ble jeg egentlig bare mye tryggere på det, sa jeg hadde det til de som spurte, begynte å legge ut bilder som normalt og brydde meg ikke lenger om hva folk måtte mene om det. Det er jo min kropp, og den må jeg få gjøre akkuratt hva jeg vil med uten at noen burde legge seg opp i det. 

Har du hatt noen komplikasjoner? Nei, enn så lenge har jeg vært heldig på den froten. Det eneste som har skjedd er at jeg har fått nedsatt følelse på undersiden av puppene, altså over arret. Det er ikke noe som påvirker meg til vanlig, men ekkelt om jeg feks plutselig klør der, for jeg kjenner nesten ingenting. Ellers lurer mange også på om det er noe jeg kunne gjøre før, men ikke kan gjøre nå. Jeg trener som normalt, heller ingen problem å feks ta øvelser som benkpress. Alt er er egentlig slik det var før operasjonen, bortsett fra at det kan være litt ubehagelig å ligge på magen. Thats it!

Hva slags medisiner fikk du til tiden etter operasjonen? Jeg fikk paracet (500 mg) som jeg skulle ta ganske mange av hver dag, en kvalmestillende medisin som jeg tror var de 3 første dagene og oxynorm (supersterk smertestillende) som skulle taes en gang om dagen eller ved sterke smerter. Oxynormen gjorde meg faktisk litt dopet ned, så den tok jeg ikke med mindre jeg måtte.  

Føler du at du er et dårlig forbilde siden du har silikon? Nei, det føler jeg ikke. Egentlig hadde jeg jo vært et mye dårlige forbilde om jeg latet som at puppene mine var ekte, fordi da får jo følgerne mine et veldig falskt bilde av hvordan pupper ser ut. De er veldig fine ja, men de er ikke ekte og det er ikke slik ekte pupper skal se ut. Det er jo flere andre store bloggere i Norge som uten tvil har silikon, men som til og med nå flere år etterpå unngår spørsmålet. Jeg tenker at så lenge jeg ikke oppfordrer til silikon, så ser jeg ingen grunn til å ikke være ærlig om det. 

Er du glad du gjorde det? Hadde du gjort det igjen? Jeg er veldig glad jeg gjorde det, og hadde uten tvil gjort det igjen. Resultatet var akkuratt slik jeg ønsket meg, og selv synes jeg puppene mine er perfekte nå (må være lov å si, hehe). Jeg glemmer faktisk at jeg har silikon og det føles veldig naturlig. Men jeg anbefaler alle som vurderer silikon å lese seg opp om det, og så veie opp for om den er verdt det. Gjerne også lese om de mer negative sidene også, evt historier hvor det har gått galt. Det er ikke bare-bare å legge seg under kniven, det kan oppstå komplikasjoner og du kan risikere å måtte operere flere ganger senere. Kan heller ikke se for meg at puppene vil bli så veldig fine om man tar ut implantetet, i og med at huden strekker seg veldig.. Derfor er det viktig å tenke på at dette er et valg for livet, og ikke noe man burde gjøre helt ut av det blå. 

Da jeg skulle dra til Fornebuklinikken // Rett før jeg skulle operere // Rett etter jeg hadde våknet og var ferdig operert

Fikk ekstremt mange spørsmål, men mye gikk i det samme og jeg føler at jeg fikk svart på det meste i dette innlegget. Om det skulle være noen fler spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg der. Håper dere likte innlegget og at det kan være til hjelp for dere som skal ta/vurderer å ta silikon!! 

Svar på ukens spørsmål

Har alltid synes ringen din er så fin? Vet du hvor man får kjøpt den? Takk for det, helt enig! Den er fra Rikke Harsheim, ringene selges blant annet på Høyer egertorget eller på nettsiden deres :-) 

Er hårfargen du har nå din naturlige? Ja, er så utrolig deilig å slippe å tenke på ettervekst og ikke minst bare å være fornøyd med sin egen hårfarge. 

Hvor er ponchoen din fra?

Image and video hosting by TinyPic

Den er fra Match :-)

Får man økt hårvekst på kroppen av Haircare? Nei, det gir kun økt hårvekst på hodet.

Er den nye iPhonen din gull eller rosegold? Rosegold.

Hvordan fant du den billige turen til Gran Canaria? Den bestilte jeg via ving, og der er det pakkereiser. Altså fly og hotell i en pakke, istedetfor å kjøpe fly og hotell seperat. Jeg ser at i de aller fleste tilfeller er pakkereiser det billigste alternativet, og bestiller det som regel alltid når det gjelder sydenturer. Ving har veldig ofte reduserte priser og gode tilbud, så reisen vår var vi så heldige å fikk billigere enn den egentlig er :-) Anbefaler å også sjekke ut Apollo og Startour, og så velge det beste alternativet av de 3.

Hvilket kamera har du? Canon eos 6d 

Skal du selge Michael Kors jakken din? JA, det skal jeg faktisk. Vet veldig mange er interessert i den, så da blir det nok litt "førstemann til mølla". Skal åpne en klessalg side i løpet av neste uke hvor jeg blant annet skal legge ut Michael Kors jakken, en eller to av de dyre veskene mine, noen andre eksklusive plagg og en haug av billigere kjedebutikk klær. Gleder meg, blir som et lite klessalg på nett, hvor jeg skal ha minst 50 plagg til salgs og man kan betale med kort på siden :-D

Hvilken størrelse har du i genseren?

Image and video hosting by TinyPic

X-small! Link til genseren HER, om noen er interesserte :-)

Når du trener cardio, hva slags trening er mest effektiv for deg da? Jeg trener som regel kun cardio på mølla, og da går det mest i intervaller og i rask gange i full oppoverbakke. Løper også, men det er sjeldnere :-)

Kan du lage julegavetips innlegg? Ja, det kan jeg gjerne prøve å få til i løpet av November.

Hva synes du om "Saint Lurent Classic Mongogram Satchel"? Vurderer å kjøpe den og vil gjerne høre dine tanker om den. Hva er ditt neste veskekjøp? Jeg synes den absolutt er superfin, og vil tro den er et godt kjøp. Men jeg er ikke så fan av den i den største størrelsen, så hvis jeg skulle kjøpt den selv, ville kjøpt størrelsen small. Mitt neste veskekjøp er mest sansynlig en Givenchy Antigona medium, og tror en liten Gucci Disco veske skal få plass i samlingen snart også ;-)

Er du ofte på fester? Enten på byen eller hjemmefester? Hjemmefester er jeg aldri på, det er det vel ingen av mine bekjente som holder på med lenger. Kan ikke huske sist jeg var på hjemmefest, haha. Drar ikke så mye på byen heller, rett og slett fordi jeg ikke synes det er så fantastisk gøy. Drar vel på byen maks 1-2 ganger i mnd :-)

Tar du sol eller selvbruning? Litt begge deler egentlig, men foretrekker egentlig solarium, selvom det ikke er bra for huden.. Prøver å ikke ta det så altfor mye, og tar det mer i perioder. Tok det et par ganger i oktober, så nå skal jeg ikke ta det før i desember igjen. Målet er annen hver måned med solarium :) Ellers er jeg veldig fan av selvbruning i fjeset, og bruker det opptil fler ganger i uken. Mine to favorittmerker på selvbruning er St.tropez og Sunspa, begge disse er superduper gode!

Når kjøpte du buksen? Er det mulig å få tak i den noe sted nå?

Image and video hosting by TinyPic

Jeg kjøpte den i vår en gang, så vidt jeg husker. Da kjøpte jeg den på Nelly! Tviler desverre på at den kan kjøpes nå, men HER er link til den på Nelly, så kan du ta på "overvåk størrelse" slik at du får mail om den kommer inn på lager igjen :-)

Har ikke du en Balenciaga i sort? Jeg hadde det, men solgte den før 1 års tid siden.

Hvor fikset du leppene sist? Karl Johan hudpleie :-)

Hvor kjøpte du Ravn jakken? Høyer! Men den er sinnsykt vanskelig å få tak i for den er veldig populær for øyeblikket. Vet de selger den på en del nettbutikker også, så google litt rundt, så finner du nok en i din strl :-)

Hvilken strl har du i buksen fra Zara med glidelåsene? X-small!

Hva tenker du å gjøre etter jul? Etter jul tenker jeg å fortsatt gå på Bjørknes, men kun ha 1 fag der som kanskje bare er en dag i uken. Planen er nemlig å reise endel, og det kan jeg nesten ikke om jeg har betalt masse for å ha skole hver eneste dag. Sånn som nå i høst har jeg jo faktisk ikke reist på en eneste ferie siden skolen begynte, og skal heller ikke det før eksamnene er over. Rett og slett fordi jeg ikke har samvittighet til å reise når jeg har betalt en stor sum for å ha mye skole denne høsten :-) Som dere vet elsker jeg jo å reise, og jeg føler at dere også synes det er gøy å bli med meg på tur via bloggen, så det er virkelig noe jeg har lyst til å få til en del av det neste halvåret. Selvom jeg skal ha vitnemål, og er på god vei, ser jeg ingen grunn til å stresse med skolen. Bloggen er min baby nå, og den går faktisk bare bedre og bedre for hvert år som går, og da er det absolutt den som burde ha hovedfokus. Det er også vanskelig for meg å blogge optimalt om jeg må lese til 10 fag ved siden av som jeg skal ha eksamen i hvert år, blir rett og slett litt for mye. Så da blir hovedprioriteringen min blogg, så har jeg litt skole ved siden av som jeg ikke trenger å stresse så mye med :-D  

Image and video hosting by TinyPic

Det var noen av spørsmålene jeg har fått den siste tiden! Bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget om det er noe dere lurer på, så tar jeg det med i neste "ukens spørsmål". Nå skal jeg til Fanny på en liten jentekveld med tapas og vin, så det skal bli skikkelig hyggelig. Perfekt måte å starte helgen på :-D Håper dere får en super fredag, så snakkes vi snart ♥♥♥

34 spørsmål

1. Tre ord om meg: Reiseglad, spontan og alltid i godt humør.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Ta en snus og sjekke mobilen. 

3. Når jeg hører på radio blir jeg: I godt humør og synger gjerne med!

4. Jeg gleder meg til: Jeg skal kjøpe leilighet, det er vel det som står mest i hodet mitt fortiden :-)

5. Klesskapet mitt er fullt av: Altfor mye klær jeg aldri bruker, hehe.

6. Når jeg skal pynte meg: Bruker jeg så og si aldri høye heler, rett og slett fordi jeg får så vondt i føttene av det utover kvelden. Føler ingen egentlig bryr seg om hva slags sko man har på seg, så da er det liksom ikke verdt det. Nike´s på byen er tingen vet dere- haha ;-)

7. Jeg har medlemskap: Kun på Elixia, som jeg kan huske i alle fall?

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg er heeelt avhengig av å ha noe på leppene, du ser meg ikke uten, noensinne. Om jeg har glemt å ta med meg noe for leppene en dag, er det så ille at jeg faktisk må gå å kjøpe det. Ikke for skjønnhetens skyld, det kan gjerne være carmex liksom, men jeg bare takler ikke å ha tørre lepper uten noe på. 

9: Jeg føler meg mest bra: På ferie, uten tvil! Da våkner jeg opp hver dag med en deilig lykkefølelse og klar for nye eventyr. Det er så altfor deilig, skulle ønske det kunne vært sånn året rundt. 

10. Ved sengekanten har jeg: Noe å drikke, snus, lipbalm og mobilen min.

11. I kaffebaren bestiller jeg: Alltid enkel kaffelatte med lettmelk, det er så godt! 

12. I baren bestiller jeg: Som oftest en øl, av og til drinker. 

13. I vennegjengen er jeg: Her måtte jeg få hjelp av Henriette, haha. Hun sier at jeg er den som alltid er med på ting, mest spontan og gledessprederen (søta♥)

14. I familien er jeg: Jeg er familiens klovn, haha. Neida, men jeg er nok uten tvil den som lager mest liv i familien og er mest sosial av meg. Plager alle sikkert minst 10 ganger om dagen..

15. Jeg kan ikke leve uten: Internett, mobilen min, snus, penger (haha), familie, mollymolls og venner. 

16. Barn er: Sinnsykt søte, gleder meg til å få mine mini-me's :-D

17. Du visste kanskje ikke at jeg: Alltid sover med klær. Sover med genser/t-skjorte og evt også med kosebukse om jeg er litt ekstra kald. Fryser veldig lett om natten, så da liker jeg å ha på meg endel så jeg slipper å våkne fordi jeg er kald :-)

18. Om natta: Er jeg alltid våken. Haha, som sagt tidligere er jeg jo tidenes nattedyr. Jeg kan være trøtt hele dagen, men så fort klokken er etter 12 våkner jeg skikkelig og blir superproduktiv. Sykt merkelig, men er liksom så deilig å være våken når alle andre sover. 

19. I veska har jeg: Jeg har alltid med meg mobil, lommebok, sminke, ørepropper og hårbørste. Ellers har jeg også som oftest med meg kamera og mac :-)

20. Trening er: Sykt deilig og gjør meg veldig lykkelig! Men kan være veldig vanskelig å få dratt rumpa på trening, spesielt på vinteren.

21. På kjøkkenet er jeg: Faktisk ikke så aller værst, og liker å lære meg å lage nye retter og lage mat til andre :-)

22. Kjærlighet er: Noe vi alle trenger. Det er deilig å være glad i noen, og at andre er glad i deg :-)

23. I høst skal jeg unne meg: Litt ferie etter eksamensperioden!

24. Uvane eller ikke uvane: Jeg er sykt mye på mobilen, og er ekstremt avhengig av blant annet å game på den, haha. Sjekker vel mobilen minst hvert 5 minutt dagen lang..

25. Jeg tror på: Meg selv. Jeg tror det er utrolig viktig å ha troen på seg selv for å komme noen vei her i livet! Jeg tenker at jeg kan få til absolutt alt jeg vil, og ville aldri satt noen sperrer for meg selv. 

26. Jeg er dårligst til: Haha, jeg er dårlig på mange ting. Jeg er elendig på å høre hva andre sier i mens jeg er på mobilen, for da er jeg helt seriøst i min egen lille verden. Ellers er jeg sykt dårlig på å holde rommet mitt/evt leilighet ryddig.. Hvorfor er det så vanskelig :(

27. Jeg er flinkest til: Det var faktisk overraskende vanskelig å komme på ting jeg er flink til! Vel.. Jeg er veldig flink til å vise kjærlighet, og det er noe hvertfall familien min setter veldig pris på. Også er jeg vel kanskje flink på blogging, businessen rundt det, ta bilder og bileredigering? Ellers er jeg veldig flink på å bruke penger, som dere har fått med dere ;-)

28. Jeg elsker: Jeg elsker mye.. Reising er noe av det beste jeg vet, og absolutt noe jeg elsker. Ellers elsker jeg å spise god mat, levende lys, rent sengetøy, være nydusjet, sole meg, bloggen min, shoppe, ta bilder, venner og familie, og ikke minst Molly. 

29. Hva jeg vil med livet mitt: Det aller viktigste for meg er å være lykkelig, at både jeg og de rundt meg er friske og har det bra. Ellers vil jeg egentlig ikke leve det typiske a4 livet vi nordmenn vanligvis gjør, selvom det er enkelt å havne i den fella siden det er det samfunnet forventer av deg. Jeg vil ha sett hele verden, både på godt og vondt. Jeg vil gjøre sinnsyke ting som virker skummelt der og da, men som jeg er glad jeg har gjort når jeg er ferdig. Jeg vil ha hjulpet både dyr og mennesker på en eller annen måte, og jeg vil gjerne ha bodd noen år utenlands. Ellers vil jeg selvfølgelig ha en god jobb og bra økonomi som de fleste andre vil, og helst jobbe ganske selvstendig slik jeg gjør nå. Å finne den store kjærligheten er også uten tvil et av mine life goals, og selvfølgelig stifte familie. 

30. Jeg beundrer: Mennesker som setter andre foran seg selv, og de som "kommer fra ingenting" og klarer å utrette noe stort.

31. Det beste jeg vet: Det må kanskje være følelsen av å være nyforelsket ♥

32. Politikk er: Noe jeg desverre er veldig lite interessert i og kan lite om. 

33. Når jeg har fri: Som blogger har man faktisk aldri fri. Vi må blogge i helger, på julaften, på bursdagen vår og på ferier. Jeg blogger selvfølgelig ikke konstant dagen lang, men hodet mitt er alltid på jobb og tenker nesten bare "blogg blogg blogg" dagen lang. 

34. Det er lov å lyve hvis: Det er det beste. Det kan være foreksempel for å unngå å såre personen.. Altså selvfølgelig om du er utro mot kjæresten fortjener han/hun å vite det. Tenker mer om feks venninnen din klager over at hun har lagt på seg, også spør hun deg om du ser det. Uansett om du kanskje ser det eller ei, vil det falle naturlig inn for de fleste av oss å fortelle henne at "nei, herregud, du ser kjempebra ut". Å fortelle sannheten er som oftest det beste, men ikke nødvendigvis i alle situasjoner :-)

Dette tok sin tid, haha! Håper dere synes det var gøy ♥

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN del 2

Hvor kjøpte du Céline, Alexander Wang og Balenciaga veskene dine? Cèline vesken og Alexander Wang vesken har jeg kjøpt på Selfridges i London, og Balenciaga vesken kjøpte jeg i Puerto Banus :-)

Hvor er genseren du hadde på deg i God morgen Norge fra? Den er fra Zara, kjøpte den for rundt 2 uker siden!

Hva bruker du penger på nå? Jeg bruker vel penger på det samme som jeg gjorde før, bare at jeg ikke betaler husleie, mat til kjøleskapet og regninger som hører med når man bor for seg selv. Etter å ha betalt forsikring, tlf og Elixia, går vel mest penger til klær, snus, cafè og resturantbesøk + reiser :-)

Hvilken strl er LV neverfull vesken din? Den er i strl GM, som er den største. Den vesken jeg utrolig glad jeg kjøpte, den er perfekt på feks reise, for det er utrolig god plass i den :-)

 

Når burde man dra ut når man skal på utesteder i Oslo? Og hva burde man ha på seg? Man burde vel egentlig være der innen 11 for å slippe lang kø, men vi pleier å være på utestedene senest 12 hvertfall. Ellers pynter jeg meg egentlig aldri noe særlig på byen, bruker bukse og en fin topp. Et lite tips er å ha på fine sko, det trenger ikke være høye heler, men mange utesteder slipper deg nemlig ikke inn om du feks har på Nikes. Skjedde med en veninne av meg for noen uker siden, og det var jævlig kjipt!

Hvilke utesteder drar du mest på? Jeg har vel vært mest på Sollis, Baroque og Horgans.

Kan du gi meg noen resturanttips i Oslo? Oslo har faktisk veldig mange gode resutranter, og jeg har noen favoritter jeg kan anbefale på det sterkeste. Hanami, Alex sushi og Mr Bay på Tjuvholmen, Dinner og Tabibito som ligger mellom stortinget og Nationaltheateret, Vila Paradiso og Jewel of India som ligger ved Solli plass og Süd Øst som ligger på Grunerløkka. Alle disse kan jeg garantere vil falle i smak! Ellers har vi jo selvfølgelig klassikerne som Olivia og Fridays, da. 

Hva er din favorittiskrem og sjokolade? Favoritt is tror jeg må være oreo is eller ben & jerry cookie dough, og sjokolade kanskje smash, kindermaxi eller crispo ♥

Har du fortsatt kontakt med Axel? Haha, nei vi har faktisk null kontakt, tror ikke jeg har snakket med han på godt over et år. For å være helt ærlig føles det rart at jeg har vært sammen med han, det er liksom sånn det blir med tiden. At man ikke husker så mye av hvordan forholdet var og føler at man ikke kjenner den personen i det heletatt. Min erfaring er at det blir hvertfall sånn når man får seg ny kjæreste igjen. Men jeg synes det er helt greit og ser egentlig ingen god grunn til å holde kontakten med ex'er.

Hva er det beste med singellivet? Jeg synes det beste er å rett og slett ha mer alenetid, haha. Å ha kjæreste tar jo masse tid, man er jo ofte med kjæresten flere dager i uken. For meg som er blogger trenger jeg mye tid til blogg, og ikke minst tid til å gjøre morsomme/hyggelige ting jeg kan blogge om. Som blogger må du også gjerne ha et litt interessant liv, og det blir det ikke om man skal ligge i sengen med kjæresten å se på serier dag etter dag, hehe :-D

Hvor mye tid bruker du på bloggen hver dag? Det varierer veldig. Alt fra 4-5 timer til hele dagen, egentlig. Noe som er viktig å huske på at det er ikke kun å lage innlegg som jobben vår går ut på, men også å svare på en haug av mails, holde rask og god kommunikasjon med samarbeidspartnere, møter, maasse regnskap ++ :-)

Hvilket kamera bruker du og hvilket redigeringsprogram? Jeg bruker canon 600d kamerahus + 50mm objektiv, og redigerer bildene mine på pickmonkey.com. 

Hvordan trives du på Bjørknes? Jeg trives egentlig veldig godt. Deilig å ha rutiner i hverdagen og gøy å lære nye ting! Har jo ikke så altfor mye skole heller, et par timer 4 ganger i uken, så det er helt perfekt :-)

Er det mye pelsstell med Molly? Vil ikke si det er mye, men det er mer enn feks med Shandie. Molly må børstes et par ganger i uken, og i røyteperioder så røyter hun MYE. Hun har nettop blitt ferdig med en røyteperiode nå, og da måtte jeg nappe ut pels og børste hver eneste dag. Klærne mine ble også fulle av hår, noe som selvfølgelig er litt irriterende. Men heldigvis er hun så liten, kan bare tenke meg hvor ille det må være med store hunder som røyter mye!

Hva synes du om tiderdating og tinder generelt? Jeg har faktisk tinder, men bruker det aldri. Synes det er ganske kjedelig å swipe, og ikke minst er det vanskelig å finne en gutt som faktisk ser bra ut, haha. Dessuten er jeg ikke noe fan av å sitte å chatte med personer jeg ikke kjenner, så Tinder er vel kanskje ikke helt noe for meg. Tinderdate tror jeg aldri jeg noensinne ville sagt ja til, haha, ser for meg at det hadde vært superkleint. Men så er jeg liksom ikke noe interessert i å få meg kjæreste på en stund nå, så da ser jeg ikke noe vits i å oppsøke gutter :-)

Hvor lenge har du snust? I snart 3 år, angrer skikkelig på at jeg startet! Snus er superdyrt, jeg snuser altfor mye og snusen har begynt å ødelegge litt av tennene mine allerede. Tennene har på en måte blitt litt lenger på den siden jeg snuser mest, fordi tannkjøttet etser bort eller hva i all verden snusen gjør :(( Skal prøve å slutte snart, bare ser ikke for meg at jeg klarer det, haha. 

Hvor ser du deg selv om 10 år (med tanke på jobb, familie bosted osv)? Ønsketenkning: Om 10 år så har jeg to barn, og da helst to søte jenter. Jeg er gift med verdens beste mann, har enda en hund, og vi er en superlykkelig familie. Jeg har en jobb jeg elsker, tjener mye penger og helst ser jeg for meg at jeg har skapt noe eget jeg kan leve av og som har blitt veldig stort. Ellers bor vi i en digg leilighet på Tjuvholmen frem til barna skal begynne på skole, og da flytter vi til et flott hus litt utenfor sentrum, kanskje Norstrand. Der har vi badebasseng, hahaha ♥ Høres ganske greit ut det?

Hvilke andre blogger leser du og hvilke bloggere har du kontakt med? Jeg vil si jeg titter innom de aller fleste av de største bloggene i Norge hver dag, og kanskje noen litt mindre kjente også. Følger en haug av blogger på bloglovin, som jeg også har som app på mobilen, og det gjør det veldig lett å holde seg oppdatert. Jeg er så heldig å ha et par bloggvenner, noe jeg synes er superhyggelig. Er faktisk sykt deilig å være med andre bloggere, for da tipser vi hverandre om ting, hjelper hverandre til å ta bloggbilder og har en god del bloggsnakk, hehe. Bloggerne jeg har kontakt med er: Julia Nyland, Glenn Henriksen, Kaya Andersen, Anniken Jørgensen, Sophie Elise og Anna Edwin. Alle disse er noen helt nydelige personer både på innsiden og utsiden, som jeg er veldig glad jeg har blitt kjent med! :-)

Hva var den første e-mailen din? Andrea_puz_5@hotmail.com. Det var vel det jeg het på msn, haha! Er faktisk helt utrolig at bloggen min heter andreabadendyck.blogg.no, for det var jo i 2008 jeg lagde den, så sansynligheten var ganske mye større for at jeg hadde kalt den andreah0neypuz.blogg.no... På biip i 2007 og 2008 het jeg jo puusn07 :P:P

Hvor kjøpte du kåpen din fra Designers Remix? Den kjøpte jeg på Høyer, Egertorget. Et av mine bedre kjøp, uten tvil!

Dette var del 2 av svarene på spørsmålsrunden jeg hadde for en liten stund siden, håper dere synes det var gøy å lese! Om dere vil lese del 1 så finner dere den HER ♥ Vi snakkes mer senere, girls :-)

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN del 1

Har du ny kjæreste? Hehe, nei, langt i fra. Av en eller annen grunn er jeg totalt uinteressert i gutter fortiden, og gidder hverken lete etter kjekkaser eller egentlig å svare gutter i det hele tatt. Jeg har hatt kjæreste så og si hele livet mitt, og føler at det nå er på tide å være litt alene. Å ha kjæreste tar mye tid, og den tiden vil jeg nå heller bruke på bloggen, skole og venner :-) 

Hvor ofte vasker du håret ditt? Som oftest hver 2 dag. 

Hva har du hatt på leppene dine den siste tiden? Har brukt en lipliner fra MAC som heter half red som jeg tegner over hele leppen, og ikke bare markerer kantene. Så har jeg tatt fundationkosten lett over slik at fargen ikke blir supersterk, siden den er ganske mørk. Testet ut dette helt tilfeldig en dag og ble helt hektet, blir såå fint! Kanskje jeg kan vise dere det i en rask video eller bilder senere.

Drar du mye ut? Nei, vil ikke si det egentlig. Drar kanskje ut 2-3 ganger i mnd :-)

Hva synes du om grandma hair trenden (grått hår)? Jeg synes det er superkult!! Får nesten litt lyst til å prøve det selv, men så er jeg jo en sånn person som er livredd for slike store forandringer, så tviler på at det noensinne ville skjedd- haha.

Kan du legge ut God morgen Norge videoen? Ja, det skal jeg gjøre. Det eneste som er litt dumt at det ikke er noe klipp av det på nettet som jeg får lagt ut, så da må jeg filme tvén hjemme for å få vist dere det. Menmen, det er vel bedre enn ingenting!

Tok du 0,5 eller 1,0 ml i leppene sist du fylte? Og når fylte du sist? Jeg fylte leppene mine for 2 uker siden, og da tok jeg 1 ml som mange kaller for "en hel sprøyte". Forrige gang før det var i mars, så det betyr vel at jeg fyller leppene ca to ganger i året :-)

Kommer du noensinne til å skrive et innlegg om silikon? Det er noe jeg alltid har tenkt at jeg aldri kommer til å gjøre, men nå har jeg egentlig ombestemt meg. Jeg er veldig åpen anngående brystoperasjonen min, og har egentlig ikke noe problem med å fortelle om det. Det er jo mange som har lyst på eller er nyskjerrige på silikon, så da er det jo lærerikt å lese om andres erfaringer. Så ja, det kommer nok et innlegg om det etterhvert! Men da kommer jeg ikke til å legge ut noen før/etter bilder osv, der går grensen min, hehe. 

Hvordan ser din naturlige hårfarge ut? Min naturlige hårfarge er faktisk den jeg har nå! Er egentlig ganske fornøyd med min egen hårfarge, og det er veldig deilig å slippe å måtte farge ettervekst osv. 

Vil du si at Gran Canaria er et feststed eller et sted man drar med familien? Det spørs veldig på hvor du drar, noen steder er veldig "partyparty" i mens andre er rolige og fine :-)

Topp 3 serier på Netflix? Orange is the new black, Orphan Black og Prison Break.

Tror du på kjærlighet ved første blikk? Haha, ja det gjør jeg faktisk og har opplevd det selv. Eller kanskje ikke nøyaktig kjærlighet, men at man blir forelsket/betatt! 

Røyker du? Nei, det holder jeg meg unna. Røyk er sinnsykt skadelig for kroppen, lukter vondt og jeg liker det ikke- hehe. Synes faktisk også det er litt harry å røyke fast om man er på min alder :-)

Hvordan holder du deg brun hele året? For meg har det egentlig alltid vært enkelt å holde meg brun, rett og slett fordi brunfargen kommer veldig fort og holder seg lenge. Jeg tar litt solarium året rundt, men ikke overdrevent mye. Maks 2-3 ganger i mnd! 

Hva ville du kjøpt om du kun kunne brukt 2000 kr på klær i mnd? Da ville jeg ikke brydd meg om å kjøpe dyre ting, men heller kun handle på kjedebutikker som Gina Tricot, Bikbok, H&M og Zara. Ville nok ikke prioritert feks kjoler, skjørt og høye heler, men heller klær og tilbehør man kan bruke hver dag. 

Synes du ikke 11.000 er mye å ha i mnd? Selvfølgelig er det mye, men ikke i forhold til hva jeg brukte før. 11.000 kr er også før regninger, som koster meg ca 3000 kr i mnd. Så da er det igjen 8000 kr, noe jeg synes funker helt fint men føler meg absolutt ikke rik med det, hehe :-)

 

Kan du nevne favorittparfymene? De siste to årene har jeg kun brukt parfymer fra Versace. Det har blitt mitt favorittmerke innen parfymer! Da er favorittene mine "Bright crystal", "Yellow diamond" og "Vanitas". Sistnevnte er kanskje favoritten fordi jeg føler at det ikke er så mange som har den, og det er jo litt deilig å ha "sin egen" lukt :-)

Hvor høy er du? 166 cm :-)

Har du planer om å ta utdanning i nærmeste fremtid? Nei, det har jeg ikke. Nå skal jeg fullføre vgs i første omgang, og så får vi bare se. Jeg vil ikke bare hoppe inn i et studie så lenge jeg ikke vet hva jeg vil, da er sjansen stor for at jeg kanskje ikke liker det og ikke fullfører. Så lenge bloggen holder seg er det nok den jeg vil legge kreftene mine i de neste 1-2 årene :-) 

Har du og Madicken fortsatt lyst til å flytte sammen? Isåfall hvor i Oslo vil dere bo? Ja, vi planlegger faktisk å kjøpe leilighet sammen etter sommeren. Begge vil kjøpe egen leilighet, men siden ingen av oss ønsker å bo alene så passer det perfekt å bo sammen. Vi trives jo så godt sammen, og ikke minst fungerer veldig godt som samboere, så det er ingen dårlig idé å kjøpe sammen. Begge er jo også single enn så lenge :-) Men selvfølgelig, ting kan jo forandre seg på 1 år, men forhåpentligvis kjøper vi sammen. Anngående hvor vi vil bo så er vi vel egentlig åpne for flere steder.. Det viktigste er å finne drømmeleiligheten, så kommer beliggenheten etter det. Men jeg tenker det blir rundt Majorstuen, Frogner eller Vika.

Har du noengang vurdert å selge hunden din for å betale ned lån osv? Åh gud, nei.. Det ville jeg aldri i verden gjort. Jeg er ganske sikker på at jeg ville heller solgt min egen kropp enn Molly, uansett hvor brutalt det høres ut, haha. Elsker jo min lille bebis så høyt ♥

Fikk veldig mange spørsmål på spørsmålsrunden min, så da tenkte jeg at det var bedre å dele det opp i to deler! Ellers beklager jeg at dette er dagens første oppdatering, men dagen i dag har egentlig bare vært skikkelig dritt. Helt seriøst, jeg våknet og bare visste at dette skulle bli en dårlig dag. Sykt merkelig, for var jo ingen grunn for at jeg skal føle det sånn! Men dere vet, noen dager bare har man det ikke og det får man vel bare godta. Krysser fingerne for at dagen i morgen blir bedre ♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvilken størrelse har du i jakken? Den var så fin!

Tusen takk, helt enig med deg, heehe :-) Jeg har min i x-small! (link HER)

Hvordan tar du opp fag og hvilke fag tar du nå? Jeg går på Bjørknes, som er en skole for privatister og ligger sentralt på Frogner. Der har jeg undervisning i to fag dette halvåret, og det er sosiologi og norsk muntlig. Skal gå opp til eksamen i to fag til også, men de leser jeg til på egenhånd. Grunnen til det er at undervisning er sinnsykt dyrt, så da prøver jeg å kun ha det i de mest nødvendige fagene :-)

Jeg synes lårene miner er så tynne, kan du gi noen tips til hvordan man kan få fyldige og trente lår? Enkelt og greit, så må du da trene ganske hard styrke på underkroppen, slik at musklene vokser og lårene da blir større. Spis mye næringsrik mat, tren fast og øk tyngden på vektene gradvis :-) 

Har du noengang vurdert å bli vegetarianer? Ja, det har jeg absolutt gjort. Broren min var jo vegetarianer i flere år, og til og med veganer i en periode, så han inspirerte meg veldig med det. I flere år har jeg vært veldig bevisst på å spise så lite kjøtt som mulig, og passer på å ha flere kjøttfrie dager i uken. Min mening er at å spise kjøtt egentlig ikke er et problem, men heller masseproduksjonen av det. I dagens samfunn spiser vi ALTFOR mye kjøtt, etterspørselen er gigantisk, og altfor mange dyr blir avlet opp og slaktet. Jeg tror ikke jeg kommer til å bli vegetarianer, men jeg har store planer om å teste ut å være pescetarianer. Føler det er litt enklere, for det er jo en ganske stor overgang å kutte ut kjøtt totalt. Er veldig glad i fisk og sjømat, så kan se for meg at det er en livsstil jeg kunne klart å holdt :-) 

Hvor er buksen din fra?

Den er fra Bikbok!

Jeg bestillte Haircare men angrer, kan du hjelpe meg med hvor jeg avbestiller? Enten kan du sende mail til: kundeservice@labpharma.no eller benytte kontaktskjemaet deres på www.labpharma.no :-)

Jeg skal bestille vippetime hos lashesbykasja, men husker ikke om det var Kasja eller Weronika som snakker norsk? Det er Kasja som snakker norsk, Weronica kan litt men foretrekker engelsk :-)

Hvor mett blir du av to sånne lakseruller? Tja, men blir ikke sånn supermett men spiser nok ikke før et par timer senere.

Hvilke hvite sneakers synes du er finest? Uten tvil Nike sine! Mine Nike air force bruker jeg nesten hver dag, de er superfine og veldig deilige å ha på. Ellers ønsker jeg meg helt hvite air max også :-)

Hvor ofte bleker du tennene dine og hvor mye koster det? Jeg bleker mine hos tannlegen 1-2 ganger i året, og ellers fresher jeg opp med smilelab når jeg føler for det. Bleking hos tannlege er veldig dyrt (3-4000 kr), så med mindre økonomien er veldig god anbefaler jeg å bare bruke smilelab sine whitestips (koster 500 kr tror jeg).

Hvor er smykket ditt fra?

Det er fra Shopbop.com!

Hvordan er størrelsen på Adidas skoene? Jeg synes de er normale i strl :-)

Hvilken vinterjakke skal du ha i år? Veeldig usikker, vurderer om jeg skal kjøpe en ny! Isåfall selger jeg Michael Kors jakken min her på bloggen. Har hatt den i to vintere nå og er litt smålei :-)

Hva slags sminke bruker du? Du kan lese et innlegg om hudsminken min HER eller se sminkevideo HER. Bruker det samme bortsett fra at jeg bruker Anastasia Contour kit (link) istedet for Too faced solpudderet. 

Hvor kjøper du laksen i påleggs porsjoner? Den synes jeg de har nesten overalt, rema 1000 og kiwi har den hvertfall. Den er superpraktisk spør dere meg, og overraskende nok er ikke kiloprisen noe høyere enn på vanlig røkelaks pakning :-)

Hvordan fikk du til de rare utrykkene i snapchat? Haha, det er en ganske ny ting på snap, som jeg tror de fleste har fått med seg nå.. Hold fingeren inne på ansiktet ditt og da vil det komme en haug av forskjellige effekter du kan leke deg med!

Har du opperert nesen din? Nei, det har jeg ikke.. Den har bare sakte men sikkert blitt litt mindre med årene, aner ikke hvordan men veldig fornøyd med det- haha :-)

Dette var noen spørsmål jeg har fått inn den siste tiden som ikke har blitt besvart i kommentarfeltet :-) Sov godt dere, snakkes i morgen ♥

Svar på ukens spørsmål

Hvilken størrelse har du i Rebecca Stella Teddy jakken?

Small. Dere finner den HER forresten! Jeg har den i både beige og svart, fantastisk deilig, varm og fin jakke ♥

Hva heter biljardbaren dere var på? Buddha heter den, ligger rett ved jernbanetorget :-)

Hvor er solbrillene fra?

De er fra Le Specs! Synes de er superfreshe og litt spesielle :-)

Var innlegget med lush anbefalingene reklame? Nei, det var rett og slett bare en anbefaling fra meg. Samarbeider ikke med Lush på noen måte og kjøper produktene selv.

Hvor kjøpte du nutribulleten din? Jeg kjøpte den på Ellos, men ser de ikke selger den der lenger.. Troor man kan kjøpe den fra tv-shop hvertfall ;-)

Burde jeg starte på Ullern vgs? Var det ikke der du gikk? Jo, jeg gikk der på Medier og kommunikasjon. Altså Ullern er absolutt en bra skole med flinke lærere og veldig godt miljø. Nå er vel den nye Ullern snart ferdig også, så det blir sikkert veldig deilig å begynne på en helt ny og moderne skole! Vår skole var jo bare midlertidig i kontorbygg i Vika, men det var helt greit det og. Det eneste var at vi ikke hadde bibliotek, gymsal osv :-) Om du vurderer Ullern så kan jeg absolutt anbefale skolen!

Hei! Lurer på hva du skal bli siden du tar opp fag? Heihei! Nei, det vet jeg ikke enda. Grunnen til at jeg tar opp fag er fordi jeg mangler endel karakterer siden jeg ikke gikk i 3.klasse på vgs, så nå tar jeg eksamner slik at jeg får vitnemål. Det er ikke fordi jeg har planer om å studere i nærmeste fremtid, men slik at når den dagen kommer så slipper jeg å styre med å ta opp fag. Nå har jeg både tid og lyst, så da er det like greit å bare få vitnemålet på plass nå :-)

Jeg lurer på om mobildekselet ditt fra Malene Birger passer for iPhone 5?

Linken jeg la ut er til iPhone 6, men de har det samme til iPhone 5 i beige HER // svart HER // burgunder HER ♥

Hvordan er det på Bjørknes? Godt miljø og gode lærere? Jeg trives egentlig veldig godt på Bjørknes. Lærerne er så ekstremt flinke der og du merker at de virkelig kan faget sitt. Mange av lærerne der har feks vært med på å skrive pensumbøkene våre, så det sier vel litt! Men det er veldig annerledes enn vanlig skole, det er viktig å vite. Det er forelesninger slik som det er når man begynner å studere, hvor læreren bare snakker og skriver på tavlen, og så sitter alle og noterer. Ingen som snakker, bråker eller tuller.. Full konsentrasjon, hehe! Bjørknes er også veldig upersonlig, altså slik at feks læreren som oftest ikke vet hvem du er og at du mest sansynlig ikke vet hva så mange i klassen din heter. Det er heller ikke noe friminutt eller noe sånt som gjør det sosialt! Det går selvfølgelig ann å bli kjent med noen selvom, det har jeg blitt i Historieklassen min hvor jeg ikke kjente noen fra før. Spør du meg er det utrolig smart å bli kjent med noen i klassen din, slik at dere kan samarbeide, gi hverandre notater om en har vært borte og øve sammen til eksamen. Du må nok ta litt intiativ selv for å få venner på Bjørknes, men det er jo bare å sette deg ved siden av noen og småsnakke litt :-) Ellers er det 5 minutters pause mellom hver time og jeg føler jeg lærer så utrolig mye mer enn hva jeg hadde klart å lese meg opp til på egenhånd. Jeg har en skikkelig god følelse på eksamnene mine og tror det kommer til å gå kjempebra- DET er deilig! Ellers må jeg også legge ved at det er veldig viktig å være i alle timer, for ellers går du glipp av så utrolig mye. I noen fag går læreren gjennom et helt kapitell på en dag, så det sier vel litt. Nå tar jeg feks historie 2 og historie 3 på et halvår og på vanlig vgs bruker man to hele år på samme stoff. Så ja, de går fort gjennom siden det er så mye pensum og derfor er det naturligvis dødsviktig å møte opp :-) Men kan gjerne skrive et eget innlegg om Bjørknes snart, siden mange virker interesserte i å høre mer om det!

Røyter Molly mye? Akkurat nå røyter hun ganske mye, regner med at hun er inne i en eller annen røyteperiode. Det jeg gjør da er å børste henne hver eneste dag! Slik er det ikke alltid selvfølgelig, men det er viktig å få stelt henne når hun er i disse periodene. Det er helt sykt hvor mye pels som blir børstet ut, ender alltid opp med en svæær pelsdott av løs pels på gulvet, hihi. Ellers når hun ikke er i røyteperiode pleier jeg å børste henne ca 1 gang i uken.

Hvilket redigeringsprogram bruker du? Picmonkey.com, kun det! Synes det er fantastisk bra :-) 

Er du fortsatt sammen med kjæresten din? Jepp ♥

Har du noen tips til fine jeans med stretch i seg?

Dr.Denim!! Disse jeansene er helt fantastiske. Sitter superstramt hele veien men har samtidig maaasse stretch, så de er superbehaglige. Deffinitivt min favroitt når det gjelder svarte bukser! Jeg har størrelse x-small, noe jeg egentlig ikke bruker, men det funker bra siden det er så mye stretch og da sitter de som jeg ønsker. Dere finner Dr.denim buksen min HER.

Kan du gi noen gode tips til resturanter i Oslo? Jeg har noen favoritter og alle ligger i Oslo sentrum: Hanami, Mr Bay, Alex sushi, Olivia, Fridays, Dinner, Tabibito og Jewel of India. 

Hvor er hodeskallen fra?

Kremmerhuset! Koster kun 199 og finnes i både rosegold, gull og sølv ♥ Såå kule.

Jeg lurer på hvordan du fikk blåst opp de "20tall" ballongene på bursdagen din? Det er jo helium? De blåste de opp for oss i butikken, heldigvis :-) De er fra den lille festfabrikken, for dere som lurer.

Hvor lang tid tar det før hevelsen etter juvaderm eller restylane går bort? Det er værst samme dagen du tar og da er også leppene veldig ømme. Jeg vil si hevelsen har gått ned en del allerede dagen etter og på dag 2 pleier jeg å være helt fin igjen :-)

Hvordan går det med tannreguleringen? Det går kjempebra! Merker tennene mine har blitt mye rettere og det gjør meg kjempeglad! Er ferdig i slutten av juli og det skal bli deeeilig :-)

 

Svar på spørsmål om restylane

Hei babes!

På det innlegget jeg skrev for 2 ukers tid siden anngående restylane, ble det veldig mange spørsmål. Så istedetfor å svare på samme spørsmål flere ganger, og for å sørge for at alle får sett svarene, tenkte jeg å like gjerne ta et eget innlegg ♥

Hvor mye koster restylane? Der jeg tar det tror jeg det koster 2800 kr for 0,5 ml og 3600 kr for 1,0ml. Vet priser avhenger veldig fra sted til sted, noen er billigere og andre er dyrere igjen. Anngående slike behandlinger så er det veldig viktig at den som gjør det er sykepleier og har restylane serfikat, dette burde du forsikre deg om før du går med på behandlingen. Det er ikke verdt det å risikere et stygt restultat eller få noen slags reasksjoner, bare for å spare et par hundrelapper. Så om et sted er unormalt billig, så ville jeg nok vært litt i tvil om å dra dit. 

Vet du om noen bra steder i Oslo å ta restylane? Selv tar jeg på Oslo hudpleieklinikk, som har flere klinikker i sentrum. Her er det litt dyrt, men samtidig føler jeg at jeg er i veldig trygge hender og resultatet blir alltid bra. 

Går det ann å ta restylane når man er 16 år? Det tror jeg ikke. Hvertfall ikke der jeg tar det, der er det 18 års grense. Kan være det finnes noen useriøse klinikker hvor 16 går fint, evt med foreldrenes tillatelse. Dere får google :-)

Hvor mange stikk får man ca? Det avhenger veldig av hvem som gjør det på deg. Noen tar ikke så mange stikk, men hun jeg pleier å gå til tror jeg stikker hvertfall 20 + ganger. Det er viktig å ta mange stikk overalt med bittesmå doser, slik at restylanen blir godt spredd og at det ikke bare blir et par klumper.

Når det står at prisen feks er 2500 kr for 0,5 ml, er det bare for "en" leppe eller fordeler de det oppe og nede? Du kan bruke de 0,5ml som du vil. Enten bare oppe, bare nede, like mye i begge eller feks 0,2ml oppe og 0,3 ml nede. 

Jeg har hørt at med restylane så blir leppene skikkelig harde og det er ikke noe godt for kjæresten din å kysse med deg? Haha, nei, det har ikke jeg lagt noe merke til. Altså hvis leppene dine er proppfulle med restylane er det jo mulig de blir litt harde, men hvis du bare tar vanlig mengde som jeg gjør, så er de like myke som de er naturlige. Jeg har aldri hørt at noen har lagt merke til restylanen av å kysse meg, hehe :-)

Er det mulig å betale for 0,5 ml restylane men bare fylle på 0,25 ml i ønsket område? Ja, det er ikke noe problem. Jeg har tidligere kjøpt 1,0 ml, men bare brukt ca 0,7ml av sprøyten.

Hvor lang tid tar behandlingen? Først før du på bedøvelseskrem, den sitter vel på i 10-20 min. Deretter vaskes denne av, og da er leppene dine helt numme og rare. Dette er selvfølgelig for at det ikke skal gjøre så vondt! Selve behandlingen med stikk tar vel ikke mer enn 1-2 minutter lange minutter (haha), alt etter hvor rask sykepleieren er.

Hva er egentlig restylane? Restylane er en gel basert på hyaluronsyre, som er et stoff som allerede finnes naturlig i kroppen. Det er ikke skadlig på noen måte og er en veldig trygg filler. Det er heller ikke permanent, og kroppen vil normalt bryte ned restylanen etter 6-12 mnd. 

Gjør det vondt å ta restylane? Ja, det gjør litt vondt. Men det er deffinitivt verdt det! Anbefaler å lukke øynene, ikke se på sprøyten og feks klemme på en ball (mange har dette tilgjengelig). Det jeg synes er litt kjipt med restylane, er egentlig tiden etter behandlingen. Behandlingen går jo veldig fort, så det er ikke noe stress, men leppene blir veldig ømme og vonde i minst 48 timer etterpå. Det er faktisk umulig å feks lage trutemunn (lol) og noen ganger sliter jeg med å snakke, visse bokstaver som man bruker leppene for å lage blir ekstra vanskelige. Så tiden etterpå er faktisk det jeg synes er værst!Hahaha, her kan dere få se restylane in action! Den brutale sannheten, lol. Dette er fra i sommer, som var forrige gang jeg fyllte på. Bjørnis var med og tok bildene, bare fordi jeg hadde så lyst til å se hvordan det så ut. Ser ganske så ekkelt ut ja, og nei, jeg er ikke så altfor fornøyd på bildene under behandlingen- haha. Øverst til venstre har jeg på bedøvelseskremen, øverst til høyre er vi i gang med stikkingen, nederst til venstre tørker hun bort blod og nederst til høyre er leppene mine dagen etter behandling. Jeg pleier forresten alltid å bare ta 0,5 ml, men har prøvd 1,0 ml to ganger. Er bare så redd for å ta for mye, så prøver å holde meg på den sikre siden med 0,5 ml, hehe. Håper dere fikk svar på litt dere lurte på :)