hits

Ukens spørsmål

Svar på ukens spørsmål

Hvordan er det å bestille fra missguided med tanke på frakt og toll? Frakten er ganske billig, men om du bestiller for over er visst beløp, så er det gratis frakt. Ellers kommer det en tollregning i tilegg på 25% av beløpet du bestillte for :-)

Når er du ferdig med skattesmellen? I mai! Kun 5 nedbetalinger igjen så er jeg i mål, det er ganske så sykt å tenke på :-) 

Jeg har også vippe-extentions, og lurer på hvilken eyeliner du bruker? Jeg som oftest bruker en dipliner fra Loreal, svart flaske med blå skrit hvor det står "super liner, carbon gloss".

Når kommer innlegget om invisalign? Det kommer i Januar!

Kan du blogge om hvordan du gikk ned i vekt? Har laget et ganske utfyllende innlegg om akkurat det, link HER.

Hvilken farge brukte du på leppene her?

Image and video hosting by TinyPic

Verve fra Mac! Det er den mørkeste jeg har, men den er veldig kul. Dere kan lese om mine favorittleppestifter fra Mac HER ♥

Kan du plis lage et innlegg om hvordan det er å være privatist? Ja, det kan jeg få laget snart :-)

Kan du lage et innlegg om hva slags hudpleie du bruker? Det jeg bruker har jeg faktisk skrevet om før. Hudproduktene mine finner du HER og så er det facerolleren med kollagen som jeg skrev om i gårdagens innlegg HER. Er veldig, veldig fornøyd med alle disse produktene! Deilig å ha gode hudrutiner ♥

Hvilke områder anbefaler du å bo på om man skal til GC? Anbefaler enten Arguineguin, Puerto Rico, Playa del Cura eller Meloneras :-) Noen gode hoteller: Sunwing, Marina Elite, Lopesan Baobab (helt sinnsykt hotell) og Riviera Beach.

Skal du noengang selge kåpen din fra Designers Remix tror du? Hvertfall ikke med det første. Er faktisk den eneste kåpen jeg har, og jeg liker den veldig godt :-)

Hvor er kjolen du har på deg her fra?

Image and video hosting by TinyPic

Den er fra Nelly, perfekte nyttårskjolen! Link HER

Hva slags billige strips som man kan kjøpe på nettet funker best? Jeg vil si de beste er Dentway sine strips, de funker sinnsykt bra! Jeg har laget et eget innlegg om dem HER, ellers kan de kjøpes HER.

Hvor kjøper du falske vipper? Jeg har vippe-extentions, og de fikser jeg hos Lashes By Kasja. 

Hvilket treningssenter trente du på i GC da du bodde der? Better Bodies heter det, lå bak Puerto Rico sentret.

Hvilken fundation bruker du? Den fra Bobbi Brown i fargen honey 5, som jeg har gjort i årevis nå, haha. Finnes ingen bedre! ♦

Kan du lage en smikevideo snart? Ja, det har jeg veldig lyst til. Har faktisk endret sminkerutinene mine litt fra forrige video, så hadde vært gøy å vise dere! :-D 

Image and video hosting by TinyPic

Vi snakkes igjen snart! Om ikke så lenge tar vi turen til Meloneras for shoot i ørkenen, shopping og middag på Sushi Mex. Wohoo :-) I mellomtiden kommer det et innlegg om hvordan jeg blir så brun og holder brunfargen min lenge ♥ Spør gjerne spørsmål i dette innlegget om det er noe dere lurer på, så tar jeg det med til neste gang!

Svar på ukens spørsmål

Er ikke klessalget 09.00 som Sophie sa? Nei, hun trodde det var da, men det er kl 11 det starter.

Er flybilletene til de forskjellige sufecampene noe man en er nødt til å ordne og betale på egenhånd uansett hvilken surfecamp man velger å dra til? Fly er ikke inkludert i prisene til Lapoint, så det vil være en ekstrakostnad. Men jeg er veldig sikker på at Lapoint kan hjelpe deg med hvilket fly du skal bestille og evt bestille det for deg :-) 

Hvordan ble du så brun som du har blitt? Haha, nei du.. Jeg har desverre ingen hemmelighet å dele der! Jeg har rett og slett mye pigmenter, noe som gjør at jeg får en dyp brunfarge veldig raskt og som holder seg lenge. 

Vi vurderer å reise til Marbella, men lurer på om det er dyrt der nede? Jeg vil si at Marbella er dyrere enn de fleste andre steder. Det varierer selvfølgelig mye å pris i forhold til hvor du evt spiser/fester/soler deg, for noen steder er ekstremt dyre i mens andre er helt greie. Da jeg var her for to år siden festet vi på et utested som heter Olivia Valiere, og der kostet EN redbull vodka hele 30 euro. Også kostet det 150 euro å komme inn.. Det er ganske drøyt! Vanligvis koster en redbull vodka rundt 12 euro på utestedene i Puerto Banus, men det er jo ganske dyrt i forhold til feks Gran Canaria hvor du får en for 4 euro. Så ja, Marbella er ganske dyrt men alikevell er det utrolig fint og gøy her, så jeg vil absolutt anbefale å ta turen :-)

Kan du skrive noe mer om reguleringen og hvordan resultatet ditt har blitt? Kommer til å skrive et utfyllende innlegg om invisalign i løpet av denne uken her. Er snart ferdig faktisk, og er utrolig fornøyd med hvor mye tennene mine har forandret seg hittils!

Hvilken størrelse har du i shortsen fra Zara? Small.

Hvilken størrelse har du i genseren? Small.

Går det ann å bare booke en dag på Ocean Club? Isåfall, hva er prisene? Aner ikke om man kan booke i forveien, vi bare dro dit. Prisene er vel fra 125-500 euro for en solseng, alt etter størrelse. Altså er det veldig dyrt, haha. Men det funker helt fint å ligge på den billigste sengen om man er maks 3 personer og prisen er ikke per pers men for sengen generelt :-)

Jeg tok akkurat piercing i navelen, og lurer på hvor du kjøper dine? Jeg har kjøpt alle mine på Ebay. Der koster det mellom 5-20 kr per piercing inkuldert frakt, altså ekstreeemt billig! :-)

Hvordan gjør du det med extentions i syden når du skal bade? Jeg bader og gjør alt annet som normalt, selvom jeg har extentions. Så lenge jeg er flink med kur og børster håret nøye hver dag så er det ikke noe problem :-)

Hvilken modell er Cèline solbrillene dine? Audrey.

Hva heter nettsiden du kjøpte toppen i headeren? Shopbop.com og merket på tunikaen heter Camilla.

Er det veldig dyrt på Pangea? Må man betale innganspenger eller kjøpe bord? Sjekker de legg? Det er ikke noe dyrere der enn andre steder, så vidt jeg vet. Drikken koster hvertfall det samme! Man må ikke kjøpe bord, men det koster 20 euro å komme inn. Det er masse innkastere som gir deg inngang for 10 euro eller gratis, så det kan lønne seg å snakke med de. De sjekket ikke legg på oss hvertfall, tror nesten ingen utesteder i Puerto Banus gjør det :-)

Hvordan er Zara skoene i strl? De er helt normale. Jeg bruker 38 og kjøpte 38 i de!

Bor dere på hotell PYR? Jepp! Et helt greit hotell, veldig billig og en helt fantastisk beliggenhet. Tar vel 2 min å gå ned til havnen i Puerto banus :-) Eneste minus er at det er veldig mange unge her på partytur (spesielt briter), altså kan det være en del bråk i gangene osv.

Hvor kjøpte dere flybilett og hotell? Vi kjøpte på Expedia.no. Jeg anbefaler å både sjekke fly og hotell seperat, og pakkereiser for å finne det billigste og beste alternativet!

Hvilken fundation bruker du? Jeg bruker min trofaste bestevenn fra Bobbi Brown, i fargen honey 5. Om noen er interessert i å lese om hudsminken min, så finner dere innlegg om det HER

Hvilket kamera, objektiv og redigeringsprogram bruker du på bildene dine? Jeg bruker Canon eos 600 d kamerahus og enten 50mm objektiv eller vidvinkel objektiv. Bildene redigerer jeg som oftest på Picmonkey.com :-)

Hvor kjøpte du dine Chanel Espadrilles og hvor mye kostet de? Jeg har to par. De gule kjøpte jeg på Chanel butikken i Paris for rundt 2000 kr, og de grønne kjøpte jeg på ebay for rundt 4-5000 kr. Tror de er ute av produksjon, så de er skikkelig dyre å få tak i på Ebay nå :-)

Hvordan behandler du vippene dine i forhold til vann? Som mange av dere sikkert vet, så pleier jeg å bruke mascara på mine. Og for å få av mascaraen, så bruker jeg vann hver eneste kveld. Jeg anbefaler ikke å fjerne mascaraen med sminkefjerner, for da kommer du til å rive av en haug med vipper. Spesielt olje skal ikke komme i nærheten av vippene! Jeg bruker varmt vann og så gnir jeg fingerne forsiktig over vippene for å fjerne mascaraen. Anbefaler å bruke Loreal sin gullmascara (volume million lashes), for den går av veldig lett med vann. Men ja, vippene tåler hvertfall vann veldig godt så det er ikke noe problem å få vann på de. Det er bare første dagen du skal unngå vann, men etter det trenger du ikke tenke noe over det :-)

Tenkte å bare samle litt av de siste kommentarene jeg har fått fra dere den siste tiden i et eget innlegg! Ser jeg ikke har vært så flink til å svare i kommentarfeltet, så da var det fint å få svart dere nå :-) Straks tar vi turen til Ocean Club for å få de siste solstrålene på kroppen før vi flyr hjem til Norge i morgen tildlig. Deilig!! Vi snakkes mer senere i dag ♥

Svar på 50 spørsmål #2

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Haha, nei det aner jeg ikke.. Om det er noe jeg må skrive ned så gjør jeg det på iPhonen min. Men en sjelden gang om jeg feks må gi mamma en viktig bedskjed og hun har lagt seg, pleier jeg å skrive det på en lapp som hun ser når hun våkner :-)

2. Hva har du alltid i vesken? Kamera, mobil, bankkort, headphones, lipgloss, hårbørste og snus. Haha!

3. Hva bestiller du på café? Jeg drikker alltid enten chai te eller kaffelatte. Men som oftest kaffelatte, for jeg har en anelse om at chai te er ganske usunt i og med at det smaker så syykt søtt. Men supergodt er det da! :-)

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Facebook, VG, blogg.no, bloglovin (Dette er så smart om det er noen som ikke bruker det fra før. Her kan du følge alle bloggere du vil og får opp på "home-siden" alle bloggene som har oppdatert. Finnes også som app! Det er den eneste måten jeg leser blogger på, haha. Dere kan følge meg på Bloglovin HER).   Ellers besøker jeg selvfølgelig også diverse nettbutikker hvor jeg kan sikle litt på klær ♥

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Deffinitivt Madicken. Er liksom ikke en sånn person som trenger å fortelle 10 venner om det har skjedd noe, Madicken holder i massevis for meg, haha. Hun gir meg de beste rådene, bryr seg virkelig 100% og er den viktigste personen i livet mitt :-)

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? ROOOSA med blomster på, haha! Er faktisk veldig barnslig når det kommer til tannbørster og vil ha de så "jentete" som mulig, kunne aldri hatt en enkel, blå tannbørste feks. Nonono! 

7. Kan du bytte olje på bilen? Haha, så absolutt ikke.. Nå har jo ikke jeg lappen heller da, så det er vel ikke så altfor rart!

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Det første kjæledyret vi hadde var faktisk en nydelig, villkatt som het Pjusken. Da var vel jeg kanskje 4-5 år.. Men mamma ble så fryktelig allergisk at vi måtte gi henne bort til mormor og morfar! Hun er død nå, men de har sønnen hennes Putte fortsatt, som er min lille yndllingskatt i hele verden ♥ Ellers har jeg hatt to hamstere, Tutsi og Marwin. Kanskje noen som husker hvor SYKT lei meg jeg ble da Tutsi døde? Haha, huff.. Nå har jeg tre dyr: Oliver, kaninen min // Shandie, familiehunden vår // Molly, min lille bebis :-)

9. Har du noen piercinger? Nå har jeg faktisk bare et hull i hvert øre og piercing i navelen. Har hatt 4 ekstra hull i ørene både her og der, men alle har jeg latt gro igjen. Savner faktisk tragus piercingen min litt, men den var så vond at jeg aaldri kommer til å gjøre det igjen, haha.

10. Norge på sitt beste? Uten tvil SOMMEREN. Egentlig er det rart at vi reiser så mye bort på sommeren, når den er så kort og fantastisk i Norge. Burde jo heller reist bort når det er kaldt og stusselig her, og heller nyte en god norsk sommer? Jeg skal hvertfall prøve å være endel hjemme, haha. Norsk sommer er SÅ DIGG :-) 

11. Hva gjør deg lei deg? Faktisk skal det ganske mye til å gjøre meg lei meg, for jeg har av en eller annen grunn blitt en utrolig mye sterkere person med årene. Jeg takler det meste og om jeg så er litt nedfor en dag, så er jeg fin igjen dagen etter. Da jeg var yngre var jeg utrolig følsom og kunne begynne å gråte av de minste ting. Nå kan jeg faktisk ikke huske sist jeg gråt.. For at jeg skal gråte må nok noen ha gjort noe skikkelig slemt/sårende mot meg eller at jeg har fått en vond eller uforventet bedskjed. 

12. Hva gjør deg glad? Ah, det er mye! Blant annet: Lønning, reising, shopping, dyr, å glede andre, gode nyheter, fint vær, mestringsfølelse, nye opplevelser, søte youtube videoer, trening og selvfølgelig de jeg er glad i gjør meg naturligvis glad :-)

13. Hva er drømmejobben din? Åh, den er vanskelig! Om jeg hadde visst det, så hadde jeg vel visst hva jeg vil bli også- noe jeg ikke vet. Men jeg har utrolig lyst til å ha en jobb som jeg brenner for, som jeg er flink i og som jeg gleder meg til å dra til :-) Ellers må jeg jo nesten si at jeg har drømmejobben for øyeblikket da, haha. Men bloggen skal jo selvfølgelig ikke være jobben min for alltid!

14. Abbonerer du på et ukeblad? Nei, faktisk ikke.. Har vurdert å gjøre det, for har på følelsen at jeg kan få endel inspirasjon til blogginnlegg fra ukeblader!

15. Hva var det siste du kjøpte? Et müslibrød med brunost og en kaffelatte.

16. Liker du kinesisk mat? Ja, det kan være utrolig godt! Men det har veldig mye å si hvor du spiser det, selvfølgelig. Jeg pleier å bestille and eller kylling sichuan, sistnevnte anbefales på det stekreste! :-)

17. Når var du i kirken sist? I begravelsen til mamma sin onkel, Aga, for snart 1 år siden. Noe av det tristeste jeg har vært med på. Var mitt første familiemedlem som jeg har opplved å miste.. Det høres sikkert litt fjernt ut for dere med mamma sin onkel, men han og kona har alltid vært som ekstra besteforeldre for oss og jeg var utrolig glad i han. 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Haha, det husker jeg egentlig ikke.. Mamma hjelper meg med alt mulig rart og jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Hun har blant annet alt ansvar for økonomien min og regnskapet mitt. Jeg er så heldig som har en så utrolig snill mamma! Ellers gjør også Madicken ting for meg stadig vekk. Husker da jeg kom hjem fra Gran Canaria en kveld, så tok hun toget til gardermoen for at jeg skulle få følge hjem, siden jeg ikke ville være alene i byen så sent. Hun er verdens beste ♥

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Ja, faktisk! 1 gang. Det var da jeg var på hytta til exen min og han tryna skikkelig i slalombakken, stakkars.

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? Pleier å stå opp en halvtime før jeg går, for jeg er et lite sovemonster som vil ha så mye av søvnen min som mulig. Så har som oftest maks 5 min på å sminke meg, haha!

22. Banner du ofte? Tjaa.. Jeg tror jeg er ganske gjennomsnitlig! Men bruker mye sånn "dritkult, det var fucka" osv. Det er jo ikke agresiv banning eller hva jeg skal si, men har en uvane med å blande inn slike stygge ord i setningene mine, haha. Mamma blir like sur hver gang jeg sier et litt stygt ord!

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Tror faktisk aldri jeg har campet i et telt, haha. Isåfall da jeg var sånn 6 år, så jeg kan ikke huske det hvertfall.

24. Hvor mange søsken har du? 2. En storebror og en storesøster, som er tvillinger!

25. Hvor mange steder har du bodd? Foreldrene mine har hatt samme hus siden jeg var 1 år, men jeg har hatt to egne leiligheter. Altså har jeg bodd tre steder, og da alle i Oslo.

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Hmm, aner ikke.. Men er vel ganske fornøyd med overkroppen min generelt.

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Helt ærlig synes jeg ikke man skal fokusere på det man kanskje synes er mindre fint på seg selv, men heller akseptere hvordan man ser ut. Ingen er perfekte og alle har sine feil de klarer å finne! Det som er litt trist er at en person kan feks være skikkelig missfornøyd med armene sine og plages over det, når faktisk den personen er den eneste som legger merke til de eller synes det er noe galt med dem. Ofte er man sin egen værste fiende, jeg synes alle heller skal prøve å være sin egen beste venn :-)

28. Er det viktig å feire bursdager? Ja, altså jeg synes det skal være opp til hver enkelt, men det er jo veldig hyggelig å hvertfall feire litt da. Trenger ikke være noe stor bursdagsfest med 20 mennesker, men feks et par nære venner, kjæresten eller familien. 

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Vet mamma har spart på endel og jeg har vel spart et par ting jeg og. Dere vet vel selv hvordan noen plagg eller ting faktisk kan ha en ganske stor sentimental verdi og mye minner. Det gjør jo at det nesten er helt umulig å kaste, haha..  Men det er jo utrolig hyggelig å ha spart på noen plagg da, så kan jeg kle på barna mine noe av det samme som jeg brukte da jeg var liten :-) 

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? At mange har behov for å fortelle deg anonymt hva som er galt med deg eller utseendet ditt, det kan være ganske slitsomt. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Jeg har blit SÅÅ flink til å drikke vann, haha. Før drakk jeg så og si bare pepsi max, men nå drikker jeg kanskje brus to ganger i uken. Vann er så og si det eneste jeg drikker, utenom melk som jeg liker å drikke til maten fortiden, hihi :-)

33. Når legger du deg om kvelden? Alt mellom 1-4.. Haha. Jeg har verdens dårligste døgnrytme og er et skikkelig nattedyr. Om natten våkner jeg opp, blir superproduktiv og får gjort alt jeg ikke orker på dagen. Sykt dårlig uvane, for det ender jo med at jeg sover til 14-15 tiden de dagene jeg kan, og da mister jeg så mye av dagen. Så jeg hååper jeg kunne fått til å endre dette! Jeg er liksom den personen som blir dritstolt om jeg legger meg før 1 på natten, for det er ekstremt sjeldent.. Huffhuff. 

34. Favorittfag på skolen? Nå må det være historie, synes det er superspennende og læreren er dødsflink :-)

35. Potetgull eller smågodt? Potetgull uten TVIL. Jeg spiser faktisk ikke smågodt, har sikkert kjøpt det mindre enn 10 ganger i løpet av mine 20 år på denne jorden, haha. 

36. Siste filmen du så? This is the end. Haha, den er sykt morsom, burde sees!

37. Det mest romantiske du har gjort? Hmm, kanskje å overraske kjæresten på bursdagen hans med hotellnatt på The thief og booket bord på vår favoritt indisk resturant? Er litt søt og romantisk her og der, klarer liksom ikke komme på noe sykt spesielt.. Er det noe jeg ikke har gjort så er det å strø roseblader på en seng med champiss osv, haha. Men kunne gjerne likt å bli overrasket sånn selv da ♥

38. Den perfekte vertinnegaven? Hmm, kanskje blomsterbukket og/eller vin?

39. Hvor gammel er faren din? 55 :-)

40. Har du vært i avisen? Haha, jeg var faktisk på forsiden av VG med eksen min i sånn 2011?? Det var jo litt stas. Ellers var det en tosiders artikkel om meg i aftenposten for 2 år siden :-)

41. Et sitat du liker? Haha, det aner jeg ikke.. Er vel mange jeg liker, men er ikke noe spesielt sitat som har satt seg hos meg.

42. Hvilken farge liker du best på neglene dine? Fransk, nude, svart og hvit!

43. Hvem er forbildet ditt? Har ikke noe forbilde, tror jeg? 

44. Er du forfengelig? Haha, oh yes! Den må jeg nesten ta på meg. 

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Ah, det er så mye jeg vil gjøre, haha.. Først og fremst vil jeg ha vært i alle verdensdeler, jeg vil jobbe frivillig på et barnehjem i feks Afrika, jobbe frivillig på hjelpesentere for dyr (har forsåvidt gjort det i Afrika, men vil gjerne gjøre det andre steder og med andre dyr også). Rett og slett har jeg et sterkt ønske om å hjelpe andre, og gjøre en liten forskjell. Feks dra ned et sted med mat, penger, leker osv hadde vært en stor drøm for meg. Utenom sånne reise/eventyr ting, så er det å kjøpe meg leilighet også noe jeg virkelig har lyst til. Den dagen dere, da er nok lykkefølelsen høyere enn den noensinne har vært!

 46. Har du vært gift eller forlovet? Haha, nei.. Det siste jeg kunne tenkt meg er å bli fridd til. Om 10 år+ kunne det sikkert vært mer aktuelt!

47. Hva kjøper du helst: Klær, vesker eller sko? Den er litt vanskelig, men jeg må jo nesten si klær. Har mer behov for nye klær enn nye vesker hele tiden. Før var jeg jo helt gal etter vesker, men nå har jeg liksom roet meg ned med de veskene jeg har :-) Sko er noe jeg nesten aldri kjøper, selvom jeg har mye av det og, haha. Men det står deffinitivt ikke høyt på listen!

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? Jeg vil si jeg føler meg akkurat der jeg er. Men jeg er kanskje mer voksen på noen områder enn mange andre på min alder, med tanke på at jeg flyttet hjemmefra rett før jeg fylte 18. Jeg kan liksom klare meg veldig fint uten foreldrene mine, lage min egen mat, vaske klær, betale regninger og alt det som følger med. Overraskende få av vennene mine vet faktisk hvordan man skrur på en klesvask, haha. Så ja, jeg føler meg som en 20 åring, bortsett fra at jeg kanskje er litt mer selvstendig enn noen andre :-)

49. Hvilke uvaner har du? Har sikkert veldig mange, men hvertfall at jeg må pirke bort all fett fra maten min og at jeg snuser. To vaner jeg gjerne skulle vært foruten!

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med alle spørsmålene? Nå er jeg hos Fanny, så planen er å være litt sosial og legge bort maccen, haha :-) 

Svar på ukens spørsmål

Hvilken fundation/pudder bruker du og i hvilken farge? Jeg har skrevet om hudsminken jeg bruker og det finner dere HER. Men det er hvertfall en fundaion fra Bobbi Brown i fargen honey 5, pudder fra Bare Minerales i fargen golden tan og sjokoladepudderet fra Too Faced. Alle disse tre har jeg brukt i flere år og det er store favoritter :-)

Hei! Vet at dette innlegget er en god stund siden, men kan du huske noe spesielt sunt som du spiste? Eller hvor ofte du spiste? Setter pris på svar! Det jeg gjorde var å kutte ut usunnheter i hverdagen og trene fast. Ellers spiste jeg mye skyr, havregrøt, knekkebrød med magert pålegg, bær, fisk, grønsaker, valgte lettvarer ovenfor vanlige og drakk ikke sukkerholdige drikker. Jeg spiste når jeg var sulten, enkelt og greit :-)

Kan du skrive litt om Bjørknes? Hvor mye du betaler for fagene feks? Tenkte å ha et eget innlegg om Bjørknes når jeg er ferdig med eksamnene mine. Men kan jo fortelle litt! Først og fremst så synes jeg Bjørknes er veldig bra og lærerne er utrolig flinke i faget sitt. Det er 100% arbeidsro i timene, alle følger med og man lærer så utrolig mye bare på en dag. Undervisningen er ikke slik som på vgs hvor læreren snakker litt, så jobber man med oppgaver eller kanskje leser i boken. På Bjørknes er undervisningen på en måte forelesninger, slik som det er på studier. Læreren snakker og skriver ned det viktigste på tavlen, og så sitter elevene og skriver notater hele timen. Det er heller ikke noe sosialt miljø, vi har verken friminutt eller samarbeider med medelever i timene. Men det er absolutt mulig å bli kjent med noen fordet, men da må man nok ofte ta litt intiativ selv :-) Det er jo veldig fint å ha en eller fler som kan gi deg notater om du har vært borte fra timen eller som du kan jobbe med mot eksamen. Ellers er det ganske dyrt å gå der, jeg betalte rundt 32.000 kr for undervisning i tre fag. Hvis du vil se prisliste over alle fag så finner du det HER. For å ta eksamen må du også betale en sum, tror det ligger på 1000 kr til 2000 kr per fag. Håper det hjalp litt :-) 

Du var utrolig fint sminket her! Hvilken leppestift har du brukt?

Tuusen takk! Har brukt en av Maybelline sine "babylips". Vet ikke helt hva fargen heter, men leppestiften ser helt lilla ut. Men så blir den ikke lilla på, bare en superfin farge. Tenkte å blogge om den snart, elsker den :-)

Brukte du bh under den toppen du brukte i bursdagen? Eller brukte du klistrebh? Brukte faktisk ingenting, haha. Skulle gjerne hatt nipplecovers, men var tom, så da fikk det bli sånn.

Hvilken størrelse har du i settet du brukte på bursdagen? Jeg har strl small. 

Har du fått disse Nelly varene siden det står annonselenker eller har du betalt for dem selv? Eller får du rabatt? Skjønner det kan være litt forvirrende, men nei, jeg har ikke fått varene. Jeg betaler alt jeg kjøper fra Nelly selv og får heller ikke noe rabatt. Annonselenke betyr at man får provisjon av salg via lenkene :-) Ellers når bloggere skriver "Annonse" eller "Reklame" så betyr det at man får betalt for å skrive innlegget. 

Hvor bestillte dere reisen til New York og hvilket hotell bodde dere på? Jeg bestillte flybiletter hos Norwegian og hotell på Hotels.com. Hotellet vi bodde på heter Manhattan NYC- An Affinia Hotel. 

Hvor kjøpte du nutribulleten? Jeg kjøpte min på Ellos, men de selger den desverre ikke der lenger. Ellers tror jeg du kan få kjøpt den på tv-shop!

Er det noen utesteder på Meloneras du anbefaler? Jeg vet kun om et utested på Meloneras og det er Aqua. Har bare vært der en gang, men det var veldig kult der! Utestedene på Gran Canaria pleier å ha en stor harryfaktor, men akkurat Aqua minnet meg veldig om utesteder i feks Marbella. Prøv :-)

Hvor er tightsen din fra i treningsinnlegget med Fanny? 

Den er fra H&M. De har masse fint og billig treningstøy der, alle burde sjekke det ut!!

Er det ikke skummelt å bestille jeans på nett? Pleier de å være vanlige i størrelsen? Jeg synes egentlig ikke det, men alikevell pleier jeg ikke å bestille så mye bukser på nettet. Det er jo ikke alltid en bukse er like fin på kroppen selvom den ser fin ut, så det er jo best å få prøvd! Men det har aldri skjedd meg at buksen feks ikke passer, har alltid vært normal størrelse :-)

Kan du legge ut innkjøpene dine fra New York? Haha, jeg kunne gjort det, men problemet er at jeg kjøpte nesten ingenting. Kjøpte vel et par sko, en bukse, en kjole, en topp og litt sminke? Fant så og si ingenting jeg likte, så det ble stusselig med shopping, hoho.. Men ja, føler vel ikke at det er så interessant å se 4 ting?

Hvor kjøper du superfood? Helsekost butikker eller feks på iherb :-)

Er ikke vippene dine tunge å ha på? Nei, faktisk ikke. Jeg kjenner ikke noe til dem i det heletatt! Kan jo være fordi jeg har brukt det i snart 2 år nå, så er vel blitt vandt til det :-)

Den hvite hunden din som du skrev om som egentlig skulle avlives, men så fikset det seg. Hvordan går det med hun nå? Det går kjempebra! Er så utrolig glad for at vi valgte å opperere henne, for nå lever hun i beste velgående og nyter livet :-) Er så rart å tenke på at den søte, friske lille hunden vår egentlig skulle vært borte nå, om vi ikke hadde trosset det dyrlegen sa. 

Hva synes du er de beste utestedene i Oslo for de som er 18? For å være helt ærlig synes jeg 18 års stedene i Oslo er skikkelig dårlig, og har nesten ikke vært der. Men jeg må si at trompeten er det jeg har likt best, studenten er helt jævlig, haha :-) Ellers skal Johns være ganske bra, men der har jeg ikke vært. 

Hvilken farge har du i jakken din fra DAY?

Fargen på jakken heter Chez :-)

 

Svar på ukens spørsmål

Teller du kalorier? Haha nei. Men her i New York står det kalorier på absolutt alt av mat du kjøper, så da telte jeg hvor mange kalorier frokosten vår på Burger Shack ble for morro skyld (i og med at det var så sinnsykt mye) :-)

Hvor kjøpte du clear eyes? Kjøpte det på et apotek.

Har du bestemt deg for hva du skal til høsten? Jeg skal ikke begynne å studere til høsten hvertfall, det kommer jeg tidligst til å gjøre høsten 2016. Denne høsten skal jeg hvertfall ta et par eksamner, men jeg har litt i tankene å reise også. Enten så går jeg på Bjørknes og tar opp fag sånn som jeg gjør nå, ellers har jeg lyst til å reise i 2-3 mnd verden rundt med Madicken, og så lese til eksamner på egenhånd når jeg reiser og komme hjem til eksamensperioden. Isåfall tar jeg naturligvis de letteste fagene når jeg reiser, som jeg egentlig ikke trenger undervisning til. Men ja, vi får rett og slett bare se, det er jo ganske lenge til! :-)

Kan du please lage New York guide? Jeg føler ikke helt at jeg er den riktige personen til å lage noe New York guide, i og med at jeg kun har vært her i en uke. Jeg har selvfølgeligvis et par anbefalinger, men jeg er jo nesten ikke kjent her jeg heller! Det er jo en gigantisk by, og det tar lenger enn en uke å få utforsket alt, haha. Men nettenestea har en kjempegod NY guide som hjalp hvertfall meg litt, den finner dere HER

Hva heter du på snapchat? Det er IKKE andreabadendyck, haha. Hadde en som het det for kanskje 2 år siden, men den ble hacket og overtatt av noen randoms som tydeligvis drev å sendte nakenbilder til folk.. Jupp. De hadde endret e-post og alt, så det var umulig å få den tilbake, så da lagde jeg en ny. Intill videre er snapchatten min kun for de jeg kjenner, men jeg skal vurdere å poste den på bloggen! Ser mange andre har gjort det, men jeg er litt usikker enda. 

Hvor er det hvite kameraet ditt fra? Det heter Olympus PEN e-pl7. Fikk det av mine snille foreldre i bursdagsgave og mitt ble kjøpt på fotovideo i Oslo ♥ 

Trived du med piercing i navelen? Er det noe du anbefaler å ta? Ja, jeg er vel nesten den eneste av vennene mine som fortsatt har min i. Jeg elsker den fortsatt og kunne ikke tenkt meg å ta den ut nå. Er jo så vant til å ha den her og synes magen min er kjemperar uten, haha. Aner ikke om piercing i navelen egentlig er kult lenger eller om det bare er tacky, men jeg liker det hvertfall. Så synes absolutt du skal ta det om du har lyst :-)

Hvorfor valgte du iPhone 6 og ikke 6+? Fordi jeg synes iPhone 6+ er aaltfor stor, ser jo nesten ut som en liten ipad, haha. Men ellers må jeg si at jeg er dødsfornøyd med iPhone 6! Nå som jeg er vant til den ser iPhone 5 ut som en liten klump, haha. 

Jeg har bestillt samme suite som du gjorde på bursdagen din. Hvor mange var dere? Husker ikke nøyaktig, men tror vi var 15-20 stk :-)

Fløy dere med Norwegian sin dreamliner? Hvordan var det? Ja, det gjorde vi! Jeg elsker Norwegian sine dreamlinere.. Helt nye, kjempefine fly. De har blant annet en funksjon hvor du kan bestille alt mulig av feks mat og drikke rett fra skjermen på setet ditt og dra kortet der, så kommer flyvertinnene så fort som mulig med orderen din. Veldig deilig! Ellers har de masse filmer, serier, spill osv + mulighet til å lade mobil/pc med både usb og stikkkontakt under setet. Det eneste som er et minus er at flyene som oftest er forsinket, men vi var heldige til NY, for da var flyet helt tidsnok :-)

For å komme seg inn på utesteder i New York, må man ha promotører? Nei, det tror jeg ikke. Men vi har dratt ut med en promotør hver gang vi har vært ute, og det er deffinitivt det beste. Da får du bord + gratis drikke hele kvelden. Det er sykt deilig, for da koster det ikke en krone å dra ut (bortsett fra evt taix), haha. Så jeg anbefaler absolutt å komme i kontakt med en promotør!

Hvilken fundation har Henriette og hvilken farge? Hun bruker den samme som meg, fra Bobbi Brown. Men hun har farge nr 4 og jeg bruker nr 5 :-)

Hvor har du kjøpt de to enkle gullsmykkene dine med firkløver og fatimas hånd? Begge er fra shopbop.com. Litt dyre, men såå fine!

Hvor er pelsjakken til Madicken fra? Zara.

Hvordan er hotellet dere bor på og hva heter det? Det heter Nyc Manhattan an affinia hotel. Det er veldig fint og ligger bra til, men GUD så lytt det er her. Har faktisk aldri opplved lignende! Er som at veggene er lagd av papp, haha. Du hører absolutt all trafikk ute, og feks når naboen flusher ned i doen. Det er et stort minus og ganske kjipt. Ellers er det også dårlig vasking/rydding her (de rer faktisk kun opp sengene, thats it). Bortsett fra det er det fint og bra! Absolutt mulig jeg kommer tilbake. 

Hvorfor bor dere ikke hos Bjørn-Erik, men på hotell? Fordi han bor med to andre i en veldig liten leilighet, og deler rom med hun ene. Så det hadde blitt litt vanskelig, haha! Ellers er det uansett deilig med hotellrom, synes jeg :-)

Hvor er skinnjakken din fra?

Karen Millen. Kjøpte den for 3-4 år siden, men elsker den fortsatt. Sånne kjøp er fantastiske ♥

Har ikke fått tid til å svare på kommentarer her i NY, så da tenkte jeg det var fint å få svart på de fleste i et eget innlegg! :-) Bare å spørre om dere lurer på noe annet, så tar jeg det med i neste "Ukens spørsmål". Vi snakkes når jeg er tilbake i Norge, fininger ♥

 

50 spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år? Med mindre jeg dør før den tid, så er jeg 25 år. Haha wææ, det høres litt for mye ut i mine ører!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Molly ♥ Alle andre er på jobb!

3. Hvor høy er du? Det står 166 cm i passet mitt, men tror jeg stod litt på tærne (haha). Er nok rundt 165-166 cm :-)

4. Hvilken film så du sist? Mission impossible 3. Egentlig ikke min type film med masse action, skyting osv- men denne gikk tilfeldigvis på tv'en også ble det bare til at jeg fulgte med.

5. Hvem ringte du sist? Henriette

6. Hvem ringte deg sist? Kjæresten

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Loveyou"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Deffinitivt å ringe!! Jeg hater å tekste, og tekster nesten aldri. Jeg synes det er så tregt med sms, liker bedre å få sagt det jeg skal på tlf. Men selvfølgelig noe enkelt som "Når kommer du hjem?", trenger jeg ikke ringe for. Hadde kjæresten min vært en person som sendte sms heletiden hadde jeg blitt gal, for det er virkelig ikke min greie- hehe. 

9. Hva er ditt favorittsted? Sør-Afrika uten tvil, savner det hver eneste dag ♥10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hmm.. Kanskje legen? Jeg er livredd for blodprøver eller stikk i fingern, og der er sjangsen størst for at det må gjøres. 

11. Når så du moren din sist? Fredag. De dro på hytta i helgen og da jeg kom hjem i går kveld hadde hun lagt seg :-)

12. Hvilken øyenfarge har du? Brun-grønne. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Hmmm, vanskelig! Har mange favoritter. Last Christmas, Driving home for Christimas, En stjerne skinner i natt, Sonjas sang til julestjernen og det lyser i stille grender er noen av favorittene mine. Julesanger er så fantastisk koselig!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift og det er jeg veldig glad for. Vil ha en samlet familie, både for min egen del og til når jeg får barn :-)

15. Når våknet du i dag? Rundt 12.00 av alarmen.. Flaut, haha. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det aller viktigste for meg er at jeg er lykkelig. Ellers håper jeg at jeg har en mann jeg elsker, hvertfall et barn eller kanskje to, har et fint hus, utdannelse, god økonomi og en jobb jeg liker, 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde endel mareritt, og de skremte meg utrolig mye. Ellers var jeg livredd for mørket, noe jeg faktisk fortsatt er.

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Er litt usikker på siste.. Men jeg har en favoritt som dere bare må se! Altfor morsomt og skjønt. Link HER ♥

19. Hva er din beste egenskap? Det vet jeg ikke helt.. Men noe av de gode kvalitetene jeg vil si jeg har er at jeg er veldig gavmild, elsker å glede andre, ønsker alle rundt meg det aller beste og er der alltid for de nærmeste. 

20. Hva er din værste egenskap? Haha, denne er like vanskelig som den over.. Vil ikke si det kanskje er en egenskap som skiller seg spesielt ut, men kan jo nevne noen jeg er obs på selv. Jeg er veeeldig rotete, det er noe jeg selv hater. Ellers kan jeg ha vanskeligheter for å si unnskyld face to face om jeg har vært dum, selvom jeg har kjempelyst så er det liksom et eller annet som gjør at det er vanskelig for meg å komme bort til en person og legge meg helt flat, inrømme at det var dårlig gjort og være veldig ydmyk. Dette er kjempeirriterende, men jeg har vært sånn siden jeg var liten og det er noe jeg prøver å jobbe med. Ellers har jeg en uvane med å veldig fort tenke at mennesker jeg møter missliker meg fra før fordi de har lest bloggen, noe som gjør at jeg trekker meg tilbake. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det spørs veldig på om det er sommer eller vinter, men jeg er en person som alltid har elsket å ha det skikkelig varmt og godt om natten. Så det resulterer i at jeg sover med både kosebukse og tskjorte hver enste natt nå på vinteren. Jeg HATER å stå opp og fryse, slik at det blir umulig å komme seg ut av den gode dynen, så derfor har jeg alltid på meg klær fra før.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Kun to, en til meg og en til en evt overnattingsgjest. Jeg er ikke en putefan, og sover egentlig ikke på puten min engang, haha. 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg spiste zebra på Gran Canaria! Superwierd. Var ganske så godt da :-)

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, men kunne tenkt meg et kontor med en stasjonær Mac i fremtiden. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg går nesten alltid rundt barbeint når jeg er hjemme, ellers har jeg på tøfler. 

26. Hva hører du på akkurat nå? "Carry you home" av Zara Larsson. Den er såå fin, har helt dilla fortiden!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Denne er vanskelig.. Jeg elsker Ben & Jerrys cookie dough og chocholate fudge brownie, men har også en stor svakhet for oreois. NAM.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er ikke en dessertperson i det heletatt, og feks kaker er noe jeg ikke noe spesielt glad i. Men det er EN dessert jeg forguder og det er mammas hjemmelagde sjokolademousse. Den er himmel på jord ♥

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg vant faktisk en macbook pro i 9 eller 10 klasse, det var helt sinnsykt! Tror lykken min da var helt ubeskrivelig. 

30. Liker du kaffe? Jeg har faktisk begynt å drikke kaffe de siste månedene og nå elsker jeg det! Foretrekker en skvett melk i eller kaffe latte, men synes faktisk helt svart kaffe funker det også. Hadde aldri trodd det kunne skje meg, haha. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Melk. 

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Ingen, for å være helt ærlig var jeg ikke spesielt fan av noen av lærerne mine på vgs. Ungdomsskolen derimot hadde jeg flere lærere som jeg digget!

33. Kan du spille poker? Har faktisk bare spilt poker en gang, og det var SÅ gøy! Noen av dere husker kanskje jeg blogget om den pokerkvelden? Det var et bloggevent, med 70 talls tema eller noe i den duren. Jeg kom faktisk på 2 eller 3 plass av sånn 10 mennesker, hvor mange av de var menn som spiller mye poker og jeg ble DØDSSTOLT, haha. Vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort det igjen, for jeg er jo den korthaien og det var skikkelig morsomt!

34. Hva har du spist i dag? Ingenting enda. Startet på dette blogginnlegget så og si rett etter at jeg våknet, og skal spise når jeg er ferdig :-)

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Martin Luther King og Hitler. Jeg synes selvfølgelig Hitler var en helt forferdelig, kald og grusom mann som alle andre- men jeg synes alikevell at alt med andre verdenskrig, konsentrasjonsleirene osv er utrolig spennende og interesssant. Også helt forjævlig grusomt og trist å se, men alikevell deffinitivt det i historien jeg interesserer meg mest om, har lest mest om, sett mest dokumentarer om. Har også vært på to konsentrasjonsleirer, en i Tyskland og en i Tjsjekkia, og det er noe av det værste jeg har opplved. Da får du virkelig føle på det at det faktisk var virkelighet og det å være der hvor de var er helt sinnsykt. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det aner jeg ikke, hører ikke på radio utenom i bilen, og da er det oftest ganske random.

37. Vil du ha barn? JA JA JA. Mitt værste mareritt er om jeg er steril, og det jeg gleder meg mest til av alt i hele verden er å få hvertfall to mini-me's. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg snakker så og si flytende svensk, ellers er jeg ganske god i engelsk og kan litt spansk. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover alltid på siden eller på magen, det GÅR ikke for meg å sovne på ryggen. Magen er deffinitivt favorittstillingen, men desverre kan det være ubehagelig noenganger pga silikonen. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Det er så mye deiligere, men igjen så er jeg jo livredd for alt som lever der, så langt ut på dypet beveger jeg meg ikke. Ellers er jo basseng også veldig deilig da :-)

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser og mat.

42. Eier du dyrbare smykker? Nja.. Ikke noe ekstremt dyrt, det dyreste er vel en diamantring til 10.000 kr. Men det er jo forsåvidt en dyr ring, haha. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? ♥Ungkaren♥

 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Vel, i dag er det mandag, så helgen har jeg ikke rukket å tenke på enda. Men hvertfall en av dagene vil som alltid bli full avslappning og kos med kjæresten. Ellers er det jo mulig det blir en tur ut, det var jo så morsomt i helgen!

45. Kan du stå på slalom? Haha, ja. Jeg har stått på slalom siden jeg var 4 år, og endel på snowboard også. Nå er det lenge siden sist da!

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg liker åpne, glade og utadvente mennesker som har litt å komme med. Er det noe jeg virkelig synes er interessant så er det smarte mennesker som kan mye om alt, det elsker jeg! 

47. Hva slags ringelyd har du på tlf? Standar iPhone ringetone.

48. Fortell 3 ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? 1. Jeg ELSKER å se dokumentarer om alt mulig rart. 2: Jeg snuser. 3: Jeg er allergisk mot annanas (hahah LOL, har hatt så mange innlegg med ting dere kanskje ikke vet om meg, så føler jeg så og si har kommet med alt fra før).

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Var veldig lite rødt her, det nærmeste jeg kom rødt var et lokk på et lys. 

50. Er du sosial? Jeg er veldig, veldig sosial. Elsker å tilbringe tid med andre mennesker, og vil helst være sosial hver eneste dag. Men alikevell trenger jeg også alenetid som de fleste, hvor jeg bare kan slappe av med nettshopping, tvserier eller hva enn jeg føler for. 

Sånn! Det tok sin tid, haha. Da håper jeg dere likte innlegget og kanskje fikk vite bittelitt mer om meg ♥♥

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 Har du lyst til å reise rundt i verden? Ja, deffinitivt! Skal hvertfall ha vært i alle verdensdeler som finnes på denne vakre jordkolden. Jeg elsker å reise og har utrolig lyst til å oppleve de utrolig mange fantastiske miljøene og kulturene som finnes rundt om kring i verden. Nå skal jeg jo til Thailand og da kan jeg jo krysse av Asia på listen! Neste reise går nok til USA. Ellers drømmer jeg også om å bo i et fremmed land i et par mnd for å enten hjelpe fattige mennesker i u-land eller jobbe frivillig med å redde utryddningstruede dyr. Tenk hvor spennende, lærerikt og flott det hadde vært? 

Hvordan får man tak i p-piller uten å spørre foreldrene sine? Åh.. Minner, haha! Har virkelig vært der selv altså. Jeg husker jeg gikk til helsestasjon for ungdom for å få mine, ellers kan du nok gå til fastlegen din og bestille time på egenhånd. Tror alle bydeler i Oslo har en helsestasjon, ellers ligger det flere i sentrum også. Bare google helsestasjon for ungdom og så ditt nærmiljø så får du forhåpentligvis opp noe ♥

Har du lyst på barn i fremtiden? Ja! Er det noe jeg alltid har sett frem til og gleder meg veldig til så er det det å få barn. Min største frykt er å plutselig finne ut at jeg av en eller annen grunn er steril, dette hadde vært forferdelig.. Men så er jo dette veldig lite sansynlig da. Barn er absolutt ikke noe jeg ønsker NÅ men det er kanskje aktuelt om når jeg begynner å komme opp i 25 år+. Vil leve livet først, oppleve så mye som mulig, reise rundt osv før jeg faller til ro og stifter familie. Er selvfølgelig også viktig å ha alt på plass av eventuelle studier, god og stabil økonomi og en mann jeg vil tilbringe resten av livet mitt med.

Når har du bursdag? 24. januar, altså ikke så veldig lenge til! Fyller 19 år til de som lurer på det.

Hva gjør du om dagene? Vel, nå har jeg faktisk fått meg jobb i barnehage! Hadde min første dag i dag, veldig koselig. Kommer til å jobbe 8 timer ca 2 ganger i uken. Ellers trener jeg, forbereder meg til eksamner, blogger, er med venner og kjæresten.

Er du lykkelig? Tja, er vel forsåvidt det. Har bare en veldig stor beskymring fortiden som har gått ganske hardt inn på meg, nemlig skattesmellen.

Er du og Axel venner? Njaa, venner og venner.. Vi er ikke uvenner og sier selvfølgelig hei om vi ser hverandre men har ikke noe særlig kontakt.

Hvem er dine beste venner? De jeg har mest kontakt med og vil kalle for mine beste venner er vel: Bassa, Bjørnis, Elena, Fanny K, Henriette og Emilie. 

Gleder du deg til russetiden? Skal du på noe russetreff? Ja, jeg gleder meg veldig. Tror det blir fantastisk gøy! Skal på Lillehammer og Tryvann, så vidt jeg vet.

Hvor ofte tar du sol og hvor lenge? Jeg er en person som ikke tar solarium fast, det kan gjerne gå over 1 mnd uten at jeg tar det. Pleier heller å ta det feks 3 dager på rad, føler jeg får mye bedre effekt av det. Tar ca 30 min hver gang men det anbefaler jeg ingen å gjøre med mindre de har veldig godt grunnlag eller har såpass gode pigmenter at man ikke blir solbrent uansett.Har du under middels BMI, ser sånn ut? Nei, jeg ligger der hvor de kaller det "normalvektig". Men tror ikke BMI er noe man skal stole så altfor mye på så synes ikke dere skal bry dere noe om å sjekke det ut.

Hvordan kan man ha så mye penger bare av å blogge? Tenker på alle reisene dine og dyre klærne. Vel, blogging er nok noe man tjener mye mer på enn hva folk tror. Vet det høres rart ut, det syntes jeg også før jeg begynte å tjene på det selv. Vet ingen av toppbloggerne gidder å skrive hvor mye de tjener og jeg SKJØNNER dere er veldig nyskjerrige. Men det er jo også veldig privat. Kan si at som en av de mest leste bloggene i Norge kan man faktisk tjene alt fra 5000 til 50.000 kr på et reklameinnlegg, sistnevnte er jo selvfølgelig veldig sjeldent men absolutt ikke umulig.

Retter du håret? Veldig sjeldent men kanskje 2 ganger i mnd eller noe sånt.

Hvor ser du tvserier på nettet? Ser ikke så mye på tvserier på nett men isåfall er det vel på netflix. Der har de jo Orange is the new black, wohoo. Venter spent på sesong 2, noen som vet når den kommer ut i norge? 

Hvor gammel er Molly nå? Hun er vel ca 1 år og 3 mnd gammel.Hvorfor vil du ikke skrive om kjæresten din eller legge ut bilder? Fordi verken han eller jeg vil ha han på bloggen så da bare blir det sånn. Jeg vil ikke ha en offtentlig kjæreste fordi av de 30.000 + som leser bloggen min er det desverre endel jenter som er ute etter å ødelegge. Snakker av erfaring fra mitt forrige forhold så dette er ikke en "feil" jeg kommer til å gjøre igjen. Håper dere skjønner ♥

Hvorfor har du ikke tid til å titte innom andre blogger? OM jeg har, haha. Leser blogger dagen lang, jeg!

Har du silikon? Heheh. Dette er et spørsmål jeg har unngått i lang tid fordi jeg har vært veldig usikker på om jeg vil svare på dette. Både fordi det er privat og fordi jeg ikke vil oppfordre noen til å ta det. Men siden det har tatt av så sykt og jeg ikke orker spekuleringer, drittslenging og spamming om det så har jeg bestemt meg for å bare svare en gang for alle. Ja, jeg har tatt silikon og det er faktisk veldig lenge siden jeg tok det nå. La ikke inn så veldig mye og restulatet ble veldig naturlig og fint. Usikker på om jeg kommer til å skrive et mer utfyllende innlegg om det, det får vi se på i fremtiden. 

Leser du alle kommentarer både på bloggen og instagram? SELVFØLGELIG! Om jeg ikke hadde gjort det hadde jo bare vært helt rart. Er veldig glad i bloggen og leserne mine så kommentarer er noe jeg sjekker hvertfall hver time i løpet av dagen 

Vet du hva du vil jobbe som i fremtiden? Nei, jeg har ingen aaaanelse. Klarer virkelig ikke å se for meg hvor jeg er om 5 år...Kom gjerne med tips, haha!

Teller du kalorier? Nei, det er virkelig noe styr altså... Har holdt ut med det i max 1 dag når jeg har prøvd. Fokuserer heller bare på å spise sunn mat som jeg nogenlunde vet næringsinnholdet i, da er ikke kaloriene noe viktig uansett. 

Når ble du full for første gang? Det tror jeg var på en revyfest i 1.klasse på vgs. Husker jeg var utrolig redd og det fantes ikke morsomt. Tro meg, å bli ordentlig full er alt annet enn gøy. Kanskje det værste jeg vet....

Hva synes du om de klassiske Chanel-veskene? Fantastiske!! En veldig vakker dag skal en bli min ♥

Kom veldig mange spørsmål så det er mye mulig at det kommer en del 2 også. Håper dere likte svarene! Sneiks♥ 

Svar på ukens spørsmål

Uuups, en liten stund siden sist ♥

Hvordan er det å bo hjemmefra? Utrolig deilig. Tror når du først flytter for deg selv kunne du aldri tenke deg å flytte hjem igjen, sånn er det iallefall for meg. Selvfølgelig er det mye utgifter, rydding, vasking ++ men alt i alt så er det veldig befriende og absolutt verdt det. Spesielt deilig er det jo å bo på Majorstuen, kunne vel nesten ikke vært mer sentralt. Feks Bikbok 20 meter fra leiligheten er jo helt ok, hehe  Mange lurer mye på anngående dette å flytte hjemmefra så jeg vurderer å lage et litt utfyllende innlegg om akkuratt dette. Kanskje sammen med bilder av leiligheten?

Hva er dine tanker angående silikon? Kunne du selv tenkt å ta det? Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor noen skal bry seg om noen tar silikon. Altså enhver skal vel få gjøre som en vil med kroppen sin? Jeg synes at om en jente er missfornøyd med puppene sine og de ødelegger selvbildet hennes, skal hun selvfølgelig få ta silikon om hun ønsker det uten at andre skal ha fordommer og se ned på denne personen. Jeg synes silikon er pent så lenge du ikke får "pamelaboobs", mange tar jo så lite at man ikke ser det en gang. Selvfølgelig er det beste å være fornøyd med det man har, det er jo veldig stort å legge seg under kniven. Men synes enkelt og greit det får være opp til enhver og at alle skal respektere et slikt valg! Kunne ikke tenke meg å ta det for øyeblikket men har absolutt ikke noe i mot det eller de som tar dette valget. Kan være jeg kunne vurdert det når jeg blir eldre.

Hvilken tid løper du 5 km på? 30 min. Løper på nivå 10

Kan du legge ut bildet av deg og JB?

Hehehe tok fokus på ansiktet hans siden jeg så helt forjævlig ut

Hvilken rase er Molly og hva koster hun? Pomeranian. Molly kostet 25.000 fordi hun er jente- gutt pleier å koste 20.000

Hvordan blir dr denim buksene etter vask og hvilken størrelse har du? Mine har ikke forandret seg etter vask. Jeg har small, de er veldig stretchy og superdeilige! 

Link til min HER (adlink) ♥

Kan du ha mer outfits? JA 

Kan du blogge om de nye VS bikiniene dine? Det kan jeg 

Hva synes du om sisteplass? Leser ikke bloggen hennes noe ofte men har vært innom et par ganger. Synes hun er veldig morsom og digger at hun seg selv fullt ut!

Hvilken størrelse har du i denne kjolen?

Jeg tok medium siden det stod i alle kommentarene at kjolen var sykt liten i størrelsen og at man burde gå opp en størrelse. Angrer litt på det for den er litt for stor noe som gjør at den ikke sitter så pent som den kunne gjort. Men dødsfin kjole uansett! Link til den HER (adlink) ♥

Hvor mye betaler du i husleie hver mnd? 14.500 kr, sis betaler 5000 kr så tilsammen 19.500 kr. Ekstrem dyr leilighet, vurderer å finne noe billigere etter sommeren.

Hva trener du for rumpe? Goblet squat, hip thrust og knebøy for det meste. 

Er du fornøyd med restylane? Veldig. Får utrolig mange spørsmål om restylane og tenkte å lage et innlegg om det på onsdag, for da skal jeg fylle på mer. Så og si alt er ute nå, nemlig 

Går du på skole? Ja

Hvor er den rosa genseren fra?

Pink, kjøpte den på VS. EEELSKER den, deiligste genseren 

Hvordan går det med deg etter bruddet? Det går fint egentlig. Er dødsrart å plutselig ikke ha kjæreste men jeg blir mer og mer sikker på at det var et riktig valg å gjøre det slutt. Jeg og Axel er endel sammen og er gode venner så det er kjempehyggelig! Veldig glad i Axel ♥

Spiser du noe annet enn salat? Haha, ja absolutt. Spiser salat kanskje 2-3 ganger i uken.

Hvorfor bor du med søsteren din? Fordi begge ville flytte hjemmefra og da passet det perfekt. Tror det ville vært ensomt å bo helt alene!

Hva gjør du for å trene mage? Gjør egentlig ikke så veldig mye. Sit-ups og roterende planke er de øvelsene det går mest i. Men er jo mange øvelser jeg gjør hvor magen også jobber i tilegg til andre muskelgrupper.

Noe mer dere lurer på?

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

Hvor er kjolen du hadde på deg i bursdagen fra?

Asos, men tror ikke de har den der lenger. Den er syykt fin i virkeligheten, en av mine favorittkjoler♥ De selger helt lik bare i andre farger på Nelly,  de har den i blå HER, rød HER og sølv HER!

Hvor høy er du? 165 eller 166 tror jeg

Okei, hvorfor skriver du at du spiser en knøttliten salat? Folk kan få anorexia? Til vanlig spiser jeg selvfølgelig ikke så lite, poenget var bare at jeg lagde meg litt før-trenings mat. Om jeg skulle spist meg mett hadde jeg sikkert laget 3 ganger så mye, haha. Man skal aldri trene stappmett! Ville bare ha litt påfyll siden jeg var så sulten, så fort jeg kommer hjem lager jeg meg som oftest en stoor porsjon med havregrøt med masse digg i. DA kan jeg love dere jeg blir mett  Om noen får anorexia av at jeg sier jeg spiser en liten salat før trening tviler jeg sterkt på, hele poenget var vel heller at jeg spiser mye etter jeg er ferdig å trene. Det var ikke middagen min jeg la ut med andre ord!

Kan du skrive mindre om kosthold og trening? Hmm, det er vanskelig å tilfredstille alle fordi det er er smaksak hva folk liker å lese om. Jeg får kommentarer om at det er for mye om trening og kosthold samtidig som at jeg får kommentarer fra lesere som vil jeg skal blogge enda mer om det. Kommer fortsatt til å blogge om trening og sunn mat, men skal prøve å få inn litt mer outfits og mote fremover også. Har glemt det litt bort denne uken, haha. Men ja går litt i perioder hva jeg liker å blogge om, men kan love dere at denne bloggen ikke blir noe treningsblogg selvom jeg kommer med slike innlegg i blant 

Hvor er sengegavlen din fra? Living, lette rundt i hele Oslo etter den, haha. Til slutt måtte jeg til lillestrøm og der hadde de en igjen, wii!!

Hvor mange piercinger har du og hvor er de? Hmm..  to vanlige hull i hvert øre, 2 ekstra hull ved siden av i venstre øre men tror to av de har grodd igjen, bruker de ikke. Ellers i høyre øre har jeg tragus, som er piercing i den lille dutten ved øregangen og helix som er øverst på siden om dere skjønner, haha. Oog picercing i navelen! Tror ikke jeg skal ha noen fler med det første, kommer ikke isåfall på hva det kan være :)

Er Elena med på kongsvik vidregående? JAAAA, stolt bestevenn her ja

Når du trener, løper du 5 km i strekk da? Ja, 5 km går egentlig ganske fort. Pleier å løpe mellom 5 km og en mil :)

Hvordan lager du havregrøten? Å lage havregrøt er enklest i VERDEN. Det har jeg sikkert laget siden jeg var 5 år, bortsett fra at da dynket jeg den ned med 5 spiseskjeer sukker og smør, haha. Du koker opp havregryn og vann (eller melk), tar vel maks 5 minutter. Vet ikke nøyaktig hvor mye havregryn jeg bruker men det skal jo bli GRØT og ikke suppe, så trenger endel gryn. Kanskje 1/4 del havregryn og resten vann? Når grøten er ferdig kan du vel egentlig ta hva du vil i, det meste smaker godt. Jeg pleier å ta cottage cheese, mose en halv banan, ha på bringebær/jordbær/blåbær og eventuelt litt sukrin. Trenger egentlig ikke det for bananen vil gi mye søtsmak. Smaker nyyyydelig, er sunt og du blir stappmett♥

 

Hvor er bikinien fra?

VS! Elsker den, har samme i svart og.

Har du byttet buss, til Huldra jentene? Ja, byttet vel for noen måneder siden! Og er veldig fornøyd med det. Der er jo alle jeg har kjent gjennom hele ungdomsskolen og mine nordstrand bestisser som Tuva, Fanny, Elena, Henriette og Emilie er på den bussen. Er jo de jeg er mest med på fritiden og har også mange andre gode venner der. Tror det blir en helt fantastisk russetid men den beste bussen og beste jentene♥

Hvor har du kjøpt proteinshaken din? Kjøpte min på XXL fordi jeg ville ha proteinpulver sjapt. Men har tenkt til å bestille fra Proteinfabrikken snart og prøve flere forskjellige smaker! Kommer til å blogge om det når jeg har testet de ut og linke til dere. 

Hvilken størrelse har du i Runwaydreamz shortsene?

Jeg har M, ryktene om at de er veeldig små i størrelsen er sanne. Tenkte å ta small men utrolig glad for at jeg tok M, sitter perfekt! Liker ikke når shortsen er så stram rundt lårene øverst at de bare skviiiiises ut, haha.

 

Dine favoritt styrkeøvelser? Pleier å bytte litt på og husker ikke helt navnet på alle, har bare lært de av PTen min. Men noen av favorittøvelsene mine er hipthrust, goblet squat, bulgarsk utfall, knebøy, benkpress og roterende planke. Pleier også å kjøre på med forskjellig mage, rumpe og lår øvelser med ball men aner ikke hva navnet på disse øvelsene er.. Kanskje jeg en gang lager en treningsvideo hvor jeg viser alle øvelsene mine, men dere kan jo starte med å google de jeg nevnte så kan dere se hvordan de gjøres 

Hvem tok bildene av deg og Fanny i Spania? Faren hennes, han var med! Haha, var utrolig mange som lurte på om vi hadde med fotograf, spurte random folk eller hva vi gjorde. Men der har dere svaret :)

 

Verdens beste♥

 

 

Svar på spørsmålsrunden

Heihei!


Nå kommer endelig svar på spørsmålsrunden. Har ikke svart på alt, men noe! Svarene er utfyllende og veldig ærlige, håper dere liker det. Here we go: 

 Er du fortsatt bestevenn med Fanny? Alltid♥ Og nå har hun begynt å blogge igjen, folkens! Sjekk ut fannyba.blogg.no

Haha gammelt bilde.. Blondiiiiiee!

Er du bifil? Nå har jeg aldri prøvd ut jenter men nei det tror jeg nok ikke. All respekt til de som er det da, må være digg å både kunne velge mellom gutter og jenter. Da er det vel dobbelt så lett å finne en? Haha

Har du tatt restylane? Ja, men har ikke tatt mye. Har et naturlig resultat, det siste jeg ønsker er svære ducklips, haha :) Grunnen til at jeg prøvde det er fordi jeg var så lei av å bruke lipliner for at leppene skulle se større ut, og jeg er utrolig fornøyd nå!

Har du tatt ut extentionsene? JA. De slet mer på håret enn jeg hadde trodd, det har blitt veldig tynt. Utrolig trist siden jeg hadde veldig tykt og fint hår før jeg startet med det, var veldig unødvendig. Menmen, får ha tolmodighet så vokser det vel ut slik det var før jeg startet med extentions :D

Kan du forklare den tweeten om tatueringen til tcmn? Det har kommet inn sikkert 200 kommentarer anngående den tweeten. For å være ærlig så nei, jeg synes ikke tatoveringen var noe fin, men skulle fortsatt ikke tweetet om den. Har man ikke noe fint å si så kan man like gjerne holde kjeft! Det var barnslig gjort og veldig impulsivt. Ser i ettertid at det var sykt unødvendig og har sagt unnskyld til Therese for det :)

Når kommer broren din hjem fra Australia? Om 9 dager, gleder meg helt utrolig. Savner verdens herligste og snilleste bror så sykt. Har ikke sett han siden starten av september...♥

Hva er planene dine etter vgs? Sånn det ser ut nå har jeg veldig lyst til å starte med å studere Fashion management & entrepeneurship i New York! Studiet varier i 3 mnd og virker helt fantastisk. Og når jeg kommer hjem derifra har jeg lyst til å fokusere 100% på bloggen og starte en nettbutikk. Hadde vært en drøm ♥ Skal selvfølgelig ta mer utdannelse senere, men dette er planen for første året etter vgs :D

Tjener du penger på bloggen? Ja og det gjør vel alle som har 6-7000 lesere +. Ellers hadde jeg ikke hatt råd til å bo hjemmefra.

Har du silikon? Hva synes du om silikon? Nei, har ikke silikon. Så lenge det ikke overdrives så puppene ser ut som to sprekkferdige, gigantiske ballonger synes jeg det kan være fint. Om en jente lenge har slitt med selvtilitt anngående puppene sine ser jeg absolutt ingenting galt i å ta det, det burde respekteres og være opp til den enkelte :)

Har du fake leg? Nei, er jo 18 så det trenger jeg ikke. Sprit drikker jeg ikke uansett og har ikke behov for å dra på 20 års steder. Har heller aldri hatt fake legg! :)

Hvordan er forholdet til søsteren din? Vi har som sikkert mange andre søstre virkelig hatt våre nedturer. Det var en periode for 2 år siden hvor vi var UVENNER og ikke snakket sammen på 6 mnd. Men rett før vi flyttet sammen begynte vi å få et mye bedre forhold og nå som vi bor sammen så er det perfekt! Vi har kommet så utrolig nærme hverandre og snakker om alt, hun er alltid der for meg og kommer med gode råd. Vi er sammen heletiden og krangler lite. Jeg er utrolig glad i Madicken og har det veldig hyggelig som samboer med henne, haha. Hun betyr virkelig utrolig mye for meg ♥Hvordan går det på skolen? Både og. Får bra karakterer men sliter veldig med å komme meg opp om morgenen så har desverre en del fravær.. Har virkelig null motivasjon for skole og er dødlig lei. Gidder ikke late som alt er perfekt, vil heller være ærlig med dere :)

Hvor ofte ser du foreldrene dine? 2 til 4 ganger i måneden. 

Hva synes du om tatoveringer? Kunne du tenkt deg en selv, isåfall hvordan? Synes tatoveringer er veldig fint, så lenge de ikke er for store. Elsker symboler og dype tekster med fin skrift, haha! Synes Sophie Elise sin som hun har på ribbbeina er utrolig fin. Har litt lyst til å ta det en eller annen gang, men vet ikke hva. Vil være 100 % sikker før jeg gjør det og ikke bare ta det for morro skyld, skal tross alt være på kroppen resten av livet. Så kaaaaanskje, kanskje ikke.

Hvor mange kjærester har du? Njaaa, var 15 for en uke siden, nå har jeg bare 8.

Hva er din favorittvin? Helst en som ikke er svindyr. Pleier å drikke Casirello del diablo, haha! Den er vel 14,9% ellernoe så ganske sterk, men synes den er veldig god. Typisk dra-ut vin, haha. Husker ikke helt prisen men ca 115 kr trooor jeg. Ellers kjøper jeg B-vin eller Gato Negro :)

Røyker du fast? NEI, det skal jeg aldri starte med heller. Utrolig helsefarlig og unødvendig

Hvordan trener du? Pleier å løpe litt først og så trene hard styrke i ca 40 min. Elsker å trene, er så deilig å endelig ha kommet i gang! Gleder meg til å bygge den kroppen jeg ønsker.

Hvem er yndllingskjendissen din? JB♥♥♥ Er ikke så veldig opptatt av kjendiser, men av damer så elsker jeg Adriana Lima. Verdens vakreste! Og Amanda Seyfried, tror jeg har sett alle filmer hun er med på, haha.

Hvilke bloggere liker du best som du har møtt i virkeligheten, altså ikke fanny og benny og sånt? Kan nevne 3. Har blitt veldig god venn med Sophie Elise. Hun er sååå søt og utrolig hyggelig, elsker å være med henne og vi snakker endel sammen. Synes det er utrolig trist at så mange dømmer henne for hun er virkelig tvers gjennom herlig :) Ellers var jeg jo med Martine Egeland (Explode) for noen uker siden og vi kom veldig godt overens. Utrolig søt og utadvent jente, følte vi nesten ble gode venner på en dag, haha! Hun skal besøke meg en helg snart og det blir veldig hyggelig. Til slutt så digger jeg Anna (annais), tidenes skjønneste jente! Sykt morsom og utadvent, absolutt en person jeg hadde vært masse med om hun hadde bodd i Oslo♥ 

Er du interessert i å selge Acne skinnjakken din eller Karen Millen skinnjakken din? Nei, bruker begge mye (spesielt sistnevnte) og er veldig fornøyd med dem. Sier i fra om det skulle bli aktuelt en dag :)

Når kommer innlegget om trening og kosthold? Tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde snart hvor dere kan spørre om hva dere vil. Og så svarer jeg skriftelig! Skal få hjelp av min personlige trener Marianne til å svare utfyllende og korrekt på spørsmålene deres.

Hvorfor airbrusher du bildene dine så sykt? Har du egentlig sykt stygg hud? Haha... Airbrusher de ikke SÅ SYKT, er ikke alle jeg redigerer huden på. Har veldig fin hud og ingen kviser naturlig, men liker å bruke airbrush når jeg redigerer selvom. Kan vise dere noen helt uredigerte bilder av meg:


Kommer en del 2 om dere ønsker, ville ikke at innlegget skulle bli for langt.. Sov godt mine fine ♥

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Kan man kjøpe valper i dyrebutikker? Nei, du må enten finne oppdrettere (anbefales) eller privatpersoner på feks finn. Men der må du være veldig obs, du må få med stamtavle og kreve å møte moren til valpene og om prisen er mye rimligere enn vanlig så er det mest sansynlig ikke en renraset valp med godt gemytt.

Hvorfor pomeranian og ikke en annen rase? Har såå lenge hatt lyst på en pomme, synes de er verdens fineste og søte hunder. Små med nydelig pels! 

Hva kostet Molly? 25.000kr! Det var 20.000 for gutt. Pomeranians er dødsdyre og om du vil ha en renraset med stamtavle må du regne med å måtte betale så mye om ikke mer.

Er Juicy dressene ekte? Jupp

Kan du legge ut link til selgeren som du kjøpte juicy dressene av? Kjøpte av to forskjellige og de som solgte hadde bare en av hver. Er bare å søke "juicy couture velour tracksuit" og så feks xs, så kommer alle dressene i xs opp.

Liker du bedre juicy dressene med lommer siden de du kjøpte hadde lommer? Jaaaa! Synes ikke de uten er noe fine lenger...

Går du med juicy på skolen? Er jo ikke vits i å kjøpe en så dyr joggedress om du bare sitter alene med den i stuen liksom? Jeg bruker juicy både hjemme og på skolen men vanligvis bruker jeg kun buksen og feks en vanlig knit over. Tror ikke jeg hadde gått med både overdelen og underdelen på skolen, synes buksen er finere med en vanlig genser :)

Hvilken størrelse kjøpte du i Juicy dressene? Xs

Når kommer Ebay innlegget? Skal få lagt det ut så fort som mulig, er overraskende mange som er interesserte :)

Hvorfor er du og Fanny uvenner? Er vi det ja? Isåfall ikke noe jeg har fått med meg, haha.

Leser du alle kommentarene du får? Jaaa, leser kommentarer sikkert 10 ganger om dagen, haha. Blir utrolig glad og setter kjempepris på at dere gidder å kommentere, det gir såå mye motivasjon til å blogge oftere og bedre ♥

Hva slags bilett har du til JB konserten? Golden Circle 17/4 og om noen lurer skal jeg dra med Fanny! 

Hvordan får du tid til å bo for deg selv, drive en av norges mest leste blogger, skole, være med venner OG kjæreste samtidig? Haha, noen ganger lurer jeg på det selv. Har en veldig travel hverdag men prøver å få det til! :)

Hva er planene etter vgs? Skal IKKE begynne å studere med en gang hvertfall, er sinnsykt skolelei. Kommer til å være overlykkelig over å fullført vgs og vil ikke tilbake på skolebenken med en gang! Vurderer å starte en nettbutikk med klær, det hadde vært drømmen. Så da drive den, prioritere bloggen 100%, kanskje reise litt rundt.. Er ikke helt sikker enda, bortsett fra at jeg ikke skal begynne å studere :)

Hvem er dine nærmeste venner? Mine nærmeste venner har jeg vært bestevenn med gjennom hele ungdomsskolen, selvom jeg har fått mange gode venner på vgs føler jeg ikke det kan sammenlignes med de jeg har kjent i mange, mange år! Mine beste venner er Bjørn Erik, Fanny, Elena, Tuva og Henriette.

Bjørnis

Tuvis

Bassa

Henri

Elna

Hvorfor bruker du alltid klær som er beige, sorte, grå eller hvite? Altså kjedelige farger? Vet ikke, er ikke så glad i farger... Får se om jeg vil eksprimentere litt mer med fargerike plagg etterhvert!

Hvorfor har du nesten aldri outfit lenger? Ååh, jeg ELSKER å ta outfitbilder! Men sliter med å rekke lyset, trenger å ta outfitbilder i dagslys. + at nå på vinteren er det så kaldt at det er vanskelig å få til kule outfits uten å fryse i hjel. Går jo med parkas, uggs, bukse og knit eller cardigan hver eneste dag, ikke veldig inspirerende. Gleder meg syyyykt til våren, da skal dere få masse fine outfitbilder!

Fremtidige veskeinnkjøp? Haha, weey. Chanel 2.55 i svart med sølv, Balenciaga city i beige eller krem og en Prada classic tote (usikker på farge). 

Har du tatt Ombre? Nei, er ettervekst, haha. Skal aldri farge håret igjen, som oftest kler man sin naturlige farge best, hvertfall i mitt tilfelle :)

Favorittby? LONDON! Ingen byer kan sammenlignes, shoppingheaven til tusen. Den følelsen når jeg står i Oxford street er bedre enn julaften!

Innkjøpsvideo fra da jeg var i London i August

 

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK 

Svar på ukens spørsmål

Hva skjer med Oliver om du får valp? Da må du jo gi han bort? Haha, nei det må jeg absolutt ikke. Har jo hund fra før og det er ikke noe problem å ha kanin og hund. Shandie har bodd hos oss siden vi flyttet! Om Oliver og valpen ikke går sammen er det ikke noe problem å lukke døren til rommet mitt slik at Oliver kan løpe fritt rundt der :)

Har du tid til valp da Andrea? Ja, det har jeg. Og det vet jeg fordi vi som sagt har hatt Shandie hos oss siden vi flyttet. Selvfølgelig vil det bli mer krevende i valpetiden men når valpen blir voksen vil det jo være ca sånn som det er med Shandie nå! Jeg er vant til å gå seks turer om dagen med Shandie, etter at vi flyttet har jeg innsett veldig hva slags ansvar det er å ha en hund alene og føler at feks å gå tur før jeg drar på skolen bare har blitt en vanesak. Ellers er jeg veldig mye hjemme, drar hjem etter skolen hver dag og om jeg er med venner er de hos meg. Alt har blitt veldig annerledes etter at jeg flyttet til byen! Dessuten skal søsteren min dele ansvaret med meg, hun passer på hunden om jeg ikke er hjemme, går like mye tur osv. Så det kommer til å gå kjempefint og jeg gleder meg utrolig mye!

Hvilken modell er Parajumperen? Kodiak

Hvordan hadde du reagert om du fant ut at Axel var utro? Hadde vel blitt helt knust, tror det er det værste man kan oppleve i et forhold. Hadde gjort det slutt med en gang, uansett hvor vanskelig det ville vært. Utroskap er IKKE greit!!

Hvorfor gir du ikke klærne dine til fattige barn? .... Jeg pleier å gi masse klær til frelsesarmeen når jeg rydder i klesskapet! Det meste av klærne mine gir jeg bort til de som trenget det! Det jeg selger er bare en liten del av alt jeg ikke skal ha :)

Beste shoppingmuligheter i London? Jeg er mest i Regent street og Oxford street. Elsker Selfridges som er et senter med masse merkevarer, det ligger et stykke ned i Oxford street nærme Bond street t-bane stoppet. Ellers er butikkene jeg MÅ innom i London: Allsaints, River Island, Topshop, A&F, Zara, Nike store og VS! Titter innom andre og :)

Hvor har du kjøpt skjorten? Topshop!:)

Har du vært på forsiden av Juliabladet? Haha, ja...

Har du tumblr? Nei, skjønner ikke helt hva det er?

Var det lenge siden du kjøpte den grå sauevesten din fra zara? Det er en stund siden men de har den fortsatt i Bogstadveien!

Kan du lage video av leiligheten når den er ferdig? Deffinitivt!


 


- ANDREA BADENDYCK 

 

Svar på ukens spørsmål

Hvilken størrelse har du i Woolrich jakken? Small

Hvorfor er du aldri med Axel? Jeg er endel med Axel men blogger ikke om det fordi han ikke vil være på bloggen. Han orker ikke bli tatt bilder av og det aksepterer jeg! Var med han senest for to dager siden, forteller ikke alt jeg gjør hver dag og hvem jeg er med på bloggen. Og nei vi er ikke sammen hver dag men det er fordi han har hovedrolle i en serie på Nrk som han bruker de fleste dagene i uken på å spille inn.

Kan du begynne å ha topp 3 forskjellige ting i klesskapet? Ja kan prøve!

Favorittmerke? Allsaints kanskje? Ellers liker jeg Acne godt.

Hvorfor kjøpte du ikke retina modellen? Fordi den kostet 25.000 kr med like stor harddisk som proen. Ser absolutt ikke vits i å betale dobbelt så mye for en tynnere mac med bedre skjerm!


Er søsteren din ofte hjemme? Haha, njaaa.. Hun er ganske travel

Hvor mye bruker du ca i uken? Har ikke helt oversikt, det spørs jo helt om jeg shopper.. Alt fra 2000 til 5000 kanskje

Om det hadde blitt slutt mellom deg og Axel, hadde du skrevet om det på bloggen da? Hadde selvfølgelig gjort det i og med at han har vært så mye på bloggen og at vi har vært sammen så lenge. Men det kommer forhåpentligvis aldri til å skje da :):)

Hvor i Oslo bor du? Øst eller vest? Maja, er vel vest?

Kan du videoblogge mer? Kan prøøøve!

Kan du legge ut innlegg om hva du ønsker deg til jul? Juuupp

Hva koster et Acne skjerf? 800

Er det en snus Anna holder på bildet av dere? Haha, ja

Hvilke effekter pleier du å bruke på pixlr.com/express? Harper og Dorris er mine favoritter

Hvor høy er du? 165-166 ish :)

Hva kostet den adobe pakken? Litt under 3000 kr med studentrabatt

Skal du på jb konsert? Hva slags biletter har du? Jaaa det skal jeg!! Har Golde circle men ønsker diamond. Kontakt meg gjerne om noen har :)

Hvorfor er aldri Axel med på fest osv? Syntes du det er greit å skulle feste og ha det gøy uten han hele tiden? Haha herregud..Axel liker ikke å "feste" så mye, det handler ikke om at han ikke får lov å bli med meg. Dessuten ville han aldri blitt med på et jentevors hvor han var den eneste gutten! Om han vil dra ut får han bare dra ut for min del, poenget er at vi ikke er samme steder fordi vi går på forskjellige skoler og drar ut med forskjellige folk. Og jeg drar jo nesten aldri ut jeg heller, maks en gang i mnd. Skjønner virkelig ikke hva du klager på

Hvilken størrelse har du jakken fra Zara? Small

 Noe mer dere lurer på?

 

 

- ANDREA BADENDYCK


Svar på ukens spørsmål

Hvordan lager du vitløkssmøret du bruker til biffen? Først tar jeg bremykt i en kopp og venter til den har fått romteperatur. I mens kutter jeg opp to vitlødsfedd i mikroskopiske biter, tar det i og drysser over med en del havsalt. Tok også i litt vitløkskrydder men det trenger du ikke. Til slutt tar du smøret i kjøleskapet til det er kaldt og hardt.  Blir syyykt godt, må prøves!

Bruker du chocolate milk eller chocolate i sjokoladepudderet fra Too faced? Chocolate, elsker det!

Hvilken mascara bruker du? Loreal one million lashes, den gullmascaraen. Den er verdens beste, har brukt den i maange år

Hvilken størrelse har du i Karen Millen jakken? 36

Hvorfor var dere bloggerne sammen i helgen? Fordi alle skulle på Chris Brown og vi kjenner hverandre, når Sophie og Anna først er i Oslo er det jo gøy å møtes!

Kan du lage video av leiligheten din snart? Skal gjøre det så fort den er klar men det er mye igjen, har ikke klesskap enda engang, haha

Hva slags plasser hadde dere på konserten? Ståplasser.. Så ingenting fordi jeg er så liten og stod langt bak, haha! Må bli golden eller diamond circle på JB

Bruker du rettetang isåfall hvilken? I blant, elsker når jeg har rett hår men orker ikke gjøre det hver dag. Jeg bruker denne:

Hvordan er det å ha flyttet hjemmefra? Veldig deilig! Tenker egentlig ikke så mye over det siden jeg bor med søsteren min og det var hun jeg var mest med hjemme. Men er veldig rart å måtte gjøre alt husarbeidet, var ikke vant til å gjøre noe hjemme fra før, levde litt med "tjenere" merker jeg, haha. Er litt kjipt å vaske klær, ta inn og ut av oppvaskmaskinen, vaske, støvsuge+++ Men det går fint! Er også litt rart å ikke ha noen som maser på at man må rydde rommet eller feks rydde etter seg når man har spist. Men jeg er en ganske ryddig person, heeeldigvis, så leiligheten ser ikke så aller værst ut :)

Kan du lage et innlegg om hva du ønsker deg til jul? Deet kan jeg!

Snakker du og Axel hver dag? Som oftest, men kan gå dager hvor vi ikke snakker og :)

Hvor er sengen din fra? Selve sengen (madrassene) er fra IKEA og gavlen er fra Living. Skal vise dere hele sengen min med speilrefleksbilder snart :)

Hvilke extentions bruker du og hvor langt hår har du egentlig? Har 50 cm fra før og extentionsene er 60 cm, bruker de mest for å få et fyldigere hår. Jeg bruker teip-extentions fra Hendrix og er veldig fornøyd!

Hvor har du kjøpt den grå koppen med hjerte på? Traktøren i bogstadveien

Skal du ta friår etter vgs? Deffinitivt! Tenker å reise over alt i verden og ta med dere via bloggen :D

Hvilket program redigerer du bildene dine i? iPhoto og pixlr.com/express

Hvor stor er leiligheten din og er den over 2 plan? Den er 110 kvadrat så den er stor og ja den har to etasjer. Underetasjen er på en måte bare min hvor jeg har soverommet mitt som er veldig stort, to bad, stue og andre smårom + ganger. Oppe er det enda et soverom som er søsteren min sitt, bad, stue, entrè og kjøkken!:)

Er det lenge siden du kjøpte skoene og hva heter de? Kjøpte de for 1 år siden av Julia Nyland faktisk, haha. Vet ikke hvor lenge hun hadde de :) De heter Acne Hybria Wedges

Noe mer dere lurer på?

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på noen spørsmål

Hei!

I dag har jeg vært med Tuva, Vilde og Cecilie. Vi var på Olivia og spiste litt digg og snakket i noen timer. Det var kjempekoselig! Veldig søte jenter ♥

Cecilie, Vilde og.... Tuva! Haha

Tenkte å svare på ukens spørsmål, så her er et par:

Kan du skrive litt om klokken din fra MJ og vise bilde nærme? Hvor er den kjøpt?Her er den litt nærmere :) Den er fra klokker.no, direkte link HER! Fikk den for ca en uke siden, og har brukt den hver dag siden den ankom postkassen. Synes den er dødsfin ♥

Hvor kjøpte du uggsene dine? Vet ikke hvilke du mener..... De brune er fra Brandos, de grønne er fra VS og de grå kjøpte mamma i Australia!

Kan du legge ut ønskelisten din til jul? Vet faktisk ikke om så mye jeg ønsker meg..... Har aldri i mitt liv laget en ønskeliste, er det vanlig? Haha. Menmen, hvis jeg kommer på noe kan jeg sikkert gjøre det:)

Hvordan gikk naturfagsprøven? Den gikk bra, takk som spør! :)

Hvorfor skrev du "bare" 15 sider når det gjaldt naturfagsprøven, det er jo MYE? Haha, ikke for oss. Kan nesten ikke huske sist jeg hadde en prøve med så lite stoff å pugge, pleier å være 60-70 sider i boken vi får prøve fra.

Hvilken størrelse bruker du i Bikbok-bukser? Hmm, husker ikke helt... 26 eller 27

Hvor mye får du av blogg.no for å blogge der? 10.000 i mnd, men bytter jo nå i desember da

Hva heter broren og søsteren din? Ulrik og Madicken

Hva koster uggvottene?

1500 :)

Hvor er det bra å gå på shopping i Oslo? Oslo i seg selv har ganske dårlig shopping, Oslo har blitt kåret til en av Europas dårligste shoppingbyer. Men jeg liker Karl Johan og Bogstadveien.

Hvilken liker du best av mulberry og burberry vesken din? Har ikke Burberryveske, du mener kanskje LV, men jeg vet ikke helt. Kanskje mulberryen, den er så praktisk i og med at jeg kan bruke den som skoleveske med plass til alt jeg trenger :)

Hvorfor skriver du bare et innlegg om dagen? Jeg skriver som oftest minst 2. Og når jeg slutter litt før 16.00 hver eneste dag + at jeg har skole, trening, venner og kjæreste er det ikke veldig mye tid til overs. Men prøver så godt jeg kan! For å ha litt interessant blogging kan jeg jo ikke bare sitte hjemme uansett....

Hvor mange Uggs har du? 6 par, men tre av de er utslitte og stygge.

Liker du bloggen til Axel? Jaaa, fast leser her altså. Synes han gjør en super jobb!! ♥

Hvilken kalender skal du ha i år? Smartieees ♥ Haha!!

 Nå må jeg lage engelskpresentasjon.. Sukkk :((

 

- ANDREA BADENDYCK

Ukens spørsmål

Er Uggsene på victoriassecret fake? Nei, de er 100% ekte. De koster det samme der som på uggaustralia.com, men jeg fant ut at frakten på VS var ca 20 dollar billigere! Penger spart er penger tjent :))

Hva koster de med frakt og alt? Med frakt ble det 1200 kr, men tollen på 50% av beløpet kommer i tillegg. Altså 1800 kr! Men det er jo ca 2-300 kr å spare i forhold til her i Norge, + at der er så fort gjort. Elsker å klikke ting hjem!

 
Når er du og Axel sin 3 års dag? 13 desember, gleder meeeg ♥♥♥

Hvor finner man stjerneskjerfene? De er fra Beck Sondergaard

Hvor er Eger? Og Acne? Nærme Karl Johan? Eger ligger i Karl Johan, det er et lite senter ganske langt opp. Acne ligger i en sidegate ca midt i, men finnes også i feks Bogstadveien

Er det sån at alt du kjøper må være merkeklær? Absolutt ikke, er feks kjempeglad i Zara og kjøper mye der :D Men merker at jeg blir mer fornøyd og blir mindre lei av klær jeg vet jeg har invistert en del penger i :) Liker også å ha på meg plagg ikke halve Oslo også har, som feks Bikbok gensere, osv. 

Redigerer du tennene hvitere på bilder eller er de så hvite :O?


Har aldri redigert tennene mine hvite på et bilde faktisk! Bleker de i blant med denne fantastiske tannblekingen (link) ♥

Hvorfor sier du at vi ikke skal kjøpe pels når du gjør det selv? Jeg skrev hva dere som enkeltpersoner kan gjøre, jeg skrev ikke at jeg gjør alt som stod på den listen. Jakken min har kaninpels i hetten, men Parajumperkaninene lever fritt og har gode liv. Pelsen er såkalt "godkjent" og det står om dette på lappen som følger med jakkene. Kaniner er det dessuten UTROLIG mange av og ikke minst spiser de kaniner mange steder i verden. Bare i Spania er det kanin å få kjøpt på masse resturanter og i Malta er det nasjonalretten. Jeg synes det er MYE verre med feks Coyotepels som i Canada Goose, Coyoter er ville dyr som ingen spiser og de blir fanget i saksefeller i følge forskjellige videoer som florerer på nett. Er en god grunn for at jeg valgte Parajumper og ikke Goose. Og jeg vet godt at jeg har en pelsvest, men den kjøpte jeg for 3 år siden og jeg angrer EKSTREMT på det! Kunne aldri funnet på å gjøre det nå, og jeg synes heller ikke det er pent med vester av døde dyr. 

Kan du legge ut julegavetips? Skal gjøre det! :)

Hvor mange søsken har du og hvor gamle er de? Jeg har to søsken, en gutt og jente på 19 år som er twiiins

Når møtte du og Fanny hverandre? Første skoledag i 8. klasse
Hvordan holder du huden din så ren? Gjør nada, er bare heldig, haha :))
Er det sant at du røyker weed? Haha, rykter er så kos ♥ ♥ ♥ Nei, jeg røyker ikke weed, er ikke en fullstendig idiot
Får du også penger for å blogge når du skifter til .com? Isådall fra blogg.no Tjener fortsatt penger på egenhånd, men får selvfølgelig ingenting av blogg.no når jeg ikke blogger der

Liker du ikke jul? Joo, jeg elsker jul! Men savner julefølelsen fra da jeg var liten, den vil nok aldri komme tilbake på samme måte..

Hvor mye kostet Marc Jacobs pc-futeralet? Den kostet kun 500 kr (13 tommer), det var billig til å være Marc jacobs :D En lommebok koster jo 1800 kr!!

Noe du lurer på til neste gang?

 

- ANDREA BADENDYCK 

Svar på spørsmål

Heihei!

Bloggen skal bli mye bedre fremover, skammer meg over hvor dårlig den har vært i det siste. Lover mange videoblogger fremover, prøve å ha outfits hver dag og ikke minst svare på spørsmål en gang i uken. Nå kommer mange av denne ukens spørsmål. Som andre ganger, sleng igjen kommentar her om du vil ha svar på noe til neste gang ♥

Hvor er den tapeten din på rommet ditt kjøpt hen? :) Åh, beklager, men det husker jeg ikke! Det er uansett tre år siden, så den er nok ikke lenger i butikk...

Hvem er dine bestevenner? Mine nærmeste for øyeblikket er vel Fanny, Elena, Tuva og Henriette.

Hei, jeg prøver å finne inleggene dine fra Londonturen din med fanny, men jeg finner dem ikke i arkkivet ditt? Kan du linke eller noe?? Hei! Tips til neste gang du lurer på noe, eller noen andre. G0ogle it!! Kjempesmart, det gjør jeg selv. Feks: "andreabadendyck.blogg.no London", så kommer innleggene opp. 

Hvor mye kostet Mulberryen din,siden du kjøpte den i London ?:-) Husker ikke helt, Mamma kjøpte den, jeg var ikke der. Men den koster vel 5800 kr i Oslo... Tror den kostet rundt 5000 kr der, så litt penger å spare var det jo.

Hvor i Oslo finner man den beste sushien? Det er god Sushi overalt! Tror der jeg pleier å gå heter "Sunn Sushi", eller noe? Den ligger rett ved National, mot Vika.

Du vet den grå genseren du har med hull på ryggen, hva gjør du om vinteren. bruker du topp under eller har du bare hullet på ryggen uten noe under? angrer du på at du kjøpte den? Jeg tror jeg kommer til å bruke en tubebh under og nei, jeg angrer ikke på at jeg kjøpte den! :) Har jo selvfølgelig en varm jakke over og sikkert et godt skjerf.

Har du kåret vinneren av kitt sette som du hadde for flere mnd sider? :) Ja, kåret vinneren ikke lenge etter.

Hvor høy er du? :) kan du vise hvordan man tar på eyliner, er så sykt vanskelig, haha? Jeg er 164. Haha, kan jeg sikkert :) 

Skal du begynne på cheerleading?jeg huset du snakket om det når du hadde vært hos fanny eller noe:) Vurderte det, men blir nok ikke noe av. Skole, venner, kjæreste og blogg får holde for meg, haha:)

Er blush det samme som rouge? Og er bronzer det samme som solpudder? Og hva er shimmer og higlighter? Haha, nå er ikke jeg noen sminke-ekspert.... Men blush er vel det samme som rouge ja. Bronzer er vel nesten det samme som solpudder, bare at det er mer "glitter" i det? Og shimmer/highlighter er noe som gir deg fin, litt lys glød der du ønsker å ha det. Vanskelig å forklare, hahah.

Er aksel flink til å kysse ? Haha, oh yes!

 

 

Var det bra shopping i Palma? Tja, det var ganske bra. Men jeg ville aldri dratt dit for å shoppe! Spanjoler har veldig annerledes stil enn meg, så det vises mye i butikkene. Jeg fant nesten ingenting egentlig! 

Du og fanny er nesten ikke sammen lenger etter ho har fått blogg, hvorfor det? Jo, vi er like mye sammen som før hun fikk blogg.

Du og Axel er så søte sammen! Kan du ikke fortelle historien om hvordan dere ble sammen? :DTusen takk, har lenge hatt tenkt til å gjøre det. Så det skal fikses! :)

Hvor kjøper du alle ringene dine? Overalt! Gina Tricot har mange fine og jeg kjøpte en del fine på Claries i Cannes, drømmebutikken!

Gina T // Gina T // Claries // Claries // Marked

Ja, om du kan lage en video der du viser hvordan du legger på highlighter :) Ja, tenkte å lage en ny sminkevideo innen en uke.

Hvilken skole begynner axel på? Nissen, dramalinje.

Hvilken videregående kom du inn på? Ullern, medier og kommunikasjon.

Hvor lenge har du blogget ? Ca To år og og et halvt år.

Hvem er forbildet ditt ? Har egentlig ikke et forbilde, men ser veldig opp til mammaen min :)

Er det lenge til du får Mac en tilbake? Regner med å ha den her innen en uke.

Tror du du og fanny ba vil miste kontakten når dere starte på vgs? Nei, det hadde vært kjempetrist! Vi er såpass glad i hverandre så det blir nok ingen problem å beholde kontakten :)

 

Love you, Bassaaa!! ♥

Noe du vil ha med neste gang?

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på spørsmål

Hvor lenge har du og Axel vært sammen? Siden 13.12.08

Når du redigerer videone dine, hva bruker du? :) iMovie!

Godtar du alle venneforespørsler på face? Nei, hadde ikke godtatt på flere mnd, så det hadde samlet seg opp flere tusen. Men så godtok Elena et par hundre i går, haha... Woho!!

Hvilken skole kom du inn på? Ullern, førstevalget mitt. Tror det blir bra :)

Hvem vgs skal henriette begynne på? Fagerborg

Kjenner du mange som skal begynne på den skolen du skal begynne på, andrea? Nei, faktisk ikke veldig mange. Men blir nok ikke noe problem, regner med at man fort blir kjent med folk på vgs :)

Kan du si til Elena at hun må få seg blogg?!?! Tro meg, jeg sier det selv hele tiden. Hun orker ikke......

Hvordan var ditt og Axel første kyss?? Haha, han kysset meg da vi skulle si hadet i 8.klasse. Vi hadde avtalt å kysse lenge men hadde ikke turt, ntåå.. Ler av å tenke på det. Det var kjempesøtt, flaut, raskt og ja.. Var helt gelé i kroppen og ringte alle vennene mine med en gang

Har du smakt alkohol? Ja

Du har jo canon eos 500 d ikke sant? Brukte du lang tid på lære deg det? gikk du på kusj? eller hvordan lærte du deg kameraet? Hehe, jeg lærte det selv. Er veldig tenknisk, så det var null problem!

hvilken butikk har du kjøpt skjerfene med hodeskallene på, og det skjerfet med stjerner? Alle er fra forskjellige butikker, men hvis du er ute etter fine skjerf burde du kjøpe fra Beck sondergaard. Google det, helt sykt fine! Kan b.l.a kjøpes på Shoelounge i Paleet/Oslo. 

Kan du legge ut noen videor snart ? Jaa, må bare få maccen tilbake :(

Hvor er blusen på headeren fra? Den er Henriette sin, så vet ikke.. Tror hun kjøpte den i Spania

Hvilken er din favorittblogg? Tror det er Livingdoll, såååå inspirirende. Vakker jente!

Vil du komme på 1.plass? Det hadde jo vært gøy, men det er ikke noe stort ønske eller viktig for meg. Tror ikke det er så utrolig stor forskjell på der jeg er nå uansett :)

Liker du å blogge? ELSKER det

Favoritt reisemål? London ♥ ♥ ♥ ♥ 

Hvordan har du og Axel det? Utrolig bra, han er den beste kjæresten og jeg elsker han utrolig høyt! Lykkeelig

Ååå, gullklumpen, hvor søt kan man bli?!?


♥♥♥

Noe du lurer på til neste gang?

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på noen spørsmål

Hei!

Får stadig vekk spørsmål, så derfor tenkte jeg å svare på de jeg fant fra de siste dagene:

Hvem har laget headeren din? Fikk så utrolig mange, så jeg bare lastet ned alle sammen. Aner ikke hva den personen heter, hvis jeg skal bla gjennom hundrevis av mail for å finne det ut kommer det til å ta lang tid. Men hvis du som har laget den leser dette, så si gjerne navnet ditt! :)

Hva heter det merket som hjalp mot kviser? Mario Badescu

Har du vært og sjekket hvilken skole og linje du har kommet inn på? Kom inn på Ullern media, som ønsket! :D

Hvor i frankrike er du? Cap D'Antibes, ikke langt fra Cannes

Når trekker du vinneren av gavekortet? Når jeg er hjemme

Hva er du mest avhengig av, bloggen eller Facebook? Bloggen, hehe :)

Reiser du alene til Frankrike? Reiste alene hit ja, men er jo ikke alene her

Savner du axel? Ja, veldig

Er fanny bestevennen din? Hun er en av bestevennene mine, ja

Snakker du noe med de andre vennene dine som er i Norge nå, siden du er i frankrike? Haha, ja?

Kysset du eller henriette med noen på partyet? Nope

Var det mange som var fulle på partyet? Var vel det

Har henriette kjæreste? Nei

Drakk du på beachpartyet? Nope

Kan du skrive et innlegg om piercing smykkene du har? Var det vondt å ta? Det kan jeg helt sikkert. Jeg synes det var veldig vondt, men det går jo ganske fort og er absolutt verdt det!

Hvorfor blogger du så lite for tiden? Blogger vel ikke akkurat lite? Uansett er jeg på ferie, må vel få blogge når jeg føler for det....

Jeg skal foresten snart en tur til Nice, og lurte på om du hadde noen butikker, caféer ol. som en burde gå innom? Jeg er ikke i Nice, tok bare flyet dit. Vi er ca 30-40 min unna og har ikke dratt dit enda for det er så mange fine steder som ligger nærmere :)

Er du i familie med en som heter maud ingrid alexanra ? Ikke som jeg vet

Hvor er Henriettes rosa bikini fra? Cubus

Et lite spørsmål får du og aksel lov tli å overnatte nå? :) Jepp, fikk lov etter at jeg ble 16 år

Kjempesøte jenter, men herregud, må man virkelig gjøre dem om til sminkedukker? Poenget med makeoveren var at vi skulle sminke de? Det var de som sa hva vi skulle ta på

Er du og Axel fortsatt sammen? hvor lenge har dere vært sammen? Haha, jaaa. Snart 31 mnd ♥♥

Har henriette blogg? Nei

HvA HAR SKJEDD MED ØYENBRYNENE DINE?? Ingenting? Har vært i solen, kanskje de har bleket litt?

Bor henriette i frankrike eller er hun der også bare på ferie? Sa det i et annet innlegg også, men hun er her på ferie

Hvilken str. er skinnjakka?:) Medium

 


Jeg og Henriette var i byen i dag for å spise lunch og shoppe. Fikk med en del fint hjem og det var veldig hyggelig! Her er litt bilder:

 Snakkes i morgen ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Wow, lenge siden har hatt ukens spørsmål! Siden jeg ikke har noen mac å filme eller redigere på, må den bli skriftlig denne gangen. Får sykt mye spørsmål hele tiden, men skal prøve å svare på en del nå:

Når kårer du vinneren av Mario Badescu kitét? I løpet av dagen, gled dere!

Hvordan holder du deg så slank og hvordan blir du så brun? Er ikke noe spesielt slank og gjør heller ingenting for å være det :) Og brun blir jeg så fort jeg setter meg ut i solen, det er fordi jeg har veldig mye pigmenter osv. Men om vinteren og hvis jeg vil bli ekstra brun bruker jeg spraytan eller selvbruning.

Kler mange gutter seg så fint i osloområdet? Tja, mange gjør vel det. Spesielt de guttene jeg omgås med, hater sånn "gangstah" klesstil med gigabukser, giga-tshorter, capser osv. Liker den classy stilen på gutter!

Men siden du sier at du bør på østkanten er det ikke kjempelangt til forgnerbadet da? Nja, ikke noe spesielt. Går selvfølgelig ikke dit, men tar ikke mer enn en 20 - 30 min med  hjelp av offentlig transport så det går helt fint :)

Hvor redigerte du headeren din? Er ikke jeg som har laget den, det er mne!

Hvor redigerer du bildene dine ?  Jeg bruker iPhoto som følger med på maccen og picasa til å lage bildekollasjer.

Har dere sommerferie?;o Nei, ikke før torsdag neste uke. Vi har bare hatt mye fri denne uken.

Oppskrift? :) Beklager, den var Elena sin. Tror ikke den var noe spesiell, bare å lage vanlig bolledeig etter oppskrift på nett eller kokebok. Og smører du på smør og drysser sukker/kanel for å få skillingsbollene :)

Var filmen bra? Så den ikke ferdig, men i følge mange av bloggleserne var den ikke så veldig bra. Den var litt urealistisk, orker ikke filmer hvor menneskene er helt zombie i ansiktet osv, blir litt for dumt.

Hvor er macen nå da ? Den ligger halvdød på rommet mitt, skal forhåpentligvis veldig snart på reprasjon.

Hva heter modellen på ray-banene dine? Ray ban aviator! :) Har de hvor glasset ser litt grønt ut på bildet, men det er sort i virkeligheten.

Videoblogg snart? Så fort jeg har fått fikset maccen!

Hva/ hvem savner du mest akkurat nå:Tutsi, mitt første hamster som døde fra meg i Februar. Helt forferdelig, savner han så utrolig mye. Begynner å gråte bare av å se bilder eller tenke på han.. 

Hvor har han kjøpt den blå genseren han går med? Tror den er fra Zara.

Tuperer du håret ditt? Nope :)

Bruker du eyeliner? Noen ganger, helt ytterst. Det er ganske fint egentlig!

Eg bare lurte på en ting, har noen forslag på hva man kan gjøre ilag med kjæresten sin alene, som ikke innebærer ting man må gjøre ilag med andre? Hmm, spørs vel hva dere liker å gjøre. Jeg og Axel ser mye på tv/film, går ut å spiller basketball eller andre uteleker, drar på stranden, kino, ut å spiser, har koselige dater, middager for hverandre, spiller playstation. Haha, jeg er ikke sånn veldig oppfinsom selv!

HVOR ER SHORTSEN TIL AXEL FRA? :) Milesperhour ellernoe sånt, var på byporten.

Du vet den hvite kjolen som du lånte av elena ( tror jeg det var), hvilken størrelse er den i? Tror den er i small, det er vanlige størrelser på nelly som i butikker.

Kan du ikke blogge dine 5 - 10 must haves i sminkepungen? :)  Kommer om noen dager :)!

Gratulerer så mye 30 mnd! Hvor mye kostet sjokolademassasjen? Du fikk det kanskje sponset, men vet du hvor mye det ca kom på? :-) Tusentakk! Ja, både jeg, Ine og Caroline Maria fikk den gratis. Men det kostet visst 1500 kr, ganske dyrt...

Har ikke dere fått tilbud at dere kan få macbook pro til 5000 kr og vanlig macbook til 4000 kr til skolestart :o? Nei, desverre.. Dere er heldige!

Syntes du får veldig fine øyevipper med den maskaraen du bruker,så jeg lurte bare på hva den heter? Takk! Den heter One million lashes tror jeg, gullmascara fra Loreál.

Noe mer du lurer på? Da blir det med neste gang.

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Heihei!

Nå er det en liten stund siden jeg har svart på spørsmål, så nå kommer det en del. Tar det skriftlig denne gangen, så får det bli video neste gang. Variasjon er greit!

Syntes du har så fine bryn. Napper du de selv, og farger du de ? Eller er det naturlig farge ? :-)

Svar: Tusen takk! Gjør nesten ingenting med dem, men napper dem litt i blant. Hater å tegne på de, synes jeg blir så oversminket og stygg da.

Vet du om topshop kommer til oslo? i alle fall når? :-))

Svar: Det var snakk om det, men plutselig ikke? Aner ikke, men er lov å håpe.

Kommer det fler episoder av "Our life as AB & AB" ? :-D

Svar: Jaaa, bare vanskelig å komme på hva vi skal ha video om! :)

Hvordan tar du solarium? går du til brun og blid og hvor mye koster det?

Svar: Brun og blid, prisen avhenger av hvor lenge du tar det. 27 min = 100 kr.

Jeg lurer på noe; hva syns axel om at du og bjørn erik er så gode venner? :- )

Svar: Han syens det er helt greit, vi har vært bestevenner så utrolig lenge. Bjørn Erik er jo nesten også bare med jenter, så Axel blir ikke sjalu fordi han er med meg. Bjørn Erik og jeg kunne aldri vært noe annet enn venner, han er som feks Fanny for meg.

Når du bruker selvbruningen, bruker du det på hendene også? Eller vasker du bare hendene etterpå? Hvis du vasker dem, blir det ikke skille fra armen og handa da? Og blir selvbruningen fort skjoldete?

Svar: Selvbruningen blir skjollete om du ikke dusjer dagen etterpå, ellers holder den seg helt fin. Jeg vasker påfører selvbruningen med en hanske, og bruker den også til å ta på hendene.

Hvor er det du kjøper selvbruningen din fra? Og hvor mye koster den?

Svar:Kjøper min i London (superdrugs), kjøpte tre flasker forrige gang og skal hamstre et par til nå til helgen også. Kostet 350 der, for den største :)Hvor mye bruker du på shooping? (penger)

Svar: Haha, det aner jeg ikke. Det er måneder jeg ikke shopper i det hele tatt, mens en annen masse. Varierer!

Hvor kjøper du alle de fine klærene dine?

Svar:Å, takk. Varierer, men har mest fra River Island, Topshop, Bikbok, h&m, Zara og palleet.

Hvordan er miljøet på skolen der du går? Er det sånn populæritets status elns? Helt ærlig er det ikke så veldig bra. Det er veldig sånn som du spør om.

Topp fem blogger? :-D

Svar:Hmm... Kenza, Living doll, Lene orvik, Julia Nyland og Ulrikke Lund.

Kan du virkelig være 100% deg selv med Axel? 

Svar: Oh yes! Minst 100%.

Hva syntes du om pelsfarmer?

Svar: Slike som er helt forferdelige som du kan se på youtube, synes jeg er forjævlige. Greit nok å bruke pels om dyrene har fått levd et langt, frikst liv som de fortjener og en tar pelsen når det dør istedet for at pelsen råtner bort. Dyremisshandling er det værste jeg vet om.

Hvordan kjenner du hermine meinich?

Svar: Det startet med at hun sendte meg en message på facebook også møttes vi etter å ha snakket en stund. Supersøt jente!

Og hvilken farge er det på huset du bor i?

Svar: Lyseblått

Kan du filme eller vise bilder av rommet ditt?

Svar: Kanskje.

Er moren din rektor på bjørndal skole ?

 Svar: Ja, det er hun.

Tjener du penger på bloggen?

Svar: Ja. Om ikke alle har fått det med seg så betaler blogg.no topplistebloggerne en gang i mnd. Men foreldrene mine er strenge, så det meste blir spart til jeg blir eldre.

U.S.A genseren din, hvor er den fra og hvor mye kostet den sånn ca?

Svar: Har skrevet det veldig mange ganger, men den er fra Ralph Lauren og kostet rundt 1500 - 2000 kr.

Er hårfargen din helt naturlig, eller har du farget det før?

Svar: Naturlig.

Er broren din homo?

Svar: Nei, det er han ikke.Hva ved deg selv liker du best?

Svar: Vet ikke helt, enten øyenfargen eller leppene.

Hvor skal du i sommerferien?

Svar: La og Hollywood med Henriettebestis, hytta og Spania med mor og far og kanskje Axel. Muligens litt til også.

Det går rykter om at du har vært utro mot aksel eller flørter med andre gutter så han skal se det?

Svar: Haha, rykter er rykter vet du. Har aldri vært utro og ville aldri ha vært det, slik er det værste som finnes. Viktig å kunne stole på hverandre :)

Hvem er dine beste venner? gutter og jenter

Svar: Har mange gode venner, men de beste er Bjørn Erik, Axel, Tuva, Henriette, Maria, Elena og Fanny

har ikke sett deg bruke høye heler, har du noen skopar med heler?

Svar: Jepp, har noen par med høye heler.

Har du polske røtter pga. etternavnet ditt?

Svar: Nei, etternavnet mitt er norskt, tro det eller ei. Et av de eldste etternavnene i Norge, og det stammer sansynligvis fra Nederland. Det er veldig sjeldent og jeg liker at jeg heter noe unikt.

Hvor mye veier du?

Svar: 54 kilo, vekt er ikke noe jeg bryr meg noe om. Så lenge en ser fin ut spiller det ingen rolle hva en veier!

Får du og Axel lov til å sove på samme rom når dere overnatter nå som du har blitt 16 år ?

Svar: Ja, det var kravet. Vi måtte vente i to år :)

skal du få deg moped?

Svar: Jepp, tenker å kjøpe det til sommeren!

Jeg lurte på hvordan mac du har? Skal få og lurte på om du anbefalte en eller to?:):)

Svar: Jeg har Macbook pro, anbefaler ALLE maccene. Helt fantastiske :)

Håper dere fikk svar på noe dere lurte på. Om du har noen fler spørsmål- skriv i kommentarfeltet. Snakkes i morgen, sov godt alle søtnoser ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

SAVNER AXEL! hvordan går det med dere egentlig? må sikkert være sykt irriterende, siden du sikkert får mange meldinger som dette og jeg mener IKKE noe negativt med det, digger bloggingen din! men det var en periode hvor dere blogget mye sammen, og dere er et utrolig perfekt par! så kommer det flere i fremtiden?:) Koselig at du liker bloggingen med Axel. Haha, går fortsatt veldig bra med oss! Skal være sammen i morgen, han lovte å bli med på bilder. Kanskje vi kan lage videoblogg også? Kom gjerne med forslag om hva slags :)

Hvor kjøpte dere shusi? Overalt, denne gangen bestilte vi fra HAI sushi på Manglerud.

kan ikke du legge ut oppskrift på oreoshake?? Haha, vi fulgte ikke en nøaktig oppskrift. Men vi stappa en pakke med oreokjeks i mikseren, masse vaniljeis og litt sjokolademelk. Ble utrolig godt, bare prøv deg frem med mengden:)

Sushi har jeg aldri smakt før. Burde jeg prøve? Jaaa, det er utrolig godt! Likte det ikke med en gang, men nå elsker jeg det. Det er jo supersunt også :)

bestilte du bikini eller noe annet fra denne siden? (http://www.victoriassecret.com/swimwear) Nei, skal ganske så sikkert til USA med Henriette i Juni, så da venter jeg heller til å kjøpe i butikk der! :)

men har du veldig mye penger eller no, pga at du fyller på fake negler og spiser sushi ofte?:) Haha, nei har ikke så veldig mye penger å rutte med. Kommer til å bli endel snart da, nå som blogg.no gir en fast sum i mnd til bloggerne frem til top. 20. Gleder meg, selvom jeg må sette nesten alt på sparekonto. Strenge foreldre ♥♥♥

men kan du legge ut video av den forestillingen du var me på? : ) Har desverre ikke film fra den.

Hei, lurte på om du kunne legge ut arkiv på siden av bloggen? Har det nå i følge min mac, men mange av deres pcér ser tydeligvis ikke designet mitt slik som  jeg ser det. Skal få fikset en meny ganske snart:)

lurer på en ting.. kan du og aksel ha flere videoblogger sammen sånn "our life as AB&AB"? Jaaa, kom med forslag til om hva.

Tar du ikke mascara på "unnervippene" eller har du sånne øyne som det ser rart ut på? Haha, pleier ikke å bruke det nei. Føler jeg ikke kler det av en eller annen grunn.. Vanesak!

har du vurdert å skaffe deg formspring? Egentlig ikke, men kanskje jeg gjørt det- er jo smart.

Hei Andrea lurer bare på hvor høy du er ? Hei! 165... hihi.

Trodde du sa at du ikke hadde noen urenheter, og at det lå til familien. Haha, glemt og redigere disse bildene eller?? <3 Haha, har ikke helt plettfri silkehud selvom jeg ikke har kviser vettu :)

men lurte på en ting, kanskje det er personlig, du må ikke svare altså, men er det slutt mellom deg og axel? Neeei, trenger ikke være det bare fordi jeg ikke blogger så mye om han! Vi har det veldig bra :) Hadde sagt i fra til dere.

-Hvilket videoredigeringsprogram bruker du? iMovie, følger med til MAC.

-Bilde redigeringsprogram? iPhoto, følger med til MAC.

Hvilken hårfarge har du? Den er naturlig, så det vet jeg desverre ikke... I allefal ikke mørkere enn "mørk blond", husk at hårfarger blir MYE mørkere enn bildet på pakkene.

du kunnet blogget litt oftere ? ;) Prøver så godt jeg kan, men har ofte ikke så mye tid til overs. Lover at bloggen skal bli bedre i løpet av noen uker. Har planer om å virkelig få en bra blogg, og bruke mye tid til videoblogger/kule outfits osv.

Har du bestilt noe fra River Island? Nope.

Kan du ikke starte med ukens/månedens leser? :) Hmm, har faktisk tenkt litt på det. Kanskje jeg gjør det :)

HVORFOR GÅR DU IKKE PÅ CHEERLEADING MED FANNY OG DE!!!!??? :D:D Haha, vet ikke.. Har faktisk veldig lyst til å starte. Ser utrolig morsomt ut! Men kommer jo ikke på samme nivå som de om jeg starter nå da, skulle startet likt. Men som sagt, det kaan være jeg starter etter sommeren:)Fanny og Elena, mine cheer girls ♥

 

- ANDREA BADENDYCK